Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x62 - A Taktika Istenének földi helytartónője

2019. január 05. 17:50 - hektor_

24.jpg

Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a párbajon.

  • Özvegy-Párt: Roli, Lacika, Hunor
  • Kebab-Párt: Adri, Zsuzsu és Reni, aki bömböléssel toldotta meg az unikornis támogatását

Na, az egerek itatását Greg folytatja a hálóban, soha jobb 2hónapos öribarikat, gyerekek, majd olyan kifejezéseket puffogtat mint „ez a párbaj a Jó és a Rossz Harca”, és nem lehet igazság a világban ha a sátáni özvegyet küldik vissza. Na igen, a dolog legalább akkora horderejű, mint amit a Zsoltárok Könyvében anno megírtak.

1.jpg

2.jpg

A nyugiban az új négyesfogat is kibeszéli a sérelmeket, az Özvegy veszi magához a szót, míg a 3 srác unottan bámul maga elé, a szerkik helyében itt bejátszottam volna hogy halljátok, fiúk, itt és most kifizetjük kpban a 36 mitykát, ha el tudtok ismételni két egész mondatot az elhangzottakból - akkor sem tudnának elővakarni egyetlen szót sem belőle. Roli veszi fel végül a fonalat, akármit dumálsz, Vivi, az első két heted a villában rémes volt, így meg már nehéz lesz visszahozni a síró kismalacot. Az Özvegy tudja, persze, DE csak azért tartanak rossz embernek, mert taktikázom, mire Roli rácáfol hogy igen, meg azért is mert megjátszod magad és rosszat akarsz az embereknek, de a buta tininek nem esik le, hogy a csávó komolyan beszél. Hunor kiakad hogy mi az hogy negyedik lett a fitt héten, mi az hogy ők vesztettek, és hogy Reni folyton kamusír.

3.jpg

Másik oldalon még mindig tart a bömbölés, már mindenki sír Adrin kívül, sőt, Reni szájából elröppen egy

Ha te kiesnél innen és ez a nő jönne vissza, akkor én feladom a játékot, mert nincsen értelme itt lennem.

Nagy szavak. Kebab osztja a lányoknak, hogy neki mennyi rajongója van, még Reni is köztük volt korábban, Reni arrébb teszi a zsebkendő pakkot, mire Zsuzsu felpattan és kimegy - ebből is óbégatás lesz, nem tudom hogy kivágtak-e valamit vagy tényleg ezen rántotta fel magát, de a lényeg hogy Reni utána megy és segget villantva óbégat neki a fürdőbe, kutya vagyok, vagy mi vagyok hogy így bánsz velem, kérdezi, de Bolondság egyedül akar maradni, és hagggyál van. Reni tovább ordít a hálóban, „depresszánsnak érzem magam”, esküszöm hogy NEM ÉRTEM HOGY MIN MEGY A HISZTI, de nagy a feszkó, hogy elveszíthetik Greget.

4.jpg

Veszekedéssel folytatódik a másnap (is), Bájalex meg a slepp hangja búg a reggeli szájszagban, mikor Reni megkérdezi az Özvegyet hogy má’ adtál is riportot? Igen, egy sima kérdésből is képesek fél perc alatt egymás szavába vágó, fogcsikorgatóan dühítő óbégatást rendezni. KULTÚRÁCIÓ, mondja az Özvegy, ennél többet egy betűvel sem vesztegetnék erre a percekig tartó kotkodácsolásra, és szarok rá hogy ez tette ki a tegnapi adásidő egyharmadát.

6.jpg

Közjáték: a cigizdében Lacikával Roli kimondja hangosan, amit mindenki sejt: te is tudod legbelül, hogy Viviennek nem sok esélye van? Lacika tudja, sőt, bosszantja hogy mivel mindenki azt hiszi hogy az Özvegy pártjába állt, ezzel el van baszva az ő játéka is.

A veszekedés még mindig tart, Zsuzsu közben tájékoztat minket, hogy megérti hogy Vivien megsértődött amiért kibaszta 8 órára a nyugiba, de hát ettől szuperkártya a szuperkártya, a vita meg azzal a bőkezű spoilerrel zárult, hogy A Párbajról - wait for it- Az Egyikük Vissza Fog Jönni! Greg odakint a téli napsugarakban fürödve azt mantrázza hogy ő lesz az, Adri adja alá a lovat, mindez Enyától az Only Time dallamaira az igazi, egyébként ha lehetne beleszólásom a párbajok kimenetelébe, lenne olyan hogy mindkettő mehet haza a picsába, oszt kalap.

7.jpg

Reklám után örömteli percekkel folytatódik a villaélet, megérkezett a szolárium, aminek mindkét vége nyitott, tehát lehet nagyokat villantani ha valaki bele mer feküdni meztelenül. A szerkik bölcsen zsetonokat is küldtek be, megakadályozva ezzel hogy a lakók bőrrákkal jöjjenek ki a játékból, Zsuzsu miután kiosztotta őket, Hunor a barnítózselével kitakarítja az UV koporsót. Reni fekszik be először, Greg közben elmondja a riportban hogy örül hogy itt a szolárium, mert végre emberformájuk lesz (nem, kedvesem, nem ettől lesz). Mindenki egyaránt egyetért abban, hogy a szoláriummal a relaxálás lehetősége a legjobb, feltételezem a nagy semmittevésben erre biztosan nincs lehetőség – közben Rúdlény végzett a csokicsövekkel (MIÉRT mászkál pucéran, miközben a többiek kajálnak? – hangzik el a jogos kérdés a nappalinkban). Vivi is befekszik bugyiban, rég jutott már ennyi csecs és seggvillantás egyetlen részbe, Hunor ki is szagolta a párzásra hívó illatüzenetet és azonnal ott terem segíteni, gondolom pinanézőbe jött, de hiába, mert bugyi takarja az Özvegy pusztító forgószelének kapuit.

Na, hogy ne csillapodhassanak a két tábor ellenérzései, beküldtek nekik egy táblát, amit két részre osztottak, és mindenki elmondhatja mindkét párbajozóról a véleményét, hogy szerinte a taktikaszekér hátulján utazik, vagy szívvel éli-e meg a kamerákkal telibevert 200 nm-en történő mindennapokat. A sort Greg kezdi, Özvi folytatja a magyarázkodásával arról hogy miért játszik taktikusan= hogy miért zsírozta két különböző srác az első két hétben. Reni a kövi, elmondja, amit még emlékeim szerint senki nem olvasott az Özvegy fejére úgy face to face: bejöttél a villába egy jegygyűrűt mutogatva, majd befeküdtél a szerinted legerősebb mellé, aztán sírtál mikor kiesett, mert szarul döntöttél,  aztán Krisszel kúrtál, kiesett, aztán Csoki lett a legjobb haverod, kiesett, aztán Lacika most a testvéred, ha ő is kiesik, valaki nagynénje leszel? Felkuncogtam, jó kis show volt, na.  Folytatódik az Égessük le Özvegyet műsor, tényleg elég durván megkapja a magáét a kislány, még Lacika is odapakol egy vonaglás utánzást, amin mindenki remekül szórakozik, én is.

Vivi igazából nem tartozik már senkihez az elhangzottak alapján, az örök triumvirátus megbeszéli közben a nyugiban hogy amugysem lehet senki olyan a villában aki egyszerre érzelmes és taktikus úgyhogy hagyjuk má’ Malvinkát. Bejön Vivi, elmondja miről beszélt a másik csapattal, meg hogy Roli állítólag azt mondta tegnap hogy ki fog esni, Roli tagad, Özvi meg bebiztosítja magát hogy ti vagytok a barátaim, mert odakint ezek tódítják egymást hogy erős vagy meg ügyes vagy, akkor is ha nem úgy van, bezzeg ti, ti a szemembe mondtátok hogy micsoda egy ribi vagyok, hát miről ismerkszik meg egy igaz, jó barát, ha nem erről?

A végére itt egy kis szex-kibeszélő:

1299 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:34:41

@Sanda.Ipse: persze, hogy változott, azért mondtam, hogy egy része maradt ott, nem az egész.

@moletty: ez messze van a radikálistól. én úgy gondolom, hogy nem egyedül csinálta a nő a gyereket, van annak apja is, akinek ugyanolyan beleszólása van abba, hogy mi legyen, mint az anyjának. azzal van bajom, hogy egyesek rá akarják a nőkre erőltetni a szülést, mondván KELL. majd ha én akarok, meg a leendő is akarja, akkor szülök.

@ibsen: nekem Greg abszolút nem egy szimpatikus karakter, de nem a szexuális irányultsága miatt, hanem a "tisztaszívűséget" játssza túl.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:35:20

@Cseszlovák Gyurmafilm: emlegettelek talán tegnap vagy tegnapelőtt, láttad, mi? :))))))))))))) lávcsi!

ibsen 2019.01.06. 15:36:17

@Paic Róbert: Zsu képére gondolsz az nem ő volt. Adrira gyanakodtak többen.

Reni viszont a kedvenc közös bugyijukat lógatta Adri orra alá nemrég:-))

Sanda.Ipse 2019.01.06. 15:36:22

@ficekence: az ogy-ben egy főbajszos van. A szar másutt lakik:)

ibsen 2019.01.06. 15:38:24

@úgymond olvasó mmkk: Igazad van ez színház. De ő ezzel érvényesül bent vagy azt hiszi ez az menő. Más meg mással. nem féltem egyébként, lehet hogy semmi műveltsége nincsen viszont van annyira becsvágyó és hiú (Oroszlán) hogy a médiában maradjon így vagy úgy.

2019.01.06. 15:38:30

A tegnapi BV bűntetett, kérek veszélyességi pótlékot érte

Maximista vagyok 2019.01.06. 15:38:55

Mekkorát taknyoltam geci :D

,, 2019.01.06. 15:39:04

Era Zsótinak nyilatkozik a szexcames melóról
youtu.be/it5ShRTAjo8

Maximista vagyok 2019.01.06. 15:39:45

@Paic Róbert: a legbátrabbak megnézik többször is!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 15:40:07

@ibsen: évek óta próbálkozott, ha bírod a nevét a google-ba, rengeteg találatot ad ki, főleg '18 elejéről. biztos, hogy nem fogja hagyni, hogy a 15 perc hírneve feledésbe merüljön.

2019.01.06. 15:40:13

@javier2: De én 3-4 napra összefoglalva kommenteltem ennyi, ez elosztva is messza az átlag alatt van sokkal :DDD

,, 2019.01.06. 15:40:31

"ameddig nem fizetik be helyette a csekkeket, senkinek nincs köze ahhoz sem, ha ő kutyákkal b@szik"
"mindenki tudja, hogy a mai világban a lányok többsége mivel foglalkozik"
idáig jutttam:D

2019.01.06. 15:43:04

@Maximista vagyok: Van a szadó-mazónak felsőfokos ragozása? Na nem a lekvárabb-ra gondolok. Ezt még a villa lakóknak se kell elviselniük. Mondjuk milyen lett volna, Hunornak tik-tak helyett 3 napig BV-t kell néznetek folyamatosan Győzivel? tuti feladták volna a játékot.

javier2 2019.01.06. 15:44:46

@Paic Róbert: ez igaz

reni a törzs sámánja ,van már csokis poló felmosó nyélen simán beküldenék neki egy sámán jelmezt

Maximista vagyok 2019.01.06. 15:45:11

@úgymond olvasó mmkk: te nagyobbat estél volna, magasabb vagy :D

ibsen 2019.01.06. 15:49:34

@,,: Era hadar mint állat, ki nyomta föl nem értettem?

Maximista vagyok 2019.01.06. 15:50:49

A BV-hez amúgy adhatnának valami kábítószert is amikor győzi nyomja. Tegnap csak 14 infarktust kaptam fél óra alatt.

2019.01.06. 15:52:21

@Maximista vagyok: Nincs az a mennyiségű ketamin ami elég lenne.

0.5 bit 2019.01.06. 15:53:16

@úgymond olvasó mmkk: "miért mondja a többség azt, hogy egy nőnek kell otthon maradnia gyes-en, miért ne maradhatna otthon a gyerek apja is egy kicsit?"

Ez több részből tevődik össze.
Egyrészt a legelső időben a temészet úgy alkotott meg minket, hogy hölgyekre jut tápálás feladata.
Másrészt anyagi okai is vannak. A pároknak úgy éri meg anyagilag, hogy az marad gyes-en aki kevesebbet keres. Más okok miatt, de általában a férj szokott többet keresni.
Harmadrészt a természet sajnos eléggé kiszúrt az emberrel, mert nagyon fejletlenül jön világra. Nem vagyunk gazellák, hogy a születés után néhány órával nyargaljunk a csordával. Ezért a gyerekek nagyon hosszú ideig szüleikre (és a környezetükre) vannak utalva. Máshol ezt babysitter oldja meg, vagyis a apa-anya elmegy dolgozni, helyette egy vadidegennek az a munkája, hogy más gyerekére felügyeljen.

Száz szónak is egy a vége, hogy a gyerekek évekig a felnőttekre vannak utalva és nekik az a legjobb, ha ez a személy a szülei.

"vagy egyáltalán, milyen jogon mondja azt bárki is, hogy nekem gyereket KELL szülnöm, mert milyen nő vagyok, ha nem szülök?"

Igen a nők ezt kapták a nyakukba. A férfiak meg azt, hogy saját lakás kell, mert ha nincs akkor "mama hotel"-ezik őket. Talán épp Lacikát oktata ki VVV az elején, hogy milyen gáz, hogy az anyjával él mert ő már (talán) 16 évesen a barátjához költözött. Nem saját lakásba/bérleményben hanem valaki máséba, mondjuk úgy könnyebb feladni a mama hotelt.

Szóval mindenféle elvárások vannak az emberekkel szemben, van akit ezért van akit azért szólnak meg. Senkinek sincs kolbászból a kerítés.

0.5 bit 2019.01.06. 15:56:06

@Paic Róbert: "Ha Greg dugdossa a csoki pólót akkor nem lehet, hogy a képet is ő dugta el."

Lehet, csak azt sem tudjuk - kösz szerkik.

Egyébként azon sem lepődnék meg, ha ez Zsu magánakciója lett volna, hogy neki milyen ellenséges környezetben kell helytállnia. Talán ezért nem láthatják a nézők.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 16:02:13

@Maximista vagyok: forradalmasítod az orvostudományt, mire vége az évadnak :D

@0.5 bit: az éremnek mindig két oldala van, ezt nem is vitatom. mindenkit "meg lehet szólni" bármiért. VVV kioktatására nem emlékeztem, de szerintem az gázabb, hogy valaki 16 évesen beleül a készbe, mintha mondjuk 25-26 évesen még otthon lakik.

0.5 bit 2019.01.06. 16:05:13

@úgymond olvasó mmkk: "van annak apja is, akinek ugyanolyan beleszólása van abba, hogy mi legyen, mint az anyjának."

ez már nagyon off:

Távolról sem. Azt, hogy a gyereket megtartja, elveteti, örkökbe adja vagy egyáltalán a tudomására hozza-e a gyerek anyja az apának semmi köze. Ha egy nő megakarja szülni a gyereket vagy nem akarja megszülni abba az apának nincs beleszólása. Nincs olyan opció, ha az anyjának nem kell akkor majd ő felneveli.

Úgy emlékszem talán a svédeknél volt olyan kezdeményezés (bár lehet törvény is lett belőle), hogy ha nőknek joga van az abortuszhoz, akkor az apajelölt is lemondhasson a gyerekről (annak minden jogával és terhével).

on

ibsen 2019.01.06. 16:05:14

@0.5 bit: Akkor eldugta képét majd beállítja úgy nagy balhé közepette hogy meglopták és végül felhasználja erre feleslegesen a szuperképességét a hazugságvizsgálót hogy kiderüljön nem az volt akit többen meggyanusítottak. :-)) Ez tényleg hihető:_)

ibsen 2019.01.06. 16:07:58

@0.5 bit: Ha már gyereszülés. Ideális esetben két ember dönt arról szeretnének-e gyereket vagy sem. Nem az anya egyedül és nem az apa szintén. Mert hiába akar az egyik ha a másik nem. Ez egy életre szóló döntés.

0.5 bit 2019.01.06. 16:09:55

@ibsen: "felhasználja erre feleslegesen a szuperképességét"

Másrészről az elméletem mellett szól, hogy azóta sem használta fel erre a képessége másik 2/3-át. Pedig majdnem tematikus hétig tartott a "kép gate".

Ha nem Zsu volt, akkor miért nem mutaták meg nekünk, miért csak hitegettek több napon keresztül a szerkik, hogy holnap miden kiderül?

ficekence 2019.01.06. 16:13:32

@Sanda.Ipse: Ah tényleg. Van szar és szarocska.

ibsen 2019.01.06. 16:13:56

@0.5 bit: Ezt a szuperképességet nem csak egyszer lehet használni?

Lehet nem tartották fontosnak megmutatni.Mikor hitegették a nézőket hogy megmutatják ki volt? Erre nem elékszem...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 16:17:28

@0.5 bit:
"Nincs olyan opció, ha az anyjának nem kell akkor majd ő felneveli."
nem fogok nyilvánosan belemenni ennek a témának a mélyébe, de van.

0.5 bit 2019.01.06. 16:23:54

@ibsen: "Ezt a szuperképességet nem csak egyszer lehet használni?"

Nem. 3x használhatja fel. Ebből elhasznált egyet Rolira, maradt még kettő.

"Lehet nem tartották fontosnak megmutatni.Mikor hitegették a nézőket hogy megmutatják ki volt? Erre nem elékszem... "

Pedig majdnem egy komplett tematikus hetet felépítettek rá. Onnan származik pl. a BV intróban, amikor Éva papír nagyítóval rohangál.

Krisztián kiesése után Roliék az gondolták azért esett ki, mert - egyébként jogosan - azt gondolták a nézőknek megmutatták ki lopta el és mivel szerintük Krisztián volt, végül ezért esett ki. Akkor kellett volna Zsu második vizsgálata VVV ellen, mert azt gondolták ő csempészte vissza.

Greg kiválasztásakor meg Zsu hozta fel Roli ellen, hogy miért nem VVV-re rakta a kendőt mint villamester, mert VVV-t akarta hazugságvizsgálatra küldetni vele.

Szóval a játék folyamán többszö előkerült ez, szóval nem merült bent sem feledésbe. Ennek ellenére valamiért titkolják a szerkesztők a nézőktől, hogy mi történt. Elég lenne 2x 30mp rááldozni a drága műsoridőből.

0.5 bit 2019.01.06. 16:26:09

@úgymond olvasó mmkk: "nem fogok nyilvánosan belemenni ennek a témának a mélyébe"

Ok.

0.5 bit 2019.01.06. 16:26:54

@úgymond olvasó mmkk: "de szerintem az gázabb, hogy valaki 16 évesen beleül a készbe, mintha mondjuk 25-26 évesen még otthon lakik."

EKG

ibsen 2019.01.06. 16:42:04

@0.5 bit: Roli azért nem a Ribire rakta mert öszebeszéltek hogy mindenki Gregre teszi de szerintem sejtették hogy Vivi lesz a kiválasztott. Rolin nem lehet semmit számonkérni mert ő annyira okos senki sem ér a nyomába bent:-))

Krisztián kiesése nem emiatt volt lehet ez is egy ok de a nézők nem emiatt szavaznak ki valakit egy feltételezés miatt. Egyszerüen ocsmány viselkedése volt és ahogy beszélt a nőkkel.Ezt unták meg.

Vivien sanszos volt mint tolvaj, korábban de amikor Era kitalálta hogy a Lacika képességét dugják el Vivennel Adrihoz, a csaj nem akart belemenni mert Adri rögtön őt gyanusított volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 16:53:44

@Mutyuer: Én értelek, ülnek az érveid is, és én is Gregre szavaztam, ezzel együtt azokat is megértem, akik nem rá szavaznak.

0.5 bit 2019.01.06. 16:53:51

@ibsen: "Rolin nem lehet semmit számonkérni mert ő annyira okos senki sem ér a nyomába bent:-))"

Csak arra utaltam, hogy Zsu első felháborodásában ezzel kérte számon Rolit, hogy miért Gregre rakta, amikor vele semmi komonyabb baja, de VVV-t meg hazugságvizsgálóztatni akarta.

"Krisztián kiesése nem emiatt volt"

Nem azt írtam, hogy az miatt volt, hanem:

"... azt gondolták a nézőknek megmutatták ki lopta el ..."

Egyrész nem tudták, hogy nekünk nem mutaták meg a szerkesztől, másrészől valmi jelentős eltrésnek lennie kellett, hogy Csoki nagy fölénnyel vissza jön, Krisztián meg kiesik. Arra gondoltak, hogy ez volt az oka. De ők bent csak teóriákat állítanak fel, elméletileg nem tudnak semmit.

A baj az, hogy a nézők is csak teóriákat állítanak fel ...

ibsen 2019.01.06. 17:00:03

@0.5 bit: Lezárásként. Krisztián azért esett ki mert bunkó volt és ordenáré és azt hitte megnyeri a játékot a fetrengéssel3semmit nem csinálással.

Csoki nagy favorit volt anno a villában is sokan esélyesként tekintettek rá, Ginu meg alig látszott.

Annyi mindent nem mutatnak meg sajnos vagy esetleg a BV-ben hogy én már semmin nem lepődök meg.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 17:00:55

@0.5 bit:
Rolinak a legjobb indoka volt Gregre rakni, ugyanis az egyik jel éppen Gregé volt Roli párbajához.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 17:04:06

Sziasztok.
Hát nem tudtam végigolvasni, csak a felét, de a tegnapi adást visszanéztem.
Hát, merem remélni, hogy a Zsu szavazók egy emberként farolnak ki Csillámfasz mögül. Gennyláda Renyhével együtt. Lehet, hogy Zsu bolond (habár az intáját végiglapozva ebben is kételkedem), de sztem senki sem érdemli ezt. Csupaszív öribarik. Broáf.

Zsu insta: érdekes, hogy ez a külső, a frufru, hajszín, hosszú karmok május végétől vannak csak. Addig egy normális tini látszik. Szép arc, jó ruhák, napszemüveg, fotózás, pózolás, kirándulás, stb
Aztán jön a váltás. Mintha onnan kezdte volna felépíteni ezt a karaktert. Butuska, mint vv8Vivi, tapasztalatlan és elveszett vidéki kislány, mint vv7Edina (akiről kiderült, hogy a falusi liba karakter csak a vv-be kellett, amúgy ugyanúgy tolta, mint Fannika). Mikor veszélybe került a karaktere, gyorsan kiabált, megsértődött, sírt. De meggyengült Csillámfasz mellett, mert az rátelepszik, aztán jött Renyhe, és jött a féltékeny rész. Szóval sztem szerepet játszik Zsu, nem kicsit és nem rosszul, csak néha kiesik és olyankor elvonul újrarakni magát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 17:04:17

@mocskosmacska: Szerintem igen, szexis (legalább is ebben a felhozatalban). A hangja is az amikor nyugodt. Szóval végül is van benne valami PUA oktató sztájl. Ez alól csak az a kivétel, amikor részegen az asztalon táncol és ordenáré módon ordítozik.

Ay Mama, Que paso 2019.01.06. 17:04:49

akárhogy is alakul az ország újra ketté fog szakadni, mint már megannyiszor a vérzivataros történelemben(gondoljunk csak Csaba és Krisz párbajára)
de ami biztos és örök, hogy Zsu támogatottsága holnap újra 5 %-al emelkedik

sajnos Vivitől kell majd könnyes búcsút venni és tovább nézni, hogy egy egyszarvú csillámpóni féldelfin-fél-unikornis-félember hogyan változik Ken babából Greggé

c'est la vie!
indulok a reptérre

csincsilla72 2019.01.06. 17:12:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nagy EKG! Nekem is egyre inkább ez az érzésem. Egy felépített karaktert látunk, egy nem túl ostoba csajtól, aki úgy döntött, hogy idén ő lesz a Csillámpóni. Néha nagyon tarkón tudnám verni és rákiabálnék, hogy hagyja abba a színészkedést. Aztán várnám a reakciót. :-)

csincsilla72 2019.01.06. 17:16:23

@moletty: Ebben abszolúte egyetértünk. A terhesség a nőé, a kilenc hónap a nőé, a döntés afelett, hogy az embrió megy vagy maradhat a nőé. Ebbe pasinak semminémű beleszólása nincs. Az ő döntése az, hogy csinál vagy nem csinál gyereket a nőnek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.06. 17:17:41

@csincsilla72: Sztem meg, ha valóban felépített, akkor szenzációs, mert gyakorlatilag egy fél országot téveszt meg több, mint két hónapja, a villatársakkal együtt, de szerintem nem felépített.

javier2 2019.01.06. 17:21:13

ha greg nyer mi lesz ha visszamegy?
a tiszta szív nyert!!!!teljesen elszállnak.....

ha én szavazok tiszta szívvel akkor vivi , legyen mit nézni .P

javier2 2019.01.06. 17:24:45

@VV Erőlegény: sztem sem ,ő ilyen .....együgyü
képtelenség hónapokon át játszani nem az a kaliber

Sanda.Ipse 2019.01.06. 17:24:46

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Vettem a fáradtságot és megnéztem az instáját. Találóak az észrevételeid. Egyébként szerintem a korábbi fotókon látható világosabb hajszín és a frufru nélküli, középen elválasztott frizura előnyösebb neki. Látszik, hogy a frufrujával még most sem tud mit kezdeni. Több olaszországi fotója van fenn. Egyébként fotogén a kiscsaj, azt senki nem veheti el tőle.
Ahogy már írtam a napokban: csukott szájjal, statikus állapotban OK:))

Sanda.Ipse 2019.01.06. 17:28:08

@csincsilla72:
Nem felépített karakter. Csak azt adja, mi lényege:)

ibsen 2019.01.06. 17:28:42

@csincsilla72: Egy a gond hogy a születendő gyereknek is vannak jogai.Joga egy szerető teljes családhoz és nem egy csonkához mert valaki így is megszüli ha nincs apja. Nekem hál istennek élnek a szüleim és aki csonka családban nő fel az nem ugyanolyan, mégha jó esetben mostohája is lesz. A pasiknak is van beleszólása, de ha szar a kapcsolat akkor a nő azt csinál amit akar meg is szülheti de a gyerek issza meg a levét késöbb.

ibsen 2019.01.06. 17:29:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Zsut kitenyésztették pont erre az adásra az első ilyen prototípus több mindenből összegyúrva szóval egy gép:-))

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 17:30:14

@UdvariatlanBolondvagyok: Drága Kedvesem! Védőangyal meg feleségül veszed Zsizsikest???? Hogy is van ez? Vagy netán még a tegnap esti iszogatás közrejátszott délelőtt és kora délután??? Álmodozz kicsim, ilyen könnyen nem szabadulsz! Párbajozni nem fogok a bolond lánnyal mert annyira hülye hogy legyőzne a rutinjával! :D

Szép kora estét Mindenkinek!
Látom a tegnap esti öfi megbogygatta a kedélyeket, hogy is szereti egymást a kis trió! Csupa szív és boldogság meg szeretet! Csak semmi tattika!

csillagporszem 2019.01.06. 17:30:50

@javier2:
“ha én szavazok tiszta szívvel akkor vivi , legyen mit nézni.”

És mit nézel Vivin?

Nortonco Mentor 2019.01.06. 17:31:28

Még Lacika is villa-szűz, Vivikének még lenne ott dolga.

csincsilla72 2019.01.06. 17:32:37

@Sanda.Ipse: Nem állítom, hogy a nulláról építette fel, nyilván van benne némi csillámpónis borzalom. De rájátszik, mórikál a kameráknak, ez biztosan nem önmaga. Másként nem is menne.
@VV Erőlegény: Azééé repedezik a megtévesztés álcája. Bármilyen fokú is :-) Greg sem önazonos, ebben biztos vagyok.

ibsen 2019.01.06. 17:33:24

Akármelyik megy vissza nagy lesz a pofája:)

ibsen 2019.01.06. 17:35:31

De az is lehet ha Greg megy vissza heteró lesz a sikertől, ha a ribi az meg szende szűzlány:-)))

csincsilla72 2019.01.06. 17:36:47

@ibsen: Igen, vannak jogai, és van a gyakorlat. Amíg a terhesség és a szülés veszélyes üzem, addig csak az hivatott dönteni arról, hogy vállalja-e ennek kockázatát, akit érint. Ez pedig a nő. A gyermeknek pedig valamit dob a gép. Adott anyagi helyzetet, adott kulturális környezetet, szociális hálót - vagy annak éppenséggel a hiányát. Az élet sajnos nem fair, de a gyermeknek semmilyen joga nem vetélkedhet az anya önrendelkezési jogával, bármit is hoz ez magával.

csincsilla72 2019.01.06. 17:37:47

@ibsen: Vannak dolgok, amik sosem változnak :-)

ibsen 2019.01.06. 17:41:41

@csincsilla72: Azt gondolom minden kapcsolat más és más. A gyerektervezés tudatos dolog kéne hogy legyen és úgy hogy mindkét fél akarja, ez fontos. Nem lehet senkit olyan helyzetbe hozni csak azért mert nő vagyok én megszülöm a gyereket annak ellenére hogy apa nélkül nő fel. Ez a helyzet az anya hibája is mert önző és erőszakos és csak a saját érdekeit nézi és nem azét akit megszül hogy mi vár rá.Hány elrontott kapcsolat árulkodik arról hogy jobb lett volna ha védekezenek inkább.

Ármándójózsi 2019.01.06. 17:44:06

Ajjaj, látom @ibsen flood-ra jöttem vissza, hirtelen azt hittem, már megint Erát nyomja, de eszembe jutott, hogy most Zsuzsika a favorit és továbbra is Roli a leggázabb nála, akit nem felejt el bármiről is van szó, bármilyen összefüggésben akkor is legalább egy negatív félmondatban megemlíteni. :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 17:44:09

@ibsen: nem gondoltam, hogy megérem ezt, de EKG.

Ármándójózsi 2019.01.06. 17:47:20

@Nyuszomuszo83: Öööööööööö....nem szeretnék követelőzőnek látszani, de izé, kókuszgolyó???
Természetesen csak akkor, ha urad iszik, vagy alszik! :D

ibsen 2019.01.06. 17:48:23

@Ármándójózsi: Akkor gyorsan húzz el innen hogy ne kelljen azt olvasnod amit le sem írtam vagy ugorj át:-)))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.06. 17:48:57

@ibsen: egyedül voltam, mikor a lányom született. Így nem volt lehetősége megismerni a családon belüli erőszakot. Neki jobb volt egy szülővel, mint brutál családban. Itt vagyok, kövezz meg!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 17:49:04

@VV Erőlegény: hatalmas tudatosság van a játékában. És elnézve az előéletét, amik a fotóin vannak, kizárt, hogy nem tudja a törölközőt magára tekerni, meg kibontani egy csokit, egy sajtot, nem tud magassarkúban járni, stb. Akkor utazott Olaszországba, pl.? Dobozban? A pózolós fotóin is nagyon ügyes, szép, nem egy szerencsétlen benyomását kelti.
A hanghordozása ugyanolyan, van egy videó is fent, de a villában is sokszor hökkentünk meg a kifejezetten összeszedett beszédén.

ibsen 2019.01.06. 17:51:39

@Hedo a nokedli szaggató: Nem ismerem a kapcsolatodat, Te tudod mit és hogyan éltél meg azzal akivel voltál. Az hogy hogy jutottál el odáig hogy megszüld Te tudod, ezért is írtam hogy minden kapcsolat más és más.

nyeh13 2019.01.06. 17:51:55

Mivel többször is meg lett említve, hogy eltűntek a Zsuzsu fanok, most bátorkodtam visszamerészkedni. Az a kiválasztáskori reakció kicsit megtört ... szerintem is csillámf*szlámának el kéne húzni, mert jót tenne Zsuzsunak.

Ármándójózsi 2019.01.06. 17:52:22

@ibsen: Nana, picit azért fogd vissza magad, bármennyire is a lelkedbe gázoltam, a húzz el innen kicsit erős volt. Ilyet én sosem mondanék Neked. Viszont a hozzászólásaidat átugrom kérés nélkül is, legalábbis nem reagálok rá, csak mosolygok magamban. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 17:54:27

@ibsen: miért lenne gép?
Nem ő lenne az első, aki tudatosan kitalál vmilyen szerepet korábbi évadokból. És eddig jól csinálja. A műkörömmel való balfaszkodás is azt mutatja, hogy idegen tőle. Május vége óta van neki, ahogy frufru is, azzal se tud mit kezdeni.
Nekem speciel tetszik a korábbi Zsu, csinos, szép, vidám, bohó tini.
De ha megnézed, nekem a top 3-ban benne van.
És sztem Csillámfasz húzza le, most még Renyhe is. Pedig jól indított.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 17:54:39

@Hedo a nokedli szaggató: ha közbe kottyanhatok, lehet életed legjobb döntése volt! A bántó mérgező kapcsolat kihat a gyerekre, főleg ha még fizikai bántalmazással is társul!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.06. 17:54:44

@Hedo a nokedli szaggató: az állami gondozott gyerekeim jutnak eszembe, mindig ezt mondták: "X néni, tudja, mit szeretnék legjobban? azt, ha lenne legalább egy anyukám/apukám, aki szeret"

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 17:55:34

@Sanda.Ipse: az a napszemüveg is tök jól állt neki. Meg a beállított képek is jók. Az a félakt kifejezetten profi.

ibsen 2019.01.06. 17:56:32

@Ármándójózsi: Nem gázoltál bele csak ha nekem címzel valamit írd nekem és ne a közösbe írd ez lenne a minimum. Viccből írtam mert olyanokat írsz ami nem is valós. Engem nem zavar ha valaki sokat ír vagy olyat ami nem érdekel, nem válaszolok rá vagy nem rám tartozik.Ennyi. Mindenki annyit ír amennyit gondol és azt ami belefér még. Én senkinek nem szóltam még be hogy mennyit ír és megint ő és stb stb.

csincsilla72 2019.01.06. 17:58:03

@ibsen: A tudatos tervezés egy dolog, az élet egy másik. Nők milliói maradnak egyedül gyermekeikkel, mert az apa meghal vagy elhagyja a családját. Ettől senki sem lesz lelki sérült. Nyilván MÁS élete van, mintha meglenne mindkét szülője, de erre senki sem kap ígéretet csak azért, mert induláskor mindketten akarták. A házasságok fele-harmada válással végződik, még sincs megborulva minden harmadik ember. Állítom, lehet valaki mentálisan sokkal egészségesebb egy gyermeket tudatosan egyedül vállalt anya mellett, mint egy csupaszív, de örökké nélkülöző nagycsaládban felnőve, ahol ugyan megvan mindkét szülő, de a gyermekekre fordított figyelem a béka poppolója alatt. Mert sem idő, sem energia erre.
Minden élethelyzet más. Én azt vallom, ezt döntse el a nő. Az ő teste, az ő jövője.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 17:58:41

@Ármándójózsi: Hoztam, hoztam egy része édes kakaóporba forgattam, a másik felét kokuszreszelékbe, sőt sütöttem egy adag magvas levelest is, csak hogy édes és sós is legyen! Gyere enni! :) A Zuram a Zsizsikes védöangyala akar lenni sőt felajánlotta feleségül veszi! Mikor éééénnn vagyok a menyasszonya! Ehhh! Pasik! Így bizzam én bennetek! #duzzogónyuszi

ibsen 2019.01.06. 18:01:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: Vicc volt.Engem senkire nem emlékeztet a korábbiakból. A műkörmei miatt lehet a bénázás nem tudom nem viseltem még:-) Igen a két pióca nem tudja magát függetleníteni tőle sokk mindkettő.

@nyeh13: Nem vagyok fan (csak sokat írok, ja meg álneveken is na majd lebuktatom magam) de én is neki adnám a 36 millát.

Sanda.Ipse 2019.01.06. 18:01:51

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Az biztos, hogy nem szelfi. De fel nem fogom, miért jó, ha valaki debilnek állítja be magát?

Ármándójózsi 2019.01.06. 18:04:10

@Nyuszomuszo83: Micsodaaaaaa???? Mit adtál Te be az uradnak? :/ Feleségül vesziiii? :O Tudod mit, akkor pedig én meg téged. Pláne, hogy még ilyen finomakat is tudsz! Megyek!!!! ;)

csincsilla72 2019.01.06. 18:04:10

@Hedo a nokedli szaggató: Igen, te vagy a példa az életre. Bármit és bárhogy is terveztétek :-)
A csemetédnek biztos jobb. Neked tuti!

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 18:04:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: sajnos nem légből kaptam a bazi nagy élettapasztalatot, gyerekként én voltam az elszenvedője! :( De ez más tészta! Egy a lényeg erősnek maradni és felülkerekedni egyes sérelmeken, aztán ha mégsem megy, szépen csendben tovább állni!

csillagporszem 2019.01.06. 18:04:51

@Hedo a nokedli szaggató: szerintem ne vedd magadra, az élet sohasem olyan ideális mint ahogy az ember azt megálmodja. Egy gyereknek az kell, hogy szeressék, hogy biztonságban érezze magát és gondoskodjanak róla, nem az lesz a döntő, hogy nem volt apja, hanem hogy tőled mit kap.
Mindent meg úgysem lehet látni előre. Jól eltervezünk mindent aztán mondjuk apukát elüti az autó... jó szélsőséges példa, de én úgy gondolom egy nő akkor vállaljon babát ha tudja képes lesz felnevelni egyedül is ha történik valami olyan amire nem számított, mert az életben soha semmire nincs biztosíték :)

csincsilla72 2019.01.06. 18:04:55

@Sanda.Ipse: Mert ott van előtte a tavalyi Csillámpóni esete. A kis hülye simán bemenetelt a döntőbe.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 18:04:56

@csincsilla72: szintén EKG.
Annyit még hozzátennék, hogy sokszor van az a helyzet, hogy a helyzet már adott, és nincs helye a mi lett volna, ha érveknek.
Én még azt is vallom, ha egy nő szeretne gyereket, de a hozzá illő élete párját nem lelte meg még, akkor is tegye meg, mert a biológiai óra ketyeg, a fehér ló késhet. Nekem szerencsém van, egyelőre. De vannak körülöttem, ahol nincs egyik szülő. Szóval mindig az adott helyzetből kell dolgozni. És a gyereknek az a jó, ha szeretik. Ha egy, egy, ha kettő, kettő.

ibsen 2019.01.06. 18:05:25

@csincsilla72: Most nem a kivételes helyzetekről beszélek, amikor váratlan dolgok történhetnek.
Nyílván nem ugyanaz egy csonka család heti kétheti láthatással, mint egy kiegyensúlyozott és lehetnek hibák ott is de egy anyának nem kell mindenáron apának is lenni meg majd én megmutatom a világ ellen stb... A váláskor látom sokszor hogy a nők egyszerüen a gyereket fegyverként használják az apa ellen és nem annak az érdekeit nézik legtöbbször csak hogy nyerjenek ez a cél.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 18:06:13

@Nyuszomuszo83: :(
Írnék én is, de ki tudja, ki olvas, szóval majd szóban. ;)

csillagporszem 2019.01.06. 18:06:27

@nyeh13: nem vagy egyedül, én is Zsunak drukkolok jelenleg és egyetértek, Greg essen ki a fenébe :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 18:10:15

@Sanda.Ipse: Vivi majdnem nyert vele. Meg ő nem kifejezetten a debil vonalra erősített sztem, hanem a butuska kislányéra. BBÉvinek bejött. Edina is eladta magát az elején ezzel.
Egy butuska kislány szerethető, pátyolgatást vált ki. De párszor kiesett a szerepéből. Pl. mikor ivott, Huncival smaci, többször is. Meg szintén vele a hosszú beszélgetések. Egy debillel ez nehéz.

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 18:11:33

@Ármándójózsi: én semmit, délelőtt ilyeneket írt, gondolom arra asszociált hogy Zsizsikes tanultan játsza az idiótát! Ha igen, akkor egy totális bipoláris, skizofrén nő! Ennél is finomabbakat is tudok, 16 éves korom óta főzök! A körmeim nem akadályoznak, hogy bedagasszak egy kelttésztát, sőt csokispapirt is tudok bontani! Nem vagyok olyan szép mint Zsizsik, de nem is vagyok ilyen hülye, jaaa és idösebb is vagyok! Hogy kollégám idézzem: Te olyan vagy mint egy jó bor, minél érettebb annál jobb, csak nehogy megpimpókosodj!

Nyuszomuszo83 2019.01.06. 18:13:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: olvassák, körmöm alatt a kosz jobban izgat! De szóban kibeszéljük, mert remélem lesz szóban! ;)
Van új poszt, költözzünk oda!

csincsilla72 2019.01.06. 18:20:08

@ibsen: A gyermeknek szerető szülő (ha egy, akkor egy), nyugodt otthon és megfelelő anyagi körülmények kellenek. És abban maximálisan egyetértünk, hogy az az egy szülő adott esetben lehet az apa is. De a gyakorlat azt mutatja, inkább apuka lép ki a kapcsolatból, hátrahagyva a gyermeket, nem az anya.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.06. 18:27:29

@Nyuszomuszo83: persze, hogy lesz. :) Január van, megbeszéltük. ;)
Költözzünk.

SZPIITII 2019.01.07. 00:25:45

@csincsilla72:
A valasok nagyobb reszet kezdemenyezik a nok.
Tovabba a hajlektalanok tobbsege is ferfi, mert nokent sokkal nagyobb eselyed van valas utan talalni valakit, mint ferfikent.
A ferfi nemi vagya tovabb megmarad a nonek, igy kesobb is kell a p*nci a f*sz meg nem.
Ne allitsd be a noket aldozatoknak mert nem azok. Azt a hulyeseget hogy nem kell apa mert eleg az anya felejtsd el.
A no elvalik, a ferfi fizeti a gyerektartast, viszont lesz uj parja, igy jobban jar mint az a ferfi aki atlagos ferfikent es dolgozokent 40-45 evesen mar kinek fog kelleni? (nem cegvezeto Janirol van szo ugye ertjuk..)

Egy Hun Hunniából 2019.01.07. 10:15:25

"hát nem egy Gregory Peck" ment vissza?!
Mondjuk ha mindkettő hazamegy az lett volna a jó, ha lehet kérni!
Azt tudja valaki, hogy a Geronazzo Mária kije a gregnek? Mutterja? Nagynénje?

bElannaTorres 2019.01.07. 17:28:51

@SZPIITII: persze hogy elválnak, ha megcsalós, alkesz vagy agresszív a másik, én csak ilyen történeteket hallottam családban is. És igen pl nővérem újratudta kezdeni miután alkesz lett a két gyerek apja és olyankor tudott ütni is, de akivel újrakezdte az nem akart így már elköteleződni, érthető valahol, két másik gyerek, de jól elvoltak évekig. Besikerült egy harmadik mi történt? A fickó lelépett.
süti beállítások módosítása