Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Valóvilág 9x60 - A sellő és a sátán párbaja (18+)

2019. január 03. 21:06 - 6paw

screen_shot_2019-01-03_at_20_56_39.png

Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában.

Bajszi Petya köszönt minket olyan széles gesztusokkal, hogy Afrikából is tisztán látszik, csak ezt a Soros meg ne tudja. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_48_37.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_49_16.png

Első anyagban GregPánelproli feszít a billyjean-es kabátban indokolatlanul, majd páromra nézek tanácstalan, hogy mi az a basz ott a szeme alatt valami sziú festés? Ez kéremszépen highlighter, ma is tanultam valamit és elvileg ez tök menő. Közben megy az artikulátlan ordibálás, Rolinak a szilveszteri partitól elég B-közép hangja lett. A lényeg, hogy Greg szerint az oké, hogyha egy barátja geci valakivel, akkor annak a valakinek azt tanácsolja legyen geci a barátjával! Valószínűleg az ilyen szuperfilozófiáknak köszönheti azt a kendőt a sellőcsuklóján, amire valószínű mondaná, hogy skarlát betű, de sajnos nem művelt ennyire. Rúdlényt idegesíti, hogy nem lát át a PUÁ-n, hát ilyen agykapacitással szerintem a megállóüvegen is kihívás átlátnia. Szegény jó ZsuzsuBolondság olyan fanatizmussal a szemében hisz a sellőben, mint egy kiábrándult német turista az ISIS kiképzőtisztjében. De jön ám Hunci, aki az udvarlást nem a PUÁ-tól, inkább Ánusztól tanulhatta, mert egy középerős "szexeljünk mán" -al indítja meg a romantika körhintját. Ezalatt a szerkesztők alig észrevehetően beusztatják Ed Sheeran legszexelhetőbb dalát, ezzel is mintegy tudat alatt injekciózva elménkbe a feszültséget, amely csak úgy felforr amikor is láthatjuk ahogy az Özvy elintézi Hunci búcsúját a VV-ből, ugyanis szárazkettyintenek egy szolidat.

De nem pezseghetünk soká az edorfin mámorban, jön ugyanis Bajszi és kis híján kibassza a szemünket már megint. Elmondja, hogy itt bizony a vellában Guiness rekord készül, gondolom az 1 km2 -re jutó legalacsonyabb iq szintet próblják megugrani. De jön Danibá, aki nemcsak a testet, de az elmét is pallérozza majd így az újévben

Roli nem örült Dánielnek, aki megafonnal a kezében kimondottan élvezi, hogy baszogathatja a megszokottnál is gyűröttebb nyomorultakat (kivéve Lacika, Ő mindig patika, a faszit mindig a fiókból huzzák elő, külseje kifogástalan és bántóan egyhangú). Egyébként értékes eszmecsere Rolival, aki kap az alkalmon, hogy talán egy értelmesebb vonallal nyílik alkalma dumálni és kifejti, hogy nagyon ott kell lenni fejben, figyelni kinek mit mond. Ebben kurvára igaza lehet, mivel ott bent nincs telefon, de még egy könyv se, csak egymást tudják figyelni, egymással tudnak baszakodni, amit néha egy-egy jólirányzott pszichológiai játékkal még ki is provokálnak belőlük. Lehet, hogy így a kanapéból kibaszott könnyűnek tűnik bezárva lenni pár hónapig full ellátással, de ezért ez rohadtul igénybe veszi az elmét, főleg hogy nem éri inger. Nem is vagyok biztos abban, hogy pl Vivit vagy Zsuzsut a fejletlen személyiségével jó ötlet volt-e beengedni ide. Mondjuk Zsuzsu inkább a többiek elméjére veszélyes, ahogy ezt majd Ánusz a BV-ben elmeséli. Összességében jól játszani és taktikusnak maradni kibaszottul embertpróbáló lehet. Kivéve, ha Te vagy a Lacika. Mert Ő alapon hozza ezt, külön pont jár azért, hogy az elmúlt hónapokban nem sikerült egy összetett mondatot sem kibugyognia. 

Fiúk lányok pózolás, elsőre könnyűnek tűnik így másnapos gyomorral (legalábbis könnyebbnek, mint ugrálni meg futni, mert annak róka lenne a vége), de igazából ez csak másképpen bünteti le a nyomorultakat. Ahogy elnéztem Rolit, jól viselte, hogy egyáltalán nem alkalmas erre. Gregről Daninak a papája jut eszébe, nekem meg továbbra is HP Baxxter a Scooterből, igaz 67% rokkantan. Danibá ellő egy laza homofób poént a mens psychic-ről (én még mindig a lányokat szeretem), a film meg pörög tovább, hiába egy sellő himbál ott a kanapén. (belül tuti kicsit megtört a Gregi :( )ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_51_01.png

Jönnek a csajok, Zsuzsu mosolya citromért kiált, én pedig kurvára rettegek, hogy a Rúdlényt ilyen alacsony textiltartalmmal lássam. Én nem tudom milyen kombájnos sztripperklubban alkalmazhaták, de az biztos ha műszakban volt féláron adták a töményt. Özvy és Hunci következik akik egyébként nem váltanak ki belőlem instant szekunder szégyenérzetet. Özvy ha nem dubaijozni menne a kiesése (győzelme) után, akkor lehet értelme lenne fitnessmodellkednie, ugyanis ez az új kúrós dj. (ahogy VV Sehi evolúcióján tetten is lehet érni).

Az első visszakapcsolás a stúdióba, aminek örülök, végre normál szinten az iq, ugyanis Vegapetya behozta Bambit a kutyusát, aki tényleg szupercuki. Úgy néz maga elé, mintha Ő kérne elnézést a gazdija miatt.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_52_43.png

Attrakció, jönnek a csajok, lekenve csokira. (Csokit vajon fehérre kenték volna?) Reni láttán automatikusan hátrálni kezdek, néhány halk hőőő -t is elengedek a bajszom alatt. Időben érkezik még Özvy, aki a didkóit a ruhatárban hagyta. Nem úgy mint a PUA, aki olyan bögyös és csöcsös, mint egy ÖKM magazin a '90-es évekből. Zsuzsu pedig ellenáll a fogyásnak, alkata már-már Rúdlényes, a kis performansza végén még imitál is valami bükkfürdői shrekmorgást. Bocsánat de én itt kiégtem.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_53_04.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_53_59.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_54_31.png

De jönnek ám a pasik, Roland máris picsatangában. Tudjátok én midig is sejtettem, hogy a tesitanárom is valami ilyesmit hordhatott általánosban és ez most olyan rossz emlékeket hozott felszínre, amelyek miatt valószínű újra kezelésekre kell majd járnom. Ezután jön a Greg, amitől alapon összerezzenek, de amikor a Rúdlény így szól:

"kicsit tangásítani lehetne"

akkor sötétül el a világ.. és érzem karnyújtásnyira kerülok attól a vidéktől, ahol többé nincs helye szépségnek és boldogságak, a nap greg fejű és még a fák is affektálnak. Ez nem történhet meg, ki is szaladok egy sörért, de mivel még lázas vagyok, inkább egy neocitrán mellett döntök. ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_25.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_32.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_17.png

Értékelés következik, Roli lett az utolsó, következő lett a sellő, majd Lacika holtversenyben Huncival, de mivel a barnító használatát nem tartotta indokoltnak (tekintve, hogy a IX. kerben a naptól kapta), mégis Hunci a győztes. Szerintem amúgy megérdemelten, bár én a Greget tettem volna utoljára, de ki vagyok én, hogy ilyet mondjak. Hunci azért a fairplay jegyében gratulál Lacikának!

Jön a csajok értékelése, PUA a negyedik helyezett, akit Vivi követ, majd a Rúdlény és az istálló csúcsfitness modellje Zsuzsu. Most Ti is pislogtok mi? Mi a fasztól nyert a Bolondság he? Miért Vivi lett a 3.ik? Szóltak nekik, hogy ez nem szimpátia szavazás lesz? Mindegy, tudjuk a Danibától, hogy a tiszteletlenség jele megkérdőjelezni a zsűri döntését, úgyhogy fogadjuk ezt el. Zsuzsu és Hunci a pózerbajnok, amiért majd díjat fognak kapni később!

Ezután izgalmas verseny a villamesterségért, zöldséget kell tömni kétpofára, a döntőben meg gyömbért. Zsuzsu nyeri ezt is, bükkfürdő ma nagyot ment.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_04_55.png

Nyargalunk is tovább a legértelmetlenebb részre, mégpedig, hogy ki van benne a pakliba a kihíváson. Nyiván mindenkinek kurvára egyértelmű, hogy Özvy a legsátánabb, aztán Lackó, mert elárulta, Rolin ugye kendő van, Hunci meg szarik bele. Na ezt mondják el kurvahosszan és feleslegesen. Inkább néztem volna, ahogy Lacika nyom pár öklösfekvőt. 

Népszavazás, hogy kit hívjon ki a Greg, mindenki Özvyt reméli, ami nem meglepő, mivel lesátánistázta élő adásban, ami szerintem egy picit erős volt. Jöhet a bejelentkezés a vellába.

Kiderül, hogy Vivit száműzték 8 órára a nap folyamán, innen is csókoltatom Bolondságot, a tiszta szívvel, taktika nélküli csupa jóság játékosát, aki csak azért zárta el Özvyt, nehogy a szintfelmérésen jobb legyen mint ők. Bajusz felteszi a sablon kérdést: hogy érzed magad? Ezt nem kellett volna, mert a Pán innetől olyan fertelmes hisztit basz le, ami még tőle is szokatlan. Igazságtalannak érzi, hogy kendőt kapott.. senki ne szólt neki, hogy a játéknak ez egy fontos része? Felidézik, hogyan került Gregre a kendő, én pedig újra elgondolkodom, hogyha a villa két csapatra oszlik és minden csapatból egy egy ember kap csak szavazatot, az egész biztos mindkét oldalról tisztaszívű taktikamentes érzelmi döntés? Csak mert a Sellőcsapat sosem dönt taktikából élén Greggel (aki amúgy simán nemtaktikából hanem tiszta szívből tette az első 3 fordulóban a jelet arra, aki kérte tőle). Rúdlény továbbra is szitokszótként használja a taktikázást, amit egyébként ők is simán alkalmaznak, csak nem lenne kényelmes ezt felismerniük. Ezt amúgy Roli el is mondja és abban igaza lehet, hogy a taktika szó jelentését nem értik. Özvy is megszólal, értelmes kerek mondatokat formál, jót tett neki, hogy már nincs Radics meg Ánusz. Persze a sellőcsapatnak az értelmes szavak hallattán sürgős hőböröghetnéke támad, ilyenkor bezzeg nincs csittegés, mint amikor Rolit lehülyézte Greg és megpróbálta megvédeni magát. Vivi azzal zárja a mondókáját, hogy amint jel került rá, egyből kiderült ki milyen is valójában. Ez igaz, Greg amint veszélyben érzi a villalétét egyből sebességbe baszta a rohadékváltót és ha úgy van simán sátánistáz, kurváz, sőt ha úgy van még a KDNP-s párttagságiját is megmutatja. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_05_15.png

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_05_35.png

Eljön az idő, kiparancsolják a VillaScootert a riportba. Onnan is lehet tudni, ki milyen szellemi szinten áll, hogy el kell- e mondani: "ne mondd ki annak a nevét, akit választasz majd". Rolinál nem kellett. Itt el kell. Első körben Greg számára az sem világos, hogy le kéne ülnie. Elég konfliktus-e az, hogy valaki jelet rakott Rád? - hangzik a kérdés Bajusztól és szinte hallom, hogy susog a keze. Greg azzal kezdi, hogy sajnálja, hogy nem látja, lennék a helyében. Aztán nem tud leakadni arról, amit előbb bent Roli mondott, hogy neki elég az, ha valakinek épp szarhatnéka támad amikor a másik trónol egy jó jelhez. Kínosan magyarázkodik, innen szerintem egyenes út vezet a belevaló vezetéshez. Bajusz próbálja lelőni a sok bullshitet, erre Greg ordenálé módon felháborodik és 200% ra bassza az affektómetert. Lekúrja a Bajszit, hogy mé szakítja félbe az agymenését? Sértett a szentem, hogy miért is lett Ő kiválaszva, holott Ő angyal sellő és szentGeronazzo egyben. Puskás megint megszakítja a "tanítást" és rábírja harmadszorra, hogy takarodjon vissza a vellába és bassza már fel a kéket valakire. Itt elmondja Bajszi, hogy az előző kis intermezzója miatt kurvakevés ideje maradt indokolni, lehetőleg nem menjen mindenkin végig egyesével, mert még így is szűkös lenne az év ahhoz, hogy mindent elpofázzon. Nyilván Lacikára hegyezi ki a beszédét, de úgyis mindenki tudja, hogy ilyenkor a másik esélyes kapja a kendőt, az a gyökér Radics honosította ezt meg, talán akkor még poén volt, de ezen azóta már csak max ők szórakoznak. Felköti az Özvyre, megint jön azzal, hogy bevallotta, hogy gonosz, rosszindulatú, a sátán helytartója, lehet még letelepedési kötvényekkel is bizniszel. A kihívott tehát TriplaVé VVVivien. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_06_16.png

 

Címkék: 18+ vv9 valóvilág9
1234 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2019.01.04. 20:31:23

@úgymond olvasó mmkk: hádde nem egyetemista nem tudhaSSa

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:31:28

@UdvariatlanBolondvagyok: hihhíííííííí ! :D :D
Nálunk egy kicsit zárlatos lávalámpa okozott coitus interruptus-t... :)))))

Avigal 2019.01.04. 20:33:09

@Nyuszomuszo83: fülatka is volt, tályog is volt, műtét is volt, de egy egyszerű megfázás is több hetes program. Ezért mindig van itthon VetriDMG (a macsakabérescsepptől ragta a kilincset). A doki is már többször temette, de most már egész stabil:)

javier2 2019.01.04. 20:34:14

@Nyuszomuszo83: teljesen igazad van nyuszó
énis így voltam minden kis állattal amit befogadtam

Avigal 2019.01.04. 20:34:40

@Angora Cardi: Geológ tudományosan nulla, legalábbis semmi nyoma.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:34:52

@Angora Cardi: 3 gyerkőce van és különböző országokban élt, hogy hörpintcsen a kultúrából..

Angora Cardi 2019.01.04. 20:36:30

@Avigal: most masban utazik nem egyszeru megtalalni
@UdvariatlanBolondvagyok: aha hat...

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:36:37

@Avigal: Hál Istennek! Nálunk egy éve szuri volt, mert a kisasszony béna mint a gazdája és leesett a radiátorról olyan szarul hogy megrándult a hátsó lába meg a gerincénél begyulladt! Játszott ő csak fekve, de hangja nem volt, nem panaszkodott. Táska, doki, naaa abba is olyan mint a gazdi, fehér köpeny szindrómája van! :)

Avigal 2019.01.04. 20:36:40

@úgymond olvasó mmkk: Véletlenül nem az Észbontókat nézitek?:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 20:36:47

@Angora Cardi: most nem játszanék, nem tudom a fröccsöket

javier2 2019.01.04. 20:37:20

@UdvariatlanBolondvagyok: nagyon gázvolt utána 3 napos foci tornán voltunk és mindenki kérdezte miért vagyok piros túlzabáltam az ldl koleszterint?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 20:37:29

@Avigal: nem, a legyen ön is milliomost :)

javier2 2019.01.04. 20:38:30

vagy esetleg valaki ver?vagy én állítottam otthon be a vaskályhát!:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:38:43

Jajjj, ettől a fiúcskától megijedtem...

Avigal 2019.01.04. 20:38:45

@Angora Cardi: Annyira nem kerestem, s nem is hiányolom:) Csak olyan kis tudálékos volt:)

Avigal 2019.01.04. 20:40:16

@úgymond olvasó mmkk: lehet, lassan konvergál egymáshoz a színvonal:) ahoy bekapcsoltam a tv-t, nálam észbontók jött, maraton hossza:)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:40:52

@javier2: ők jók ha jól bánsz velük, igaz én mindig szét kénnyeztetem, de imád is, mikor átkarolja a vádlim és úgy alszik a világ legjobb dolga!

Avigal 2019.01.04. 20:43:28

@Nyuszomuszo83: nálunk néha beleharap a dokiba:) de ősszel nem harapta meg oltáskor:)

Angora Cardi 2019.01.04. 20:44:32

@úgymond olvasó mmkk: yes es főzni is tudtunk eddig jok lennénk

Avigal 2019.01.04. 20:46:37

@úgymond olvasó mmkk: Petrába egyszer szeretnék eljutni, már 20 éve tervezem... Avdatban már voltam:)

Avigal 2019.01.04. 20:47:16

@Angora Cardi: gyanús volt, h nem a főnyeremény:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:47:56

@javier2: Az ősidőkben bevágtak a kvarclámpa elé, mert aggasztóan sápadt, kis vézna gyerek voltam..járt hozzá egy úszószemüveg- féle, amit gondosan a fejemre tapasztottak a szüleim, ellenben a napoztatást kissé túlmérték, és rákvörösre égett a burám, de a szemem körül olyan hófehér maradt a bőr, hogy szinte világított...Na, így menjél el suliba,,,hogy én mit kaptam!!!

javier2 2019.01.04. 20:53:18

@UdvariatlanBolondvagyok: :P
@Nyuszomuszo83: macskám kezd belustulni mióta a puffer mellett alszik
habár ilyen időjárás mellet nem szívesen küldöm ki vadászni illetve a szomszédok mérgeznek nem szeretném ha valami mérgezett egeret enne
de ha jó idő lesz remélem rendbe teszi az udvart :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:54:39

@Avigal: Mása nem harap a körmét én manikűröztem két hetente, sajnos most egy ideje már nem én teszem!

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:56:34

@javier2: ne küld ki, hideg van, jó neki benn! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:56:37

@Avigal: Mekkora trauma lehetett, ha a mai napig rémképeim vannak róla...DDD
Ja! És még ki is röhögtek!!! Az volt a legdurvább, hogy anyámék csupa szeretetből másodfokúra pörköltek és akár hányszor rám néztek a sarokba fordulva kacarásztak rajtam...DDD

Avigal 2019.01.04. 21:00:44

@Nyuszomuszo83: Cica nálunk nagyon élénk. Eleinte fedeles kosara volt, de abból már pár hónaposan kimászott, s vezetés közben nem jó, ha egy macska ugrál az emberen. 15 km-re hordom dokihoz, van egy felül nxitható hordozója, abban ül egy vastag törölközőn, be van mellém biztonsági övezve az első ülésre és így autózunk. Egyébként autózni szeret:)

Avigal 2019.01.04. 21:01:45

@UdvariatlanBolondvagyok: ez viszont nem volt szép tőlük. Hol maradt az együttérzés?!:)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 21:02:52

@UdvariatlanBolondvagyok: EKG !!! :))))
a KARClámpa bevett kínzóeszköz volt a családban ! :))))
1500-as faktorú fényvédő krém mellett képes voltam a fehér, árja szín mellé egy fokozattal (!) sötétebb tónust is felvonultatni a bőrömön... :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 21:03:39

@UdvariatlanBolondvagyok: velem ez rendszeresen megtörténik, 15 perc alatt szarrá égek nyáron :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 21:06:14

@Avigal: @Nyuszomuszo83: Lolka-Bolkás voltam,,az első nagy duzzogás után, már én is mulattam magamon.

Avigal 2019.01.04. 21:09:34

@UdvariatlanBolondvagyok: ez egy aránylag jó túlélési stratégia:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 21:10:19

@mentorosh lecsó: A nagyanyám fejlövése olt az a szar. Valami elbaszott orvos ajánlotta neki...És az a lemoshatatlan égett bőrpìr-szag! Fenomenális!

Avigal 2019.01.04. 21:10:25

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: én is szeret:)

Ez a játékos viszont nem túl tajékozott...

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:12:33

@UdvariatlanBolondvagyok: 10 perc után elkezdek sülni és kozmálni! 50-es fényvédőfaktorú naptejnél rákvörösre égtem Olaszba! De szökeségem imádták a pincérek! :D
@Avigal: Mása csak akkor szeret menni ha már tudja nem cicászat lesz, lépcsőházhoz érve már nézelődik, igaz én beszélek neki, megnyugszik a hangomra! Kocsiban, táskában utazva sem ugrabugrál! Nagyon nyugis, tudja hogy jót akarunk neki!

mentorosh lecsó 2019.01.04. 21:13:47

@UdvariatlanBolondvagyok: és hozzá az az ózonszag ! bbbrrrr...
a mai napi rosszul leszek elektrosztatikus fénymásolók közelében, mert eszembe juttatja... :((

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 21:16:44

@Avigal: Mindent így oldok meg..., kialakult életszemlélet.., könnyebb!

Avigal 2019.01.04. 21:18:20

@Nyuszomuszo83: ha beteg, akkor ő is tudja, h segíteni fognak neki, de oltáshoz egészségesen megyünk...és én aztán beszélhetek Süketnek, nem nyugszik meg:)

Angora Cardi 2019.01.04. 21:19:05

@Avigal: fiatal még de egy két alapkérdés mint Petra fura h nem voot meg neki

Avigal 2019.01.04. 21:19:12

@Angora Cardi: s te ezt tudtad. Nagyon okos vagy;) vagy vapitit tartasz otthon:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 21:19:56

@Nyuszomuszo83: Féltékeny vagyok az olasz pasikra,,,túl szépek!!!DDD

Avigal 2019.01.04. 21:20:30

@Angora Cardi: a tonik-kinin is elég ismert. És a kinin fluoreszkál is:)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:21:38

@UdvariatlanBolondvagyok: egy sem kellett, magyar nőnek magyar férfi a párja! :)

Avigal 2019.01.04. 21:22:21

@Nyuszomuszo83: igen, de ez csak az itteni beceneve, a másik nyuszi adta neki:)

Avigal 2019.01.04. 21:23:07

@Angora Cardi: te vagy Süket itteni keresztmamija:)

Új játékos:)

Avigal 2019.01.04. 21:24:04

@Angora Cardi: és az agancson szárogatod a harisnyáidat?

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:24:05

@Avigal: jaaa akkor lemaradtam, azt hittem tényleg Süket a neve! Hogy hívják?? Hópihe? :D

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:25:23

Én Quanticot nézek, jó ez alegyen ön is milliomos???

Avigal 2019.01.04. 21:25:42

@Angora Cardi: ajándékot is kapni fog?;)

Angora Cardi 2019.01.04. 21:26:15

@Avigal: meg a bugyingókat is :D

Na menjünk át az újba onolni.

Avigal 2019.01.04. 21:26:25

@Nyuszomuszo83: így, hogy itt közösen nézzük, jó.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 21:26:49

oh, she's sweet but a psycho
a little bit psycho
at night she screamin'
"i'm-ma-ma-ma out ma mind"

Angora Cardi 2019.01.04. 21:27:21

@Avigal: rántom a májat ne viccelj el lesz úgy kényeztetve onnantól fenn hordja még jobban az orrát

Avigal 2019.01.04. 21:30:29

@Nyuszomuszo83: sok neve van, mert úgysem hallgat semmire:)

Hivatalosan Hannibál:) Aztán kiderült, h lány és elneveztem Micinek, de az oltási könyvén még mindig Hannibál. De időnként Fräulein, Puszedli, Dög, Cica, Jóság, stb:)

javier2 2019.01.04. 21:30:44

@Nyuszomuszo83: toscanaban parton mindenem bekentem 30 as napvédővel kivéve térdtől lefele
hát éjszaka mondták kapcsoljam le a lámpát vagy terítsem le a vádlim mert világítok

Avigal 2019.01.04. 21:31:23

@Angora Cardi: teljesen elrontod:)

Na, megyek az újba ONolni:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 21:32:32

@Avigal: nekem is volt egy Béla nevű macskám, aztán egyszer csak meglepődtem, hogy nem is Béla, hanem Bella :))

mentorosh lecsó 2019.01.04. 21:34:24

@UdvariatlanBolondvagyok: furcsa, hogy még a Hogyvolton is sorstársa akadok ! :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:37:10

@Avigal: neki nem a neve fontos, hanem ő maga! :)
@javier2: hehe, én hülyeleány meg feküdtem az 50 centis vizben meg ültem benne a homokot simogatva kagylót kutatva egész nap! Mentségemre szolgáljon akkor láttam először tengert! Igy a fejemtől a lábfejemig égtem vörösre, persze hátulról is, a seggemre alig tzdtam leülni!

Cimili 2019.01.04. 22:05:05

óóóóóóóóó az a magasságos. kontit kérek!

Cimili 2019.01.04. 22:06:09

na renyhe után, greg is bőg. sőt má zsu is. kérek zsepit!

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:25:10

@Cimili: teee nem jössz át az új posztcsihoz cicám???

Cimili 2019.01.04. 22:53:30

@Nyuszomuszo83: minyá megyek, csak közben fontos telóm volt. :)

Avigal 2019.01.04. 23:00:54

@úgymond olvasó mmkk: Mi is azt néztük, h milyen szép arcú kandúrunk van, aztan doki néni ráírta oltási könyvre a Hannibál alá, h kislány:)
süti beállítások módosítása