Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Valóvilág 9x60 - A sellő és a sátán párbaja (18+)

2019. január 03. 21:06 - 6paw

screen_shot_2019-01-03_at_20_56_39.png

Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában.

Bajszi Petya köszönt minket olyan széles gesztusokkal, hogy Afrikából is tisztán látszik, csak ezt a Soros meg ne tudja. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_48_37.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_49_16.png

Első anyagban GregPánelproli feszít a billyjean-es kabátban indokolatlanul, majd páromra nézek tanácstalan, hogy mi az a basz ott a szeme alatt valami sziú festés? Ez kéremszépen highlighter, ma is tanultam valamit és elvileg ez tök menő. Közben megy az artikulátlan ordibálás, Rolinak a szilveszteri partitól elég B-közép hangja lett. A lényeg, hogy Greg szerint az oké, hogyha egy barátja geci valakivel, akkor annak a valakinek azt tanácsolja legyen geci a barátjával! Valószínűleg az ilyen szuperfilozófiáknak köszönheti azt a kendőt a sellőcsuklóján, amire valószínű mondaná, hogy skarlát betű, de sajnos nem művelt ennyire. Rúdlényt idegesíti, hogy nem lát át a PUÁ-n, hát ilyen agykapacitással szerintem a megállóüvegen is kihívás átlátnia. Szegény jó ZsuzsuBolondság olyan fanatizmussal a szemében hisz a sellőben, mint egy kiábrándult német turista az ISIS kiképzőtisztjében. De jön ám Hunci, aki az udvarlást nem a PUÁ-tól, inkább Ánusztól tanulhatta, mert egy középerős "szexeljünk mán" -al indítja meg a romantika körhintját. Ezalatt a szerkesztők alig észrevehetően beusztatják Ed Sheeran legszexelhetőbb dalát, ezzel is mintegy tudat alatt injekciózva elménkbe a feszültséget, amely csak úgy felforr amikor is láthatjuk ahogy az Özvy elintézi Hunci búcsúját a VV-ből, ugyanis szárazkettyintenek egy szolidat.

De nem pezseghetünk soká az edorfin mámorban, jön ugyanis Bajszi és kis híján kibassza a szemünket már megint. Elmondja, hogy itt bizony a vellában Guiness rekord készül, gondolom az 1 km2 -re jutó legalacsonyabb iq szintet próblják megugrani. De jön Danibá, aki nemcsak a testet, de az elmét is pallérozza majd így az újévben

Roli nem örült Dánielnek, aki megafonnal a kezében kimondottan élvezi, hogy baszogathatja a megszokottnál is gyűröttebb nyomorultakat (kivéve Lacika, Ő mindig patika, a faszit mindig a fiókból huzzák elő, külseje kifogástalan és bántóan egyhangú). Egyébként értékes eszmecsere Rolival, aki kap az alkalmon, hogy talán egy értelmesebb vonallal nyílik alkalma dumálni és kifejti, hogy nagyon ott kell lenni fejben, figyelni kinek mit mond. Ebben kurvára igaza lehet, mivel ott bent nincs telefon, de még egy könyv se, csak egymást tudják figyelni, egymással tudnak baszakodni, amit néha egy-egy jólirányzott pszichológiai játékkal még ki is provokálnak belőlük. Lehet, hogy így a kanapéból kibaszott könnyűnek tűnik bezárva lenni pár hónapig full ellátással, de ezért ez rohadtul igénybe veszi az elmét, főleg hogy nem éri inger. Nem is vagyok biztos abban, hogy pl Vivit vagy Zsuzsut a fejletlen személyiségével jó ötlet volt-e beengedni ide. Mondjuk Zsuzsu inkább a többiek elméjére veszélyes, ahogy ezt majd Ánusz a BV-ben elmeséli. Összességében jól játszani és taktikusnak maradni kibaszottul embertpróbáló lehet. Kivéve, ha Te vagy a Lacika. Mert Ő alapon hozza ezt, külön pont jár azért, hogy az elmúlt hónapokban nem sikerült egy összetett mondatot sem kibugyognia. 

Fiúk lányok pózolás, elsőre könnyűnek tűnik így másnapos gyomorral (legalábbis könnyebbnek, mint ugrálni meg futni, mert annak róka lenne a vége), de igazából ez csak másképpen bünteti le a nyomorultakat. Ahogy elnéztem Rolit, jól viselte, hogy egyáltalán nem alkalmas erre. Gregről Daninak a papája jut eszébe, nekem meg továbbra is HP Baxxter a Scooterből, igaz 67% rokkantan. Danibá ellő egy laza homofób poént a mens psychic-ről (én még mindig a lányokat szeretem), a film meg pörög tovább, hiába egy sellő himbál ott a kanapén. (belül tuti kicsit megtört a Gregi :( )ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_51_01.png

Jönnek a csajok, Zsuzsu mosolya citromért kiált, én pedig kurvára rettegek, hogy a Rúdlényt ilyen alacsony textiltartalmmal lássam. Én nem tudom milyen kombájnos sztripperklubban alkalmazhaták, de az biztos ha műszakban volt féláron adták a töményt. Özvy és Hunci következik akik egyébként nem váltanak ki belőlem instant szekunder szégyenérzetet. Özvy ha nem dubaijozni menne a kiesése (győzelme) után, akkor lehet értelme lenne fitnessmodellkednie, ugyanis ez az új kúrós dj. (ahogy VV Sehi evolúcióján tetten is lehet érni).

Az első visszakapcsolás a stúdióba, aminek örülök, végre normál szinten az iq, ugyanis Vegapetya behozta Bambit a kutyusát, aki tényleg szupercuki. Úgy néz maga elé, mintha Ő kérne elnézést a gazdija miatt.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_52_43.png

Attrakció, jönnek a csajok, lekenve csokira. (Csokit vajon fehérre kenték volna?) Reni láttán automatikusan hátrálni kezdek, néhány halk hőőő -t is elengedek a bajszom alatt. Időben érkezik még Özvy, aki a didkóit a ruhatárban hagyta. Nem úgy mint a PUA, aki olyan bögyös és csöcsös, mint egy ÖKM magazin a '90-es évekből. Zsuzsu pedig ellenáll a fogyásnak, alkata már-már Rúdlényes, a kis performansza végén még imitál is valami bükkfürdői shrekmorgást. Bocsánat de én itt kiégtem.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_53_04.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_53_59.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_54_31.png

De jönnek ám a pasik, Roland máris picsatangában. Tudjátok én midig is sejtettem, hogy a tesitanárom is valami ilyesmit hordhatott általánosban és ez most olyan rossz emlékeket hozott felszínre, amelyek miatt valószínű újra kezelésekre kell majd járnom. Ezután jön a Greg, amitől alapon összerezzenek, de amikor a Rúdlény így szól:

"kicsit tangásítani lehetne"

akkor sötétül el a világ.. és érzem karnyújtásnyira kerülok attól a vidéktől, ahol többé nincs helye szépségnek és boldogságak, a nap greg fejű és még a fák is affektálnak. Ez nem történhet meg, ki is szaladok egy sörért, de mivel még lázas vagyok, inkább egy neocitrán mellett döntök. ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_25.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_32.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_17.png

Értékelés következik, Roli lett az utolsó, következő lett a sellő, majd Lacika holtversenyben Huncival, de mivel a barnító használatát nem tartotta indokoltnak (tekintve, hogy a IX. kerben a naptól kapta), mégis Hunci a győztes. Szerintem amúgy megérdemelten, bár én a Greget tettem volna utoljára, de ki vagyok én, hogy ilyet mondjak. Hunci azért a fairplay jegyében gratulál Lacikának!

Jön a csajok értékelése, PUA a negyedik helyezett, akit Vivi követ, majd a Rúdlény és az istálló csúcsfitness modellje Zsuzsu. Most Ti is pislogtok mi? Mi a fasztól nyert a Bolondság he? Miért Vivi lett a 3.ik? Szóltak nekik, hogy ez nem szimpátia szavazás lesz? Mindegy, tudjuk a Danibától, hogy a tiszteletlenség jele megkérdőjelezni a zsűri döntését, úgyhogy fogadjuk ezt el. Zsuzsu és Hunci a pózerbajnok, amiért majd díjat fognak kapni később!

Ezután izgalmas verseny a villamesterségért, zöldséget kell tömni kétpofára, a döntőben meg gyömbért. Zsuzsu nyeri ezt is, bükkfürdő ma nagyot ment.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_04_55.png

Nyargalunk is tovább a legértelmetlenebb részre, mégpedig, hogy ki van benne a pakliba a kihíváson. Nyiván mindenkinek kurvára egyértelmű, hogy Özvy a legsátánabb, aztán Lackó, mert elárulta, Rolin ugye kendő van, Hunci meg szarik bele. Na ezt mondják el kurvahosszan és feleslegesen. Inkább néztem volna, ahogy Lacika nyom pár öklösfekvőt. 

Népszavazás, hogy kit hívjon ki a Greg, mindenki Özvyt reméli, ami nem meglepő, mivel lesátánistázta élő adásban, ami szerintem egy picit erős volt. Jöhet a bejelentkezés a vellába.

Kiderül, hogy Vivit száműzték 8 órára a nap folyamán, innen is csókoltatom Bolondságot, a tiszta szívvel, taktika nélküli csupa jóság játékosát, aki csak azért zárta el Özvyt, nehogy a szintfelmérésen jobb legyen mint ők. Bajusz felteszi a sablon kérdést: hogy érzed magad? Ezt nem kellett volna, mert a Pán innetől olyan fertelmes hisztit basz le, ami még tőle is szokatlan. Igazságtalannak érzi, hogy kendőt kapott.. senki ne szólt neki, hogy a játéknak ez egy fontos része? Felidézik, hogyan került Gregre a kendő, én pedig újra elgondolkodom, hogyha a villa két csapatra oszlik és minden csapatból egy egy ember kap csak szavazatot, az egész biztos mindkét oldalról tisztaszívű taktikamentes érzelmi döntés? Csak mert a Sellőcsapat sosem dönt taktikából élén Greggel (aki amúgy simán nemtaktikából hanem tiszta szívből tette az első 3 fordulóban a jelet arra, aki kérte tőle). Rúdlény továbbra is szitokszótként használja a taktikázást, amit egyébként ők is simán alkalmaznak, csak nem lenne kényelmes ezt felismerniük. Ezt amúgy Roli el is mondja és abban igaza lehet, hogy a taktika szó jelentését nem értik. Özvy is megszólal, értelmes kerek mondatokat formál, jót tett neki, hogy már nincs Radics meg Ánusz. Persze a sellőcsapatnak az értelmes szavak hallattán sürgős hőböröghetnéke támad, ilyenkor bezzeg nincs csittegés, mint amikor Rolit lehülyézte Greg és megpróbálta megvédeni magát. Vivi azzal zárja a mondókáját, hogy amint jel került rá, egyből kiderült ki milyen is valójában. Ez igaz, Greg amint veszélyben érzi a villalétét egyből sebességbe baszta a rohadékváltót és ha úgy van simán sátánistáz, kurváz, sőt ha úgy van még a KDNP-s párttagságiját is megmutatja. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_05_15.png

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_05_35.png

Eljön az idő, kiparancsolják a VillaScootert a riportba. Onnan is lehet tudni, ki milyen szellemi szinten áll, hogy el kell- e mondani: "ne mondd ki annak a nevét, akit választasz majd". Rolinál nem kellett. Itt el kell. Első körben Greg számára az sem világos, hogy le kéne ülnie. Elég konfliktus-e az, hogy valaki jelet rakott Rád? - hangzik a kérdés Bajusztól és szinte hallom, hogy susog a keze. Greg azzal kezdi, hogy sajnálja, hogy nem látja, lennék a helyében. Aztán nem tud leakadni arról, amit előbb bent Roli mondott, hogy neki elég az, ha valakinek épp szarhatnéka támad amikor a másik trónol egy jó jelhez. Kínosan magyarázkodik, innen szerintem egyenes út vezet a belevaló vezetéshez. Bajusz próbálja lelőni a sok bullshitet, erre Greg ordenálé módon felháborodik és 200% ra bassza az affektómetert. Lekúrja a Bajszit, hogy mé szakítja félbe az agymenését? Sértett a szentem, hogy miért is lett Ő kiválaszva, holott Ő angyal sellő és szentGeronazzo egyben. Puskás megint megszakítja a "tanítást" és rábírja harmadszorra, hogy takarodjon vissza a vellába és bassza már fel a kéket valakire. Itt elmondja Bajszi, hogy az előző kis intermezzója miatt kurvakevés ideje maradt indokolni, lehetőleg nem menjen mindenkin végig egyesével, mert még így is szűkös lenne az év ahhoz, hogy mindent elpofázzon. Nyilván Lacikára hegyezi ki a beszédét, de úgyis mindenki tudja, hogy ilyenkor a másik esélyes kapja a kendőt, az a gyökér Radics honosította ezt meg, talán akkor még poén volt, de ezen azóta már csak max ők szórakoznak. Felköti az Özvyre, megint jön azzal, hogy bevallotta, hogy gonosz, rosszindulatú, a sátán helytartója, lehet még letelepedési kötvényekkel is bizniszel. A kihívott tehát TriplaVé VVVivien. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_06_16.png

 

Címkék: 18+ vv9 valóvilág9
1234 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borz_alom 2019.01.03. 21:12:09

Véééégre, köszi :-)

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 21:21:26

Deeee szupiii lett 6paw! Istenien szórakoztam! Kösziiiii!

Charlie100 2019.01.03. 21:26:16

Szuper volt, köszi! Ez így sokkal jobb mint a műsor.

0.5 bit 2019.01.03. 21:30:10

Az egyik remek részt ki kell emelnem:

"Szegény jó ZsuzsuBolondság olyan fanatizmussal a szemében hisz a sellőben, mint egy kiábrándult német turista az ISIS kiképzőtisztjében."

Mók_Ica 2019.01.03. 21:31:04

itt is sziasztok :)))) köszi a linket :)))

MosóMaca 2019.01.03. 21:38:28

Nem tudom,milyen traktoros kluppan sztiptizelt,de ha műszakban volt,féláron adták a töményet!

Cimili 2019.01.03. 21:42:29

köszcsi a posztot! kedvencem, mert nagy igazság: Nem is vagyok biztos abban, hogy pl Vivit vagy Zsuzsut a fejletlen személyiségével jó ötlet volt-e beengedni ide.

Ego0123 2019.01.03. 21:49:31

Gratulálok, jó írás!

Hétkilenced 2019.01.03. 21:50:08

De tetszett megint! Hajrá Vivien! Na nem azért, mintha kedvelném.

gazo 2019.01.03. 21:53:57

Remek öfi, köszi !

mocskosmacska 2019.01.03. 21:55:20

Lassan már a vv párbajok is olyanok lesznek, mint az országgyűlési választás. Nem azért szavazunk valakire, hogy nyerjen, hanem, hogy a másik ne nyerjen.

nicu71 2019.01.03. 21:57:50

Tökéletes hogyvolt! És tökéletes meglátás! Régen értettem minden sorral egyet, ez most megtörtént. Mindegyik agyatlan fb tisztaszivű G1G huszárnak és bolnondcság rajongónak kötelező lenne elolvasni. Bár kb annyit érne mint OV nyugdijasoknak Indexet olvasni

nicu71 2019.01.03. 22:00:22

Én a Lacikás részt emelném ki. Tényleg mindig patika, bármikor, bárhol tűnik fel, mindig mintha a fiokbol huznák elő a kis lekvárunkat

Angora Cardi 2019.01.03. 22:01:15

@nicu71: elégedett vagyok a Lacikás részekkel :)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:02:11

ancsa, végre..... szegénykém jól meg van fázva...... vki biztos kitakarta :))))

naezjó... 2019.01.03. 22:02:35

dögös ez a rekedtes hang...

MosóMaca 2019.01.03. 22:03:20

@Mók_Ica: vagy kemény szilveszteri bulikát tolt

gazo 2019.01.03. 22:03:28

Ancsa beteg, vagy Rolival bulizott azért nincs hangja

2019.01.03. 22:03:34

Visszarakták?
Roller: face palm. Epic.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:03:44

Tisztaszívűek vizet töltöttek az eldugott piába Roliék felháborodnak.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:03:45

g1g és renyhe, a két jószívű, vízzel tölti fel a dugi boros üveget..... micsoda vicc ez (nem)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:04:35

zsu rezignáltan megjegyzi a 2 jószívűnek: kintről mindent látnak..... höhöhöhöhöhö

gazo 2019.01.03. 22:04:52

Fújj Vivi illetve szerkik

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:05:24

Hahó mindenkinek :)
Reni a mosdókagylóba öntötte a felmosóvizet vagy csak káprázott a szemem?

Cimili 2019.01.03. 22:05:30

mióta öntjük a koszos vizet a mosdókagylóba?

Mók_Ica 2019.01.03. 22:05:43

özvribi pont menstruál..... pont hiányolta vki ezt az infot a minap...... (én mondjuk nem)

Angora Cardi 2019.01.03. 22:05:46

Lacika csal csokit dugdos

MosóMaca 2019.01.03. 22:06:15

Első kérdésem:összehányták a zuhanyzót?
Második kérdésem:miért a csapba nyomkodja a mopot,ha ott a vödör
Harmadik kérdésem:miért a csapba önti? Több kérdésem nincs

Oh my... 2019.01.03. 22:06:23

szupi posztcsi, köszönjüüüüük!!!!!!

gazo 2019.01.03. 22:06:36

@Cukorborsó88: konkrétan a véres és koszos vizet

tvbuzi 2019.01.03. 22:06:53

Nem muszáj voltam hanem kénytelen ba+

Angora Cardi 2019.01.03. 22:07:12

Lacikának bejön a mambo nr 5

tvbuzi 2019.01.03. 22:07:12

De rég hallottam ezt a fos zenét

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:07:44

@gazo: köszi, nem láttam h véres is volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:07:48

@MosóMaca: sztem a barnítós lé. A többire nincs értelmes válasz.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:07:59

zsu hangyafasznyi betűkkel írja tele a rendelős táblát...... ennyi mindent rendelnek????????

Angora Cardi 2019.01.03. 22:08:55

Lacika fecskét csinál a naciból. Keresi az eldugott csokit amit reni elvett.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:09:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: igazad van..... mondjuk ettől még undorítóan nézett ki és undi volt a többi is......

Angora Cardi 2019.01.03. 22:09:32

@Angora Cardi: megtalálja es reni ujra elkobozza

Mók_Ica 2019.01.03. 22:09:38

@tvbuzi: legalábbis úgy csinált :))))))))))))))

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:10:10

@Mók_Ica: ezt már más is csinálta! Akkor sem volt világos, hogy miért, talán, hogy olvashatatlan legyen és ne unatkozzanak a tv munkások

Oh my... 2019.01.03. 22:10:11

csóri Ancsi, pacsi, ha olvasod, az én hangom exactly the same - ha az állapotod is olyan, mint az enyém, akkor minden elismerésem a tiéd, hogy tudsz így dolgozni... ;) ha nem, akkor rossz hírem van, ez csak a kezdet... szóval, jobbulást, na! :)

Angora Cardi 2019.01.03. 22:10:29

@Angora Cardi: Laci letapizza hátha nála van mégis. Megtalálja eszi is.

2019.01.03. 22:11:00

Lackó megérkezett!!! Hajrá!

Cimili 2019.01.03. 22:11:02

lacika:)))))))) méghogy tuja.

Oh my... 2019.01.03. 22:11:17

@nicu71: lekvárunk exponálja magát, jeeeeee! xDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 22:11:32

@Mók_Ica: én sem tudok nagy betűkkel írni :)

Lóbelt bácsi 2019.01.03. 22:11:37

Nagyon jó öfi! Nem is tudnék kiemelni egy jó poént, végigvigyorogtam az egészet, amíg olvastam. :)

,, 2019.01.03. 22:12:53

Mindjárt jön az elzárás

Oh my... 2019.01.03. 22:12:53

@tvbuzi: lehet, csak sorminta ;))

Mók_Ica 2019.01.03. 22:12:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: melyikben nem??

@Cukorborsó88: nem tudom hányszor rendelhetnek, de nekem ez rohadt soknak tűnt......

Angora Cardi 2019.01.03. 22:13:11

Reni árulkodik edzőbának.

Cimili 2019.01.03. 22:13:29

edzőbá keresi a csokikákat.:DDDDD fúj reni, árulkodsz?

Mók_Ica 2019.01.03. 22:13:48

renyhe, mint egy ovis...... nem árulkodni akarok..... DE.... pfffff

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:13:56

Most jön az elzárás?
Renyhe először etetné Ribit csokival, aztán meg árulkodik. De nem árulkodik, csak mondja.

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:14:12

Reni árulkodik edző bának (hogyishíjják?) hová dugták el az édességekez. Cuki. Nem.

Ego0123 2019.01.03. 22:14:35

Nem akarok árulkodni....

Oh my... 2019.01.03. 22:14:46

Renyhét csapja le valaki, könyörgööööm!!!! (remélem, kollektív bünti lesz, ez a minimum a bojlertestűnek! ;P)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:14:50

renyhe nagyon gáz..... nem vicces..... roller viszont jó :))))

mocskosmacska 2019.01.03. 22:14:57

A csillámpónik nem tanultak semmit? Ha valakiből mártírt csinálnak, akkor az nagy eséllyel nyeri a párbajt.

nicu71 2019.01.03. 22:15:37

@oh..my...: hangosan kacagtam rajta annyira cuki volt

Mók_Ica 2019.01.03. 22:15:56

özvribi nem vehet részt a megmérettetésen..... zsu, ezt hiába magyarázod......

MosóMaca 2019.01.03. 22:15:57

Zsuzsuka sportszerűségről beszél!

Oh my... 2019.01.03. 22:15:59

ma a fogyatékos szardarab, gratu neki!

Dr.Zé 2019.01.03. 22:16:08

Elzárta mint a csapot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:16:09

Ennyi? Idióta Zsu. Ez nekik a fair játék? A tiszta szív?

Angora Cardi 2019.01.03. 22:16:22

Vivit elzárja zsu, nem beszelhet de vlogolhat, nem lehet szintfelmérője.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:16:46

@Angora Cardi: marmint nem beszelhet a tobbiekkel

,, 2019.01.03. 22:16:59

Zsu nem fél bepiszkolni a kezét, hmm...

Oh my... 2019.01.03. 22:17:14

@oh..my...: ma=na na!;)

HAJRÁ HUNYOR!!!! LENYOMOD ŐKET!

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:17:18

Lehet hogy zsu sem pörög százon de reni feje mindent vitt :)

MosóMaca 2019.01.03. 22:17:31

Remélem ezek után hunyor egyedül megnyeri,zsuzsuka meg felszedett még vagy öt kilót!!!

mocskosmacska 2019.01.03. 22:17:35

Vivi helyében én nem puffognék, inkább kialudnám magamat.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:17:54

mondjuk ribi önimádata és öndícsérete sem szimpi.......

Angora Cardi 2019.01.03. 22:18:21

Lacika fel kg-t fogyott.

Oh my... 2019.01.03. 22:18:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt én se vágom, totál káosz az egész – ismét csak gratula a szerkiknek! (ja, nem!)

tvbuzi 2019.01.03. 22:18:50

Ne zabálj és nem így nézel ki ba.

ewita 2019.01.03. 22:18:53

Renyhe magat mentegetve arulkodik, zsuek meg elzarja vvvt és ők nem gonoszak mi?
Reni azt hitze 3 nap altt 5kgt fog fogyni???:D

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:18:53

Igen, reni gáz vagy :)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:18:53

renyhe 3 nap alatt 5 kgt akart fogyni??? pfffff

Dr.Zé 2019.01.03. 22:19:22

Hogy nézek ki,,,jájj mámó!!

MosóMaca 2019.01.03. 22:19:45

Ezek tényleg azt hiszik,hogy egy villahét alatt lehet fogyni 5-6 kilókat?! Jó,nem csodálkozok

2019.01.03. 22:19:55

Hisztis picsák!

hétévszak 2019.01.03. 22:20:01

én ezt a nyivákolást nem bírom

Angora Cardi 2019.01.03. 22:20:01

Zsu hizott Isten nem ver bottal baratnőm.

naezjó... 2019.01.03. 22:20:10

180 kg tömény szeretet.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:20:36

zsu azért bőg, mert renyhe is bőgött???

Im just here for the comments 2019.01.03. 22:21:15

Olyat nem lehet, hogy mind a kettő essen ki?

MosóMaca 2019.01.03. 22:21:32

@Angora Cardi: yeeeee. Há gödöllőt is,hogy megtippeltem

Oh my... 2019.01.03. 22:21:39

@Mók_Ica: én most megértem őt..... kicsit sem kedvelem, de megértem, rohadtsz@r lehet neki ez most így.... eleve az elzárás, 8 (!) óra, és tudja, hogy komoly tétért megy a verseny, amiből kizárták... gondoljátok el, a három debilből bármelyik, hogyan viselné ugyanezt..?

Mók_Ica 2019.01.03. 22:21:46

renyhét nem bírom....... bocsi, aki szereti.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:21:52

Adri nem mosta ne magáról a festéket, vagy ennyire megfogta a bőrét?

Angora Cardi 2019.01.03. 22:22:02

@MosóMaca: mert egy csoda vagy :))))))))))

Butterske 2019.01.03. 22:22:19

Szerintem meg engedjétek már el ez a elzárás szemétség dolgot. Nyilván így van értelme felhasználni, mindenki így használja fel. Zsutól egy taktikai lépés, ennek örülni szoktunk.
Nem hall bele, senki ha nem nyeri meg ezt a hetet. Iskola hetet vagy ősember hetet sem nyerte meg és túlélte.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:23:11

@oh..my...: ez ok, csak ha túltolja ezt a dumát, akkor nem lesz szimpi......

renyhe..... greg...... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Angora Cardi 2019.01.03. 22:23:17

Reni ezert kellett basztatni Lacikat ríjál megerdemled.

MosóMaca 2019.01.03. 22:23:20

Figyeljétek meg, renyhe addig hisztériázik,míg átadják neki a nyereményt

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:23:39

Reklám után reni hisztije és greg picsogása. Jesszus.

hétévszak 2019.01.03. 22:23:49

jézusom Renáta sipítozása, mute gombon az ujjam folyamatosan

naezjó... 2019.01.03. 22:23:51

Reni rinyál, Greg jóságol, micsoda fordulatok várhatóak!!

Butterske 2019.01.03. 22:24:03

@oh..my...: Gregtől is elvették a képességét, azt is megértetted?

Dr.Zé 2019.01.03. 22:24:22

gregecske v gergkecske??

Angora Cardi 2019.01.03. 22:24:28

@MosóMaca: mindent csak ki akar rimánkodni magának

moletty 2019.01.03. 22:24:59

@MosóMaca: De tetszett hogy szív a kibaszott Renyhe ! :D

tvbuzi 2019.01.03. 22:25:20

Renyhe mindig hisztis ha nem kapja meg amit akar

Mók_Ica 2019.01.03. 22:25:23

@Butterske: persze, ezt értjük.... azt nem értjük, hogy miért használják a másik csapattal szemben a taktikát szitokszóként......

Oh my... 2019.01.03. 22:25:26

Gregenyó: soros, soros, soros, ja nem: gonosz, gonosz, gonosz.... UNCSIIIIIII!!!!!!! (broáf és broáf) Renyhétől meg teletöltöttem egy kontit, kérek másikat, plz! ;)

OriginalBlackMamba 2019.01.03. 22:26:06

Én nem értem hogy pl Adri hogy a p*csaba lehet 56 kiló ilyen testtel? 130 centi, vagy mi?

MosóMaca 2019.01.03. 22:26:22

@moletty: várjuk ki a végét! Nehogy megtréfáljanak a szerkesztők

Ego0123 2019.01.03. 22:26:24

@Butterske: De mi tiszta szívből játszunk, nem taktikából.

moletty 2019.01.03. 22:26:31

@oh..my...: A kibaszott O1G nem kért Tőlem pénzt levélben ? :(
Hát mi a kurvanayjáért hagyott ki Engem ? :( :(

Butterske 2019.01.03. 22:26:33

@Mók_Ica: Azt én sem értem, de ez az én taktikázásról való véleményemet nem befolyásolja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:27:02

@Butterske: engedd meg, hogy be engedjen el. Nem bírom az ok nélkül szemét embereket. Minimum egy balhét gondoltam elé, az meg megmagyarázta volna Zsu időzítését.
De kretén, mint látszik. Hát annyi agya sincs, hogy lássa, ők mi a lófaszból fogytak volna, ha eleve vékonyak? Fogyni zsírból lehet.

gazo 2019.01.03. 22:27:14

Az elzárás Vivinek kedvezett perpill, úgy látszik nem nagyon viselte meg, és újabb adu a kezében G és kompániájával szemben. Robocop is jól reagált , nem kezdett el köpködni , van ez így

Dr.Zé 2019.01.03. 22:27:22

Ennek az anikónak mindig ilyen kacska lába volt?

Mók_Ica 2019.01.03. 22:27:26

@Butterske: era vette el, de vissza is adta neki, miután kiesett.....

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:27:26

@tvbuzi: pedig már elérte az életcélját, volt villamester. Most pedig mindenki érdekében rápihenhetne a sikerre

nicu71 2019.01.03. 22:27:30

@Angora Cardi: azt a kis csokit is sajnálta tőle. Ugye mi odaadtuk volna neki?

tvbuzi 2019.01.03. 22:27:34

@Butterske: Zsu és Renyhe azt nyilatkozták, hogy nem lenne szívük használni az elzárást.

Oh my... 2019.01.03. 22:27:35

@Dr.Zé: a kecskék nevében kikérem magamnak ;P ;)

Butterske 2019.01.03. 22:28:13

@moletty: Era vette el, aztán kiesve visszakapta. Mondjuk ez mekkora, hogy ha kiesik Greg a második ember esik ki, akinél védettség szuper képesség van.

MosóMaca 2019.01.03. 22:28:35

Breking!!! Van VV After Erával!!! youtu.be/exDVc-eeszs

Pancsamanó 2019.01.03. 22:28:50

@Butterske: Zsutól csak azért gáz mert ő mindig hangoztatja hogy csak szívből játszik és szívvel, a taktikát tááávolról sem használná soha.

6paw 2019.01.03. 22:29:25

Az elzárást fel lehetett volna használni "tét" nélkül is. Amúgy pedig, lehet az igazi ereje ennek a képességnek az, hogy nem használod így emberséges maradsz..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:29:43

@Butterske: az is szemet húzás volt, olvass vissza. Erának az Bt S képessége, hogy egyet elvehet.

Butterske 2019.01.03. 22:29:50

@tvbuzi: Sok mindent mond mindenki. Napokig gondolkodtak rajta, aztán felhasználták. A játékba is túl van misztifikálva ez a képesség. Mondjuk már Fanni elzárásakor is ezt gondoltam.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:29:52

@nicu71: naná! Késsel villával felkockázzuk neki ne szenvedjen hiányt :DDDDD

Mók_Ica 2019.01.03. 22:29:53

@Dr.Zé: rohadt vékony málnakeverői vannak..... a tapinaci csak kiemeli....

katica88 2019.01.03. 22:30:25

@MosóMaca: edzőbá azután, hogy elmagyarázta, hogy tisztelni kell a zsűri dontését, elmondhatta volna, hogyan kell sportszerűen viselni a vereséget.... meg nyilván azt is, hogy ne várják, hogy 1 hét alatt fitnesz modellek lesznek... agyrém..
Greg azon mondatára, hogy az izom nehezebb, mint a zsír is csak bólogatott, nem javította ki...

,, 2019.01.03. 22:30:31

@MosóMaca: és era beismerte fészbukon h rossz kislány volt (szexcamezett)

6paw 2019.01.03. 22:30:32

Szegény Anikó, pont ez a bajom nekem is :( jobbulást neki

Butterske 2019.01.03. 22:30:44

@Pancsamanó: Önmagában a taktikát mindenki tagadja, ebben a játékban. Ami nagy baromság.

Pancsamanó 2019.01.03. 22:30:57

@OriginalBlackMamba: én is ezen gondolkodom. Amikor 56 voltam (10 éve.. :)) akkor minden csontom kint volt. Oké én 170 cm vagyok de na....olyan csonti voltam hogy megijedek az akkori fotóimtól.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:31:31

@tvbuzi: hát Zsunak nem voltak fenntartásai ezzel kapcsolatban.

MosóMaca 2019.01.03. 22:31:42

@Cukorborsó88: én sem néztem még,csak megnyitottam. Cukiságfaktornak vitt egy kutyust

Mók_Ica 2019.01.03. 22:31:43

na ezt nem értem.... az elzárás miatt kiesett özvribi a játékból??? na ez nem igazságos

Oh my... 2019.01.03. 22:31:45

@moletty: engem is hanyagol tesa, velem konzultálni se akar sosenem, sztem kubatov listásak vagyunk mindketten, jeee! ;)))

MosóMaca 2019.01.03. 22:32:28

De mégis,hogy,ha zsu hízott?!

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:32:31

Zsunak bejött a szemétkedés. Ez a két nyomoronc nyert.

Pancsamanó 2019.01.03. 22:33:07

Jaj ezt már rossz nézni hogy mindent ez a bolond lány nyer. Akkora arca lesz hogy csak na.

uramatyám 2019.01.03. 22:33:08

Külsős program, G megy haza.

6paw 2019.01.03. 22:33:19

És fel sem merül bennük, hogy milyen módon nyertek. Hunor méltósággal tűri.. csak képzeljük már el fordított esetben, ha Özvy elzárja mondjuk a Pánt.. milyen sivalkodás kerekedett volna ebből?

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:33:29

@MosóMaca: jó, a kutyi enyhítő körülmény mmkk :)

Ay Mama, Que paso 2019.01.03. 22:33:33

Hajrá Vivi!

Vivi mindig főzött!
És Vivit nem várja vissza senki annyira, mint Zsu Greget.
És Zsuból mártírt kell csinálni!

És Hajrá Vivi!

MosóMaca 2019.01.03. 22:33:35

@Cukorborsó88: valaki majd vezesse le matematikailag,mert rohadtul nem értem

mocskosmacska 2019.01.03. 22:33:44

Vivi a szanuában hogyan tudta meg, hogy Zsuék nyertek?

Dr.Zé 2019.01.03. 22:33:49

Külső program: fagyott kolompér szedés a nyirségben.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:33:49

télleg, most g1g + zsu, a nagy örömködésben hogy elfeledkezett renyhéről, a 3dik tisztaszívűről..... höhöhöhöhöhöhö

Oh my... 2019.01.03. 22:34:09

@6paw: ennyikeh.... maxi ekg tesa! ;)

mocskosmacska 2019.01.03. 22:34:19

@Dr.Zé: Igen, a nézői igény tényleg ez lenne.

moletty 2019.01.03. 22:34:33

De tetszik a moslék Renyhe :D :D :D
( féleszű át akarja adni a helyét )

Im just here for the comments 2019.01.03. 22:34:34

@katica88: miért, szerinted a zsír nehezebb, mint az izom?

Ay Mama, Que paso 2019.01.03. 22:34:39

@mocskosmacska: hallotta, hogy Greg és Zsu kiabál?

Angora Cardi 2019.01.03. 22:35:05

Dani beégeti a rikácsoló renit.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:35:30

Na, erről beszéltem a nyereménnyel kapcsolatban is. Zsu odaadná.
Renyhe nulla tisztelet a többiek felé. Ja, ő egyedül szenvedett, megint ő csinált mindent.

6paw 2019.01.03. 22:35:49

Hát én tuti nem pacsiztam volna Edzőbá helyébe a pánnal.

OriginalBlackMamba 2019.01.03. 22:35:50

@Pancsamanó: én 168 centi vagyok, most 58 kiló, de vékony. (36os farmert hordok, S-s felsoket és nem feszülnek), mondjuk nekem olyan mérlegem van ami részletes, azt írja 23% a zsír, 34% az izom és 53% a víz (sac/kb)... csak fura hogy 10 centi ennyit számít?

naezjó... 2019.01.03. 22:35:54

Ez a világ még nem érett meg Reni csodálatosságára.

tvbuzi 2019.01.03. 22:35:56

Ma megdöntjük a konténerhasználatot

Mók_Ica 2019.01.03. 22:36:03

baszki, zsu mingyá felajánlja a helyét renyhének......
renyhe rosszabb, mint egy 5 éves gyerek....... dani próbál vele beszélni, de asszem ez nem jut el renyhe agyáig..... talán nincs neki, azért.... höhöhöhöhöhö

2019.01.03. 22:36:17

Renyhe totál elfelejtette, miért van ott. A 36 milláért, nem? Hát így rossz úton halad. (r)Enyhén szólva.

MosóMaca 2019.01.03. 22:36:23

Az se esik le ennek a gyökér jóbarát,csupaszí renyhének,hogy ezzel teljesen elrontja az öribarijai örömét

Angora Cardi 2019.01.03. 22:36:27

Jön a kötelező szoli ajiba.

moletty 2019.01.03. 22:36:41

Renyhét úgy pofán verném, hogy befosna !

hétévszak 2019.01.03. 22:36:44

függetlenül h ki nyert. hogy jön valaki ahhoz, hogy igy elb@ssza más örömét? ez undorító kategória. más meg érezze szarul magát, mert nyert.

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:36:51

A műsorszám előadójaaaaa: VVReniiii! Pfff....

tvbuzi 2019.01.03. 22:37:00

Nem ivott pedig neki az alkohol kurva fontos?

csincsilla72 2019.01.03. 22:37:15

Én még egy ilyen önző, buta picsát, mint Reni nem láttam. Ez kész. :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:37:20

@Pancsamanó: de súlyfogyás is kellett, meg szintfelmérőn teljesítés is.

Butterske 2019.01.03. 22:37:31

@Spitzbauer: Mondjuk ezt sem értem. Minek kell ezt a hetet ennyire felfújni? Ott volt az iskolahét a média hét mindenki leszarta, pedig ott is volt nyeremény.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:37:35

Reni egy dedóssal van egy szinten.

gazo 2019.01.03. 22:37:58

Kizárják Hunit is ???

MosóMaca 2019.01.03. 22:38:06

Na,hunyort is kicsukják a játékból?!

csodalámpa 2019.01.03. 22:38:09

Renike menyjél ki a pichába, teljesüljön a kívánságod. Jézusom, de idegesítő ez a nő.

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:38:41

Reni szánalmas. Broaaaaaaaffffffffff.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:38:44

nulllllla méltóság van renyhében.....
annyira agyatlan, hogy elfogadja még a végén zsu felajánlását.....

baszki, hunyor ezért büntit kap, mert edzőbá benthagyta a stopperét???????????????
(aláfestő zene, renyhe bőgése...... broáf)

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:39:25

Renyhe Csoki távozása óta egyre lejjebb süllyed...

Pancsamanó 2019.01.03. 22:39:35

@OriginalBlackMamba: Te csini lehetsz :) Adri sem aannyira gáz, kis töltött galamb de ez akkor is fura hogy 56 kg. Mondjuk picike, párom azt mondja most hogy 10 cm az simán 10 kg is lehet és a csontozat nagyon számít!

Oh my... 2019.01.03. 22:39:42

@6paw: ég és földindulás lett volna abból, tuti.

de tényleg elképesztő, hogy meg sem fordul a borsószemnyi agyukban, hogy milyen aljas, sportszerűtlen módon nyertek! és ami ennél is durvább, hogy a tréner sem említette meg - egy sportembernek pedig ez alap, a sportszerűség, a fairplay mindenek felett!

moletty 2019.01.03. 22:39:47

Ha Renyhe párbajra megy a szarotokkal : a szarotokra fogok szavazni !!! MMKK !!!
IGAZA VAN ROLINAK !

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:40:03

@Cukorborsó88: olyan hangja volt mint ha horkolt volna

MosóMaca 2019.01.03. 22:40:10

@Angora Cardi: edzőbá stopperét elvette/eltette az meg időmérő eszköz

gazo 2019.01.03. 22:40:17

@Angora Cardi: edző bent hagyta a stopperét, Hunyi eldugta. Nem lehet náluk időmérő

Mók_Ica 2019.01.03. 22:40:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: tudom..... az lesz a totál gáz, ha renyhe elfogadja.....
borzalom ez a viselkedés, amit tol.....

mocskosmacska 2019.01.03. 22:41:01

Nézem renyhe hisztijét, és arra gondolok, hogy én mennyire lennék hisztis, ha már két hónapja be lennék zárva pár idiótával kb. 300 m2-re.

gazo 2019.01.03. 22:41:19

Jól van fika büntetés

moletty 2019.01.03. 22:41:26

ÉN mondjuk kurvára örülnék ha 8 órát magamban lehetnék a hülyéktől külön ! :D

Butterske 2019.01.03. 22:41:26

@oh..my...: Annak idején amikor Era elvette tőle a szuper képességét, nem csinált belőle nagy drámát. Megjegyezte, hogy sajnálja meg mit tudom én.

OriginalBlackMamba 2019.01.03. 22:41:38

@Pancsamanó: köszönöm :) persze, attól még lehet csinos, nem is az, csak mindig mondták hogy nem a kiló számít, hát most már elhiszem :)

Oh my... 2019.01.03. 22:41:42

@Mók_Ica: vicc - amúgy most miért nem kollektív a bünti?

,, 2019.01.03. 22:41:58

Vivi legalább nem hisztizik, pedig őt kizárták a versenyből. Reni meg elindulhatott és úgy vesztett.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:41:58

hunyor 45 percig kattogást fog hallgatni..... ehhez kap társakat is.... akik csatlakozhatnak is, ha akarnak...... ez elég foscsi.....

Angora Cardi 2019.01.03. 22:42:00

Hunor orakattogást hallgat a nyugiban 45 percig büntiből. Lacika vele megy mert tudott rola vegul roli is bemegy.

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:42:15

Szerintem azért veszik egyre komolyabban a dolgokat, ezeket a tematikus heteket, mert ahogy telik az idő, úgy lesznek egyre jobban "idegállapotba", szóval egyre feszkósabbak, már egy kis dologtól is kiborulnak. Mondjuk ezt nem Reni védelmére írtam...

mocskosmacska 2019.01.03. 22:42:31

@moletty: Én is írtam, hogy ez inkább jutalom.

6paw 2019.01.03. 22:42:35

Ha Lacika elkezd ütemre beatboxolni én kiakadok

Mók_Ica 2019.01.03. 22:42:55

@oh..my...: az lett.... együtt mentek be a fiJúk ....

Pancsamanó 2019.01.03. 22:43:08

Nah ez aztán büntetés :DD 45 percig hárman simán elröhögcsélhetnek meg taktikázgathatnak odabent. Mondjuk engem nem zavarna beszélgetés közben a kattogás.

2019.01.03. 22:43:09

@Butterske: @Angora Cardi: Renyhe ha véletlen párbajozik, hány százalékot kap? Negatívat ugye nem nagyon lehet.

Oh my... 2019.01.03. 22:43:11

@Butterske: pedig de, csinált drámát, nézd csak vissza...

MosóMaca 2019.01.03. 22:43:12

Ez kínzás basszus. Engem kinyírnának vele. Egyetlen kattogós óra sincs a lakásomban,megőrülök tőle,főleg éjjel

Angora Cardi 2019.01.03. 22:43:15

Lacika hangosítást kér. Nadonvicceslekvár.

Dr.Zé 2019.01.03. 22:43:18

Behozták az izét énekórára.

Ay Mama, Que paso 2019.01.03. 22:43:36

@mocskosmacska: kicsit,
most élete 45 perces számat adhatná elő, de nem ismeri fel a lehetőséget

6paw 2019.01.03. 22:43:41

azt nem értem, minket faszé büntetnek ezzel a ketyegéssel? :D

katica88 2019.01.03. 22:43:41

@Im just here for the comments: tudod, mint a találós kérdés, hogy mi a nehezebb: 1kg vas vagy 1 kg toll...

Butterske 2019.01.03. 22:43:52

@oh..my...: Nagy drámát, amit te lefestesz nem csinált.

Oh my... 2019.01.03. 22:44:00

@MosóMaca: pont erre gondoltam, ilyet lehet..??

Pancsamanó 2019.01.03. 22:45:13

@OriginalBlackMamba: Adri csak aránytalan, de átérzem én is popóra hízok meg combra.

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:45:14

@6paw: Mert nekünk is van itthon óránk! :D

moletty 2019.01.03. 22:45:14

NAGYON BÍROM ANCSÁT !!!!! :D

Angora Cardi 2019.01.03. 22:45:35

@6paw: Lacika egy predátor már látjuk :)

Butterske 2019.01.03. 22:46:08

@oh..my...: Előbb még az elvételre sem emlékeztél, most már a hisztire is emlékszel. Én sem birok Greget, de nem kell ennyire erősen utálni.

Oh my... 2019.01.03. 22:46:21

Gregenyóra automatikusan MUTE gomb, alap ;)

MosóMaca 2019.01.03. 22:46:49

@oh..my...: azt hiszem pszichológiailag megvan,hogy honnét kínzás a monoton hang,45 perctől jóval több azért. Egyszer olvastam róla,de nem emlékszem,hülyeséget meg nem mondanék,nem vagyok én villalakó

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:46:49

Adrika hogy örül,h megúszta...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:46:56

@oh..my...: Max EKG. Ha már sportszerűség.
Habár megemlítette. De nem ebben a formában.

6paw 2019.01.03. 22:46:59

Greg egyből ki is használja, hogy nincs ott Özvy.. de csak tiszta szívvel, csak a jóság!

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:47:34

Vivi bekapcsolhatja a szaunát?

mocskosmacska 2019.01.03. 22:47:38

@MosóMaca: Én sem bírom az órákat, nekem sincsen kattogós órám.

Cimili 2019.01.03. 22:48:01

mi volt? nem láttam az egészből semmit.:(

tvbuzi 2019.01.03. 22:48:19

Vaj'h ki lesz a vendég a bv-ben?

,, 2019.01.03. 22:48:28

@Dr.Zé: mi gépírni tanultunk ilyen kattogóra, az is 45 perc, nagy kaland

mocskosmacska 2019.01.03. 22:48:30

@MosóMaca: Én sem bírom az órákat, nekem sincsen kattogós órám.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:48:33

Azért Csillámfasz iróniáról meg nem hallott? Mikor úgy vagy egy emberrel, hogy inkább ráhagyod a faszságait, minek vitázni vele.

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:48:45

Greg ennyire ismert? Sírok.

Ego0123 2019.01.03. 22:48:53

Tényleg megmutattad

katica88 2019.01.03. 22:48:54

@Im just here for the comments: pedig így értettem, ne haragudj, ha nem volt egyértelmű ;)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:49:10

greg, nem vagy olyan jó, amilyennek szeretnéd láttatni magad...... csak szólok.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:49:12

Ez most jófejség a fiúktól, hogy Ribi elé mentek

2019.01.03. 22:49:25

Ribi fekve szép. Már értem Ratyist/Ánuszt/Hunyort/Gyűrűsvőlegényt/és még valahány név a naptárban (...eljövök még hozzátok, viszontlátásra pajtások...).

6paw 2019.01.03. 22:49:33

Csak mondom, hogy sztem Zsuzsu elintézte Greg kiesését :D

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:49:48

Most aranyosak voltak a fiúk.

MosóMaca 2019.01.03. 22:50:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: és a gondolat is okos,hogy szóltak neki,hogy ne csinálja a drámát

mocskosmacska 2019.01.03. 22:50:30

Itt minden játékos annyira tudja, hogy mit gondolnak a nézők. Majdnem mindenkitől elhangzott már olyan, hogy "a nézők most már tudják", "a nézők látják rajta" stb.
"tudnak értelmiségen gondolkodni" már csak beszélni kell megtanulni értelmiségien.

Oh my... 2019.01.03. 22:50:36

@Butterske: összekeversz valakivel! hanem figyelj már oda, kinek, mire, mit válaszolgatsz itt ész nélkül, vagy tudod mit? akadj le rólam inkább - te is, és mindenki, aki a degenerált trió rajongója, köszike.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:50:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem okos..... tudod van az a dal....„AKINEK VAN HUMORA, MINDENT TUD. AKINEK NINCS, MINDENRE KÉPES.”

MosóMaca 2019.01.03. 22:51:48

@6paw: úgy legyen!!! (Szerintem is,egyszer próbál meg tattikázni,az se sikerül neki.....)

gazo 2019.01.03. 22:52:11

Repedezik a triumvirátus ?

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:52:11

Húúú, lesz közös sírás!! Szívből:)))

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:52:13

Holnap reni megint produkálja magát. Teljesen meghibbant

Angora Cardi 2019.01.03. 22:52:14

Reni akar eloszor szolizni ki más.
Holnap is drama ordibalas.

2019.01.03. 22:52:19

Juhujj, Renyhe megy, ha Ribi visszajön. Gyerekek: 2 legyet 1 csapásra!!!!

hétévszak 2019.01.03. 22:52:26

ma valszeg mindenki leégett a szoliban :D

tvbuzi 2019.01.03. 22:52:28

Ki más szolizna először mint Renyhe

,, 2019.01.03. 22:52:33

@Angora Cardi: tényleg? Ezt nem is tudtam látod:)

Oh my... 2019.01.03. 22:52:37

@6paw: prófécia szóljon belőled! ;)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:52:42

@6paw: holnap zsu empatikusan fog ordibálni, artikulátlanul....

renyhével is összeveszik kedvesen.... majd elsőként akar szolizni..... amire az előbb azt mondta, hogy nem érdekli......

Angora Cardi 2019.01.03. 22:52:59

@Cukorborsó88: zsu is ordit jo lesz járatják magukat szépen lefelé

naezjó... 2019.01.03. 22:53:07

@tvbuzi: mindig is ez volt az álma...

2019.01.03. 22:53:11

@Cukorborsó88: Nem ő mindig is ilyen volt. Ezt szajkozzuk itt már hetek óta.

Pancsamanó 2019.01.03. 22:54:11

Ajj de szépen süllyed tovabb holnap is a bolondság-trió :)

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:54:19

@Angora Cardi: nagyon helyes, csak így tovább :)

2019.01.03. 22:54:26

@6paw: Ezt hogy érted esztet?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:54:31

Na, a szőlő benn tartja Ribit. :) Mert kit is néznének az emberek pucéran inkább? Csillámfaszt, vagy Ribit?

Dr.Zé 2019.01.03. 22:54:50

Hogy az istókba lesz valaki kenbaba? És miért nem motoros egér ? Vagy mondjuk Sandokan.

C.Chauchat 2019.01.03. 22:54:57

Értelmiségi szintű lekvár

6paw 2019.01.03. 22:55:03

Drukkolok Rolinak, hogy hozza csak ki Zsúból az állatot :D

Oh my... 2019.01.03. 22:55:33

@Angora Cardi: cukik a srácok, na! és Hunci is javított kost, hogy nem drámázott amiatt, hogy hátráltatták a versenyben – csak kontrasztként ismét: a debiltrió bármelyike vajon hogyan reagált volna ebben a helyzetben..?

Oh my... 2019.01.03. 22:56:21

@6paw: ismét egy jókora ekg ide! én is drukkcsizok!! ;))

Angora Cardi 2019.01.03. 22:56:22

@Cukorborsó88: @Pancsamanó: mélyen a mocsárba fejjel előre

@,,: naná, hogy pacsi ✋

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:56:38

@MosóMaca: most tudatosan játszanak és kicsit olyan, mintha Ribi tényleg csapattag lenne. Mondjuk ha ezt tolta volna végig, egyenesen rajongója lettem volna.

6paw 2019.01.03. 22:56:49

@oh..my...: mia fene az az EKG? :D

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:57:10

@Spitzbauer: tudom, de eddig ennyire nem idegesített még mint pár napja. Lehet, hogy era óbégatása lekötötte a figyelmemet. Mindkettőt ki tudnám lőni a holdra.

MosóMaca 2019.01.03. 22:57:12

A videoban zsótti elmeséli vakerának,hogy hinyor feladta a csoki szuperképességes játékot,hogy renyhének kedvezzen!!!! (Gonoszkacajszmájli)

MosóMaca 2019.01.03. 22:58:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha nem a f@szokon járt volna az agya az elejétől.... és nem mellesleg egy ország sem ribancozná

Cimili 2019.01.03. 22:58:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért milyen érdekes, h a ratyis mellett pont azokat utálta, akiket most szeret.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:58:57

@oh..my...: ordítanának mint a fába szorult féreg
Huni jó volt, ahogy Vivinek is mondta ne káráljon ha bemegy. Nem buta.

csincsilla72 2019.01.03. 22:59:44

Kedves Szerkik!
IGEN, tudjuk, hogy Renyhe azért produkálja magát, hogy minden szajbarakott öfiben benne legyen.
NEM, nem kell beletenni a csaj összes hisztijét minden szájbarakott öfibe. Van élet Renyhén kívül is.
Köszönjük!

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:00:00

@oh..my...: megvagdosták es összekarmolták volna magukat miközben transzba esnek

csodalámpa 2019.01.03. 23:00:07

Bár Lacikán kívül egyik villalakó sem szimpatikus, de mélyen átérzem Roliék megpróbáltatásait, nekem fizikai fájdalmat okozna ilyen földbuta, s kifejezetten rosszindulatú idiótákkal egy légtérben létezni. Amúgy jól csinálják, hogy nem állnak bele az ordítozásokba, illetve ignorálják a hülyéket, mert erre nem tudnak mit lépni, leold a biztosíték az agyukon :D

mocskosmacska 2019.01.03. 23:00:46

@Cimili: akkor ratyis gondolta alfahímnek, most lekvárékat

csincsilla72 2019.01.03. 23:00:56

@6paw: G = Egy hullámhosszon (szívfrekvencián) vagyunk :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:01:02

@Cimili: mármint Ribi?
Mondjuk azóta eltelt cirka másfél hónap, ami oradzamban felér egy 10 éves barátsággal. Lehet, hogy most se szereti őket. De odacsapódott, ottmaradt, normálisak vele. Ez neki szokatlan.

Oh my... 2019.01.03. 23:02:04

@Dr.Zé: hogy kinevezi magát annak? mert látott ilyesmit külf. realitykben? igaz, azok áldoztak rengeteg pénzeszközt a különféle pkasztikai beavatkozásokra, hogy valóban lárva arcú, kifeszített testű műemberkékké váljanak - ő megoldotta minimál költségvetéssel, vakokatnyi alapozóval és hájlájterrel a fején a dolgot – olyan is az eredmény: ő a pohos testű úszógumis, szegényember kenbabája... ennyit tud ennyit ér az ember.

Im just here for the comments 2019.01.03. 23:03:26

@csodalámpa: az a baj ezzel, hogy Roli és Hunor max a többihez képest tűnik eszesnek, de az nem nagy érdem egy ilyen vak társaságban, ha valaki félszemű. Mondjuk így is nehéz lehet elviselni, nem mondom, de azért nem ekkora a kontraszt.

MosóMaca 2019.01.03. 23:03:33

Nagyon remélem,hogy a várva várt kinti programra megint a kecskefarmra viszik őket szart lapátolni és zsu végig menekül a félelmetes állatok elől,miközben pofára esik a trágyába

Cimili 2019.01.03. 23:04:49

@csincsilla72: nem olyan nagy baj, ha mutatják, h milyen renyhe. legalább még jobban megutálják a nézők és esetleges párbajnál tuti, h repül. + rontja kenbaba esélyeit is.

moletty 2019.01.03. 23:05:02

"Nem tüntethet a Kétfarkú Kutya Párt Cegléden, mert a rendőrség szerint az nem politikai véleménynyilvánítás"
Megbasszák a rohadtkurva édesanyjukat ! ( Mármint nem a Kutyapártosok!)
Bocs oFF !

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:05:02

@csodalámpa: Még Era mondta Rolinak a beköltözésük másnapján (akkor még Hunor és Lacika sem volt bent), hogy olyan mintha galambokkal lennének körbevéve, h itt a többieknek tényleg semmi eszük...

nicu71 2019.01.03. 23:05:06

@oh..my...: maximális ekg. Ennyit tud a kenbaba.

Oh my... 2019.01.03. 23:05:16

@csodalámpa: ugyanez nálam is... agyfaszt kapnék ezektől, minimum egyet megtépnék közülük, simán, aztán séta kfelé.

MosóMaca 2019.01.03. 23:05:24

@Im just here for the comments: azt azért elismerhetjük,hogy hunor és roli ehhez képest királyi nevelést kapott franszia nevelőnőktől

hétévszak 2019.01.03. 23:05:32

@MosóMaca: vaaaagy! legyen nagyon jó progi és utána renáta újból agyvérzèst kap, hogy nem mehetett :D

Im just here for the comments 2019.01.03. 23:06:53

@MosóMaca: hát ők is suttyó parasztok, tehát max erős túlzással jelentenék ki ilyet.

Oh my... 2019.01.03. 23:07:23

@MosóMaca: legyen úgy könyörgöm, legyen úúúgy!!!!!!!! xDD

MosóMaca 2019.01.03. 23:08:10

@Im just here for the comments: nem ugyanazt a műsort nézzük?! Vereséget méltosággal viselni, alpári ordibálásba,kurvázásba nem belemenni,stb ezek esetleg?

Cimili 2019.01.03. 23:08:35

na tessék, lesz ma még renyhés anyag a bv-ben.

Angora Cardi 2019.01.03. 23:09:04

Fitnesz videok.
Vivi huni zsu greg magas sarkuban a vivi videojaban.

Oh my... 2019.01.03. 23:09:58

@Angora Cardi: csalódtam benne, hogy nem okította ki az ápoltakat sportszerűségből, miután kihirdette az eredményt, szal nálam kuka az ember innen, pedig bírtam...

csincsilla72 2019.01.03. 23:10:06

@Cimili: Értem én ezt, de nagyon sok :-( A cukiskodása is, a hisztijei is. Tarthatnánk néha Renyhe-mentes gyümölcsnapot.:-)

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:11:13

Dani bá: "Nagyon nmegszerettem a kis hülyéket!" Ez jó volt:)))))

Angora Cardi 2019.01.03. 23:11:18

@oh..my...: reninek azert beszolt az jo volt

Cimili 2019.01.03. 23:11:19

edző bá: megszerettem a kis hülyéket.

Im just here for the comments 2019.01.03. 23:11:37

@MosóMaca: jah én nem nézem már egy ideje, az első pár hetet néztem, aztán megállapítottam, hogy mind egyforma agykapacitással bír, azóta csak hogyvoltozok. De nem hiszem, hogy bármelyik is akadémiai tagságot nyert volna azóta :)

Oh my... 2019.01.03. 23:11:42

@Cimili: mint egy falat kenyér, úgy hiányzott, bmg...

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:12:31

A betelefonáló néni póni rajongó

nicu71 2019.01.03. 23:12:50

Hunor a tűsarkuban sulyt emelt :))) akkorát nevettem.
Betelefonáló Marika néni kedvence Greg.Ilyen unokát kivánok neki szívből. azaz Tisztaszivvel.

MosóMaca 2019.01.03. 23:13:18

@Im just here for the comments: nem,csakis arra értettem,hogy bent vannak,akiknek megvannak az alapvető (tényleg csak a legalapabb) viselkedési normáik,míg másoknak nincs semennyi sem

tvbuzi 2019.01.03. 23:13:34

Teknősbéka a leopárddal..

Cimili 2019.01.03. 23:13:53

persze zsu, ez a húzásod qrva sportszerű volt.

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:14:16

És havi vivire rátör a szaunában a szapora?! Olyankor mi van?

Angora Cardi 2019.01.03. 23:14:17

@nicu71: néninek ez újdonság erejével hat

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:14:46

És most jobban megnézve először Csillámfasz, majd Renyhe irányába néz megerősítésért Süsü, aztán kongat. Á, dehogy beszélték meg. Ők sose beszélnek össze.

jóképűkirály 2019.01.03. 23:14:59

Ennek a Vivinek brutál teste van.

Oh my... 2019.01.03. 23:15:09

@Angora Cardi: oké, de a diadalittas győzteseket is helyretehette volna....

Cimili 2019.01.03. 23:16:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor jól láttam. utólag azt hittem, csak képzeltem. :)

2019.01.03. 23:16:31

@nicu71: Az nem Geronazzo Marika néni vót?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:16:33

@oh..my...: És még a bv-ben sem mondta el a sportszerűtlen húzást. Ez gáz.

tvbuzi 2019.01.03. 23:16:42

Miért kell ugyanazt lenyomni a bv-ben??

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:17:01

Oksi, csak eszembe jutott az almáról meg a vízről :)

Oh my... 2019.01.03. 23:17:24

továbbra sem világos számomra, hogy ha a heti felafatban sem vehetett részt az elzárás miatt, akkor a kihíváson hogyan, és főleg MIÉRT??!

szerkik, valaki?

nicu71 2019.01.03. 23:17:37

@Angora Cardi: ez valószinű,nem tudja hova tenni.Vagy csak bértelefonáló ,Böske utalványt remél.

Im just here for the comments 2019.01.03. 23:17:52

@MosóMaca: hát én meg erre mondom azt, hogy ez nem érdem.

Cimili 2019.01.03. 23:18:16

@tvbuzi: mert én nem láttam.:PP

Charlie100 2019.01.03. 23:18:21

@6paw: vagy logikai alapon a kiválasztástól is távol/ száműzve kellett volna maradnia Vivinek, ha már a 8 órába az is beleesett.

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:18:27

Csak idióták telefonálhatnak be?

Ego0123 2019.01.03. 23:18:31

Csak csillámfaszpóni rajongókat kapcsolnak?

Angora Cardi 2019.01.03. 23:18:35

@nicu71: vagy PP nagyija ha már a kutya is szerephez jutott

tvbuzi 2019.01.03. 23:19:08

A női személyiségeket

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:19:26

A női személyiségeket megalázta vivi. Ejnye vivi. Vegyél vissza

nicu71 2019.01.03. 23:19:33

@Spitzbauer: hahaha hát persze hogy nem esett le! Álnéven telefonált a pumpált szájú szentasszony!

2019.01.03. 23:19:35

Fúú, má' a második szépkorú betelefonáló "hölgy" akarja a díszbuzit vissza. Ennyi nagyi nézi esztet? Bakker! :-DDDD

Oh my... 2019.01.03. 23:20:02

még véletlenül se kapcsolnak be olyan telefonálót, aki ne a debileket pártolná.....

Angora Cardi 2019.01.03. 23:20:05

Mégis megemlítette danibá.

MosóMaca 2019.01.03. 23:20:31

@oh..my...: ezt kérdeztem én is! Most vagy ott van,vagy nincs
@Im just here for the comments: ha a műsort nézzük,akkor sajnos de! Itt tartunk

2019.01.03. 23:21:12

Na mégegyszer láthatjuk ezt az esztétikus(?) Renátát. Broáf!

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:21:16

Dani bá: "Nem volt fair az elzárás." Na. :))

Oh my... 2019.01.03. 23:22:23

@Charlie100: pontosan! ezt nem fogom fel én sem, hogy mi ez a logikátlanság, következetlenség már megint??!

pomac 2019.01.03. 23:22:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja én is azt figyeltem rábólintottak ők is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:23:06

@Hümmögő Hammogó: na azért. Pedig a vicc, hogy nem is biztos, hogy nyerték volna Hunorék, mert nem fogytak annyit.

Cimili 2019.01.03. 23:23:11

totál le vagyok döbbenve renyhe hisztijén.

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:23:18

Reni remélem hamarosan kimehetsz... végleg!

2019.01.03. 23:23:19

@Charlie100: Tegnap ezen vekengtünk. Qrva jó lett vóna.

MosóMaca 2019.01.03. 23:23:54

@oh..my...: annyire megnéztem volna zsuzsuka fejét,ha a kongatás után visszaszól a villamanó,hogy ok,de akkor kiválasztásra sem megy. Dönts most,egyedül. Kattogtak volna a fogaskerekek rendesen

Oh my... 2019.01.03. 23:24:07

@tvbuzi: fogyatéknak fogyaték a pártolója, ennyi (ősi dakota okosság;)

Angora Cardi 2019.01.03. 23:25:04

Danibát az instán megtaláljátok danibuilding néven.

nicu71 2019.01.03. 23:25:18

Baukó most egész összeszedett volt ,Dani bá jó hatásal volt :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:25:34

@MosóMaca: az nagy királyság lett volna. Ha visszavonja, kiderül, hogy Greg elárulta, kit akar kivinni, így azt bukja. Ha meg mégis, akkor azért. Jaj, de jó is lett volna.

2019.01.03. 23:25:39

Meg azért Demetor (=Gy. Őzike) se semmi ám: kap végre egy tv-műsort, és simán elmegy 15 napra valami pálmafás helyre nyaralni. Nem mintha bánnán ;-))

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:25:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: De hát Zsut meggyőzte a jobb és bal szívkamrája, úgyhogy száműzött. Pont olyan okosan használta fel, mint az első hazugságvizsgálóját.;)

Angora Cardi 2019.01.03. 23:26:28

@Angora Cardi: oh az mégsem ő akkor valami hátha jobban figyelt

Oh my... 2019.01.03. 23:26:50

@Cimili: én nem, há nem megmondta, hogy szívbű játszik? hogy önmagát adja? ;P

Cimili 2019.01.03. 23:27:00

@MosóMaca: ennyi eszük nem volt a szerkiknek. sajnos.

fujimo 2019.01.03. 23:27:34

jaóóó az öfi! <3

"hallom, hogy susog a keze" epic :D :D :D :D

Angora Cardi 2019.01.03. 23:29:44

Jó éjt, élmény volt.

fujimo 2019.01.03. 23:30:23

@nicu71: ő tudja igazán hogyan kell lekvárni... régen nem volt annyi ideje, h gyakran lekvárogasson, de aztán belejött a lekvárba... :D

MosóMaca 2019.01.03. 23:31:37

@Spitzbauer: az nekünk nyaralás,ha ő nincs

fujimo 2019.01.03. 23:32:14

@Spitzbauer: megint nyomta? ...mint a röné előadás kritikájánál? ...priceless... GIF-ért kiált!! :D

Oh my... 2019.01.03. 23:32:52

@MosóMaca: jó lenne, ha erre valami értelmes magyarázatot kapnánk a szerkiktől - mondjuk, kövi öfit kezdhetné is ezzel Ancsa vagy Pít -, mert ez így nagyon nem okés, konkrétan gagyi, sz@r, hiteltelen az egész.

MosóMaca 2019.01.03. 23:33:03

@Angora Cardi: jó éjt! Holnap tippelgess helyesen a milliomosba,mert én borozási elfoglaltságaim miatt nem leszek! Telefonos segítségért hívhatsz (pláne,ha boros a kérdés is)

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:33:16

Ellépegetek, pá-pá, jóccakát!

Ui.: 6paw, köszönjük hv-t, nagggyon jó volt!!:)

mobilos perpetuum 2019.01.03. 23:35:51

@6paw
"az egész biztos mindkét oldalról tisztaszívű taktikamentes érzelmi döntés?"
Ahogyan Zsu mondta: szívből játszik. Baukó Éva megjegyezte, ilyen volt az ő játéka is. Márpedig Olivér, mint hangadó, az ő csoportjukat úgy jellemezte tréfásan: A szemetet összefújta a szél.
Tehát "tiszta szívből játszást" sosem mondtak, legalábbis ilyenre nem emlékszem. Szívből játszás náluk csak annyit jelent, hogy önmagukat adják, jó és rossz tulajdonságaikkal együtt.

És ha már itt tartunk Rolika, az érzelem-mentes, taktikus csoport esze így ordibált Hunor és Lacika előtt: "Zsu az, aki a versenytársatok lehet.... Greget ha nem tetetjük el mellőle...végigmegy a döntőbe. KUTYA AZ A NŐ!!! Azt mondja, amit a csávó mond."

Az érzelemmentes Rolikának elgurult a gyógyszere. Amúgy sem igaz, hogy Zsut Greg irányítja, fordítva sincs így.

csincsilla72 2019.01.03. 23:42:19

@mobilos perpetuum: Senki sem érzelemmentes, de van, aki az eszét is használja néha :-) Holnapra Szentéletű Szűz Zsuzsunak is vége. Kitör belőle Voldemort, a fanklubja meg ész nélkül menekül :-))
Mindenesetre nem volt nagy ötlet tőle Vivient éppen most kitenni a szaunába (gondolom sejtette, hogy Greg őt akarja kivinni), és ezzel mártírt csinálni belőle. Azért ilyenkor látható, hogy egyetlen lépéssel sem tud előre gondolkodni.

fujimo 2019.01.03. 23:42:27

@oh..my...: ...ófaxom megint? ...mindent mutatnak, ami nem lényeges... semmit, ami érdekelne...

...gyakran in medias res események - beszélgetések vannak... hivatkozások általunk nem látottakra... aztán meg jól felvezetnek valamit, amiről soha nem derül ki, h mi történt...

...a hangmérnök meg komolyan direkt szopat mindenkit... a vellalakókat... a műsorvezetőket... de leginkább azokat, akik a teves monitor előtt kell ücsörögjenek, mert 3 mp-kénti vágóképnél (ami kivételesen nem volt rossz úgy az 57 rész körül) suttogás megy és ricsajozvaóbégatás... fel-le-fel-le-fel-le... fel...

...kapcsojjjátok be az egészet onlájn és próbáljatok meg kevésbé belenyúlni... akk nem lesz belőle probléma... majd mi kiválogatjuk, h mi vót az érdekes... pancser banda... :p

...beszíííííív... kifffúúúúúj... ohmmmm...

Franky4finger 2019.01.03. 23:43:49

Ez a homár gyerek nem Kozsó eltitkolt szerelem gyermeke? Ebből a sok szívből jövésből agyfaszt kapok. Elhiszem, ha győzelem után jótékony célra ajánlja a dellát. Akkor tényleg ő lesz Jézus meg a gonoszság elleni harc kissé feminin lovagja.

fujimo 2019.01.03. 23:49:02

@moletty: ...rendesen szoktál konzultálni? ...megválaszoltál szépen minden "akarja-e hogy ebolás niggerek lakjanak a nappalijában?" kérdést?

...kiterjedt vastagbőr... vagymi narancsbőröd voné? ...nem úgy megy ám, h csak simán magyarnak gondolod magad oszt mindenben részt vehetsz, mint az óvodában... cöh :)

2019.01.03. 23:51:52

@csincsilla72: Sőt tegnap még G1G bíztatta, meg majdnem átadatta magának, hogy ő küldje ki a Ribit, csak mikor Süsü beleegyezett, Pán bexart.

0.5 bit 2019.01.03. 23:56:53

@Spitzbauer: "Sőt tegnap még G1G bíztatta, meg majdnem átadatta magának, hogy ő küldje ki a Ribit, csak mikor Süsü beleegyezett, Pán bexart."

Azóta láthatóan valami megváltozott, de ugye a szerkesztők ezt már nem tartották fontosnak kifejtenei a nézők felé, mert mellékes körülmény.

fujimo 2019.01.04. 00:00:53

@moletty: :D :D :D szarotok ftw!! :D

Maximista vagyok 2019.01.04. 00:02:58

Na! Sikerült nem kommentelnem felindulásból :D

0.5 bit 2019.01.04. 00:07:36

@fujimo: "...gyakran in medias res események - beszélgetések vannak... hivatkozások általunk nem látottakra... aztán meg jól felvezetnek valamit, amiről soha nem derül ki, h mi történt..."

Erről az alábbit mondta a műsor kreatív producere Nyári Gábor:

"Egy ilyen villalakó a színes, szórakoztató jelleme miatt egy pillanat alatt számos olyan helyzetet generál, amire több társa egyből reagál, illetve később még vissza is utal rá. Ha ezt nem láttatjuk, akkor értelmetlenné és következetlenné válik a “mese”. Hisz olyan eseményekre hivatkoznak majd a lakók, amit nem mutattunk meg."
velvet.hu/gumicukor/2018/12/30/vv9_valo_vilag_9_reality/

fujimo 2019.01.04. 00:16:58

@0.5 bit: hmm... 1 kérdésem maradt.. ...és ha ezzel az alappal - akiknek ez a munkájuk - nagy meglepetésre tökéletesen tisztában vannak... akkor vajon mi a véreres facért nem sikerül úgy vágni és szerkeszteni, h ne legyen gyakran olyan következetlen a mese, h azt higyjem egyszerre több filmet nézek? :))

...vagy én értem félre a szavait? blabla... ...sok minden történik... blabla... és ha visszautalnak rá, mutatni köll, különben lóg a levegőben... :))

...ááá, beleolvastam a cikkbe... nagyon más kontextusban említi a kérdést... ott azt magyarázza, h ha valami "produkció történik" (lacika kapcsán), akkor nincs olyan, h azt nem mutatják meg...

...szóval értik ők a szitut, az nem is kérdés... azt is tudják, h hogy kéne... de valamiért mégis oltári történetvezetési homályok vannak... (ezzel szemben pl talán a második éden hotel olyan zseniálisan volt vágva, h azért díjat adtam volna... mondjuk az a mostani migránstv-n volt... :) )

fujimo 2019.01.04. 00:17:46

@0.5 bit: ohh, és nagyon köszi mindenesetre... má megint elvitt a lendület... a lázadás éve... :$ :) <3

Oh my... 2019.01.04. 00:18:34

@fujimo: annyira igazad van, hogy hozzátenni se tudok mit, a legesleg-bosszantóbbak tényleg a full kaotikus, koncepciótlanul beadott beszélgetés-foszlányok, zéró előzményekkel, számunkra érthetetlen utalásokkal, valamint a döntések, amikről ordít, hogy alapos egyeztetés után születtek meg, amikből alap, hogy semmit nem láthattunk, bezzeg az artikulárlanul bőgő tengeritehén Renyhét.... azt háromszor minimum egymás után (még a bv-ben is), vagy a szófosó díszbuzit, basszus, hányszor is ma? és tegnap? összeszámolni nem tudom, hány szegmensbe tuszkolták bele csak ms, meg tegnap....

meg a kibeba**ott sutyorgások, ezek nem voltak tiltottak eddigi szériákban?? most hagyják, és nem is feliratozzák mindig!

de a leggázabb mind közül mégis a következetlenség a szabályok tekintetében, mint pl. ez az elzárás "mindentől", avagy mégsem..?

és igen, az online közvetítés kéne vissza, ahogy mondod, az ért a legtöbbet addig is, amíg volt;

és főleg most lenne kiemelt jelentősége, amikor ennyire inkompetens a műsorszerkesztés!!

Gyöngyszemek 2019.01.04. 00:19:32

Sziasztok. Első hozzászólásom úgyhogy kíméljetek:-) nekem az volt feltűnő hogy a BV-ben amikor szóba került Vvivi elzárása mintha Dáni bá már előre tudta volna hogy mi fog történni. Már 3-szor újra néztem, lehet velem van a baj. De ő honnan tudta előre? Vagy neki szólhatnak erről előre? Késő is van

0.5 bit 2019.01.04. 00:27:00

@Gyöngyszemek: "Vvivi elzárása mintha Dáni bá már előre tudta volna hogy mi fog történni. Már 3-szor újra néztem, lehet velem van a baj. De ő honnan tudta előre?"

Azért mert ezt előre megbeszélték a tisztaszívűek, amit természetesen a szerkesztők is láttak hallotak. Attól, hogy nekünk nézőknek ezt nem mutaták meg, de ők már előre tudták mi fog történni (pontosabban nagy valószínűséggel mi fog) ezért felkészítették az edző bá-t, hogy ezt hogyan kell lereagálnia. Szerintem így.

Maximista vagyok 2019.01.04. 00:27:59

No de hogy valamit ide is szarjak ugye. Kezdjük az egyik "kedvencemmel". Onnan kezdem a hányást hogy magamat sportembernek tartom, tehát van ami nekem kurvára nem begyere. A sport, sokmindent tud adni az embernek, sőt tanítani is tud elég lényeges dolgokra amiket aztán lehet használni a hétköznapokban. Szóval ja, ha versenyzel bármiben akkor lehet hogy nem te nyersz (olyan pláne nincs hogy mindig te nyersz), tehát el kell fogadni hogy van jobb. Ezt kell tudni kezelni, méltósággal kezelni, akkor is ha kurvára fáj. Ha ez nem megy és lemész kutyába, akkor annyit is érsz. Vannak értékek amiket a bentiek közül sokan nem értenek, ilyen pl az alázat és a tisztelet. Ennyit Reniről. Rákapcsolom akkor hirtelen a kretén princesszt. Kibaszott jól indokolt (nem). Szerinte nem fair hogy két sportember ellen kell megküzdeni. Bazdmeg, mondjon le az MLSZ, ez eddig hogy nem jutott az eszünkbe? Ha legközelebb az aranylábú fiaink labdáznak egyet a német,spanyol,brazil,bárki ellen akkor zárjuk el az ellenfél felét, mert jobbak. Nekem jobbán átjött volna, ha már a szívről meg a faszságokról mennek a monológok, hogy belemondod a kamerába hogy szar vagy és félsz a jobbtól. Te senki! Zsuzsu igazi kretén vagy, ez a véleményem rólad :)

Próbáltam nem prosztó lenni, pedig ment volna...

fujimo 2019.01.04. 00:29:16

@oh..my...: ...igen-igen... a döntések... amiről tényleg megjelenik látatlanban egy qrva nagy tábla az adott karakter feje mellett - és a lelki szemeim előtt... hogy itt bazze x és y vette rá, volt valami kavar... összedumáltak... beoltotta stb...

...ki volt a tolvaj a vellában? ...ki szőrözte a fogkefét? ...összebeszéltek-e és hogyan a szívcsillámlámák? ...és hol van horváth andrás zöld dossziéja? ...ki az a kaya ibrahim és josip tot? ...hova tűntek az eu-s péntek? ...ki most a soros?

...ja vájjá, ez már másik lemez... ^^

...szóval igen... renyhe vergődése 6 kameraállásból, mindenféle színmélységben, optikával játszva átélhető... ippeg csak lassítva nem látható...

...az meg a másik... felirat nélkül halk... aztán üvölt... majd normális beszédet feliratozzák... vááááá... :D :D

...és igen, adják ki a szabálykönyvet... meg jelezzék mán, ha feladat van... ha kiküldik a pónival dumálni őket... meg így álljatok már körbe jókívánságokat mondani egymásnak, mindegy, h utáljátok a több, mint a szhart... :D

...konkrétan úgy érzem, h hüJének vagyok nézve... survivor után méginkább... és ezt eddig csak a népnemzethy tévékben meg vajnaapó csatornáján tudtam alapnak...

...vagy ennyire hozzáértetlenkednek.. vagy tényleg nem nekünk csinálják a műsort, hanem a maónika show törzsközönségének... annak az kell, hogy repüljön a szék és valakinek a maradék utolsó két foga... :D

...online vv-t!! ...főleg most, h a hitelességük lassan konvergál a nullához... :/

...lázadlázad, háborhábor!

Oh my... 2019.01.04. 00:33:28

@Franky4finger: xDDDDD amúgy a túltöltött paplanszájú Marijja néni elcsépelt szar szövegeit nyomja, az életfilozófiája is totál ugyanaz: csinálj magadból valami elb@szott művi lárvafigurát, és haknizd vele végig az összes magyar médiumot, ahol vevők a trash kontentre; az nem gond, sőt, előny, ha földbuta vagy, életedben egy könyvet nem olvastál el - ezzel el is büszkélkedhetsz, ettől csak autentikusabb a mutogatni való majom-mivoltod -, hadoválj a szeretetről szüntelen, nem baj, ha közöd nincs hozzá - aki kritizálni mer gonosz, aki kiröhög, gonosz, aki hiteltelennek lát, gonosz, aki szóvá is teszi, maga a sátán.... et cetera, et cetera..... lehet az öreglány eltitkolt ivadéka?

Gyöngyszemek 2019.01.04. 00:33:53

@0.5 bit: köszi szépen a választ. Nekem érdekes volt hogy ő tudta előre. De érthető is. Alig látunk valamit az egész napból. 45 perc tényleg nem elég, hogy elég információt kapjunk.

nicu71 2019.01.04. 00:36:35

@Franky4finger: ez óriási. Engedelmeddel ezt lopom és bedobom a facere. Kozso eltitkolt szerelemgyereke

nicu71 2019.01.04. 00:37:45

@oh..my...: akkora ekg hogy a Marsról is látszi!!! .

Oh my... 2019.01.04. 00:38:39

@0.5 bit: ez így külön vicces..... vagy nem, rohadtul bosszantó, hogy pont EZT képtelen megcsinálni a szerkesztés!!! mondom, inkompetens egy brigád.

0.5 bit 2019.01.04. 00:39:02

@Gyöngyszemek: "köszi szépen a választ."

Nincs mit.

"45 perc tényleg nem elég, hogy elég információt kapjunk."

Tisztességes szerkesztéssel megoldható lenne, hogy követhetőek és érthetőek legyenek az események. Ez régebben illetve másoknak nem volt megugorhatatlan feladat. De ez csak ilyen tesco gazdaságos "műsorféle".

Oh my... 2019.01.04. 00:40:16

@0.5 bit: igen, ezt említette is a belevalóban.

Oh my... 2019.01.04. 00:41:06

@nicu71: xDDDDDD akkor pacsiiii! ;)

Gyöngyszemek 2019.01.04. 00:43:47

@0.5 bit: ez már évről évre csak rosszabb lesz. A 4-ik széria után valami nagyon nincsen rendben. Én még bízom abban hogy ez nem az új irányelv és nem erre tart a fiatalság..

fujimo 2019.01.04. 00:48:16

@Im just here for the comments: kontrasztól indult a történet... az gigantikus... tényleg csak az elejéig nézhetted... közelrő mariana árok vs csomolungma... hiába néz ki az űrből kb egysíkúnak mindkettő... :)

Oh my... 2019.01.04. 00:53:03

@fujimo: óóó anyám! kész vagyok, mindent leirtál, ami még csak gondolati síkon körvonalazódott bennem, azokat is (zöld dosszién, kaya ibrahimékon felsírtam! nagyon EKG!), tényleg totál vajnatévé-fílingje van az embernek, komolyan vártam már, hogy mikor lökik be ide is a kedvezményes áfás tej-témát, mondjuk, a megtalált dugipia helyett tőlthettek volna tejet az üvegbe, "ha már olcsóbb lett" kommentárral, és a vége-főcímbe mehetett volna a komány kreditje, simán.... eh, tényleg sírnivaló, amit művelnek idén, a korábbi szériákban azért nem volt ilyen ordító dilettantizmus tettenérhető.

fujimo 2019.01.04. 00:59:19

@Franky4finger: ezen qurvanagyot gondolkodtam...

...első párbajomon kimegyek a stúdióba... és közlöm, hogy ha én nyerek, akkor az egész nyereményt felajánlom a heim pál gyermkekkórháznak...

...akkor mi van? ...nyugodtan visszamehetek szénné oltani mindenkit... döbbenetes műsort csinálni... és 99%-al mindig visszapakolnának... :D :D :D

2019.01.04. 01:01:30

@Gyöngyszemek: Szerintem ez a széria Qrva jó: nagy felemelkedések, de inkább nagy bukások sorozata. És eddig főleg azok buktak, akik megérdemelték. A GONOSZOK (értsd: Ratyis/Ánusz/VipEra/Niga. Remélem most is ez lesz, mármint érdem szerint kiesik G1G a pitsába.
Persze az értelmi színvonal lejjebb van mindegyik előzőnél, de nem ez számít. A magyar focit is sokan nézzük, és ott aztán tényleg lement a színvonal már egy jó ideje.

fujimo 2019.01.04. 01:02:42

@fujimo: qrvasokat*...

...am itt a személyes nyeremény nyilván az adásidő a végéig és az esetleges addig felszedett ismerettség... :)

Oh my... 2019.01.04. 01:03:56

@fujimo: visszamész, és a sikeredre irigy, frusztrált debilek egyből rádkiabálnák, hogy gonosz vagy, mert taktikázol, a debilek debil rajongói pedig szépen kiejtenének a kövi párbajodon, mert mindig a birkák vannak többségven, ez ősi magyar sajátosság.. ;)

fujimo 2019.01.04. 01:04:28

@oh..my...: :DDDDDD ...kedves vellalakók... ma később van fekvés... túlóráztok... illetve saját hatáskorbe vont bíróságok ítélnek felettetek, ha csipeszekkel hajigáltok... :D :D :D

0.5 bit 2019.01.04. 01:05:04

@oh..my...: "a korábbi szériákban azért nem volt ilyen ordító dilettantizmus tettenérhető."

+1, bár mire számítotthatunk ott, ahol Győzike műsorvezető lehet ...

off

Én csak ezt az egy formátumot nézem, már. Régebben érdekes volt számomra egy főzőversenyes műsor is, csak amikor a döntőben az a versenyző nyert, aki a _földről_ "megmentett" húst tálalt fel, ráadásul még meg is dicsérték érte, akkor elengedtem azt a formátumot is.
Bele gondoltam, hogy lehet akármilyen sztár séf, ha vendégeknek is a földről mentik a kaját, akkor inkább kihagyom ezt a gansztonómiai élményt, mert ez szerintem még egy talpnállóban sem elfogadott.
Ha így halad, akkor lassan elengedem ezt is.

on

fujimo 2019.01.04. 01:06:48

@oh..my...: óó, sztoikus nyugalommal innám az áfacsökkentett tejemet és sejtelmesen mosolyognék...

...aztán kivinnének... és ismét megerősíteném az első ígéretemet, miszerint ha én nyerek, mindent a heim pál gyermekkórháznak ajánlok fel... :D :D :D

...ekkor a sokktól a következő kihívó is lefordul a székről... és megint 99%-al mennék vissza... sejtelmesen előadott végtelen nyugalommal... :D :D

fujimo 2019.01.04. 01:10:45

@fujimo: sőőt... a tripplaszukahara a végére pedig az lenne... hogy a műsor végén a friss ismertségemmel gyűjtés szerveznék szintén a heim pál gyermekkórháznak... amiből előre jelezve mondjuk 10%-ot megtartanék, mert bár ott a megváltó rezsicsökkentés... azért valamiből mégis ki kell fizetni az áfacsökkentett tejet is... :D :D

...és köszöntem szépen a játékot... :D

Oh my... 2019.01.04. 01:14:18

@fujimo: esetleg egy petíció? (5 pont?;) amit bevihetnénk az rtl-székházba? az viszont pozitívum, hogy oda nagy valószínűséggel simán beengednének, nem kéne betörnünk, és ki sem hajitanának; simán átvennék tőlünk, és talán még fontolóra is vennék a javaslatainkat, elvégre innen, a kommentszekciónkból is rengeteget merítenek... ;))

Gyöngyszemek 2019.01.04. 01:17:52

@Spitzbauer: nem tudom hogy a "jó" jelzővel illetni lehetne ezt a szériát

Gyöngyszemek 2019.01.04. 01:21:30

@oh..my...: Az lenne minden idők legjobb Vv-je ha a Hogyvolt hozzászólok kerülnének a villába.

Oh my... 2019.01.04. 01:25:43

@0.5 bit: na igen, a két bv-s műsorvezetéssel próbálkozó figura jelenléte már önmagában egyfajta minőségjelző, tökigazad van....
a konyhafőnit pedig én akkor engedtem el, amikor Béjja ásszonyt tették be a zsűribe, bár, néha azért bele-belenéztem egy-egy szériába a döntők tájékán, és bakker, pont az a földről összeszedett tányér verte ki a biztosítékot nálam is, én azt kóstolás nélkül irányítottam volna azonnal a kukába, annyira taszító volt a gondolat (hát még a látvány!), hogy hogyan készült, ezek meg megnyerették vele a versenyt.... pfff, ez mi volt már?!

Oh my... 2019.01.04. 01:30:37

@fujimo: hmm, ez annyira extrém, hogy semmi k*vvaanyázás, gh*ccizés, artikulátlanul üvöltözés, fókabőgés, csakis a sztoikus nyugalom.... hogy ez akár be is jöhet, én tutira visszaszavaználak mindig, mint az első szériában a Szabit ;))

Oh my... 2019.01.04. 01:36:25

@Gyöngyszemek: hát... nem is tudom, volt már innen higyvoltos kommtárs a Farmban, aztán valahogy teljesen más volt játékosnak, mint törzskommenternek.... szal nem biztos, hogy mi jó játékos-alapanyag lennénk, pl mert hiányzik belőlünk egy esszemciális összetevő, az exhibicionizmus, ami minden realityban való szereplés alapja... ;)

Gyöngyszemek 2019.01.04. 01:45:27

@oh..my...: Most tudod ugy-e hogy addig nem alszom amíg nem tudom meg hogy ki volt a Farmban?

Oh my... 2019.01.04. 01:48:29

@fujimo: xDDD ez jó, bár a mai rezsinövelt rezsicsöki érájában keveslem én azt a rongyos 10%-ot, meg nem is ner-kompatibilis, nem adhatod alább egy voldemortnál, vagy mr 30%-nál, gondolj bele, az olyan snassz lenne (meg akkor minimum vegzálnod kéne egy idős házaspárt, akik elötted botorkálnak át a zebrán, hogy javits kicsit az megítéléseden, ennél meg mégiscsak jobb a 30%, hát nem?;))

fujimo 2019.01.04. 01:55:14

@oh..my...: áá, sztem a portás venné át... :D :D ...esetleg vehetnénk az aulában lévő kávé autómatából gépi kakaót... :D

...de kétségtelen... akkor már a cv-t is csatolnám, hogy ha esetleg szerkit keresnének... :D ...ill. nyissanak egy interaktív csoportot, ahol saját szavazásokkal alakíthatnánk a vella életét...
...abban sztem látnának is rációt... :))

...a pontozásnak valahogy nem vagyok híve, mert már régen nem ott kéne tartani, h szólongatunk a hülyeségekért, amik alapok lennének... :DD :/

...a másik meg a fentebbi cikkes téma, hogy igazából tudják, h hogy kéne ezt mívelni... azt nem értem, h akkor miért nem úgy csinálják? :o

fujimo 2019.01.04. 02:02:37

@oh..my...: ...úgy mondjuk könnyen tudnám tartani a végig vigyorgást, hogy közben tisztában lennék vele, hogy "számomra" nincs sok kihívás - tétje a dolognak, hiszen elígértem a nyereményt... :D

...igen, még van hova nőnöm... nem vagyok én akkora tenderbajnok, h ne hajoljak mélyebbre egy kis apróért... :D ...viszont tuti jól feküdnék az exim banknál hitelezési ügyben... lehet megvenném én azt a világbékét... hitelre... :D

...vagy nyitnék én is egy trafikot... áá, inkább egy letelepedésilokál-patrióta újságot... azt monnyák a médiában van pénz... :D ...oda onlány pénztárgép sem kell és számíthatnék jelentős adókedvezményekre is... :D :D

...bocsánat az off offjának offjáért... ezt jobban elkentük, mint a lekvárt szokás...

nahhhusssanat, jó8eket! :)

Oh my... 2019.01.04. 02:03:18

@Gyöngyszemek: pfh, kellemetlen helyzetbe hoztam magam, mert a real nevére nem emlékszem már, amin a farmban futott, ide pedig nem tért vissza a farm után, vagy ha mégis, akkor nem fedte fel magát – jellegzetes csípős stílusban irogatott, én nagyon bírtam, és sajnálom, hogy eltűnt, de megértem, mert rengeteg negatívot kapott a játékára (jelzem, jogosan), ugyanakkor azt gondoltam, idővel majd visszatér azért, miután lecsengett a farm minden utózöngéje, de nem igy lett (vagy jól álcázza magát, tényleg nemtom); viszont vannak itt olyanok, akik jobban ismerték (ismerik), és talán megosztják, hogy milyen néven szerepelt, és mi lett vele azóta....

Oh my... 2019.01.04. 02:05:39

ejha, most látom, SIXX apánk igazi celebbé avanzsált, már a kövi heti Nőcommentbennid ő lesz a férfivendég, jeeeeej!!! ;)

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:10:38

@oh..my...: Kedves vagy , hogy válaszoltál.

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:13:21

@oh..my...: A testbeszédben már volt. Én próbáltam keresni youtube-on de nem találtam.

Oh my... 2019.01.04. 02:15:07

@fujimo: minden egyes bekezdésedre hatalmas, simulékony ekg-mat küldöm feléd ;) remek ötleteid vannak, bárcsak meghallgattatásra találnának ebben az alacsony költségvetésű tesco-gazdaságos vv-ben – és ez a válaszom az utolsó felvetésedre is: egyszerűen nem áldoznak pénzt-paripát hozzáértő, képzett szakemberekre, ezért ilyen gagyi szar az egész.... tudom tudom, drága műfaj a reality, de ha már sokba kerül, kerüljön még egy kicsivel többe, ha már megcsinálják, és egy alap színvonal azért legyen már meg, mert ez így nagyon gáz!

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:15:35

@oh..my...: Ez amúgy kérdés volt csak annyira álmos vagyok, hogy a kérdőjel elmaradt. Tehát újra neki futok. Sixx volt már a testbeszédben? Ha igen netten meg találom. ?

Oh my... 2019.01.04. 02:16:51

@Gyöngyszemek: Tesztbeszéd, így keress rá, remélem, fent van...

Adamadam 2019.01.04. 02:18:04

Baj van! Egy fórumon találtam ezt a szavazást (nem tudom volt-e már itt, ha igen elnézést) eszerint toronymagasan Zsuzsu a legszimpatikusabb a nézőknek.
(Szerintem a legostobább játékos.)

Szavazás: www.easypolls.net/poll.html?p=5c24e37fe4b0de41130406ca&fbclid=IwAR2B7QL3jqEQo6W4MkltDhKqz-zhy2owm98mfIiQ3BMJxl-Me1EMJROSSag#

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:19:54

@oh..my...: Holnap rá keresek. Testbeszéd. Ez kb. olyan mint a Zsuzsu és a telepácia

Oh my... 2019.01.04. 02:21:56

@Gyöngyszemek: a másodikban volt; és nekem is a Gergő volt a kedvencem ott, kár, hiogy annyira lehúzta ott, akkor a kedvese, aki azóta a felesége is már, ha jól tudom.... közös babára, meg egy családbafogadott picire is határozottan emlékszem, hogy van nekik azóta, szal ők már nyertek a játékkal... :)

Oh my... 2019.01.04. 02:24:38

@Adamadam: hát, mit mondjak, szavaztam, de mint halottnak a csók kb, annyit ért.... döbbenetes, hogy mit esznek a szefós kislányon.

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:28:45

@oh..my...: Örülök hogy jól vannak. Nekem ő volt a legszimpatikusabb. A srác aki végül megnyerte a játékot ( nem tudom a nevét ) nekem nem volt bizalomgerjesztő egyáltalán.

Oh my... 2019.01.04. 02:29:16

@fujimo: erröl csak egyetlen dologra tudok már asszociálni én is me' letapadoznak már a szemeim: hajrá lekváááár!!! ;))

jóccaka mindenkinek, holnap folytkövölünk, gondolom...

0.5 bit 2019.01.04. 02:37:30

@fujimo: "..a másik meg a fentebbi cikkes téma, hogy igazából tudják, h hogy kéne ezt mívelni... azt nem értem, h akkor miért nem úgy csinálják? :o"

Talán az építőiparban megszokott "jól van az úgy" mentalitás miatt:
www.google.hu/search?q=j%C3%B3l+van+az+%C3%BAgy+k%C3%A9pek&source=lnms&tbm=isch

Pedig idő lett volna rá berakni, hogy végül miért is változott meg a kongatással kapcsolatos álláspont, mert az özvegy bejátszásában is volt ismétlés vagy a két tábla csokoládé viszontagságai a villában kontent kerülhetett volna a BV-be a főműsor ismétlése helyére. Így legfeljebb egyszer kellett volna Reni síratóénekét nézni/hallgatni.

A másik ami furcsa, hogy mióta sellőre került a skarlát jel, a csupa szív társaság feltűnően kevesebb teret kap a BV-ből. Ezeknek a BV-nek a felét kellett szövegeléssel (instagrammja meg hasonlók) kellett kitölteni Évának tartalom helyett.

Im just here for the comments 2019.01.04. 07:15:26

@fujimo: max egyéni preferencia alapján igaz az, amit írsz.

fujimo 2019.01.04. 07:29:34

@Im just here for the comments: egyrészt a kontraszt érzékelése természetszerűen egy ilyen dolog... másrészt nézd meg mondjuk a kiválasztást... hogyvót alapján könnyű, távol az agyradírtól... ;) :)

am gyóreggelit :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:31:00

@csincsilla72: Na ezek azok a hibák, amik azt mutatják, hogy tiszta szívből játszik. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:32:57

@Spitzbauer: Te most kinek adnád a 36 misit Spitz?

Sanda.Ipse 2019.01.04. 07:36:40

@Adamadam:
Volt az a bizonyos Farm c. reality. Az abszolút esélyes a szó legszorosabb értelmében az utolsó éjjel baszta el a sanszát a fődíjra. Még sok van hátra. Változnak a preferenciák. De engedtessék meg nekem, hogy ezeket az adatokat most úgy higgyem el, mint a Századvég közvélemény kutatásait. Sehogy. A hármak a legostobább játékosokból álló szövetség a VV-k eddigi történetében.

Vivu6 2019.01.04. 07:37:05

Sziasztok :) Nem folyamatosan nézem, főleg innen tájékozódom, és nem tudom, hogy kiderült e már, hogy ki rakta el Zsuzsu cuccait?! Több helyen is olvastam, hogy csak egy szerepet játszik, lehetséges, hogy ő rakta el, és kreálta ezt az egész balhét?

Sargabogre 2019.01.04. 07:37:35

@OriginalBlackMamba: egyszer Vivi mondta rá, amikor rárakta a jelét, hogy 'sajnálom, hogy nem vagy még kisebb, hogy egyáltalán ne lássalak' :DDD nagyon alacsony, valami 156 körül lehet, mondta egyszer.

Im just here for the comments 2019.01.04. 07:37:50

@fujimo: azt annyit szidtátok, hogy megnéztem, hát nem bírtam sokáig. De attól, h az egyik csapat a legalja, nekem a másik se lesz szimpibb, persze megértem, ha vkinek igen.

beléd is!

fujimo 2019.01.04. 07:38:00

@0.5 bit: @oh..my...: eejgeen... én is ezt érzem... jóvan, "most működik", ne nyúlj hozzá... kipipáltuk... fusson...

fujimo 2019.01.04. 07:39:36

@Im just here for the comments: ...ezt írta volna valaki? ...hogy attól ők szimpik lesznek? :D

...kontraszttról volt szó, nem kell ezt túlvarázsolni... kontraszt van... s erős... :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:40:41

@oh..my...: Azért a főnyeremény nem ártott volna az első házasoknak, elég nagy árat fizetett a Gergő az utolsó éjszakás érthetetlen numeráért a nyíregyházi pultoscsajjal (Szintike).

Sanda.Ipse 2019.01.04. 07:47:25

Hunor és Vivien előtt kalapot le! Intelligensen viselték, hogy ki lettek zárva gyakorlatilag a versenyből. Mi lett volna, ha ez a hármak bármelyike ellen történt volna meg?... Inkább bele sem gondolok:)

Sargabogre 2019.01.04. 07:47:27

Adrinak már most gyönyörű a láncdohányos reggeli köhögése. és ahogy nézem, reggeli nélkül az első dolguk kimenni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:48:28

@Spitzbauer: Hihetetlen, hogy ezeket GONOSZOKNAK látod. Hétköznapi értelemben, a mindennapi életben, egy gonosz játékos sem volt ebben a szériában a villában, legalább is ezt nem bizonyította a villalétével. Műveletlen, tahó, antipatikus, nárcisztikus, önző, törtető, gyáva, a néző számára idegesítő stb. az volt, de gonoszt én nem láttam eddig. Egik-másik hozzászóló hozzászólásaiban sokkal nagyobb gonoszságot lehet felfedezni itt a HV-n, mint a játékosok bármelyikében benn. Most nem rád céloztam persze...

Im just here for the comments 2019.01.04. 07:48:28

@fujimo: hát kiegyezhetünk abban, hogy nem értünk egyet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:51:40

@Sanda.Ipse: Különben tök megérdemelte a Farm sorsát Gergő. Toronymagas esélyesként jól , viszonylag arányosan adagolva magadat, végigtujáskodva a játékot, a végén ennyire nem bírni magaddal...

fujimo 2019.01.04. 07:51:42

@Im just here for the comments: ...a szimpibb vagy a kontraszt kérdésében? ...mind1, deal, megvettem... már így is túl van tárgyalva a semmi... :D

csincsilla72 2019.01.04. 08:00:19

@Gyöngyszemek: Heninek hívták a játékban, itt nem tudom, milyen néven kommentelt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:01:58

@csincsilla72: Tényleg, a molett szőke csaj, aki sztem egy kicsit a VV Erát hozta abban a játékban. :-) De jó a memóriád! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:03:51

@VV Erőlegény: Sixx egyszer ki is zárta innen, mert túllőtt a célon, meg azt hiszem ő mindig sok smájlival kommentelt. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:09:18

@VV Erőlegény: egyetértek. Ezt a példát csak azért szoktam felhozni, mert itt már egyesek - különösen a Zsuzsu rajongók - hajlamosak a műsor ezen szakaszában győztesről beszélni.
A belinkelt közvéleménykutatás, ahogy olvastam 5 naponta enged preferenciát változtatni. Márpedig itt egyik napról a másikra történnek dolgok,amik azt változtatják.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:11:06

@VV Erőlegény: eltűnt a válaszom, de egyetértek. Aki hülye, haljon meg!:)

Rozsgyi 2019.01.04. 08:14:50

@Vivu6: ő kreált, de nem tudatosan. Szerintem véletlen csúszott be a fiókja alá, csak szefos és ezt nem vette eszre. A szerkesztők meg ezt nem tudják megmutatni hiszen nem tortent semmi a kamerák előtt.

Vivu6 2019.01.04. 08:16:30

@Rozsgyi: köszi, végre tudok nyugodtan aludni. :) :D

Rozsgyi 2019.01.04. 08:17:19

@VV Erőlegény: miért baj az hogy utolsó nap lefekudtek egymással? Ez ilyen tabu dolog volt ott? Nem néztem a farmot azért kérdem.

Rozsgyi 2019.01.04. 08:17:55

@Vivu6: ne vedd 100%nak, mert én nem tudom, de ez is egy megoldás lehet. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:19:44

@VV Erőlegény: Itt van pl az egyik gonosznak tartott, Csoki, aki konkrétan azért került a kizárás sorsára, mert egy kosaras büntető szerű dobással visszadobta a visszakért szemöldökcsipeszt a majdnem 0-24-ben óbégató másik gonosz Zsuzsunak, aki ha nem lenne sajnos közel a gyengeelmélyűség határához, mely láthatóan mozgáskordinációs zavarokat is okoz nála, simán elkaphatta volna a csipeszt kézzel mielőtt az a homlokán landol (de legalább is elhajolhatott volna a becsapódás elől). Ezek után a harmadik főgonosz Reni pont abban a gonosz Zsuban találja meg a főszövetségesét, aki miatt a gonosz barátja kiesett. Egy pillanatra sem érzi azt, hogy meg kellene bosszulnia a kizárás kiprovokálását, mint ahogy Csoki is többször kinyilatkozta, hogy nem haragszik Zsura, jogosan esett ki. Ebben a hármasban egyik sem gonosz, maximum meggondolatlan, indulatos, és/vagy hülye.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:20:06

@Vivu6:
Szerintem már így is túl sokat foglalkoztattak minket egy baromsággal, aminek szerintem semmi értelme/alapja nem volt.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:21:41

@VV Erőlegény: nyugi. Szerintem itt a gonosz jelzőt már senki nem a szó tényleges értelmében használja. Csupán egy szó a villaszótárból:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:24:16

@Rozsgyi: Önmagában nem lett volna baj, csak elhitetlenítette, Gergőnek a játék hetei során végig mutatott fegyelmezett tuja játékát, és hősszerelmes attitüdjét. Azaz a Farm játéka szempontjából volt hiba.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:24:34

@VV Erőlegény: ha mondjuk Roli záratta volna be Zsuzsut és emiatt nem tudtak volna nyerni Greggel, Zuglóig hallatszana az óbégatásuk a "gonoszról". A könnytengerekről és a fanjaikról nem is beszélve.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:28:36

Volt az esti összefoglalóban kb 50 másodperc, ami felért egy tanulmánnyal. Reni már a mérésnél bedobta azt a randa bőgését. Aztán sor került Zsuzsura és kiderült, hogy ez a lány sem fogyott. Mialatt ezt közölte az edző bevágták Reni arcát, amin a korábbi sírásnak nyoma sem volt, viszont egy kaján vigyornak igen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:28:53

@Sanda.Ipse: Különben a gonoszság csíráit maximum két emberben érzem a játékban, Radics és VVV, de őket sem nevezném gonosznak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:30:51

@Sanda.Ipse: Az a baj, hogy már csak utólag pörgetem meg néha az öfiket, ezt sem láttam még sajnos...

iTink 2019.01.04. 08:33:19

Tessen szíves lenni a Bükkfürdőt Bükfürdőre javítani. Bük és Bükk elég messze vagyon egymástól.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 08:37:11

csókoltatom a magyar közutat

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:37:49

@VV Erőlegény: IPTV. Felveszem, aztán négyszeres sebességgel lepörgetem, ahol érdemesnek tartom belenézek, szóval sokszor a kommentek egészítik ki számomra a látnivalót:) De pl. ezt az öfit írásban még nem tudtam elolvasni és a hozzászólásokból és csak az utóbbiakat.
Néha dolgozni is kell:)
Azért érdekes, hogy mikor kitárgyaltuk veled itt, hogy szükség lenne egy fogyi hétre (főleg Roli kapcsán), 3 nap múlva indult.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 08:40:41

@Sanda.Ipse: osztogatjátok ingyen az ötleteket a szerkesztőknek

,, 2019.01.04. 08:40:51

@oh..my...: én addig vagyok itt, amíg meg nem jelenik itt, pedig szeretem ezt a blogot és titeket is. (van rá esély, h olvassa ezt és pont emiatt tér vissza, de vállalom)

2019.01.04. 09:17:55

@VV Erőlegény: Lófaszt látom őket gonosznak. Csak a G1G-s vonalon mozgok: aki nem szimpi = GONOSZ

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 09:27:50

Briliáns,,minden szava ül,,,köszi 6paw!!!

hereverő heverő 2019.01.04. 09:30:02

Lóreggelt a GDP termelés szélsebesen vánszorgó sánta, ámde magas lováról. Emiatt nem nagyon fogok ma figyelni meg kommentelni (no nem mintha bárkinek is hiányoznék), aztán meg hétvége amikor igyekszem nem a gép előtt lebzselni. Úgyhogy írjatok minnél többet, hátha képbe kerülök.

@,,: Szerintem Ribike megy vissza vasárnap. Beírnád nekem, ha szépen nézek?
Köszönöm.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 09:32:02

@0.5 bit: @Gyöngyszemek:

Daninak a fülében ott van a súgógép (vagy nagyot hall, de ezt nem hiszem)

Szóval kényelmesen elmondhatták neki kintről, mint kell mondania

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 09:39:46

@Spitzbauer:

Ez az első olyan széria ahol láttam személyiség fejlődést. Talán még Olivérnél volt valami, de amit az Özvy személyiség változásán látható az nekem abszolult meglepő.

Így, hogy Radics és Ánusz nem torzítja a személyiségét már majdnem kedvelhető lett a figura...

rostás 2019.01.04. 09:43:52

Az előző hogyvoltnál bekommenteltem mi a véleményem Zsuzsuról és Gregről, meg a "csapatukról". Most kitérnék kicsit Renire. Amit az eredményhirdetésen művelt, az mindent elárult és kifejezetten aggasztó illetve szánalomra méltó. Az állítólagos "barátai" nyertek, és ennek úgy tudott örülni, hogy egy fékezhetetlen taknya-nyála hisztériával túlüvöltötte mindenki örömét, bunkón kirohant, majd folytatta ezt utána is. Csak magával van elfoglalva, a debil bohóckodásáról azt hiszi "show" és pont lesz@r mindenki mást. Az árulkodása is a jó lelkét jelzi. Nem bírja elviselni ha nem róla szól valami. Nos, ez a nő egy 5 éves gyerek érzelmi intelligencia szintjén tengeti az életét, mindenkit sajnálok aki bármilyen kapcsolatba kerül vele, beleértve a családját is. De ez elmondható a "csapata" másik két tagjáról is. Könyörgöm, milyen lelkivilága van annak a felnőtt férfinek aki egy műanyag babára akar hasonlítani?! Súlyosan sérült pszichéje lehet szegénynek, de ez látszik is rajta. Zsuzsut hagyjuk, szegénynek egy plankton van az agya helyén, csoda, hogy még életben van. Elmondható, hogy ez a három ember súlyosan sérült lelkű, frusztrált, önértékelési zavarokban szenvedő pszichopata. És nem kedvesek, erőszakosak, agresszívek, minden konfliktust ők robbantanak ki. Minden tiszteletem a többieknek odabent, hogy elviseli ezeket.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 09:47:19

@Spitzbauer: vagy sorosügynök a villában.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 09:49:15

@rostás: hatalmas EKG
Őszintén szólva én a "rajongóikat" nem értem.
Lehet, hogy nem egy műsort nézünk?

rostás 2019.01.04. 09:58:02

@Sanda.Ipse: Nem biztos, hogy népszerű leszek itt ezzel, de félek attól, hogy akik ennek a hármasnak szurkolnak, el kellene gondolkodniuk, és esetleg maguknak is szakemberhez fordulni. :)

rostás 2019.01.04. 10:03:21

@Brigante: VVV most sem egy szimpatikus nő, de legalább nem nyilvánvalóan sérült lelkű pszichopata, mint az ellenfelei és viszonylag összeszedett személyiség. Inkább ő legyen a szomszédom mint a sellőhármasból bármelyik eszelős.

2019.01.04. 10:03:57

@Brigante: EKG
Kár hogy menstruál, így nem fejlődik a Hunyor sztori. (= nem baxnak, mint a nyulak :-)

Sanda.Ipse 2019.01.04. 10:05:10

@rostás: Kezdjük akkor a műsor szerkesztőjével, aki egy interjúban Renit nagyon szórakoztatónak ítélte meg. Engem kezdetek óta konkrétan a hideg kiráz a ripacskodásától, amiben humor vagy szórakoztató elem csak ritkán nyilvánul meg.
A siratóasszonyos jeleneteitől meg hányingerem támad.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 10:10:03

@Spitzbauer:
A bebörtönzését nagyon intelligensen viselte. Képzeld hasonló szituban a sellőhármas bármelyikét! Lett volna dráma.
Hát még, ha kinn hagyja ezt a melegek szégyenét! Hatalmas piros pontot érdemelne.

Maximista vagyok 2019.01.04. 10:10:08

@Sanda.Ipse: a szerkesztőnek lehet hogy szórakoztató, de nekem egy doboz tej sokkal szórakoztatóbb, nem mellesleg jobb látvány is.

rostás 2019.01.04. 10:12:52

@Sanda.Ipse: A műsor szerkesztője annyit látott belőle amit a castingon lehetett. Nagypofájú, vigyorgó bohóc, jó lesz az. Ő sem tudhatta mi rejtőzik a mélyben :) Az a helyzet, hogy a humorhoz intelligencia is kell szerintem. Már akinek nem elég a tortadobálós, fingós, hasraesős. Reninek meg az nincs. Semmilyen.

hereverő heverő 2019.01.04. 10:17:09

@Maximista vagyok: És az ÁFÁja is kisebb, köszönjük meg a nép lánglelkű vezetőjének, a Kárpát-medencék Géniuszának, a Párt eszének és motorjának! Ha ő nem lenne, nem lenne VVRibi sem, TV se lenne és csak dolgoztatnának minket a sorosbérenc migránssimogatóban!
És még @úgymond olvasó mmkk: -nak is:
www.youtube.com/watch?v=VMVfkeRvDRI

2019.01.04. 10:17:48

@VV Erőlegény: Én Rollernek drukkolok, és vagy neki adnám, vagy Lacikának. Az idióták közül senkinek, PUA is elásta magát, Hunyor meg tényleg langyos víz. Özv. F. K. Ribi is szimpibb most, de nem nyerhet, annak rossz üzenete is lenne egyébként.
Hiába jó ez a széria, nem lehet úgy drukkolni senkinek, mint Alekosznak, vagy Réliónak, vagy Attilának. Bár igazából ezeknek sem drukkoltam: az alekoszosban Olivérnek drukkoltam amíg ki nem esett, Au egy szerethető idióta volt rosszindulat nélkül, és Attilát meg utáltam mint a büdös szart, de visszatekintve tök jó volt.
Igazán, nekem az ellendrukkerkedés megy, végre lehet valakit utálni. Lehet, hogy az életben túl jó emberekkel vagyok körülvéve. Szóval imádtam utálni Bélát, Attilát, Vikit, Ádinát, és most kb. egy szériában ugyanannyi utálható figura volt, mint eddig összesen: Ratyis, Ánusz, Ribi (őt már nem), VIPera, G1G, de mindegyiken túltesz Renyhe :-DDD Én kérek elnézést.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 10:19:56

@hereverő heverő: ez az a videó, amitől epilepsziás rohamot kapok :))))))

Angora Cardi 2019.01.04. 10:21:31

@rostás: de de, nagyon sokan így gondoljuk ezt hidd el, egyébként minden szavaddal egyetértek

2019.01.04. 10:22:06

@Sanda.Ipse: És (csak a szerkiket akarom egy jkicsit befolyásolni :-) abból lehet jó műsort csinálni: más okokból ugyan, de se Renyhe, se Süsü nem tudná egyhamar feldolgozni a történteket. Renyhe az ötéves akarnok egójával (nem a szerethető ötévesekről van itt szó, kérem), Süsü meg a mérhetetlen ostobaságával és az üldözési mániájával, amit G1G hozott ki belőle, vagy erősített fel benne. Hja, és mindketten elhiszik, hogy ők a JÓK, a többiek a GONOSZOK. (PUA meg a fax se tudja milyen szerintük)

mobilos perpetuum 2019.01.04. 10:22:52

@rostás: Pszichopata: Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember,,, leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedés: a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partner(ek) kihasználásával vagy promiszkuitással (=GYAKORI PARTNERCSERE), házasságszédelgéssel is párosul, azaz állandó hódítási, uralkodási igénnyel.

Nagyon könnyű ilyen szót valakire ráilleszteni. Hagyjuk a szakemberekre.
Sérült személyiség van mindkét oldalon. Reni most kiverte a biztosítékot nálam is, de ha kiszabadul a villából, gyógyszerek nélkül is gyógyulhat.

2019.01.04. 10:24:20

@Brigante: Egyet szeretnék kérni mindegykitől: NE SÜSÜ NYERJEN, LÉCCI!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 10:27:58

@rostás: @Sanda.Ipse: A "Szentháromság" legszórakoztatóbb eleme, az ökumenikus kiakadás, amikor egy általuk vélt nagyotmondás terítékre kerül.
Ilyenkor a nem túl széles spektrumú mimikák tárháza csúcsra fut, mint a régi Kurosawa filmekben ("kis harag-nagyharag, nagy meglepődés-kismeglepődés, kisöröm-nagyöröm"), melyet a színészek teljes átéléssel prezentáltak.
Továbbá a Semjénes, tömjénfüstből való kibólogatás is feltűnt!

hereverő heverő 2019.01.04. 10:29:02

@Spitzbauer: Hogy őszinte legyek, Laszika és Roli vannak nálam most a toppon, De Adriban még látok lehetőséget. Hunyor kipukkadt, a többiek már csak a kiesési sorrenden vitatkozhatnak.
Ribike szerintem most van a csúcson, ha bennmarad (remélem igen) akkor visszatér a nagy arc, nagy hang szerephez, Hunyor pedig becsúszó szereléssel teszi őt (sejt)milliomossá. Zuzu megborul mert az egyetlen igaz és tisztaszívű barátját kirántották alóla (mellőle), őt mindenki utálja, ő már semmit sem ér, őt mindenki bántja, és mindenki kapjabe - az ámokfutásba 3 nap után fog belefáradni és talán fel is adja. Ha nem, akkor Hunyor viszi párbajra és engedi a pánsellő után. Adri most fog átnyergelni a jók csapatába, ahogy Ribi visszaér a villába, ráugrik és mintha nem ellenségek lettek volna már ajnározza is. Renyhe csak a kameráknak fog játszani ezek után is, de megpróbálja még gatyába rázni a félkegyelmű barátnéját, sikertelenül.
Kövi párbaj Hunyor-Zsuzsi, aztán Roli-Renyhe - tippem szerint.