Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Valóvilág 9x60 - A sellő és a sátán párbaja (18+)

2019. január 03. 21:06 - 6paw

screen_shot_2019-01-03_at_20_56_39.png

Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában.

Bajszi Petya köszönt minket olyan széles gesztusokkal, hogy Afrikából is tisztán látszik, csak ezt a Soros meg ne tudja. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_48_37.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_49_16.png

Első anyagban GregPánelproli feszít a billyjean-es kabátban indokolatlanul, majd páromra nézek tanácstalan, hogy mi az a basz ott a szeme alatt valami sziú festés? Ez kéremszépen highlighter, ma is tanultam valamit és elvileg ez tök menő. Közben megy az artikulátlan ordibálás, Rolinak a szilveszteri partitól elég B-közép hangja lett. A lényeg, hogy Greg szerint az oké, hogyha egy barátja geci valakivel, akkor annak a valakinek azt tanácsolja legyen geci a barátjával! Valószínűleg az ilyen szuperfilozófiáknak köszönheti azt a kendőt a sellőcsuklóján, amire valószínű mondaná, hogy skarlát betű, de sajnos nem művelt ennyire. Rúdlényt idegesíti, hogy nem lát át a PUÁ-n, hát ilyen agykapacitással szerintem a megállóüvegen is kihívás átlátnia. Szegény jó ZsuzsuBolondság olyan fanatizmussal a szemében hisz a sellőben, mint egy kiábrándult német turista az ISIS kiképzőtisztjében. De jön ám Hunci, aki az udvarlást nem a PUÁ-tól, inkább Ánusztól tanulhatta, mert egy középerős "szexeljünk mán" -al indítja meg a romantika körhintját. Ezalatt a szerkesztők alig észrevehetően beusztatják Ed Sheeran legszexelhetőbb dalát, ezzel is mintegy tudat alatt injekciózva elménkbe a feszültséget, amely csak úgy felforr amikor is láthatjuk ahogy az Özvy elintézi Hunci búcsúját a VV-ből, ugyanis szárazkettyintenek egy szolidat.

De nem pezseghetünk soká az edorfin mámorban, jön ugyanis Bajszi és kis híján kibassza a szemünket már megint. Elmondja, hogy itt bizony a vellában Guiness rekord készül, gondolom az 1 km2 -re jutó legalacsonyabb iq szintet próblják megugrani. De jön Danibá, aki nemcsak a testet, de az elmét is pallérozza majd így az újévben

Roli nem örült Dánielnek, aki megafonnal a kezében kimondottan élvezi, hogy baszogathatja a megszokottnál is gyűröttebb nyomorultakat (kivéve Lacika, Ő mindig patika, a faszit mindig a fiókból huzzák elő, külseje kifogástalan és bántóan egyhangú). Egyébként értékes eszmecsere Rolival, aki kap az alkalmon, hogy talán egy értelmesebb vonallal nyílik alkalma dumálni és kifejti, hogy nagyon ott kell lenni fejben, figyelni kinek mit mond. Ebben kurvára igaza lehet, mivel ott bent nincs telefon, de még egy könyv se, csak egymást tudják figyelni, egymással tudnak baszakodni, amit néha egy-egy jólirányzott pszichológiai játékkal még ki is provokálnak belőlük. Lehet, hogy így a kanapéból kibaszott könnyűnek tűnik bezárva lenni pár hónapig full ellátással, de ezért ez rohadtul igénybe veszi az elmét, főleg hogy nem éri inger. Nem is vagyok biztos abban, hogy pl Vivit vagy Zsuzsut a fejletlen személyiségével jó ötlet volt-e beengedni ide. Mondjuk Zsuzsu inkább a többiek elméjére veszélyes, ahogy ezt majd Ánusz a BV-ben elmeséli. Összességében jól játszani és taktikusnak maradni kibaszottul embertpróbáló lehet. Kivéve, ha Te vagy a Lacika. Mert Ő alapon hozza ezt, külön pont jár azért, hogy az elmúlt hónapokban nem sikerült egy összetett mondatot sem kibugyognia. 

Fiúk lányok pózolás, elsőre könnyűnek tűnik így másnapos gyomorral (legalábbis könnyebbnek, mint ugrálni meg futni, mert annak róka lenne a vége), de igazából ez csak másképpen bünteti le a nyomorultakat. Ahogy elnéztem Rolit, jól viselte, hogy egyáltalán nem alkalmas erre. Gregről Daninak a papája jut eszébe, nekem meg továbbra is HP Baxxter a Scooterből, igaz 67% rokkantan. Danibá ellő egy laza homofób poént a mens psychic-ről (én még mindig a lányokat szeretem), a film meg pörög tovább, hiába egy sellő himbál ott a kanapén. (belül tuti kicsit megtört a Gregi :( )ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_51_01.png

Jönnek a csajok, Zsuzsu mosolya citromért kiált, én pedig kurvára rettegek, hogy a Rúdlényt ilyen alacsony textiltartalmmal lássam. Én nem tudom milyen kombájnos sztripperklubban alkalmazhaták, de az biztos ha műszakban volt féláron adták a töményt. Özvy és Hunci következik akik egyébként nem váltanak ki belőlem instant szekunder szégyenérzetet. Özvy ha nem dubaijozni menne a kiesése (győzelme) után, akkor lehet értelme lenne fitnessmodellkednie, ugyanis ez az új kúrós dj. (ahogy VV Sehi evolúcióján tetten is lehet érni).

Az első visszakapcsolás a stúdióba, aminek örülök, végre normál szinten az iq, ugyanis Vegapetya behozta Bambit a kutyusát, aki tényleg szupercuki. Úgy néz maga elé, mintha Ő kérne elnézést a gazdija miatt.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_52_43.png

Attrakció, jönnek a csajok, lekenve csokira. (Csokit vajon fehérre kenték volna?) Reni láttán automatikusan hátrálni kezdek, néhány halk hőőő -t is elengedek a bajszom alatt. Időben érkezik még Özvy, aki a didkóit a ruhatárban hagyta. Nem úgy mint a PUA, aki olyan bögyös és csöcsös, mint egy ÖKM magazin a '90-es évekből. Zsuzsu pedig ellenáll a fogyásnak, alkata már-már Rúdlényes, a kis performansza végén még imitál is valami bükkfürdői shrekmorgást. Bocsánat de én itt kiégtem.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_53_04.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_53_59.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_54_31.png

De jönnek ám a pasik, Roland máris picsatangában. Tudjátok én midig is sejtettem, hogy a tesitanárom is valami ilyesmit hordhatott általánosban és ez most olyan rossz emlékeket hozott felszínre, amelyek miatt valószínű újra kezelésekre kell majd járnom. Ezután jön a Greg, amitől alapon összerezzenek, de amikor a Rúdlény így szól:

"kicsit tangásítani lehetne"

akkor sötétül el a világ.. és érzem karnyújtásnyira kerülok attól a vidéktől, ahol többé nincs helye szépségnek és boldogságak, a nap greg fejű és még a fák is affektálnak. Ez nem történhet meg, ki is szaladok egy sörért, de mivel még lázas vagyok, inkább egy neocitrán mellett döntök. ke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_25.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_32.pngke_pernyo_foto_2019-01-03_19_55_17.png

Értékelés következik, Roli lett az utolsó, következő lett a sellő, majd Lacika holtversenyben Huncival, de mivel a barnító használatát nem tartotta indokoltnak (tekintve, hogy a IX. kerben a naptól kapta), mégis Hunci a győztes. Szerintem amúgy megérdemelten, bár én a Greget tettem volna utoljára, de ki vagyok én, hogy ilyet mondjak. Hunci azért a fairplay jegyében gratulál Lacikának!

Jön a csajok értékelése, PUA a negyedik helyezett, akit Vivi követ, majd a Rúdlény és az istálló csúcsfitness modellje Zsuzsu. Most Ti is pislogtok mi? Mi a fasztól nyert a Bolondság he? Miért Vivi lett a 3.ik? Szóltak nekik, hogy ez nem szimpátia szavazás lesz? Mindegy, tudjuk a Danibától, hogy a tiszteletlenség jele megkérdőjelezni a zsűri döntését, úgyhogy fogadjuk ezt el. Zsuzsu és Hunci a pózerbajnok, amiért majd díjat fognak kapni később!

Ezután izgalmas verseny a villamesterségért, zöldséget kell tömni kétpofára, a döntőben meg gyömbért. Zsuzsu nyeri ezt is, bükkfürdő ma nagyot ment.

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_04_55.png

Nyargalunk is tovább a legértelmetlenebb részre, mégpedig, hogy ki van benne a pakliba a kihíváson. Nyiván mindenkinek kurvára egyértelmű, hogy Özvy a legsátánabb, aztán Lackó, mert elárulta, Rolin ugye kendő van, Hunci meg szarik bele. Na ezt mondják el kurvahosszan és feleslegesen. Inkább néztem volna, ahogy Lacika nyom pár öklösfekvőt. 

Népszavazás, hogy kit hívjon ki a Greg, mindenki Özvyt reméli, ami nem meglepő, mivel lesátánistázta élő adásban, ami szerintem egy picit erős volt. Jöhet a bejelentkezés a vellába.

Kiderül, hogy Vivit száműzték 8 órára a nap folyamán, innen is csókoltatom Bolondságot, a tiszta szívvel, taktika nélküli csupa jóság játékosát, aki csak azért zárta el Özvyt, nehogy a szintfelmérésen jobb legyen mint ők. Bajusz felteszi a sablon kérdést: hogy érzed magad? Ezt nem kellett volna, mert a Pán innetől olyan fertelmes hisztit basz le, ami még tőle is szokatlan. Igazságtalannak érzi, hogy kendőt kapott.. senki ne szólt neki, hogy a játéknak ez egy fontos része? Felidézik, hogyan került Gregre a kendő, én pedig újra elgondolkodom, hogyha a villa két csapatra oszlik és minden csapatból egy egy ember kap csak szavazatot, az egész biztos mindkét oldalról tisztaszívű taktikamentes érzelmi döntés? Csak mert a Sellőcsapat sosem dönt taktikából élén Greggel (aki amúgy simán nemtaktikából hanem tiszta szívből tette az első 3 fordulóban a jelet arra, aki kérte tőle). Rúdlény továbbra is szitokszótként használja a taktikázást, amit egyébként ők is simán alkalmaznak, csak nem lenne kényelmes ezt felismerniük. Ezt amúgy Roli el is mondja és abban igaza lehet, hogy a taktika szó jelentését nem értik. Özvy is megszólal, értelmes kerek mondatokat formál, jót tett neki, hogy már nincs Radics meg Ánusz. Persze a sellőcsapatnak az értelmes szavak hallattán sürgős hőböröghetnéke támad, ilyenkor bezzeg nincs csittegés, mint amikor Rolit lehülyézte Greg és megpróbálta megvédeni magát. Vivi azzal zárja a mondókáját, hogy amint jel került rá, egyből kiderült ki milyen is valójában. Ez igaz, Greg amint veszélyben érzi a villalétét egyből sebességbe baszta a rohadékváltót és ha úgy van simán sátánistáz, kurváz, sőt ha úgy van még a KDNP-s párttagságiját is megmutatja. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_05_15.png

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_05_35.png

Eljön az idő, kiparancsolják a VillaScootert a riportba. Onnan is lehet tudni, ki milyen szellemi szinten áll, hogy el kell- e mondani: "ne mondd ki annak a nevét, akit választasz majd". Rolinál nem kellett. Itt el kell. Első körben Greg számára az sem világos, hogy le kéne ülnie. Elég konfliktus-e az, hogy valaki jelet rakott Rád? - hangzik a kérdés Bajusztól és szinte hallom, hogy susog a keze. Greg azzal kezdi, hogy sajnálja, hogy nem látja, lennék a helyében. Aztán nem tud leakadni arról, amit előbb bent Roli mondott, hogy neki elég az, ha valakinek épp szarhatnéka támad amikor a másik trónol egy jó jelhez. Kínosan magyarázkodik, innen szerintem egyenes út vezet a belevaló vezetéshez. Bajusz próbálja lelőni a sok bullshitet, erre Greg ordenálé módon felháborodik és 200% ra bassza az affektómetert. Lekúrja a Bajszit, hogy mé szakítja félbe az agymenését? Sértett a szentem, hogy miért is lett Ő kiválaszva, holott Ő angyal sellő és szentGeronazzo egyben. Puskás megint megszakítja a "tanítást" és rábírja harmadszorra, hogy takarodjon vissza a vellába és bassza már fel a kéket valakire. Itt elmondja Bajszi, hogy az előző kis intermezzója miatt kurvakevés ideje maradt indokolni, lehetőleg nem menjen mindenkin végig egyesével, mert még így is szűkös lenne az év ahhoz, hogy mindent elpofázzon. Nyilván Lacikára hegyezi ki a beszédét, de úgyis mindenki tudja, hogy ilyenkor a másik esélyes kapja a kendőt, az a gyökér Radics honosította ezt meg, talán akkor még poén volt, de ezen azóta már csak max ők szórakoznak. Felköti az Özvyre, megint jön azzal, hogy bevallotta, hogy gonosz, rosszindulatú, a sátán helytartója, lehet még letelepedési kötvényekkel is bizniszel. A kihívott tehát TriplaVé VVVivien. 

ke_pernyo_foto_2019-01-03_20_06_16.png

 

Címkék: 18+ vv9 valóvilág9
1234 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borz_alom 2019.01.03. 21:12:09

Véééégre, köszi :-)

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 21:21:26

Deeee szupiii lett 6paw! Istenien szórakoztam! Kösziiiii!

Charlie100 2019.01.03. 21:26:16

Szuper volt, köszi! Ez így sokkal jobb mint a műsor.

0.5 bit 2019.01.03. 21:30:10

Az egyik remek részt ki kell emelnem:

"Szegény jó ZsuzsuBolondság olyan fanatizmussal a szemében hisz a sellőben, mint egy kiábrándult német turista az ISIS kiképzőtisztjében."

Mók_Ica 2019.01.03. 21:31:04

itt is sziasztok :)))) köszi a linket :)))

MosóMaca 2019.01.03. 21:38:28

Nem tudom,milyen traktoros kluppan sztiptizelt,de ha műszakban volt,féláron adták a töményet!

Cimili 2019.01.03. 21:42:29

köszcsi a posztot! kedvencem, mert nagy igazság: Nem is vagyok biztos abban, hogy pl Vivit vagy Zsuzsut a fejletlen személyiségével jó ötlet volt-e beengedni ide.

Ego0123 2019.01.03. 21:49:31

Gratulálok, jó írás!

Hétkilenced 2019.01.03. 21:50:08

De tetszett megint! Hajrá Vivien! Na nem azért, mintha kedvelném.

gazo 2019.01.03. 21:53:57

Remek öfi, köszi !

mocskosmacska 2019.01.03. 21:55:20

Lassan már a vv párbajok is olyanok lesznek, mint az országgyűlési választás. Nem azért szavazunk valakire, hogy nyerjen, hanem, hogy a másik ne nyerjen.

nicu71 2019.01.03. 21:57:50

Tökéletes hogyvolt! És tökéletes meglátás! Régen értettem minden sorral egyet, ez most megtörtént. Mindegyik agyatlan fb tisztaszivű G1G huszárnak és bolnondcság rajongónak kötelező lenne elolvasni. Bár kb annyit érne mint OV nyugdijasoknak Indexet olvasni

nicu71 2019.01.03. 22:00:22

Én a Lacikás részt emelném ki. Tényleg mindig patika, bármikor, bárhol tűnik fel, mindig mintha a fiokbol huznák elő a kis lekvárunkat

Angora Cardi 2019.01.03. 22:01:15

@nicu71: elégedett vagyok a Lacikás részekkel :)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:02:11

ancsa, végre..... szegénykém jól meg van fázva...... vki biztos kitakarta :))))

naezjó... 2019.01.03. 22:02:35

dögös ez a rekedtes hang...

MosóMaca 2019.01.03. 22:03:20

@Mók_Ica: vagy kemény szilveszteri bulikát tolt

gazo 2019.01.03. 22:03:28

Ancsa beteg, vagy Rolival bulizott azért nincs hangja

2019.01.03. 22:03:34

Visszarakták?
Roller: face palm. Epic.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:03:44

Tisztaszívűek vizet töltöttek az eldugott piába Roliék felháborodnak.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:03:45

g1g és renyhe, a két jószívű, vízzel tölti fel a dugi boros üveget..... micsoda vicc ez (nem)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:04:35

zsu rezignáltan megjegyzi a 2 jószívűnek: kintről mindent látnak..... höhöhöhöhöhö

gazo 2019.01.03. 22:04:52

Fújj Vivi illetve szerkik

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:05:24

Hahó mindenkinek :)
Reni a mosdókagylóba öntötte a felmosóvizet vagy csak káprázott a szemem?

Cimili 2019.01.03. 22:05:30

mióta öntjük a koszos vizet a mosdókagylóba?

Mók_Ica 2019.01.03. 22:05:43

özvribi pont menstruál..... pont hiányolta vki ezt az infot a minap...... (én mondjuk nem)

Angora Cardi 2019.01.03. 22:05:46

Lacika csal csokit dugdos

MosóMaca 2019.01.03. 22:06:15

Első kérdésem:összehányták a zuhanyzót?
Második kérdésem:miért a csapba nyomkodja a mopot,ha ott a vödör
Harmadik kérdésem:miért a csapba önti? Több kérdésem nincs

Oh my... 2019.01.03. 22:06:23

szupi posztcsi, köszönjüüüüük!!!!!!

gazo 2019.01.03. 22:06:36

@Cukorborsó88: konkrétan a véres és koszos vizet

tvbuzi 2019.01.03. 22:06:53

Nem muszáj voltam hanem kénytelen ba+

Angora Cardi 2019.01.03. 22:07:12

Lacikának bejön a mambo nr 5

tvbuzi 2019.01.03. 22:07:12

De rég hallottam ezt a fos zenét

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:07:44

@gazo: köszi, nem láttam h véres is volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:07:48

@MosóMaca: sztem a barnítós lé. A többire nincs értelmes válasz.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:07:59

zsu hangyafasznyi betűkkel írja tele a rendelős táblát...... ennyi mindent rendelnek????????

Angora Cardi 2019.01.03. 22:08:55

Lacika fecskét csinál a naciból. Keresi az eldugott csokit amit reni elvett.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:09:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: igazad van..... mondjuk ettől még undorítóan nézett ki és undi volt a többi is......

Angora Cardi 2019.01.03. 22:09:32

@Angora Cardi: megtalálja es reni ujra elkobozza

Mók_Ica 2019.01.03. 22:09:38

@tvbuzi: legalábbis úgy csinált :))))))))))))))

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:10:10

@Mók_Ica: ezt már más is csinálta! Akkor sem volt világos, hogy miért, talán, hogy olvashatatlan legyen és ne unatkozzanak a tv munkások

Oh my... 2019.01.03. 22:10:11

csóri Ancsi, pacsi, ha olvasod, az én hangom exactly the same - ha az állapotod is olyan, mint az enyém, akkor minden elismerésem a tiéd, hogy tudsz így dolgozni... ;) ha nem, akkor rossz hírem van, ez csak a kezdet... szóval, jobbulást, na! :)

Angora Cardi 2019.01.03. 22:10:29

@Angora Cardi: Laci letapizza hátha nála van mégis. Megtalálja eszi is.

2019.01.03. 22:11:00

Lackó megérkezett!!! Hajrá!

Cimili 2019.01.03. 22:11:02

lacika:)))))))) méghogy tuja.

Oh my... 2019.01.03. 22:11:17

@nicu71: lekvárunk exponálja magát, jeeeeee! xDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 22:11:32

@Mók_Ica: én sem tudok nagy betűkkel írni :)

Lóbelt bácsi 2019.01.03. 22:11:37

Nagyon jó öfi! Nem is tudnék kiemelni egy jó poént, végigvigyorogtam az egészet, amíg olvastam. :)

,, 2019.01.03. 22:12:53

Mindjárt jön az elzárás

Oh my... 2019.01.03. 22:12:53

@tvbuzi: lehet, csak sorminta ;))

Mók_Ica 2019.01.03. 22:12:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: melyikben nem??

@Cukorborsó88: nem tudom hányszor rendelhetnek, de nekem ez rohadt soknak tűnt......

Angora Cardi 2019.01.03. 22:13:11

Reni árulkodik edzőbának.

Cimili 2019.01.03. 22:13:29

edzőbá keresi a csokikákat.:DDDDD fúj reni, árulkodsz?

Mók_Ica 2019.01.03. 22:13:48

renyhe, mint egy ovis...... nem árulkodni akarok..... DE.... pfffff

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:13:56

Most jön az elzárás?
Renyhe először etetné Ribit csokival, aztán meg árulkodik. De nem árulkodik, csak mondja.

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:14:12

Reni árulkodik edző bának (hogyishíjják?) hová dugták el az édességekez. Cuki. Nem.

Ego0123 2019.01.03. 22:14:35

Nem akarok árulkodni....

Oh my... 2019.01.03. 22:14:46

Renyhét csapja le valaki, könyörgööööm!!!! (remélem, kollektív bünti lesz, ez a minimum a bojlertestűnek! ;P)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:14:50

renyhe nagyon gáz..... nem vicces..... roller viszont jó :))))

mocskosmacska 2019.01.03. 22:14:57

A csillámpónik nem tanultak semmit? Ha valakiből mártírt csinálnak, akkor az nagy eséllyel nyeri a párbajt.

nicu71 2019.01.03. 22:15:37

@oh..my...: hangosan kacagtam rajta annyira cuki volt

Mók_Ica 2019.01.03. 22:15:56

özvribi nem vehet részt a megmérettetésen..... zsu, ezt hiába magyarázod......

MosóMaca 2019.01.03. 22:15:57

Zsuzsuka sportszerűségről beszél!

Oh my... 2019.01.03. 22:15:59

ma a fogyatékos szardarab, gratu neki!

Dr.Zé 2019.01.03. 22:16:08

Elzárta mint a csapot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:16:09

Ennyi? Idióta Zsu. Ez nekik a fair játék? A tiszta szív?

Angora Cardi 2019.01.03. 22:16:22

Vivit elzárja zsu, nem beszelhet de vlogolhat, nem lehet szintfelmérője.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:16:46

@Angora Cardi: marmint nem beszelhet a tobbiekkel

,, 2019.01.03. 22:16:59

Zsu nem fél bepiszkolni a kezét, hmm...

Oh my... 2019.01.03. 22:17:14

@oh..my...: ma=na na!;)

HAJRÁ HUNYOR!!!! LENYOMOD ŐKET!

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:17:18

Lehet hogy zsu sem pörög százon de reni feje mindent vitt :)

MosóMaca 2019.01.03. 22:17:31

Remélem ezek után hunyor egyedül megnyeri,zsuzsuka meg felszedett még vagy öt kilót!!!

mocskosmacska 2019.01.03. 22:17:35

Vivi helyében én nem puffognék, inkább kialudnám magamat.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:17:54

mondjuk ribi önimádata és öndícsérete sem szimpi.......

Angora Cardi 2019.01.03. 22:18:21

Lacika fel kg-t fogyott.

Oh my... 2019.01.03. 22:18:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt én se vágom, totál káosz az egész – ismét csak gratula a szerkiknek! (ja, nem!)

tvbuzi 2019.01.03. 22:18:50

Ne zabálj és nem így nézel ki ba.

ewita 2019.01.03. 22:18:53

Renyhe magat mentegetve arulkodik, zsuek meg elzarja vvvt és ők nem gonoszak mi?
Reni azt hitze 3 nap altt 5kgt fog fogyni???:D

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:18:53

Igen, reni gáz vagy :)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:18:53

renyhe 3 nap alatt 5 kgt akart fogyni??? pfffff

Dr.Zé 2019.01.03. 22:19:22

Hogy nézek ki,,,jájj mámó!!

MosóMaca 2019.01.03. 22:19:45

Ezek tényleg azt hiszik,hogy egy villahét alatt lehet fogyni 5-6 kilókat?! Jó,nem csodálkozok

2019.01.03. 22:19:55

Hisztis picsák!

hétévszak 2019.01.03. 22:20:01

én ezt a nyivákolást nem bírom

Angora Cardi 2019.01.03. 22:20:01

Zsu hizott Isten nem ver bottal baratnőm.

naezjó... 2019.01.03. 22:20:10

180 kg tömény szeretet.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:20:36

zsu azért bőg, mert renyhe is bőgött???

Im just here for the comments 2019.01.03. 22:21:15

Olyat nem lehet, hogy mind a kettő essen ki?

MosóMaca 2019.01.03. 22:21:32

@Angora Cardi: yeeeee. Há gödöllőt is,hogy megtippeltem

Oh my... 2019.01.03. 22:21:39

@Mók_Ica: én most megértem őt..... kicsit sem kedvelem, de megértem, rohadtsz@r lehet neki ez most így.... eleve az elzárás, 8 (!) óra, és tudja, hogy komoly tétért megy a verseny, amiből kizárták... gondoljátok el, a három debilből bármelyik, hogyan viselné ugyanezt..?

Mók_Ica 2019.01.03. 22:21:46

renyhét nem bírom....... bocsi, aki szereti.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:21:52

Adri nem mosta ne magáról a festéket, vagy ennyire megfogta a bőrét?

Angora Cardi 2019.01.03. 22:22:02

@MosóMaca: mert egy csoda vagy :))))))))))

Butterske 2019.01.03. 22:22:19

Szerintem meg engedjétek már el ez a elzárás szemétség dolgot. Nyilván így van értelme felhasználni, mindenki így használja fel. Zsutól egy taktikai lépés, ennek örülni szoktunk.
Nem hall bele, senki ha nem nyeri meg ezt a hetet. Iskola hetet vagy ősember hetet sem nyerte meg és túlélte.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:23:11

@oh..my...: ez ok, csak ha túltolja ezt a dumát, akkor nem lesz szimpi......

renyhe..... greg...... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Angora Cardi 2019.01.03. 22:23:17

Reni ezert kellett basztatni Lacikat ríjál megerdemled.

MosóMaca 2019.01.03. 22:23:20

Figyeljétek meg, renyhe addig hisztériázik,míg átadják neki a nyereményt

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:23:39

Reklám után reni hisztije és greg picsogása. Jesszus.

hétévszak 2019.01.03. 22:23:49

jézusom Renáta sipítozása, mute gombon az ujjam folyamatosan

naezjó... 2019.01.03. 22:23:51

Reni rinyál, Greg jóságol, micsoda fordulatok várhatóak!!

Butterske 2019.01.03. 22:24:03

@oh..my...: Gregtől is elvették a képességét, azt is megértetted?

Dr.Zé 2019.01.03. 22:24:22

gregecske v gergkecske??

Angora Cardi 2019.01.03. 22:24:28

@MosóMaca: mindent csak ki akar rimánkodni magának

moletty 2019.01.03. 22:24:59

@MosóMaca: De tetszett hogy szív a kibaszott Renyhe ! :D

tvbuzi 2019.01.03. 22:25:20

Renyhe mindig hisztis ha nem kapja meg amit akar

Mók_Ica 2019.01.03. 22:25:23

@Butterske: persze, ezt értjük.... azt nem értjük, hogy miért használják a másik csapattal szemben a taktikát szitokszóként......

Oh my... 2019.01.03. 22:25:26

Gregenyó: soros, soros, soros, ja nem: gonosz, gonosz, gonosz.... UNCSIIIIIII!!!!!!! (broáf és broáf) Renyhétől meg teletöltöttem egy kontit, kérek másikat, plz! ;)

OriginalBlackMamba 2019.01.03. 22:26:06

Én nem értem hogy pl Adri hogy a p*csaba lehet 56 kiló ilyen testtel? 130 centi, vagy mi?

MosóMaca 2019.01.03. 22:26:22

@moletty: várjuk ki a végét! Nehogy megtréfáljanak a szerkesztők

Ego0123 2019.01.03. 22:26:24

@Butterske: De mi tiszta szívből játszunk, nem taktikából.

moletty 2019.01.03. 22:26:31

@oh..my...: A kibaszott O1G nem kért Tőlem pénzt levélben ? :(
Hát mi a kurvanayjáért hagyott ki Engem ? :( :(

Butterske 2019.01.03. 22:26:33

@Mók_Ica: Azt én sem értem, de ez az én taktikázásról való véleményemet nem befolyásolja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:27:02

@Butterske: engedd meg, hogy be engedjen el. Nem bírom az ok nélkül szemét embereket. Minimum egy balhét gondoltam elé, az meg megmagyarázta volna Zsu időzítését.
De kretén, mint látszik. Hát annyi agya sincs, hogy lássa, ők mi a lófaszból fogytak volna, ha eleve vékonyak? Fogyni zsírból lehet.

gazo 2019.01.03. 22:27:14

Az elzárás Vivinek kedvezett perpill, úgy látszik nem nagyon viselte meg, és újabb adu a kezében G és kompániájával szemben. Robocop is jól reagált , nem kezdett el köpködni , van ez így

Dr.Zé 2019.01.03. 22:27:22

Ennek az anikónak mindig ilyen kacska lába volt?

Mók_Ica 2019.01.03. 22:27:26

@Butterske: era vette el, de vissza is adta neki, miután kiesett.....

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:27:26

@tvbuzi: pedig már elérte az életcélját, volt villamester. Most pedig mindenki érdekében rápihenhetne a sikerre

nicu71 2019.01.03. 22:27:30

@Angora Cardi: azt a kis csokit is sajnálta tőle. Ugye mi odaadtuk volna neki?

tvbuzi 2019.01.03. 22:27:34

@Butterske: Zsu és Renyhe azt nyilatkozták, hogy nem lenne szívük használni az elzárást.

Oh my... 2019.01.03. 22:27:35

@Dr.Zé: a kecskék nevében kikérem magamnak ;P ;)

Butterske 2019.01.03. 22:28:13

@moletty: Era vette el, aztán kiesve visszakapta. Mondjuk ez mekkora, hogy ha kiesik Greg a második ember esik ki, akinél védettség szuper képesség van.

MosóMaca 2019.01.03. 22:28:35

Breking!!! Van VV After Erával!!! youtu.be/exDVc-eeszs

Pancsamanó 2019.01.03. 22:28:50

@Butterske: Zsutól csak azért gáz mert ő mindig hangoztatja hogy csak szívből játszik és szívvel, a taktikát tááávolról sem használná soha.

6paw 2019.01.03. 22:29:25

Az elzárást fel lehetett volna használni "tét" nélkül is. Amúgy pedig, lehet az igazi ereje ennek a képességnek az, hogy nem használod így emberséges maradsz..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:29:43

@Butterske: az is szemet húzás volt, olvass vissza. Erának az Bt S képessége, hogy egyet elvehet.

Butterske 2019.01.03. 22:29:50

@tvbuzi: Sok mindent mond mindenki. Napokig gondolkodtak rajta, aztán felhasználták. A játékba is túl van misztifikálva ez a képesség. Mondjuk már Fanni elzárásakor is ezt gondoltam.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:29:52

@nicu71: naná! Késsel villával felkockázzuk neki ne szenvedjen hiányt :DDDDD

Mók_Ica 2019.01.03. 22:29:53

@Dr.Zé: rohadt vékony málnakeverői vannak..... a tapinaci csak kiemeli....

katica88 2019.01.03. 22:30:25

@MosóMaca: edzőbá azután, hogy elmagyarázta, hogy tisztelni kell a zsűri dontését, elmondhatta volna, hogyan kell sportszerűen viselni a vereséget.... meg nyilván azt is, hogy ne várják, hogy 1 hét alatt fitnesz modellek lesznek... agyrém..
Greg azon mondatára, hogy az izom nehezebb, mint a zsír is csak bólogatott, nem javította ki...

,, 2019.01.03. 22:30:31

@MosóMaca: és era beismerte fészbukon h rossz kislány volt (szexcamezett)

6paw 2019.01.03. 22:30:32

Szegény Anikó, pont ez a bajom nekem is :( jobbulást neki

Butterske 2019.01.03. 22:30:44

@Pancsamanó: Önmagában a taktikát mindenki tagadja, ebben a játékban. Ami nagy baromság.

Pancsamanó 2019.01.03. 22:30:57

@OriginalBlackMamba: én is ezen gondolkodom. Amikor 56 voltam (10 éve.. :)) akkor minden csontom kint volt. Oké én 170 cm vagyok de na....olyan csonti voltam hogy megijedek az akkori fotóimtól.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:31:31

@tvbuzi: hát Zsunak nem voltak fenntartásai ezzel kapcsolatban.

MosóMaca 2019.01.03. 22:31:42

@Cukorborsó88: én sem néztem még,csak megnyitottam. Cukiságfaktornak vitt egy kutyust

Mók_Ica 2019.01.03. 22:31:43

na ezt nem értem.... az elzárás miatt kiesett özvribi a játékból??? na ez nem igazságos

Oh my... 2019.01.03. 22:31:45

@moletty: engem is hanyagol tesa, velem konzultálni se akar sosenem, sztem kubatov listásak vagyunk mindketten, jeee! ;)))

MosóMaca 2019.01.03. 22:32:28

De mégis,hogy,ha zsu hízott?!

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:32:31

Zsunak bejött a szemétkedés. Ez a két nyomoronc nyert.

Pancsamanó 2019.01.03. 22:33:07

Jaj ezt már rossz nézni hogy mindent ez a bolond lány nyer. Akkora arca lesz hogy csak na.

uramatyám 2019.01.03. 22:33:08

Külsős program, G megy haza.

6paw 2019.01.03. 22:33:19

És fel sem merül bennük, hogy milyen módon nyertek. Hunor méltósággal tűri.. csak képzeljük már el fordított esetben, ha Özvy elzárja mondjuk a Pánt.. milyen sivalkodás kerekedett volna ebből?

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:33:29

@MosóMaca: jó, a kutyi enyhítő körülmény mmkk :)

Ay Mama, Que paso 2019.01.03. 22:33:33

Hajrá Vivi!

Vivi mindig főzött!
És Vivit nem várja vissza senki annyira, mint Zsu Greget.
És Zsuból mártírt kell csinálni!

És Hajrá Vivi!

MosóMaca 2019.01.03. 22:33:35

@Cukorborsó88: valaki majd vezesse le matematikailag,mert rohadtul nem értem

mocskosmacska 2019.01.03. 22:33:44

Vivi a szanuában hogyan tudta meg, hogy Zsuék nyertek?

Dr.Zé 2019.01.03. 22:33:49

Külső program: fagyott kolompér szedés a nyirségben.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:33:49

télleg, most g1g + zsu, a nagy örömködésben hogy elfeledkezett renyhéről, a 3dik tisztaszívűről..... höhöhöhöhöhöhö

Oh my... 2019.01.03. 22:34:09

@6paw: ennyikeh.... maxi ekg tesa! ;)

mocskosmacska 2019.01.03. 22:34:19

@Dr.Zé: Igen, a nézői igény tényleg ez lenne.

moletty 2019.01.03. 22:34:33

De tetszik a moslék Renyhe :D :D :D
( féleszű át akarja adni a helyét )

Im just here for the comments 2019.01.03. 22:34:34

@katica88: miért, szerinted a zsír nehezebb, mint az izom?

Ay Mama, Que paso 2019.01.03. 22:34:39

@mocskosmacska: hallotta, hogy Greg és Zsu kiabál?

Angora Cardi 2019.01.03. 22:35:05

Dani beégeti a rikácsoló renit.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:35:30

Na, erről beszéltem a nyereménnyel kapcsolatban is. Zsu odaadná.
Renyhe nulla tisztelet a többiek felé. Ja, ő egyedül szenvedett, megint ő csinált mindent.

6paw 2019.01.03. 22:35:49

Hát én tuti nem pacsiztam volna Edzőbá helyébe a pánnal.

OriginalBlackMamba 2019.01.03. 22:35:50

@Pancsamanó: én 168 centi vagyok, most 58 kiló, de vékony. (36os farmert hordok, S-s felsoket és nem feszülnek), mondjuk nekem olyan mérlegem van ami részletes, azt írja 23% a zsír, 34% az izom és 53% a víz (sac/kb)... csak fura hogy 10 centi ennyit számít?

naezjó... 2019.01.03. 22:35:54

Ez a világ még nem érett meg Reni csodálatosságára.

tvbuzi 2019.01.03. 22:35:56

Ma megdöntjük a konténerhasználatot

Mók_Ica 2019.01.03. 22:36:03

baszki, zsu mingyá felajánlja a helyét renyhének......
renyhe rosszabb, mint egy 5 éves gyerek....... dani próbál vele beszélni, de asszem ez nem jut el renyhe agyáig..... talán nincs neki, azért.... höhöhöhöhöhö

2019.01.03. 22:36:17

Renyhe totál elfelejtette, miért van ott. A 36 milláért, nem? Hát így rossz úton halad. (r)Enyhén szólva.

MosóMaca 2019.01.03. 22:36:23

Az se esik le ennek a gyökér jóbarát,csupaszí renyhének,hogy ezzel teljesen elrontja az öribarijai örömét

Angora Cardi 2019.01.03. 22:36:27

Jön a kötelező szoli ajiba.

moletty 2019.01.03. 22:36:41

Renyhét úgy pofán verném, hogy befosna !

hétévszak 2019.01.03. 22:36:44

függetlenül h ki nyert. hogy jön valaki ahhoz, hogy igy elb@ssza más örömét? ez undorító kategória. más meg érezze szarul magát, mert nyert.

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:36:51

A műsorszám előadójaaaaa: VVReniiii! Pfff....

tvbuzi 2019.01.03. 22:37:00

Nem ivott pedig neki az alkohol kurva fontos?

csincsilla72 2019.01.03. 22:37:15

Én még egy ilyen önző, buta picsát, mint Reni nem láttam. Ez kész. :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:37:20

@Pancsamanó: de súlyfogyás is kellett, meg szintfelmérőn teljesítés is.

Butterske 2019.01.03. 22:37:31

@Spitzbauer: Mondjuk ezt sem értem. Minek kell ezt a hetet ennyire felfújni? Ott volt az iskolahét a média hét mindenki leszarta, pedig ott is volt nyeremény.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:37:35

Reni egy dedóssal van egy szinten.

gazo 2019.01.03. 22:37:58

Kizárják Hunit is ???

MosóMaca 2019.01.03. 22:38:06

Na,hunyort is kicsukják a játékból?!

csodalámpa 2019.01.03. 22:38:09

Renike menyjél ki a pichába, teljesüljön a kívánságod. Jézusom, de idegesítő ez a nő.

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:38:41

Reni szánalmas. Broaaaaaaaffffffffff.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:38:44

nulllllla méltóság van renyhében.....
annyira agyatlan, hogy elfogadja még a végén zsu felajánlását.....

baszki, hunyor ezért büntit kap, mert edzőbá benthagyta a stopperét???????????????
(aláfestő zene, renyhe bőgése...... broáf)

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:39:25

Renyhe Csoki távozása óta egyre lejjebb süllyed...

Pancsamanó 2019.01.03. 22:39:35

@OriginalBlackMamba: Te csini lehetsz :) Adri sem aannyira gáz, kis töltött galamb de ez akkor is fura hogy 56 kg. Mondjuk picike, párom azt mondja most hogy 10 cm az simán 10 kg is lehet és a csontozat nagyon számít!

Oh my... 2019.01.03. 22:39:42

@6paw: ég és földindulás lett volna abból, tuti.

de tényleg elképesztő, hogy meg sem fordul a borsószemnyi agyukban, hogy milyen aljas, sportszerűtlen módon nyertek! és ami ennél is durvább, hogy a tréner sem említette meg - egy sportembernek pedig ez alap, a sportszerűség, a fairplay mindenek felett!

moletty 2019.01.03. 22:39:47

Ha Renyhe párbajra megy a szarotokkal : a szarotokra fogok szavazni !!! MMKK !!!
IGAZA VAN ROLINAK !

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:40:03

@Cukorborsó88: olyan hangja volt mint ha horkolt volna

MosóMaca 2019.01.03. 22:40:10

@Angora Cardi: edzőbá stopperét elvette/eltette az meg időmérő eszköz

gazo 2019.01.03. 22:40:17

@Angora Cardi: edző bent hagyta a stopperét, Hunyi eldugta. Nem lehet náluk időmérő

Mók_Ica 2019.01.03. 22:40:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: tudom..... az lesz a totál gáz, ha renyhe elfogadja.....
borzalom ez a viselkedés, amit tol.....

mocskosmacska 2019.01.03. 22:41:01

Nézem renyhe hisztijét, és arra gondolok, hogy én mennyire lennék hisztis, ha már két hónapja be lennék zárva pár idiótával kb. 300 m2-re.

gazo 2019.01.03. 22:41:19

Jól van fika büntetés

moletty 2019.01.03. 22:41:26

ÉN mondjuk kurvára örülnék ha 8 órát magamban lehetnék a hülyéktől külön ! :D

Butterske 2019.01.03. 22:41:26

@oh..my...: Annak idején amikor Era elvette tőle a szuper képességét, nem csinált belőle nagy drámát. Megjegyezte, hogy sajnálja meg mit tudom én.

OriginalBlackMamba 2019.01.03. 22:41:38

@Pancsamanó: köszönöm :) persze, attól még lehet csinos, nem is az, csak mindig mondták hogy nem a kiló számít, hát most már elhiszem :)

Oh my... 2019.01.03. 22:41:42

@Mók_Ica: vicc - amúgy most miért nem kollektív a bünti?

,, 2019.01.03. 22:41:58

Vivi legalább nem hisztizik, pedig őt kizárták a versenyből. Reni meg elindulhatott és úgy vesztett.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:41:58

hunyor 45 percig kattogást fog hallgatni..... ehhez kap társakat is.... akik csatlakozhatnak is, ha akarnak...... ez elég foscsi.....

Angora Cardi 2019.01.03. 22:42:00

Hunor orakattogást hallgat a nyugiban 45 percig büntiből. Lacika vele megy mert tudott rola vegul roli is bemegy.

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:42:15

Szerintem azért veszik egyre komolyabban a dolgokat, ezeket a tematikus heteket, mert ahogy telik az idő, úgy lesznek egyre jobban "idegállapotba", szóval egyre feszkósabbak, már egy kis dologtól is kiborulnak. Mondjuk ezt nem Reni védelmére írtam...

mocskosmacska 2019.01.03. 22:42:31

@moletty: Én is írtam, hogy ez inkább jutalom.

6paw 2019.01.03. 22:42:35

Ha Lacika elkezd ütemre beatboxolni én kiakadok

Mók_Ica 2019.01.03. 22:42:55

@oh..my...: az lett.... együtt mentek be a fiJúk ....

Pancsamanó 2019.01.03. 22:43:08

Nah ez aztán büntetés :DD 45 percig hárman simán elröhögcsélhetnek meg taktikázgathatnak odabent. Mondjuk engem nem zavarna beszélgetés közben a kattogás.

2019.01.03. 22:43:09

@Butterske: @Angora Cardi: Renyhe ha véletlen párbajozik, hány százalékot kap? Negatívat ugye nem nagyon lehet.

Oh my... 2019.01.03. 22:43:11

@Butterske: pedig de, csinált drámát, nézd csak vissza...

MosóMaca 2019.01.03. 22:43:12

Ez kínzás basszus. Engem kinyírnának vele. Egyetlen kattogós óra sincs a lakásomban,megőrülök tőle,főleg éjjel

Angora Cardi 2019.01.03. 22:43:15

Lacika hangosítást kér. Nadonvicceslekvár.

Dr.Zé 2019.01.03. 22:43:18

Behozták az izét énekórára.

Ay Mama, Que paso 2019.01.03. 22:43:36

@mocskosmacska: kicsit,
most élete 45 perces számat adhatná elő, de nem ismeri fel a lehetőséget

6paw 2019.01.03. 22:43:41

azt nem értem, minket faszé büntetnek ezzel a ketyegéssel? :D

katica88 2019.01.03. 22:43:41

@Im just here for the comments: tudod, mint a találós kérdés, hogy mi a nehezebb: 1kg vas vagy 1 kg toll...

Butterske 2019.01.03. 22:43:52

@oh..my...: Nagy drámát, amit te lefestesz nem csinált.

Oh my... 2019.01.03. 22:44:00

@MosóMaca: pont erre gondoltam, ilyet lehet..??

Pancsamanó 2019.01.03. 22:45:13

@OriginalBlackMamba: Adri csak aránytalan, de átérzem én is popóra hízok meg combra.

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:45:14

@6paw: Mert nekünk is van itthon óránk! :D

moletty 2019.01.03. 22:45:14

NAGYON BÍROM ANCSÁT !!!!! :D

Angora Cardi 2019.01.03. 22:45:35

@6paw: Lacika egy predátor már látjuk :)

Butterske 2019.01.03. 22:46:08

@oh..my...: Előbb még az elvételre sem emlékeztél, most már a hisztire is emlékszel. Én sem birok Greget, de nem kell ennyire erősen utálni.

Oh my... 2019.01.03. 22:46:21

Gregenyóra automatikusan MUTE gomb, alap ;)

MosóMaca 2019.01.03. 22:46:49

@oh..my...: azt hiszem pszichológiailag megvan,hogy honnét kínzás a monoton hang,45 perctől jóval több azért. Egyszer olvastam róla,de nem emlékszem,hülyeséget meg nem mondanék,nem vagyok én villalakó

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:46:49

Adrika hogy örül,h megúszta...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:46:56

@oh..my...: Max EKG. Ha már sportszerűség.
Habár megemlítette. De nem ebben a formában.

6paw 2019.01.03. 22:46:59

Greg egyből ki is használja, hogy nincs ott Özvy.. de csak tiszta szívvel, csak a jóság!

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:47:34

Vivi bekapcsolhatja a szaunát?

mocskosmacska 2019.01.03. 22:47:38

@MosóMaca: Én sem bírom az órákat, nekem sincsen kattogós órám.

Cimili 2019.01.03. 22:48:01

mi volt? nem láttam az egészből semmit.:(

tvbuzi 2019.01.03. 22:48:19

Vaj'h ki lesz a vendég a bv-ben?

,, 2019.01.03. 22:48:28

@Dr.Zé: mi gépírni tanultunk ilyen kattogóra, az is 45 perc, nagy kaland

mocskosmacska 2019.01.03. 22:48:30

@MosóMaca: Én sem bírom az órákat, nekem sincsen kattogós órám.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:48:33

Azért Csillámfasz iróniáról meg nem hallott? Mikor úgy vagy egy emberrel, hogy inkább ráhagyod a faszságait, minek vitázni vele.

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:48:45

Greg ennyire ismert? Sírok.

Ego0123 2019.01.03. 22:48:53

Tényleg megmutattad

katica88 2019.01.03. 22:48:54

@Im just here for the comments: pedig így értettem, ne haragudj, ha nem volt egyértelmű ;)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:49:10

greg, nem vagy olyan jó, amilyennek szeretnéd láttatni magad...... csak szólok.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:49:12

Ez most jófejség a fiúktól, hogy Ribi elé mentek

2019.01.03. 22:49:25

Ribi fekve szép. Már értem Ratyist/Ánuszt/Hunyort/Gyűrűsvőlegényt/és még valahány név a naptárban (...eljövök még hozzátok, viszontlátásra pajtások...).

6paw 2019.01.03. 22:49:33

Csak mondom, hogy sztem Zsuzsu elintézte Greg kiesését :D

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:49:48

Most aranyosak voltak a fiúk.

MosóMaca 2019.01.03. 22:50:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: és a gondolat is okos,hogy szóltak neki,hogy ne csinálja a drámát

mocskosmacska 2019.01.03. 22:50:30

Itt minden játékos annyira tudja, hogy mit gondolnak a nézők. Majdnem mindenkitől elhangzott már olyan, hogy "a nézők most már tudják", "a nézők látják rajta" stb.
"tudnak értelmiségen gondolkodni" már csak beszélni kell megtanulni értelmiségien.

Oh my... 2019.01.03. 22:50:36

@Butterske: összekeversz valakivel! hanem figyelj már oda, kinek, mire, mit válaszolgatsz itt ész nélkül, vagy tudod mit? akadj le rólam inkább - te is, és mindenki, aki a degenerált trió rajongója, köszike.

Mók_Ica 2019.01.03. 22:50:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem okos..... tudod van az a dal....„AKINEK VAN HUMORA, MINDENT TUD. AKINEK NINCS, MINDENRE KÉPES.”

MosóMaca 2019.01.03. 22:51:48

@6paw: úgy legyen!!! (Szerintem is,egyszer próbál meg tattikázni,az se sikerül neki.....)

gazo 2019.01.03. 22:52:11

Repedezik a triumvirátus ?

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 22:52:11

Húúú, lesz közös sírás!! Szívből:)))

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:52:13

Holnap reni megint produkálja magát. Teljesen meghibbant

Angora Cardi 2019.01.03. 22:52:14

Reni akar eloszor szolizni ki más.
Holnap is drama ordibalas.

2019.01.03. 22:52:19

Juhujj, Renyhe megy, ha Ribi visszajön. Gyerekek: 2 legyet 1 csapásra!!!!

hétévszak 2019.01.03. 22:52:26

ma valszeg mindenki leégett a szoliban :D

tvbuzi 2019.01.03. 22:52:28

Ki más szolizna először mint Renyhe

,, 2019.01.03. 22:52:33

@Angora Cardi: tényleg? Ezt nem is tudtam látod:)

Oh my... 2019.01.03. 22:52:37

@6paw: prófécia szóljon belőled! ;)

Mók_Ica 2019.01.03. 22:52:42

@6paw: holnap zsu empatikusan fog ordibálni, artikulátlanul....

renyhével is összeveszik kedvesen.... majd elsőként akar szolizni..... amire az előbb azt mondta, hogy nem érdekli......

Angora Cardi 2019.01.03. 22:52:59

@Cukorborsó88: zsu is ordit jo lesz járatják magukat szépen lefelé

naezjó... 2019.01.03. 22:53:07

@tvbuzi: mindig is ez volt az álma...

2019.01.03. 22:53:11

@Cukorborsó88: Nem ő mindig is ilyen volt. Ezt szajkozzuk itt már hetek óta.

Pancsamanó 2019.01.03. 22:54:11

Ajj de szépen süllyed tovabb holnap is a bolondság-trió :)

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:54:19

@Angora Cardi: nagyon helyes, csak így tovább :)

2019.01.03. 22:54:26

@6paw: Ezt hogy érted esztet?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:54:31

Na, a szőlő benn tartja Ribit. :) Mert kit is néznének az emberek pucéran inkább? Csillámfaszt, vagy Ribit?

Dr.Zé 2019.01.03. 22:54:50

Hogy az istókba lesz valaki kenbaba? És miért nem motoros egér ? Vagy mondjuk Sandokan.

C.Chauchat 2019.01.03. 22:54:57

Értelmiségi szintű lekvár

6paw 2019.01.03. 22:55:03

Drukkolok Rolinak, hogy hozza csak ki Zsúból az állatot :D

Oh my... 2019.01.03. 22:55:33

@Angora Cardi: cukik a srácok, na! és Hunci is javított kost, hogy nem drámázott amiatt, hogy hátráltatták a versenyben – csak kontrasztként ismét: a debiltrió bármelyike vajon hogyan reagált volna ebben a helyzetben..?

Oh my... 2019.01.03. 22:56:21

@6paw: ismét egy jókora ekg ide! én is drukkcsizok!! ;))

Angora Cardi 2019.01.03. 22:56:22

@Cukorborsó88: @Pancsamanó: mélyen a mocsárba fejjel előre

@,,: naná, hogy pacsi ✋

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 22:56:38

@MosóMaca: most tudatosan játszanak és kicsit olyan, mintha Ribi tényleg csapattag lenne. Mondjuk ha ezt tolta volna végig, egyenesen rajongója lettem volna.

6paw 2019.01.03. 22:56:49

@oh..my...: mia fene az az EKG? :D

Cukorborsó88 2019.01.03. 22:57:10

@Spitzbauer: tudom, de eddig ennyire nem idegesített még mint pár napja. Lehet, hogy era óbégatása lekötötte a figyelmemet. Mindkettőt ki tudnám lőni a holdra.

MosóMaca 2019.01.03. 22:57:12

A videoban zsótti elmeséli vakerának,hogy hinyor feladta a csoki szuperképességes játékot,hogy renyhének kedvezzen!!!! (Gonoszkacajszmájli)

MosóMaca 2019.01.03. 22:58:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha nem a f@szokon járt volna az agya az elejétől.... és nem mellesleg egy ország sem ribancozná

Cimili 2019.01.03. 22:58:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért milyen érdekes, h a ratyis mellett pont azokat utálta, akiket most szeret.

Angora Cardi 2019.01.03. 22:58:57

@oh..my...: ordítanának mint a fába szorult féreg
Huni jó volt, ahogy Vivinek is mondta ne káráljon ha bemegy. Nem buta.

csincsilla72 2019.01.03. 22:59:44

Kedves Szerkik!
IGEN, tudjuk, hogy Renyhe azért produkálja magát, hogy minden szajbarakott öfiben benne legyen.
NEM, nem kell beletenni a csaj összes hisztijét minden szájbarakott öfibe. Van élet Renyhén kívül is.
Köszönjük!

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:00:00

@oh..my...: megvagdosták es összekarmolták volna magukat miközben transzba esnek

csodalámpa 2019.01.03. 23:00:07

Bár Lacikán kívül egyik villalakó sem szimpatikus, de mélyen átérzem Roliék megpróbáltatásait, nekem fizikai fájdalmat okozna ilyen földbuta, s kifejezetten rosszindulatú idiótákkal egy légtérben létezni. Amúgy jól csinálják, hogy nem állnak bele az ordítozásokba, illetve ignorálják a hülyéket, mert erre nem tudnak mit lépni, leold a biztosíték az agyukon :D

mocskosmacska 2019.01.03. 23:00:46

@Cimili: akkor ratyis gondolta alfahímnek, most lekvárékat

csincsilla72 2019.01.03. 23:00:56

@6paw: G = Egy hullámhosszon (szívfrekvencián) vagyunk :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:01:02

@Cimili: mármint Ribi?
Mondjuk azóta eltelt cirka másfél hónap, ami oradzamban felér egy 10 éves barátsággal. Lehet, hogy most se szereti őket. De odacsapódott, ottmaradt, normálisak vele. Ez neki szokatlan.

Oh my... 2019.01.03. 23:02:04

@Dr.Zé: hogy kinevezi magát annak? mert látott ilyesmit külf. realitykben? igaz, azok áldoztak rengeteg pénzeszközt a különféle pkasztikai beavatkozásokra, hogy valóban lárva arcú, kifeszített testű műemberkékké váljanak - ő megoldotta minimál költségvetéssel, vakokatnyi alapozóval és hájlájterrel a fején a dolgot – olyan is az eredmény: ő a pohos testű úszógumis, szegényember kenbabája... ennyit tud ennyit ér az ember.

Im just here for the comments 2019.01.03. 23:03:26

@csodalámpa: az a baj ezzel, hogy Roli és Hunor max a többihez képest tűnik eszesnek, de az nem nagy érdem egy ilyen vak társaságban, ha valaki félszemű. Mondjuk így is nehéz lehet elviselni, nem mondom, de azért nem ekkora a kontraszt.

MosóMaca 2019.01.03. 23:03:33

Nagyon remélem,hogy a várva várt kinti programra megint a kecskefarmra viszik őket szart lapátolni és zsu végig menekül a félelmetes állatok elől,miközben pofára esik a trágyába

Cimili 2019.01.03. 23:04:49

@csincsilla72: nem olyan nagy baj, ha mutatják, h milyen renyhe. legalább még jobban megutálják a nézők és esetleges párbajnál tuti, h repül. + rontja kenbaba esélyeit is.

moletty 2019.01.03. 23:05:02

"Nem tüntethet a Kétfarkú Kutya Párt Cegléden, mert a rendőrség szerint az nem politikai véleménynyilvánítás"
Megbasszák a rohadtkurva édesanyjukat ! ( Mármint nem a Kutyapártosok!)
Bocs oFF !

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:05:02

@csodalámpa: Még Era mondta Rolinak a beköltözésük másnapján (akkor még Hunor és Lacika sem volt bent), hogy olyan mintha galambokkal lennének körbevéve, h itt a többieknek tényleg semmi eszük...

nicu71 2019.01.03. 23:05:06

@oh..my...: maximális ekg. Ennyit tud a kenbaba.

Oh my... 2019.01.03. 23:05:16

@csodalámpa: ugyanez nálam is... agyfaszt kapnék ezektől, minimum egyet megtépnék közülük, simán, aztán séta kfelé.

MosóMaca 2019.01.03. 23:05:24

@Im just here for the comments: azt azért elismerhetjük,hogy hunor és roli ehhez képest királyi nevelést kapott franszia nevelőnőktől

hétévszak 2019.01.03. 23:05:32

@MosóMaca: vaaaagy! legyen nagyon jó progi és utána renáta újból agyvérzèst kap, hogy nem mehetett :D

Im just here for the comments 2019.01.03. 23:06:53

@MosóMaca: hát ők is suttyó parasztok, tehát max erős túlzással jelentenék ki ilyet.

Oh my... 2019.01.03. 23:07:23

@MosóMaca: legyen úgy könyörgöm, legyen úúúgy!!!!!!!! xDD

MosóMaca 2019.01.03. 23:08:10

@Im just here for the comments: nem ugyanazt a műsort nézzük?! Vereséget méltosággal viselni, alpári ordibálásba,kurvázásba nem belemenni,stb ezek esetleg?

Cimili 2019.01.03. 23:08:35

na tessék, lesz ma még renyhés anyag a bv-ben.

Angora Cardi 2019.01.03. 23:09:04

Fitnesz videok.
Vivi huni zsu greg magas sarkuban a vivi videojaban.

Oh my... 2019.01.03. 23:09:58

@Angora Cardi: csalódtam benne, hogy nem okította ki az ápoltakat sportszerűségből, miután kihirdette az eredményt, szal nálam kuka az ember innen, pedig bírtam...

csincsilla72 2019.01.03. 23:10:06

@Cimili: Értem én ezt, de nagyon sok :-( A cukiskodása is, a hisztijei is. Tarthatnánk néha Renyhe-mentes gyümölcsnapot.:-)

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:11:13

Dani bá: "Nagyon nmegszerettem a kis hülyéket!" Ez jó volt:)))))

Angora Cardi 2019.01.03. 23:11:18

@oh..my...: reninek azert beszolt az jo volt

Cimili 2019.01.03. 23:11:19

edző bá: megszerettem a kis hülyéket.

Im just here for the comments 2019.01.03. 23:11:37

@MosóMaca: jah én nem nézem már egy ideje, az első pár hetet néztem, aztán megállapítottam, hogy mind egyforma agykapacitással bír, azóta csak hogyvoltozok. De nem hiszem, hogy bármelyik is akadémiai tagságot nyert volna azóta :)

Oh my... 2019.01.03. 23:11:42

@Cimili: mint egy falat kenyér, úgy hiányzott, bmg...

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:12:31

A betelefonáló néni póni rajongó

nicu71 2019.01.03. 23:12:50

Hunor a tűsarkuban sulyt emelt :))) akkorát nevettem.
Betelefonáló Marika néni kedvence Greg.Ilyen unokát kivánok neki szívből. azaz Tisztaszivvel.

MosóMaca 2019.01.03. 23:13:18

@Im just here for the comments: nem,csakis arra értettem,hogy bent vannak,akiknek megvannak az alapvető (tényleg csak a legalapabb) viselkedési normáik,míg másoknak nincs semennyi sem

tvbuzi 2019.01.03. 23:13:34

Teknősbéka a leopárddal..

Cimili 2019.01.03. 23:13:53

persze zsu, ez a húzásod qrva sportszerű volt.

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:14:16

És havi vivire rátör a szaunában a szapora?! Olyankor mi van?

Angora Cardi 2019.01.03. 23:14:17

@nicu71: néninek ez újdonság erejével hat

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:14:46

És most jobban megnézve először Csillámfasz, majd Renyhe irányába néz megerősítésért Süsü, aztán kongat. Á, dehogy beszélték meg. Ők sose beszélnek össze.

jóképűkirály 2019.01.03. 23:14:59

Ennek a Vivinek brutál teste van.

Oh my... 2019.01.03. 23:15:09

@Angora Cardi: oké, de a diadalittas győzteseket is helyretehette volna....

Cimili 2019.01.03. 23:16:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor jól láttam. utólag azt hittem, csak képzeltem. :)

2019.01.03. 23:16:31

@nicu71: Az nem Geronazzo Marika néni vót?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:16:33

@oh..my...: És még a bv-ben sem mondta el a sportszerűtlen húzást. Ez gáz.

tvbuzi 2019.01.03. 23:16:42

Miért kell ugyanazt lenyomni a bv-ben??

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:17:01

Oksi, csak eszembe jutott az almáról meg a vízről :)

Oh my... 2019.01.03. 23:17:24

továbbra sem világos számomra, hogy ha a heti felafatban sem vehetett részt az elzárás miatt, akkor a kihíváson hogyan, és főleg MIÉRT??!

szerkik, valaki?

nicu71 2019.01.03. 23:17:37

@Angora Cardi: ez valószinű,nem tudja hova tenni.Vagy csak bértelefonáló ,Böske utalványt remél.

Im just here for the comments 2019.01.03. 23:17:52

@MosóMaca: hát én meg erre mondom azt, hogy ez nem érdem.

Cimili 2019.01.03. 23:18:16

@tvbuzi: mert én nem láttam.:PP

Charlie100 2019.01.03. 23:18:21

@6paw: vagy logikai alapon a kiválasztástól is távol/ száműzve kellett volna maradnia Vivinek, ha már a 8 órába az is beleesett.

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:18:27

Csak idióták telefonálhatnak be?

Ego0123 2019.01.03. 23:18:31

Csak csillámfaszpóni rajongókat kapcsolnak?

Angora Cardi 2019.01.03. 23:18:35

@nicu71: vagy PP nagyija ha már a kutya is szerephez jutott

tvbuzi 2019.01.03. 23:19:08

A női személyiségeket

Cukorborsó88 2019.01.03. 23:19:26

A női személyiségeket megalázta vivi. Ejnye vivi. Vegyél vissza

nicu71 2019.01.03. 23:19:33

@Spitzbauer: hahaha hát persze hogy nem esett le! Álnéven telefonált a pumpált szájú szentasszony!

2019.01.03. 23:19:35

Fúú, má' a második szépkorú betelefonáló "hölgy" akarja a díszbuzit vissza. Ennyi nagyi nézi esztet? Bakker! :-DDDD

Oh my... 2019.01.03. 23:20:02

még véletlenül se kapcsolnak be olyan telefonálót, aki ne a debileket pártolná.....

Angora Cardi 2019.01.03. 23:20:05

Mégis megemlítette danibá.

MosóMaca 2019.01.03. 23:20:31

@oh..my...: ezt kérdeztem én is! Most vagy ott van,vagy nincs
@Im just here for the comments: ha a műsort nézzük,akkor sajnos de! Itt tartunk

2019.01.03. 23:21:12

Na mégegyszer láthatjuk ezt az esztétikus(?) Renátát. Broáf!

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:21:16

Dani bá: "Nem volt fair az elzárás." Na. :))

Oh my... 2019.01.03. 23:22:23

@Charlie100: pontosan! ezt nem fogom fel én sem, hogy mi ez a logikátlanság, következetlenség már megint??!

pomac 2019.01.03. 23:22:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja én is azt figyeltem rábólintottak ők is

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:23:06

@Hümmögő Hammogó: na azért. Pedig a vicc, hogy nem is biztos, hogy nyerték volna Hunorék, mert nem fogytak annyit.

Cimili 2019.01.03. 23:23:11

totál le vagyok döbbenve renyhe hisztijén.

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:23:18

Reni remélem hamarosan kimehetsz... végleg!

2019.01.03. 23:23:19

@Charlie100: Tegnap ezen vekengtünk. Qrva jó lett vóna.

MosóMaca 2019.01.03. 23:23:54

@oh..my...: annyire megnéztem volna zsuzsuka fejét,ha a kongatás után visszaszól a villamanó,hogy ok,de akkor kiválasztásra sem megy. Dönts most,egyedül. Kattogtak volna a fogaskerekek rendesen

Oh my... 2019.01.03. 23:24:07

@tvbuzi: fogyatéknak fogyaték a pártolója, ennyi (ősi dakota okosság;)

Angora Cardi 2019.01.03. 23:25:04

Danibát az instán megtaláljátok danibuilding néven.

nicu71 2019.01.03. 23:25:18

Baukó most egész összeszedett volt ,Dani bá jó hatásal volt :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 23:25:34

@MosóMaca: az nagy királyság lett volna. Ha visszavonja, kiderül, hogy Greg elárulta, kit akar kivinni, így azt bukja. Ha meg mégis, akkor azért. Jaj, de jó is lett volna.

2019.01.03. 23:25:39

Meg azért Demetor (=Gy. Őzike) se semmi ám: kap végre egy tv-műsort, és simán elmegy 15 napra valami pálmafás helyre nyaralni. Nem mintha bánnán ;-))

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:25:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: De hát Zsut meggyőzte a jobb és bal szívkamrája, úgyhogy száműzött. Pont olyan okosan használta fel, mint az első hazugságvizsgálóját.;)

Angora Cardi 2019.01.03. 23:26:28

@Angora Cardi: oh az mégsem ő akkor valami hátha jobban figyelt

Oh my... 2019.01.03. 23:26:50

@Cimili: én nem, há nem megmondta, hogy szívbű játszik? hogy önmagát adja? ;P

Cimili 2019.01.03. 23:27:00

@MosóMaca: ennyi eszük nem volt a szerkiknek. sajnos.

fujimo 2019.01.03. 23:27:34

jaóóó az öfi! <3

"hallom, hogy susog a keze" epic :D :D :D :D

Angora Cardi 2019.01.03. 23:29:44

Jó éjt, élmény volt.

fujimo 2019.01.03. 23:30:23

@nicu71: ő tudja igazán hogyan kell lekvárni... régen nem volt annyi ideje, h gyakran lekvárogasson, de aztán belejött a lekvárba... :D

MosóMaca 2019.01.03. 23:31:37

@Spitzbauer: az nekünk nyaralás,ha ő nincs

fujimo 2019.01.03. 23:32:14

@Spitzbauer: megint nyomta? ...mint a röné előadás kritikájánál? ...priceless... GIF-ért kiált!! :D

Oh my... 2019.01.03. 23:32:52

@MosóMaca: jó lenne, ha erre valami értelmes magyarázatot kapnánk a szerkiktől - mondjuk, kövi öfit kezdhetné is ezzel Ancsa vagy Pít -, mert ez így nagyon nem okés, konkrétan gagyi, sz@r, hiteltelen az egész.

MosóMaca 2019.01.03. 23:33:03

@Angora Cardi: jó éjt! Holnap tippelgess helyesen a milliomosba,mert én borozási elfoglaltságaim miatt nem leszek! Telefonos segítségért hívhatsz (pláne,ha boros a kérdés is)

Hümmögő Hammogó 2019.01.03. 23:33:16

Ellépegetek, pá-pá, jóccakát!

Ui.: 6paw, köszönjük hv-t, nagggyon jó volt!!:)

mobilos perpetuum 2019.01.03. 23:35:51

@6paw
"az egész biztos mindkét oldalról tisztaszívű taktikamentes érzelmi döntés?"
Ahogyan Zsu mondta: szívből játszik. Baukó Éva megjegyezte, ilyen volt az ő játéka is. Márpedig Olivér, mint hangadó, az ő csoportjukat úgy jellemezte tréfásan: A szemetet összefújta a szél.
Tehát "tiszta szívből játszást" sosem mondtak, legalábbis ilyenre nem emlékszem. Szívből játszás náluk csak annyit jelent, hogy önmagukat adják, jó és rossz tulajdonságaikkal együtt.

És ha már itt tartunk Rolika, az érzelem-mentes, taktikus csoport esze így ordibált Hunor és Lacika előtt: "Zsu az, aki a versenytársatok lehet.... Greget ha nem tetetjük el mellőle...végigmegy a döntőbe. KUTYA AZ A NŐ!!! Azt mondja, amit a csávó mond."

Az érzelemmentes Rolikának elgurult a gyógyszere. Amúgy sem igaz, hogy Zsut Greg irányítja, fordítva sincs így.

csincsilla72 2019.01.03. 23:42:19

@mobilos perpetuum: Senki sem érzelemmentes, de van, aki az eszét is használja néha :-) Holnapra Szentéletű Szűz Zsuzsunak is vége. Kitör belőle Voldemort, a fanklubja meg ész nélkül menekül :-))
Mindenesetre nem volt nagy ötlet tőle Vivient éppen most kitenni a szaunába (gondolom sejtette, hogy Greg őt akarja kivinni), és ezzel mártírt csinálni belőle. Azért ilyenkor látható, hogy egyetlen lépéssel sem tud előre gondolkodni.

fujimo 2019.01.03. 23:42:27

@oh..my...: ...ófaxom megint? ...mindent mutatnak, ami nem lényeges... semmit, ami érdekelne...

...gyakran in medias res események - beszélgetések vannak... hivatkozások általunk nem látottakra... aztán meg jól felvezetnek valamit, amiről soha nem derül ki, h mi történt...

...a hangmérnök meg komolyan direkt szopat mindenkit... a vellalakókat... a műsorvezetőket... de leginkább azokat, akik a teves monitor előtt kell ücsörögjenek, mert 3 mp-kénti vágóképnél (ami kivételesen nem volt rossz úgy az 57 rész körül) suttogás megy és ricsajozvaóbégatás... fel-le-fel-le-fel-le... fel...

...kapcsojjjátok be az egészet onlájn és próbáljatok meg kevésbé belenyúlni... akk nem lesz belőle probléma... majd mi kiválogatjuk, h mi vót az érdekes... pancser banda... :p

...beszíííííív... kifffúúúúúj... ohmmmm...

Franky4finger 2019.01.03. 23:43:49

Ez a homár gyerek nem Kozsó eltitkolt szerelem gyermeke? Ebből a sok szívből jövésből agyfaszt kapok. Elhiszem, ha győzelem után jótékony célra ajánlja a dellát. Akkor tényleg ő lesz Jézus meg a gonoszság elleni harc kissé feminin lovagja.

fujimo 2019.01.03. 23:49:02

@moletty: ...rendesen szoktál konzultálni? ...megválaszoltál szépen minden "akarja-e hogy ebolás niggerek lakjanak a nappalijában?" kérdést?

...kiterjedt vastagbőr... vagymi narancsbőröd voné? ...nem úgy megy ám, h csak simán magyarnak gondolod magad oszt mindenben részt vehetsz, mint az óvodában... cöh :)

2019.01.03. 23:51:52

@csincsilla72: Sőt tegnap még G1G bíztatta, meg majdnem átadatta magának, hogy ő küldje ki a Ribit, csak mikor Süsü beleegyezett, Pán bexart.

0.5 bit 2019.01.03. 23:56:53

@Spitzbauer: "Sőt tegnap még G1G bíztatta, meg majdnem átadatta magának, hogy ő küldje ki a Ribit, csak mikor Süsü beleegyezett, Pán bexart."

Azóta láthatóan valami megváltozott, de ugye a szerkesztők ezt már nem tartották fontosnak kifejtenei a nézők felé, mert mellékes körülmény.

fujimo 2019.01.04. 00:00:53

@moletty: :D :D :D szarotok ftw!! :D

Maximista vagyok 2019.01.04. 00:02:58

Na! Sikerült nem kommentelnem felindulásból :D

0.5 bit 2019.01.04. 00:07:36

@fujimo: "...gyakran in medias res események - beszélgetések vannak... hivatkozások általunk nem látottakra... aztán meg jól felvezetnek valamit, amiről soha nem derül ki, h mi történt..."

Erről az alábbit mondta a műsor kreatív producere Nyári Gábor:

"Egy ilyen villalakó a színes, szórakoztató jelleme miatt egy pillanat alatt számos olyan helyzetet generál, amire több társa egyből reagál, illetve később még vissza is utal rá. Ha ezt nem láttatjuk, akkor értelmetlenné és következetlenné válik a “mese”. Hisz olyan eseményekre hivatkoznak majd a lakók, amit nem mutattunk meg."
velvet.hu/gumicukor/2018/12/30/vv9_valo_vilag_9_reality/

fujimo 2019.01.04. 00:16:58

@0.5 bit: hmm... 1 kérdésem maradt.. ...és ha ezzel az alappal - akiknek ez a munkájuk - nagy meglepetésre tökéletesen tisztában vannak... akkor vajon mi a véreres facért nem sikerül úgy vágni és szerkeszteni, h ne legyen gyakran olyan következetlen a mese, h azt higyjem egyszerre több filmet nézek? :))

...vagy én értem félre a szavait? blabla... ...sok minden történik... blabla... és ha visszautalnak rá, mutatni köll, különben lóg a levegőben... :))

...ááá, beleolvastam a cikkbe... nagyon más kontextusban említi a kérdést... ott azt magyarázza, h ha valami "produkció történik" (lacika kapcsán), akkor nincs olyan, h azt nem mutatják meg...

...szóval értik ők a szitut, az nem is kérdés... azt is tudják, h hogy kéne... de valamiért mégis oltári történetvezetési homályok vannak... (ezzel szemben pl talán a második éden hotel olyan zseniálisan volt vágva, h azért díjat adtam volna... mondjuk az a mostani migránstv-n volt... :) )

fujimo 2019.01.04. 00:17:46

@0.5 bit: ohh, és nagyon köszi mindenesetre... má megint elvitt a lendület... a lázadás éve... :$ :) <3

Oh my... 2019.01.04. 00:18:34

@fujimo: annyira igazad van, hogy hozzátenni se tudok mit, a legesleg-bosszantóbbak tényleg a full kaotikus, koncepciótlanul beadott beszélgetés-foszlányok, zéró előzményekkel, számunkra érthetetlen utalásokkal, valamint a döntések, amikről ordít, hogy alapos egyeztetés után születtek meg, amikből alap, hogy semmit nem láthattunk, bezzeg az artikulárlanul bőgő tengeritehén Renyhét.... azt háromszor minimum egymás után (még a bv-ben is), vagy a szófosó díszbuzit, basszus, hányszor is ma? és tegnap? összeszámolni nem tudom, hány szegmensbe tuszkolták bele csak ms, meg tegnap....

meg a kibeba**ott sutyorgások, ezek nem voltak tiltottak eddigi szériákban?? most hagyják, és nem is feliratozzák mindig!

de a leggázabb mind közül mégis a következetlenség a szabályok tekintetében, mint pl. ez az elzárás "mindentől", avagy mégsem..?

és igen, az online közvetítés kéne vissza, ahogy mondod, az ért a legtöbbet addig is, amíg volt;

és főleg most lenne kiemelt jelentősége, amikor ennyire inkompetens a műsorszerkesztés!!

Gyöngyszemek 2019.01.04. 00:19:32

Sziasztok. Első hozzászólásom úgyhogy kíméljetek:-) nekem az volt feltűnő hogy a BV-ben amikor szóba került Vvivi elzárása mintha Dáni bá már előre tudta volna hogy mi fog történni. Már 3-szor újra néztem, lehet velem van a baj. De ő honnan tudta előre? Vagy neki szólhatnak erről előre? Késő is van

0.5 bit 2019.01.04. 00:27:00

@Gyöngyszemek: "Vvivi elzárása mintha Dáni bá már előre tudta volna hogy mi fog történni. Már 3-szor újra néztem, lehet velem van a baj. De ő honnan tudta előre?"

Azért mert ezt előre megbeszélték a tisztaszívűek, amit természetesen a szerkesztők is láttak hallotak. Attól, hogy nekünk nézőknek ezt nem mutaták meg, de ők már előre tudták mi fog történni (pontosabban nagy valószínűséggel mi fog) ezért felkészítették az edző bá-t, hogy ezt hogyan kell lereagálnia. Szerintem így.

Maximista vagyok 2019.01.04. 00:27:59

No de hogy valamit ide is szarjak ugye. Kezdjük az egyik "kedvencemmel". Onnan kezdem a hányást hogy magamat sportembernek tartom, tehát van ami nekem kurvára nem begyere. A sport, sokmindent tud adni az embernek, sőt tanítani is tud elég lényeges dolgokra amiket aztán lehet használni a hétköznapokban. Szóval ja, ha versenyzel bármiben akkor lehet hogy nem te nyersz (olyan pláne nincs hogy mindig te nyersz), tehát el kell fogadni hogy van jobb. Ezt kell tudni kezelni, méltósággal kezelni, akkor is ha kurvára fáj. Ha ez nem megy és lemész kutyába, akkor annyit is érsz. Vannak értékek amiket a bentiek közül sokan nem értenek, ilyen pl az alázat és a tisztelet. Ennyit Reniről. Rákapcsolom akkor hirtelen a kretén princesszt. Kibaszott jól indokolt (nem). Szerinte nem fair hogy két sportember ellen kell megküzdeni. Bazdmeg, mondjon le az MLSZ, ez eddig hogy nem jutott az eszünkbe? Ha legközelebb az aranylábú fiaink labdáznak egyet a német,spanyol,brazil,bárki ellen akkor zárjuk el az ellenfél felét, mert jobbak. Nekem jobbán átjött volna, ha már a szívről meg a faszságokról mennek a monológok, hogy belemondod a kamerába hogy szar vagy és félsz a jobbtól. Te senki! Zsuzsu igazi kretén vagy, ez a véleményem rólad :)

Próbáltam nem prosztó lenni, pedig ment volna...

fujimo 2019.01.04. 00:29:16

@oh..my...: ...igen-igen... a döntések... amiről tényleg megjelenik látatlanban egy qrva nagy tábla az adott karakter feje mellett - és a lelki szemeim előtt... hogy itt bazze x és y vette rá, volt valami kavar... összedumáltak... beoltotta stb...

...ki volt a tolvaj a vellában? ...ki szőrözte a fogkefét? ...összebeszéltek-e és hogyan a szívcsillámlámák? ...és hol van horváth andrás zöld dossziéja? ...ki az a kaya ibrahim és josip tot? ...hova tűntek az eu-s péntek? ...ki most a soros?

...ja vájjá, ez már másik lemez... ^^

...szóval igen... renyhe vergődése 6 kameraállásból, mindenféle színmélységben, optikával játszva átélhető... ippeg csak lassítva nem látható...

...az meg a másik... felirat nélkül halk... aztán üvölt... majd normális beszédet feliratozzák... vááááá... :D :D

...és igen, adják ki a szabálykönyvet... meg jelezzék mán, ha feladat van... ha kiküldik a pónival dumálni őket... meg így álljatok már körbe jókívánságokat mondani egymásnak, mindegy, h utáljátok a több, mint a szhart... :D

...konkrétan úgy érzem, h hüJének vagyok nézve... survivor után méginkább... és ezt eddig csak a népnemzethy tévékben meg vajnaapó csatornáján tudtam alapnak...

...vagy ennyire hozzáértetlenkednek.. vagy tényleg nem nekünk csinálják a műsort, hanem a maónika show törzsközönségének... annak az kell, hogy repüljön a szék és valakinek a maradék utolsó két foga... :D

...online vv-t!! ...főleg most, h a hitelességük lassan konvergál a nullához... :/

...lázadlázad, háborhábor!

Oh my... 2019.01.04. 00:33:28

@Franky4finger: xDDDDD amúgy a túltöltött paplanszájú Marijja néni elcsépelt szar szövegeit nyomja, az életfilozófiája is totál ugyanaz: csinálj magadból valami elb@szott művi lárvafigurát, és haknizd vele végig az összes magyar médiumot, ahol vevők a trash kontentre; az nem gond, sőt, előny, ha földbuta vagy, életedben egy könyvet nem olvastál el - ezzel el is büszkélkedhetsz, ettől csak autentikusabb a mutogatni való majom-mivoltod -, hadoválj a szeretetről szüntelen, nem baj, ha közöd nincs hozzá - aki kritizálni mer gonosz, aki kiröhög, gonosz, aki hiteltelennek lát, gonosz, aki szóvá is teszi, maga a sátán.... et cetera, et cetera..... lehet az öreglány eltitkolt ivadéka?

Gyöngyszemek 2019.01.04. 00:33:53

@0.5 bit: köszi szépen a választ. Nekem érdekes volt hogy ő tudta előre. De érthető is. Alig látunk valamit az egész napból. 45 perc tényleg nem elég, hogy elég információt kapjunk.

nicu71 2019.01.04. 00:36:35

@Franky4finger: ez óriási. Engedelmeddel ezt lopom és bedobom a facere. Kozso eltitkolt szerelemgyereke

nicu71 2019.01.04. 00:37:45

@oh..my...: akkora ekg hogy a Marsról is látszi!!! .

Oh my... 2019.01.04. 00:38:39

@0.5 bit: ez így külön vicces..... vagy nem, rohadtul bosszantó, hogy pont EZT képtelen megcsinálni a szerkesztés!!! mondom, inkompetens egy brigád.

0.5 bit 2019.01.04. 00:39:02

@Gyöngyszemek: "köszi szépen a választ."

Nincs mit.

"45 perc tényleg nem elég, hogy elég információt kapjunk."

Tisztességes szerkesztéssel megoldható lenne, hogy követhetőek és érthetőek legyenek az események. Ez régebben illetve másoknak nem volt megugorhatatlan feladat. De ez csak ilyen tesco gazdaságos "műsorféle".

Oh my... 2019.01.04. 00:40:16

@0.5 bit: igen, ezt említette is a belevalóban.

Oh my... 2019.01.04. 00:41:06

@nicu71: xDDDDDD akkor pacsiiii! ;)

Gyöngyszemek 2019.01.04. 00:43:47

@0.5 bit: ez már évről évre csak rosszabb lesz. A 4-ik széria után valami nagyon nincsen rendben. Én még bízom abban hogy ez nem az új irányelv és nem erre tart a fiatalság..

fujimo 2019.01.04. 00:48:16

@Im just here for the comments: kontrasztól indult a történet... az gigantikus... tényleg csak az elejéig nézhetted... közelrő mariana árok vs csomolungma... hiába néz ki az űrből kb egysíkúnak mindkettő... :)

Oh my... 2019.01.04. 00:53:03

@fujimo: óóó anyám! kész vagyok, mindent leirtál, ami még csak gondolati síkon körvonalazódott bennem, azokat is (zöld dosszién, kaya ibrahimékon felsírtam! nagyon EKG!), tényleg totál vajnatévé-fílingje van az embernek, komolyan vártam már, hogy mikor lökik be ide is a kedvezményes áfás tej-témát, mondjuk, a megtalált dugipia helyett tőlthettek volna tejet az üvegbe, "ha már olcsóbb lett" kommentárral, és a vége-főcímbe mehetett volna a komány kreditje, simán.... eh, tényleg sírnivaló, amit művelnek idén, a korábbi szériákban azért nem volt ilyen ordító dilettantizmus tettenérhető.

fujimo 2019.01.04. 00:59:19

@Franky4finger: ezen qurvanagyot gondolkodtam...

...első párbajomon kimegyek a stúdióba... és közlöm, hogy ha én nyerek, akkor az egész nyereményt felajánlom a heim pál gyermkekkórháznak...

...akkor mi van? ...nyugodtan visszamehetek szénné oltani mindenkit... döbbenetes műsort csinálni... és 99%-al mindig visszapakolnának... :D :D :D

2019.01.04. 01:01:30

@Gyöngyszemek: Szerintem ez a széria Qrva jó: nagy felemelkedések, de inkább nagy bukások sorozata. És eddig főleg azok buktak, akik megérdemelték. A GONOSZOK (értsd: Ratyis/Ánusz/VipEra/Niga. Remélem most is ez lesz, mármint érdem szerint kiesik G1G a pitsába.
Persze az értelmi színvonal lejjebb van mindegyik előzőnél, de nem ez számít. A magyar focit is sokan nézzük, és ott aztán tényleg lement a színvonal már egy jó ideje.

fujimo 2019.01.04. 01:02:42

@fujimo: qrvasokat*...

...am itt a személyes nyeremény nyilván az adásidő a végéig és az esetleges addig felszedett ismerettség... :)

Oh my... 2019.01.04. 01:03:56

@fujimo: visszamész, és a sikeredre irigy, frusztrált debilek egyből rádkiabálnák, hogy gonosz vagy, mert taktikázol, a debilek debil rajongói pedig szépen kiejtenének a kövi párbajodon, mert mindig a birkák vannak többségven, ez ősi magyar sajátosság.. ;)

fujimo 2019.01.04. 01:04:28

@oh..my...: :DDDDDD ...kedves vellalakók... ma később van fekvés... túlóráztok... illetve saját hatáskorbe vont bíróságok ítélnek felettetek, ha csipeszekkel hajigáltok... :D :D :D

0.5 bit 2019.01.04. 01:05:04

@oh..my...: "a korábbi szériákban azért nem volt ilyen ordító dilettantizmus tettenérhető."

+1, bár mire számítotthatunk ott, ahol Győzike műsorvezető lehet ...

off

Én csak ezt az egy formátumot nézem, már. Régebben érdekes volt számomra egy főzőversenyes műsor is, csak amikor a döntőben az a versenyző nyert, aki a _földről_ "megmentett" húst tálalt fel, ráadásul még meg is dicsérték érte, akkor elengedtem azt a formátumot is.
Bele gondoltam, hogy lehet akármilyen sztár séf, ha vendégeknek is a földről mentik a kaját, akkor inkább kihagyom ezt a gansztonómiai élményt, mert ez szerintem még egy talpnállóban sem elfogadott.
Ha így halad, akkor lassan elengedem ezt is.

on

fujimo 2019.01.04. 01:06:48

@oh..my...: óó, sztoikus nyugalommal innám az áfacsökkentett tejemet és sejtelmesen mosolyognék...

...aztán kivinnének... és ismét megerősíteném az első ígéretemet, miszerint ha én nyerek, mindent a heim pál gyermekkórháznak ajánlok fel... :D :D :D

...ekkor a sokktól a következő kihívó is lefordul a székről... és megint 99%-al mennék vissza... sejtelmesen előadott végtelen nyugalommal... :D :D

fujimo 2019.01.04. 01:10:45

@fujimo: sőőt... a tripplaszukahara a végére pedig az lenne... hogy a műsor végén a friss ismertségemmel gyűjtés szerveznék szintén a heim pál gyermekkórháznak... amiből előre jelezve mondjuk 10%-ot megtartanék, mert bár ott a megváltó rezsicsökkentés... azért valamiből mégis ki kell fizetni az áfacsökkentett tejet is... :D :D

...és köszöntem szépen a játékot... :D

Oh my... 2019.01.04. 01:14:18

@fujimo: esetleg egy petíció? (5 pont?;) amit bevihetnénk az rtl-székházba? az viszont pozitívum, hogy oda nagy valószínűséggel simán beengednének, nem kéne betörnünk, és ki sem hajitanának; simán átvennék tőlünk, és talán még fontolóra is vennék a javaslatainkat, elvégre innen, a kommentszekciónkból is rengeteget merítenek... ;))

Gyöngyszemek 2019.01.04. 01:17:52

@Spitzbauer: nem tudom hogy a "jó" jelzővel illetni lehetne ezt a szériát

Gyöngyszemek 2019.01.04. 01:21:30

@oh..my...: Az lenne minden idők legjobb Vv-je ha a Hogyvolt hozzászólok kerülnének a villába.

Oh my... 2019.01.04. 01:25:43

@0.5 bit: na igen, a két bv-s műsorvezetéssel próbálkozó figura jelenléte már önmagában egyfajta minőségjelző, tökigazad van....
a konyhafőnit pedig én akkor engedtem el, amikor Béjja ásszonyt tették be a zsűribe, bár, néha azért bele-belenéztem egy-egy szériába a döntők tájékán, és bakker, pont az a földről összeszedett tányér verte ki a biztosítékot nálam is, én azt kóstolás nélkül irányítottam volna azonnal a kukába, annyira taszító volt a gondolat (hát még a látvány!), hogy hogyan készült, ezek meg megnyerették vele a versenyt.... pfff, ez mi volt már?!

Oh my... 2019.01.04. 01:30:37

@fujimo: hmm, ez annyira extrém, hogy semmi k*vvaanyázás, gh*ccizés, artikulátlanul üvöltözés, fókabőgés, csakis a sztoikus nyugalom.... hogy ez akár be is jöhet, én tutira visszaszavaználak mindig, mint az első szériában a Szabit ;))

Oh my... 2019.01.04. 01:36:25

@Gyöngyszemek: hát... nem is tudom, volt már innen higyvoltos kommtárs a Farmban, aztán valahogy teljesen más volt játékosnak, mint törzskommenternek.... szal nem biztos, hogy mi jó játékos-alapanyag lennénk, pl mert hiányzik belőlünk egy esszemciális összetevő, az exhibicionizmus, ami minden realityban való szereplés alapja... ;)

Gyöngyszemek 2019.01.04. 01:45:27

@oh..my...: Most tudod ugy-e hogy addig nem alszom amíg nem tudom meg hogy ki volt a Farmban?

Oh my... 2019.01.04. 01:48:29

@fujimo: xDDD ez jó, bár a mai rezsinövelt rezsicsöki érájában keveslem én azt a rongyos 10%-ot, meg nem is ner-kompatibilis, nem adhatod alább egy voldemortnál, vagy mr 30%-nál, gondolj bele, az olyan snassz lenne (meg akkor minimum vegzálnod kéne egy idős házaspárt, akik elötted botorkálnak át a zebrán, hogy javits kicsit az megítéléseden, ennél meg mégiscsak jobb a 30%, hát nem?;))

fujimo 2019.01.04. 01:55:14

@oh..my...: áá, sztem a portás venné át... :D :D ...esetleg vehetnénk az aulában lévő kávé autómatából gépi kakaót... :D

...de kétségtelen... akkor már a cv-t is csatolnám, hogy ha esetleg szerkit keresnének... :D ...ill. nyissanak egy interaktív csoportot, ahol saját szavazásokkal alakíthatnánk a vella életét...
...abban sztem látnának is rációt... :))

...a pontozásnak valahogy nem vagyok híve, mert már régen nem ott kéne tartani, h szólongatunk a hülyeségekért, amik alapok lennének... :DD :/

...a másik meg a fentebbi cikkes téma, hogy igazából tudják, h hogy kéne ezt mívelni... azt nem értem, h akkor miért nem úgy csinálják? :o

fujimo 2019.01.04. 02:02:37

@oh..my...: ...úgy mondjuk könnyen tudnám tartani a végig vigyorgást, hogy közben tisztában lennék vele, hogy "számomra" nincs sok kihívás - tétje a dolognak, hiszen elígértem a nyereményt... :D

...igen, még van hova nőnöm... nem vagyok én akkora tenderbajnok, h ne hajoljak mélyebbre egy kis apróért... :D ...viszont tuti jól feküdnék az exim banknál hitelezési ügyben... lehet megvenném én azt a világbékét... hitelre... :D

...vagy nyitnék én is egy trafikot... áá, inkább egy letelepedésilokál-patrióta újságot... azt monnyák a médiában van pénz... :D ...oda onlány pénztárgép sem kell és számíthatnék jelentős adókedvezményekre is... :D :D

...bocsánat az off offjának offjáért... ezt jobban elkentük, mint a lekvárt szokás...

nahhhusssanat, jó8eket! :)

Oh my... 2019.01.04. 02:03:18

@Gyöngyszemek: pfh, kellemetlen helyzetbe hoztam magam, mert a real nevére nem emlékszem már, amin a farmban futott, ide pedig nem tért vissza a farm után, vagy ha mégis, akkor nem fedte fel magát – jellegzetes csípős stílusban irogatott, én nagyon bírtam, és sajnálom, hogy eltűnt, de megértem, mert rengeteg negatívot kapott a játékára (jelzem, jogosan), ugyanakkor azt gondoltam, idővel majd visszatér azért, miután lecsengett a farm minden utózöngéje, de nem igy lett (vagy jól álcázza magát, tényleg nemtom); viszont vannak itt olyanok, akik jobban ismerték (ismerik), és talán megosztják, hogy milyen néven szerepelt, és mi lett vele azóta....

Oh my... 2019.01.04. 02:05:39

ejha, most látom, SIXX apánk igazi celebbé avanzsált, már a kövi heti Nőcommentbennid ő lesz a férfivendég, jeeeeej!!! ;)

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:10:38

@oh..my...: Kedves vagy , hogy válaszoltál.

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:13:21

@oh..my...: A testbeszédben már volt. Én próbáltam keresni youtube-on de nem találtam.

Oh my... 2019.01.04. 02:15:07

@fujimo: minden egyes bekezdésedre hatalmas, simulékony ekg-mat küldöm feléd ;) remek ötleteid vannak, bárcsak meghallgattatásra találnának ebben az alacsony költségvetésű tesco-gazdaságos vv-ben – és ez a válaszom az utolsó felvetésedre is: egyszerűen nem áldoznak pénzt-paripát hozzáértő, képzett szakemberekre, ezért ilyen gagyi szar az egész.... tudom tudom, drága műfaj a reality, de ha már sokba kerül, kerüljön még egy kicsivel többe, ha már megcsinálják, és egy alap színvonal azért legyen már meg, mert ez így nagyon gáz!

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:15:35

@oh..my...: Ez amúgy kérdés volt csak annyira álmos vagyok, hogy a kérdőjel elmaradt. Tehát újra neki futok. Sixx volt már a testbeszédben? Ha igen netten meg találom. ?

Oh my... 2019.01.04. 02:16:51

@Gyöngyszemek: Tesztbeszéd, így keress rá, remélem, fent van...

Adamadam 2019.01.04. 02:18:04

Baj van! Egy fórumon találtam ezt a szavazást (nem tudom volt-e már itt, ha igen elnézést) eszerint toronymagasan Zsuzsu a legszimpatikusabb a nézőknek.
(Szerintem a legostobább játékos.)

Szavazás: www.easypolls.net/poll.html?p=5c24e37fe4b0de41130406ca&fbclid=IwAR2B7QL3jqEQo6W4MkltDhKqz-zhy2owm98mfIiQ3BMJxl-Me1EMJROSSag#

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:19:54

@oh..my...: Holnap rá keresek. Testbeszéd. Ez kb. olyan mint a Zsuzsu és a telepácia

Oh my... 2019.01.04. 02:21:56

@Gyöngyszemek: a másodikban volt; és nekem is a Gergő volt a kedvencem ott, kár, hiogy annyira lehúzta ott, akkor a kedvese, aki azóta a felesége is már, ha jól tudom.... közös babára, meg egy családbafogadott picire is határozottan emlékszem, hogy van nekik azóta, szal ők már nyertek a játékkal... :)

Oh my... 2019.01.04. 02:24:38

@Adamadam: hát, mit mondjak, szavaztam, de mint halottnak a csók kb, annyit ért.... döbbenetes, hogy mit esznek a szefós kislányon.

Gyöngyszemek 2019.01.04. 02:28:45

@oh..my...: Örülök hogy jól vannak. Nekem ő volt a legszimpatikusabb. A srác aki végül megnyerte a játékot ( nem tudom a nevét ) nekem nem volt bizalomgerjesztő egyáltalán.

Oh my... 2019.01.04. 02:29:16

@fujimo: erröl csak egyetlen dologra tudok már asszociálni én is me' letapadoznak már a szemeim: hajrá lekváááár!!! ;))

jóccaka mindenkinek, holnap folytkövölünk, gondolom...

0.5 bit 2019.01.04. 02:37:30

@fujimo: "..a másik meg a fentebbi cikkes téma, hogy igazából tudják, h hogy kéne ezt mívelni... azt nem értem, h akkor miért nem úgy csinálják? :o"

Talán az építőiparban megszokott "jól van az úgy" mentalitás miatt:
www.google.hu/search?q=j%C3%B3l+van+az+%C3%BAgy+k%C3%A9pek&source=lnms&tbm=isch

Pedig idő lett volna rá berakni, hogy végül miért is változott meg a kongatással kapcsolatos álláspont, mert az özvegy bejátszásában is volt ismétlés vagy a két tábla csokoládé viszontagságai a villában kontent kerülhetett volna a BV-be a főműsor ismétlése helyére. Így legfeljebb egyszer kellett volna Reni síratóénekét nézni/hallgatni.

A másik ami furcsa, hogy mióta sellőre került a skarlát jel, a csupa szív társaság feltűnően kevesebb teret kap a BV-ből. Ezeknek a BV-nek a felét kellett szövegeléssel (instagrammja meg hasonlók) kellett kitölteni Évának tartalom helyett.

Im just here for the comments 2019.01.04. 07:15:26

@fujimo: max egyéni preferencia alapján igaz az, amit írsz.

fujimo 2019.01.04. 07:29:34

@Im just here for the comments: egyrészt a kontraszt érzékelése természetszerűen egy ilyen dolog... másrészt nézd meg mondjuk a kiválasztást... hogyvót alapján könnyű, távol az agyradírtól... ;) :)

am gyóreggelit :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:31:00

@csincsilla72: Na ezek azok a hibák, amik azt mutatják, hogy tiszta szívből játszik. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:32:57

@Spitzbauer: Te most kinek adnád a 36 misit Spitz?

Sanda.Ipse 2019.01.04. 07:36:40

@Adamadam:
Volt az a bizonyos Farm c. reality. Az abszolút esélyes a szó legszorosabb értelmében az utolsó éjjel baszta el a sanszát a fődíjra. Még sok van hátra. Változnak a preferenciák. De engedtessék meg nekem, hogy ezeket az adatokat most úgy higgyem el, mint a Századvég közvélemény kutatásait. Sehogy. A hármak a legostobább játékosokból álló szövetség a VV-k eddigi történetében.

Vivu6 2019.01.04. 07:37:05

Sziasztok :) Nem folyamatosan nézem, főleg innen tájékozódom, és nem tudom, hogy kiderült e már, hogy ki rakta el Zsuzsu cuccait?! Több helyen is olvastam, hogy csak egy szerepet játszik, lehetséges, hogy ő rakta el, és kreálta ezt az egész balhét?

Sargabogre 2019.01.04. 07:37:35

@OriginalBlackMamba: egyszer Vivi mondta rá, amikor rárakta a jelét, hogy 'sajnálom, hogy nem vagy még kisebb, hogy egyáltalán ne lássalak' :DDD nagyon alacsony, valami 156 körül lehet, mondta egyszer.

Im just here for the comments 2019.01.04. 07:37:50

@fujimo: azt annyit szidtátok, hogy megnéztem, hát nem bírtam sokáig. De attól, h az egyik csapat a legalja, nekem a másik se lesz szimpibb, persze megértem, ha vkinek igen.

beléd is!

fujimo 2019.01.04. 07:38:00

@0.5 bit: @oh..my...: eejgeen... én is ezt érzem... jóvan, "most működik", ne nyúlj hozzá... kipipáltuk... fusson...

fujimo 2019.01.04. 07:39:36

@Im just here for the comments: ...ezt írta volna valaki? ...hogy attól ők szimpik lesznek? :D

...kontraszttról volt szó, nem kell ezt túlvarázsolni... kontraszt van... s erős... :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:40:41

@oh..my...: Azért a főnyeremény nem ártott volna az első házasoknak, elég nagy árat fizetett a Gergő az utolsó éjszakás érthetetlen numeráért a nyíregyházi pultoscsajjal (Szintike).

Sanda.Ipse 2019.01.04. 07:47:25

Hunor és Vivien előtt kalapot le! Intelligensen viselték, hogy ki lettek zárva gyakorlatilag a versenyből. Mi lett volna, ha ez a hármak bármelyike ellen történt volna meg?... Inkább bele sem gondolok:)

Sargabogre 2019.01.04. 07:47:27

Adrinak már most gyönyörű a láncdohányos reggeli köhögése. és ahogy nézem, reggeli nélkül az első dolguk kimenni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:48:28

@Spitzbauer: Hihetetlen, hogy ezeket GONOSZOKNAK látod. Hétköznapi értelemben, a mindennapi életben, egy gonosz játékos sem volt ebben a szériában a villában, legalább is ezt nem bizonyította a villalétével. Műveletlen, tahó, antipatikus, nárcisztikus, önző, törtető, gyáva, a néző számára idegesítő stb. az volt, de gonoszt én nem láttam eddig. Egik-másik hozzászóló hozzászólásaiban sokkal nagyobb gonoszságot lehet felfedezni itt a HV-n, mint a játékosok bármelyikében benn. Most nem rád céloztam persze...

Im just here for the comments 2019.01.04. 07:48:28

@fujimo: hát kiegyezhetünk abban, hogy nem értünk egyet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 07:51:40

@Sanda.Ipse: Különben tök megérdemelte a Farm sorsát Gergő. Toronymagas esélyesként jól , viszonylag arányosan adagolva magadat, végigtujáskodva a játékot, a végén ennyire nem bírni magaddal...

fujimo 2019.01.04. 07:51:42

@Im just here for the comments: ...a szimpibb vagy a kontraszt kérdésében? ...mind1, deal, megvettem... már így is túl van tárgyalva a semmi... :D

csincsilla72 2019.01.04. 08:00:19

@Gyöngyszemek: Heninek hívták a játékban, itt nem tudom, milyen néven kommentelt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:01:58

@csincsilla72: Tényleg, a molett szőke csaj, aki sztem egy kicsit a VV Erát hozta abban a játékban. :-) De jó a memóriád! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:03:51

@VV Erőlegény: Sixx egyszer ki is zárta innen, mert túllőtt a célon, meg azt hiszem ő mindig sok smájlival kommentelt. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:09:18

@VV Erőlegény: egyetértek. Ezt a példát csak azért szoktam felhozni, mert itt már egyesek - különösen a Zsuzsu rajongók - hajlamosak a műsor ezen szakaszában győztesről beszélni.
A belinkelt közvéleménykutatás, ahogy olvastam 5 naponta enged preferenciát változtatni. Márpedig itt egyik napról a másikra történnek dolgok,amik azt változtatják.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:11:06

@VV Erőlegény: eltűnt a válaszom, de egyetértek. Aki hülye, haljon meg!:)

Rozsgyi 2019.01.04. 08:14:50

@Vivu6: ő kreált, de nem tudatosan. Szerintem véletlen csúszott be a fiókja alá, csak szefos és ezt nem vette eszre. A szerkesztők meg ezt nem tudják megmutatni hiszen nem tortent semmi a kamerák előtt.

Vivu6 2019.01.04. 08:16:30

@Rozsgyi: köszi, végre tudok nyugodtan aludni. :) :D

Rozsgyi 2019.01.04. 08:17:19

@VV Erőlegény: miért baj az hogy utolsó nap lefekudtek egymással? Ez ilyen tabu dolog volt ott? Nem néztem a farmot azért kérdem.

Rozsgyi 2019.01.04. 08:17:55

@Vivu6: ne vedd 100%nak, mert én nem tudom, de ez is egy megoldás lehet. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:19:44

@VV Erőlegény: Itt van pl az egyik gonosznak tartott, Csoki, aki konkrétan azért került a kizárás sorsára, mert egy kosaras büntető szerű dobással visszadobta a visszakért szemöldökcsipeszt a majdnem 0-24-ben óbégató másik gonosz Zsuzsunak, aki ha nem lenne sajnos közel a gyengeelmélyűség határához, mely láthatóan mozgáskordinációs zavarokat is okoz nála, simán elkaphatta volna a csipeszt kézzel mielőtt az a homlokán landol (de legalább is elhajolhatott volna a becsapódás elől). Ezek után a harmadik főgonosz Reni pont abban a gonosz Zsuban találja meg a főszövetségesét, aki miatt a gonosz barátja kiesett. Egy pillanatra sem érzi azt, hogy meg kellene bosszulnia a kizárás kiprovokálását, mint ahogy Csoki is többször kinyilatkozta, hogy nem haragszik Zsura, jogosan esett ki. Ebben a hármasban egyik sem gonosz, maximum meggondolatlan, indulatos, és/vagy hülye.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:20:06

@Vivu6:
Szerintem már így is túl sokat foglalkoztattak minket egy baromsággal, aminek szerintem semmi értelme/alapja nem volt.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:21:41

@VV Erőlegény: nyugi. Szerintem itt a gonosz jelzőt már senki nem a szó tényleges értelmében használja. Csupán egy szó a villaszótárból:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:24:16

@Rozsgyi: Önmagában nem lett volna baj, csak elhitetlenítette, Gergőnek a játék hetei során végig mutatott fegyelmezett tuja játékát, és hősszerelmes attitüdjét. Azaz a Farm játéka szempontjából volt hiba.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:24:34

@VV Erőlegény: ha mondjuk Roli záratta volna be Zsuzsut és emiatt nem tudtak volna nyerni Greggel, Zuglóig hallatszana az óbégatásuk a "gonoszról". A könnytengerekről és a fanjaikról nem is beszélve.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:28:36

Volt az esti összefoglalóban kb 50 másodperc, ami felért egy tanulmánnyal. Reni már a mérésnél bedobta azt a randa bőgését. Aztán sor került Zsuzsura és kiderült, hogy ez a lány sem fogyott. Mialatt ezt közölte az edző bevágták Reni arcát, amin a korábbi sírásnak nyoma sem volt, viszont egy kaján vigyornak igen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:28:53

@Sanda.Ipse: Különben a gonoszság csíráit maximum két emberben érzem a játékban, Radics és VVV, de őket sem nevezném gonosznak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 08:30:51

@Sanda.Ipse: Az a baj, hogy már csak utólag pörgetem meg néha az öfiket, ezt sem láttam még sajnos...

iTink 2019.01.04. 08:33:19

Tessen szíves lenni a Bükkfürdőt Bükfürdőre javítani. Bük és Bükk elég messze vagyon egymástól.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 08:37:11

csókoltatom a magyar közutat

Sanda.Ipse 2019.01.04. 08:37:49

@VV Erőlegény: IPTV. Felveszem, aztán négyszeres sebességgel lepörgetem, ahol érdemesnek tartom belenézek, szóval sokszor a kommentek egészítik ki számomra a látnivalót:) De pl. ezt az öfit írásban még nem tudtam elolvasni és a hozzászólásokból és csak az utóbbiakat.
Néha dolgozni is kell:)
Azért érdekes, hogy mikor kitárgyaltuk veled itt, hogy szükség lenne egy fogyi hétre (főleg Roli kapcsán), 3 nap múlva indult.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 08:40:41

@Sanda.Ipse: osztogatjátok ingyen az ötleteket a szerkesztőknek

,, 2019.01.04. 08:40:51

@oh..my...: én addig vagyok itt, amíg meg nem jelenik itt, pedig szeretem ezt a blogot és titeket is. (van rá esély, h olvassa ezt és pont emiatt tér vissza, de vállalom)

2019.01.04. 09:17:55

@VV Erőlegény: Lófaszt látom őket gonosznak. Csak a G1G-s vonalon mozgok: aki nem szimpi = GONOSZ

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 09:27:50

Briliáns,,minden szava ül,,,köszi 6paw!!!

hereverő heverő 2019.01.04. 09:30:02

Lóreggelt a GDP termelés szélsebesen vánszorgó sánta, ámde magas lováról. Emiatt nem nagyon fogok ma figyelni meg kommentelni (no nem mintha bárkinek is hiányoznék), aztán meg hétvége amikor igyekszem nem a gép előtt lebzselni. Úgyhogy írjatok minnél többet, hátha képbe kerülök.

@,,: Szerintem Ribike megy vissza vasárnap. Beírnád nekem, ha szépen nézek?
Köszönöm.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 09:32:02

@0.5 bit: @Gyöngyszemek:

Daninak a fülében ott van a súgógép (vagy nagyot hall, de ezt nem hiszem)

Szóval kényelmesen elmondhatták neki kintről, mint kell mondania

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 09:39:46

@Spitzbauer:

Ez az első olyan széria ahol láttam személyiség fejlődést. Talán még Olivérnél volt valami, de amit az Özvy személyiség változásán látható az nekem abszolult meglepő.

Így, hogy Radics és Ánusz nem torzítja a személyiségét már majdnem kedvelhető lett a figura...

rostás 2019.01.04. 09:43:52

Az előző hogyvoltnál bekommenteltem mi a véleményem Zsuzsuról és Gregről, meg a "csapatukról". Most kitérnék kicsit Renire. Amit az eredményhirdetésen művelt, az mindent elárult és kifejezetten aggasztó illetve szánalomra méltó. Az állítólagos "barátai" nyertek, és ennek úgy tudott örülni, hogy egy fékezhetetlen taknya-nyála hisztériával túlüvöltötte mindenki örömét, bunkón kirohant, majd folytatta ezt utána is. Csak magával van elfoglalva, a debil bohóckodásáról azt hiszi "show" és pont lesz@r mindenki mást. Az árulkodása is a jó lelkét jelzi. Nem bírja elviselni ha nem róla szól valami. Nos, ez a nő egy 5 éves gyerek érzelmi intelligencia szintjén tengeti az életét, mindenkit sajnálok aki bármilyen kapcsolatba kerül vele, beleértve a családját is. De ez elmondható a "csapata" másik két tagjáról is. Könyörgöm, milyen lelkivilága van annak a felnőtt férfinek aki egy műanyag babára akar hasonlítani?! Súlyosan sérült pszichéje lehet szegénynek, de ez látszik is rajta. Zsuzsut hagyjuk, szegénynek egy plankton van az agya helyén, csoda, hogy még életben van. Elmondható, hogy ez a három ember súlyosan sérült lelkű, frusztrált, önértékelési zavarokban szenvedő pszichopata. És nem kedvesek, erőszakosak, agresszívek, minden konfliktust ők robbantanak ki. Minden tiszteletem a többieknek odabent, hogy elviseli ezeket.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 09:47:19

@Spitzbauer: vagy sorosügynök a villában.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 09:49:15

@rostás: hatalmas EKG
Őszintén szólva én a "rajongóikat" nem értem.
Lehet, hogy nem egy műsort nézünk?

rostás 2019.01.04. 09:58:02

@Sanda.Ipse: Nem biztos, hogy népszerű leszek itt ezzel, de félek attól, hogy akik ennek a hármasnak szurkolnak, el kellene gondolkodniuk, és esetleg maguknak is szakemberhez fordulni. :)

rostás 2019.01.04. 10:03:21

@Brigante: VVV most sem egy szimpatikus nő, de legalább nem nyilvánvalóan sérült lelkű pszichopata, mint az ellenfelei és viszonylag összeszedett személyiség. Inkább ő legyen a szomszédom mint a sellőhármasból bármelyik eszelős.

2019.01.04. 10:03:57

@Brigante: EKG
Kár hogy menstruál, így nem fejlődik a Hunyor sztori. (= nem baxnak, mint a nyulak :-)

Sanda.Ipse 2019.01.04. 10:05:10

@rostás: Kezdjük akkor a műsor szerkesztőjével, aki egy interjúban Renit nagyon szórakoztatónak ítélte meg. Engem kezdetek óta konkrétan a hideg kiráz a ripacskodásától, amiben humor vagy szórakoztató elem csak ritkán nyilvánul meg.
A siratóasszonyos jeleneteitől meg hányingerem támad.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 10:10:03

@Spitzbauer:
A bebörtönzését nagyon intelligensen viselte. Képzeld hasonló szituban a sellőhármas bármelyikét! Lett volna dráma.
Hát még, ha kinn hagyja ezt a melegek szégyenét! Hatalmas piros pontot érdemelne.

Maximista vagyok 2019.01.04. 10:10:08

@Sanda.Ipse: a szerkesztőnek lehet hogy szórakoztató, de nekem egy doboz tej sokkal szórakoztatóbb, nem mellesleg jobb látvány is.

rostás 2019.01.04. 10:12:52

@Sanda.Ipse: A műsor szerkesztője annyit látott belőle amit a castingon lehetett. Nagypofájú, vigyorgó bohóc, jó lesz az. Ő sem tudhatta mi rejtőzik a mélyben :) Az a helyzet, hogy a humorhoz intelligencia is kell szerintem. Már akinek nem elég a tortadobálós, fingós, hasraesős. Reninek meg az nincs. Semmilyen.

hereverő heverő 2019.01.04. 10:17:09

@Maximista vagyok: És az ÁFÁja is kisebb, köszönjük meg a nép lánglelkű vezetőjének, a Kárpát-medencék Géniuszának, a Párt eszének és motorjának! Ha ő nem lenne, nem lenne VVRibi sem, TV se lenne és csak dolgoztatnának minket a sorosbérenc migránssimogatóban!
És még @úgymond olvasó mmkk: -nak is:
www.youtube.com/watch?v=VMVfkeRvDRI

2019.01.04. 10:17:48

@VV Erőlegény: Én Rollernek drukkolok, és vagy neki adnám, vagy Lacikának. Az idióták közül senkinek, PUA is elásta magát, Hunyor meg tényleg langyos víz. Özv. F. K. Ribi is szimpibb most, de nem nyerhet, annak rossz üzenete is lenne egyébként.
Hiába jó ez a széria, nem lehet úgy drukkolni senkinek, mint Alekosznak, vagy Réliónak, vagy Attilának. Bár igazából ezeknek sem drukkoltam: az alekoszosban Olivérnek drukkoltam amíg ki nem esett, Au egy szerethető idióta volt rosszindulat nélkül, és Attilát meg utáltam mint a büdös szart, de visszatekintve tök jó volt.
Igazán, nekem az ellendrukkerkedés megy, végre lehet valakit utálni. Lehet, hogy az életben túl jó emberekkel vagyok körülvéve. Szóval imádtam utálni Bélát, Attilát, Vikit, Ádinát, és most kb. egy szériában ugyanannyi utálható figura volt, mint eddig összesen: Ratyis, Ánusz, Ribi (őt már nem), VIPera, G1G, de mindegyiken túltesz Renyhe :-DDD Én kérek elnézést.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 10:19:56

@hereverő heverő: ez az a videó, amitől epilepsziás rohamot kapok :))))))

Angora Cardi 2019.01.04. 10:21:31

@rostás: de de, nagyon sokan így gondoljuk ezt hidd el, egyébként minden szavaddal egyetértek

2019.01.04. 10:22:06

@Sanda.Ipse: És (csak a szerkiket akarom egy jkicsit befolyásolni :-) abból lehet jó műsort csinálni: más okokból ugyan, de se Renyhe, se Süsü nem tudná egyhamar feldolgozni a történteket. Renyhe az ötéves akarnok egójával (nem a szerethető ötévesekről van itt szó, kérem), Süsü meg a mérhetetlen ostobaságával és az üldözési mániájával, amit G1G hozott ki belőle, vagy erősített fel benne. Hja, és mindketten elhiszik, hogy ők a JÓK, a többiek a GONOSZOK. (PUA meg a fax se tudja milyen szerintük)

mobilos perpetuum 2019.01.04. 10:22:52

@rostás: Pszichopata: Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember,,, leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedés: a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partner(ek) kihasználásával vagy promiszkuitással (=GYAKORI PARTNERCSERE), házasságszédelgéssel is párosul, azaz állandó hódítási, uralkodási igénnyel.

Nagyon könnyű ilyen szót valakire ráilleszteni. Hagyjuk a szakemberekre.
Sérült személyiség van mindkét oldalon. Reni most kiverte a biztosítékot nálam is, de ha kiszabadul a villából, gyógyszerek nélkül is gyógyulhat.

2019.01.04. 10:24:20

@Brigante: Egyet szeretnék kérni mindegykitől: NE SÜSÜ NYERJEN, LÉCCI!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 10:27:58

@rostás: @Sanda.Ipse: A "Szentháromság" legszórakoztatóbb eleme, az ökumenikus kiakadás, amikor egy általuk vélt nagyotmondás terítékre kerül.
Ilyenkor a nem túl széles spektrumú mimikák tárháza csúcsra fut, mint a régi Kurosawa filmekben ("kis harag-nagyharag, nagy meglepődés-kismeglepődés, kisöröm-nagyöröm"), melyet a színészek teljes átéléssel prezentáltak.
Továbbá a Semjénes, tömjénfüstből való kibólogatás is feltűnt!

hereverő heverő 2019.01.04. 10:29:02

@Spitzbauer: Hogy őszinte legyek, Laszika és Roli vannak nálam most a toppon, De Adriban még látok lehetőséget. Hunyor kipukkadt, a többiek már csak a kiesési sorrenden vitatkozhatnak.
Ribike szerintem most van a csúcson, ha bennmarad (remélem igen) akkor visszatér a nagy arc, nagy hang szerephez, Hunyor pedig becsúszó szereléssel teszi őt (sejt)milliomossá. Zuzu megborul mert az egyetlen igaz és tisztaszívű barátját kirántották alóla (mellőle), őt mindenki utálja, ő már semmit sem ér, őt mindenki bántja, és mindenki kapjabe - az ámokfutásba 3 nap után fog belefáradni és talán fel is adja. Ha nem, akkor Hunyor viszi párbajra és engedi a pánsellő után. Adri most fog átnyergelni a jók csapatába, ahogy Ribi visszaér a villába, ráugrik és mintha nem ellenségek lettek volna már ajnározza is. Renyhe csak a kameráknak fog játszani ezek után is, de megpróbálja még gatyába rázni a félkegyelmű barátnéját, sikertelenül.
Kövi párbaj Hunyor-Zsuzsi, aztán Roli-Renyhe - tippem szerint.

Angora Cardi 2019.01.04. 10:34:41

@hereverő heverő: Roli előzetes terve szerint Roli-Adri, majd az egyik fiú újra Greggel, szóval ők nem biztos, hogy vivit sanszosnak tartják - illetve ez azon a ponton volt valid még mielőtt a kihívás megtörtént, nyilván változnak a viszonyok, Vivi esélyei is minimálisan javulhatnak, ha netán visszajön és a mocsáriak nem merik/akarják újra kivinni vivit akkor már ő is bent lavírozik a top 3-ban ami neki valszeg a csúcs lesz.

Lacika még most is csodásan mindenki látómezőjén kívül van, ez a lekvárnak jó hír.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 10:36:52

@Angora Cardi: belekvárkodik a döntőbe (nincs kedvem dóóóógóóóózniiiiiiiiiiiiiiii brühühü)

mobilos perpetuum 2019.01.04. 10:41:51

@hereverő heverő: Hunor, ha rájön: az ezüst, bronzérem, amit Roli neki szán sz@rt se ér, betarthat a nagy manipulátornak. Drukkolok neki, Laszikánknak is. Zuzu szerintetek meg van borulva, ma láthatjuk majd, Renivel mennyire fog összeveszni, remélem végleg, és akkor játszhatja még a kis butus szerepét. Hunor nem meri kihívni, ráadásul párszor már smárolgatta.

Angora Cardi 2019.01.04. 10:42:41

@úgymond olvasó mmkk: belekvárja magát (nekem sem sok..)

rostás 2019.01.04. 10:43:22

@mobilos perpetuum: Nem csak simulékony modorú pszichopaták vannak, olvass még utána :) "fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi" Ez mind a háromra, de Renire meg Gregre hajszálpontosan illik. És, nem. A többiek közül senki sem ennyire elviselhetetlenül infantilis, erőszakos, trágár kretén mint ezek.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 10:47:01

@mobilos perpetuum:
a néző dönt, nem Roli. De ha erről van szó ebben a pillanatban inkább Roli nyerjen, mint bármelyik más. Ebben a pillanatban! Korai még az esélylatolgatás ezt én ugyanúgy leírom itt naponta, mint te a szellemi fogyatékosságok tudományos(?) analízisét.
Bárki, csak a sellőhármasból egyik se!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 10:51:27

@rostás: no igen ha a pokolban a Rúdlény lesz mellettem a szomszéd bugyorban asszem az elég kemény büntetés lenne

@Spitzbauer: valahogy a VV-szex jelentek nem spiráznak fel ... kb annyira képes megemelni a libidó szintemet, mint egy kihűlt sajburger a McDonald's-ból..

Hunyort sajnálom mert ezzel cseszte el a 36 millához való hozzájutás esélyét. Mindamellett villarekorder lett a srác... jóformán csak a konnektor nem lett meg neki eddig odabent...

Sanda.Ipse 2019.01.04. 10:53:28

@Brigante:
G1G sem volt még meg Hunornak:)

mobilos perpetuum 2019.01.04. 10:53:38

@rostás: Greget odasorolom, azt tényleg kifelejtettem.
Nem én: Roli mondta Zsu-ra: színésznő. Szerintem besorolhatatlan kategória.

Idő hiányában idézek egy hozzászólót, Rolira csak annyit írt: egy fasz.
A fasz : erős, kemény, élet tud fakadni belőle.
Roli legfeljebb egy puha pöcs.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 10:55:43

@hereverő heverő: szerintem Adri biztos, de hogy ki lesz a másik fél azt nem tudom most megmondani...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 10:56:09

@hereverő heverő: Fénylőcsillagvezérünk legutóbbi debütálása, pöttyedt félresikeredett a frissen megválasztott brazil elnök színpadán..
Pedig megválasztását követően O 1 G kezét-lábát törve, az elsők között sietett gratulálni és benyalni az illiberálisan szélsőjobboldali, január elsején az államelnöki beiktatását ünneplő Jair Bolsonaro nevű alaknak, de sajnos sem ő, sem a brazil kormány nem vágta, hogy ki a fene az az alak, akivel együtt vigyorog az egyik csoportképen. Persze ebben is meg lehet találni a háttérben megbújó hízelgésre okot adó szálat, de szerintem ez úgy ciki, ahogy van.
Vagyis a magát világpolitikai tényezőként számon tartó Orbánt csak úgy összetévesztik az amerikai külügyminiszterrel (vagy akárkivel) és ennek köszönhetően állnak le vele fotózkodni.(????)
Valaki mondja, hogy egy kurva nagy hoax az egész, vagy hogy Kafka szórakozik velünk, miközben Örkény vállát veregeti, mert ez…,,,hát nem is tudom...

Sanda.Ipse 2019.01.04. 10:58:02

@mobilos perpetuum:
Ahhoz képest, hogy puhapöcs, Danibá Rolit nevezte meg, mint a legkitartóbban sportoló villalakót a fitness hétről.

bel ami 2019.01.04. 11:00:10

T. Szerkesztők!

Kérem, hogy ezentúl mindig, mindenben Zsuzsu nyerjen.

Köszönöm.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 11:00:22

@UdvariatlanBolondvagyok:
Legalább elérte szegény O1G, hogy meghítták. Trumplinak hiába nyalt annak kampánya alatt, azóta is késik a meghívó.

MosóMaca 2019.01.04. 11:00:47

@Maximista vagyok: most olvastam vissza, a még éjjel írt szösszeneted a "sportemberségről" minden egyes szavával maximistán egyetértek! Kávé mmkk jöhet!
@hereverő heverő: Adrika még szerintem is okozhat meglepetéseket, kivéve, ha sellőlény megy most vissza, akkor elvesztettük a mocsárban őt is szerintem

Bevallom, annyira előjött a munkaundorom, hogy képes voltam megnézni Vakera videóját. Két fontos tanulság: Nő legyen a talpán, aki ellen bír állni Csokinak, annyira jó pasi. Illetve azt gondolja, hogy mikor a haját szidta mindenki, akkor azzal viccelődtek, hogy hiányolta a hajpakolását és ez maradt rajta. Az, hogy halálosan igénytelen, undorító a póthaj kreálmánya, az nem jött le neki. Ja, és ugyan nem mondta ki, de tényleg belezúgott hunyorba, mint vakló a gödörbe

Maximista vagyok 2019.01.04. 11:01:57

@Sanda.Ipse: Dani biztos nem ért hozzá :D elvégre a csillámfaszláma-hajdú kettős nyert

MosóMaca 2019.01.04. 11:02:21

@bel ami: kérésed már meghallgattatott szerintem. Zsuzsuka a fitnesskirálynő

moletty 2019.01.04. 11:03:55

@Gyöngyszem@,,: Kiról beszéltek ????

rostás 2019.01.04. 11:04:47

@mobilos perpetuum: :) De ha a szomszédom lenne, nem gyújtaná rám a lakást vagy nem kenné be szarral a kilincsem ha véletlenül lehugyozná a kutyám a lábtörlőjét.

hereverő heverő 2019.01.04. 11:04:49

@mobilos perpetuum: te meg még sose láttál puha faszt? Elmondom, van puhafa és keményfa, ezt a fák erezete és az ezzel szoros összefüggésben keménységük alapján osztályozzák. És ezek kártevői: a puhafaszú és a keményfaszú. Egyikből sem ered élet.

2019.01.04. 11:06:57

@mobilos perpetuum: @hereverő heverő: Rollernek az a hátránya, hogy nem szép ember (de gavallér :-). Ha Hunyor viselkedne/gondolkodna így, torony magas esélyes lenne.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:07:52

@MosóMaca: Jessztudéj, pedig a fitnesskirály!

moletty 2019.01.04. 11:08:06

@bel ami: HA vicceltél akkor max LOL, ha komolyan gondoltad, akkor félhülye vagy Te is !

hereverő heverő 2019.01.04. 11:08:19

@Spitzbauer: de Hunyor rendőr volt. Gondolkodás szempontjából ez.. hm..

Sanda.Ipse 2019.01.04. 11:08:39

@bel ami:
Ez csak természetes kérés nélkül is:)
A szerkik nevében!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 11:09:19

@Spitzbauer: Hunor milyen szép, szabályos, és mégsincs előrébb a listámon, mint Roli, nagyjából egy szinten vannak

MosóMaca 2019.01.04. 11:09:40

@UdvariatlanBolondvagyok: össze is illenek, lehet nekik is egy királyságuk. Mondjuk jó lenne egy másik bolygón.... Szóval, ha udvart keresel magadnak.... :)

2019.01.04. 11:09:41

@mobilos perpetuum: Te régebben jobb fej vótá', nem? :-DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 11:10:01

@hereverő heverő: Hunor akasztott ember is volt, maradjunk ennyiben :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:11:05

@Maximista vagyok: Ezt a teljesítmény képtelenség hexameterbe ötvözni!DDD

hereverő heverő 2019.01.04. 11:11:47

@úgymond olvasó mmkk: akasztott rendőr hideg fejjel gondolkodik. Új dakota közmondás.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 11:12:57

@hereverő heverő: egy másik dakota közmondás szerint ha kiesik az irattár az ember lányának a kezéből a röhögés miatt, akkor az ember lánya meghúzkodja a bajszodat.

2019.01.04. 11:14:45

@hereverő heverő: oszt még onnan is el kellet valamiért jönnie :-D. Persze nem bánnám, ha ő nyerné, csak ne a Mocsár.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 11:16:03

@úgymond olvasó mmkk:
Hunor remek escortos lehetne extrákkal korosodó hölgyek részre. Színház, társas események.
Remekül megélne belőle.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:16:04

@MosóMaca: A Bermuda-háromszög kiváló helyszín volna...

MosóMaca 2019.01.04. 11:17:43

@UdvariatlanBolondvagyok: véleményem szerint nincs elég messze, de komolyabb kompromisszummal el tudom fogadni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:18:23

@Sanda.Ipse: Nem beszélve az uniformisról...Arra buknak az antik-bakfisok!

hereverő heverő 2019.01.04. 11:19:58

@Sanda.Ipse: ...és most Hunorka, hátat fordítok, és leveszem a melltartóm. Jaj 25 éve nem masszírozta senki a meztelen hátamat, mióta szegény Tihamérom levetette magát a sámliról, istennyugosszaszegényt.. Kicsit előrébb is masszírozz Hunorkám....

hereverő heverő 2019.01.04. 11:22:08

@hereverő heverő: és ide csatlakozva: jaj de szép szemed van Hunor.. a kurva anyádat :D

É2I 2019.01.04. 11:23:00

Gyóóóreggelt!

Nos 6paw ez geccci gyó lett!!! Nagyon levetted ezt az agymenést :D Mondjuk nekem az is kellett, hogy megnézzem még tegnap a reteklapon - pedig nem igen szoktam, max. beletekerni. Persze így is vagy 4-5 részletben. De pont ezek a gondolatok jutottak nekem is eszembe. EKG.

Az, hogy zsüzsüt hoszták ki póuzernek szerintem az a kínvogyor miatt lehett amitől én is megiLLYedtem. Nekem a gyűrűsről max a ribi szó jutott általában eszembe, nem a sátánista és meglátva zsüzsükét rögtön az ugrott be, hogy lehet átszállt bele....

A PBP kutyás megjegyzéshez; pont ugyan ez ugrutt be, hogy szerencsétlen blöki úgy szégyenli a helyzetet, hogy a fejét sem bírja felemelni, csak néz maga elé és sajnálja, hogy PBP mellé űzte a sors... Pedig bírtam volna, ha szárazbaszást gyakorol a gazdi lábán....:P

6paw tessék teljesen felgyógyulni és a belevalót is összefirkálni, mert az is jó anyag volt! :D

Sanda.Ipse 2019.01.04. 11:23:33

@UdvariatlanBolondvagyok:
Menyasszonyok lánybúcsúját is vállalhatná.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 11:23:34

@hereverő heverő: tudom, hogy nincs :)

@Sanda.Ipse: nekem nagyon nem jön be Hunor :))

hereverő heverő 2019.01.04. 11:25:08

@úgymond olvasó mmkk: akkor hozzád Dajcstomit küldjük melegítőnaciban.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:25:47

@Spitzbauer: Megdugta a kihallgatótisztet Zámbóné született Alpár Arankát...,nem tett jót a karrierjének...

Sanda.Ipse 2019.01.04. 11:26:47

@hereverő heverő: vagy tangában. MMKK választhat...

hereverő heverő 2019.01.04. 11:29:00

@UdvariatlanBolondvagyok: de legalább a faszából élet fakad (mint az immáron köztudott). Megjegyzem, az enyémből sárga csermely szokott fakadni, napjában többször is, de lehet hogy ezért éledt fel a körtefa?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:30:54

@É2I: Egy élőben való bokárapisálást hiányoltam...

hereverő heverő 2019.01.04. 11:31:37

@Sanda.Ipse: a tanga feláras. Esetleg tehetünk kivételt: tangában, de nem borotválkozik előtte. @úgymond olvasó mmkk: így megfelel?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:33:54

@úgymond olvasó mmkk: Nem folytatnám a tukmálást Gulyás úrral egy kotonpizsiben..
Vagy mégis? Szemüveg maradhat, az olyan cukker!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 11:34:44

@hereverő heverő: novák katika keresett, mondta, hogy a mai nap nem lesz neki alkalmas

csincsilla72 2019.01.04. 11:35:27

@Sanda.Ipse: Teljes EKGmról biztosítlak :-) A sellő-csapat kezébe egyheti fizetésnél többet nem adnék. Maximum a szappant, a törölközőt és a fésűt. Roli, Lacika és esetleg Hunor lehet nálam befutó. Hunor mondjuk abban az esetben, ha Roli és Lacika megborul idegileg, elveri sellőéket és kizáródik a játékból.

hereverő heverő 2019.01.04. 11:37:24

@úgymond olvasó mmkk: sebaj, majd az életet adó aranycsermellyel megöntözöm ... kedden megfelel neki? Hétfőn Budaházi Eddánál fakasztok életet és mosolyt

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:37:43

@úgymond olvasó mmkk: Tudom, csattan az ostor, mostantól csak takarékon pislákolok!

Angora Cardi 2019.01.04. 11:37:54

@MosóMaca: bizony erősen látszott hogy beleesett Huniba

hereverő heverő 2019.01.04. 11:39:51

@Angora Cardi: sajnos a szerelmes fingról lemaradt.

Rozsgyi 2019.01.04. 11:40:38

@hereverő heverő: ott bukik az egész hogy a pansello fog visszamenni, és onnantól 4-3 az óvoda javára. A következő kiválasztása Roli vagy laszika, ő kivisz Renyhet mert még nem volt és bukik, utána aasikat választják az kiviszi Greget és bukik végül marad Hunyor adri és a debiltrio

MosóMaca 2019.01.04. 11:40:55

@csincsilla72: fésüt ne adj ezek kezébe, abból is mindig csak a balhé van ....
@úgymond olvasó mmkk: novák katikás riposton felnyihogtam, csodás volt! :)

csincsilla72 2019.01.04. 11:41:16

@hereverő heverő: Légy szíves, őt ne szaporítsd!
Köszönöm :-)

MosóMaca 2019.01.04. 11:42:14

@csincsilla72: az lemaradt, hogy Zsuzskát a törölköző rendeltetésszerű használatával is összezavarod! Maradjunk csak egy fagolyónál. Azért ne kettőt, mert akkor az egyiket elrontja, a másikat meg elveszíti

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:43:01

@hereverő heverő: Sokadikai.., provizórikus megoldás! Azért afrodiziákum nem árt a tarsolyban...
Nézem innen, nézem onnan, nézem elölről, nézem hátulról, de egy hasáb fával hamarabb vegyülnék....

Angora Cardi 2019.01.04. 11:43:53

@hereverő heverő: igen sajnos pedig mekkora kárálás lett volna

hereverő heverő 2019.01.04. 11:43:57

@csincsilla72: csak ugyanúgy mint a körtefát. Hátha belé is beleesik a puhafaszú. Mint a körtefámba.

hereverő heverő 2019.01.04. 11:45:36

@UdvariatlanBolondvagyok: ez egyetértésemmel találkozik. Előbbi válaszom neked is magyarázattal szolgálhat.

moletty 2019.01.04. 11:45:42

@úgymond olvasó mmkk: Novák katikát basza meg egy halom indiai kanmigráns ! (Seggbe !)

,, 2019.01.04. 11:45:46

@hereverő heverő: beírlak, mert tényleg szép szemed van, sanyikám
@Rozsgyi: özvegy Viviné szül. Hunor megöröli a duplajelet

csincsilla72 2019.01.04. 11:46:13

@MosóMaca: Jogos! Bammeg, ezek levegőt hogy vesznek? Fülükre mondott ütemre?

moletty 2019.01.04. 11:47:34

@MosóMaca: VAn egy új mondás, a raklapoknak és faékeknek szokták mondani :
egyszerű vagy mint VVzsuszu !
Értelmesebb faékek zokognak rá a szégyentől !

Maximista vagyok 2019.01.04. 11:48:18

@MosóMaca: ne basszál már így ki vele, a fagolyó neki már egy nagyon összetett szerkezet.

MosóMaca 2019.01.04. 11:48:23

@moletty: azért ez tényleg sértő! Ne menjünk le ilyen sértések szintjére.

moletty 2019.01.04. 11:49:13

AZt én csak álmodtam, hogy VVV aszonta h. megjött neki Mesike és ezért nem kúr ?

csincsilla72 2019.01.04. 11:49:26

@moletty: Mi bajod van szegény indiaiakkal? :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 11:50:09

@moletty: ne akarj rosszat. az indiaiaknak.

moletty 2019.01.04. 11:50:19

@MosóMaca: A faékre nézve mondod ?

MosóMaca 2019.01.04. 11:51:03

@moletty: persze, mi másra?! Mondjuk a raklapra meg teljesen méltatlan!

moletty 2019.01.04. 11:51:43

@úgymond olvasó mmkk: :D :D
Azok ahogy olvasom sokan tényleg állatok : megerőszakolnak egy csajt, majd amikor feljelenteni megy a rendőrségre ( aki amugy is basznak rá) leöntik savval !

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 11:52:21

@Rozsgyi: ez jár az én fejemben is... a vasárnap érdekes és sorsfordító lesz... lehet, hogy VVV jobban járt volna, ha ő kapja a zöld kendőt és kiviszi Adrit...

moletty 2019.01.04. 11:53:00

@MosóMaca: Akkor ELNÉZÉST kérek a faékektől és raklapoktól, akik hasznos és értékes részei társadalmunknak ( ellentétben Zsuval)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 11:59:14

@úgymond olvasó mmkk: Pedig egy raklapokra épült ország, jobban teljesít!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:00:08

@UdvariatlanBolondvagyok: nem a raklapra mondtam, hanem az indiaiakra

Maximista vagyok 2019.01.04. 12:04:40

Na, járt nálam egy hölgy aki elég szolidan volt sminkelve. Nem tudtam eldönteni hogy ő most egy olajfestmény vagy valami vicc :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:06:44

@Maximista vagyok: dikk, neked a sminkelt hölgyek jutnak, micsoda luxy :D

stv141 2019.01.04. 12:18:17

Sorry a tudatlanságomért, valaki megmondani, hogy mit jelent az "EKG" amit itt használtok kommentben? :) Köszi!

csincsilla72 2019.01.04. 12:20:26

@stv141: Azt jelenti, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Pontosabban együtt ver a szívünk, azonos szívfrekvencián vagyunk. :-)

Maximista vagyok 2019.01.04. 12:20:55

@úgymond olvasó mmkk: mekkora zenét találtam te jó ég :D

Boris Brejcha - Purple Noise (ne kérdezd miért de tetszik)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:27:08

@hereverő heverő: elszámoltam tízig, nyolcnál kaptál egyet, érezted? :)

@Maximista vagyok: mindjárt megnézem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 12:28:46

Mekkora vamzer pitsa ez a renyhe :hanyas

Gyöngyszemek 2019.01.04. 12:31:00

@csincsilla72: Köszönöm a választ. Én is rá vagy a Gergőre gondoltam

moletty 2019.01.04. 12:31:36

@stv141: És persze valamelyik VV szériában használta valamelyik benntlakó , az itteni népeknek pedig annyira megtetszett h. elkezdtük használni.
Nem tudom a kinti világban ismert-e de rövid és frappáns a mai fiataloknál kb. ezt jelenti az "adom" kifejezés !

2019.01.04. 12:32:22

@stv141: @csincsilla72: Valamelyik agyhalott mondta kb. az aurélius időszakban a másik agyhalottnak a vellában, hogy "Egy ékágén vagyunk." :-DDD

MosóMaca 2019.01.04. 12:33:05

@stv141: korábbi VV-s szöveg volt, ami itt megmaradt, aktív, nagyon aktív haszbnálatban az egyetértés kifejezésére.

Ezt az EKG szócikket ki kéne tenni borítóképrre, vagy csinálni egy GYIK-ot, mert minden új belépő megkérdezi :) Ez nem cikizés, vagy beszólás, én sem tudtam sokáig!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 12:35:46

Sebajtobiasrenyhe hogy besirt hogy nem fogyott.
Hétfőtől úgy fog zabálni mint egy malacka.
Szinmuvesz.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 12:39:05

@szociál: Mindent félretéve, ezt mondjuk tényleg nem értem. 5napi koplalás után, nemhogy fogyott, hízott a nyomorult...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:41:22

@UdvariatlanBolondvagyok: látod, tudod te, hogy mikor kell befogni a szádat, ügyes vagy, kapsz egy kockacukrot.

hereverő heverő 2019.01.04. 12:43:48

@stv141:
Egy Kertben Ganajozunk.
Egyszerre Kergetünk Gazellát
Együtt Keféltük Gizellát
Egyszerre Kaptunk Gonorrheát

stb. Amúgy meg amit @csincsilla72: írt :)

rostás 2019.01.04. 12:45:27

@UdvariatlanBolondvagyok: Ha tényleg koplalt. Sok mindent nem látunk, illetve csak az nem hizlal amit nem eszel meg.

MosóMaca 2019.01.04. 12:46:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Én meg azt nem értem, hogy ha hízott, akkor hogy a fenébe hozták ki nyertesnek?! Greg elfogyott egy fél szivárványívet, meg lerázta magáról a csillámport és az ellensúlyózta?! Valaki esetleg kimenthetné a stremből a táblát, amire edzőbá írt, ha nagyon ráér, mert nekem tényleg nem áll össze a matek. (mondjuk hüjevagyok a matekhoz)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 12:47:29

@úgymond olvasó mmkk: Pitizek...fene se mer a kiképzővel kutyázni!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 12:47:41

@UdvariatlanBolondvagyok:
Szerintem a feje nőtt neki :)
Vagy 5 kiló sminket hordott fel a burajara.

Roli Mivanja már nagyon hiányzott.
(nem)

@úgymond olvasó mmkk:
Kalanyosné Blaha Lujza

MosóMaca 2019.01.04. 12:48:40

@rostás: igen, ki tudja mennyi dugi csoki volt még ott, illetve mennyit ivott szilveszterkor, vagy nem éppen megjött-e neki. Ezek speciel kilókat jelenthetnek. Az alkohol hatására is rengeteg vizet köt meg a szervezet. Szilveszter után mérlegelni mazochizmus :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:49:47

@UdvariatlanBolondvagyok: most már visszakozol, de amikor @hereverő heverő:re kellett replikázni, az nagyon ment!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 12:52:22

@UdvariatlanBolondvagyok: valaha élelmiszeripari mérnök voltam. Az egyetemen azt tanultuk, hogy az emésztő rendszer emberenként változik. Vannak olyan emberek akik a zöldségalapú étkezéstől jobban gyarapodnak, mint az állati eredetűektől. Mindamellett, ha a malacokat nézed, kukoricán azok is fel tudnak hízni... minden csak mennyiség kérdése...

Sanda.Ipse 2019.01.04. 12:53:11

@MosóMaca:
Csak úgy nyerte, mint a pózolóst. Hogyan nézett ki mámeg?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 12:53:48

@úgymond olvasó mmkk:
Renyhe bőgős fejetol rókázni tudnék.
Még annak se örül hogy Zsu barátnője nyert.
Ráadásul elzartak vivit, ami tuti renyhe ötlete volt ezer %

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:54:07

@szociál: lakatos dzézönsztetem :))))))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:54:38

@szociál: persze, hogy nem örül, mert egy önző picsa

MosóMaca 2019.01.04. 12:55:25

@Sanda.Ipse: ja, mondjuk nem is olvasták be rendesen mindenki eredményét, szóval lehetett ezen is okoskodni.... Még a végén tényleg Bel aminak lesz igaza, minden szaros versenyt megnyeretnek a szefóssal, hogy legalább csak renyhe bömböljön a vereségek miatt.

Egy Hun Hunniából 2019.01.04. 12:55:33

Én (is) még mindig a lányokat szeretem! Akár homofób (már mért lenne az?!) akár nem.Evvan buzik!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 12:55:36

@úgymond olvasó mmkk:
Klinikai eset ahogy ez kiborul, betegebb zsunal.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 12:56:09

@rostás: @MosóMaca: Valószínűleg kevés folyadékot vitt be, ezért nem indult be a fogyási folyamat. Egyébként azt elhiszem, hogy nem zabált Renyhe...

MosóMaca 2019.01.04. 12:56:47

@szociál: szerintem greg csillámporos agyából pattant ki, nem renyhéből.
@úgymond olvasó mmkk: önző picsa, 0 érzelmi intelgienciával és 0 tartással, és kb. a farkasok nevelték

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:56:54

@szociál: lehet vissza se nézem inkább délután :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 12:56:59

@csincsilla72: kíváncsi vagyok ki találhatta ki... óriási asszociációs képesség kellet hozzá, nekem ez soha nem jött volna ki magától :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:57:36

@MosóMaca: az érzelmi intelligencia meg a tartás egyikre sem nagyon jellemző benn

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 12:57:57

@UdvariatlanBolondvagyok: ő ígyis-úgyis rosszul jár, ne fokozd :D

stv141 2019.01.04. 12:58:21

@MosóMaca: próbáltam google-ben rákeresni, de nem találtam választ, csak az orvosi ekg-t dobta fel :D abból a szériából nem láttam semmit, csak már nagyon idegesített, hogy sokan használják, de sejtettem, hogy valami "egyetértek" jelentése lesz :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 12:58:39

@MosóMaca:
Lehetséges h a lelekkuro otlete volt.
Renyhe feje miatt nézhetetlen ez a műsor, 20-as karika kéne a sarokba.

MosóMaca 2019.01.04. 12:58:42

@UdvariatlanBolondvagyok: ebben is lehet igazság, de én speciel zsu hízására gondoltam. Az számomra, meg szerintem minden értelmes nő számára, aki nem a Cosmopolitan életvezetési tanácsai alapján él, egyértelmű, hogy egy hét alatt nem lehet kilókat fogyni

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 13:00:13

@MosóMaca: nem farkasok, azoknak van tartásuk! Nekem a razfilmes hiénák jutnak róla az eszembe

hereverő heverő 2019.01.04. 13:00:16

@úgymond olvasó mmkk: ne bántsd a barátomat, mert rád uszítom az aranyhörcsögödet! Vagy rád uszul a vérnyúl :)

Egy Hun Hunniából 2019.01.04. 13:00:48

@Brigante: Jó hogy otthagytad az élelmiszeripart! :-D
A kukorica mikor, melyik birodalomban volt ZÖLDSÉG?
A bzöldségek legalább fele víz! Na attól aki hízni tud (az zugevő!), azt mutassák meg nekem is!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:00:49

@Brigante: Malacok!DDD...Minő asszociáció...le is ragadtam a tangás, barnára kent "hello röfiken"

Sanda.Ipse 2019.01.04. 13:01:36

@szociál:
Ne túlozz! Maradjunk csak a ripacsnál.

Dr.Zé 2019.01.04. 13:02:57

@Gyöngyszemek: Csak hogy szép legyen az álmod : spinoffashion.blog.hu/ - itt megtalálhatod. Psszt ! nem én mondtam.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.04. 13:03:58

@Egy Hun Hunniából: Növényi eredetű táplálék. így helyesebb :), de a krumpli zöldség és attól hízol ám rendesen...

MosóMaca 2019.01.04. 13:04:40

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem anyukám egyik aranyköpése jutott eszembe, nagyon régről. Mikor kb este 10-kor nekiugrottam otthon egy cső főttkukoricának, ő meg megkérdezte nagyon kedvesen (se) nem azt mondtad, hogy diétázol? Mondom de hát a zöldség nem hízlal :D Mire ő: persze, azért adják a disznóknak is. Köszi anyu :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:05:51

@MosóMaca: Persze,,ez természetes...esetleg formabeli átalakulásról lehet szó, komoly súlycsökkenés az elképzelhetetlen, hacsak nem vízhajtó, vagy valamilyen brutál káros szer.
Zsu aranyérmét magam sem értem,,,szerintem Bel Ami keze van a dologban..DDD

Sanda.Ipse 2019.01.04. 13:06:29

@UdvariatlanBolondvagyok:
LOL Úgyis, mint amerikai külügyér:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 13:06:50

@hereverő heverő: dzsungim van, nem aranyhörcsögöm, és egy antiszociális dög, nem is kell uszítanod, harap anélkül is :)

@szociál: te meg véGGYé mán' meg, bántanak :((((((((((

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 13:07:36

@MosóMaca:
Kilókat nem lehet fogyni de legalább a belrendszer kitisztul, és nem lesz puffadtsag érzete.
Keveset kell enni többször.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 13:12:21

@úgymond olvasó mmkk:
Mi vagyok én robotzsaru, vagy bodyguard?
Nem is bánt senki pocokmadar.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:12:54

@MosóMaca: Ez jó!:)) Ami még furcsa, hogy ellenben Hunci hízott!!!...???

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 13:13:32

Széééép napot! Már onylány vagyok, van gépen, felsőbb szintre költöztem - egy emelet- a melóhelyen, de ugyanazokat látom! :D
Bevallom a tegnapit fél füllel követtem mert ismét lelki szemetesládát játszottam.
Azt láttam hogy Renyhe vertyákolt meg tutult, mert nem fogyott egy grammot sem, Zsuzsuval egyetemben mégis Zsizsikes lett a fittbajnok csaj. Kb ennyi maradt meg meg Ribi elzárása, aki csak azért került parkolópályára hogy ne nyerje meg Zsuzsu elől a fittkirálynői címet. Gondlom sellőgyerek sugalmazta neki. Nem volt gonosz húzás... vegytiszta szeretet csak. Ja mégsem! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 13:14:54

@szociál: a robotzsaru az a Hunyor, mókuscica :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 13:17:47

@szociál: maradjál már magadnak, katicapingvin. nem vagy quasimodo :)

mobilos perpetuum 2019.01.04. 13:19:44

@@@@@@
A menetközben érkezett gratulációkra majd a későbbiekben reagálok.

Most arról, milyen Valótlan Világot mutat az ertéel Való Világ helyett.
Kevesen tudják, hogy az Alekosz-széria legnagyobb balhéját a retekklub eltitkolja, pár éve még találtam rá utaló cikket. Pontosan Szentestén jutott eszébe Baukó Évának, hogy a szívében tomboló túláradó szeretetből másnak is jusson. Ezért lecigánykurvázta Gigit és lecigánygyerekezte Bécit. www.hoxa.hu/valo-vilag-2010-forum-oldal-3098

Helyette viszont láthattunk egy Valótlan Világot: szeretettől csöpögő jelenetet, párás tekinteteket. Pedig az akkori szériában akkor kezdődött a háború.
(Jót röhögtem most a hófehér ruhás Baukó-angyal láttán.)

Aki visszanézi a VV4-et, ott már csak a következő kiválasztások indokaként hallani pl. olyat, hogy Lacira, (Dr.Lázár László) azért kerül jel, mert nem lépett közbe a karácsonyi veszekedéskor.

Sajnos már az éjszakai online közvetítések sincsenek, ami amúgy szintén szűrt anyag volt: egyszerre minimum tíz kamera működik, valakik eldöntik melyiket adják le.

A mostani tehát nem az első, amikor fontos eseményeket kihagynak.
A szerkik döntenek, mit tálaljanak elénk. Csoki kiesése ezért is megnyugtató, épp elkezdték tolni előre, hogy végül győztesként kihozhassák.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 13:20:04

@úgymond olvasó mmkk: RZS-t én használok 8 éve :D :D :D Kedvenc programom! :D

MosóMaca 2019.01.04. 13:20:56

@UdvariatlanBolondvagyok: de Hunyornak az volt a feladata, hogy hízzon, nem? Mert ő beköltözéskor fogyott. Vagy nem figyeltem? Amúgy BV-ben edzőbá is aszonta, hogy szerinte ők nyertek volna, mert Vivin rendesen látszott, hogy fogyott, formálódott.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:21:29

@Nyuszomuszo83: Szia nyulam! Még ugyan nem derült ki a mesterterv kiötlője, de gyanítom nem a művésznő fejéből pattant az isteni szikra...Az indok azonban egetrengető volt!
A bajnoknő azt fejtegette hosszasan, miközben alig akart kiesni az agyonartikulált csőrén, hogy nem méltó, hogy sportemberek mérjék össze a tudásukat az amatőrökkel szemben...
Na erre varrjál pompont!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 13:21:34

@Nyuszomuszo83: szabsos kolléganőim imádják, rosszul vannak, ha nem krepál be naponta minimum egyszer.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:25:36

@MosóMaca: Akkor Hunyor ehetett??? Vagy hooogy???

MosóMaca 2019.01.04. 13:28:58

@UdvariatlanBolondvagyok: gondolom neki izmot kellett volna építeni,de azt nagy súlyok és extra fehérjebevitel nélkül,hogy,azt nem tudom

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:30:39

@Nyuszomuszo83: @úgymond olvasó mmkk: Ojoj!!Az valami belügyes cucc...hölgyeim!
Önként nyújtom kattintásra a bilincsemet....nem kell rámkeresni!!!DDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:32:33

@MosóMaca: Valóban fölöttébb gyanús! A leghihetőbb Greg és Roli...

0.5 bit 2019.01.04. 13:34:13

@MosóMaca: "Valaki esetleg kimenthetné a stremből a táblát, amire edzőbá írt, ha nagyon ráér, mert nekem tényleg nem áll össze a matek."

Zsu: 61,3 -> 61,6 = +0,3
Greg: 69 -> 67,6 = -1,4
Össz: -1,1 kg

Adri: 57,3 -> 56,8 = -0,5
Roli: 98,8 -> 97,7 = -1,1
Össz: -1,6 kg

Reni: 73,8 -> 73,1 = -0,7
Lacika: 78,7 -> 78,3 = -0,4
Össz: -1,1 kg

VVV: 54,7 -> ismeretlen = nincs adat
Hunor: 84,5 -> 85,8 = +1,3 kg
Össz: nincs adat

1. helyezett: Zsu-Greg: -1,1 kg
2. helyezett: Adri-Roli: -1,6 kg
3. helyezett: Reni-Lacika: -1,1 kg
4. helyezett: VVV-Hunor: nincs adat

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:35:52

@MosóMaca: Vivi szerintem visszament a belépő súlyára..,No, nem a 42-re, mert az barokkos túlzás, de az 50-re igen...kár, hogy nem tudjuk meg soha,,, köszi Zsu! Puszi!

Angora Cardi 2019.01.04. 13:37:21

@Brigante: Aurelio aranyköpése volt (ha még nem írták mert nem frissül nálam csak lassan)

MosóMaca 2019.01.04. 13:37:28

@0.5 bit: Köszönöm! Szóval akkor Roliék többet fogytak, de egyénileg Greg dobott le többet és ezért ők nyertek?!

Angora Cardi 2019.01.04. 13:39:44

@Nyuszomuszo83: mijaza tutult? már régóta meg szerettem volna kérdezni :)
szijaNyussz

MosóMaca 2019.01.04. 13:40:36

@Angora Cardi: bőgni, hisztizni, de igazából mikor csak úgy könnyek nélkül vinnyogsz, jó hangosan, hogy mindenki rád figyeljen.

Angora Cardi 2019.01.04. 13:40:54

@MosóMaca: 18 évesen nem kunszt fogyni (jóvan irigy vagyok)

Angora Cardi 2019.01.04. 13:41:25

@MosóMaca: há az tényleg tipikus reni, néha vivi - felveszem a szótáramba, köszi :)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 13:41:58

@úgymond olvasó mmkk: Én 8. évem taposom vele hosszú kapcsolat a miénk, szidom is, de kisujjamban minden csinnyabínja, persze a kpi hibák kivédhetetlenek!
@UdvariatlanBolondvagyok: Beletapostál félig meddig de már nem ott székelek, kissé más a hely. Tipikusan ez a program a rendőrségnek íródott aztán átvette a többi rendészetiszerv is, így már számos helyen riogatja a kedves kollégákat és kolléganőket. Az eltelt 7 évben már kitanultam, sok újdonság nincs benne, nem hiába és ezt most minden elfogultság és nagyképűség nélkül állítom én értek hozzá a legjobban. Informatikusunk most lépett le, talán ő volt aki még kente vágta! :D Bár ő is csak 2015 óta használta.
Amúgy igen az kiderült számomra is hogy nincs meg ki sugallta ezen isteni ötletet Vivi elzárásáról a zsizsikesnek! De a történés szempontjából lényegetlen. Hiszen az egész triumvirátusra jellemző az általuk oly sokszor emlegetett gonosz jelző!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:42:14

@0.5 bit: Itt valami fejlődésről is hadovált az edzőbá! Ezért nem értettem, hogy a szintfelmérőn nekiestek a feladatnak, mit tót az aludttejnek!
Én biztos ellinkeltem vón, hogy néhány nap elteltével, mennyire rettenetesen sokat fejlődtem!

Angora Cardi 2019.01.04. 13:42:29

@0.5 bit: tehát csalás esete forog fenn

MosóMaca 2019.01.04. 13:43:07

@Angora Cardi: ohh, igen, 18 évesen. Miket össze nem zabáltam és nem híztam (akkor se voltam xs-es méret mondjuk) Fogyni mondjuk akkor még nem is nagyon próbáltam. De 30+ utána fordítottan arányos. Azaz aránytalan.... kötsög genetika, monnyon le

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 13:43:16

@Angora Cardi: Szia Nyusz! Nálunk igy is híjják a sírást, bőgést! Ez olyan mint szabolcsban a matutka,meg a süsü! Mi szotyinak hívjuk meg kapucninak! :D A bőgés felénk tutulás! :D

Charlie100 2019.01.04. 13:44:53

@oh..my...: érdekes hogy egy ilyen jó lehetőséget kihagytak a szerkesztők. Így legalább kapott volna értéket egy elsőre nem túl értékes szuperképesség. Nem is értettem, hogy amúgy mire lenne jó. Mivel nincsenek védettség játékok, így a 8 órás száműzetésnek csak így lett volna ereje, hogy kvázi védettséget ad, vagy jelrakásnál szavazatot vesz el. Lehet jóra-rosszra használni. Mindegy, nem éltek vele, más régiókban mozog ott a kreativitás.
És ez nem Vivien miatt, küldje haza Greget, aztán mehet majd ő is.

Gyöngyszemek 2019.01.04. 13:45:03

@Dr.Zé: végig néztem de nem értem. Én kérek elnézést.

MosóMaca 2019.01.04. 13:46:02

@UdvariatlanBolondvagyok: igazad van! Volt szintfelmérő is, azoknak az eredményei is bejátszottak, ezek csak a kilók.
@Angora Cardi: Ribinél azért ha igazságosak akarunk lenni, nem csak a 18 éve segített, hanem az is, hogy azon kevesek egyike volt, akik szabályosan is csinálták a gyakorlatokat. Az azért nem mindegy formálódás/fogyás témakörében

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 13:46:42

19 évesen 51 kilót nyomtam és az akkori pasim közölte hogy szeretné visszakapni azt a kissé gömbölyű formát, mert nincs mellem nincs seggem! (Meghalt papám, két hónap alatt 61-ről ment le! De akkor sem voltam ilyen amorf mint Zsu vagy Renyhe! És nem vonaglottam egy szál zsínortangában mutogatva magam! :D )

0.5 bit 2019.01.04. 13:47:04

@MosóMaca: "Szóval akkor Roliék többet fogytak, de egyénileg Greg dobott le többet és ezért ők nyertek?! "

Valószínűleg az első és az utolsó hely már mérlegelés előtt megvolt. Valami hasonló beszélgetés volt a BV-ben:
Éva: Ki a legkitartóbb?
Dani Bá: Zsu vagy Greg.
Éva: Csak a fitt héten?
Dani Bá: Roli

A mérlegelés esetleg kis jóindulattal csak a ezüst és bronz érem között dölt el. Ez a fitt hét olyan olimpiai box lehetett:
index.hu/sport/2016/rio/2016/08/17/fokozodik_a_botrany_a_bokszoloknal_birokat_zartak_ki_az_olimpiarol/

Angora Cardi 2019.01.04. 13:50:55

@MosóMaca: monnyon bizony, emlékszem kimentem a kertbe legelni és már tíz kg leszaladt szeptemberi sulikezdésre egy nyár alatt

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 13:52:16

@Angora Cardi: Miután Renyhe belepusztult a fogyás kudarcába, a szerkik megítélhetnének egy fitness -posztumus díjat, és körbevihetnék a külső udvaron. Mégis...

Angora Cardi 2019.01.04. 13:53:26

@UdvariatlanBolondvagyok: miattam az állatkertben is körvevihetik pórázon egész nyugodtan :D de szemellenző legyen rajta, ki is vittünk meg nem is renikém...

Dr.Zé 2019.01.04. 13:55:17

@Gyöngyszemek: Akkor ügyeskedjék egy kicsit , esetleg kérj telefonos segítséget. :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:02:42

@Angora Cardi: Amikor hisztizik, a fejére kell húzni egy 3D-s szemüveget a hullámzó tengerrel...

Angora Cardi 2019.01.04. 14:05:36

@UdvariatlanBolondvagyok: az is jó :D De az a szemüveg is jó volt ami fejjel lefelé mutatta a világot... ha semmi nem áll rendelkezésre, egy fekete kukászsák is megfelel

csincsilla72 2019.01.04. 14:06:32

@UdvariatlanBolondvagyok: De basszus miféle fejlődés? Eleve 3 hónapnál rövidebb idő alatt értelme sincs a fogyás sikerességéről beszélni. Fejlődés akkor van, ha ez idő alatt fogy, többet mozog és diétát is be tud tartani, vagyis az életmódváltás is elindul. :-(

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:06:32

@Nyuszomuszo83: Nekem ez szép, nekem ez jó, gömbö-gömbö-gömbölyű!!!:)

mobilos perpetuum 2019.01.04. 14:09:38

Kaptam olyan megjegyzést, hogy széllel szemben szeretek menni. Csak éppen elfelejtettek az előző évad itteni hangadói a végén IGAZAT ADNI, hogy tényleg nem sokat ért VV8 Dávid játéka. Kötelező volt őt kedvelni.

A VV3: Miló szürke játéka alapján nem örültem, hogy nyert, igazam volt.
VV4 Anikónak, Bécinek, Giginek szurkoltam, Alkoholosz és Éva ellen, az idő igazolta, hogy a szórakoztató bolondból a csatornáját cserbenhagyó, (amelyik segített neki győzni, menyasszonykereső showt kapott) sima futóbolond lett.
VV5 Fecó, Vera játékát többre értékeltem a kétségtelenül jó taktikus, ám embertelen Attilával szemben.
VV6 Viki játéka szórakoztatott, Au félbolond showjával szemben.
VV7 Fannit kedveltem. Arról, hogy élete miért ment vakvágányra ezt ajánlom:mandiner.hu/cikk/20171212_puzser_robert_nevtelenul_sorstalanul_elettelenul
VV 8 Dina, (Hornyák Diána) nem Ádina! nem tudhatjuk milyen lett volna, mert Istenes haverja: Dávid időelőtt kiejtette, majd Atikájával együtt láthatatlansági mellényt vettek fel. A maradékból Soma legalább kissé szórakoztató volt.
Nem tévedtem többet, mint bárki más, nincs mit szégyellenem.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:12:28

@csincsilla72: Igeeeen,,,ez ilyen neszesemmi fogd meg jól hét volt...Az agyonrafújt lufiból zizegtettek egy kis levegőt....Szinte kódolni lehetett Renyhe dührohamát...Felülről vezérkednek!

MosóMaca 2019.01.04. 14:17:31

@UdvariatlanBolondvagyok: Renyhe tipikusan az idióta, elviselhetetlen gyerek lehetett az óvódában is, akivel senki sem akart játszani, mert erőszakos volt. És nem változott semmit. Az okos kis szülei, ha le is ültek vele játszani valamit, természetes volt, hogy hagyták nyerni, had legyen boldog a gyerek. Nameg addig sem hisztizik. Szerintem az egyik legnagyobb nevelési hiba evör, de nem vagyok én szakértő

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:17:52

@MosóMaca: @Angora Cardi: @csincsilla72: Nem ugatok semmit, a pasiknak tényleg könnyebb ez a kurva fogyás....

0.5 bit 2019.01.04. 14:19:26

@UdvariatlanBolondvagyok: "Itt valami fejlődésről is hadovált az edzőbá!"

Lehet, de csak abból lehet megbróbálni kihámozni amit megmutatnak nekünk a szerkesztők.

Bár az is lehet azért nyert a Zsu-Greg páros, mert Zsu csak a nyakára tekerte az ugráló kötelet csomót viszont már nem kötött rá. Megsporólt az RTL-nek egy újra élesztést: +5 pont. Fejlődött.

MosóMaca 2019.01.04. 14:19:34

@UdvariatlanBolondvagyok: na, ez meg a másik világ igazságtalansága amúgy! Sajna a női szervezet a zsírraktározásra van berendezkedve. :(

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:20:17

@UdvariatlanBolondvagyok: 94-ről minimális odafigyeléssel, némi teremmel, lazán ledobtam 6 kilót,,,cirka két hónap alatt...

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 14:22:51

@Angora Cardi: Látod Nyussz ma is tanultál vmi újat! :)
@UdvariatlanBolondvagyok: édes mézes szerelmetes bogárkám!

csincsilla72 2019.01.04. 14:23:15

@UdvariatlanBolondvagyok: A kulcsszó: 2 hónap alatt! Egy hét semmit sem számít. Valamint az sem mindegy, hogy 18 éves leányka vagy 40 éves asszony próbál fogyni.

É2I 2019.01.04. 14:23:18

@hereverő heverő: Bazmeg! Neked adom az év beszólasa díjat! :D Akkorát nyerítettm, hogy a becsukott ajtón keresztül is visszhangzott a folyosó....bakker még mindig sírok :D

@UdvariatlanBolondvagyok: Én jobban röhögtem volna, ha a baszkurálás elhesegetése közben ráspriccel a kezére - még ha lyány is a kutusz ;P
énkérekelnézést
nem, mégsem

Pamutbojt 2019.01.04. 14:24:31

Uh, Renyhe mit fog csinálni, amikor majd kiesik egy párbajon? Felgyújtja magát a stúdióban?
Félelmetes, mennyire nem tudnak játszani. Ez az unikornis trió ultragáz. Mindegyik úgy véli valamiért, hogy csak ők nyerhetnek, őket nem lehet se kiválasztani, se kihívni... Ha meg valaki jobb valamiben, pl. a sportban, akkor az rohadjon meg, az nem sportszerű. Vannak bajok. Mielőbb ki kellene onnan szabadítani őket, mert maradandó károsodás lesz ebből.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 14:24:33

@UdvariatlanBolondvagyok: amúgy nem is volt ez rossz szám Katona Kláritól! ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:25:09

@MosóMaca: Jaja,hormon, szülés, klimax meg egyéb nyalánkságok, amíg a pasi visszaveszi a sörözést, oszt annyi...hát ejgen, tudom!

Angora Cardi 2019.01.04. 14:29:33

@MosóMaca: nem szeretnék ilyen anyja lenni...
@Nyuszomuszo83: már megérte felkelni főleg hogy rendszer reggel óta nem megy a munkahelyen

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:30:00

@É2I: Vagy arra a szép avangard sztreccs-nacira...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 14:30:41

@Angora Cardi: dehogynem, nekem 18 évesen se ment, meg most se :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:33:15

@Nyuszomuszo83: Virágszálam, selyemfülem!!! Mi ez a szapora megindulás?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:35:00

De basszus most olvastam, hogy a világon a negyedik elelhízottabb népség vagyunk....

Angora Cardi 2019.01.04. 14:36:23

@úgymond olvasó mmkk: kivétel mindig kell hogy erősítse a szabályt :)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 14:36:57

@Angora Cardi: Naccerü! Én ma mérgemben hogy egy infost nem tudunk prezentálni csak aki ígéri hogy egyszer meglesz az is telefonos, felvittem a gépem, switchel, tyúkbelekkel, monitorral mindennel, összekötöttük kollegával, beállitottam a hálozatot stb, mert ha arra a huszárr várok, még mindig nem lenne gép az asztalon, mikor minden felállt, az én hajam is, elöntött a munka, úgyhogy mikor az embert hátráltatjáj az a legszarabb! :)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 14:38:50

@UdvariatlanBolondvagyok: milyen szapora megindulásra gondolsz tündérbogár?

Angora Cardi 2019.01.04. 14:40:39

@Nyuszomuszo83: Én még zenben vagyok :D Itt központi távoli szerver és IT van, majd ha megjavítják, észrevesszük, nagyon nem sír senki úgy látom...

Maximista vagyok 2019.01.04. 14:41:18

@MosóMaca: akkor is itt vannak a legjobb nők :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:42:10

@MosóMaca: A taljánokkal versenyzünk,,,nagyon ciki..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 14:42:16

@UdvariatlanBolondvagyok:

"..Miután Renyhe belepusztult a fogyás kudarcába, a szerkik megítélhetnének egy fitness -posztumus díjat, és körbevihetnék a külső udvaron. Mégis..."

A nagy túróst, 8 óra szauna , ott bömbizhet vagy tutulhat.
Azért sírt hogy könyörületből ő is kapjon egy eltávot a villából, hogy mindenkit megölelhessen VV Reni.
Ennek ez a mániája hogy ölelget minden ismeretlent.
Egy ebolás majmot ölelgessen, amelyik még madárinfluenzás is.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 14:42:43

@Angora Cardi: majd lesz vinnyogás mikor megjavul! :) De maradj zen babám, nem köll idegeskedni árt nyusziszépségünknek! :)

Maximista vagyok 2019.01.04. 14:43:43

@szociál: kap az hamarosan eltávot, nem kell attól félnie. csak az olyan lesz, hogy már nem megy vissza ;)

Angora Cardi 2019.01.04. 14:44:44

@Nyuszomuszo83: már így hétvége előtt nem rontom el a kedvemet :DDD
@szociál: szörnyű természete van, nem csoda hogy Csoki is inkább kidobta magát a játékból

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:44:53

@Nyuszomuszo83: Oly szép szavakkal illetsz? Hiányoztak az arany-simi opuszaim?

MosóMaca 2019.01.04. 14:45:35

@Maximista vagyok: így van! :) De szerintem kirinyálja, hogy valaki átadja neki a nyereményét. Zsuzs pl lekötelezettje is, hisz tőle kapta az elzárás lehetőségét ajándékba :) Aztán akkor a faiplay díjas zsuzsuka rajongói megint megőrülnek, hogy hát lássátok, csupaszív ez a lyány

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 14:47:11

@Maximista vagyok:

Messze van az még :(
Előtte Adrit küldik.

@Angora Cardi:
Tiszta szégyen a nő, kamu az egész, látszik hogy villamester szeretett volna lenni topogó baba kora óta :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 14:47:24

@szociál:
"Egy ebolás majmot ölelgessen, amelyik még madárinfluenzás is." :)))))))))))

Franky4finger 2019.01.04. 14:47:34

Ez a Ken baba titulus nem túlzó kicsit? Nekem az jutott eszembe hogy a fröccsöntőt átállították Quasimodóra, csak a paróka meg a csomagolás Ken- é. A lányom tuti nem játszana vele
Lehet "gonosz" vagyok.

Angora Cardi 2019.01.04. 14:47:39

@szociál: az már meg is volt neki, mehet haza :D

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 14:48:10

@szociál: EKG Tesa! Tetszik a tutul szó vagy ismerted már??? :)
@UdvariatlanBolondvagyok: de akkor is mink sorakoztatjuk fel a legjobb csajokat! ;)
Igeeen, ha olvastál volna tudnád hány poszt alatt nyigtam utánad, kerestelek privátban is, de azt le se bogyóztad! Naggyon hiányoztalak már!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 14:48:13

@MosóMaca:

De az előzetesben éppen Zsu kap hajba Renyhével, valamin felcsűrte az agyát az ollóval csokit szeletelő kislány :)

Maximista vagyok 2019.01.04. 14:48:30

@MosóMaca: Zsut én a továbbiakban inkább már nem jellemezném, még a végén törölnek a gecibe. A táborát meg aztán pláne hagyom, írják csak a random faszságaikat, őrültek.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 14:49:34

@Maximista vagyok: ha ezt most keringőre felhívásként értelmezik..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 14:50:19

@Nyuszomuszo83:

ismertem persze, nagyi az falun élt sokáig, ő tőle hallottam

MosóMaca 2019.01.04. 14:51:11

@szociál: igaz, azt a balhét még nem rögzítettem a képbe
@Maximista vagyok: ja, ahogy már mondtuk is páran, még a végén beperelnek a g..cibe Most mondjuk a fb-os táborra gondoltam elsősorban. Az itteni rajongók közül én is ignoráltam már párat.

Pamutbojt 2019.01.04. 14:51:18

@MosóMaca: Zsuzska mint csupaszív, ahaaa... Ha neki ennyire nem volt fontos a nyeremény, hogy simán átpasszolta volna Renyhénrk, akkor minek zárta be 3V-t? Egyszerűen görénységből.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 14:51:22

@Maximista vagyok: nyugiii, lejáratják ők magukat üint a kus kedvencük, aki védi pártolja annak agyi kapacitása is hasonlatos lehet a zsizsikeséhez! :) #nagyonnevetek

Angora Cardi 2019.01.04. 14:52:12

Szabadítsátok ki Renit!

2019 Reni fogságba esett: egy méretéhez képest elenyészően szük medencében kell élnie, mint a VV powered by BB humánállatkert - minden tekintetben - legnagyobb látványossága. Reni kardszárnyú delfina, kihalófélben lény kicsiny családjának egyik - valaha szépreményű - gyönyörű (sic) tagja. Bár már évek óta fogságban él, még mindig elevenen él emlékében a végtelen külső program. Mostanában egyre jobban gyötri a honvágy. Viselkedését, búskomorságának okát csak egyvalaki érti meg: egy tizenkét éves fiú testébe zárt unikorniscsillámfaszláma és egy ötéves szellemi szintjén lévő kislány, aki késsel-villával kockázza a csokoládét.

Rendezte: Simon Wincer után szabadon Simon a pincér

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:53:35

@Nyuszomuszo83: Túlórázni jöttemen, voltam...de szíp magyaros ez így..veni, vidi, apicsa!

É2I 2019.01.04. 14:53:47

@UdvariatlanBolondvagyok: 94-ről két hónap alatt bárkinek illik 6 kilót ledobni - már ha komolyan is gondolja, nem beteg, stb - már nem beleduma, csak mellékesen jegyeztem meg.

0.5 bit 2019.01.04. 14:54:19

@MosóMaca: "De szerintem kirinyálja, hogy valaki átadja neki a nyereményét. Zsuzs pl lekötelezettje ..."

Inkább Roli. A villamesteres játékban is úgy győzött ellene Reni, hogy veszített. Ennyit igazán megérdemelne ismét, hisz neki gyerekkor álma volt nyerni a fitt héten (is).

É2I 2019.01.04. 14:55:46

@UdvariatlanBolondvagyok: Ja és "gömbölű" - ugye klasszikusokat csak pontosan! :D

Angora Cardi 2019.01.04. 14:57:59

2018. 01. 16. A magyar Ken baba szerint a brazil Ken szörnyszülött

60. átalakító műtétjén esett át a brazil "Ken baba", Rodrigo Alves, hogy minél jobban hasonlítson ideáljára. Ennek kapcsán a magyar Ken, Einwiller Gregor a Mokka vendége volt, és arról kérdezték, hogy mi a véleménye a furcsa hírességről.

A fiú szerint Alves őrült túlzásokba esik, és előbb-utóbb bele fog halni a rengeteg műtétbe. Szerinte ő csak híres akart lenni, elérte, de most már le kellene állni. A magyar Ken is gondolkodik az orrplasztikán, de ismerősei próbálják lebeszélni róla.

Nem szeretnék rá hasonlítani, és azt az utat sem szeretném járni, amit ő. Nekem arra kellene büszkének lennem, hogy így születtem, hogy hasonlítok a Ken babára. Ezért utálja, ha Alveshez hasonlítják, szerinte ő kizárólag plasztikával érte el a hasonlóságot, míg nála születési adottság, és természetesen ilyen.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 14:59:33

@Nyuszomuszo83: Szerintem ez bulivonat...felültek a zrika-hullámra...mi meg tűrünk-tűrünk aztán megszalad a vezérhangya...ohhh,,,vezér,,,ezzel a szóval vigyáznom kell...!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:00:04

@Angora Cardi:

Kennek lassan olyan lesz a feje mint Terry Blacknek vagy Mickey Rourkenak, a műtét még jobban elcseszi.

Angora Cardi 2019.01.04. 15:00:28

@Maximista vagyok: @Nyuszomuszo83: @szociál: @úgymond olvasó mmkk: :DDD

Szociál Reni fotói kiválóan reprezentálják a mŐvésznőt

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 15:02:37

@Angora Cardi: naaamenjekénapicshába míg finom vagyok és nőies! #kontitelelett
@szociál: életemre törsz, hát kiköptem a vizet amit ittam és félrenyeltem a röhögéstől!
@UdvariatlanBolondvagyok: joool van persze, elraboltak az ufókok, de visszahoztak, mert azt mondták szenvedjen veled Nyuszómuszó! De itt vagyol nu! :D

Angora Cardi 2019.01.04. 15:02:45

@szociál: Mickey Rourke elképesztő magasságokban jár a plasztikát illetően. Hol van már az a sármos macsó aki valaha volt? A szomszéd Irénke nénire emlékeztet, csak haspólóban, már csak a hajháló hányzik a fejéről.

Angora Cardi 2019.01.04. 15:03:47

@UdvariatlanBolondvagyok: Ma alkotói kedvemben vagyok máris alkotok valamit a három jóbarát másik oszlopos tagjáról is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:05:31

@Angora Cardi:

De Miki direkt akart csúnya lenni, elege volt a szépfiú imázsból.
Ken meg szép szeretne, de nem lesz az :)

zeddez 2019.01.04. 15:05:37

több kilóból könnyebb leadni
100kg-ból könnyebb ledobni 4-5kg-t, mint 50kg-ből
először csak vizet ad le a test

ezt nem kilóban kellett volna mérni, hanem %-ban

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:06:17

@É2I: Nem sokat tettem érte,,,a könnyűsége a meglepő...Ok, kevesebb kenyeret ettem, a cukrot ignoráltam, igyekeztem éjjel nem zabálni...a vértizzadó nőkkel hasonlítottam össze a lét elviselhetetlen könnyűségét,,,csak ezért a részvét!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:08:39

@UdvariatlanBolondvagyok:

valamikor hallottam a rádióban hogy a nőknek sokkal nehezebb kilókat leadni mint a paliknak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:09:56

@Maximista vagyok:

igazolványképe :)

TEK-et hívnának rá ha ilyen flekót villantana fel a soros bérenc lélekb*szó :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:10:02

@UdvariatlanBolondvagyok: utállak. három éve nem láttam közelről fehér kenyeret :))))

zeddez 2019.01.04. 15:12:28

amúgy ott az a szauna, miért nem használták többet...?

Angora Cardi 2019.01.04. 15:13:15

@szociál: Ken saját bevallása szerint már szép mert ő már így született, hogy hasonlít a fiúbabára. Ha belegondolok újszülött koromban én is arra a játékbabámra hasonlítottam, amivel már copfos koromban játszottam, azzal a különbséggel, hogy én be is pissentettem, a baba megy ugye nem. A testvérem macival játszott. Szerencsére felnőve ő nem macira hasonlít. G1G sajnos nem nőtte kis gyerekkori játékához való hasonlulást. Szomorú felnőttkor.

Gia 2019.01.04. 15:13:36

@szociál: A férfiaknak gyorsabb az anyagcseréje.
Kíváncsiságból én is mérlegre álltam,55kg vagyok 172 cm-hez.Nem semmi a karácsonyi kajakóma után.. :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:14:08

@Maximista vagyok: nem kurva, hanem szivárvány pillangó unikornis tyitya :D

@szociál: nem láCCik rajtam, mókuskatica :)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 15:14:55

@UdvariatlanBolondvagyok: drágám a vezír szóval csak csinnyán, az úgyis én vagyok! ;)
@szociál: nem kell ehhez rádió megmondom én is neked! A chiamagomtól még mindig röhögőgörcsöt kapnak a fijaim,meg is mondják ezzel a szarral lehet is aztán tarlótüzet ottani! De nekem azt nem kell! :)
Én eszek fehérkenyeret is mértékkel és cukrot is! Bár mostanság inkább a semmit nem eszek van, puszta időhiány miatt! :D

Gyöngyszemek 2019.01.04. 15:15:29

@Dr.Zé: telefonos segítség opció sajnos nincsen. De azt hiszem hogy sikerült meg találni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:16:53

@szociál: Fokozd csak nyugodtan,,,DDD alig akarnak néhányan meglincselni, hogy kérkedek...
Jó.....!!! Vigasztaljon mindenkit, hogy az ünnepi időszakban nem figyeltem oda és visszacsúszott 35 deka..DDDD

Angora Cardi 2019.01.04. 15:16:57

Három bolondokról szóló filmet próbáltam az elmúlt percekben Szuzánra adaptálni de egyiket sem érzem nekivalónak, így az alkotás folyamata elhúzódik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:17:01

@Angora Cardi:

Attól hogy ő szépnek hiszi magát, még lerókázzák ha neki áll billegni a térdzoknijában :)
Geronazzo is szépnek hiszi magát, azt olyan hogy szavak nincsenek rá :))

@úgymond olvasó mmkk:
ne csipogj mackóegér

Maximista vagyok 2019.01.04. 15:17:19

@Angora Cardi: így született?!?!?! minden elismerésem az anyukáé, ezt kitolni ilyen beállított séróval nem kis meló lehetett...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:17:40

@szociál: Különben én megértem, ha Zsu plasztikáztatni akar, mivel alapvetően Zsunak nem az a baja, hogy kövér, vagy túljsújos, hanem az, hogy a combjára, fenekére, illetce a csípőjére hízik. Ezt pedig lehet, hogy nem is lehet ledolgozni. Vagy ha ott ledolgozod, akkor felül meg teljesen elfogysz, pl. mellben. Úgyhogy egy kis zsírleszívás és plasztikázás arról a tájékról nálam bocsánatos kategória lenne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:18:46

@Gia:

172-höz képes 55 az rohadt kevés.
70 simán lehetnél.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 15:19:25

Gregusz csk szép akar lenni de csúnyán kibaszott vele a természet! Én mindig azt mondom, ha már nem születtem szépnek legalább némi agyam meg szívem legyen, de ez az ufó még ezzel sem büszkélkedhet. 30 évesen leragadt Ken babánál meg a rózsaszín babaháznál, én 12 évesen barbiztam talán utoljára, akkor még megbocsátható volt. Lelkek szerelmese! Köpjön fel és álljon alá! Sunyi, szánalmas kis nyomoréklelkű pánpéter!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:19:44

@Nyuszomuszo83: Tudom, azért kerülöm..már szitokszóvá avanzsált...:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:20:54

@Angora Cardi: Yó, hát tisztán látszik, hogy Greg ezekkel az öndicsérő kinyilatkozásokkal frusztrációt kompenzál.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:20:57

@Angora Cardi: én meg autókkal játszottam, micsoda szerencse, hogy nem változtam ferrarivá

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:21:06

@VV Erőlegény:

úgy már érthető ha zsu onnan akar plasztikázni, rohadt kemény meló azt ledolgozni, egész nap lépcsőző gépezhet és még a sérve is kijöhet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:21:52

@UdvariatlanBolondvagyok:

de 70 kilós hölgyek még nem kövérek szerintem, hanem van fogni való rajtuk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:23:10

@Gia: de szeretnék én is 172 centi lenni :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:23:26

@VV Erőlegény: jav* túlsúlyos, mielőtt rámvetnétek az első követ. :-)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 15:23:37

@UdvariatlanBolondvagyok: Ne szidjatok soha engem én a szidást nem érdemlem....

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:23:42

@szociál: Tőlem sem áll távol a matéria... Én némi vizuális lefedéssel, Renyhe testét sem kritizálnám agyon...

Angora Cardi 2019.01.04. 15:24:51

@úgymond olvasó mmkk: gondold el... vagy kis polskivá :D

Maximista vagyok 2019.01.04. 15:25:03

@szociál: Csoki meg gondolom a pöcsével :D

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 15:25:23

@Maximista vagyok: én csak azt sajnálom, hogy az apja nem a lepedőre verte! Egy retarddal kevesebb lenne!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:26:05

@úgymond olvasó mmkk: Mennyi vagy? Tudom, hogy magas. Lehet, hogy te vagy Planéta Szimonetta (női kézilabda) :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.04. 15:26:06

@UdvariatlanBolondvagyok:

Renyhének a feje a legnagyobb probléma, az arcberendezése.
És ami a fejében van, klinikára való.

Angora Cardi 2019.01.04. 15:26:40

@Maximista vagyok: @szociál: Jó az ha hiú egy fiú :D
@VV Erőlegény: tudnék fogadni hogy nem fog semmit leszívatni ellenben nagyobb kannákat akar

Gia 2019.01.04. 15:27:10

@szociál: Szeretek karcsú lenni. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:27:52

@Angora Cardi: Én is kinézem belőle, pedig inkább szivatnia kellene (minden értelemben) :-D

Gia 2019.01.04. 15:28:07

@úgymond olvasó mmkk: Igen,ideális.Azért még pár centit elfogadnék tőled és akkor pont jók lennénk.:-)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:28:26

@VV Erőlegény: Szimi magasabb nálam :) én 185, ő 198 :)

@Angora Cardi: szörnyű lenne :D

@szociál: macskabagoly :)

Gia 2019.01.04. 15:29:23

@UdvariatlanBolondvagyok: Igen hölgy,és egy szintén brit szisza tulajdonos.:-)

ibsen 2019.01.04. 15:30:46

Sziasztok! Mutattak valamilyen állást a fantomképekkel?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:30:47

@szociál: Igen a berendezés vár a lefedésre...a stílusa, sajna teljes mértékben lelombozó...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:31:51

@úgymond olvasó mmkk: 185 az sztem ideális női manöken alkat, megjegyzem Woody Allent sem zavarta, hogy fél fejjel magasabb nála a nő az Annie Hall-ban. :-)

Angora Cardi 2019.01.04. 15:32:01

@VV Erőlegény: persze így van - lehet hogy a Kenezés volt nála már mint a cikkből látjuk, de ez a pánszerelmes téma nem lehet hogy csak a műsor miatt jött, hogy ettől legyen még érdekesebb?...

zeddez 2019.01.04. 15:33:07

@szociál: hát az azért attól is függ, hogy milyen magas hozzá
a Cintike lenne a 70kg, aki az elején kiesett és aki törpillának nézett ki a Ginu mellett a stúdióban, hát ő 70kg-san egy gömb lenne kb...

csincsilla72 2019.01.04. 15:34:21

@VV Erőlegény: Zsu láthatóan nem sportol. Tény, hogy körte a formája, de szerintem emiatt túlzás kés alá feküdni. Igen, ő homokóra sosem lesz, de karcsúbb lehetne és tónusosabb is. :-)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:34:25

@Gia: Ne beszélj ....már meg se kérdem, hogy barátságos-e...Nemrég voltunk cicászaton, mert fosott a dög, és ott volt egy bengáli...szerelmes lettem a természetébe...el akartam cserélniDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:34:39

@Angora Cardi: Amúgy szerintem ettől érdekesebb is volt (a játék elején). Szóval nem lett volna ez olyan rossz taktika, ha végig tudta volna következetesen vinni.

MosóMaca 2019.01.04. 15:35:14

@VV Erőlegény: ha ezt magasságra érted, akkor végül is csak cirka 25cm-rel vagyok elmaradva az ideálistól. Az nem is olyan sok :D Ha szélességre, szerencsére akkor is el vagyok maradva

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:36:45

@csincsilla72: Azért van dereka Zsúnak, ez vitathatatlan...Az a pucsítós kép, önmagáért beszél...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:36:46

@csincsilla72: Hát azt a narancsbőrös feneket azért a tudomány jelenlegi fejlettsége mellett én is eltüntetném a helyében és az ő korában. Persze a legnagyobb probléma nála fejében van.

Angora Cardi 2019.01.04. 15:37:10

@VV Erőlegény: Mindenképp annak szánta, de talán kis hazánkban ez még nem annyira elterjedt dolog amivel meg lehet lovagolni a hírnevet, mit gondolsz?

Gia 2019.01.04. 15:38:29

@UdvariatlanBolondvagyok: Leóka beképzelt,makacs és kényes,de nagyon okos és gyönyörűséges ezért mindig minden meg van neki bocsájtva.Karácsonykor az egész család őt abajgatta. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:41:05

@Angora Cardi: Sok mindennel lehet hírnevet gründolni. Csak néhány példa: Dementor, Schobert Norbert és Rubin Réka, Berki Krisztián., Kiszely Tünde, Anettka stb. :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:41:32

@VV Erőlegény: a manökenektől olyan messze vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől :)

Gia 2019.01.04. 15:41:33

@UdvariatlanBolondvagyok: A brit nem feltétlen az a hízelkedős,ezt én sem tudtam előre.A vendégekkel/idegenekkel barátságosabb,mint velünk. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:43:56

@MosóMaca: @úgymond olvasó mmkk: -t szerettem volna vígasztalni egy kicsit, frusztrálja a magassága. :-)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:44:04

@UdvariatlanBolondvagyok: cicászat :))) kapott hőmérőt a hátsó felébe szegény tyitya? :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:46:19

@VV Erőlegény: kénytelen voltam már hosszászokni. kizárólag ruhavásárlásnál borulok ki, mikor már az ötödik nadrág veri a bokámat, és a nyolcadik pulcsi néz ki rajtam úgy, mintha kinőttem volna :)))

MosóMaca 2019.01.04. 15:46:40

@VV Erőlegény: És ebből a felsorolásból még Sóherék a legelfogadhatók számomra, ők azért csináltak is valamit a hírnévért. Lehet őket szeretni, utálni, de mégis valamire építettek brandet, nem a semmire, mint a többi nyomorult lekü, ingyenélő

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:46:40

@Gia: Ne is emlegesd..., a szomszéd egy erős negyvenes meleg pali...azt a feszkót amit levág neki..., filmezni kéne...buksizik, dörgölőzik, hanyatt vágja magát...,tiszta beszarás...
Amúgy a férfi férfiaktól, pl mély hangtól parázik...

csincsilla72 2019.01.04. 15:46:49

@VV Erőlegény: Tény, hogy ezeknek a lányoknak huszonévesen olyan testük van, amit cirka 40-45 korra, két-három purdé és ülőmunka mellett szoktak a nők beszerezni. 30 alatt nádszál voltam én is. 46 évesen 10 kiló plusz és küzdelem. :-(

MosóMaca 2019.01.04. 15:49:44

@csincsilla72: szerintem ez sajnos mai tendencia. Nem tudom, csak tippelem, hogy elharapódzott a fiatalok között az energiaital, műanyag kaja, de botrányos állapotban van a huszonéves lányok bőre. Nem is feltétlenül az elhízottség, hanem löttyedtek, és olyan narancsbőrösek, hogy uhhh. Azért narancsbőr rengeteg egy alapvetően vékony, huszonegypár éves lányon, az durva. És rengetegnek van, megkockáztatom, többnek, mint akinek nincs.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:50:12

@csincsilla72: De valahol ettől szép az élet, nem?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:51:04

@úgymond olvasó mmkk: Ötezerért az a belépő...de semmi baja csak szimulál...valami coli baktérium ,kapott szurit, de ez olyan, mint a falusi dokinál a Nurofen...
Ártani nem használ....DDD

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 15:51:11

@UdvariatlanBolondvagyok: szép a bengáli drágám, de izgága fajta, akkor is azt mondom, hogy a legnyugisabb a Skót logófülü! Igazi ragaszkodó nyugis, okos, lelkis fajta! Sziszáddal minden oké???

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:52:16

@úgymond olvasó mmkk: Miért nem próbálod rögtön az XXX boltban. Konfekcióméret, ugyan már... :-)

Gia 2019.01.04. 15:54:50

@UdvariatlanBolondvagyok: Iszik esetleg az a meleg pali?Ne nevess,de a mienk vonzódik az enyhén alkeszekhez. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 15:55:35

@csincsilla72: VVV -nek egyébként azért volt a beköltözésnél csoffadt, csüngő a feneke, mert szétkoplalta magát előtte. Most, hogy viszonylag egyenletesen felszedett néhány kilót mindenhol jóval formásabb lett (de ettől még essen ki).

csincsilla72 2019.01.04. 15:59:22

@VV Erőlegény: DDDD
@MosóMaca: Ez nekem is furcsa. Most már nekem is van narancsbőröm, és persze nem is vagyok már olyan feszes, mint 20 évvel ezelőtt, pedig ápolom és kétpofára tömöm a kollagént. De az ő korukban sem nekem, sem az egyetemi évfolyamtársaimnak vagy barinőimnek nem volt narancsbőre. Nem is természetes egy huszonéves fiatal lányon ekkora narancsvidék.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 15:59:45

@Gia: Nem! Egy joviális, betegesen tiszta, akkurátus fickó..no smoke, no drink, no drugs!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 15:59:58

@MosóMaca: nekem is van, én nem élem meg tragédiaként :)

rostás 2019.01.04. 16:02:46

@VV Erőlegény: De majd csak két hét múlva!

MosóMaca 2019.01.04. 16:04:32

@úgymond olvasó mmkk: nyilván nem kell targédiaként megélni, én sem azt mondom, hogy csak a tökéletes testű nő a szép. Ritka az, akin egyáltalán nincs. Csak arra céloztam, amit@csincsilla72: is ír, hogy egyre fiatalabban, egyre jobban elterjedt. Egyébként meggyőződésem, hogy ezt a narancsbőr mániát is a nők maguknak kreálták. Pár évvel ezelőtt még azt se tudta senki, de pláne nem a férfiak, hogy mi is az. Aztán felkapták, tele lettek vele az újságok, meg a reklámok, hogy, hogy tűntesd el

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 16:07:36

@MosóMaca: sőt, kámingáut, a bőröm nem bírta feldolgozni a növekedésem ütemét, úgyhogy striáim is vannak, a hasamon meg a vállaimon. a világ összes krémét rákentem tiniként, de elárulom, nem segített :)))))) sokáig zavart mindkettő, de amióta közelről láttam kézilabdázó lányokat, megnyugodtam, mert nekik is van narancsbőrük :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.04. 16:14:11

@Spitzbauer: Nekem Rollerrel az a bajom, hogy legalább is kinézetre annyira egy panelproli. Természetesen elismerem, hogy ő úgymond lehetne egy Hogyvoltozó közülünk, de olyan jó lenne, ha megjelenne rajta valami kis játékosság, és minimális Csincsilla féle küzdőszellem a kinézetével kapcsolatosan. Én utólag be kell valljam valahol Csokit sajnálom ebből a szériából. Voltak hibái, de kaphatott volna még egy utolsó figyelmeztetést. Azért ez a csipesz lögybölés Zsu felé nem volt annyira elvetemült tett, inkáb csak meggondolatlan.

MosóMaca 2019.01.04. 16:14:39

@úgymond olvasó mmkk: ez is nagyrészt genetika. Láttam én artista,meg táncművész lányokat is narancsbőrrel, akikről feltételezem, hogy napi sok órát mozognak és valószínűleg nem is mekis kaján élnek. De továbbra is fenntartom, hogy nem ettől, meg a kilók számától lesz valaki csinos, vagy nőies, vonzó

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 16:18:24

@MosóMaca: genetika anyánkat sokszor emlegetem :) (említetted a mekit, fordult egyet a gyomrom, bah)

Bekkara 2019.01.04. 16:27:49

@VV Erőlegény: Csokinak nem az első szabályszegése volt, kivonta magát a feladatokból, flakont dobált, levette Eráról a szemüveget veszekedés közben, valahol be kellett telnie a pohárnak.

fujimo 2019.01.04. 16:54:22

@mobilos perpetuum: tűnődtem ma ezen picit...

...tudom kicsit túlérzékeny talán, de nekem hunor - zsuzsut a fürdőbe záró és ott offenz módon udvaroló jelnete is picit rossz érzéseket keltett... (pedig nem vagyok zuzu petaz fan, meg tényleg nem volt olyan durva) ...messze volt egy éden hoteles szinttől, ami már a zaklatás egy tetten érhető formája volt... amit hasonlóan igyekeztek elkenni...

...amit ki akarok hozni, hogy valahol benne van a lehetőségekben , hogy visszasül egy szituáció... késsel rohangálunk részegen... isten se tudja mi történhet... ex vellalakó bent járt ismerős mesélte (kismocs széria), h simán megoldják benti emberkéknek, h akár tudjanak füvezgetni is...

...vagyis a szerkiknek is kell egy mozgástér "pozitív okokk miatt" (akár csak átrendezni a vellát egy játékhoz) és negatív oldalról is kell a szabadság, h ki tudják szűrni a vállalhatatlan részeket...

...és akkor kérdés, h ez milyen oldalról mennyire jó... elfogadjuk, h bizonyos mértékben szerkesztett a "való világ"... és akkor az a kérdés, h miben - mennyire... vagy lehetne akár full online is, akkor meg az rtl-nek előre kéne elhatárolódnia, hogy ami esetleg kilátszódik olykor, arra ő nem vállal felelősséget... :/

...messzire vezet mindensetre... hogy winstonék életét hogyan látjuk a nagybró szemén keresztül... a 101-es szobát nem biztos, h akarnám belülről látni... ugyanakkor a faxom a megrendezett két perc gyűlöletbe... :))

fujimo 2019.01.04. 16:57:07

@Bekkara: jaja, ráadásul kivonta magát a játékok alól... ő azt a dresszt nem veszi föl.. .stb... kezelhetetlen öntelt majom... kihajítottam volna már hamarabb... jójó, megbüntettem volna keményebben... vagy kollektív, hogy a többiek is szeressék vagy csak úgy önmagába, h gondolkozzon picit...

0.5 bit 2019.01.04. 17:17:44

@fujimo: "vagy lehetne akár full online is, akkor meg az rtl-nek előre kéne elhatárolódnia, hogy ami esetleg kilátszódik olykor, arra ő nem vállal felelősséget..."

Az online-ra szerintem teljesen más szabályok vonatkoznak. Ott elég egy "Elmultál 18 éves?" kérdés és meg van oldva. Van pl. a magyar docler csoport, aminek az egyik üzletága web kamerás erotikus tartalmat szolgáltat neten. Ez még az interneten elérhető tartamak között sem "mélyvíz". Ha abba nem kötnek bele egy VV online streamtől sem kellene félni.

0.5 bit 2019.01.04. 17:20:48

@VV Erőlegény: "Természetesen elismerem, hogy ő úgymond lehetne egy Hogyvoltozó közülünk, de olyan jó lenne, ha megjelenne rajta valami kis játékosság, és minimális Csincsilla féle küzdőszellem a kinézetével kapcsolatosan."

Az edző bá szerint ő tette legtöbbet bele a fitt hétbe (valami ilyet jegyzett meg róla a BV-be).

Sanda.Ipse 2019.01.04. 17:35:56

Reni (bőgve): "ha ez a nő jön vissza, feladom a játékot!"
Szavazzatok Vivienre! Egy szavazattal két unikornistól lehet megszabadulni:)
A mai előzetesből:
rtl.hu/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2019-01-04-tores-a-triumviratusban

Sanda.Ipse 2019.01.04. 17:36:56

@0.5 bit:
Szó szerint azt mondta Danibá, hogy Roli volt a legkitartóbb.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 17:47:30

@0.5 bit:
Elmondja a bemutatkozó kisfilmjében, hogy 20 évig focizott, aztán izomszakadása lett és tropára ment mindkét térde. Több aktív sportolónál megfigyelhető, hogy ha hirtelen abbahagyják a sportot, pillanatok alatt elpunnyad a testük és formátlanul elhíznak. Legalább lábkímélő gyakorlatokat kéne végeznie.

Bekkara 2019.01.04. 17:54:40

@Sanda.Ipse: Pont mint Vivi, aki megígérte Ánusznak, hogy megy utána azonnal xD

mentorosh lecsó 2019.01.04. 18:03:38

Jóóóóó Rhhheggelit !

VVRibi szaunából közvetített Point of View videójának megtekintése közben vmi hiányzott a képről... aztán beugrott ! A kis puerto-ricoi ábrázatához és lavór szájához stimmelt volna, ha beúszik a képbe alulról Rocco művész úr dorongja.

még gondolkozom, hogy elnézést kérjek-e...

Sanda.Ipse 2019.01.04. 18:03:44

@Maximista vagyok:
Erre szoktam mondani, hogy messze még a játék vége. Őszintén szólva a még benn lévő négy lány bármelyikéről fel tudom tételezni ugyanezt. Kérdés, hogy addig derül-e ki, míg benn vannak, rontva az esélyeiket, vagy csak utólag. Nem az első eset lenne.
Era az öltáncos vetélkedőnél a legjobban felöltözött volt (takarás szempontjából), amit még ki is hangsúlyozott, hogy többet nem enged meg magának. Aztán a bolond lányt lekurvázta, aki amúgy elég gyakorlottnak tűnt a témában.

Sanda.Ipse 2019.01.04. 18:04:15

@Bekkara: pedig már reménykedtem:)

hereverő heverő 2019.01.04. 18:04:28

Na elég volt a dógozóból, irány haza és arccal előre fogok bedőlni a párnámba. Mindenkinek szép estét meg sok szép basznivaló lelkeket.

Ja, én 180cm és 63 kg.

mentorosh lecsó 2019.01.04. 18:05:21

@hereverő heverő: "Ja, én 180cm és 63 kg"

jahhh... és ez még csak a feje VÓT ! :))))

Maximista vagyok 2019.01.04. 18:08:58

@mentorosh lecsó: ezt becopta az erkölcs princessz :D

hereverő heverő 2019.01.04. 18:11:01

@Sanda.Ipse: tudod, ezt bárki láthatta, amaz meg fizetős kontent. Ingyen egy fehérneműs nőt kapsz, a többiért csengetni kell.
Amúgy tök el tudom képzelni, hogy nem szórakozásból csinálta a szexcamet, és zavarja a kitárulkozás. Meg azt is el tudom, hogy szarik rája.

hereverő heverő 2019.01.04. 18:13:00

@Maximista vagyok: ja, az meg pont teljesen jogos és hiteles lekurvázás volt. Meg ha Hunor jobban belejön, már dugtak volna...

Anickmármás 2019.01.04. 18:13:19

@0.5 bit: Ha mindenkinek a beköltözési súlyával kezdtek, akkor Hunornak -4-el kellett volna kezdeni, Vivit pedig simán elzárták, így lett győztes, követendő példa a farnehéz narancsbőr. Büntették azt a kettőt akik eddig sem hagyták el magukat, gratulálok, legalább az edző megemlíthette volna őket. Büszkék lehetnek a csalással megszerzett győzelemre az elmeroggyantak. Működik az SI faktor.

mentorosh lecsó 2019.01.04. 18:14:56

@Maximista vagyok: hogy Kosztolányi Bobót idézzem: "A Zinternet nem felejt..."

mentorosh lecsó 2019.01.04. 18:17:29

@Maximista vagyok: ezek a félkegyelműek tényleg egy kúró..., akarom mondani "kultúrkörből" kerülnek ki...

Sanda.Ipse 2019.01.04. 18:20:15

@hereverő heverő:
Semmi gond, ha valaki nem kurváz le másokat (Zsuzsut, Vivient) és nem valamiféle erkölcsi magasságból tekint le a társnőire. Annak idején Vera is ezzel cseszte el. Voltak hangzatos kijelentései, aztán futótűzként terjedt el a korábbi videója.
Ahogy Lecsó barátunk is mondja, a zinternet nem felejt.

Maximista vagyok 2019.01.04. 18:20:54

@hereverő heverő: nem tudom, nem emlékszem. annyit tudok hogy ott bent bárkinél megállja a helyét a kurvázás :D

mobilos perpetuum 2019.01.04. 18:21:54

@VV Erőlegény: "mozgáskordinációs zavarokat is okoz nála, simán elkaphatta volna a csipeszt kézzel mielőtt az a homlokán landol (de legalább is elhajolhatott volna a becsapódás elől)."

Ez a baj a Mátrix típusú filmekkel, hogy ott Neo végül már csak kiteszi a kezét, és a pisztolygolyók megállanak a levegőben. Jól mutat, de nem érdemes kipróbálni.:))

Ráadásul a kamerák automatikusa beállítják a fényerőt, ha este van rásegítenek. Rémlik, hogy elég sötét volt a hálóban: amit írtál az kivitelezhetetlen.

Gondolkodom napok óta, hogy fogalmazzam meg másképp, de maradjunk abban, hogy kénytelen vagyok leírni, tíz évig munkakörömből adódóan jópár esetben helyettesítettem a tesi-tanárt. Olyat nem tapasztaltam, és senki más sem, aki tornaórákon részt vett, hogy az eszesebbek mozgáskoordinációja jobb, a butáké rosszabb. Esetleg fordítottja előfordulhat: akik órákig magolják a tananyagot, utána neteznek még sokáig, ügyetlenebbek lesznek.
Mindenkinek, Zsunak is, a többi ápoltnak is sok hibája van, ne kreáljunk újakat, csak mert akárhanyadik a szimpátia listán.

Maximista vagyok 2019.01.04. 18:25:50

@úgymond olvasó mmkk: ez csak természetes :) ő az egy lekvár mind felett!

Maximista vagyok 2019.01.04. 18:28:39

Bulikaaaaa

youtu.be/n3WF5UJrHr8

Ma nem taxizok, erre rájkönenezek egyet hazafelé :D

Sanda.Ipse 2019.01.04. 18:30:14

@hereverő heverő: "Amúgy tök el tudom képzelni, hogy nem szórakozásból csinálta a szexcamet, és zavarja a kitárulkozás. Meg azt is el tudom, hogy szarik rája."

Tök magánügye, senkit nem érdekel. De ne az ilyen mondja más lányoknak, hogy "anyukád nem lehet büszke rád". Rá büszke lehet az édesanyja? Hmm...

Maximista vagyok 2019.01.04. 18:32:19

@Sanda.Ipse: nem ő hangoztatta hogy majd kiderül ki milyen ember? :D epic fail

Sanda.Ipse 2019.01.04. 18:33:05

@mobilos perpetuum:
Szerintem is megjátszotta magát a felmérés során a négyütemű fekvőtámasznál és a nyakbahurkolt ugróköteles jelenetnél is. Így tudta elérni, hogy megnyerjék az első helyet, mert olyan sokat fejlődött...
Tényleg nem annyira hülye ez a csaj.:)

hereverő heverő 2019.01.04. 18:37:28

@mobilos perpetuum: "Ráadásul a kamerák automatikusa beállítják a fényerőt, ha este van rásegítenek"
Mire segítenek, az estére? Óriási tévedés. A kamera sokkal érzéketlenebb mint az emberi szem. Egy félhomályban, mondjuk egy kocsma belsejében te még bőven tudsz olvasni vagy elkapni egy csipeszt, de értékelhető képet csinálni már lehetetlen. A szemünk érzékenységéről: 2 foton energiája már elég, hogy a szemünkben fényérzet keletkezzen, ezért is látjuk a csillagokat. És a csillagok fénye elég, hogy pl sivatagban vagy tengeren ki tudj venni tárgyakat (gondolj a Titanic őrszemeire).

hereverő heverő 2019.01.04. 18:38:44

@Sanda.Ipse: pontosan. Bár bárkire ráillik a kurvázás, nem mindegy ki mondja.

rostás 2019.01.04. 18:41:12

@Ay Mama, Que paso: Ugyan ki nem állhatom, de az életben minden viszonyitás kérdése. Szal hajrá VVV!!!

javier2 2019.01.04. 18:44:32

@mobilos perpetuum: újabb baromság amit írsz
"Olyat nem tapasztaltam, és senki más sem, aki tornaórákon részt vett, hogy az eszesebbek mozgáskoordinációja jobb, a butáké rosszabb."
játékintelligencia nem egyenlő az inteligenciával
ez azon múlik gyerekkorában három éves korától mennyit foglalkoznak vele
három éves koromtól beírattak ilyen tesi órák félére ,utána sporttagozatos voltam ált. iskolában
gimnáziumban intelligenciától függetlenül teljes évfolyam reménytelen volt.
csajok térddel érkeztek szekrényre ,srácok leestek a nyujtóról,korlátról
iqtol függetlenül a csajok mind felmentést kértek,orvosi papírokat szereztek csak ne kelljen megmozdulni
jeles tanulóként általánostól egyetemen át csapatkapitány voltam
ez a szánalmas magyar oktatás és testnevelés hogy nincs mozgáskoordinációja és
a magyar emberek egészsége teljesen egyenes arányban áll edzettségével
Norvégiában 1 millió női labdarúgó van .....és ki tudja hány kézilabdás.
Átlagéletkor 20 szal több.

SzabadEzANév? 2019.01.04. 18:46:06

A mai hogyvolt mikor jön? Csak mert az este nem láttam a világot :(

rostás 2019.01.04. 18:47:56

@hereverő heverő: Bocs, hogy belepofázok, de ha az emberhez teljesen váratlanul, méterekröl, oldalirányból hirtelen hozzáb@sznak vmit és azt nem tudja elkapni, az nem bénaság. Csoki tényleg szórakoztató volt - úgy max 10 percig - de egy igazi hisztérikus suttyó volt. Esze sem volt sok. "Lesz@rom b@zmeg". Empátia, nők tisztelete, udvariasság, stílus. A böriben ismeretlen fogalmak valóban.

mobilos perpetuum 2019.01.04. 18:48:52

@hereverő heverő: Azt a mondatot helyretetted, kösz.
A következő, kérd meg családtagjaidat, haverokat, dobáljanak fémcsipeszeket arcod felé. Az eredményről elég, ha a szemműtét után számolsz be.

javier2 2019.01.04. 18:51:58

zsu azt mondja kint látják, hogy átöntik a piát az elején
roliékra gondolt
pedig a nézőkre is gondolhatott volna
egyre gázabb a hármas

mobilos perpetuum 2019.01.04. 18:52:42

@javier2: én baromságokat írtam, te egy szöveghalmazt, amit nem ártott volna még átgondolni.

bElannaTorres 2019.01.04. 18:58:22

@mobilos perpetuum: én biztos nem kaptam volna el, amúgy is ügyetlen vagyok, de a tanulás sose volt probléma. Hihetetlen bénázásokat csináltam. Egyszer elmentem step erobikra, első sorban maradt csak hely, tehát mindenki mögöttem engem akart másolni.... Majdnem sírt az edző a végére.
Most dobtak rokonoméknál egyik nagytesó a másikhoz egy üdítőt, az a lány is ugyanennyire kiakadt (megijedt) pedig Zsuzsi ellentéte a csaj, csendes és ügyes. Kíváncsi lennék hányan röhögnének ha odavágnék egy csipeszt. Még ha lenne pár ügyesebb aki elkapja.
De hagyjuk is, látszik, hogy Csokit itt is sokan sajnálták, az ordibálás az csak akkor oké, ha fiú kiabál.

Maximista vagyok 2019.01.04. 18:58:56

@mobilos perpetuum: mi itthon téglával szoktunk dobálózni meg talicskával, általában leveszem mellel és ollózva átrúgom a szomszédba.

javier2 2019.01.04. 18:59:21

@mobilos perpetuum: délután olvastam te kiknek szurkoltál
vv vikinek:)
sótlan vagy és nincs humorod

mentorosh lecsó 2019.01.04. 18:59:46

@hereverő heverő: +1 !!! EKG !!! Megint beletaláltál a melómba ! :))))))

OFF
Egy CCD soha nem lesz olyan érzékeny... oké, az IR tartományból többet érzékel mint az emberi szem.
Pl. amikor az űrhajósoknál a kozmikus részecskezápor "fényvillanás" érzetet kelt alvás közben. A kvantumos és újabban a kvantum-biológiás csapat hoz mintákat, hogy bombázzuk meg őket nehéz és könnyű részecskékkel, miközben a válaszokat is mérni tudjuk. Izgalmas korban élünk na, most kezdjük el érteni lassan, mi - hogyan működik.
ON

Sanda.Ipse 2019.01.04. 19:02:57

Hagyjuk már Csokit! Joggal zárták ki, ráadásul meguntuk volna a második félidőre, mert már nem tudott megújulni csak ismételgette önmagát. Elég baj, ha valaki nem tudja magát kontrollálni, sok problémája lesz még az indulatkezelésével élete során.

mentorosh lecsó 2019.01.04. 19:03:19

@hereverő heverő:
OFF
Mondjuk egy elektron sokszorozós éjjellátó elég f@sza képet tud adni csillagfényes éjszakán...
Igaz, a felbontása még így is retina felbontás alatt marad.
ON

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 19:03:45

@mentorosh lecsó: hello Mester! Már hiányoltalak! Beugrottam hátha van új posztcsi, de látom még nincs! :)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 19:12:41

@Nyuszomuszo83: Szívem benzines öngyújtójának, Aranyos Fényű Tűzköve !

Visszanézem az epizódokat + az adások alatti promp kommenteket. Utána elolvasom az öfit + a kommenteket ! :)))
Jobbára read-only vagyok, mert amit mondanék / írnék azt kifejtik előttem mások legalább 3x :))))
De nagyon jól szórakozom !!! :)))

javier2 2019.01.04. 19:13:45

@Sanda.Ipse: szerintem csoki esélyes volt és vicces ,ő pont az intelligencia hiánya miatt esett ki
nem sajnálom

mobilos perpetuum 2019.01.04. 19:14:22

@javier2: Még az is lehet, hogy olyan sótlan vagyok, mint Roli és Hunyor. Laszika az más tészta, ő a király (lesz, már várom.)
Közben ketten igazat adtak nekem, valamit sértőt vágj a fejükhöz. (Csipeszt ne.)

KapitányG 2019.01.04. 19:14:38

@javier2: Hát nem is tudom, nekem úgy rémlik, mintha abban a hozzászólásban, amelyikre mobilos perpetuum válaszolt, olyasmit olvastam volna, hogy Zsuzsunál a gyengeelmély(!)űség, pontosabban, az ahhoz közeli állapot okozza a mozgáskoordinációs zavart

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 19:16:22

@mentorosh lecsó: mindig imádom hozzám intézett csodálatosan balzsamos köszönésed! Abba ne hagyd! :)
Én is most ritkábban voltam/vagyok és néha nem is olvasok el mindent, csak azok véleményét akiéké érdekel! Mazsolázgatom úgymond vagy szotyizom a kapuban! :)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 19:17:23

@javier2: nálam már a napi rutin része ! :)))))

csincsilla72 2019.01.04. 19:18:43

@KapitányG: Mozgáskoordinációs zavarral küszködő polgártárshoz pláne nem vágunk semmit, mert tuti kiverjük a szemét.
Csokker teljes joggal lett kibacarintva. Fegyelmezetlen, agresszív játékos volt.
Inkább otthon csinálja ezt, ne összezárva a többiekkel, olyan környezetben, ahol mindenki sokkal jobban meg van gyötörve a bezártság és a stressz által.

javier2 2019.01.04. 19:19:09

@mobilos perpetuum: ki adott neked igazat?
délután leírtad te kiknek szurkoltál a vv szériák alatt én mindig másnak mint te
vv atesz minden idők legjobb vvjátékosa volt de neked ő szar volt
neked vv viki a top grat!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.04. 19:20:42

Csak játszunk el a gondolattal! Greg megy vissza. Flúgos, renyhe és G1G puával kézenfogva rollert bezöldíti. Roller a 2 agyatlant nagy falatnak tartja. Adrit vinné vagy egy talpnyaliját???

mentorosh lecsó 2019.01.04. 19:21:36

@Nyuszomuszo83: Szívem mikroprocesszorának, BeAranyozott Nyuszilába ! :)))

ez a VV már annyira TRASH, hogy csak fröcsögni tudok rá vmit... lásd: @mentorosh lecsó:

KapitányG 2019.01.04. 19:21:39

@csincsilla72: Ezt most miért mondod nekem?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.04. 19:21:51

@javier2: hogy lehet viki top???? Számomra érthetetlen

javier2 2019.01.04. 19:23:33

@Nyuszomuszo83: ibsen nevű kollégát fel is szólítottam nem kell 300 hozzászólás 10 perc alatt
mert nincs ki kitartva a levegőt végolvassa

javier2 2019.01.04. 19:26:09

@Hedo a nokedli szaggató: délután írta mobilos vv viki volt a kedvence
alattomos empátia nélküli nem okos de kellően geci szart kavarni már elnézést

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 19:28:21

@mentorosh lecsó: Drága szivemnek fényes csillaga! Roccot szerintem szívesen fogadná vivijen de az még messze van, poertoriki (:D) ápolttársának dorongját szivesen tudta volna magában mert igencsak imponált néki az szinben, méretben, hosszban, de az a barom dobálozó saját magát a csipesszel együtt dobta ki a vellából! Repül a nehéz csipesz ki tudja hol áll meg... De vivijen jó úton halad effajta hírnév irányába és bár nem szivlelem önagyságát, kivételesen visszavárom, hogy renyhe és zsizsik arca megrenyhüljön!-:D

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 19:30:34

@javier2: nagyon jól tette a kolléga! Azt hiszem vmi különdijra majd megszavazom, mint VEZÍR!

ibsen 2019.01.04. 19:31:01

Jó estét

@Hedo a nokedli szaggató: Szerintem Adrit. Most nem nagon merne "váratlant" húzni.

csincsilla72 2019.01.04. 19:32:09

@KapitányG: csak folytattam a te gondolatod az enyémmel. Nem riposztként írtam :-)

ibsen 2019.01.04. 19:32:27

@javier2: Mire szólítottál fel te engem? Lemaradtam valamiről?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 19:35:27

felszólítom a milliomosozó társaságot, hogy ha esetleg elalszom kezdésig, akarom mondani, ha nem végzek a dolgommal, addig üvöltsenek, ameddig fel nem kelek, úgyértem ameddig vigyázó szemem nem a tévéképernyőre vetem.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 19:36:18

@javier2: a vezír én vagyok, de mint a zsu ellenesek főmozgatórugójaként én eldönthetem milyen aranycsillagos kitüntetést adományozok neked! De lesz ebből vmi különdíj! Istenbizony! :D

javier2 2019.01.04. 19:37:49

@ibsen: 1200 hozzászólásból 350 a tied , kxxxx nehéz végigolvasni a kommenteket
és a 350 hozzászólásod egy hozzászólásban meg tudnád fogalmazni
"Bolondság tiszta szívvel " akár még József ATTila is lehetnél
hu de hamar itt teremtél melyik nick névről váltottál ilyen gyorsan

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 19:38:56

@javier2: ne sértegesd József Attilát :)

ibsen 2019.01.04. 19:40:11

Aha.

Látom nagyon okos gyerek vagy azt hittem már rájöttél :-D

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 19:40:36

József Attila nagy kedvenc! Sínen vagyunk! ;)

javier2 2019.01.04. 19:41:17

@Nyuszomuszo83: hmhm egy kicsit szúr a jobb lapockám mögött egy kis masszír jólesne a különdíj mellé :)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 19:42:22

@javier2: hmmm de happy finish nem jár! :D

mentorosh lecsó 2019.01.04. 19:43:25

@Nyuszomuszo83: hiába, a pin@ / f@sz bizsergése az nagyúr ! :)))
Csak éppen létezik egy határ, ami megkülönböztet minket (emberi lényeket), az állatoktól...

Nagyot mondtam (!), most öblítek... :)))))

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 19:44:54

@mentorosh lecsó: mint engem is a valódi nyusziktól! :D

javier2 2019.01.04. 19:45:35

@ibsen: nem mindig tudom olvasni vagy megnézni
szóval volt ugy egy-egy adást nem néztem itt 10 mondatban összefoglalják
kielemzik és kész nekem elég
ha valami érdekes történt megnézem
kíváncsi vagyok a véleményekre , de ha látom 1300 hozzászólás azért az már meredek :)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 19:49:03

@Nyuszomuszo83: ha egy kicsit engednék a "huncut, 18 éves" énemnek, akkor most szeretnék fiatal lenni... NEM !

egy sima diszkós szombaton meglenne az orál, anál, gruppen...

Sanda.Ipse 2019.01.04. 19:49:17

@javier2:
Esélyes volt és vicces volt. De voltaképpen nem a spontán humor és jó riposztok voltak jellemzők rá, hanem volt egy repertoárja, amit nyomott. Szövegben, mozgásban. Lehet, hogy csak én gondolom úgy, hogy a végére unalmassá vált volna a produktuma. Számomra biztos.

Hajrá Vivien! G1G utcaajtó!

mentorosh lecsó 2019.01.04. 19:51:09

@Hedo a nokedli szaggató: "feleség"-nek szokás hívni manapság ???
Tényleg öregszem, b@ssza meg... :)))

ibsen 2019.01.04. 19:51:37

@javier2: Vannak ilyen elvetemült kommentelők mint én. :-D

Tökös... 2019.01.04. 19:52:01

Sziasztok

A szívkirály kenbaba még elcseszheti a párbaját, mert a magabiztosságot, dühkitörések váltották fel...

Sanda.Ipse 2019.01.04. 19:54:46

@Tökös...:
Úgy legyen!...

Holnap veletek ugyanitt! Pá!

Angora Cardi 2019.01.04. 19:56:35

@úgymond olvasó mmkk: én vállalom a feladatot kanálka lekvár a fizetség

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 19:58:05

@Angora Cardi: köszcsi, magánnyomozó kisasszony :D

moletty 2019.01.04. 19:58:22

@Nyuszomuszo83: Engem sem zavart ! SŐT ! Soxor meg is néztem ahogy másokkal lefexik !
és néha irigyeltem a farkáért :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.04. 19:59:04

@mentorosh lecsó: ha egyről beszélünk, akkor egy szolnoki csajt vett el. Mingyá kiguglizom ;)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 19:59:17

Látom izzik a zsarátnok...,kiváló, kiváló,,,és még bele sem nyerítettem!!!

Angora Cardi 2019.01.04. 20:00:12

@úgymond olvasó mmkk: nagyiTTóval figyelek

Egy szál lekvárvirág, ennyi csak mit kaphatok,
És kívánok én nagyon boldog szünnapot

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:01:56

@Hedo a nokedli szaggató: ha nem haragszol, akkor 1 pixel távolságból sem érdekel !

Avigal 2019.01.04. 20:02:58

Szép estét!:)

Végre atragtam magam a kásahegyen (kommentek), Süket is ideült mellém.

A kamerás dologhoz. Én teljesen outsider vagyok a témában, nulla műszaki érzék, de mániákusan nézem a Roland Garrost, főleg este, munka után. Az az egyetlen grand slam, ahol nincs világítás a pályákon, ezért a sötétedés korlátozó tényező. És ott nagyon sokszor elmondják a Eurosporton, hogy senkit ne tévesszen meg, hogy mi jól látjuk a labdát, mert a tv-ben sokkal vilagosabbnak tűnik, helyszínen a játekosok már alig látnak valamit.

Bocs, h kicsit hosszú lettem, Süket is csapdos, h őt vakarjam, ne ide írogassak:)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:03:41

@mentorosh lecsó: heh csipem a fiatalabb korosztályt! ;) ;) ;)
@moletty: háááát én is láttam akciózás közben! Miért irigyelted a farkáért??? Szépség ügyileg vagy iram ügyileg? Amúgy igen szép példány! :D

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:03:41

@UdvariatlanBolondvagyok: kellesz ide, meerrrr az én kis lelkem ehhez túl cizellált !

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:06:18

@Avigal: sziaaa Avi csókoltatom Sükit! :)

Avigal 2019.01.04. 20:07:53

@Angora Cardi: @Nyuszomuszo83: Süket köszöni és dorombolást küld:)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:09:32

@Nyuszomuszo83: részemről maradok a saját korosztályomnál inkább, akik még tudják hogyan kell bánni egy pin@val / f@sszal... és ismerik a szót "SZERETKEZÉS".
Mi is tudunk tini módra "vadulni", de a TISZTELET akkor is megmarad.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:09:53

@mentorosh lecsó: Mosz olyan vagyok, mint a kakasviadalon a bukméker...,inkább hátrébb lépek...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 20:10:49

@mentorosh lecsó: sok faszt próbáltál, hogy tudsz velük bánni? :)))))

Angora Cardi 2019.01.04. 20:10:57

@Avigal: adom is neki a májasomat

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:12:36

@mentorosh lecsó: nyugiii, én tudom miről beszélsz, de higyj nekem, én is nagyon tudom miről beszélek! Óóóó haaa tuuudnááád! :D
@UdvariatlanBolondvagyok: tuuuudoood hogy szeretlek!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:13:15

@Nyuszomuszo83: És az én fülimet ki csókolja? Amúgy is indiszponált állapotban vagyok...

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:13:36

@Angora Cardi: a Sükié mindenképpen! :) ;)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:13:47

@úgymond olvasó mmkk: valóban sok született f@sszal találkoztam már eddigi életemben...

Avigal 2019.01.04. 20:14:36

@Angora Cardi: kedves tőled, de ő olyat nem ehet. Mindentől bélgyulladása, meg hólyagproblémája van. Találtunk 3 Royal Canin szaraztápot, amitől nincs baja, azokat eszi felváltva.

Egyébként meg télleg nem eszik normál kajat, egyedül a nyers csirke- vagy pulykamell a kedvenc, s néha a rántott csirkemáj:)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:14:46

@UdvariatlanBolondvagyok: ki? Hát a legselymesebb nyuszi a világon, aki simizi a hátad és a buskid is!

Tökös... 2019.01.04. 20:16:13

reni lett a játék potenciális kiesője...
Az a hiszti amit kivágott....
Igazi lottóötös a fiúknak...

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.04. 20:16:56

@mentorosh lecsó: ó igen! Az én férjem egy vén fasz, de nagyon tud :) és a zokniját is leveszi.

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:17:25

@Avigal: szegénykém, de szerencsére nagyon jó gazdihoz pottyant! Isten áldjon téged, hogy befogadtátok és szeretitek!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 20:17:27

@mentorosh lecsó: bocs, ez most tényleg nagyon magas labda volt, megyek a sarokba szégyellni magam

javier2 2019.01.04. 20:18:12

@Avigal: és folyamatosan mondják a játékosok hogy nem látják a labdát legyen már vége
de amúgy hangulata van ,naplementével ,szeretem
és persze rafa nadal a salak király

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.04. 20:18:14

@Tökös...: remélem erre ők is rájönnek! Jobb lenne ha végre kiesne renyhe

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:18:15

@Hedo a nokedli szaggató: zokni, alsógatya hagyományos helye az ágy lábánál van ! :)))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:18:48

@Avigal: Én is szemlesütve kérem a fehérpecsenyét a hentesnél....Tudják a genyák, hogy cicának viszem, és cinkelnek a nyugdíjas nénikék előtt...De ezt eszi ez a mocsok!

Avigal 2019.01.04. 20:20:04

@Nyuszomuszo83: kb. 7 év kellett, mire rájöttünk a működésére, de azóta jól és költséghatékonyan üzemelünk együtt:) Előtte kicsit magasak voltak az orvosi számlák....

Avigal 2019.01.04. 20:21:43

@javier2: Az a szerencse, hogy ott olyankor csak este 10 körül sötétedik, ha nem felhős. Én is szeretem a Garrost:)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:22:06

@úgymond olvasó mmkk: bántottalak én téged valaha a magas labda lecsapásaid miatt ????

inkább próbáld ki a szolit a Vijjjaaudvaron...
(ha ebbe a nyitott sz@rba befekszenek, hogyan nem fagy be az össze nyílásuk???)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:22:06

@mentorosh lecsó: Én már dobtam állólámpára is...,tökéletes sötétítő...fel is gyulladt. DDD

Avigal 2019.01.04. 20:22:57

@mentorosh lecsó: A még fejlettebb típus pedig eldugja az ágy alá, h lehessen keresgetni:)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:23:03

@UdvariatlanBolondvagyok: tüzes, parázsló éjszaka lehetett ! :)))

Tökös... 2019.01.04. 20:23:40

@Hedo a nokedli szaggató:
Roliból meg Hunorból kinézem hogy rájönnek a gyenge pontra....

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:26:07

@Avigal: megelőztük úgymond a bajt ! "teli" az ágy lába, alá SSKK semmit sem lehet elrejteni :)

Avigal 2019.01.04. 20:26:28

@UdvariatlanBolondvagyok: Nálunk a legnagyobb kedveny a pulykamell, de abból is max. 3 kockát eszik, nagyon rossz evő.

A hentesese feelinget megértem, én is titkolom az éves macskakaja költséget mindenki előtt, meg a macska eddigi állatorvosi számláját is. S az enyém csak egy kis kóbor volt...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:26:45

@mentorosh lecsó: Elhangzott alattam, a mi ez a szag....bűn rossz volt kiszállni, de vendég voltam és már bőven túl voltam a "háztűznézőn"!

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:26:59

@Avigal: azt elhiszem ő nem egy egyszerű eset, ezért is tisztelet Neked! A mi Másánk úgy került hozzánk, hogy aki eladásra behozta az országba azt mondta el kell utaznia 3 hétre nem vigyázna e rá arra az időre a húgom,8 hetes volt és nyüszves kis pindur akit a társai kitaszitottak mert erösebbek voltak. Kuderült kamu volt az utazás, cica fülrühatkás volt, ezért kellett lepasszolni. Egy napja volt vissza kb mikor felnyaláboltam és vittem a cicászatra. Sok idő, fülcsepp, pucolás, szurik, de meggyógyult! A csaj nekünk adta, mert megmentettük, 45 ezret ért volna, ingyen kaptuk. Nekünk a világ összes kincsét adja ingyen, a szeretetet.

Angora Cardi 2019.01.04. 20:27:07

@Avigal: kis ínyenc :) jó hogy figyelsz egészségére

Avigal 2019.01.04. 20:29:14

@mentorosh lecsó: itt a földszinten semmit nem merek közvetlenöl a parkettára pakolni, az ágy alatt is jó nagy hely van, de nagyrészt csak cicát és porcicát találok alatta:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:29:33

@Angora Cardi: Szerintem izgi asszonyka...60 országban nyomta. Azért az nagy fless!!

javier2 2019.01.04. 20:30:06

szoláriumba jártam egyszer(10 alkalommal) és semmit nem segített hófehér maradtam :(

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 20:30:40

@Angora Cardi: holdsáp! EZT ennyi pénzért megkérdezni?

Angora Cardi 2019.01.04. 20:31:23

@úgymond olvasó mmkk: hádde nem egyetemista nem tudhaSSa

mentorosh lecsó 2019.01.04. 20:31:28

@UdvariatlanBolondvagyok: hihhíííííííí ! :D :D
Nálunk egy kicsit zárlatos lávalámpa okozott coitus interruptus-t... :)))))

Avigal 2019.01.04. 20:33:09

@Nyuszomuszo83: fülatka is volt, tályog is volt, műtét is volt, de egy egyszerű megfázás is több hetes program. Ezért mindig van itthon VetriDMG (a macsakabérescsepptől ragta a kilincset). A doki is már többször temette, de most már egész stabil:)

javier2 2019.01.04. 20:34:14

@Nyuszomuszo83: teljesen igazad van nyuszó
énis így voltam minden kis állattal amit befogadtam

Avigal 2019.01.04. 20:34:40

@Angora Cardi: Geológ tudományosan nulla, legalábbis semmi nyoma.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:34:52

@Angora Cardi: 3 gyerkőce van és különböző országokban élt, hogy hörpintcsen a kultúrából..

Angora Cardi 2019.01.04. 20:36:30

@Avigal: most masban utazik nem egyszeru megtalalni
@UdvariatlanBolondvagyok: aha hat...

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:36:37

@Avigal: Hál Istennek! Nálunk egy éve szuri volt, mert a kisasszony béna mint a gazdája és leesett a radiátorról olyan szarul hogy megrándult a hátsó lába meg a gerincénél begyulladt! Játszott ő csak fekve, de hangja nem volt, nem panaszkodott. Táska, doki, naaa abba is olyan mint a gazdi, fehér köpeny szindrómája van! :)

Avigal 2019.01.04. 20:36:40

@úgymond olvasó mmkk: Véletlenül nem az Észbontókat nézitek?:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 20:36:47

@Angora Cardi: most nem játszanék, nem tudom a fröccsöket

javier2 2019.01.04. 20:37:20

@UdvariatlanBolondvagyok: nagyon gázvolt utána 3 napos foci tornán voltunk és mindenki kérdezte miért vagyok piros túlzabáltam az ldl koleszterint?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 20:37:29

@Avigal: nem, a legyen ön is milliomost :)

javier2 2019.01.04. 20:38:30

vagy esetleg valaki ver?vagy én állítottam otthon be a vaskályhát!:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:38:43

Jajjj, ettől a fiúcskától megijedtem...

Avigal 2019.01.04. 20:38:45

@Angora Cardi: Annyira nem kerestem, s nem is hiányolom:) Csak olyan kis tudálékos volt:)

Avigal 2019.01.04. 20:40:16

@úgymond olvasó mmkk: lehet, lassan konvergál egymáshoz a színvonal:) ahoy bekapcsoltam a tv-t, nálam észbontók jött, maraton hossza:)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:40:52

@javier2: ők jók ha jól bánsz velük, igaz én mindig szét kénnyeztetem, de imád is, mikor átkarolja a vádlim és úgy alszik a világ legjobb dolga!

Avigal 2019.01.04. 20:43:28

@Nyuszomuszo83: nálunk néha beleharap a dokiba:) de ősszel nem harapta meg oltáskor:)

Angora Cardi 2019.01.04. 20:44:32

@úgymond olvasó mmkk: yes es főzni is tudtunk eddig jok lennénk

Avigal 2019.01.04. 20:46:37

@úgymond olvasó mmkk: Petrába egyszer szeretnék eljutni, már 20 éve tervezem... Avdatban már voltam:)

Avigal 2019.01.04. 20:47:16

@Angora Cardi: gyanús volt, h nem a főnyeremény:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:47:56

@javier2: Az ősidőkben bevágtak a kvarclámpa elé, mert aggasztóan sápadt, kis vézna gyerek voltam..járt hozzá egy úszószemüveg- féle, amit gondosan a fejemre tapasztottak a szüleim, ellenben a napoztatást kissé túlmérték, és rákvörösre égett a burám, de a szemem körül olyan hófehér maradt a bőr, hogy szinte világított...Na, így menjél el suliba,,,hogy én mit kaptam!!!

javier2 2019.01.04. 20:53:18

@UdvariatlanBolondvagyok: :P
@Nyuszomuszo83: macskám kezd belustulni mióta a puffer mellett alszik
habár ilyen időjárás mellet nem szívesen küldöm ki vadászni illetve a szomszédok mérgeznek nem szeretném ha valami mérgezett egeret enne
de ha jó idő lesz remélem rendbe teszi az udvart :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:54:39

@Avigal: Mása nem harap a körmét én manikűröztem két hetente, sajnos most egy ideje már nem én teszem!

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 20:56:34

@javier2: ne küld ki, hideg van, jó neki benn! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 20:56:37

@Avigal: Mekkora trauma lehetett, ha a mai napig rémképeim vannak róla...DDD
Ja! És még ki is röhögtek!!! Az volt a legdurvább, hogy anyámék csupa szeretetből másodfokúra pörköltek és akár hányszor rám néztek a sarokba fordulva kacarásztak rajtam...DDD

Avigal 2019.01.04. 21:00:44

@Nyuszomuszo83: Cica nálunk nagyon élénk. Eleinte fedeles kosara volt, de abból már pár hónaposan kimászott, s vezetés közben nem jó, ha egy macska ugrál az emberen. 15 km-re hordom dokihoz, van egy felül nxitható hordozója, abban ül egy vastag törölközőn, be van mellém biztonsági övezve az első ülésre és így autózunk. Egyébként autózni szeret:)

Avigal 2019.01.04. 21:01:45

@UdvariatlanBolondvagyok: ez viszont nem volt szép tőlük. Hol maradt az együttérzés?!:)

mentorosh lecsó 2019.01.04. 21:02:52

@UdvariatlanBolondvagyok: EKG !!! :))))
a KARClámpa bevett kínzóeszköz volt a családban ! :))))
1500-as faktorú fényvédő krém mellett képes voltam a fehér, árja szín mellé egy fokozattal (!) sötétebb tónust is felvonultatni a bőrömön... :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 21:03:39

@UdvariatlanBolondvagyok: velem ez rendszeresen megtörténik, 15 perc alatt szarrá égek nyáron :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 21:06:14

@Avigal: @Nyuszomuszo83: Lolka-Bolkás voltam,,az első nagy duzzogás után, már én is mulattam magamon.

Avigal 2019.01.04. 21:09:34

@UdvariatlanBolondvagyok: ez egy aránylag jó túlélési stratégia:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 21:10:19

@mentorosh lecsó: A nagyanyám fejlövése olt az a szar. Valami elbaszott orvos ajánlotta neki...És az a lemoshatatlan égett bőrpìr-szag! Fenomenális!

Avigal 2019.01.04. 21:10:25

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: én is szeret:)

Ez a játékos viszont nem túl tajékozott...

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:12:33

@UdvariatlanBolondvagyok: 10 perc után elkezdek sülni és kozmálni! 50-es fényvédőfaktorú naptejnél rákvörösre égtem Olaszba! De szökeségem imádták a pincérek! :D
@Avigal: Mása csak akkor szeret menni ha már tudja nem cicászat lesz, lépcsőházhoz érve már nézelődik, igaz én beszélek neki, megnyugszik a hangomra! Kocsiban, táskában utazva sem ugrabugrál! Nagyon nyugis, tudja hogy jót akarunk neki!

mentorosh lecsó 2019.01.04. 21:13:47

@UdvariatlanBolondvagyok: és hozzá az az ózonszag ! bbbrrrr...
a mai napi rosszul leszek elektrosztatikus fénymásolók közelében, mert eszembe juttatja... :((

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 21:16:44

@Avigal: Mindent így oldok meg..., kialakult életszemlélet.., könnyebb!

Avigal 2019.01.04. 21:18:20

@Nyuszomuszo83: ha beteg, akkor ő is tudja, h segíteni fognak neki, de oltáshoz egészségesen megyünk...és én aztán beszélhetek Süketnek, nem nyugszik meg:)

Angora Cardi 2019.01.04. 21:19:05

@Avigal: fiatal még de egy két alapkérdés mint Petra fura h nem voot meg neki

Avigal 2019.01.04. 21:19:12

@Angora Cardi: s te ezt tudtad. Nagyon okos vagy;) vagy vapitit tartasz otthon:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.04. 21:19:56

@Nyuszomuszo83: Féltékeny vagyok az olasz pasikra,,,túl szépek!!!DDD

Avigal 2019.01.04. 21:20:30

@Angora Cardi: a tonik-kinin is elég ismert. És a kinin fluoreszkál is:)

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:21:38

@UdvariatlanBolondvagyok: egy sem kellett, magyar nőnek magyar férfi a párja! :)

Avigal 2019.01.04. 21:22:21

@Nyuszomuszo83: igen, de ez csak az itteni beceneve, a másik nyuszi adta neki:)

Avigal 2019.01.04. 21:23:07

@Angora Cardi: te vagy Süket itteni keresztmamija:)

Új játékos:)

Avigal 2019.01.04. 21:24:04

@Angora Cardi: és az agancson szárogatod a harisnyáidat?

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:24:05

@Avigal: jaaa akkor lemaradtam, azt hittem tényleg Süket a neve! Hogy hívják?? Hópihe? :D

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:25:23

Én Quanticot nézek, jó ez alegyen ön is milliomos???

Avigal 2019.01.04. 21:25:42

@Angora Cardi: ajándékot is kapni fog?;)

Angora Cardi 2019.01.04. 21:26:15

@Avigal: meg a bugyingókat is :D

Na menjünk át az újba onolni.

Avigal 2019.01.04. 21:26:25

@Nyuszomuszo83: így, hogy itt közösen nézzük, jó.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 21:26:49

oh, she's sweet but a psycho
a little bit psycho
at night she screamin'
"i'm-ma-ma-ma out ma mind"

Angora Cardi 2019.01.04. 21:27:21

@Avigal: rántom a májat ne viccelj el lesz úgy kényeztetve onnantól fenn hordja még jobban az orrát

Avigal 2019.01.04. 21:30:29

@Nyuszomuszo83: sok neve van, mert úgysem hallgat semmire:)

Hivatalosan Hannibál:) Aztán kiderült, h lány és elneveztem Micinek, de az oltási könyvén még mindig Hannibál. De időnként Fräulein, Puszedli, Dög, Cica, Jóság, stb:)

javier2 2019.01.04. 21:30:44

@Nyuszomuszo83: toscanaban parton mindenem bekentem 30 as napvédővel kivéve térdtől lefele
hát éjszaka mondták kapcsoljam le a lámpát vagy terítsem le a vádlim mert világítok

Avigal 2019.01.04. 21:31:23

@Angora Cardi: teljesen elrontod:)

Na, megyek az újba ONolni:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.04. 21:32:32

@Avigal: nekem is volt egy Béla nevű macskám, aztán egyszer csak meglepődtem, hogy nem is Béla, hanem Bella :))

mentorosh lecsó 2019.01.04. 21:34:24

@UdvariatlanBolondvagyok: furcsa, hogy még a Hogyvolton is sorstársa akadok ! :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 21:37:10

@Avigal: neki nem a neve fontos, hanem ő maga! :)
@javier2: hehe, én hülyeleány meg feküdtem az 50 centis vizben meg ültem benne a homokot simogatva kagylót kutatva egész nap! Mentségemre szolgáljon akkor láttam először tengert! Igy a fejemtől a lábfejemig égtem vörösre, persze hátulról is, a seggemre alig tzdtam leülni!

Cimili 2019.01.04. 22:05:05

óóóóóóóóó az a magasságos. kontit kérek!

Cimili 2019.01.04. 22:06:09

na renyhe után, greg is bőg. sőt má zsu is. kérek zsepit!

Nyuszomuszo83 2019.01.04. 22:25:10

@Cimili: teee nem jössz át az új posztcsihoz cicám???

Cimili 2019.01.04. 22:53:30

@Nyuszomuszo83: minyá megyek, csak közben fontos telóm volt. :)

Avigal 2019.01.04. 23:00:54

@úgymond olvasó mmkk: Mi is azt néztük, h milyen szép arcú kandúrunk van, aztan doki néni ráírta oltási könyvre a Hannibál alá, h kislány:)
süti beállítások módosítása