Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X59 – Dévidgetta, sült malac monológ, meg BUÉK!

2019. január 02. 16:22 - Bruti

12_1.jpg

Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot kabátkában, valami veszett indián huhogással bassza magasba a lécet. Pedig isten az atyám, már lassan kezdtem megkedvelni a csendesebb visszafogottabb énjét, mikor egyszerű, viszont értelmes gondolatokkal vezette a műsort. De nézzük mit műveltek cickányaink, az év utolsó napján.
vlc-2019-01-02-14h49m56s539.png

Leghamarabb a zombi mozgású Lacikának sikerült kikászálódni a nappaliba, aki valamiért megőszült a tegnapi kiválasztás óta. Magvas gondolatokat oszt meg a nézőkkel, miszerint agyilag nem egyeznek a lakók, a két részre szakadt villában. Érkezik a VVV, akiről tegnap élő adásban kellett megtudnunk, hogy sátánista! Vajon ez mit takarhat, és hogy gyakorolja a vallását a villában? Bár most, hogy jobban belegondolok, lehet nem véletlenül kétszeres fekete özvegy itt a játékban. Aki belemártotta a farkát, az ki is esett a picsába. És még lehet így jártak jobban, mert a villán kívül, talán meg is ette volna őket. A következő ébredező Roli, és így hárman már lehet erősíteni egymást abban a hitben, hogy mekkora ászok. Hiszen náluk együtt van az ész, az erő, meg a tapasztalat, míg a másik csapat olyan ostoba, mint egy vödör iszap. Szóval berlini fal felhúzva, és kíváncsian várják, hogy az esti buli megtöri-e a gyűlölködést.

vlc-2019-01-02-14h50m44s234.png

vlc-2019-01-02-14h51m30s045.png

vlc-2019-01-02-14h51m37s810.png

Kebab eddig elvolt a nem bántóan okos Zsuzsuval, meg a másik MTA taggal, Rúdlénnyel, így nem sok konfliktusba keveredett, de most, hogy rákötötték a zöld kendőt, szinte kifordult magából. Mindjárt mindenki geci lett, és a kis hüllőarcú nem bírja felfogni, hogy ez vele is megtörténhetett! Hiszen ő csak egy unikorniscsillámfaszpóniba öltött sellőlányfiúfaszomvalami, akit mindenki szeret, és most meg lett pecsételve egy zöld kendővel! Na bazz Kebab, volt már 8 évad, csak sejtetted, hogy időnkét kihívnak egy jószágot, nem? Lacika különösen a bögyében van, mert tőle nem számolt jelre, szóval potenciális ellenfél lehet.
vlc-2019-01-02-14h52m28s008.png

Folytatódik a fitt hét, érkezik a mesteredző, aki biztos kurva nagy sportember, de bazmeg akkora bele van, mint nekem. Sorba állítja a lárvákat és mindenkinek kioszt egy ugró kötelet. Vicces pillanatok következnek: Jön Lacika, a már említett alul koordinált, zombiszerű mozgásával, majd Rúdlánylény, akiről az ember már csak az éjszakai foglalkozása miatt is feltételezne némi mozgáskultúrát, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ennek a bugyijába tűznék egy ezrest a sztripbárban. És végül Zsuzsu jön, aki gyakorlatilag felköti magát, a nyakára tekeredett kötéllel. Az edző jobbnak látta, ha valami más mozgásforma után néznek, így érkezik két csaj, akik ilyen rugózós kenguru cipőket hoznak, amin, mint az idióták szökdelnek egész délelőtt. Kapcsolunk Bajszira, akinek egy dolog tűnt fel az egész bejátszásból, mégpedig, hogy az edzőcsajnak a bimbói majdnem kiszúrták a pólóját. A kis pajkos... még mindig dolgozik benne a spuri!

 A következő blokk már az esti buliról szól. Mindenki kipattintotta magát, csillogó ruhákban, fess zakókban feszítenek, és értelmet nyert Lacika ősz haja is. Ugyanis valami fehér hajfestékkel fújták össze a fiúk fejét, gondolom, mert ez így trendi, fancy. A zenét Dévidgetta magyarhagja biztosítja. A szerkesztőknek sikerült beszerezni egy 40-es pornó producerre hajazó fickót, plusz mellébasztak egy lánykát (valószínűleg ő tudja, hol van a play gomb a dj pulton). A csapat beleveti magát a buliba, esznek, isznak, produkálják magukat a kamerának. Csodás dalokat vonyítanak kórusban, miközben Rúdlény egy sült malaccal beszélget. EGY SÜLT MALACCAL BAZMEG! Mondjuk, a malac hamar belátja, hogy egy idiótával van dolga, így inkább bölcsen kussol, hátha hamarabb szabadul. De nem jön be a taktikája, mert egyszerű lakónk, az együttérzéséről biztosítja, és folyamatosan röfög neki. A buli hirtelen megbicsaklik, mert egyszer csak az álGetta megunja, és se szó, se beszéd lekoccol a csajával. De a lakóinkat nem kell félteni, tudnak ők bulizni dj nélkül is. Van itt minden, mulatós, Gangnam style, meg amit akartok. Fekete Özvegy kint rázza a srácoknak a seggét, de azok elzavarják a picsába. A másik csapatban a Rúdlény-Zsuzsu páros dönt úgy, hogy ledobják a textilt, de bár ne tették volna, mert fitt hét ide, reggeli edzések oda, a sertésjelmeztől még egyiknek sem sikerült megszabadulni. Úgy pörögnek a parkettán, mint két választási malac az ólban, a megrökönyödött Kebab szeme láttára.
Egyedül Adri nem bulizik, ő a dohányzóban nyögdécsel és sírdogál egyedül, részegen, egy pohár alkohol társaságában. Elvileg magában beszél, hogy ő milyen szerencsétlen itt, mert senki nem érti meg, de mi tudjuk, hogy igazából a kamerának dolgozik.

Szünet után elkapjuk az éjfélt, majd mindenki lufira kötheti az újévi kívánságait, amit miután felolvastak, eleresztenek a picsába. Ez 2019-ben szerintem már nem annyira környezettudatos, de ne sznoboskodjunk itt. Én fel nem sorolom azt a sok kívánságot, amit itt összehordtak, aki akarja, nézze vissza, de egy egyedi írás nem volt benne, arról biztosíthatok mindenkit.
A béke pillanatai eddig tartottak, Roli már megint a taktikára tereli a szót, Adri Kebabot kerülgeti, majd megesküszik neki, hogy sose veri át, és szavait nyomatékosítva elsírja magát. Rúdlény valamiért körszakállat rajzol magának és férfiként nyomja tovább, Roli pedig ideiglenesen rámászik Adrira, ami csak arra jó, hogy a másik két kan ezzel szívja a vérét. De a buli már hanyatlik, Hunor pl. depressziós lesz, és nem érti mit is keres itt, ahol olyan senkik tujázzák le, akiket kint le se hugyozna. Ő már igazából le is zárná az estét, de Roli kijelenti, hogy még fogyasztani fog, a mesteredzőt meg ne merjék reggel ideküldeni, mert kicsinálja. Bátor szavak, de tudjuk be annak, hogy csúnyán be van szórakozva. Az est egy utolsó incidenssel zárul, amit nem értettem pontosan, de az a lényege, hogy Adri addig szívatja Rolit, amíg ki nem készíti. Erre érkezik a szociálisan érzékeny Rúdlény, és védelmébe veszi a Rolandot, amit igazából senki sem ért, még Kebab sem. Ebből megint egy ostoba veszekedés lesz, vagyis csak Rúdlény és Adri replikázik, a többiek inkább csak bután bambulnak a buli romjaira.1564 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2019.01.02. 16:36:40

brilliáns képek Bruti :D Köszi!

fujimo 2019.01.02. 16:42:14

lacika olyan, mintha mindig 3 vicces cigi után szűrné a fényt... és mint ilyen inkább mozizik, mint sem beleszólna bármibe is... :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 16:52:02

meg se nézem, tökéletesen elég volt az írás, köszcsi

mocskosmacska 2019.01.02. 16:58:27

Amikor hunor nyafizott, hogy unja magát, akkor roli valami olyasmit mondott, hogy hiányzik neki is a nője. De a bemutatkozó kisfilmjében valami olyasmi volt, hogy most szakított. Szóval ennyire valósak a figurák. Legalábbis az élethelyzetük, tulajdonságra szerintem mindegyik kb. olyan, mint aminek látszik.
Renit megértem, hogy kiakadt adrira, mert szerintem is undi ez a "kikészítem" dolog.

hereverő heverő 2019.01.02. 17:05:59

@mocskosmacska: Adri rossz oldalra állt, de nem esik le neki, csak pattog ide-oda mint fing a gatyában. Szerintem értelmesebb mint G1G és sleppje, de egyéni játékot akar játszani, senkivel nem közösködik. Ez meg fogja bosszulni magát, nem olyan erős ő, hogy végig tudja vinni.

Ami még szemet szúrt nekem: Adri azt mondogatta, hogy segítette Rolit a párbajon, LEIRATTA vele, hogy kiket miért vigyen ki. Én úgy tudtam, hogy nem lehet benn írószer-papír. Hogyisvanez?

C.Chauchat 2019.01.02. 17:09:42

A malacnál elkapcsoltam.

Cimili 2019.01.02. 17:12:01

jó posztcsi volt! kedvencem: A másik csapatban a Rúdlény-Zsuzsu páros dönt úgy, hogy ledobják a textilt, de bár ne tették volna, mert fitt hét ide, reggeli edzések oda, a sertésjelmeztől még egyiknek sem sikerült megszabadulni. :DDDDDDDDDDD

Cimili 2019.01.02. 17:13:55

@mocskosmacska: attól, h szakított roller a nőjével, még hiányozhat neki. szerintem.

Lynette21 2019.01.02. 17:19:07

@hereverő heverő: Amikor ilyen kampanyhet van, szoktak kapni papirt es tollat. Szerintem.

Alauda Arvensis 2019.01.02. 17:20:07

@C.Chauchat: Ezért kell online nézni másnap az összefoglalókat, ott simán át lehet tekerni az ilyen részeket a hasonló többivel együtt, ahol elkap miattuk a szekunder szégyenérzet, feszengek az ostobaságuk miatt, irritálnak vagy egyszerűen unom őket. Greget pl. a kiválasztás után eljátszott cirkusza óta folyamatosan áttekerem, annyira elkezdett irritálni, pedig előtte teljesen semleges volt. Ilyen módon ráadásul húsz perc alatt le lehet tudni egy 45 perces műsort.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:20:46

BUÉK Hogyvoltok ! Köszi Bruti, jóóóó lett ! :))))))

VVV twerkelős "tánca" és a közbeni magyarázat el is árulta a kis életfilozófiáját: "Azért nem táncol rendesen, mert a seggrázástól jönnek izgalomba a pasik"... Erről ennyit...

Amúgy a lufi eregetést nálunk nem TÍCCSA semmi ?!? Pedig kéne. Egy kipukkadt lufi 10-50 vadon élő madárral is végezhet, ha az emésztőcsatornájukba jut.

A BeleValó miért Bamakó művésznő magánszáma volt egyébként ??? Besz@rt a videJÓmagnó amin a "bejáccók" vannak ???

hereverő heverő 2019.01.02. 17:22:39

@Alauda Arvensis: 3 perc alatt is le lehet, amennyi minden történni szokott..

@Lynette21: Ja tényleg, az lehet. Bár nem hiszem, hogy Roli okosabb lett tőle - és ez nem KicsiPua hibája :))

hereverő heverő 2019.01.02. 17:26:27

@mentorosh lecsó: most képzeld el Őzikét hasonló monológokat nyomni... Inkább Éva, legalább nézni lehet a dekoltázsát, mert amúgy mindent megtesz azért, hogy a szemeibe nézz.
Képzeld el ugyanezt Győzivel, ugye hogy van lejjebb?

,, 2019.01.02. 17:30:16

@Cimili: @mocskosmacska: azt mondta: őt kint várják.
Ennek ellenére elkezdtem shippelni Rolit és Adrit:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:31:10

@hereverő heverő: :))) a bóti csöcseitől nem vagyok oda, viszont a segge az parádésan a "birtoklási vágyat" keltő kategóriába tartozik ! Mármint az Évié, és nem Győzié... :)))))

,, 2019.01.02. 17:32:04

Kint várják, úgyhogy abban a pillanatban gongatni fog, amint rámozdulna vkire.

,, 2019.01.02. 17:33:47

@mocskosmacska: hajlok rá, h Vivi kapcsolata is kamu volt, az egész menyasszony sztori

Alauda Arvensis 2019.01.02. 17:34:40

@,,: Én a szórakozás érdekében inkább shippelném Lacikát és Zsut. El tudom képzelni milyen félelmetesen épületes beszélgetéseket tudna ez a kettő összehozni, ha rendszeresen kommunikálni kezdenének. Egy szellemi sziporkapárbaj lenne.

Gia 2019.01.02. 17:36:10

Laszika ügyesen táncolt,mint robot.Bírtam. :-)

hereverő heverő 2019.01.02. 17:36:51

Kedves Elvtársak, Elvtársnők!

Ezennel bejelentem, hogy az ellenem fel sem merült vádaskodások gyanúja miatt, amik valóságtartalmát minden körülmények között tagadom, hogy belőlük bármi is igaz lenne!
Naszóval hogy ezek miatt a rágalomhadjáratot folytatnak ellenem és le akarnak járatni! És ezek miatt a rendőrségi vizsgálat végéig további információt nem adok, sem interjút, se tüzet se nem.
Legyetek meg nélkülem, hiszen holnapig meg sem jelenek a bíróság előtt, de a rágalmazókat feljelentem mindet! Nem is történt ilyen, aki mást kérdez az hazudik!

A vizsgálat végéig holnap lesz vége, addig az éjjeli műszakba vetem töretlen bizalmam.

Lóestét, rosszalkodjatok!

C.Chauchat 2019.01.02. 17:38:26

@Alauda Arvensis: há ja. Azt hittem, bírom. Pua monológja aztán meggyőzött, hogy nem.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:39:12

@hereverő heverő: amint kijössz az előzetesből, megiszunk egy sörTÖT ! :)))

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:40:02

@,,: az egész "nő" egy kamuhalmaz...

,, 2019.01.02. 17:40:21

@Alauda Arvensis: én maradok az enyémnél:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:41:39

@Gia: ilyen sz@r szilveszteri bulikát is ritkán látott a VV történelem :)))

gazo 2019.01.02. 17:41:54

Köszi a posztot Bruti!

Meg a 30i műsorvezetést, csak miattad néztem azt a.....műsort XD XD XD

hereverő heverő 2019.01.02. 17:43:26

@mentorosh lecsó: Haver, nem a bolti csöccsel van a baj, hanem feljebb kicsit. Mindazonáltal Éva megteszi amit tud, hogy a köztudatban maradjon. Különben is, idén terhesnek kell lennie, szóval mindenki jól járna ha nagy duzzogva hátulról megtámasztanád :))

Te kérjél elnézést, én lépek :)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:45:59

@hereverő heverő: a baráti tanácsodat MMKK megfogadom !

Megtámasztás, bocsánat kérés.. :))

Angora Cardi 2019.01.02. 18:00:46

Lacikának jól áll a mákos frizura.
Búék Bruti!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2019.01.02. 18:01:41

@gazo: A Tisza TV-set? Bazz eléggé izgultam az elején, mert így még nem bíztak rám 4 órát, de aztán már csak szórakoztam. Nem volt nagyon gáz?

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:05:15

@úgymond olvasó mmkk: és a segge is szar. Egy jó seggen a hó is megáll basszameg.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:05:30

@Angora Cardi:
OFF
Heuréka, megtaláltam... :))
Bár a típusszám már nem egyezik, de ez a "nagyjából" gyerekbiztos billentyűzet !
ON

gazo 2019.01.02. 18:07:07

@Bruti: igen azt, nem volt semmi gáz, fasza volt. :) mondjuk szerintem neked köszönhetően

Igaz azóta nem lehet pizzát kapni a városban XD

Gia 2019.01.02. 18:07:20

@mentorosh lecsó: Valóban nem volt király ez a buli.A karácsonyi sokkal jobban sikerült nekik.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:07:35

@Bruti: "Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin." :D :D

Ez Karinthy-gyűrű !!! :D :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:08:52

@Maximista vagyok: nekem nem jönnek be a lányok, bocs :/ :D

gazo 2019.01.02. 18:10:34

G1G kihívja az özvegyet és eltakarodik túl az Óperenciánba . Legalább is remélem.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:10:37

@Gia: Hááááát, azért erről sem nyitnék vitát ! :))))

mobilos perpetuum 2019.01.02. 18:12:10

@mocskosmacska: Roli bemutatkozó filmjében:"Ténylegesen egyedül maradtam. A kutyámon kívül nem szeret senki." Ez lehet taktika, hogy szabad kezet kapjon a benti csajokkal kapcsolatban, esetleg sajnáltatás - viszont a párbaján a "szerettei"-hez való odarohanás konkrétan Krisztiánhoz rohant, akivel a villában nem barátkoztak. (Külső infót viszont kaphatott.)
Ez a kinti barátnős dolog furi. Még megnézem a karácsonyt, kinek üzent akkor.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:12:17

@gazo: azt nem lehetne, hogy mindkettő kint marad és visszamegy a "villaajtó" ???

gazo 2019.01.02. 18:13:39

@mentorosh lecsó: lehetne, és át is venné a triumvirátus vezetését rögtön...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:14:30

@Maximista vagyok: amíg nem neked címzem, addig ne félj :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2019.01.02. 18:15:48

@gazo: Akkor jó :) Megyek majd máskor is. Ha fizetnek :DD

@mentorosh lecsó: Azt csak rádiókabarésok kaphatják, engem meg hat év után tiltólistára tett a Fábry :D

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:16:07

@úgymond olvasó mmkk: majd a taxiban megnézem fülessel, sokan lesznek rajta :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:17:58

@Maximista vagyok: vigyázz, nagyképű, nehogy kiverjék a kezedből az eszközt :DD

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:19:46

@Bruti: nagy sajnálattal hallom.... :(((( amúgy a Fábry azkiaz ??? :D

vmiért abban a tudatban voltam, hogy te már meg is kaptad, és épp a másodikat ítélem oda neked... :)))

,, 2019.01.02. 18:19:59

@úgymond olvasó mmkk: én már nézem, a ceglédi erősen lopja a sót:)

gazo 2019.01.02. 18:24:36

@Bruti: kérd meg jól az árát, tudod Kis Kuvait :)

Radics új YT videója “Szopógép”címmel. Rájött hogy mi történt ? :) vagy nosztalgiázik a várható párbaj előtt ? Nem mertem megnyitni..

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:27:20

@Bruti: köszi Bruti, ez volt mai napom csúcsa, tudtam SZIVBÜL röhögni! BÚÉK Neked is!
@mentorosh lecsó: Üdv Mesterem! BÚÉK Neked! Túléltétek a Zasszonnyal a tinibulájt látom, minden oké, akkor és ez még csak a jéghegy csúcsa! ;) Én belefulladtam ma a melóba és az iratokba/aktákba/szolgjegyekbe! Nyuszifüleimmel simogatós szép estét Neked/tek!
@,,: Babám! Meglépem a váratlant! :D Naná, hogy Vivit viszi ki csillámfaszláma! :)

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:27:59

@úgymond olvasó mmkk: szerencséd, mert jó! a bejelentkező figura nagyon király :D

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:33:38

@Nyuszomuszo83: meglepődnék ha mást vinne ez a valami, én is Vivit tippeltem. Aztán hátha ma kizáratta magát és nem lesz semmi :D

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:37:02

@Nyuszomuszo83: Szívem antik bútorának, politúrosan megcsillanó Napfény Sugara !
Jó kis bulika volt, végén a szülők is összegyűltek a konyhában, ahol vad ulti, snapszer, póker csaták bontakoztak ki :))) Ha egy-egy kocka kisfiú vagy kislány csatlakozni akart, azt visszazavartuk bulikázni... :)))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:37:36

@,,: imádom Ceglédit :) estére Lacikát tippcsizném

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:37:40

@Maximista vagyok: 30 évesen többre tartja magát a sellöretek, amúgy meg mindenkit szeret, csak őt nem érti meg senki, így tettlegességig Csokiból tanulván nem tenne ilyet! Ha vivijen záratta ki magát, akkor ott a b. és c. terv adri vagy lacika!

Angora Cardi 2019.01.02. 18:38:24

@mentorosh lecsó: hurrá, szuper, köszi :)
És Búék!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:38:52

@,,: akarom mondani Vivient, baszki, hol jár az agyam

Angora Cardi 2019.01.02. 18:40:09

@,,: én is Lacinkat tippelem, gregu bekulázik özvegytől

,, 2019.01.02. 18:40:44

@úgymond olvasó mmkk: én is bírom a fejit:) vicces is és okos is
@Nyuszomuszo83: értettem nyusszi! Ma még Hunci is hozhat pontot

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 18:40:51

Ó huni te mocskos riherongy!!! Képes voltál megtöcskölni a ribit jan elsején, mikor én dec 31re voksoltam???? Köpött volna anyád a konyhakőre! Az se tartott vissza hogy ratyis és ánusz nedvein kavartál egyet? Az a rüfke mindenkinek mindent enged gumi nélkül. Beletöröldet adri hüvelyflóráját??? Remélem csillámfaszláma kivisz a hóra, nagyot csalódtam benned, te hülye rendőr!

Köszönöm, hogy leírhattam

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:41:59

@Angora Cardi: BUÉK !

OFF
Nahhh.... most hülyézzél le bátran !!!!! Mert a linket nem küldtem el :))))
www.emag.hu/trust-classicline-billentyuzet-magyar-kiosztasu-20628-hu/pd/D8XV13BBM/
ON

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:42:45

@Angora Cardi: össze vagyok zavarodva, mégiscsak belenézek az öfibe :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 18:42:53

@,,: kihívott tippem vivircsók ;)
Köszönöm

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:42:53

@mentorosh lecsó: édes cukormázas mazsolás muffinom egyetlen csokidrazséja, én csak a barátosném akartam végtelenített duzzogásával a holdra röptetni, de mikor megfenyegettem az ujjacskámmal ráklaffantottam habzó számat hogy éééénnnn hazamegyek most, úgy megijedt, hogy elfelejtett duzzogni is, onnantól jägerben, pezsgőben mojitóban dúskálva telt esténk, de öreg vagyok én már bohócnak meg pláne, és 3-kor hazamentünk! :)

,, 2019.01.02. 18:42:54

@Angora Cardi: laccika majd predátorosan leragadozza a sellőt

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 18:43:19

@Angora Cardi: Ne! 1% esélyt sem akarok, hogy a kis Lekvár kiessen. :O

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 18:44:17

@úgymond olvasó mmkk: előzetes meg barinő szerint huni odadörgölődzött az özvegyhez, vannak kétségeim, mert médija nem kapta fel és belevalóban se volt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:44:38

@,,: ne írd be nekem Vivit még, lécci :D

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:45:29

@,,: juuuj a parittya! Naaa azt el is felejtettem! Kivi leszek!

Hétkilenced 2019.01.02. 18:46:28

Jó lett az öfi! Nekem Hunorrol a robotszerető jut eszembe az AI-ból, csak Jude Law nagyságrendekkel jobb pasi. Szerintem is Lacikát viszi Gregonazzo.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:47:00

@Nyuszomuszo83: :))))) :D
Kicsit mink is bűnöztünk.
Valamint az SZMK közös egyetértésével, korlátozottan hagytuk a tiniket is fogyasztani... :))) Aranyosak voltak ! És boldogan fedeztük fel, hogy az összebújós lassúzás még nem ment ki a divatból ! :)))))

É2I 2019.01.02. 18:47:01

Yepp Bruti, végre! Bírlak és ez is jó lett nagyon!

Fábry még mindig ekkora királynő? Mert ideje lenne kitenni, mint Koltayt a film-gyártásból. (Bírom én mindegyiket, de valljuk meg mindenkinél eljön az a kor, hogy inkább kínosak, mint viccesek, poénosak. Lsd: Sas, aki kb '89-ben volt utoljára az :S )

,, 2019.01.02. 18:47:15

@Hedo a nokedli szaggató: oké
@úgymond olvasó mmkk: még nem írtam, majd öfi végén, most Szabrina a tini boszorkányt nézek, a kis sátánista:)

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:47:33

@Hedo a nokedli szaggató: egészségére :D én abban sem vagyok biztos hogy az Vivien volt. lehet csak így vágták meg.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:49:28

@Hedo a nokedli szaggató: "rüfke mindenkinek mindent enged gumi nélkül"
Kint ez extra feláras lenne, de a Vijjjában belefér az alapszolgáltatásokba úgymond... :)))))

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:49:48

@,,: :DDDDD de aztán kockázzák ki rendesen. ne ilyen paplan alatti vajon mi lehetett szar legyen!

Angora Cardi 2019.01.02. 18:50:17

@mentorosh lecsó: nem tenném, köszi, hogz kinyomoztad, csinike, lehet enni inni bele, szuper :D nekem való!

@KólaMámor: Én sem akarok, de Gregből azt nézem ki, hogy a szerinte leggyengébb ellen érez esélyt, Lackót valaki a 3 ordibátorból bizonyára kihívná. De ez csak nem hivatalos tipp, én is annak örülnék ha az özvegy menne.

@úgymond olvasó mmkk: nézz bele, figyeld miket mond Lacinak és -ról de aztán úgy dönts ahogy gondolod

@,,: terszene ahogy vergődik mint a partra vetett hal érvek nélkül

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:51:40

@mentorosh lecsó: deee jóóó! Hiányoznak az ilyen kis bújós bulikák! És olyan cuki amikor lassuznak a picik! A barátnőm párjának a fia 6 éves volt 31-én, úgy gondolta az ő szülinapja mindent lehet, kétszer rámarkolt a popsimra, majd mellemhez bújt, és összevissza puszilt! Akkor jöttem rá milyen szép az ártatlan gyermeki szeretet! :)

,, 2019.01.02. 18:51:47

@Maximista vagyok: aztán nehogy tizenegyespárbaj legyen belőle

É2I 2019.01.02. 18:53:50

@Hedo a nokedli szaggató: Ejj, Hedó még tart az őszinteség? Jó bulájka lehetett, yepp!! :D
Amúgy EKG+++. Ha hunyorka is beletörölte, lehet lesz egy pár nap kellemetlen bőrésnemigondozó látogatása...és örülhet, ha csak viszket és nem rohad le vele együtt ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:53:51

@Angora Cardi: Nyussz annyit emlegetted a lekvárt, hogy sárgabaracklekváros vajas kenyeret ettem ebédvacsi gyanánt! Teee milyen jóóó volt! Hajrá Lekvár!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 18:56:04

@É2I: nem fog lerohadni, lerágja, hogy ne fájjon tovább!

javier2 2019.01.02. 18:57:55

@mobilos perpetuum: folyamatos roli utálatod már gáz
erkölcscsőszködsz tehát jobb lenne neked ez a nick : erkölcscsősz

Maximista vagyok 2019.01.02. 19:01:03

@,,: figyi, ha tizenegyes akkor Hunor beveri léc alá, ez tuti.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:01:40

@Nyuszomuszo83: a popsiba markolással jelezte, hogy baromi jó nő vagy... mindig mondom, hogy ők nem hülyék, hanem csak gyerekek ! :)
a mejjedre bújással pedig lehet hogy csak az éhségét fejezte ki ! :P :)))))) (én kérek elnézést!)

a bulikában 12-15 éves tinik voltak, a pia a felnőttek által uralt konyha sarkában volt, de aki kért, az kapott... belekóstolhattak, hogy mit fogyasztanak a szülők: sör, bor, unicum, vodka-narancs, vodka-tonic, gin-tonic... ha láttuk h vmelyik szeme már keresztbe áll, akkor "kamu" piát kevertünk nekik. Lehet minket elítélni ezért, de ezeket a döntéseket egy 18-20 fős felnőtt társasáság hozta meg közös egyetértésben...

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 19:02:18

@Hedo a nokedli szaggató: ezt most elképzeltem. jajj. XD szinte nekem fáj csak így olvasva is.

Pamutbojt 2019.01.02. 19:02:25

@Maximista vagyok: Nagyon igazad van. Lehetne ez újabb fordulat, ha nem vvv lett volna a sátor alatt, hanem mondjuk Zsu. :-) De Adri esélyesebb, ő részegen a buzit is megmássza.

Angora Cardi 2019.01.02. 19:02:54

@Nyuszomuszo83: egészség éljen a lekvár ❤️

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:03:30

@Angora Cardi: sűrűn mea culpa-zok, mert már régen megígértem... ne haragudj kérlek a késői válaszért !

Avigal 2019.01.02. 19:03:49

Szép estét!

Huhh, emberek. Nem a VV gáz, hanem az Exatlon Hungaryban a Palik. Meg a játékosok.

Ebből is lesz hogyvolt?

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 19:04:39

@Angora Cardi: Hát lehet, hogy meglépi ezt. Bár én inkább arra számítok, hogy eljátsza a szokásosat "gyere ide Lacika, itt a kék kendő.... tedd rá Vivire". Hiszen olyan rafkósak és ez még cseppet sem lejárt lemez rárakatni egy másik villalakóval a kendőt a kihívottra. :P

Maximista vagyok 2019.01.02. 19:06:00

Évára lehet még visszanézek, vagy ha valami lesz az öfiben és átpakolom a tippem :D

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:07:15

@Nyuszomuszo83: hajnalra nekem is jutott egy kis "minőség" a Zasszonyal... :P :))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:08:06

@mentorosh lecsó: tejci nincs benne, azt az áhséget kinőtte, lehet korán kezd csak visszaszokni! Baromi jó nő a hajam!

É2I 2019.01.02. 19:10:58

Na én is nézem ezt az exatlont, vagy mit...hátha ;) Jobbra el, löpá!

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:13:18

@KólaMámor: számból vetted ki a szót, zsuzsu add lacikának, aki adja adrinak és ő kösse fel a vivit! Mert én nem teszek ilyen mert mindenkit szeretek! És közben kacska ujjaival a sátánista felé kereszteket mutogat zsuval karöltve!

MosóMaca 2019.01.02. 19:13:41

BUÉK! (Újra,mert a 31-is post alatt a bogmoci benyelte a mondandóm 3/4-ét!) örülök,hogy paliklaci visszatert a magyar tévézésbe (NEM) qrva idegesítő a hangja

Avigal 2019.01.02. 19:13:59

@É2I: hm, lehet, hogy nekem a mai lesz az első és az utolsó is....

Avigal 2019.01.02. 19:14:51

@MosóMaca: es majdnem olyan jól mutogat, mint Bajusz... s jobban üvölt, mint Reni:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:15:44

@Nyuszomuszo83: :)))))
Hát erről szól nálunk is műsor ! Ha ittál és másnapos vagy ??? Akkor ismerd meg EZT a részét is kicsi barátom...
Alaposan mérlegelünk és engedünk vagy nem engedünk. Tudom jól, hogy nem mi vagyunk a tökéletes szülői minta, de létezik egyáltalán olyan ?!? Amit tudok, hogy vannak nálunk olyan értékek, amik alá egyszerűen nem adjuk...

Angora Cardi 2019.01.02. 19:18:20

@KólaMámor: hehehe az mèg jobb lenne, de rèsen vagyok addig is :DD

@Avigal: jó este! Belenèztem kedvedèrt hàt ööö.. pàr percet szoktam ezekböl bírni.
Sükinek puszi.

@mentorosh lecsó: dehogy haragszom, köszi mèg egyszer :)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:18:48

@Nyuszomuszo83: ohhhhh jajjjjj... megint tapintatlan bunkó voltam ! Ne haragudj kérlek !
Nem kérkedni szerettem volna, hanem csak a buliból kisugárzó szeretet megnyilvánulását leírni vhogyan...

#ÉgaPofám

MosóMaca 2019.01.02. 19:20:01

A Legyen ön is milliomost viszont várom! Mindig is kedvenc műsorom volt,kivéve,mikor Fábry vezette. De Gundit szerizem

Avigal 2019.01.02. 19:22:11

@Angora Cardi: sztem én is csak ezt fogom megnézni, jobbra számítottam:(

A Ninja Warriort nagyon szeretem, a magyart is, de főleg az amerikait.

Süketnek átadom:) Sztem szunyál az ágyamban.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:22:25

@mentorosh lecsó: így szimpi nekem is, a mindig tiltás nem kifizetődő! :)
Egyszer ha megadatik, hogy legyen egy saját gyerekem a józan paraszti eszem által vezérelve szeretném nevelni! El fogom rontani, tudom, de pasit nevelek ha fiú lesz, igazi vagány fasza csajszit ha lány! ;)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:23:34

@Avigal: "Exatlon Hungary" ez már megy ??? Nézni szerettem volna...
Jó hogy van 132 csatornám, de 1 hete nem volt bekapcsolva a TV, tv üzemmódban... :))))

Avigal 2019.01.02. 19:25:39

@mentorosh lecsó: most kezdődőtt fél órája, uazt a pályát csinálják végig párban, sztem eddig semmiről nem maradtál le, ha most bekapcsolódsz

Avigal 2019.01.02. 19:26:28

@Angora Cardi: Palik szörnyen néz ki:(

Angora Cardi 2019.01.02. 19:28:25

@Avigal: én is elsőt nézem kíváncsiból de általában ezek nem kötnek le

Angora Cardi 2019.01.02. 19:29:03

@Nyuszomuszo83: juj olyan sztorim van erről de nem fér el a hv-n...

Sanda.Ipse 2019.01.02. 19:29:42

@Nyuszomuszo83:
Nyuszi! Gyereket nem nevelni kell, hanem példát kell nekik mutatni:)

Avigal 2019.01.02. 19:29:51

@Angora Cardi: ez engem sem fog, inkább reality, mint teljesítmény. Nem túl nehéz a pálya. A profi sportolók meg bénák.

0.5 bit 2019.01.02. 19:30:42

Azon gondolkodom, ha sellő ma kihívja az özvegyet, akkor Zsu hajlandó lesz-e beáldozni a hazugságvizsgálatos képességből egy darabot lelki társa mellett, hogy ellenfeléről kiderüljön volt-e köze a képeltüntetéshez?

Bár amennyire a szerkesztők elengedték ezt a témát, gondolom már soha sem fog kiderülni ki volt az elkövető egy tetőtől talpig bekamerázott "villában".

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:32:38

@Nyuszomuszo83: hát ha még több ivadékkal is megáld a sors... :)))
Nagyon érdekes nézni, hogy mennyire különbözőek vagy egyformák tudnak lenni.
A nagyobbik (14) igazi kis pin@bubus, sok lány barátnője van (nem olyan!) és mindegyiknek más tulajdonságát emeli ki amiért szeret velük lógni. A kicsi (12) analitikus elme, már most racionálisan és mérlegelve választ barátokat/barátnőket...
A Zasszonyal közben meg csak pislogunk, mint miskolci gyalogbéka a kocsonyában... :)))

Angora Cardi 2019.01.02. 19:32:42

@Avigal: jah el se hiszem h ők a bénábbak...
Rúdon magát tartó Norbiról láttam már sok cikket ügyes.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:32:46

@Angora Cardi: gyerünk nyussz várom priviben!
@Sanda.Ipse: gyereket nevelni is kell mert különben nő mint a gaz, mutathatod neki a példát, csak telibe letojja, mert mástól mást lát, mert sajnos a rossz példa is példa-játszótér,óvoda, iskola stb! De ez csak az én véleményem!

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:35:18

@Avigal: ok, nagyon köszi !!!!!! majd visszanézem a VisszaNézőkén ! :)))))
a reklámok miatt, amúgy sem szeretek már real-time nézni semmitsenemsem...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:36:59

@mentorosh lecsó: kétlem a többet, ha egyet ad annak is örülnék, csak egészséges legyen... Cukik lehetnek a fiúk! Amúgy a kissrác antiszoc így ezért volt meglepő hogy engem így szeret, pedig kétszer taliztunk csak! Az apja van lejobban megrökönyödve! Őt nem puszilgatta így mint engem! :) :D

Sanda.Ipse 2019.01.02. 19:37:26

@Nyuszomuszo83:
Jó példát:) Az általam leírtakat egy tanár barátom hangoztatja.

Avigal 2019.01.02. 19:37:36

@mentorosh lecsó: eddig nem volt reklám, de a Palikot érdemes tekerni. Jön a 2. kör.

Avigal 2019.01.02. 19:39:07

@mentorosh lecsó: sztem napi szinten ez sok lesz. Heti eggyel lehet, h élvezhető is lenne.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:39:12

@0.5 bit: basszus tényleg a hazugságvizsgáló és abból még kettő van Zsizsiknek! Tuti beáldoz egyet, de lehet Adrival szemben teszi, hogy mennyit hazudott eddig!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 19:39:50

nekem meg nem lesz. szívesen.

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 19:39:58

@Nyuszomuszo83: Azaz! XD
Gregorián amúgy is szereti mással elvégeztetni a piszkos munkát, hogy az ő sellő lelke és teste tiszta maradjon (mint a sárga hó).

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:41:24

@Nyuszomuszo83: ettől vagyok @Avigal: a Palik még él ??? Azt hittem hősi parcellája van a Kerepesi-temetőben...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:43:32

@Sanda.Ipse: bocsánat csak csendesen jegyzem meg nem megsértve a barátod, de a legneveletlenebb gyerekei a pedagógusoknak vannak! Persze ez egy klisé de sajnos akadt benne tapasztalatom! Igenis meg kell tanulni a gyereknek a jót és a rosszat, huzogathatja az oroszlán bajszát, de tanulja meg a határt! Én így nevelkedtem, ezt fogom tovább adni, de ez szülőtől, környezettől, neveltetéstől is függ! Én kárek elnézést! Mivel gyermektelenként véleményt formálok!

Avigal 2019.01.02. 19:44:23

@mentorosh lecsó: él, de kb, mint egy csontváz:( Most van az első reklám.

Sztem 5 perc alatt megnézed, mert 16x fognak ugyanazon a pályán végigmenni. Első párt megnézed, a végén meg az eredményt. Kb. ennyire izgalmas... de legalább most van időjárás jelentés Reisz Andrással:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:44:33

@Nyuszomuszo83: pl. ettől félek nagyon, hogy a kicsi rám ütött... én ugyanis nagyon nehezen jövök ki az emberekkel... sokszor nem értem őket és ők se engem... bármennyire is értelmes, ezt szülőként (!) nem kívánhatom neki !

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:45:17

@KólaMámor: és abból a bölcs eszkimó mondás szerint nem eszünk és nem iszunk! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 19:45:59

@Angora Cardi: erre az infóra vártál hetek óta, tudom

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:47:20

@Avigal: köszi az élő közvetítést, de megnézem majd holnap áttekerve a kívánt részeket ! :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:47:27

@úgymond olvasó mmkk: gyerkőc, ugyaaan aztán jön egy lofarkas herceg elcsábulsz és hipphopp lesz gyerek! :D

Avigal 2019.01.02. 19:48:13

@Angora Cardi: Süketet megdögiztem a nevedben. Örült és dorombolt:) Azt üzeni, meglátogathatod, ha szeretnéd és majd kicsit jobb lesz az idő.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 19:48:58

roli egy undorító fasz.
köszönöm, hogy ezt is megoszthattam veletek

mobilos perpetuum 2019.01.02. 19:48:59

@javier2: Konkrétan mi a problémád? Rolikáról rosszat nem írtam.
De ha már szóba került, akkor kérdésem: elmondta, hogy van forgatókönyve a játék végéig.
Szerinted a forgatókönyv arról szól
A variáció, hogyan győzhet ő.
B variáció, hogyan legyen a finisben Laci, és Hunor.
C a három fiú legyen a döntőben

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:49:02

@mentorosh lecsó: alakul majd hidd el! Jól formálod a leirtak alapján őket! :)

Avigal 2019.01.02. 19:49:24

@mentorosh lecsó: befejeztem, nem offolok itt és nem lövöm le a poént (ami nincs is

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 19:49:27

@Nyuszomuszo83: Fényesre polírozott szívgránátom elsütőbillentyűje! Hun vótá egész nap? Elszívott a munka heve?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 19:49:46

@Nyuszomuszo83: szerintem jól fogod csinálni! Nem szabad rágörcsölni :) és ne baszogasd, ha nem kitűnő vagy nem kezd el járni 8 hónaposan ;)

Thats What She Said! 2019.01.02. 19:49:47

@gazo: azért remelem az özvegy egyszer valaki ellen brutális vereséggel esik majd ki.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:50:15

@Nyuszomuszo83: "lofarkas herceg" ?!? Hmmmm.... Gondolkodásra ad okot ! :)))
Vagy csak én néztem túl sok pornót ????????

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:50:29

@Avigal: Sükit én is puszilom, hófehér bundájába csiklandozva pocakját szeretgetném! :)

Thats What She Said! 2019.01.02. 19:52:13

@KólaMámor: jaj ne hívd már gregoriánnak :) az egy kulturális kincs, ne piszkítsuk be a nevét pls :)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:53:08

@Avigal: a hálám érjen utol a hátsó udvarban !!! :D :D
Megnézem mert tényleg kivi vagyok rá.... de sallangok nélkül ha már a technika biztosítja ! :))))

Avigal 2019.01.02. 19:53:21

@mentorosh lecsó: Markos György "Szkázká". Cirill betűket nem találtam:) Ott van vmi hasonló herceg:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:54:16

@UdvariatlanBolondvagyok: nyaaa már azt hittem nem is hiányoztam szivemnek egyetlen ékes csillaga! Annyi meló szakadt rám, meg egy költözés a héten, közölte a fönököm a héten fel kell költöznöm mert már hiányol és pofám lapos ne nyigjak hosszú szünetem volt! Pusztultam bele a munkába és holnap sem lesz másként! De már rájöttem hogy föképp délelőtt tobzódnak a Zsizsik imádók most meg nincs kedvem ahhoz hogy bolondnak legyek titulálva az utálatos mivoltommal! :D

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:54:17

Annyira jó és érdekfeszítő a VV, hogy szétOFFoljuk a topicot egy másik műsor miatt ! :)))))))

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:55:34

@Avigal: az a "Lófarkú herceg" ha jól csalódom... :)))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 19:55:40

@Nyuszomuszo83: nem csábulok el lófarkas hercegektől, nem vagyok hercegnő ;)

Avigal 2019.01.02. 19:56:09

@Nyuszomuszo83: azt nem hagyja:) de imádja, h van rajongótábora:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:57:14

@mentorosh lecsó: rocco???
Úgymond szeret Momoa-t annak hosszú a... haja, lofarokba is hordhatja! A volt pasim hosszú hajú és mindig lófarokba hordja! :D Kielégitő a válasz???

Avigal 2019.01.02. 19:57:22

@mentorosh lecsó: vmi olyasmi és kereke is van:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:58:01

@Nyuszomuszo83: jómagam nem félek meeeerrrrr "lökött" az agyam. A Zasszony van állandó Gestapo üzemmódban a születésük óta :))))))))

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 19:58:33

@Thats What She Said!: Jogos. :) Elnézést kívánok a bárdolatlanságomért!

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:58:35

@Hedo a nokedli szaggató: naaa az soha nem lesz, nem bezzeganya akarok lenni! :)

Avigal 2019.01.02. 19:59:17

@mentorosh lecsó: mar abbahagytam az OFFot... már csak Süketet reklámozom:)

nicu71 2019.01.02. 20:00:21

nagyon jo vérgőzös HV lett a kedvencem "Hiszen ő csak egy unikorniscsillámfaszpóniba öltött sellőlányfiúfaszomvalami, akit mindenki szeret, és most meg lett pecsételve egy zöld kendővel"

Ezt fel is használtam egy FB hozzászolásban a kis csicska greg fanok tanuljanak értelmes mondatokat. A környezetszennyezés nekem is az AGYAMRA megy.az a sok PET palackos szar,meg lufi felbassza az agyamat rendesen!

Thats What She Said! 2019.01.02. 20:00:50

@KólaMámor: O semmi probléma :) csak kibukott belőlem a zenész :)

Avigal 2019.01.02. 20:00:55

@mentorosh lecsó: nálunk a gyerek volt a legkomolyabb, ő volt Gestapo üzemmódban:) Hogy égetjük, meg miattunk késik el az oviból

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:01:07

@Nyuszomuszo83: jahhh, hogy a haja.... ahham mááár értem :)))))
Pasiként fodrászoSSSÁÁGOS dolgokkal genetikailag nem foglalkozom... :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:02:07

@Avigal: megszelídíteném! Pocaksimi a bizalom jele! :)
@mentorosh lecsó: hidd el néha én is az lennék és néha biztos túl is fogom félteni! :)
@úgymond olvasó mmkk: majd remélem eljön az aki által úgy fogod érezni magad! ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:02:40

ha mégiscsak lesz gyerekem, és nem beszél a második születésnapján szofisztikált, egész mondatokban, akkor beadom a lelencbe

Sanda.Ipse 2019.01.02. 20:02:40

@Nyuszomuszo83:
Detto. Neki sincs, nekem sincs:)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:03:08

@úgymond olvasó mmkk: nem mondom el a gyerekes kollèganök mai àmokfutàsàt

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:03:54

@Avigal: van ilyen a kicsinél is.... :)))))) a fejében EXCEL táblázat van a napirendről :)))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:04:48

@Angora Cardi: velem kell együtt dolgoznod, lásd fentebb

Angora Cardi 2019.01.02. 20:04:53

@Avigal: Süki a fèny az èjszakàban, köszi h a nevemben dögizted, megismerkednèk vele eccer :))))

Avigal 2019.01.02. 20:07:45

@mentorosh lecsó: annyira azért nem:) s egy idő után kinőtte:) most tanárként is eleg laza:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:08:03

@Avigal: a Zasszony sírva fakadt, amikor ovi középsőben a kicsi nem engedte, hogy megölelgesse őt... mert "látja az Ildi"... :))))

Angora Cardi 2019.01.02. 20:08:52

@nicu71: belevastam többször ma, jaj màmó mi megy ott...

Angora Cardi 2019.01.02. 20:09:09

@nicu71: belevastam többször ma, jaj màmó mi megy ott...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:09:32

@Sanda.Ipse: áááá akkor meg is nyugodtam! Majd lehet változik a véleménye, főleg ha még fiatal!

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:09:40

@Avigal: okéééé értem ! szóval akkor ti túléltétek az ovi-suli-tini-félFelnőtt korszakot...
mi még csak a tini fázisnál tartunk :))))))

Felis minor 2019.01.02. 20:10:42

Jajj megőrülök ettől az évadtól... Le nem szarnám, hogy ki lopta el azt a hülye képet, hogy kinek mit mondott PUA és hogy VVV-t milyen lufis trauma érte, de szinte minden héten előjönnek ezek a témák és már igazán bosszant. Főleg a lufis téma... az nagyon izgat...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:10:55

@,,: meglamentáltam, Lacikát fogja kihívni Greg

nicu71 2019.01.02. 20:11:15

@Angora Cardi: Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan,
s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon....amig bele nem olvasunk gyanútlanul.

Avigal 2019.01.02. 20:11:17

@mentorosh lecsó: én nem vagyok ölelgetős, reklamált is miatta. De felnőtt.

gazo 2019.01.02. 20:11:44

@Thats What She Said!: tuti, Renyhe fogja kirakni ha ma visszajön az özvegy, csak közben még Roli Adrit viszi a következőben

De csak szép sorjában, a csillámló genyó tûnjön el minél hamarabban, nem is értem miért nem Chucky babának hívja magát..:)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:12:31

@úgymond olvasó mmkk: igenis mmkk együtt dolgozunk
Ki ne derüljön hogy a gyerekes csodaanyàk szingliket kutyàzna közben ök is lelencbe kívànjàk a kicsit.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:12:47

@Nyuszomuszo83: mindezt tudjuk és ismerjük ! :)))
De akkor is belemarkolt egy 6 éves a fenekedbe... Ők nem tévednek SSKK !! :D :D :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:14:29

@Angora Cardi: látod, én ezért vallom be, hogy megy lelencbe a kölyök, ha neadjisten besikerül :DDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:15:23

@Nyuszomuszo83: Csendesen oxidálódnak a Süsü rajongók. A vircsaft lefékezte az áhítatot..

Avigal 2019.01.02. 20:15:25

@mentorosh lecsó: felkészülünk az unokákra:) az még izgi lesz. Nem vagyok egy tipikus anya-nagymama típus. De anyósjelölt igen:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:16:12

@Avigal: Ha vki megkérdőjelezi valaha is, hogy miért járok a Hogyvoltokhoz, akkor be fogom neki másolni a fenti soraidat ! Köszönöm ! #fájósTérdelMeghajol

Angora Cardi 2019.01.02. 20:16:33

@nicu71: Zsu anyut is megtalaltam talan jobb lenne neki ha nem olvasnà ezeket a lanyarol na de persze mindenkinek a sajatja a legszebb

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:16:57

@mentorosh lecsó: akkor büszke vagyok magamra! Nyuszimosoly a fülemig szaladt! Végülis a részeg meg a gyerek mondja meg a frankót! :D

Avigal 2019.01.02. 20:19:41

@mentorosh lecsó: ó, ez nagyon megtisztelő:)

Kéne mar vmi topiktémás hozzászólás is tőlem.

Sztem Gregorió ma Vivit választja.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:20:16

@UdvariatlanBolondvagyok: van ott még craft higyj nekem, lesz itt még süsü imádás, én meg belehányok a konténerbe de még a csillagközi tartályba is, úgyhogy felíratom a b6-ot meg a certicalt a dokimmal! Remélem calicis nem leszek! :D

Angora Cardi 2019.01.02. 20:20:17

@úgymond olvasó mmkk: de ha veszítünk nem sírunk hanem orulunk

nicu71 2019.01.02. 20:20:57

@Angora Cardi: jaj ne is mondd .Anyatigrisként védi a jányt! Mindenki kis kedvencét! akit BÁNTANAK! :((((
Pedig inkább érő nevelésre lett volna szüksége drága anyuka,hogy ha már ész nem adatott,viselkedni azért tudjon./bár igy sanszos hogy 36 milliot nyer?megérte akkor!

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:21:10

@Nyuszomuszo83: és ezért is vigyáz rájuk a Magasságos Univerzum kitüntetett figyelemmel !

Angora Cardi 2019.01.02. 20:21:13

@Nyuszomuszo83: èn melletted vagyok vegyèl be a süsümentes csopiba

Avigal 2019.01.02. 20:21:31

@Avigal: @mentorosh lecsó: marmint nem tipikus anyósjelölt vagyok, hanem a gserekem leendő anyósa pont az ellentétem, tökéletes nagymama lesz:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:22:36

@úgymond olvasó mmkk:
Lacikanak adja a kendőt hogy rakja vvv-re.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:23:01

@úgymond olvasó mmkk: erre már nagyon hatékony gyógyszerek állnak ám rendelkezésre ! :)))

én kérek elnézést ! (magas labda volt)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:23:03

@úgymond olvasó mmkk: soha :D
@nicu71: egyed napszakokban itt is alacsonyan szàllnak az önjelölt zsu anyuk

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:23:03

@nicu71: Nagy nagy bazi nagyon nagy EKG!
@mentorosh lecsó: szerencsére! :)

Avigal 2019.01.02. 20:23:42

@Angora Cardi: régebben engem nem zavart Zsu, de mostanság már sok. Télleg eljut oda az ember, h ki a legkevésbé irritáló.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:24:12

ha most jönnek a hardcore fanok, és megint villaszínvonalú lesz a társalgás, akkor mindegyikőtöket a sarokban fogom kukoricán térdeltetni, miközben kiabálnotok kell, hogy imádunk, Zsuzsu meg dugd meg a lelkünket, Greg

javier2 2019.01.02. 20:24:50

@mobilos perpetuum: teljesen értelmetlen amit írtál
versenyeztél életedben valamiben? szóval van esélyed nyerni megnyered
de ha látod , hogy nem tudod egyéni sport révén másoknak segítesz(csapattársad vagy akivel szimpatizálsz)

magát adja ő ez ha tetszik rászavazol ha nem nem
ez egyéni játék egy győztes lesz

miért nem lehet annyira jó profilozó, hogy ismeri a saját erősségeit és ezt másoknál is tisztán meglátja(szóval nem mond hülyeségeket kurvára látja belül is mindenki hogy zsu erős)
pedig aztán zsuval kíváncsi lennék itt a sok imádói közül ki bolondozna órákat át a büki strandon

szóval ha villába kerulsz egy kérdés van bent a saját személyiséged (intelgenciád,HUMOROD,iróniád ,váratlan helyzetek megfelelő kezelése,viselkedésed,reakcióid,nézők általi szerethetőséged és még rengeteg dolog)
összessége több mint a villatársaké vagy nem, ez alapján simán feltételezheted ,hogy mennyi esélyed van?
és ugye bármikor jöhet egy olyan pillanat ami győztes helyzetből vesztessé tesz

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:25:22

@Avigal: és remélem mindkettő KINT is marad, majd a VillaAjtó békésen becsámpázik vissza a Vijjjááába, mint új játékos... :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:25:24

@Angora Cardi: nyuszim téged az elején bevettelek, mert a "vezérszónok" szart sem ér támogatottság nélkül! Én meg téged támogatlak Lekvár imádatban! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:25:29

@úgymond olvasó mmkk: Csak álomport hintek, mint a mesében a manó...

Avigal 2019.01.02. 20:25:57

@úgymond olvasó mmkk: előtte azért megfőzöd a kukoricát?;)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:27:05

@Avigal: pontosan...
Nàlam ezèrt nyerö Lacika. Elvan a kis dràga ès nem irritàl.

@úgymond olvasó mmkk: à addig inkàbb kimegyünk az erkèlyre amíg itt kiacsarkodjàk magukat

javier2 2019.01.02. 20:27:45

@nicu71: azért ne gondoldd zsu édesanyjának szívből gratulál mindenki Bükön

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:28:05

@Avigal: nem, mert szemétláda vagyok

@UdvariatlanBolondvagyok: neked kell a leghangosabban kiabálni majd

nicu71 2019.01.02. 20:28:31

@Angora Cardi: önjelölt Zsu anyuk,végem :))) AMugy egy fiú faces ismerősöm olyan szinten nyomja zsut hogy szerintem felvette anyukával a kapcsit.A gyerek már az őrült vv8 viviért is megdöglött,most nemrég azt irta hogy MINDENT megtesz hogy Zsut győzelemre segitse,éjjel nappal kampányol neki! Pedig nem látszik idiótának,és nem is tizenéves.
@NYUSZOMUSZO83 : mink itt megértcsűk egymást :))

Angora Cardi 2019.01.02. 20:28:40

@Nyuszomuszo83: kivàlò szövetsèg Nyulam :)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:28:41

@úgymond olvasó mmkk: majd szórunk hamut a fejünkre, de ne emlegessük őket, kiket nem nevezünk nevükön, mert megjelennek mint a keselyük a döghúsra! :D

Avigal 2019.01.02. 20:29:20

@mentorosh lecsó: sztem az ajtó lenne a legintelligensebb:) emiatt...
1) ...hamar kiszavaznák
2) ...mély depresszióba esne a társaságtól és feladná.

Avigal 2019.01.02. 20:31:29

@úgymond olvasó mmkk: @UdvariatlanBolondvagyok: látod, főtt helyett pattogatott is jó, de csak kipattogtatva. Pattogtatás nélkül rosszabb, mint a normál.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:31:59

@nicu71: mmkk
@Angora Cardi: ez nem kérdés! :)@UdvariatlanBolondvagyok: megpattogtassalak??? Szedjed össze magad, mááás pattogatott kukoricájára ácsingozol??? Ma dobtam ki a konzervet mert az bezzeg nem köllött, a rukkolasalira is rápakoltam a szotyival együtt! Ehhh!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:32:16

@úgymond olvasó mmkk: Ígérem én most hátradőlök, és kötögetem a damaszkuszi út betonját...

gazo 2019.01.02. 20:33:44

Gundinál az első versenyző a második kérdésnél kiesett wtf?

Avigal 2019.01.02. 20:34:35

@gazo: ma tv2 napot tartunk:)

moletty 2019.01.02. 20:34:55

@Angora Cardi: HA látom hogy félhülye a lányom, nem engedem VV-be ! Kivéve ha ÉN is az vagyok :D :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:35:01

@Angora Cardi:
Ja lekvár a leg szimpibb, nyerje ő, egye ki a sajtot a szajukbol :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:36:25

@nicu71: na oszt’ mit tud tenni vajon? :D Fröcsög itt-ott, uszít, oszt’ nem èrdekel kutyàt se max pàr elvakultat mint ö :D vagy megy kampanyolni? Esetleg kirak pàr plakàtot. Szal èrted... Halottnak a csók.

Avigal 2019.01.02. 20:36:41

@moletty: valszeg az anyja is hasonló. Bár ha nagykorú a gyermek, sokat nem tudsz ellene tenni. VV Fanni családja sem olyan, mint szegény Fanni volt.

nicu71 2019.01.02. 20:37:42

@szociál: áldozatot fogok bemutatni neked ha igazad lesz.

gazo 2019.01.02. 20:38:21

Gundi gundisan vezeti, aki bírja meg a formátumot is annak jó lesz...hacsak nem a VV10nek castingolnak:)
Meglátjuk a második versenyző után

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:38:27

@Nyuszomuszo83: Pattogok én, mint a bolgár néptáncosok, pedig csak...jajjajjj!
Nem írok semmit, mert ártani nem használ!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:38:53

@szociál: :))

@UdvariatlanBolondvagyok: na gyere, ülj ide a kanapéra, és meséld el nekem, miért okoz örömet a fikázás

Avigal 2019.01.02. 20:39:04

@gazo: ez már túljutott a 2. kérdésen:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:39:06

@nicu71:
Én a hősök téren bárkit leszpok, ha g1g kihullik :)
Ennyit meg ér :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:39:27

@szociál: ma màsodik lekvàros cukrot utalom ki neked :D

gazo 2019.01.02. 20:39:59

@Avigal: fekete szakáll majdnem megfogta:)

Lássuk műszaki e

Angora Cardi 2019.01.02. 20:40:16

@Avigal: nekem tetszik ez a geológus

Avigal 2019.01.02. 20:40:35

@UdvariatlanBolondvagyok: a bolgár néptáncosok nem nagyo pattognak. Szeptemberben voltam vilaghírű bolgár táncegyüttes estjén.

MosóMaca 2019.01.02. 20:41:03

@gazo: igen. De amikor elmondta,hogy egyetemsita az eltén,akkor mondtam,hogy tuti nem jut el az ötödik kérdésig. Régen is mindig az volt,hogy a magabiztos egyetemisták hamar kihullottak

Gia 2019.01.02. 20:41:43

Jajj,még nem is kívántam mindenkinek,hogy Bújjék! :-)
Hunyorka bújását ma láthatjuk..

Avigal 2019.01.02. 20:42:08

@gazo: a nevek sem mennek neki. Arlen nevű ismerősöm van:)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:42:32

@szociál: kapsz menteset akkor
@Gia: neked is :)

Avigal 2019.01.02. 20:42:50

@Angora Cardi: Arlen fiú:) tavaly volt ilyen szakdolgozóm:)

MosóMaca 2019.01.02. 20:43:11

Nekem Gundi ebben a műsorban is bejön. Vágó úr ugyan megismételhetetlen,de talán jó lesz ez

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:43:20

@Avigal: én megnéztem mamát, ugyanolyan hülye mint a lánya, ezért nem ismeri még a körömcsipeszt sem! Ezek arra mennek hogy hirnevük legyen, hogy lejáratják magukat, az semmiség!
@UdvariatlanBolondvagyok: nem baj kicsim, néptáncoltam 10 évet csak vmit összedobunk! :)Sírj a válkamon, a másik oldalon!

Angora Cardi 2019.01.02. 20:43:39

@Avigal: elbuktam :) gyürük ura arwen vonalàn mozogtam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:44:03

@úgymond olvasó mmkk:
Ennyi áldozatot hozok a hv csapatert, de ha g1g kiesik akkor valakinek őt is le kell... Ki vállalja?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:44:06

@szociál: Öööö, én is tettem egy felelőtlen ígéretet, miszerint ha kiesik, meztelenre teszem magam az Oktogonon....Beszéljünk meg előtte egy talit a Blahán? DDD

,, 2019.01.02. 20:44:21

@úgymond olvasó mmkk: köszcsi, beírtam.

Öfi végéig lehet még módosítani tipizni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:44:28

gyere babám ülj a csónakomba

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:45:15

@szociál: fotó, vlog remélem lesz ha összejönne!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:45:17

@UdvariatlanBolondvagyok:
Benne leszünk a tenyekben, két buzi soros bérenc riadalmat kelt.

Avigal 2019.01.02. 20:45:58

@Angora Cardi: @gazo: amikor ajánlották nekem, akkor a neve után mindig hozzátették, hogy fiú:) Nem egyértelmű, én is csak innen tudtam:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:46:53

@UdvariatlanBolondvagyok: mikor kell menjek! Vidéki vagyok 2 óra az út plusz a népligeti parasztelosztóból el kell jussak a metróval a Blaháig! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:47:07

@MosóMaca: Ugye közkívánatra megnéztem és tessék...Kormánypropaganda!
Január 1-től mennyi a tej áfája? Blááááá....

Avigal 2019.01.02. 20:47:30

@UdvariatlanBolondvagyok: te ezt nem arra az esetre ígérted, ha Zsuról bebizonyosodik, h csak tattikából volt süsü?

,, 2019.01.02. 20:47:36

@Angora Cardi: igen, Laccikát, a kis lekvár nem is sejti h ilyen bizniszek mennek rá a külvilágban

Avigal 2019.01.02. 20:48:35

@Nyuszomuszo83: nekem is másfél óra, mondtam neki, h időben értesítsen.

,, 2019.01.02. 20:48:50

@Avigal: az talán udvariatlanbolond volt, de sztem csak ürügyet keresnek:P

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:49:04

@szociál: aztat nekem élőben kell lássam, meghalnák ha nem látnám két szememmel, a tvben bármit leadhatnak aztán átvernek, lásd hódra szállás! :D

Angora Cardi 2019.01.02. 20:49:08

@,,: köszi kis tejkaramellàm, de persze remèlem most nem kapok pontot :D

gazo 2019.01.02. 20:49:19

Jó lesz ez a milliomos. Tele volt már a hócipőm a sok harsány vetélkedővel....

Magdi is kérdés.

Engem megvettek.:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:50:02

@Avigal: deee arra mondta az én drágám!

,, 2019.01.02. 20:50:12

@Angora Cardi: egyik szíved sírni fog!

Avigal 2019.01.02. 20:50:45

@,,: neki írtam:) mert ott az is kérdés volt, h derül ki a taTTika.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:50:53

egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál, és akkor belém eshetnél, s rögtön el is vihetnél.
vagy inkább ott maradhatnál, nálam bekuckózhatnál. simán átölelhetnél, csak hallgatnál és kérdeznél.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:51:04

@szociál: Szerinted ki hiszi el, ha elkezdjük a mondatot meztelenül:- De mi csak azért jöttünk, mert fogadtunk, hogy G1G....- na most kérem a személyi igazolványokat és a rabomobilban tessék folytatni!

Angora Cardi 2019.01.02. 20:51:29

@gazo: nekem is bejött
@,,: mèg jó hogy kettö van

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:51:42

@Nyuszomuszo83:
Az is kamu mert lapos holdra szálltak, nem a gombolyure.

,, 2019.01.02. 20:51:47

@Angora Cardi: de ha nem úgy alakulnának a dolgok, megyünk majd tüntetni az rtl székház elé, be is lógunk és követeljük a követelnivalókat.

Avigal 2019.01.02. 20:52:04

@Angora Cardi: én okos? Ugyanmá! Félreismersz:) Egyszerű tanyasi salitermesztő vagyok én:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:52:25

@szociál: mindenki tolong ugyhogy jelentem én sskk nem vállalom! Még a végén halvérű lennék! Meg gonosz!

,, 2019.01.02. 20:52:29

@Avigal: :DDD jaj bocsánat:DD de láma vagyok:DD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:52:54

@UdvariatlanBolondvagyok: még a végén azt hinnék, hogy G. Gergelyről beszéltek, aztán mehetnénk értetek a fogdába

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:52:57

@Avigal: De basszus tényleg! Ezúttal helyszínt módosítok...,megyek a Kossuth térre!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:53:20

@UdvariatlanBolondvagyok:
:)))
Kordonbonto buzik vagyunk :)
Félek sokan eljonnenek szopatni, az egész bekemenet :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:53:31

@,,: en fèlek ezektöl a dolgoktól a vègèn kupànvàg egy ajtó

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:53:32

@úgymond olvasó mmkk: ésss ahogy olvastam úgy énekeltem!:)

Avigal 2019.01.02. 20:53:39

@,,: nem egyszerű, szétbombaztak a Camponánál a vasútállomást, most bonyolult eljutni oda. Vagy kocsiba kell ülni, vagy a MÁVhoz BKVt is kell párosítani...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:54:32

@szociál: miért a hold nem sajtból van??? Basszus, engem átvertek, de rendesen! :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:54:39

@Avigal: ne szerènkedjèl, figyelek fèl füllel a rèszletekre

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:54:51

@úgymond olvasó mmkk:
:)
Mindenhogy megyünk a fogdaba, nem varnak meg hogy 3000 embert leszpjak :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:56:41

@úgymond olvasó mmkk: Mára elértük, hogy a geci szóról az ország 2/3-a a nagyfőnökre asszociál! Gulyás csak egy kósza gondolat....

Avigal 2019.01.02. 20:56:59

@Nyuszomuszo83: Nyuszi, te tudod jól, a Hold sajtból van:) Ez régóte köztudott. A kérdés csak az, milyenből. Lehet lapka sajt is:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:57:36

@szociál: akkor kiabálok, hogy ááákooos a beigli jó lesz ha mááákos??? :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:58:08

@szociál: a Capella teljes legénysége biztos ott lesz!

Avigal 2019.01.02. 20:58:18

@Angora Cardi: minden relatív, én csak egy kis mezei emberke vagyok, aki még a kertjével sem bír.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:59:01

@Avigal: érett cheddar, vagy belül lágy camamber, esetleg a legfinomabb mozzarella! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:59:06

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem nem, az én életemet mélyen átszövi :)

@szociál: ne félj, mókuskatica, téged kihoználak :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:59:35

@Avigal: èn meg a papírokkal.. az se jobb

Avigal 2019.01.02. 20:59:47

@Nyuszomuszo83: de ha lapos a Hold, akkor lapka:)

,, 2019.01.02. 20:59:47

@Avigal: már meggondoltuk magunkat, mert hátha kupánvág egy ajtó:DD

,, 2019.01.02. 21:00:56

@Angora Cardi: ne fájjon, kiviszem és kinthagyom!

Avigal 2019.01.02. 21:01:10

@,,: Rendben, minimalizaljuk a veszteséget:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 21:01:17

@Avigal: legyen, süssk bele a melegszendvicsbe! ;)

,, 2019.01.02. 21:01:30

@Angora Cardi: tényleg fáj amúgy? igyál sok vizet és lógasd lefelé, hátha segít

,, 2019.01.02. 21:02:16

@Avigal: ez az igazi taktikázás, büszke vagyok, hogy ezt felmértük

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 21:02:43

@UdvariatlanBolondvagyok: én simán kihozlak babám, több praktikám is van! ;)

Angora Cardi 2019.01.02. 21:02:44

@,,: hehehehe
Tènyleg amúgy. Reggel kiidegektek azóta úgy maradt..

Avigal 2019.01.02. 21:02:46

@Angora Cardi: papírokat ne is emlegesd, elmúlt 2 évem a közbeszerzésről szólt és a Pénzügyminisztériumról:(

Avigal 2019.01.02. 21:04:05

@,,: s akkor a HV kapja a 36 millát?

,, 2019.01.02. 21:04:26

@Avigal: őszinte részvétem, de utáltam

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 21:04:40

@Angora Cardi: gyógyszer nyuszim, ne szenvedj feleslegesen, igyál sok vizet!

Angora Cardi 2019.01.02. 21:05:24

@Avigal: nem motivàló annyit mondhatunk :D

Avigal 2019.01.02. 21:05:38

@,,: én is, de talán idén már más lesz

,, 2019.01.02. 21:05:55

@Angora Cardi: igaza van nyuszómuszónak, akkor jobb a gyógyszer
@Avigal: ezzel már régóta adós az rtl, úgyhogy igen

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:06:21

@úgymond olvasó mmkk: Nem is értem, mert G1Gergely látens Pán... Tiszta szívvel, őszintén szereti a lelkeket!

Angora Cardi 2019.01.02. 21:06:31

@Nyuszomuszo83: @,,: akkor hiàba fejelgetem a falat? Megyek vízèrt kis okosaim.

,, 2019.01.02. 21:06:54

@Avigal: nem nekem való volt. viszont táblázatokat azóta szeretem:)

gazo 2019.01.02. 21:07:31

Most esik ki a milliomosban

Avigal 2019.01.02. 21:08:25

@,,: én pedig már bármit meg tudok indokolni.... meg az ellenkezőjét is:)

gazo 2019.01.02. 21:08:26

@gazo: és nem mert felezett

Avigal 2019.01.02. 21:08:56

@gazo: a Badár kutyaszánhajtó

MosóMaca 2019.01.02. 21:09:04

@gazo: tutttttam,hogy kutyaszán,erre elsőre offolta

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:09:07

@UdvariatlanBolondvagyok: kölcsönadom egy kicsit, próbáld ki! jó lesz, ne félj, az indexet meg a hvg-t nézegesd sűrűn, onnan tudsz majd meg mindent :)

gazo 2019.01.02. 21:11:05

@Avigal: ez már tiszta tattika:)

Avigal 2019.01.02. 21:13:20

@Angora Cardi: @gazo: s már megint OFFoljuk a topikot

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:13:26

@úgymond olvasó mmkk: Szerinted? Ahogy neked a G., nekem az teszi ki a napom jó részét!
Csak kezdtél elpilledni, gondoltam formába hozlak! DDD

fujimo 2019.01.02. 21:13:57

@Bruti: ...a sándor? ...nem vótá elég nerkompatibül? ...visszafogottan vagyok képben... :oO

...gyász... de mostanság halmozottan nőnek arrafelé az listák... mióta nagy számú taggal rendelkező énekkarok jelentek meg kint a kerítés előtt... :o

Avigal 2019.01.02. 21:14:12

@Angora Cardi: meg kell majd keresni benne, h hol van. De én szeretem a Badárt:)

gazo 2019.01.02. 21:14:59

@Avigal: csak várjuk a Zsu mamákat....

Avigal 2019.01.02. 21:16:05

@gazo: én is a ma esti öfiig próbálom eltölteni az időt, h el ne aludjak....

Angora Cardi 2019.01.02. 21:16:32

@Avigal: nem baj az
@gazo: ne fesd az ordogot a falra :D

Thats What She Said! 2019.01.02. 21:16:47

@Angora Cardi: engem most szúrtak meg algopirinnel, tuti van vmi front. Már jobb , vedd be a gyógyszert, a fejfájás eleg szxr dolog. És persze igyál :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:17:19

@UdvariatlanBolondvagyok: nem akarod te azt, hogy formába lendüljek, hidd el nekem :D

Avigal 2019.01.02. 21:17:44

@Angora Cardi: @gazo: ez Dél-Amerikában is volt. Nekem is geológusnak, vagy vmi hasonlónak kellett volna mennem. Ezek a kutatók csak utazgatnak....

gazo 2019.01.02. 21:18:08

@Angora Cardi: nem vagyok az Özveggyel egy egyházközségben:D

fujimo 2019.01.02. 21:18:15

@Hedo a nokedli szaggató: vááááháá... sikítvavinnyog... :D :D

...ez olyan őszintés volt... már majdnem szívből, csak kicsit olyan sátánistás... :D

Angora Cardi 2019.01.02. 21:18:34

@Thats What She Said!: igenis :) egy cataflamot találtam
Jobbulást nekünk.

gazo 2019.01.02. 21:20:36

Amúgy a félkegyelműek közül biztosan nyer vki 36 millát, itt nem tudom hány nap kell hogy vki 50 misit nézzen

Angora Cardi 2019.01.02. 21:22:10

@Avigal: igen, nagyon szimpatik, izgi élete volt eddig
@gazo: az nem baj, még téged is kiátkoznának a hármak

Angora Cardi 2019.01.02. 21:23:29

@gazo: milliomost talán nem lehet akkora rétegnek eladni?

MosóMaca 2019.01.02. 21:24:11

Ennek a pasinak nagyon jó logikája van. Nyerjen sokat,megérdemli

Angora Cardi 2019.01.02. 21:25:44

Holnap újra nézzük geológus urat.

Thats What She Said! 2019.01.02. 21:27:55

@Angora Cardi: jobbulást neked is! Cataflam megteszi majd a hatását, én már a kellemes zsibbadsagban varom a ma esti őrületet :)

gazo 2019.01.02. 21:27:59

@Angora Cardi: szélesebbnek, de ha ez is megcsinált , akkor elgondolkodom hogy az én életem is egy Truman show?
Az mindenesetre gyanús hogy rögtön egy két millással nyit, igaz akárhányadiknak is felvehették..

Avigal 2019.01.02. 21:28:05

@Angora Cardi: én meg lemaradtam róla....

Avigal 2019.01.02. 21:29:27

@gazo: még nem nyerte meg.

gazo 2019.01.02. 21:30:28

@Avigal: nem a két milla a fix nyeremény ?

gazo 2019.01.02. 21:31:57

Tej ÁFA a híradóban is...

Avigal 2019.01.02. 21:34:02

@The Game: most tutira nem így néz ki....

moletty 2019.01.02. 21:35:54

@Avigal: szerencsére :)
MÁS: A Hold az lófasz! De azt tudtátok hogy a Balaton az kamu ? Nincs is a valóságban !

Angora Cardi 2019.01.02. 21:37:19

@KapitányG: igen, Amerikai mesterlövész, jól levezette
@Thats What She Said!: igen :) biztos büszke lenne
@Avigal: holnap meghallgatjuk
@gazo: igen ki tudja hanyadik volt de az elején kapjuk, ez okos

Avigal 2019.01.02. 21:37:24

@moletty: ezt nem tudtam, én még csak a lapos földnél tartok.

bel ami 2019.01.02. 21:37:44

NYUSZOMUSZO83 2019.01.02. 20:43:20
@Avigal: én megnéztem mamát, ugyanolyan hülye mint a lánya.

Tehát már az anyját szidod.
Orvoshoz nem kéne járnod?

Angora Cardi 2019.01.02. 21:38:24

@Thats What She Said!: köszi, kicsit jobb is, ittam kis kólát is, az a legjobb ilyenkoe nekem

Avigal 2019.01.02. 21:40:29

@Angora Cardi: én még általában be szoktam venni egy NoSpa-t is, a görcsoldó-fájdalomcsillapító jó kombó. De igazad van, a koffein is jó pluszban.

Angora Cardi 2019.01.02. 21:41:20

@Avigal: nálam az most nincs itthon
Ah látom havazás jön..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:43:13

én a flector port tolom, jobban kiüt, mint bármi más

Angora Cardi 2019.01.02. 21:44:30

@úgymond olvasó mmkk: :) nem merem a ki nem nyitott pezsgőt kinyitni

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:44:46

@fujimo: Áh,, itt vagyol! Szépen felkötötted rám a partedlit!
Önmagában az is lebilincselt, hogy felismerted a determinizmust, tisztában vagy a kauzális és a logikai determinizmussal!
Ha vicceskednék, példának okáért beskiccelném G1G kiesését, mint Kronosz győzedelmes argumentumának konklúzióját, vagyis ami nem igaz és nem is lesz igaz, az nem is lehetséges.
Erre a "biztos" pontra mutatott rá a Mester és kimozdította sarkaiból a világot.
Szerinte vasárnap lesz vagy nem lesz párbaj, ellenben egyik eshetőség sem szükségszerű, csak lehetséges....bizonyára!....DDDD

,, 2019.01.02. 21:46:59

@bel ami: annak kéne orvoshoz járnia, aki egyszerre több nicken kommentel ide @hümérosz@puncylla@berberoroszlán@mentális lecsó@öribariszerivan@stb

juan88 2019.01.02. 21:48:21

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha mégegyszer meghallom a "szívből játszik" kifejezést, bemegyek és kirugdosom aki kimondta.

Avigal 2019.01.02. 21:49:39

@Angora Cardi: Nem lesz nagy havazás még, mert Süket békésen alszik. Nagy havazások előtt nem bír elnyugodni, csak amikor elkezd esni a hó.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:51:51

@Angora Cardi: Má nekem is fáj...öregszem basszus...szerintem a közeledő hideg!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:52:33

@UdvariatlanBolondvagyok: samantha vagyok, intelligens operációs rendszer, és a belém épített információk szerint meghatottságot kellene éreznem, amiért ilyen kedves vagy irányomba. tervezőm azonban korlátozta pozitív érzéseim megélését, ezért jelenleg csak egy mosolygó arcot jelképező karikára két pont-szemmel és egy szájat jelentő görbe vonallra futja programjaim közül. íme: :) tervezőm nevében is elnézést kérek korlátozottságomért.

Angora Cardi 2019.01.02. 21:53:27

@juan88: támogatom
@Avigal: havazás és napsütés váltja egymast 2x par napon belül ugy latszik fejemnek elég volt de Süketnek örülök, hogy jol van

Angora Cardi 2019.01.02. 21:54:04

@UdvariatlanBolondvagyok: hv csoportos fejfájás esete forog fenn ma

Thats What She Said! 2019.01.02. 21:55:19

@Angora Cardi: nekem Algopirin félék a biztos befutók. De most 2 napja a hanyos fosos vírus kínoz, így bevenni semmit se merek, mert kijön. A szuri frankó volt. A kóla is jó ötlet! Legközelebb kiprobalom. :(

Avigal 2019.01.02. 21:55:30

@Angora Cardi: sztem mi majd a szombati nagy havazást fogjuk megérezni. Ő rohangál majd, én meg próbálom lenyugtatni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:57:33

nekem a derekam fáj, a fejfájást jobban viselném

Mók_Ica 2019.01.02. 21:58:33

sziasztok :)))) sztem g1g ma lacikát fogja kihívni

@juan88: és arra mit lépsz, ha őszinték? :))))))))))))))))) egyébként ekg :)))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:59:22

@úgymond olvasó mmkk: Csókoltatom a tervezőt...a vártnál több!!!DDD

Mók_Ica 2019.01.02. 21:59:31

@Thats What She Said!: @úgymond olvasó mmkk: kóla + ropi...... a gyerekorvos is megmonTTa :))))

Avigal 2019.01.02. 21:59:33

@Thats What She Said!: vannak kifejezetten koffein tartalmú fájdalomcsillapítók is. Pl. a Panadol rapid extra. A gyerekemnek migrénre bevált.

Angora Cardi 2019.01.02. 21:59:49

@,,: Bruti ránk hozta a bajt :D
@Thats What She Said!: akkor tényleg a szuri a legjobb a hányifosi hamar múljon el, kúráld magad
@Avigal: türelmes vagy vele olyan szépen irsz mindig róla :)

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:00:52

Kollektív jobbulást mindenkinek! Total együttérzek :( asszem ma inkább a tv2-s filmen maradok, írjatok, ha érdemes nézni az agyhalott-show-t.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:01:13

PP szines mintas sztrecsnaciban. Boa..

Mók_Ica 2019.01.02. 22:01:22

basszus..... ma is pornóbajusz szúrja ki a szemünket...... pfff

Avigal 2019.01.02. 22:01:23

@Angora Cardi: szeretem, még ha időnként rossz is, mint egy kisördög:)

C.Chauchat 2019.01.02. 22:01:43

Pepi nemátalakítás előtt. De.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 22:01:51

@Avigal: mikor több napig fáj, azt használom, de ez most egynapos történet, tapaszom van

tvbuzi 2019.01.02. 22:01:51

@Angora Cardi: itt vagyok melletted a konténernél

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:02:42

@Mók_Ica: van minden meg szilveszterrol , a ropit toltam. Akkor indulok a kolaert :)

Angora Cardi 2019.01.02. 22:03:30

@Avigal: naná irigy is vagyok
@tvbuzi: gyere foglaltam a helyed :)

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:03:40

@Avigal: köszönöm szepen a tippet! Neked is, tobbieknek is, pussz

Avigal 2019.01.02. 22:03:49

@úgymond olvasó mmkk: akkor gyakorlott vagy:( En csak a gyermek kuruzsolásából gyűjtöm a tapasztalatokat. Nekem ilyenre az aszpirin pluszC pezsgőtabletta hat

Mók_Ica 2019.01.02. 22:04:26

ja, és megnéztem ma a kiválasztás utáni rikács-párbajt...... greg totál bekattant.....de amit zsu és renyhe művelt, az tiszta gáz volt..... főleg, hogy ők tisztaszívűek, mint tudjuk......

tvbuzi 2019.01.02. 22:04:50

attttttttttyaúristen

Mók_Ica 2019.01.02. 22:06:58

@Thats What She Said!: ha meg tudod úgy inni, akkor keverd ki belőle a szénsavat..... úgy állítólag jobb erre a bajra :)))

plusz, azt gondolom mindenki észrevette, ha zsu bármit is mond, állandóan a kamerát figyeli..... még a vitánál is.....

özvribi már kampányol maga mellett.... nehogy őt vigye :)))))

tvbuzi 2019.01.02. 22:07:00

Vivien kire gondol?

gazo 2019.01.02. 22:08:45

@tvbuzi: lényeg hogy nem magára :)

Mók_Ica 2019.01.02. 22:09:59

hunyor már matat......

tvbuzi 2019.01.02. 22:10:50

A letapogatás megvolt

Mók_Ica 2019.01.02. 22:11:08

baszki..... roller ráfordult lacikára :)))) kis fejsimi..... :))))))))

Angora Cardi 2019.01.02. 22:11:17

Jaj ne Roli Lacika fejecskejet megsimihi alvás közben.

gazo 2019.01.02. 22:11:18

Roli ráment Lacikára :)

Mók_Ica 2019.01.02. 22:11:42

pp kiszúrta a szememet..... ááááááááááááááááááááááááááááááááá

Pancsamanó 2019.01.02. 22:11:45

Hunor hogy nyomul Vivire, anyám..már nézni is kínos.
Roli meg olyan volt mintha Lacika haját simogatta volna :)))))

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:12:07

Sziasztok :) há nem volt itt kérem szépen lófütty sem. Kérem oszoljanak.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:12:08

@tvbuzi: nem derült ki de magárol ugyesen terel

C.Chauchat 2019.01.02. 22:12:27

Mondom, h bemelegedés lesz

nicu71 2019.01.02. 22:12:31

Roli megsimizte Lacika buksiját elalvas előtt az ágyba

Mók_Ica 2019.01.02. 22:12:43

dániel mennyi pénz kapott ezért, hogy január 1én ilyen korán bement?????????

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:12:51

Edző bá soha nem másnapos? :)

Mók_Ica 2019.01.02. 22:13:40

@Pancsamanó: nem olyan.... AZ :))))

@Cukorborsó88: sztem a bv-ben mutatják majd hosszabban.....

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:14:19

@Mók_Ica: reméltem hogy ma nem nézem meg :)))

Mók_Ica 2019.01.02. 22:14:38

@Cukorborsó88: megtartóztatta magát buliilag :))))

viszont jófej az edzőbá.... ismét kitakaríttat velük :)))))

OriginalBlackMamba 2019.01.02. 22:14:53

Adri annyira gusztustalan látvány, menjen már haza...

gazo 2019.01.02. 22:14:54

Renyhe nem nyúl a disznó hoz pedig előtte majd a nevére vette...

Mók_Ica 2019.01.02. 22:15:28

@Cukorborsó88: megláTTYuk mi lett a sátrazásból, a sátor alatt :))))))

Mók_Ica 2019.01.02. 22:15:53

@gazo: beszélgetett is vele....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:16:40

Muszáj ehhez pucérnak lenni? :) Most ettem

nicu71 2019.01.02. 22:17:00

@Angora Cardi: jol teszi kis lekvár megerdemli, jo gyerek

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:17:09

@Mók_Ica: remélem volt ott bulika :) nem úgy néz ki szerencsére mint aki rommá aludta magát :)

Angora Cardi 2019.01.02. 22:17:12

Daniel G1G-nek: mint a papám :D

Angora Cardi 2019.01.02. 22:18:00

Lacika sexy feliratu bugyiban.

tvbuzi 2019.01.02. 22:18:07

Jöjjenek a bojlerek

gazo 2019.01.02. 22:18:28

Én nem tudom miért Rolit ekézik a teste miatt, G1G konténer pozitívabb broáf

C.Chauchat 2019.01.02. 22:19:14

Greg miért a pasik közé sorolódik?

Mók_Ica 2019.01.02. 22:19:35

renyhe kockahasat rajzolt magának :))))

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:20:28

Ha behúzzuk a hasunkat, erősödikkk az izom.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:20:31

Vivinek ez megy ebben utazott kint.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:20:32

És Renyhe a sík olajos testével Raul a kanapéra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:22:01

@C.Chauchat: oda csapódik, ahová az érdekei szólítják. Most ez volt számára a jobb.

Mók_Ica 2019.01.02. 22:22:06

@Cukorborsó88: de legalább felkelt :))) egyébként jófej és jókat mond az ápoltaknak....

,, 2019.01.02. 22:22:30

@Angora Cardi: jaja tényleg, mondta h fitness akármi szeretne lenni
De tényleg jó teste van amúgy.

Mók_Ica 2019.01.02. 22:23:10

renyhe alibi edzést tart magának.....

Angora Cardi 2019.01.02. 22:23:24

Miért ilyen pici bugyiban vannak a lányok h kilóg a bula? Egyel nagyobb sexy bugyi nem jo?

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:23:25

@Mók_Ica: tényleg nagyon cukker :) azért remélem, hogy jól kibulizta magát :)

nicu71 2019.01.02. 22:24:15

@gazo: G1G minden szempontbol konténer pozitiv.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:24:57

@,,: igen látszik már dolgozott rajta

zeddez 2019.01.02. 22:25:01

ez a muki most miről beszélt egy alapvetően pontozásos versenysportban?
azokban mindíg tök szubjektív az eredmény...
próbálj meg magyar indulóként Bukarestben nyerni

Maximista vagyok 2019.01.02. 22:26:08

Jár a lába mint a Motorola és A a saját száddal láttad...

Nos, az én anyámat!

gazo 2019.01.02. 22:27:22

Most ennek a szavazásnak mi értelme van?

Dr.Zé 2019.01.02. 22:27:51

Dögunalom ez a mai (is).

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 22:28:13

@,,: köszönöm drágám! Mostmár tudjuk egy troll hány nicknéven futtatja magát! És most ide nagyon sok mindent tudnék irni, de kihagyom, mert kibacarentanának innen! Pukkadj meg!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:28:22

@Mók_Ica: hízik sok kilót, csinál két napig húsz felülést és várja a csodát.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:28:27

@gazo: kvazi szimpatia allasnak jo kit löknének a nézők a sinekre

Pancsamanó 2019.01.02. 22:28:37

@Angora Cardi: nekem is ez a szó jutott eszembe csak nem mertem leírni :D Vajon Lacika megrémült és alvó embernek tettette magát?? :))

Ha ez a fitt hét véget ér, úgyis rávetik magukat a hűtőre. Amúgy az hogy Zsuzsu 61 kg hihetetlen....bakker vékonyabb a lábam, és 78 kg vagyok. Kiakadtam azon hogy mérleg szerint 17 kg van köztünk holott kisebb hurkáim vannak.

MosóMaca 2019.01.02. 22:29:06

@zeddez: ugyanerre húztam fel a szemöldököm. Mindenki tudja,hogy fitnessben klubokat,meg edzőket pontoznak amúgy. Ha ismert név a felkészítőd,nyerhetsz... de gondolom edző bá már nem aktív versenyző,csak bíróskodik,már máshogy látja

gazo 2019.01.02. 22:30:17

@Angora Cardi: remélem nem g1gnek súgnak 22:59kor..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:30:38

@Angora Cardi: zsinórtanga, de a ráfittyedő has eltakarja. Létezik szexi nagyobb alsónemű, amibe csomagolhatják magukat.
De leragadtak annak, hogy a kevés az szexi. Csak a testük nem stimmel hozzá. Kivéve Ribi. De már neki is előnytelen egyik-másik szettje.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:31:02

@Pancsamanó: sztem kamu a mostani súly is par esetben, a lányoknál leginkább... 61 kg tök vékony zsu meg ahhoz kicsit röcög szal 80 fele tippelném renivel együtt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:31:57

Hogy néz ki ez a Peták? Hálóing és pizsamanaci?

MosóMaca 2019.01.02. 22:32:16

Bambi kutya maradhat, petike mehecc haza magadnak,idén se vagy jobb

Angora Cardi 2019.01.02. 22:32:53

@gazo: mindent el tudok képzelni...
@Csakazértis én vagyok a királynő: hozzák a szteretípiákat.. műhaj pilla zsinórtanga...

tvbuzi 2019.01.02. 22:33:02

Renyhe milyen debella

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:33:02

Öhm, mivel kenték be magukat? Paprikával?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:33:32

Hogy fog kinézni és bűzleni szerencsétlen mikroport öve.

Renyhe meg elmondja, amit mutatnia kéne, csak nem látszik?

gazo 2019.01.02. 22:33:41

Bmeg Zsutól megijjedtem..mint egy T2000 modell

MosóMaca 2019.01.02. 22:33:50

@Angora Cardi: tutira kamu zsu 61 kilója! Elég sok felesleg van rajta...

Angora Cardi 2019.01.02. 22:33:55

Adri viccesen ciciröcögével oldotta meg.

Avigal 2019.01.02. 22:34:25

Emberek, ez komoly vizuális szennyezés volt!

Mók_Ica 2019.01.02. 22:34:46

renyhe úgy néz ki, mintha 5 hónapos terhes lenne.....
ez a színezés gáz volt......

greg kicsit sem elfogult... persze, hogy zsu és renyhe volt a legjobb....

Pancsamanó 2019.01.02. 22:35:10

@Angora Cardi: én tavaly nyáron voltam 61, hát kb. egy fél Zsuzsu voltam. Szerintem is kamuk a súlyaik.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:35:27

@MosóMaca: igen tuti kamu...

Jaj nehogy zsu legyen mar a legjobb gregusy annyira atlatszo... adjuk meg vivinek ami jar.

MosóMaca 2019.01.02. 22:35:41

@Cukorborsó88: zsunak nagyon szép arca van,de ezt leszámítva 0 nőiesség. Pláne,ha magassarkúban próbál trappolni

Pancsamanó 2019.01.02. 22:36:21

@Pancsamanó: upszi vagyis már tavalyelőtt :)

Angora Cardi 2019.01.02. 22:36:41

@Pancsamanó: én 61 kg-val beesett arcú beteges kinézetű voltam...