Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X59 – Dévidgetta, sült malac monológ, meg BUÉK!

2019. január 02. 16:22 - Bruti

12_1.jpg

Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot kabátkában, valami veszett indián huhogással bassza magasba a lécet. Pedig isten az atyám, már lassan kezdtem megkedvelni a csendesebb visszafogottabb énjét, mikor egyszerű, viszont értelmes gondolatokkal vezette a műsort. De nézzük mit műveltek cickányaink, az év utolsó napján.
vlc-2019-01-02-14h49m56s539.png

Leghamarabb a zombi mozgású Lacikának sikerült kikászálódni a nappaliba, aki valamiért megőszült a tegnapi kiválasztás óta. Magvas gondolatokat oszt meg a nézőkkel, miszerint agyilag nem egyeznek a lakók, a két részre szakadt villában. Érkezik a VVV, akiről tegnap élő adásban kellett megtudnunk, hogy sátánista! Vajon ez mit takarhat, és hogy gyakorolja a vallását a villában? Bár most, hogy jobban belegondolok, lehet nem véletlenül kétszeres fekete özvegy itt a játékban. Aki belemártotta a farkát, az ki is esett a picsába. És még lehet így jártak jobban, mert a villán kívül, talán meg is ette volna őket. A következő ébredező Roli, és így hárman már lehet erősíteni egymást abban a hitben, hogy mekkora ászok. Hiszen náluk együtt van az ész, az erő, meg a tapasztalat, míg a másik csapat olyan ostoba, mint egy vödör iszap. Szóval berlini fal felhúzva, és kíváncsian várják, hogy az esti buli megtöri-e a gyűlölködést.

vlc-2019-01-02-14h50m44s234.png

vlc-2019-01-02-14h51m30s045.png

vlc-2019-01-02-14h51m37s810.png

Kebab eddig elvolt a nem bántóan okos Zsuzsuval, meg a másik MTA taggal, Rúdlénnyel, így nem sok konfliktusba keveredett, de most, hogy rákötötték a zöld kendőt, szinte kifordult magából. Mindjárt mindenki geci lett, és a kis hüllőarcú nem bírja felfogni, hogy ez vele is megtörténhetett! Hiszen ő csak egy unikorniscsillámfaszpóniba öltött sellőlányfiúfaszomvalami, akit mindenki szeret, és most meg lett pecsételve egy zöld kendővel! Na bazz Kebab, volt már 8 évad, csak sejtetted, hogy időnkét kihívnak egy jószágot, nem? Lacika különösen a bögyében van, mert tőle nem számolt jelre, szóval potenciális ellenfél lehet.
vlc-2019-01-02-14h52m28s008.png

Folytatódik a fitt hét, érkezik a mesteredző, aki biztos kurva nagy sportember, de bazmeg akkora bele van, mint nekem. Sorba állítja a lárvákat és mindenkinek kioszt egy ugró kötelet. Vicces pillanatok következnek: Jön Lacika, a már említett alul koordinált, zombiszerű mozgásával, majd Rúdlánylény, akiről az ember már csak az éjszakai foglalkozása miatt is feltételezne némi mozgáskultúrát, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ennek a bugyijába tűznék egy ezrest a sztripbárban. És végül Zsuzsu jön, aki gyakorlatilag felköti magát, a nyakára tekeredett kötéllel. Az edző jobbnak látta, ha valami más mozgásforma után néznek, így érkezik két csaj, akik ilyen rugózós kenguru cipőket hoznak, amin, mint az idióták szökdelnek egész délelőtt. Kapcsolunk Bajszira, akinek egy dolog tűnt fel az egész bejátszásból, mégpedig, hogy az edzőcsajnak a bimbói majdnem kiszúrták a pólóját. A kis pajkos... még mindig dolgozik benne a spuri!

 A következő blokk már az esti buliról szól. Mindenki kipattintotta magát, csillogó ruhákban, fess zakókban feszítenek, és értelmet nyert Lacika ősz haja is. Ugyanis valami fehér hajfestékkel fújták össze a fiúk fejét, gondolom, mert ez így trendi, fancy. A zenét Dévidgetta magyarhagja biztosítja. A szerkesztőknek sikerült beszerezni egy 40-es pornó producerre hajazó fickót, plusz mellébasztak egy lánykát (valószínűleg ő tudja, hol van a play gomb a dj pulton). A csapat beleveti magát a buliba, esznek, isznak, produkálják magukat a kamerának. Csodás dalokat vonyítanak kórusban, miközben Rúdlény egy sült malaccal beszélget. EGY SÜLT MALACCAL BAZMEG! Mondjuk, a malac hamar belátja, hogy egy idiótával van dolga, így inkább bölcsen kussol, hátha hamarabb szabadul. De nem jön be a taktikája, mert egyszerű lakónk, az együttérzéséről biztosítja, és folyamatosan röfög neki. A buli hirtelen megbicsaklik, mert egyszer csak az álGetta megunja, és se szó, se beszéd lekoccol a csajával. De a lakóinkat nem kell félteni, tudnak ők bulizni dj nélkül is. Van itt minden, mulatós, Gangnam style, meg amit akartok. Fekete Özvegy kint rázza a srácoknak a seggét, de azok elzavarják a picsába. A másik csapatban a Rúdlény-Zsuzsu páros dönt úgy, hogy ledobják a textilt, de bár ne tették volna, mert fitt hét ide, reggeli edzések oda, a sertésjelmeztől még egyiknek sem sikerült megszabadulni. Úgy pörögnek a parkettán, mint két választási malac az ólban, a megrökönyödött Kebab szeme láttára.
Egyedül Adri nem bulizik, ő a dohányzóban nyögdécsel és sírdogál egyedül, részegen, egy pohár alkohol társaságában. Elvileg magában beszél, hogy ő milyen szerencsétlen itt, mert senki nem érti meg, de mi tudjuk, hogy igazából a kamerának dolgozik.

Szünet után elkapjuk az éjfélt, majd mindenki lufira kötheti az újévi kívánságait, amit miután felolvastak, eleresztenek a picsába. Ez 2019-ben szerintem már nem annyira környezettudatos, de ne sznoboskodjunk itt. Én fel nem sorolom azt a sok kívánságot, amit itt összehordtak, aki akarja, nézze vissza, de egy egyedi írás nem volt benne, arról biztosíthatok mindenkit.
A béke pillanatai eddig tartottak, Roli már megint a taktikára tereli a szót, Adri Kebabot kerülgeti, majd megesküszik neki, hogy sose veri át, és szavait nyomatékosítva elsírja magát. Rúdlény valamiért körszakállat rajzol magának és férfiként nyomja tovább, Roli pedig ideiglenesen rámászik Adrira, ami csak arra jó, hogy a másik két kan ezzel szívja a vérét. De a buli már hanyatlik, Hunor pl. depressziós lesz, és nem érti mit is keres itt, ahol olyan senkik tujázzák le, akiket kint le se hugyozna. Ő már igazából le is zárná az estét, de Roli kijelenti, hogy még fogyasztani fog, a mesteredzőt meg ne merjék reggel ideküldeni, mert kicsinálja. Bátor szavak, de tudjuk be annak, hogy csúnyán be van szórakozva. Az est egy utolsó incidenssel zárul, amit nem értettem pontosan, de az a lényege, hogy Adri addig szívatja Rolit, amíg ki nem készíti. Erre érkezik a szociálisan érzékeny Rúdlény, és védelmébe veszi a Rolandot, amit igazából senki sem ért, még Kebab sem. Ebből megint egy ostoba veszekedés lesz, vagyis csak Rúdlény és Adri replikázik, a többiek inkább csak bután bambulnak a buli romjaira.



komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2019.01.02. 16:36:40

brilliáns képek Bruti :D Köszi!

fujimo 2019.01.02. 16:42:14

lacika olyan, mintha mindig 3 vicces cigi után szűrné a fényt... és mint ilyen inkább mozizik, mint sem beleszólna bármibe is... :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 16:52:02

meg se nézem, tökéletesen elég volt az írás, köszcsi

mocskosmacska 2019.01.02. 16:58:27

Amikor hunor nyafizott, hogy unja magát, akkor roli valami olyasmit mondott, hogy hiányzik neki is a nője. De a bemutatkozó kisfilmjében valami olyasmi volt, hogy most szakított. Szóval ennyire valósak a figurák. Legalábbis az élethelyzetük, tulajdonságra szerintem mindegyik kb. olyan, mint aminek látszik.
Renit megértem, hogy kiakadt adrira, mert szerintem is undi ez a "kikészítem" dolog.

hereverő heverő 2019.01.02. 17:05:59

@mocskosmacska: Adri rossz oldalra állt, de nem esik le neki, csak pattog ide-oda mint fing a gatyában. Szerintem értelmesebb mint G1G és sleppje, de egyéni játékot akar játszani, senkivel nem közösködik. Ez meg fogja bosszulni magát, nem olyan erős ő, hogy végig tudja vinni.

Ami még szemet szúrt nekem: Adri azt mondogatta, hogy segítette Rolit a párbajon, LEIRATTA vele, hogy kiket miért vigyen ki. Én úgy tudtam, hogy nem lehet benn írószer-papír. Hogyisvanez?

C.Chauchat 2019.01.02. 17:09:42

A malacnál elkapcsoltam.

Cimili 2019.01.02. 17:12:01

jó posztcsi volt! kedvencem: A másik csapatban a Rúdlény-Zsuzsu páros dönt úgy, hogy ledobják a textilt, de bár ne tették volna, mert fitt hét ide, reggeli edzések oda, a sertésjelmeztől még egyiknek sem sikerült megszabadulni. :DDDDDDDDDDD

Cimili 2019.01.02. 17:13:55

@mocskosmacska: attól, h szakított roller a nőjével, még hiányozhat neki. szerintem.

Lynette21 2019.01.02. 17:19:07

@hereverő heverő: Amikor ilyen kampanyhet van, szoktak kapni papirt es tollat. Szerintem.

Alauda Arvensis 2019.01.02. 17:20:07

@C.Chauchat: Ezért kell online nézni másnap az összefoglalókat, ott simán át lehet tekerni az ilyen részeket a hasonló többivel együtt, ahol elkap miattuk a szekunder szégyenérzet, feszengek az ostobaságuk miatt, irritálnak vagy egyszerűen unom őket. Greget pl. a kiválasztás után eljátszott cirkusza óta folyamatosan áttekerem, annyira elkezdett irritálni, pedig előtte teljesen semleges volt. Ilyen módon ráadásul húsz perc alatt le lehet tudni egy 45 perces műsort.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:20:46

BUÉK Hogyvoltok ! Köszi Bruti, jóóóó lett ! :))))))

VVV twerkelős "tánca" és a közbeni magyarázat el is árulta a kis életfilozófiáját: "Azért nem táncol rendesen, mert a seggrázástól jönnek izgalomba a pasik"... Erről ennyit...

Amúgy a lufi eregetést nálunk nem TÍCCSA semmi ?!? Pedig kéne. Egy kipukkadt lufi 10-50 vadon élő madárral is végezhet, ha az emésztőcsatornájukba jut.

A BeleValó miért Bamakó művésznő magánszáma volt egyébként ??? Besz@rt a videJÓmagnó amin a "bejáccók" vannak ???

hereverő heverő 2019.01.02. 17:22:39

@Alauda Arvensis: 3 perc alatt is le lehet, amennyi minden történni szokott..

@Lynette21: Ja tényleg, az lehet. Bár nem hiszem, hogy Roli okosabb lett tőle - és ez nem KicsiPua hibája :))

hereverő heverő 2019.01.02. 17:26:27

@mentorosh lecsó: most képzeld el Őzikét hasonló monológokat nyomni... Inkább Éva, legalább nézni lehet a dekoltázsát, mert amúgy mindent megtesz azért, hogy a szemeibe nézz.
Képzeld el ugyanezt Győzivel, ugye hogy van lejjebb?

,, 2019.01.02. 17:30:16

@Cimili: @mocskosmacska: azt mondta: őt kint várják.
Ennek ellenére elkezdtem shippelni Rolit és Adrit:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:31:10

@hereverő heverő: :))) a bóti csöcseitől nem vagyok oda, viszont a segge az parádésan a "birtoklási vágyat" keltő kategóriába tartozik ! Mármint az Évié, és nem Győzié... :)))))

,, 2019.01.02. 17:32:04

Kint várják, úgyhogy abban a pillanatban gongatni fog, amint rámozdulna vkire.

,, 2019.01.02. 17:33:47

@mocskosmacska: hajlok rá, h Vivi kapcsolata is kamu volt, az egész menyasszony sztori

Alauda Arvensis 2019.01.02. 17:34:40

@,,: Én a szórakozás érdekében inkább shippelném Lacikát és Zsut. El tudom képzelni milyen félelmetesen épületes beszélgetéseket tudna ez a kettő összehozni, ha rendszeresen kommunikálni kezdenének. Egy szellemi sziporkapárbaj lenne.

Gia 2019.01.02. 17:36:10

Laszika ügyesen táncolt,mint robot.Bírtam. :-)

hereverő heverő 2019.01.02. 17:36:51

Kedves Elvtársak, Elvtársnők!

Ezennel bejelentem, hogy az ellenem fel sem merült vádaskodások gyanúja miatt, amik valóságtartalmát minden körülmények között tagadom, hogy belőlük bármi is igaz lenne!
Naszóval hogy ezek miatt a rágalomhadjáratot folytatnak ellenem és le akarnak járatni! És ezek miatt a rendőrségi vizsgálat végéig további információt nem adok, sem interjút, se tüzet se nem.
Legyetek meg nélkülem, hiszen holnapig meg sem jelenek a bíróság előtt, de a rágalmazókat feljelentem mindet! Nem is történt ilyen, aki mást kérdez az hazudik!

A vizsgálat végéig holnap lesz vége, addig az éjjeli műszakba vetem töretlen bizalmam.

Lóestét, rosszalkodjatok!

C.Chauchat 2019.01.02. 17:38:26

@Alauda Arvensis: há ja. Azt hittem, bírom. Pua monológja aztán meggyőzött, hogy nem.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:39:12

@hereverő heverő: amint kijössz az előzetesből, megiszunk egy sörTÖT ! :)))

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:40:02

@,,: az egész "nő" egy kamuhalmaz...

,, 2019.01.02. 17:40:21

@Alauda Arvensis: én maradok az enyémnél:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:41:39

@Gia: ilyen sz@r szilveszteri bulikát is ritkán látott a VV történelem :)))

gazo 2019.01.02. 17:41:54

Köszi a posztot Bruti!

Meg a 30i műsorvezetést, csak miattad néztem azt a.....műsort XD XD XD

hereverő heverő 2019.01.02. 17:43:26

@mentorosh lecsó: Haver, nem a bolti csöccsel van a baj, hanem feljebb kicsit. Mindazonáltal Éva megteszi amit tud, hogy a köztudatban maradjon. Különben is, idén terhesnek kell lennie, szóval mindenki jól járna ha nagy duzzogva hátulról megtámasztanád :))

Te kérjél elnézést, én lépek :)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 17:45:59

@hereverő heverő: a baráti tanácsodat MMKK megfogadom !

Megtámasztás, bocsánat kérés.. :))

Angora Cardi 2019.01.02. 18:00:46

Lacikának jól áll a mákos frizura.
Búék Bruti!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2019.01.02. 18:01:41

@gazo: A Tisza TV-set? Bazz eléggé izgultam az elején, mert így még nem bíztak rám 4 órát, de aztán már csak szórakoztam. Nem volt nagyon gáz?

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:05:15

@úgymond olvasó mmkk: és a segge is szar. Egy jó seggen a hó is megáll basszameg.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:05:30

@Angora Cardi:
OFF
Heuréka, megtaláltam... :))
Bár a típusszám már nem egyezik, de ez a "nagyjából" gyerekbiztos billentyűzet !
ON

gazo 2019.01.02. 18:07:07

@Bruti: igen azt, nem volt semmi gáz, fasza volt. :) mondjuk szerintem neked köszönhetően

Igaz azóta nem lehet pizzát kapni a városban XD

Gia 2019.01.02. 18:07:20

@mentorosh lecsó: Valóban nem volt király ez a buli.A karácsonyi sokkal jobban sikerült nekik.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:07:35

@Bruti: "Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin." :D :D

Ez Karinthy-gyűrű !!! :D :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:08:52

@Maximista vagyok: nekem nem jönnek be a lányok, bocs :/ :D

gazo 2019.01.02. 18:10:34

G1G kihívja az özvegyet és eltakarodik túl az Óperenciánba . Legalább is remélem.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:10:37

@Gia: Hááááát, azért erről sem nyitnék vitát ! :))))

mobilos perpetuum 2019.01.02. 18:12:10

@mocskosmacska: Roli bemutatkozó filmjében:"Ténylegesen egyedül maradtam. A kutyámon kívül nem szeret senki." Ez lehet taktika, hogy szabad kezet kapjon a benti csajokkal kapcsolatban, esetleg sajnáltatás - viszont a párbaján a "szerettei"-hez való odarohanás konkrétan Krisztiánhoz rohant, akivel a villában nem barátkoztak. (Külső infót viszont kaphatott.)
Ez a kinti barátnős dolog furi. Még megnézem a karácsonyt, kinek üzent akkor.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:12:17

@gazo: azt nem lehetne, hogy mindkettő kint marad és visszamegy a "villaajtó" ???

gazo 2019.01.02. 18:13:39

@mentorosh lecsó: lehetne, és át is venné a triumvirátus vezetését rögtön...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:14:30

@Maximista vagyok: amíg nem neked címzem, addig ne félj :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2019.01.02. 18:15:48

@gazo: Akkor jó :) Megyek majd máskor is. Ha fizetnek :DD

@mentorosh lecsó: Azt csak rádiókabarésok kaphatják, engem meg hat év után tiltólistára tett a Fábry :D

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:16:07

@úgymond olvasó mmkk: majd a taxiban megnézem fülessel, sokan lesznek rajta :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:17:58

@Maximista vagyok: vigyázz, nagyképű, nehogy kiverjék a kezedből az eszközt :DD

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:19:46

@Bruti: nagy sajnálattal hallom.... :(((( amúgy a Fábry azkiaz ??? :D

vmiért abban a tudatban voltam, hogy te már meg is kaptad, és épp a másodikat ítélem oda neked... :)))

,, 2019.01.02. 18:19:59

@úgymond olvasó mmkk: én már nézem, a ceglédi erősen lopja a sót:)

gazo 2019.01.02. 18:24:36

@Bruti: kérd meg jól az árát, tudod Kis Kuvait :)

Radics új YT videója “Szopógép”címmel. Rájött hogy mi történt ? :) vagy nosztalgiázik a várható párbaj előtt ? Nem mertem megnyitni..

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:27:20

@Bruti: köszi Bruti, ez volt mai napom csúcsa, tudtam SZIVBÜL röhögni! BÚÉK Neked is!
@mentorosh lecsó: Üdv Mesterem! BÚÉK Neked! Túléltétek a Zasszonnyal a tinibulájt látom, minden oké, akkor és ez még csak a jéghegy csúcsa! ;) Én belefulladtam ma a melóba és az iratokba/aktákba/szolgjegyekbe! Nyuszifüleimmel simogatós szép estét Neked/tek!
@,,: Babám! Meglépem a váratlant! :D Naná, hogy Vivit viszi ki csillámfaszláma! :)

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:27:59

@úgymond olvasó mmkk: szerencséd, mert jó! a bejelentkező figura nagyon király :D

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:33:38

@Nyuszomuszo83: meglepődnék ha mást vinne ez a valami, én is Vivit tippeltem. Aztán hátha ma kizáratta magát és nem lesz semmi :D

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:37:02

@Nyuszomuszo83: Szívem antik bútorának, politúrosan megcsillanó Napfény Sugara !
Jó kis bulika volt, végén a szülők is összegyűltek a konyhában, ahol vad ulti, snapszer, póker csaták bontakoztak ki :))) Ha egy-egy kocka kisfiú vagy kislány csatlakozni akart, azt visszazavartuk bulikázni... :)))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:37:36

@,,: imádom Ceglédit :) estére Lacikát tippcsizném

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:37:40

@Maximista vagyok: 30 évesen többre tartja magát a sellöretek, amúgy meg mindenkit szeret, csak őt nem érti meg senki, így tettlegességig Csokiból tanulván nem tenne ilyet! Ha vivijen záratta ki magát, akkor ott a b. és c. terv adri vagy lacika!

Angora Cardi 2019.01.02. 18:38:24

@mentorosh lecsó: hurrá, szuper, köszi :)
És Búék!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:38:52

@,,: akarom mondani Vivient, baszki, hol jár az agyam

Angora Cardi 2019.01.02. 18:40:09

@,,: én is Lacinkat tippelem, gregu bekulázik özvegytől

,, 2019.01.02. 18:40:44

@úgymond olvasó mmkk: én is bírom a fejit:) vicces is és okos is
@Nyuszomuszo83: értettem nyusszi! Ma még Hunci is hozhat pontot

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 18:40:51

Ó huni te mocskos riherongy!!! Képes voltál megtöcskölni a ribit jan elsején, mikor én dec 31re voksoltam???? Köpött volna anyád a konyhakőre! Az se tartott vissza hogy ratyis és ánusz nedvein kavartál egyet? Az a rüfke mindenkinek mindent enged gumi nélkül. Beletöröldet adri hüvelyflóráját??? Remélem csillámfaszláma kivisz a hóra, nagyot csalódtam benned, te hülye rendőr!

Köszönöm, hogy leírhattam

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:41:59

@Angora Cardi: BUÉK !

OFF
Nahhh.... most hülyézzél le bátran !!!!! Mert a linket nem küldtem el :))))
www.emag.hu/trust-classicline-billentyuzet-magyar-kiosztasu-20628-hu/pd/D8XV13BBM/
ON

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:42:45

@Angora Cardi: össze vagyok zavarodva, mégiscsak belenézek az öfibe :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 18:42:53

@,,: kihívott tippem vivircsók ;)
Köszönöm

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:42:53

@mentorosh lecsó: édes cukormázas mazsolás muffinom egyetlen csokidrazséja, én csak a barátosném akartam végtelenített duzzogásával a holdra röptetni, de mikor megfenyegettem az ujjacskámmal ráklaffantottam habzó számat hogy éééénnnn hazamegyek most, úgy megijedt, hogy elfelejtett duzzogni is, onnantól jägerben, pezsgőben mojitóban dúskálva telt esténk, de öreg vagyok én már bohócnak meg pláne, és 3-kor hazamentünk! :)

,, 2019.01.02. 18:42:54

@Angora Cardi: laccika majd predátorosan leragadozza a sellőt

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 18:43:19

@Angora Cardi: Ne! 1% esélyt sem akarok, hogy a kis Lekvár kiessen. :O

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 18:44:17

@úgymond olvasó mmkk: előzetes meg barinő szerint huni odadörgölődzött az özvegyhez, vannak kétségeim, mert médija nem kapta fel és belevalóban se volt

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 18:44:38

@,,: ne írd be nekem Vivit még, lécci :D

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:45:29

@,,: juuuj a parittya! Naaa azt el is felejtettem! Kivi leszek!

Hétkilenced 2019.01.02. 18:46:28

Jó lett az öfi! Nekem Hunorrol a robotszerető jut eszembe az AI-ból, csak Jude Law nagyságrendekkel jobb pasi. Szerintem is Lacikát viszi Gregonazzo.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:47:00

@Nyuszomuszo83: :))))) :D
Kicsit mink is bűnöztünk.
Valamint az SZMK közös egyetértésével, korlátozottan hagytuk a tiniket is fogyasztani... :))) Aranyosak voltak ! És boldogan fedeztük fel, hogy az összebújós lassúzás még nem ment ki a divatból ! :)))))

É2I 2019.01.02. 18:47:01

Yepp Bruti, végre! Bírlak és ez is jó lett nagyon!

Fábry még mindig ekkora királynő? Mert ideje lenne kitenni, mint Koltayt a film-gyártásból. (Bírom én mindegyiket, de valljuk meg mindenkinél eljön az a kor, hogy inkább kínosak, mint viccesek, poénosak. Lsd: Sas, aki kb '89-ben volt utoljára az :S )

,, 2019.01.02. 18:47:15

@Hedo a nokedli szaggató: oké
@úgymond olvasó mmkk: még nem írtam, majd öfi végén, most Szabrina a tini boszorkányt nézek, a kis sátánista:)

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:47:33

@Hedo a nokedli szaggató: egészségére :D én abban sem vagyok biztos hogy az Vivien volt. lehet csak így vágták meg.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 18:49:28

@Hedo a nokedli szaggató: "rüfke mindenkinek mindent enged gumi nélkül"
Kint ez extra feláras lenne, de a Vijjjában belefér az alapszolgáltatásokba úgymond... :)))))

Maximista vagyok 2019.01.02. 18:49:48

@,,: :DDDDD de aztán kockázzák ki rendesen. ne ilyen paplan alatti vajon mi lehetett szar legyen!

Angora Cardi 2019.01.02. 18:50:17

@mentorosh lecsó: nem tenném, köszi, hogz kinyomoztad, csinike, lehet enni inni bele, szuper :D nekem való!

@KólaMámor: Én sem akarok, de Gregből azt nézem ki, hogy a szerinte leggyengébb ellen érez esélyt, Lackót valaki a 3 ordibátorból bizonyára kihívná. De ez csak nem hivatalos tipp, én is annak örülnék ha az özvegy menne.

@úgymond olvasó mmkk: nézz bele, figyeld miket mond Lacinak és -ról de aztán úgy dönts ahogy gondolod

@,,: terszene ahogy vergődik mint a partra vetett hal érvek nélkül

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:51:40

@mentorosh lecsó: deee jóóó! Hiányoznak az ilyen kis bújós bulikák! És olyan cuki amikor lassuznak a picik! A barátnőm párjának a fia 6 éves volt 31-én, úgy gondolta az ő szülinapja mindent lehet, kétszer rámarkolt a popsimra, majd mellemhez bújt, és összevissza puszilt! Akkor jöttem rá milyen szép az ártatlan gyermeki szeretet! :)

,, 2019.01.02. 18:51:47

@Maximista vagyok: aztán nehogy tizenegyespárbaj legyen belőle

É2I 2019.01.02. 18:53:50

@Hedo a nokedli szaggató: Ejj, Hedó még tart az őszinteség? Jó bulájka lehetett, yepp!! :D
Amúgy EKG+++. Ha hunyorka is beletörölte, lehet lesz egy pár nap kellemetlen bőrésnemigondozó látogatása...és örülhet, ha csak viszket és nem rohad le vele együtt ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 18:53:51

@Angora Cardi: Nyussz annyit emlegetted a lekvárt, hogy sárgabaracklekváros vajas kenyeret ettem ebédvacsi gyanánt! Teee milyen jóóó volt! Hajrá Lekvár!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 18:56:04

@É2I: nem fog lerohadni, lerágja, hogy ne fájjon tovább!

javier2 2019.01.02. 18:57:55

@mobilos perpetuum: folyamatos roli utálatod már gáz
erkölcscsőszködsz tehát jobb lenne neked ez a nick : erkölcscsősz

Maximista vagyok 2019.01.02. 19:01:03

@,,: figyi, ha tizenegyes akkor Hunor beveri léc alá, ez tuti.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:01:40

@Nyuszomuszo83: a popsiba markolással jelezte, hogy baromi jó nő vagy... mindig mondom, hogy ők nem hülyék, hanem csak gyerekek ! :)
a mejjedre bújással pedig lehet hogy csak az éhségét fejezte ki ! :P :)))))) (én kérek elnézést!)

a bulikában 12-15 éves tinik voltak, a pia a felnőttek által uralt konyha sarkában volt, de aki kért, az kapott... belekóstolhattak, hogy mit fogyasztanak a szülők: sör, bor, unicum, vodka-narancs, vodka-tonic, gin-tonic... ha láttuk h vmelyik szeme már keresztbe áll, akkor "kamu" piát kevertünk nekik. Lehet minket elítélni ezért, de ezeket a döntéseket egy 18-20 fős felnőtt társasáság hozta meg közös egyetértésben...

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 19:02:18

@Hedo a nokedli szaggató: ezt most elképzeltem. jajj. XD szinte nekem fáj csak így olvasva is.

Pamutbojt 2019.01.02. 19:02:25

@Maximista vagyok: Nagyon igazad van. Lehetne ez újabb fordulat, ha nem vvv lett volna a sátor alatt, hanem mondjuk Zsu. :-) De Adri esélyesebb, ő részegen a buzit is megmássza.

Angora Cardi 2019.01.02. 19:02:54

@Nyuszomuszo83: egészség éljen a lekvár ❤️

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:03:30

@Angora Cardi: sűrűn mea culpa-zok, mert már régen megígértem... ne haragudj kérlek a késői válaszért !

Avigal 2019.01.02. 19:03:49

Szép estét!

Huhh, emberek. Nem a VV gáz, hanem az Exatlon Hungaryban a Palik. Meg a játékosok.

Ebből is lesz hogyvolt?

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 19:04:39

@Angora Cardi: Hát lehet, hogy meglépi ezt. Bár én inkább arra számítok, hogy eljátsza a szokásosat "gyere ide Lacika, itt a kék kendő.... tedd rá Vivire". Hiszen olyan rafkósak és ez még cseppet sem lejárt lemez rárakatni egy másik villalakóval a kendőt a kihívottra. :P

Maximista vagyok 2019.01.02. 19:06:00

Évára lehet még visszanézek, vagy ha valami lesz az öfiben és átpakolom a tippem :D

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:07:15

@Nyuszomuszo83: hajnalra nekem is jutott egy kis "minőség" a Zasszonyal... :P :))))))

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:08:06

@mentorosh lecsó: tejci nincs benne, azt az áhséget kinőtte, lehet korán kezd csak visszaszokni! Baromi jó nő a hajam!

É2I 2019.01.02. 19:10:58

Na én is nézem ezt az exatlont, vagy mit...hátha ;) Jobbra el, löpá!

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:13:18

@KólaMámor: számból vetted ki a szót, zsuzsu add lacikának, aki adja adrinak és ő kösse fel a vivit! Mert én nem teszek ilyen mert mindenkit szeretek! És közben kacska ujjaival a sátánista felé kereszteket mutogat zsuval karöltve!

MosóMaca 2019.01.02. 19:13:41

BUÉK! (Újra,mert a 31-is post alatt a bogmoci benyelte a mondandóm 3/4-ét!) örülök,hogy paliklaci visszatert a magyar tévézésbe (NEM) qrva idegesítő a hangja

Avigal 2019.01.02. 19:13:59

@É2I: hm, lehet, hogy nekem a mai lesz az első és az utolsó is....

Avigal 2019.01.02. 19:14:51

@MosóMaca: es majdnem olyan jól mutogat, mint Bajusz... s jobban üvölt, mint Reni:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:15:44

@Nyuszomuszo83: :)))))
Hát erről szól nálunk is műsor ! Ha ittál és másnapos vagy ??? Akkor ismerd meg EZT a részét is kicsi barátom...
Alaposan mérlegelünk és engedünk vagy nem engedünk. Tudom jól, hogy nem mi vagyunk a tökéletes szülői minta, de létezik egyáltalán olyan ?!? Amit tudok, hogy vannak nálunk olyan értékek, amik alá egyszerűen nem adjuk...

Angora Cardi 2019.01.02. 19:18:20

@KólaMámor: hehehe az mèg jobb lenne, de rèsen vagyok addig is :DD

@Avigal: jó este! Belenèztem kedvedèrt hàt ööö.. pàr percet szoktam ezekböl bírni.
Sükinek puszi.

@mentorosh lecsó: dehogy haragszom, köszi mèg egyszer :)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:18:48

@Nyuszomuszo83: ohhhhh jajjjjj... megint tapintatlan bunkó voltam ! Ne haragudj kérlek !
Nem kérkedni szerettem volna, hanem csak a buliból kisugárzó szeretet megnyilvánulását leírni vhogyan...

#ÉgaPofám

MosóMaca 2019.01.02. 19:20:01

A Legyen ön is milliomost viszont várom! Mindig is kedvenc műsorom volt,kivéve,mikor Fábry vezette. De Gundit szerizem

Avigal 2019.01.02. 19:22:11

@Angora Cardi: sztem én is csak ezt fogom megnézni, jobbra számítottam:(

A Ninja Warriort nagyon szeretem, a magyart is, de főleg az amerikait.

Süketnek átadom:) Sztem szunyál az ágyamban.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:22:25

@mentorosh lecsó: így szimpi nekem is, a mindig tiltás nem kifizetődő! :)
Egyszer ha megadatik, hogy legyen egy saját gyerekem a józan paraszti eszem által vezérelve szeretném nevelni! El fogom rontani, tudom, de pasit nevelek ha fiú lesz, igazi vagány fasza csajszit ha lány! ;)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:23:34

@Avigal: "Exatlon Hungary" ez már megy ??? Nézni szerettem volna...
Jó hogy van 132 csatornám, de 1 hete nem volt bekapcsolva a TV, tv üzemmódban... :))))

Avigal 2019.01.02. 19:25:39

@mentorosh lecsó: most kezdődőtt fél órája, uazt a pályát csinálják végig párban, sztem eddig semmiről nem maradtál le, ha most bekapcsolódsz

Avigal 2019.01.02. 19:26:28

@Angora Cardi: Palik szörnyen néz ki:(

Angora Cardi 2019.01.02. 19:28:25

@Avigal: én is elsőt nézem kíváncsiból de általában ezek nem kötnek le

Angora Cardi 2019.01.02. 19:29:03

@Nyuszomuszo83: juj olyan sztorim van erről de nem fér el a hv-n...

Sanda.Ipse 2019.01.02. 19:29:42

@Nyuszomuszo83:
Nyuszi! Gyereket nem nevelni kell, hanem példát kell nekik mutatni:)

Avigal 2019.01.02. 19:29:51

@Angora Cardi: ez engem sem fog, inkább reality, mint teljesítmény. Nem túl nehéz a pálya. A profi sportolók meg bénák.

0.5 bit 2019.01.02. 19:30:42

Azon gondolkodom, ha sellő ma kihívja az özvegyet, akkor Zsu hajlandó lesz-e beáldozni a hazugságvizsgálatos képességből egy darabot lelki társa mellett, hogy ellenfeléről kiderüljön volt-e köze a képeltüntetéshez?

Bár amennyire a szerkesztők elengedték ezt a témát, gondolom már soha sem fog kiderülni ki volt az elkövető egy tetőtől talpig bekamerázott "villában".

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:32:38

@Nyuszomuszo83: hát ha még több ivadékkal is megáld a sors... :)))
Nagyon érdekes nézni, hogy mennyire különbözőek vagy egyformák tudnak lenni.
A nagyobbik (14) igazi kis pin@bubus, sok lány barátnője van (nem olyan!) és mindegyiknek más tulajdonságát emeli ki amiért szeret velük lógni. A kicsi (12) analitikus elme, már most racionálisan és mérlegelve választ barátokat/barátnőket...
A Zasszonyal közben meg csak pislogunk, mint miskolci gyalogbéka a kocsonyában... :)))

Angora Cardi 2019.01.02. 19:32:42

@Avigal: jah el se hiszem h ők a bénábbak...
Rúdon magát tartó Norbiról láttam már sok cikket ügyes.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:32:46

@Angora Cardi: gyerünk nyussz várom priviben!
@Sanda.Ipse: gyereket nevelni is kell mert különben nő mint a gaz, mutathatod neki a példát, csak telibe letojja, mert mástól mást lát, mert sajnos a rossz példa is példa-játszótér,óvoda, iskola stb! De ez csak az én véleményem!

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:35:18

@Avigal: ok, nagyon köszi !!!!!! majd visszanézem a VisszaNézőkén ! :)))))
a reklámok miatt, amúgy sem szeretek már real-time nézni semmitsenemsem...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:36:59

@mentorosh lecsó: kétlem a többet, ha egyet ad annak is örülnék, csak egészséges legyen... Cukik lehetnek a fiúk! Amúgy a kissrác antiszoc így ezért volt meglepő hogy engem így szeret, pedig kétszer taliztunk csak! Az apja van lejobban megrökönyödve! Őt nem puszilgatta így mint engem! :) :D

Sanda.Ipse 2019.01.02. 19:37:26

@Nyuszomuszo83:
Jó példát:) Az általam leírtakat egy tanár barátom hangoztatja.

Avigal 2019.01.02. 19:37:36

@mentorosh lecsó: eddig nem volt reklám, de a Palikot érdemes tekerni. Jön a 2. kör.

Avigal 2019.01.02. 19:39:07

@mentorosh lecsó: sztem napi szinten ez sok lesz. Heti eggyel lehet, h élvezhető is lenne.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:39:12

@0.5 bit: basszus tényleg a hazugságvizsgáló és abból még kettő van Zsizsiknek! Tuti beáldoz egyet, de lehet Adrival szemben teszi, hogy mennyit hazudott eddig!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 19:39:50

nekem meg nem lesz. szívesen.

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 19:39:58

@Nyuszomuszo83: Azaz! XD
Gregorián amúgy is szereti mással elvégeztetni a piszkos munkát, hogy az ő sellő lelke és teste tiszta maradjon (mint a sárga hó).

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:41:24

@Nyuszomuszo83: ettől vagyok @Avigal: a Palik még él ??? Azt hittem hősi parcellája van a Kerepesi-temetőben...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:43:32

@Sanda.Ipse: bocsánat csak csendesen jegyzem meg nem megsértve a barátod, de a legneveletlenebb gyerekei a pedagógusoknak vannak! Persze ez egy klisé de sajnos akadt benne tapasztalatom! Igenis meg kell tanulni a gyereknek a jót és a rosszat, huzogathatja az oroszlán bajszát, de tanulja meg a határt! Én így nevelkedtem, ezt fogom tovább adni, de ez szülőtől, környezettől, neveltetéstől is függ! Én kárek elnézést! Mivel gyermektelenként véleményt formálok!

Avigal 2019.01.02. 19:44:23

@mentorosh lecsó: él, de kb, mint egy csontváz:( Most van az első reklám.

Sztem 5 perc alatt megnézed, mert 16x fognak ugyanazon a pályán végigmenni. Első párt megnézed, a végén meg az eredményt. Kb. ennyire izgalmas... de legalább most van időjárás jelentés Reisz Andrással:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:44:33

@Nyuszomuszo83: pl. ettől félek nagyon, hogy a kicsi rám ütött... én ugyanis nagyon nehezen jövök ki az emberekkel... sokszor nem értem őket és ők se engem... bármennyire is értelmes, ezt szülőként (!) nem kívánhatom neki !

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:45:17

@KólaMámor: és abból a bölcs eszkimó mondás szerint nem eszünk és nem iszunk! :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 19:45:59

@Angora Cardi: erre az infóra vártál hetek óta, tudom

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:47:20

@Avigal: köszi az élő közvetítést, de megnézem majd holnap áttekerve a kívánt részeket ! :))))

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:47:27

@úgymond olvasó mmkk: gyerkőc, ugyaaan aztán jön egy lofarkas herceg elcsábulsz és hipphopp lesz gyerek! :D

Avigal 2019.01.02. 19:48:13

@Angora Cardi: Süketet megdögiztem a nevedben. Örült és dorombolt:) Azt üzeni, meglátogathatod, ha szeretnéd és majd kicsit jobb lesz az idő.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 19:48:58

roli egy undorító fasz.
köszönöm, hogy ezt is megoszthattam veletek

mobilos perpetuum 2019.01.02. 19:48:59

@javier2: Konkrétan mi a problémád? Rolikáról rosszat nem írtam.
De ha már szóba került, akkor kérdésem: elmondta, hogy van forgatókönyve a játék végéig.
Szerinted a forgatókönyv arról szól
A variáció, hogyan győzhet ő.
B variáció, hogyan legyen a finisben Laci, és Hunor.
C a három fiú legyen a döntőben

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:49:02

@mentorosh lecsó: alakul majd hidd el! Jól formálod a leirtak alapján őket! :)

Avigal 2019.01.02. 19:49:24

@mentorosh lecsó: befejeztem, nem offolok itt és nem lövöm le a poént (ami nincs is

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 19:49:27

@Nyuszomuszo83: Fényesre polírozott szívgránátom elsütőbillentyűje! Hun vótá egész nap? Elszívott a munka heve?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 19:49:46

@Nyuszomuszo83: szerintem jól fogod csinálni! Nem szabad rágörcsölni :) és ne baszogasd, ha nem kitűnő vagy nem kezd el járni 8 hónaposan ;)

Thats What She Said! 2019.01.02. 19:49:47

@gazo: azért remelem az özvegy egyszer valaki ellen brutális vereséggel esik majd ki.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:50:15

@Nyuszomuszo83: "lofarkas herceg" ?!? Hmmmm.... Gondolkodásra ad okot ! :)))
Vagy csak én néztem túl sok pornót ????????

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:50:29

@Avigal: Sükit én is puszilom, hófehér bundájába csiklandozva pocakját szeretgetném! :)

Thats What She Said! 2019.01.02. 19:52:13

@KólaMámor: jaj ne hívd már gregoriánnak :) az egy kulturális kincs, ne piszkítsuk be a nevét pls :)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:53:08

@Avigal: a hálám érjen utol a hátsó udvarban !!! :D :D
Megnézem mert tényleg kivi vagyok rá.... de sallangok nélkül ha már a technika biztosítja ! :))))

Avigal 2019.01.02. 19:53:21

@mentorosh lecsó: Markos György "Szkázká". Cirill betűket nem találtam:) Ott van vmi hasonló herceg:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:54:16

@UdvariatlanBolondvagyok: nyaaa már azt hittem nem is hiányoztam szivemnek egyetlen ékes csillaga! Annyi meló szakadt rám, meg egy költözés a héten, közölte a fönököm a héten fel kell költöznöm mert már hiányol és pofám lapos ne nyigjak hosszú szünetem volt! Pusztultam bele a munkába és holnap sem lesz másként! De már rájöttem hogy föképp délelőtt tobzódnak a Zsizsik imádók most meg nincs kedvem ahhoz hogy bolondnak legyek titulálva az utálatos mivoltommal! :D

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:54:17

Annyira jó és érdekfeszítő a VV, hogy szétOFFoljuk a topicot egy másik műsor miatt ! :)))))))

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:55:34

@Avigal: az a "Lófarkú herceg" ha jól csalódom... :)))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 19:55:40

@Nyuszomuszo83: nem csábulok el lófarkas hercegektől, nem vagyok hercegnő ;)

Avigal 2019.01.02. 19:56:09

@Nyuszomuszo83: azt nem hagyja:) de imádja, h van rajongótábora:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:57:14

@mentorosh lecsó: rocco???
Úgymond szeret Momoa-t annak hosszú a... haja, lofarokba is hordhatja! A volt pasim hosszú hajú és mindig lófarokba hordja! :D Kielégitő a válasz???

Avigal 2019.01.02. 19:57:22

@mentorosh lecsó: vmi olyasmi és kereke is van:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 19:58:01

@Nyuszomuszo83: jómagam nem félek meeeerrrrr "lökött" az agyam. A Zasszony van állandó Gestapo üzemmódban a születésük óta :))))))))

Lóbelt bácsi 2019.01.02. 19:58:33

@Thats What She Said!: Jogos. :) Elnézést kívánok a bárdolatlanságomért!

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 19:58:35

@Hedo a nokedli szaggató: naaa az soha nem lesz, nem bezzeganya akarok lenni! :)

Avigal 2019.01.02. 19:59:17

@mentorosh lecsó: mar abbahagytam az OFFot... már csak Süketet reklámozom:)

nicu71 2019.01.02. 20:00:21

nagyon jo vérgőzös HV lett a kedvencem "Hiszen ő csak egy unikorniscsillámfaszpóniba öltött sellőlányfiúfaszomvalami, akit mindenki szeret, és most meg lett pecsételve egy zöld kendővel"

Ezt fel is használtam egy FB hozzászolásban a kis csicska greg fanok tanuljanak értelmes mondatokat. A környezetszennyezés nekem is az AGYAMRA megy.az a sok PET palackos szar,meg lufi felbassza az agyamat rendesen!

Thats What She Said! 2019.01.02. 20:00:50

@KólaMámor: O semmi probléma :) csak kibukott belőlem a zenész :)

Avigal 2019.01.02. 20:00:55

@mentorosh lecsó: nálunk a gyerek volt a legkomolyabb, ő volt Gestapo üzemmódban:) Hogy égetjük, meg miattunk késik el az oviból

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:01:07

@Nyuszomuszo83: jahhh, hogy a haja.... ahham mááár értem :)))))
Pasiként fodrászoSSSÁÁGOS dolgokkal genetikailag nem foglalkozom... :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:02:07

@Avigal: megszelídíteném! Pocaksimi a bizalom jele! :)
@mentorosh lecsó: hidd el néha én is az lennék és néha biztos túl is fogom félteni! :)
@úgymond olvasó mmkk: majd remélem eljön az aki által úgy fogod érezni magad! ;)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:02:40

ha mégiscsak lesz gyerekem, és nem beszél a második születésnapján szofisztikált, egész mondatokban, akkor beadom a lelencbe

Sanda.Ipse 2019.01.02. 20:02:40

@Nyuszomuszo83:
Detto. Neki sincs, nekem sincs:)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:03:08

@úgymond olvasó mmkk: nem mondom el a gyerekes kollèganök mai àmokfutàsàt

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:03:54

@Avigal: van ilyen a kicsinél is.... :)))))) a fejében EXCEL táblázat van a napirendről :)))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:04:48

@Angora Cardi: velem kell együtt dolgoznod, lásd fentebb

Angora Cardi 2019.01.02. 20:04:53

@Avigal: Süki a fèny az èjszakàban, köszi h a nevemben dögizted, megismerkednèk vele eccer :))))

Avigal 2019.01.02. 20:07:45

@mentorosh lecsó: annyira azért nem:) s egy idő után kinőtte:) most tanárként is eleg laza:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:08:03

@Avigal: a Zasszony sírva fakadt, amikor ovi középsőben a kicsi nem engedte, hogy megölelgesse őt... mert "látja az Ildi"... :))))

Angora Cardi 2019.01.02. 20:08:52

@nicu71: belevastam többször ma, jaj màmó mi megy ott...

Angora Cardi 2019.01.02. 20:09:09

@nicu71: belevastam többször ma, jaj màmó mi megy ott...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:09:32

@Sanda.Ipse: áááá akkor meg is nyugodtam! Majd lehet változik a véleménye, főleg ha még fiatal!

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:09:40

@Avigal: okéééé értem ! szóval akkor ti túléltétek az ovi-suli-tini-félFelnőtt korszakot...
mi még csak a tini fázisnál tartunk :))))))

Felis minor 2019.01.02. 20:10:42

Jajj megőrülök ettől az évadtól... Le nem szarnám, hogy ki lopta el azt a hülye képet, hogy kinek mit mondott PUA és hogy VVV-t milyen lufis trauma érte, de szinte minden héten előjönnek ezek a témák és már igazán bosszant. Főleg a lufis téma... az nagyon izgat...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:10:55

@,,: meglamentáltam, Lacikát fogja kihívni Greg

nicu71 2019.01.02. 20:11:15

@Angora Cardi: Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan,
s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon....amig bele nem olvasunk gyanútlanul.

Avigal 2019.01.02. 20:11:17

@mentorosh lecsó: én nem vagyok ölelgetős, reklamált is miatta. De felnőtt.

gazo 2019.01.02. 20:11:44

@Thats What She Said!: tuti, Renyhe fogja kirakni ha ma visszajön az özvegy, csak közben még Roli Adrit viszi a következőben

De csak szép sorjában, a csillámló genyó tûnjön el minél hamarabban, nem is értem miért nem Chucky babának hívja magát..:)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:12:31

@úgymond olvasó mmkk: igenis mmkk együtt dolgozunk
Ki ne derüljön hogy a gyerekes csodaanyàk szingliket kutyàzna közben ök is lelencbe kívànjàk a kicsit.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:12:47

@Nyuszomuszo83: mindezt tudjuk és ismerjük ! :)))
De akkor is belemarkolt egy 6 éves a fenekedbe... Ők nem tévednek SSKK !! :D :D :))))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:14:29

@Angora Cardi: látod, én ezért vallom be, hogy megy lelencbe a kölyök, ha neadjisten besikerül :DDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:15:23

@Nyuszomuszo83: Csendesen oxidálódnak a Süsü rajongók. A vircsaft lefékezte az áhítatot..

Avigal 2019.01.02. 20:15:25

@mentorosh lecsó: felkészülünk az unokákra:) az még izgi lesz. Nem vagyok egy tipikus anya-nagymama típus. De anyósjelölt igen:)

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:16:12

@Avigal: Ha vki megkérdőjelezi valaha is, hogy miért járok a Hogyvoltokhoz, akkor be fogom neki másolni a fenti soraidat ! Köszönöm ! #fájósTérdelMeghajol

Angora Cardi 2019.01.02. 20:16:33

@nicu71: Zsu anyut is megtalaltam talan jobb lenne neki ha nem olvasnà ezeket a lanyarol na de persze mindenkinek a sajatja a legszebb

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:16:57

@mentorosh lecsó: akkor büszke vagyok magamra! Nyuszimosoly a fülemig szaladt! Végülis a részeg meg a gyerek mondja meg a frankót! :D

Avigal 2019.01.02. 20:19:41

@mentorosh lecsó: ó, ez nagyon megtisztelő:)

Kéne mar vmi topiktémás hozzászólás is tőlem.

Sztem Gregorió ma Vivit választja.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:20:16

@UdvariatlanBolondvagyok: van ott még craft higyj nekem, lesz itt még süsü imádás, én meg belehányok a konténerbe de még a csillagközi tartályba is, úgyhogy felíratom a b6-ot meg a certicalt a dokimmal! Remélem calicis nem leszek! :D

Angora Cardi 2019.01.02. 20:20:17

@úgymond olvasó mmkk: de ha veszítünk nem sírunk hanem orulunk

nicu71 2019.01.02. 20:20:57

@Angora Cardi: jaj ne is mondd .Anyatigrisként védi a jányt! Mindenki kis kedvencét! akit BÁNTANAK! :((((
Pedig inkább érő nevelésre lett volna szüksége drága anyuka,hogy ha már ész nem adatott,viselkedni azért tudjon./bár igy sanszos hogy 36 milliot nyer?megérte akkor!

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:21:10

@Nyuszomuszo83: és ezért is vigyáz rájuk a Magasságos Univerzum kitüntetett figyelemmel !

Angora Cardi 2019.01.02. 20:21:13

@Nyuszomuszo83: èn melletted vagyok vegyèl be a süsümentes csopiba

Avigal 2019.01.02. 20:21:31

@Avigal: @mentorosh lecsó: marmint nem tipikus anyósjelölt vagyok, hanem a gserekem leendő anyósa pont az ellentétem, tökéletes nagymama lesz:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:22:36

@úgymond olvasó mmkk:
Lacikanak adja a kendőt hogy rakja vvv-re.

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:23:01

@úgymond olvasó mmkk: erre már nagyon hatékony gyógyszerek állnak ám rendelkezésre ! :)))

én kérek elnézést ! (magas labda volt)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:23:03

@úgymond olvasó mmkk: soha :D
@nicu71: egyed napszakokban itt is alacsonyan szàllnak az önjelölt zsu anyuk

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:23:03

@nicu71: Nagy nagy bazi nagyon nagy EKG!
@mentorosh lecsó: szerencsére! :)

Avigal 2019.01.02. 20:23:42

@Angora Cardi: régebben engem nem zavart Zsu, de mostanság már sok. Télleg eljut oda az ember, h ki a legkevésbé irritáló.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:24:12

ha most jönnek a hardcore fanok, és megint villaszínvonalú lesz a társalgás, akkor mindegyikőtöket a sarokban fogom kukoricán térdeltetni, miközben kiabálnotok kell, hogy imádunk, Zsuzsu meg dugd meg a lelkünket, Greg

javier2 2019.01.02. 20:24:50

@mobilos perpetuum: teljesen értelmetlen amit írtál
versenyeztél életedben valamiben? szóval van esélyed nyerni megnyered
de ha látod , hogy nem tudod egyéni sport révén másoknak segítesz(csapattársad vagy akivel szimpatizálsz)

magát adja ő ez ha tetszik rászavazol ha nem nem
ez egyéni játék egy győztes lesz

miért nem lehet annyira jó profilozó, hogy ismeri a saját erősségeit és ezt másoknál is tisztán meglátja(szóval nem mond hülyeségeket kurvára látja belül is mindenki hogy zsu erős)
pedig aztán zsuval kíváncsi lennék itt a sok imádói közül ki bolondozna órákat át a büki strandon

szóval ha villába kerulsz egy kérdés van bent a saját személyiséged (intelgenciád,HUMOROD,iróniád ,váratlan helyzetek megfelelő kezelése,viselkedésed,reakcióid,nézők általi szerethetőséged és még rengeteg dolog)
összessége több mint a villatársaké vagy nem, ez alapján simán feltételezheted ,hogy mennyi esélyed van?
és ugye bármikor jöhet egy olyan pillanat ami győztes helyzetből vesztessé tesz

mentorosh lecsó 2019.01.02. 20:25:22

@Avigal: és remélem mindkettő KINT is marad, majd a VillaAjtó békésen becsámpázik vissza a Vijjjááába, mint új játékos... :)))

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:25:24

@Angora Cardi: nyuszim téged az elején bevettelek, mert a "vezérszónok" szart sem ér támogatottság nélkül! Én meg téged támogatlak Lekvár imádatban! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:25:29

@úgymond olvasó mmkk: Csak álomport hintek, mint a mesében a manó...

Avigal 2019.01.02. 20:25:57

@úgymond olvasó mmkk: előtte azért megfőzöd a kukoricát?;)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:27:05

@Avigal: pontosan...
Nàlam ezèrt nyerö Lacika. Elvan a kis dràga ès nem irritàl.

@úgymond olvasó mmkk: à addig inkàbb kimegyünk az erkèlyre amíg itt kiacsarkodjàk magukat

javier2 2019.01.02. 20:27:45

@nicu71: azért ne gondoldd zsu édesanyjának szívből gratulál mindenki Bükön

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:28:05

@Avigal: nem, mert szemétláda vagyok

@UdvariatlanBolondvagyok: neked kell a leghangosabban kiabálni majd

nicu71 2019.01.02. 20:28:31

@Angora Cardi: önjelölt Zsu anyuk,végem :))) AMugy egy fiú faces ismerősöm olyan szinten nyomja zsut hogy szerintem felvette anyukával a kapcsit.A gyerek már az őrült vv8 viviért is megdöglött,most nemrég azt irta hogy MINDENT megtesz hogy Zsut győzelemre segitse,éjjel nappal kampányol neki! Pedig nem látszik idiótának,és nem is tizenéves.
@NYUSZOMUSZO83 : mink itt megértcsűk egymást :))

Angora Cardi 2019.01.02. 20:28:40

@Nyuszomuszo83: kivàlò szövetsèg Nyulam :)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:28:41

@úgymond olvasó mmkk: majd szórunk hamut a fejünkre, de ne emlegessük őket, kiket nem nevezünk nevükön, mert megjelennek mint a keselyük a döghúsra! :D

Avigal 2019.01.02. 20:29:20

@mentorosh lecsó: sztem az ajtó lenne a legintelligensebb:) emiatt...
1) ...hamar kiszavaznák
2) ...mély depresszióba esne a társaságtól és feladná.

Avigal 2019.01.02. 20:31:29

@úgymond olvasó mmkk: @UdvariatlanBolondvagyok: látod, főtt helyett pattogatott is jó, de csak kipattogtatva. Pattogtatás nélkül rosszabb, mint a normál.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:31:59

@nicu71: mmkk
@Angora Cardi: ez nem kérdés! :)@UdvariatlanBolondvagyok: megpattogtassalak??? Szedjed össze magad, mááás pattogatott kukoricájára ácsingozol??? Ma dobtam ki a konzervet mert az bezzeg nem köllött, a rukkolasalira is rápakoltam a szotyival együtt! Ehhh!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:32:16

@úgymond olvasó mmkk: Ígérem én most hátradőlök, és kötögetem a damaszkuszi út betonját...

gazo 2019.01.02. 20:33:44

Gundinál az első versenyző a második kérdésnél kiesett wtf?

Avigal 2019.01.02. 20:34:35

@gazo: ma tv2 napot tartunk:)

moletty 2019.01.02. 20:34:55

@Angora Cardi: HA látom hogy félhülye a lányom, nem engedem VV-be ! Kivéve ha ÉN is az vagyok :D :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:35:01

@Angora Cardi:
Ja lekvár a leg szimpibb, nyerje ő, egye ki a sajtot a szajukbol :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:36:25

@nicu71: na oszt’ mit tud tenni vajon? :D Fröcsög itt-ott, uszít, oszt’ nem èrdekel kutyàt se max pàr elvakultat mint ö :D vagy megy kampanyolni? Esetleg kirak pàr plakàtot. Szal èrted... Halottnak a csók.

Avigal 2019.01.02. 20:36:41

@moletty: valszeg az anyja is hasonló. Bár ha nagykorú a gyermek, sokat nem tudsz ellene tenni. VV Fanni családja sem olyan, mint szegény Fanni volt.

nicu71 2019.01.02. 20:37:42

@szociál: áldozatot fogok bemutatni neked ha igazad lesz.

gazo 2019.01.02. 20:38:21

Gundi gundisan vezeti, aki bírja meg a formátumot is annak jó lesz...hacsak nem a VV10nek castingolnak:)
Meglátjuk a második versenyző után

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:38:27

@Nyuszomuszo83: Pattogok én, mint a bolgár néptáncosok, pedig csak...jajjajjj!
Nem írok semmit, mert ártani nem használ!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:38:53

@szociál: :))

@UdvariatlanBolondvagyok: na gyere, ülj ide a kanapéra, és meséld el nekem, miért okoz örömet a fikázás

Avigal 2019.01.02. 20:39:04

@gazo: ez már túljutott a 2. kérdésen:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:39:06

@nicu71:
Én a hősök téren bárkit leszpok, ha g1g kihullik :)
Ennyit meg ér :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:39:27

@szociál: ma màsodik lekvàros cukrot utalom ki neked :D

gazo 2019.01.02. 20:39:59

@Avigal: fekete szakáll majdnem megfogta:)

Lássuk műszaki e

Angora Cardi 2019.01.02. 20:40:16

@Avigal: nekem tetszik ez a geológus

Avigal 2019.01.02. 20:40:35

@UdvariatlanBolondvagyok: a bolgár néptáncosok nem nagyo pattognak. Szeptemberben voltam vilaghírű bolgár táncegyüttes estjén.

MosóMaca 2019.01.02. 20:41:03

@gazo: igen. De amikor elmondta,hogy egyetemsita az eltén,akkor mondtam,hogy tuti nem jut el az ötödik kérdésig. Régen is mindig az volt,hogy a magabiztos egyetemisták hamar kihullottak

Gia 2019.01.02. 20:41:43

Jajj,még nem is kívántam mindenkinek,hogy Bújjék! :-)
Hunyorka bújását ma láthatjuk..

Avigal 2019.01.02. 20:42:08

@gazo: a nevek sem mennek neki. Arlen nevű ismerősöm van:)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:42:32

@szociál: kapsz menteset akkor
@Gia: neked is :)

Avigal 2019.01.02. 20:42:50

@Angora Cardi: Arlen fiú:) tavaly volt ilyen szakdolgozóm:)

MosóMaca 2019.01.02. 20:43:11

Nekem Gundi ebben a műsorban is bejön. Vágó úr ugyan megismételhetetlen,de talán jó lesz ez

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:43:20

@Avigal: én megnéztem mamát, ugyanolyan hülye mint a lánya, ezért nem ismeri még a körömcsipeszt sem! Ezek arra mennek hogy hirnevük legyen, hogy lejáratják magukat, az semmiség!
@UdvariatlanBolondvagyok: nem baj kicsim, néptáncoltam 10 évet csak vmit összedobunk! :)Sírj a válkamon, a másik oldalon!

Angora Cardi 2019.01.02. 20:43:39

@Avigal: elbuktam :) gyürük ura arwen vonalàn mozogtam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:44:03

@úgymond olvasó mmkk:
Ennyi áldozatot hozok a hv csapatert, de ha g1g kiesik akkor valakinek őt is le kell... Ki vállalja?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:44:06

@szociál: Öööö, én is tettem egy felelőtlen ígéretet, miszerint ha kiesik, meztelenre teszem magam az Oktogonon....Beszéljünk meg előtte egy talit a Blahán? DDD

,, 2019.01.02. 20:44:21

@úgymond olvasó mmkk: köszcsi, beírtam.

Öfi végéig lehet még módosítani tipizni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:44:28

gyere babám ülj a csónakomba

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:45:15

@szociál: fotó, vlog remélem lesz ha összejönne!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:45:17

@UdvariatlanBolondvagyok:
Benne leszünk a tenyekben, két buzi soros bérenc riadalmat kelt.

Avigal 2019.01.02. 20:45:58

@Angora Cardi: @gazo: amikor ajánlották nekem, akkor a neve után mindig hozzátették, hogy fiú:) Nem egyértelmű, én is csak innen tudtam:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:46:53

@UdvariatlanBolondvagyok: mikor kell menjek! Vidéki vagyok 2 óra az út plusz a népligeti parasztelosztóból el kell jussak a metróval a Blaháig! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:47:07

@MosóMaca: Ugye közkívánatra megnéztem és tessék...Kormánypropaganda!
Január 1-től mennyi a tej áfája? Blááááá....

Avigal 2019.01.02. 20:47:30

@UdvariatlanBolondvagyok: te ezt nem arra az esetre ígérted, ha Zsuról bebizonyosodik, h csak tattikából volt süsü?

,, 2019.01.02. 20:47:36

@Angora Cardi: igen, Laccikát, a kis lekvár nem is sejti h ilyen bizniszek mennek rá a külvilágban

Avigal 2019.01.02. 20:48:35

@Nyuszomuszo83: nekem is másfél óra, mondtam neki, h időben értesítsen.

,, 2019.01.02. 20:48:50

@Avigal: az talán udvariatlanbolond volt, de sztem csak ürügyet keresnek:P

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:49:04

@szociál: aztat nekem élőben kell lássam, meghalnák ha nem látnám két szememmel, a tvben bármit leadhatnak aztán átvernek, lásd hódra szállás! :D

Angora Cardi 2019.01.02. 20:49:08

@,,: köszi kis tejkaramellàm, de persze remèlem most nem kapok pontot :D

gazo 2019.01.02. 20:49:19

Jó lesz ez a milliomos. Tele volt már a hócipőm a sok harsány vetélkedővel....

Magdi is kérdés.

Engem megvettek.:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:50:02

@Avigal: deee arra mondta az én drágám!

,, 2019.01.02. 20:50:12

@Angora Cardi: egyik szíved sírni fog!

Avigal 2019.01.02. 20:50:45

@,,: neki írtam:) mert ott az is kérdés volt, h derül ki a taTTika.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:50:53

egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál, és akkor belém eshetnél, s rögtön el is vihetnél.
vagy inkább ott maradhatnál, nálam bekuckózhatnál. simán átölelhetnél, csak hallgatnál és kérdeznél.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:51:04

@szociál: Szerinted ki hiszi el, ha elkezdjük a mondatot meztelenül:- De mi csak azért jöttünk, mert fogadtunk, hogy G1G....- na most kérem a személyi igazolványokat és a rabomobilban tessék folytatni!

Angora Cardi 2019.01.02. 20:51:29

@gazo: nekem is bejött
@,,: mèg jó hogy kettö van

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:51:42

@Nyuszomuszo83:
Az is kamu mert lapos holdra szálltak, nem a gombolyure.

,, 2019.01.02. 20:51:47

@Angora Cardi: de ha nem úgy alakulnának a dolgok, megyünk majd tüntetni az rtl székház elé, be is lógunk és követeljük a követelnivalókat.

Avigal 2019.01.02. 20:52:04

@Angora Cardi: én okos? Ugyanmá! Félreismersz:) Egyszerű tanyasi salitermesztő vagyok én:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:52:25

@szociál: mindenki tolong ugyhogy jelentem én sskk nem vállalom! Még a végén halvérű lennék! Meg gonosz!

,, 2019.01.02. 20:52:29

@Avigal: :DDD jaj bocsánat:DD de láma vagyok:DD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:52:54

@UdvariatlanBolondvagyok: még a végén azt hinnék, hogy G. Gergelyről beszéltek, aztán mehetnénk értetek a fogdába

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:52:57

@Avigal: De basszus tényleg! Ezúttal helyszínt módosítok...,megyek a Kossuth térre!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:53:20

@UdvariatlanBolondvagyok:
:)))
Kordonbonto buzik vagyunk :)
Félek sokan eljonnenek szopatni, az egész bekemenet :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:53:31

@,,: en fèlek ezektöl a dolgoktól a vègèn kupànvàg egy ajtó

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:53:32

@úgymond olvasó mmkk: ésss ahogy olvastam úgy énekeltem!:)

Avigal 2019.01.02. 20:53:39

@,,: nem egyszerű, szétbombaztak a Camponánál a vasútállomást, most bonyolult eljutni oda. Vagy kocsiba kell ülni, vagy a MÁVhoz BKVt is kell párosítani...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:54:32

@szociál: miért a hold nem sajtból van??? Basszus, engem átvertek, de rendesen! :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:54:39

@Avigal: ne szerènkedjèl, figyelek fèl füllel a rèszletekre

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 20:54:51

@úgymond olvasó mmkk:
:)
Mindenhogy megyünk a fogdaba, nem varnak meg hogy 3000 embert leszpjak :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:56:41

@úgymond olvasó mmkk: Mára elértük, hogy a geci szóról az ország 2/3-a a nagyfőnökre asszociál! Gulyás csak egy kósza gondolat....

Avigal 2019.01.02. 20:56:59

@Nyuszomuszo83: Nyuszi, te tudod jól, a Hold sajtból van:) Ez régóte köztudott. A kérdés csak az, milyenből. Lehet lapka sajt is:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:57:36

@szociál: akkor kiabálok, hogy ááákooos a beigli jó lesz ha mááákos??? :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 20:58:08

@szociál: a Capella teljes legénysége biztos ott lesz!

Avigal 2019.01.02. 20:58:18

@Angora Cardi: minden relatív, én csak egy kis mezei emberke vagyok, aki még a kertjével sem bír.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 20:59:01

@Avigal: érett cheddar, vagy belül lágy camamber, esetleg a legfinomabb mozzarella! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 20:59:06

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem nem, az én életemet mélyen átszövi :)

@szociál: ne félj, mókuskatica, téged kihoználak :)

Angora Cardi 2019.01.02. 20:59:35

@Avigal: èn meg a papírokkal.. az se jobb

Avigal 2019.01.02. 20:59:47

@Nyuszomuszo83: de ha lapos a Hold, akkor lapka:)

,, 2019.01.02. 20:59:47

@Avigal: már meggondoltuk magunkat, mert hátha kupánvág egy ajtó:DD

,, 2019.01.02. 21:00:56

@Angora Cardi: ne fájjon, kiviszem és kinthagyom!

Avigal 2019.01.02. 21:01:10

@,,: Rendben, minimalizaljuk a veszteséget:)

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 21:01:17

@Avigal: legyen, süssk bele a melegszendvicsbe! ;)

,, 2019.01.02. 21:01:30

@Angora Cardi: tényleg fáj amúgy? igyál sok vizet és lógasd lefelé, hátha segít

,, 2019.01.02. 21:02:16

@Avigal: ez az igazi taktikázás, büszke vagyok, hogy ezt felmértük

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 21:02:43

@UdvariatlanBolondvagyok: én simán kihozlak babám, több praktikám is van! ;)

Angora Cardi 2019.01.02. 21:02:44

@,,: hehehehe
Tènyleg amúgy. Reggel kiidegektek azóta úgy maradt..

Avigal 2019.01.02. 21:02:46

@Angora Cardi: papírokat ne is emlegesd, elmúlt 2 évem a közbeszerzésről szólt és a Pénzügyminisztériumról:(

Avigal 2019.01.02. 21:04:05

@,,: s akkor a HV kapja a 36 millát?

,, 2019.01.02. 21:04:26

@Avigal: őszinte részvétem, de utáltam

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 21:04:40

@Angora Cardi: gyógyszer nyuszim, ne szenvedj feleslegesen, igyál sok vizet!

Angora Cardi 2019.01.02. 21:05:24

@Avigal: nem motivàló annyit mondhatunk :D

Avigal 2019.01.02. 21:05:38

@,,: én is, de talán idén már más lesz

,, 2019.01.02. 21:05:55

@Angora Cardi: igaza van nyuszómuszónak, akkor jobb a gyógyszer
@Avigal: ezzel már régóta adós az rtl, úgyhogy igen

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:06:21

@úgymond olvasó mmkk: Nem is értem, mert G1Gergely látens Pán... Tiszta szívvel, őszintén szereti a lelkeket!

Angora Cardi 2019.01.02. 21:06:31

@Nyuszomuszo83: @,,: akkor hiàba fejelgetem a falat? Megyek vízèrt kis okosaim.

,, 2019.01.02. 21:06:54

@Avigal: nem nekem való volt. viszont táblázatokat azóta szeretem:)

gazo 2019.01.02. 21:07:31

Most esik ki a milliomosban

Avigal 2019.01.02. 21:08:25

@,,: én pedig már bármit meg tudok indokolni.... meg az ellenkezőjét is:)

gazo 2019.01.02. 21:08:26

@gazo: és nem mert felezett

Avigal 2019.01.02. 21:08:56

@gazo: a Badár kutyaszánhajtó

MosóMaca 2019.01.02. 21:09:04

@gazo: tutttttam,hogy kutyaszán,erre elsőre offolta

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:09:07

@UdvariatlanBolondvagyok: kölcsönadom egy kicsit, próbáld ki! jó lesz, ne félj, az indexet meg a hvg-t nézegesd sűrűn, onnan tudsz majd meg mindent :)

gazo 2019.01.02. 21:11:05

@Avigal: ez már tiszta tattika:)

Avigal 2019.01.02. 21:13:20

@Angora Cardi: @gazo: s már megint OFFoljuk a topikot

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:13:26

@úgymond olvasó mmkk: Szerinted? Ahogy neked a G., nekem az teszi ki a napom jó részét!
Csak kezdtél elpilledni, gondoltam formába hozlak! DDD

fujimo 2019.01.02. 21:13:57

@Bruti: ...a sándor? ...nem vótá elég nerkompatibül? ...visszafogottan vagyok képben... :oO

...gyász... de mostanság halmozottan nőnek arrafelé az listák... mióta nagy számú taggal rendelkező énekkarok jelentek meg kint a kerítés előtt... :o

Avigal 2019.01.02. 21:14:12

@Angora Cardi: meg kell majd keresni benne, h hol van. De én szeretem a Badárt:)

gazo 2019.01.02. 21:14:59

@Avigal: csak várjuk a Zsu mamákat....

Avigal 2019.01.02. 21:16:05

@gazo: én is a ma esti öfiig próbálom eltölteni az időt, h el ne aludjak....

Angora Cardi 2019.01.02. 21:16:32

@Avigal: nem baj az
@gazo: ne fesd az ordogot a falra :D

Thats What She Said! 2019.01.02. 21:16:47

@Angora Cardi: engem most szúrtak meg algopirinnel, tuti van vmi front. Már jobb , vedd be a gyógyszert, a fejfájás eleg szxr dolog. És persze igyál :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:17:19

@UdvariatlanBolondvagyok: nem akarod te azt, hogy formába lendüljek, hidd el nekem :D

Avigal 2019.01.02. 21:17:44

@Angora Cardi: @gazo: ez Dél-Amerikában is volt. Nekem is geológusnak, vagy vmi hasonlónak kellett volna mennem. Ezek a kutatók csak utazgatnak....

gazo 2019.01.02. 21:18:08

@Angora Cardi: nem vagyok az Özveggyel egy egyházközségben:D

fujimo 2019.01.02. 21:18:15

@Hedo a nokedli szaggató: vááááháá... sikítvavinnyog... :D :D

...ez olyan őszintés volt... már majdnem szívből, csak kicsit olyan sátánistás... :D

Angora Cardi 2019.01.02. 21:18:34

@Thats What She Said!: igenis :) egy cataflamot találtam
Jobbulást nekünk.

gazo 2019.01.02. 21:20:36

Amúgy a félkegyelműek közül biztosan nyer vki 36 millát, itt nem tudom hány nap kell hogy vki 50 misit nézzen

Angora Cardi 2019.01.02. 21:22:10

@Avigal: igen, nagyon szimpatik, izgi élete volt eddig
@gazo: az nem baj, még téged is kiátkoznának a hármak

Angora Cardi 2019.01.02. 21:23:29

@gazo: milliomost talán nem lehet akkora rétegnek eladni?

MosóMaca 2019.01.02. 21:24:11

Ennek a pasinak nagyon jó logikája van. Nyerjen sokat,megérdemli

Angora Cardi 2019.01.02. 21:25:44

Holnap újra nézzük geológus urat.

Thats What She Said! 2019.01.02. 21:27:55

@Angora Cardi: jobbulást neked is! Cataflam megteszi majd a hatását, én már a kellemes zsibbadsagban varom a ma esti őrületet :)

gazo 2019.01.02. 21:27:59

@Angora Cardi: szélesebbnek, de ha ez is megcsinált , akkor elgondolkodom hogy az én életem is egy Truman show?
Az mindenesetre gyanús hogy rögtön egy két millással nyit, igaz akárhányadiknak is felvehették..

Avigal 2019.01.02. 21:28:05

@Angora Cardi: én meg lemaradtam róla....

Avigal 2019.01.02. 21:29:27

@gazo: még nem nyerte meg.

gazo 2019.01.02. 21:30:28

@Avigal: nem a két milla a fix nyeremény ?

gazo 2019.01.02. 21:31:57

Tej ÁFA a híradóban is...

Avigal 2019.01.02. 21:34:02

@The Game: most tutira nem így néz ki....

moletty 2019.01.02. 21:35:54

@Avigal: szerencsére :)
MÁS: A Hold az lófasz! De azt tudtátok hogy a Balaton az kamu ? Nincs is a valóságban !

Angora Cardi 2019.01.02. 21:37:19

@KapitányG: igen, Amerikai mesterlövész, jól levezette
@Thats What She Said!: igen :) biztos büszke lenne
@Avigal: holnap meghallgatjuk
@gazo: igen ki tudja hanyadik volt de az elején kapjuk, ez okos

Avigal 2019.01.02. 21:37:24

@moletty: ezt nem tudtam, én még csak a lapos földnél tartok.

bel ami 2019.01.02. 21:37:44

NYUSZOMUSZO83 2019.01.02. 20:43:20
@Avigal: én megnéztem mamát, ugyanolyan hülye mint a lánya.

Tehát már az anyját szidod.
Orvoshoz nem kéne járnod?

Angora Cardi 2019.01.02. 21:38:24

@Thats What She Said!: köszi, kicsit jobb is, ittam kis kólát is, az a legjobb ilyenkoe nekem

Avigal 2019.01.02. 21:40:29

@Angora Cardi: én még általában be szoktam venni egy NoSpa-t is, a görcsoldó-fájdalomcsillapító jó kombó. De igazad van, a koffein is jó pluszban.

Angora Cardi 2019.01.02. 21:41:20

@Avigal: nálam az most nincs itthon
Ah látom havazás jön..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:43:13

én a flector port tolom, jobban kiüt, mint bármi más

Angora Cardi 2019.01.02. 21:44:30

@úgymond olvasó mmkk: :) nem merem a ki nem nyitott pezsgőt kinyitni

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:44:46

@fujimo: Áh,, itt vagyol! Szépen felkötötted rám a partedlit!
Önmagában az is lebilincselt, hogy felismerted a determinizmust, tisztában vagy a kauzális és a logikai determinizmussal!
Ha vicceskednék, példának okáért beskiccelném G1G kiesését, mint Kronosz győzedelmes argumentumának konklúzióját, vagyis ami nem igaz és nem is lesz igaz, az nem is lehetséges.
Erre a "biztos" pontra mutatott rá a Mester és kimozdította sarkaiból a világot.
Szerinte vasárnap lesz vagy nem lesz párbaj, ellenben egyik eshetőség sem szükségszerű, csak lehetséges....bizonyára!....DDDD

,, 2019.01.02. 21:46:59

@bel ami: annak kéne orvoshoz járnia, aki egyszerre több nicken kommentel ide @hümérosz@puncylla@berberoroszlán@mentális lecsó@öribariszerivan@stb

juan88 2019.01.02. 21:48:21

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha mégegyszer meghallom a "szívből játszik" kifejezést, bemegyek és kirugdosom aki kimondta.

Avigal 2019.01.02. 21:49:39

@Angora Cardi: Nem lesz nagy havazás még, mert Süket békésen alszik. Nagy havazások előtt nem bír elnyugodni, csak amikor elkezd esni a hó.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:51:51

@Angora Cardi: Má nekem is fáj...öregszem basszus...szerintem a közeledő hideg!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:52:33

@UdvariatlanBolondvagyok: samantha vagyok, intelligens operációs rendszer, és a belém épített információk szerint meghatottságot kellene éreznem, amiért ilyen kedves vagy irányomba. tervezőm azonban korlátozta pozitív érzéseim megélését, ezért jelenleg csak egy mosolygó arcot jelképező karikára két pont-szemmel és egy szájat jelentő görbe vonallra futja programjaim közül. íme: :) tervezőm nevében is elnézést kérek korlátozottságomért.

Angora Cardi 2019.01.02. 21:53:27

@juan88: támogatom
@Avigal: havazás és napsütés váltja egymast 2x par napon belül ugy latszik fejemnek elég volt de Süketnek örülök, hogy jol van

Angora Cardi 2019.01.02. 21:54:04

@UdvariatlanBolondvagyok: hv csoportos fejfájás esete forog fenn ma

Thats What She Said! 2019.01.02. 21:55:19

@Angora Cardi: nekem Algopirin félék a biztos befutók. De most 2 napja a hanyos fosos vírus kínoz, így bevenni semmit se merek, mert kijön. A szuri frankó volt. A kóla is jó ötlet! Legközelebb kiprobalom. :(

Avigal 2019.01.02. 21:55:30

@Angora Cardi: sztem mi majd a szombati nagy havazást fogjuk megérezni. Ő rohangál majd, én meg próbálom lenyugtatni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 21:57:33

nekem a derekam fáj, a fejfájást jobban viselném

Mók_Ica 2019.01.02. 21:58:33

sziasztok :)))) sztem g1g ma lacikát fogja kihívni

@juan88: és arra mit lépsz, ha őszinték? :))))))))))))))))) egyébként ekg :)))))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 21:59:22

@úgymond olvasó mmkk: Csókoltatom a tervezőt...a vártnál több!!!DDD

Mók_Ica 2019.01.02. 21:59:31

@Thats What She Said!: @úgymond olvasó mmkk: kóla + ropi...... a gyerekorvos is megmonTTa :))))

Avigal 2019.01.02. 21:59:33

@Thats What She Said!: vannak kifejezetten koffein tartalmú fájdalomcsillapítók is. Pl. a Panadol rapid extra. A gyerekemnek migrénre bevált.

Angora Cardi 2019.01.02. 21:59:49

@,,: Bruti ránk hozta a bajt :D
@Thats What She Said!: akkor tényleg a szuri a legjobb a hányifosi hamar múljon el, kúráld magad
@Avigal: türelmes vagy vele olyan szépen irsz mindig róla :)

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:00:52

Kollektív jobbulást mindenkinek! Total együttérzek :( asszem ma inkább a tv2-s filmen maradok, írjatok, ha érdemes nézni az agyhalott-show-t.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:01:13

PP szines mintas sztrecsnaciban. Boa..

Mók_Ica 2019.01.02. 22:01:22

basszus..... ma is pornóbajusz szúrja ki a szemünket...... pfff

Avigal 2019.01.02. 22:01:23

@Angora Cardi: szeretem, még ha időnként rossz is, mint egy kisördög:)

C.Chauchat 2019.01.02. 22:01:43

Pepi nemátalakítás előtt. De.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 22:01:51

@Avigal: mikor több napig fáj, azt használom, de ez most egynapos történet, tapaszom van

tvbuzi 2019.01.02. 22:01:51

@Angora Cardi: itt vagyok melletted a konténernél

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:02:42

@Mók_Ica: van minden meg szilveszterrol , a ropit toltam. Akkor indulok a kolaert :)

Angora Cardi 2019.01.02. 22:03:30

@Avigal: naná irigy is vagyok
@tvbuzi: gyere foglaltam a helyed :)

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:03:40

@Avigal: köszönöm szepen a tippet! Neked is, tobbieknek is, pussz

Avigal 2019.01.02. 22:03:49

@úgymond olvasó mmkk: akkor gyakorlott vagy:( En csak a gyermek kuruzsolásából gyűjtöm a tapasztalatokat. Nekem ilyenre az aszpirin pluszC pezsgőtabletta hat

Mók_Ica 2019.01.02. 22:04:26

ja, és megnéztem ma a kiválasztás utáni rikács-párbajt...... greg totál bekattant.....de amit zsu és renyhe művelt, az tiszta gáz volt..... főleg, hogy ők tisztaszívűek, mint tudjuk......

tvbuzi 2019.01.02. 22:04:50

attttttttttyaúristen

Mók_Ica 2019.01.02. 22:06:58

@Thats What She Said!: ha meg tudod úgy inni, akkor keverd ki belőle a szénsavat..... úgy állítólag jobb erre a bajra :)))

plusz, azt gondolom mindenki észrevette, ha zsu bármit is mond, állandóan a kamerát figyeli..... még a vitánál is.....

özvribi már kampányol maga mellett.... nehogy őt vigye :)))))

tvbuzi 2019.01.02. 22:07:00

Vivien kire gondol?

gazo 2019.01.02. 22:08:45

@tvbuzi: lényeg hogy nem magára :)

Mók_Ica 2019.01.02. 22:09:59

hunyor már matat......

tvbuzi 2019.01.02. 22:10:50

A letapogatás megvolt

Mók_Ica 2019.01.02. 22:11:08

baszki..... roller ráfordult lacikára :)))) kis fejsimi..... :))))))))

Angora Cardi 2019.01.02. 22:11:17

Jaj ne Roli Lacika fejecskejet megsimihi alvás közben.

gazo 2019.01.02. 22:11:18

Roli ráment Lacikára :)

Mók_Ica 2019.01.02. 22:11:42

pp kiszúrta a szememet..... ááááááááááááááááááááááááááááááááá

Pancsamanó 2019.01.02. 22:11:45

Hunor hogy nyomul Vivire, anyám..már nézni is kínos.
Roli meg olyan volt mintha Lacika haját simogatta volna :)))))

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:12:07

Sziasztok :) há nem volt itt kérem szépen lófütty sem. Kérem oszoljanak.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:12:08

@tvbuzi: nem derült ki de magárol ugyesen terel

C.Chauchat 2019.01.02. 22:12:27

Mondom, h bemelegedés lesz

nicu71 2019.01.02. 22:12:31

Roli megsimizte Lacika buksiját elalvas előtt az ágyba

Mók_Ica 2019.01.02. 22:12:43

dániel mennyi pénz kapott ezért, hogy január 1én ilyen korán bement?????????

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:12:51

Edző bá soha nem másnapos? :)

Mók_Ica 2019.01.02. 22:13:40

@Pancsamanó: nem olyan.... AZ :))))

@Cukorborsó88: sztem a bv-ben mutatják majd hosszabban.....

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:14:19

@Mók_Ica: reméltem hogy ma nem nézem meg :)))

Mók_Ica 2019.01.02. 22:14:38

@Cukorborsó88: megtartóztatta magát buliilag :))))

viszont jófej az edzőbá.... ismét kitakaríttat velük :)))))

OriginalBlackMamba 2019.01.02. 22:14:53

Adri annyira gusztustalan látvány, menjen már haza...

gazo 2019.01.02. 22:14:54

Renyhe nem nyúl a disznó hoz pedig előtte majd a nevére vette...

Mók_Ica 2019.01.02. 22:15:28

@Cukorborsó88: megláTTYuk mi lett a sátrazásból, a sátor alatt :))))))

Mók_Ica 2019.01.02. 22:15:53

@gazo: beszélgetett is vele....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:16:40

Muszáj ehhez pucérnak lenni? :) Most ettem

nicu71 2019.01.02. 22:17:00

@Angora Cardi: jol teszi kis lekvár megerdemli, jo gyerek

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:17:09

@Mók_Ica: remélem volt ott bulika :) nem úgy néz ki szerencsére mint aki rommá aludta magát :)

Angora Cardi 2019.01.02. 22:17:12

Daniel G1G-nek: mint a papám :D

Angora Cardi 2019.01.02. 22:18:00

Lacika sexy feliratu bugyiban.

tvbuzi 2019.01.02. 22:18:07

Jöjjenek a bojlerek

gazo 2019.01.02. 22:18:28

Én nem tudom miért Rolit ekézik a teste miatt, G1G konténer pozitívabb broáf

C.Chauchat 2019.01.02. 22:19:14

Greg miért a pasik közé sorolódik?

Mók_Ica 2019.01.02. 22:19:35

renyhe kockahasat rajzolt magának :))))

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:20:28

Ha behúzzuk a hasunkat, erősödikkk az izom.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:20:31

Vivinek ez megy ebben utazott kint.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:20:32

És Renyhe a sík olajos testével Raul a kanapéra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:22:01

@C.Chauchat: oda csapódik, ahová az érdekei szólítják. Most ez volt számára a jobb.

Mók_Ica 2019.01.02. 22:22:06

@Cukorborsó88: de legalább felkelt :))) egyébként jófej és jókat mond az ápoltaknak....

,, 2019.01.02. 22:22:30

@Angora Cardi: jaja tényleg, mondta h fitness akármi szeretne lenni
De tényleg jó teste van amúgy.

Mók_Ica 2019.01.02. 22:23:10

renyhe alibi edzést tart magának.....

Angora Cardi 2019.01.02. 22:23:24

Miért ilyen pici bugyiban vannak a lányok h kilóg a bula? Egyel nagyobb sexy bugyi nem jo?

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:23:25

@Mók_Ica: tényleg nagyon cukker :) azért remélem, hogy jól kibulizta magát :)

nicu71 2019.01.02. 22:24:15

@gazo: G1G minden szempontbol konténer pozitiv.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:24:57

@,,: igen látszik már dolgozott rajta

zeddez 2019.01.02. 22:25:01

ez a muki most miről beszélt egy alapvetően pontozásos versenysportban?
azokban mindíg tök szubjektív az eredmény...
próbálj meg magyar indulóként Bukarestben nyerni

Maximista vagyok 2019.01.02. 22:26:08

Jár a lába mint a Motorola és A a saját száddal láttad...

Nos, az én anyámat!

gazo 2019.01.02. 22:27:22

Most ennek a szavazásnak mi értelme van?

Dr.Zé 2019.01.02. 22:27:51

Dögunalom ez a mai (is).

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 22:28:13

@,,: köszönöm drágám! Mostmár tudjuk egy troll hány nicknéven futtatja magát! És most ide nagyon sok mindent tudnék irni, de kihagyom, mert kibacarentanának innen! Pukkadj meg!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:28:22

@Mók_Ica: hízik sok kilót, csinál két napig húsz felülést és várja a csodát.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:28:27

@gazo: kvazi szimpatia allasnak jo kit löknének a nézők a sinekre

Pancsamanó 2019.01.02. 22:28:37

@Angora Cardi: nekem is ez a szó jutott eszembe csak nem mertem leírni :D Vajon Lacika megrémült és alvó embernek tettette magát?? :))

Ha ez a fitt hét véget ér, úgyis rávetik magukat a hűtőre. Amúgy az hogy Zsuzsu 61 kg hihetetlen....bakker vékonyabb a lábam, és 78 kg vagyok. Kiakadtam azon hogy mérleg szerint 17 kg van köztünk holott kisebb hurkáim vannak.

MosóMaca 2019.01.02. 22:29:06

@zeddez: ugyanerre húztam fel a szemöldököm. Mindenki tudja,hogy fitnessben klubokat,meg edzőket pontoznak amúgy. Ha ismert név a felkészítőd,nyerhetsz... de gondolom edző bá már nem aktív versenyző,csak bíróskodik,már máshogy látja

gazo 2019.01.02. 22:30:17

@Angora Cardi: remélem nem g1gnek súgnak 22:59kor..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:30:38

@Angora Cardi: zsinórtanga, de a ráfittyedő has eltakarja. Létezik szexi nagyobb alsónemű, amibe csomagolhatják magukat.
De leragadtak annak, hogy a kevés az szexi. Csak a testük nem stimmel hozzá. Kivéve Ribi. De már neki is előnytelen egyik-másik szettje.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:31:02

@Pancsamanó: sztem kamu a mostani súly is par esetben, a lányoknál leginkább... 61 kg tök vékony zsu meg ahhoz kicsit röcög szal 80 fele tippelném renivel együtt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:31:57

Hogy néz ki ez a Peták? Hálóing és pizsamanaci?

MosóMaca 2019.01.02. 22:32:16

Bambi kutya maradhat, petike mehecc haza magadnak,idén se vagy jobb

Angora Cardi 2019.01.02. 22:32:53

@gazo: mindent el tudok képzelni...
@Csakazértis én vagyok a királynő: hozzák a szteretípiákat.. műhaj pilla zsinórtanga...

tvbuzi 2019.01.02. 22:33:02

Renyhe milyen debella

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:33:02

Öhm, mivel kenték be magukat? Paprikával?

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:33:32

Hogy fog kinézni és bűzleni szerencsétlen mikroport öve.

Renyhe meg elmondja, amit mutatnia kéne, csak nem látszik?

gazo 2019.01.02. 22:33:41

Bmeg Zsutól megijjedtem..mint egy T2000 modell

MosóMaca 2019.01.02. 22:33:50

@Angora Cardi: tutira kamu zsu 61 kilója! Elég sok felesleg van rajta...

Angora Cardi 2019.01.02. 22:33:55

Adri viccesen ciciröcögével oldotta meg.

Avigal 2019.01.02. 22:34:25

Emberek, ez komoly vizuális szennyezés volt!

Mók_Ica 2019.01.02. 22:34:46

renyhe úgy néz ki, mintha 5 hónapos terhes lenne.....
ez a színezés gáz volt......

greg kicsit sem elfogult... persze, hogy zsu és renyhe volt a legjobb....

Pancsamanó 2019.01.02. 22:35:10

@Angora Cardi: én tavaly nyáron voltam 61, hát kb. egy fél Zsuzsu voltam. Szerintem is kamuk a súlyaik.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:35:27

@MosóMaca: igen tuti kamu...

Jaj nehogy zsu legyen mar a legjobb gregusy annyira atlatszo... adjuk meg vivinek ami jar.

MosóMaca 2019.01.02. 22:35:41

@Cukorborsó88: zsunak nagyon szép arca van,de ezt leszámítva 0 nőiesség. Pláne,ha magassarkúban próbál trappolni

Pancsamanó 2019.01.02. 22:36:21

@Pancsamanó: upszi vagyis már tavalyelőtt :)

Angora Cardi 2019.01.02. 22:36:41

@Pancsamanó: én 61 kg-val beesett arcú beteges kinézetű voltam...

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:36:45

@C.Chauchat: @tvbuzi: esetleg a kettő keveréke mert mindegyik foltos

Butterske 2019.01.02. 22:37:18

@Pancsamanó: Nem lehet, hogy a tv kövérít. Valamit elakarok már hinni ennek a műsornak.

nicu71 2019.01.02. 22:37:22

Roli segge a legjobb az egész villaban ezt kajakra mondom.

Mók_Ica 2019.01.02. 22:37:39

adrika ráizgult lacikára..... özvribivel együtt.....

Pancsamanó 2019.01.02. 22:38:09

Hát csajok közül egyedül Vivi csinos.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:39:05

Lacika sex bomb bugyiban 2.

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:40:09

Miiiiii? Elmennek a p@csába. Vivi a 3.?!

Pancsamanó 2019.01.02. 22:40:16

@Butterske: az igaz, tv kövérít, ez tény.

Jézusom kihozták Zsuzsut győztesnek..arcra szép az oké de na..

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:40:23

@Angora Cardi: de megoldották. A csajok normális helyezéseket osztottak ki, a fiúk nem

MosóMaca 2019.01.02. 22:40:24

Zsu és renyhe?! Greg erre,hogy vette rá őket?!

tvbuzi 2019.01.02. 22:40:25

A bojlerek megelőzték Ribit?!

Angora Cardi 2019.01.02. 22:40:31

1. Lanyok kozt a debella zsu.

Mók_Ica 2019.01.02. 22:40:48

zsu lett a legjobb..... aham.....biztos a nőies járása miatt......

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 22:40:51

Naaa Lacika legalább nem csinált magából diszbuzit a barnítással! Amúgy mára a b6 nagyon kevés, kiégett a retinám!

candyperfumegirl 2019.01.02. 22:41:11

Na jó, most már nem bírom ki. Én ezt a tanga dolgot nem értem. Úgy mászkál mindegyik bula 2-3 számmal kisebb zsinórtangában folyamatosan, mintha melegítőgatya lenne, még egy hosszabb póló sem takarja. A bugyifazonban, ami az emberek 99%-ának undorítóan áll, jó seggből is szar segget csinál.
És ezt most nem erre a játékra értem, ahol még a srácokat is tangáztatják.

Pancsamanó 2019.01.02. 22:41:30

Jaj ez a kutyus cuki :) Adjuk neki a 36 millát.

Butterske 2019.01.02. 22:41:30

@MosóMaca: Biztos igazad van, elengedem :)

Mók_Ica 2019.01.02. 22:41:47

@Angora Cardi: cicaharc vagy iszapbirkózás :))))

,, 2019.01.02. 22:41:48

@Nyuszomuszo83: ne törődj vele nyussszi...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 22:41:51

Hogy néz ki ez a gyökér pöti??? A kutyára szavazok!

Pancsamanó 2019.01.02. 22:42:41

@MosóMaca: Senki nem akar kihívott lenni :))))

Butterske 2019.01.02. 22:43:04

@Pancsamanó: Szerintem is, tuti eltudná költeni cupákra.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 22:43:09

@,,: áááá nem éri meg csak saját agyam kúrnám fel, annak értelme meg nincs! :)

,, 2019.01.02. 22:43:26

@Butterske: ha a tv ennyire kövérít, Ancsa hogy nézhet ki?

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:43:43

Mi van Zsu fulevel??! Most kapcsoltam át...

nicu71 2019.01.02. 22:43:44

@Cukorborsó88: Vivi a többihez képest gyönyörű, az alakja, a csecs, a bull tökéletes. Rohadj meg G. Harmadik helyezett, persze.

Angora Cardi 2019.01.02. 22:43:48

Zsu ugy furdott le h fule barna maradt. Remelem sunat is igy mos h kimaradnak a nem gyakran hasznalt reszek.

tvbuzi 2019.01.02. 22:44:03

@nicu71: hát úgy néztek ki, nem b+? :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:44:08

Ostobák, miért kell akkorákat harapni. Zsu jól indított, első a répa.

Butterske 2019.01.02. 22:44:15

@,,: Öt soványító beállításba veszik.

Pancsamanó 2019.01.02. 22:44:22

Istenem, ezek úgy viselkednek a zöldségevéssel kapcsolatosan, mint más reality-kben a bogárevéssel. AZTA megettek egy paradicsomot, egy répát meg 2 paprikát, naggggyon nagy szám. Ezek tényleg seggek.

MosóMaca 2019.01.02. 22:44:28

@Pancsamanó: de igazad van! Látod,Te tattikával gondolkodol én meg szívvel

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:45:21

Nem értem, hogy semmi más nem történik bent? Rém unalmas ez az öfi. Ezt az egesz fitness vagy miszar dolgot le lehetett volna zavarni 10 percben.

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:45:34

@Angora Cardi: akkor már ertem. Hogy van a fejed btw?

Angora Cardi 2019.01.02. 22:45:49

@Mók_Ica: csak ne engedjuk vivit beleülni

tvbuzi 2019.01.02. 22:46:14

Vivi sunát villant a versenyzőkre

Pancsamanó 2019.01.02. 22:46:16

@MosóMaca: akkor én most gonosz vagyok te pedig sellőkornis :))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:46:34

Ha annyira egyek, miért nem adja fel, ő már volt, Zsu meg nem.

Butterske 2019.01.02. 22:46:43

@Cukorborsó88: Akkor gondolj bele, mi lesz a belevalóba.

MosóMaca 2019.01.02. 22:47:05

@candyperfumegirl: majd kb 30 éves korukra rájönnek,hogy mennyivel előnyösebb a brazil fazonú bugyi

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:47:05

@nicu71: nem értem miért a 2 tramplinak kedveztek.

Mók_Ica 2019.01.02. 22:47:20

ennyi gyömbért nem is lehet megenni így nyersen.......

C.Chauchat 2019.01.02. 22:47:31

@Pancsamanó: Zsunak nagyon tömény volt a zőccség, wtf?

MosóMaca 2019.01.02. 22:48:00

@Pancsamanó: akkor inkább leszek sátánista

Angora Cardi 2019.01.02. 22:48:16

Peti ne pantomimozz.

Ki kit érez veszélyzónában játék.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 22:48:24

Pötti: Végárius illetve vegán vagyok!
Vegetáriánus az oké, de mi az a végárius???

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:49:18

@Butterske: jaj, tegnap beszéltük :) remélem nem ua csak őzivel. Nem mintha éva performansza nem lett volna nézhetetlen :/

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 22:49:43

@MosóMaca: én is ezt hittem, a braziltangát nem ismerik, pedig a tökély!

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:50:12

@C.Chauchat: a mangótól is majdnem rókázott. Mert SAJTízű volt

MosóMaca 2019.01.02. 22:50:21

Ezek komolyan a “greg édemtelenül kapott jelet” vonalon vannak?! Hol olvasták,hogy ők felül állnak a játékon? Tényleg azt gondolja a 3 debil,hogy egyetlen jel nélkül elriszálnak a fődíjért?

Pancsamanó 2019.01.02. 22:50:27

@C.Chauchat: ezek csipszen meg kólán élnek, túrórudival lefojtva szóval lehet ezeknek valóban olyan volt egy kis zőccség mintha nekünk normális embereknek kellene egy tányér lisztkukacot enno faforgáccsal.

Mók_Ica 2019.01.02. 22:51:11

@Angora Cardi: bármibe beleül :))))

a nagy szívvel játszó őszinte csapat tagjai, egymás után mondják ugyanazokat a neveket.... de csak mert ők ugyanazt érzik őszintén, tiszta szívvel .... pfffffffffffffffff

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:51:28

Unikornist játszunk - mondja vivi talpig nyuszifülben

MosóMaca 2019.01.02. 22:51:34

@Nyuszomuszo83: szerintem ezek nem. Pedig a legjobb popsiformát domborítja,még annak is,akinek tök lapos

Angora Cardi 2019.01.02. 22:51:40

Nagyjából mind Laci Vivit Hunort tippeli.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:52:00

@Cukorborsó88: sztem ráhagyták Gregre, mikor elkezdte mondani, hogy Zsu. És Reni.

gazo 2019.01.02. 22:52:17

Adri megint nyalizik

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:52:55

@Mók_Ica: mert össze van kötve a szívük és sose beszélnek össze.

Pancsamanó 2019.01.02. 22:52:58

@Cukorborsó88: hiányolom a pillangós csatjait :)

MosóMaca 2019.01.02. 22:53:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: vagy előre féltek,hogy zsuzsuka mekkora hisztériát nyom,ha nem nyerne,inkább hagyták így másnaposan

Mók_Ica 2019.01.02. 22:53:54

@MosóMaca: agyhalottak..... őszintén :))))

@C.Chauchat: életében nem evett ennyi zöldséget egyszerre...... de nagyon durván nyomta a gyömbért......

Angora Cardi 2019.01.02. 22:53:57

Nézők: vibi 77% laci 9% nyomnak kit vigyen g1g

Thats What She Said! 2019.01.02. 22:54:08

@Angora Cardi: Rolit miért nem? Nem O volt a fo felbujtó Greg ellen?

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 22:54:28

@MosóMaca: akinek pedig nagyobb annak gyönyörű lörrt varázsol! ;) Látványra, kényelemben mindenben a legjobb!

Mók_Ica 2019.01.02. 22:54:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: ahogy mondod..... hányinger ahogy tolják......

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:54:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát de a szemüket meg hová tették? Hárman simán lenyomták volna azt a kis gyökeret.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:55:12

@MosóMaca: vagy mind a kettő hisztijétől tartották és úgy voltak vele, hadd menjen.

nicu71 2019.01.02. 22:55:42

@Cukorborsó88: de ő 18,egye fene neki nézzük most el, van elég baja. Jajistenem féltem Lackót..

naezjó... 2019.01.02. 22:55:43

Ha Puskás Peti barátja lennék, már nem lennék az.
Elképzelem a "mi van veled Peti?" kérdésre ezt a szótagolást, hangsúlyozást, mutogatást és már szedálnám.

,, 2019.01.02. 22:55:55

@Mók_Ica: laccikára tipicskézel?

MosóMaca 2019.01.02. 22:56:40

@Nyuszomuszo83: bizony! De ezek még nem nők,hanem feltűnési viszketegséggel teli kis ribik. Még azt hiszik,hogy a zsinortanga mutat a legtöbbet,akkor az lesz a legszexibb... plusz párszor már vetkőztek,de szép fehérnemű szettet még egyiken sem láttam

OriginalBlackMamba 2019.01.02. 22:57:30

@Cukorborsó88: instagram alapján ma is bauko “szórakoztat” a BVben

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:57:35

@Cukorborsó88: nem használták. Sztem ismét szimpátia szerint döntöttek. Csoda, hogy Ribit nem utolsónak sorolták. Ahogy fentebb is elhangzott, nem akartak hisztit.

MosóMaca 2019.01.02. 22:58:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: mondjuk ja. Renyhét se kell félteni,ha nem nyer valamiben. Mikor kiverte a hisztit,hogy a másik csapat jobban tapsol

Cukorborsó88 2019.01.02. 22:58:35

@nicu71: pedig sajna esélyes..... :/

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 22:59:23

@Cukorborsó88: 18 évesen még belefér, 30 évesen azért már megválogatnám, hol hangoztatom ezt

Pancsamanó 2019.01.02. 22:59:35

@MosóMaca: alapvetően pokoli előnytelenül öltözködnek, a két bojler a testresimi ruhákban, Adri a paperbag gatyóiban ekkora aránytalan fenékkel, stb. Era volt a legdurvább, a pináig érő ruhácskának hordott felsőiben, a bugyija kilógott állandóan.

MosóMaca 2019.01.02. 22:59:44

@OriginalBlackMamba: attól tartok meglesz ennek a böjtje. Visszajön hózentróger törökbül,oszt néheztjük azt két hétig...

hétévszak 2019.01.02. 22:59:47

Lemaradtam hölgyek, urak. Volt-e parittya?

Butterske 2019.01.02. 23:00:11

@naezjó?: Ezt tuti direkt csinálja.

Mók_Ica 2019.01.02. 23:00:35

@,,: igen, köszcsi :)))) :*

Oh my... 2019.01.02. 23:00:41

@,,: egy tipcsit én s elnyomnék az özvegyre - szívem szerint puát tenmém, de úgyse meri meghúzni a váratéant a kis kígyóképű, szal.... marad Vivi, Lackóra gondolni sem mer szerintem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:00:52

@Angora Cardi: hát most kíváncsi vagyok, váratlant húz-e, és szembeköpi magát, vagy tartja magát a kijelentéséhez.

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:01:00

@OriginalBlackMamba: fél fokkal jobb mint nagy tehetségű kollégája :) hozéról le kell vennem a hangot mert kimondottan kellemetlen hallgatni. Elég látni

OriginalBlackMamba 2019.01.02. 23:01:16

@MosóMaca: én tegnap már nem bírtam, és az első 5 perc után kikapcsoltam és elmentem aludni. Szerintem ma is ez lesz, 2 hét hozé ármándóba meg bele sem merek gondolni

Oh my... 2019.01.02. 23:02:02

@hétévszak: nem volt... jól át lettünk megint cseszve, köszi szerkik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:02:31

Mocsai, Zsu átment gecibe? Vajh kinek a nyomására......

Angora Cardi 2019.01.02. 23:02:34

No Vivi szaműzve 8 orara.

naezjó... 2019.01.02. 23:02:45

@Butterske: Direkt normális műsorvezetést meg szószerkezeteket nyomhatna...

Thats What She Said! 2019.01.02. 23:02:54

@Angora Cardi: már jól vagyok köszi , mindjart bealszok:)

Butterske 2019.01.02. 23:03:00

@Pancsamanó: Lassan szerintem el kellene engedni ezeket a sértegetéseket. Egyszer lehet vicces de nekem már sok. Régen nem volt itt jellemző ez.

hétévszak 2019.01.02. 23:03:12

na. azért ment le a pofazacskókból. vivin jól látszik.

,, 2019.01.02. 23:03:20

@Mók_Ica: oksi
@oh..my...: te még mondhatsz finalistákat is

pomac 2019.01.02. 23:03:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért küldte ki hogy ő nyerje a fitt hetet

Mók_Ica 2019.01.02. 23:03:52

@hétévszak: tipi-tapi volt a takaró alatt...... de ha volt is vmi, akkor a bv-ben fogjuk majd látni.... most kihívás jön.....

g1g panaszáradatot zúdít a nyakunkba...... pornóbajusz, minek kérdezted?????????????????????
özvribi száműzetésbe került zsuzsu által...... vajh, miért??? ezt csak holnap tudhaTTYuk meg..... bakker.....

Butterske 2019.01.02. 23:04:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: Lehet átadta Gregnek, arról is volt szó.
@naezjó?: A nadrágján a műsor első másodpercében ő maga röhögött.

MosóMaca 2019.01.02. 23:04:30

@OriginalBlackMamba: tegnap az alapvető életfunkcióimra koncentrálva próbáltam kiheverni a szilvesztert,így nem néztem. Ma meg a hogyvoltot olvasva,csak az öfit néztem vissza,mert írtátok,hogy baunkó vanmensó volt. Innét is köszönöm nektek!

,, 2019.01.02. 23:04:31

@Angora Cardi: nem értem, ezzel mit érnek el a verseny szempontjából? ott ugyanúgy tud edzeni, vagy mit nem értek?

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:04:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: persze, nem akartak hisztit de azért nevetséges volt :). Mindegy, ez legyen a legnagyobb baj. A kora miatt belefér csak egy ekkora ribizlinél vicces :)

Ego0123 2019.01.02. 23:04:58

Továbbgondolva "Tisztaszívű Gregnek" kell odaadni a 36 milliót .

Pancsamanó 2019.01.02. 23:05:12

@OriginalBlackMamba: én ebben az évadban még egy darab BV-t sem néztem meg, amíg ilyen trashcelebek vezetik, bojkottálom. Mondjuk Valkó Eszti sem volt nagy szám de legalább értelmes volt. Asszem Aurelio is vezette valamikor de azt is kihagytam.

,, 2019.01.02. 23:06:09

@Angora Cardi: vagy nem vehetett részt az értékelésen emiatt? azt kizártnak tartom

Avigal 2019.01.02. 23:06:32

Megvárom, míg ki derül ki megy Greggel, aztán lépek aludni.

Jó éjt!

Butterske 2019.01.02. 23:06:47

@Pancsamanó: Aurelio a tv2 szerepelt a vv kezdetekkor. Gondolom ezért nem vezethette idén.

MosóMaca 2019.01.02. 23:07:29

Két hete nem gondoltam volna,hogy bármi pozitívumot bírok írni ribiről,de eljutottunk oda,hogy nagyon remélem,a szaunába zárás kontraproduktívan jön le a csupaszív,őszinte kis zsuzsukánál

Angora Cardi 2019.01.02. 23:07:35

Greg pár nap után is igazságtalanozik.

gazo 2019.01.02. 23:07:40

Remelem ezt nem kell többször végignézni ...

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:08:21

Renyhe hogy néz ki! Mindjárt kihányom az oikost!

Pancsamanó 2019.01.02. 23:08:47

@Butterske: ah tényleg. Mindegy, így sem jártunk jobban :(

Dr.Zé 2019.01.02. 23:08:51

Mindenki úgy játszik ahogy akar , hígagyúúúúúú.

naezjó... 2019.01.02. 23:09:05

tegye fel a kezét aki értelmet talált Reni indoklásában.

gazo 2019.01.02. 23:09:16

Reni mi a faszt reklamál, mit gondol hol van

Mók_Ica 2019.01.02. 23:09:23

renyhe a kérdést sem értette..... nekik a taktika=genyóság????

Thats What She Said! 2019.01.02. 23:09:38

@Angora Cardi: nezem. Megy a taktika hullámvasút megint :)

Angora Cardi 2019.01.02. 23:09:49

@,,: talán azt a heti tematika nem engedi

Butterske 2019.01.02. 23:09:52

Abba a páros műsorba szerepelt a tv2-n. Gondolom szerződés kötötte oda, és nem vállalhatta a belevalót. Ezért kaptuk meg újra Vivit.

hétévszak 2019.01.02. 23:09:56

Renáta megkapta a sminket a Szárnyas Fejvadászból. Ők ott bent is tudják, hogy tegnap óta ilyen
sminkben kell tolni :D

2019.01.02. 23:10:09

Ezek az agyalágyultak, mármint a Mocsár 2.0!
Nb.: az a Roller taktikája, hogy azt monja, hogy szívvel játszik, oszt taktikázik. Ez jó taktika :-DDDD

Mók_Ica 2019.01.02. 23:10:42

@naezjó?: @gazo: hadakozott a 2 sejt a fejében..... nem értette a kérdést sem..... pffff

naezjó... 2019.01.02. 23:10:47

Ez a Greg milyen vicces, szétnevetem magam. Nem.

Ay Mama, Que paso 2019.01.02. 23:11:10

ha Vivi lesz a kiválasztott visszavághat Gregnek amiért elszerette a pasiját

Angora Cardi 2019.01.02. 23:11:34

@MosóMaca: jó ez szépen változnak a viszonyok :)

Pancsamanó 2019.01.02. 23:12:12

Én Vivit sem bírom de amit ez a 3 bolond művel ahhoz képest ő intelligensnek tűnik.

2019.01.02. 23:12:14

Siralmas G1G és a sleppje is! Ahogy visszaismételték a kiválasztás utáni örjöngést: a VV9 egyik legjobb része volt!!! Epic!

Mók_Ica 2019.01.02. 23:12:48

szegény zsu erőlteti a magassarkú cipőket.... de sajnos menni nem tud bennük.....

Ay Mama, Que paso 2019.01.02. 23:13:00

Zsuzsu nyert nekünk 50 másodperc műsoridőt

2019.01.02. 23:13:02

@Ay Mama, Que paso: VVV szerette el G1G pasiját. Úgyhogy akkor már 2:0 lesz. Remélem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:13:03

Az mennyire felnőtt és tisztaszívű viselkedés, hogy Greg folyton negatív jelzőkkel illeti azt, akit nem szeret, lehülyezi a másikat, és hasonló. És a többiek azért elég normálisan tűrik, nem olyan fröcsögve és acsarkodva, mint a trió.

tvbuzi 2019.01.02. 23:13:05

Zsu mint egy birodalmi lépegető

naezjó... 2019.01.02. 23:13:05

@Pancsamanó: főleg, hogy - tudatosan vagy nem - visszavett az arcából.

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:13:40

@Ay Mama, Que paso: greg erről nem tehet, már vivi beköltözésekor ordította, hogy “de nem én tehetek arról, hogy a volt pasid szereti a f@szt!” Minden gyanún felül áll.

Pancsamanó 2019.01.02. 23:14:06

@naezjó?: jót tett neki Krisztián távozása.

OriginalBlackMamba 2019.01.02. 23:14:09

Amúgy Greg VV Vivien (előző széria) nagy barija.

Dr.Zé 2019.01.02. 23:14:20

Játékkkkkkkkkkkkk ki csetnik, mi nem korrekt?????

Ay Mama, Que paso 2019.01.02. 23:14:34

@Spitzbauer: nem fordítva?

@Mók_Ica: @tvbuzi: a hogyan öltözzünk előnytelenül versenyt is Zsu nyerte

Mók_Ica 2019.01.02. 23:14:42

g1g vlog...... öntömjén, önfény..... és még mindig elégedetlen és igazságtalanságot kiált..... még jó hogy ő mindig nyugodt, higgadt..... mi is így látjuk greg .... (NEM)

Angora Cardi 2019.01.02. 23:15:24

Zsu vivinek: mit képviselsz a baszást a baszááást?

Pancsamanó 2019.01.02. 23:15:40

Ha Greg kihívja Lacikát, én letöltöm az appot és szavazok!

tvbuzi 2019.01.02. 23:16:25

Hit, remény, zsűlölet

Pancsamanó 2019.01.02. 23:16:30

@Mók_Ica: nekem ez a Greg akkkkora csalódás :( Azt hittem az elején hogy olyan lesz mint VV8 Zsolti.

naezjó... 2019.01.02. 23:16:34

@Mók_Ica: már csak az ERA-féle "ti láttátok" & HOPE hiányzik. Remélem Fantomas nyer.

Angora Cardi 2019.01.02. 23:16:48

G1g Adriban csalodott a legjobban.
Meghurcolták mint Jézust a kereszten.
Eridj már magadnak te paraszt.

MosóMaca 2019.01.02. 23:16:50

@Ay Mama, Que paso: csoda,hogy nem tévedt el,vagy esett el kétszer

Mók_Ica 2019.01.02. 23:17:15

jézushoz hasonlítja magát???????????????? óhhhhhhhhhhhhhhhhh hogy a magasságos ég szakadna rá...... ha ezt komolyan gondolja, kezelésre szorul........

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:17:17

Greget most kellett volna seggen billenteni.

Oh my... 2019.01.02. 23:17:20

@Mók_Ica: szóljatok, ha vége pls, mert elkapcsoltam, képtelen vagyok nézni ezt a gyökeret.

Dr.Zé 2019.01.02. 23:17:32

Meghurcolták mint jézust a kereszten.....szegény muksó.

Thats What She Said! 2019.01.02. 23:17:33

@Angora Cardi:ehhheh :))) na most már kivancsi vagyok mi lesz.

Dr.Zé 2019.01.02. 23:18:22

Ne igyatok mert élő adás van

tvbuzi 2019.01.02. 23:18:53

Vigyázzatok a konténernél mert belőlem sugárban jön:(((

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:19:20

Greg idegi alapon van. Nem áll neki jól

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:19:33

@Mók_Ica: Era is így baszta el, remélem, ugyanez lesz.
Ugyanúgy hülyének nézi a nézőket, mint ő.

Jogtalan. Mert mi a faszt akar, kapjon lila kendőt a végéig?
És most se a kérdésre válaszol, hanem Ribit fikázza.

mindenévfoglalt 2019.01.02. 23:19:40

Meghurcolták, mint Jézust a kereszten!!!!!!!!!!
Úr isten!!!!! Egy kib*szott zöld kendőt kapott egy játékban!!!!!!!!!!!
Ez hülyébb, mint valaha is gondolhattam volna.
Ez kiborított.

Dr.Zé 2019.01.02. 23:19:45

Lőjjééék már leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Lynette21 2019.01.02. 23:20:11

PP egy balfasz. Nem tudja G1G-t kezelni...

Mók_Ica 2019.01.02. 23:20:14

@Pancsamanó: egyre inkább tömény idiotizmus, amit tol...... :(((( nem kedves egyáltalán.....
most is gyűlölködik azzal a jó szívével...... pfffff

@naezjó?: ha adrit hívja ki, akkor lehet gondban leszek.....

uramatyám, még pornóbajuszt is kiosztja.....

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:20:18

Kérek szépen helyet a konténernél!

tvbuzi 2019.01.02. 23:20:26

Elővette a buzikártyát

2019.01.02. 23:20:38

Baxxák már szájba! V-színűleg az hiányzik neki! Rálegyintett Bajszira. Ejnye!

Pancsamanó 2019.01.02. 23:20:40

PEti azért rendesen osztja Greget :))

Ego0123 2019.01.02. 23:20:49

Aki ezek után azt akarja, hogy Greg menjen vissza, hát nem tudom.. teljesen mindegy kit választ.

gazo 2019.01.02. 23:21:06

Roli kibillentette a pónit. Nyihog folyamatosan.

MosóMaca 2019.01.02. 23:21:06

Bammeg,hát hányszor kell még végighallgatnunk?! És az a szint,mikor már petike is beszól neki...
Ez a beszéd lesz most a vv legalja,ezt borítékolom

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:21:10

Azért petya most jó volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:21:19

@Mók_Ica: megint a Vivien. Kisebbségi komplexusa van, nem kicsi.
És egy 18 éves picsához hasonlítja magát.
Hát szólok, kedves Csillámfasz, Ribi feletted áll

2019.01.02. 23:21:21

Khi fog erre savazni? Khííííí?

Mók_Ica 2019.01.02. 23:21:44

@oh..my...: nem csodálom...... az előbb a riportszobában még pornóbajusznak is beszólt és végén rálegyintett, mikor be kellett fejeznie......

Franky4finger 2019.01.02. 23:22:07

A homokosok a drámához értenek a legjobban. Szerintem még élvezi is, hogy drámázhat.

Maximista vagyok 2019.01.02. 23:22:10

Jön az Adri add Bambira aki adja Havas Jonra aki adja oda Vivinek. Láttuk már lapozzunk.

Angora Cardi 2019.01.02. 23:22:48

Vivit hivta ki.
Nem kaptam pontot hurrá.

candyperfumegirl 2019.01.02. 23:22:59

Sellőfiú ezt jól tolta, tetszett.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:23:00

Mindenki hibázhat, Vivi nem.
Szavazatom marad Ribin.
Csillámfasztól már hányok.

tvbuzi 2019.01.02. 23:23:02

Greg beszélt rendesen

naezjó... 2019.01.02. 23:23:05

JÉZUS VS SÁTÁNISTA. Eposzi csata lesz!

2019.01.02. 23:23:08

Nem gondoltam, hogy Ribire fogok szavazni. Pedig most de. Arra sem gondoltam, hogy mindenkit erre fogok buzdítani. Pedig most de!

Mók_Ica 2019.01.02. 23:23:11

@Maximista vagyok: egyél, drága :)))

@tvbuzi: özvribi lett..... én meg nem kaptam pontot...... de legalább marad a jelem, ahol van :)))))))))

,, 2019.01.02. 23:23:37

beírtam a pontokat, a 2 nyuszi, heverő és maximista az első helyen.

nicu71 2019.01.02. 23:23:38

Uramisten leizzadtam. Ez a Greg egy utolsó nyomorék. Hajrá özvegyribi.

csodalámpa 2019.01.02. 23:23:43

Baszki, le fogom tölteni az appot :D Remélem vissza tudjuk küldeni Vivent :D :D

Pancsamanó 2019.01.02. 23:23:45

Nem gondoltam volna hogy ezt valaha leírom, de Viviennek drukkolok.

2019.01.02. 23:24:05

Süsü egy ghecci. S1G!

zeddez 2019.01.02. 23:24:08

baze... remélem a ratyi srác fog kizúgni

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:24:19

Zsuzsu milyen jószándékú fejet vágott a gongatásnál.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:24:21

Most a felmérés előtt záratta be Vivit Zsu? Hogy ne vehessen részt? Vagy lemaradtam.

gazo 2019.01.02. 23:24:26

És nem Zsu a gonosz, nem is tattikázik...hehehe

hétévszak 2019.01.02. 23:24:30

Renàtànal borzasztó mozgása van.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:24:35

Végre bele lett fojtva sellőbe a szó! Nyertem pontyot! A parittya átbaszi volt???

pomac 2019.01.02. 23:24:38

röhejes lesz ha hiába záratta be vivit és nem nyeri meg :DD

Mók_Ica 2019.01.02. 23:24:39

@Spitzbauer: @Csakazértis én vagyok a királynő: ekg..... g1g húzzon haza..... ennyi elég volt belőle..... túltolta.....

Angora Cardi 2019.01.02. 23:24:40

@,,: nagyszerű élbolyban vagyok
Köszcsi.

Oh my... 2019.01.02. 23:24:55

@Spitzbauer: még jó, hogy nem ők a gonoszak....

MosóMaca 2019.01.02. 23:24:59

Hogy változiknak a viszonyok. Szerintem még talán írásba is adtam,hogy sskk nem szavaznék ribire. Jelentem,felköpök,aláállok,de ez a sértett kis f@szkalap takarodjon az igazságérzetével együtt. Hányok tőle

Maximista vagyok 2019.01.02. 23:25:02

Nem gondoltam volna hogy valaha Vivit várom vissza, de ez van :) mondom én, maradok önmagam, nem köpünk fel azt állunk alá.

2019.01.02. 23:25:31

@candyperfumegirl: Mit tolt jól? Ezt nem felháborodva kérdezem, hanem kiváncsisággal.

moletty 2019.01.02. 23:25:41

@Pancsamanó: BAszdmeg lehányom magam, de : HAJRÁ VIVI !
Pontosabban : ratyigreg takarodj !
Mit lenyomott ez a degenerált barom... most azonnal szavazok ellene !

tvbuzi 2019.01.02. 23:25:42

Ha rajtam múlik Hunor parittyázni fog a köv hetekben.

Maximista vagyok 2019.01.02. 23:25:55

@,,: jó kis banda, de hol a tekila? :D

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:26:09

@gazo: neeem szabad ilyeneket mondani mert mindjárt jönnek az imádók! Gyere beveszlek téged is,a Zsu ellene klubba! Ha már én vagyok a vezír! :D

MosóMaca 2019.01.02. 23:26:17

@candyperfumegirl: jól tolta?! Ugyanazt a szarságot pörgeti napok óta,hogy a világ igaszaágtalansága,hogy kendőt kapott,mert meghurcolták,mint Jézust a kereszten

moletty 2019.01.02. 23:26:44

@candyperfumegirl: Jól tolta ? Te hülye vagy baszdmeg !

Butterske 2019.01.02. 23:26:45

@Ay Mama, Que paso: Én őt sem bírom elviselni. Egyszerűen nem bírnám ki, ha ő menne vissza. Annyira elszállna, mondjuk Greg is. Azt sem szeretném, ha jövőbeli lány villalakóknak példa lenne Vivi.
Zsu hülye volt, miért nem adta oda Gregnek a szuper képességet. Ő találta ki, vállalja is a tette következményét. Reninek ebben több esze volt.

MosóMaca 2019.01.02. 23:26:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen,a kis tisztaszívű így szeretne nyerni egy korrekt versenyen ❤️

Ego0123 2019.01.02. 23:27:13

@candyperfumegirl: Szerintem hülye hiszti csak nem toporzékolt.

Marcsee 2019.01.02. 23:27:26

Sose gondoltam volna, hogy valaha is Ribire fogok szavazni, de ez a csillámfaszú gyíkember akkora űbergázt tolt ide az orrunk elé, hogy mmkk mennie kell a pichába. Pffff

gazo 2019.01.02. 23:27:51

@Nyuszomuszo83: benne vagyok főnök , jöjjenek csak nem vagyok én répa vagy gyömbér, belőlem nem esznek

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:27:52

@pomac: úgy lenne igazságos. A súlyt nézve nem fogyott dehát se
Ja, de, a szíve. Az a tiszta szíve, na, az elfogyott. Ha ugyan volt neki.

hétévszak 2019.01.02. 23:28:02

@Butterske: osztom! maradhat kint mindkettő felőlem.

Pancsamanó 2019.01.02. 23:28:12

@moletty: vagyunk most egy páran így :) És én még megvédtem itt Greget pár hete :((( Sííírok.

Angora Cardi 2019.01.02. 23:28:35

@Pancsamanó: elején nekem is favorit volt

,, 2019.01.02. 23:28:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is ezen filóztam, hogy ezt csak nem hagyják...

Thats What She Said! 2019.01.02. 23:29:02

Most kihagyom a szavazást azt hiszem.
Egyébként úgy, hogy nem nezem a Fb oldalt és nem ismerem a megítélésuket, szoros eredményt tippelek a szavazásnál.
Egyik sem közönség kedvenc , úgy érzem.

Dr.Zé 2019.01.02. 23:29:05

Ez a kis gringo még megfeszül értünk , hu de jó lesz.

MosóMaca 2019.01.02. 23:29:11

Úgylátom páran hasonlóan éreznek,mint én!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:29:12

@MosóMaca: hát akkor ne kendőt kapjon, hanem lapátot. :)

naezjó... 2019.01.02. 23:29:13

Gregnek kívánok egy Era-etapot, hasonló végeredménnyel.

2019.01.02. 23:29:23

@moletty: Már rájöttem, szerintem candy kihagyta az "el" szócskát... Ugye? :-DDD
Bocs Candy csak mentem, ami menthető, mert imádom a posztjaidat!

Oh my... 2019.01.02. 23:29:47

@Mók_Ica: ekg tőlem is, sugárban hányok már basszus ettől a minősíthetetlen gyökértől, meg a kretén barinőitől! részemről az özvegy lesz a visszatérő, az tuti.

amúgy szakadtam volna, ha az elzártat a kihivásra se lehetett volna kihivni a szaunából, hatalmas poén lett volna - ls logikus is -, de ezek a szerkik totál impotensek!

moletty 2019.01.02. 23:30:06

Áder Jani TE bajszos szar !

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:30:16

@,,: a kötelező feladat az mindenkinek kötelező a tematikus héten, nem? Volt már elzárva más is.

OriginalBlackMamba 2019.01.02. 23:30:38

Az a baj, hogy szerintem 90%, hogy Greg megy vissza. És akkor Renyhe még idegesítőbb lesz, Greg tényleg elhiszi, hogy ő Jézus, Adrit meg majd nem lehet kiszedni a seggéből.

Franky4finger 2019.01.02. 23:30:41

Veszélyben a villa teste. Sajnálnám ha helyette az óvodás testű csillámfaszlámát kellene nézni. A szó kincse leapadt amúgy is szív, gonoszság, taltika, hazugság és azok szófordulataira.

2019.01.02. 23:30:58

@oh..my...: És ezért ki se lehetett volna hívni. Qrva jó lett volna!!!!!

Pancsamanó 2019.01.02. 23:31:12

@Angora Cardi: hatalmas csalódás ő. Ahogy Era is az volt és Hunor is az lett.

Vicces de a Vv1 idején Majkát rühelltem de aztán fokozatosan megszerettem és Szabolcs mellett kedvenc lett. Na idén csak negatív csalódások értek.

Hétkilenced 2019.01.02. 23:31:48

Na, ez kétségtelenül az a széria, amiben soha nem valakit vissza, hanem a másikat kiküldték a szavazók, mert annyira elviselhetetlen. Úgy látom, ez folytatódik.

MosóMaca 2019.01.02. 23:31:55

Nem láttuk még az előzményeket,de nagyon remélem,hogy a kis őszinte,tisztaszívű zsuzsuka most nagyon nagyot zuhant sokak szemében! Ekkora aljas szemét húzást,hogy versenyeztek valamiben és így elgáncsolni... pedig az ő zsírjából sokkal könnyebb fogyni,mint ribi pár kilójából

Hümmögő Hammogó 2019.01.02. 23:32:13

Csatlakozom jó pár előttem szólóhoz!:) Én sem gondoltam volna magamról, de Greg menjen haza. Nagyon-nagyon túltolja most ezt a bántanak engem a gonoszok dolgot...

moletty 2019.01.02. 23:32:14

Közben elindult a Beleszaró ! :)

fujimo 2019.01.02. 23:32:54

@UdvariatlanBolondvagyok: ...ohh, elnézést kívánok a pironkodásért, igazán megtisztelő, de ahogy nézem én csupán lelkes hobbikertész vagyok a paradicsom szakavatott közterületfenntartója mellett... :) :$ :) <3

...am sajnos lehetséges, ahogy mindannak - mindennek a fordítottja is... talán nem ugyanannyira, de létezhet... ahogy minden eshetőségre is lehet kivétel... :) ;) :$ :/ :)

...vagy legalábbis én hiszek a végtelen írógépező majomban... bármi előfrodulhat, amit ember el tud képzelni... csak kellő ideig és/vagy távolra kell elmenni érte... optimálisan pozitív oldalról nézve... majdnem erre épül a szerencsejáték... a negatívra meg ott vannak a biztosítól, mint kockázat diverzifikáló célintézmények... :))

...mindenesetre szeretnék hinni phoibos apollonban... <3 ...hogy azt azért még sem hagyja, h lehányjam a monitort... egy az elme fényességét ennyire messziről kerülő sátán miatt... :D :) :$

candyperfumegirl 2019.01.02. 23:32:56

@Spitzbauer: a majdnem eljátszom a szokásos szarságot, a tedd rá a kendőt XY-ra dolgot, de mégsem ezt játszom, és közben beszaratok valakit. Nekem ez eredetibb kihívás volt, mint amiket mostanában láttunk. A vlogot és az interjút némítva néztem, mert azt nem bírom elviselni.

Oh my... 2019.01.02. 23:33:44

@nicu71: ez a megfelelő kifejezés rá, ezt kerestem, köszcsi, egy igazi lelki nyomorék!

Angora Cardi 2019.01.02. 23:33:46

Hunor csak erőlteti a parittyát.

2019.01.02. 23:34:06

Hát ez parittyának tűnik. Remélem Ánuszt behívták vendégnek!!!

MosóMaca 2019.01.02. 23:34:37

Hopp,hopp! A hősszerelemes ánusz a képernyőn!

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:34:38

@Maximista vagyok: nanááááá! Már irom is a belépési nyilatkozatod, majd csak alá kell firkáld! :D
@gazo: Gyereee, neked is irom a papírost! Kellenek nekem a kemény határozott vagány tagok!

Nooo parittya nem volt csak ez meg az!

Angora Cardi 2019.01.02. 23:34:39

Ánusz a studioban, epic.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:34:50

Váhá, jött FarÁnusz, véleményezni.

Marcsee 2019.01.02. 23:35:00

Easypoll:
102 szavazó -> G 27% - V 73%

Angora Cardi 2019.01.02. 23:35:53

@candyperfumegirl: ha több ideje van végig mondja kár h mindenkibe belefojtják

uramatyám 2019.01.02. 23:35:54

Hát, ezek a szerelmek jönnek-mennek.

tvbuzi 2019.01.02. 23:36:12

@Marcsee: a Facéról is szavaztak?

Mók_Ica 2019.01.02. 23:36:12

bv-ben láthattuk a takaró mozgását.... sztem volt ott vmi parittya-féle..... vendég pedig ánusz :))))))

agimano 2019.01.02. 23:36:16

@Marcsee: nem látezik, hogy a Vivi visszamenjen

MosóMaca 2019.01.02. 23:36:22

@Marcsee: de ha körbenézel a fb-on,ott nagyon úgy tűnik,hogy greg népszerűbb. Szerintem sajna vissza is megy

2019.01.02. 23:36:30

@Nyuszomuszo83: Szerintem hátulról megvolt. Higgy nekem, van ebben némi tapasztalatom... :-DDD

Butterske 2019.01.02. 23:36:44

@MosóMaca: Szerintem semmiben sem különb ez a szuper képesség mint a többi. Nyilván így van értelme felhasználni. Mennyivel jobb levenni valakiről a kendőt, vagy két jelet adni neki.

Pancsamanó 2019.01.02. 23:36:48

Jóéjt Nektek, BV már nem érdekel. Majd elolvasom amiket írtatok róla.

Angora Cardi 2019.01.02. 23:36:54

Ánusz azt mondja megérdemelte de mégis elismeri a pofára esést.

Mók_Ica 2019.01.02. 23:37:20

@Spitzbauer: igen és igen :)))))

@Nyuszomuszo83: drágám, csatlakozom..... segítek az adminisztrációban :))))

C.Chauchat 2019.01.02. 23:38:25

Greg felkészül Lyézusnak

tvbuzi 2019.01.02. 23:38:28

Greg imádkozik :DDD

2019.01.02. 23:38:30

@Mók_Ica: Vagy parittya az ánuszba. Vivi ánuszába. Szóval a végbélnyílásába. Illetve Ánusz már nem Vivi Ánusza, szóval csak az ánuszába.

,, 2019.01.02. 23:38:42

@Angora Cardi: legalább van önkritikája.

Jó éjt mindenkinek!

naezjó... 2019.01.02. 23:38:44

Krisztiánnal a legjobb dolog ami történhetett, hogy kiesett.

Ego0123 2019.01.02. 23:38:46

Megint kezdődik a nyafogás

Angora Cardi 2019.01.02. 23:38:46

Greg megint az áldozat szerepet tolja.

Butterske 2019.01.02. 23:38:48

@MosóMaca: Én baromira nem szeretném, ha jövőbeli villalakóknak Vivi lenne a példa. Greg menjen vissza, aztán kendőt levéve vágják ki jövőhéten.

candyperfumegirl 2019.01.02. 23:38:51

Azt sem gondoltam volna soha, hogy Ánuszt valaha szimpatikusnak találhatom, de a kiesése óta egyre értelmesebb. Így múlik el a világ dicsősége :P

moletty 2019.01.02. 23:38:52

Hopp ebben a percben LEKÖPTEM greget! a TV -n :D

Oh my... 2019.01.02. 23:38:54

elkapcsoltam, köszönöm, b****átok meg szerkik!

MosóMaca 2019.01.02. 23:39:11

@Butterske: tisztább?! A fair play mondd valamit? Meg ugye napok óta azon fröcsögnek,hogy micsoda ocsmány dolog taktikázni.... Ők meg micsoda becsületes,egyenes emberek,akik csakis szívvel játszanaks,stb,stb

Mók_Ica 2019.01.02. 23:39:12

és greg ismét szenved..... remélem az is elpártol tőle, aki eddig kedvelte..... ez annyira gáz.... nem tud játszani......

gazo 2019.01.02. 23:39:25

Anusz sértettet tettet...ha valaha komoly lett volna a dolog be se megy a BVbe

Angora Cardi 2019.01.02. 23:39:29

@,,: van igen, mióta kint van normibb
Pá!

nicu71 2019.01.02. 23:39:58

Fb helyzet, a kis csirák örömködnek hogy Vivien a kiválasztott, tömegesen tesznek tanubizonysagot hogy a ribitől végre megszabadulnak sellő menjen vissza. Agyhalál.

Zabkása 2019.01.02. 23:40:06

Éva most nyomta be h az interneten Fekete Özvegynek hívják :DDDD
Sziasztok RTLesek :D

Costanza 2019.01.02. 23:40:07

"Ha ferfikurva vagy, mindent szabad. Ha noikurva az mas."
- Anusz Krisztianusz

Angora Cardi 2019.01.02. 23:40:26

@gazo: kis szerződés általi kötelezettség

Mók_Ica 2019.01.02. 23:40:35

@Spitzbauer: sztem is volt ott parittya.....

ánusz rámozdult baukóra :)))))

Angora Cardi 2019.01.02. 23:41:11

@nicu71: gyerekek és a rokonság :D

Marcsee 2019.01.02. 23:41:24

@tvbuzi: nemtom. Csak szavaztam, és ezt dobta fel eredményük :)

Butterske 2019.01.02. 23:41:43

@MosóMaca: Kapott mindenki egy lapot a fair play jegyében ki, hogy él vele. Mennyivel fair playebb valakire dupla jelet tenni és ezzel szinte tuti párbajra küldeni. Mennyivel sportszerűbb valakitől elvenni a szuper képességét stb.
Ez az elzárás már Fanni idején is túl volt tolva.

MosóMaca 2019.01.02. 23:42:10

@Butterske: példa?! Melyik volt eddig példa? De számomra az a lényeg,hogy ribi az elmúlt két hétben nem idegesít,de greg folyamatos fröcsögésétől hányok. Mellett zsu is sokkal idegesítőbb. Persze mehet ribi is a fenébe,de amit ez a tirpák hármas le fog művelni,azt nem leszek képes nézni. Így is túl nagy az arcuk

Mók_Ica 2019.01.02. 23:42:52

@nicu71: melyik vv csoportot nézed? én amit láttam, ott nem gregnek drukkolnak.... persze van aki őt kedveli.... bár azoknak a kommentjeit elég nehéz olvasni..... borzasztó a helyesírásuk....

2019.01.02. 23:43:10

@candyperfumegirl: Akkor az vezetett félre, hogy nem hallottad a Krisztus urunk utáni második legnagyobb szenvedéstörténetet: a történelem összes szenvedése, az ebola, Hirosíma, Csernobyl, úgy érzem, semmik voltak ahhoz képest amit most G1G-vel tettek. Csak tudd!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:43:44

@Butterske: Greg milyen példa? Ne is legyen egyik se példa. Max negatív.
De Ribi 18 éves, előtte az élet, kemény munkával javíthat, javulhat. Greg 30 éves. Ő hová tart? Életcél? Innen tud normálisan élni?

gazo 2019.01.02. 23:43:55

@Angora Cardi: oké, de micsoda ghecciség lenne a szerkik részéről így szembesíteni ha nem kezelné ilyen lazán. Így igazából csak Hunort építik le tudatosan, a hajas bejátszással is

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:44:07

Bakker, derékig érő hajam van és 10 mp alatt megfésülöm

naezjó... 2019.01.02. 23:44:17

@Mók_Ica: Ezért kell képre nyomni... képzeld el, ha be kéne írni, hogy kire szavaz :)

MosóMaca 2019.01.02. 23:44:31

@Butterske: szerintem van különbség valakit elzárni azért,mert összeveszel vele,vagy mert megbántott,mint azért,hogy ne nyerhessen meg egy versenyt,amire becsületesen készültek. De lehet különböző értékrendünk,elfogadom

2019.01.02. 23:44:49

@candyperfumegirl: Ja. Ezt kellett volna játszania ottbent is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:45:13

@Butterske: de pont egy feladatteljesítés közepén, végén? Hogy ne nyerjen?

Ego0123 2019.01.02. 23:45:19

Hunornak volt ideje, nem kellett szolgálatba menni.

Nbl 2019.01.02. 23:45:21

Nyomorék Pocok hogy meg van sértve, röhej ... Ő mondja, h mennyire gáz ha Hunor megszólal :D

Rozsgyi 2019.01.02. 23:45:22

@Butterske: de ők nem tattikaznak, hát nem érted! Ők mindenkit szeriznek, meg cukiskodnak, csak az a szemét világ, meg a Vivi! Most nézd meg, bosszúból meg el is zaratja magát velük nyolc órára, hát hogy lehetnek ilyen emberek?!?!

hétévszak 2019.01.02. 23:45:27

@Cukorborsó88: mondjuk ha valahol van idő hajat belőni, az a vv :D

uramatyám 2019.01.02. 23:45:30

Nem a faxt nem vagy sztár, hát pornósztár vagy ÁNUSZ!!

Marcsee 2019.01.02. 23:45:48

@MosóMaca: nem visz rá a gyomrom, hogy a fb-on VV kommenteket nézegessek :)) Abban bízom, hogy a hogyvolt társadalommal ekgzók többen vannak, elvégre is az eddigi párbajokon mi győztünk, nem a fb-os idióták preferáltjai

Angora Cardi 2019.01.02. 23:45:58

@gazo: ez benne van a pakliban ha bemegy és parittyázik, kis bulvár műsor, menni kell hol sírni hol nevetni..

nicu71 2019.01.02. 23:46:00

@Mók_Ica: van egy másik, prosztó csoport, 40 ezer taggal akik tulnyomo része helyesen sem tud irni két szót se. A mocsár legalja. És aktivak.
A másik hivatalos csopi ahhoz képest atomfizikusok

Butterske 2019.01.02. 23:46:00

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Rossz de meleg fiatalok kevesebben vannak mint lányok. Élni egyik sem tud normálisan élni az tuti. Sajnos Fanninak sem sikerült kitörni.

MosóMaca 2019.01.02. 23:46:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: most mondta azt is,hogy ne kelljen már mindig egy ken baba álarca mögé bújnia. Eddig miért kellett?

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:46:33

@Spitzbauer: nekem maszatnak tűnt, de elhiszem neked,mert már kibeszéltem, hogy hunyi dög unalom lehet az ágyban is,mint az életben is!
@Mók_Ica: köszönöm szépen Drágám!
@Csakazértis én vagyok a királynő: Ez nem kérdés! Papír megvan, nem emlékszel??? Cigiztünk és veled meg Mókival akkor irattam alá! Azt hittétek rám irattátok a vagyonotok olvasás nélkül, de csak a csatlakozás volt! :D

Angora Cardi 2019.01.02. 23:47:21

Lacika rönével produkciózik, énekelnek.

2019.01.02. 23:47:45

Valaki írta itten, hogy Ánusz meg az öccse is ilyen "galuskás" stílusú gyerekek. Azóta ezen röhögök! A "galuskás" szó nagyon jól kifejezi a stílust. Bár eddig még csak a becsiccsntett szinonímájaként hallottam, de Ánuszra sokkal jobban illik. Most is röhögök!!!

MosóMaca 2019.01.02. 23:47:52

@Marcsee: én csak a vv fb oldalán néztem ma,a zárt csopikban nem tudom,mi folyik

Hümmögő Hammogó 2019.01.02. 23:48:02

@Butterske: Ugyanez lehetne Viviennel is, nem?:) Visszamegy, aztán kendőt le róla, és kivágják köv.héten. De ez az elmélet sztem azért nem működik, mert ha vki visszamegy győztesen egy párbajról, nem valószínű,h rögtön ki merik hívni...
VvvRibi tényleg ne legyen példakép senkinek. De szerintem Greg se... Legjobb lenne ha kiesnének mind a ketten. Aztán nyílik a villaajtó és besétál az egyik póni:))))))
Nálam jelenleg a pillanatnyi viselkedésük dönt, és az egyelőre nem Greg felé billenti a mérleget... Teljesen megvadult a zöld kendőtől. És olyan nincs,h "ez még nem járt nekem"!

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:48:04

@hétévszak: igaz :) de vicces volt, hogy huni hatalmas rőzséje belövése alatt mi minden történik a világban. Több ilyen lehetne :)

ibsen 2019.01.02. 23:48:15

Jó estét

Bruti jó volt a poszt, köszi! :-) Péci már megint túltolta, essen ki! :D

Butterske 2019.01.02. 23:48:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: A kendő levételének is az a lényege. Sőt még súlyosabb, mert ott nem egy feladatott vesztesz hanem akár az egész játékot.

Angora Cardi 2019.01.02. 23:48:37

@nicu71: en vmi legnagyobb csopiba léptem be de megnézem ezt holnap

agimano 2019.01.02. 23:48:56

A Vivi örülhet szerintem, ha lesz 20%-a.

tvbuzi 2019.01.02. 23:49:56

A két agysebész beszélget

Maximista vagyok 2019.01.02. 23:50:02

Nincs itt semmi látnivalóvaló. Volt valami, azt ennyi. És? Fiatalok :)

2019.01.02. 23:50:11

Baunkó Évike!!! Lécci kérdezd meg, hogy Ánusz tartja-e a kapcsolatot VVNigával. Vagy Csokker totál abcúg a reteknek mostan? Kedves szerkik, modjátok má' a fülére, lécci! Azt is lehetne kérdezni, hogy milyen közel kerültek? Melyik testrészeik? Stb.

hétévszak 2019.01.02. 23:50:18

@Cukorborsó88: jaja, ezek jó kontentek! :) el tudom képzelni mekkora móka lehet ezeket megcsinálni a szerkesztőségben :)

nicu71 2019.01.02. 23:50:44

@Angora Cardi: azaz. A legnagyobb csopi. Az a mocsár. Jaj de jo hogy Lacika megúszta most. Ja és csatlakozok az anti-Zsu táborhoz.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:50:47

Megyek megvigasztalom Ánuszt! Van diplomám és szép is vagyok és gondolkodom is!

Maximista vagyok 2019.01.02. 23:51:03

@agimano: abból leszek 1% egye fene. de nem fogom lehordani mert él.

Mók_Ica 2019.01.02. 23:51:16

@naezjó?: bakker.... ez az eszembe sem jutott :))))))))))))))))))

@nicu71: annyira nem érdekelnek..... csak próbáltam zsu anyuka kommentjeit megkeresni..... de nem találtam :))))

@Nyuszomuszo83: *-* :))) :***** pusz

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:51:37

@nicu71: váááártalak mááár! Puszcsi!

Angora Cardi 2019.01.02. 23:52:10

@nicu71: viccesek ott igen, átlag végzettség 8 osztály? Holnap tovább tanulmányozom.

Mók_Ica 2019.01.02. 23:53:45

ánusz most is leszedált, artikulálatlan.... és baukónál bepróbálkozik...... nem baj, hogy már kint van....

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:53:45

@Mók_Ica: jó ha sok a papirozás, sok a tag!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 23:53:59

@Butterske: akkor sem fair. Mondjuk sztem fingjuk nincs, mit jelent a szó.
Amikor Csokesz állt Zsu elé, azon kiakadtak, mint játékát akadályozó.
Kendő keveréke sztem nem említhető egy lapon, mert más a tét.

Maximista vagyok 2019.01.02. 23:54:13

Kriszt is be kéne venni az anti Zsuba...

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:55:02

@hétévszak: ilyeneket hiányolok :) így lehet egy dögunalmas történésből vmi jópofát csinálni. Kompenzálná a sok csicskagecizést.

Mók_Ica 2019.01.02. 23:55:09

@Nyuszomuszo83: persze :)))) ezért ajánlottam fel a két mókus-praclimat :)))

Butterske 2019.01.02. 23:55:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: Szerintem alapból nem nagyon lehet fairt emlegetni szuper képességek mellett.

Cukorborsó88 2019.01.02. 23:57:08

@Mók_Ica: próbált laza lenni szegénykém mert csúnya arcraesés volt a vivis sztori neki.

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:58:03

@Mók_Ica: megbecsülöm, teszünk rá parafinos kézápolást, pihepuha legyen! :)

Lilith.Inanna.1 2019.01.02. 23:59:25

Vivinek olyan forro segge van,azon csodalkozom,nem laknak rajt gyikok.
Hajra Greg .

Nyuszomuszo83 2019.01.02. 23:59:27

@Maximista vagyok: ő még inog, de legalább nem billeg annyira mint pöti, elszédülnék végül! Ánuszt egyelőre csak puhitom!

Ego0123 2019.01.03. 00:00:34

@Nyuszomuszo83: Ugye megjegyezted a mail címét? :):):)

Cukorborsó88 2019.01.03. 00:00:36

@Butterske: ha süsü azon vinnyogott, hogy csoki a pohár hordásnál mellette állt és magyarázott, akkor most pont ő akadályoz vkit azért mert szerinte vivi esélyes a győzelemre. Tapsvihar a kis jóindulatú tisztaszívű buggyantnak :)

Maximista vagyok 2019.01.03. 00:04:53

@Nyuszomuszo83: én stabilan benne akarok szerepelni az anti csopiban :) indokolni nem fogok mert csak.

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 00:05:16

@Ego0123: facen bejelölöm, majd két percenként írok neki nehogy elfelejcsen,leirom neki imádtam misi mókust, plüssbe nem kaptam meg soha, így megtaláltam a hasonmást, meg kell szerezzem! Csinálok, reggeli, ágyba viszem a kávét is, igaz szemesen, mert örölje meg, ha érezni akarja az izét, nem zavar ha köcsög, szeretem ha aláznak, igazi behódoló tipus vagyunk! Jó páros leszünk!

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 00:07:11

@Maximista vagyok: tökéletes válasz! Enhem meggyőztél úgymond, dikk!

Jó éjt Mindenkinek! Korán lesz reggel! Szép álmokat!

gazo 2019.01.03. 00:07:36

Zsu először nagyon unszimpi volt, amikor beköltözött , a hoteles videója ultra gáz volt nekem. Aztán mikor folyton bszogatták, kezdtem megsajnálni, az iskola héten gyanús lett, hogy nem is annyira szefos, aztán mostanság megint lent van nagyon. Ott is marad hacsak ki nem kerül a póni szekta befolyása alól (nem). A kiválasztás alatti mutogatós rikácsolása mindennek az alja, mintha a büki Matróz kocsmában üvöltözne a pult mellől.

Butterske 2019.01.03. 00:07:37

@Cukorborsó88: Veszekedtek, de ha jól emlékszem ott is Era üvöltött leginkább nem Zsu. Másrészt Csokit nem ezért zárták ki, hanem a dobálás miatt.
Én nem mondta, hogy jóindulatú vagy tisztaszívű lenne bárki is a vv játékba. Én csak azt mondtam, hogy egy szuper képességet nyilván úgy van értelem felhasználni, hogy abból előnye legyen az embernek. Nyilván Vivi dupla jelét is így fogja felhasználni, nem csak úgy gondolkodás nélkül, két külön emberre.
Túl van misztifikálva, ez az elzárás képesség.

gazo 2019.01.03. 00:10:48

Mindenkinek jó éjt, tattikamentes szívbéli álmokat

MosóMaca 2019.01.03. 00:11:36

Én csak abban nem látok logikát,hogy akkor ez,most,hogy műkődik? Vannak közelező feladatok/események a vellában. Namármost,ha egy elzárással ki lehet vonni valakit a kötelező feladat alól,akkor a kiválasztásra miért nem?! Nagyon nagyot röhögnék,ha közölték volna,hogy oké,elzárhatod,de a mérlegelésen kötelező részt venni. Aztán akkor ugrott a nagy becsületes terv,meg a szuperképesség is.

Maximista vagyok 2019.01.03. 00:11:57

Jó nyolcast mindenkinek, járjon a lábatok mint a Motorola, és lássátok a szátokkal!

mobilos perpetuum 2019.01.03. 00:14:28

Az "ésszel" játszók közül Hunornak kezd kinyílni a szeme. Csak addig a farka irányítja, amíg a Ribike bent van.

ibsen 2019.01.03. 00:16:10

@Butterske: Csoki és mindenki más tudja jól Zsut hamar fel lehet baszni, ezzel élnek jó ideje. Zsu nyílván nem itt fog ebben változni. Szép vagy nem szép az elzárással bármikor lehet élni, amikor Roli sokak szemében a vártalant húzta meg Erával most is ez történt, egy taktikai lépés valaki előnyére más kárára és a szabályzat sem tiltja. Kicsit kezdenek eldurvulni a dolgok. Roli is vegye magát észre, más szemében a szálkát ugye...

Cukorborsó88 2019.01.03. 00:18:54

@Butterske: a tisztaszívű jelző már magától jön, nem azért mert mondtad :). Nyilván mindenki felhasználja a szképességét, hiszen azért vannak. De az egész csillám csapat azt harsogja teli arccal, hogy mennyire szívből játszanak. Pont azért érdekes amit csinált zsu. Hogy amiért ő fullra kiakadt, (amikor csoki “hátráltatta”, mondjuk egy nevetéssel is elintézhette volna az egészet mert nem rosszindulatból tette) ő rosszindulatból/irigységből csinalja ugyanezt.
És persze, nem azért zárták ki, nem is mondtam :)

Butterske 2019.01.03. 00:21:43

@ibsen: Igazad van.
@Cukorborsó88: Persze ebben igazad van. Lett volna esze átadta volna Gregnek ő találta ki Vivi elzárását csinálja is meg.

Cukorborsó88 2019.01.03. 00:22:53

@Butterske: át akarta neki adni de akkor greg visszakozott.

Cukorborsó88 2019.01.03. 00:24:44

@Butterske: más nemesebbik testrészével könnyebb verni a szúrós növényt :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.03. 00:31:05

Jó éjt mindenkinek. Én elzárom magam éjszakára, reggel kelni kell

moletty 2019.01.03. 00:32:17

@Cukorborsó88: Az mondjuk szenzációs volt Renyhétől, hogy a félhülye Zsunak barátságai és megbecsülése jeléül odaadományozta az elzárós képességet :D :D Nagyon tetszett az !
Az meg az istenbarma örült neki :D

pomac 2019.01.03. 00:32:29

@ibsen: most hogy került a képbe roli , mi köze az elzáráshoz ?

ibsen 2019.01.03. 00:35:13

@pomac: Miért nem olvasod el amit írtam? Nem írtam hogy köze lenne hozzá.

zeddez 2019.01.03. 00:35:45

régebben asszem úgy volt, hogy az utolsó talán 6(?) játékosnál már nem volt védettsége a párbajról visszatérőnek, és akkor értelmét veszti az a képesség, hogy "leveszi a védettséget", ha addig az nem volt elhasználva, hiszen már automatikusan sem jár az

zeddez 2019.01.03. 00:37:39

amúgy, hogy elzárják a szaunába az egyiket, azzal végülis mit érnek/értek el....?
x óráig nem rontja a levegőt a közösségi terekben a többiekkel, oszthe'...?
wow, aztaqrva
:D

pomac 2019.01.03. 00:45:09

@ibsen: "Roli is vegye magát észre" , miért kellene észrevennie magát, ő zárta el vivit ? akkor megkérdezem megint ki köze van most rolihoz az elzárásnak ? valamit mondott a kisfilmben vagy mi mert én nem halottam.

ibsen 2019.01.03. 00:49:19

Roli hogy beszólt a trénerenek másnap... Azt se tudta mi a neve:-)

ibsen 2019.01.03. 00:52:08

@pomac: Kicsit eldurvultak a dolgok... ezt írtam. Roli dumál hogy Greg milyen a másik csapataban dumál Zsunak miközben ő ugyanezt teszi két embert fűt folyamatosan mások ellen.

zeddez 2019.01.03. 00:56:21

Greg 30%
Vivien 70%
Total votes: 212

egyelőre...

ibsen 2019.01.03. 01:04:02

Vivinek csak annyit jegyeznék meg aki többször elmondta hogy Greg a saját barátait is hátbaszúrta mikor neki elmondta milyen a Zsu sokszor, hogy Greg ezt szinte nap mint nap elmondta zsuzsunak vagy épp Reninek tehát semmi új és meglepő nem történt.

nicu71 2019.01.03. 01:07:23

most azon pampognak meg háborodnak fel a facen hogy mi az hogy PP NEM engedte szóhoz jutni G-t ,biztosan VIVIvel szimpatizál/azzal a b. Qvával felháborító!! nem szabadna engedni hogy BELEFOJTSÁK a szót nem tudja elmondani a véleményét!
És nem egy posztban.Képernyőképek amin G1G re szavaznak.
sajnos özvegynek esélye sincs most úgy látom,és ezt szomorúan irom.

pomac 2019.01.03. 01:08:06

@ibsen: látom nem érted , kérdeztem mi köze rolinak most az elzáráshoz.... segítek semmi,, annál több gregnek meg zsunak akik ugye tisztaszívűek , ugye roli( a te nézetedben) a mocsár ,na akkor most ki jött ki ebből jobban, úgy hogy rolinak nem volt (eddig látottak alapján) hozzá köze. nagyon rossz példával jöttél , a többi szuperképességnek pl dupla jelnek , lila kendő levételnek sincs jelentősége, mert hiába használja fel úgyis "mi" döntünk ,hogy ő most ezt jól csinálta e vagy nem, de az elzáráshoz semmi közünk az a jelleméből jön ,kapise

ibsen 2019.01.03. 01:08:56

Greg és Jézus olyan messze áll egymástól, mint Makó és Jeruzsálem. Szerintem nem kell mártírkodni. Viselni kell a zöld kendőt és kivinni azt akit gondol. Megvan kit visz ki.

ibsen 2019.01.03. 01:11:48

@pomac: Rolit az Erás választás miatt hoztam fel, mert a bentiek számára nem ez a húzás volt amire gondoltak. A szauna elzárást sem gondolták volna a játékosok ez is egy úgymond váratlan lépés volt azok számára akik erről nem tudtak. Ennyi.Nem kell mást belelátni és többet mint ahogy írod.

mobilos perpetuum 2019.01.03. 01:32:22

@pomac: Azt senki nem mondta, hogy ők a tisztaszívűek. Magukat adják: jó és rossz tulajdonságaikkal együtt.
(Hibátlan csak Csoki volt, ezt be is vallotta a Mikulásnak.)
Pont Roli az, aki viszont elképzeli, hogy ő egy ész.
Hangyap1nahajszállal többet tudott az iskolahéten.
Hunor és Lacika majd rájön, hogy másodiknak lenni nem ezüstöt ér, mint az olimpián. Ha Roli készített egy forgatókönyvet, ahogy mondta, ott saját magának szánja a 36 misit. A másik kettőt még egy darabig orránál fogva vezetheti. Nézz már rá. Egy gusztustalan hazudozó, Era 2.

Costanza 2019.01.03. 05:12:49

hahhooo laposfoldhivok?...valaki?

senki?

ok. Hajra Zsu.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 05:24:43

@candyperfumegirl:
Ne zavarjon, hogy Roli éppen így csinálta Era kihívásánál.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 05:28:52

Csak a kihívást néztem meg. Ideje G1G-nek hazatakarodni, mielőtt teljesen becsavarodik.
Ez a gyerek sem százas.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 05:30:02

@mobilos perpetuum:
Csillapodj! Messze még a vége.

mobilos perpetuum 2019.01.03. 06:26:47

@Sanda.Ipse: Annyira le vagyok csillapodva, hogy tekintettel a még hátralévő majd két hónapra, csak az érdekel, ki ne nyerjen végül. Az Roland. Ahogy pl. Laci-Hunor előtt Vivit letizenyolcévesezte, tipikus f@szság. Az életkor se nem dicsőség, se nem szégyellni való.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 06:39:29

@mobilos perpetuum:
Húha! Ez aztán tényleg megbocsáthatatlan. Megértelek:)

ficekence 2019.01.03. 06:40:57

Zsu bármit megtehet Viviennel kapcsolatban, aki legelőször őt akarta " kikészíteni ". Ha nem lettek volna Zsunak szövetségesei, meg is tette volna. Valóban nagyon gonosz és el van szállva magától.
Hajrá Greg!

mobilos perpetuum 2019.01.03. 06:53:56

@Sanda.Ipse: Ez csak arra példa, hogy saját csapatával szemben is kétszínű. A szilveszteri lufi felengedésénél is meddig tartott volna, ha három szövetségesének kívánt volna minden jót. Később Laci-Hunor előtt ordibálta Zsu-ről. Ez egy kutya! Hunor rázta fejét, de úgy tűnt Lackónak se tetszett. A pia előhozta belőle a valódi énjét. Aztán az a kamuzás a kinti csajáról. Karácsonykor nem üzent neki, beköltözési adatlapján szingli.
Akkor már abból a csapatból hajrá Hunor. Kicsit buta, kicsit robot, de a vasszív csak álca. Lehet, tényleg csak valami szeretetre vágyik. Azon is jót röhögnék, ha Lacika nyerne, Rolit második helyre taszítva.:)

Costanza 2019.01.03. 07:03:25

ajjaj, radics kirakta Era escortos kepeit, es elszabadultak az indulatok/agysejtek??..
Tanultam egy uj szot is : rumungro.
ezek mind escortosak?
Meg a vegen Rolirol is elokerul valami pizzadobozos falinaptar.
olyan kiszel tunde-szerure gondoltam, vagy amilyen a new york-i taxisok csinalnak evente

Viszont akkor a teoriajuk szerint mindenkinek mindenkit utalni kell, mert radics is deuce bigalow volt, Anusz is, Csoki, Era, Gina, Vivi, Cintia, VV Rikacs is ludlany. Volt meg?
Szoval mind erotikus munkas, akik utaljak a munkajukat a masikon keresztul. :D

hat igen, minden szentnek maga fele hajlik a keze

itt nemkulonben :D

csillagporszem 2019.01.03. 07:17:24

Hajrá Greg :)
Nem értem mi ez a nagy utálat itt Greg ellen, annyira nem rossz ő, mint amennyire itt szidja mindenki. Mit csinált Greg amiért ennyire utáljátok? Komolyan érdekelne. Vagy egy ember kitalálta hogy utálni kell Greg-et és onnantól mindenki ment utána? Furának találom mert ilyen nagy Greg-utálatot csak itt látok :)
Vivike mehet haza. Az totál nem érdekel, hogy már a harmadik pasi megy végig rajta, ha ő csak ennyire tartja magát az az ő dolga, de attól függetlenül hogy itt sokak memóriája eléggé véges én nem felejtem el milyen undorító stílust tud felvenni a kiscsaj, szóval mehetsz haza Vivi.

fujimo 2019.01.03. 07:27:00

@Costanza: ...érezni, zsu végtelenül kifinomult mozgását és hab testét valahogy nem vízionáltuk... pedig olyan szépen mutatott hombár vizilóként... ahogy siíktva feszült rajta a kihízott fehérnemű... alkottak a rúdlénnyel... :D

...am tréfát félre téve... radics újévi kösznytője:

"újév alkalmából 1 dologra jöttem rá annyi szar életű ember van aki mással foglalkozik hogy hihetetlen.. fele ennyit törődnétek magatokkal talán sikeresek lennétek az életbe és kezdenétek magatokkal valamit looserek béke veletek:)"

két perccel később:

"vv erám "miért mész a saját elveiddel szembe" ? csak a rodázás amugy rá mek most esküszöm :) emeberek......okosan vagytok mindig is tudtam"

...olyan következetes ez a jerek... minnyá elalélok... :D

Costanza 2019.01.03. 07:36:16

@csillagporszem: azt mondjak gonosz vagy szarkevero vagy valami ilyesmi. Valoszinu azert utaljak, mert klikkesedett Zsuval, aki sokak szerint ugye sargalapos/szefos/kettyos/rettenet/bojlertestudagadtborzadaly/szomszedasszonyraemlekeztetmucsarocsogen/felsolakoraapanelban.

Greg azert annyira nem gaz mint kis gyakorlo psziho vivien, aki nem szeret, nem szorong, nem tanul. (az utsot nemtom), de legalabbis nem sir oszinten. kulonben is, suliban a helye.

fujimo 2019.01.03. 07:38:24

@csillagporszem: sunyi... alattomos... végtelenül rosszul látja a saját "tisztalelkűségét"...

...az erőltetett csillámkenség nem emeli senki fölé, hiába gondolja...

...a sikamlós mindent megúszok és mindenkit szerizek és mindenki öribari máz leolvadt... azt hitte, h ez működhet... osztán kitört belőle a bazári ajvékolás... :)

...itt ragadom meg az alkalmat egy kiadós "én megmondtam"-ozásra... tegnap leláncoltam magam és kibírtam... de biz ez a pöts már az első pillanatban hasonlóan viselkedett, csak kevésbé volt ilyen szemet és fület gyönyörködtető... kicsit elégtételnek érzem, h ennyire napvilágra került a kontraszt a csillámkenőcs külső réteg... és a fostenger beltartalom között... :)

...ami érdekes amúgy, mert leírhatatlanul taszító volt ahogy folyamatosan látványosan mindenkit kibeszélt a másik háta mögött... ráadásul minen koncepció nélkül... öncélú hízelkedős rosszindulatban... bár lehet ez az olajostakony simulékonyságnak volt egy eszköze... de én inkább ösztönösnek éreztem... :)

...ez a jerek olyan kárörvendően gonosz... annyira rosszindulatú, hogy könnyen lehet, h sátánista is... pedig lehetne ezt a műsort szívvel is játszani... :)

pollnáow

"Ki nyerje a VV9 ötödik párbaját?
Greg 30%
Vivien 70%
Total votes: 268"

ficekence 2019.01.03. 07:39:04

@csillagporszem: Nekem is feltunt, hogy valami csordaszellem van kialakuloban. Regebben ez nem volt, valoban humorosak voltak a kommentelok. Most egyik masik alparibb mint a villalakok es az a baj, hogy szellemesnek gondoljak magukat.

Costanza 2019.01.03. 07:48:48

@fujimo: szerintem mindegyik csajnak jo teste van, csak kellene edzeni. formasak mind, meg a rudlany is, csak alakformalni kellene.

Ezek szerint te Davidszobor vagy.
akkor jo. hala egnek en is szupermodel vagyok ugyhogy akkor levizsgaztunk. de mi lesz a tobbiekkel?

Es az hogy Zsunak olyan bena darabos mozgasa van, az valoszinu azert van, mert nem "ringyo", ami szerintem ebbol a szemszogbol egy jo dolog.
A vivien meg meg egy paran ugy vonaglanak, mint a bagzomacskak.
A pasik robot-szeletelos mozgasatol sem lettem kimondottan horny...
ugyhogy 1-1

fujimo 2019.01.03. 07:49:00

@Costanza: ebben van valami... már az elején... a mártírzsukonteót már te raktad hozzá... :)

...önmagában is szarkeverő kis bájgúnár volt... ;)

fujimo 2019.01.03. 07:55:20

@Costanza: vártam már... ez mindig olyan jól cseng ez a "nah és te hogy néző ki?"... ez tegnap is komoly érvként csillant meg nálad... :p :D

...hiszen tényleg én mászok be a tévébe... dagadok picit fel... oszt minden önértékelést mellőzve trappolok fel az asztalra egy szál fügelevélben... :D ...igazad van, abszolút érthető a kérdés... :))

...nem ringyóságról van szó... simán debil... egy ugrókötéllel szuicidál... de tényleg sanszos, h egy cipőkötés is komoly veszéllyel fenyegetné... csodálkozom, h a levegővétel problémamentesen megy neki ennyi agysejttel... bár ezt lehet csak megelőlegezem neki, mert még életben van... :D

...a többeket érintően am igazad van... előttem a gif, ahogy renyhe és grog "balettozik" és légiesen "úsznak" a képernyőn... de persze a többi is magasan kvalifikált balettművész... :)) (amm a tveket kifejezetten rühellem... megvetésre kiválóan alkalmas... jójó... a snezinek azért elég jól állt... :D)

Costanza 2019.01.03. 07:59:19

@fujimo: engem egyik sem zavar annnyira mar amugy.
az anuszok kiestek, a tobbi nem izgat.
Nyerje no es kesz.

csillagporszem 2019.01.03. 07:59:45

@Costanza: hajrá Zsu :D
Greg engem elborzasztott pár éve mikor pár percre láttam valami műsorban Ken-ként és ahhoz képest pozitív csalódás amiket gondoltam róla akkor.
@fujimo:
Én nem gondolom, hogy Greg ennyire rossz lenne, de akkor ezek szerint számodra szimpatikusabb Vivi alpári stílusa?

Én olyan szavazást láttam ahol Greg simán vezet.
www.easypolls.net/poll.html?p=5c2cfac6e4b0de4113041792&fbclid=IwAR0guz7KEH0gES_hIFuTM9y2jNlzrPtQJPyhI91Bf5D2q9EP38zI4R4q6yk

@ficekence: lehet ez a műsornak köszönhető. Amilyen szinten vannak a villalakók olyan szintre mennek le a kommentelők is :)

fujimo 2019.01.03. 08:05:02

@csillagporszem: ...tegnap elő került a szubjektum és a relatív... greghez képest egy császárnő... általában pedig kb ánusz szinten van... csak nem annyira agyatlan... (ánusz pedig már majdnem radics... aki pedig eddig a legmélyebb szántás volt evör) :)

...aaaaaz igen... fészes poll? ...ne rontsd el a reggelemet more... :D

...úgy van amúgy... bezzeg a mi időnkben... amikor mi milyen jók voltunk... akkó még nem volt minden ilyen rossz... ;) :D

fujimo 2019.01.03. 08:05:29

@Costanza: ...egy nő? ...két mosogatás között? ...hol élünk? ^^

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 08:13:07

@csillagporszem: Én nem alpáriságot, hanem természetes indulatokat látok, ami természetes.

csillagporszem 2019.01.03. 08:18:44

@fujimo:
Fenesetudja milyen szavazás, az index fórumon találtam :D
Nem akarok olyan lenni mint amilyen nagyanyám volt, nem gondolom, hogy a mi időnkben minden sokkal jobb volt, de tény sokat változott a világ :D Nem emlékszem olyan vv-re ahol már első nap azon versenyeztek ki lesz az első aki dugni tud. Csinálják ha nekik ez jó, de pár éve már az nagy hír volt hogy valakik pár hónap önmegtartóztatás után szexeltek bent (Jerzyékre gondolok :D), szóval más ez a generáció már mint az enyém :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 08:32:36

@candyperfumegirl: A tangáról jut az eszembe, lehetne egyszer egy tematikus tánchét, ahol ezek megpróbálnak megtanulni néhány latin, vagy klasszikus társastánc alaplépést, vagy mondjuk tangózni. :-)

Sanda.Ipse 2019.01.03. 08:34:21

A győztest ma még nem lehet garantálni, ám azt a személyt igen, aki a jelenleg benn lévő 8 villalakók közül NEM nyeri meg és ez Vivien.
Most viszont ő menjen vissza, mert ez a genyó G1G egyszerűen elviselhetetlen a játék szempontjából. A fiúk helyében én sokkal egyszerűbben indokoltam volna felé: aki benne akar lenni a top 3-ban (márpedig G1G akar), az ne jusson oda párbaj nélkül. Sima ügy és G1G sem játszhatta volna el a "megpecsételt" mártírt.

Costanza 2019.01.03. 08:40:08

@fujimo: uh latom erzekeny talajra leptem ujfent.
remelem azert magaddal szemben is van benned ironia. nehogymarnelegyen
De jojjon itt akkor a "kikezdte"

nem tehetek rola, de kenyszerem van megkerdezni, utanatok szabadon akkor en is,
minthogy rolikank is fikazza a noket eloszeretettel a tv-ben, mikozben latszik rajta, hogy egy lusta dagadt nulla. Faradt leszek tole ahogy ranezek, annyira lehuzos a punnyadtsaga, es ahogy beszel is.
Es o minek megy tv-be ha ilyen faradt?
na szoval kb igy. Minek kell kritizalni masok testet, vagy akkor viseljuk el mi is.

Amit multkor szinten kiemeltem, hogy itt egy csomo bevallottan altagos testu/kover/dagadt no forumozik, akik itt nyalnak pl neked, vagy a hasonloknak: akik itt fikazzak a dagadt noket. Heeeeeeee?????? (csalefeju emoji) :D

Viszont azok a nok inkabb azzal vannak elfoglalva, hogy en itt pl mit Zsu-zok. :D hat szerintem pl inkabb ez a szomoru, de mar meguntam a szomorkodast, ugyhogy hivom inkabb viccesnek.

es amikor erre ramutattam, akkor en lettem rosszindulatu meg sjw.
aha. Ez mar komolyan a hulyeseg teteje.

ilyenkor eszembe jut Zsu, meg a szerintetek velt 'veszelyes egyszerusege es inkabb bazdmeg ra fogok szavazni pedig meg eletemben nem tettem ilyet :D

mas:
Azt mondod Zsu debil?
a debil az valami szellemi fogyatekos, aki tud meg beszelni, meg nem imbecilis, es nem is idiota. jol tudom?
ha ez igy van, akkor az meg egy gyengeseg, nem? Nem o valasztotta maganak, ha az.
Akkor most ez elv alapjan rugjuk fel a fel vilagot?

es ne mondd hogy a noknek mosogatni kene, ha eszed lenne, mar a nok jo oldalara alltal volna. nemsokara Anuszokkal meg Gabokkal kell majd neked is sikalni, oszt majd nezhetsz a lyukon.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 08:44:56

@Sanda.Ipse:
Természetesen a végjátékra gondoltam, a 26 millára.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 09:00:12

@Costanza: Ezt úgy mondod, mintha Krisztiánusz nem esett volna ki Adri ellenében óriási különbséggel.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 09:01:19

Most futottam át a tegnap estit. Kínos volt újraélni a "Szentháromság" stratégiai hergelését, a párbaj előtti visszatekintőben. G1G valóban azt gondolja, hogy a karján a zöld kendő egy stigma és a párbaj, egy vonulás Golgota hegyére?

csillagporszem 2019.01.03. 09:05:12

@UdvariatlanBolondvagyok:
Viviben termèszetes indulatokat látsz? Tehát a sulis héten amiilyen ordibálást levágott Vivi Adrival az számodra természetes? :D

2019.01.03. 09:06:58

@Costanza: Én nekem tetszik Süsü teste, arca, ha nem lennék olyan becsületes házasemeber, azt írnám, hogy sunáznám. Az, hogy anyuka teste van, csak előny (nálam). Annak ellenére, hogy szűz. Ez se nem előny, se nem hátrány, csak egy tény. Illetve annyiból hátrány, hogy így azt kell hazudnia, hogy már szexelt.
Viszont: debil! Ostoba liba. Nem vicces. Van benne egy nagy adag paranoia és GONOSZság is. Főleg a kiválasztáskor mit leművelt már, nézd vissza, lécci!

Azt írod, hogy a debilitást nem ő választotta: ez kb. olyan, mint amokor azt mondják a lemingek, hogy "evvan, ilyen vagyok, és kész". És hát én sem választom az ő debilitását.

hereverő heverő 2019.01.03. 09:09:11

Lóreggelt mindenki.

Nincs erőm visszaolvasni, ma a szokottnál is hülyébb leszek a témához.

@Costanza: Itthon én mosogatok, bevallottan nem vagyok egy jó testű nő, három gyerek után kissé elhíztam és közben meg is öregedtem. De B+, nem jelentkeztem a tévébe, hogy savazásra felkínáljam a puhos testemet, a szőrös valagamat és a szárnyaló intelligenciámat.
Viszont van humorérzékem, és akik ismernek, most tudják miért mondom ezt.

2019.01.03. 09:09:23

@csillagporszem: @UdvariatlanBolondvagyok: Azért Ribit se avassuk szentté... Elég, ha most rásavazunk!

hereverő heverő 2019.01.03. 09:10:00

@Spitzbauer: EKG EKG EKG. Én is sunáznám, ha.

Costanza 2019.01.03. 09:13:13

@VV Erőlegény: nezd meg a belevalot, en arrol beszeltem, amit ott eloadott.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 09:17:27

@csillagporszem: Bocsánat, a kommentelőkre értettem.
Nem! Ami bent folyik számomra teljesen életidegen és ezt gazdagon fejtegetem.
Elfogadhatatlan a zsigeri gyűlölet, a kontroll nélküli őrjöngés...
Az sem enyhítő körülmény, hogy Gregorián énekére a liturgikus kórust elkapta a hév...Élőben! (?)

Costanza 2019.01.03. 09:19:43

@hereverő heverő: ok. noket fikaztad? nem? igen? nemtom. nem tartom mind fejben ki miket ir.
ha nem, akkor rad nem vonatkozik.

Ha masokkal fair vagy, felolem akar akkora segged is lehet, mint Brazilia.....
peace.

csillagporszem 2019.01.03. 09:20:55

@Spitzbauer: én Vivire tuti nem, Greg-re szavaztam :D

Hajrà Greg! Sokaknak biztos csak az a baja, hogy más mint a többség :D Csillámpóni, sellő, meg a fenesetudja mi volt már ő :D Hánytam Rolitól szilveszterkor mikor azt mondta Hunornak, hogy ő sem arra vágyott hogy egy bolonddal, egy meleggel... stb éljen együtt. Egy meleggel? Háhh még mindig itt tartunk 2019-ben is, hogy ez egy kiemelendő rossz tulajdonság, hogy meleg. Mondjuk nem csalódtam Roliban, eddig se kedveltem :D
Gregben értékelem hogy szép kerek mondatokban tudja megfogalmazni a mondaniválóját. Lehet hogy kissé rágyúrt most az áldozatszerepre, de valahol megértem, meg kell nyerni valahogy a párbajt. Ne legyetek álszentek, Roli is eljátszotta azt hogy neki mennyire rossz, mert Era hátbaakarta szúrni. Vivike is szépen befogja vetni a mártírkodást, melyik nem próbálja megnyerni magának a nézőket? Mindentől függetlenül szerintem még mindig sokkal kultúráltabban tud viselkedni Greg, mint Vivi.

hereverő heverő 2019.01.03. 09:21:17

@UdvariatlanBolondvagyok: nem baj ha elkapja őket a HÉV, csak egyrészt ne vonszolja őket magával, másrészt akkor az elővárosi közlekedésben fennakadások lesznek, és akkor ezek miatt a pockok miatt sokan el fognak késni a termelésből.

fujimo 2019.01.03. 09:22:40

@Costanza: óó, round 3.. fight... :D

"uh latom erzekeny talajra leptem ujfent."

...ehhehh, érzékeny, meg újfent? ...mondottam volt, h ne értékeld túl... (erre készítek egy táblát, amikor csak picit is beleéled magad, majd felmutatom...) :p :D

"remelem azert magaddal szemben is van benned ironia. nehogymarnelegyen"

...óó hogyne, de egyrészt bár vannak puhosabb hobbiharcművészek, én nem ilyen vagyok... panaszra nincs okom, de dicsekedni sem fogok... és egyáltalán nem tartom sem érdemnek, sem bármilyen értékhordozónak... sőt... örömmel csinálok közröhely tárgyát magamból... célpontot szándékosan rakva magamra... (erre visszatérünk) ;) :p

"De jojjon itt akkor a "kikezdte""

ööö, te? :D ...valaki szépen megválaszolta a kérdésed, amikor értetlenkedtél, h "miért álltam beléd"... tehetek én róla, h kiköveteled? :)) ...aki szereti osztani a pofont, viselje is emelt fővel... ;)) ...és úgy láttam, h te nagyon szereted... :p

"nem tehetek rola, de kenyszerem van megkerdezni, utanatok szabadon akkor en is,
minthogy rolikank is fikazza a noket eloszeretettel a tv-ben, mikozben latszik rajta, hogy egy lusta dagadt nulla. Faradt leszek tole ahogy ranezek, annyira lehuzos a punnyadtsaga, es ahogy beszel is."

...tünci2, ahogy egyszerre kened másokra, majd rolira a kakis kanállal a trutymót... bár egyéb tartalmat nem érzékelek... lapozzunk :))

"Es o minek megy tv-be ha ilyen faradt?"

he? :DD

"na szoval kb igy. Minek kell kritizalni masok testet, vagy akkor viseljuk el mi is. "

...félrehord az irányzék, mint mondtam... páratlan szépségemet szinte szégyen fotózni, annyira csak silány másolat lehet egy kép az eredetihez képest... csak hogy helyén kezeljük a dolgot... ez finoman szólva is szerénytelen, de ez van... vagyis bőven felhatalmazva - feljogosítottság teljes tudatában érezhetném magam a témában történő megnyilvánuláshoz... de szomorú, h nem érzed, h ez csupán egy görbe tükör... egyáltalán nem gondolom, h bármilyen szempontból is lényeges a forma... hacsak nem az embernek a saját magához történő viszonyulának témájában... ;) :D

"Amit multkor szinten kiemeltem, hogy itt egy csomo bevallottan altagos testu/kover/dagadt no forumozik, akik itt nyalnak pl neked, vagy a hasonloknak: akik itt fikazzak a dagadt noket. Heeeeeeee?????? (csalefeju emoji) :D "

...nekem? :o ...erről én hogy maradtam le? :o ...noh, nem mintha létezne a kislányomon és a feleségemen kívül más nő az üniverzumok egész sorában... csak nem tűnt fel... (am ez most nekem beszólás vagy nekik?) :)) ...és mondom sokadjára... eszemben sincs fikázni sem a dagadtakat, sem a nőket... mindösszecsupáncsak tartom a tükröt... ;))

"Viszont azok a nok inkabb azzal vannak elfoglalva, hogy en itt pl mit Zsu-zok. :D hat szerintem pl inkabb ez a szomoru, de mar meguntam a szomorkodast, ugyhogy hivom inkabb viccesnek."
es amikor erre ramutattam, akkor en lettem rosszindulatu meg sjw.
aha. Ez mar komolyan a hulyeseg teteje."

elsőre nem értettem, h hogy szól ez nekem... aztán rájöttem, h azért nem, mert eleve félreérted... simán csak a durván offenzív stílusoddal nyerted meg a szimpátiám és a visszatérően kitartó - lelkes rajongásom... <3 :)

"ilyenkor eszembe jut Zsu, meg a szerintetek velt 'veszelyes egyszerusege es inkabb bazdmeg ra fogok szavazni pedig meg eletemben nem tettem ilyet :D"

...vagyis dafke szavazol? ...vagy itt mit kéne kihámoznom? :)

"mas:
Azt mondod Zsu debil?
a debil az valami szellemi fogyatekos, aki tud meg beszelni, meg nem imbecilis, es nem is idiota. jol tudom?
ha ez igy van, akkor az meg egy gyengeseg, nem? Nem o valasztotta maganak, ha az.
Akkor most ez elv alapjan rugjuk fel a fel vilagot?"

...már azt hittem, h azt fogod találni mondani, hogy egyenesen a sérülteket gyűlölöm és hívok fel erre mindenkit... de azért odáig nem mentél... :D ...greg is egy pöcs... de ez alatt nem azt kell érteni, hogy fizikálisan egy gigászi hímvesszőből és a szett szükséges tartozékaiból áll... bár így vizualizálva... azért eltűnődök rajta... :DD
("debil" - hasonló jelentéső szavak a KÖZhasználatban - lásd még idióta, kretén, tuskó, primitív, hülye... ennek nyilván vannak szintjei... de próbálkozzunk érteni a közlő szándéka szerint...)

"es ne mondd hogy a noknek mosogatni kene, ha eszed lenne, mar a nok jo oldalara alltal volna. nemsokara Anuszokkal meg Gabokkal kell majd neked is sikalni, oszt majd nezhetsz a lyukon.""

...és itt térünk vissza a szándékoltan önközröhely teremtésre és védelmi vonal nyitogatásra... ill van még az általános néven iróniaként emlegetett jelenség is... úgy fest sok egyéb mellett ezt megrágtad duzzogva és keserűen megetted... pedig lelkem rajta, azt azért távolról sem gondoltam volna, h ezen elhasalsz... :$ :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 09:23:07

én nem szavaztam egyikre sem

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 09:25:24

@Spitzbauer: Én is inkább Pilátosulok és Barabásra savazok...

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.03. 09:26:35

Ha ez a krisztián a villában is ilyen lett volna, mint kint, akkor neki szurkolnék! Csóri, már nagyon bánja ő is.

fujimo 2019.01.03. 09:27:10

@hereverő heverő: ...pedig a gdp!

MÁV: induljanak el előbb... annyi! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 09:27:24

@Spitzbauer: @hereverő heverő: Bezzeg erre volna eszetek..DDD
Az ártatlan szűzjányt megpocsékolni, miii???

fujimo 2019.01.03. 09:30:59

@UdvariatlanBolondvagyok: ...a frissen bontott konzerv gondolom még tuti nem romlott meg... :D

én is elnézést kérek... :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 09:32:13

@Costanza: Upssz most Brazília nem oké segg!!! Ráült az a Bolsonaro nevű alak...

hereverő heverő 2019.01.03. 09:33:21

@csillagporszem: két rossz közül kevésbé rossznak lenni nem nagy erény. Itt a vitákat az gerjeszti, hogy majdnem mindenki úgy védi a kedvencét, hogy nekiugrik a másik félnek. És sokan túltolják a PCt is, köztük te is. Ha Greg buzi, akkor az, és ha én ezért utálom, akkor az az én magánügyem, de had legyen már ez a véleményem. Ha azért Greg a kedvencem, mert buzi, akkor meg az a magánügyem. De ha megfigyeled, itt a kommentelők között senki sem azért utálja mert meleg, hanem a viselkedése miatt. Nekem is van olyan ismerősöm, aki meleg: rendkívül intelligens, értelmes pasi, és messzemenőkig nincsenek olyan affektálásai mint a Gregnek.
Az pedig nem érv, hogy de miért szeretitek ti a Rolit, hiszen lebuzizta a Greget! És mellette volt még ezer szar megnyilvánulása, meg ezer nemszar megnyilvánulása. Pro-kontra, ami igaz a Zsuzsu esetében, meg mindegyik másik majom esetében is. Nem tudom mi a fenének kell hitvitákba belemenni olyan témákban ami legjobb esteben is marginális.
Mi ide szórakozni, nevetni és eszmét cserélni jövünk, max. kultúráltan vitatkozni.

Bocsánat, ha személyeskedőnek gondolod ezt az írásomat - abszolute nem annak szánom. Már régen kikivánkozott belőlem az elmúlt hetek történéseit, kommentjeit látva. Inkább egy általános meglátás, de most pont a te kommented robbantotta ki belőlem.

Charlie100 2019.01.03. 09:33:37

@Spitzbauer: metoo :)
Nem gondoltam volna hogy leírom evör, de hajrá Ribi!
Greg-Zsu-Renyhe, primitív, ostoba legalja. Fájdalmasak.

csillagporszem 2019.01.03. 09:36:35

@Hedo a nokedli szaggató: Ha Krisztián ilyen lett volna?
Honnan tudod hogy a villaléte nagy része alatt nem ilyen volt? Nincs olyan ember akiről ha beköltözik a valóvilágba ne lehetne berakni 1 hónap alatt olyan jeleneteket amikben megmutatja a hibáit de ez ez még nem jelenti azt, hogy zsigerileg egy f@sz ember. Ettől függetlenül elítélendő Krisztiánban, hogy a Vivivel való “kapcsolatában” megmutatta miket gondol a női szerepekről, szóval lehet akármilyen cukimuki a villán kívül, attól még ez egy elég nagy hiba és nem érdemel győzelmet még egy ilyen műsorban sem.

2019.01.03. 09:37:54

@csillagporszem: Azért lássuk be, hogy Roller egyrészt csap részeg volt, minimum erősre itta magát, mert az edzőbát is befenyegette rendesen. Ha kiemeljük a szöveg- és történéskörnyezetből, nem szép, hogy lemelegezte a csillámpöcspánbuzit, de ezt a spícset egyrészt vigasztalásként szánta a "csapatának", másrészt nem fogalmazott kultúráltan, mert le volt ittasodva.
Süsü meg G1G ital nélkül is vállalhatatlanok. G1G nem azért mert buzi. Bár azért ő is beleesett a legfőbb hibába: rendben van hogy fartúró, de miért kell ezzel kérkedni, meg mindenki arcába nyomni (meg felvonulni a prájdon adott esetben). Amikor kezdődött a műsor, akkor nálam plusz eséllyel indult, mindig drukkolok, hogy legyen már egy szimpatikus buzi is a tévében. Annyi elég lett volna, hogy "meleg vagyok, nem fogok itt szexelni, mert szerelmem van ottkint, szluszpassz." Ehelyett megy a csillámfaxpónisellőzés ezerrel, meg az öribariszeri, ezek-mind-GONOSZOK, most meg a szegény áldozat. Mondjuk az utóbbiaknak már semmi köze a nemi identitáshoz.
Hja, és G1G pont annyira pánszexuális mint én: ha az lenne, Süsüre is rá kellett volna mozdulnia. Legalább egy picit. Csak az ő szótárában a pán elfogadhatóbb, mint a homo.

Charlie100 2019.01.03. 09:38:18

@oh..my...: pont erre vártam én is, hogy Ribit nem hívják be a száműzetésből. Megnéztem volna a Greget amikor system error -t kap.
Szerkesztők tényleg nem érzik.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 09:42:24

@csillagporszem: Szerintem ez a beszólás a melegekről, félreérthető. Félrészegen hablatyolt a borúlátó Hunyornak és tőszavakban foglalta össze, a társaság bántó elemeit.
Ez nem homofób megjegyzés, hanem jelző volt. Greg személyiségére utalt, de galuskásan nem volt ereje bővebben kifejteni.

Maximista vagyok 2019.01.03. 09:45:13

Reggelt

Hallgass zenét retektársam :)

youtu.be/m4etdNNHn7k

hereverő heverő 2019.01.03. 09:45:17

@csillagporszem: NE haragudj, de aki így bánik bármikor, bármennyi ideig egy nővel, az zsigerileg egy fasz ember. Pont. Pláne nem mentség, hogy mindenki előtt tette, súlyosbító körülmény az, hogy folyamatosan ilyen volt. És nem csak Ánusz a szigerileg fasz ember, hanem mindenki aki így bánik az embertársaival.

muff, én beszéltem.

2019.01.03. 09:48:51

@UdvariatlanBolondvagyok: Erre gondoltam. Lehet, hogy te jobban megfogalmaztad, mint én fejjebb.

fujimo 2019.01.03. 09:49:35

@hereverő heverő: én konkrétan önvizsgálatot tartottam, h nem véletlenül látens homofóbiát vélek felfedezni magamban vele kapcsolatban... aztán eszembe jutott, hogy vv zsótit az elején simán kedveltem... később felmerült kulka és alföldi neve és akkor teljesen megnyugodtam, h tényleg nem... :)

fujimo 2019.01.03. 09:50:32

@Charlie100: system error :D :D :D

...sikítottam volna én is, hogy olyan jól megágyaznak neki a gödörben, aztán greg lesz kénytelen beleugrani... :D

2019.01.03. 09:54:33

@fujimo: Meg Süsü is dührohamot kapott volna, hogy így kikukoricázott G1G-vel. Hát ez tényleg magas labda volt pedig...

hereverő heverő 2019.01.03. 09:55:32

@Angora Cardi: Úgy látszik ez a fasz Ratyis még mindig nem bírta feldolgozni hogy Era kiejtette, mindenképpen bosszút akar állni. Szánalmas kis pöcs, a saját emberei meg gondolom nyalni fognak neki ezerrel, milyen jól tetted Attila, szuper vagy! Hát nem. :köp

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 09:57:04

@Angora Cardi: jó reggelt kívánok, tekintetes hölgyem. a mai napon a Genovévák és a Benjáminok ünneplik naptár szerint a névnapjukat. továbbá isten éltesse a másodlagos névnaposokat is: Ben, Dzsenifer, Dzsenna, Dzsenni, Filadelfia, Gvendolin, Gyöngyvér, Hajnalka, Hermina, Kardos, Zsinett. harmadszor, isten éltesse a Dolly, Hunyor, Mafi, Mafla nevű kutyákat is. az időjárás itt észak-nyugaton roppant kellemetlenül alakul.

fujimo 2019.01.03. 09:58:41

@Spitzbauer: ...háddenemnaugye?! ...a kötelező játék nem annyira kötelező... de a kötelező kiválasztás az kötelezőbb... :D

...tegyék má' közzé a szabálykönyvet, h mi mennyire kötelező... :D

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.03. 09:58:53

@csillagporszem:
mivel kérted, leírom neked, mivel húzta ki Greg nálam a gyufát.

tegyük túl magunkat a nyilvánvaló csúsztatásán és mellébeszélésén, hogy ő szívből és nem taktikából játszik. a faszt nem, már a második nap nekilátott minden párbeszéd kicsit tudatosan torzított továbbadásán. ebben a skillben Roli erősebb, Adri gyengébb nála, de ez a játék része. semmi gond, ez a csillámpóni-unió a villa után másodpercek alatt esik szét úgyis, se Renyhe, se Greg nem őszinte a szerencsétlen idióta Zsuval.

a kiválasztáskor viszont annyira gyerekesen és szó szerint undorítóan viselkedett - csupán nem tudta megemészteni, hogy a Somát másoló konfliktusmentes játékába beletenyereltek és párbajoznia kell - hogy nálam azonnali faszkorbácsot érdemel a srác.
egész pontosan volt egy mondata, valahogy így szólt: "mert Vivien egy gonosz, sátánista nő és megérdemli a jeleket"
--> erre a mondatra és gondolatra csak hozzátett a tegnapi kihíváskor.

ez pedig megerősíti azt a gyanút, hogy képtelen az önreflexióra és kritikára. gyk: neki mindent szabad és amit tesz, az mindig jó és tökéletes (="a jó mindig győz" - hadd idézem fel ezt a gyakran közzé kiabált mondatát is), viszont teljesen mindegy, ki van a másik oldalon, az csak alattomos, sunyi és gonosz lehet.
azért ez a világ nem ennyire fekete és fehér, ezt legfeljebb vallási fanatikusok és sérült tudatú emberek gondolhatják eképp.

szóval emiatt szavazok 3Vre, pedig ő is ugyanekkora emberi gané. sőt, kettőjük mellett Renyhére sem vagyok kíváncsi. ezt a három véglényt nézőként egy perccel sem szeretném tovább látni a műsorban.

hereverő heverő 2019.01.03. 09:59:29

@úgymond olvasó mmkk: tényleg van olyan névnap, hogz Filadelfia? Oh BMEG...

Angora Cardi 2019.01.03. 10:00:16

@hereverő heverő: Radicsunk megy a saját feje után. Egy kihullott játékos ellen bosszút állni már kár a gőzést. Milyen kicsinyes és bosszúálló pasi.
Mondjuk az gáz, hogy lassan mindenkiről kiderül, hogy escortos vagy szexmunkás.

0.5 bit 2019.01.03. 10:01:23

@csillagporszem: "Hánytam Rolitól szilveszterkor mikor azt mondta Hunornak, hogy ő sem arra vágyott hogy egy bolonddal, egy meleggel... stb éljen együtt. Egy meleggel? Háhh még mindig itt tartunk 2019-ben is, hogy ez egy kiemelendő rossz tulajdonság, hogy meleg."

Akkor lenne igazad ebben, ha Greget buzinak nevezte volna, mert abban a kifejezésben van leminősítés, a meleg csak egy ténymegállapítás. Az özvegyet 18 évesnek titulálta, az sem egy kiemelkedően rossz tulajdonság. Renit a transformers jelzővel illette, illetve PUA a mitugrász vagy valami hasonló jelzőt kapott. A legélesebb "kiritikát" Zsu kapta talán a bolonddal, de őt meg bolondság névem szokták "becézni".

Off
Személy szerint engem irritál a mostanában divatos cenzor mánia, mint a romakerék vagy romapecsenye. Ebből az volt legszebb, amikor nálunk jár valami afroamerika rapper és egy boltban meglátott egy negro cukorkát. Gyorsan ki is posztolta, hogy milyen rasszisták a magyarok, hogy akasztott néger (kéményseprő) van a zacskón.
On

fujimo 2019.01.03. 10:02:31

...a cucc eltűnés meg lassan nagyobb homály, mint kaya ibrahim és josip tot... nem tetszik, h a szerkik is elkezdték ezt a köztévésítést... "nem mutatjuk => nem létezik"... ahogy s. gabriella mondaná, mert "csak"...

Angora Cardi 2019.01.03. 10:04:36

@úgymond olvasó mmkk: Pálinkás jó reggelt kívánok az ifiasszonynak imígyen jómagam is. Isten éltesse soká a nevük napját ünneplőket, kutyáknak velős csontot kívánok ma estére. A fővárosban hideg szél fú, havazást várunk holnapra, ettől fájt mindenki feje tegnap, amit különféle szerekkel vagy népi gyógymódokkal sikeresen gyógyítottunk.
A mai napon, az újévi munkekedv még nem érkezett meg, és erre a rövid hétre jelentős változás nem várható.
Ne felejtsünk el este is drukkolni geológus úrnak.
Legyen szerencsénk.

2019.01.03. 10:08:47

@0.5 bit: Nagyon EKG.
Az off topikhoz még annyit: mostanában az afrikai pl. nigériai bantunégereket többször is afroameriakiaknak hívták a pc médiában. Ezek hülyék! :-DDD
Apropó: Nigéria, meg Niger! Szabad egyátalán ilyen országneveket használni a 21. században? :-DDD

2019.01.03. 10:10:10

@Angora Cardi: A geológus úr az kiaz?

Angora Cardi 2019.01.03. 10:10:27

@Spitzbauer: afrikai amerikai az utoljára elfogadott ha azóta még nem változott de bármi lehetséges

Angora Cardi 2019.01.03. 10:11:56

@Spitzbauer: Legyen ön is milliomosban játszott tegnap és igen jól menetel, maiban folytatódnak a kalandjai, közönségkedvenc volt itt az esti szekciónál.

csincsilla72 2019.01.03. 10:15:08

Nagyon boldogat kívánok mindenkinek!
Nem hittem volna, hogy eljutok idáig, de kénytelen vagyok Ribikére szavazni. Gregnek muszáj elhullania a picsába, mert ezzel végre rendesen megborul Zsuzsu és Reni is. Ribike nem fogja a játékot megnyerni, de tehet egy szívességet, mielőtt eltűnik a balféken: a támogatás nélkül maradt mucikat még ki tudja idegelni.
Egyébként bármelyik távozik, örömet okoz. Mehetne egyszerre mind a kettő.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 10:15:12

@hereverő heverő: olyan is van, hogy rex. asszem kétszer is. az enyémből meg csak egy egész évben :D

@Angora Cardi: a hóvihar nálunk várható először, osztrákia irányából. reggel hallottam a kis hangszórós izéből ékes osztrák nyelven, hogy ott már fennakadások vannak a havazás miatt, így semmi jót nem jósolok magunknak. remélem a délután folyamán tiszta lesz az idő, így meg fogom tudni tekinteni a hófödte osztrák és szlovák hegyeket. a munkakedvem reggel jelentkezett, közölte, hogy február 12-ig ne is várjam.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.03. 10:18:40

@csillagporszem: drága csillagom véleményem akkor is van, ha az neked csípja a szemed. Most épp az a véleményem, hogy olyan vagy, mint egy ovis akinek a macikávéját darált macskaszarra cserélték és még csak meg se cukrozták!

MosóMaca 2019.01.03. 10:24:39

@adamskij: tökéletesen összefoglaltad a lényeget!
@Angora Cardi: én is drukkolok neki tovább, remélem sokat nyer! :)

Greg takaroggggyon a náthásba az elképesztő hisztériájával együtt! Nem vagyok képes mégegyszer végighallgatni, ahogy könnyes szemmel elvernyogja, hogy ő nem ezt érdemelte, mindenki gonosz és aljas, csak ő helikopter. A párbajnál is lenémítom majd a g...cibe

Angora Cardi 2019.01.03. 10:26:59

@úgymond olvasó mmkk: Munkakedvét ezúttal üdvözlöm, kérem adja át, hogy az enyém is vágyik vele megszökni és vissza se nézni. Osztrákia tartsa meg a havazását, látványnak elfogadom, seggre esni visszautasítom, sajnos a látványban ritkábban van részem. Kaptam egy kék színű cukorkát, de félek a nyelvemen olvasztani, mert annak öltögetése esetén kéknek fog látszani és ki akar emiatt magának felesleges magyarákodást nemdebár.

Angora Cardi 2019.01.03. 10:29:16

@MosóMaca: Igen igen, este talizunk együtt drukkcsizni :)

én is greget kérem távozni, vivi még ezt a kört nyerje meg

0.5 bit 2019.01.03. 10:29:34

@fujimo: "...a cucc eltűnés meg lassan nagyobb homály"

Igen, a szerkesztők majdnem egy tematikus hét hosszúságú blokkot felhúztak rá, hogy a végén a nézőknek ne mutassanak meg semmit.

Olyan volt ez mintha az iskola hét végén a vizsgák eredményét már nem adják le.

MosóMaca 2019.01.03. 10:33:42

@Angora Cardi: persze, egyértelmű, hogy ribi is egy hulladék, ami felettébb gyors pályafutás zsenge (?) korára való tekintettel, de legelőször a kis szenvedő csillámpónit zavarjuk haza, hogy kisírhassa magát a világ igazságtalanságán.

,, 2019.01.03. 10:35:12

jó reggeltet!
a fészbukos hozzászólónak üzenem, hogy tessék csatlakozni, ha még nem tette volna, és megélni a hogyvoltlétet, nem csak kukkolódni!
@úgymond olvasó mmkk: tegnapi kontent után eszembe jutott a villa stricije szavazás... tudtuk már akkor, csak nem sejtettük.

off-üzemmód bekapcs

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 10:35:52

@Angora Cardi: a munkakedvem tádzsikisztánba menekült jogszabályokat értelmezni, amennyiben visszatér a helyes útra, mindenképpen tolmácsolom felé az ön nemes kérését. osztrákia mindent megtart magának, az a legnagyobb probléma, leginkább a rendőreit meg a határőreit. pedig meg szoktam magamnak nézni az előbb emlegetett daliás fiatalembereket, és higgye el nekem, kedves hölgyem, pompás látványt nyújtanak a személyi igazolványom kézzel és szemmel való illetése közben.

Angora Cardi 2019.01.03. 10:36:03

@MosóMaca: Igen ezt a munkát még vivi végezze el, bízom benne, hogy a fogyi csoport tovább égeti magát a héten és ezáltal vivi szavazókat nyer. Hogy greg kiesése után mi lesz ott bent, nem lesz semmi nézni a megagiga hisztit... a két ördögűző ahogy majd szemkifordulva vernyákol...

moletty 2019.01.03. 10:37:47

@0.5 bit: Az ember színe fehér, ez kinek nem egyértelmű ? :D

moletty 2019.01.03. 10:38:23

@hereverő heverő: Én azt hittem , hogy Te pasi vagy, de mindegy is : SUNAZNALAK :D

MosóMaca 2019.01.03. 10:38:44

@Angora Cardi: Hát, ennél már csak az lehet rosszabb, ha visszamegy és 4 napon keresztül minimum hallgathatjuk az üvöltözését, hogy mindig a jó győz, mindíííííííg és ezt ismételgeti zsuzska is, magából kikelve... Na, azt nem szeretném végignézni, hallgatni, mert akkor inkább nettó 20 perc győzike monológ

MosóMaca 2019.01.03. 10:39:51

@moletty: szerintem ezen a fórumon ennél értelmesebb emberek vannak. Erre a szintre nem kéne lecsúszni, de te tudod

moletty 2019.01.03. 10:39:59

Ki utálja a testesebb csajokat ? Adrit akarom megmászni egész adás alatt !
De baszdmeg : Zsu egy birodalmi lépegető trampli! Aki ezt nem ismeri el az hülye!

csillagporszem 2019.01.03. 10:40:06

@adamskij:
Oké akkor állítsuk szembe őket egymással.

VVGreG - kiválasztáson meg utána egy kicsit kiakadt és ezért felemelte a hangját, ami tartott egy kis ideig de nem sokáig, inkább Zsu és Renyhe volt az akik félzehetetlenül kiabáltak Roliékkal és nem a Greg. Ez olyan elítélendő? Azóta sem kiabált Greg. Sátánistának nevezte Vivit? Gondolom nem magától talált ki ilyet, de akkor miért ne mondhatná el ha az? A gonosz jelzővel nem értek én se egyet, de most ezt előszeretettel dobálják bent egymásra, szóval nem lehet kiemeleni senkit sem hogy csak ő használja. Szóval volt Gregnek egy rossz napja. Emiatt utáljátok ennyire? Ne viccelj :D

VvVivi akit to kedvesen leribiztek... :
Vivike míg előtérben volt addig vállalhatatlanul állandóan kiabált vagy vitázott valakivel és nagy mellénnyel kijelentette hogy majd ő kicsinálja idegileg Zsu-t és kizáratja Zsut. Kis Vivi aki minden egyes alkalommal nagyon szerelmes volt és megsiratta a kiesett “szerelmét”, még szerencse hogy hamar megvigasztalódik :D Az egész nő egy totálisan nagy kamu, de kezdem érteni hogy ti mindig annak drukkoltok akik nem szerepelnek a műsorban, ezért Vivinek is az a szerencséje hogy betujult :D

moletty 2019.01.03. 10:40:41

@MosóMaca: Csak idéztem egy közmondást....

Angora Cardi 2019.01.03. 10:41:46

@úgymond olvasó mmkk: Támogatom a szemrevételezést, jómagam egy osztrákiai freundinban a közelmúltban csalódtam így távoltartom magam a további szimpátiától, még ha a Máriahimferstrasszén igen szeretek megfordulni időnként. Nem gondoltam valaha, hogy ezt a szót így leírom, de kegyed győzi szótára nagy segítségemre van új szavak elsajátításában. Tádzsikisztán, Üzbegisztán, munka kedvem nincsen, osztán?

,, 2019.01.03. 10:42:04

@moletty: az a közmondó se büszkélkedhet a biosz tudásával...

Angora Cardi 2019.01.03. 10:42:39

@,,: van facebook fikázó? megyek megnézem magamnak :D kibicelni könnyű, úszni az árral, na az a munkás

moletty 2019.01.03. 10:43:09

@csillagporszem: Változnak az idők! O1G is volt forradalmár, meg "ruszkikhaza" vezér meg keresztenydemokrata meg illiberális lófasz....
szóval igen : E pillanatban G1G essen ki! Attól még VVV is ki fog, mert ha visszamegy újra rémesen irritáló lesz!

Angora Cardi 2019.01.03. 10:43:58

@MosóMaca: győz az igazság jobban büntetne, akkor kiveszek pár nap szabit a vv alól :D

moletty 2019.01.03. 10:44:15

@,,: Nem is úgy értette : 12vármegyés a srác :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 10:44:56

@moletty: heverő pasi.. :)))))))) tudnék mutatni százat, akik utálják a testesebb lányokat

@Angora Cardi: a Máriastimferfrasszét én is kedvelem, évente egyszer átruccanok korzózni, akarom mondani illedelmesen fagylaltozni. esetleg talán idén megtehetnénk közösen, amennyiben a nemes hölgy óhajtja. egyébként, osztrákiából még döglött macskát sem szabad, nem hogy freundint.

moletty 2019.01.03. 10:45:57

Az miből következik, hogy Era is sexmunkás ? A képe valami hirdetésféle vagy hogy ?

MosóMaca 2019.01.03. 10:46:33

@csillagporszem: Neked tényleg nem tűnik fel, hogy g1g karaktere az elejét kezdve fals?! A legelejétől a lelkek szépségéről pofázik, miközben a legtöbbet kritizálja mások külsejét. Folyamatosan csak azt látni, ahogy alamuszin sutyorogva ekéz valakit. Kicsit kiakadt?! Ne vicceljünk.... ekkora hisztit jelölés miatt még senki nem vágott le a VV-k történetében, amit még el is fogadtam volna, ha kitombolja magát és lehiggad. De ő nem tudja feldolgozni. Ha petike hagyja tegnap, még most is darálná egy szuszra az őt ért valótlan sérelmeit. :D És igen, Ribi egy ribi ettől még, de a mérleghintán viselkedésben most ő került feljebb, sokan ezen a véleményen vannak most.

moletty 2019.01.03. 10:47:03

@úgymond olvasó mmkk: Akkor bocsi TEsó ne hari de a sunázás visszavonva!
Gondoltam rá h. buzi leszek, de Greg elvette a kedvem !

,, 2019.01.03. 10:47:07

@Angora Cardi: annyira nem volt fikázás, bár jómagamat mmkk a butácska ordibálások közé sorolnám:DD
(most már tényleg off):)

Angora Cardi 2019.01.03. 10:47:24

mai napon van a Föld legközelebb a Naphoz

Angora Cardi 2019.01.03. 10:48:13

@,,: Már látom, de ne mértek egyet vele.
veled viszont mmkk :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 10:48:25

@,,: nem láttam a tegnapit, aludtam, de majd megnézem, és bólogatok :)

csincsilla72 2019.01.03. 10:48:32

@csillagporszem: Ne gondold, hogy Ribit bárki is szereti. De engem személy szerint a Greg-Zsu-Renyhe hármasa irritál a legjobban. Ha Greg elhullik, Renyhe és Zsu teljesen összeomlik. Nekem speciel nem jön be a "minden pillanatban színházat csinálunk, fő, hogy vegyen a kamera" taktika. Vivike sem fogja ezt a játékot megnyerni, de ezt a kört még vigye, utána kieshet ő is.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 10:48:53

@moletty: azt hiszed, veletek könnyebb, mint a nőkkel? :)

moletty 2019.01.03. 10:49:11

@MosóMaca: De hát miről beszélünk basszátok meg ???
Egy faszi aki Ken babának szeretne kinézni és legjobb barátnője Geronazzzo Picsaszáj Mária azt NEM érdekli a külsőség csak a belső szépség ?????
eszemfaszommegáll !

bElannaTorres 2019.01.03. 10:49:26

@csillagporszem: így van, hamar elfelejtődnek a dolgok, greget meg sokan az elejétől utálják, akkor az volt a kifogás, hogy szarkeverő, de most hogy a kedvenc roli is az, már mást kell mondani, még jó hogy volt egy rossz napja, így van indok. Egyszerűbb lenne mondani, hogy utálom az affektálós pofáját, azt hogy imádja magát stb.
Nekem greg még mindig inkább érdekes játékos mint vivi, ezért rá szavazok, de ha vivi bent marad esetleg, akkor kiesne végre Hunor, aki azért zavar mert még megnyeri ezzel a stílussal, csak mert szép és konfliktuskerülő.
Szóval a végeredmény nekem most mindegy

moletty 2019.01.03. 10:50:25

@úgymond olvasó mmkk: Nemtom, nem voltam még nő (jó egyszer egy kicsit igen, de elmult:)

MosóMaca 2019.01.03. 10:51:15

@Angora Cardi: pedig ma semmi ereje a napnak :/

Angora Cardi 2019.01.03. 10:51:24

@úgymond olvasó mmkk: idén is tervezek oda utat, örömmel rónám együtt a betont kiskegyeddel, tavaly kétszer fordultam meg ott, idén is legalább annyiszor el tudnám viselni, akár többször is; na tessék, ha hamarabb tudom hogy onnan még macskát se akkor előbb lett volna felnyitva a szemem, méghogy sógorok, eh..

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 10:53:00

@moletty: akkor megsúgom szépen halkan, hogy semmivel nem egyszerűbb veletek, mint a nőkkel :)

moletty 2019.01.03. 10:53:46

@úgymond olvasó mmkk: akkor sellő-csillámpóni-bádogember-lófasz leszek :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 10:54:28

@Angora Cardi: örömmel világosítom fel kegyedet azokról a helyekről, ahonnan még döglött macskát sem

csincsilla72 2019.01.03. 10:54:59

@MosóMaca: Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor leigénytelenezte Erát, mert erős szemüveget hord. Mintha Era hibája lenne. Nos, nálam akkor meg az az igénytelen, ha nemi identitása miatt valaki hülye outfitben parádézik.

fujimo 2019.01.03. 10:56:34

@Angora Cardi: második napja próbálok úgy tenni, mintha csinálnék is valamit... de már ez is egyre kevésbé megy... :/

...otthon a zasszony azzal várt, h látta, h egész nap fórumoztam... és zavarta is, mivel ha nem vagyok otthon, örülne ha olvasnia sem kéne... nah, hát ez a romantika... :DDD (ez úton is cupikázlak édes :* <3)

Sanda.Ipse 2019.01.03. 10:57:37

@csillagporszem:
Amit te szereplésnek nevezel, én inkább a nézők fárasztásának. G1G-nek még csak humorérzéke sincs. Egyébként Vivient nem benn tartani kívánjuk, hanem kitakaríttatni vele G1G- aztán ő is mehet a levesbe.
Finoman így fogalmazol: "VVGreG - kiválasztáson meg utána egy kicsit kiakadt...". Én ezt nem kis kiakadásnak nevezném, hanem az legprimitívebb reagálásnak egy jelölésre a VV-k történetében. Neki miért kéne párbaj nélkül, surranópályán bejutnia a döntőbe? Erre az egyetlen kérdésre válaszol, kérlek.

csillagporszem 2019.01.03. 10:58:15

@MosóMaca:
“A legelejétől a lelkek szépségéről pofázik, miközben a legtöbbet kritizálja mások külsejét.”

Ezt elfogadom. Nem szimpi, hogy ennyire felszínes Greg és a külső alapján ítél meg embereket de sokan fikázzák itt a csajokat (Rolit miért nem, ez érdekelne), hogy mennyire elhíztak a csajok és fúj miért mutogatják magukat félmeztelenül (mintha Roli nem tenné...) szóval nem gondolom, hogy a kommentelők többségének ez a baja vele :) Meg különben elismerte, hogy rossz ez, hogy a külső alapján barátkozik emberekkel, szóval legalább belátja a hibáit :D De egyébként nem azt mondom hogy tökéletes, de vállahatóbb mint Vivi és legalább néha vicces ami sajna Viviről sosem volt elmondható.

@bElannaTorres:
“Egyszerűbb lenne mondani, hogy utálom az affektálós pofáját, azt hogy imádja magát stb. “

Azt senki soha nem fogja beismerni, hogy felszínesen ítélkezik és dönt :)

fujimo 2019.01.03. 10:58:49

@MosóMaca: vúúú... +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 ...vagyis olyan +200... :)

moletty 2019.01.03. 11:00:53

@Sanda.Ipse: EKG ! ÉS mi az hogy "nem érdemelte meg" ????
Hát mi a faszomért van ott, ha nem azért hogy küzdjön "életre halálra" a 36milláért ?
Amit nem tiltanak benn azt mindent lehet ! Nincs barát csak ellenségek max. ellenfelek !
Aztán majd a NÉZŐ eldönti ki az aki szimpatikusan küzd !

MosóMaca 2019.01.03. 11:00:57

@fujimo: pacsi
@csincsilla72: era tényleg igénytelen volt,de nyilván nem a szemüveg miatt,de értem amit mondasz. Nálam először ott rúgta el a pöttyöst,mikor beszólt,hogy a takarítás a nők dolga! Jakérem,a nemek nem számítanak?! Tiszta kamu és identitászavar az ember

fujimo 2019.01.03. 11:00:58

@bElannaTorres: "utálom az affektálós pofáját, azt hogy imádja magát stb. "

...az is... és stb. is... :)

fujimo 2019.01.03. 11:02:00

@csillagporszem: ...szerintem ez nem azt jelenti... ezt a zsuban is utálom, de az stb sokkal tartalmasabb... :D

...mé zárná ki a kettő egymást? :) ^^

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 11:02:21

főzök inkább telyát, elipszilonos lyével

moletty 2019.01.03. 11:03:37

@csillagporszem: De egyszer igen : amikor eljátszotta a horror csajt nagggyonnn hitelesen !
( A két macsó ott fosott a sarokban és nekem valóságosnak tűntek :)

csillagporszem 2019.01.03. 11:07:15

@bElannaTorres: egyébként annyira engem sem hat meg ha kiesik Greg :D
Most jelenleg talán Zsuzskának drukkolok, hogy nyerjen a végén és most kicsit elszállt, mert elhitte, hogy ő a legnépszerűbb, jót tenne neki ha kicsit visszavenne és ha Greg kiesne akkor ez szerintem megtörténne. Roliék mégjobban elhinnék, hogy ők irányítják az egész játékot és mégjobban elszállnának, Hunorka pedig leírhatná magát Vivike által szóval ha őszinte akarok lenni, jobb lenne ha Greg esne ki. Mondjuk nem fog, de tébyleg nekem is mindegy marad e, megy e :D Csak azt nem értettem mi ez a nagy gyülőlet most Greg irányába :D

fujimo 2019.01.03. 11:07:17

@csillagporszem:
“...de sokan fikázzák itt a csajokat (Rolit miért nem, ez érdekelne), hogy mennyire elhíztak a csajok és fúj miért mutogatják magukat félmeztelenül (mintha Roli nem tenné...)"

ezt meg én fogadom el... roli is hordósodik keményen... és igénytelen is... és kifejezetten ocsmány volt ő is az asztalon tangában... (annak ellenére, h az valami feladat volt talán?)

...de a többi esetében... nem ez az igazi negatívum... rolinál meg össz ennyi van kb... meg hogy fradista... és szereti a focit... de ez meg az én nyomorom... sajna a hazai taoközélet megutáltatta velem még a fooozbal játékot is... :)) (meg hogy a hazai harcművészek negyed annyi pénzt nem kapnak 80x komolyabb sikerek után... de ez meg már valahol a kapitalizmus hibája... szóval gondoljuk újra a döntéshozási rendszerünk után a gazdasági modellünket is...)

off-off :)

moletty 2019.01.03. 11:10:55

MEGTALÁLTAM A TUTIT:

"Zuzuval együttélni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
:D :D :D

0.5 bit 2019.01.03. 11:15:52

@csillagporszem: "VVGreG - kiválasztáson meg utána egy kicsit kiakadt ..."

Jobban kiakadt, mint Radics, amikor vesztett úgy, hogy ez még csak a kiválasztás volt.

Én nem bírtam sem Csokit sem Ánuszt, mert elkezdtek szerkesztőt játszani és egy hónapra előre lezsírozták az adásmenetet, de azt javukra kell írni, hogy normálisan viselték a kiesésüket.

"... ami tartott egy kis ideig de nem sokáig ..."

Annyira nem sokáig, hogy még az esti adásban is folytatódott. Nekem az az érzésem, hogy a sértettsége ki fog tartani a párbajig. Ha esetleg valami véletlen folytán talán kiesne (amire én nem látok sok esélyt), akkor azt gondolom Radicsnál is rosszabul kezelné azt, legalábbis az elmúlt néhány napos viselkedése erre mutat.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 11:20:40

@MosóMaca:
Kérdés: "Mi az a munka, amit soha nem csinálnál?" Válasz: " ...takarító. Az nem szeretnék lenni"
www.youtube.com/watch?v=vLWPeRuEEUg

MosóMaca 2019.01.03. 11:25:58

@Sanda.Ipse: számomra tök fura, hogy elvileg ápoló. Azért az ápolóknak meg kell csinálni sokak számára "gusztustalan" dolgokat is, amik egy lakástakarítháshoz sehol sincsenek... Vagy ott is kikéri magának?!

bElannaTorres 2019.01.03. 11:27:43

@csillagporszem: igen még jó is lenne Zsuzsinak, ha kiesne greg. Az a baj, hogy Hunor még felhozhatja magát ha visszavesz a csajozásból, meg böfög még egy “okos” mondatot érzelmes hangon valamelyik lánynak, minden el lesz felejtve neki.
Maximum Ánusz az aki nem felejt :D És még ő segített Rolinak a szavazáson:))

Sanda.Ipse 2019.01.03. 11:30:51

@MosóMaca:
Őszinte legyek? Nem tudom elhinni, hogy ténylegesen ápolóként dolgozik. Az a munkakör (hivatás) empátiát kíván és önzetlenséget. Egyik tulajdonság sem jellemző rá. Ráadásul neki saját bevallása szerint a külső 99 %-ban számít. Beteg vagy idős emberek nem túl vonzóak. Lehet, hogy esetleg egy ilyen sulit elvégzett, de én abban is kételkednék.

2019.01.03. 11:30:58

@csillagporszem: @0.5 bit: Igen, csillagporszem valszínűleg egy másik műsor néz. :-DD

Angora Cardi 2019.01.03. 11:31:30

@MosóMaca: szél ellenben levitte a fejemet reggel

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 11:32:08

ha hunor nem lenne ilyen szép, meg drukkolni is tudNÁK neki

Maximista vagyok 2019.01.03. 11:33:30

@úgymond olvasó mmkk: szájbavágom és akkor nem lesz olyan szép

Angora Cardi 2019.01.03. 11:33:53

@úgymond olvasó mmkk: így aztán Hajrá Lacika a nép gyermeke :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 11:34:15

@Angora Cardi: codászan pompász

@Maximista vagyok: hülye, annyit kapnál érte, mint egy rendes emberért :D

2019.01.03. 11:34:46

@Sanda.Ipse: Szerintem lehet, hogy csak ilyen tolókocsi-, gurulóságy-tologató. Egyszer voltam kórházban, és ott ilyen srácok tolizzák az embereket műtétre, vizsgálatra. Ezek is az áplókhoz tartoznak. Én el tudom G1G-t képzelni ebben a feladatkörben, és még jól is csinálja, szerintem.

Azért most hajrá Ribi!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 11:35:21

@csincsilla72: @MosóMaca: Marad a Szentháromság, már most borítékolom. Az átlag nézőt elviszi a szirének éneke. Már most mehet az újratervezés!

Sanda.Ipse 2019.01.03. 11:39:54

Ha már a külsőségeknél tartunk, a pózolós versenyben a nők között magasan kiemelkedett Vivien teljesítménye. A teste is a legfeszesebb, a pózai is a legjobbak voltak. A fiúk nem mertek rá szavazni, nehogy kitörjön a III. Vh.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 11:40:50

@Spitzbauer: az is ápoló? Nem tudtam:)

Maximista vagyok 2019.01.03. 11:41:29

@UdvariatlanBolondvagyok: Nem lesz azzal gond. Visszamegy a csillámfaszláma aztán le kell venni róla a lilát. Vagy ki kell ütni 8 napon túlira...

MosóMaca 2019.01.03. 11:42:01

Igen, jó lenne, ha a Zsu rajongó@Spitzbauer: @UdvariatlanBolondvagyok: én ugyanezt gondolom, hogy kb betegtologató lehet. Oda szoktak iskolázatlan fiúkákat felvenni. De hogy ennek a mosdatáshoz, ágytálazáshoz, gyógyszerezéshez semmi köze, az tuti

2019.01.03. 11:43:07

@Sanda.Ipse: Nem biztos. Vagy kegyesen ápolónak hazudta magát, vagy csak simán hazudik, vagy én teoretizálok csak itten.

KapitányG 2019.01.03. 11:49:05

@MosóMaca: Azt írták róla anno, hogy szakápolóként dolgozik

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.03. 11:53:35

@csillagporszem: ha komolyan akarom venni, akkor ez egy fogós kérdés. Vivi gáz, Greg meg hát nekem különös egy egyed. Van akkora szarkavaró, mint Adri csak jobban leplezi mert a Rúdlény és Zsu ott van mellette...

Szívem szerint nem is szavaznék... mindamellett ha az emberséget nézük akkor Greg maradjon bent, ha azt nézzük kinek volt személyiség fejlődése a műsorban akkor Vivi...

MosóMaca 2019.01.03. 11:54:43

@KapitányG: hát oké, az egészségügy tényleg megérett a pusztulásra, nem csodálkozom én semmin, amilyen munkaerő hiány van... Bár furcsa, tényleg nem tudom elképzelni, ahogy a klasszik ápolói funkckat ellátja, meg bejár műszakba. Persze az is lehet, hogy itt felvette a csillámpónis nyafizós imidzset, az életben, meg egy felelősségteljes, stramm pasi....

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.03. 11:57:16

@csillagporszem: srác, olvasd el még egyszer, amit írtam. az önreflexió hiánya és a túltolt “mi jók, ők rosszak” kép miatt szeretném, ha most Greg távozna.

ez semmivel sem menti fel 3Vt, aki remélem, szintén kiesik. ő sem jobb ember Gregnél, kicsit sem.
ha már hasonlítgatni akarsz, én Renikét szeretném kibaszarintani a villából, amilyen hamar csak lehet. azt a showműsort és földönfetrengést pedig minden gyereknek egyenként be szeretném mutatni, hogy ne szülessen és nőjön fel még egy ekkora debil ezen a bolygón.

visszatérve Gregre: ideális fidesszopó és ner katona ezzel a kétosztatú, sulykolt világnézetével. húzzon a véres faszba azonnal.

MosóMaca 2019.01.03. 11:58:09

Megint elnyelte a blogmoci az irományom felét.... Naszóval, Greg kapcsán fentebb valakinek arra szerettem volna reflektálni, hogy ideje lenne, hogy a Zsu rajongók is észrevegyék végre, hogy többet árt kiskedvencüknek ez a barátság, mint használ. Még pár ilyen nap, és teljesen oda lesz Zsu bolondos ártatlansága, tiszta szívűsége, stb. Mert az elmúlt napokban, egy hihetetlen gonosz, rosszindulatú énjét sikerült megvillantania hála greg védelmének.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 12:04:17

@MosóMaca: a videója nem azt tükrözi, amit elküldtem neked. (életcél, stb.)

MosóMaca 2019.01.03. 12:05:12

@Sanda.Ipse: nem néztem meg, mert dolgozóban vagyok :/ meglássák :)

Sanda.Ipse 2019.01.03. 12:10:20

@MosóMaca: OK. Én is:)
Amúgy érdemes...

2019.01.03. 12:12:01

@MosóMaca: Normál menetben 2 dolog történhet:
1. G1G visszamegy: hatalmas arc, diadalmámor, Süsü és Renyhe meggyőzik magukat hogy mekkora királyok. A jók még jobbak, a GONOSZok még GONOSZabbak lesznek. (Nem.)
2. Ribi megy vissza: hatalmas arc, diadalmámor, Süsü és Renyhe meggyőzik magukat hogy mekkora királyok annak ellenére, hogy a nézők hülyék. Persze előbb ajvékolás, átkozódás, bosszúforralás. A jók még jobbak, a GONOSZok még GONOSZabbak lesznek. (Nem.)
Plusz özv. Feketéné Kibaxott Ribanc tovább szőheti a hálóját, ami azért szintén egy érdekes vonal, mert itt még tippjáték is van rá, ugye. Bár, szerintem, vasárnapig már rutinná válik a kexelés Hunyorral.

MosóMaca 2019.01.03. 12:32:54

@Spitzbauer: aha, kb igazad lehet. Zsu és renyhe mmkk királyok és csakis a másik lehet gonosz, ami vagy bebizonyosodik, vagy mindenki hüje :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 12:37:54

@adamskij: Hidrogénszőke fingja nincs a Ner-kompatibilis ganéjról...A felelhető jellemhibáiból, valóban megfelelő prototípus. Álszent, paranoiás, ellenségkereső, haszonleső, dörgölőző gyűlölködő, és a saját felelősségét másokra hárító, mindenkin átgázoló, törtető csinovnyik.

LAZAGUMIPÓK 2019.01.03. 12:48:27

@Sanda.Ipse: Gondolta ,belevisz egy kis humort- a leápolót ápolóra változtatta. :D

zeddez 2019.01.03. 12:59:55

Szerintem, ha a Ribi megy vissza, akkor a Zsu meg a Reni ütőeret vág...
Hunor meg napokban még megrépázza Ribit, hogyha mégis Ribi esne ki, akkor legalább vkit levarrjon már, mert a felhozatal erősen beszükül a lehetőségekben

:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 13:01:16

@LAZAGUMIPÓK: És a prosztatásoknál nyomja, mint Marla Singer:
-"Amit birtokolsz, az birtokba vesz'"...DDD

ibsen 2019.01.03. 13:01:37

Sziasztok!

@Spitzbauer: A szakápoló feladatai, ami Greg végzettsége.

Ápolási, kezelési tervek alapján ápolja és gondozza a betegségek, sérülések vagy egyéb testi vagy szellemi fogyatékosságban szenvedő embereket.

Feladatai:

a páciensek betegápolási igényének felmérése, tervezése, biztosítása és értékelése az elfogadott gyakorlat és normák szerint;
klinikai beavatkozások elvégzése, illetve közreműködés ezek elvégzésében;
a páciensek gondozásának koordinálása más egészségügyi szakemberek és egészségügyi team-tagok bevonásával;
gondozási tervek kidolgozása és végrehajtása más egészségügyi szakemberekkel együtt a páciensek biológiai, szociális és pszichológiai kezelése céljából;
egyéni gondozás, kezelések és terápiák nyújtása, beleértve a gyógyszerelést is, valamint a kezelésre vagy gondozási tervre való reagálás figyelését;
az egészségmegőrzés és a betegség-megelőzés elősegítése egészségügyi oktatásban és egyéb egészségmegőrző tevékenységekben való részvétel révén;
a páciensek és családjaik kezeléssel és gondozással kapcsolatos kérdéseinek megválaszolása, tájékoztatása.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 13:02:50

vajon mikor jön az sms a belügyminisztériumtól, hogy üljünk át másik autóba?

ibsen 2019.01.03. 13:03:28

Kíváncsi vagyok lesz-e valamilyen hatása az elzárásnak arra ki fog győzni a fitt héten.

csillagporszem 2019.01.03. 13:06:02

@adamskij:
“srác, olvasd el még egyszer, amit írtam. az önreflexió hiánya és a túltolt “mi jók, ők rosszak” kép miatt szeretném, ha most Greg távozna.”
Oké, ezt elfogadom, hogy idegesítő lehet. Engem is idegesít, hogy Roliék állandóan azt nyomják mi vagyunk itt az okosak ők meg a buták. Amúgy nő vagyok, de nem lényeg :)

Reni engem is idegesít az állandó szereplési vágyával, de még mindig benne nyílvánul meg a legtöbb emberség. Ott vannak Roli “barátai” és mégis Reni volt az aki rászólt, hogy menjen be, hogy ne járassa le magát és nem ez volt az első amikor ilyen normálisan viselkedett valakivel. Más kérdés, hogy sok a csaj, de inkább ezt nézzék a fiatalok, mint azt, hogy egy 18 éves csaj 2 hónap alatt 3 faszival is megdugatja magát. Melyik mutat rosszabb példát? Mondjuk nem hiszek abban, hogy egy ilyen műsor népnevelésre való, mire ezt a műsort megnézik a fiatalok addigra a szüleik már átadtak nekik valamilyen értékrendet, nem ez fog rajtuk rontani vagy javítani :)

fujimo 2019.01.03. 13:06:53

@UdvariatlanBolondvagyok: ...baszki, a mélypontot elérni nem jógakurzus... melyik idióta álneved az igazi, tyler?! ... <3

...gondolom akkor a mátrixot sem szeressed abból az érából... :D ;))

...és akkor mán pont az i-re... => www.imdb.com/title/tt0243017/

...de belőled kinézem, h láttad mán... :)

fujimo 2019.01.03. 13:07:28

@fujimo: jah, akartam volt mondani, h tessen meglesni, szintén akkori eresztés... :)

2019.01.03. 13:08:03

@ibsen: Köszönöm. Amikor betegtolizónak gondoltam őtet, akkor nem volt a fejemben, hogy mi a végzettsége, csak hogy ápoló. Remélem meg tudsz bocsájtani. Ha nem, nem :-DDD Attól még lehet ám betegtolizó. Vagy te G1G közeli ismerőse vagy? Ha igen, igen. :-DDD

A másik, hogy valakinek mi a végzettsége, meg mi a munkaköre az két külön dolog. Remélem ezzel az információval meg én tudtam most segíteni neked. Cak egy példa: OVi is jogász, oszt küldd már el a jogász feladatait, lécci: meglátjuk, hogy azt csinálja-e. Nalátod!

MosóMaca 2019.01.03. 13:09:32

@ibsen: de ehhez nem kell főiskolai végzettség? "klinikai beavatkozások elvégzése?!

ibsen 2019.01.03. 13:13:09

@MosóMaca: egézségügyi szakközép kell hozzá

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 13:14:45

@MosóMaca: ő szerbiából származik, nem? szerintem ez minden országban máshogy van, az én végzettségemhez itthon főiskolát kell végezni, osztrákiában meg szakközépiskolai végzettségként tartják számon, mert az érettségivel automatikusan megkapják.

MosóMaca 2019.01.03. 13:16:50

@úgymond olvasó mmkk: nem tudom, de igazából belegondoltam és nem is releváns. Attól, hogy mi egy lusta, finnyás kis pletykagépnek látjuk, lehet, hogy tényleg szakápoló. Csak gondoljunk bele, hogy mennyi ember végez olyan munkát, amihez semmi készsége nincs. Meg az is lehet, hogy Gregnek van, csak tényleg mi ítéljük meg őt rosszul. (mert nem szívvel kommentelünk!!!)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 13:19:16

@Spitzbauer: Még focistának is jobb lett vón. Ott már aligha lehet kárt tenni....
Egyébként jó hír: A magyar válogatott idén még veretlen!

Pamutbojt 2019.01.03. 13:31:04

G1G inkább a skarlát betűt választaná, mint a kendőt. Hihetetlen, hogy megint végignézették a kiválasztásos hepciáskodást... Óriás egója nem hagyja, hogy megértse a játékot. Mekkora csapás lenne neki, ha pont 3V ellen esne ki...

shopper 2019.01.03. 13:40:00

ratyi vagy ribi ez itt a kérdés...mindkettő biohulladék

2019.01.03. 13:41:44

@UdvariatlanBolondvagyok: Ne szidd a legényeket! Bár nemigen követem a focit (de!), de Bödőcs híradójában láttam, hogy világbajnokok lettünk tavaj. Mit akarsz még! :-DDDD
www.youtube.com/watch?v=mJBBz-UqAbQ

Maximista vagyok 2019.01.03. 13:43:01

@Spitzbauer: plusz ami vitathatatlan, hogy idén még nem kapott ki a válogatott!

ibsen 2019.01.03. 13:44:39

@csillagporszem: Reniben van emberség, de tud szerepelni is rendesen ami már sok. Roli én vagyok itt az ész dumája éppolyan szánalmas mint a másik oldal szívből játszunk. Tegnap Roli nem tudta megmagyarázni Reni kérdésére, miért mondta azt a visszatérésekor hogy szívből fog játszani ezután, mert ez nem következett be. Kamus fasz.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.03. 13:44:50

@csillagporszem: kérlek mondd, hogy csak viccelsz és iróniából gondoltad, hogy a vv9 egyfajta erkölcsi iránytű kéne legyen.
ez a széria egész megdöbbentően alpári, a trashből is a szemét. válogatott idióták és szabadon kerengő őrültek vannak többségben a még résztvevő játékosok között. nem sok szerethető dolog maradt a valóvilágban, egyedül a csoportdinamika érdekes és látni, melyik játékosnál hol szakadnak el az idegek.

Gregnél épp most szakadt el, ezért is gondolom, vagy most, vagy hamarosan kiesik. persze tök szuper visszajelzés lenne a magyar társadalom elfogadási mértékéről, ha egy meleg srác valóságshowt nyerhetne, de basszameg, ez a vak komondor országa, ahol a nőknek szülniük kéne és kitakarítani a lakást főzés után, hogy csillogjon mire hazajön a pálinkázástól spicces férj és kezdődjék a bagzás a tv2 vagy a migiriadók híradójára.
teljesen nyilvánvaló, hogy se Greg, se Vivi nem jut el a döntőig.

Renike meg 40 éves korára az M0ás egy félreeső szakasza mellett fogatlanul szopja a retkes faszokat négyezerért, amiből hármat lead aktuális stricijének de továbbra is oltári nagy humánus szíve lesz, mert ő aztán nem akar elzárni senkit. nyilván szívből játszik ez az ártatlan lány, nem érdekből, azt ugyan sose!

fujimo 2019.01.03. 13:47:55

ne kiabáljuk el... láttunk más sok visszamenőleges hatályú szopást - szopatást... lehet hogy már kikaptak a jövő héten... :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 13:48:44

@Maximista vagyok: a magyar válogatottnak idén annyi pontja van, mint argentínának, németországnak, brazíliának és portugáliának együtt!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.03. 13:49:49

A Vivivel egyébként mentális problémák vannak. Egyenes útja van lánynak a prostitúció felé... ha nem fogja valaki kezelni a lányt akkor meglesz a következő VV Fannink...

fujimo 2019.01.03. 14:02:36

@adamskij: uhh, erről ez jutott eszembe... =>

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=782205835512295&id=100011686567510

nem tom, vótt-e már..

nagyonofff... :/

ibsen 2019.01.03. 14:02:49

@adamskij: Nem hinném hogy Greg reprezentálná a magyar melegeket. Egy hisztérika is megosztja a nézőket (lásd Baukó aki döntős lett) és akkor inkább ő mint egy ilyen meleg. Lehet ha egy olyan meleg srácot tettek volna be aki nem affektál, még ránézésre sem mondanád meg róla hogy az, az több nézőnek tetszene. Viviek pedig direkt lett castingolva nagy arcával, a póthajával a kilónyi sminkjével meg a borzalmas stílusával.

fujimo 2019.01.03. 14:05:10

@úgymond olvasó mmkk: azt hiszem lenne helyed a ksh-nál... :D :D :D

fujimo 2019.01.03. 14:07:14

@ibsen: ez érdekes, mert engem alapból nem zavar a külső... sokat forgolódtam ifjú titán harcos koromban felállított taréjjal olyan kinézetű alakok között, h arra egy járókelő reflexből keresztet vet... (megtörtént :D)

...viszont ahogy egyre jobban került felszínre a csillámmáz alatti szutyok, annál inkább volt visszataszító a sok külcsíny balfaszság... :o

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 14:07:53

@Maximista vagyok: tejbetök :D

@fujimo: ne sértegess, ha megkérhetnélek :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 14:13:26

@Maximista vagyok: vége a családok évének, jut eszembe. most zokogok.

MosóMaca 2019.01.03. 14:13:49

@ibsen: vagy egy olyat, aki teljesen tisztában van a saját nemi identitásával és nem ideologizálja azt baromságokkal, mert maga sem tudja, mi akar lenni. Vagy hozza a sitcomok, romantikus vígjátékok tipikus vicces meleg figuráját.

ibsen 2019.01.03. 14:14:05

@fujimo: Gregnél ez egy szerep is valahol ahogy a Ken dolog is, nekem speciel nem tetszik de van akinek a sellő vonallal együtt bejön. Szerintem megvan a magához való esze és ugyanúgy mint Roli vagy Adri kavarja dolgokat. Nem tudom milyen a való életben, de itt az érdekei szerint cselekszik mint sokan mások.

ibsen 2019.01.03. 14:16:09

@MosóMaca: Greg szerintem tisztában van önmagával. Aki ezt csinálja a tévében nap mint nap mint ő az nem most kezdte a pályát:-))

Maximista vagyok 2019.01.03. 14:16:19

@úgymond olvasó mmkk: 2019 a hajléktalanok vagy a kilakoltattak éve lesz állítólag, még nem döntöttek róla a ramszeszék

MosóMaca 2019.01.03. 14:20:04

@ibsen: ő maga vallott valamelyik nap,hogy szeretne már önmaga lenni,nem elbújni egy ken baba álarca mögé. Meg arra célzok,hogy mondja azt,hogy meleg pasi vagyok,ennyi. De ő jön ezzel a pán,meg sellő,meg mittomén én milyen vonallal,amiről maga sem tudja,mit akar kihozni. Vagy csak nem tudja magát szerepben tartani. Mindenestetre szerintem nagyon nem önazonos.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 14:23:04

@Maximista vagyok: szerintem brüsszel leigázásának éve lesz :D

rostás 2019.01.03. 14:23:12

@csillagporszem: Greg iránt azért "ilyen nagy a gyűlölet", mert az egyik legócskább jellem odabent. Nem szeret ő ott senkit, csak a saját, félresiklott egoját imádja. Még nem láttam így viselkedni senkit kijelöléskor. Mégis mi a fenét képzel magáról, kicsoda ő?! Őt nem lehet kijelölni, hanem mindenkinek leborulva kell őt a döntőbe engedni? Állandóan a szeretetről, meg elfogadásról, meg őszinteségről pofázik, de csak úgy fröcsög belőle a gyűlölet és az útszéli trágárság, ha valaki véletlenül nem ért vele egyet a legkisebb dologban. Gyalázza a fiúk hármasát, mert "taktikáznak" (ó, édes istenem, bár tudnák, hogy ez a szó mit jelent igazából), de ő persze a két egybites "barinőjével" mindent megbeszélhet, az "lélekből játszás". Amúgy az különböztet meg minket az állatoktól, hogy uralkodni tudunk az ösztöneinken és az érzelmeinken, tehát ez az "érzelemből játszik" (értsd: a pillanatnyi hangulata alapján hoz döntéseket) = jó, "tattikázik" (értsd: felméri a lehetőségeket és megpróbálja a következményeket mérlegelve a saját számára optimális döntést hozni) = rossz, egy egészen primitív gondolkodásról árulkodik. A fékezhetetlen gyalázkodó hisztije, pedig minősíthetetlen. Így a segédmunkások nem beszélnek egymással, ha másnap még együtt kell dolgozniuk, ez meg a legszemélyeskedőbb sértéseket vágja a játékostársai fejéhez, majd elvárja, hogy őt kedveljék és legyenek vele udvariasak. Úgy játszik Zsuval ahogy akar. Annak a szerencsétlen kis ostobának gyakorlatilag nincsen egy saját gondolata. Lesi a Sellőfiút, és azt mondja, üvölti, sikítja amit tőle hallott, csak még nagyobb hangerővel. Mindig annak van igaza nála, akivel utoljára beszélt. Tulajdonképpen Zsunak nincs is személyisége. Én első perctől utálom Vivit, és mindent amit ő képviselt, de most a Greghez meg Zsuhoz képest egy összeszedett, kulturált személyiség. Jöjjön vissza, aztán majd később ki lesz rakva.

moletty 2019.01.03. 14:23:19

Fasz kivan a sok melegezéssel romázással, afroamerikaizással!
A "krumplileves legyen krumplileves" : a buzi az buzi a cigány az cigány a nigger az nigger !
Attól még van buzi barátom és egy volt néger kollégámat is le köcsög-niggereztem, ő meg sápadtarcúgeci -nek hívott :D :D és bírtuk egymást !

fujimo 2019.01.03. 14:24:47

@ibsen: saját érdek mindnél... Ez természetes egy társasjáték esetén... (mondjuk a tét nyilván más, de alapból ez részletkérdés)

...viszont nem ugyanúgy... rolit nem láttam rohangálni 2mp-e szerzett infókkal... haknizni körbe mindenkinek csapva a szelet és a szépet mímelve... ez számomra erős különbség... ahogy bár ő is játszik a kamerának, nem nézi hülyének a nézőt... ez is különbség... ahogy végül az is, hogy számára a szívvel játszás annyit tesz, hogy a közelebb állókat próbálja bent tartani... (ez sem nagyon életidegen) ...ezzel szemben mondjuk grog, aki annyira fullszívű... -nek... adja elő magát, ami már lyézusch esetén is erősen kétséges lenne... :)

fujimo 2019.01.03. 14:26:07

@úgymond olvasó mmkk: ha az előző a családok éve volt, akkor legyen ez a politikusok éve... :D

Rozsgyi 2019.01.03. 14:26:19

@ibsen: nekem az a bajom Greggel hogy ezt teátrális hülyeségek nem tudatosan csinálja hamemosztonlenykent. Ő tényleg megsértődött azon hogy rá rakták a jeleket, nem taktika öl játssza most ezt. Roli vagy Adri sokkal tudatosabban játszik. Ez nekem szimpatikusabb, mint a három óvodai előadó cukiskodasa, ezeket a viccesnek szánt performanszokat utoljára negyeves gyerekeknek nézték el és ott is csak a szülők. Azon mondjuk jót röhögtem amikor a kiválasztáskor Hunor lebuktatta Adrit a kavarasaert. Amilyen arcot ott vágott... :)

Rozsgyi 2019.01.03. 14:27:22

@Rozsgyi: bocs az elgépelésért, ez a fránya automatikus korrekció...

Maximista vagyok 2019.01.03. 14:28:28

@úgymond olvasó mmkk: olyat is hallottam, hogy a gázszerelő megveszi Brüsszelt is, olyanja még nincs.

rostás 2019.01.03. 14:29:41

@Sanda.Ipse: Így van. Döbbenten néztem, hogy az esetlen, ügyetlen, szétfolyó, röcögő, idétlen, hátborzongatóan grimaszoló Zsut hozták ki győztesnek.

fujimo 2019.01.03. 14:29:45

@rostás: milyen kis kifinomult volt akkor is, amikor nyeglén odabaszta rolihoz a virgácsot... megetettem volna vele keresztbe... (akkor roli virgácsán baszódott el a kis pollipudlipötty)

fujimo 2019.01.03. 14:31:10

@rostás: azt a hímek megbeszélték előre még a produkciók előtt

2019.01.03. 14:31:18

@moletty: én holnap romapecsenyét eszem egy tősgyökeres zimbabwei afroAMERIKAI (:-DD) haverommal, és melegkávét iszunk rá. (tegnap tudtam meg itt, hogy a 3in1 a buzikávé). Nem is érteni, amit írtam... :-DDDD

rostás 2019.01.03. 14:33:26

@fujimo: Ahan... értem. De mi végre?

moletty 2019.01.03. 14:34:57

@Spitzbauer: a "buzikávé"-t én is itt ismertem meg Drága kolléganőnktöl, de azóta használom !
Mondjuk nálam megy a "buziajtó bebaszódott" és a "buzimacska idehugyozott" és a
"buziwindows beszarrt" kifejezések is de az csak olyan jelzős-szerkezet mint a "kurvaanyád" vagy a "lekvár" :D :D :D

rostás 2019.01.03. 14:34:58

@fujimo: Áh... idekint egy jobb kocsmában a tizedéért eltörik kezét lábát.

Angora Cardi 2019.01.03. 14:37:02

@moletty: a lekvár ige
Mi szeretünk lekvárni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 14:39:03

@fujimo: asszem a 3as metrón láttam pénteken egy "kilakoltatott családok éve" matricát. akkor idén legyen a kilakoltatott politikusok éve, kiegyeznék vele

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 14:39:54

@Maximista vagyok: szegény nemzethy gázszerelő úr, oly sok a gyűjtenivaló és oly kevés az ellopható pénz

fujimo 2019.01.03. 14:41:25

@rostás: ...hogy szivassák a "jónak tartott" nőket azzal, h a leghombárabb kapja... :))

Maximista vagyok 2019.01.03. 14:46:50

@úgymond olvasó mmkk: az biztos hogy itthon a legmagasabb az egy főre jutó strómanok száma

ibsen 2019.01.03. 14:50:01

@MosóMaca: Ez az egész sellő meg a többi szerintem egy szerep, el lehet bújni mögé illetve játéklehetőség. Nm 0-24 ben nyomja ezt nagyon tud összeszedett lenni ahogy a másik kettő is a brigádból.

rostás 2019.01.03. 14:50:19

@fujimo: Erről lemaradtam. Kösz az infot. Így már értem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 14:53:35

@Maximista vagyok: Hofi után szabadon: Magyarországon az egy főre jutó hülyék száma kettő (tudom, hogy nem így van az eredeti)

2019.01.03. 14:55:31

@rostás: Ez egy szépen összeszedett gondolatmenet. Kb. minden benne van, úgyhogy most nem is kommentelek többet. :-D Estig. Vagy holnapig.

csillagporszem 2019.01.03. 15:31:57

@rostás:
Zsu-nak nincs személyisége? Ne már :D Azért túlzásokba nem kell esni :D Személyisége mindenkinek van :D Egyéniségre gondoltál? Mondjuk pont az van Zsuzskának és szerintem hülyeség amit írsz, mert ha Zsunak valami nem tetszik akkor még Greg-nek is nekimegy. Itt aki most jelenleg bábu az Lacika és Hunor, talán róluk elmondható hogy önálló akaratuk nem igazán van.

Amúgy meg alkalmi süketek vagytok és direkte nem halljátok meg amit nem akartok. Elmondták Gregék hogy nem az a bajuk, hogy Roliék taktikáznak, hanem az hogy mindezt letagadják és úgy csinálnak mintha nem beszéltek volna össze és azt mondják szívből játszanak. Ezek háborogtak a kiválasztáskor és nem a taktikázáson.

MosóMaca 2019.01.03. 15:40:42

@csillagporszem: szóval szerinted, ha odaállnak és töredelmesen bevallják, hogy igen kicsikéim, taktikáztunk, ezért kaptad a jeleket, mert ez egy ilyen játék, akkor Greg tudomásul veszi és elmegy aludni? Akkor az egész szürreális fröcsögést megúsztuk volna, amit az a három ösztönlény levágott? Mert ha igen, akkor már én is utálom Rolit! :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2019.01.03. 15:52:55

@csillagporszem: elmondták? a nagy büdös lópikulát mondták, olyan hangerővel kiabáltak, hogy alig tudta Peti befejezni a műsort.

vissza lehet nézni, mennyire kulturáltan viselkedett Greg és milyen szavakkal fejezte ki magát.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:02:29

@ibsen:
Szerep? Tévedsz. Életcél.
Nézd csak meg a videóját, ő maga állítja. Élete végéig Kenbaba akar lenni. Előtte persze némi plasztikáztatás, előtte-utána állapotról reality és hasonló igen fontos tervei vannak az életében.
www.youtube.com/watch?v=vLWPeRuEEUg

csillagporszem 2019.01.03. 16:03:12

@adamskij: most ők tehetnek róla, hogy Peti egy béna műsorvezető? :D
Egyszer elég volt köszi, nem fogom visszanézni, de aki ott alpárian ordítozott az Reni volt és Zsu, Greg elég hamar lenyugodott, de a csajoknak elnézem most, mert a Greg iránt érzett szeretet és az iránta való féltés vezérelte akkor a cselekedeteiket :DD

@MosóMaca: ki tudja mi lett volna akkor, de ettől függetlenül támogatom, hogy te se szimpatizálj Rolival, legalább már ketten leszünk akik nem bírják :D

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:04:17

@csillagporszem:
Aki egy pénzdíjas realityben szívből játszik taktika helyett, az simán hülye. Ha finoman akarok fogalmazni, egyszerűen csak nincs ott a helye.

hereverő heverő 2019.01.03. 16:04:39

@csillagporszem: Az is lehet a taktika része, hogy nem mondanak semmit, az is lehet, hogy elferdített valóságot hazudnak. Itt egyvalakinek kell tudnia a valót, a nézőnek. Greg ezerszer vetített Adrinak is, Erának is, pont ahogy érdekében állt. Greg mehet haza, már vettek neki két vödör vazelint. Illetve nem, csak a két vödör vazelin lelkét.

Cimili 2019.01.03. 16:05:56

@adamskij: nagyon jól összefoglaltad, max EKG.

MosóMaca 2019.01.03. 16:06:31

@csillagporszem: Erre azért egyelőre ne igyunk, mert még mindig rettenetesen ávol állok attól, hogy a debil csapatból bárkinek is kidrukkoljak 36millát. Legalább minimálisan tudjon már egy felnőtt viselkedni. Az meg oké, tény, hogy Peti egy szar műsorvezető, de szerintem nem is feltétlenül arra szerződött, hogy üvöltve kelljen rendre utasítania magukból kikelt idegbetegeket. Nehogy már az legyen a szar, aki nem bír túlüvölteni 3 másikat....

Cimili 2019.01.03. 16:08:07

@hereverő heverő: az uccsó mondatodra:DDDDDDDDDDDDDD

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:12:39

@csillagporszem:
Neked becsípődött Roli? Most nem ő megy párbajozni, fölösleges savazni éjjel-nappal:) Hol van még a játék vége? Addig még többször fogjuk változtatni a preferenciáinkat. Azt sem gondoltam volna, hogy valaha Vivienre szavazok, most mégis megtörtént.

csillagporszem 2019.01.03. 16:12:55

@MosóMaca: nem kellene túlüvöltenie őket ha lenne tekintélye előttük, de amíg egy egyszerű mondatot sem tud bakik nélkül végigmondani addig mit várunk? :) Messze még a vége, addig még sokminden változhat :D Lásd mindenki azt várta mikor esik már ki végre Vivi, most meg a többség őt várja vissza. Jelen pillanatban ugyan Zsunak drukkolok, de lehet eltelik 1-2 hét és Lacikának fogok vagy Hunornak. Roli az egyetlen akinek tuti nem fogok :D

@Sanda.Ipse: miért ne lenne ott helye? Kellenek olyanok is max hamar kiesnek :)

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:14:36

@csillagporszem:
Akkor most jött el G1G, szívből játszó ideje:))))

csillagporszem 2019.01.03. 16:15:06

@Sanda.Ipse: Be :) Rosszul vagyok ha meglátom a képernyőn :D Mondjuk az a jobbik eset amikor csak döglik, rosszabb ha az okoskodásait kell hallgatni :D Most mindig azoknak drukkolok akik a Rolival ellentétes csapatban vannak :D

MosóMaca 2019.01.03. 16:16:23

@csillagporszem: tisztelet?! Szerintem ezek ezt a szót nem ismerik, nem tanították meg nekik.

De azért kíváncsi lennék, hogy kit lennének képesek tisztelni és miért? Greg egy geronazzó máriát? Reni egy VV szereplőt? Mégis kik lehetnek ezeknek az embereknek a példaképek?

hereverő heverő 2019.01.03. 16:19:25

@csillagporszem: Most komolyan, Pornóbajusz Petinek tanárt kellene játszania, tekintélyt szereznie és büntetnie aki nem ül hátratett kézzel mint az ovodások? Nem felnőtt emberek játsszák ezt a játékot? Nem esetleg nekik kellene moderálniuk magukat teljesen maguktól, és nem magukból kikelve üvölteni mint a fába szorult féreg?
Költői kérdés volt.
Én még most is azt várom, hogy mikor esik ki Ribike, de nem várom annyira, hogy ne szavaznék neki MOST egy visszatérést a csillámfaszpóni ellen.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:19:55

@csillagporszem:
Mi ne tudnánk? 24 órán belül 120x leírod:)))))

Maximista vagyok 2019.01.03. 16:20:10

Én már azt várom, hogy legyen egy olyan játékos aki belemondja a kamerába, hogy: köszi nekem most volt elég, "feladom". A következő képen meg azt látjuk, hogy valamelyik társát úgy izomból szájbavágja. Na az true lenne faszom.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:21:23

@MosóMaca:
Láttuk, hogy például a tanárokat mennyire tisztelték...

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:22:32

@Maximista vagyok: LOL
Bevallom, hasonló már nekem is eszembe jutott, pedig alapból ellenzem a fizikai erőszakot.

fujimo 2019.01.03. 16:23:33

@csillagporszem: "nem kellene túlüvöltenie őket ha lenne tekintélye előttük, de amíg egy egyszerű mondatot sem tud bakik nélkül végigmondani addig mit várunk? :)"

...ezt mondjuk adom... nem bratyizni kéne... bencus leoltotta volna őket a f@szba... már az elején... aztán vigyázba állna bennük még a szhar is, ha beköszön... :))

...de a horváth éva is iszony jól tudott fegyelmezni... félistennő... ott is vicceskedtek az éden hotel lakosok... azokat is csípőből rakta a hideg zuhany alá... halkan megpendített félmondatokkal... nem üvöltve... :)

MosóMaca 2019.01.03. 16:24:53

@hereverő heverő: :) köszi, már láttam
@Sanda.Ipse: erről jut eszembe, lelépett a főni, most átküldhetnéd a linket, amit megnézésre ajánlottál, ha még megvan. Nem tudnám visszakeresni most, hogy mit küldtél

csillagporszem 2019.01.03. 16:25:12

@MosóMaca: én emlékszem még Lilu milyen volt, szerintem egy nézésével beléjük fojtaná a szót :) Na nem mintha bírtam volna, de neki volt tekintélye :D

@Sanda.Ipse: de legalább nem olyan egyhangú itt a kommentfolyam így, hogy nem mindenki Vivinek drukkol meg Rolinak :D

hereverő heverő 2019.01.03. 16:26:13

@MosóMaca: jóvanna, csak eszembe jutott :)

Maximista vagyok 2019.01.03. 16:26:26

@Sanda.Ipse: én is, de ez az üvöltözés ami bent megy, simán kihozná belőlem, nekem aztán magyarázhatná fejen állva üvöltve hogy csicskageci vagyok, de nagyon szarul járna ha elpattannék. a csillámfaszláma nem is lenne nagy feladat a nyolcéves kisfiú testével.

fujimo 2019.01.03. 16:29:02

@MosóMaca: "egyszer jól odaütni, utána csak hivatkozni rá" :)

...a tanároknál is van ilyen fegyelmezési probléma... egyrészt a bratyizás - jó fejnek akar tűnni... másrészt, ha az elején kihullott a gyeplő a kezéből, utána már nagyon nehéz visszavenni...

...volt egy magyar tanárom, akinek bejártam az óráira... (ez azért információ, mert kétszer húztak hiányzások miatt :D)

...nah ő kb egy zseni volt... úgy tudott szénné alázni (=beláttatni veled, h mattot kaptál), hogy már a kérdést sem értetted, amivel szénné oltott... az osztály meg szakadt a röhögéstől... és nem volt ott senki olyan bátor, hogy feleseljen... pedig nagyon nem voltunk jó gyerekek... :))

...kis mosolygós tömzsi bácsi nagy szakállal... de ha végtelenül kék szemeiben hirtelen vihart láttál és azok pont téged szúrtak át... ott könyörgés volt a vége... :D

hereverő heverő 2019.01.03. 16:29:25

@Maximista vagyok: a csillámfaszlámát simán tettlegesség nélkül is a halálba lehetne szekálni, szimplán a hülye manírjaira vagy a hiúságára tett epés megjegyzésekkel. Nem bírja a kritikát, na.

fujimo 2019.01.03. 16:30:12

@hereverő heverő: tudomtudom költői... de ez egy válogatott csürhe... én azon csodálkozom, h nincs itt-ott villanypásztor és ilyen csilingelős étel adagoló, mint némely karámban... :))

fujimo 2019.01.03. 16:32:24

@Maximista vagyok: :D :D :D :D :D :D :D :D

...próbáltam visszafogni a röhögést... erre megkérdezik mellettem, h "úristen, te most nevetsz"? :DDD ...ilyen elfojtott sípolást hallattam, amitől megijedtek... "inkább röhögjél"... :DDD

MosóMaca 2019.01.03. 16:34:39

@Sanda.Ipse: köszi :o Kb ezer dolgot ki tudnék belőle emelni, ami alátámasztja, amit mondtam. Hogy ez a fiú még mindig nem tudja, hogy mi is akar lenni, csak ki akar tűnni, bármi áron... Meg voltak még azért érdekes gondolatai. Pl, ezt a sellő dolgot is nemrégiben találta ki, tavaly még nem említette :D Lehet kétévente előrukkol majd az új meggyőződésével. Neki ez lesz az, ami VV, nagyő, molnár anikónak az éppen mennyire van meghízva sztorija :D

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:34:41

@fujimo: nekem egy hasonló töritanárom volt. A tanév első óráján kidobatta velünk a törikönyvet, az előadása jegyzeteiből kellett felkészülnünk. Minden órán végigfeleltette az osztályt villámkérdésekkel. Aki nem tudott válaszolni, annak annyi volt, hogy "menj haza, mond meg anyádnak, hogy hülye vagy". Tudta is mindenki a tananyagot, egy pisszenés nem volt az óráján.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:36:44

@MosóMaca: Dehogynem tudja, mi akar lenni. Életfogytig tartó Kenbaba.
Nem lehet elvenni tőle, hogy egy karakteres, nem rosszul szabott arca van. Mégis plasztikáztatni akar. Gondolom a Geno..izé Mári a példakép.

Maximista vagyok 2019.01.03. 16:38:00

@hereverő heverő: Ehhez annyit hozzátennék, hogy a bentiek közül bármelyikből ki lehetne hozni, hogy kizárják vagy feladja magától. És még csak a hangomat sem kellene felemelnem. Mindegyiknek olyan gyengeségei vannak, amikkel simán lehetne játszadozni. Támadható felületet meg szinte már mindegyik adott bőven.

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:38:53

@hereverő heverő:
Azért mielőtt kipotyog, Roli még eltolhatna egy paródiát róla. Radicsot is jól csinálta.

javier2 2019.01.03. 16:40:27

@csillagporszem: hu de jól véded a 3 kretént

Cimili 2019.01.03. 16:46:11

@Sanda.Ipse: ezzel a plasztikáztatással már zsut is teljesen megfertőzte, asszem épp tegnap említette zsu.
Azon meg teljesen lehidaltam, h hogy lehet valakinek az az életcélja, h kenbaba legyen. de meg is van a frusztrálságának egyik oka, nem lett nemzetközi hírű szupermodell.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.03. 16:47:53

@Maximista vagyok: Adri ezzel tud bent maradni, csak nincs hátország a lánynak, mert mindenkit hátba szúrt már (hozzáteszem tipikus kezdő hiba egy átlagos multi-ban)

Az a lányka meg Roli az aki tudja kavarni a port... a többiek csak bementek megedni. No jó még Vivi is "megdolgozik" a műsoridőért. Reni szórakoztató faktora hömmm kétséges... Zsu talán még jó. Olyan női Alekosz :) akár még nyerhet is

Sanda.Ipse 2019.01.03. 16:48:19

@javier2:
Hogy jól-e, az kérdés, de tény, hogy védi:)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 17:11:58

legyetek ti is bódottádosak!

@Maximista vagyok: sok benned a rejtett agresszió, te retek :D gyere csak a kanapémra mesélni! mivel retek vagy, az első alkalom ingyér lesz neked. amúgy EKG, szerintem egy este alatt tettlegességre kényszerítenének. (külön pluszpont a 8 éves tesre, nagyon röhögtem :DDD)

Sanda.Ipse 2019.01.03. 17:16:32

@Cimili:
A testmagassága azért meglehetősen hátrány a szakmában, de még Kenbábú arányaihoz képest is.

mocskosmacska 2019.01.03. 17:17:48

A nyolc órás szaunás elzárás igazából jutalom itt. Én végigaludtam volna.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 17:25:14

@Maximista vagyok: páövered, kérlek. idézni csak pontosan, szépen :D

javier2 2019.01.03. 17:29:50

belső info 60-40 tripla v -nek
gyerünk csöcsi

Maximista vagyok 2019.01.03. 17:30:13

@úgymond olvasó mmkk: jó hát én még nem vagyok azon a szinten angolból, de még csak magyarból sem :D

Maximista vagyok 2019.01.03. 17:30:59

Belső infó, valaki megnyeri februárban!

mocskosmacska 2019.01.03. 17:31:03

Vivinek meg Hunornak kellene szerintem mennie. De ezt már biztosan mondtam.

mocskosmacska 2019.01.03. 17:31:38

@Maximista vagyok: én azt is tudom, hogy olyan lesz, akinek két lába van

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 17:32:45

@Maximista vagyok: februárban? :O ki vagy te, hogy ezt így tudod előre? :O

javier2 2019.01.03. 17:33:21

külső info 55-45%

mocskosmacska 2019.01.03. 17:34:27

Hunor már hulljon ki. Unalmas és gerinctelen. Igazából úgyanúgy tárgyiasítja a nőket, mint radics, csak ő kulturáltabban, nem ilyen telep cigány stílusban, azért nem feltűnő.

Maximista vagyok 2019.01.03. 17:35:08

@mocskosmacska: és mi van ha a csillámfaszláma közben átváltozik sellővé? annak nincsen lába!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 17:38:51

@Maximista vagyok: @mocskosmacska: ebből következik, hogy greg nem nyerheti, hiszen a sellőnek nincs lába, az unikornisnak meg 4 is

Maximista vagyok 2019.01.03. 17:40:47

@mocskosmacska: Ezt nem igazán értem, de nem is akarom. Gondolom kurva nehéz lehet nemet mondani a táncra. Ohhh wait...

,, 2019.01.03. 17:42:29

@mocskosmacska: hunciról nem derült még ki h escortozik?

Maximista vagyok 2019.01.03. 17:44:43

@úgymond olvasó mmkk: matekpélda következik! ha a sellő megcsinálja az unikornis lelkét akkor hány lábú utód születik? bónusz kérdés a kegyelem kettesért: és miért nem?

javier2 2019.01.03. 17:45:27

nyuszómuszó lett a vezír ,remélem hamarosan jön
the rabbit is coming soon

Cimili 2019.01.03. 18:00:28

Nem zörgök, csak úgy kérdem. elmúlt már 17 óra?

hereverő heverő 2019.01.03. 18:01:20

@úgymond olvasó mmkk: de mindkettő a bal oldalon, jobb oldalon meg két uszony. Hátul meg lófarkas uszony?
Csodaszép lehet

0.5 bit 2019.01.03. 18:04:00

@Maximista vagyok: "és mi van ha a csillámfaszláma közben átváltozik sellővé? annak nincsen lába! "

Mint a rossz viccben, amikor a cápa helyettesíti az aranyhalat amikor elmegy szabadságra ...

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:04:37

Atyaúristen! Mi volt itt ma?! Olvasáskor mintha a vella falain belülre kerülteü volna, olyab fröcsögéseket olvastam!
@javier2: itt vagyok, bár ma le vagyok amortizálva, hogy a sok zsu és greg imádó nyervogását hallgassam amint kis kedvenceik seggét fényesre nyalják! Így lehet offlineba vágom magam, durcizom, hogy mennyi gonoszság van a földön! Nem! Inkább csak azon mennyi értetlen buta ember! :)

Maximista vagyok 2019.01.03. 18:05:29

@úgymond olvasó mmkk: most nézzük meg mennyire vagy művelt. ki Mátyás király magyarhangja?

Angora Cardi 2019.01.03. 18:07:55

@Nyuszomuszo83: egy ember több nicken... cső Nyuff

hereverő heverő 2019.01.03. 18:08:14

@Nyuszomuszo83: ne kezdd te is Nyussz, mindjárt te leszel a gonosz és a butaértelmetlen stb.
Én in general azt nem értem miért kell meggyőzni az ellentábort a saját igazukról, nem elég tudni a véleményüket és az érveket?

hereverő heverő 2019.01.03. 18:09:03

@Maximista vagyok: sajna már meghalt, Helyei László

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 18:09:59

most túlságosan bódottádos vagyok ahhoz, hogy könyörögjek, hogy ne menjetek vella színvonalba, úgyhogy azt csináltok, amit akartok :))))))))))))

Maximista vagyok 2019.01.03. 18:10:14

@hereverő heverő: jelenleg nem jó a megoldásod (amúgy igen, de nem ma)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 18:11:55

@Maximista vagyok: mivel nem Helyey László, ezért Dózsa Lászlóra (1942-) tippelek

Maximista vagyok 2019.01.03. 18:12:46

@úgymond olvasó mmkk: dikk, pedig könnyű volt. A Greg az b+ :D

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:13:56

@Angora Cardi: szia Nyuszi! Igen ezt már tegnap is boncoltuk! :) ;)
@hereverő heverő: drága én mára olyan szinten vagyok fáradt hogy konkrétan telibe bogyozom őket! Nem lesz holnap olcsóbb a kenyér ha vmelyik nyomoronc megnyeri! Tartom javaslatom itt osszuk szét és jónapot! De néhányan tényleg véresen komolyan veszik ezt, szegények, milyen lélekre utal ez??? :D Bölcsészszakon végeztem, csak nyomom a süket dumám ami egyszerű filozofálás! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 18:14:02

@Angora Cardi: megnézem a tegnapi öfit, és válaszolok, drága hölgyem :*

Angora Cardi 2019.01.03. 18:16:43

@úgymond olvasó mmkk: várom válaszát nagy tisztelettel

csincsilla72 2019.01.03. 18:20:21

@hereverő heverő: @Nyuszomuszo83: Mivel két teljesen értéktelen és végtelenül ostoba (úgymint TRASH) játékosról van szó, abszolúte érdektelen, melyik esik ki a gheccibe. Felőlem mehet mind a kettő, és behozhatnak egy sült malacot, citrommal a szájában. Reni úgyis megtalálja vele a közös nevezőt, malacka pedig rózsaszínen is, pirosra sütve is esztétikusabb, mint Ribi vagy Greg.

,, 2019.01.03. 18:25:17

@hereverő heverő: nem tudnék érzelmileg kötődni egy lemminghez sem, főleg nem ennyire.

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:27:16

@csincsilla72: Csincsim, tudod ki volt a legszimpibb??? Zara meg Zafír! De sajnos számomra a szobanövények is bejönnek! (Könnyezőpálma, yukka stb.)
De ha már boncolunk én nem tudok azonosulni a triumvirátussal, ez a megnyilvánulás amit Greg lenyyomott.... oollyan ember ő aki imádja saját hangját hallani, ezért nem lehet simán belefojtani a szót, ha nem lett volna véges a műsoridő még mindig mondaná a magáét úgy hogy közben garantáltan a seggén venné még a levegőt is!

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:30:29

@,,: EKG Drága! Emlékszel a villastrici szavazáson Hunyort mondtam! Bejött! :D Neki van tapasztalata, látta a másik oldalról is! Exrendőr! :D

javier2 2019.01.03. 18:31:12

Belevalót nem láttam, tegnap tök jó hogy közvetítettétek , innen visszaolvastam és teljesen képben vagyok.
Teljesen egyetértek azzal , hogy bármennyire is megpróbáltok meggyőzni hogy a zsu team a bolondság , az empátia melegágya , a szív, a taktika mentesség csak a szív ,a szeretet az igazi szerelem és kiderült az is ,hogy egy
új messiás is felbukkant a soraikban aki annyira liberális ,hogy pánsexuális lett.
Jól van meggyőztetek.
Nem!

Maximista vagyok 2019.01.03. 18:31:42

@Nyuszomuszo83: az se semmi hogy a faszlámának az az álma hogy megnyerje ezt a fost, mert akkor bizonyítani tud az embereknek. egy kérdésem lenne hozzá. mit?

,, 2019.01.03. 18:32:19

@Nyuszomuszo83: igen, pont eszembe is jutott, hogy milyen ügyesen szavaztunk akkor:)

csincsilla72 2019.01.03. 18:32:45

@Nyuszomuszo83: Maximális EKGm :-) Tulajdonképpen a Zsu-Renyhe-Greg csapat azonnal repülhet, együtt, kézenfogva, utána Vivi és Adri is megküzdhet egymással a kiesési sorrendért :-), a másik három jusson be a döntőbe, a pénzt meg nyerjék meg a pacik. :-)

Maximista vagyok 2019.01.03. 18:34:00

@csincsilla72: a pénzt inkább adnám a takarítóknak akiknek majd ki kell ganézni utánuk.

Maximista vagyok 2019.01.03. 18:37:40

Dikk, megint nem azon a taxin vagyok amelyiken a Baukó

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:38:16

@csincsilla72: így lenne a legjobb, a pacik és az ártatlan árva állatok! De a beteg gyerekeket is támogathatnák vagy akármit ami jó célt szolgál!
Mekkora lenne mikor vmelyik megnyeri Ancsa bekérdez, akkor melyik alapítványnak ajánlod fel válassz, egy perced van! Gongaz eleje és gong a vége!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 18:38:40

a hogyvolton miért nem lehet 8 órára lenémítani kommentelőket?

Maximista vagyok 2019.01.03. 18:39:53

@úgymond olvasó mmkk: dicsak mit hoztem neked te retek, sírni fogsz :D (nem Tivy, nyugalom)

youtu.be/h7FnqoIhvJM

javier2 2019.01.03. 18:39:55

képzeljétek lett egy kis csíkos szürke macskám
sokáig kint a fás kamrámban lakott aztán egyre beljebb költözött
úgy egy éves lehet
hol egy galambot hol egy egeret vagy verebet vadászik le és a fejét mindig a lábtörlőmre tette
ugye nem kell félnem ,hogy ez valami trófea ,amit nekem kellene gyűjteni.
most már beköltözött a kamrámba a kazán mellé, sokáig Alfonznak hívtam de aztán kiderült nőstény szóval átkereszteltem Rebekára.
tök ideillő nem?

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:40:16

@Maximista vagyok: 133E? Én a139-essel jártam, arra nem járt, a 2-es vilin is csak Tüncivel utaztam egyszer! A legjobb a 6-on Garas művészúrral, Isten nyugosztalja!

Avigal 2019.01.03. 18:41:02

@Nyuszomuszo83: Szia Nyuszi!

A pónik mar lejárt lemez, nálam a szimpátia listán kezd feljönni a sültmalac. Milyen kis békésen és empátiaval tűrte Reni monológját! A pónik erre képtelenek lettek volna.

Maximista vagyok 2019.01.03. 18:41:25

@javier2: azt neked hozza ajándékba. a macskákok ilyenek :) gondolnak ám a gazdira.

BOHH ÓKÁS 2019.01.03. 18:41:55

@Sanda.Ipse: @Cimili: GREG a hamis Ken baba: valaki korábban itt gnómként emlegette Greget, ez szerintem is inkább helytálló. Egyaltalán nincs szép arca, nagy a feje, a szemei távol állnak egymástól, bulldogharapása van: az alsó fogsora előrébb van, mint a felső, amolyan kaszatibis:) keskenyek a vállai es elég alacsony is. Igazábol nem is értettem, mitől gondolja magát Ken babának. Ken baba egy szép atletikus magas ferfi, ha már mindenképpen választani kell, Hunor sokkal inkább az lenne. Greg vonásai, arányai olyanok, mintha az egyik szülője törpe lenne én csak Dwarfikának hívom.

Avigal 2019.01.03. 18:42:18

@úgymond olvasó mmkk: mert nem kaptál Renitől ilyen szuperképességet:)

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:42:50

@javier2: azért vadászik neked mert bénának tart, de hoz neked kaját mert szeret! Simizd meg helyettem is! Bár nekem Uhrin Benedek ugrik be a Rebeka név hallatán! :)

csincsilla72 2019.01.03. 18:43:06

@Nyuszomuszo83: Istenem, mit nem adnék egy ekkora jelenetért!! :-)
@Avigal: Valld be, azért a pónik is javítottak volna a megítélésükön, ha orrba tosszák Renit a monológja közepén :-)

Avigal 2019.01.03. 18:43:48

@Maximista vagyok: én pillangót és szöcskét kapok, néha szitakötőt:) De Süket fél az egerektől:)

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:44:57

@Avigal: Szia Avi, a szegény cocának sem volt más választása, inkább úgy lehetett vele, hogy inkább ették volna meg a fülét kocsonyába főzve! :D

,, 2019.01.03. 18:45:25

A kommentszerdában Greg beszél a munkájáról.

@úgymond olvasó mmkk: én magamat fogom a következő végéig, kezd sok lenni ez a cirkusz pro és kontra is.

Avigal 2019.01.03. 18:45:40

@csincsilla72: aztán rögtön kizarták volna szegényeket testi sérülést okozó tevékenység miatt. A póniknak több esze volt, mint Csokinak:)

Avigal 2019.01.03. 18:48:20

@Nyuszomuszo83: malackán látszott, h jólesett neki, vki törődik vele is:)

javier2 2019.01.03. 18:49:15

@BOHH ÓKÁS: ez igen érdekes greg állandóan a szépséggel jön amiben ő kívülálló
és habár hetero férfiként nem hesszelem és pontozom a faszikat ,azért nem tenném a helyes pasi kategóriába

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:49:56

@,,: vhogy nagyon megértelek! Örülök hogy a mai napon sem voltam gép előtt! Söööt, ma gépem sem volt! :) :) Jobb is! :)

,, 2019.01.03. 18:50:30

@,,: vagy vice versa, inkább

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:51:30

@Avigal: malackán a beletörődést láttam inkább! Már belátta ennek így kell történnie! :)

javier2 2019.01.03. 18:52:05

@Nyuszomuszo83: hát most kereszteljem át megint?hmhm
rendes macskakaját kap meg vizet ,de a tejért ugrál mint egy csikó meg énekel.

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 18:53:54

@javier2: én csaj vagyok, és én nagyon nem tenném abba, inkább a ripacs bohóc kategóriába! Utálom a bohócokat, mert álarcot viselnek elfedve valódi énjük! Sellőfijú is ilyen!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 18:55:33

@,,: nagyon sok. nincs is kedve sokszor az embernek idejönni olvasni se, nemhogy kommentelni

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 18:56:05

@csincsilla72: Csak egy kérdésem lenne. Hunor, különösen, ha most bejátsza a lompost VVV-nek, miután már csöcsörészte, meg legalább is ujjazta Erát meg Adrit is a takaró alatt, smárolgatta Zsuzsut, talán még Ginuval is volt valami ciróka-marókája, mennyire kevésbé trash figura, mint bármelyik másik játékos a szériából, akire azt mondjuk ?

hereverő heverő 2019.01.03. 18:56:59

Kommentolók és kommentölők, há eltaposok innét dikkmá te! Sziasutok

BOHH ÓKÁS 2019.01.03. 19:01:21

@javier2: Greg kb. annyira helyes pasi, mint amennyire tisztaszívű és jó szándékú:D Azt hiszi, ha ezeket a tulajdonságokat sokat emlegeti, mantrázza magával kapcsolatban, elhisszük neki, pedig nem:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 19:08:26

@BOHH ÓKÁS: Greg esetében szerintem az jóérzésű emberek esetében nem lehet érv, hogy milyen pasi. Sőt ezt felhozni érvként szánalmas is. Az áltisztaszívűsége, tudálékossága, igazság mantrázása, félkegyelműek manipulálása, ripacskodása stb. miatti ellenszenvet megértem, de ha VVV-vel hasonlítom össze nálam mindent összevetve még Greg lenne a nyerő. Viszont mivel VVV-től még várom Hunor kiejtését a játékból, ezért nem fogok szavazni a kettejük párbaján.

csincsilla72 2019.01.03. 19:08:34

@VV Erőlegény: Az én kérdésem meg az, hogy melyik NEM trash-figura? :-) Ostoba, műveletlen, közönséges ripacsok, akiknek alig van őszinte pillanatuk. No, ebből kell választani. Úgyhogy nálam azok kizárva, akik folyamatosan tolják a showt, üvöltenek, balhéznak. A tujákat jobban viselem. Amíg csendben vannak vagy kulturáltan beszélgetnek :-)

ficekence 2019.01.03. 19:15:13

Nezzetek az Eszbontokat!! ))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 19:17:38

@csincsilla72: Furcsa, de nekem Greg és Lacika és Roli egyelőre nem bizonyította, hogy trash figura. Greg attól, hogy pán, homo, vagy leginkább aszexuális, szerintem nem trash, attól hogy nárcisztikus és ripacs, attól sem. Lacika a kezdetektől fogva rendkívül visszafogott, Roli meg teljesen hétköznapi (csak a külsőségeket tekintve igénytelen).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 19:21:05

@csincsilla72: Hunor viszont egy nyálas tuja trash, és úgy érzem a lelketek mélyén ti csajok a legtöbben ennek az embernek adnátok a fődíjat.

Angora Cardi 2019.01.03. 19:22:34

@javier2: macsektopic barmikor jöhet

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 19:22:58

@VV Erőlegény: Adna a villám én konkrétan (h)ideglelést kapik ahogy mereszti a szemét!

Angora Cardi 2019.01.03. 19:23:33

@Maximista vagyok: akkor te szoktál velem egy taxiban utazni

csincsilla72 2019.01.03. 19:24:15

@VV Erőlegény: Oké, Lacika és Roli valóban nem klasszik trash. Greg az. Aki rózsaszín szarságokban sellőzik a kamerának, az trash :-)
Nálam lassan már az a belépő az értelmes emberek világába, aki nem ordít. Hunorról, Lacikáról és Roliról mondható ez el. A többi sültbolond.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 19:25:04

@Angora Cardi: dikk, kisasszony, azt hittem, ön limuzinnal jár-kel a fővározsban.

javier2 2019.01.03. 19:25:25

@VV Erőlegény: greg elmondta ő a külső alapján dönt neki a külső a minden(és a második jézus)
úgy gondolom magáról azt gondolja ő jó pasi ennyi , ne mantrázz ebbe bele amugy a nóknek nem s zépség számít .)

szoval sztem mindenki ugy dönt melyik csapatban lenne
szoval te a hármas csillámponi teambe lennél én nem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 19:25:50

@Angora Cardi: Sőt a Zsuzsu trashségét is megkérdőjelezem, még ha a játéka néha a trasht is idézi, de azért nem érzem őt sem egyértelműen trashnek, mert nála ez abból adódik, hogy a fogyatékosság határán áll.

csincsilla72 2019.01.03. 19:25:54

@VV Erőlegény: Én biztosan nem. Nálam Hunor max döntős lehet, egy harmadik hellyel. Lacika és Roli között döntenék, a többi kihullhat, köszönve, hogy itt voltak. :-)

Angora Cardi 2019.01.03. 19:26:06

@,,: kaptam egy csillámunikorniscápát jeeee

Tökös... 2019.01.03. 19:26:15

Sziasztok...
Ott még nem tartok hogy éjfélig nézzem a kiválasztást, amúgy is kenbaba nekem nek okoz meglepetést...
Vivien szarban van, no nem azért mert kenbaba népszerű lenne, de a ri-csaj idegesítő...

javier2 2019.01.03. 19:27:15

@csincsilla72: ekg

erőlegény elképzellek a villában zsu greg és reni között ,hu de trash

Angora Cardi 2019.01.03. 19:27:51

@úgymond olvasó mmkk: oh nem drága, csak számos taxival, majd figyelem melyik a maximista

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 19:29:17

@Angora Cardi: én nem szoktam számos taxival járni, ha feltolom a képem :DD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 19:29:59

@javier2: Én azt mondom (és nem mantrázom), hogy aki a VV-be megy, annak csillámpóninak kell lennie nem tujának (ez alól az egyetlen kivétel ebben a szériában (először és utoljára) az, ha olyan tuja tudsz lenni, mint Lacika, mert ő a tujaság csillámpónisságát alakítja.

Angora Cardi 2019.01.03. 19:30:11

@VV Erőlegény: az utóbbi pár napban ő azért tett a trash státuszért fába szorult féreg kiabálással, nekem az eltúlzott vetkőzés és fogyi játékok sem a tuja felé húzzák, félig trash félig fogyi..?

Angora Cardi 2019.01.03. 19:31:07

@úgymond olvasó mmkk: hát mivel csak nem undergrounddal és lábbusszal?

javier2 2019.01.03. 19:31:31

@Tökös...: én sem láttam a kiválasztást és a belevalot de itt elolvashattam

csincsilla72 2019.01.03. 19:31:37

@VV Erőlegény: Zsuzsu nálam trash. Műbalhé műbalhé hátán. Ostobácska, de erősen rájátszik, forog, pillog a kamerának. Reni dettó. De kurvára. Egyetlen őszinte megmozdulása sincs. Ciki, amit csinál, nem szórakoztató. Bármit is mond a szerkesztő úr.

Angora Cardi 2019.01.03. 19:32:26

Lacika hajrá, tujuld le a drámát, hozd el a zsét és tehermentesítsd anyut. Lekvár lekvár hajrá lekvár.

javier2 2019.01.03. 19:35:42

@VV Erőlegény: ez a te véleményed és tiszteletben tartom
de én nem úgy nézem ,hogy ki a trash vagy mi a trash
és ezzel egyetértek veled , ha a gaus görbe széle kell alap emberi tulajdonságokban akkor greg az
de en meg ugy nezem ki áll közelebb hozzám ennyi

csincsilla72 2019.01.03. 19:36:21

@VV Erőlegény: Én meg azokat a szereplőket bírom, akik normalitásukat megőrizve, a trash látszatát is kerülve, akár kanapén fekvéssel, de háttérből tattikázva ügyesen szereznek szövetségest, ügyesen raknak jelet, ellavíroznak a végjátékig és megnyerik a 36 milliót :-) A szívből játszó, üvöltő nagyszínpad-töltelékeket viszont nem szeretem. Mert nem eredeti és nem érdekes a játékuk :-)

Tökös... 2019.01.03. 19:37:12

@javier2:
Ha tehetem én is elolvasom az összefoglalót meg a kommenteket....
De aki nézi a VV-t annak sima ügy volt a kiválasztás...
Azért kenbaba nem az a bonyolult jellem, keresett egy hisztis játékost, rolit persze szóba sem jöhetett....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.03. 19:37:31

@csincsilla72: Renivel kapcsolatban nincs vitánk, illetve csak annyi, hogy szerintem tud vicces lenni, meg szórakoztató, de tény hogy egyre gyakrabban túljátssza a dolgokat, és idegileg egyre inkább megviselt. Zsuzsu esetében nem vagyok benne biztos, hogy rájátszik, legalább is, hogy tudatosan játszik-e rá.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 19:38:52

Mint ahogy cseppnyi országunkban oly divatossá vált, nem valakiért, hanem valaki ellen szavazunk. Lehet, hogy párhuzamot vontam a villalakók, és a politikusok felhozatala között?

BOHH ÓKÁS 2019.01.03. 19:39:59

@VV Erőlegény: Ezzel egyetértek, én sem az alapján itélkezem ki hogy néz ki, épp ellenkezőleg: csak arra reagáltam részletesen lebontva, mikor valaki Greget helyesnek vagy szép arcúnak titulálja és hogy mennyire szöges ellentétben áll a Ken baba külsővel a kinézete. Tehát ez nem "kortársbeszéd" volt:D Egyébként felőlem bármelyik mehetne haza most kettejük közül, de most magamat is meglepve inkább VVV bennmaradását favorizálnám, szerintem dwarfi nagyon túltolta és az ő kimenetele nagyobb kavarodást okozna odabenn.

Tökös... 2019.01.03. 19:41:03

@UdvariatlanBolondvagyok:
Logikus nem ?
Akit a legjobban utál az ember, azt dobná ki a játékból...

csincsilla72 2019.01.03. 19:41:08

@VV Erőlegény: Engem egyre jobban zavar, ahogy minden megszólalása előtt keresi a kamerákat. Szerintem nem annyira ostoba, mint amilyennek látszik.

MosóMaca 2019.01.03. 19:41:22

@Avigal: ezzel azonnal ellenkezek!!! Nálam még mindig a pónik vezetik a sziNpátia listát mmkk! A sültmalac valóban korrektül kezelte renyhe nyomulását,ez megkérdőjelezhetetlen! De! A lovacskákhoz nem csak renyhe,hanem az összes gyökér odament lelkizni. És mindketten kibírták,hogy nyerítve,ágaskodva mind a 45cm-ükkel,kirúgva a karám oldalát,ne nyargaljanak el a nagyvilágba,vagy tettleg megtaposnák bármelyiket! Hát mi ez,ha nem egy 36millás tett????

javier2 2019.01.03. 19:42:50

@Tökös...: jaja csak nem voltam gépközelben és valakitől hallottam lekvárt hívta ki
és elszomorodtam :) mert énis tripla V-re tippeltem
szóval rtl-re berágtam szóval a jövőben itt olvastam a múlt történéseit live ban el
és itt elég jól közvetítettek

ha az rtl nem reklámozna 10 perceket meg is néztem volna

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 19:43:40

@Tökös...: Ez természetes...,ott vagyok elakadva, hogy kit kedveljek?

Angora Cardi 2019.01.03. 19:44:48

@javier2: Lekvárt csak féltettük de megúsztuk :)

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 19:45:13

@UdvariatlanBolondvagyok: Engem kedvelj, szeress, ki mást???!!!

csillagporszem 2019.01.03. 19:46:29

@csincsilla72:
“Én meg azokat a szereplőket bírom, akik normalitásukat megőrizve, a trash látszatát is kerülve, akár kanapén fekvéssel, de háttérből tattikázva ügyesen szereznek szövetségest, ügyesen raknak jelet, ellavíroznak a végjátékig és megnyerik a 36 milliót :-) A szívből játszó, üvöltő nagyszínpad-töltelékeket viszont nem szeretem. Mert nem eredeti és nem érdekes a játékuk :-)”

Ez annyira szép, kivi lennék hányan kommentelnék be ide, hogy de dögunalmas volt az adás, ha csak Rolik, Lacikák és Hunorfélék lennének bent a villában :) Izgalmas lenne nézni ahogy döglenek a kanapén. Ha nem lennének bent Zsu és társai akkor mégis mit lehetne a műsorról beszélgetni? :) Komolyan érdekel :)

Tökös... 2019.01.03. 19:46:42

@UdvariatlanBolondvagyok:
Nem tudom, én nem így nézem a VV-t....
Kiváncsi vagyok arra hogy kinek hogyan sikerűl alkalmazkodni, hogy kiben van egy csöppnyi stratégia, kitalálni azt, hogy a kiesők miért estek ki, és ehhez stratégiát váltani...
Sokszor a legjobb " barátot " is hátbaszurjuk a sikerért...
Csak egy maradhat...

javier2 2019.01.03. 19:47:26

@MosóMaca: hát a reni malac monolog elég gáz volt
főleg úgy hogy valaki szólt neki azt elküldte a picsxxx

javier2 2019.01.03. 19:47:42

@MosóMaca: hát a reni malac monolog elég gáz volt
főleg úgy hogy valaki szólt neki azt elküldte a picsxxx

mmixvii (mixi) 2019.01.03. 19:48:12

Sziasztok Kedves HogyVolt Lakók!

Egy kis önéletrajz: az összes VV-t néztem, a VV1-nél még origon fórumoztam, a VV8-at és 9-et itt olvastam/olvasom kezdetek óta. Legtöbbször leírjátok, amit én írnék....
De ma bevillant egy gondolat....

A Zsuzsu kamu személyiségéről szóló állítólagos exe által írt levél bogarat ültetett a fülembe/fejembe...
Azóta Zsu lebukására, személyiségének repedezésére figyelek.

A villamesteres "zöldségkihívás"-nál döbbentem meg....
Az a Zsu, aki ollóval nyit fel egy csokit, aki 3centisre vágja a lecsónak való paprikát, az, aki Erával reggelit készít és a felszeletelt sonka és sajtcsíkokat egyesével vágja csíkokra, és rakja arrébb.... nem csumázhat ki egy paprikát olyan szakértelemmel, mint aki kéthetente csinál töltött paprikát a kis családjának.

köszönöm, ha elolvastátok...
üdv. mindenkinek és még jövök, ha megszáll az ihlet és muszáj megosztanom veletek...
Mixi

mocskosmacska 2019.01.03. 19:48:55

@csillagporszem: Ha zsuék nem lennének be, akkor egymást marnák.

Angora Cardi 2019.01.03. 19:49:13

@javier2: Lacko hivta volna tancolni

MosóMaca 2019.01.03. 19:50:19

@javier2: én lehet bejátszottam vola,hogy míg renyhe nyomja a műsort,odamegyek,kanyarítok egyet a combikájából és jóízűen elfogyasztom

Tökös... 2019.01.03. 19:50:23

@mmixvii (mixi):
Szia
Azt tény hogy zsu nem a konyha ördöge...
De legalább lelkes, vagy valamni olyasmi...

csincsilla72 2019.01.03. 19:50:34

@csillagporszem: Nem az lenne az izgalmas, hogy döglenek a kanapén, hanem az, amiről beszélgetnek. :-) Sokszor leírtam már, hogy díjaznám, ha lennének az összefoglalókban taktikai megbeszélések is. Speciel nem érdekel, hogy eközben állnak, ülnek, vagy rézsút fekszenek a szaunában. Egy ilyen megbeszélés - nekem - ezerszer érdekesebb lenne, mint az, amikor Renyhe egy sült malaccal beszélget, vagy teliszájjal csicskagecizik egy másik ápolttal, persze ezer decibellel.

Angora Cardi 2019.01.03. 19:50:53

@mmixvii (mixi): igen már pedzik a felvett szerepének ekézését, gyere máskor is

2019.01.03. 19:51:24

Na mi van? Megint sixx a posztíró? ;-)

MosóMaca 2019.01.03. 19:52:16

@csincsilla72: +1 ugyanezt gondolom! Vagy legalább viszonylag jópofán ugratják egymást,játékokat találnak ki,hogy ne ölje meg őket az unalom,stb

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 19:52:33

@Nyuszomuszo83: Hát, már mióta tartom magasba a transzparens, "nyuszo a királynő!"-felirattal.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 19:52:57

a hogy volt onlájn magazin ellen perközösségbe fog állni tivi, zsuzsu meg csillámpóni, aztán mehetünk tanúskodni

MosóMaca 2019.01.03. 19:53:00

@Spitzbauer: tényleg! Hát még a tegnapi alatt tobzódunk

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 19:53:16

@mmixvii (mixi): Szia Mixi! Jó a meglátás, de az nem lehet hogy Vivi és Renyhe mellett a koszon meg a hülyeségen kivül ragadt rá valami! Mert bár rühellem mindegyiket de Ribi tud vmennyire fözni! Ez által ez az egybites láthatta és elleshette a mozdulatot! :)

csincsilla72 2019.01.03. 19:53:16

@mmixvii (mixi): Nekem az a kényszerképzetem, hogy Zsuzsu felvett szerepe akkor fog szétesni, amikor Kenbaba eltűnik a balféken. :-)

csincsilla72 2019.01.03. 19:55:35

@MosóMaca: Pontosan! Akkor is csak egy nyerhetne, akkor is lennének viták, veszekedések, akkor is lenne játék, de nem ez a szar, amit most kapunk a nyakunkba.

Nyuszomuszo83 2019.01.03. 19:55:42

@UdvariatlanBolondvagyok: a királynő max neked vagyok és ez nyusziszívem melengeti még ebben a fagyos szeles időben is mint a forraltbor a kezecském adventi időszakban!

MosóMaca 2019.01.03. 19:56:09

@mmixvii (mixi): viszont anyukája minden egyes ilyen kommentnél,ami utal arra a levélre,azonnal szolgálatba helyezi magát és leírja,hogy nem leszbi! Szerintem ez nagyobb sértés neki,mint az,hogy bolondnak titulálják a kislányát (gondolom ez ellen nem igazán tud érvelni)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 19:56:12

@mmixvii (mixi): Vagyis? Moszad ügynök? Vagyhogyisvan?:)

mobilos perpetuum 2019.01.03. 19:56:51

@BOHH ÓKÁS: Ezek a feltételes módok: ha x kinn maradna, y visszamenne.
Ami nem feltételes mód: Vivient a harmadik vv-lakó szexualizálta meg. Újat akkor tudna mutatni, ha Hunor, jó katonaként bedobná a közösbe. Szegény Lackónak ne a klotyón kelljen már kiverni!
Van három behatolási hely Vivin? Van. Hárman vannak? Igen. Ketten hátulról, egy elölről.

Nem Greg miatt, aki engem is irritál, ami szöveget nyom főleg.
De ha a villában van egy útszéli ribanc, menjen, álldogáljon az út szélén. Nem fagy meg, a kamionosok felveszik.

Tökös... 2019.01.03. 19:57:31

Alekosz féle Vv-n volt stream adás, de mivel sok gyanus dolog történt igy néha megszakították, aztán megszüntették...
Egy biztos, van a VV-ben manipuláció, amit mondhatunk a nézők becsapának is.-.
Az összefoglalók kifejezetten szarok, ordibálás és Reni rázza az asztalon a zsíros seggét...
Vagy bekenik magukat cipőkrémmel és pózolnak...

Laurebelle 2019.01.03. 19:57:50

Mióta nincs bent Csoki, aki kicsit rendbetenné Renátát, azóta kezd szétcsúszni a lány, mint idegileg, mint külsőre...Ok, biztos keveset alszanak, ektunyulnak,és szétbagózzák magukat, de nagyon gáz, h huszonéves lányok így lerobbannak 2 hónap alatt.

mmixvii (mixi) 2019.01.03. 19:58:39

@Tökös...: nem az a baj, hogy próbálkozik,
hanem a kettősség, amit egy személyben mutat két hét különbséggel egyszer antitalentum egyszer rutinos konyhát gyakran látó nő

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 19:59:28

@úgymond olvasó mmkk: Micsoda parádés szellemi műhely! Magyar Gyuri pro bono vállalná!

javier2 2019.01.03. 20:00:32

@mmixvii (mixi): zsaruszag van a levegőben:)))
@MosóMaca: :P
@mobilos perpetuum: erkölcscsősz

Tökös... 2019.01.03. 20:00:53

@mmixvii (mixi):
Oké, akkor nálam kimaradt az a rész hogy otthonos...
Soha egy reggelit nem csinált magának, vagy én aztat nem láttam...
Szerintem még a tojásos rántotta is gondot okozna zsúnál...

mmixvii (mixi) 2019.01.03. 20:02:43

@Tökös...: az a kérdés, hogy csak az RTLesek vernek-e át minket, vagy Zsuzsu veri-e át az RTL-seket esetleg ;)

Tökös... 2019.01.03. 20:03:37

@mmixvii (mixi):
Ha zsu átver, akkor kurva jól csinálja...

,, 2019.01.03. 20:04:19

@mobilos perpetuum: egy okot mondj amiért nem én,
két jó szót mondj másra aki nem én,
három vessző ami beléd fér

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 20:04:32

@MosóMaca: Deee tud...-már az óvodában is ilyen különc volt, és zsilettpengével ette a lekváros buktát...,azóta semmit sem változott a kis drágám!-

Laurebelle 2019.01.03. 20:05:44

Viviennél gázabb szerintem nincs bent...Tényleg ország-világ előtt 18 évesen a harmadik f.szt negmászni...Szerintem a reallitybe kell az úgymond "cicamica"karakter, és eddig akiket megismertünk ebben a kategóriában, szerethetővé váltak. Mint szegény Fanni, Dóri vagy Iza...De csak én látom úgy, hogy ebben a Viviben, semmi kedvelni való nincs?

mmixvii (mixi) 2019.01.03. 20:06:36

@Tökös...: ezért mondtam, hogy az a paprikacsumázás életidegen--Zsuidegen mozdulat volt.

Na jó... kiírtam magamból ... nem pörgetem tovább a témát...:)

javier2 2019.01.03. 20:06:37

@mobilos perpetuum: hu azt nem olvastam ,de nyuszomuszot nem kapod

Lóbelt bácsi 2019.01.03. 20:06:56

@MosóMaca: "Nem láttuk még az előzményeket,de nagyon remélem,hogy a kis őszinte,tisztaszívű zsuzsuka most nagyon nagyot zuhant sokak szemében! Ekkora aljas szemét húzást,hogy versenyeztek valamiben és így elgáncsolni... pedig az ő zsírjából sokkal könnyebb fogyni,mint ribi pár kilójából "

Maximális EKG

MosóMaca 2019.01.03. 20:06:57

@Laurebelle: ha eltakarítja greget,azt én speciel tudnám kedvelni

,, 2019.01.03. 20:08:56

@,,: négyszemközt zabálnálak meg én.
Ötszörös Európa-bajnok vagyok

javier2 2019.01.03. 20:11:58

@,,: sztem énis jó vagyok

Laurebelle 2019.01.03. 20:12:20

@MosóMaca: én nem is tudok dönteni, h melyik az idegesítőbb...

2019.01.03. 20:15:08

@Laurebelle: Azért kell, hogy kiejtse G1G-t, azért tudjuk majd kedvelni.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 20:15:33

@mmixvii (mixi): Zsu alapjáraton alulexponált...,néha vakuznak az agyában és tisztább a kép.

Bekkara 2019.01.03. 20:17:03

Megértem a Greg utálatot, áttettem a szavazatom a Ribancra, mert Greg rossz hatással van Zsuzsura. Mindezt hiába tettem, mert Greg vissza fog menni, a Ribanc nagyon utálatos, és majdnem meggondoltam magam, mikor elkezdett a tegnapi öfiben nyalizni Gregnek, hogy tudja, hogy okos döntést fog hozni (Lacika).
A Robotzsaruval való akciója pedig magáért beszél, úgy ki fog esni a Ribanc, mint a huzat. Én rajta hagyom a szavazatom, csakis Zsu érdekében, bár legszívesebben most nem is szavaznék.
Amúgy nekem szimpi volt Ánusz a Belevalóban, mintha nem is ő lett volna benn a villában.

mobilos perpetuum 2019.01.03. 20:17:11

@javier2: Az Éden3-ban nem popitakaróztak, hanem a fürdőszobában estek egymásnak Ádám és Melanie. A TV2 volt olyan ügyetlen, hogy a vizes fal visszatükrözte: nem csak kamera volt ott, hanem nappali világításnél reflektorral ment a mókázás.
Ha ez kell a nézőknek, meg Győzikének, akkor ott a példa, el lehet lopni az ötletet, nincs liszencdíj.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 20:17:36

Mennyit fizettek, ha párbajgyőzelem után elrabolom G1G, és nem kell többé néznetek?

,, 2019.01.03. 20:17:46

@javier2: hunorról jut eszembe mindig

Angora Cardi 2019.01.03. 20:20:53

Milliomos rajongók gyülekező!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 20:24:52

@Angora Cardi: köszi, hogy szóltál, legalább lerázhatom az engem telefonon zaklatókat :D

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 20:26:27

@Bekkara: El kell, hogy keserítselek. Zsu önmagára is rossz hatással van. Ha csillámfaszpóni kiesik, akkor sem lesz másnaptól Madame Curie...

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 20:28:01

ha rámjön az írhatnék, kiválasztok öt kommentelőt, akiknek a stílusában ekézni fogom a villalakókat

mocskosmacska 2019.01.03. 20:28:36

@mobilos perpetuum: Nekem az éden hoteles melanie ádám szexjelentnél az volt az érzésem, hogy az ő bekerülésüknek ez volt az ára. Mármint: "figyi ádám, kapsz még egy kis időt a képernyőn, meg hozhatod a nődet is, de akkor jól láthatóan dugtok párat."

Angora Cardi 2019.01.03. 20:29:17

@úgymond olvasó mmkk: nem kezdték el... dupla rész van az előzőből... mivanitt

Tündérfürtöcske 2019.01.03. 20:29:31

Lekváros újévet nektek!
@Laurebelle: Nyugi nem :) Hetek óta várom, hogy ki lehessen Viviribit szavazni! Kicsit fájt, hogy Gregre kellett rakni, de majd feldolgozom.

Bekkara 2019.01.03. 20:34:21

@UdvariatlanBolondvagyok: De nem is várja ezt tőle senki, lehet elkapcsolni a Spektrumra, ha valaki nem tudja, milyen adást néz. Greg nem fog kiesni, aki elhiszi, hogy VVV kint hagyhatja, nem látja át a játékot, és a szavazók érzelemvilágát. Mondom ezt úgy, hogy a Ribin a szavazatom. De az átlag nem gondolkodik összetetten. Az átlag szavazót nem zavarta, hogy Roli egy tuja vagy hogy Adri egy szarkavaró, mert általuk rosszabbnak vélt embereket ejthettek ki velük. És ez alapján Vivike jócskán Greg alatt van erkölcsileg.

javier2 2019.01.03. 20:39:59

@,,: köszi a zenét :) szeretem a belgát
@mobilos perpetuum: ennyire nem vagyok képben ,de azért nekünk hímeknek meg kell adni a csajoknak ami jár mert megérdemlik:)))

elszállt amit írtam szóval nem boncolgatom tovább vagyis újra :(

MosóMaca 2019.01.03. 20:45:06

@úgymond olvasó mmkk: ez egy remek ötlet! Mi meg tippelhetünk,hogy ki az alany

mobilos perpetuum 2019.01.03. 20:45:07

@mocskosmacska: Szerintem se volt más értelme, hogy ott legyenek, a csaj főleg iszonyat nagyképűségét nézve, max egy hetet jósoltam nekik.

Vivire térve, tényleg unom, hogy most találgassuk, épp hol jár Hunor keze. Vagy a középső lába.

Elkezdhetett volna egyéni játékot, vagy bánomisén milyet.
De ő, ha Csoki marad, azzal szexelt volna, mert semmi egyébhez nem ért.
Az ordibáláshoz is, ahhoz a többiek is értenek, az ő kacsahangja nem ad semmi pluszt a VV-hez.

MosóMaca 2019.01.03. 20:46:32

Milliomos! Bakker,ma sem sokat haladok a vizsgára készüléssel.... na,majd holnap a munkahelyen

Angora Cardi 2019.01.03. 20:46:55

Pári István geológus ismét

javier2 2019.01.03. 20:47:13

már írtam de amikor jött ki pseudo david getta meg a társa hogy menekultek ki
a villalakok meg maradjatok gyertek ide egy ölelésre puszika
azok meg mint a replatelepen a ben hurban ugraltak menekultek kifele

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.03. 20:50:15

@Bekkara: Egy kapura játszunk,nem kell hozzá Spektrum.

gazo 2019.01.03. 20:51:16

Estét:)

Gundi Nyékládházára nem akar menni:) nem is csodálom nincs is ott sok érdekes

javier2 2019.01.03. 20:51:40

@Bekkara: a remény hal meg utoljára
hu de gázosan zsuzsus voltam

Angora Cardi 2019.01.03. 20:52:42

@gazo: viszlát olvtárs 5 milliós kérdés ahoj

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 20:53:06

@Angora Cardi: három millát nyertem volna ezzel a kérdéssel

Angora Cardi 2019.01.03. 20:54:02

2 misit elvitt a geológ úr.

gazo 2019.01.03. 20:57:25

Kicsit tartok a vasárnaptól

Ha Geg visszamegy az több dolog miatt is baj:

Akkor valószínű a triumvirátus végig megy a döntőig azaz valós a hatalmas szavazó bázis
Ez esetben az itteni vélemények valóban nem reprezentálják a nagyközönség véleményét
Így viszont megértük a pusztulásra

a Vivi-Soma menetelés jut eszembe erről a lehetőségről ... jajj szegény fejünknek:)

gazo 2019.01.03. 21:02:59

Tegnap Magdi, ma KFT szuper. Obituary vajon lesz?:)

Angora Cardi 2019.01.03. 21:03:24

@gazo: ahoj :)
En is tudtam bambusznád.
Bort nem tudom.

Angora Cardi 2019.01.03. 21:03:58

@gazo: majd nyugger játékosnál :D

MosóMaca 2019.01.03. 21:04:36

Nah,jellemző,a boros kérdést bezzeg tudom

gazo 2019.01.03. 21:05:33

Badacsonyi olaszrizling klasszik

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 21:05:57

@MosóMaca: én csak azt tudtam, hogy sopronban nem

MosóMaca 2019.01.03. 21:06:03

Kipontozódtam,ez az egyik Dicaprio film,amire nem vitt rá a lélek

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 21:06:16

@Angora Cardi: jájjjj dikk, ez nágyon kígyóú!

gazo 2019.01.03. 21:06:56

Caprio helyett tessék Greget behelyettesíteni. Bocsánat a gonoszságért.

gazo 2019.01.03. 21:08:04

Szubli ez könnyű :)

gazo 2019.01.03. 21:08:51

Mondjuk fizikai folyamat nem kémiai a szubli

mobilos perpetuum 2019.01.03. 21:08:52

@gazo: Gregről, hiába kap lila kendőt, leveszik, és a Vivitől örökölt dupla jellel megpakolják.
Ha Lacikát viszi az újabb párbajon, könnyen kinnmarad.

Angora Cardi 2019.01.03. 21:10:01

Se bor se kézilabda. Ma se lennék milliomos.

MosóMaca 2019.01.03. 21:10:26

Köszi közönség,sokat segítettél

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 21:11:19

@Angora Cardi: csak a kézilabdát szeretem meg a forma 1-et :)

gazo 2019.01.03. 21:12:57

@mobilos perpetuum: lehet, de végül a nézők döntenek (állítólag ) és ha ezen a héten a vernyákolása mellett visszamegy, akkor mindegy kivel megy a fennmaradók közül

MosóMaca 2019.01.03. 21:14:47

@úgymond olvasó mmkk: hát,ez nekem sem megy. Godöllőre tippelnék,de passz

gazo 2019.01.03. 21:15:04

Azért nem gyenge kérdések vannak, vagy csak én zsuzsusodok évről évre .... a pali szimpi amúgy remélem tovább megy

fujimo 2019.01.03. 21:15:23

@BOHH ÓKÁS: azt ugye tudod, h ha kijön és ezt meglátja... addig éltél? ...megkeres és eltöri rajtad a keresztjét... ^^

...annál is inkább, minél inkább tökre jogos... :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 21:16:03

@MosóMaca: most kérném a közönség segítségét sztem, a felezést a bornál ellőttem volna

MosóMaca 2019.01.03. 21:17:02

@úgymond olvasó mmkk: nekem meglenne még a felezés,azzal próbálkoznék elsőre

Mók_Ica 2019.01.03. 21:17:57

hali komment társak :)))) nincs még új posztcsi?

Cukorborsó88 2019.01.03. 21:20:44

Van új poszt! Nem tudom linkelni sajna :/

Angora Cardi 2019.01.03. 21:21:15

@úgymond olvasó mmkk: hol milliomosozzunk itt v az uj posztcsin?

MosóMaca 2019.01.03. 21:21:28

Na,meguglizta már valaki,vagy ki kell várjam a reklám végét?

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 21:29:58

@Angora Cardi: hogy neked mennyi minden megy egyszerre :)

fujimo 2019.01.03. 21:34:25

@UdvariatlanBolondvagyok: áá, ezt engedd el... melyiktől viszketne később a tenyered? ...az az adekvát kérdés... ill talán, h ha valamelyik még visszamegy egy hétre, melyik visszakúszásán lehetne kevébé elsüllyedni a szekunder szégyenben // fogadtatásán nyerítve röhögni... :))

...így visszaolvasva azt hiszem tényleg a paónik lesznek a megoldások... :D

Angora Cardi 2019.01.03. 21:35:48

@úgymond olvasó mmkk: ez telefonos segitség volt pászta ügyben?

fujimo 2019.01.03. 21:36:54

@fujimo: jah, közben asszem leesett, h nem a párbaj, hanem azon túl... de így is a paónik maradnak... :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 21:43:10

@Angora Cardi: figyelek, csak közben az arckönyvön mondom a megoldásokat :)

MosóMaca 2019.01.03. 21:44:37

.... a befőtt pedig eltegye a nagymamát

MosóMaca 2019.01.03. 21:46:27

@Angora Cardi: szégyen gyalázat,de gyerekkoromban tudtam egy csomó geszti szöveget

MosóMaca 2019.01.03. 21:48:30

@úgymond olvasó mmkk: 12 évesen tök vicces volt némelyik szövege. (Lemegyek hídba,de nincs aki felavat) befejeztem!

fujimo 2019.01.03. 21:48:40

@csincsilla72: ez már a 4. EKG kommented sorozatban... jár a pacsi! .o/

a sok trappolva ordítás között kifejezetten felüdülés egy kis stratégiai egyeztetést hallgatni, ahogy csendben elemzik a helyzetet...

...survivorban hatványozottan több az ilyen, de ez nyilván érthető... (ez amúgy megválaszolja azt a kérdést, h mi lenne a szórakoztató faktor a legaljatrash szereplők nélkül) ...azt sem az ügyességi/erőnléti feladatok miatt nézem... hanem a social game miatt... a jelentős különbség, h ott egymást kell "meggyőzniük" - a vv-ben pedig a nézőket... (akár az összes párbajra lehetne 1 állandó valaki, ha mindig visszaszavaznánk)

Angora Cardi 2019.01.03. 21:48:48

@MosóMaca: akkoriban kaptuk töményen igen :))

Angora Cardi 2019.01.03. 21:49:42

@MosóMaca: @úgymond olvasó mmkk: szupi volt együtt tipizni :) megyek az újba

úgymond olvasó mmkk 2019.01.03. 21:52:05

@MosóMaca: hány jével írják, hogy siófok? :)

moletty 2019.01.03. 21:59:33

@úgymond olvasó mmkk: 1 vel DE ÍGY : SILYÓFOG ! ( a K hasonul ezért G vel irjuk !)

OriginalBlackMamba 2019.01.03. 22:24:56

Én nem értem hogy pl Adri hogy a p*csaba lehet 56 kiló ilyen testtel? 130 centi, vagy mi?

Dauda András 2019.01.05. 09:13:47

@Maximista vagyok: Mégha jó is az a segg. Bunkó Évához tartozik. Így bottal nem piszkálnám meg a rehabos alkeszt!
süti beállítások módosítása