Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x58 - Őrült nők ketrece

2019. január 01. 18:40 - candyperfumegirl

Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem áll meg, a trashvonat robog tovább 2019-ben is, méghozzá fék nélkül, mert most megnézhetjük az eddigi egyik legelborultabb jelosztás előzményeit és utóhatásait. Háttérmotívumként fut még a fitt hét is, ami meg is látszik az ápoltak kedélyállapotán, mert mindenük fáj, nyűgösek, rosszkedvűek, éhesek, és eleve ennyit egyszerre nem mozogtak a beköltözés óta - egyesek tán még soha életükben. Roli máris rendkívüli reggeli csúcsot hív össze hű fegyverhordozóival, Lacikával és Hunorral. A cél a bolond hármas, az Őrült Nők Ketrecének szétrobbantása, mert azok egymás nélkül szart sem érnek. És mivel Renit és Zsuzsut túl veszélyesnek érzi párbajilag, kizárásos alapon marad Greg, akit a vesztőhelyre lehet küldeni, ez ennyire egyszerű, és igazából nem is lehet vitatkozni ezzel a gondolatmenettel. Ha pedig tőle megszabadultak, a hazug és kétszínű Adri következik. Roli már tisztán látja az utat a négyes döntőig, és szerinte csak az a kérdés, hogy melyik őrült némber fogja oda befúrni magát a triumvirátusuk mellé. Ez a levezetés több ponton is feszegeti az egészséges optimizmus határait, de majd meglátjuk. 01_vivi.png

Eközben a két futóbolond megérzi, hogy itt ellenük folyik a konspiráció, ezért mindent megtesznek Roli sztoikus nyugalma megtörésének érdekében; a lehető legidegesítőbb formájukat hozva nyüzsögnek körülötte minduntalan. A poén az, hogy Zsunak és Reninek együttvéve nincs összesen négy agysejtje, de abban jó nyomon járnak, hogy ők ketten Rolinak komoly fejtörést jelentenek. Pedig szerintem hagyni kell őket, hadd nyomják az elmeháborodottak amatőr színjátszókörének kísérleti előadásait 0/24-ben, mert ez rohadtul fárasztó lesz hosszú távon, hiszen már most bőven az. Zsu maximum egymagában, vagy a tőle nagyon különböző emberekkel való relációban szórakoztató, Reni viszont egy merő görcsös erőlködés, akit két percnél tovább nézni fájdalom. 

A változatosság kedvéért döglés van soron, és Reni és Zsuzsu nem bírja elviselni, hogy Vivien ott alszik a szemük láttára, ezért megállás nélkül baszogatják. Persze Vivikének is pont annyi esze van, hogy ugorjon az abszolút primitív provokációra, és egy olyan ugatás veszi kezdetét, ami az óvodás vitakultúra teljes eszköztárát felvonultatja. Van itt ismételgetés, nyafogás, projekció, személyeskedés és a másik külsejével való gonoszkodás, amiben legalább az vicces, hogy Reni Pumuklinak nevezi Vivit a szánalmasan meredező három hajtincsével, amit kitart a gagyi póthaja. Reni és Zsu még ezek után sem érzik megfelelőnek a rájuk irányuló figyelem mennyiségét, úgyhogy készítenek egy páros vlogot (soha nem akarom látni a végeredményt), majd rettenetesen béna színjátékban előadják, hogy az szarul sikerült. Szinte hihetetlen, de van ember a villában, akit érdekel mindez, igaz csak egy: Greget, aki meg azon sértődött be, hogy nem kérték fel a csajok az őrült nők ketrecének legújabb performanszához, és már így is többet írtam erről a baromságról, mint amennyit érdemel, úgyhogy hagyjuk.

04_vlog.png

Annyit látunk még, hogy Hunor megint nyomakodik valamit Viviennél (most basztad el a játékodat, gratulálok), és be is vágnak itt a szerkik egy mondatot talán Rolitól (?), hogy nem is Vivien a villa legnagyobb kurvája, hanem Hunor. Hmm. Na, elég a tespedésből, érkezik az edzőbá, aki viccesen behoz pont annyi kiló zsírt, amennyit a lemmingek magukra szedtek ittlétük alatt. Ha jól értem, most ezekkel a zsírkockákkal nehezített bevásárlószatyrokat kell kézzel és lábbal emelgetni, mindenki annyi zsírt kap a kis csomagjába, amennyit dagadt beköltözés óta. Vivien nagyon vicsorog, talán mégis inkább be kellett volna ismerni a valódi súlyt beköltözéskor. (Ami nem lehetett 50 kilónál több, tehát nincs mit letagadni belőle, de aki képes ilyen sminkekkel emberek közé menni, attól nem lehet racionális döntéseket elvárni.) Az edzés jeleneteit elnézve nagyon feltűnő, hogy ez a Cipó és Basz mennyire tré mackókat gyárt, akkor már inkább nézem az unikornismintás rózsaszín plüss kezeslábasokat mindenkin. Ezek után az következik, amit sosem értettem, és az is biztos, hogy engem 36 millió forint ígéretével sem lehetne rávenni, hogy megtegyem: nyers tojás ivása. Nem akarom én itt senkinek a gyomormozgásait fölöslegesen ingerelni ezen az amúgy is nehéz napon, úgyhogy legyen annyi elég, hogy Greg és Vivi nyelik, mint kacsa a nokedlit, a többiek legtöbbször kiköpdösik, de bevallom, nem néztem végig oda. 

Na és akkor az apokalipszis, ami - nem túlzok - kiteszi az epizód felét. Nyilvánvaló volt, hogy lesz itt anyag bőven a kiválasztás afterről, amilyen hangulatban otthagytuk legutóbb az agyhalottakat, és nem is okoztak csalódást. Abban a pillanatban, hogy Petike elköszönt tőlük, az apokalipszis négy lovasa bevágtatott a villába, és megindult az elementáris trashcunami. Mielőtt részletekbe merülnénk, azt azért hiányolom, hogy Vivike állítólagos sátánista hitéről nem esett több szó, pedig ezt érdemes lett volna kifejteni. Ami azt illeti, a Fekete Özvegy gyorsan feledésbe is merül, mert az őrült nők ketrece a három srácot veszi elő tajtékozva és rekedten ordítva. Ha jól értettem, az a baj, hogy HOGY MERTEK EZEK ÖSSZEBESZÉLNI ÉS ÖSSZEHANGOLTAN, TAKTIKAILAG SZAVAZNI???? Miféle agyrém ez? Jól néznénk ki, ha egy valóságshow-ban a TAKTIKA döntene arról, hogy kit akarunk elzavarni a halál faszára! Még csak az kéne, a kurva életbe!. Ezt a játékot SZÍVBŐL kell játszani, és arra rakni a jelet, akit tényleg utálunk, mint a vastag szart! Szerencsétlen Greg nem ártott senkinek! Ezen a vonalon haladva ijesztően gyorsan Lacika kerül a némberek célkeresztjébe, sőt Orbán Viktor kedvenc kifejezése is előkerül: mi az, hogy BECSICSKULT ő is Rolinak? Rolinak egyébként az az egy mondat üti meg a fülét a végtelenített kurvaanyázásból, hogy Lacika elvileg azt állította, hogy a másik bagázzsal jobban érzi magát. Ezt gyorsan tisztázni kell, nehogy kettősügynök legyen itt az ő gondosan nevelgetett tujájából! Kínzó kérdés: jól láttam, hogy mialatt a srácok ezt beszélték a hálóban, Vivien egy szál pinában álldogált köztük, amíg öltözködött? Vagy hússzínű zsinórangában? 

Itt jegyzem meg, hogy az elmeháborodott visítozás kellős közepén azért Reninek és Zsunak volt egy tiszta pillanata, de talán ők maguk sem vették észre. Megfejtették ugyanis, hogy az az oka, hogy Greg lett a kiválasztott, hogy szét akarja a csapatukat robbantani Roli, de az asszonyokat túl veszélyesnek tartja, ezért nem mer rájuk jeleket rakatni. Ez pontosan így van, csak az a baj a Reni és Zsuzsu féle emberekkel, hogy a mérhetetlen sok baromság, hiszti és színház között pillanatok alatt elvész a véletlenszerűen felbukkanó egy értelmes gondolat. Olyan szinten belelovallják magukat a dobhártyarepesztő rikácsolásba és új csúfnevek megalkotásába („szobanövények!”, „palotapincsi!”), hogy este sem tudnak leállni, és beindítják az idegeljük ki Vivit projectet. Sót a vizébe, Erős Pistát a rúzsába, majd csörtetnek, trappolnak, lufikat pukkasztgatnak, hogy felbasszák az özvegy agyát, aki legszívesebben a falhoz csapkodná a fejüket módszeresen. Eközben megfigyelhetjük, hogy Zsu kb. olyan kecsesen mozog a tűsarkúban, mint egy birodalmi lépegető. Ebből a vidám hangulatból pedig elég is volt ennyi, úgyhogy én ezen a ponton hagyom itt az egysejtűeket, majd meglátjuk, milyen vidáman és szeretetteljesen telt nekik a szilveszteri buli ezek után. Ráadásként pedig itt ez a nagyon tanulságos oktatóvideó a nárcisztikus személyiségzavarról, csak Renit figyeljétek elejétől a végéig:

 

898 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 18:52:01

Aludtam rá egyet, meg rohadt meggyőző érveket hoztak a HV lakók, ezért szavaztam a fantom képre! G1G hívja ki özvegyet és lássuk renyhe idegösszeomlását a győztes vivi bevonulása következtében!

É2I 2019.01.01. 18:56:26

Akkor olvasok is.

hereverő heverő 2019.01.01. 18:56:44

Élesedett, de most eltűnt az előző, a sellő vergődése.

candyperfumegirl 2019.01.01. 18:59:51

@candyperfumegirl: na talán most mindkettő látható
?

hereverő heverő 2019.01.01. 19:00:27

@candyperfumegirl: most jelent meg a listában. Isten majmai meg a blogmoci lassan őrölnek.

hereverő heverő 2019.01.01. 19:01:51

@candyperfumegirl: most fasza lett pedig pánposzt :))
Köszi!

Nyuszomuszo83 2019.01.01. 19:05:35

Köszi Candy! BÚÉK Neked is! :) Ez nagyon jó volt megint!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.01. 19:09:41

@Hedo a nokedli szaggató: no, én is így döntöttem..., nincs az az ég amimért én a Rúdlény megdicsőülését hallgassam két hétig....

É2I 2019.01.01. 19:12:03

Gyólett!

Azért lassan kezdetét veszi a "kibaszkikit" játék. Egyébként az nem gyanús, hogy lekvár meg roli majd mindig fasztávolságon belül vannak?
Arra azért én is fogadnék, hogy hunyorka jó úton halad a játék befejezése felé, ha továbbra is ott szeretné becsempészni a lompost, ahol alig hatvan nap alatt két dákó biztosan járt, egy meg majdnem...

Sargabogre 2019.01.01. 19:24:36

én Greget csipázom még a k idegesítő affektálása ellenére is, nehogymár kiessen :((( akkor már inkább az Özvegy.

candyperfumegirl 2019.01.01. 19:26:33

Hoztam nektek még egy vicces kis tartalmat, ami kimaradt a posztból. Roli mozdulata a végén a lényeg! :)
rtl.hu/rtl2/valovilag/szilveszteri-izelito-igy-buliztak-a-villalakok

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 19:28:29

@Sargabogre: Özvegy vs Greg esetében nem fogok szavazni, mert egyrészt inkább a Greg féle aktivity vonalnak drukkolnék (ezen belül mondjuk Gregnak a legkevésbé), az Özvegyet nem csipázom, de neki még vannak feladatai a villában (mielőtt kiesik)! :-)

ibsen 2019.01.01. 19:30:41

Sziasztok!

Jó lett a cím, de az is lehetett volna Nők a teljes idegösszeroppanás szélén asszem volt egy ilyen Almodóvar film. Vivi lesz a kihívott és remélem meg sem áll szeretett családja házáig.

candyperfumegirl 2019.01.01. 19:34:07

@ibsen: Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén. Az egyik legjobb filmcím szerintem a filmtörténelemben. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 19:36:21

@candyperfumegirl: Hát igen, szóval VVV szerintem nagyon leamortizálja magát ebben a szériában. Sokkal inkább, mint amennyire ez szükséges lenne. A többieket lehet szeretni vagy utálni, de pofára esni a legjobban az Özvegy fog. Neki kényszerpályán fog működni az élete a villalét után. Ha szerencséje lesz elkerüli a VV Fanni sorsot.

É2I 2019.01.01. 19:37:08

@candyperfumegirl: Kurva öreg vagyok már, de a tverkelés tényleg ennyire megy a tizenyóóócéveseknél? Mondjuk ezt a technikát már láttuk amikor a nyóckeresen bemutatkozott.

ibsen 2019.01.01. 19:42:07

Zsunak szerintem nem tett jót a két papagáj. Ő tényleg ellenne a többiekkel a másik kettő sokszor hergeli ő meg megy utánuk. Adri már mindent megmutatott mehet haza jövő héten, Vivi funkcióját betöltötte úgyhogy lapát.

É2I 2019.01.01. 19:42:16

@VV Erőlegény: Nem akarom nagyon leírni, de már a belépésekor látható volt honnan jött és hova tart. ;) Bár annyira nem meglepő viselkedés ez a "játékos" lányoknál. (Volt is aki nyíltan kijelentette anno, hogy pornós kurvának lenni az életcélja - lelke rajta)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:42:57

@candyperfumegirl: ha ribi párbajt nyer, rámozdul rolcsi?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:44:08

Kinézzük gregből, hogy 19re lapot húz és viszi adrit?

É2I 2019.01.01. 19:46:39

@ibsen: Jah, zsunak lehetne adni egy külön, egyszemélyes műsort :D Simán tudna hozni olyan monológokat, a megfelelő artikulációval amin 10-15 percet lehetne röhögni, éppenséggel sírva vagy tiszta szívből. :P

ibsen 2019.01.01. 19:46:42

@Hedo a nokedli szaggató: Akkor nem változik semmi. Ha a ribanc kikerül, Adrika nem mehet vissza Roliékhoz mert ott már leírták csak Reniék maradnak neki. Gregnek is Vivivel van baja inkább, egy ideje és ő épp Roliékkal van.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:46:54

OFF, de kurva jó!
Adorján és Brendonka összeszed 2 prostit, Cintikét és Delilát. Mindkét pasi, mindkét lányt meg akarja dugni, de csak 2 gumijuk van. A lányok is és a fiúk is ragaszkodnak a biztonságos szexhez és az arcra élvezős befejezéshez. Kivitelezhető? :)
ON

É2I 2019.01.01. 19:49:03

@Hedo a nokedli szaggató: Yepp! Sztem ellene vissza is jönne. De lekvárt is vihetné, abban a meccsben is lenne esélye. ;)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:49:16

@ibsen: de a flúgos futam 3 résztvevője is kétségbe vonja adri lojalitását, köszönhető era levelének

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 19:49:27

BÚÉK Hogyvoltosok!
Idéntől read only üzemmódból átváltok időnként-kommentelgetőbe.
Candy: jó lett az öfi!
G1G a játék elején szimpi volt, most tőlem mehet a lecsóba. Mondjuk VVRibi sem a szívem csücske.
Reni és Zsu nyóckeres stílusa felbecsülhetetlen. (Özvegy hasonló egyébként, csak most visszafogta magát.)
Lekvár jó arc.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:50:29

@É2I: nehéz, nagyon nehéz! Mert a kiesése és a bentmaradása is lehet izgalmas!

hereverő heverő 2019.01.01. 19:52:16

@Hedo a nokedli szaggató: Persze. A két fiú kiveri egymásnak, a lányok meg a fiúk arcára élveznek.

ibsen 2019.01.01. 19:53:17

@Hedo a nokedli szaggató: Persze, de ez nem Era levele miatt van. Már amikor Adri mögé álltak tudták milyen nem igazán bíztak meg benne.

hereverő heverő 2019.01.01. 19:53:33

@Hedo a nokedli szaggató: de ha jól emlékszem, két gumit kellett egyszerre felhúzni, aztán kifordítani, valahogy úgy.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:54:39

@hereverő heverő: nincs kifordítás :) de az egymásra húzott 2 gumi a megoldás része ;)

Angora Cardi 2019.01.01. 19:55:56

Csudijó. Én is a irodalmi lépegetőhöz hasonlítottam agresszívzsut.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:57:41

@ibsen: remélem habfiú rohadtul szenved, hogy kit vigyen! Roller is be volt kaksizva rendesen, jobban utáltuk erát, mint vártuk vissza rolit.
Viheti vivit, laszikát, adrit, hunit. Ha huni kihívás előtt kuffant özveggyel, greguci vissza uszikál ellene

Gia 2019.01.01. 20:01:12

Aki nem másnapos az igyon a mai öfi alatt mindig egy pohár alkoholt,amikor elhangzik a gonosz szó.:-) Dallas után szabadon..

ibsen 2019.01.01. 20:02:03

@Hedo a nokedli szaggató: Greg visszajönne Adrival és a ribivel szemben. Lacikát nem viszi ki nincs annyi érve ellene max hogy két kapura játszott de még nem Adri szinten, ennyi.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:03:42

Holnap meló, de megnézem az öfit, hátha huni közel kerül a lyukhoz...

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:04:34

@ibsen: engem meggyőztek a többiek, hogy ha ribi megy vissza greg ellen, az jó kis akciókat hozna

Angora Cardi 2019.01.01. 20:06:40

@Angora Cardi: birodalmi...
Miket ir ez a telefon

ibsen 2019.01.01. 20:07:36

@Hedo a nokedli szaggató: Az sem jó ha a másik tábor túlerőben van. Pláne ezek.

hereverő heverő 2019.01.01. 20:09:34

@Hedo a nokedli szaggató: Akkor a csajokat kellett kifordítani, mint Biri néne?

Nem emlékszem pontosan, mert a birkák még sosem kérték az arcra élvezést

Sanda.Ipse 2019.01.01. 20:10:22

@Gia:
Nem lenne elég hely a detoxban mindannyiunknak:)

Sanda.Ipse 2019.01.01. 20:11:00

@ibsen: egyéni játék. Egyre kevésbé lehet táborról beszélni.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:11:13

@ibsen: nem sokáig maradnak együtt! Zsu akkor is stabil finalista, ha most greg, jövőhéten meg renyhe hullik ki mellőle

ibsen 2019.01.01. 20:11:54

@Hedo a nokedli szaggató: Szerintem már a konnektorba is bedugná csak hogy dugjon ismét:-))

0.5 bit 2019.01.01. 20:11:58

@Hedo a nokedli szaggató: "ha ribi megy vissza greg ellen, az jó kis akciókat hozna"

Ha VVV vissza menne igen, mert a hölgykoszorú elvesztené a szellemi vezetőjét, fordítva viszont a fiúk igazából meg sem éreznék.
Ettől függetlenül nagy valószínűséggel sellő fog vissza térni.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:12:52

@0.5 bit: megvárom kir hív ki és szavazok

ibsen 2019.01.01. 20:13:31

@Sanda.Ipse: Attól mert egyéni még két tábor van bent.

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 20:13:37

@Angora Cardi: jaja! :) Meneteljen csak jó sokáig előre!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:15:09

@ibsen: három
Roller slepp
Zsú bagázs
Adri

ibsen 2019.01.01. 20:15:21

@0.5 bit: Ja igen ő 18 évesen kiadja a hármast ahogy mondta:-) Igen látjuk

@Hedo a nokedli szaggató: Remélem meg is nyeri

ibsen 2019.01.01. 20:16:17

@Hedo a nokedli szaggató: Adri ezt hogy tudta megcsinálni nem is értem:-))

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 20:16:40

@0.5 bit: EKG. Micsoda sirató kórus lenne, ha Greg kint maradna...

Angora Cardi 2019.01.01. 20:17:46

@KólaMámor: ördögűző jelenetet várok a művésznőktől minimum

ibsen 2019.01.01. 20:18:16

Egy házat nem tataroztak annyiszor ahányszor Vivi sminkel egy nap és milyen vastagon... :-))) Mi lesz 40 évesen?

hereverő heverő 2019.01.01. 20:18:19

@Hedo a nokedli szaggató: ugyan, ezzel ne fáradj :)

Még én is vacillálok, de holnap tipizek mindenképp. Szerintem váratlant, merészet húz majd, és Vivit hívja - vagy Spártát.

mobilos perpetuum 2019.01.01. 20:21:27

@ibsen: Bajusz a tegnapi összefoglalóban tévesen a szív és az ész játékáról beszélt. Aki taktikázik, nem biztos, hogy az esze jó döntéseket hoz. Pl. egyetlen sakkozó se a szívére hallgat, amikor lép egyet, attól még vannak, akik gyalázatosan rosszul sakkoznak, míg mások profi módon.
Érdemes Adrinak azt az indoklását felhozni, hogy a "taktikus" csapatnál sose tudhatta, mikor fogják hátba szúrni. (Valami ilyet mondott.) Egy Hunor se tudhatja, mikor gondolja majd Roli úgy, hogy a 36 millió fontosabb, mehet ő is a levesbe.
Tehát én se szeretném, ha már most túlságosan megerősödjenek Roliék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 20:23:55

@ibsen:
Renyhe tudja hogy Zsu erős, ezért kullancskent kapaszkodik belé hogy ott legyenek a haromba.
Csak azt nem látja hogy ő rohadt fárasztó tud lenni, és alpári fasz is ráadásul.
Egy csaj se jut a döntőbe, az összes előtte a puskaporat.

É2I 2019.01.01. 20:26:10

@Hedo a nokedli szaggató: Lyukhoz? Amerre tart jelenleg ott barlangászkodni tudna csak. Mit gondolsz miért úszott rá a gyűrűs a csokimikulásra? Kb. ott talált volna olyan játékszert, ami nem harangjátékot játszik benne, így télvíz idején ;)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:28:36

@hereverő h@É2I: everő: a csokis karika még lehet jó huninak

Angora Cardi 2019.01.01. 20:31:15

@ibsen: lefedi a kutyaharapást..

ibsen 2019.01.01. 20:31:28

@mobilos perpetuum: Ez igaz pláne hogy Roli simán beáldozta volna Hunort egy Csokval való párbajra. Zsuék szerintem nem azzal vannak állandóan elfoglalva hogy ki mit csinál kivel beszélget és mit, Roli van idegben állandóan egy percre nem tudja elengedni magát szerintem ezt a játékot nem tudja élvezni igazán mert nem magát adja hanem attól fél hogy kiderül ő is csak egy ember.Szánalmas.

@szociál: Reniből már nagyon elég szerintem, az állandó szereplése amikor beköszönnek nekik a VV Reni agybaja meg a többi...egy piaci rikács. zsu remélem észreveszi hogy Reni egy érdekember csak eddig jól leplezte.

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 20:31:51

@Angora Cardi: Na, azt megnézném! Talán akkora palávert nem csinálna, mint Csokító távozásakor, de az ördögűzés találó kifejezés lenne a műsorára: őrjöngés, sírás, átkozódás, bosszú-esküvés (ha visszatapsolják, akkor még a feje is pörög és zöldet rókázik).

ibsen 2019.01.01. 20:32:25

@Angora Cardi: Hát nem tudom milyen smink nélkül de szerintem gáz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 20:32:42

koszonjuk az osszefoglalot.
read only.

candyperfumegirl 2019.01.01. 20:32:52

@VV Erőlegény: szerintem nem amortizálta le magát a villában, hanem eleve ilyen volt. A beköltözéskor csak annyiban volt más, hogy profi sminkes mázolta ki. (Mondjuk az sokat tud számítani. Úgy csak tucat műnőnek tűnt, nem bohóckurvának.)
Abban meg igaza van Gregnek, hogy kívül-belül teljesen elhasznált a nő, de nem a villalét tette ilyenné.

mobilos perpetuum 2019.01.01. 20:34:56

@szociál: Roli, és csapata értékeléséhez. Idézet abból a videóból, amikor Viki párbaj tanácsadói szerepkörben a villában járt.
Szóba jön Csoki.

"Roli: (Ő) túl erős, ő még nem... nem adta ki az igazi énjét. Ő egy agresszív, egy ööö... kicsit buta...
v kedveled amúgy?
r őszintén, ha...
v most őszintén játszunk, úgy, hogy teljesen...
r őszintén, ha nem ezt a játékot játszaná, akkor igen
v és megnyerheti ezt a műsort?
r sajnos igen
v és most szóba jöhet nálad a párbajba?
r (rázza a fejét, de nem értem, amit mond, Viki beleszól)
v félsz tőle amúgy?
r igen, mert ő most még egy olyan karakter, mint a te szériádban volt a te embered (Aurélió???) ... ööö... a Hunorral szeretném kiküldeni, mert
v gyors megjegyzése: Jó fej vagy... (nevet egy nagyot)
R Mert... egyéni játékot játszunk, azt tegyük hozzá
v persze, ezt tudom. Kimondhatjuk akkor, hogy ez egy taktikai döntés, túl korainak érzed
R Igen."

Anno Attila taktikus volt, de nem tujult. Roli, amellett taktikus, hogy mást nem csinál. Mint a szövegből kitűnik, Hunort is beáldozza, ha arról van szó. Akkor Lacikát ne is említsem.
Bár nem kizárt, hogy jobban szeretne inkább Lacikával a döntőbe kerülni, jobbak lennének az esélyei.

Remélem Hunor is rájön, nem minden az, aminek látszik. Például az ő barátságuk.

Roli taktikázik, azon kívül semmi. Még majd két hónap van hátra, én meg gondolhatom azt, hogy csak taktikával kitölteni nem lehet.
(Radicsot, Krisztiánt, Erát a nézők utálata rakta ki a játékból, Csokit a saját hülyesége, maga a döntés volt jó, amikor Roli Erát vitte párbajra, de Viki nélkül nem biztos, hogy meglépi.)

Angora Cardi 2019.01.01. 20:35:06

@KólaMámor: Á ha ott ketten rákezdik és Adri is beáll a kórusba akkor kő kövön nem marad csak gutaütést ne kapjon valaki az nem lenne szép látvány már tegnap is rezgett a léc.
@ibsen: Nem csúnya lány, szerencsére engem nem harapott arcon kutya, de lehet hogy emiatt sminkel ilyen kényszeresen, inkább azt lássák mint a sebet, én is megnézném vakolatlan.
@úgymond olvasó mmkk: olvasod könyved a kezedben?

0.5 bit 2019.01.01. 20:36:08

@mobilos perpetuum: "Tehát én se szeretném, ha már most túlságosan megerősödjenek Roliék."

Szerintem lélekben már leírták mint veszteséget VVV. Nagyjából olyan a helyzete mint Adrinak a másik oldalon.

Másrészről még az is lehet, hogy jobb lenne a lányoknak, ha Greg nem ötletelne olyanokkal, hogy 8 órára el kell záratni valamelyik gonoszt, természeresen valamelyik lány végezze el a "piszkos munkát". Attól tartok, ha marad a sellő, akkor tovább mélyíti ezt a jók-gonoszak vonalat, ami a lányok megítélésnek sem tesz jót hosszabb távon.

hereverő heverő 2019.01.01. 20:36:21

Kedves hogyvoltok, megyek kiheverni a tegnapi ma reggelt. Holnap ismét veletek, mindenkit üdvözlök. Akit meg nem, azt is.
A Becherovka legyen veletek.

ibsen 2019.01.01. 20:38:28

@mobilos perpetuum: Attila és Viki színesen játszottak, volt poén és még azok is szerették őket akikkel kibaszott úgymond, bár ez Vikire inkább igaz. Roli egy mogorva fasz az igénytelen mackójában meg a kőművesdekoltázsával. Azt hiszi hogy ki lehet húzni a játékot ezzel.

É2I 2019.01.01. 20:41:44

@candyperfumegirl: Mondjuk azt se felejtsük el, hogy volt előéletük. Valami faszit szedett le a greg a gyűrűsről, uh a fejenpörgés azóta van meg. Én csak azon csodálkozom, hogy _eddig_ nem volt meg a lekurvázás köztük. (Nincs kétségem a felől, hogy mindegyik akkora bárcával rendelkezik amit párszor már pótlapozni kellett :P)

ibsen 2019.01.01. 20:41:57

Nagyon hamar kialakultak a stabil emberek/csoprtok egymásnak és majd mindenki tudj kitől mit várhat. 1-2 ember ide oda mozgása tud valamit változtatni de régóta olyan mint egy langyos víz.

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 20:45:01

@0.5 bit: "Szerintem lélekben már leírták mint veszteséget VVV."

Végülis, ha velük van VVV, akkor talán kicsit tudják terelgetni, hogy mikor-hogyan használja fel a duplajeles szuperképességét.
Ha meg kiesik az sem baj nekik, mert sanszos, hogy rájuk hagyja és akkor megint tudnak ezzel a képességgel mahinálni. Szóval nem kifejezetten hátrány, hogy Ribi ott van Roliék közelében.

Angora Cardi 2019.01.01. 20:46:18

@ibsen: Olyan. Itt a vegen mar mindegy hol lesz 4-4, 4-3 stb mert ugyis az ellentetes csopibol hivnak ki ugyhogy 1-1-ben kipotyognak.

É2I 2019.01.01. 20:46:38

@ibsen: Az attilás évadot nem néztem, uh. abban nem vagyok képben, de hogy a vikit annyira szerették volna.. Sztem egy görény volt és nem a szagára értem. A kőmíves dekoltázs meg pont arra a tehenre is jellemző volt, férfinál is gáz, de nőnél egyenesen undormány.

Pamutbojt 2019.01.01. 20:47:26

@mobilos perpetuum: Attila ügyes volt, de taktikázni nem csak úgy lehet, ahogy ő csinálta. Egyértelmű, hogy aki nyerni akar, az be fogja áldozni szövetségeseit.

2019.01.01. 20:48:21

Jó estét és boldog Új Évet!

A VV9 szerintem az egyik legjobb széria. Ilyen jó kis fordulatok egyik előző VV-ben sem voltak. Pl. V.I.P.Era fel-le, Süsü le-fel, a szerecsen sikertelen indulatkezelése, be-ki, Ánusz és Ratyis tündöklése és bukása avagy a Fekete Özvegy átka, PUA oldalazásai, stb. És most itt van ez a buzigyerek, aki azt hiszi, hogy ez a játék arra megy ki, hogy mű-öribariszeri, és mi az, hogy őrá taktikailag jeleket lehet tenni. Ez hallatlan! És ha már özv. Feketéné Kibaxott Ribancnál tartunk, most simán rá fogok szavazni. Pán(t)Lika ugyanis biztos őt hívja ki, mert minden más taktika lenne, és az ugye az (ör)dögtől való.
Egy stabil pont van: Renyhe. Ő stabilan hozza az ultraprimitív, idegesítő, sejpítő, bálnatestű, hiperaktív , ostoba karaktert. G1G akkor nőne nagyot a szemembe, és tenném át rá a szavazatomat, ha a Rúdlényt hívja ki. Ami ugye lehetetlen az értelmi színvonalat tekintve.

Kevdes Süsü-rajongók: ugye ti is tudjátok, hogy G1G kiesése csak jót tenne a kedvenceteknek...

ibsen 2019.01.01. 20:49:39

@É2I: Viki azért lett ilyen taktikus mert rájött hogy ezeket a hülyéket simán palira lehetett venni. nem egyszer a másik is tudta hogy átveri de belement. Egy durva húzása volt a Simon féle belehergelés de a szerkesztők nem akarták elvinni komolyabba a dolgot így Simont tették ki jogosan viszont Viki semmi büntit nem kapott.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:49:39

@É2I: EKG! + végtelen! viki nem volt se vicces, se szórakoztató! A gyomrom és az öklöm ia görcsbe rándult tőle.

moletty 2019.01.01. 20:51:47

@Spitzbauer: EKG TEsó és BUÉK Mindenkinek !
Mondok 2 sztorit év végéről !

Pamutbojt 2019.01.01. 20:53:19

@Spitzbauer: Nem biztos, hogy jót tenne Süsünek G1G távozása. Nem lesz fék, Renyhe és Süsü gyalázatos páros, fel fogják erősíteni egymás debilségét. Süsü a jelrakásnál is félelmetes műsort adott elő, és ez csak fokozódna.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:53:44

@ibsen: lehet poénosan szivatni és együtt röhögni! De viki túltolta, rohadék volt, mintha down szindrómás gyerekekkel genyózott volna!

moletty 2019.01.01. 20:54:55

1. Brunyálunk a wc-ben, a szomszéd reccsent egy kerámiarepesztőt és aszongya : "A hugyozás fingás nélkül szart se ér!"
2. Beállt srác akarkodik a csajon, az megjegyzi, hogy már nincs olyan állapotban, mire a barinője:"Nincs az a kivert fasz, amiből még ne lehetne kipréselni egy csepp gecit"
hát így.... :D :D

moletty 2019.01.01. 20:55:43

@Pamutbojt: Birodalmi lépegető pirosban naon tetszett! :D :D

ibsen 2019.01.01. 20:56:09

@Hedo a nokedli szaggató: Azért ez erős. Mindegyiknek akkora szája volt Vikinek is nyugodtan ellent mondhattak volna. Jobb banda volt mint a mostani természetesebbek voltak.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:56:54

@Pamutbojt: a jövő héten renyhe megindul a vesztőhely felé

ibsen 2019.01.01. 20:58:28

@moletty: Ezek a viccek még szilveszterről maradtak meg? :-))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:58:59

@ibsen: minden vv játékos közül nekem viki a legaljasabb, legocsmányabb, leggyűlöltebb.
De tiszteletben tartom a véleményed.

0.5 bit 2019.01.01. 20:59:24

@Pamutbojt: "Nem lesz fék, Renyhe és Süsü gyalázatos páros, fel fogják erősíteni egymás debilségét."

A szaunába záratásnál pont fordítva volt, ott Renyhe volt a fék, sellő a gázpedál.

Pamutbojt 2019.01.01. 21:01:26

@moletty: Igen, nagyon nőies volt, és ez a szett kifejezetten előnyös neki. :-))) Azért G1G szólhatott volna neki, hogy ilyen oszlop lábakra ne vegyen fel ilyen nadrágot. Csak mert olyan őszinték egymással....a barinők figyelmeztetni szokták egymást, ha valami előnytelen vagy gáz.

2019.01.01. 21:01:48

@Pamutbojt: Ja, mire leírtam, már én is elkezdtem ezen gondolkodni. Egyértelműen Renyhe az, aki elbaxxa Süsü játékát. G1G-vel kéz a kézben ülhetnének a hármas döntőben, és G1G lenne a harmadik 1%-kal, amelyet a xerkik 17%-ra hazudnának fel. A felkérdez után megtanulhatnánk a felhazud igét is ;-).

Amellett, én már régóta jobban rühellem Renyhét és Pán(t)Likát, minthogy akárki ellen rájuk szavaznék. Ez sokáig így volt özv. F.K.Ribivel is, ezért is írtam a VV9 kiváló fordulatos mivoltáról fejjebb.

Pamutbojt 2019.01.01. 21:03:43

@0.5 bit: Az igaz, de Csoki távozásával Renyhe bekattant, és debilre váltott. Pusztító volt ez a vlogos rész is.

Pamutbojt 2019.01.01. 21:11:47

@Spitzbauer: Igaz, valóban mozgalmas széria. Sellő és Süsü elcseszték, hogy Renyhével álltak össze. Renyhe egyre mélyebbre süllyed.

Angora Cardi 2019.01.01. 21:12:36

Együnk ahogy illik ilyen szép ünnepen.

Ego0123 2019.01.01. 21:14:10

@Hedo a nokedli szaggató: Elég hamar leülhetett a buli.

A "szívből játszók" nagyon elfelejtik, hogy ennek a szériának is vége lesz egyszer és csak 1 nyertes lesz, aki mindent visz, vagy osztoznak? VV Reninek lenni biztos jó lehet, meglett neki a 15 perc és ennyi. Kezdődik a darts döntő.

Pamutbojt 2019.01.01. 21:16:26

@Hedo a nokedli szaggató: Szép jelenet. Adriban is kábé ennyi van, nem tud újat mutatni. De ez meg nem szórakoztató.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 21:16:30

@Ego0123: figyeld meg saját műsort adnak neki! Hányok

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 21:17:39

@Pamutbojt: adri fel le ingázik! Most lent van. Nálam most mindenki lent van.

Ego0123 2019.01.01. 21:23:36

@Hedo a nokedli szaggató: Nem tudom, hogy hogyan képzelte el, hogy hogyan fogja megnyeri a 36 millát. Szerintem sehogy. Azt, hog tolja, hogy ő VV Reni, brandépítésnek ngyon kevés.

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 21:24:43

@Hedo a nokedli szaggató: Dzsízösz! Reméljük beteszik Adri legjobb pillanatai közé ezt a jelenetet, amikor majd kiesik. :P

Tökös... 2019.01.01. 21:27:13

"A poén az, hogy Zsunak és Reninek együttvéve nincs összesen négy agysejtje, de abban jó nyomon járnak, hogy ők ketten Rolinak komoly fejtörést jelentenek. Pedig szerintem hagyni kell őket, hadd nyomják az elmeháborodottak amatőr színjátszókörének kísérleti előadásait 0/24-ben"

Jó estét....

Ez az ídézet rohadt jó...

nicu71 2019.01.01. 21:33:31

@Spitzbauer: hoppá G1G kifejezést en is bevetettem már!Facen is

javier2 2019.01.01. 21:43:06

@ibsen: összehasonlítod a vv-k eddigi legjobb játékosát attilát és a dagadt rosszindulatú empátia nélküli vikit
színes játékos volt viki
te vakon vagy mobil perpetumos köcsöggel együtt
sixx oda ülhetne harmadiknak közétek

zsu reni meg greg a 3 rosszindulatú picsa akik az életükben most érték el a maximumot
vv greg vv reni és vv zsu lettek

Butterske 2019.01.01. 21:47:39

Lett Greget van is miért szidni de én lassan eljutok oda, hogy a másik csapat se nyerjen.
Greg a melegek szégyene, akkor Egyértelmű, hogy Vivi meg a nők szégyene.
Hunor nem üvölt a nőkkel de kb. ennyiben különbözik Krisztiántól. Ő is egyre erősebben mászik fel azon a szégyen falon. Kicsit helyesebb a többieknél és tipikus vv nyertes, többség ezért szurkol neki. Ehhez meg nem kell végig szenvedi az 5 hónapot, minek szurkoljak neki.
Lacika cuki, de könyörgőm mit néznénk ha róla szólna a műsor.
Rolinál meg sokszor úgy érzem, hogy csak a nézők akarják, hogy Attila klónja legyen.

Attila évadja szerintem a védettségi játékok miatt is volt olyan népszerű. Kicsit vv survivor volt.

moletty 2019.01.01. 21:51:53

@Butterske: EKG, mind egy rakás fos ! De Adrit megröfögtetném cickó közé, szóval nyerjen ő ! :D :D

Butterske 2019.01.01. 21:53:01

@moletty: Én lány vagyok, szóval engem ő sem érdekel :)

moletty 2019.01.01. 21:54:04

@Hedo a nokedli szaggató: Megnéztem :D :D De utálom Zsút azt a kurvaéletbe ! :D :D

Tökös... 2019.01.01. 21:54:30

Oké....
Nekem nincs kedvencem, a hisztis örjöngés, az állandó ellenségeskedés elszomorít...
Azt persze tudom ha összezárnak 10 jóbarátot fél évre lehet hogy megcsappan a barátok száma...
Nekem nem az a bajom hogy zsunak és reninek 4 agysejtje van, hiszen ez nem egy műveltségi vetélkedő...
Érthetetlen számomra hogy 9 évad után nem esik le a tantusz hogy a geci alaptomos játékosok nem nyerhetnek...

Franky4finger 2019.01.01. 21:58:37

Amikor felemlegetik, hogy ők " szívből" játszanak, érdekes módon nekem a szívlapát jut eszembe. Közepes erővel mindegyikre, 4 nyolcad ütemre ,random pofánrúgással megtörve az egyhangúságot. Renyhén kezdve...

Butterske 2019.01.01. 22:00:29

@Franky4finger: Ennyit nemér a műsor. Nyugalom, minek idegeskedtek rajta.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 22:00:40

@moletty: szerinted, ha zsú nem szedi le adrit, greg töcskölt volna??? Szerintem IGEN XD

Angora Cardi 2019.01.01. 22:01:06

PP arany után tigrismintában.

nicu71 2019.01.01. 22:01:52

@Franky4finger: maximális ekg. És az a baj hogy ezeket a népség is átvészi a facen, és nyomják orrba szájba. Szívből játszanak.. na persze.

tvbuzi 2019.01.01. 22:02:09

Itt vagyok a konténernél.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 22:02:16

Pp! Mennyé má a náthás halál térgye kalácsáva, mer kibebacott idegesítő vagy!

Franky4finger 2019.01.01. 22:03:02

@Butterske: Nyugodt vagyok, sőt élveztből játszom a gondolattal.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 22:04:35

nincs stream. mennyire sajnálom, brühühü.
nem.

Franky4finger 2019.01.01. 22:04:47

@nicu71: szívből nem lehet nyerni, bár kretén nyert már Alekosz személyében.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:05:26

Lacikát kutyázzák adri greg

Mók_Ica 2019.01.01. 22:05:48

BÚÉK :))) sajna pornóbajusz kalimpál ma nekünk.....
adri lacikára tereli g1g figyelmét...... pfffff

Franky4finger 2019.01.01. 22:06:23

@nicu71: face B tele van primitív tuskóval. Cigányozni nem akarok....

tvbuzi 2019.01.01. 22:06:37

Greg jogtalanul kapott jelet?!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 22:07:13

@tvbuzi: ja, Gyuribá előbb küldte a havi apanázst az új év alkalmából

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:08:13

Jaj, de sajnálom Greget. Nem.
Adri is okádék.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:08:37

@tvbuzi: ja, szerinte párbaj nélkül kellett volna neki megnyerni..... mint sellőkencsillámóni pffff

tvbuzi 2019.01.01. 22:08:46

Petinek nitroglicerint kéne szállítania

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:09:06

Fülesen kapja az instrukciókat az edző?

Mók_Ica 2019.01.01. 22:09:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg, max ekg

a fiúk nem tudnak ugrókötelezni :)))))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:10:03

Lacika egész jól ugrókötelezik.
Zsu nyakára tekeredett nincs kommentem.

tvbuzi 2019.01.01. 22:10:06

Zsu felakasztotta magát bakker

nicu71 2019.01.01. 22:10:36

@Franky4finger: kisebbség nincs olyan nagy arányban itt. Es az a furi, hogy pont a cigányok NEM Lacikát szeretik, sőt szidják inkább, hanem a csillámfaszpónikat.

hétévszak 2019.01.01. 22:10:38

zsírból izmot. klasszik :D

Mók_Ica 2019.01.01. 22:10:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: vajon miket mondhatnak neki??? :))))

kik ezek a sárga lányok???

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 22:11:26

@tvbuzi: ugye, milyen rendes? megérdemlem, mint a belső ellenállás hangadója

Angora Cardi 2019.01.01. 22:12:12

2 kengus pipi jött edzeni velük, Lacika pingpongra v aerobikra számított de örül

nicu71 2019.01.01. 22:12:14

@Angora Cardi: a kva édes aaát már. G1G és el a kezekkel Lacikától!

hétévszak 2019.01.01. 22:12:26

Meglepődtem volna, ha Zsunak valami rögtön fekszik.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:12:35

wazze..... reninek az álmai...... villamester, vv vezetéknév, kangoo .......szörnyűűűűűűű

lacika jó volt: ebben megyek bevásárolni :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
sajnos zsu ezzel sem boldogul......

Cimili 2019.01.01. 22:12:42

@tvbuzi: ne bántsd, ő a legügyesebb, legokosabb. :DDDDDDDDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.01. 22:12:42

@nicu71: rohadíkok nem szeretik a kis vírüket

tvbuzi 2019.01.01. 22:12:44

Szenvedő arc level 100 Zsuzsu

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:12:54

@Mók_Ica: kis béna mind. :)

Csillámfasztól már rosszul vagyok

Franky4finger 2019.01.01. 22:13:06

@nicu71: igen. Itt kulturáltabb érvütköztetés van. FB megtalált Zsuzsu anyukája is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:13:46

Mi lesz, ha arcra ejti Renyhe Greget? Keresnie kell más megélhetési forrást az arcánál.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:14:26

reni hajával mi történt??? miért lett ilyen színű????
ja, és az rohadtul nem jutott el az agyáig, hogy a kenguruk NEM így járnak....... pfffff

Angora Cardi 2019.01.01. 22:14:48

@nicu71: áh ha beharangozzák nem lesz belőle semmi

tvbuzi 2019.01.01. 22:15:10

Petinek is tetszettek a bimbik!

Angora Cardi 2019.01.01. 22:15:28

híres dj van én nem ismerem aki igen mondja be

Oh my... 2019.01.01. 22:16:30

rosszul vagyok már a Renyhétől, rendesen hánynék tőle, a látványa, a bődület hangja.... pfejj, kitakatodhtna már!

hétévszak 2019.01.01. 22:16:36

a csaj dévidgetta mellett a testőre vagy sima biodíszlet?

Angora Cardi 2019.01.01. 22:16:36

@Mók_Ica: mindenkié be van színezve

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:17:05

Ribinek azért jól eltűnt a dereka. És hasa is lett.

Renyhe hülye

Mók_Ica 2019.01.01. 22:17:20

renyhe idióta..... beszélget a malacsülttel...... műsor a kameráknak.....

hétévszak 2019.01.01. 22:18:31

simán elhiszik, hogy ez a csávó getta volt??

tvbuzi 2019.01.01. 22:18:42

Csoda, hogy nem parittyázták meg a két vendéget

Angora Cardi 2019.01.01. 22:19:24

@tvbuzi: @hétévszak: gratulálok a könnyűzenei tájékozottsághoz

Oh my... 2019.01.01. 22:19:45

@nicu71: nem fogja Lackót vinni, tuti, fosik tőle.... csak megy a szerkesztői utasításra történő figyelemelterelés, hogy ne legyen annyira egyértelmű, hogy az özvegyet viszi. ;)

2019.01.01. 22:20:00

@Mók_Ica: EKG, pont esztet gondolám

Angora Cardi 2019.01.01. 22:20:01

@hétévszak: én nem hallgatok ilyet úgyhogy elhinném :D

tvbuzi 2019.01.01. 22:20:29

Uramisten..levetkőztek

Angora Cardi 2019.01.01. 22:20:43

reni zsu vetkeznek fehérneműre egymáshoz simulósat táncolnak

adri vernyákol egyedül h ő nem szokott ehhez az utálathoz hozzá

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:21:03

Baszki, behányok. Adják vissza rájuk a ruhát

Adri mit sajnáltatja magát? Ezt a szart most ő keverte magának.

Oh my... 2019.01.01. 22:21:05

dzíizusz, vetkőzik a bálna, neeeee!! és a másik is, anyám.... blőeeeeee!!!!

Mók_Ica 2019.01.01. 22:21:09

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó........renyhe és zsu kiégette a retinámat

adri most g1g-t parodizálta??? vagy ő se szokott ehhez az utálathoz???

Cimili 2019.01.01. 22:21:14

csak pillázok. renyhe és zsu ledobták a ruhájukat.

hétévszak 2019.01.01. 22:21:24

Adrinak eljöttek a buliba a képzeletbeli barátok is

2019.01.01. 22:21:53

Fúj bazd, leokadom az ipadet...Bolondjány meg Renyhe vetkőzik

Mók_Ica 2019.01.01. 22:21:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: magában.... ill a kameráknak...... pfffff

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:22:12

Sziasztok! Csak gyorsan szeretnék a konténerhez futni. A 2 bojlertesttől kiégett a retinám. (enyém sem jobb no offense)

nicu71 2019.01.01. 22:22:50

Nekem vv most tetszik. Kövezzetek meg

Angora Cardi 2019.01.01. 22:22:52

@oh..my...: jobban vagy? :DD
fuss a konténerhez

Mók_Ica 2019.01.01. 22:22:58

@hétévszak: az a baj, hogy ezek mi vagyunk...... :((((

konténer itt van, gyertek ha inger van :)))))))))))))))

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:23:49

@tvbuzi: reméltem h szorítasz egy kis helyet

Mók_Ica 2019.01.01. 22:23:53

@Cukorborsó88: helló bébi, gyere :))) én már itt nyomom az eleje óta......

,, 2019.01.01. 22:24:16

Roli rájött h vagy most pattintyák ki zsut, vagy csak díszletek lehetnek

Cimili 2019.01.01. 22:24:40

zsu, aki mindig visszafogottan viselkedik. tényleg tök hülye.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 22:25:00

akkor hát viszontlátásra, pajtások

tvbuzi 2019.01.01. 22:25:23

@Cukorborsó88: neked egy kis hely is elég.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:25:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: telefosott búvárruha hasonlat tetszik a legjobban

2019.01.01. 22:25:27

@nicu71: EKG, még mindig jobb mint a bojlerek. Ràadásul az egyik “transzbojler”

2019.01.01. 22:25:35

Meg a mocsártagok (mostmár PUA is tiszteletbeli) vannak a legjobban ki ettől a "gyűlölettől", ők esztet nem szerizik. Má' bocs, én azt látom, hogy ők gyűlölködnek, a másik oldal meg sztoikusan tűri. Ez a taktikus viselkedés egyébként.

nicu71 2019.01.01. 22:25:48

@oh..my...: a próféta beszéljen belőled. Nem bírnám ha Lackó kiesne, pont a hányadék G ellen.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:26:37

@Cimili: ugyan az elején a szexi táncban is mit művelt :DD
@úgymond olvasó mmkk: tudósítok

Oh my... 2019.01.01. 22:26:42

@Cukorborsó88: a debillány teste, mint a túlkelt tészta, folyik széjjel, eeeee, rettenetes! a renyhe meg... renyhe, na! de mi a jó életnek vetkőznek mindig a randa, rusnya, esztétikai deficitesek??! ez valami kényszer náluk? vagy a debilségüknek tudható be, hogy semmi kritikai érzékük nincs, ha önmagukról van szó?

hétévszak 2019.01.01. 22:26:58

csak engem zavar mérhetetlenül, hogy mennyire nem környezettudatos a műsor? az a millió palack, aztán nem tudom hányadjára eregetnek már lufit, stb. tudom tudom, illúzióim vannak..

tvbuzi 2019.01.01. 22:27:09

@Angora Cardi: de rég hallottam :DDDDDD

2019.01.01. 22:27:39

@,,: Erről jut eszembe: szerintem Süsü még életében nem parittyázott. Ez nem szégyen egyébként, inkább csak az, hogy behazudja.

2019.01.01. 22:28:36

@Cimili: Erát is meg VVVt is Zsu támadta a kulsejevel... De ha xynak nem tetszik ahogy Bolondjány mutogatja a narancsbőrös lavórsegg oszlopláb kombót, akkor te rosszindulatú vagy meg gonosz meg megkeseredett blabla.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:28:37

@tvbuzi: :DDD telefosott zokninak is láttam már de búvárruha jobban tetsz
@oh..my...: azt hiszik szerepelnek és az jó

Cimili 2019.01.01. 22:28:56

@Angora Cardi: már akkor látszott, h nem normális. vagy meg akarta mutatni 16milló magyarnak a habtestét.

Oh my... 2019.01.01. 22:29:41

@nicu71: ha Lackót vinné, akkor tuti kieső lenne, tudja ő ezt - valahonnan, csak tudnám, honnan.... kicsi lekvárunkat szeretik sokan, visszaküldjük, ez nem lehet kérdés, nyugi tesa.. ;)

Angora Cardi 2019.01.01. 22:30:21

@Cimili: és az elcsatolt területeknek :D
Persze hogy látszott én ezért sem értem ezt a nagy zsu éltetést mit lehet egy szerencsétlen debilen ennyire szeretni.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:30:52

@oh..my...: ez műsor.... ezzel tuti benne vannak az öfiben...... majd ha visszajátszák nekik, sírás-rívás és sopánkodás lesz

Oh my... 2019.01.01. 22:31:19

@Cimili: meg az a tánc..... olyan koordinálatlan mozgást én még nem láttam életemben, abból is lejött, hogy defektes odafent....

,, 2019.01.01. 22:31:28

@oh..my...: zsóti súg neki szerinted?

Cimili 2019.01.01. 22:31:39

@Angora Cardi: azért 16 millát írtam:)

Mók_Ica 2019.01.01. 22:31:55

de jó volt a visszaszámlálás :)))))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:31:58

Nagy testvér búékot kívánt nekik az előző nyertesek képeivel.

2019.01.01. 22:32:35

Egyébként úgy vettem észre, hogy mostanában egyre több Zsut “istenítő” új regisztráció van itt.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:32:40

@Cimili: jól számoltál :DD
@,,: fb-on meg vannak győződve h tolja

,, 2019.01.01. 22:33:21

@Angora Cardi: nem lennék meglepődve.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:33:24

@oh..my...: ezt mondom én is..... de kaptunk erre jó kis ledorongolást.....

renyhe..... pfffffffffffffffffff

tvbuzi 2019.01.01. 22:33:24

Komoly beteggel küzdő ember

Angora Cardi 2019.01.01. 22:34:18

@Cleveland55: A szériák ezen részében egyre élesebb a vita a hv-n, valaki reggel írta, hogy egy személy lehet több nickkel, de persze jöhet több is, inkább délelőtt és éjjel tobzódnak.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:34:33

@Cleveland55: erre írta @,,: , hogy miért kell ennyi nick-kel regisztrálnia ennek az embernek :))))

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:34:47

@oh..my...: szerintem igen :) de nem volt szép látvány még mindig másnaposan

hétévszak 2019.01.01. 22:34:48

Zsu 2 kívánsága: 1. ezer dolog 2. még ezer dolog.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:34:58

greg tudja h a vonzás törvényét úgy működtetjük h múlt időben írunk a célokról

Cimili 2019.01.01. 22:35:32

ó bazz, greg szerint ő nyeri meg a vv9-et.

tvbuzi 2019.01.01. 22:35:45

Greg miatt kérek egy új konténert, mert ez megtelt.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:35:53

zsu ha kijön szeretne plasztikáztatni
valóban csodás életcél

Oh my... 2019.01.01. 22:36:07

@Angora Cardi: eh, dehhogy! már ott vagyok ígérem, kitakkerolom magam után ;)) @Mók_Ica: maxi köszönet az egész szezonnyi áldozatos munkádért!

Angora Cardi 2019.01.01. 22:36:43

@tvbuzi: szegény haldokló nagyik

Mók_Ica 2019.01.01. 22:36:48

@Angora Cardi: azért ment be, hogy bizonyítson...... de mit????? máshogy nem lehet???? ez a legnagyobb probléma velük..... el sem tudják képzelni, hogy máshogy is lehet.....

2019.01.01. 22:37:01

Nem viccből írom, de én eddig az átlag , vagy annal kisebb méretű fej és hozzá egészen minimalis meretű agykoponyával (zsu)rendelkező emberek között még nem találkoztam értelmessel. Nem vicc.

Oh my... 2019.01.01. 22:37:15

@Angora Cardi: várhávárjááááá, és ha agyplasztikában gondolkodik? azt se támogatjuk? ;))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:37:48

@oh..my...: éh ne takkerolj ha kijön zsu legalább lesz munkája meg vévéreninek is

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:38:15

@Angora Cardi: akkor műtesse meg egy plasztikai sebész de előtte cseréltessen agyat a neurológián :)

Angora Cardi 2019.01.01. 22:38:23

@oh..my...: hogy is mondta szedeTTesd ki az agyad a neurológián - erának - lehet hogy ő is oda vágyik mondasz valamit :D

Mók_Ica 2019.01.01. 22:38:34

@Cimili: lúfaszt fog nyerni, nem vv-t......

@tvbuzi: elég nagy ez.... még nincs tele :))))

@Angora Cardi: vajon mit??? műcsöcsöt akar??? amit eddig fikázott????

Angora Cardi 2019.01.01. 22:38:45

@Cukorborsó88: pacsi ugyanez jutott eszembe :D

2019.01.01. 22:38:49

@Angora Cardi: mókica. Ja nem làttam, de nem lennek meglepve...

Ego0123 2019.01.01. 22:38:51

@Cleveland55: Ez frenológia és szerintem áltudomány.

Oh my... 2019.01.01. 22:39:00

@,,: hát, egyáltalán nem lepne meg, de sztem nem.... Lackó hintette el, hogy ő erős, tippem szerint Rolinsk súghatott Faránusz a párbajon....

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:39:19

Adri nem Baktál vivivel?

hétévszak 2019.01.01. 22:39:23

hajuk maradhatna ilyen

Oh my... 2019.01.01. 22:40:01

@Angora Cardi: jajó, okké, meggyőztél ;))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:40:03

@Mók_Ica: már "bizonyított" eleget, mehet haza :D

tvbuzi 2019.01.01. 22:40:20

Olyan vagy mint Zsu
Mint egy idióta

Cimili 2019.01.01. 22:40:43

@Mók_Ica: ámen:)
adri előbb lőné fejbe magát, minthogy csalódjon benne greg.

Cimili 2019.01.01. 22:41:18

@Cukorborsó88: akkor mégis jól hallottam:))))))))))

2019.01.01. 22:41:22

@Ego0123: életemben nem is hallottam ezt a szót. Hanem tapasztalatot írtam...

Oh my... 2019.01.01. 22:41:46

@Angora Cardi: loooool!!! szakadok, még a hülyeséghez is hülye x DDDDDDD

Frunkp 2019.01.01. 22:41:58

Úristen, milyen zenére eresztették a lufikat.. Nem sok jót igér. :) (Ha valakinek kimaradt volna mire alapozom: youtu.be/5x-CGiHBhMQ?t=96 )

Angora Cardi 2019.01.01. 22:42:02

Lacika rappelt :)
Laci Hunor meg Rolit fikázza finoman h Adrira nyomul "szerelmes' belé

Angora Cardi 2019.01.01. 22:42:37

@oh..my...: aztán mondott egy példát jövő időben, okos, ja nem

Mók_Ica 2019.01.01. 22:42:43

roller adrira nyomul kicsit..... hunyor és lacika kintről nézi :)))))

renyhe kinek öltözött be??? nem ismertem fel....

hétévszak 2019.01.01. 22:43:18

júj ez az adri közeli. büntet.

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:43:31

A kockaszemű reni volt?

tvbuzi 2019.01.01. 22:43:58

Adri túlságosan hasonlít a fogorvosomra

Angora Cardi 2019.01.01. 22:44:02

Hunor: "miért kellett idejönnöm"

Ego0123 2019.01.01. 22:44:12

@Cleveland55: frenológia, de szerintem nem tudomány

Oh my... 2019.01.01. 22:44:33

@Cimili: ma nagyon vígszinházas üzemmódban nyomja... nem átlátszó, á, kicsit sem! xDDDD nah, ő meg a másik, neki nem csak a teste túlkelt kenyértészta állagú, hanem az arca is, de nem kicsit! (hányós emojik)

Mók_Ica 2019.01.01. 22:44:41

hunyor józan és rájött, mi a fenének ment be????

,, 2019.01.01. 22:45:39

@Mók_Ica: idáig részeg volt:)

Mók_Ica 2019.01.01. 22:45:50

@hétévszak: kamerának énekel .....

transzformersz :))))))))))))))))))))))))) roli gregről :)))) sírok :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:45:51

Laci, ha ti nem lennétek én agyvérzést kapnék - rolinak és hunornak
Roli szerint ő előbb kiesik a két barátja bent marad
Hunornak elege van nem érzi jól magát

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:45:55

Roli most nagyon jó :) transzformersz :)

Oh my... 2019.01.01. 22:46:30

@Ego0123: szerintem sem, elég magas a találati aránya az én tapasztalatom szerint is (a grafológia mellé tanultam anno, régen)

hétévszak 2019.01.01. 22:46:39

Hunort mindjárt hazaengedik a készítők 36millióval :D

Angora Cardi 2019.01.01. 22:46:40

@Mók_Ica: sztem azt renire mondta ,
egy meleggel, egy transzformersszel, egy bolonddal, egy mitugrásszal
greg, reni, zsu, adri..

Mók_Ica 2019.01.01. 22:47:00

@,,: hirtelen kijózanodott :)))) pornóbajusz szettikéje foscsi..... ha még nem vót

Oh my... 2019.01.01. 22:48:07

@Cukorborsó88: ekg és @tvbuzi: ekg ide is! ;)

Roli hangja.... xDDDDDDDD Lackó helyett ő váltott predátorra ;)))

Cimili 2019.01.01. 22:48:07

@tvbuzi: egész normális a csávó.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:48:49

@Angora Cardi: lehet :))) bárkire mondta, jó volt :))))

roller idegállapotba került.....

Angora Cardi 2019.01.01. 22:49:22

@Cukorborsó88: nagyon akar szerepelni csak már uncsi

Angora Cardi 2019.01.01. 22:49:39

@Mók_Ica: én szoktam fikázni csak nem olvassa senki :D

Mók_Ica 2019.01.01. 22:49:41

renyhe milyen megmondóembernek tartja magát..... pfffff....

hétévszak 2019.01.01. 22:49:43

Renáta érti a játékot. nem.

Oh my... 2019.01.01. 22:50:34

úgy tűnik, Renyhében maradt még némi jóindulat, ebben totál kilóg a debil trióból..... ez mist meglepett, hmm.
Pua a legalja, méltó párja lenne Gregenyómak.

Cimili 2019.01.01. 22:50:50

renyhe min lovagol?

Mók_Ica 2019.01.01. 22:50:59

@Angora Cardi: ekg, nyuszi :))))

@hétévszak: ámde ezt k...va hangosan teszi...... ótvarsztájl

nicu71 2019.01.01. 22:51:09

@Mók_Ica: Bódi Gusztinak öltözött renyhe

2019.01.01. 22:51:30

Zsu es Greg nyert..ecsém

Angora Cardi 2019.01.01. 22:51:42

tehát zsu és hunor vezeti a szimpátialistát

Oh my... 2019.01.01. 22:51:46

@oh..my...: "lenne" kihúzva, Gregenyóval egy az ekg-juk.

tvbuzi 2019.01.01. 22:52:14

Melyik állat következik?

Cimili 2019.01.01. 22:52:20

hú de fos vagy bajusz!!

2019.01.01. 22:52:29

@oh..my...: Szerintem meg csak megmodóskodni akar, meg féltékeny Adrira. Ennyike.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:52:42

takaró alatt matatás holnap

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 22:52:49

@candyperfumegirl: OK, de mondjuk egy sikeresebb villa imázzsal esetleg még ki tudott volna ebből az eleve elrendeltetetten bárcás megítélésből lépni. Persze valószínűleg nem is akart, csak most még nem tudja, de ezt a játékát szerintem később nagyon meg fogja szívni kinnt. Neki kinnt az egyetlen választása az lesz, hogy olcsó prostiként az utcán fog dolgozni, vagy egy lakásban, esetleg egy svájci/német/osztrák kuplerájban, és ezt mindenki tudni is fogja róla, legalább is Magyarországon.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:53:27

hunyor mehet a levesbe özvribivel..... parittya kipipálva, ha jól láttam......

tvbuzi 2019.01.01. 22:53:36

Ánusz forog a sírjában.

2019.01.01. 22:53:43

@Angora Cardi: Én pl., vagy mi sokan, nem savaztam/-tun erre, de a párbajra igen. Höhö.

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:54:05

@Angora Cardi: kik? Lemaradtam mert ártalmatlanítotanom kellett egy poloskát

Angora Cardi 2019.01.01. 22:54:27

ma már győzi lesz ugye? :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:54:53

@Angora Cardi: ja. Meg Ribi se tudta lehúzni. Viszont Zsu eddigi szimpátiájához nem sokat tett Greg a számokat nézve. Van remény.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:55:36

@nicu71: óóóóóbaszki...... nem ismertem fel benne Gusztit.....(nem vagyok a rajongójuk)

SzabadEzANév? 2019.01.01. 22:55:38

@Cukorborsó88: Én áramtalanítást olvastam, az se jobb :)))

Oh my... 2019.01.01. 22:55:53

jahj.... jól láttam, amit látni véltem? Hunyor odapásszintotta a pálcikáját a mindent elnyelő fekete lyukhoz? (szigorúan csak tudományos szempontból érdeklődnék;))

ibsen 2019.01.01. 22:56:07

Adrira már nem tudok mit mondani és ehhez nem Reni monológja kellett... Hunorka a sokadik minek vagyok itt után kongasson oszt vége.Ennyike. Roli elég ingatag. nem az nagy játékos ahogy be akarja magát állítani, brrr. A srácok leoltották rendesen. Ahogy látom az özvegy meg Hunor sátraztak egyet:-)

Angora Cardi 2019.01.01. 22:56:35

@Spitzbauer: @Cukorborsó88:
42% szerint zsuék 40% szerint hunorék a legjobbak a fitt héten
vagyis zsu és hunor a szimpi a szavazóknak , ill ha zsu és greg egyaránt akkor ott oszlanak a szavazatok de hunor mmkk egyedül 40%, vivinek nincs szavazóbázisa
szal nem mi szavaztunk hanem a fitt hetes kérdés válaszadói, de minden ilyen kis szavazás kb leírja a jelenlegi szimpátiát (ahogy én látom)

,, 2019.01.01. 22:56:47

Az előzetes milyen napnak számít?

Butterske 2019.01.01. 22:57:12

@VV Erőlegény: Sajnos szinte mindig van egy ilyen lány a játékba. Nem igaz, hogy semmiből nem tanulnak. Legalább Fanni sorsából tanulhattak volna.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:57:21

@oh..my...: én úgy tippcsizem, hogy igen......

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:57:23

@SzabadEzANév?: én meg hirtelen el sem tudtam olvasni :)

Angora Cardi 2019.01.01. 22:58:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: legjobb lenne ha zsu-greg 42-je megoszlana akkor buknák a párbajokat
@oh..my...: sztem jól láttad :)

djökerek 2019.01.01. 22:58:15

Jajj, Hunor! Támad az átok!

Butterske 2019.01.01. 22:58:20

@oh..my...: Igen így Greg a melegek, Vivi a nők Hunor meg a férfiak szégyene.

tvbuzi 2019.01.01. 22:58:32

VV Maci a segítség bajban vagyok című eposzban!
Kanapét nem láttam alatta.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:59:15

@,,: jó kérdés gondolom a pont osztás miatt kérdezed :)
ha holnap játsszák le azt felvehették ma is tegnap is.. idén is tavaly is :D

,, 2019.01.01. 22:59:21

@Angora Cardi: én se hunornak, se vivinek nem drukkolok finoman szólva, mégis ők veszik legkomolyabban ezt a feladatot, szerintem (nem szavaztam)

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:59:30

@Angora Cardi: köszi :) és kik parittyáznak? Hunci és vivi? Vivi ennyire nem bír magával?

2019.01.01. 22:59:35

@Mók_Ica: Csak azt sajnálom, hogy VVNigának nem maradt elég ideje, hogy bekerüljön ebbe az illusztris társaságba. Nem baj, kint még lesz esély, mert Ánusz már nem tart Ribire igényt ezek után, az biztos.
Szerintem bárki levrrná, csak a pia mennyiségétől függ: meg Hunyor ugye csalódott Rollerben, és így Ribi rákapott egy iciri-piciri kistökre, Hunyor meg bánatában iciri-picirit "meglökte" :-DDDD

Angora Cardi 2019.01.01. 22:59:43

@Butterske: Lacikát meg köpködik a romák a fb-on micsoda világot élünk

hétévszak 2019.01.01. 23:00:24

hunor direkt azért nem ivott, hogy felálljon a cerka

Cimili 2019.01.01. 23:00:31

@tvbuzi: még jó h itt voltam a konti közelében.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:00:31

@Mók_Ica: lehet, rajta nem fog az átok, mert ő nem akar maradni. :)

ibsen 2019.01.01. 23:00:44

Őszintére itták egy páran magukat... Adri a seggét félti Gregtől, Roli bevágná a lompst a sporttársának...

Angora Cardi 2019.01.01. 23:00:55

@,,: jaja csak kivetítettem az esetleges jelenlegi nézői szimpátiára

tvbuzi 2019.01.01. 23:00:59

Adrinak hiányzik Hunor

2019.01.01. 23:01:42

@Spitzbauer: hunor csalodott Rollerban? Wcn voltam, mi tortent?

Cimili 2019.01.01. 23:01:44

@Angora Cardi: jó, h közvetíted az fb-t. :)

ibsen 2019.01.01. 23:02:23

@hétévszak: Gondolta ribizli beiszik így józanul könnyen ledöntheti a lábáról. :-) van itt tattika kérem:-)

Oh my... 2019.01.01. 23:02:25

@Mók_Ica: akkor Huncit elvesztettük... (¿) ebben is Rólinak volt igaza, már jó előre megmondta, hogy a cerka lesz a veszte.... bakker, sajnálom, bírtam Hunyort (szerettem a zenéjét, kiváló ügynök volt, i ták dálse;)))

tvbuzi 2019.01.01. 23:02:46

Leszarom ki vagy. Keveset beszélj.

2019.01.01. 23:02:56

@Cleveland55: Adrinak "benyúlt". "Nyakig" :-DDD

Angora Cardi 2019.01.01. 23:03:01

@Cimili: csak reggel olvastam bele, Nicu többször benéz hozzájuk :))

Butterske 2019.01.01. 23:03:02

@Cleveland55: Táncolt Adrival, meg adott egy puszit a nyakára.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:03:44

@tvbuzi: csak a lényegre?
mégsem győzi én már örülök

Oh my... 2019.01.01. 23:03:55

@Angora Cardi: hogy mi???? ez komoly? de miért??

,, 2019.01.01. 23:04:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: ő a fiú özvegy(ribi), úgyhogy immunis:)

ibsen 2019.01.01. 23:05:21

Hunor olyan súlytalan mint egy tollpihe. Mit vekeng itten húzzon haza megvan mindene nem? lakás, kocsi, állás, csajok...

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:05:22

Ezeket a szarokat miért erőltetik a bv-ban?

Angora Cardi 2019.01.01. 23:05:23

@oh..my...: uh nem tudom de ezt Nicu írta fentebb csak megragadt nekem hogy a fene a fajtájukat :D

tvbuzi 2019.01.01. 23:05:37

Félrelépjen vagy akár megcsaljon?? Mi a f@sz??

Oh my... 2019.01.01. 23:05:37

könyörgöm, NEM KÉRJÜK ezeket a b@szottgagyi baukóságokat!!!!! mert SZ@@@@R!!!!!!

Mók_Ica 2019.01.01. 23:06:00

@Spitzbauer: kint egyik sem fog foglalkozni a másikkal.....mindenki talál magának újabb és újabb dugó-partnert..... teCCett az iciri-piciri :))))))))))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezzel leírta magát hunyor, sztem.....

Oh my... 2019.01.01. 23:06:44

@Angora Cardi: uhh, talán túl kulturált lehet nekik? csak ez lehet... xDD

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:06:45

@tvbuzi: a félrelépés veszélyesebb mint a megcsalás

hétévszak 2019.01.01. 23:07:00

Évának ez egy oneman show, megy a personal branding minden este

Angora Cardi 2019.01.01. 23:07:09

milyen taxival éva, a 133 buszon látott valaki a hv-ról

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:07:21

Most komolyan iratcsipesszel van összefogva Éva ruhája? Akkor legalább ne forogjon a hülyéje.

Oh my... 2019.01.01. 23:07:30

@Cukorborsó88: az biztos is, csúnya szalagszakadás lehet a vége... ;))

hétévszak 2019.01.01. 23:07:37

Sztem nincs elég video mára vagy valami technikai baki van, hogy ennyit pofázik

Angora Cardi 2019.01.01. 23:07:38

@oh..my...: biztos mert nem hozza a karakterisztikus jegyeket mint röné

,, 2019.01.01. 23:07:38

@Angora Cardi: igen:) ha volt parittya, behúzom mindenkinek a dátumra is, végül is a szilveszter éjjelről volt szó

Ego0123 2019.01.01. 23:07:53

MVG a Világbajnok!

Angora Cardi 2019.01.01. 23:08:08

@,,: te vagy a legjobb és legigazságosabb (Mátyás te vagy álruhában?)

Mók_Ica 2019.01.01. 23:08:49

@oh..my...: még nem biztos, de nekem most az ő játéka sem jön be.... :((((

tegye fel a kezét, akit érdekel baukó újévi fogadalma, hogy mit akar idén???? nincs anyag a bv-be?????? ez már a 3dik baukó anyag...... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

,, 2019.01.01. 23:08:58

@Angora Cardi: majdnem, Mária Terézia

Angora Cardi 2019.01.01. 23:09:23

évára kenjenek már egy másik lakkot ez a kék már két hete fent van

Oh my... 2019.01.01. 23:09:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: direkt forog, hogy lássuk, mert az iratcsipesz olyan intellektuális külsőt kölcsönöz neki, mint Erának a szemüveg.... xDDDD

ibsen 2019.01.01. 23:09:35

@hétévszak: megnézutem a szentestei bv-t másnap azt hittem ez a mesedélelött ovisoknak vagy hülyéknek kb. most minket ennyire hülyének néztek hogy egy bohóccal kiszúrják a szemünket meg a baromi tehetségtelen baukót színésznőnek akarják eladni. gáz és igénytelenség.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:09:51

@Mók_Ica: nálam nem, én meg kedvelem. Még mindig van nála rosszabb. :)

Mók_Ica 2019.01.01. 23:10:13

na vajon mennyire látjuk a figurákat, évike???? hülye vagy??????????????????

Butterske 2019.01.01. 23:10:41

@hétévszak: Nem azért mert bent volt náluk a fodrászok. Azt egyértelműen nem vághatják be.

,, 2019.01.01. 23:10:41

@Angora Cardi: :D

Jó éjt mindenkinek!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:10:57

@oh..my...: Ja, ezt nem tudtam. :)
Én kérek elnézést. :)

SzabadEzANév? 2019.01.01. 23:11:18

Ez a mai belevaló csak a muszájtól van, mert hogy semmit se tudtak belerakni az is biztos, nem kellett volna már a főcímben ellőni adri banános jelenetét, eddig az volt az egyetlen content.

Másnaposak a szerkik, nincs anyag.

ibsen 2019.01.01. 23:11:24

Baukó azt kívánta 2019-ben legyen terhes. Fizetek is ha felcsinálják. :-)

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:11:32

Ez az eddigi legpocsékabb bv

Cimili 2019.01.01. 23:12:40

végül is, évike is belefér a mai posztcsi címébe.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:12:40

Éva esélyt latolgat. Eljátssza! de szörnyen mint egy ripacs
Ha lacikát hívná ki: elárultál azt mondta közelebb állsz hozzánk
ha vivit hívná ki: gonosz vagy, hazug, romlott, stb
ha Hunort hívná ki: értelmetlen indokkal jelölte, tuja, stb
Éva mindkét szerepet játssza, nagyon rossz.
MIÉRT NINCS BEJÁTSZÁS?

Mók_Ica 2019.01.01. 23:12:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: van rosszabb persze..... de én naivan azt hittem, hogy ő nem kezd vivivel az eddigiek után..... de hát ahogy egy tanult kollégám szokta volt mondani: f@sz feláll, ész megáll :))))

hétévszak 2019.01.01. 23:13:10

@SzabadEzANév?: meg a vendég is ezért nem jött el :))

ibsen 2019.01.01. 23:13:11

Bár ha médiakurvának áll valaki nem lesz jelentkező, ki égetné magát ezzel a riheronggyal... nyugdíjasként is csak a VV lesz nála a top.

Butterske 2019.01.01. 23:13:14

@Cukorborsó88: Ezt majdnem minden második nap leírja valaki. Szóval lesz még rosszabb.

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:13:32

Levettem a hangot. Még így is egy kalap szamóca.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:13:32

@,,: jó éjt testvérasszony :)

nicu71 2019.01.01. 23:13:44

@Angora Cardi: épp az imént irta egy Lacikás posztra fbn Sztojka Kevin hogy :utalob /magyarul utálom/egy szintén mokka csaj rákontrazott hogy enis. Amugy rólam tudni kell hogy abszolút roma párti vagyok, szinte kissebbségügyi képviselő, én a szr embereket utálom mindenféle besorolás nélkül.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:15:07

@uramatyám: buszt még nem hallottam taxinak hívni, évike nagyzol :D

Mók_Ica 2019.01.01. 23:15:10

hunyor szemléltette özvribi hízását :)))) ő sem hiszi el :))) legalább ezt jól látja

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:15:35

@Butterske: lehet, mondjuk ugyanez hozéval :)

Angora Cardi 2019.01.01. 23:15:48

@nicu71: nekem csalódás hogy utálják, de indok nincs úgy látom színtől függetlenül

Mók_Ica 2019.01.01. 23:17:20

greg nagyon rákattant erre a "mindenki gonosz" csak ő a helikopter témára...... még mondd el greg, kb 100000szor...... hátha elhiszi vki zsun kívül...... pfffffffff

tvbuzi 2019.01.01. 23:17:56

@Angora Cardi: a villalakók nem túl okosak, biztos fizet is a sofőrnek mielőtt leszáll

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:18:04

Ja, adrin múlt a kapcsi

Angora Cardi 2019.01.01. 23:18:20

megint ez a tisztaszívűség pfej

Ego0123 2019.01.01. 23:18:31

Mégegyszer meghallom ezt a tisztaszívűséget a falra mászok.

Cimili 2019.01.01. 23:18:37

greg adrinak: szívvel játszasz.

Mók_Ica 2019.01.01. 23:18:46

@tvbuzi: felszálláskor kell..... anélkül nem engedik felszállni :))))

tvbuzi 2019.01.01. 23:19:30

Az a gyanús aki nem gyanús!

Oh my... 2019.01.01. 23:19:30

pua ész nélkül, koncepciótlanul hazudozik, semmi taktika nincs benne, és amellett, hogy kvva átlátszó, valami elmondhatatlanul uncsi is...

ibsen 2019.01.01. 23:19:59

@Cukorborsó88: Adri megmondóember maradt....Erában több egyéniség volt a nagy szájával együtt.

Mók_Ica 2019.01.01. 23:20:24

zsu a wc-ben kerül nosztalgikus hangulatba...... hmmmmmmmmm.......

Butterske 2019.01.01. 23:20:31

@tvbuzi: tv küldhette a taxit érte.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:21:03

@oh..my...: pacsi
@tvbuzi: elképzelem ahogy az eltartott szórja a húszezreseket maga körül

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:21:10

@Mók_Ica: próbálom abból a szempontból nézni, hogy elsőre is ő jött be neki, csak volt két gyorsabb befutó
Meg nem tudjuk, nem látjuk, milyen a kapcsolatuk most, hogy abban a csapatban egy csaj van, és beszélgetni is jut idejük.

nicu71 2019.01.01. 23:21:14

@Angora Cardi: mert nem "ciganykodik" Csoki százszor, ezerszer romásabb volt, hangos, szélsőséges, de valahogy mégis szerethető, na az jön be a többségnek. Radicsot se szerették túlzottan egyébként.

Oh my... 2019.01.01. 23:21:40

@Mók_Ica: kékplakát szindróma...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:22:15

@Cimili: azért ennyi zombi egy műsorban. :D
Hát mindnek van szíve. :)

ibsen 2019.01.01. 23:22:22

@Mók_Ica: Hunor meg szerintem unalomból is de csajozik és persze áll a farka. Most menjen rá Rolra: :-))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:24:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: de az is lehet, hogy csak a maximális edzettség és fogyás miatt vetette be a parittyát, mint eszközt. :)

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:25:16

@ibsen: adri csak szeretne az lenni de senki nem figyel rá, max a kavarásokkal hívja fel magára a figyelmet kb 5 percig :). Era még jobban az volt de olyan bicskanyitogató stílusban, hogy azonnal kivívta a nézők szimpátiáját. Rikács hiába hordott ki többször is lábon hátsó fali infarktust, fel sem tűnik a hiánya, ahogyan adrié sem fog. Mindegyik kuka.

Oh my... 2019.01.01. 23:25:38

@Cimili: xDDDD @Angora Cardi: @Ego0123: és az a tömény nyálzene alá.... "a szeretet él..." xDD felsírtam rajta, ehhez gratu a szerkiknek! ;)

Angora Cardi 2019.01.01. 23:26:25

@nicu71: igen ő hozza a szerény butus fiút aki nem illik a fajtája viselkedésébe, nem csodálom hogy nem szeretik, de mi szeretjük :) hajrá lacika!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 23:26:31

@oh..my...: Inkább úgy fogalmaznám, hogy ösztönösen hazudozik, nem tudatosan.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:27:24

@oh..my...: néha van humoruk a szerkiknek :D

Mók_Ica 2019.01.01. 23:27:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, nem látunk mindent..... de ettől még nekem ez a húzás nem szimpi...... ha özvribi nem lenne már így is lent nálam, akkor vele kapcsolatban azt mondanám, hogy nulla tartása van..... de hát ezt rögtön az elején is láthattuk, miután a kétévegyűrűsmenyasszony imázsát elég hamar feladta, azaz tartása nulla.... :(((

@oh..my...: az.....

@ibsen: vv történelmet írnának..... höhöhöhöhö

Butterske 2019.01.01. 23:28:14

@Angora Cardi: Szerintem az nem Lacika ellen, hanem valaki mellett szól.

ibsen 2019.01.01. 23:29:22

@Cukorborsó88: Van mit dolgozniuk magukon vagy majd az élet megtanítja őket.... Erával valaki beszélt facebookon írta is hogy nagyon normális volt. Szerintem se gonosz, csak sok mindenben buta.

Oh my... 2019.01.01. 23:29:23

@Cukorborsó88: ekg és ekg!! puát amúgy a jósnője oltotta be, hogy szervezzen csapatot, legyen irányító, mozgassa ő a szálakat.... csak hogy ehhez olyan attitűd kellene, amilye neki NINCS. teljességgel inkompetens.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:30:03

@Butterske: ha valaki mellett érvelnek akkor miért úgy teszik h fuj lacika? furcsa

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:31:17

@oh..my...: tényleg! :) azt a jóasszonyt már el is felejtettem :))

Butterske 2019.01.01. 23:32:06

@Angora Cardi: Mert pl Reni facebook oldalán mit érne, ha Lacikát szidnák. Szerintem Lacika facebook oldalán szidva van értelme, számukra.
Mondjuk ez csak egy tipp.

Mók_Ica 2019.01.01. 23:32:08

mingyá holnap és újra munka.... megyek elteszem magam :))) jóéjt, holnap ismét itt :)))

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:33:12

@ibsen: a belevalóban is normálisabb volt mint a villában. Nem a butasága volt a baj, hanem hogy túl sokat képzelt magáról a nullához közelítő valósággal szemben.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:33:21

@Butterske: VV oldalon szokták amennyire tudom. Ott meg tudod megy minden ömlesztve.

Oh my... 2019.01.01. 23:34:04

@VV Erőlegény: szerintem mindkettő; ilyen ember, és tudatosan is kavar, hogy mozgassa a szálakat neki megfelelő irányban, csak.... nagyon nem megy neki, mert az elb@szott sellőn és a debil kisbarinőjén kívül mindenki átlát rajta; igen, még Renyhe is, mai öfiből kiderült...

ibsen 2019.01.01. 23:34:52

Lacika elmondta kint sokkal gázabb a viselkedése. Akkor ez színház most tőle? Miért nem azt adja ami valójában? (Megbasznám a Ginut)

Angora Cardi 2019.01.01. 23:35:44

@ibsen: Persze hogy színház. Mindegyiktől. El nem tudom képzelni hogy normál keretek között ezt adják elő ami ott megy bent.

ibsen 2019.01.01. 23:36:40

@oh..my...: nem kell a jósnőre fogni, Adrika az imént mondta hogy szereti használni az "agyát". A vénasszony semmi extrát nem mondott csak amit megnézettek vele.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:37:16

@oh..my...: Hajrá Lekvár.
mentem aludni nem akarok holnap dolgozni pá :)

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:37:50

@ibsen: mert akkor vivi már özv radicsné özv laszikáné özv ánuszné lenne és az már túl hosszú név ilyen fiatalon :). És természetesen már ottonában rappelgetne a családnak.

ibsen 2019.01.01. 23:39:08

@Angora Cardi: Lacikától nem lesz semmi, ha bejut top 3-ba páros lábbal húzzaon haza, ez nem játék. Még Adri is többet kavart le az asztalra.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:40:29

@ibsen: ez bármelyikre igaz ilyen logika mentén
Lacit sokan kedveljük mert nem ordenáré.

ibsen 2019.01.01. 23:42:34

@Angora Cardi: Nem ordenáré, nem kiabál de ugyanúgy elmondta kit utál mint a szart csak éppen nem annak akire gondolt hanem Roliéknak:-)

ibsen 2019.01.01. 23:45:09

@Angora Cardi: Mert sunyi. Félti a seggét, ennyi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 23:45:53

@Angora Cardi: Lacikának ezzel a fizimiskával valahogy meg van bocsátva a tujaság. Valamit tennie kell, hogy kigolyózza a farok vezérelt szépfiú tuját maga mellől (akinek elvileg előre is oda lehetett volna adni a 36 millert), és egyrészt ezt egyfajta sztoikus bájjal és nyugalommal teszi, másrészt nem görcsöli túl a játék tattikai részét úgy, mint Roli.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:46:57

@ibsen: Mind úgy játszik ahogy neki megfelel. Az ordenáré megmondó játékosnak sincs semmi garantálva.

2019.01.01. 23:47:09

@ibsen: Lacika nem tisztaszívű. Ő egy gonosz. Mit vársz tőle? Tudom, azt, hogy menjen oda és kutyázzon szemtől szembe. De arra ott a vannak a Mocsár 2.0 lakói: Renyhe, Pán és Süsü.

ibsen 2019.01.01. 23:48:19

Az hogy valaki úgy játssza végig a játékot hogy a Radics seggét majd az ellenfél Roli seggét nyalja miközben a riportban mindenkiről megvan a véleménye meg a másik háta mögött és közben ott éldegél az ne kerüljön már top3-ba, és ez nem taktika csak jellem kérdése.

tvbuzi 2019.01.01. 23:48:30

idén megnősülök

Angora Cardi 2019.01.01. 23:48:34

@VV Erőlegény: Hunor magát kitattikázza előzetes szerint vivivel és sír h nem akar ott lenni, remélem ez elég lesz :D

Angora Cardi 2019.01.01. 23:50:17

@ibsen: 36 milliós játékban azt csinál amit akar a verekedésen kívül. A harsány era kiesett a pálfordulással a tuja laci meg még ott van.

ibsen 2019.01.01. 23:50:26

Komolyan Zsu sokkal tökösebb mint a Lacika. Gáz.

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:51:20

@tvbuzi: akkor én meg férjhez megyek

ibsen 2019.01.01. 23:51:50

@Angora Cardi: És? Van aki játszik és van akinek megmondják hogy játsszon.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:52:22

@ibsen: Ha tökösebb is neked, nekem viszont gázabb zsu.
Na itt fejeztem be a gittrágást.

2019.01.01. 23:52:55

@ibsen: Tuggyuk: Süsü mindenben a lexuperebb :-DDD

Angora Cardi 2019.01.01. 23:52:57

@ibsen: és? A nyeremény a cél. Ni cs szabály.

ibsen 2019.01.01. 23:54:11

Lacikának fontosab hogy hogy áll a haja reggel, mint hogy kiálljon magáért.

2019.01.01. 23:56:14

@ibsen: a kommentjeidből jött le nekem

ibsen 2019.01.01. 23:58:01

@Spitzbauer: Rosszul jött le. Nem szurkoltam eddig senkinek de nálam Zsu nyerje ha mindenképp ki kéne emelnem valakit.

ibsen 2019.01.02. 00:02:42

Bárki dumálhat bármit a riportban a nézőknek vagy vlogolhat. egy a lényeg a tettak. Mit teszel le az asztalra.

nicu71 2019.01.02. 00:06:09

@ibsen: elég legyen a lacika ellenes dumából,mert BÉKEMENETET indítunk,nagyon érik!!! Neked nincs tiszta szived,és tudjuk ki pénzel :))))
Amúgy tényleg olyan a lacika amilyen,de valahogy mi nagyon megszerettük a teljesen "egyedi" stilusa miatt. Teljesen kirí a kis esetlen mozgásával,hallgatagságával és a váratlan de iszonyat humoros megszólalásaival a többi görcsös ,megjátszós, ordibálós közül.

Oh my... 2019.01.02. 00:10:11

@ibsen: az "agyát".... "használni"... Pua... ez most komoly? ahogyan "taktikázni" próbál, az olyan szintű inkompetenciára enged következtetni, amely esetben az agyat és annak használatát emlegetni, mint a gondolkodás szimbólumát, hát.... mit mondjak, erösen eufemisztukus és zéró önismeretről árulkodó kijelentés.

Oh my... 2019.01.02. 00:11:40

@nicu71: e-k-g! hajrá lekvár!! ;))

Oh my... 2019.01.02. 00:13:11

@ibsen: igen, gáz. a debil kislány valóban az.

2019.01.02. 00:13:55

@ibsen: Szerintem meg az a lényeg, hogy kit kedvel meg a savazók többsége. Sőt, ebben a szériában az a lényeg, hogy kit utál meg a legkevésbé. Lásd pl. Soma az előző szériából. Mit tett le az asztalra a poháron kívül? Ja, tudom, kés villa, kanál, tányér stb.

Oh my... 2019.01.02. 00:16:57

@ibsen: neki ez a játékstílusa, mi ezzel a bajod? jobb lenne, ha vígszinházazna, mint a kreténtrió, meg a szerencsétlen, mindenhonnan minimum egyszer már kiutált, de folyton visszakapaszkodó, patológiás hazudozó pua?

ibsen 2019.01.02. 00:20:37

@oh..my...: Ez a játékstílusa... a III.világháború is hamarabb következik be mint Lacika robbantása:-))))

ibsen 2019.01.02. 00:21:50

@oh..my...: Lacika is Vígszinház csak nem a színpadon hanem a kulisszák mögött. De elvileg ez a műsor a színpadon zajlana a nézőknek:-)

Oh my... 2019.01.02. 00:22:32

@ibsen: ez mekkora fa**ság, már megbocsáss... ott van Era, mint eleven cáfolat, nála senki nem kavart éa vakerált nagyobb vehemenciával, mégis otthon nyomja már a beat boxot a családtagjainak, barátainak, és mindenkinek, aki szereti.. ;PP

Oh my... 2019.01.02. 00:24:09

@ibsen: igy van, és itt vagyunk mi, NÉZŐK, akik szeretjük és értékeljük is a játékát! ;P ;))

ibsen 2019.01.02. 00:24:10

@oh..my...: Era hogy került képbe? Nem róla írtam. Ha legalább Adrit írnál....

0.5 bit 2019.01.02. 00:24:48

@oh..my...: "az "agyát".... "használni"... Pua..."

Abban a beszélgetésben Greg álláspontja volt felettébb érdekes, hogy ebben a játékban szerinte nem szabad gondolkodni, csak szívből játszani. Radicsnak volt hasonló kiszólása, hogy megtévesztésből úgy tett mintha gondolkodna, közben meg nem is.

Oh my... 2019.01.02. 00:26:06

@ibsen: mi lenne, ha előbb értelmezni próbálnád, amit irtam, és csak azután válaszolnál, hmm, megoldható pls..?

ibsen 2019.01.02. 00:26:31

@oh..my...: Lehidalok Lacika játékától, komolyan az extázis kerülget. Kb:-))

ibsen 2019.01.02. 00:27:42

@oh..my...: Próbálom értelmezni mi is lenne az ami Lacika játéka ...

Oh my... 2019.01.02. 00:28:47

@0.5 bit: jahja, a kihívása előtt, az vicces volt.. xD mintha nem tudta volna mindenki, hogy Erára teszi úgyis a kéket...

Oh my... 2019.01.02. 00:34:20

@ibsen: mindem, amit a terhére felhoztál eddig, hogy szerinted az sz@r - szerintünk meg nem az, nekünk bejön, ennyi kb a lényeg; Vakerát meg arra hoztam példának, hogy az a mocsári játékstílus, amit te "asztalra letehető" teljesítménynek tartasz, nos, pontosan azt képviselte Era, amely teljesítmény pontosan arra volt elég, hogy kijátssza magát vele a villából.

Oh my... 2019.01.02. 00:37:52

@oh..my...: még jó, hogy Lacika mást hoz, ez minimum-elvárás vele, és minden valóban gondolkodni képes játékossal szemben, legalábbis részemről.

szumma, mások a preferenciáink, van ez így... ;)

fujimo 2019.01.02. 00:41:30

@ibsen: dehogy is... még hunorral parittyáznia kell... :D

Oh my... 2019.01.02. 00:43:13

@ibsen: de miért kéne robbantania..? komolyan nem értelek.... tényleg azt várod minden egyes játékostól, hogy ugyanolyan legyen, ugyanazt játssza, mert neked az jön be, amit a debiltrió alakít?

nekem pont az nem jön be, isten mentsen tőlük, kívül látnám mér az össeset (irritál az agyatlan orditozás).

fujimo 2019.01.02. 00:43:22

@Hedo a nokedli szaggató: nem.. sztem már neki kellemetlen, h kint van a valaga... (ill talán ne veszítsen annyi szavazatot, ha ő menne) :D

Maximista vagyok 2019.01.02. 00:44:25

Ne legyetek gonoszak, kommenteljetek szívből! :D a kreténtrió ma is fasza volt...ja, nem! Baukó vitte a mai pálmát, idézem taxival kell járnia. Nos akkor Évi üzenném, hogy amivel te még én járunk (133E) az nem taxi. Az egy BKV busz te ostoba picsah!!!

Oh my... 2019.01.02. 00:44:26

@oh..my...: ..és a feneketlen ostobaság is, sőt, az még jobban.

Oh my... 2019.01.02. 00:47:55

@Maximista vagyok: jóvanna, csak kicsit sznobkodni akart... xDD (133E? akkor már tudomm, nagyjából merre lakoltok;))

Maximista vagyok 2019.01.02. 00:49:24

@oh..my...: Én pl egy köpésre a villától, ha akarom naponta oldalbaköpöm :D

fujimo 2019.01.02. 00:50:20

@Sanda.Ipse: azért az most még talán van... bár érezni már a repedéseket hunor kezelhetetlenül rakoncátlan falloszának köszönhetően... lacika és roli is furcsálja... mondjuk úgy... :D

...viszont ha a csillámműpicsa jönne vissza, nah azt én nagyon nem nézném meg... ahogy az ordenáré trió verné a nyálát... még olvasni is szekunder szégyen lenne... :D

fujimo 2019.01.02. 00:59:42

@ibsen: "Ez igaz pláne hogy Roli simán beáldozta volna Hunort egy Csokval való párbajra. Zsuék szerintem nem azzal vannak állandóan elfoglalva hogy ki mit csinál kivel beszélget és mit, Roli van idegben állandóan egy percre nem tudja elengedni magát szerintem ezt a játékot nem tudja élvezni igazán mert nem magát adja hanem attól fél hogy kiderül ő is csak egy ember.Szánalmas."

...néhány adással le vagyunk maradva... pont ma néztük a második fitthét napot... és azt állapítottuk meg, h ezek (a 3 srác + adri + vivi) tökre jól elvannak... a másik 3 káráló meg kizárólag azokat fikázza és azokon nyervog... miközben a többi nem különösebben foglalkozik a 3 rinyagéppel... :))

...szóval ez 2 adással ez előtt tuti nem így volt... :)

fujimo 2019.01.02. 01:05:45

@Pamutbojt: konkrétan erről szól ez is... nem is értem... olyan ezen felindulni, mint amikor greg kikérte magának, h jelet kapott... hát hogy?! ...meg taktikázni egy szosölstratégiai játékban?! ...hát ez noncence... :D

fujimo 2019.01.02. 01:10:20

@Spitzbauer: "Jó estét és boldog Új Évet!

A VV9 szerintem az egyik legjobb széria. Ilyen jó kis fordulatok egyik előző VV-ben sem voltak. Pl. V.I.P.Era fel-le, Süsü le-fel, a szerecsen sikertelen indulatkezelése, be-ki, Ánusz és Ratyis tündöklése és bukása avagy a Fekete Özvegy átka, PUA oldalazásai, stb. És most itt van ez a buzigyerek, aki azt hiszi, hogy ez a játék arra megy ki, hogy mű-öribariszeri, és mi az, hogy őrá taktikailag jeleket lehet tenni. Ez hallatlan! És ha már özv. Feketéné Kibaxott Ribancnál tartunk, most simán rá fogok szavazni. Pán(t)Lika ugyanis biztos őt hívja ki, mert minden más taktika lenne, és az ugye az (ör)dögtől való.
Egy stabil pont van: Renyhe. Ő stabilan hozza az ultraprimitív, idegesítő, sejpítő, bálnatestű, hiperaktív , ostoba karaktert. G1G akkor nőne nagyot a szemembe, és tenném át rá a szavazatomat, ha a Rúdlényt hívja ki. Ami ugye lehetetlen az értelmi színvonalat tekintve.

Kevdes Süsü-rajongók: ugye ti is tudjátok, hogy G1G kiesése csak jót tenne a kedvenceteknek..."

+11111

...tényleg sok jó fordulat és meglepetés volt... sztem embert nem láttam még akkorát pofára esni - arccal tompítani, mint amekkorát a radics zakózot... kéjes élvezetet okozott látni, ahogy először megszeppent, majd vádaskodva hisztizett... :D :D

fujimo 2019.01.02. 01:13:04

@Pamutbojt: viszont süsü és renyhe önmagában alapból azért nem olyan sátánistagonoszkárörvendőrosszindulatúsoros, mint a neonsellő... ^^ :))

...lehet nélküle kicsit megtérnek és csak simán primitívek maradnak... ocsmány primitívkedés helyett... :D

fujimo 2019.01.02. 01:25:18

@Franky4finger: "Amikor felemlegetik, hogy ők " szívből" játszanak, érdekes módon nekem a szívlapát jut eszembe. Közepes erővel mindegyikre, 4 nyolcad ütemre ,random pofánrúgással megtörve az egyhangúságot. Renyhén kezdve..."

...én gregen kezdeném... úgy határoztam, h mivel zsótit az előző elején kedveltem, nem lehetek homofób... így minden fenntartás nélkül küldhetném át a villa össze üvegén fejjel előre... nesze vazze csillámszeribariszívszilánk... :))

...aztán jönne talán zsu... amikor mutogatva kalimpálva fintorog... és lendületből méltatlankodik... :D

fujimo 2019.01.02. 01:42:20

@Spitzbauer: "Meg a mocsártagok (mostmár PUA is tiszteletbeli) vannak a legjobban ki ettől a "gyűlölettől", ők esztet nem szerizik. Má' bocs, én azt látom, hogy ők gyűlölködnek, a másik oldal meg sztoikusan tűri. Ez a taktikus viselkedés egyébként."

imádom ezeket a rezzenéstelen arcokat... néha egy kis facepalm-al... (pl amikor előadta reni, h ha ő rendezte volna a darabot és játszotta volna az összes szerepet, akkor lett volna 100% az előadás... így csak 95%)

...roli a háttérben tanulmány... néz... néz... néz... végül éppen csak egy picit, de rendkívül sokat mondóan a kezébe temette a képét... vinnyogtam a röhögéstől... :D

...petya meg is kérdezte, h mit szólsz ehhez roli... "szóhoz sem jutok..." :DDD

fujimo 2019.01.02. 02:21:03

...ééés látom megint eljutunk a végére oda... hogy a "csicskagecikivagyteeeee" vs "sztoikusagyalgatás" között vajon melyik illik jobban egy társasjátékhoz... jóvan... round 3! :D

2019.01.02. 02:25:29

@fujimo: EKG: eddig 4 párbaj volt, 3-nál katartikus eredménnyel és epikus visszamenetellel. Ott azért eddig mindig kitett magáért Renyhe meg özv.F.K.Ribi is rendesen. A katarzisra vasárnap is látok esélyt: a kérdés, hogy mennyire tudja majd Renyhe leplezni a csillámpöcssellő távozásán érzett örömét, illetve azt átfordítani a 100 tagú cigányzenekar összes női felmenőjét megszégyeítő ajvékolásba? De lehet, hogy VVV önelégült képe annyira idegállapotba hozza özv. VVNiggané VV Renyhét, hogy azonnal megtépi az 500eFt-os már-már nemezsapkát idéző póthajkoronát. És mehet is a szerecsen után.

Úgy legyen! Garantálom, ha úgy lesz, jól fogunk szórakozni.
Mondjuk Süsünek a fenti forgatókönyv lenne a legjobb, mert akkor ismét kedves idiótává válhatna, az ostoba, infantilis gyökérből.

Kiváncsi vagyok Ribi mennyire fog a mai öfiben Hunyorogni... Ha eléggé, akkor követelem Ánuszt vendégként a mai BV-be egy feltáró elemzés erejéig!

mobilos perpetuum 2019.01.02. 02:31:41

@fujimo:"a szívlapát jut eszembe"
A szívlapátot bizonyos színvonalú kommentelők szokták emlegetni. Eszedbe. Ne nagyzolj, szívlapát, olyan van...

Costanza 2019.01.02. 04:25:35

Roland az esz. az ero. az ugyesseg. Roland a leader. a jovendomondo. a rendezo.
Akinek minden vagokepen kilog a segge a gatyabol. :D

2019.01.02. 05:24:36

@Costanza: De legalább nem büszkén mutogatja allandóan az undorító bojlertestét mint Zsu és Renyhe :)

Costanza 2019.01.02. 05:34:00

@Cleveland55: miert van bojlerteste a Zsunak? neked hany kilos no a megfelelo? 40?
es te hogy nezel ki pl? van nod? o hany kilo?
legyszi mereteket... :)
csak hogy jobban kepben legyek

Franky4finger 2019.01.02. 05:40:24

@fujimo: Látszik, hogy csekély gyakorlattal rendelkezel az utcai stílusú pofozkodásokban. :) Mindig a legnagyobb darabbal, a leghangosabbal kezdjük a sort. :)

ficekence 2019.01.02. 06:13:06

@Costanza: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 07:12:28

@ibsen: Mindenki lehidal, de a többieknek pont emiatt tetszik, másrészt Lacika egyfajta proteszt szavazatnak is tekinthető. Egyébként Lacika jól adagolta magát eddig, és ez nem tudom, hogy mennyire volt tudatos nála, de nagyon hatékony volt, hiszen a felező buliig jó, ha 5 mondat elhagyta a száját adásban legalább is, sőt valahogy még képileg is rendszeresen kiretusálta magát az öfikből, azóta kezd feltűnni, de dacára annak, hogy körülötte folyamatos a ribillió, még mindig nem emelte fel egyetlen egy alkalommal sem a hangját, és a társaival tisztességesen viselkedik. A tuják között egyértelműen neki drukkolok én is, mert egy nagyon egyedi tuja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 07:15:11

@VV Erőlegény: Ja de a felezőbuliig soha sem volt párbajveszélyben, most látok kb 25%-ot arra, hogy Greg őt fogja kihívni 70 % VVV, és 5 % bárki más ellenében.

fujimo 2019.01.02. 07:25:16

@mobilos perpetuum: rossz a címzés, de nagyon köszi a részletkérdést.. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 07:32:01

@fujimo: A szívből játék az ugye az, amikor nem racionális megfontolásokból játszol csak érzésből? Hát ebben a szériában ez Zsura jellemző olyan 75-100%-ban és Renire 50-75%-ban, a többinél mindnél 0-25% között van ez az arány. Az optimális valahol szerintem az 50% körül van, de inkább alulról közelítve.

fujimo 2019.01.02. 07:32:03

@Spitzbauer: vúúú, a rituális közös póthajtépegetést megnézném... szerintem is lenne rá esély... <3 :))

...hmm, össze kéne szervezni amúgy egy ilyen lyuktesós átokverte klubdélutánt vőlegényestül... még a bent lévő hunyort sem kihagyva tv-n keresztül... sztem annak is lenne szórakoztató értéke... :D

...mondjuk lehet vvv-t már csak ezért is bent kéne tartani, mert ha köv héten kiesik a robizsaru... akkor meg tudja-e durván tolni a guinness rekordot... mondjuk egy roli megkörnyékezésével... illetve ugye még ott van péter is... :D :D

fujimo 2019.01.02. 07:32:43

@Costanza: "miii és te hogy nézöl ki, ki vagy teeee gecchiii?" :D :D

fujimo 2019.01.02. 07:37:15

@VV Erőlegény: nekem gyanús az a csóka... :DD

...a megjelenése elején (amikor lejárt az invisibility-je... kijött stealthből... vagy csak beállítottak a kamerákon valami olyan szűrőt, amivel az ufó láthatóvá vált) ...akkor volt valami beszólogatása, ami alapján azért én még zárom ki - fenntartom a lehetőséget, h nagy csalódást fog produkálni... de igen amúgy, szinte zsenialitást súrolóan sikerült magát nem lejáratni, amikor a többiek - még valahol nagyon a mezőny legvégén roli is - versenyszerűen sportot űz abból... (mivaaan?! ordibálás... + foci kedvelés... már alapból gyanús :D) :)

Costanza 2019.01.02. 07:43:04

@fujimo: elobb vedd ki a kapanyelet a szadbol, es utana lefestem neked... ;)

fujimo 2019.01.02. 07:43:30

@Franky4finger: mmh, lehet benne valami... bár ennek fényében is greg nálam a target... mint gonoszságkatalizátorfluxuskondenzátor... :D

...mindensetre lelkes szurkoló vagyok és nagyon szeretek tanulni... próbálkozni... akár többször is megkísérelném a kivitelezést... rengeteg permutációt el tudok képzelni, ami működhet és látványos eredményt produkál... már-már fantáziálok a lehetőségekről... mondjuk legmagasabb művészi szintű pontossággal végighúzni arccal lefelé egy kutyafuttatón... mmh... azon csámcsogjanak... <3 :)

fujimo 2019.01.02. 07:46:45

@Costanza: ...óha, jerr drága jermekem, légy oly húgom és tégy egy próbát - vedd ki magad... *előzékenyen csücsörítve előre hajol* ...kiviszlek a ghecibhe... :D

...ohpádon... igyekszem idomulni, véletlenül se legyek félreérthető... ;) :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 07:53:48

Most nézem az öfit, és vicces, hogy a kengu-oktató néninek végig meredeznek a mellbimbói a ruhán keresztül. :-D

Costanza 2019.01.02. 08:01:02

@fujimo: helyes helyes, ez a beszed.. es most kell a beauty sleepem... majd ha felkeltem kivesszuk. addig selfizz vele, vagy ilyesmi... elfoglalod magad ;)

fujimo 2019.01.02. 08:07:19

@Costanza: ne értékeld túl magad, nem fogom itt tartogatni addig... gondoltam kedves leszek és megadom az esélyt... kiszolgálom az igényeket... noh meg a zsúnak is hiányozni fog, szóval addig visszaadom... :D

...szójjá', ha összeszedted a botorságod morzsáit, akkor esetleg újra nekilódulhatunk... de ne csüggedj, ha elsőre meglepetés ér... kitartóan kell próbálkozni... nem is csapok nagyot, h a további harc elől meg ne iszkolj... hisz kell a sugár az égre, a remény... :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 08:10:09

Nem csalódtam benned, sok féle jelentéssel bírhat, Greg jól megmagyarázta Adrinak. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 08:13:15

Reni vicces ebben a maskarában. :-)

Sargabogre 2019.01.02. 08:23:43

és mekkora lenne, ha Greg tényleg meglépné a váratlant és Adrit vinné ki, aki ezt kérdezte :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 08:47:25

@Maximista vagyok: szívből üzenem neked, te retek, hogy te retek :D

mocskosmacska 2019.01.02. 08:48:31

Szerintem tudjátok ki kellene kivinnie gregnek? hunort. Semmit sem csinál, csak megpróbál dugni. De mi miatt hiszik azt bent, hogy vivi erős? Minden kanja kihullott eddig, szerintem, ha ő csak akkor nyerne párbajt, ha valami közutálatnak örvendő leminggel menne.

mocskosmacska 2019.01.02. 08:49:03

Egyébként Vivi szerintem tényleg gonosz, és örülnék, ha kihullana.

,, 2019.01.02. 08:49:38

@nicu71: hm, ehhez a témához azért annyit hozzátennék, hogy egész idáig az volt az alapvetés, hogy az a baj, h a cigányok úgyis cigányra fognak szavazni, magyarra kizárt. Ehhez képest most meg az a baj, h a egy cigány nem egy cigánynak drukkol. Nekem elég ingoványosnak tűnik ez a talaj.

mocskosmacska 2019.01.02. 08:51:34

Visszatérve hogy mi miatt vivi az, aki a leginkább szúrja a szememet ebből a kiváló társaságból. Ő az, aki minden nővel összeveszik, és minden férfivel jóba akar lenni. Ezek a tipikus ösztönlények, akiknek semmi morális gátlásuk nincsen. szóval remélem, hogy megy a kukába.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 08:52:30

A remény záloga még mindig talonban...
Kezdem azt érzékelni, hogy a tehetetlenség fullasztó gőzében, próbálunk magunkra szimpátiát erőltetni néhány cellalakóval kapcsolatban.
Ez pont olyan, mint választás előtti émelygés a politikai pártok őserdejében.
Ott sem a felruházott rokonszenv győz, hanem a legkevésbé undorító egységbe vetjük a bizodalmunkat....,már aki!!!DDD

Maximista vagyok 2019.01.02. 08:55:02

Hogy tik itt milyen gonoszak vagytok! Tattikából irogattok ghecik! Szívből írjatok ti sátánista kutyák.

mocskosmacska 2019.01.02. 08:56:19

"Tudod, hogy ki kívánja, hogy egy meleggel, egy transformessel és egy buta libával, meg egy kis mitugrásszal, egy 18 évessel itt legyek?" - mondá roli.
meleg - greg
kis mitugrász, 18 éves - vivi
buta liba - zsu, reni, adri?
transformers - ????????? (a kaminosnak beöltözött reni?)
Szerintetek ki a buta liba és ki a transformers?