Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x58 - Őrült nők ketrece

2019. január 01. 18:40 - candyperfumegirl

Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem áll meg, a trashvonat robog tovább 2019-ben is, méghozzá fék nélkül, mert most megnézhetjük az eddigi egyik legelborultabb jelosztás előzményeit és utóhatásait. Háttérmotívumként fut még a fitt hét is, ami meg is látszik az ápoltak kedélyállapotán, mert mindenük fáj, nyűgösek, rosszkedvűek, éhesek, és eleve ennyit egyszerre nem mozogtak a beköltözés óta - egyesek tán még soha életükben. Roli máris rendkívüli reggeli csúcsot hív össze hű fegyverhordozóival, Lacikával és Hunorral. A cél a bolond hármas, az Őrült Nők Ketrecének szétrobbantása, mert azok egymás nélkül szart sem érnek. És mivel Renit és Zsuzsut túl veszélyesnek érzi párbajilag, kizárásos alapon marad Greg, akit a vesztőhelyre lehet küldeni, ez ennyire egyszerű, és igazából nem is lehet vitatkozni ezzel a gondolatmenettel. Ha pedig tőle megszabadultak, a hazug és kétszínű Adri következik. Roli már tisztán látja az utat a négyes döntőig, és szerinte csak az a kérdés, hogy melyik őrült némber fogja oda befúrni magát a triumvirátusuk mellé. Ez a levezetés több ponton is feszegeti az egészséges optimizmus határait, de majd meglátjuk. 01_vivi.png

Eközben a két futóbolond megérzi, hogy itt ellenük folyik a konspiráció, ezért mindent megtesznek Roli sztoikus nyugalma megtörésének érdekében; a lehető legidegesítőbb formájukat hozva nyüzsögnek körülötte minduntalan. A poén az, hogy Zsunak és Reninek együttvéve nincs összesen négy agysejtje, de abban jó nyomon járnak, hogy ők ketten Rolinak komoly fejtörést jelentenek. Pedig szerintem hagyni kell őket, hadd nyomják az elmeháborodottak amatőr színjátszókörének kísérleti előadásait 0/24-ben, mert ez rohadtul fárasztó lesz hosszú távon, hiszen már most bőven az. Zsu maximum egymagában, vagy a tőle nagyon különböző emberekkel való relációban szórakoztató, Reni viszont egy merő görcsös erőlködés, akit két percnél tovább nézni fájdalom. 

A változatosság kedvéért döglés van soron, és Reni és Zsuzsu nem bírja elviselni, hogy Vivien ott alszik a szemük láttára, ezért megállás nélkül baszogatják. Persze Vivikének is pont annyi esze van, hogy ugorjon az abszolút primitív provokációra, és egy olyan ugatás veszi kezdetét, ami az óvodás vitakultúra teljes eszköztárát felvonultatja. Van itt ismételgetés, nyafogás, projekció, személyeskedés és a másik külsejével való gonoszkodás, amiben legalább az vicces, hogy Reni Pumuklinak nevezi Vivit a szánalmasan meredező három hajtincsével, amit kitart a gagyi póthaja. Reni és Zsu még ezek után sem érzik megfelelőnek a rájuk irányuló figyelem mennyiségét, úgyhogy készítenek egy páros vlogot (soha nem akarom látni a végeredményt), majd rettenetesen béna színjátékban előadják, hogy az szarul sikerült. Szinte hihetetlen, de van ember a villában, akit érdekel mindez, igaz csak egy: Greget, aki meg azon sértődött be, hogy nem kérték fel a csajok az őrült nők ketrecének legújabb performanszához, és már így is többet írtam erről a baromságról, mint amennyit érdemel, úgyhogy hagyjuk.

04_vlog.png

Annyit látunk még, hogy Hunor megint nyomakodik valamit Viviennél (most basztad el a játékodat, gratulálok), és be is vágnak itt a szerkik egy mondatot talán Rolitól (?), hogy nem is Vivien a villa legnagyobb kurvája, hanem Hunor. Hmm. Na, elég a tespedésből, érkezik az edzőbá, aki viccesen behoz pont annyi kiló zsírt, amennyit a lemmingek magukra szedtek ittlétük alatt. Ha jól értem, most ezekkel a zsírkockákkal nehezített bevásárlószatyrokat kell kézzel és lábbal emelgetni, mindenki annyi zsírt kap a kis csomagjába, amennyit dagadt beköltözés óta. Vivien nagyon vicsorog, talán mégis inkább be kellett volna ismerni a valódi súlyt beköltözéskor. (Ami nem lehetett 50 kilónál több, tehát nincs mit letagadni belőle, de aki képes ilyen sminkekkel emberek közé menni, attól nem lehet racionális döntéseket elvárni.) Az edzés jeleneteit elnézve nagyon feltűnő, hogy ez a Cipó és Basz mennyire tré mackókat gyárt, akkor már inkább nézem az unikornismintás rózsaszín plüss kezeslábasokat mindenkin. Ezek után az következik, amit sosem értettem, és az is biztos, hogy engem 36 millió forint ígéretével sem lehetne rávenni, hogy megtegyem: nyers tojás ivása. Nem akarom én itt senkinek a gyomormozgásait fölöslegesen ingerelni ezen az amúgy is nehéz napon, úgyhogy legyen annyi elég, hogy Greg és Vivi nyelik, mint kacsa a nokedlit, a többiek legtöbbször kiköpdösik, de bevallom, nem néztem végig oda. 

Na és akkor az apokalipszis, ami - nem túlzok - kiteszi az epizód felét. Nyilvánvaló volt, hogy lesz itt anyag bőven a kiválasztás afterről, amilyen hangulatban otthagytuk legutóbb az agyhalottakat, és nem is okoztak csalódást. Abban a pillanatban, hogy Petike elköszönt tőlük, az apokalipszis négy lovasa bevágtatott a villába, és megindult az elementáris trashcunami. Mielőtt részletekbe merülnénk, azt azért hiányolom, hogy Vivike állítólagos sátánista hitéről nem esett több szó, pedig ezt érdemes lett volna kifejteni. Ami azt illeti, a Fekete Özvegy gyorsan feledésbe is merül, mert az őrült nők ketrece a három srácot veszi elő tajtékozva és rekedten ordítva. Ha jól értettem, az a baj, hogy HOGY MERTEK EZEK ÖSSZEBESZÉLNI ÉS ÖSSZEHANGOLTAN, TAKTIKAILAG SZAVAZNI???? Miféle agyrém ez? Jól néznénk ki, ha egy valóságshow-ban a TAKTIKA döntene arról, hogy kit akarunk elzavarni a halál faszára! Még csak az kéne, a kurva életbe!. Ezt a játékot SZÍVBŐL kell játszani, és arra rakni a jelet, akit tényleg utálunk, mint a vastag szart! Szerencsétlen Greg nem ártott senkinek! Ezen a vonalon haladva ijesztően gyorsan Lacika kerül a némberek célkeresztjébe, sőt Orbán Viktor kedvenc kifejezése is előkerül: mi az, hogy BECSICSKULT ő is Rolinak? Rolinak egyébként az az egy mondat üti meg a fülét a végtelenített kurvaanyázásból, hogy Lacika elvileg azt állította, hogy a másik bagázzsal jobban érzi magát. Ezt gyorsan tisztázni kell, nehogy kettősügynök legyen itt az ő gondosan nevelgetett tujájából! Kínzó kérdés: jól láttam, hogy mialatt a srácok ezt beszélték a hálóban, Vivien egy szál pinában álldogált köztük, amíg öltözködött? Vagy hússzínű zsinórangában? 

Itt jegyzem meg, hogy az elmeháborodott visítozás kellős közepén azért Reninek és Zsunak volt egy tiszta pillanata, de talán ők maguk sem vették észre. Megfejtették ugyanis, hogy az az oka, hogy Greg lett a kiválasztott, hogy szét akarja a csapatukat robbantani Roli, de az asszonyokat túl veszélyesnek tartja, ezért nem mer rájuk jeleket rakatni. Ez pontosan így van, csak az a baj a Reni és Zsuzsu féle emberekkel, hogy a mérhetetlen sok baromság, hiszti és színház között pillanatok alatt elvész a véletlenszerűen felbukkanó egy értelmes gondolat. Olyan szinten belelovallják magukat a dobhártyarepesztő rikácsolásba és új csúfnevek megalkotásába („szobanövények!”, „palotapincsi!”), hogy este sem tudnak leállni, és beindítják az idegeljük ki Vivit projectet. Sót a vizébe, Erős Pistát a rúzsába, majd csörtetnek, trappolnak, lufikat pukkasztgatnak, hogy felbasszák az özvegy agyát, aki legszívesebben a falhoz csapkodná a fejüket módszeresen. Eközben megfigyelhetjük, hogy Zsu kb. olyan kecsesen mozog a tűsarkúban, mint egy birodalmi lépegető. Ebből a vidám hangulatból pedig elég is volt ennyi, úgyhogy én ezen a ponton hagyom itt az egysejtűeket, majd meglátjuk, milyen vidáman és szeretetteljesen telt nekik a szilveszteri buli ezek után. Ráadásként pedig itt ez a nagyon tanulságos oktatóvideó a nárcisztikus személyiségzavarról, csak Renit figyeljétek elejétől a végéig:

 

898 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 18:52:01

Aludtam rá egyet, meg rohadt meggyőző érveket hoztak a HV lakók, ezért szavaztam a fantom képre! G1G hívja ki özvegyet és lássuk renyhe idegösszeomlását a győztes vivi bevonulása következtében!

É2I 2019.01.01. 18:56:26

Akkor olvasok is.

hereverő heverő 2019.01.01. 18:56:44

Élesedett, de most eltűnt az előző, a sellő vergődése.

candyperfumegirl 2019.01.01. 18:59:51

@candyperfumegirl: na talán most mindkettő látható
?

hereverő heverő 2019.01.01. 19:00:27

@candyperfumegirl: most jelent meg a listában. Isten majmai meg a blogmoci lassan őrölnek.

hereverő heverő 2019.01.01. 19:01:51

@candyperfumegirl: most fasza lett pedig pánposzt :))
Köszi!

Nyuszomuszo83 2019.01.01. 19:05:35

Köszi Candy! BÚÉK Neked is! :) Ez nagyon jó volt megint!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.01. 19:09:41

@Hedo a nokedli szaggató: no, én is így döntöttem..., nincs az az ég amimért én a Rúdlény megdicsőülését hallgassam két hétig....

É2I 2019.01.01. 19:12:03

Gyólett!

Azért lassan kezdetét veszi a "kibaszkikit" játék. Egyébként az nem gyanús, hogy lekvár meg roli majd mindig fasztávolságon belül vannak?
Arra azért én is fogadnék, hogy hunyorka jó úton halad a játék befejezése felé, ha továbbra is ott szeretné becsempészni a lompost, ahol alig hatvan nap alatt két dákó biztosan járt, egy meg majdnem...

Sargabogre 2019.01.01. 19:24:36

én Greget csipázom még a k idegesítő affektálása ellenére is, nehogymár kiessen :((( akkor már inkább az Özvegy.

candyperfumegirl 2019.01.01. 19:26:33

Hoztam nektek még egy vicces kis tartalmat, ami kimaradt a posztból. Roli mozdulata a végén a lényeg! :)
rtl.hu/rtl2/valovilag/szilveszteri-izelito-igy-buliztak-a-villalakok

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 19:28:29

@Sargabogre: Özvegy vs Greg esetében nem fogok szavazni, mert egyrészt inkább a Greg féle aktivity vonalnak drukkolnék (ezen belül mondjuk Gregnak a legkevésbé), az Özvegyet nem csipázom, de neki még vannak feladatai a villában (mielőtt kiesik)! :-)

ibsen 2019.01.01. 19:30:41

Sziasztok!

Jó lett a cím, de az is lehetett volna Nők a teljes idegösszeroppanás szélén asszem volt egy ilyen Almodóvar film. Vivi lesz a kihívott és remélem meg sem áll szeretett családja házáig.

candyperfumegirl 2019.01.01. 19:34:07

@ibsen: Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén. Az egyik legjobb filmcím szerintem a filmtörténelemben. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 19:36:21

@candyperfumegirl: Hát igen, szóval VVV szerintem nagyon leamortizálja magát ebben a szériában. Sokkal inkább, mint amennyire ez szükséges lenne. A többieket lehet szeretni vagy utálni, de pofára esni a legjobban az Özvegy fog. Neki kényszerpályán fog működni az élete a villalét után. Ha szerencséje lesz elkerüli a VV Fanni sorsot.

É2I 2019.01.01. 19:37:08

@candyperfumegirl: Kurva öreg vagyok már, de a tverkelés tényleg ennyire megy a tizenyóóócéveseknél? Mondjuk ezt a technikát már láttuk amikor a nyóckeresen bemutatkozott.

ibsen 2019.01.01. 19:42:07

Zsunak szerintem nem tett jót a két papagáj. Ő tényleg ellenne a többiekkel a másik kettő sokszor hergeli ő meg megy utánuk. Adri már mindent megmutatott mehet haza jövő héten, Vivi funkcióját betöltötte úgyhogy lapát.

É2I 2019.01.01. 19:42:16

@VV Erőlegény: Nem akarom nagyon leírni, de már a belépésekor látható volt honnan jött és hova tart. ;) Bár annyira nem meglepő viselkedés ez a "játékos" lányoknál. (Volt is aki nyíltan kijelentette anno, hogy pornós kurvának lenni az életcélja - lelke rajta)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:42:57

@candyperfumegirl: ha ribi párbajt nyer, rámozdul rolcsi?

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:44:08

Kinézzük gregből, hogy 19re lapot húz és viszi adrit?

É2I 2019.01.01. 19:46:39

@ibsen: Jah, zsunak lehetne adni egy külön, egyszemélyes műsort :D Simán tudna hozni olyan monológokat, a megfelelő artikulációval amin 10-15 percet lehetne röhögni, éppenséggel sírva vagy tiszta szívből. :P

ibsen 2019.01.01. 19:46:42

@Hedo a nokedli szaggató: Akkor nem változik semmi. Ha a ribanc kikerül, Adrika nem mehet vissza Roliékhoz mert ott már leírták csak Reniék maradnak neki. Gregnek is Vivivel van baja inkább, egy ideje és ő épp Roliékkal van.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:46:54

OFF, de kurva jó!
Adorján és Brendonka összeszed 2 prostit, Cintikét és Delilát. Mindkét pasi, mindkét lányt meg akarja dugni, de csak 2 gumijuk van. A lányok is és a fiúk is ragaszkodnak a biztonságos szexhez és az arcra élvezős befejezéshez. Kivitelezhető? :)
ON

É2I 2019.01.01. 19:49:03

@Hedo a nokedli szaggató: Yepp! Sztem ellene vissza is jönne. De lekvárt is vihetné, abban a meccsben is lenne esélye. ;)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:49:16

@ibsen: de a flúgos futam 3 résztvevője is kétségbe vonja adri lojalitását, köszönhető era levelének

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 19:49:27

BÚÉK Hogyvoltosok!
Idéntől read only üzemmódból átváltok időnként-kommentelgetőbe.
Candy: jó lett az öfi!
G1G a játék elején szimpi volt, most tőlem mehet a lecsóba. Mondjuk VVRibi sem a szívem csücske.
Reni és Zsu nyóckeres stílusa felbecsülhetetlen. (Özvegy hasonló egyébként, csak most visszafogta magát.)
Lekvár jó arc.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:50:29

@É2I: nehéz, nagyon nehéz! Mert a kiesése és a bentmaradása is lehet izgalmas!

hereverő heverő 2019.01.01. 19:52:16

@Hedo a nokedli szaggató: Persze. A két fiú kiveri egymásnak, a lányok meg a fiúk arcára élveznek.

ibsen 2019.01.01. 19:53:17

@Hedo a nokedli szaggató: Persze, de ez nem Era levele miatt van. Már amikor Adri mögé álltak tudták milyen nem igazán bíztak meg benne.

hereverő heverő 2019.01.01. 19:53:33

@Hedo a nokedli szaggató: de ha jól emlékszem, két gumit kellett egyszerre felhúzni, aztán kifordítani, valahogy úgy.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:54:39

@hereverő heverő: nincs kifordítás :) de az egymásra húzott 2 gumi a megoldás része ;)

Angora Cardi 2019.01.01. 19:55:56

Csudijó. Én is a irodalmi lépegetőhöz hasonlítottam agresszívzsut.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 19:57:41

@ibsen: remélem habfiú rohadtul szenved, hogy kit vigyen! Roller is be volt kaksizva rendesen, jobban utáltuk erát, mint vártuk vissza rolit.
Viheti vivit, laszikát, adrit, hunit. Ha huni kihívás előtt kuffant özveggyel, greguci vissza uszikál ellene

Gia 2019.01.01. 20:01:12

Aki nem másnapos az igyon a mai öfi alatt mindig egy pohár alkoholt,amikor elhangzik a gonosz szó.:-) Dallas után szabadon..

ibsen 2019.01.01. 20:02:03

@Hedo a nokedli szaggató: Greg visszajönne Adrival és a ribivel szemben. Lacikát nem viszi ki nincs annyi érve ellene max hogy két kapura játszott de még nem Adri szinten, ennyi.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:03:42

Holnap meló, de megnézem az öfit, hátha huni közel kerül a lyukhoz...

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:04:34

@ibsen: engem meggyőztek a többiek, hogy ha ribi megy vissza greg ellen, az jó kis akciókat hozna

Angora Cardi 2019.01.01. 20:06:40

@Angora Cardi: birodalmi...
Miket ir ez a telefon

ibsen 2019.01.01. 20:07:36

@Hedo a nokedli szaggató: Az sem jó ha a másik tábor túlerőben van. Pláne ezek.

hereverő heverő 2019.01.01. 20:09:34

@Hedo a nokedli szaggató: Akkor a csajokat kellett kifordítani, mint Biri néne?

Nem emlékszem pontosan, mert a birkák még sosem kérték az arcra élvezést

Sanda.Ipse 2019.01.01. 20:10:22

@Gia:
Nem lenne elég hely a detoxban mindannyiunknak:)

Sanda.Ipse 2019.01.01. 20:11:00

@ibsen: egyéni játék. Egyre kevésbé lehet táborról beszélni.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:11:13

@ibsen: nem sokáig maradnak együtt! Zsu akkor is stabil finalista, ha most greg, jövőhéten meg renyhe hullik ki mellőle

ibsen 2019.01.01. 20:11:54

@Hedo a nokedli szaggató: Szerintem már a konnektorba is bedugná csak hogy dugjon ismét:-))

0.5 bit 2019.01.01. 20:11:58

@Hedo a nokedli szaggató: "ha ribi megy vissza greg ellen, az jó kis akciókat hozna"

Ha VVV vissza menne igen, mert a hölgykoszorú elvesztené a szellemi vezetőjét, fordítva viszont a fiúk igazából meg sem éreznék.
Ettől függetlenül nagy valószínűséggel sellő fog vissza térni.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:12:52

@0.5 bit: megvárom kir hív ki és szavazok

ibsen 2019.01.01. 20:13:31

@Sanda.Ipse: Attól mert egyéni még két tábor van bent.

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 20:13:37

@Angora Cardi: jaja! :) Meneteljen csak jó sokáig előre!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:15:09

@ibsen: három
Roller slepp
Zsú bagázs
Adri

ibsen 2019.01.01. 20:15:21

@0.5 bit: Ja igen ő 18 évesen kiadja a hármast ahogy mondta:-) Igen látjuk

@Hedo a nokedli szaggató: Remélem meg is nyeri

ibsen 2019.01.01. 20:16:17

@Hedo a nokedli szaggató: Adri ezt hogy tudta megcsinálni nem is értem:-))

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 20:16:40

@0.5 bit: EKG. Micsoda sirató kórus lenne, ha Greg kint maradna...

Angora Cardi 2019.01.01. 20:17:46

@KólaMámor: ördögűző jelenetet várok a művésznőktől minimum

ibsen 2019.01.01. 20:18:16

Egy házat nem tataroztak annyiszor ahányszor Vivi sminkel egy nap és milyen vastagon... :-))) Mi lesz 40 évesen?

hereverő heverő 2019.01.01. 20:18:19

@Hedo a nokedli szaggató: ugyan, ezzel ne fáradj :)

Még én is vacillálok, de holnap tipizek mindenképp. Szerintem váratlant, merészet húz majd, és Vivit hívja - vagy Spártát.

mobilos perpetuum 2019.01.01. 20:21:27

@ibsen: Bajusz a tegnapi összefoglalóban tévesen a szív és az ész játékáról beszélt. Aki taktikázik, nem biztos, hogy az esze jó döntéseket hoz. Pl. egyetlen sakkozó se a szívére hallgat, amikor lép egyet, attól még vannak, akik gyalázatosan rosszul sakkoznak, míg mások profi módon.
Érdemes Adrinak azt az indoklását felhozni, hogy a "taktikus" csapatnál sose tudhatta, mikor fogják hátba szúrni. (Valami ilyet mondott.) Egy Hunor se tudhatja, mikor gondolja majd Roli úgy, hogy a 36 millió fontosabb, mehet ő is a levesbe.
Tehát én se szeretném, ha már most túlságosan megerősödjenek Roliék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 20:23:55

@ibsen:
Renyhe tudja hogy Zsu erős, ezért kullancskent kapaszkodik belé hogy ott legyenek a haromba.
Csak azt nem látja hogy ő rohadt fárasztó tud lenni, és alpári fasz is ráadásul.
Egy csaj se jut a döntőbe, az összes előtte a puskaporat.

É2I 2019.01.01. 20:26:10

@Hedo a nokedli szaggató: Lyukhoz? Amerre tart jelenleg ott barlangászkodni tudna csak. Mit gondolsz miért úszott rá a gyűrűs a csokimikulásra? Kb. ott talált volna olyan játékszert, ami nem harangjátékot játszik benne, így télvíz idején ;)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:28:36

@hereverő h@É2I: everő: a csokis karika még lehet jó huninak

Angora Cardi 2019.01.01. 20:31:15

@ibsen: lefedi a kutyaharapást..

ibsen 2019.01.01. 20:31:28

@mobilos perpetuum: Ez igaz pláne hogy Roli simán beáldozta volna Hunort egy Csokval való párbajra. Zsuék szerintem nem azzal vannak állandóan elfoglalva hogy ki mit csinál kivel beszélget és mit, Roli van idegben állandóan egy percre nem tudja elengedni magát szerintem ezt a játékot nem tudja élvezni igazán mert nem magát adja hanem attól fél hogy kiderül ő is csak egy ember.Szánalmas.

@szociál: Reniből már nagyon elég szerintem, az állandó szereplése amikor beköszönnek nekik a VV Reni agybaja meg a többi...egy piaci rikács. zsu remélem észreveszi hogy Reni egy érdekember csak eddig jól leplezte.

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 20:31:51

@Angora Cardi: Na, azt megnézném! Talán akkora palávert nem csinálna, mint Csokító távozásakor, de az ördögűzés találó kifejezés lenne a műsorára: őrjöngés, sírás, átkozódás, bosszú-esküvés (ha visszatapsolják, akkor még a feje is pörög és zöldet rókázik).

ibsen 2019.01.01. 20:32:25

@Angora Cardi: Hát nem tudom milyen smink nélkül de szerintem gáz.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 20:32:42

koszonjuk az osszefoglalot.
read only.

candyperfumegirl 2019.01.01. 20:32:52

@VV Erőlegény: szerintem nem amortizálta le magát a villában, hanem eleve ilyen volt. A beköltözéskor csak annyiban volt más, hogy profi sminkes mázolta ki. (Mondjuk az sokat tud számítani. Úgy csak tucat műnőnek tűnt, nem bohóckurvának.)
Abban meg igaza van Gregnek, hogy kívül-belül teljesen elhasznált a nő, de nem a villalét tette ilyenné.

mobilos perpetuum 2019.01.01. 20:34:56

@szociál: Roli, és csapata értékeléséhez. Idézet abból a videóból, amikor Viki párbaj tanácsadói szerepkörben a villában járt.
Szóba jön Csoki.

"Roli: (Ő) túl erős, ő még nem... nem adta ki az igazi énjét. Ő egy agresszív, egy ööö... kicsit buta...
v kedveled amúgy?
r őszintén, ha...
v most őszintén játszunk, úgy, hogy teljesen...
r őszintén, ha nem ezt a játékot játszaná, akkor igen
v és megnyerheti ezt a műsort?
r sajnos igen
v és most szóba jöhet nálad a párbajba?
r (rázza a fejét, de nem értem, amit mond, Viki beleszól)
v félsz tőle amúgy?
r igen, mert ő most még egy olyan karakter, mint a te szériádban volt a te embered (Aurélió???) ... ööö... a Hunorral szeretném kiküldeni, mert
v gyors megjegyzése: Jó fej vagy... (nevet egy nagyot)
R Mert... egyéni játékot játszunk, azt tegyük hozzá
v persze, ezt tudom. Kimondhatjuk akkor, hogy ez egy taktikai döntés, túl korainak érzed
R Igen."

Anno Attila taktikus volt, de nem tujult. Roli, amellett taktikus, hogy mást nem csinál. Mint a szövegből kitűnik, Hunort is beáldozza, ha arról van szó. Akkor Lacikát ne is említsem.
Bár nem kizárt, hogy jobban szeretne inkább Lacikával a döntőbe kerülni, jobbak lennének az esélyei.

Remélem Hunor is rájön, nem minden az, aminek látszik. Például az ő barátságuk.

Roli taktikázik, azon kívül semmi. Még majd két hónap van hátra, én meg gondolhatom azt, hogy csak taktikával kitölteni nem lehet.
(Radicsot, Krisztiánt, Erát a nézők utálata rakta ki a játékból, Csokit a saját hülyesége, maga a döntés volt jó, amikor Roli Erát vitte párbajra, de Viki nélkül nem biztos, hogy meglépi.)

Angora Cardi 2019.01.01. 20:35:06

@KólaMámor: Á ha ott ketten rákezdik és Adri is beáll a kórusba akkor kő kövön nem marad csak gutaütést ne kapjon valaki az nem lenne szép látvány már tegnap is rezgett a léc.
@ibsen: Nem csúnya lány, szerencsére engem nem harapott arcon kutya, de lehet hogy emiatt sminkel ilyen kényszeresen, inkább azt lássák mint a sebet, én is megnézném vakolatlan.
@úgymond olvasó mmkk: olvasod könyved a kezedben?

0.5 bit 2019.01.01. 20:36:08

@mobilos perpetuum: "Tehát én se szeretném, ha már most túlságosan megerősödjenek Roliék."

Szerintem lélekben már leírták mint veszteséget VVV. Nagyjából olyan a helyzete mint Adrinak a másik oldalon.

Másrészről még az is lehet, hogy jobb lenne a lányoknak, ha Greg nem ötletelne olyanokkal, hogy 8 órára el kell záratni valamelyik gonoszt, természeresen valamelyik lány végezze el a "piszkos munkát". Attól tartok, ha marad a sellő, akkor tovább mélyíti ezt a jók-gonoszak vonalat, ami a lányok megítélésnek sem tesz jót hosszabb távon.

hereverő heverő 2019.01.01. 20:36:21

Kedves hogyvoltok, megyek kiheverni a tegnapi ma reggelt. Holnap ismét veletek, mindenkit üdvözlök. Akit meg nem, azt is.
A Becherovka legyen veletek.

ibsen 2019.01.01. 20:38:28

@mobilos perpetuum: Attila és Viki színesen játszottak, volt poén és még azok is szerették őket akikkel kibaszott úgymond, bár ez Vikire inkább igaz. Roli egy mogorva fasz az igénytelen mackójában meg a kőművesdekoltázsával. Azt hiszi hogy ki lehet húzni a játékot ezzel.

É2I 2019.01.01. 20:41:44

@candyperfumegirl: Mondjuk azt se felejtsük el, hogy volt előéletük. Valami faszit szedett le a greg a gyűrűsről, uh a fejenpörgés azóta van meg. Én csak azon csodálkozom, hogy _eddig_ nem volt meg a lekurvázás köztük. (Nincs kétségem a felől, hogy mindegyik akkora bárcával rendelkezik amit párszor már pótlapozni kellett :P)

ibsen 2019.01.01. 20:41:57

Nagyon hamar kialakultak a stabil emberek/csoprtok egymásnak és majd mindenki tudj kitől mit várhat. 1-2 ember ide oda mozgása tud valamit változtatni de régóta olyan mint egy langyos víz.

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 20:45:01

@0.5 bit: "Szerintem lélekben már leírták mint veszteséget VVV."

Végülis, ha velük van VVV, akkor talán kicsit tudják terelgetni, hogy mikor-hogyan használja fel a duplajeles szuperképességét.
Ha meg kiesik az sem baj nekik, mert sanszos, hogy rájuk hagyja és akkor megint tudnak ezzel a képességgel mahinálni. Szóval nem kifejezetten hátrány, hogy Ribi ott van Roliék közelében.

Angora Cardi 2019.01.01. 20:46:18

@ibsen: Olyan. Itt a vegen mar mindegy hol lesz 4-4, 4-3 stb mert ugyis az ellentetes csopibol hivnak ki ugyhogy 1-1-ben kipotyognak.

É2I 2019.01.01. 20:46:38

@ibsen: Az attilás évadot nem néztem, uh. abban nem vagyok képben, de hogy a vikit annyira szerették volna.. Sztem egy görény volt és nem a szagára értem. A kőmíves dekoltázs meg pont arra a tehenre is jellemző volt, férfinál is gáz, de nőnél egyenesen undormány.

Pamutbojt 2019.01.01. 20:47:26

@mobilos perpetuum: Attila ügyes volt, de taktikázni nem csak úgy lehet, ahogy ő csinálta. Egyértelmű, hogy aki nyerni akar, az be fogja áldozni szövetségeseit.

2019.01.01. 20:48:21

Jó estét és boldog Új Évet!

A VV9 szerintem az egyik legjobb széria. Ilyen jó kis fordulatok egyik előző VV-ben sem voltak. Pl. V.I.P.Era fel-le, Süsü le-fel, a szerecsen sikertelen indulatkezelése, be-ki, Ánusz és Ratyis tündöklése és bukása avagy a Fekete Özvegy átka, PUA oldalazásai, stb. És most itt van ez a buzigyerek, aki azt hiszi, hogy ez a játék arra megy ki, hogy mű-öribariszeri, és mi az, hogy őrá taktikailag jeleket lehet tenni. Ez hallatlan! És ha már özv. Feketéné Kibaxott Ribancnál tartunk, most simán rá fogok szavazni. Pán(t)Lika ugyanis biztos őt hívja ki, mert minden más taktika lenne, és az ugye az (ör)dögtől való.
Egy stabil pont van: Renyhe. Ő stabilan hozza az ultraprimitív, idegesítő, sejpítő, bálnatestű, hiperaktív , ostoba karaktert. G1G akkor nőne nagyot a szemembe, és tenném át rá a szavazatomat, ha a Rúdlényt hívja ki. Ami ugye lehetetlen az értelmi színvonalat tekintve.

Kevdes Süsü-rajongók: ugye ti is tudjátok, hogy G1G kiesése csak jót tenne a kedvenceteknek...

ibsen 2019.01.01. 20:49:39

@É2I: Viki azért lett ilyen taktikus mert rájött hogy ezeket a hülyéket simán palira lehetett venni. nem egyszer a másik is tudta hogy átveri de belement. Egy durva húzása volt a Simon féle belehergelés de a szerkesztők nem akarták elvinni komolyabba a dolgot így Simont tették ki jogosan viszont Viki semmi büntit nem kapott.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:49:39

@É2I: EKG! + végtelen! viki nem volt se vicces, se szórakoztató! A gyomrom és az öklöm ia görcsbe rándult tőle.

moletty 2019.01.01. 20:51:47

@Spitzbauer: EKG TEsó és BUÉK Mindenkinek !
Mondok 2 sztorit év végéről !

Pamutbojt 2019.01.01. 20:53:19

@Spitzbauer: Nem biztos, hogy jót tenne Süsünek G1G távozása. Nem lesz fék, Renyhe és Süsü gyalázatos páros, fel fogják erősíteni egymás debilségét. Süsü a jelrakásnál is félelmetes műsort adott elő, és ez csak fokozódna.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:53:44

@ibsen: lehet poénosan szivatni és együtt röhögni! De viki túltolta, rohadék volt, mintha down szindrómás gyerekekkel genyózott volna!

moletty 2019.01.01. 20:54:55

1. Brunyálunk a wc-ben, a szomszéd reccsent egy kerámiarepesztőt és aszongya : "A hugyozás fingás nélkül szart se ér!"
2. Beállt srác akarkodik a csajon, az megjegyzi, hogy már nincs olyan állapotban, mire a barinője:"Nincs az a kivert fasz, amiből még ne lehetne kipréselni egy csepp gecit"
hát így.... :D :D

moletty 2019.01.01. 20:55:43

@Pamutbojt: Birodalmi lépegető pirosban naon tetszett! :D :D

ibsen 2019.01.01. 20:56:09

@Hedo a nokedli szaggató: Azért ez erős. Mindegyiknek akkora szája volt Vikinek is nyugodtan ellent mondhattak volna. Jobb banda volt mint a mostani természetesebbek voltak.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:56:54

@Pamutbojt: a jövő héten renyhe megindul a vesztőhely felé

ibsen 2019.01.01. 20:58:28

@moletty: Ezek a viccek még szilveszterről maradtak meg? :-))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 20:58:59

@ibsen: minden vv játékos közül nekem viki a legaljasabb, legocsmányabb, leggyűlöltebb.
De tiszteletben tartom a véleményed.

0.5 bit 2019.01.01. 20:59:24

@Pamutbojt: "Nem lesz fék, Renyhe és Süsü gyalázatos páros, fel fogják erősíteni egymás debilségét."

A szaunába záratásnál pont fordítva volt, ott Renyhe volt a fék, sellő a gázpedál.

Pamutbojt 2019.01.01. 21:01:26

@moletty: Igen, nagyon nőies volt, és ez a szett kifejezetten előnyös neki. :-))) Azért G1G szólhatott volna neki, hogy ilyen oszlop lábakra ne vegyen fel ilyen nadrágot. Csak mert olyan őszinték egymással....a barinők figyelmeztetni szokták egymást, ha valami előnytelen vagy gáz.

2019.01.01. 21:01:48

@Pamutbojt: Ja, mire leírtam, már én is elkezdtem ezen gondolkodni. Egyértelműen Renyhe az, aki elbaxxa Süsü játékát. G1G-vel kéz a kézben ülhetnének a hármas döntőben, és G1G lenne a harmadik 1%-kal, amelyet a xerkik 17%-ra hazudnának fel. A felkérdez után megtanulhatnánk a felhazud igét is ;-).

Amellett, én már régóta jobban rühellem Renyhét és Pán(t)Likát, minthogy akárki ellen rájuk szavaznék. Ez sokáig így volt özv. F.K.Ribivel is, ezért is írtam a VV9 kiváló fordulatos mivoltáról fejjebb.

Pamutbojt 2019.01.01. 21:03:43

@0.5 bit: Az igaz, de Csoki távozásával Renyhe bekattant, és debilre váltott. Pusztító volt ez a vlogos rész is.

Pamutbojt 2019.01.01. 21:11:47

@Spitzbauer: Igaz, valóban mozgalmas széria. Sellő és Süsü elcseszték, hogy Renyhével álltak össze. Renyhe egyre mélyebbre süllyed.

Angora Cardi 2019.01.01. 21:12:36

Együnk ahogy illik ilyen szép ünnepen.

Ego0123 2019.01.01. 21:14:10

@Hedo a nokedli szaggató: Elég hamar leülhetett a buli.

A "szívből játszók" nagyon elfelejtik, hogy ennek a szériának is vége lesz egyszer és csak 1 nyertes lesz, aki mindent visz, vagy osztoznak? VV Reninek lenni biztos jó lehet, meglett neki a 15 perc és ennyi. Kezdődik a darts döntő.

Pamutbojt 2019.01.01. 21:16:26

@Hedo a nokedli szaggató: Szép jelenet. Adriban is kábé ennyi van, nem tud újat mutatni. De ez meg nem szórakoztató.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 21:16:30

@Ego0123: figyeld meg saját műsort adnak neki! Hányok

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 21:17:39

@Pamutbojt: adri fel le ingázik! Most lent van. Nálam most mindenki lent van.

Ego0123 2019.01.01. 21:23:36

@Hedo a nokedli szaggató: Nem tudom, hogy hogyan képzelte el, hogy hogyan fogja megnyeri a 36 millát. Szerintem sehogy. Azt, hog tolja, hogy ő VV Reni, brandépítésnek ngyon kevés.

Lóbelt bácsi 2019.01.01. 21:24:43

@Hedo a nokedli szaggató: Dzsízösz! Reméljük beteszik Adri legjobb pillanatai közé ezt a jelenetet, amikor majd kiesik. :P

Tökös... 2019.01.01. 21:27:13

"A poén az, hogy Zsunak és Reninek együttvéve nincs összesen négy agysejtje, de abban jó nyomon járnak, hogy ők ketten Rolinak komoly fejtörést jelentenek. Pedig szerintem hagyni kell őket, hadd nyomják az elmeháborodottak amatőr színjátszókörének kísérleti előadásait 0/24-ben"

Jó estét....

Ez az ídézet rohadt jó...

nicu71 2019.01.01. 21:33:31

@Spitzbauer: hoppá G1G kifejezést en is bevetettem már!Facen is

javier2 2019.01.01. 21:43:06

@ibsen: összehasonlítod a vv-k eddigi legjobb játékosát attilát és a dagadt rosszindulatú empátia nélküli vikit
színes játékos volt viki
te vakon vagy mobil perpetumos köcsöggel együtt
sixx oda ülhetne harmadiknak közétek

zsu reni meg greg a 3 rosszindulatú picsa akik az életükben most érték el a maximumot
vv greg vv reni és vv zsu lettek

Butterske 2019.01.01. 21:47:39

Lett Greget van is miért szidni de én lassan eljutok oda, hogy a másik csapat se nyerjen.
Greg a melegek szégyene, akkor Egyértelmű, hogy Vivi meg a nők szégyene.
Hunor nem üvölt a nőkkel de kb. ennyiben különbözik Krisztiántól. Ő is egyre erősebben mászik fel azon a szégyen falon. Kicsit helyesebb a többieknél és tipikus vv nyertes, többség ezért szurkol neki. Ehhez meg nem kell végig szenvedi az 5 hónapot, minek szurkoljak neki.
Lacika cuki, de könyörgőm mit néznénk ha róla szólna a műsor.
Rolinál meg sokszor úgy érzem, hogy csak a nézők akarják, hogy Attila klónja legyen.

Attila évadja szerintem a védettségi játékok miatt is volt olyan népszerű. Kicsit vv survivor volt.

moletty 2019.01.01. 21:51:53

@Butterske: EKG, mind egy rakás fos ! De Adrit megröfögtetném cickó közé, szóval nyerjen ő ! :D :D

Butterske 2019.01.01. 21:53:01

@moletty: Én lány vagyok, szóval engem ő sem érdekel :)

moletty 2019.01.01. 21:54:04

@Hedo a nokedli szaggató: Megnéztem :D :D De utálom Zsút azt a kurvaéletbe ! :D :D

Tökös... 2019.01.01. 21:54:30

Oké....
Nekem nincs kedvencem, a hisztis örjöngés, az állandó ellenségeskedés elszomorít...
Azt persze tudom ha összezárnak 10 jóbarátot fél évre lehet hogy megcsappan a barátok száma...
Nekem nem az a bajom hogy zsunak és reninek 4 agysejtje van, hiszen ez nem egy műveltségi vetélkedő...
Érthetetlen számomra hogy 9 évad után nem esik le a tantusz hogy a geci alaptomos játékosok nem nyerhetnek...

Franky4finger 2019.01.01. 21:58:37

Amikor felemlegetik, hogy ők " szívből" játszanak, érdekes módon nekem a szívlapát jut eszembe. Közepes erővel mindegyikre, 4 nyolcad ütemre ,random pofánrúgással megtörve az egyhangúságot. Renyhén kezdve...

Butterske 2019.01.01. 22:00:29

@Franky4finger: Ennyit nemér a műsor. Nyugalom, minek idegeskedtek rajta.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 22:00:40

@moletty: szerinted, ha zsú nem szedi le adrit, greg töcskölt volna??? Szerintem IGEN XD

Angora Cardi 2019.01.01. 22:01:06

PP arany után tigrismintában.

nicu71 2019.01.01. 22:01:52

@Franky4finger: maximális ekg. És az a baj hogy ezeket a népség is átvészi a facen, és nyomják orrba szájba. Szívből játszanak.. na persze.

tvbuzi 2019.01.01. 22:02:09

Itt vagyok a konténernél.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 22:02:16

Pp! Mennyé má a náthás halál térgye kalácsáva, mer kibebacott idegesítő vagy!

Franky4finger 2019.01.01. 22:03:02

@Butterske: Nyugodt vagyok, sőt élveztből játszom a gondolattal.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 22:04:35

nincs stream. mennyire sajnálom, brühühü.
nem.

Franky4finger 2019.01.01. 22:04:47

@nicu71: szívből nem lehet nyerni, bár kretén nyert már Alekosz személyében.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:05:26

Lacikát kutyázzák adri greg

Mók_Ica 2019.01.01. 22:05:48

BÚÉK :))) sajna pornóbajusz kalimpál ma nekünk.....
adri lacikára tereli g1g figyelmét...... pfffff

Franky4finger 2019.01.01. 22:06:23

@nicu71: face B tele van primitív tuskóval. Cigányozni nem akarok....

tvbuzi 2019.01.01. 22:06:37

Greg jogtalanul kapott jelet?!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 22:07:13

@tvbuzi: ja, Gyuribá előbb küldte a havi apanázst az új év alkalmából

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:08:13

Jaj, de sajnálom Greget. Nem.
Adri is okádék.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:08:37

@tvbuzi: ja, szerinte párbaj nélkül kellett volna neki megnyerni..... mint sellőkencsillámóni pffff

tvbuzi 2019.01.01. 22:08:46

Petinek nitroglicerint kéne szállítania

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:09:06

Fülesen kapja az instrukciókat az edző?

Mók_Ica 2019.01.01. 22:09:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: ekg, max ekg

a fiúk nem tudnak ugrókötelezni :)))))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:10:03

Lacika egész jól ugrókötelezik.
Zsu nyakára tekeredett nincs kommentem.

tvbuzi 2019.01.01. 22:10:06

Zsu felakasztotta magát bakker

nicu71 2019.01.01. 22:10:36

@Franky4finger: kisebbség nincs olyan nagy arányban itt. Es az a furi, hogy pont a cigányok NEM Lacikát szeretik, sőt szidják inkább, hanem a csillámfaszpónikat.

hétévszak 2019.01.01. 22:10:38

zsírból izmot. klasszik :D

Mók_Ica 2019.01.01. 22:10:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: vajon miket mondhatnak neki??? :))))

kik ezek a sárga lányok???

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 22:11:26

@tvbuzi: ugye, milyen rendes? megérdemlem, mint a belső ellenállás hangadója

Angora Cardi 2019.01.01. 22:12:12

2 kengus pipi jött edzeni velük, Lacika pingpongra v aerobikra számított de örül

nicu71 2019.01.01. 22:12:14

@Angora Cardi: a kva édes aaát már. G1G és el a kezekkel Lacikától!

hétévszak 2019.01.01. 22:12:26

Meglepődtem volna, ha Zsunak valami rögtön fekszik.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:12:35

wazze..... reninek az álmai...... villamester, vv vezetéknév, kangoo .......szörnyűűűűűűű

lacika jó volt: ebben megyek bevásárolni :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
sajnos zsu ezzel sem boldogul......

Cimili 2019.01.01. 22:12:42

@tvbuzi: ne bántsd, ő a legügyesebb, legokosabb. :DDDDDDDDDDDDD

Angora Cardi 2019.01.01. 22:12:42

@nicu71: rohadíkok nem szeretik a kis vírüket

tvbuzi 2019.01.01. 22:12:44

Szenvedő arc level 100 Zsuzsu

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:12:54

@Mók_Ica: kis béna mind. :)

Csillámfasztól már rosszul vagyok

Franky4finger 2019.01.01. 22:13:06

@nicu71: igen. Itt kulturáltabb érvütköztetés van. FB megtalált Zsuzsu anyukája is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:13:46

Mi lesz, ha arcra ejti Renyhe Greget? Keresnie kell más megélhetési forrást az arcánál.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:14:26

reni hajával mi történt??? miért lett ilyen színű????
ja, és az rohadtul nem jutott el az agyáig, hogy a kenguruk NEM így járnak....... pfffff

Angora Cardi 2019.01.01. 22:14:48

@nicu71: áh ha beharangozzák nem lesz belőle semmi

tvbuzi 2019.01.01. 22:15:10

Petinek is tetszettek a bimbik!

Angora Cardi 2019.01.01. 22:15:28

híres dj van én nem ismerem aki igen mondja be

Oh my... 2019.01.01. 22:16:30

rosszul vagyok már a Renyhétől, rendesen hánynék tőle, a látványa, a bődület hangja.... pfejj, kitakatodhtna már!

hétévszak 2019.01.01. 22:16:36

a csaj dévidgetta mellett a testőre vagy sima biodíszlet?

Angora Cardi 2019.01.01. 22:16:36

@Mók_Ica: mindenkié be van színezve

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:17:05

Ribinek azért jól eltűnt a dereka. És hasa is lett.

Renyhe hülye

Mók_Ica 2019.01.01. 22:17:20

renyhe idióta..... beszélget a malacsülttel...... műsor a kameráknak.....

hétévszak 2019.01.01. 22:18:31

simán elhiszik, hogy ez a csávó getta volt??

tvbuzi 2019.01.01. 22:18:42

Csoda, hogy nem parittyázták meg a két vendéget

Angora Cardi 2019.01.01. 22:19:24

@tvbuzi: @hétévszak: gratulálok a könnyűzenei tájékozottsághoz

Oh my... 2019.01.01. 22:19:45

@nicu71: nem fogja Lackót vinni, tuti, fosik tőle.... csak megy a szerkesztői utasításra történő figyelemelterelés, hogy ne legyen annyira egyértelmű, hogy az özvegyet viszi. ;)

2019.01.01. 22:20:00

@Mók_Ica: EKG, pont esztet gondolám

Angora Cardi 2019.01.01. 22:20:01

@hétévszak: én nem hallgatok ilyet úgyhogy elhinném :D

tvbuzi 2019.01.01. 22:20:29

Uramisten..levetkőztek

Angora Cardi 2019.01.01. 22:20:43

reni zsu vetkeznek fehérneműre egymáshoz simulósat táncolnak

adri vernyákol egyedül h ő nem szokott ehhez az utálathoz hozzá

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:21:03

Baszki, behányok. Adják vissza rájuk a ruhát

Adri mit sajnáltatja magát? Ezt a szart most ő keverte magának.

Oh my... 2019.01.01. 22:21:05

dzíizusz, vetkőzik a bálna, neeeee!! és a másik is, anyám.... blőeeeeee!!!!

Mók_Ica 2019.01.01. 22:21:09

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó........renyhe és zsu kiégette a retinámat

adri most g1g-t parodizálta??? vagy ő se szokott ehhez az utálathoz???

Cimili 2019.01.01. 22:21:14

csak pillázok. renyhe és zsu ledobták a ruhájukat.

hétévszak 2019.01.01. 22:21:24

Adrinak eljöttek a buliba a képzeletbeli barátok is

2019.01.01. 22:21:53

Fúj bazd, leokadom az ipadet...Bolondjány meg Renyhe vetkőzik

Mók_Ica 2019.01.01. 22:21:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: magában.... ill a kameráknak...... pfffff

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:22:12

Sziasztok! Csak gyorsan szeretnék a konténerhez futni. A 2 bojlertesttől kiégett a retinám. (enyém sem jobb no offense)

nicu71 2019.01.01. 22:22:50

Nekem vv most tetszik. Kövezzetek meg

Angora Cardi 2019.01.01. 22:22:52

@oh..my...: jobban vagy? :DD
fuss a konténerhez

Mók_Ica 2019.01.01. 22:22:58

@hétévszak: az a baj, hogy ezek mi vagyunk...... :((((

konténer itt van, gyertek ha inger van :)))))))))))))))

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:23:49

@tvbuzi: reméltem h szorítasz egy kis helyet

Mók_Ica 2019.01.01. 22:23:53

@Cukorborsó88: helló bébi, gyere :))) én már itt nyomom az eleje óta......

,, 2019.01.01. 22:24:16

Roli rájött h vagy most pattintyák ki zsut, vagy csak díszletek lehetnek

Cimili 2019.01.01. 22:24:40

zsu, aki mindig visszafogottan viselkedik. tényleg tök hülye.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 22:25:00

akkor hát viszontlátásra, pajtások

tvbuzi 2019.01.01. 22:25:23

@Cukorborsó88: neked egy kis hely is elég.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:25:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: telefosott búvárruha hasonlat tetszik a legjobban

2019.01.01. 22:25:27

@nicu71: EKG, még mindig jobb mint a bojlerek. Ràadásul az egyik “transzbojler”

2019.01.01. 22:25:35

Meg a mocsártagok (mostmár PUA is tiszteletbeli) vannak a legjobban ki ettől a "gyűlölettől", ők esztet nem szerizik. Má' bocs, én azt látom, hogy ők gyűlölködnek, a másik oldal meg sztoikusan tűri. Ez a taktikus viselkedés egyébként.

nicu71 2019.01.01. 22:25:48

@oh..my...: a próféta beszéljen belőled. Nem bírnám ha Lackó kiesne, pont a hányadék G ellen.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:26:37

@Cimili: ugyan az elején a szexi táncban is mit művelt :DD
@úgymond olvasó mmkk: tudósítok

Oh my... 2019.01.01. 22:26:42

@Cukorborsó88: a debillány teste, mint a túlkelt tészta, folyik széjjel, eeeee, rettenetes! a renyhe meg... renyhe, na! de mi a jó életnek vetkőznek mindig a randa, rusnya, esztétikai deficitesek??! ez valami kényszer náluk? vagy a debilségüknek tudható be, hogy semmi kritikai érzékük nincs, ha önmagukról van szó?

hétévszak 2019.01.01. 22:26:58

csak engem zavar mérhetetlenül, hogy mennyire nem környezettudatos a műsor? az a millió palack, aztán nem tudom hányadjára eregetnek már lufit, stb. tudom tudom, illúzióim vannak..

tvbuzi 2019.01.01. 22:27:09

@Angora Cardi: de rég hallottam :DDDDDD

2019.01.01. 22:27:39

@,,: Erről jut eszembe: szerintem Süsü még életében nem parittyázott. Ez nem szégyen egyébként, inkább csak az, hogy behazudja.

2019.01.01. 22:28:36

@Cimili: Erát is meg VVVt is Zsu támadta a kulsejevel... De ha xynak nem tetszik ahogy Bolondjány mutogatja a narancsbőrös lavórsegg oszlopláb kombót, akkor te rosszindulatú vagy meg gonosz meg megkeseredett blabla.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:28:37

@tvbuzi: :DDD telefosott zokninak is láttam már de búvárruha jobban tetsz
@oh..my...: azt hiszik szerepelnek és az jó

Cimili 2019.01.01. 22:28:56

@Angora Cardi: már akkor látszott, h nem normális. vagy meg akarta mutatni 16milló magyarnak a habtestét.

Oh my... 2019.01.01. 22:29:41

@nicu71: ha Lackót vinné, akkor tuti kieső lenne, tudja ő ezt - valahonnan, csak tudnám, honnan.... kicsi lekvárunkat szeretik sokan, visszaküldjük, ez nem lehet kérdés, nyugi tesa.. ;)

Angora Cardi 2019.01.01. 22:30:21

@Cimili: és az elcsatolt területeknek :D
Persze hogy látszott én ezért sem értem ezt a nagy zsu éltetést mit lehet egy szerencsétlen debilen ennyire szeretni.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:30:52

@oh..my...: ez műsor.... ezzel tuti benne vannak az öfiben...... majd ha visszajátszák nekik, sírás-rívás és sopánkodás lesz

Oh my... 2019.01.01. 22:31:19

@Cimili: meg az a tánc..... olyan koordinálatlan mozgást én még nem láttam életemben, abból is lejött, hogy defektes odafent....

,, 2019.01.01. 22:31:28

@oh..my...: zsóti súg neki szerinted?

Cimili 2019.01.01. 22:31:39

@Angora Cardi: azért 16 millát írtam:)

Mók_Ica 2019.01.01. 22:31:55

de jó volt a visszaszámlálás :)))))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:31:58

Nagy testvér búékot kívánt nekik az előző nyertesek képeivel.

2019.01.01. 22:32:35

Egyébként úgy vettem észre, hogy mostanában egyre több Zsut “istenítő” új regisztráció van itt.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:32:40

@Cimili: jól számoltál :DD
@,,: fb-on meg vannak győződve h tolja

,, 2019.01.01. 22:33:21

@Angora Cardi: nem lennék meglepődve.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:33:24

@oh..my...: ezt mondom én is..... de kaptunk erre jó kis ledorongolást.....

renyhe..... pfffffffffffffffffff

tvbuzi 2019.01.01. 22:33:24

Komoly beteggel küzdő ember

Angora Cardi 2019.01.01. 22:34:18

@Cleveland55: A szériák ezen részében egyre élesebb a vita a hv-n, valaki reggel írta, hogy egy személy lehet több nickkel, de persze jöhet több is, inkább délelőtt és éjjel tobzódnak.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:34:33

@Cleveland55: erre írta @,,: , hogy miért kell ennyi nick-kel regisztrálnia ennek az embernek :))))

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:34:47

@oh..my...: szerintem igen :) de nem volt szép látvány még mindig másnaposan

hétévszak 2019.01.01. 22:34:48

Zsu 2 kívánsága: 1. ezer dolog 2. még ezer dolog.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:34:58

greg tudja h a vonzás törvényét úgy működtetjük h múlt időben írunk a célokról

Cimili 2019.01.01. 22:35:32

ó bazz, greg szerint ő nyeri meg a vv9-et.

tvbuzi 2019.01.01. 22:35:45

Greg miatt kérek egy új konténert, mert ez megtelt.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:35:53

zsu ha kijön szeretne plasztikáztatni
valóban csodás életcél

Oh my... 2019.01.01. 22:36:07

@Angora Cardi: eh, dehhogy! már ott vagyok ígérem, kitakkerolom magam után ;)) @Mók_Ica: maxi köszönet az egész szezonnyi áldozatos munkádért!

Angora Cardi 2019.01.01. 22:36:43

@tvbuzi: szegény haldokló nagyik

Mók_Ica 2019.01.01. 22:36:48

@Angora Cardi: azért ment be, hogy bizonyítson...... de mit????? máshogy nem lehet???? ez a legnagyobb probléma velük..... el sem tudják képzelni, hogy máshogy is lehet.....

2019.01.01. 22:37:01

Nem viccből írom, de én eddig az átlag , vagy annal kisebb méretű fej és hozzá egészen minimalis meretű agykoponyával (zsu)rendelkező emberek között még nem találkoztam értelmessel. Nem vicc.

Oh my... 2019.01.01. 22:37:15

@Angora Cardi: várhávárjááááá, és ha agyplasztikában gondolkodik? azt se támogatjuk? ;))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:37:48

@oh..my...: éh ne takkerolj ha kijön zsu legalább lesz munkája meg vévéreninek is

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:38:15

@Angora Cardi: akkor műtesse meg egy plasztikai sebész de előtte cseréltessen agyat a neurológián :)

Angora Cardi 2019.01.01. 22:38:23

@oh..my...: hogy is mondta szedeTTesd ki az agyad a neurológián - erának - lehet hogy ő is oda vágyik mondasz valamit :D

Mók_Ica 2019.01.01. 22:38:34

@Cimili: lúfaszt fog nyerni, nem vv-t......

@tvbuzi: elég nagy ez.... még nincs tele :))))

@Angora Cardi: vajon mit??? műcsöcsöt akar??? amit eddig fikázott????

Angora Cardi 2019.01.01. 22:38:45

@Cukorborsó88: pacsi ugyanez jutott eszembe :D

2019.01.01. 22:38:49

@Angora Cardi: mókica. Ja nem làttam, de nem lennek meglepve...

Ego0123 2019.01.01. 22:38:51

@Cleveland55: Ez frenológia és szerintem áltudomány.

Oh my... 2019.01.01. 22:39:00

@,,: hát, egyáltalán nem lepne meg, de sztem nem.... Lackó hintette el, hogy ő erős, tippem szerint Rolinsk súghatott Faránusz a párbajon....

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:39:19

Adri nem Baktál vivivel?

hétévszak 2019.01.01. 22:39:23

hajuk maradhatna ilyen

Oh my... 2019.01.01. 22:40:01

@Angora Cardi: jajó, okké, meggyőztél ;))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:40:03

@Mók_Ica: már "bizonyított" eleget, mehet haza :D

tvbuzi 2019.01.01. 22:40:20

Olyan vagy mint Zsu
Mint egy idióta

Cimili 2019.01.01. 22:40:43

@Mók_Ica: ámen:)
adri előbb lőné fejbe magát, minthogy csalódjon benne greg.

Cimili 2019.01.01. 22:41:18

@Cukorborsó88: akkor mégis jól hallottam:))))))))))

2019.01.01. 22:41:22

@Ego0123: életemben nem is hallottam ezt a szót. Hanem tapasztalatot írtam...

Oh my... 2019.01.01. 22:41:46

@Angora Cardi: loooool!!! szakadok, még a hülyeséghez is hülye x DDDDDDD

Frunkp 2019.01.01. 22:41:58

Úristen, milyen zenére eresztették a lufikat.. Nem sok jót igér. :) (Ha valakinek kimaradt volna mire alapozom: youtu.be/5x-CGiHBhMQ?t=96 )

Angora Cardi 2019.01.01. 22:42:02

Lacika rappelt :)
Laci Hunor meg Rolit fikázza finoman h Adrira nyomul "szerelmes' belé

Angora Cardi 2019.01.01. 22:42:37

@oh..my...: aztán mondott egy példát jövő időben, okos, ja nem

Mók_Ica 2019.01.01. 22:42:43

roller adrira nyomul kicsit..... hunyor és lacika kintről nézi :)))))

renyhe kinek öltözött be??? nem ismertem fel....

hétévszak 2019.01.01. 22:43:18

júj ez az adri közeli. büntet.

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:43:31

A kockaszemű reni volt?

tvbuzi 2019.01.01. 22:43:58

Adri túlságosan hasonlít a fogorvosomra

Angora Cardi 2019.01.01. 22:44:02

Hunor: "miért kellett idejönnöm"

Ego0123 2019.01.01. 22:44:12

@Cleveland55: frenológia, de szerintem nem tudomány

Oh my... 2019.01.01. 22:44:33

@Cimili: ma nagyon vígszinházas üzemmódban nyomja... nem átlátszó, á, kicsit sem! xDDDD nah, ő meg a másik, neki nem csak a teste túlkelt kenyértészta állagú, hanem az arca is, de nem kicsit! (hányós emojik)

Mók_Ica 2019.01.01. 22:44:41

hunyor józan és rájött, mi a fenének ment be????

,, 2019.01.01. 22:45:39

@Mók_Ica: idáig részeg volt:)

Mók_Ica 2019.01.01. 22:45:50

@hétévszak: kamerának énekel .....

transzformersz :))))))))))))))))))))))))) roli gregről :)))) sírok :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Angora Cardi 2019.01.01. 22:45:51

Laci, ha ti nem lennétek én agyvérzést kapnék - rolinak és hunornak
Roli szerint ő előbb kiesik a két barátja bent marad
Hunornak elege van nem érzi jól magát

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:45:55

Roli most nagyon jó :) transzformersz :)

Oh my... 2019.01.01. 22:46:30

@Ego0123: szerintem sem, elég magas a találati aránya az én tapasztalatom szerint is (a grafológia mellé tanultam anno, régen)

hétévszak 2019.01.01. 22:46:39

Hunort mindjárt hazaengedik a készítők 36millióval :D

Angora Cardi 2019.01.01. 22:46:40

@Mók_Ica: sztem azt renire mondta ,
egy meleggel, egy transzformersszel, egy bolonddal, egy mitugrásszal
greg, reni, zsu, adri..

Mók_Ica 2019.01.01. 22:47:00

@,,: hirtelen kijózanodott :)))) pornóbajusz szettikéje foscsi..... ha még nem vót

Oh my... 2019.01.01. 22:48:07

@Cukorborsó88: ekg és @tvbuzi: ekg ide is! ;)

Roli hangja.... xDDDDDDDD Lackó helyett ő váltott predátorra ;)))

Cimili 2019.01.01. 22:48:07

@tvbuzi: egész normális a csávó.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:48:49

@Angora Cardi: lehet :))) bárkire mondta, jó volt :))))

roller idegállapotba került.....

Angora Cardi 2019.01.01. 22:49:22

@Cukorborsó88: nagyon akar szerepelni csak már uncsi

Angora Cardi 2019.01.01. 22:49:39

@Mók_Ica: én szoktam fikázni csak nem olvassa senki :D

Mók_Ica 2019.01.01. 22:49:41

renyhe milyen megmondóembernek tartja magát..... pfffff....

hétévszak 2019.01.01. 22:49:43

Renáta érti a játékot. nem.

Oh my... 2019.01.01. 22:50:34

úgy tűnik, Renyhében maradt még némi jóindulat, ebben totál kilóg a debil trióból..... ez mist meglepett, hmm.
Pua a legalja, méltó párja lenne Gregenyómak.

Cimili 2019.01.01. 22:50:50

renyhe min lovagol?

Mók_Ica 2019.01.01. 22:50:59

@Angora Cardi: ekg, nyuszi :))))

@hétévszak: ámde ezt k...va hangosan teszi...... ótvarsztájl

nicu71 2019.01.01. 22:51:09

@Mók_Ica: Bódi Gusztinak öltözött renyhe

2019.01.01. 22:51:30

Zsu es Greg nyert..ecsém

Angora Cardi 2019.01.01. 22:51:42

tehát zsu és hunor vezeti a szimpátialistát

Oh my... 2019.01.01. 22:51:46

@oh..my...: "lenne" kihúzva, Gregenyóval egy az ekg-juk.

tvbuzi 2019.01.01. 22:52:14

Melyik állat következik?

Cimili 2019.01.01. 22:52:20

hú de fos vagy bajusz!!

2019.01.01. 22:52:29

@oh..my...: Szerintem meg csak megmodóskodni akar, meg féltékeny Adrira. Ennyike.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:52:42

takaró alatt matatás holnap

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 22:52:49

@candyperfumegirl: OK, de mondjuk egy sikeresebb villa imázzsal esetleg még ki tudott volna ebből az eleve elrendeltetetten bárcás megítélésből lépni. Persze valószínűleg nem is akart, csak most még nem tudja, de ezt a játékát szerintem később nagyon meg fogja szívni kinnt. Neki kinnt az egyetlen választása az lesz, hogy olcsó prostiként az utcán fog dolgozni, vagy egy lakásban, esetleg egy svájci/német/osztrák kuplerájban, és ezt mindenki tudni is fogja róla, legalább is Magyarországon.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:53:27

hunyor mehet a levesbe özvribivel..... parittya kipipálva, ha jól láttam......

tvbuzi 2019.01.01. 22:53:36

Ánusz forog a sírjában.

2019.01.01. 22:53:43

@Angora Cardi: Én pl., vagy mi sokan, nem savaztam/-tun erre, de a párbajra igen. Höhö.

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:54:05

@Angora Cardi: kik? Lemaradtam mert ártalmatlanítotanom kellett egy poloskát

Angora Cardi 2019.01.01. 22:54:27

ma már győzi lesz ugye? :(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 22:54:53

@Angora Cardi: ja. Meg Ribi se tudta lehúzni. Viszont Zsu eddigi szimpátiájához nem sokat tett Greg a számokat nézve. Van remény.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:55:36

@nicu71: óóóóóbaszki...... nem ismertem fel benne Gusztit.....(nem vagyok a rajongójuk)

SzabadEzANév? 2019.01.01. 22:55:38

@Cukorborsó88: Én áramtalanítást olvastam, az se jobb :)))

Oh my... 2019.01.01. 22:55:53

jahj.... jól láttam, amit látni véltem? Hunyor odapásszintotta a pálcikáját a mindent elnyelő fekete lyukhoz? (szigorúan csak tudományos szempontból érdeklődnék;))

ibsen 2019.01.01. 22:56:07

Adrira már nem tudok mit mondani és ehhez nem Reni monológja kellett... Hunorka a sokadik minek vagyok itt után kongasson oszt vége.Ennyike. Roli elég ingatag. nem az nagy játékos ahogy be akarja magát állítani, brrr. A srácok leoltották rendesen. Ahogy látom az özvegy meg Hunor sátraztak egyet:-)

Angora Cardi 2019.01.01. 22:56:35

@Spitzbauer: @Cukorborsó88:
42% szerint zsuék 40% szerint hunorék a legjobbak a fitt héten
vagyis zsu és hunor a szimpi a szavazóknak , ill ha zsu és greg egyaránt akkor ott oszlanak a szavazatok de hunor mmkk egyedül 40%, vivinek nincs szavazóbázisa
szal nem mi szavaztunk hanem a fitt hetes kérdés válaszadói, de minden ilyen kis szavazás kb leírja a jelenlegi szimpátiát (ahogy én látom)

,, 2019.01.01. 22:56:47

Az előzetes milyen napnak számít?

Butterske 2019.01.01. 22:57:12

@VV Erőlegény: Sajnos szinte mindig van egy ilyen lány a játékba. Nem igaz, hogy semmiből nem tanulnak. Legalább Fanni sorsából tanulhattak volna.

Mók_Ica 2019.01.01. 22:57:21

@oh..my...: én úgy tippcsizem, hogy igen......

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:57:23

@SzabadEzANév?: én meg hirtelen el sem tudtam olvasni :)

Angora Cardi 2019.01.01. 22:58:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: legjobb lenne ha zsu-greg 42-je megoszlana akkor buknák a párbajokat
@oh..my...: sztem jól láttad :)

djökerek 2019.01.01. 22:58:15

Jajj, Hunor! Támad az átok!

Butterske 2019.01.01. 22:58:20

@oh..my...: Igen így Greg a melegek, Vivi a nők Hunor meg a férfiak szégyene.

tvbuzi 2019.01.01. 22:58:32

VV Maci a segítség bajban vagyok című eposzban!
Kanapét nem láttam alatta.

Angora Cardi 2019.01.01. 22:59:15

@,,: jó kérdés gondolom a pont osztás miatt kérdezed :)
ha holnap játsszák le azt felvehették ma is tegnap is.. idén is tavaly is :D

,, 2019.01.01. 22:59:21

@Angora Cardi: én se hunornak, se vivinek nem drukkolok finoman szólva, mégis ők veszik legkomolyabban ezt a feladatot, szerintem (nem szavaztam)

Cukorborsó88 2019.01.01. 22:59:30

@Angora Cardi: köszi :) és kik parittyáznak? Hunci és vivi? Vivi ennyire nem bír magával?

2019.01.01. 22:59:35

@Mók_Ica: Csak azt sajnálom, hogy VVNigának nem maradt elég ideje, hogy bekerüljön ebbe az illusztris társaságba. Nem baj, kint még lesz esély, mert Ánusz már nem tart Ribire igényt ezek után, az biztos.
Szerintem bárki levrrná, csak a pia mennyiségétől függ: meg Hunyor ugye csalódott Rollerben, és így Ribi rákapott egy iciri-piciri kistökre, Hunyor meg bánatában iciri-picirit "meglökte" :-DDDD

Angora Cardi 2019.01.01. 22:59:43

@Butterske: Lacikát meg köpködik a romák a fb-on micsoda világot élünk

hétévszak 2019.01.01. 23:00:24

hunor direkt azért nem ivott, hogy felálljon a cerka

Cimili 2019.01.01. 23:00:31

@tvbuzi: még jó h itt voltam a konti közelében.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:00:31

@Mók_Ica: lehet, rajta nem fog az átok, mert ő nem akar maradni. :)

ibsen 2019.01.01. 23:00:44

Őszintére itták egy páran magukat... Adri a seggét félti Gregtől, Roli bevágná a lompst a sporttársának...

Angora Cardi 2019.01.01. 23:00:55

@,,: jaja csak kivetítettem az esetleges jelenlegi nézői szimpátiára

tvbuzi 2019.01.01. 23:00:59

Adrinak hiányzik Hunor

2019.01.01. 23:01:42

@Spitzbauer: hunor csalodott Rollerban? Wcn voltam, mi tortent?

Cimili 2019.01.01. 23:01:44

@Angora Cardi: jó, h közvetíted az fb-t. :)

ibsen 2019.01.01. 23:02:23

@hétévszak: Gondolta ribizli beiszik így józanul könnyen ledöntheti a lábáról. :-) van itt tattika kérem:-)

Oh my... 2019.01.01. 23:02:25

@Mók_Ica: akkor Huncit elvesztettük... (¿) ebben is Rólinak volt igaza, már jó előre megmondta, hogy a cerka lesz a veszte.... bakker, sajnálom, bírtam Hunyort (szerettem a zenéjét, kiváló ügynök volt, i ták dálse;)))

tvbuzi 2019.01.01. 23:02:46

Leszarom ki vagy. Keveset beszélj.

2019.01.01. 23:02:56

@Cleveland55: Adrinak "benyúlt". "Nyakig" :-DDD

Angora Cardi 2019.01.01. 23:03:01

@Cimili: csak reggel olvastam bele, Nicu többször benéz hozzájuk :))

Butterske 2019.01.01. 23:03:02

@Cleveland55: Táncolt Adrival, meg adott egy puszit a nyakára.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:03:44

@tvbuzi: csak a lényegre?
mégsem győzi én már örülök

Oh my... 2019.01.01. 23:03:55

@Angora Cardi: hogy mi???? ez komoly? de miért??

,, 2019.01.01. 23:04:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: ő a fiú özvegy(ribi), úgyhogy immunis:)

ibsen 2019.01.01. 23:05:21

Hunor olyan súlytalan mint egy tollpihe. Mit vekeng itten húzzon haza megvan mindene nem? lakás, kocsi, állás, csajok...

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:05:22

Ezeket a szarokat miért erőltetik a bv-ban?

Angora Cardi 2019.01.01. 23:05:23

@oh..my...: uh nem tudom de ezt Nicu írta fentebb csak megragadt nekem hogy a fene a fajtájukat :D

tvbuzi 2019.01.01. 23:05:37

Félrelépjen vagy akár megcsaljon?? Mi a f@sz??

Oh my... 2019.01.01. 23:05:37

könyörgöm, NEM KÉRJÜK ezeket a b@szottgagyi baukóságokat!!!!! mert SZ@@@@R!!!!!!

Mók_Ica 2019.01.01. 23:06:00

@Spitzbauer: kint egyik sem fog foglalkozni a másikkal.....mindenki talál magának újabb és újabb dugó-partnert..... teCCett az iciri-piciri :))))))))))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezzel leírta magát hunyor, sztem.....

Oh my... 2019.01.01. 23:06:44

@Angora Cardi: uhh, talán túl kulturált lehet nekik? csak ez lehet... xDD

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:06:45

@tvbuzi: a félrelépés veszélyesebb mint a megcsalás

hétévszak 2019.01.01. 23:07:00

Évának ez egy oneman show, megy a personal branding minden este

Angora Cardi 2019.01.01. 23:07:09

milyen taxival éva, a 133 buszon látott valaki a hv-ról

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:07:21

Most komolyan iratcsipesszel van összefogva Éva ruhája? Akkor legalább ne forogjon a hülyéje.

Oh my... 2019.01.01. 23:07:30

@Cukorborsó88: az biztos is, csúnya szalagszakadás lehet a vége... ;))

hétévszak 2019.01.01. 23:07:37

Sztem nincs elég video mára vagy valami technikai baki van, hogy ennyit pofázik

Angora Cardi 2019.01.01. 23:07:38

@oh..my...: biztos mert nem hozza a karakterisztikus jegyeket mint röné

,, 2019.01.01. 23:07:38

@Angora Cardi: igen:) ha volt parittya, behúzom mindenkinek a dátumra is, végül is a szilveszter éjjelről volt szó

Ego0123 2019.01.01. 23:07:53

MVG a Világbajnok!

Angora Cardi 2019.01.01. 23:08:08

@,,: te vagy a legjobb és legigazságosabb (Mátyás te vagy álruhában?)

Mók_Ica 2019.01.01. 23:08:49

@oh..my...: még nem biztos, de nekem most az ő játéka sem jön be.... :((((

tegye fel a kezét, akit érdekel baukó újévi fogadalma, hogy mit akar idén???? nincs anyag a bv-be?????? ez már a 3dik baukó anyag...... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

,, 2019.01.01. 23:08:58

@Angora Cardi: majdnem, Mária Terézia

Angora Cardi 2019.01.01. 23:09:23

évára kenjenek már egy másik lakkot ez a kék már két hete fent van

Oh my... 2019.01.01. 23:09:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: direkt forog, hogy lássuk, mert az iratcsipesz olyan intellektuális külsőt kölcsönöz neki, mint Erának a szemüveg.... xDDDD

ibsen 2019.01.01. 23:09:35

@hétévszak: megnézutem a szentestei bv-t másnap azt hittem ez a mesedélelött ovisoknak vagy hülyéknek kb. most minket ennyire hülyének néztek hogy egy bohóccal kiszúrják a szemünket meg a baromi tehetségtelen baukót színésznőnek akarják eladni. gáz és igénytelenség.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:09:51

@Mók_Ica: nálam nem, én meg kedvelem. Még mindig van nála rosszabb. :)

Mók_Ica 2019.01.01. 23:10:13

na vajon mennyire látjuk a figurákat, évike???? hülye vagy??????????????????

Butterske 2019.01.01. 23:10:41

@hétévszak: Nem azért mert bent volt náluk a fodrászok. Azt egyértelműen nem vághatják be.

,, 2019.01.01. 23:10:41

@Angora Cardi: :D

Jó éjt mindenkinek!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:10:57

@oh..my...: Ja, ezt nem tudtam. :)
Én kérek elnézést. :)

SzabadEzANév? 2019.01.01. 23:11:18

Ez a mai belevaló csak a muszájtól van, mert hogy semmit se tudtak belerakni az is biztos, nem kellett volna már a főcímben ellőni adri banános jelenetét, eddig az volt az egyetlen content.

Másnaposak a szerkik, nincs anyag.

ibsen 2019.01.01. 23:11:24

Baukó azt kívánta 2019-ben legyen terhes. Fizetek is ha felcsinálják. :-)

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:11:32

Ez az eddigi legpocsékabb bv

Cimili 2019.01.01. 23:12:40

végül is, évike is belefér a mai posztcsi címébe.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:12:40

Éva esélyt latolgat. Eljátssza! de szörnyen mint egy ripacs
Ha lacikát hívná ki: elárultál azt mondta közelebb állsz hozzánk
ha vivit hívná ki: gonosz vagy, hazug, romlott, stb
ha Hunort hívná ki: értelmetlen indokkal jelölte, tuja, stb
Éva mindkét szerepet játssza, nagyon rossz.
MIÉRT NINCS BEJÁTSZÁS?

Mók_Ica 2019.01.01. 23:12:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: van rosszabb persze..... de én naivan azt hittem, hogy ő nem kezd vivivel az eddigiek után..... de hát ahogy egy tanult kollégám szokta volt mondani: f@sz feláll, ész megáll :))))

hétévszak 2019.01.01. 23:13:10

@SzabadEzANév?: meg a vendég is ezért nem jött el :))

ibsen 2019.01.01. 23:13:11

Bár ha médiakurvának áll valaki nem lesz jelentkező, ki égetné magát ezzel a riheronggyal... nyugdíjasként is csak a VV lesz nála a top.

Butterske 2019.01.01. 23:13:14

@Cukorborsó88: Ezt majdnem minden második nap leírja valaki. Szóval lesz még rosszabb.

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:13:32

Levettem a hangot. Még így is egy kalap szamóca.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:13:32

@,,: jó éjt testvérasszony :)

nicu71 2019.01.01. 23:13:44

@Angora Cardi: épp az imént irta egy Lacikás posztra fbn Sztojka Kevin hogy :utalob /magyarul utálom/egy szintén mokka csaj rákontrazott hogy enis. Amugy rólam tudni kell hogy abszolút roma párti vagyok, szinte kissebbségügyi képviselő, én a szr embereket utálom mindenféle besorolás nélkül.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:15:07

@uramatyám: buszt még nem hallottam taxinak hívni, évike nagyzol :D

Mók_Ica 2019.01.01. 23:15:10

hunyor szemléltette özvribi hízását :)))) ő sem hiszi el :))) legalább ezt jól látja

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:15:35

@Butterske: lehet, mondjuk ugyanez hozéval :)

Angora Cardi 2019.01.01. 23:15:48

@nicu71: nekem csalódás hogy utálják, de indok nincs úgy látom színtől függetlenül

Mók_Ica 2019.01.01. 23:17:20

greg nagyon rákattant erre a "mindenki gonosz" csak ő a helikopter témára...... még mondd el greg, kb 100000szor...... hátha elhiszi vki zsun kívül...... pfffffffff

tvbuzi 2019.01.01. 23:17:56

@Angora Cardi: a villalakók nem túl okosak, biztos fizet is a sofőrnek mielőtt leszáll

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:18:04

Ja, adrin múlt a kapcsi

Angora Cardi 2019.01.01. 23:18:20

megint ez a tisztaszívűség pfej

Ego0123 2019.01.01. 23:18:31

Mégegyszer meghallom ezt a tisztaszívűséget a falra mászok.

Cimili 2019.01.01. 23:18:37

greg adrinak: szívvel játszasz.

Mók_Ica 2019.01.01. 23:18:46

@tvbuzi: felszálláskor kell..... anélkül nem engedik felszállni :))))

tvbuzi 2019.01.01. 23:19:30

Az a gyanús aki nem gyanús!

Oh my... 2019.01.01. 23:19:30

pua ész nélkül, koncepciótlanul hazudozik, semmi taktika nincs benne, és amellett, hogy kvva átlátszó, valami elmondhatatlanul uncsi is...

ibsen 2019.01.01. 23:19:59

@Cukorborsó88: Adri megmondóember maradt....Erában több egyéniség volt a nagy szájával együtt.

Mók_Ica 2019.01.01. 23:20:24

zsu a wc-ben kerül nosztalgikus hangulatba...... hmmmmmmmmm.......

Butterske 2019.01.01. 23:20:31

@tvbuzi: tv küldhette a taxit érte.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:21:03

@oh..my...: pacsi
@tvbuzi: elképzelem ahogy az eltartott szórja a húszezreseket maga körül

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:21:10

@Mók_Ica: próbálom abból a szempontból nézni, hogy elsőre is ő jött be neki, csak volt két gyorsabb befutó
Meg nem tudjuk, nem látjuk, milyen a kapcsolatuk most, hogy abban a csapatban egy csaj van, és beszélgetni is jut idejük.

nicu71 2019.01.01. 23:21:14

@Angora Cardi: mert nem "ciganykodik" Csoki százszor, ezerszer romásabb volt, hangos, szélsőséges, de valahogy mégis szerethető, na az jön be a többségnek. Radicsot se szerették túlzottan egyébként.

Oh my... 2019.01.01. 23:21:40

@Mók_Ica: kékplakát szindróma...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:22:15

@Cimili: azért ennyi zombi egy műsorban. :D
Hát mindnek van szíve. :)

ibsen 2019.01.01. 23:22:22

@Mók_Ica: Hunor meg szerintem unalomból is de csajozik és persze áll a farka. Most menjen rá Rolra: :-))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.01. 23:24:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: de az is lehet, hogy csak a maximális edzettség és fogyás miatt vetette be a parittyát, mint eszközt. :)

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:25:16

@ibsen: adri csak szeretne az lenni de senki nem figyel rá, max a kavarásokkal hívja fel magára a figyelmet kb 5 percig :). Era még jobban az volt de olyan bicskanyitogató stílusban, hogy azonnal kivívta a nézők szimpátiáját. Rikács hiába hordott ki többször is lábon hátsó fali infarktust, fel sem tűnik a hiánya, ahogyan adrié sem fog. Mindegyik kuka.

Oh my... 2019.01.01. 23:25:38

@Cimili: xDDDD @Angora Cardi: @Ego0123: és az a tömény nyálzene alá.... "a szeretet él..." xDD felsírtam rajta, ehhez gratu a szerkiknek! ;)

Angora Cardi 2019.01.01. 23:26:25

@nicu71: igen ő hozza a szerény butus fiút aki nem illik a fajtája viselkedésébe, nem csodálom hogy nem szeretik, de mi szeretjük :) hajrá lacika!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 23:26:31

@oh..my...: Inkább úgy fogalmaznám, hogy ösztönösen hazudozik, nem tudatosan.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:27:24

@oh..my...: néha van humoruk a szerkiknek :D

Mók_Ica 2019.01.01. 23:27:49

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, nem látunk mindent..... de ettől még nekem ez a húzás nem szimpi...... ha özvribi nem lenne már így is lent nálam, akkor vele kapcsolatban azt mondanám, hogy nulla tartása van..... de hát ezt rögtön az elején is láthattuk, miután a kétévegyűrűsmenyasszony imázsát elég hamar feladta, azaz tartása nulla.... :(((

@oh..my...: az.....

@ibsen: vv történelmet írnának..... höhöhöhöhö

Butterske 2019.01.01. 23:28:14

@Angora Cardi: Szerintem az nem Lacika ellen, hanem valaki mellett szól.

ibsen 2019.01.01. 23:29:22

@Cukorborsó88: Van mit dolgozniuk magukon vagy majd az élet megtanítja őket.... Erával valaki beszélt facebookon írta is hogy nagyon normális volt. Szerintem se gonosz, csak sok mindenben buta.

Oh my... 2019.01.01. 23:29:23

@Cukorborsó88: ekg és ekg!! puát amúgy a jósnője oltotta be, hogy szervezzen csapatot, legyen irányító, mozgassa ő a szálakat.... csak hogy ehhez olyan attitűd kellene, amilye neki NINCS. teljességgel inkompetens.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:30:03

@Butterske: ha valaki mellett érvelnek akkor miért úgy teszik h fuj lacika? furcsa

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:31:17

@oh..my...: tényleg! :) azt a jóasszonyt már el is felejtettem :))

Butterske 2019.01.01. 23:32:06

@Angora Cardi: Mert pl Reni facebook oldalán mit érne, ha Lacikát szidnák. Szerintem Lacika facebook oldalán szidva van értelme, számukra.
Mondjuk ez csak egy tipp.

Mók_Ica 2019.01.01. 23:32:08

mingyá holnap és újra munka.... megyek elteszem magam :))) jóéjt, holnap ismét itt :)))

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:33:12

@ibsen: a belevalóban is normálisabb volt mint a villában. Nem a butasága volt a baj, hanem hogy túl sokat képzelt magáról a nullához közelítő valósággal szemben.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:33:21

@Butterske: VV oldalon szokták amennyire tudom. Ott meg tudod megy minden ömlesztve.

Oh my... 2019.01.01. 23:34:04

@VV Erőlegény: szerintem mindkettő; ilyen ember, és tudatosan is kavar, hogy mozgassa a szálakat neki megfelelő irányban, csak.... nagyon nem megy neki, mert az elb@szott sellőn és a debil kisbarinőjén kívül mindenki átlát rajta; igen, még Renyhe is, mai öfiből kiderült...

ibsen 2019.01.01. 23:34:52

Lacika elmondta kint sokkal gázabb a viselkedése. Akkor ez színház most tőle? Miért nem azt adja ami valójában? (Megbasznám a Ginut)

Angora Cardi 2019.01.01. 23:35:44

@ibsen: Persze hogy színház. Mindegyiktől. El nem tudom képzelni hogy normál keretek között ezt adják elő ami ott megy bent.

ibsen 2019.01.01. 23:36:40

@oh..my...: nem kell a jósnőre fogni, Adrika az imént mondta hogy szereti használni az "agyát". A vénasszony semmi extrát nem mondott csak amit megnézettek vele.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:37:16

@oh..my...: Hajrá Lekvár.
mentem aludni nem akarok holnap dolgozni pá :)

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:37:50

@ibsen: mert akkor vivi már özv radicsné özv laszikáné özv ánuszné lenne és az már túl hosszú név ilyen fiatalon :). És természetesen már ottonában rappelgetne a családnak.

ibsen 2019.01.01. 23:39:08

@Angora Cardi: Lacikától nem lesz semmi, ha bejut top 3-ba páros lábbal húzzaon haza, ez nem játék. Még Adri is többet kavart le az asztalra.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:40:29

@ibsen: ez bármelyikre igaz ilyen logika mentén
Lacit sokan kedveljük mert nem ordenáré.

ibsen 2019.01.01. 23:42:34

@Angora Cardi: Nem ordenáré, nem kiabál de ugyanúgy elmondta kit utál mint a szart csak éppen nem annak akire gondolt hanem Roliéknak:-)

ibsen 2019.01.01. 23:45:09

@Angora Cardi: Mert sunyi. Félti a seggét, ennyi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 23:45:53

@Angora Cardi: Lacikának ezzel a fizimiskával valahogy meg van bocsátva a tujaság. Valamit tennie kell, hogy kigolyózza a farok vezérelt szépfiú tuját maga mellől (akinek elvileg előre is oda lehetett volna adni a 36 millert), és egyrészt ezt egyfajta sztoikus bájjal és nyugalommal teszi, másrészt nem görcsöli túl a játék tattikai részét úgy, mint Roli.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:46:57

@ibsen: Mind úgy játszik ahogy neki megfelel. Az ordenáré megmondó játékosnak sincs semmi garantálva.

2019.01.01. 23:47:09

@ibsen: Lacika nem tisztaszívű. Ő egy gonosz. Mit vársz tőle? Tudom, azt, hogy menjen oda és kutyázzon szemtől szembe. De arra ott a vannak a Mocsár 2.0 lakói: Renyhe, Pán és Süsü.

ibsen 2019.01.01. 23:48:19

Az hogy valaki úgy játssza végig a játékot hogy a Radics seggét majd az ellenfél Roli seggét nyalja miközben a riportban mindenkiről megvan a véleménye meg a másik háta mögött és közben ott éldegél az ne kerüljön már top3-ba, és ez nem taktika csak jellem kérdése.

tvbuzi 2019.01.01. 23:48:30

idén megnősülök

Angora Cardi 2019.01.01. 23:48:34

@VV Erőlegény: Hunor magát kitattikázza előzetes szerint vivivel és sír h nem akar ott lenni, remélem ez elég lesz :D

Angora Cardi 2019.01.01. 23:50:17

@ibsen: 36 milliós játékban azt csinál amit akar a verekedésen kívül. A harsány era kiesett a pálfordulással a tuja laci meg még ott van.

ibsen 2019.01.01. 23:50:26

Komolyan Zsu sokkal tökösebb mint a Lacika. Gáz.

Cukorborsó88 2019.01.01. 23:51:20

@tvbuzi: akkor én meg férjhez megyek

ibsen 2019.01.01. 23:51:50

@Angora Cardi: És? Van aki játszik és van akinek megmondják hogy játsszon.

Angora Cardi 2019.01.01. 23:52:22

@ibsen: Ha tökösebb is neked, nekem viszont gázabb zsu.
Na itt fejeztem be a gittrágást.

2019.01.01. 23:52:55

@ibsen: Tuggyuk: Süsü mindenben a lexuperebb :-DDD

Angora Cardi 2019.01.01. 23:52:57

@ibsen: és? A nyeremény a cél. Ni cs szabály.

ibsen 2019.01.01. 23:54:11

Lacikának fontosab hogy hogy áll a haja reggel, mint hogy kiálljon magáért.

2019.01.01. 23:56:14

@ibsen: a kommentjeidből jött le nekem

ibsen 2019.01.01. 23:58:01

@Spitzbauer: Rosszul jött le. Nem szurkoltam eddig senkinek de nálam Zsu nyerje ha mindenképp ki kéne emelnem valakit.

ibsen 2019.01.02. 00:02:42

Bárki dumálhat bármit a riportban a nézőknek vagy vlogolhat. egy a lényeg a tettak. Mit teszel le az asztalra.

nicu71 2019.01.02. 00:06:09

@ibsen: elég legyen a lacika ellenes dumából,mert BÉKEMENETET indítunk,nagyon érik!!! Neked nincs tiszta szived,és tudjuk ki pénzel :))))
Amúgy tényleg olyan a lacika amilyen,de valahogy mi nagyon megszerettük a teljesen "egyedi" stilusa miatt. Teljesen kirí a kis esetlen mozgásával,hallgatagságával és a váratlan de iszonyat humoros megszólalásaival a többi görcsös ,megjátszós, ordibálós közül.

Oh my... 2019.01.02. 00:10:11

@ibsen: az "agyát".... "használni"... Pua... ez most komoly? ahogyan "taktikázni" próbál, az olyan szintű inkompetenciára enged következtetni, amely esetben az agyat és annak használatát emlegetni, mint a gondolkodás szimbólumát, hát.... mit mondjak, erösen eufemisztukus és zéró önismeretről árulkodó kijelentés.

Oh my... 2019.01.02. 00:11:40

@nicu71: e-k-g! hajrá lekvár!! ;))

Oh my... 2019.01.02. 00:13:11

@ibsen: igen, gáz. a debil kislány valóban az.

2019.01.02. 00:13:55

@ibsen: Szerintem meg az a lényeg, hogy kit kedvel meg a savazók többsége. Sőt, ebben a szériában az a lényeg, hogy kit utál meg a legkevésbé. Lásd pl. Soma az előző szériából. Mit tett le az asztalra a poháron kívül? Ja, tudom, kés villa, kanál, tányér stb.

Oh my... 2019.01.02. 00:16:57

@ibsen: neki ez a játékstílusa, mi ezzel a bajod? jobb lenne, ha vígszinházazna, mint a kreténtrió, meg a szerencsétlen, mindenhonnan minimum egyszer már kiutált, de folyton visszakapaszkodó, patológiás hazudozó pua?

ibsen 2019.01.02. 00:20:37

@oh..my...: Ez a játékstílusa... a III.világháború is hamarabb következik be mint Lacika robbantása:-))))

ibsen 2019.01.02. 00:21:50

@oh..my...: Lacika is Vígszinház csak nem a színpadon hanem a kulisszák mögött. De elvileg ez a műsor a színpadon zajlana a nézőknek:-)

Oh my... 2019.01.02. 00:22:32

@ibsen: ez mekkora fa**ság, már megbocsáss... ott van Era, mint eleven cáfolat, nála senki nem kavart éa vakerált nagyobb vehemenciával, mégis otthon nyomja már a beat boxot a családtagjainak, barátainak, és mindenkinek, aki szereti.. ;PP

Oh my... 2019.01.02. 00:24:09

@ibsen: igy van, és itt vagyunk mi, NÉZŐK, akik szeretjük és értékeljük is a játékát! ;P ;))

ibsen 2019.01.02. 00:24:10

@oh..my...: Era hogy került képbe? Nem róla írtam. Ha legalább Adrit írnál....

0.5 bit 2019.01.02. 00:24:48

@oh..my...: "az "agyát".... "használni"... Pua..."

Abban a beszélgetésben Greg álláspontja volt felettébb érdekes, hogy ebben a játékban szerinte nem szabad gondolkodni, csak szívből játszani. Radicsnak volt hasonló kiszólása, hogy megtévesztésből úgy tett mintha gondolkodna, közben meg nem is.

Oh my... 2019.01.02. 00:26:06

@ibsen: mi lenne, ha előbb értelmezni próbálnád, amit irtam, és csak azután válaszolnál, hmm, megoldható pls..?

ibsen 2019.01.02. 00:26:31

@oh..my...: Lehidalok Lacika játékától, komolyan az extázis kerülget. Kb:-))

ibsen 2019.01.02. 00:27:42

@oh..my...: Próbálom értelmezni mi is lenne az ami Lacika játéka ...

Oh my... 2019.01.02. 00:28:47

@0.5 bit: jahja, a kihívása előtt, az vicces volt.. xD mintha nem tudta volna mindenki, hogy Erára teszi úgyis a kéket...

Oh my... 2019.01.02. 00:34:20

@ibsen: mindem, amit a terhére felhoztál eddig, hogy szerinted az sz@r - szerintünk meg nem az, nekünk bejön, ennyi kb a lényeg; Vakerát meg arra hoztam példának, hogy az a mocsári játékstílus, amit te "asztalra letehető" teljesítménynek tartasz, nos, pontosan azt képviselte Era, amely teljesítmény pontosan arra volt elég, hogy kijátssza magát vele a villából.

Oh my... 2019.01.02. 00:37:52

@oh..my...: még jó, hogy Lacika mást hoz, ez minimum-elvárás vele, és minden valóban gondolkodni képes játékossal szemben, legalábbis részemről.

szumma, mások a preferenciáink, van ez így... ;)

fujimo 2019.01.02. 00:41:30

@ibsen: dehogy is... még hunorral parittyáznia kell... :D

Oh my... 2019.01.02. 00:43:13

@ibsen: de miért kéne robbantania..? komolyan nem értelek.... tényleg azt várod minden egyes játékostól, hogy ugyanolyan legyen, ugyanazt játssza, mert neked az jön be, amit a debiltrió alakít?

nekem pont az nem jön be, isten mentsen tőlük, kívül látnám mér az össeset (irritál az agyatlan orditozás).

fujimo 2019.01.02. 00:43:22

@Hedo a nokedli szaggató: nem.. sztem már neki kellemetlen, h kint van a valaga... (ill talán ne veszítsen annyi szavazatot, ha ő menne) :D

Maximista vagyok 2019.01.02. 00:44:25

Ne legyetek gonoszak, kommenteljetek szívből! :D a kreténtrió ma is fasza volt...ja, nem! Baukó vitte a mai pálmát, idézem taxival kell járnia. Nos akkor Évi üzenném, hogy amivel te még én járunk (133E) az nem taxi. Az egy BKV busz te ostoba picsah!!!

Oh my... 2019.01.02. 00:44:26

@oh..my...: ..és a feneketlen ostobaság is, sőt, az még jobban.

Oh my... 2019.01.02. 00:47:55

@Maximista vagyok: jóvanna, csak kicsit sznobkodni akart... xDD (133E? akkor már tudomm, nagyjából merre lakoltok;))

Maximista vagyok 2019.01.02. 00:49:24

@oh..my...: Én pl egy köpésre a villától, ha akarom naponta oldalbaköpöm :D

fujimo 2019.01.02. 00:50:20

@Sanda.Ipse: azért az most még talán van... bár érezni már a repedéseket hunor kezelhetetlenül rakoncátlan falloszának köszönhetően... lacika és roli is furcsálja... mondjuk úgy... :D

...viszont ha a csillámműpicsa jönne vissza, nah azt én nagyon nem nézném meg... ahogy az ordenáré trió verné a nyálát... még olvasni is szekunder szégyen lenne... :D

fujimo 2019.01.02. 00:59:42

@ibsen: "Ez igaz pláne hogy Roli simán beáldozta volna Hunort egy Csokval való párbajra. Zsuék szerintem nem azzal vannak állandóan elfoglalva hogy ki mit csinál kivel beszélget és mit, Roli van idegben állandóan egy percre nem tudja elengedni magát szerintem ezt a játékot nem tudja élvezni igazán mert nem magát adja hanem attól fél hogy kiderül ő is csak egy ember.Szánalmas."

...néhány adással le vagyunk maradva... pont ma néztük a második fitthét napot... és azt állapítottuk meg, h ezek (a 3 srác + adri + vivi) tökre jól elvannak... a másik 3 káráló meg kizárólag azokat fikázza és azokon nyervog... miközben a többi nem különösebben foglalkozik a 3 rinyagéppel... :))

...szóval ez 2 adással ez előtt tuti nem így volt... :)

fujimo 2019.01.02. 01:05:45

@Pamutbojt: konkrétan erről szól ez is... nem is értem... olyan ezen felindulni, mint amikor greg kikérte magának, h jelet kapott... hát hogy?! ...meg taktikázni egy szosölstratégiai játékban?! ...hát ez noncence... :D

fujimo 2019.01.02. 01:10:20

@Spitzbauer: "Jó estét és boldog Új Évet!

A VV9 szerintem az egyik legjobb széria. Ilyen jó kis fordulatok egyik előző VV-ben sem voltak. Pl. V.I.P.Era fel-le, Süsü le-fel, a szerecsen sikertelen indulatkezelése, be-ki, Ánusz és Ratyis tündöklése és bukása avagy a Fekete Özvegy átka, PUA oldalazásai, stb. És most itt van ez a buzigyerek, aki azt hiszi, hogy ez a játék arra megy ki, hogy mű-öribariszeri, és mi az, hogy őrá taktikailag jeleket lehet tenni. Ez hallatlan! És ha már özv. Feketéné Kibaxott Ribancnál tartunk, most simán rá fogok szavazni. Pán(t)Lika ugyanis biztos őt hívja ki, mert minden más taktika lenne, és az ugye az (ör)dögtől való.
Egy stabil pont van: Renyhe. Ő stabilan hozza az ultraprimitív, idegesítő, sejpítő, bálnatestű, hiperaktív , ostoba karaktert. G1G akkor nőne nagyot a szemembe, és tenném át rá a szavazatomat, ha a Rúdlényt hívja ki. Ami ugye lehetetlen az értelmi színvonalat tekintve.

Kevdes Süsü-rajongók: ugye ti is tudjátok, hogy G1G kiesése csak jót tenne a kedvenceteknek..."

+11111

...tényleg sok jó fordulat és meglepetés volt... sztem embert nem láttam még akkorát pofára esni - arccal tompítani, mint amekkorát a radics zakózot... kéjes élvezetet okozott látni, ahogy először megszeppent, majd vádaskodva hisztizett... :D :D

fujimo 2019.01.02. 01:13:04

@Pamutbojt: viszont süsü és renyhe önmagában alapból azért nem olyan sátánistagonoszkárörvendőrosszindulatúsoros, mint a neonsellő... ^^ :))

...lehet nélküle kicsit megtérnek és csak simán primitívek maradnak... ocsmány primitívkedés helyett... :D

fujimo 2019.01.02. 01:25:18

@Franky4finger: "Amikor felemlegetik, hogy ők " szívből" játszanak, érdekes módon nekem a szívlapát jut eszembe. Közepes erővel mindegyikre, 4 nyolcad ütemre ,random pofánrúgással megtörve az egyhangúságot. Renyhén kezdve..."

...én gregen kezdeném... úgy határoztam, h mivel zsótit az előző elején kedveltem, nem lehetek homofób... így minden fenntartás nélkül küldhetném át a villa össze üvegén fejjel előre... nesze vazze csillámszeribariszívszilánk... :))

...aztán jönne talán zsu... amikor mutogatva kalimpálva fintorog... és lendületből méltatlankodik... :D

fujimo 2019.01.02. 01:42:20

@Spitzbauer: "Meg a mocsártagok (mostmár PUA is tiszteletbeli) vannak a legjobban ki ettől a "gyűlölettől", ők esztet nem szerizik. Má' bocs, én azt látom, hogy ők gyűlölködnek, a másik oldal meg sztoikusan tűri. Ez a taktikus viselkedés egyébként."

imádom ezeket a rezzenéstelen arcokat... néha egy kis facepalm-al... (pl amikor előadta reni, h ha ő rendezte volna a darabot és játszotta volna az összes szerepet, akkor lett volna 100% az előadás... így csak 95%)

...roli a háttérben tanulmány... néz... néz... néz... végül éppen csak egy picit, de rendkívül sokat mondóan a kezébe temette a képét... vinnyogtam a röhögéstől... :D

...petya meg is kérdezte, h mit szólsz ehhez roli... "szóhoz sem jutok..." :DDD

fujimo 2019.01.02. 02:21:03

...ééés látom megint eljutunk a végére oda... hogy a "csicskagecikivagyteeeee" vs "sztoikusagyalgatás" között vajon melyik illik jobban egy társasjátékhoz... jóvan... round 3! :D

2019.01.02. 02:25:29

@fujimo: EKG: eddig 4 párbaj volt, 3-nál katartikus eredménnyel és epikus visszamenetellel. Ott azért eddig mindig kitett magáért Renyhe meg özv.F.K.Ribi is rendesen. A katarzisra vasárnap is látok esélyt: a kérdés, hogy mennyire tudja majd Renyhe leplezni a csillámpöcssellő távozásán érzett örömét, illetve azt átfordítani a 100 tagú cigányzenekar összes női felmenőjét megszégyeítő ajvékolásba? De lehet, hogy VVV önelégült képe annyira idegállapotba hozza özv. VVNiggané VV Renyhét, hogy azonnal megtépi az 500eFt-os már-már nemezsapkát idéző póthajkoronát. És mehet is a szerecsen után.

Úgy legyen! Garantálom, ha úgy lesz, jól fogunk szórakozni.
Mondjuk Süsünek a fenti forgatókönyv lenne a legjobb, mert akkor ismét kedves idiótává válhatna, az ostoba, infantilis gyökérből.

Kiváncsi vagyok Ribi mennyire fog a mai öfiben Hunyorogni... Ha eléggé, akkor követelem Ánuszt vendégként a mai BV-be egy feltáró elemzés erejéig!

mobilos perpetuum 2019.01.02. 02:31:41

@fujimo:"a szívlapát jut eszembe"
A szívlapátot bizonyos színvonalú kommentelők szokták emlegetni. Eszedbe. Ne nagyzolj, szívlapát, olyan van...

Costanza 2019.01.02. 04:25:35

Roland az esz. az ero. az ugyesseg. Roland a leader. a jovendomondo. a rendezo.
Akinek minden vagokepen kilog a segge a gatyabol. :D

2019.01.02. 05:24:36

@Costanza: De legalább nem büszkén mutogatja allandóan az undorító bojlertestét mint Zsu és Renyhe :)

Costanza 2019.01.02. 05:34:00

@Cleveland55: miert van bojlerteste a Zsunak? neked hany kilos no a megfelelo? 40?
es te hogy nezel ki pl? van nod? o hany kilo?
legyszi mereteket... :)
csak hogy jobban kepben legyek

Franky4finger 2019.01.02. 05:40:24

@fujimo: Látszik, hogy csekély gyakorlattal rendelkezel az utcai stílusú pofozkodásokban. :) Mindig a legnagyobb darabbal, a leghangosabbal kezdjük a sort. :)

ficekence 2019.01.02. 06:13:06

@Costanza: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 07:12:28

@ibsen: Mindenki lehidal, de a többieknek pont emiatt tetszik, másrészt Lacika egyfajta proteszt szavazatnak is tekinthető. Egyébként Lacika jól adagolta magát eddig, és ez nem tudom, hogy mennyire volt tudatos nála, de nagyon hatékony volt, hiszen a felező buliig jó, ha 5 mondat elhagyta a száját adásban legalább is, sőt valahogy még képileg is rendszeresen kiretusálta magát az öfikből, azóta kezd feltűnni, de dacára annak, hogy körülötte folyamatos a ribillió, még mindig nem emelte fel egyetlen egy alkalommal sem a hangját, és a társaival tisztességesen viselkedik. A tuják között egyértelműen neki drukkolok én is, mert egy nagyon egyedi tuja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 07:15:11

@VV Erőlegény: Ja de a felezőbuliig soha sem volt párbajveszélyben, most látok kb 25%-ot arra, hogy Greg őt fogja kihívni 70 % VVV, és 5 % bárki más ellenében.

fujimo 2019.01.02. 07:25:16

@mobilos perpetuum: rossz a címzés, de nagyon köszi a részletkérdést.. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 07:32:01

@fujimo: A szívből játék az ugye az, amikor nem racionális megfontolásokból játszol csak érzésből? Hát ebben a szériában ez Zsura jellemző olyan 75-100%-ban és Renire 50-75%-ban, a többinél mindnél 0-25% között van ez az arány. Az optimális valahol szerintem az 50% körül van, de inkább alulról közelítve.

fujimo 2019.01.02. 07:32:03

@Spitzbauer: vúúú, a rituális közös póthajtépegetést megnézném... szerintem is lenne rá esély... <3 :))

...hmm, össze kéne szervezni amúgy egy ilyen lyuktesós átokverte klubdélutánt vőlegényestül... még a bent lévő hunyort sem kihagyva tv-n keresztül... sztem annak is lenne szórakoztató értéke... :D

...mondjuk lehet vvv-t már csak ezért is bent kéne tartani, mert ha köv héten kiesik a robizsaru... akkor meg tudja-e durván tolni a guinness rekordot... mondjuk egy roli megkörnyékezésével... illetve ugye még ott van péter is... :D :D

fujimo 2019.01.02. 07:32:43

@Costanza: "miii és te hogy nézöl ki, ki vagy teeee gecchiii?" :D :D

fujimo 2019.01.02. 07:37:15

@VV Erőlegény: nekem gyanús az a csóka... :DD

...a megjelenése elején (amikor lejárt az invisibility-je... kijött stealthből... vagy csak beállítottak a kamerákon valami olyan szűrőt, amivel az ufó láthatóvá vált) ...akkor volt valami beszólogatása, ami alapján azért én még zárom ki - fenntartom a lehetőséget, h nagy csalódást fog produkálni... de igen amúgy, szinte zsenialitást súrolóan sikerült magát nem lejáratni, amikor a többiek - még valahol nagyon a mezőny legvégén roli is - versenyszerűen sportot űz abból... (mivaaan?! ordibálás... + foci kedvelés... már alapból gyanús :D) :)

Costanza 2019.01.02. 07:43:04

@fujimo: elobb vedd ki a kapanyelet a szadbol, es utana lefestem neked... ;)

fujimo 2019.01.02. 07:43:30

@Franky4finger: mmh, lehet benne valami... bár ennek fényében is greg nálam a target... mint gonoszságkatalizátorfluxuskondenzátor... :D

...mindensetre lelkes szurkoló vagyok és nagyon szeretek tanulni... próbálkozni... akár többször is megkísérelném a kivitelezést... rengeteg permutációt el tudok képzelni, ami működhet és látványos eredményt produkál... már-már fantáziálok a lehetőségekről... mondjuk legmagasabb művészi szintű pontossággal végighúzni arccal lefelé egy kutyafuttatón... mmh... azon csámcsogjanak... <3 :)

fujimo 2019.01.02. 07:46:45

@Costanza: ...óha, jerr drága jermekem, légy oly húgom és tégy egy próbát - vedd ki magad... *előzékenyen csücsörítve előre hajol* ...kiviszlek a ghecibhe... :D

...ohpádon... igyekszem idomulni, véletlenül se legyek félreérthető... ;) :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 07:53:48

Most nézem az öfit, és vicces, hogy a kengu-oktató néninek végig meredeznek a mellbimbói a ruhán keresztül. :-D

Costanza 2019.01.02. 08:01:02

@fujimo: helyes helyes, ez a beszed.. es most kell a beauty sleepem... majd ha felkeltem kivesszuk. addig selfizz vele, vagy ilyesmi... elfoglalod magad ;)

fujimo 2019.01.02. 08:07:19

@Costanza: ne értékeld túl magad, nem fogom itt tartogatni addig... gondoltam kedves leszek és megadom az esélyt... kiszolgálom az igényeket... noh meg a zsúnak is hiányozni fog, szóval addig visszaadom... :D

...szójjá', ha összeszedted a botorságod morzsáit, akkor esetleg újra nekilódulhatunk... de ne csüggedj, ha elsőre meglepetés ér... kitartóan kell próbálkozni... nem is csapok nagyot, h a további harc elől meg ne iszkolj... hisz kell a sugár az égre, a remény... :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 08:10:09

Nem csalódtam benned, sok féle jelentéssel bírhat, Greg jól megmagyarázta Adrinak. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.02. 08:13:15

Reni vicces ebben a maskarában. :-)

Sargabogre 2019.01.02. 08:23:43

és mekkora lenne, ha Greg tényleg meglépné a váratlant és Adrit vinné ki, aki ezt kérdezte :DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 08:47:25

@Maximista vagyok: szívből üzenem neked, te retek, hogy te retek :D

mocskosmacska 2019.01.02. 08:48:31

Szerintem tudjátok ki kellene kivinnie gregnek? hunort. Semmit sem csinál, csak megpróbál dugni. De mi miatt hiszik azt bent, hogy vivi erős? Minden kanja kihullott eddig, szerintem, ha ő csak akkor nyerne párbajt, ha valami közutálatnak örvendő leminggel menne.

mocskosmacska 2019.01.02. 08:49:03

Egyébként Vivi szerintem tényleg gonosz, és örülnék, ha kihullana.

,, 2019.01.02. 08:49:38

@nicu71: hm, ehhez a témához azért annyit hozzátennék, hogy egész idáig az volt az alapvetés, hogy az a baj, h a cigányok úgyis cigányra fognak szavazni, magyarra kizárt. Ehhez képest most meg az a baj, h a egy cigány nem egy cigánynak drukkol. Nekem elég ingoványosnak tűnik ez a talaj.

mocskosmacska 2019.01.02. 08:51:34

Visszatérve hogy mi miatt vivi az, aki a leginkább szúrja a szememet ebből a kiváló társaságból. Ő az, aki minden nővel összeveszik, és minden férfivel jóba akar lenni. Ezek a tipikus ösztönlények, akiknek semmi morális gátlásuk nincsen. szóval remélem, hogy megy a kukába.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 08:52:30

A remény záloga még mindig talonban...
Kezdem azt érzékelni, hogy a tehetetlenség fullasztó gőzében, próbálunk magunkra szimpátiát erőltetni néhány cellalakóval kapcsolatban.
Ez pont olyan, mint választás előtti émelygés a politikai pártok őserdejében.
Ott sem a felruházott rokonszenv győz, hanem a legkevésbé undorító egységbe vetjük a bizodalmunkat....,már aki!!!DDD

Maximista vagyok 2019.01.02. 08:55:02

Hogy tik itt milyen gonoszak vagytok! Tattikából irogattok ghecik! Szívből írjatok ti sátánista kutyák.

mocskosmacska 2019.01.02. 08:56:19

"Tudod, hogy ki kívánja, hogy egy meleggel, egy transformessel és egy buta libával, meg egy kis mitugrásszal, egy 18 évessel itt legyek?" - mondá roli.
meleg - greg
kis mitugrász, 18 éves - vivi
buta liba - zsu, reni, adri?
transformers - ????????? (a kaminosnak beöltözött reni?)
Szerintetek ki a buta liba és ki a transformers?

hereverő heverő 2019.01.02. 09:04:16

@mocskosmacska: Szabadonválasztott, de én Baukót és Győzit tippelem :D

hereverő heverő 2019.01.02. 09:07:11

@UdvariatlanBolondvagyok: Én ezért szavaztam a kétfarkúakra. Komolyan, csak ők szimpatikusak nekem. Gondolom a bomlott elmém okozza ezt, de az egyetlen pártnak őket látom akik tesznek is valamit.
Gúnyolnak, mely dagonyában otthonosan érzem magam.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:08:49

G1G a "jogtalanságra" hivatkozik...meglásd lesz itt még ombudsman, Helsinki, TASZ, egyebek..DDD
Adri, mint kettős ügynök...,ez se rossz..., kész Mata Hari..DDD

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 09:11:34

@Maximista vagyok: sátánista az, aki mondja, te kívül-belül meggyötört, velejéig gonosz szívtelen gonosz tattikus gonosz!

fujimo 2019.01.02. 09:16:53

@UdvariatlanBolondvagyok: ahhh.. "szomorú hely, hol attól vagyunk jobb emberek, hogy kevésbé vagyunk állatok" :D :/

...am én is nagy duzzogva... '89 óta először... fogcsikorgatva elmentem most ikszelni - persze nem sok illúzióval - de miután akkora hideg zuhany lett a vége, amekkora... egyértelművé vált, ami addig is sejthető volt... megérett a döntéshozási rendszerünk egy erős upgrade-re... ftw democracy 2.0 ! :))

koejó közhelyszótár off

[/off]

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:16:54

Annyira vártam, hogy Zsu nyívni fog a kengubakancs miatt...,"de nem tudoooom"...DDD

É2I 2019.01.02. 09:17:34

Gyóóreggelt!

Tegnap este hamar nyugovóra tértem, bizonyos előre látható okok miatt. Visszaolvastalak titeket, sokat nem tudok hozzátenni.
Max annyit hogy ezt tizennyóóócéves gyűrűst hányan parittyázhatták meg már? Mert hogy termelékeny a szentem a f@szbehúzás terén. Alapból nem is a parittyadarabszám a kérdés, hanem a parittya tulajdonosok darabszáma. ;)
A csokipélót is behúzta volna, ha az az idióta nem dobja ki magát a játékból. (Én már dörzsöltem a tenyerem előre, hogy lesz itt kurvák hajtépése, erre az a fax meg megdobja a zsüzsüke fejit. Áhh.)

fujimo 2019.01.02. 09:18:15

@úgymond olvasó mmkk: meg kárörvendő is...

...ammm, majd radiccsal alkothatnak perközösséget és mehetnek további jogorvoslatért... :D

mézescsók 2019.01.02. 09:20:27

Greg csak Vivit viheti, mert különben segget csinálna a szájából. Számtalanszor elmondta, hogy képtelen vele a villában együttélni, a jelét is rátette. A saját csapatára nem teszi, Adrira még szüksége lehet, a három pasit - különösen Rolit a %-a miatt - erősebbnek tarthatja. Kiviszi Vivit és kint is hagyja.
A csaj eltolta a játékát a belépése pillanatában. Sokan zseniálisnak tartották a dámás bevonulást, és arra számítottak, hogy végigszívatja a többiket, de ezt nem gondolhatták komolyan. Azzal a stílussal, mindenkit pillanatok alatt leoltó modorral, csodajó nő vagyok fellépéssel az első héten kiszavazták volna, eddig nem juthatott volna el a játékban. És bizony fiatal még, élettapasztalata nulla, annak felmérése, hogy a tetteinek milyen következménye lehet, szintén nulla, és még sorolható lenne.
Megjegyzem, nem Vivi az első lény, aki két villatársával is szexelt ( ha jól emlékszem, 3. széria - Frank, aki először a menyasszonyával, aztán azzal a nővel dugott, aki bent volt a végső hármasban). És szerintem a Hunornak Adrin kívül Era is megvolt.Tudom, a férfiakat más mércével kell mérni. Szóval Vivi lehet ribanc, de himringyók is előfordulnak hébe-hóba a villa falai között.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:21:31

@fujimo: Csak továbbra is, a biztosnak vélt "elnyomórendszerváltás" kitaposott, rögös útján!
Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Angora Cardi 2019.01.02. 09:24:19

@mézescsók: Hiányoltam a hsz-eidet. Szerintem simán előfordulhat, hogy Greg szembe köpi magát és a "hatalmas csalódás" Lacikát viszi. Én Vivinek jobban örülnék természetesen.

mézescsók 2019.01.02. 09:25:44

Ja, még azt akartam írni, hogy ebben a szériában az előzőektől eltérően eddig nem azokra történt a szavazás, akiket szerettek a nézők, hanem akiket kevésbé utáltak, mint az ellenfelet. Így jött vissza Era, Adri, Roli, csak Csoki nem.
Ez azért sok mindent elmond a játékosokról.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:27:20

Az ugri-bugris edzőnének simán lehetne egy szmájlit rajzolni a pólójára...

É2I 2019.01.02. 09:32:43

@mézescsók: A 3. szériát nem néztem, uh. passz. Nem mérjük külön mércével a kanokat sem, de a viselkedés már más tészta. Ha nem egy nyomulós paraszt vagy mindenkinek beterpesztő az illető maga a szex - több szereplővel is - nem elitélendő. De gyűrűs viselkedése eléggé tendál a ribanc kategóriába mindenféle szinten, de bizonyos dolgok miatt annyira ezen nem csodálkozok.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:32:44

A DJ faszi tényleg így néz ki, vagy önérdekből álcázza magát?

bel ami 2019.01.02. 09:33:42

Zsuzsukám néha ész nélkül...
Nincsen rózsa tövis nélkül.

mézescsók 2019.01.02. 09:34:00

@Angora Cardi: Boldog új évet!
Mostanában belefáradtam a Vv nézésbe. Hogy őszinte legyek, untam. És az összefoglalók sem voltak annyira jók, de ez a történésektől is függ. Ezen a héten még szabin vagyok, most pörgettem végig néhány adást és néztem bele a hsz-kbe.
Greg nem olyan bátor, hogy Lacikát kivigye. Bentről persze nem tudhatja, hogy egyénileg mennyire népszerűek, de Lacika ellen nem tud sokat felhozni.
Greg egy sunyi kis p...cs. Minden, amit másokra ordibál, rá nagyon-nagyon illik. Passzentosan.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:35:02

Az asztalon táncoló lányok azt hiszik, hogy sztriptízre fogyták magukat???uhhh

Maximista vagyok 2019.01.02. 09:35:14

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem jobban bejött amikor majdnem felrántotta magát a kötéllel :D ez a nő egyedül egy lakásban 1 óra alatt végezne magával úgy hogy csak a cipőjét szeretné bekötni.

Pamutbojt 2019.01.02. 09:36:57

G1G a bulika alatt miért nem viselte látható helyen a zöldet? Az nem kötelező? Vagy neki lehet? Se bünti, se semmi?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:37:10

Ja, hogy ő most Guetta volt....DDD

Pamutbojt 2019.01.02. 09:37:24

G1G a bulika alatt miért nem viselte látható helyen a zöldet? Az nem kötelező? Vagy neki lehet? Se bünti, se semmi?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:39:06

@Pamutbojt: Tangának használja, mint pelus...

mocskosmacska 2019.01.02. 09:39:43

@UdvariatlanBolondvagyok: én meg arra gondoltam, hogy a farkára kötötte.

hereverő heverő 2019.01.02. 09:39:59

@fujimo: Valahol olvastam egy scifi utópiát. Ebben a szenátorok nyakába egy nagy aranyláncot kovácsoltak, le sem tudták venni. A láncon egy hatalmas medál volt, melynek viselése teljes törvényen felüliséget engedett meg a viselőjének (v.ö. mentelmi jog). Ellenben a medál robbaóanyagot tartalmazot, és a viselőjével elégedetlen választópolgárok bármikor szavazhattak, ami egy számlálót pörgetett. Amennyiben a számláló elért egy kritikus értéket, a medál felrobbant és eltávolította az illető fejét és politikai karrierjét a közéletből.

Ezt meg kellene nálunk is honosítani. Nagyon.

Pamutbojt 2019.01.02. 09:41:49

@UdvariatlanBolondvagyok: @mocskosmacska: :-)))) De nincs valami olyasmi szabályuk, hogy látható legyen? Korábbi szériákban mintha lett volna ebből probléma.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:41:54

Ez instrukció, hogy ilyen teátrálisan körbeállnak összkívizni?

Sanda.Ipse 2019.01.02. 09:42:01

@UdvariatlanBolondvagyok:
Érthető! Meg van szegény pecsételve:)
Ha már a szavaknál tartunk, Adri nyelvújító? Mit jelent az én nem "baktálok"? Szövegkörnyezetből a lepaktál szóra gondolok, de lehet, hogy tévedek. Help, please!

Angora Cardi 2019.01.02. 09:42:18

@mézescsók: Boldog Új Évet viszont :)
Igen remélem, hogy jól látod és így lesz Greggel, de annyira semmilyennek tartom őt, hogy még a saját elveit sem feltétlen nézem ki belőle, hogy betartja.
Azt megértem, hogy meguntad a nézésüket, tényleg mióta a hangadók kimentek egyre lejjebb ül a nézhetőség, bár én az acsarkodást még mindig nagyon sokallom a greg bandától.
Tetszene egy olyan fordulat, hogy greg valami csoda folytán adri vagy reni ellen fordul és közülük hívna ki.

mézescsók 2019.01.02. 09:43:05

@É2I: Nem nézek músort, azt tudom, hogy Vivi megvolt Radicsnak és Krisztiánnak. Azt nem láttam, hogy olyan nagyon ácsingózott volna utánuk, de kényszeríteni sem kellett.Terpesztést, nyomulást nem láttam. Volt egy-két akció takaró alatt - ennyi. Ha idősebb lenne és lenne esze, akkor felmérte volna, hogy a játék szempontjából jól jöhet egy szexvonal, de túlzásba vinni nem kell, mert a nézők, pontosabban a szavazók nem olyan lazák. A szavazók egy álszent bagázs, vagy legalábbis a zömük.
Az említett Frank vőlegény volt, amikor bement a villába, oda ugyanis kedves mátkájával költözött be. És Frank jobban vőlegény volt, mint menyasszony Vivi.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 09:43:34

@hereverő heverő:
A fejük egye fene, maradjon. De tűnjenek el a közéletből.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:44:00

@Pamutbojt: A szabálykönyv már egy ideje asztalláb-kiékelő...

Maximista vagyok 2019.01.02. 09:45:38

@Sanda.Ipse: írom! Én bakok, te baksz, ő bakik, mi bakunk, ti baktatok, ők baknak.

mocskosmacska 2019.01.02. 09:46:25

@hereverő heverő: Ez tényleg jó. De amint erre a politikai elitre rátennék ezt a medált, mindenki rohanna ész nélkül nyomkodni, aztán mindannyinak annyi lenne. Ami talán nem is lenne hiba, hiszen akkor van rá esély, hogy most valamit tényleg új fog jönni.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 09:46:38

@UdvariatlanBolondvagyok:
David Guetta? Én azt hittem, hogy Bódi Guszti:)

Maximista vagyok 2019.01.02. 09:48:16

@Sanda.Ipse: getta valszeg fog cigányzenét rákeverni mulatósra ötvenezerért az rtlnek :D

hereverő heverő 2019.01.02. 09:48:30

@Sanda.Ipse: Akkor nem lenne tét. Gátlástalanul harácsolnának tovább, aztán élveznék a nyugdíjas éveket.

Maximista vagyok 2019.01.02. 09:48:47

@Sanda.Ipse: én a baszásra asszociáltam :D

mocskosmacska 2019.01.02. 09:49:01

@Sanda.Ipse: Egy nagyon pozitív jel a humanizmusodnak. Manapság annyira könnyen kimondják egy közéleti szereplőről, hogy "akasztani kellene", "dögöljön meg" stb. Tök jó, ha valaki nem dobálózik ilyennel.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 09:49:43

@Maximista vagyok: :)))))))
Ha arra gondolsz, akkor Adri hazudott. Ugyanis baktált a csecsepityuval.

moletty 2019.01.02. 09:50:07

@mocskosmacska: Igaz! Nem dobálózni kell : akasztani kell ! :D : D:

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:50:31

@Sanda.Ipse: Há, tezsvírem! Há, Távesz báktáló! Én nem köszöntöm a Tilekvárokat!
Asszem erre gondolt Kazinczyné, született Török Sophie...

Sanda.Ipse 2019.01.02. 09:50:53

@mocskosmacska:
Ments Isten mártírt csinálni belőlük:)

hereverő heverő 2019.01.02. 09:51:37

@mocskosmacska: Én is humanista vagyok. Nem kötelező felrobbantani azt a medált, de ha az illető tudja, hogy bármikor megtörténhet, gondolom inkább szolgálná a közt, mint a sajátot.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:53:21

@Sanda.Ipse: DDD,,a lilashow-haj fodrászat után, alaposan "felszívva" magát.

Maximista vagyok 2019.01.02. 09:55:14

Amúgy jó lenne ha folyamatosan itatnák őket, takony részegen olyanokat mondanak, hogy nem igaz.

Pamutbojt 2019.01.02. 09:55:25

@Sargabogre: Ha G1G végül Adrit viszi, akkor vissza tud menni.

Robotzsaru és 3V elszálltak, úgy tűnik, kiparittyázzák magukat a vellából.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 09:57:56

@Maximista vagyok: Inteligencsre szittyózzák magukat..DDD

,, 2019.01.02. 09:59:01

@Maximista vagyok: majd mikor délután hazabaktatok, gondolkodom ezen

Maximista vagyok 2019.01.02. 09:59:50

@,,: :D

húzz be estére nálam egy Vivit, köszi

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:00:21

Jut eszembe! G1G határon kívüli. Ha azok is szavaznak, régen rossz! Megtapasztalhattuk.

mocskosmacska 2019.01.02. 10:00:44

@Pamutbojt: A jós szóljon belőled. Remélem a két parittyás lesz a két következő kieső. Semmit nem tesznek hozzá a játékhoz, csak hogy éppen kivel parittyáznak, illetve vvv a nők iránti rosszindulatát. hunci meg úgyis unja magát bent, úgyhogy csak jót tesznek neki.

fujimo 2019.01.02. 10:02:10

@hereverő heverő: most az elmúlt napokban - hetekben végigfutott a neten egy elég hosszú lista az emút 8 évről... egy kommentelő indalatba került és kb 3 oldalban összefoglalta, h hol tartunk...

...nah azt elolvasva az én zsembemben is kinyílt a katana... és hirtelen felindulásomban igényt formáltam az oldschool japán megoldásokra... amit egy szamuráj nem tud levágni, azt még egy nyinnya simán megmérgezhet... :))

...mindenesetre nagyon tetszik ez az aranyláncos megoldás is... kevésbé anakronisztikus... :))

...am kicsit földhöz ragadtabban, olyan rendszerben kezdtem el gondolkodni (volt egy rendszerterv challenge => global challenge foundation - new shape prize )... aminek vonatkozásában a robotok egyensúlyozására hajazó döntéshozási rendszerről kezdtem képzelegni... ami az eddigiekkel ellentétben nem válna saját tézisének antitézisévé olyan madáchos hegeli módon... hanem minél jobban dőlne valamilyen irányba, annál inkább egyensúlyozná vissza a fékek-ellensúlyok rendszere... vagyis végtelenül rugalmas és önreflexív... az eddigi törékeny és merev rendszerekkel ellentétben...

...nah de ez már nagyon theory war... :D ...meg iszonyat off is... és kicsit ez is scifi... :))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 10:04:10

Féknyúz! Roller nem nyaldosta Pua nyakát, csak majdnem engedett neki egy flikket!
Nem sok hiányzott a hátraszaltóhoz...DDD

mézescsók 2019.01.02. 10:05:44

@Angora Cardi: Szerintem Greg nem semmilyen, hanem olyan, amilyennek a másik csapatot lefestette. Gonosz - jusson eszedbe, milyen jelzőket használt a kiválasztásnál, de már előtte is -, másokat folyamatosan kipletykál, rettenetesen rosszindulatú, irigy, de akkor röhögök a legjobban, amikor azon ajvékol felháborodva, hogy milyen ocsmány emberek vannak itt, gátlástalanok a nézettség érdekében. Hát, ha valaki megvadul a nézettségért, az Kenbaba, Renyhe és Süsü.
Túl sokat látunk Gregből, amihez lehet valami köze Vv Zsolti nemi hovatartozásának is, mert másra nem tudok gondolni, miért mutatják ezt a nyomorultat állandóan.
Azt már nem is említem, hogy nem csípem a díszbuzikat. Semmi bajom, ha valaki természetesen viseli a másságát (Alföldi, Kulka, stb.) és embernek normális. De Greg nem ez a kategória és elnézést kérek a művész uraktól, mert sértés egy napon emlegetni velük.
A műsor unalmasságáért a szerkesztők a felelősek. Attól, hogy valaki Vv játékos volt, még nem biztos, hogy ért a műsorszerkesztéshez, mert az szakma.
Adri még talán szóba jöhet, de Reni szerintem semmiképpen. Mondjuk én örülnék neki, mert nagyon unom az állandó ordibálását, mindenbe belepofázását, a selypegését, a beteges szereplési vágyát, de sajnos nem sok esélyét látom a dolognak.

fujimo 2019.01.02. 10:06:48

@hereverő heverő: ebben én sem hinnék... meg ha sarokba állítanánk is őket... állandóan vissza akarnának jönni elba szigetéről... :))

fujimo 2019.01.02. 10:09:03

@mocskosmacska: sztem ez relatív... már hogy ki ilyen kultúrkörben szocializálódott és ott milyen a közmegegyezéses jutalmazási - büntetési rendszer... szintén a japán merevebb környezetben pl én is simán vállalnám, h keményen kéne tartanom a hátam, ha valami nagyon huncut és közösség elleni öncélúskodáson kapnának rajta... :)

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:13:49

@fujimo:
Én halálbüntetés ellenes vagyok. MMKK. A lakat rárohasztása egy börtöncellára más kérdés.

hereverő heverő 2019.01.02. 10:15:52

Én most inkább Adrit várom a hármas döntőbe mint Zsuzsut. Ha Süsü kap egy kihívást vagy kiküldést, menthetetlenül össze fog omlani és onnantól csak ez szerepel majd az öfikben. Adri pedig megnyert már egy párbajt, bár mi tudjuk, hogy ez nem az ő érdeme. Ezért benn kevésbé szivesen választják ellenfélnek. Rolira még vár egy-két kemény menet, főleg a végjátékban amikor már a kis szövetsége is fel fog bomlani. Ebből a szériából ő az egyetlen aki játszik, Lacika viszont a legesélyesebb - akár párbaj nélkül is. Most jó helyen van, később megint betujul és az ellenségek kiszórják egymást mellőle.

fujimo 2019.01.02. 10:17:41

@Sanda.Ipse: ...én is én is én is!! ...de nagyon nem mmkk! :))

...a mentelmi joggal ellentétben... halmazati súlyként adnám ennek a lehetőségét a döntéshozási rendszer legfelsőbb jogainak élvezése mellé...

...nagyobb hatalom, nagyobb felelősség... komolyabb számonkérés...

mocskosmacska 2019.01.02. 10:21:26

@Sanda.Ipse: Én nem vagyok kifejezetten halálbüntetés párti. Inkább azt mondom, hogy több érvet látok mellette, mint ellene. Viszont, ha lenne róla népszavazás, akkor valószínűleg nem szavaznék. A lényeg nekem nem a büntetés, hanem a társadalom minél humánusabb módon való megvédése. És tényleg vannak emberek, akiket nem szabad rászabadítani a társadalomra, de - humanista okokból - kínozni sem lehetne. Szal egy csendes, fájdalommentes kivégzés lenne a legirgalmasabb. Viszont minden bíróság tévedhet, szóval a halálbüntetést sem tudom pártolni.
@fujimo: Elég kockázatos lenne ezt vállalni, lehet, hogy tök ártatlanul rádsütnének valamit, és repülne a fejed. Meg aztán a magyar társadalom annyira utálja a politikusokat, (ami nem véletlen) hogy könnyedén nyomkodnák azt a gombot. Egy más közegben - ahogy írtad - talán nem.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:21:51

@fujimo:
Az USA államai is megoszlanak a kérdésben. A statisztikák szerint egyáltalán nincs elriasztó hatása a halálbüntetésnek, míg a tényleges életfogytosok jó része kísérel meg vagy követ el öngyilkosságot. Számomra is a szabadság végleges elvesztése sokkal nagyobb bünti lenne a halálnál.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 10:24:15

Hunyor nyerő ars poeticája: "leszarom az egészet! Unom!"

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:25:10

@mocskosmacska:
Aki nézi az Investigation Discovery csatornát az tudja, hogy relatíve milyen sok a justizmord. Sok esetben 20-25 év múlva derül ki , hogy nem a tényleges elkövetőt gyanúsították meg és ítélték el.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:27:06

@UdvariatlanBolondvagyok:
Hát, ha még tudná, hogy mi nézők éppen ugyanúgy érezzük.:)
Sajnos igazán kedvelhető figura ebben az évadban nincs. Amiért egyáltalán érdemes nézni, az a váratlan fordulatok kijelöléseknél, párbajoknál.

fujimo 2019.01.02. 10:28:33

@mocskosmacska: ez így teljesen jogos, a mi társadalmunkba minden előzmény nélkül én sem pöttyinteném be... nagyon távol állunk attól a mentalitástól...

(volt is erre valahol egy bödöcs pojén... "szavazni kéne erzsi néna a halálbüntetésről..." - "jójó, de hova írjam a listát?")

...ráadásul kétségelen - nincs jogorvoslatnak helye, ha már végrehajtották a büntetést...

...nálunk a fekete delfin rendszere lenne szerintem optimális... (orosz szuperbörtön szibériában a permafrost kellős közepén)

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:28:43

@úgymond olvasó mmkk:
nekem is az egyéb ismeretterjesztő csatornával:)

fujimo 2019.01.02. 10:30:34

@Sanda.Ipse: abszolút adom, nyitott ajtón kopogtatsz... se jogorvoslat, sem utólagos információ szerzés... sem "mélyebben megélt büntetés" (vagyis hosszú távú szenvedés és azon gondolkodás, h mit tett)... stb

...kifejezetten a hatalom gyakorlása mellé rendelnék ilyen büntetési tételt...

Angora Cardi 2019.01.02. 10:30:38

@hereverő heverő: sztem lesz Lacinak is párbaja, valamelyik az ordibáló hármasból gyaníthatóan megpróbálja kivinni arra tippelve, hogy gyenge
Hunci elbukja ma vivi vaginájában az esélyt.
Roli saját magáról mondja, hogy ő nem lesz ott, bár én nem bánnám, mert tényleg legalább ő megpróbál taktikázni a lehetőségekhez mérten.

@mézescsók: igazad van greg mocsár és undorító, - a semmilyenségét nem is tudom hogy magyarázzam mire értettem, én ránézve - a sok negatívum mellett természetesen - azt látom, hogy egy nagy nulla... - érdekesnek szánták de valahogy nem látom ezt a nagy különlegességet. Amellett, hogy ő a legidősebb, 30 évesen egy ilyen gyermeteg pánságba ragaszkodik, a villa két idiótájával barátkozik, ahelyett, hogy pl Rolival eszmefuttatásokba bocsátkozna a kanapén, esélyt latolgatva, nagy felfújt lufi a gyerek.
Tetszik, hogy mindig hangoztatják, hogy aki háza ég az kiabál a legjobban és most ők a leghangosabbak.
Kár, hogy nem a hv népe vagy ennek megfelelő gondolkodású emberek szavaznak csak, a facebookon nagy a sötétség, be is kukkantok épp mi a hőbörgés tárgya.

Angora Cardi 2019.01.02. 10:34:27

Facebookon épp megy minden, greg éltetése, vivi szidása, roliék basztatása a taktikáért reni cigánykurvázása, greg buzizása, zsu traktorosozása, valaki zsu leszbikus barátnőjét leplezte épp le, minden más a régi.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:35:55

@Angora Cardi:
Mit tudsz Hunciról és Vivienről, amit én nem? Mi lesz ma?

fujimo 2019.01.02. 10:36:13

@Angora Cardi: ráadásul ez a csillámpánság is akkor szarkamu... senki nem fókuszál nála jobban a külsőségekre... és nem tesz azokra vérgusztustalan megjegyzéseket...

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:37:20

@Angora Cardi: traktorozás? Miről van szó?

fujimo 2019.01.02. 10:37:21

@Angora Cardi: uhh, egyszóval "foshurrikán"... :D

@Sanda.Ipse: ha minden igaz ment a parittya... :)

Angora Cardi 2019.01.02. 10:37:59

Idézek:

"Zsuzsu egész egyszerűen a korábbi adásokat áttanulmányozva (sic) betanult egy bolondos karaktert, amivel tudta, hogy megvezetheti a nézőket. Várakozása egyébként úgy tűnik, hogy be is igazolódott, mert az egyszerűbb gondolkodású nézők valósággal imádják a lányt amiért az szerintük önmagát adja a játékban."

Állítólag a volt leszbi barátnő mellett egy video is előkerült amiben zsu a kitalált karakteréről beszél.

Az állítástól elhatárolódom, csak egy facebookon terjedő cikkből idéztem.

mocskosmacska 2019.01.02. 10:40:00

@Sanda.Ipse: Nem kell az ID csatornáig menni. Egyik rokonom falujában él egy ipse, aki már 25 éve ült gyilkosságért, amikor kiderült, hogy ártatlan.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:40:09

@fujimo:
El nem tudom képzelni ezt a kis gusztustalanul nárcisztikus G-t, hogy egy ápolói munkakört megfelelően be tudna tölteni, ahol a legfontosabb az önzetlenség és a segítőkészség. Bár a fekete angyal szerepe biztos menne neki. Aki szerinte gonosz, kiiktatja.

Angora Cardi 2019.01.02. 10:40:41

@Sanda.Ipse: Esti bejátszóban úgy tűnt, hogy takaró alatt mozgás esete forgott fenn. Ma talán meglátjuk.
Traktoros zsut a birodalmi lépegetős hasonlatra írta a facebookos szerző.

@fujimo: Nemtom zsenge tiniknél bejön-e ez a csillámlófasz de talán már ők is túl vannak ezen a korszakon, ovis kislányok szoktak még erre bukni.
Igen a foshurrikán a fb-ra elég jellemző. Nem is értem miért fárasztom vele magam.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 10:41:53

@Sanda.Ipse: Coitus, vagy coitus per os..., de gyanúsan lobogott a paplan...

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:42:12

@mocskosmacska: Persze, mindenütt előfordul. Csak az USA annyival jobb példa, hogy ott több államban létezik a halálbüntetés. Tehát egy rossz ítélet akár korrigálhatatlan is lehet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 10:43:38

Jó reggelt

Ma esti tippem, ha elfelejteném, Ribi.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:44:15

@UdvariatlanBolondvagyok:
Akkor igazi nagy barom mindkettő! Hacsak a jövőbeli terveik közt nem szerepel a pornóbiznisz, mert akkor akár eredményes castingként is fel lehet fogni:)

mocskosmacska 2019.01.02. 10:46:14

Tényleg mi lett volna, ha roli nem gregre rakja a zöld kendőt, hanem vivire. És előadja:
- Úgy gondolom, hogyha most gregre raknám, akkor ő mindenképpen vivit vinni ki, hiszen egyöntetűen rá tettek. Azonban vivi a barátom (vagy más kamu duma) és azt akarom, hogyha már párbajozni kell menni, akkor ő válasszon. Vivi, én szeretnélek megvédni, így te kapod a zöld kendőt, tudom, erős vagy és visszajössz.
Ha ez így lett volna, akkor vivi valszeg a csillámhármasból választ, roli és a két testőre meg nyugodtan döglik. De így benne van az a lapokba, hogy greg a nagy hármasból választ.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 10:46:20

@Sanda.Ipse: remélem, az összes elcsatolt terület ég a szégyentől és zsigerből letagadja, hogy onnan származik Csillámfasz.

moletty 2019.01.02. 10:48:29

@hereverő heverő: Kösz Tesó, nekem itt éppen tetszik Adri, kis ari :)
OK le kéne fogynia kicsit, de az menne neki szerintem. Plusz domesztikálnám, szeretgetve nevelgetném... Lenne benne fantázia!
Egy Renyhe féle vadállattal mit kezdenék ? :)
Gondolkodom ZSún:
1. Ha csak megjátssza az idiótát ilyen szinten ( pl. ugrókötél nyaka köré tekerés, ilyet baszdmeg az OVIban senki nem csinált soha!! ) akkor ezért basznám ki, ha meg valóban ennyire idióta, akkor azért ! (Most Renyhe vezérletével elindult a hanyatlás útján azért :)

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:51:13

@moletty:
Azért lássuk be, hogy ilyen formán mi nem tudnánk a nyakunk köré tekerni a kötelet seperc alatt. Tehát ő valamit jobban tud.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 10:52:24

@Sanda.Ipse: de akkor a szabadság elvesztése az is legyen. Elvesztett. Ne legyenek luxusdolgok, nincs látogatás, nyaralás fíling. Legyen bent meló, aminek eredménye, vagy eredménytelensége lesz a szabadulás indulása.
Mert most legtöbben nyaralni járnak be, meg megúszni az adófizetést.

moletty 2019.01.02. 10:52:36

@Sanda.Ipse: Hát ha így fogalmazol, akkor igen :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 10:53:42

@Sanda.Ipse: láttam, belekukkantottam. Meg is ijedtem.
Fröcsögő gonoszság az ember.
És Zsu bolondériáját gonoszsággá rontotta.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 10:54:25

@moletty:
Ügyesen tud lasszózni:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 11:03:00

@Sanda.Ipse: nem feltétlenül. De tanuljanak meg dolgozni, és tanuljanak is. Egyéb luxus és kapcsolattartás nuku. Tévé, net nuku. Havi egy levél. Nem mondom, hogy kenyér és víz, de ne legyen már a lá carte, mikor a kórházakban moslék van. Pl. Meg azért súlyozott bünti a bűnökért. És ne felezzünk már büntit egy sorozatgyilkosnak, csak mert jól viselkedik bent. És ne szavazzon. Egyik se.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 11:04:51

@moletty: remélhetőleg a Zsu kedvelők belátják, hogy ez a Csillámfasz Zsu játékára negatívan hat, rontja és nem zárnak ki, hogy a döntőig menetelve benyújtja jogos igényét a nyeremény egy részére, mert ő segített. Szóval a Zsu rajongók szórják ki a pitsába Greget Zsu érdekében.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 11:05:58

a proxy errornak a kurva anyukáját
jövök hozzátok pofázni, ha már dolgozni nem tudok

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:07:55

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Azzal vigasztalom magam, amit itt többen is írtak, hogy állítólag Radicsnak is nagy volt a fészes tábora, mégis kihullott.

moletty 2019.01.02. 11:08:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért abban az egyben biztos vagyok, hogy ZSu akármilyen földhülye is sose adna a nyereményéből senkinek, ha az azzal a kéréssel jön, hogy segített neki !
(más furfangosabb módon nem zárom ki)

mocskosmacska 2019.01.02. 11:08:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mondjuk én olyan bevezetnék, hogyha valakit jó magaviselet miatt előbb kiengednek, és abban az időintervallumban csinál valamit, amikor még bent kellett volna lenni, akkor aki a szabadon bocsátásáról döntött, az is felelősségre vonható.

mocskosmacska 2019.01.02. 11:08:59

@Sanda.Ipse: radicsot mindenképpen ki kellett szórniuk, mielőtt a nőjogi szervezetek elkezdenek sipkáloni. (és nem ok nélkül ez esetben)

moletty 2019.01.02. 11:10:28

@mocskosmacska: Simán el tudom képzelni, hogy a számok is generáltak voltak, de egy ilyen radics féle mocskos kancigánynak még ez is sok !

,, 2019.01.02. 11:11:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: többszörös visszeső esetében a hatályos tv alapján nem is lehet felezni szerencsére, illetve 5 évet meghaladó szabadságvesztés esetében sem.

fujimo 2019.01.02. 11:11:31

@Sanda.Ipse: neki kolosszális... ilyen 400-600+ lájkokkal éltették... aztán jól beszakadt a pofa... :D

...face-en ment is utána a nyígás és akkor is túlnyomó többségben voltak... élmény volt nézni... májkül dzsekó és a popkorn effektust éreztem... :))

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 11:11:39

@Sanda.Ipse: Süsü ezt is direkt csinálta...Minden dobása betervezett!

moletty 2019.01.02. 11:12:34

Más : Adri szokta mondani többször, hogy " Öreg vagyok én már ahhoz...."
No erre mondom lén :
Öreg vagyok én már ahhoz, hogy ne akarjam megdugni Adrit ! :D

Pamutbojt 2019.01.02. 11:17:17

@mocskosmacska: Ha vvv visszajön/nem őt viszi g1g, akkor Roli még eljátszhatja ezt kövi párbajon is. Vvv kicsit Joker, mert ellene mindenki visszamenne. Szóval Roli vvv-t és a parittyakirályt is beáldozhatja még.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 11:20:02

@moletty: én tartom ennyire gátlástalannak Greget, hogy be fog próbálkozni adott esetben. Már voltak jelei, hogy Zsu tette alapján magának nyilvánította az eredményt. Most nem tudom idézni, pontosan hol.

hereverő heverő 2019.01.02. 11:21:19

@moletty: Én meg már ahoz vagyok öreg, hogy meg tudjam...

Pamutbojt 2019.01.02. 11:21:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: S miután kiszórták a sellőt a bolobdlány érdekében, rögvest szórják ki a bolondlányt is saját érdekében. Mert sellőfiú elvesztése nagy hisztit helyez kilátásba. Kivel fog aludni, fürcsikézni azután? Meg egyáltalán....ilyen mértékű gonoszságot nem tud feldolgozni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 11:21:32

@,,: megnyugtató. De ez csak egy százaléka annak, ami ellen én pl. lázadok.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:21:47

@moletty:
A csipeszét is visszakérte Csokitól:)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.02. 11:22:56

@Pamutbojt: ha igaz a felvett karakter, amiről itt szó volt, megoldja. Ha tudatosan játszik és nyerni akar, akkor pár nap alatt lezavarja a gyászt és marad a cuki bolond, mert a másik nem nyerő.
Ha nem, mehet a levesbe.

mocskosmacska 2019.01.02. 11:23:07

@Pamutbojt: Vivi tényleg az, aki nem tartozik egyik csapathoz sem, egyik oldal ki akarja tenni, a másik pedig bármikor beáldozná. Ezzel egy magányos farkas szereppel egyébként szerintem lehetne nyerni, de nem vivinek, aki mást sem tesz, mint csapódik valamelyik telepi, tetovált alfakanhoz, és rosszindulatú megjegyzéseket tesz a többi nőre. A magányos farkas legyen bátor és egyéniség.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:24:20

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Legyünk őszinték. Segített neki minél többet szerepelni. Nem hiszem, hogy G1G önmagát esélyesnek tartaná a fődíjra. De egy "aldíjra" biztos, hogy benyújtaná a számlát Süsünek.

Pamutbojt 2019.01.02. 11:24:40

@moletty: Soha nem adna senkinek. A body- harc is napokig tartott, a csipeszről nem is beszélve...

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:25:54

@mocskosmacska:
Magányos farkas nem tud nyerni egy realityben. Szükség van társakra és legalább átmenetileg szövetségesekre. Az övéi kipotyogtak.

hereverő heverő 2019.01.02. 11:27:24

@Sanda.Ipse: Nem minden a szereplés, ezt az első három nyertes esete is szépen példázza.

Pamutbojt 2019.01.02. 11:29:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: Zsuból semmilyen tudatosságot nem nézek ki. Korábban eljátszottam a gondolattal, hogy szerepet játszik, de nem hiszem. Ő is jól be volt csápolva most is, nem létezik, hogy legalább részegen ne zökkenjen ki egy kicsit... Ha túlteszi magát g1g elvesztésén, akkor ennyire játszott őszintén. Ha bezakkan, akkor meg azzal gyengíti magát.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:31:33

@hereverő heverő:
Nem a szereplésre gondoltam, hanem támogatásra és egymás hülyeség elkövetésétől való visszatartására

Pamutbojt 2019.01.02. 11:33:31

@mocskosmacska: Magányos farkasként a legnehezebb. Nem is tudom, hogy volt-e ilyen játékos valaha....???

hereverő heverő 2019.01.02. 11:38:32

@Sanda.Ipse: igen, ebben igazad van (nekem nem esett le, bocsánat). De G1G csak adja a süsü alá a lovat, nem nagyon óvta meg az ominózus kurvás vetkőzéstől sem pl. Utána pedig csak saját érdekei mentén erősítgeti Zsu marhaságait. A jelrakós kiakadása intő példa kellene legyen süsünek, ehelyett teljes mellszélességgel kiáll G1G mellett, és ássa magát a mocsárba.
ZsuZsut ki kellene hozni onnét, és beköltöztetni mobilos perpetuum lakásába, meglátnánk az őszintét hamarosan, amikor ollóval vágná szét az összes csokit otthon.

mocskosmacska 2019.01.02. 11:39:36

@Pamutbojt: Talán Simon. Kár, hogy nem bontakozhatott ki, mert akkor lenne róla elképzelésem, hogy mennyire működik ez a magányos farkas vonal.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:40:38

@Paic Róbert:
Roli itt ismét megvillantotta parodizáló képességét. Már Radics parodizálásánál is láttuk, hogy milyen jól levesz mozdulatokat, jellegzetes mondatokat. Ebből én többet néznék.
Á propos! Mi van az ígéretével, hogy 1 napra női ruhába bújuk?

Pamutbojt 2019.01.02. 11:42:11

@mocskosmacska: Neki is ott volt Charlotte, nem volt teljesen magányos.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:44:05

@hereverő heverő:
Reninek ilyen szempontból több esze van (nem nehéz). Szerintem rájött, hogy túltolták G1G jelölésével kapcsolatban, ezért most Adrit oltogatja és "védelmezi" Rolit, hogy a nézők lássák ő mennyire tisztaszív.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:45:14

@Sanda.Ipse:
Rolitól egy G1G paródiát néznék meg szívesen.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 11:50:22

@Paic Róbert:
Kihagyták a paródiából, amivel Era remekül fel tudta csesztetni villatársnői (Süsü, Vivien) agyát: "Anyukád nem lehet büszke rád":)

@JAMINA@ 2019.01.02. 11:58:03

@hereverő heverő: Nem szoktam hozzászólást írni, inkább csak olvasom a kommenteket, de ezt a véleményt már évek óta nem értem.:D A VV2 nyertese, Laci a saját évadának legharsányabb játékosa volt, ezért akarták már az elsö kiszavazásnál kb. 5 jellel kirakni. Utána is védjegye volt a részegen Hajmási Péter éneklése vagy a hangos kárörvendő röhögés, amikor pl. Molnár Anikóék (ott is a végén már két csapatra oszlottak) eltaktikázták magukat és ezzel Laci csapatának kedveztek. Kismocsok, Zsoltika, Rita szintén utálták, pont azért mert tipikusan az a karakter volt, aki már túl sok.
De pár éve valaki elkezdte mondogatni, hogy az első 3 szériát tuja nyerte és mindenki ezt ismételgeti, pedig nagyon nem jogos. Nekem eleve a VV2 volt a kedvenc és legemlékezetesebb szériám, kb. 12 voltam amikor ment, de sokkal jobban emlékszem azokra a szereplőkre, mint bárkire az elmúlt évekből.

mobilos perpetuum 2019.01.02. 12:02:32

@Angora Cardi: Taktika: lehet valami jó taktika, ami beválik, és el is lehet taktikázni, magyarul elkúrni.
Az "ész" csapat vezetőjének Vivien elleni kampánya, amit szegény feje észre se vesz:
BÚÉK köszöntő lufijánál elfelejti, hogy négyen vannak a csapatában: "szeretlek titeket, főleg Lacika és Hunor"
Később az udvaron:"tudod ki kívánja, hogy egy meleggel, egy transzformersszel, egy buta libával, meg egy kis mitugrálsszal itt legyek. Meg egy tizennyolc évessel.
Lacikának, Hunornak: hidd el ott lesztek a döntőben ketten.

Amikor csak Pácz Vikivel beszélt a párbaja előtt:
(Csokit) Hunorral szeretném kiküldeni, mert...
Viki gyors megjegyzése: Jó fej vagy... (nevet egy nagyot)
Roli is nevet: Mert... egyéni játékot játszunk, azt tegyük hozzá.

Ilyen jó benne lenni az "ész" csapatában. Van egy pár kés a "vezér" zsebében, megszámozva, kit, mikor fog hátba szúrni. Vikikét láthatóan már "leírta". Ha Hunorral ketten vannak: Lacikában nem lehet teljesen megbízni.
Vikinek: ez egyéni játék, Hunor majd az akkor legerősebbnek hitt Csokival kimegy, valamelyik visszajön, egy ellenféllel kevesebb.

mobilos perpetuum 2019.01.02. 12:11:28

@hereverő heverő: Tavaly ha jól tippelek együtt ekéztük VV Dávidkát, aki kávézgatással, Ati nevű észlénnyel szimbiózisban élve próbált nyerni. Zsu pillanatnyilag bírja szimpátiámat, de ha elszúrja, az nem az én gondom. Kéretik ellenszenv nélkül olvasni amit bátorkodok az itt uralkodó széllel szemben bepötyögni.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 12:11:34

@mobilos perpetuum:
Ezzel most mit akarsz bizonyítgatni, hogy naponta beidézed? Erről szól a játék. Ettől függetlenül Roli legalább nem mondja magáról, hogy tisztaszívű. Amúgy napról napra változik a helyzet, ahogy a mi preferenciáink is. Ilyen alapon régebbi itteni hozzászólásokat is idézhetnél, amit ma a bejegyző már abszolút másképp gondol.

Maximista vagyok 2019.01.02. 12:16:23

@úgymond olvasó mmkk: dikk még csillagokat köpköd! mennyire gonosz vagy! nemhogy szívvel köpnél te retek!

0.5 bit 2019.01.02. 12:16:32

@mobilos perpetuum: "Az "ész" csapat vezetőjének Vivien elleni kampánya, amit szegény feje észre se vesz:"

Ugyan az mint Adri csak pepitában. Mindét oldalon van 3+1 fő, ebből az egyik +1 az özvegy a másik +1 meg Adri. Amikor szegény Greget kihagyták a vlog-ból, akkor is megállapították Adri előtt, hogy ők hárman vannak, ami páratlan szám.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 12:17:15

@hereverő heverő: Nem rossz ötlet...,gondolom folyamatosan idézgetné neki a Roli- Viki párbeszédet.

hereverő heverő 2019.01.02. 12:17:28

@Sanda.Ipse: Reni nem hülye, megkockáztatom, hogy elég jól eligazodik a benti embereken, hangulatokon, még ha ahhoz kevés is a tapasztalata vagy esze, hogy ezt ki is tudja aknázni. Roli is ilyen, ő viszont kőkeményen használja is.
Adri sírása a szilveszteri buli alatt (nem szoktam én az ilyen utálatot) őszintének tűnt, ő pont nem érti miért utálják és ki kit miért gyűlöl. Talán erre most mégis ráérzett Renyhe, de nem hiszem, hogy védeni akarná Rollert, inkább csak magának magyarázza az okokat.

@@JAMINA@: A VV2 szerintem az egyik leggyengébb casting volt, elég erősen ez volt az a széria, ami miatt leálltam a valóságshow nézéssel egy ideig, pedig mindkét BB-t is végignéztem. Kismocsok és Rita vergődése rettenet unalmas volt, aztán rámentek Péter és Sziszi románcára, broáf.
Laci nem volt harsány, csak sok. Mindenbe bele akart folyni, de csak jelzés értékkel, valójában nem sok minden érdekelte. Ellenben remek érzékkel választott ellenfelet párbajokon, még akkor is ha a párbaj ellenfelet a nézők adták neki. Elvis mindig is sokkal harsányabb volt Lacinál, nem beszélve az örök konfliktusforrás nagyő Anikóról.

0.5 bit 2019.01.02. 12:18:09

@0.5 bit: +1 Adrit meg Reni ekézi sokkal jobban. De ő konkurenciát lát benne, mert a TOP3-ból ő a lecserélhetőbb.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 12:19:52

@hereverő heverő: sziszinek bejött az élet mallorcán :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 12:23:50

@Maximista vagyok: amúgy meg, ha nem viselkedsz, akkor rád küldöm a havat, te retek.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 12:26:59

@hereverő heverő: Helyesbítenék... a tartalom a gond, nem a forma. A Formával semmi gondom, szerintem tök agyas fickó. Egyszerűen imádja az ellenszél-ellenszenvet!

Sanda.Ipse 2019.01.02. 12:27:21

@hereverő heverő:
Persze, hogy nem Roli védelmén volt a hangsúly, hanem saját "tisztaszívűségének" bizonyítása.
Ő nem olyan, mint Adri és neki nem tetszik a lány viselkedése. . Adri kétszínűségére mindkét csapat rendesen ráerősít.

hereverő heverő 2019.01.02. 12:28:23

@Sanda.Ipse: Roli számító, és mindenkit gátlástalanul be fog darálni ha kell. De el tudom képzelni, hogy ha megnyeri a 36 misit, ő fog rendezni egy partit ahova meghívja a többieket és elmondja egy sör mellett hogy miért is volt ennyire genya. És lesz aki megérti, lesz aki csak csillámokat ragaszt a homlokára és el se megy.

Maximista vagyok 2019.01.02. 12:28:31

@úgymond olvasó mmkk: azt próbáld meg! szétlinkkellek Tivyvel

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 12:29:29

@Maximista vagyok: úgyse nyitok meg semmit abból, amit ide kiteszel!

mobilos perpetuum 2019.01.02. 12:29:35

@hereverő heverő: Lucifer. "nem adhatok mást, csak mi lényegem."
A főbb bulvárokban, fb oldalakon is kommentelek, legnagyobb büszkeségem, amikor egy hírportál idézőjelben, szó szerint lehozta pár mondatomat. Név megjelölése nélkül persze. Talán nem véletlenül.
Ismét, csak más megfogalmazásban: Zsunak szurkolok, de ha lehúzzák Reni és Greg, én is lehúzom a listámról.

Maximista vagyok 2019.01.02. 12:30:59

az meg van ugye mindenkinek, hogy ha G1G megy vissza akkor állítólag a tijesztó meg az endrú ráel megy be sztárdídzsének?

Sanda.Ipse 2019.01.02. 12:31:25

@hereverő heverő:
Roli legalább a nézők felé őszinte. Csoki kizárása után vlogban elmondta, hogy nem bánja, hogy elment, mert nagy sansza volt elvinni a fődíjat.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 12:32:32

@hereverő heverő: Roli szerintem igénytelen, spúr-típus...,azért egy Meki beleférne.

@JAMINA@ 2019.01.02. 12:33:59

@hereverő heverő: Én egy Anikó-konfliktusra sem emlékszem, szerintem ő soha nem veszekedett senkivel, max nem volt jóban Elvisszel. Hogyan volt konfliktusforrás? Ez tènyleg nem rémlik.

Elvist bírtam, mai napig nem értem, hogy hagyta kint Anikó. Azóta sem sírtak búcsúzáskor annyit a villában, mint amikor Elvis elköszönt.

Egyèbkènt Hunor kapcsán többször van itt szó népszerűség elcseszésèről, na a vv2-ben Békánál jobb példa erre nem volt. Hónapokig tartották bent esélyesnek, de az utolsó heteiben teljesen kiégett, elpártolt Lacitól, Sziszitől ès Petitől, átment Anikóékhoz és ezzel ki is írta magát a műsorból. Ha van elrettentő példa valóságshowban arra, hogy hogyan cseszd el a célvonalban a játékot, ő tipikusan az.

Tökös... 2019.01.02. 12:34:11

Palvin barbi megigyerelhetné zsu és reni mozgását fehérneműben....
A Viktoria secret megborulna ha a két punci végigmenne a kifutón....

hereverő heverő 2019.01.02. 12:39:53

@UdvariatlanBolondvagyok: Lehet hogy igazad van, az igénytelenséggel teljesen egyetértek.

@Sanda.Ipse: Csokker szerintem erősen túltolta, nem hiszem hogy megnyerhette volna, még akkor sem ha nem zárják ki. Egy csoki-roli párbajt azért megnéztem volna, a szépség és a szörnyeteg :)

Sanda.Ipse 2019.01.02. 12:45:19

@hereverő heverő:
Napok óta azt írom, hogy még nincs itt az ideje az esélylatolgatásnak. Változnak a dolgok. Csoki szerintem unalmassá vált volna a negyedik negyedre. Nálam még ebben a pillanatban is Roli benne van a pikszisben, de messze még a vég. Laccika kibontakozását is várom. A többi számomra kuka. De ki tudja, mi lesz a véleményem 2 nap múlva? Várom, hogy G1G kit hív ki, de részemről senkit nem tud, akire nem szavaznék G1G ellen.

mocskosmacska 2019.01.02. 12:48:14

@@JAMINA@: Szerintem nem béka volt az áruló. Én úgy emlékszem, hogy volt egy sziszi - anikó párbaj, és béka úgy döntött, hogy anikó mellé áll, amit péter és laci nem fogadott el. Egyéni megítélés, de szerintem legyen már joga mindenkinek önálló döntéseket hozni, a másik pedig fogadja el ezt. Laci és peti úgy értelmezték a barátságot, hogy nem lehet senkinek sem egyéni gondolata (ráadásul egy egyéni játékban) hanem három test, egy lélek, egy gondolat.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 12:48:29

@UdvariatlanBolondvagyok:
De rendkívül jó érzékkel választja ki a számára legelőnytelenebb ruhadarabokat. Ez a rövidgatyó sem előnyösebb számára, mint a kőműves dekoltált gatyó.
Szegény Roller! Másnaposan hogy fog fitness-versenyezni?:)

fujimo 2019.01.02. 12:50:52

@mocskosmacska: őt én is nagyon megnéztem volna... de sajna éppen a viki "rakta ki", amikor neki lehetett a simon gatyáját rángatni...

...kedveltem a vikit... addig a pillanatig... :/

javier2 2019.01.02. 12:54:22

ibsen te zsu apja vagy?vagy fizetett kommentelő?
nem kell teleszarnod az oldalt

Angora Cardi 2019.01.02. 12:55:59

@javier2: erős a zsu iránti elfogultság

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 12:56:06

@hereverő heverő: anyukája azt mondta a múltkor, hogy sportot oktat meg masszíroz, jó? :D

@JAMINA@ 2019.01.02. 12:59:13

@mocskosmacska: Solya-Sziszi párban volt és jogos amit írsz! De nem csak erről volt szó Békánál, teljesen depresszióba zuhant, egész nap a Mucikája után sírt, miközben ott volt kint egy kisfia, akire nagy ìvben tett, szerintem ez lett igazán visszatetsző a nézőknek az átpártolás mellett.

Ott tényleg irracionálisan viselkedett Laci és Peti, volt nagy üvöltözés is, bár nem Zsu-Greg-Reni szinten, de azért tök èrdekes, hogy ugyanazok a minták ismétlődnek, tök mindegy hány év telik el vagy mennyire mások a szereplők. Furcsa az ember.

fujimo 2019.01.02. 13:02:25

@@JAMINA@: nekem nem rémlik... de az tuti, h simán nyerhet tuja... legutóbb talán robin volt ilyen féltuja nyertes...

...a szerepléssel az a baj, h összemossák a harsány óbégatással...

...pedig itt azért elválasztanám a tartalmas produkciót az öncélú és üres magamutogatástól... persze ez nyilván végtelenül szubjektív, de nahh... :))

...az úgy jogos lehet, hogy egy tartalommal bíró, nem túltolt produkcióval haknizó... és közben magát nem lejárató játékossal szemben a tuják érthetően alul maradnak... :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 13:07:44

@Angora Cardi: @javier2: Ibsen írt már néhány elmés drámát Süsüről.. Most épp a Peer Gynt adaptáción fáradozik Zsu Gynt-re!

Maximista vagyok 2019.01.02. 13:08:52

@úgymond olvasó mmkk: tudod te ma mennyit vártam a taxira? és mennyien voltak rajta! :D

fujimo 2019.01.02. 13:10:13

@Sanda.Ipse: "Ezzel most mit akarsz bizonyítgatni, hogy naponta beidézed? Erről szól a játék. Ettől függetlenül Roli legalább nem mondja magáról, hogy tisztaszívű. Amúgy napról napra változik a helyzet, ahogy a mi preferenciáink is. Ilyen alapon régebbi itteni hozzászólásokat is idézhetnél, amit ma a bejegyző már abszolút másképp gondol."

...megfejelem azzal, h én ezt egy időben is tudom prezentálni... egyszerre állítok valamit, aztán megcáfolom... végül igaznak találom mindkettőt, miközben egyiket sem... :))

"- Ez itt, apát, a valóság - szólt a vendég megfontoltan. - A valóság és a valóság tagadása. Valamint együtt
mindkettő, ugyanakkor mindkettő tagadása." ...bocsánat beszélgetések linchi apáttal nagy hatással volt rám... :D

"- Nem, apát. Csak kérdésem van hozzád. Mondd meg, mi ez itt a kezemben! Pálca vagy nem pálca? - szólt a
vendég, s várakozva nézett Lin-csire. A szerzetesek hallgattak.
- Nos, apát? Állíthatod is, tagadhatod is, hogy ez pálca. Mi a válaszod?
- Te állítottad és te tagadtad az imént. Ezek tehát a te válaszaid - szólt Lin-csi, majd hirtelen kivette a vendég
kezéből a pálcát, és darabokra törte. - Ez pedig az én válaszom - mondta, s felhajította a fadarabokat a
magasba. Mikor lehullottak, megkérdezte.
- Mondd, vendég! Mi ez itt a lábunk előtt? Pálca vagy nem pálca? Állíthatod is, tagadhatod is, de jobban
érdekelne, mi egyebet tudsz róla?
- Ez itt, apát, a valóság - szólt a vendég megfontoltan. - A valóság és a valóság tagadása. Valamint együtt
mindkettő, ugyanakkor mindkettő tagadása.
- Jól beszélsz - kapta föl a fejét Lin-csi a tetszetős válaszra. De nem elégedett meg ennyivel. - Jól beszélsz,
de még nem válaszoltál a kérdésemre. Felelj! Pálca ez itt vagy nem pálca?"

...bármit csinálunk, csupán a valóság egy apró szegmenség foghatjuk meg... :)

koelóbalrael... :D

Angora Cardi 2019.01.02. 13:10:23

@UdvariatlanBolondvagyok: ah fáradt vagyok én ezeket már elolvasni, egy fogyatékost sajnos nálam nem lehet kimosdatni azon az áron főleg nem, hogy az elfogadhatóbban viselkedőt kezdjük el szapulni

Sanda.Ipse 2019.01.02. 13:11:54

Amúgy nem értem, mi a gondotok. Ezt a "valaki ellen" szavazást gyakoroljuk évek óta:)

Angora Cardi 2019.01.02. 13:12:40

@Sanda.Ipse: jaja jól van ez így, jobb híján, majd ha ki-ki adott kedvence párbajozik akkor majd szavaz mellette

fujimo 2019.01.02. 13:14:13

@hereverő heverő: +1 egyáltalán nem gondoljuk sztem, h nem számító...

...dávidféreggel vagy az officialgáborféreggel sem az volt a baj, h számítóak... hanem ahogy előadták... a játékukat még élveztem is volna, ha nem olyan a körítés...

Angora Cardi 2019.01.02. 13:15:11

Milyen memóriátok van, én már arra sem emlékszem, hogy mit ettem tegnap..

Maximista vagyok 2019.01.02. 13:16:37

@úgymond olvasó mmkk: ha már Baukó villoghat a taxijával (133E) akkor én is villogok vele :P

fujimo 2019.01.02. 13:18:55

@mobilos perpetuum: a tragédiával mindenki a szívembe lopja magát... tudom, h nem cél... de... most az előzőektől függetlenül nagy a láv! <3 <3 (asszony nem félreérteni... szeretnék még hazamenni :D :p ;)) )

mézescsók 2019.01.02. 13:21:03

@Angora Cardi: Szerintem Greg piszkosul szeretett volna (szeretne) híres, elismert, népszerű lenni, de sajna nincs benne semmi, ami kiemelhetné a hétköznapi emberek közül. Ezt a sikertelenséget genyósággal kompenzálja. Úgy gondolom, hogy a széria után az emberek nem felnéznek VV Gregre, hanem le.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 13:26:31

@Maximista vagyok: pénteken én is tömegközlekedtem az nagy fővárosban :P

xukxuk 2019.01.02. 13:29:40

Mennyi magasröptű okkoság van itt. Te rongyos élet.

lutria 2019.01.02. 13:30:31

Hunor helyében(aki fogyott a bentlét alatt)megjátszottam volna hogy bemegyek egy szelet kenyérért és megkenem az edzőbá' szeme láttára az általa behordott zsírral majd tüntetően elfogyasztom...

Angora Cardi 2019.01.02. 13:32:29

@mézescsók: Igen teljesen egyetértek, Greg középszerű ahhoz, hogy 'valaki' legyen. És kisstílű ahhoz, hogy felnézzenek rá. Még ez a pár zsu-rokon majd élteti kicsit hogy a kis fogyijukat felkarolta és talán a bükfürdői dizsibe párszor elhívják "sztárvendégnek" de az a fajta ismertség, amit ő pl a külföldi Ken-babák farvizén evezve vágyna, el fogja kerülni. Aztán majd lehet menni vissza a balettba ugrálni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 13:35:10

@Angora Cardi: csak úgy szórod máma' a bölcsességeket, angyalom :*

Angora Cardi 2019.01.02. 13:36:06

@úgymond olvasó mmkk: ne is mondd reggel már úgy felbactak a sátánisták a mhelyemen hogy kénytelen vagyok kompenzálni

2019.01.02. 13:37:31

@mobilos perpetuum: Itt Roller arra gondolhatott, hogy Hunyor nagy eseéllyel visszajön VVNéger ellen. De tudom, hogy ez benned fel sem merült, mert még jó/semleges színben tűnnének fel Süsü vetélytársai.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 13:37:34

@Angora Cardi: nálunk ma még viszonylag nyugalom van, nincs a főnök, az ügyfelek meg kit zavarnak? :DDDDD

Angora Cardi 2019.01.02. 13:39:43

@Spitzbauer: igen sőt arra hogy Csoki ellen talán csak Hunor jött volna vissza akkoriban

@úgymond olvasó mmkk: hehe az jó, egyed szép titokban a fiókból a lekváros cukort

Franky4finger 2019.01.02. 13:43:33

@mézescsók: a széria után szerintem a legnépszerűbb is számíthat egy- egy vidéki hakni során a lenézés mellett egy csicskalángosra. A korábbi szériáknál ezt az FB terrort soha nem tapasztaltam. Süsü anyukája folyamatosan nethuszárkodik. :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.02. 13:44:42

@fujimo: Nemnem,,ez passzos.!....A kelet-nyugati filozófiai a szabad akarat anomáliája, mely formailag teremti a valóságot, ahová befigyel a "relatív". A liberum arbiturum igazából megoldhatatlan problémaköre. Lin-csi felvetésére voltaképpen egy válasz , hogy Isten is gonosz-e, vagy ez a félresikerült teremtménye, az ember önszántából az, és nem eleve elrendelve. Itt van nekünk mindjárt Hippói Szent Ágoston, aki szerint az emberi akarat szabad, innen ered a világban levő rossz is: az embernek szabadságában áll, hogy ne a jót cselekedje. Tanítása szerint a bűnbeesés után az emberi lélek önállósult, vak akarások színtere lett, így, ha az emberben nem volna meg a választás képessége, akkor nem létezne számára különbség a jó és a rossz között.teremtménye, az ember önszántából az, és nem eleve elrendelve. Arisztotelész szerint például a tudatlanságból elkövetett cselekvést nem az akarat irányítja, mert ebben az esetben az értelem nem figyelmeztet arra, hogy valamit tegyen vagy ne tegyen a delikvens. Ezzel szemben David Hume arra tanít, hogy az én létezése mellett nem tudunk meghatározó érveket felhozni, tehát nem beszélhetünk szabad akaratról. Az ész sem előidézni sem megakadályozni nem képes semmiféle cselekedetet; erre csak a személyek képesek. S mivel az ész a szenvedélyek fölött nem gyakorol befolyást, így a cselekvés erkölcsi szabályozása nem származhat az észből. Ilyesmit hadovál Schopenhauer is, amikor azt állítja, az ember, akárcsak a természet dolgai, a természettörvényeknek van alávetve. Cselekvéseink nem szabadok, az ember először megismer és azután akar, nem először akar és azután megismer. Hegel, meg Kant, már nem kurrantom ide, mert már így is bazi hosszú, ezért bocs!

Angora Cardi 2019.01.02. 13:44:47

A bulika Davig Guettája a magyar Balla Zsolt, aki már egyszer légdídzsézett a Hungary's Got Talent-ben, de nem jutott tovább.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 13:46:53

@Angora Cardi: megnéztem, mi van a fiókomban. málnás tea, gyömbéres tea, buzikávé, tésztaleves, kaktuszos topjoy, zabkeksz meg valami mogyorós kukoricasnack. egyik sem kell.:((

2019.01.02. 13:47:22

@Angora Cardi: Egyébként, Ken kimondottan szép arcú. Kár, hogy festve/szedve/tetoválva(?) van a szemöldöke, az kicsit elbaxxa. Szóval kinézetre lehetne sikeres, a többi díszbuzinál (ld. Lakatusz, meg Zsótti) jobban néz ki. Csak hát ez a mérhetetlen ostobaság a gonoszsággal kapcsolatban (is)...

Angora Cardi 2019.01.02. 13:48:58

@Spitzbauer: Talán a Moulin Rouge-ba felkérik (nem hiszem) vagyy a Capellában majd kap egy ketrecet amiben lehet vonaglani.
Arcra kétségtelenül semmi gond vele, alkatra is abszolút átlag és javítható kis edzéssel, de belül már valszeg ő maga is elhiszi, hogy mindenki hülye csak ő villamos.

fujimo 2019.01.02. 13:54:30

@Franky4finger: ezt eddig is éreztem... már a bizsergető érzést... mintha kihívást találnék... :D

...de igyekszem a 12 éves kekec énjét kordában tartani és nem menni játszani a homokozólapátcsatát... :D

2019.01.02. 13:54:36

@Franky4finger: Melyik a Süsü anyja? Hogyhíjják?

Franky4finger 2019.01.02. 14:01:54

@Spitzbauer: Rozi Vargáné a teljes nevének utána kell néznem

Franky4finger 2019.01.02. 14:05:10

@Franky4finger: Rozi Varga Zoltánné. Most jelenti fel az adminokat hitelrontásért :)

fujimo 2019.01.02. 14:07:38

@UdvariatlanBolondvagyok: <3 <3 <3

...ahh a determinizmus és a szabad akarat örök vitája... egyik kedvenc témaköröm... bár én szeretem némiképp az istenkép - istenképek mibenlétének szőrözésétől elkülöníteni... az legyen egy másik fight... ha megvan valami megfoghatónak mondható definíció, akkor utána cseveghetünk a kettő kapcsolatáról... (már, h mennyire van szabad akarat és milyen szándéka volt vele az isteneknek, ha egyáltalán tudunk szándékról beszélni)

...am én is ezt mondtam feljebb valahol... hogy számomra a tudattalan butaságból fakadó primitívkedés... pl zsu, sokkal kevésbé frusztráló, mint a tudatosabb greg... bár ez megint egy új vita, hogy melyik mennyire van tisztában a saját gondolataival, azok keletkezésével és alakulásával... eleve... mi mennyire vagyunk vele tisztában? ...miközben azt hisszük, hogy...? :))

(világ mint akarat és képzelet <3 )

...az én jelenlegi válaszom a fentiekre - nyilván a saját autodidakta szintemen - az az hogy a világ materiális és spirituális rendszerben egyszerre van jelen, amelyek párhuzamosak egymásra... a materiális vetület adja a determinált kauzalitást, amely tartalmazza a fizikai törvényeket is... és akár a biokémiai gondolati determinizmust is... (mármint, h minden gondolatunk és érzésünk már eleve elrendeltetett a nagy bumm pillanatában és azóta a fizika törvényeinek engedelmeskedve haladnak a részecskék és mi csupán mint observer szemléljük az állandósult változást) vagyis a rendet...

...ezzel párhuzamosan létezik a spirituális világ, ami adja a kivételt a fentiekre... és amelyben a gondolat teremt... a fantázia irányt ad... az akaraterő pedig erőt... és ez adja a szabad akaratot, miután az ember ráeszmél a "gondolatainak rabságára" tudja azokat feloldani... (ezzel is lehet vitatkozni, h vagy csak azt hiszi, h feloldja... miközben az is elrendelt operáció :) )

...ah pedig hegel és kant is ordítóan idekívánkozna... :)) ...dee tényleg bocsi... ez már több, mint off :D

Maximista vagyok 2019.01.02. 14:08:02

@Franky4finger: az igen :D dobsz egy linket? meglesem az eseményeket, mára még úgy sem elég a zinternetből.

Franky4finger 2019.01.02. 14:21:38

@Maximista vagyok: telefonon nem tudom megoldani, de feltűnik minden lányáról szóló cikkben. Felraktam valami kamu, vipzone hírt miszerint leszbi a lánya...

moletty 2019.01.02. 14:22:54

OFF: Kérdeznék valamit : Az "ÉSZBONTOK viasat3" -ban szerintetek tényleg annyira hülyék a válaszadók vagy csak pénzért mutatják ?
Tegnap vót egy ilyen : "A magyar egy holt nyelv! Igaz?"
a csaj : Én úgy tudtam szláv vagy mi
másik : Dehogy szláv ! Holt nyelv , mert minden másiktól nagyon különbözik :D :D

Franky4finger 2019.01.02. 14:23:01

@Franky4finger: mellényomtam valaki felraktam a cikket.

moletty 2019.01.02. 14:24:22

@fujimo: "kant is ordítóan idekívánkozna..." mármint VVV radicsot ? :D :D

Franky4finger 2019.01.02. 14:24:26

@Franky4finger: basszus ez a telefon. Szóval nem én raktam fel

moletty 2019.01.02. 14:25:05

@Franky4finger: Mi van ? most ki rakott fel mit ? Te ? Vagy az anyja ?

Maximista vagyok 2019.01.02. 14:25:20

@moletty: én szeretném azt hinni hogy ennyire sötétek nincsenek, aztán minden nap este tízkor rájövök, hogy de.

fujimo 2019.01.02. 14:29:37

@moletty: néztem egy darabig, mire lefejeltem az asztalt... :D :D

Franky4finger 2019.01.02. 14:31:25

@moletty: valaki a csoportban. Nem én, csak telefonom szívat. A kedves mama ott (is) megjelent, és perrel fenyegetőzik. Rám is berágott mert véleményeztem, hogy inkább abba fektetett volna energiát, hogy a lányát lebeszéli a szereplésről, mint nethuszárkodik.

Maximista vagyok 2019.01.02. 14:33:42

@Franky4finger: tehát akkor a mama is kisegítőt végzett, értem. nem baj, majd a 36 gurigából valahogyan megoldják a csokibontás problémáját, vagy felvesznek erre a feladatra valakit.

moletty 2019.01.02. 14:36:34

@Maximista vagyok: Szóval Ti sem tudjátok pontosan :)

Ay Mama, Que paso 2019.01.02. 14:38:34

@Franky4finger: ez hol van?
ahol a mama megjelent?

Maximista vagyok 2019.01.02. 14:38:56

@moletty: meglestem pár részt anno, nem akartam elhinni ami ott megy

Franky4finger 2019.01.02. 14:39:04

@Maximista vagyok: azt nem tudom, de szerintem többet árt a lányának ha az FB-n tovább agárkodik.

Franky4finger 2019.01.02. 14:42:29

@Ay Mama, Que paso: FB - való világ legnagyobb csoport- Reni Wolf megosztása. Egy állítólagos leszbi barátnő beszámolója. De más cikkekhez is ír ha bántják a lányát, vagy mostmár a csillámfaszlámát is.

Maximista vagyok 2019.01.02. 14:48:34

@Franky4finger: mire számított a mama de tényleg? :D ez ezzel jár, arról nem tehetünk, hogy Bükkfürdőre nem ment ki a hír, hogy bizony lesz itt szopóág része is a dolognak.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 14:53:20

@Maximista vagyok: nem szeretem ezt mondani, mert nem tartom alapvetően igaznak, de: nézd meg az anyját...

Franky4finger 2019.01.02. 14:57:14

@Maximista vagyok: Ha megnyeri Süsü, a pénz elfog menni ügyvédekre. Èn a helyében nem szerepelnék, de nem is olvasnám a cikkeket. A cikk kitér arra is hogy erősen BB Évi 2 lesz.

,, 2019.01.02. 15:00:38

@Franky4finger: ha megnyeri a pereket a mama, akkor még kereshet is rajta.

Maximista vagyok 2019.01.02. 15:00:50

@Franky4finger: Ne menjünk bele feltételezésekbe szerintem, nincs itt HA, ezt megnyeretik vele. Aztán hogy mi lesz utána, pont leszarja majd mindenki. Vagyis én a magam részéről nagyon magasról.

,, 2019.01.02. 15:01:09

vagyis Zsu, nem a mama.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 15:05:20

@Maximista vagyok: nem esett messza az alma a fájától

Ay Mama, Que paso 2019.01.02. 15:06:35

@Maximista vagyok: nem szarja le mindenki mert a brand tönkremegy ha a győztes beleőrül

@Franky4finger: bár idetalálna, lehet tud kedvezményes jegyet a fürdőbe
vagy egy hátsó bejáratot

Angora Cardi 2019.01.02. 15:06:45

Valaki már azt is bedobta, h Zsu Anikó unokatestvére.

fujimo 2019.01.02. 15:09:33

@Maximista vagyok: most mé' kell elrontani a másnaposságom másnaposságát... ? :D

...nem lehetne találni valami kevésbé tenyérbe mászó alkatú arcot? ...az "imént" dávid, most meg ez az agyilag zéró... nem kell, hogy csoda lény legyen, de ne okozzon már olyan csalódást a végjáték.. :) :/

Angora Cardi 2019.01.02. 15:13:04

@úgymond olvasó mmkk: nyilván kamu de mármindent kitalálnak, zsu anyuka meg mindenre ugrik és kikéri magának

Angora Cardi 2019.01.02. 15:14:11

@Angora Cardi: azt hozzáteszem, hogy sok válaszában a kedves mama is sértegeti a beszólogatókat

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 15:14:44

@Angora Cardi: a kedves mamának egy ménesnyi lovat kívánok :D

Ay Mama, Que paso 2019.01.02. 15:18:08

@Angora Cardi: nem ő kezdte és az elég érv Bükfürdőn, ahol a Talio elv van a törvénykönyvek helyett
egyébként is! ő csak a lányát védi, ez az anyukák dolga

hereverő heverő 2019.01.02. 15:25:44

Ki tudja, lehet, hogy már regisztrált ide is egy nicket, annyira sokan védik gőzerővel a Süsüt...
Tisztelt Rozi mama, a lánya tényleg leszbikus? Láttam én már, látszott rajta a vetkőzős műsorban is, mert így csak a leszbikusok veszik le a bugyit! Én már csak tudom, én is az vagyok, és moletty is, bevennénk Zsuzsikát harmadiknak! Tessen má válaszolni!

bElannaTorres 2019.01.02. 15:28:38

@Angora Cardi: úgy látszik vannak páran akiknek fáj, hogy talán lány kapná most a pénzt. Nem olvastam ezeket, de tényleg milyen aljasnak kell lenni hogy kamukat terjesszenek. Anyukája meg nyilván nem viseli jól, erre a gyűlöletre ami egyesekből kijön nem számított. Zsu azért van ennyire támadva, mert esélyes, egyébként nála sokkal megosztóbb játékosok vannak bent , ő csak fura.

Nem vagyok Zsunak sem a rokona, ha valakinek ennyire fura hogy nem ugyanazoknak drukkolunk. Nekem roli nem szimpatikus, Hunort meg úgy ítélem meg amilyen vélemény lenne róla ha nő lenne.

hereverő heverő 2019.01.02. 15:32:59

@bElannaTorres: baromira érdektelen ez esetben, ki esélyes. Zsuzsu szerintem amúgy is kiesélyes, bár abszolut nem bánnam ha nő nyerne, akár ő is. Szerintem nem az esélyek miatt találták meg, hanem mert az ordibálással elvesztete az ostoba együgyű de jóakaró lány imidzset.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 15:35:51

kövezzetek meg, de engem igazából kurvára hidegen hagy, hogy hímnemű avagy nőnemű egyed nyeri-e a végén a 36 millát. nem leszek büszkébb attól, ha egy nő nyeri.

ibsen 2019.01.02. 15:36:08

Sziasztok!

Látom balhé van, vagy már össze is verekedtek páran?:-)

bElannaTorres 2019.01.02. 15:37:29

@hereverő heverő: néztem, de alig ordított, tényleg mondjuk csoki mennyit? És ő megnyerhette volna. Zsunal sokaknak elég egy rossz mondat már indul a mocskolás. Roli is ordibált azon a rekedt hangján még többször is. Neki biztos szabad.
Szerintem az esélyek miatt van megtalalva, reni sokkal többet ordibál, meg vivi is. Adri és greg is szokott. Roli bárkivel kibaszna a kis kedves, Hunor meg csak a nőkre mászik rá ezen kívül meg unja magát.

Angora Cardi 2019.01.02. 15:38:16

@Ay Mama, Que paso: védje persze
@bElannaTorres: Nem hiszem hogy az a gond, hogy lány kapná a pénzt, nem mindenkinek elfogadott Zsu viselkedése sem ahogy te írod, neked Roli nem szimp, másnak Zsu.

A kamu hírek terjesztés érdekes nem is tudom láttam-e már ilyet, biztos volt, de itt egyre jobban elharapóznak az indulatok.

Maximista vagyok 2019.01.02. 15:38:43

@úgymond olvasó mmkk: pedig olcsóbb lesz a kenyér és a korrupció is eltűnik hazánkból. ezért is fontos, hogy milyen nemű nyeri.

Ay Mama, Que paso 2019.01.02. 15:39:00

@Angora Cardi: fitt hét van. mért ne ugráljon

bElannaTorres 2019.01.02. 15:41:24

@Angora Cardi: roliról vagy a fiúkról nem nagyon vannak kamu hírek.
Csak az lesz a baj, már nem is tudom másképp látni.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 15:41:34

@hereverő heverő: :)

@Maximista vagyok: nem szeretem a kenyeret, és amíg engem nem akar senki megkorrumpálni, addig az sem érdekel :D

@Angora Cardi: de édes vagy :D

hereverő heverő 2019.01.02. 15:42:09

@bElannaTorres: nézd végig G1G kijelelése utáni fél órát az 58-as öfiben. Ebben az esetben tök irreleváns ki mit NEM csinál odabenn, csak az hogy mit IGEN. És az is mindegy ki kit kedvel. Szerintem...

Angora Cardi 2019.01.02. 15:43:36

@úgymond olvasó mmkk: lekváros vattacuki
@bElannaTorres: nem verték ki még annyira a biztosítékot ezek szerint, hogy kamu híreket terjesszenek róluk.

Maximista vagyok 2019.01.02. 15:44:05

Olyat nem lehetne hogy még a héten odaadják Zsunak a 36 gurigát és kezdjünk egy újat más barmokkal?

Angora Cardi 2019.01.02. 15:44:32

@bElannaTorres: Van sapka nincs sapka lesz itt akárki nyer.

bElannaTorres 2019.01.02. 15:45:34

@úgymond olvasó mmkk: hat csak van abban valami hogy sose nyerhet lány, én sem leszek büszkébb, nem erről van szó, hanem arról hogy rosszabbnak látják a lányokat. Taktika náluk szarkeveres, szex , vagy szexi tánc kurváskodás, felkapja a vizet kiabál akkor meg nyolckeres, mégha amúgy igaza is lenne .
De ezeket a fiúk is csinálják

ibsen 2019.01.02. 15:45:38

@oh..my...: Jó nagy baromságot írtál. Mindenki úgy játszik ahogy akar. Van aki szimpatikusabb és van aki kevésbé.

Maximista vagyok 2019.01.02. 15:46:34

@úgymond olvasó mmkk: semmi értelme nem lenne, első estén kizárnának.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 15:49:35

@bElannaTorres:

Az a Hunor szerencséje hogy nem kiabált senkivel, különben ő lenne a Vivi faszi verziója.....kis túlzással :)
Ha Roli csaj lenne már rég kirakták volna, mert szobanövény.

Lacika él végre, mondhatni jobban tolja mint Rolika :)

bElannaTorres 2019.01.02. 15:49:46

@Angora Cardi: annyira Zsuzsi se amúgy, komolyan. Fura egy lány, de ez a gyűlölet túlzás. Mondjuk az is lehet, hogy az álhíreket olyanok terjesztik akiknek érdeke fűződik hozzá, pl valamelyik másik játékos rokona :)

Angora Cardi 2019.01.02. 15:52:32

@szociál: kapsz egy szaloncukit
@bElannaTorres: egyik sem százas bent és egyik sem lesz 100% közönségkedvenc, ez van, ezt kaptuk
Mondasz valamit hogy az ellentábor terjeszti az álhíreket. Vagy csak simán unatkoznak egyesek. Fene tudja.

ibsen 2019.01.02. 15:53:33

@bElannaTorres: A szavazók nagyrésze nő és a ők a pasikat szeretnék nyertesnek legyen az reality, kornyika verseny stb. Ez van. Lehet tenni ellene de nem az a megoldás hogy mindegy cak nő nyerjen mert különben is már metoo van meg a többi. Nem a neme a fontos. Viki harmadik lett úgy hogy sokan utálták és párbaj nélkül ment a döntőbe. VV Anikó majdnem megnyerte a játékot a 2-es vagy 3-as szériában.

fujimo 2019.01.02. 15:54:56

@bElannaTorres: csoki és zsu is esélyes... és csoki is ugyanúgy esélyes... mégis csokit sokkal gázabbnak tartom... ahogy csokinál greget is... mivel ezek lépcsőzetesen magasabb tudatossággal gyökerek egymásnál...

...zsu-nál engem az ajnározás "motivál"... minél inkább egy kedves kis bárgyú teremtésnek festik le... annál inkább érzem szükségesnek visszarántani a mérleg nyelvét középre, hogy azért ez a butaság végtelenül idegesítő és gyerekes is... amit nem vitatok, h lehet szeretni, de azért nah... kezeljük helyén... ő nem csak fura... ill amennyiben ebben benne foglaltatik a sértődékeny, méltatlankodó és a gyerekek minden egyéb negatív karakterisztikus jellemzőjét is, akkor rendben... :))

...nem tudom mások hogy vannak ezzel, nálam valahogy így alakul... semmi köze az esélyekhez... pláne a neméhez... :)

zsu amúgy messze többet ordított, minr a roli... aki szintén nem tökéletes... :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 15:57:22

@úgymond olvasó mmkk:

hogyvoltosok között kellene szétosztani a lóvét, az lenne a korrekt.
36 misit ha nem is , mert nem vagyunk bezárva, de fejenként fél millát simán szétoszthatnának, ami az én részem 2 misi lenne, így testvéries :P

fujimo 2019.01.02. 16:00:56

@bElannaTorres: ez mondjuk teljesen jogos... bár ez sztem társadalmi konvenció... nem tudom mitől lehet... tippjeim vannak...

...végtelenül konyhanyelven... a férfi az attacker... nekik kell megszerezni a nőt... és a nő a defender... nekik kell rendíthetetlennek lenniük... innen valószínű, hogy offenzívabbnak neveljük a fiúkat és defenzívebbnek a lányokat...

...a támadó jellegű operációknál meg hullik a forgács is, ha eredményt akarunk... a védekezőnél pedig az a legjobb stratégia, ha nem hagysz magadon támadható felületet...

...nagyon primkó... de valahol a zár - kulcs metafora él ezek szerint a társadalmunkban... az a kulcs, amelyik sok zárat nyit... az egy jó kulcs... ellenben az a zár, amelyiket sok kulcs nyit, az egy szar zár...

...talán... tippelek... mindenesetre tényleg úgy van, ahogy írod...

Maximista vagyok 2019.01.02. 16:01:28

@szociál: én Ancsát kérem pár órára (lehet 15 perc is elég és abban már benne van egy cigi utána), a pénzzel azt csináltok amit akartok :D

fujimo 2019.01.02. 16:02:45

@szociál: még aggódom... az első néhány mondata anno domini lacikának nagyon esetlen és indokolatlan kekeckedésnek tűnt... de most tényleg ő a leginkább normális... (az amúgy mi? ...egy statisztikai közép? ...egyszer úgy találkoznék egy "normális" emberrel...) ...vagy csak ő járatta le eddig legkevésbé magát... :)

bElannaTorres 2019.01.02. 16:06:25

@szociál: ez igaz :)
rolit már nagyon rég kétszínűnek és szarkeverőnek mondaná mindenki, meg irigynek és kárörvendőnek.
@ibsen: nem a neme fontos, de mindig fiú nyer, mint a gazdag gyerek a survivort, közben egyik legrosszabb játékos volt csak a szerencse mindig mellé állt, gondolom, hogy a nézőknek kedvezzenek.
@fujimo: Rolinak nincs olyan éles hangja. De tény hogy a három fiú csendesebb, de attól még nem jobbak. Zsunal meg a mérleget a hogyvolton nem kell billegtetni, mivel a legtöbben utálják, mikozben anusszal nem volt ennyi bajuk.
Ezért is írtam a múltkor, hogy láttam amikor éden Milan rugdosta a barátnőjét az utcán, ő is milyen kedvelt fiú volt még egyszer talán sírt is a játékban. Krisztián meg radics tényleg megérdemelte a kritikát, ahhoz képest a fura Zsuzsi sokkal többet kap.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 16:08:28

@Maximista vagyok:
Anikó tiéd lehet.
Lestoppolom Pukast, csak jó valamire.

@fujimo:
Lacika végre levegőhöz jutott.

Maximista vagyok 2019.01.02. 16:09:33

@szociál: minek neked a Peti, össze fogja törni a berendezést otthon :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 16:09:55

@bElannaTorres:

Első naptól tudta Dávid hogy ő nyeri, végig csak mosolygott a tattikus fejével.

fujimo 2019.01.02. 16:11:57

@bElannaTorres: ...milyen szepontból nem jobbak? ...kevésbé idegesítőek, tudatosabbak, nem veszik magukat olyan szinten komolyan és lényegesen több élettapasztalat süt róluk... nem ülnek fel apróságoknak, fejlettebb humoruk van... ilyen szempontból - számomra - jobbak... :))

...billegtetek, ilyen vagyok... vigy'é ki... :D (...elnézést :D) ...szóval lehet nem kell... de csak nem tilos... :))

...am sztem kapott radics és ánusz is igen keményet itt... joggal... és az közelébe nincs a zuzu féle leírásnak... :) ...bár bevallom ezt nem tudom miben mérjük... kilóra vagy karakterláncra... :D

...milánra csak halványan emlékszem... öö ilyen féltuja volt talán...

ibsen 2019.01.02. 16:13:14

@bElannaTorres: Több vagány csajt az ilyen műsorokba akik nem a női negatív sztereotípiákat erősítik és akkor kiderül.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.02. 16:14:58

@szociál: peti nyáron jó szunyogot hessegetni!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.02. 16:21:13

@bElannaTorres: Zsu egyedi, de ha valaki jót akar neki és a Rúdlénynek, nem adja oda nekik a 36 millát. Szerencsétlenek úgy járnának, mint BB Évi... azt meg embernek nem kívánom. (mindamellett ha eljutnak a döntőig, nagy gratula nekik).

A srácok... nem tudom, hogy jók-e... az az igazság, hogy még Soma is többet, jobbat produkált. Ha Csoki nem hülye, ő vitte volna a 36 millát.

De elcseszte ... ha azonnal bocsánatot kért meg esedezik akkor nem vágják ki, az az egó 36 milliót szerintem nem ért meg...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.02. 16:22:55

@Maximista vagyok:
:))
Nadal a porcelanboltban :)

@Hedo a nokedli szaggató:
:)
Vagy ventilátor helyett.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.02. 16:25:00

Én azért nem Gregre raktam az x-emet, ha kihívja Renit esküszöm őrá szavazok

bElannaTorres 2019.01.02. 16:26:26

@fujimo: Hunor rámegy az összes nőre, de csak a test kell neki, neki mindegy csak simogassa valaki a hátát, közben adrival is szemét, most Vivire mászik rá, pedig Ánusz mögé állt be, őt támogatta. Ösztönösen tűnik, csak flegmatikus ezért nem fog kiabálni, vagy idegeskedni. Roli meg átver mindenkit a saját érdekeit nézve, ez a játék nemcsak taktikai, itt az is számít milyen embernek látják a szavazók.
@ibsen: nem tudom, mindenkiben megkeresik a rosszat, mindegy lenne,de kezdetnek nem rossz, ha van bent vivi féle csak fiúkkal barátkozó, nőkkel veszekedős tipikus műnő, akkor lehetett volna bent okos lány is.
@szociál: igen, hiába is mondanak utólag bármit, az előre el volt döntve

bElannaTorres 2019.01.02. 16:31:28

@Brigante: bb évi skizofrén volt , nem jó az összehasonlítás, Zsuzsi egy merevebb, szabálykövető ember, aki naiv, de nincs egyedül az életben vannak szülei, testvére. Nem lenne rossz helyen nála a pénz. Az ismertséget egy darabig meg már így is megkapta. Azon se változtatna hogy pénz lenne mellé

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.02. 16:37:56

@bElannaTorres:

Én kedvelem Zsu-t. Megérdemelné, hogy végre egy nő és ő nyerjen, a másik három és fél hölgy annyira nem jön be nekem.

A sárcokból, hiányzik nekem valami. Hármójukból lehetne egy jó figurát csinálni.

fujimo 2019.01.02. 16:40:17

@bElannaTorres: igen, most változott meg hunor nagyon az utóbbi időkben... lett ténylegesen a villa legnagyobb ribije... de ez nálam a fentiekkel nem feltétlenül függ össze, mond azoknak ellent... vagyis lehet ribi úgy, h kevésbé idegesítő és lehet ettől még jobb humora... és bár ez az új ösztönviselkedés csorbítja hunor esetéeb... mégis sokkal tudatosabb így is a 3 a többiekhez képest... (am engem viviben sem különösen a ribisége zavar... sokkal inkább a a gettó picsasága, ami végtelenül idegesítő :) ) :))

...ráadásul a másik két srác többször jelezte, h ez így gáz és cink és nem kéne magát kiqrnia a villából... és bár tényleg flegma, azért az erával - adrival történő beszélgetések során inkább azt érzem, h a kekeckedések nem érik el azt a szintet, amit felvehetne... hülyeségeket minek is venne... nem azért nem hisztizik, mert általában nem érdekli a környezete... krisztián... nahh aaaaaz flegma... :))

...roli-nál jogos, hogy mindenkit "átver"... bár nem gondolom, h a "haverokat" úgy, ahogy a többi kezeltet... ill. sztem egyiknek sincs illúziója, hogy ezt 3-an is meg lehet nyerni... vagyis mindenki tudja, h a vége a "party attack"-ként ismert szerepjátékos jelenség... ahogy általában az ilyen szövetséges mókáknál.. finoman vagy kevésbé az részletkérdés... :)

...és ebben szerintem is az a lényeg, amit már pedzegettek néhányan, hogy a nézőket is hülyére akarják-e venni... vagy csak a társakat... (ez nem azt jelenti, h esetlegesen ne akarnának nyerőnek látszani... de nem hazudnak az arcunkba) ...a riportban pedig roli tökre őszintének tűnően szokott nyilatkozni arról, h mit hogyan gondol... :) (ez egyébként még féregdávidban is szimpatikus volt az elején... egy darabig)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.02. 16:56:19

@szociál: ha neked jó, akkor nekem is jó, mert olyan önzetlen lány vagyok :P

Sanda.Ipse 2019.01.02. 17:51:03

@bElannaTorres:
Zsuzsuval kapcsolatban írod: "Nem lenne rossz helyen nála a pénz."
Ezt az érvelést nem értem. Van valaki a bentiek közül, akinél rossz helyen lenne a pénz? Szociális alapon kéne szavaznunk, vagy mi?

bElannaTorres 2019.01.02. 18:16:18

@Sanda.Ipse: ez egy válasz volt a fentire, ahol Brigante írta, hogy nem kéne neki adni a pénzt. Mert ezzel is többen jönnek, pont hogy én nem értem. A bentiek közül mindenkinek szüksége van a pénzre.

@fujimo: hunor már az elején is hozta ezt a hideg, eszem-nőzök-alszok stílust, picit ésszel játszana nyerő lehetne, mert nagy előnye az is hogy jóképű, meg hogy konfliktuskerülő.

fujimo 2019.01.02. 18:18:42

hidegnek hideg volt... azzal semmi para nincs... az eszem alszommal sincs... és ahogy az elején csajozgatott, az sem volt vészes... illetve nem volt komolyan vehető... úgy utólag azért tényleg más fénytörésben látható már... :) :/

...mindenesetre neki egy pillanatig sem adtam volna... pont a nyálgép karaktere miatt... :))

Sanda.Ipse 2019.01.02. 18:31:36

@bElannaTorres:
Értem. Bocsi, annyit nem olvastam vissza:)

Sanda.Ipse 2019.01.02. 18:34:04

@fujimo:
Hunorral az a gond, hogy felsőbbrendűnek próbálja beállítani magát a többi villalakóhoz képest. Holott az önmagában minősít, hogy valaki egy ilyen műsorba jelentkezik:)

fujimo 2019.01.02. 18:37:29

@Sanda.Ipse: igen, van ilyen érzésem nekem is... bár abban igazat adtam neki, h olyan baromságokkal, amikkel betalálták... hülye lett volna leállni szüttyögni... (eránák vmikor a szaunában nagyon szépen kifejtette ezt) :))

Sanda.Ipse 2019.01.02. 18:41:39

@fujimo: az nekem is tetszik, hogy a fiúk többnyire ignorálják a provokációkat, idióta produkciókat meg nem gyártanak.

Sanda.Ipse 2019.01.02. 18:53:08

@fujimo:
Rolinak ezt a képességét kellett volna többször használnia:
rtl.hu/rtl2/valovilag/reni-roli-era-radics-vv9

Costanza 2019.01.02. 20:03:58

@fujimo:

ha tulertekelnem magam, elsokorben nem kinoznam magam itt. khm.

mézescsók 2019.01.02. 20:38:28

@Franky4finger: Még a délutáni hsz-dre válasz (hadd ne keressem vissza): nem vagyok fenn a FB-n, így ezekről az infókról (ki mellett hogyan szállt be a családja, stb.) nem nagyon tudok.
Tapasztalatom szerint az anyukák FB-n vagy más fórumokon való ámokfutása inkább ártani szokott. Ami jelen esetben a kedvemre való, mert Zsuzsu nagyon-nagyon nem szimpi nekem.

fujimo 2019.01.02. 21:00:39

@Costanza: ...és láthatóan mégis... :D ...am túl kevés, túl későn... :) ...mindensetre jó reggelt... :)

Costanza 2019.01.02. 22:09:39

@fujimo: hat istenem sokat kellett aludni ennyi unnep utan.
kuldok neked nyugis zenet, megtisztitjuk a csokraidat az uj evre.
www.youtube.com/watch?v=tHwP_eAFeDg

Butterske 2019.01.02. 22:21:55

@Brigante:
"De elcseszte ... ha azonnal bocsánatot kért meg esedezik akkor nem vágják ki, az az egó 36 milliót szerintem nem ért meg..."
Ez, biztos nem igaz. Annak idején Zsu egy narancsért kivágták, pedig elkerülte Olivért. Itt meg egy éles tárgy konkrétan a szeme mellett csapódott. Tuti mindképp kizárás, lett volna.

Egyébként valaki mondja el, Vivi mégis mire számít játék utánra? Hunor rendőrök között elfér, még talán menőnek is tartják a kreténibb társaság.

fujimo 2019.01.02. 23:34:36

@Costanza: úú, igazán lekötelezel... ám csak semmi perverzió... :)

...mindensetre a manahálót jól látom, csakráim nyitottak, aurám fényes... de azért köszönöm, ohmmmmm... ,)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.03. 09:45:15

@Butterske: van igazság a szavaidban...

Vivi szerintem pokoli rossz irányba megy (mint ember) pedig van benne jóság... néha lehet látni, de az amit mutat magából az problémás...

Hunornak meg van a saját élete, ziher, hogy ő ugyan úgy fogja élni az életét, mint ahogy bejött...

KapitányG 2019.01.03. 11:22:03

@Butterske: "Kizárták a Való Világ 4-ből a bombanő kategóriában bejutott Zsuzsit, akit addig idegesített egy lakótársa, Olivér, hogy előbb narancsokkal dobálta meg, majd folyamatos káromkodás közben meglökte, és egy palackot is hozzávágott."
www.origo.hu/teve/20101220-agresszio-miatt-kizartak-egy-jatekost-a-valo-vilagbol.html
"...képtelen volt türtőztetni magát és iszonyatos ordibálás közepette megdobálta naranccsal Olivért. A Villalakók persze próbálták leállítani a két felet, több kevesebb sikerrel, de Zsuzsi képtelen volt lenyugodni. Vitájuknak végül akkor szakadt vége, amikor tiszta erőből egy teli üdítős palackot vágott Olivér felé, ami ráadásul majdnem Kristófot találta el."
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/elkepeszto-dontes-kiraktak-zsuzsit-a-villabol/sj7zvc6

Hiába, no, koptatja az idő az emlékeket...

Dauda András 2019.01.04. 20:24:27

@ibsen: A balfasz Greg se jobb. A suttyó Reniről nem is beszélve!

Dauda András 2019.01.04. 20:25:09

@KapitányG: VV4 Zsuzsi ócska cigányribi volt. Smink nélkül menekülni kell az ilyenektől.

KapitányG 2019.01.04. 21:02:37

@Dauda András: Most nem erről van szó, hanem arról, hogy tényleg "egy narancsért" vágták-e ki, ahogy @Butterske állítja.
süti beállítások módosítása