Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x76 - Keljfeljancsi

2018. március 04. 10:00 - BBrigusz

Nagy a dráma, Jancsika egy low-budget Vészhelyzetbe-jelenetben a hordágyon, Márk lohol utána a kórházi folyósón. Az Egy rém rendes család Budapesten megvan? Kicsit olyan ez. Ugyanannyira hiteles legalábbis. Kornéléknál közben nagy az ünneplés, eljegyzés volt hurrá, mégpedig Kornélanyu eljegyzési gyűrűjével. Indulás a villába, költözködés lesz itt máma. Hajni és Karola érkezik a kórházba, Márk sem tudja még, hogy mizu van.
1.jpg

Tovább
komment

Jesse Pinkman visszatérhet a tévébe

2018. március 03. 13:00 - sixx

3d53dcbfd202e15450b1a52722857727--jesse-pinkman-aaron-paul.jpg 

Jesse Pinkman karakterét a Breaking Bad első évadának harmadik része után ki akartéák írni a sorozatból, merte eredetileg csak annyi szerepe lett volna, hogy elindítsa Waltert a lejtőn, megmutassa neki a metamfetamin kotyvasztás rejtelmeit és kalap. Aztán Aaron Paul az első forgatási napon úgy odatette magát, és olyan jól kijött Bryan Cranstonnel, hogy az alkotók rohamléptekben átírták a könyveket, és Jessevel hosszú távon számoltak.

Tovább
komment

Oltári csajok 1x74 - Jellemhibák

2018. március 02. 16:38 - BBrigusz

Folytatódik a családi idill Márkéknál, amit Bianca Cével érkezése szakít félbe. Angéla érthető módon jobbnak látja elhúzni. Piros is azzal traktálja Hajnit, hogy ideje kibékülnie Karolával, mert a bula-anyu harcban mindig az anyuk nyernek, lásd az ő példáját Kornéllal. Angéla összefut a sebeit nyalogató Gusztival a Büróban, és biztosítja támogatásról, majd ő megmondja a huginak a tutit. Jancsika unszolására Hajni belemegy, hogy kibéküljön Karolával. Furulyás számon kéri Angélát, a Márkos jelenetek miatt, balhé, csá.

1.jpg

Tovább
komment

Oltári csajok 1x73 - Két titkolózó dühös lamantin

2018. március 02. 14:00 - BBrigusz

Kis időbeli ugrás, egy héttel később járunk, úgy tűnik, csak így sikerül valamelyest felpörgetni az eseményeket. Furulyás Szilviának dicsekszik, hogy minden prímán halad a kis körömlakkjával, úgyhogy hiába is töri magát a nagyasszony, ezt beszívta. Sejtek valamiféle revansot azért Szilvia részéről, ezt a nő bosszúszomjas tekintete is igazolja, részemről meg a sok éves telenovella-nézéssel eltöltött tapasztalat. ( A Vad Angyal szerintem mindenre felkészített, kár, hogy arról nincs hogyvolt). Jani legnagyobb bánatára Karola és Hajni még mindig mosolyszünetet tart, Noémit pedig az aggasztja, hogy elfogyott a szájfénye. Nehéz is az élet 10 évesen. Kornélt aggasztja, hogy nem tud semmit Csipkéről, még szerencse, hogy a drága anyukája kézben tartja a dolgokat.
1.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 8783-8792. rész

2018. március 02. 12:00 - Gillotte

Ádifiú teljesen odavan, amiért mehet Óceániába fotózni. Ja, otthon csak szenved, alig tud megélni a fotózásból, de akkora ász, hogy hívják a világ túlsó felére fotózni. Engem is hívtak ám a Time Magazinhoz, mert annyira jól nyomom a Hogyvoltot! Gizi amikor hazaérnek már gratulálna a gyerek örökbefogadáshoz, de Gigi int neki, hogy máshogy alakult, ne tegye. Gizi alkalom adtán előveszi Gigit, hogy tán meg kéne mondani Ádámnak, hogy apa lesz. Gigi persze közben Hedvignek is kamuzik, hogy ó persze, minden rendben, Ádám nagyon örül. Sajnos továbbra sincs alkalom színt vallani, mert Ádámnak azzonnalvást Bécsbe kell rohannia egy meetingre erről az Óceániás útról. A mai világban nyilván nem lehet Skypeon lebonyolítani az ilyesmit.

bk_feb19_23_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Oltári csajok 1x72 - A megmagyarázhatatlan valami

2018. március 02. 10:00 - BBrigusz

Bianca Cével elégedetten támolyog ki Márk szobájából az éjszaka közepén, majd gyorsan közli is Noémivel, hogy Márkkal ismét együtt vannak, sőt, a házasság is esélyes. Ahhha. Guszti lelkes a randi után, Piros kevésbé, inkább gyorsan hazazavarja a fiúcskát, majd csatlakozik Hajnihoz a fürdőszobai rituáléban. Angéla jön, és elmeséli az üres számla esetét, de hát igazából két görögdinnyéhez is beszélhetne, éppen ugyanannyi értelmes hozzászólást kapna, hamar fel is adja a beszélgetést.
1.jpg

Tovább
komment

Marvel's The Punisher 1x10-Virtue of the vicious

2018. március 02. 09:00 - Cserjés Pimpó

"Szállj, szállj, szállj fel magasra. Dalom, hódítsd meg most a kék eget." Na ezt tutira nem érzi a két papagáj amikor Szőke srác kipakolta őket az ablakba. Ez kb. annyira életszerű, hogy a két kis állat kiszáll a komfortos kuckójából, mint hogy az én kanapészörny ölebemből kinti kutya lenne. Őt sem lehet kimozdítani az XXL-es méretű kutyaágyából. A mihez tartás végett a kutya M-es méretű, dehát kell a hely, hogy ki tudja nyújtani a lábát. Ennek előzményeként látjuk, hogy Lewis beindul. Lelő egy néger muksót, aztán észreveszi a kis madárkákat a kalitkában. Gyorsan ki is rakja őket az ablakba, nyitott kalitkaajtóval. Hátha elröppennek. Most ilyen rész lesz. Csapongunk az idősíkok között.vlcsnap-2018-02-26-08h27m09s841.png

Tovább
komment

Babilon Berlin 2x02 – Egyszerre édes és száraz

2018. március 02. 09:00 - szde

Az első nagyjából 2 percben azt hittem, belecsöppentem valami musicalbe, Helga és Gereon álomvilágába, ahol égő serpenyők között gyerekmentes életben dalolásznak és táncolnak (innen üzenem a sorozat készítőinek, hogy ne erőltessék Volker Bruch komplikált mozgásformáit, mert nem megy neki), de szerencsére kiderül, hogy Helga csak álmodta az egészet. Az ajtóban azonban a kellemetlen meglepetés és a valóság várja, mini Arno ugyanis szemtanúja anyu és nagybácsi romantikus együttébredésének. A reggeli sem telik el jobban, a gyerek ugyanis rájött, hogy Gereon be szokott bújni anyu takarója alá, amit nagypapának nem szabad elmondani, mert dühös lesz, és azt sem fogadja valami jól, amikor Helga közli vele, hogy az apját nem keresik tovább, meghalt. A kissrác – ahogy minden egyes gyerek, aki nem akarja elfogadni, hogy egy szerette meghalt – elutasítja ezt a feltételezést, és hazugnak nevezi a felnőtteket (ez speciel igaz rájuk).

vlcsnap-2018-01-31-15h52m47s595.png

Tovább
komment

Kevin Costner új westernsorozata hogyvoltíróért kiált

2018. március 01. 17:00 - sixx

Yellowstone címmel érkezik majd a Paramount Networkre (hogy nálunk hová, az egyelőre nem ismert, ha tippelni kellene, azt mondanám, HBO GO-ra) az a sorozat, amiben Kevin Costner megint magára veszi a westernbajuszt. A sorozat alkotógárdája egyébként nem semmi, az író-rendezője az Oscar-jelölt Taylor Sheridan (Hell or High Water, Sicario, Wind River), a szereplők között Coster mellett ott lesz Gil Birmingham, Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Dave Annable, Danny Huston, Josh Lucas, Jefferson White, Gretchen Mol, Jill Hennessey, Patrick St. Esprit, Ian Bohen, Heather Hemmons és Denim Richards is.

A sztori egy John Dutton (Costner) nevű farmerről szól, akinek van egy bazinagy farmja (az USA-ban a legnagyobb), és akit a spekulánsoktól az indién rezervátumokon keresztül az első amerikai nemzeti park alapítójáig mindenki baszogat. Korrupció, vér, veríték, könnyek, westerntémák halomban, nem mondhatjuk, hogy nem tűnik érdekesnek a Yellowstone. Bemutató júniusban.

komment
süti beállítások módosítása