Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x65 - Guantanamera

2018. február 18. 14:27 - BBrigusz

Kornélanyu szívózik kicsit Andrással, persze most már könnyen jár a szája. Kornélapu is befut végszóra, le van sokkolva csórikám, nem tudja elhinni, hogy Bandi ilyenre képes vót. Az az aktuális mese, hogy Csipke volt a hősies megmentő, Piros szóba sem kerül. Anyu és Béla közben esti progira készül, Angéla ismét feldobja a Viki-témát, csak hogy ne merüljön feledésbe a sztori.
Karola lelkes készülődését a randira Jancsika önsajnálata szakítja félbe, így Kálmán offolova van, anyucinak lelket kell ápolnia ugyanis. Kornélapu érzelgős elmélkedésbe kezd, - Hol rontottuk el?- teszi fel a költői kérdést Andrásnak, de még mielőtt megvalósulhatna az összeborulós kibékülés, Kornélanyu közbelép, emlékeztetve a férjét, hogy ez egy alkoholista csöves. Csipke is rátesz a hőzöngésre egy lapáttal, amikor megérkeznek végre a rendőrök. Gyors volt végülis… Ja nem, nem volt.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x63 - Most akkor Fehér az a Rózsa, vagy Csipke?!

2018. február 18. 10:27 - BBrigusz

-Szilvia szarba se’ vesz téged- folytatja Angéla Furulyás presszionálását. -Ha átállsz hozzám, visszakapod az órád. –Én nem olyan legény vagyok. –Ok, itt az órád, gyökér vagy, az is maradsz.
Bianka követeli a dalt, Márk részéről okés, csak a producer vagy tökömtudja ki/ atyaúristen /kiadós csávó is adja rá áldását. Gazdagék ablakát bedobják egy téglával.Tamara te vagy az? ( kis Válótársak átkötés, szép) Béla a téli álomból felébredve szembesül vele, hogy Anyu volt olyan cuki, hogy minden titkos top secret doksit odaadott Vikinek. Furulyás jön Szilviához professzionális szakmai beszélgetés céljából, de nem sok jóra számíthat: a nagyasszony leszerződött a konkurensével.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 8x16 - Aranyhuan és a nagy gubanc

2018. február 16. 15:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-02-16_13_59_08.png

Naszóval Parker már tényleg nagyon átballagna már az újabb vágatba, de a nagy költözés közben csak kiszúrja a szemét, hogy az eredetileg a salaknak ásott gödörben szügyig lehet gázolni az aranyban. Na, ez ám a meglepő fordulat. Így persze az a hülye helyzet állt elő, hogy a már szabadságra küldött embereket azonnal vissza kell rángatni, merthogy a talált aranyföld átmosásával az emberek nem kaptak több időt Mosátán áttelepítésére, szóval az amúgy sem egyszerű költöztetés és padkaépítésre 4 kemény nap van. Megy is az állandó jellegű csesztetés, de amíg a többiek szívnak, addig Parker is megszenved. Annyi a dolga, hogy 1,5 km-en keresztül tolatva elvontasson egy markolóval egy 600 ezer dolláros mosót. Közben kanyarok, emelkedők, szűk csatornák és egyebek nehezítik a manővert. Én meg néhe 2 méter hátra menettől és párhuzamos parkolástól is vért hugyozva zsolozsmázok a volán mögött, Parker meg... erre született úgy látszik. Minden a helyén, jöhet a heti mérleg. Rick igen szerény 97,8 unciával tud a Parker Egyház perselyéhez járulni, még szerencse, hogy az aranybolond egyház atyja, Parker az ülepítőben maradt föld 3 naapos átmosásával elég nagyot, 327,4 unciányi aranyrögöket gurított. Így már csak 700 uncia kell az 5000-hez. Plusz, ha az meglesz, akkor Hoffman még hozzá is csap egy százast, hisz ebben fogadtak.

Tovább
Szólj hozzá!

The Originals 4x12 – Voodoo Child

2018. február 16. 09:00 - A_Rézi

Vincent a spéci naplót felhasználva furcsa varázslatba fog. Egy másik síkra megy, egy kék színű helyre, ahol egy indiánsátorból csecsemősírás hallatszik. A régens a hang irányába indul, de nem jut messzire – hirtelen megint a valóságban találja magát, a saját varázskörében. „Vendégek” érkeznek, akik szándékuk szerint vissza akarják vinni a naplót a jogos tulajnak, a Sivárnak. Vincent nem adja harc nélkül: két követővel elbánik, a harmadik támadó viszont végül legyűri, és meglép az értékes könyvvel.

vlcsnap-2018-02-11-17h29m28s359.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Dark 1x02 - Hazugságok

2018. február 14. 13:00 - Rodnay Gan

Fakó és szürke képeken látjuk a fakó és szürke atomvárost, Windent, alig kilenc órával az előző rész történései, azaz Mikkel Nielsen eltűnése után. Miközben a rendőrség és az önkéntesek csatárláncba fejlődve éppen őt keresik, egy koszos képű, szakállas idegen érkezik a vidékre, nagy pakkokkal és kapucnis esőkabátban. Ő lenne az a csuklyás alak, akit már az első részben is láttunk, amint kijött a barlangból és/vagy megkínozta az eltűnt Eriket azzal, hogy nyolcvanas évekbeli pop-slágereket hallgattatott vele? Nem tudni, az viszont biztos, hogy sokat most nem csinál, mindösszesen felvesz a földről egy döglött kismadarat...Jonas pedig felriad ágyában, nem is csoda, hiszen a jobb füléből valami olajszerű, fekete dzsuva folyik kifelé, és újra megjelenik előtte a halott apja is, ugyanúgy, mint nem sokkal korábban, a barlangoknál, és most is ugyanaz a szurokszerű anyag lepi be, miközben a fia nevét emlegeti...Jonas pedig újra felriad ágyában, merthogy persze ez is csak egy álom volt. És akkor jöjjön a borongós Goodbye, azaz a főcím, ami ugyanolyan jó, mint elsőre.

201.jpg

Tovább
Címkék: dark
3 komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 11/2 - Oganga, the Giver and Taker of Life / Congo, January 1917

2018. február 14. 09:00 - Gabba

Az eredeti sugárzásban ez volt az 1x06 epizód, onnan folytatjuk, ahol a múltkor abbahagytuk: nyugdíjas akcióhősünk még mindig a kórházi váróban van, Jeffers doki lép oda hozzá, aki a sebesült kislányt is ellátta. Indy mutatja megdagadt lábát, alig tud ráállni, megcsípte egy méh. A kánya csípje meg, ezt jól kifogta, mondja a doki és nekilát a kezelésnek, közben arról beszél, mennyire frusztrálják az olyan esetek, mint a lövéstől megsebesült kislányé. Merthogy a rosszfiúk ugyanolyan kezelést kapnak, mint a véletlenül arra tévedt ártatlan áldozatok, és minden hónapban legalább egy tucat ilyen eset van. Indynek erről természetesen eszébe jut egy német orvosról szóló világháborús történet.

indiana11_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
8 komment

Válótársak 3x10 - Minden jó, ha finitó

2018. február 13. 15:00 - Dzsudibí

Előjátékban Buci és Zsófi ücsörögnek a konyhában, Buci feje már megint beverve, ennek ellenére láthatóan valaminek nagyon örül, huncutul, csillogó szemekkel mered Zsófira - Na? - kérdi mosolyogva a nőt - Gondolkodtam - mondja lassan Zsófi. - VÉGE - na de hogy akkor most Petibával, Bucival, vagy csak úgy ánblokk a sorozatnak, azt nem tudjuk meg, mert főcím. 

1.png

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása