Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Belevaló 9x55 - VendégEra és a Glitoriszk

2018. december 30. 18:55 - 6paw

Baukó Őrmester jelentkezik ma este, immár sokadjára, nem hittem volna, hogy valaha ezt leírom (és már most meg is bántam), de picit hiányzik a dementor. Rögvest tájékoztat minket, hogy Vivien elérte a vágósúlyt, jöhetnek a böllérek! De előbb VENDÉG, mégpedig Era. Hát ez csodás, megkapta a hajpakolást, bár úgy látom a balfelső 6-ost nem sikerült még pótolni, de legalább úgy is állítják be, hogy a néző láthassa.. Őrmester Éva egyből belekérdez, hogy hallja haláleset volt a családba, meséljen róla. (komolyan, ezt miért kell? Ráadásul így..). Era elmeséli.. nekem az az érzésem, hogy nem is ismerte igazából, de azért persze megrázta. Ugorjunk!ke_pernyo_foto_2018-12-30_15_46_25.png

Tovább
Címkék: belevaló 18+ vv9
komment

Való Világ 9x56 - Csak dugással nem lehet fogyni (18+)

2018. december 30. 12:46 - sixx

vlcsnap-2018-12-30-12h43m14s974.jpg 

 

Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az a fórum, meg mi a fasz közöm van nekem az ő karrierjéhez, ugye, feleim, FELEZTÜNK. Már csak pont ennyi van hátra, mint amennyi eltelt, és megvan a Nyertes, aki visz kocsit, lovat, 36 millát, és jövőre a VV10 szerkesztőségében dolgozik majd nettó százér'. 

Tovább
Címkék: 18+ vv9
komment

Való Világ 9x55 - "Ez a lány olyan ronda, mint a seggemen a szőr"

2018. december 29. 13:30 - hektor_

 21.jpg

Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe. Kezdjük is az összefoglalót Hunorral, áruló keveredett közénk, én többé nem vagyok hajlandó vele együtt aludni, dobjuk ki Adrit, meg Greget is - háborog a zsakuban Lacikának meg Rolinak. A két említett a cigizdében hajtogatja a takarókat, Kebabnál úgy tűnik már egy hete beakadt a gonoszság-lemez, mert mikor legutóbb írtam hogyvoltot is ugyanezen ment a vekengés.

1.jpg

Tovább
komment

Belevaló 9x53 - A csöcsös meg a Zsu

2018. december 28. 23:23 - 6paw

1.png

Elsőre egy jó hír: eljött az első adás amikor Éva nem terjeszkedett túl a műsor keretein és megkímélt minket magánéleti vergődéseinek részleteitől. De itt sajnos véget is érnek az örömteli percek, ugyanis az egyik legtrashebb epizód következik.

Történt, hogy a közösségi médiahét lezárult, mi, nyájas nézők szavazhattunk arról, ki csinált magából hülyét a legszórakoztatóbban. Ezt Csokker feketeöves parittyaszerecsen nyerte, de mivel akadtak gondjai az indulatmanagementtel, kibaszatta magát a játékból. Így a második helyezett, a fenti eset sértettje, Zsu kapta meg a kiváló lehetőséget, hogy a csöcsös rémuralma alatt csinálhasson még nagyobb hülyét magából ország világ előtt.

Tovább
komment

Való Világ 9x54 - Eredjetek, és beszélgessetek csirkékkel!

2018. december 28. 21:26 - sixx

clk_1.png

vlcsnap-2018-12-28-20h10m07s930.png

Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől átgurítom a lábaid között, és erről nem te tehetsz, hanem aki öltöztet. Persze ha magadat, mint Győző, akkor neked szól. Mondjuk odáig soha ne fogsz eljutni, mint Győző, a nihilnek azon a tornácán csak egy hely van. Egy apróság: az "a várva várt hatás sem maradt el, óriási sikert arattak a nézőközönség számára" több sebből vérzik, mint Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata, és igen ez egy ilyen poszt lesz, problem? Na, lássuk miből élünk, nem lesz egy világbajnok hogyvót, az mán tennap este tiszta volt.

Tovább
Címkék: vv9
komment

Odaát 3x01 - A hét halálos bűn

2018. december 28. 13:00 - Szencsike

Kezdjünk neki a 3. évadnak, az átívelő szál a "Mentsük ki Deant a Pokol karmai közül!" lesz. Ugyanis a kedvencünk az előző évad végén alkut kötött egy démonnal, hogy megmentse Sammyt. Pinky A Máffin megtalálta a második évad befejezését  (Köszönöm! :) ) a technika ördöge tréfás kedvében volt, annyira elbújtatta őket a blogon, de itt meg tudjátok nézni ezeket: 2. évad 18-20. és 2. évad 21-22, csak görgesstek lentre, így a hogyvoltok a 3. évadtól folytatódnak.

Az alku szerint Deannek egyetlen egy éve van hátra és irány a Pokol, hacsak a tesók és a segítők ki nem találnak valamit, bármit a probléma megoldására. És azt mindnyájan jól tudjuk, hogy a Winchester tesók probléma megoldásban -vagy épp probléma okozásban- mindig kiváló munkát végeznek. Az illinoisi Oak Park kedves, nyugis kertvárosában járunk. Egy teljesen átlagos lakója a szemetet viszi ki, amikor ránéz Szomszéd menő kocsijára, neki csak egy tragacsa van a másik csili-vili autójához képest. A kukák rezegni kezdenek, a fények villódzanak, majd az égbolton megjelenik egy hatalmas fekete felhő, ami pontosan úgy néz ki, mint az a démoni felleg, amit a hőseink egy másik államban szabadon eresztettek. Ez a kedves pasas lesz a fellegből kiszökő egyik démon gazdateste, aki az új testében azt látja, hogy a démonok fekete fellege a nagyvároshoz, Chicago-hoz közelít.

1.png

Tovább
komment

Belevaló 9x52 - Fadíszítés és vonulás

2018. december 27. 19:30 - 6paw

Boldog Karácsonyt mindenkinek, ezúton is elnézést, hogy nem írtam, de most pótolom!

Kezdjünk is az elején, ahol a Pán egy poharat pöckölve kényszerít minket arra, hogy az üveghangú "éneklésüket" hallgassuk. Ha még ez önmagában nem lenne elég, a Rúdlény is rázendít, amire Lacika mint egy frissenborotvált birodalmi lépegető perdül táncra. ke_pernyo_foto_2018-12-26_22_04_05.png

Tovább
komment

Outlander 3x10 - Heaven and Earth

2018. december 27. 13:00 - pethő.anni

Unalom a köbön a két hajón, és magában a sorozatban is, kezdünk kicsit nagyon laposodni. Az Artemisen Jamie a kését fenegeti, Fergus próbálja a házias ifjú férj látszatát kelteni pótapja előtt, és mutatja, hogy sikerült szobaillatosítót szereznie Marsali számára. Ismét azt a játékot játsszuk, hogy megnézzük Jamie szemszögéből is, mi történt az előző rész végén, amikor a Porpoise nevű katonai hajó Claire-rel együtt egyszer csak megindult. Jamie már magához is ragadja az irányítást, nosza bontsanak vitorlát ők is, de a kapitány ellenkezik, sőt Jamie-t le is csukatja. Főcím.outoander3x10_11.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
komment

Megfesteni Ülő Bikát félned nem kell jó lesz

2018. december 26. 18:00 - sixx

91w5s1junxl_ri.jpg

Catherine Weldon Svájcban született 1844-be, de Brooklynba nőtt fel, festegetett, de nem túl jól, majd férjhez ment, elvált, meghalt az anyja, és ott maradt a fiával egyedül. És valamiért elkezdett az amerikai indiánok jogaival foglalkozni, kitalálta, hogy neki az lesz a legjobb, ha elutazik a sziú indiánok rezervátumába, mert ott tevékenyebben tud segíteni az amerikai állam által éppen kizsákmányolt őslakosokon. A Woman Walks Ahead című film, amit Magyarországon először itt lehet megnézni, arról szól, hogy ez a nagylelkűség mennyi szívással járt a nőre nézve

Tovább
Címkék: upc advent
komment
süti beállítások módosítása