Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x42 - Búgócsigaláb és csokicsalamádé

2018. december 16. 17:23 - lulu1.0

Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók kegyeiért, ha pedig ennyi még nem lenne elég mára az izgalmakból, újfent megtudhatjuk, hogy itt kérem, most már piszokmód felpörögnek az események, hiszen a párbaj után – KAPASZKODJ – azonnal jön a szám szerint NEGYEDIK kiválasztás, amit a villalakók nem is sejtenek, szóval lesz itt még ma este visongás meg jajongás.

1_44.jpg

Tovább
925 komment

Belevaló 9x41 - Adri öccse aka babywolverine

2018. december 16. 15:18 - 6paw

Éva kezd műcsodálkozással, hogy ilyen NEM szoros pedig még sosem vót: 21,59 - 78,41. Tegye fel a kezét aki elhiszi, hogy ezt a 8 számjegyet Éva képes volt helyesen megjegyezni? Éva felidézi a kérdést, ami bizony bennük is megfogalmazódott: ha Krisztiánusz hazatakarodik egy kiadósabb seggpumpedre, vajon kinek a dákója oltja majd szomját Vivien kelyhéből szűk 24 óra alatt? Éva úgy mondd ítéletet Vivien felett hímtagsimogatásilag, mintha Ő csak az igaz szerelmet kereste volna eddigi életében és a tinderkúrásait is Jézus hagyta jóvá, két tanuval közjegyzővel. ke_pernyo_foto_2018-12-16_0_21_15.png

Videó anyag érkezik: ki mire költené a nyereményét? Ánusz piranjákat telepítene a Dunába, Era a velencei tavat csempézné be. Nekem vágta már szét csempe a lábujjam, elég szar ötletnek tartom, szóval légyszi egyik véglény se nyerje már meg. Bár ahol egy völgyhidat 21 milliárdért építettek, ott nem hinném hogy szaros 36 millió elég egy ilyen projektre. ke_pernyo_foto_2018-12-16_0_17_51.png

Érkezik Adri öccse, aki olyan mint egy bébi wolverine. Nyilván Adri az esélyes, szerintem nincs ember aki ezt a nyáltúltengéses köcsögdudát preferálná. Bejátszás következik LACIKÁRÓL és Csokiról, mivel néha ők is rosszkedvűek. Esküszom Lacika olyan, mintha az ember Sirivel beszélgetne, csak kevésbé simogató a hangja és dúsabban használja a cigányargót. Csoki aggódik, hogy ilyen meghízott pacekkal gádzsit nem bír majd felszedni, ezúton nyugtatnám meg, Reniféle véglényből nincs hiány, esténként továbbra többet ránthat majd parittyára, mint amennyit a KDNP javasolna. 

ke_pernyo_foto_2018-12-16_0_18_18.pngInterjú a farkastesóval, hát kurvára nem érdekfeszítő, főleg, hogy Éva teszi fel a szakamiatlan kérdéseket. Szóra sem érdemes, ha nem tudsz aludni végtelenítsd, szerintem 10 perc után jobban szedál mint Harrach Péter, pedig Ő is nagy altató.ke_pernyo_foto_2018-12-16_0_18_15.png

A vellában bolognait vagy milánóit hegeszett össze a Rúdlény, amitől csoda hogy nem került kórházba valamelyik nyomorult. Roli vagy 5 árnyalatot fakult, majd cinkos mosollyal egykis chilisbab-ra invitálta Hunort. Bírom ezeket a srácokat! 

ke_pernyo_foto_2018-12-16_0_20_45.pngKapcsolás visszsa a stúdióba, Éva megint nem bírja féken tartani a pofáját és orrunk alá dörgöli szánalmas magánéletét, merthogy már 1 hete nem kúrt. Gyerelejóisten! Valószínűleg ez azért lehet, mert túl sokat metoozik két baszás között és ez már az őskorban sem volt elsimert afrodiziákum. Csabi szerint Hunor a legálszentebb játékos.. nem tudom, látta már a Greget? Azt gondolják, hogy Roli azért állt a Krisztián mögé mert azt gondolják erős. Roli szerintem pontosan tudja, hogy kifelé vezet az út neki, viszont az, hogy Hunorral kúr az Adri nem jött neki lelkileg jól ki, mivel már pár adással ezelőtt kifejtette, hogy parittyázná. Valószínű itt dacból állt az Ánusz mögé (nomeg azért, mert így védett a segg tőle), Hunor pedig csak követi, a macho image-be pedig pont bele is fér.

Bejátszás, amiből kiderül, hogy Csoki simán bevállalta hogy smacikázott a budiban Erával, míg amaz meg tagadja. Ilyen ez a popszakma. Engem továbbra is nyugtalanít Csoki száján az a fehér valami, mindig Ánusz jut eszembe róla és bevallom ez frusztrál. ke_pernyo_foto_2018-12-16_0_21_48.png

Nézzük meg Erát, Harry Potterként. Valami elképesztően gyenge anyag, de elkezdtem gondolkodni ezen. Rájöttem! Győzike a nemzet dementora. Estéről estére felnék magasodik és gátlástalan és minősíthetetlen pofázásával szívja ki belőlünk a boldogságot és életkedvet. EXPECTO PATRONUM!

ke_pernyo_foto_2018-12-16_0_22_31.png

 

 

 

 

 

 

Címkék: 18+ vv9 belevalo
14 komment

Való Világ 9x41 - Krisztiánusztán

2018. december 15. 14:30 - candyperfumegirl

00_boritokep.png

Ez egy újabb olyan epizód volt, amikor a szerkesztők érezhetően kínok között vergődve vadászták ki azokat a jelenetsorokat az elmúlt nap eseményeiből, amikre valami cselekményre távolról emlékeztető dolog felfűzhető. Én meg rájöttem, hogy eddig baromira el voltam kényeztetve a VV9 nekem jutott epizódjaival. Na, jöjjön Anikó, akit ma valami értelmezhetetlen okból férfinak öltöztettek; mit férfinak, nyolcvanas évekbeli lengyelpiacos árusnak, aki bő farmerhez húz melegítőfelsőt, komolyan mondom, csak a makkos cipő meg a hasitasi hiányzott. Hogy legyen valami izgalom itt az elején, Anikó fantomképeket mutat, az állás sokatmondó: 22 – 78%, és az előbbi javára felfelé kerekítettem.

01_aniko.png

02_fantomkepek.png

 

Tovább
384 komment

SURVIVOR 37X12 – Mennyire érzed magad szerencsésnek?

2018. december 15. 13:00 - Laura Ingalls

Volt itt minden múlt héten, ármány és szenvedély, vér és verejték, csók és könny, büszkeség és…na jó befejeztem. Gabby kiesésével fölénybe kerültek a Góliátok, mert mondjon bárki bárakármit, itt bizony megmaradt a nyitó felállás, legalábbis Góliát oldalról mindenképp és ha így haladunk tovább, a megmaradt három Dávidnak nem túl jók az esélyeik.

0_00_nyito_2.jpg

Tovább
5 komment

Ilyen film nincs, és mégis van?

2018. december 15. 11:00 - sixx

vissza_a_kemenybe_cimnelkul_preview.jpg

Kevesen tudják, hogy annak idején amikor a Vissza a jövőbe!-trilógiát forgatták, a rendező Robert Zemeckis két dolgot nagyon szeretett volna láttatnia filmben: egy karácsonyt, és egy magyar színészt, aki a Télapó szerepét kapta volna. Zemeckis Róbert ugyanis budapesti volt, a Józsefvárosban nőtt fel, és nagyon sok szállal kötődött az óhazához - a Vissza a jövőbe! filmekbe, különösen a harmadik, vadnyugati kiadásba, nem lehetett magyar szereplőt beleírni.

Tovább
Címkék: upc advent
Szólj hozzá!

Belevaló 9x40 - Adri és Hunor parittyázása

2018. december 15. 09:00 - 6paw

Komolyan mondom, ha mégegyszer végig kell hallgatnom ahogy Greg ordít az éjszakába, hogy le akar fogyni felzabálok fél kiló brownie-t. Győző mint egy kanos kiskamasz néz minket szintén olyan alsósnak, akinek egy kósza csöcs látványa is hónapokig tartó merevedést okoz. Ahogy mondja "eszkuzívak vagyunk!". Annyira, hogy a balfasz a nagy érzelmi flowban pár iq pontot is beáldoz a tűzbe, mert így szól: mindenkinek írjanak sms-t, hogy Hunor lefogyassza a kis kumbijával (???) Erát. Szinte hallom, ahogy a szerkesztők a fülesébe ordítják: ADRIT Te fasz.ke_pernyo_foto_2018-12-14_19_59_56.png

Tovább
5 komment

Való világ 9x40 - Az anyázás szemantikája

2018. december 14. 19:45 - Hoppancs

A villalakók még nem sejtik, hogy hamarosan békaemberekkel fognak találkozni, akarom mondani, hogy vasárnap nemcsak párbaj, hanem újabb kiválasztás is lesz. Így valószínű, hogy a következő mártírjelöltnek már nem marad ideje magára rakatni a jeleket, ehelyett (te jó ég!), önálló döntések születnek majd. Lám, a rossz rendszer magától nem dől meg, abba bele kell nyúlnia felsőbb hatalmaknak, például az Egyesült Államoknak vagy az RTL Klubnak.

anikooooo.gif

Szóval a játékosok gyanútlanok, egyelőre leköti őket Reni  villamesteri debütálása. A győztes köszönőbeszédében leszögezi, hogy nem szállt el magától, mint luxusfeleség, amikor megkapja karira az első három céget. Tudja, hogy ettől nem emelkedett a többiek fölé, csupán első az egyenlők közt, egy igazságos, bölcs vezető, aki ha kell, népével együtt ragad partvist. Majd elköveti az első hibát is, amikor sorshúzás helyett kívánságműsort rendez a takarítandó helyiségekről. Ha én lennék a terasz, elérzékenyülnék, hogy ilyen sokan gondolnak rám, terasz, terasz, terasz, zengi a tömeg, mintha legalábbis egy közepesen kegyetlen dél-amerikai diktátort éltetnének ( pl. José Diego Terrast). 

bscap0000_3.jpg

Tovább
199 komment

Ray Donovan 6x06 - A Girl Named Maria

2018. december 14. 09:00 - pethő.anni

A nyitó jelenetekben váltakozva mutatják, mi történik Ray és Sam Winslow ágyában. Ray ugyebár az előző rész végén még a konyhapulton ügyködött Anita Novakon, most az ágyban folytatják. De közben Főnökasszonynak is akad egy éjszakai látogatója, egy síkmaszkos fazon, aki rögtön megfenyegeti a nőt, hogy ő is és a polák picsa (értsd Anita) is nyughassanak már el, különben nagy baj lesz, Sam nem ijed meg, beleharap a pasas kezébe, aki ezek után leüti a pisztollyal. Ray reggel már csak hűlt helyét találja éjszakai látogatójának. Ekkor hívja a közben magához tért Sam, rögtön a tárgyra tér: valaki betört a házába. És nem, baromira nincs jó, mert hát valaki betört a házába. raydonovan6x6_15.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása