Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x07 - Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?

2018. február 04. 12:00 - Dzsudibí

Előjátékban a 3 kan szokás szerint otthon sörözget - Na mivan, megoldódott? - kérdik Dávidot, majd röfögve röhögés, de egyelőre nem derül ki, hogy mi, mert üvegcsörömpölés, majd mindhárom kan arcán döbbenet. Bár úgyis megtudjuk majd, mi történt, de azért pár teória, ami hirtelen eszembe jutott:

1. Csülök (hol van Csülök?) is rá akart durrantani egy üveg sörre, de a kis patáival túl erősen feszegette az üveg nyakát, és az  belerobbant buta kis malac ábrázatába.

2. Balázs bedobott egy féltéglát az ablakon, mert dühös Bucira, amiért nemcsak elvállalta a Piramist, de verik is vele az RTL-t rendesen. 

3. Az ikrek üvegből készült sakk készletet kaptak felelős anyjuktól, hogy azzal kössék le magukat, amíg az bokros teendőit végzi, de a kis Kleó dühében - Kisjoci parasztja kiütötte a királynőjét - a sakktáblát Kisjoci arcába baszarintotta apró kezecskéivel. 

1.png

Tovább
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 11/1 - Oganga, the Giver and Taker of Life / German East Africa, December 1916

2018. február 04. 10:00 - Gabba

Az eredeti sugárzás szerinti 1x05 epizód egy Staten Island-i kórház sürgősségi rendelésén kezd, öreg akcióhősünk itt vár a sorára, jobb lábfeje van bebugyolálva, de egyelőre nem tudjuk meg, mi a baja. Sajnos Doktor House ma nem rendel, emiatt lassan halad a sor és elég nagy tömeg gyűlt már össze. Pont, mikor Indyt szólítják, két fekete sérültet hoznak be lőtt sebbel, egyikük nyolc év körüli kislány. A felvételes doki türelmet kér Indytől és elrohan a műtőbe, Indy a kislány sorsa miatt aggódva visszaül a helyére és beszédbe elegyedik egy Mike nevű csávóval. Azt nem izgatja túlzottan az eset, szerinte egy olyan környéken, ahol azok a feketék élnek, a lövöldözés mindennapos dolog, így jártak, kész. Indy természetesen nem ért egyet, minden gyermek sorsa fontos, nem lehet tudni, melyikből lesz a rák ellenszerének feltalálója, vagy akár az USA elnöke. Bizonyságul elmesél egy idevágó történetet. (Erre nem számított senki, ugye?)

indiana11_1_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Oltári csajok 1x57 - Pirosnak game over

2018. február 03. 14:00 - BBrigusz

Piros és Lehel a virágboltban ócsárolják Kornélanyut, Lehel optimista, Piros szerint viszont már így is- úgy is bukta Kornélt, ergo célszerű lenne elfogadni a felajánlott alkut. Furulyás felajánlja Szilviának, hogy segít asszisztenst keresni a férjének, hamarosan érkeznek is a szalonba a jelöltek. Mi? Ez most adásidő-kitöltés? Angéla zabos Márkra, amiért leállította az informátorait, irány is beolvasni neki. Jani és Viki after-sex édelgését Hajni csengetése zavarja meg, szerelmet vallani jött, így csalódottan nyugtázza, hogy Viki is jelen van.

1.jpg

Tovább
komment

Oltári csajok 1x56 - Nyomd meg a PAUZÉT!

2018. február 03. 12:00 - BBrigusz

-Mamiiiii!- rohan Noémi Biankához, Márk öröme azért egy kicsit mérsékeltebb, mondván ő éppen a gyereknevelés közepében van, erre ez meg csak úgy felbukkan.Az ex következetesen bőröndökkel érkezik, úgyhogy lesz még itt bódottá.

Hajni, aki hirtelen egy csapásra lett szerelmes (mi pedig ezt elfogadtuk ugyebár), immáron csillogó szemekkel néz Jancsira, és zavartan hadovál hülyeségeket.  Piros igazi őrült módjára Kornél ajtaja előtt vár a fiúra, nagyon-nagyon sorry Csipke miatt. Hajni az éjszakát is ébren tölti, mert a nagy szerelemben aludni sem tud már. Kornélanyu a gondnoklakásban fontoskodik, Kornélapu át is rángatja a Büróba, még mielőtt Kornél agya teljesen elborulna. A fiú magyarázkodik kicsit Csipkének Piros miatt, ő teljesen hűséges volt, még a gondolati bűntől is fényévekre volt, csak Piros belezúgott, de hát ő ugye erről nem tehet. Angéla nagyon hálálkodik valakinek a telóban, közben Hajni azt ecseteli Pirosnak, hogy önkénytelenül Jani fotóit nézegeti és rajta agyal egyfolytában. Uhhh, mindjárt hányok.
1.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 8733-8742 rész

2018. február 03. 10:00 - Gillotte

Nóra azt javasolja Zsoltnak, hogy verjék nagydobra a perét, hadd mondják be a hírek, mert a nagyobb médiavisszhang több kártérítést generálhat. Zsoltnak egyébként továbbra is rohadtul fáj a lába, de szerencsére mindig akkor jön a fájdalom, amikor senki nincs ott, hogy lássa. Szedi rá a botjából előbányászott dugi-Vicodint. Most viszont a bot messze van, úgyhogy Zsolt elvágódik. A később hazaérkező Emília nyalábolja fel, és fekteti ágyba. Zsolt elpanaszolja neki, hogy mekkora szarban van, mert nagyon kéne a pénz a lábműtétére (cöcö…) úgyhogy el kell adnia a Rózsát, ami meg szemétség az öccsével szemben. Emília szerint érdemesebb bevonni a médiát, ha kell, de akkor kártérítést kapni, és így megmaradna a Rózsa. Zsolt azzal megy át Nórához, hogy mindent vállal, csinálják ki a börtönt, és az őrét, aki megverte. Az ügy azonban ennél jóval komplikáltabb, ugyanis ugyebár Emília is abban a börtönben dolgozik, ahol Zsoltot szarrá verték, és írt már a verő-őrről egy szakvéleményt, hogy milyen agresszív. Igen ám, de Emília szakvéleményét meghamisítják a gonosz börtönőrök, és az eredeti csak Emíliánál van meg, amit odaad Nórának, majd jól leissza magát. Az ivászat olyan jól sikerül, hogy kocsiba ül, és indulna a börtönbe perelni. Ahogy sejthető, nyilván elalszik a volánnál, és nem indul neki, de azért jó, hogy Natasa megtalálja.

bk_jan15_19_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Oltári csajok 1x55 - Sunyi kis dög sem vagyok!

2018. február 02. 18:00 - BBrigusz

Folyik a gyógytorna, ahogy azt kell, Kornélanyu már a gyógytornászt is kiborítja, de hát neki ez a hobbija, mint tudjuk. Piros közben a kertben a szerencsétlenkedést űzi mesteri szinteken, ő meg ebben jó, végülis, plusz részeg is éppen a rumos mazsoláktól. Karola fitt, mint az állat, biztosan a mutyis tablettáknak köszönhetően, Hajni ezért megfelelőnek érzi az alkalmat arra, hogy Jani plátói szerelméről faggassa. Kornélapu megtalálja az udvarukon szenvedő Pirost, de hazatessékelni sajnos nem sikerül a lányt.
1.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 8723-8732 rész

2018. február 02. 17:13 - Gillotte

Nóra még mindig nem tudta megszerezni a pénzt, ami a Gedeonnal való közös irodához kell, Gedeont pedig sürgeti az idő, úgyhogy egy napot ad Nórának, különben társul mással. Nóra jelzálog-hitelen gondolkozik, a Berényieknek meg nagyon lelkiismeret furdalása van, amiért a Herr elhantolására költötték a pénzt, így nem tudnak segíteni Nórán. Gedeon felajánlja Nórának, hogy amíg a Kft ki nem tudja segíteni az ügyvédnőt, Gedeon kölcsönadja neki a ráeső részt, ami a cégalapításhoz kell. Értem, de ha Gedeonnak van annyi pénze, hogy egyedül is megnyissa az ügyvédi irodát, mi szüksége van Nórára? Na mindegy, mivel a Berényiéket annyira zavarja, hogy nem tudják kisegíteni Nórát, odahívják Lacit és Vilit, aki bizonyára sokat hozzá tud tenni az ügyhöz. Mivel Nóra sokszor segített nekik ingyen jogi ügyekben, összedobnak neki 10 millió forintot kölcsönbe. Nórát unszolni kell kicsit, hogy elfogadja a pénzt, de végül rábólint, és le is foglalja a két szoba közül a jobbat, de Gedeon nem harapja le a fejét érte, hanem örül, hogy végre társulnak. Milyen megható!

bk_jan8_12_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

The Originals 4x10 – Phantomesque

2018. február 02. 11:00 - A_Rézi

A francia Riviérán kezdünk, ahol egy oltári nagy vámpírokkal tarkított buli zajlik. Kol egy csinos csaj nyakára van rágyógyulva, míg Rebekah, aki piros ruhájával kitűnik a tömegből, vidáman tiporja a szíveket. Aztán egyszerre, a pasi, akivel éppen smárol, holtan esik össze… aztán egy másik is, majd még egy… Erre persze kitör a pánik, és mindenki elmenekül. A tesók döbbenten néznek egymásra, Bex konkrétan halálra rémül: azóta nem látta így hullani a vámpírokat, hogy Kolt anno megölték, és az egész vérvonala vele halt… Rebekah-t leszámítva pedig csak az egyik tesónál él még a vérvonal-kötelék, ami azt jelenti: Elijah meghalt.

vlcsnap-2018-01-22-18h50m35s250.png

Tovább
Címkék: The Originals
komment

Babilon Berlin 1x06 – AB3221

2018. február 02. 09:00 - szde

Miután az előző részben Kurdakow a jól szituált antipatikus fiatalember (JSZAF) segítségét kérte, az elvitte a kórházba, ahol egybeköti a kellemest a hasznossal: miközben vallatja a zenészt az aranyról és felhasználásáról, a doki helyrerántja a lábát. Kurdakow a látvány kedvéért szenved egy kicsit, egy bokaficamot mindenki a helyére tud tenni, nem akkora wasistdas. Miután mindenki heppi, Kurdakow nagyon komolyan hozzáteszi: nem fogja megbánni, ha vele üzletel.

vlcsnap-2018-01-13-15h53m24s823.png

Tovább
komment

Aranyláz Alaszkában 8x14 - Kotródj innen!

2018. február 01. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2018-01-31_21_53_50.png

Hoffman mer nagyot álmodni. Úgy tervezi, hogy megtolja a szezon végét és három mosóval fogja nyomni az aranybányászatot. Merthogy talált egy igen karaj területet, ahogy egy kis műzlistálnyi földben is akadt némi aranypor. Ehhez kellene a Dupla Baj névre keresztelt mosó, amire hat hete rá se bagózott, mivel azon a területen alig akadt arany. A baj az, hogy valaki elbugázta a mosót. Kiderül, hogy nincs itt semmi érdekesség, a főnök bérbe adta másnak. Tod Hoffman annyira karakán faszi, hogy az valami félelem. Ő aztán meggyőzi a fickót, hogy adja neki vissza a mosót. Íme, minden tárgyalások nagymesterének zseniális meggyőzőereje.

- Nem fogadok el nemleges választ.

- Nem az én földem, nem az én problémám.

- Oké.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása