Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x35 - I'm goin' to Miami/ Welcome to Miami!

2018. december 09. 14:55 - lulu1.0

Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont bodottá lesz, mert végre nem kell korán kelni, se tanulni, se semmi. Azt is mondja Ani, hogy valaki el fog tűnni, meg azt is, hogy Csoki félre fog lépni, ráadásul még kiválasztós napra is ébredtünk  (én legalábbis biztos). Hát akkor vágjunk is bele.

1_1.jpg

Tovább
971 komment

Ransom 2x09 - Elvhűség

2018. december 09. 10:00 - Dzsudibí

Hollandiában járunk, egy olyan családnál, akiknek ránézésre nem a kosztpénzből kell hónapról hónapra lefaragni, hogy egy használt ford fiestát vegyenek, erről rögtön meg is bizonyosodhatunk, amikor anyu és apu szigorúan közlik a lányukkal, hogy a különleges alkalomra vehet magának ruhát, de CSAK 500 ojrót kap rá, és szegénynek nem elég, hogy ebből kell kigazdálkodnia valami hádás rongyot, de ráadásul a cipőre sincs külön pénz. A csaj, Abby viszont jó tárgyaló, így fel tudja tornászni végül az összeget 600-ra, és a cipőre külön kap még, fontos a következetes és szigorú nevelés, mindig mondom. Abby aztán nyugodtan vásárolgat a testőrével, amikor egy fiú nekiütközik, majd a lány hirtelen allergiás sokkot kap. A mentőhöz kísérik egy másik vásárlóval, aki ápolónő, ám ebben a pillanatban az álmentősök kiiktatják a bádigárdot, és a nővérkével és a Abby-vel együtt elszáguldanak. Ericék érkeznek a szülőkhöz, teljes titoktartást kérnek, Daniel, a papa szerint az emberrablók 2 millió ojrót követelnek, de neki nincs ennyi. Eric ennél a pontnál röhögve néz körbe a házban, csak a lábtörlő került ennyibe, ha nem többe, sugallja szemével, mire Daniel papa kiböki, hogy jó, lehet hogy mégis van, de nem zsebben. No lám. Abby anyja Hollandia leendő miniszterelnöke, aki korábban azzal gizdázott, nem tárgyal terroristákkal és emberrablókkal, ezért a nagy titkolózás, ugyanis ő nem kér Ericék segítségéből. Főcím.

ke_pernyo_foto_2018-12-08_17_52_30.png ke_pernyo_foto_2018-12-08_15_03_17.png

Eric és Daniel papa a bálnában már megint, nagyon megtetszett ez a haszontalan bodega a filmkészítőknek. Lana, a mama továbbra sem tárgyal, és amikor becsörög az emberrabló, maga helyett a kabinetfőnökét küldi. Eric bekönyörgi magát a beszélgetésre, még szerencse, mert a kabinetfőnöknek majdnem sikerül elérnie, hogy nekifutásból lelőjék Abbyt, így végül sikerül annyit kialkudniuk, hogy nem ölik meg (még) a lányt, ha beszélhetnek Lana-val. Lana magához kéreti Ericet, aki nem a mi tárgyalómájsztro Ericünk lenne, ha az acélszilárdságú elvpáncélon nem tudna áttörni, és mármár meggyőzi Lanat, hogy fizessenek, amikor kiderül, hogy valaki kiszivárogtatott egy videót Abby fogvatartásáról a médiának. Ezek után Lana már nyilván nem akar fizetni, mert sutba lehet dobni az elveket, de csak akkor, ha mások nem szereznek róla tudomást, így már azért ciki a dolog.

ke_pernyo_foto_2018-12-08_15_03_42.png

Eric mindenesetre Daniel megbízásából tovább dolgozik, szerinte előfordulhat, hogy a kabinetfőnök a videó kiszivárogtatója. Felhívást intéz a médián keresztül, hogy hívják fel az emberrablók, mert ő hajlandó fizetni. Az emberrablók ezek után fel is hívják, de mivel Daniel nem tudott hirtelen több pénzt összeszedni, csak 400 ezer ojrót tudnak ajánlani, amit az emberrablók gondolkodás nélkül el is fogadnak. Eric szerint ez aggasztó, de nem fejti ki miért, pedig az ilyen gyengébb képességű nézők miatt, mint én vagyok, jó lenne. Persze hamar kiderül, mire gondolhatott, elmegy a találkozó helyszínére, de ott csak kommandósok várják, illetve a nővérke, akit Abbyvel együtt raboltak el. A rablók ugyanis megsejtették, hogy csapda várja majd őket, amit a kabinetfőnök rendezett meg, elég balfasz módon, mivel ezzel a különakciójával az ár felment 10 millióra, és ha 3 órán belül nem perkálnak, megölik Abbyt. Az emberrablásoknál ezt egyébként nem értem, miért fenyegetőznek azzal, hogy megölik az elrabolt személyt, utána már tuti nincs lóvé, cserébe emberrablásért és emberölésért kell felelniük, ha elkapják őket.

ke_pernyo_foto_2018-12-08_17_10_12.png

Na mindegy, vissza a tárgyhoz. Oliver és Zara időközben egy másik szálon indulnak el, így jutnak el egy újságíróhoz, aki szerint az ügy mögött talán nem is igazán politika, hanem személyes szálak húzódnak, egy családot ugyanis 20 éve elraboltak, és a holland állam Lana döntése miatt nem fizetett értük. A családot megölték, és elképzelhető, hogy Abby elrablásával most akarnak bosszút állni érte. Oliver és Eric kihallgatják az ápolónőt, aki alátámasztani látszik ezt az elméletet, szerinte az emberrablók megnyilvánulásaiból egyértelműen kiderült, hogy gyűlölik Lanát, és az emberrablás színtiszta vendetta, azonban Oliver szerint az ápolónő sem tiszta, mert úgy tűnik, minden alkalommal nagyon ideges lett, amikor Lana neve elhangzott. A kabinetfőnök végül meggyőzi Lanát, hogy fizessenek, Lana pedig ellátogat az ápolónőhöz, hogy köszönetet mondjon neki. Ezzel párhuzamosan Oliver, Zara, a kabinetfőnök és Eric kezdik összerakni a puzzle-t, lehet, hogy a meggyilkolt családból nem haltak meg mégsem mindannyian, és ezzel vissza is kanyarodunk a kedves nővérkéhez. A nővérke ezalatt már el is tűnik Lanaval, Eric és a többiek a nyomukba erednek, attól tartanak, hogy az ápolónő úgy kíván bosszút állni, hogy Abbyt Lana előtt öli meg. Igazuk is van, ápolónőre, Abbyre és Lanara már éles helyzetben találnak, de Eric és a kabinetfőnök végül lebeszélik a gyilkosságról, szóval megint minden jó, ha jó a vége. A végén Eric ellátogat a kabinetfőnökhöz, akinek állást ajánl, így azt joszem mostantól már jobb lesz, ha nem kabinetfőnökként, hanem Cynthiaként emlegetjük majd.

ke_pernyo_foto_2018-12-08_17_15_01.png

Címkék: axn ransom
2 komment

Való Világ 9x34 - Krisz paranoiás vagy csak szimplán tökhülye?

2018. december 08. 16:00 - sixx

1_22.png

Szolgálati közleménnyel kezdjük, a hangtechnikus/keverőpultos kollégának üzenjük, hogy legyen már észnél, mert már ezredjére hangosabb a zene, mint a zombik hörgése. Csoki-Krisz éjjeli vivis sztoriját nem lehetett hallani, mert valaki csutkára húzta az aláfestő zenét. Lehet fülesben jó volt, tévében szopó.

2_17.png

És még egy rendhagyóság, elemezte már valaki az adás legvégét? Amikor aszondja a szponzorhang, hogy

az agyhalottak éjjeli öltözékét Poppy Lingerie biztosította a konkurenciától?

Ez mit jelent? Van egy Poppy Lingerie nevű nő, aki a pizsit biztosítja? És ő a konkurenciának dolgozik? Az nem a TV2? Ő LENNE POPPY?

poppy_png.jpg

Na, mindegy, Ancsa ma szemüveges grunge-rajongónak öltözött, aki mindenképpen meg akarja dugatni magát a kinyúlt pulcsis énekessel. Ma, szürpríz, lesz melodráma és börleszk is, azaz ReniCsokiViviKrisz szappan és iskolai hogyishívják, ja meg télapó, de ezt már csak én teszem hozzá, szorgalombúl. Csoki a nyugiban Grgenek mondja, hogy ő erős esküvéssel megfogadta, hogy nem piszkálja Reni peckit, de hát ha odabújik, oszt megfogja a farkát, akkor ő mit tegyen? Hát csak megdugja, nem? Ördög kör ez, Csoki. Greg erre rámutat, hogy ez elején kellett volna tisztázni, hogy itten no love, only sex van, de hát ez a hajó elment. És ezt Reni kihallgatta. Csoki folytatja: ő nem hülyíti Renit, meg is mondja majd neki, mert hát ez így nem mehet tovább, hogy Reni szerelmes belé, ő meg nem, és hát fiatal is még ehhez.

Tovább
Címkék: vv9
364 komment

SURVIVOR 37X11 – Nincs hova bújni…

2018. december 08. 15:00 - Laura Ingalls

Mikulás reggelén egy kis helyreigazítással kell kezdenem, mert az előző heti dupla rész hivatalosan nem a 10-11. epizód volt, hanem csak a 10., így most ezért tartok még mindig 37X11-nél. Pardon.

Kis hogyvoltozással indítanak a túlélők Carl kiszavazása után este a táborban. Gabby harsány és örül, Nick azt mondja „szólhattatok volna, de nem gáz”. Persze teljesen be van gőzölve. Négyszemközt Christiannek elmondja, hogy nem sok hiányzott hozzá, hogy egy forgó-pörgővel földre „kűggye” őt Gabbyvel együtt. Annyira okosak, hogy már hülyék. Három, vagyis h á r o m előnyt használtak fel együtt, hogy megmentsék Christiant, végre megvolt a Dávidok többsége, erre elküldik maguk közül Carlt. Hát Nooormális? Mi az, hogy nem fordult hozzá ezzel az ötlettel? Christian nyugtatja, de Nick úgy gondolja elcseszték, most veszélyben vannak. Christian Gabbyvel példálózik, hogy a megfelelő számú szavazat az ő oldalukon van, Nick meg azt mondja „Hülye vagy, Gabby velük van, nem igaz, hogy nem látod.” Christian meggyőződése, hogy mindenki Dr. Alisont akarja kiszavazni. Nick meggyőződése viszont, hogy a Mason-Dixon ezennel halott és amint lehetősége nyílik rá, küldi Christiant vissza robotikát kutatni.

nyito_28_29_capak.jpg

Tovább
7 komment

A prérik magányos ajándékosztója

2018. december 08. 11:00 - sixx

a_jo_a_rossz_es_a_mikulas_cimnelkul_preview.jpg 

Vannak olyan zsánerek, melyek egyszerűen nem működnek. Már papíron sem. Gasztokomédia az űrben. Horrormusical dogma-film. Vagy karácsonyi spagettiwestern. Ezeket az ötleteket a stúdiók inkább elengedik, legfeljebb drukkolnak, hogy valaki más kockáztassa a pénzét és a renoméját, aztán vagy kiröhögik, vagy lemásolják a sikerreceptet. Így, hosszas (15 éves) keringő után kapott zöld utat mai filmünk is, és ugyan érthető, miért nem szülte meg a karácsonyi spagettiwestern műfaját, de gondolatkísérletnek kifejezetten érdekes.

Tovább
Címkék: upc advent
Szólj hozzá!

Való világ 9x33 - Zsuzsu lenyomja Erát

2018. december 07. 18:30 - Hoppancs

bscap0016_1.jpg

bscap0000_5.jpg

Az összefoglaló első percei édes nosztalgiával töltenek el. Felsejlik előttem a gimi konyhás nénijének tekintélyt parancsoló alakja, és hangja, ahogyan lágyan az arcomba kiabálja: „Ebéééédjegy????!!!!” A villalakóknak utóbbira nincs szükségük, hiszen ez az egész műsor maga az ebéd(+reggeli-+vacsi-+cigi-+pia-)jegy, a bőség kosarából itt mindenki egyaránt vehet, már amennyiben a villamester írja fel a rendelést. Szóval ebédjegy nincs, de menzakaja van, sőt, repeta is a finomfőzelék-fan Erának. Ó, ha szegény Twist Olivér ezt látná!

Tovább
459 komment

Az infantilizmus színes-szagos diadala

2018. december 07. 18:00 - sixx

dp2_verc_onesheet_rgb.jpg

Amikor a Deadpool ötletével Ryan Reynolds először házalt a Foxnál, körberöhögték. Mármint szó szerint: elmesélte, hogy az X-Men-univerzum egyik legviccesebb karakteréről akar filmet forgatni, a szupererős, szupergyorsan gyógyuló, szuperbunkó Deadpoolról, mire a stúdiófőnökök hangosan felnevettek, és elhajtották. 2004-et írtunk.

Aztán 2009-ben az X-Men kezdetek: Farkas című filmben csak eljátszhatta a karaktert, igaz nem sok köszönet volt benne. Reynoldsnak szívügye lett Deadpool, és addig ment, nyomult, fenyegetett és könyörgött, míg a Fox kvázi szabad kezet nem adott neki, hogy forgasson le egy Deadpool-filmet, csak őket hagyja már békén. Ehhez nem mellesleg az is kellett, hogy a filmhez forgatott, a Fox vezetőségét egyáltalán nem lázba hozó CGI-jelenetsorok közül egy VALAHOGY kikerült a netre, és a rajongók teljesen bevadultak tőle.

Tovább
Címkék: upc advent
Szólj hozzá!

A legbátrabb páros 2x04 - Luxusból a lúzerségbe

2018. december 07. 10:15 - BBrigusz

Miután a Berki-ellenes triumvirátus rövid történelme csúfos kudarccal zárult, ismét belecsapunk a lecsóba, és megkapjuk az aktuális heti gyökérreality-adagunkat. A párbajt követő reggelen Aurelio mája hízik a büszkeségtől, körbe is rohanja az erődöt a tőle megszökött elmeroggyant módon, a jelenet egyetlen pozitívuma, hogy a szerkik –gondolva a maradék belső békém megőrzésére- legalább kikockázzák a munkásdekoltázsát.

Na, ugrás az első feladatra, ami az a csapóajtós-vízbeesős téma, amit az előző szériában a fél brigád offolt, szerintem meg az egyik legkirályabb feladat az összes közül. A Majka és Tilla szettjei elkeserítően szarok című műsor folytatódik, egy teljesen indokolatlan mintával megáldott undormány selyem(?)ing van rajtuk, kérem, ha valaki érti ennek a vonalnak a miértét, ossza meg velem, azt hiszem ez tipikusan a „van az a pénz”-kategória. Örömmel konstatálom, hogy már csak négy páros van versenyben, így merem remélni, hogy kevésbé válik vontatottá az egész adás. Aurelioék Fanniékkal társulva kezdik a mókát, szegény lány, már megint teljesen rottyon van, de végül nem adja fel. Aurelio nője viszont félúton bemondja az unalmast, így WFF-nek kell helyette is merülnie. Meg az asszonykája helyett is, de ez senkit nem lep meg igazán.
1.jpg

Tovább
43 komment

Való Világ 9x32 - Törtvonal és mínusz jel (18+)

2018. december 06. 13:12 - Dzsudibí

17_5.png

Mindenekelőtt engedtessék meg nekem, hogy azzal kezdjem, hogy ma hajnali 4-kor keltem, hogy minőségi kontentet produkálhassak nektek. Nem volt könnyű, de ha menni kell, menni kell. Nagyjából 9-re készen voltam mindennel, képekkel, gifekkel együtt, nagy volt az öröm, megvolt az ellenőrző átolvasás is, majd nyomtam egy mentést, mire egy sor kivételével a teljes írásom eltűnt. Ezúton szeretném kinyilvánítani tehát azon kívánságom, hogy a gyász bassza rojtosra a blog.hu ánuszrózsáját, de nagyon. Köszönöm. (Kérlek, írjátok majd meg kommentben, hogy legyen mindig biztonsági másolatom.)

Tehát. Ma Anikó vezet minket át azon a 12 sávos autópályán éjnek évadján, melyen csak kamionok járnak világítás és fék nélkül, zebra sehol, és amelyet úgy hívnak, hogy iskolahét a villában. Ancsa nyúlja Bruti poénját, mely szerint Lacika mostantól VV Lekvár néven fut tovább háttéralkalmazásként, tegnap óta egyébként már én is igeként használom, miszerint én lekvárok, te lekvársz, ő lekvár (na ugye!), mi lekvárunk, ti lekvártok, ők lekvárnak. A mai kérdés a nézőkhöz ismét csodálatos, vagyis Ánusz és Vivi kapcsolata a játék végeztével is folytatódhat-e, nem vagyok nagy párkapcsolati szakértő, de nem tennék sok pénzt arra, hogy ezek együtt öregszenek meg, de még csak arra sem, hogy Ánusz még ott lesz Vivi következő félmillás hajhosszabításánál, tekintve, hogy Vivikét alig egy hónapja ismerhette meg a nagyközönség, ám ez idő alatt már a harmadik ágaskodó faszt engedi közel kicsiny öhm…. szívéhez.

ke_pernyo_foto_2018-12-06_9_00_08.png

Tovább
482 komment
süti beállítások módosítása