Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x28 - Fodrászok és pékek

2018. december 02. 17:29 - lulu1.0

Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük majd, hogy Csoki vagy Ginu, Ginu vagy Csoki, lesz az, aki tovább küzdhet a 36 millióért, hát őőőrület! A lényeg, hogy szavazzatok!

1.jpg

Tovább
977 komment

Mindenkinek jár a karácsony

2018. december 02. 11:13 - sixx

 x_mas_cimnelkul_preview.jpg

Az X-Men, a Marvel egyik legértékesebb márkája eddig sok minden volt, csak éppen kifejezetten gyerekbarát nem. Mert azt lássuk be, hogy ha egy pasinak az ökléből éles-hegyes pengék csusszannak elő a dramaturgiailag legkevésbé megfelelő pillanatban, a következő snittben valakiből egy picivel kevesebb lesz, mint a természet megálmodta. És ezt a kis Kálmánkának elég nehéz annyival beadni, hogy "jaj, csak játszottak."

Tovább
Címkék: upc advent
1 komment

Ransom 2x08 - A gida

2018. december 01. 15:00 - Dzsudibí

Eric-ék épp egy családnál vanak, a fiukat rabolták el. Az emberrabló számomra úgy tűnik, még szakmáján belül sem a kedvesebb vonalat képviseli, egy videó tanúsága szerint ugyanis a fiút meztelenül, egy kád jégben tartja megkötözve, és a vágóképeken látható hó mennyiségéből ítélve nem augusztus közepén járunk. Mindenesetre remélem időnként kimászhat a kádból szerencsétlen, mert szerintem így nem sokáig kérhet még érte váltságdíjat túszejtő barátunk. Oliver hamar rájön, hogy az emberrabló módszerei megszólalásig hasonlítanak egy másik kollégájáéhoz, Vincent Keough-éhoz aki börtönben csücsül, így Eric meglátogatja. 

1_19.png

Tovább
Címkék: axn ransom
1 komment

Való Világ 9x27 - Jedlik Ányos forog a sírjában

2018. december 01. 13:06 - hektor_

Előzetesben annyit, hogy nem lesz hosszú a mai összefoglaló, röviden két téma volt amiről nem tudtunk leszakadni, arról viszont kurva sokáig nem, úgyhogy sajnálom kedves elégedetlenkedők, de ebben szerintem ennyi van. Anikó a mai konferansziénk, meg kell jegyeznem hogy egyre jobban belejön a műsorvezetésbe – a fejre vasalt hajat mondjuk én nem erőltetném, de többek között ebbe sincs beleszólásom. Reggel van a villában, a csipás szemek Reni óbégatására nyílnak ki, az enyveskezű fosztogató ismét lecsapott, és ezúttal a lány törölközőjét vitte magával. A többiek egykedvűen falatoznak tovább, csak Zsuzsu és Csoki mekeg oda kettő sajnálkozó szót a rablással kapcsolatban, de nincs idő sokáig ezen rugózni, mert levél gyön, Era küzd meg a papírra vetett betűkkel: a két középkori csapat beléphet az újkorba, ehhez szükséges azonban Jedlik DZSEDLIK Ányos kézi hajtású dinamóját összerakni. A nehezítés, hogy két embernek kell, a többiek segítsége nélkül – na nem mintha azzal sokra mennének -, az egyiküknél lesznek az alkatrészek, a másiknál meg egy rajz az összerakásról, de nem láthatják, mit csinál a másik. A nyertes falu előnyt kap a következő feladatban.
1.jpg

Tovább
481 komment

SURVIVOR 37X10-11 - Blurred lines és burning bridges

2018. december 01. 10:00 - Laura Ingalls

Tíz kicsi survivorrel indulunk neki a mai menetnek, de nyolccal fogjuk befejezni, mert dupla epizóddal örvendeztet meg minket a CBS. Készítse be mindenki a bekészíteni-valót, mert ez egy esti filmnek is beillik, 85 perc móka és kacagás lesz a két rész. Vagy kőkemény taktika, döntsétek el ti.

60_49.jpg

Az öt megmaradt Dávid egymás hátát veregeti az esti tanács után, megint maxra pörgették a taktikai pörgettyűjüket. Carl vizenyős tekintettel egyenesen a Survivor Hall of Fame-be képzeli magát. Ezzel párhuzamosan Princess „felkérdezi” a Góliátokat, hogy „ki szavazott rám? Melyik kezetekkel szavaztatok? Akarjátok még használni?” - bosszúszomjas a csaj, amit azon melegében jelez RKT Christiannek, meg is van az első Góliát, aki többé nem Góliát.

Tovább
9 komment

Való Világ 9X26 – Elcsábította a szívem egy francia-olasz-porterorikóri!

2018. november 30. 13:10 - Bruti

borito_1.jpg

Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók, akik nem tudnak nemet mondani, mindjárt itt van pl. Pornóbajszunk, aki szintén hasonló cipőben jár. Ma egy cuki kis mintás ingecskében jelent meg, amin ezer apró figura látható, ettől kicsit olyan, mint az óvodás, aki nem tudja eldönteni, hogy mi a fasz legyen a jele, ezért minden ábrát magára hímeztetett.

vlcsnap-00006_3.jpg

Tovább
Címkék: vv9
725 komment

Való Világ 9x25 - Meet the Flintstones

2018. november 29. 13:00 - candyperfumegirl

08_kviz_jatekok_1.png

Továbbra is a civilizációs hétnek nevezett nyomorúságot nézzük, aminek itt az elején még az őskorban leledzenek villalakóink, és ez a legtöbb játékos esetében sokkal kevésbé metaforikus, mint amilyennek a szerkesztők valaha is szánhatták. Kultúrantropológusok csak legvadabb álmaikban mertek fantáziálni ilyen tökéletes alkalomról, ahol az ősi civilizációkat és az előemberek viselkedését ilyen háborítatlan realitásában tanulmányozhatják. Mindez brutális vizuális környezetszennyezéssel is jár, mert ha van olyan eleme a divatnak, amit soha, semmilyen körülmények között nem bírok elviselni, akkor az az állatminta. Nem érdekel, hányszor és hány formában tér vissza, mindig közönséges, és a villa továbbra is úgy néz ki most, mint egy átlagos tavaszi délután a nyolckerben, amiből meg látok én eleget. Még a félretaposott UGG csizma utánzatok is stimmelnek. Na de lássuk, mivel szopatják őket a szerkesztők az imitált kőkorszakban. Első mai feladat, hogy totemet kell alkotni a törzseknek agyagból, de ez nem várt nehézségekbe ütközik, Greg például kijelenti, hogy ő csak a köcsögökhöz ért, szobrokhoz nem. Miután közösen megegyeznek abban, hogy Zsuzsu azzal segít a legtöbbet, ha békén hagy mindenkit munka közben, a törzs tagjai sámántáncot járva ugrálják körbe az áldozati asztalon fekvő Zsuzsut, rémisztő kántálás közepette, amit én csak úgy tudok értelmezni, hogy így próbálták kiűzni belőle a hülyeséget. Még ebből az epizódból ki fog derülni, hogy sikerrel jártak-e. 01_nyitokep.png

Tovább
875 komment

A legbátrabb páros 2x03 - A sas nem vadászik légyre

2018. november 29. 11:30 - BBrigusz

Nos, az e heti résznek én alapból úgy vágok neki, hogy egy nagyon elcseszett érzelmi hullámvasúton ülök, köszönhetően a TWD mid-season finale-nak, és annak a ténynek, hogy tegnap hallottam, amint a VV-ben valamelyik gyökér megállapítja, hogy Amerika első elnöke Kolombusz Kristóf volt. És még az előbbit nevezik egyesek zombis sorozatnak, ahha…De kanyarodjunk is vissza a mi szempontunkból releváns agyhalottakhoz. A reggelinél Aurelio-Guszterminátor-Színész triumvirátus alakul Berkiék elpusztításának céljából, kíváncsian várom a hadműveletet.

1.jpg

Tovább
25 komment
süti beállítások módosítása