Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x14 - Csak az kiabál aki fél (18+)

2018. november 18. 15:38 - Dzsudibí

0.png

Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek, mindkét tábornak üzenem, hogy szevasztok. Úgy tűnik Petit addig csesztettük a bajsza miatt, hogy ezen a héten egy zacskóval a fején ücsörgött otthon egy bögre meleg kakaó és a kedvenc fikusza társaságában, Anikó szerint holnap már lesz, de Anikó azt is mondja, hogy gyufásskatulyákat egymásra helyezni nem olyan könnyű feladat, szóval nem vagyok benne biztos, mi az igazság. Mindenesetre ténysvaló, hogy a nyomoroncok egyike másika csoda, hogy nem felejt el levegőt venni parittyázás közben, úgy tényleg nehéz, a párbaj egyébként félrekúráselőttleveszemagyűrűt Vivi és Era között zajlik, a tét pedig Era joker szuperképessége. 

1_17.png

Tovább
1302 komment

Való Világ 9x13 - Rege a két legfontosabb testrészről

2018. november 17. 12:17 - hektor_

v18.png

Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről ma egyáltalán nem lesz szó - Anikó a tárlatvezetőnk, fontosnak tartja elmondani hogy az Era-Radics közötti összecsapásra szavazó nézők közt kisorsolnak egy 2018-as évjáratú polaroid fényképezőt. Kapcsolják a villát, párbajozók, hogy érzitek magatokat? Az említettek nincsenek túlságosan feldúlva, kb vállvonogatva közli mindkettő hogy jaj, nagyon izgul, nagyon nagyon ideges és azt reméli ő van elöl a szavazásban – közben szinte mindenkiről mutatnak egy közelit, így van alkalmunk summázni hogy még csak másfél hét telt el ugyan, de már elkezdtek lecsövesedni a résztvevők. Megmutatják a fantomképeket, nagggyon szoros az állás, úgyhogy Radics innen is üzeni a rajongóinak, hogy jó lesz összekapni magukat.

v2.png

Tovább
851 komment

A legbátrabb páros 2x01 - Te is fiam, Aurelio?

2018. november 17. 10:00 - BBrigusz

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt, még ki sem hevertük az előző brigádot, máris itt van a következő. Sőt, Tenyáék hamarabb verték el az utolsó fillért is, mint ahogy mi megbarátkoztunk volna győzelmük gondolatával, máris itt az újabb celebhorda. Név szerint Berki, Aurelio, VV Ágica, Laky Zsuzsi, Weisz Fanni, Csórics Balázs (?), Cooky és a +1 főik.
1.jpg

Tovább
26 komment

Való világ 9x12 - Greg megijedt a csokianakondától (18+)

2018. november 16. 18:38 - Hoppancs

bscap0023.png

Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a részleteket!

A sulihétre hajazó bejátszásban többen is lelkesen jelentkeznek, amikor Anikó megkérdezi, hogy vajon kitalálták-e, mit jelképeznek a falon elhelyezett képecskék. Bizony, egy-egy extra jogosultságot, amelyek átruházhatók, cserélhetők, sőt, a kiesett játékosoktól „örökölhetők” is. Adri azonnal begyűjt egy piros pontot, ugyanis „nagyon ügyesen észrevette”, hogy tizenkettő van belőlük. Ami *drámai zene* eggyel kevesebb, mint a villában tartózkodók létszáma.

bscap0000_1.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv9
416 komment

SURVIVOR 37X08 – Blindside in yo’ face!

2018. november 16. 13:00 - Laura Ingalls

Cowgirl kiszavazása után Princess damage controllon van, oltja a tüzet, magyarázza a bizonyítványt, próbálja kimosni magát a helyzetből nah, de nem jön össze neki, ahogy nekem sem sikerült még kávéhoz jutni ma reggel. Körbe haknizza az egész tábort az éjszakában, senki nem maradhat ki, de egyiküket sem hatja meg különösebben a dolog, az általános vélekedés szerint az sem igaz amit kérdez, szóval Princess bele is feküdhetne a sírjába, mert elég mélyre ásta magát.nyito_5_01.jpg

Tovább
7 komment

Ray Donovan 6x03 - He Be Tight. He Be Mean.

2018. november 16. 11:00 - pethő.anni

Egy út szélén hagyott telefonon Ray keres valakit. Nem kell sokat agyalnunk rajta, természetesen Bunché a mobil, és nem meglepetés, hogy nem veszi fel. Hősünk egyébként zsaru haverjával találkozik a szokott helyen, és arról érdeklődik, Macnek nincs-e FBI-os kontaktja, mert utána kellene nézni, merre jár és mire készülhet Mickey. Lassan telik az idő, még mindig annak a napnak az estéjén vagyunk, amiről az előző epizód szólt, Az öreg Donovant nekünk, nézőknek persze nem kell keresnünk, látjuk, hogy legbefolyásolhatóbb fiacskája kocsijában ül Teresa háza előtt. raydonovan6x3_1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
2 komment

ValóVilág 9x11 - A területek, melyeket elcsatoltak Trianontól (18+)

2018. november 15. 18:27 - Dzsudibí

screenshot.png

Nem szarozunk, rögtön belecsapunk vietnámi papuccsal a szarkupac közepibe, TÁNCVERSENY, no lám. Míg Zsu, aki legjobb napjain félhomályban néha tud úgy csücsöríteni, ahogy Marisa Tomei a legszarabb pillanataiban, az előző napi bebaszott csetlés-botlás kékzöld nyomait alapozózza a lábán, addig a kanok Csokifaszt bíztatják, hogy úgyis ő fog nyerni, hát olyan rutin ez neki, mint Ica néninek eltalálni, hogy hány szelet párizsi a 20 deka 40 évnyi csemegepultozás után. Elsőnek rögtön Csoki kezd, és nagyon izgul, mert szerette volna, hogy komoly legyen, mer neki a tánc az érzékeny pont, mert ő kérem, mindenki kapaszkodjon meg, maximista. Pont ez jön le nekem is, amikor Zsu kezeit a csokifasz irányába gyömöszöli, mialatt Reni lézerszemeivel rögzít minden mozdulatot, hogy később majd számon kérhesse csokiszínű parittyapartnerét. 

Adri: De aranyos amúgy, mekkora kis ribi vagy te?!

Zsu: Hát igen.

1_16.png

Tovább
714 komment

911 LA 2x08 – Szerelem

2018. november 15. 15:00 - szde

Taylor, a 6. részből megismert vörös riporternő mutatja be nekünk a reggeli hírekben, hogy az elkerülőn kilométeres sor áll, mert egy hölgy szeretné, ha Norman látná. Ugyanis 30 év házasság után láthatatlan a férfi számára, majd hogy hangsúlyozza is a mondanivalóját, szétrántja a fürdőköntösét, alatta semmi sincs. Norman eközben a dugóban ül, majd kiszáll egy kávéért meg valami diétás (nem) kajáért, és kérdezi két nőtől, hogy mi van, akik élőben nézik a közvetítést. Norman kaját és italt el, rohan, közben hívja a 911-et, ahol Maddie veszi fel a telefont, hogy már úton van a nőért. Küldenek is érte egy motorost, hogy gyorsabban odaérjen. Eközben alul a tűzoltók húzzák alá a bazi nagy ugrálóvárat, Buck pedig leereszkedik mellé, hogy lelökje, gondolom. De Lola sokkal okosabb volt, hozott fegyvert is, de szintén csak a nyomatékosítás kedvéért, hogy el van hanyagolva. Így kissé kétkedve fogadja, hogy Buck is – ezzel a kinézettel – el van hanyagolva. Lent Athenáék nem hiszik el, hogy ez történik, Buck pedig elmondja élete bánatát (aka Abby elment).

vlcsnap-2018-11-07-20h51m20s180.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
2 komment

Ransom 2x06 - Örökség

2018. november 15. 11:00 - Dzsudibí

Ebben a részben nem szarkodunk, rögtön beleugrunk a szaftos lecsó közepibe, egy srác nyom fegyvert valami bula halántékához, Eric próbálja meg jobb belátásra bírni. A srác valamilyen AJ-t akar megbosszulni, remélem nem a Backstreet Boys-zosról beszélünk, mert már megvettem a jegyem a jövő évi pesti koncertjükre. Na de, mint kiderül ezt a pár sort is minek írtam le, mert amúgy nem ez lesz a fő történetszál, csak egy kis ízelítő volt abból, hogy Eric mekkora király, mert végül sikerült megdumálnia a srácot, hogy tegye le a vegyvert és mindenki menjen haza békében. Este az anyjával vacsorázik, és a beszélgetésből kiderül, hogy nincs túl jó kapcsolata az apjával, akit nem akar valamiért felhívni, elleben meg van sértődve, hogy Evie nem hívja őt, én meg hiába mondom, hogy a gyereknevelés első számú aranyszabája, hogyha nem akarod, hogy a gyereked fikázzon, akkor te se lógj állandóan az orrodban könyékig. Dolguk végeztével még csevegnek az étterem bejárata előtt, amikor egy autóból rájuk lőnek, majd főcím.

ke_pernyo_foto_2018-11-09_15_08_05.png

ke_pernyo_foto_2018-11-09_15_11_39.png

ke_pernyo_foto_2018-11-09_15_11_45.png

Tovább
Címkék: axn ransom
Szólj hozzá!

Outlander 3x04 - Of Lost Things

2018. november 14. 15:00 - pethő.anni

Roger magyarázza egy jegyzetekkel teli tábla előtt, hogy tehát a múltban és a jelenben párhuzamosan halad az idő. Claire három évet töltött a 18. században, azóta húsz év telt el, így Jamie-t is húsz évvel később kell keresni. 1968-ban járunk Skóciában, s most vesszük fel a 2. szezon végén elejtett szálat, mikor a fiatalok is látták Geillist átmenni a köveken. Fiona, Mrs Graham unokája sürög-forog Roger körül, amit Brianna gúnyos pillantással nyugtáz. Szó esik a Dunbonnet-ról is (Bree csak legendának tekinti), amikor Claire felkiált: megtalálta Jamie-t Ardsmuir börtönének 1753 és 1756 közötti kimutatásaiban. De aztán megint nyoma veszik, miután a börtönt felszámolták. Roger szerint azért így is van mire koccintani, s amúgy sem lehet soha túl korán a whiskyhez. 

outlander3x4_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása