Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ValóVilág 9x07 - Hunor offolta a kombózást, avagy egy majdnem parittyázás története (18+)

2018. november 11. 17:02 - Dzsudibí

Gyermekeim az Úrban. Már megint eltelt egy év, pedig mintha tegnap lett volna; még tisztán cseng a fülemben, ahogy primiTivi a hálóban üvölt, mint a sakál, hogy ez egy faszszopó hálószoba geci; ahogy putridomb koronázatlan királynője, alias VV Dina szájából kecsesen hullanak alá a rágatlan fél rántott húsok a földre, amikor éppen két falat között kellett elküldenie valakit a geccibe; vagy Vivi, drága Vivi, aki azóta már minden bizonnyal okleveles bolygókutató. Jobban vártam ezt a napot, mint a karácsonyt, és nem hiába, mert az idén igazán kitettek magukért az rtlnél, és minden idők legótvarabb társaságát válogatták össze nekünk gondosan, még akkor is, ha a mai adás elég vérszegényke lett. No de.

1_14.png

Tovább
852 komment

Való Világ 9x06 – A szívembe’ te vagy, ő csak a farkamba’ van

2018. november 10. 11:26 - hektor_

Minden nap tanul valami újat az ember, én ma például azt, hogy lehet egy 5 szavas mondatban 3 igazán alpári szó – így már bizton ki merem jelenteni, hogy mikor sixx atyánk javasolta, hogy hagyjam ott kicsit a zombiapokalipszist, és tekintsek körbe a való világban (esküszöm, véletlenül jött ki így) ahol a létező agyhalottak pusztítanak, nyilván nem létezett rá más válasz, mint hogy MÉG JÓ! Ennyit erről, szevasztok villafüggők. Huszárantenna a mai műsorvezető, ez itt a Való Világ 9, PÁVÖRÖD báj, mondja, és buzdít minket hogy szavazzunk a kedvencre. Tegnap Krisz meg Szintike ordenáré módon összeveszett, lássuk, hogyvolt.

vv1.jpg

Tovább
425 komment

Survivor kibeszélő 4x06 - Jockey Ewingra mindenki emlékszik

2018. november 10. 11:15 - sixx

31_1.jpg

Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező gyűlölettel és sértettséggel a szereplőkben, amivel nem tudok mit kezdeni, EZ EGY KIBASZOTT JÁTÉK, ugye. Na, mindegy, majd feldolgozzák, vagy nem, mi közöm hozzá, örülök, hogy én vezethettem a kibeszélőt, jövőre is lesz, ha rajtam múlik, heti 45 percben és sokkal több nézői kérdéssel.

Címkék: rtl survivor
106 komment

Survivor extra - kiesve, de törve nem #15: Fanni

2018. november 10. 09:30 - sixx

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Egyértelműen mentálisan volt megterhelőbb. A fizikai része annyira nem viselt meg. A meleget jól bírom, az ételhiány nem okozott különösebb problémát. Nagyon nehéz feladat volt együtt élni teljesen idegen emberekkel, akiknek a nézeteivel, gondolkodásával egy cseppet sem tudok azonosulni. Azt éreztem, hogy ők teljesen másképp látják a világot, míg én a földön járók és ez nagyban megnehezítette az együttélést, együttműködést.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

Mindent úgy csinálnék, ahogy azt csináltam. Nem készültem semmire, nem voltak elvárásaim. Úgy gondolom, hogy minden akadályt legyőztem, amit a játék során magam elé állítottam.

Mi az, amit a tévében nem láttak belőled?

Maximálisan magamat adtam. Amit a játék során láthattak belőlem az vagyok én. Nem játszottam meg magam, azt mutattam, amilyen valójában vagyok, ha pozitív, ha negatív személyiségnek is ítélnek meg.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Sokkal többet kaptam a játéktól, mint, amit vártam. Mindig kicsi célokat tűztem ki magam elé, amiket sikerült is megugranom, amiért nagyon büszke vagyok. A legfontosabb pedig, hogy ez eddigi életem legnagyobb élménye, nagyon elégedett vagyok a teljesítményemmel, azt érzem, bármire képes vagyok.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Mindenképpen, azt mondanám, hogy vonatkoztassanak el a mindennapi életben elfogadott viselkedési normáktól. Szerintem ezt a játékot gátlástalanul és érzelmek nélkül kell játszani. Kétféleképpen lehet célhoz érni; vagy vezérként veszel részt a játékban, ahol követnek téged, rád hagyatkoznak, vagy pedig te követsz valakit és valamelyest beadod a derekad. Ezt még a játék előtt el kell dönteni, melyik szeretnél lenni.

 

Címkék: rtl survivor
20 komment

Survivor 4x35 - Ez nem batyus székelynek való játék

2018. november 10. 09:00 - sixx

30_2.jpg

21_4.jpg

Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos Fannival szemben, pontosabban egy bambuszrúd végére erősített va,skampóval, pedig üvöltött mellé böcsülettel. Szóval abban a pillanatban, ahogy Bencus hitetlenkedve kihirdette, hogy bazdmeg Fanni, te meg döntős vagy, éppen azt is hozzátehette volna, hogy grat a nyereményhez, Dávid, majd igyunk egyet. A második újkori Survivor-évadot tehát megint egy inas, szikár, szakállas faszi nyerte, ha a következő évad elején meglátok egy ilyen fazont, tökön szúrom magam.

Tovább
Címkék: rtl survivor
136 komment

Való világ 9x05 - A legszebb szerelmes szavak

2018. november 09. 19:02 - Hoppancs

Korán reggel, amikor elkezdem ezt a hogyvoltot (a megjelenési idő miatt nem nagy spoiler, hogy a befejezés ekkor még messze van) egy kicsit nehéz követni, amikor egyszerre négyen magyaráznak, mint egy 90% -kal csökkentett értelmű Woody Allen-filmben. De aztán lassan tisztulni kezd a kép. Ott vesszük fel a fonalat Puskás „Szolidan Fuldokló” Péter bevezetője után, hogy Ginu éppen nagyon bevágódik társainál. Azzal kezdi, hogy Zsuzsu kacsójának puhaságát dicséri, ami könnyedén átfordulhatna erotikus („és milyen jó az illatod is, Tiffany”) valamint kézkrémreklámozós irányba is, ha Csoki nem kapaszkodna bele az új lány kijelentésébe, miszerint Radics nem az esete. Na, de akkor ki az? Hát, az a lényeg, hogy szeresse a szexet és kockahasa még véletlenül se legyen, szűkíti le a kört brutálisan Ginu.

bscap0000.jpg

A Reni által tudatosan leitatott Zsuzsu rendes alkoholistához illően rémisztgeti Greget („gyere a karomba”), zakózik és flörtöl mindenkivel, a konyhapultot is beleértve, majd további utasításig beájul. Reni mossa kezeit, ő csak két adagot tukmált rá, aztán ment a dolog magától, mint amikor Pintér Tibortól csak annyit kérdeznek, hogy „mi az első sora annak a Rómeó és Júliás dalnak?”, aztán mindenki kénytelen viselni a következményeket. Ginunak ezalatt egészen a hátsimogatásig fajuló „közvetlen kapcsolata alakult ki” Csokival, ami még bárhová fejlődhet, hiszen:

Nem vagyok semmi rossznak az elrontója.

bscap0001.jpg

Tovább
Címkék: való világ vv vv9
243 komment

Survivor extra - kiesve, de törve nem #14: Tamás

2018. november 09. 16:00 - sixx

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Nekem ez a játék inkább mentálisan volt megterhelő, mintsem fizikálisan. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy vadidegen emberekkel vagyok összezárva, akiktől nem tudhatom, mire számíthatok. Folyton odafigyelni arra, hogy ki, mikor fog hátba támadni, nagyon sok energiát felemészt.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

Azt gondolom, hogy a játékom úgy volt jó, ahogy volt, nem változtatnék semmin. Azt teljesítettem, amit elvártam magamtól, kihoztam magamból a maximumot.

Mi az, amit a tévében nem láttak belőled?

Amit a játék során megmutattam magamból, az vagyok én. Amikor visszanéztem az adásokat, nem volt hiányérzetem, azzal kapcsolatban, hogy valami kimaradt volna, ami igazán én vagyok. Igyekeztem őszintén játszani, nem meghazudtolni önmagamat és maximálisan azt mutatni, aki valójában vagyok.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Teljes mértékben! Minden akadályt sikerült legyőznöm, amit magam elé állítottam. Egy kihívás miatt mentem ki, amit sikerült is legyőznöm, ez pedig maga a játék volt.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Amit a legfontosabbnak tartok, hogy legyenek mindvégig őszinték a játékban. Ne taktikázzanak, törekedjenek arra, hogy minél nyíltabban játszanak.

23 komment

Survivor extra - kiesve, de törve nem #13: Alexandra

2018. november 09. 15:00 - sixx

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

A kezdetben számomra a fizikális helytállás volt a nagyobb kihívás. Az, hogy szerves részét képezzem a csapatnak, helyt tudjak állni olyan feladatokban, ami mondjuk egy sportolónak kisebb kihívást jelent, mint nekem. Azonban, amikor elérkezett a bárbaj Dáviddal, akkor döbbentem rá igazán, hogy a játékban a mentális erő sokkal fontosabb. Az idő múlásával azt is megéreztem milyen nehéz együtt tölteni akár egy napot is olyan emberekkel, akikkel a való életben, nem biztos, hogy egynél többször találkoznék. Ezek alapján, így utólag a mentális részét mondanám keményebbnek.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

Visszatekintve a játékra, úgy gondolom, semmi sem sikerülhetett volna jobban. Semmin nem változtatnék, többek között azért sem, mert számomra nagyon pozitív véget ért a játék.  Mindent kihoztam magamból, amit csak tudtam és, amit csak szerettem volna.

Mi az, amit a tévében nem láttak belőled?

Azt érzem, hogy nem tudtam teljes mértékben átadni, hogy milyen is vagyok valójában. Engedtem, hogy elnyomjanak és nem álltam bele úgy vitákban, ahogy ezt a mindennapi életben tenném. Persze azt nem mondanám, hogy konfliktuskerülő voltam, de jobbnak láttam magam visszafogni. Ennél sokkal jobban ki szoktam állni magamért, az igazságért, azért amit helyesnek gondolok.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Igyekeztem elvárások nélkül nekivágni a játéknak, de még így is minden elképzelhetőnél többet kaptam a Survivortől. Nagyon sokat változtam pozitív irányban, amit a környezetem is észrevett. Nem mondanám, hogy a személyiségem változott meg, hanem inkább a gondolkodásmódom. Ma már meg merem magam dicsérni, megtanultam megállni egy pillanatra ebben a rohanó világban, lecsukni a szemem és elismerni, ha valamit jól csináltam, amiről mondjuk addig azt gondoltam, hogy teljesen természetes dolog, és más is könnyedén képes lenne rá.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Tapasztalatszerzésnek, nézzék meg ezt és az előző évadot, tömbösítve. Reális önismerettel rendelkező egyének jelentkezzenek ebbe a játékba, akik felmérik milyen lemondásokkal, erőfeszítésekkel, kihívásokkal kell szembenézniük. Tanácsolom, hogy próbálják ki, milyen az hogy nem azt, nem annyit esznek, amennyit csak szeretnének, továbbá mentálisan készüljenek fel a megmérettetésekre.

Címkék: rtl survivor
19 komment

Ray Donovan 6x02 - Staten Island (2. rész)

2018. november 09. 14:00 - pethő.anni

Szóval ott hagytuk abba, hogy Ray a polgármesterjelölt Anita Novakot egy hulla társaságában találja egy lakásban. Ez így egy pöppet problémásabb helyzet annál, minthogy a nőnek szokása vadidegenekkel, mindenféle bemutatkozás nélkül kefélni, oszt az egyikük meg felvételt készített közben. Ray felveszi a "tököm teli ezzel az egésszel" arckifejezését, amit kb. az epizód végéig le se vesz, no meg persze a nemrég kapott verés miatt sem ugrik ki örömében. Így hallgatja a csajt, amint pia és cigi hiányában idegesen magyarázza, hogy nem volt szándékában megölni a pasast. Megegyeztek 50 ezer dollárban, a pénz ott van az asztalon egy kistáskában, de aztán így alakult.   

raydonovan6x2_1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
3 komment

A legbátrabb páros 1x05 - Finító

2018. november 09. 12:00 - BBrigusz

Mélyen tisztelt publikum, ezennel belevágunk a döntőbe, bár nekem a múltkori adás óta eltelt idő még nem biztos, hogy elegendő volt Kertész Géza kiesésének feldolgozásához. ( NOT) Tenya már most tréneli a csaját a gondolathoz, hogy rendkívül testvériesen 7 misi-3 misi arányban fogják elosztani a nyereményt, ha úgy alakul, szerintem korrekt, nem árul zsákbamacskát, végülis ő a szívtipró, minden nő álma, dzsungelbenlakó celebritás, a végtelenbe nyúló csücsörítések iskolapéldája! Eközben az örökké tartó érdekházasság  szerelem jegyében Ápdét Norbi egy rögtönzött szerenáddal lepi meg az asszonyt házassági évfordulójuk alkalmából, amihez a valkűrkentaur szolgáltatja természetesen az aláfestő-zenét, Réka könnyezik, szerintem minden évben átkozza azt a bizonyos napot és átértékeli az életét. Persze ízlések és pofonok, de ez esetben inkább csak az utóbbi.
1.jpg

Tovább
48 komment
süti beállítások módosítása