Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x30 - Az őrületes fordulat, amitől Bence is majdnem elpislogja magát

2018. november 03. 18:15 - Hoppancs

Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán. Szandi is örül, hogy a védelmi végjátékban ők, a BFF-ek küzdhettek. Tomi viszont csalódott magában, azt hitte erős és bátor, mint egy római gladiátor, erre fölé kerekedett két csaj.

Máshogy reagál már itt az izom mindenre.

nyugtatja Fanni bármikor behülyíthető(?) szövetségesét. A tieid például leamortizálódtak, tehetné hozzá, ha nem lenne ennyire nagyvonalú hangulatban. De abban van.  Az önbecsülés-növelő tréninget Szandra folytatja, Gábor viszont inkább az ananászpucolásba menekül a sok kedveskedés elől. Tamás továbbra is hisz Fanniban, hiszen a sziget Teréz anyája neki adta a -  saját maga védelmére úgysem használható -  amulettjét -, és biztos nem is hazudott még háromnál többször a szemébe.

Mindenki nyugodt ebben a törzsben, nyilván Gábor kivételével.

állapítja meg. (Főleg a szelíd, egyszerű, aranyosan naiv emberek, mint ő, akiket már a hegyi beszéd is biztosított az örök boldogságról.)

bscap0000_3.jpg

Tovább
147 komment

Survivor extra - kiesve, de törve nem #7: Beni

2018. november 03. 16:00 - sixx

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Nekem egyik sem volt nehéz. Nem a Survivor klasszikus szellemiségének megfelelően játszottam, nyaralásnak fogtam fel az egészét. Magáért a játékért játszottam, nem feltétlenül a győzelem hajtott.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

A győzelem szempontjából túl korán nyertem védettséget és vontam magamra a figyelmet. Ha ez nem történik, akkor senkinek jut eszébe rám szavazni és akár a győzelemig is eljuthattam volna.

Mi az, amit nem láthattak a tévében belőled?

Az alap életfilozófiám eléggé lejött, hogy nem aggódom semmiért.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Teljes mértékben. Jól éreztem magam, semmilyen negatív tapasztalatot nem szereztem, tartalmas két hónapot töltöttem el.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Attól függ, mi a céljuk. Nem a játékok megnyeréséről és az erőről szól a Survivor, ez egy jóval összetettebb játék, valamint meg kell tanulni veszíteni egy-egy játékot a nagyobb cél érdekében.

Címkék: rtl survivor
3 komment

Survivor kibeszélő 4x05 - Beni nyaralni ment a Survivorba?

2018. november 03. 14:13 - sixx

Elég nehéz eldönteni, hogy Beni a kibeszélőben is csak szopatta-e az embereket, vagy valóban ennyire nem foglalkozott a játékkal - illetve fogalalkozott ő, csak nem úgy, mint mások. Rubin Kristóf a döntőbe várta Benit, én meg másik vendégemet, Emesét, de hát az élet nem habostorta.

Az utolsó kibeszélő jövő héten lesz, a porondmesteri szerepet viszont más kapja, mert nem leszek az országban. Mindenesetre köszönöm az RTL-nek, hogy megcsinálhattuk ezt a mozgóképes hogyvoltot, amiból jövőre is lesz majd, mert ugye jön a harmadik évad.

Címkék: rtl survivor
77 komment

SURVIVOR S37X06 – Ugye milyen cukik a Brochacho-k?

2018. november 02. 16:32 - Laura Ingalls

A reunion-on talán megtudjuk, hogy Vezérigazgató Natalie lángelme, vagy tényleg emocionális gyökér. Így, vagy úgy, de fullba’ nyomta a kretént és ahogy a Trópusi viharban megmondta egy csávó, aki egy csávót játszott, aki egy másik csávót játszott: sose nyomjá’ full kretént!

nyito.jpg

Tovább
8 komment

SWAT 2x04 – Csak egy újonc lesz

2018. november 02. 15:00 - szde

Elhogyvoltozzák nekünk, Jimmy miért lett egyenruhás, meg azt, hogy Hondo találkozott Niával, majd bele is csapunk a sztoriba, vasúti színeknél narancsmellényes egyének törnek fel egy vagont, annyira kell nekik a benne lévő bármi, hogy még a biztonságist is megölik. Hondo-t megint Nia hotelszobájában éri a reggel, de ez továbbra sem kapcsolat, mindkettőnek megfelel így. Nia exe, a marsall továbbra sem akarja aláírni a válási papírokat, az este pedig 5/6-os volt, ugyanis volt egy fickó Houstonban…

vlcsnap-2018-10-23-19h01m19s010.png

Tovább
Szólj hozzá!

Killing Eve 1x04 - Keserű méz – Sorry Babe (ismét egy remekbeszabott fordítás..)

2018. november 02. 13:00 - Goldvike_xx

Templom, fehér liliom, ének. Csak Eve nem. Dühös. Szomorú. Sír. Bajusz próbál támaszt nyújtani neki, de Eve arrébb tolja a kezét. Megjelenik Frank, aki ismét sutyerák, az oltárhoz menet kedvesen megütögeti a koporsót. Ő fog szólni a kollégák nevében, Eve szemmel öl. Frank elkezdi ekézni Billt, szemek kerekednek. Bill kisgyereke is sír, sőt üvölt, Evenél szakad a cérna és kimegy a szertartásról. Elena utána vigaszt nyújtani, habár ő nem tud gyászolni, azt mondja. Kérdezi Evetől mikor mondja el a feleségének. Az nem derül ki, hogy mit, csak gyanítható, hogy biBillről van szó. Eve fogadalmat tesz Elenának: „Megölöm azt a nőt. A saját kezemmel.” It’s a simple vow my friend.1.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

A legbátrabb páros 1x04 - Valkűrök

2018. november 02. 11:00 - BBrigusz

Back to the game, az adás elején Tilla egy gyors félperces összefoglalóban elhogyvoltozza a múlt heti eseményeket, így legalább valamelyest én is visszarázódom ehhez az illusztris társasághoz lelkiekben. Palácsikék romi reggeliznek, Tenya csaja pedig próbálja felvilágosítani szíve kuglófjának legédesebb mazsoláját arról, hogy a cimbijeik nagyobb lendülettel áldozták volna be őket párbajra, mint ahogy a csigajelmezes hatévesek lefutják a mátészalkai vonatot. Mindenki gyűjti a spirituszt az aktuális nap feladathoz, Ápdét Norbi a legtöbb energyt ezúttal is egy szál kolbászban és harminc deka szalámiban találja meg.
1.jpg

Tovább
20 komment

Survivor 4x29 - A TOP NÉGY

2018. november 02. 09:10 - Chat Géza

Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött neki, nem azt, amit Dávidnak szántak. Szóval ezt a gesztust így viszonozni akarta. Fanni és Szandra itt hüledeznek, hogy ember, te megint arccal előre mentél bele a vakablakba, Tomi, bazmeg, háttal ülsz a taktikai térképnek, oszt úgy játszol itten! Nagy, nagyon, de nagyon lassan leesik Tominak is, hogy ja, akkro ez tényleg csak taktika volt. Neki mondjuk mindegy, hisz még ott van a Bayaniban. Itt szólt közbe Gábor, hogy hagyják már a témát, mert amúgy ő mondott le saját leveléről. Jó, de te cseszed, csak a kutyádra voltál kíváncsi a múltkor is, a családodat nem is hiányoltad! - mondta ezt hirtelen Alexandra, mire Gábor egyből bepipult, mintha szidták volna az anyját, hogy a családját senki ne merje a szájára venni. De én nem mondtam semmi a családodról. Mondom a családomat NE! Ki beszélt itt a te családodról? Szandi, hát fogd már be, bazmeg, a kurva élet, a családom meg a kutyám tabu! És még ez ment egy-két kört, mire Alexandra tényleg nem mondta ki a család szót Gábor jelenlétében. 

Tovább
Címkék: rtl klub survivor
244 komment

Billions 3x09 - Icebraker

2018. november 01. 15:00 - orsika29b

Nyugat - Texasban az igen savanyú képű Chuck az igazságügy miniszterrel prérifarkasra vadászik éppen az éccaka közepén. Egy lövésből le is teríti az állatot, a miniszter meg csodálkozik, hogy lőni is milyen remekül tud. Chuck apu erre is megtanította. A miniszternek az a következő elvárása amúgy, hogy Lugo pere is minimum így menjen, mint a vadászat.

44884577_558152181321076_4546532253605298176_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

Ransom 2x04 - Egy szabad ember Párizsban

2018. november 01. 13:00 - Dzsudibí

Két faszi találkozik egy párizsi presszóban (a városban, nem egy felvágottakat kínáló vendéglátóipari egységben) - Ahmeeed, há de rég votl tezsvírem, meló, csajok, minden okés? - Minden, köszi, holnap veszek ki szabit a tiszteletedre, és megmutizom a várost. Picsipacsi, búcsúzás, közös szelfi, majd a faszit, aki nem Ahmed, de a neve még nem derült ki, üldözőbe veszi egy maszkos tag. Nem Ahmed okosan egy sötét, kietlen helyre fut, nem vissza a presszóba, ahogyan az emberek 99%-a tenné, ahol már várja egy másik maszkos is, leütik, betuszkolják egy fehér swift csomijába, majd főcím.

1_3.png

Tovább
Címkék: axn ransom
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása