Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 37X03 - A blindside nem egy jó érzés

2018. október 14. 11:00 - Laura Ingalls

Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. 6. nap éjszaka, törzsi tanács után Dávidéknál fagyos a hangulat. Davie nem tud napirendre térni a tény felett, hogy megvezették és nem tűnt fel neki. Szerencse, hogy a zsebében van a rejtett védettségi nyaklánc, legalább ez, ha már nem avatták be a többiek. Félrevonja RobotikaKutatóTudós Christian-t, hogy ő és Nick igazán szólhattak volna neki, mert csak nézett, mint Rozi a moziban. Christian nagyon megérti, hogy Davie elárulva érzi magát, de hát nem volt mit tenni, mert Gabby a galád kényszerítette őt és Nicket és hát tudod milyenek ezek a nők, merj nekik ellent mondani. Az utolsó percben ragadta meg a Mason-Dixont a tökeiknél fogva, kénytelenek voltak kiszavazni Jessicát.

01.jpg

Tovább
10 komment

Váltságdíj 2x02 - Alterek (Alters)

2018. október 14. 10:00 - Dzsudibí

Oliverrel indítunk, aki éppen elaludt egy szép hotelszobában, egy csaj pakolászik szintén sietve, a rövid dialógusból kiderül, hogy Oliver már régóta ismeri a hölgyet, akit sikerül Maxine-nak hívnia, ám úgy tűnik, a hölgy nem az a sértődős fajta. Oliver egy megbeszélésről késik, ami a történet szerint éppen Bostonban zajlik Eric, Zara (aki 6 hónapos terhes, wtf??) és egy potenciális ügyfél társaságában, ám mi tudjuk, hogy valójában Pesten vagyunk, a Bank Center épületében. Míg Oliver megérkezik, Eric és Zara találkoznak az ügyféllel, akit George Harris-nek hívnak, és cége, az Archfield Capital könyvvizsgálattal foglalkozik, nagyon nagyon gazdag cégeknek és magánszemélyeknek. Harris úgy tűnik nem nagyon aggódik, csak néhány elégedetlen ügyfél, ennyi az egész, Eric és Zara meg értetlenül állnak, hogy akkor őket mégis mi a bütykös lóheréért kellett idehívni. Ez az a pillanat, amikor egy mérges fegyveres faszi betör az irodába, és Harrist keresi, láthatóan sürgős a dolog, még a kamerát is kilövi gyorsan, hogy később ne kelljen vele vesződni. Harris a lövést hallva úriemberként nem löki félre a terhes Zarát, csak rohan a pánikszobába bevédeni a seggét, Eric utánaküldi Zarát is, mert ő egy kicsit jólneveltebb. A mérges faszit Eric próbálja meg megnyugtatni, kevés sikerrel, mert végül az ő fejéhez tartja a pisztolyt, hogy Harrist előcsalogassa. Főcím.

1_1.png

Tovább
Címkék: axn ransom
Szólj hozzá!

Survivor 4x15 - Balázs eltévesztette a házszámot

2018. október 13. 15:00 - Hoppancs

A Balázs-para elmúltával utóbbi látszólag jó kedvében van. Nórival tökéletes összhangban szemlélik a halászó Tamást és Jérémyt, de ez csak vihar előtti csend, mint amikor Hannibal Lecter kedélyesen együtt vacsorázik Will Grahammel. Végül megunják a műsort, így már lemaradnak arról a részről, amikor a fiúk csónakjába végre elkezd betörni a víz, és a háttérben elindulnak a My Heart Will Go On első taktusai. Nóri és Eszter ekkor már a nem banánízű banánnal van elfoglalva, amely megsütve egész édes. „Egyet azért NÉZZÜNK már meg” fejezi ki a titkolózásba belejött Eszter a cucc jelentős megdézsmálása iránti igényét. És lőn, "megnéznek" egyet, kettőt, esetleg kicsit többet, de ki számolja?

bscap0000_7.jpg

A férfiak közben fognak egy halat, amitől Jérémy pénisze egy mérettel megnő. Eszter nem akarja élve látni a cuki kis állatot, inkább édességgel kínálja az ügyes hímeket. „Ez finom!”, lepődik meg őszintén Tamás, és a törzs e vélemény mentén soha nem tapasztalt egységbe forr. Ezalatt Gagambáéknál folytatódik a varánusz-sztorilájn, Beni végre aktivizálja magát, hiszen ő gyíkot enni jött a műsorba. Dáviddal már ássák a csapdát, tapintható a feszültség, uáááááh, mi lesz? Elspoilerezem: ebben a részben már tutira semmi.

bscap0001_5.jpg

Tovább
159 komment

Billions 3x08 - All the Wilburys

2018. október 12. 16:00 - orsika29b

Chuck és Wendy éppen a kínai csajszihoz érkeznek meg egy kis "kényeztetésre", amikoris a hátsó szobából előbukkan Chuck apu és Foley. Full döbbenet az arcokon, az öreg Chuck még arra is megkéri Wendy úrnőt, hogy vegye le a kabátját, úgyis meleg van.... Édes Fiam, otthon ez oké, de egy kívülállóval, aki ráadásul zsarolható, egy kormányzójelölt nem tehet ilyesmit - kezdi meg a hegyi beszédet Chuck apu. Wendy nagyon fel van háborodva, le is lépne, de nem engedik. Egyébként annyi volt a két ősz faszinger mondandója, hogy itt az idő Chuck stábjának felállításához, kezdeni kell a pénzgyűjtést, tehát le is kell mondani pár napon belül az államügyészi posztról.

43623114_487439984999267_6051178529981202432_n.png

Tovább
1 komment

Outlander 2x08 - The Fox's Lair (A rókalyuk)

2018. október 12. 15:00 - pethő.anni

Végre újra Skóciában! S máris a lallybrochi hétköznapokba csöppenünk: hőseink távollétében újabb jövevénnyel gyarapodott a Murray család, a birtok körüli ügyes-bajos dolgok, a mindennapi teendők pedig Claire lelkének is gógyírt jelentenek. Jamie-vel úgy gondolják, eleget tettek azért, hogy megakadályozzák a háborút, jöhetnek a boldog, idilli hétköznapok. 

outlander_2_8_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Survivor extra - kiesve, de törve nem #4: Viki

2018. október 12. 14:00 - sixx

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Mindkettő nagyon nehéz volt számomra. A fizikai része azért, mert nem vagyok élsportoló, így a komolyabb erőfeszítést igénylő feladatokban nem tudtam úgy szerepelni, mint azok, akiknek a sport az élete. Mentálisan pedig az jelentett nehézséget, hogy nagyon erős karakterek voltak a törzsben, akik mellett nem tudtam igazán érvényesülni, és velük azonosulni sem.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

Úgy gondolom, hogy a Szandival való kibékülésemben ott követtem el a hibát, hogy mi nem álltunk össze, mert akkor valóban ki tudtuk volna szavazni Emesét.

Mi az, amit nem láthattak a tévében belőled?

Mivel nem volt igazán olyan ember törzsben, akinek megmutathattam volna a közvetlen, kedves énemet, így ez el is maradt.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Valójában nem tudtam, hogy mit is várok igazán a kalandtól, amikor nekivágtam. Életem egyik legnehezebb és legszebb időszaka volt a Survivor.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Fontos a fizikai felkészülés, de a mentális még inkább. Ez egy nagyon nehéz szociális játék. Ha jól akar valaki játszani és el akar jutni a végéig, akkor ahhoz pókerarc és a hallgatás képessége kell.

Címkék: rtl survivor
12 komment

Grace klinika 11x25 - Te vagy az otthonom

2018. október 12. 12:00 - Hoppancs

Szóval April megérkezett az autóban rekedt Keith-szel és közepesen rémisztő, fanatikus arckifejezéssel. "Adni akartam, egy"….lihegi, "...második esélyt", fejezi be Meredith, mert ő érti. Ember, ő aztán érti. Jackson aggodalmas tekintete egy olyan férjé, aki rájött, hogy az asszony bármelyik éjjel megjelenhet a közös ágy mellett, kezében egy kanna benzinnel és egy gyufával, azt kérdezve, „nem fázol, édesem?" A faragatlan Keith, ahelyett, hogy megköszönné az extra ellátást, Joan felől érdeklődik. Meredith megy és kideríti, mi van, mert ő nem az a típus, aki egy a „nem látja, hogy dolgozom?” mordulással lerázza a hozzátartozót/pácienst, aztán a Praxis blogon köt ki. 

bscap0000_7.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Survivor 4x14 - Kegyetlen gyomros, vérfagyasztó dráma

2018. október 12. 10:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-10-12_8_25_16.png

A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések cselszövésből és taktikázásból szőtt fonalát.

Szóva megvolt a big szüpríz, hogy Gagambáék nem úgy teccettek szavazni, ahogy az előre meg volt beszélve. Dr. Csöcsi Alexandra kapott hármat, meg Viki is ugyanannyit, így párbajoztak, amit Viki bebukott. Na, a készítők biztos örültek, hogy a jócsaj maradhatott a szigeten, így Gábor PUA akadémiás próbálkozásaira is lehet számítani a jövőben, mint lehetséges hasznos nyersanyag. Nade, hogy göthös atyaúristenbe alakult ki ez a mexikói felállás? Valljunk színt tesvírek! A gitározás nélküli tábortüzezésnél Beni bevallja, hogy ő kavart egyet szaron, aztán Emese is kiböki, hogy Vera addig stuffolta, míg nem ő is Vikire pakolta. De álljunk meg egy kósza pillanatra! Nem úgy volt, hogy én nem kapok egy szavazatot se? - kérdezi műkörmös Emese Verát. Vót olyan, de én végül rád szavaztam, mert elszámoltam magam. Első körben itt most reál tárgyakból felmentést kapott a tesi tanárnő, mert most a szavahihetőség került terítékre, hogy nem ez lett mondva, ígérve, oszt tessék. Persze, ha a fíregség a taktika része, akkor oké. Eközben Alexa csak nagyban legyez a gigászi műszempilláival, hogy végre nem ő hajtja páros lábbal a szopórollert tátott szájjal a faszerdő közepén.

Tovább
190 komment

Survivor 4x13 - Varánusz iz bekk

2018. október 11. 10:00 - Dzsudibí

Exgazdag-neocsóró Gagamba a luxus maradékának utolsó morzsáit is elkótyavetyéli: Értékesítési Vezető Gábor nem gondolta végig, hogyha egy mozgásban lévő víztömegben nem két kézzel és 42 foggal szorítja az egyetlen szappandarabkájukat, akkor az bizony könnyen elúszik a picsába, mely ezek után természetesen valóban be is következik. Én már dörzsölném a markom az első nagy magyar Szappan-Gate kirobbanásának alkalmából, ámde Székely Sarah Connor elégedetlen arcán kívül igazából semmi izgalmas nem történik, jó, igazából még az ő arca is elég unalmas. Újpuna Emese konkrétan annyira elnéző, hogy őt egyáltalán nem zavarja a testhajlataiből feltörő izadtságszimfónia, és ő egyébként sem tervezte használni a szappant. InstaViki instant insta pózba vágva panaszolja a kamerának, hogyha ezt a végtelenül ostoba tettet nem Értékesítési Vezető követi el, akkor persze állna a bál, és végtelenítve kapnánk az arcunkba a vigyélkipárbajoznitekutya-t meg a kihaénencsicskagecii-t, így meg marad a nihil és a zavart kacarászás, hogy kinek kell a szappan, nekünk ugyan nem. 

1_10.png

2_11.png

Tovább
Címkék: rtl klub survivor
135 komment
süti beállítások módosítása