Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló, avagy mit nézzél a TV-be' ezen a héten, ha jót akarsz

2018. október 07. 21:02 - Dzsudibí

Mostantól ajánlókat is olvashattok majd a Hogyvolton, amolyan személyes véleményen alapuló iránymutatást; hogy miért érdemes a TV távirányítóján azt a nagy piros gombot benyomni, zsíros-tocsogós egészségtelen szarokat ölbe venni, kanapéba besüppedni, és maximum azért felállni, hogy a pizzafutárt beengedd. Aki olvasott már a Hogyvolton tőlem korábban bejegyzéseket, az tudja, hogy írásban mindig könnyen őszinteségi rohamom támad, nincs ez másképpen mostan sem: eddig a napig Netflix szűz voltam. Igen, ér röhögni, mert majomkakával megdobálni, szánalmas, én is tudom, az első pár percben rájöttem, hogy én enélkül soha többet nem fogok tudni egy percet sem élni, és hogy pontosan annyi értelme volt letöltögetni a sorozatokat, mint a Spotify mellett válogatás CD-kel buziskodni az autóban. Na de, ha sikerült megnyugodni a percekig tartó kacarászás után, hogy mekkora balfasz ez a Dzsudibí, akkor íme, szerintem mit nézzetek, de nagyon.

Tovább
Szólj hozzá!

Minden, amit a Walking Dead 9. évadjáról tudni érdemes

2018. október 07. 10:00 - Sick Rhymes

the-walking-dead-696x392.jpg

Nyakunkon a 9. évad, és illik szépen összeszedni, hogy mik azok, amiket már előre lehet tudni, vagy legalábbis sejteni. Például azt, hogy nagyon fontos szereplőknek lesz ez az utolsó évadja, és a stábban is óriási változások lesznek. A sorozat egy részről kicsit visszatér a gyökereihez, másrészről viszont olyan szakaszba lépnek, ami egészen más megvilágításba helyezi a zombik világát.

Tovább
2 komment

Survivor kibeszélő 4x01 - Feri visszatér és megmondja, mi van

2018. október 06. 11:54 - sixx

42710904_695060260857669_6578966286229831680_o.jpg 

Na, Béláim az úrban, az van, hogy az RTL megkérdezte, hogy nem akarok-e hetente beszélgetni a Survivor szereplőivel/alkotóival, ők meg ezt felvennék, ha már ilyen szépen összegyűlünk heti rendszerességgel, én meg mondtam, hogy ja, miért ne. Tavaly volt egy évadértékelő kibeszélő, azt szerette a nép, ez adta az ötletet, Innentől minden szombaton lesz a móka végéig, minden műsorban más vendéggel. 

És amiért ez a kedves olvasótábornak jó: ha van kérdésed, ne tartsd magadban, hanem kommenteld be ide, én meg a következő műsorban felteszem. Jó, úgy nehéz, hogy nem tudod, ki a vendég, de azért nagy meglepetés nem fog érni senkit, ha azt mondom, hogy várhatóan minden héten lesz egy alkotó és egy játékos, szóval a nagyon személyes kérdéseken túl (Robikám, mégis, mi a pöcsöm volt ez? Alexa, normális vagy, bazdmeg?) minden jöhet nyugodtan.

(Ja, én harcoltam a Hogyvótsurvivor? címért, de le lettem szavazva.)

39 komment

Survivor 4x10 - Balázs nem veszi elő, de lehet, hogy nincs is neki

2018. október 06. 11:11 - Hoppancs

A hangulatos reggeli vágóképekből kiderül, hogy – bár ennek viszonylag kevés jele mutatkozik - még Beni is szerepel a műsorban. Vagy legalábbis akad róla néhány bejátszható felvétel arra az időre, ameddig a producerek kitalálják, hogyan tussolják el sajnálatos halálát, amit egy félrenyelt tengerisün-tüske és egy - Vera alkalmazta - szakszerűtlen Heimlich-manőver kombinációja okozott. Viki ragyogó arccal újságolja Dávidnak, hogy javul a lelkiállapota, utóbbi meg olyan tekintettel ontja magából az ahákat és a naakkorjókat, mint a pszichiáter, akit a hawaii nyaralásán elkapott egy régi páciense és most muszáj végighallgatnia az elmúlt tíz év öngyilkossági kísérletekkel tarkított történetét.

bscap0000_6.jpg

bscap0001_4.jpg

Viki mindenesetre örül, hogy ilyen biztos támasza van itt, akinek egy szavába kerül, és ő máris úgy ellazul, hogy szinte hanyatt esik. Most viszont kicsit furán érzi magát, azonnal érett banánra van szüksége, meg Alexandra biztatására, hogy „most egyél belőle, amíg a többiek nem látják”. Később, amíg Kitty és Viki gyanútlanul fitneszkedik a parton, a felbujtót is magába foglaló válságstáb ül össze az eltűnt gyümölcs(ök?) ügyében, és a gyanú olyan gyorsan terelődik Vikire, mint a kosarában véres bajszocskáját ártatlan tekintettel nyalogató Mircire, percekkel a család új futóegerének hirtelen, tragikus elhunyta után.

Tovább
47 komment

Váltságdíj 2x01 - Három Kívánság

2018. október 05. 17:00 - Dzsudibí

ransom-s2_3-1024x671.png

A Váltságdíj (Ransom) egy kanadai-francia akció-film sorozat, mely október 3-tól minden szerdán este 22.00-tól az AXN műsorán tekinthető meg. Az első évadot, töredelmesen bevallom, nem láttam, de a második évad első részéből szerintem minden kiderült, ami eddig fontos lehetett, illetve szerencsére nincs túl sok szereplő, így az arc és névmemória terén csökött egyedek, mint jómagam sem vesznek el 3 perc után, hogy ki kinek a kicsodája. Az első évad nem ismeretéből eredő esetleges hibákért előre is elnézést, az erre vonatkozó kommentek miatt viszont nem fogok esténként zokogva a párnámba hanyatlani, úgyhogy kár a gőzért kedves trollok.

Tovább
Szólj hozzá!

Billions 3x07 - Not You, Mr Dake!

2018. október 05. 13:00 - orsika29b

Chuck a jódoktorral beszélget, a szokásos okoskodó történetbe oltott kérdés a következő: Dokikám, együtt tud élni a gondolattal, hogy hamisan vádolunk valakit, aki persze amúgy is bűnös. Persze, nem lesz ezzel semmi gond, járulékos veszteség. A dokinak hős ügyészünk azt a sztorit adja be, hogy rövidesen becsempészik Axehez a mintát, egy kecsapos üveg aljára fogják ragasztani. 

42816350_432654903929363_52611566964572160_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 4x09 - Túl teccettünk tolni a taktikai ekhós szekeret

2018. október 05. 08:38 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-10-05_8_17_07.png

Brazil szappanoperában nincs annyi váratlan fordulat, mint az Agila törzs hétköznapjaiban. Komolyan mondom, lehet, hogy itt nem derül ki senkiről, hogy épp ahhoz kezd szerelmi szállal kötödni, aki amúgy a féltestvére; nem is arra derül fény, hogy Nóri mondjuk amnéziás; nem is az adja a drámai fordulatot, hogy Tamás hirtelen megvakul, majd csodával határos módon visszanyeri látását, de sacc per kábé ilyen szintű taktikai bravúrokat hajtott végre Robi. De kezdjük az elejéről.

Tovább
72 komment

Mit jelentenek Norman Reedus tetkói?

2018. október 04. 17:00 - Sick Rhymes

maxresdefault_7.jpg

Ahogy felnő az a generáció, amelyiknek a tetoválás már annyira természetes, mint a hajfestés, úgy lesz egyre több színész is, akik kivarrva kerülnek képernyőre. Ilyen Norman Reedus is, és bár az ő tetoválásai egyáltalán nem olyan látványosak, a Walking Dead után joggal merült fel a kérdés, hogy valódiak, vagy sem. A válasz, hogy igen, és Reedus korábban mesélt mind a hétnek a történetéről.,

Tovább
1 komment

The Walking Dead 8x16 - Harag

2018. október 04. 16:00 - hektor_

Na hát lement az újabb évad, és ismét itt vagyunk az utolsó felvonásnál. Gondoltam megadom neki a kellő tiszteletet azzal, hogy kirakom tévére és nem a laptop vibrálásának közepében gubbasztok; még csak az „előző részek tartalmából” második jelenetváltásánál járunk, mikor életem párja – aki különben évadokkal ezelőtt leszállt a TWD-vonatról – betrappol a tévé elé, néhány képkocka után felizzik körülötte az aura és eláraszt a kérdéscunamival: „Ez még mindig él? Ez ki? Megan (Megan.) még mindig csak fenyegetőzik? De miért nem nyírta már ki az egész bagázst? Carl? De ő hol van? Jó, de a vezér ölte meg? Jézusom, de szar ez a sorozat!” és a többivel töri meg az utolsó rész feletti, egyébként is csak közepes mértékű izgalom varázsát. Na de lássuk, miből élünk.

Siddiq Rick kérésére hogyvoltozik a Carl végét okozó harapásról: a fiú anyja abban hitt, hogy az emberek lelke csapdába esett a szörnyekben, így a holtak megölésével léphetnek csak át a túlvilágra – aztán megharapták és meghalt, Carl meg az idegen asszony iránti tiszteletadás jeléül megcsinálta ugyanezt.

Ennyi marad azokból, akiket elveszítünk, csak ennyi.. Az elméleteik.

w1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
1 komment
süti beállítások módosítása