Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 1x10 – Változás (évadzáró)

2018. szeptember 23. 15:00 - szde

Abby anyukájának temetésén vagyunk, akit tüdőembólia vitt el. Buck segít neki átvészelni ezeket a napokat, és bár az anyukáját már évekkel ezelőtt kezdte elveszíteni, ő maga is eltűnt. A nappaliból eltüntetik a betegágyat, a holmijai között pedig minden megtalálható, ami volt: feleség, anya és nagymama.

vlcsnap-2018-07-24-10h55m50s202.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

A Walking Dead megemlékezett egy igazi legendáról is

2018. szeptember 23. 11:00 - Sick Rhymes

library.png

A hatodik évad fináléjában felbukkan egy épület, amelyre az van írva, hogy Viskocil Public Library, ami ugyebár egy könyvtár. A könyvtár egy ideig pár túlélő otthona volt egészen addig, ameddig meg nem jelentek a Saviorök. Simon és bandája elérték, hogy a csoport folyamatosan felszerelést és ellátást adjon nekik, de egyikük fellázadt, akit büntetésből felkötöttek. A csoport később harcba szállt, de Simonék egy kivétellel megöltek mindenkit. Az utolsó túlélőt az erdőben akasztották fel, ezzel jelezve Alexandria lakóinak, hogy viselkedjenek rendesen. Kevesen tudják, de a könyvtár, ahol később Carol és Morgan is meghúzta magát, kiről kapta a nevét.

Tovább
Szólj hozzá!

Negan eredetileg annyit fuckolt, mint az egész sorozat minden szereplője összesen sem

2018. szeptember 21. 17:00 - Sick Rhymes

maxresdefault_6.jpg

A hatodik szezon évadzárója leginkább arról emlékezetes, hogy ekkor tűnt fel először Jeffrey Dean Morgan a hírhedt Negan szerepében. Negan a képregényekben egy mocskos szájú állat, aki képtelen fuck nélkül megfogalmazni egy szimpla összetett mondatot. A sorozatban sajnos Negan szinte semmit sem káromkodik, ahogy abban a jelenetben sem, ahol letérdepelteti Rick bandáját, hogy aztán agyon verjen valaki(ke)t. Később az évad bluray kiadásán azonban megjelent egy alternatív jelenet is, amelyben Negan úgy káromkodik, mint egy kocsis.

Tovább
Szólj hozzá!

911 LA 1x09 – Csapdák

2018. szeptember 21. 15:00 - szde

Abby monológjával indítunk: az emberek sok mindent kibírnak, küzdenek, kitartóak, de néha magunkra magadunk, a világ is összeesküdött ellenünk, mindeközben egy hajléktalant űztek el az esőben a buszmegállóból a rendőrök, aki kénytelen volt egy kukában tölteni az éjszakát. Amiért reggel jönnek a szemétszállítók. Athena látja a jó autót, miután a csapatunk rosszat állított le – sikerült a tömörítőt leállítani, a kukás rögtön védekezik, ő nem tudta, hogy aludt valaki az egyik kukában, és a tömörítő egy kocsit is össze tudna nyomni. Hen kissé ideges, Athena és Bobby inkább hagyják, hadd tombolja ki magát. A mobil amúgy, amin a hajléktalan hívta a 911-et, a mentőcsomag része, hogy a családot el tudják érni bármi baj esetén. Végre megvan a férfi, sikerült kiszedniük egyben a tömörítőből.

vlcsnap-2018-07-24-09h59m50s078.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

The Walking Dead 7x07 - Dalolj!

2018. szeptember 21. 10:00 - hektor_

Krisztus Jancsi és Juliska példáját követve, Negan kamionjából egy üveg kecsapot kifelé spriccelgetve hagy nyomokat az úttesten. Mivel közeledik a végállomás, a férfi javasolja Carlnak hogy ugorjanak ki, de a fiú visszakozik, először mutasd meg, hogy kell, mondja, aztán mikor Krisztus kihemperedik a járműből, a kis takony tovább utazva integet neki - nem tudom, mi a pontos terve arra az esetre amikor megérkeznek a Megmentők főhadiszállására, de remélem Negan a seggébe dugja Lucillet ennek a kis pattogó paprikajancsinak.

w1.jpg

Tovább
Címkék: twd
1 komment

Lucifer 3x22 - All Hands on Decker

2018. szeptember 20. 10:09 - Szencsike

Egy szépségversenyen járunk, egy szerencsétlen asszisztenst a felettese ugrasztja, hogy szedje gyorsabban a lábait, mert el kell vinnie egy ékszert a színpadhoz. A pasas lélekszakadva veszi át a karkötőt a főnökétől, majd villámsebességgel ér a színpadhoz, ahol a következő versenyző, egy fehér pudli nyakára kerül az ékszer, vagyis egy kutyaszépségversenyen vagyunk. Az asszisztens azonban nem lélegezhet fel, nemsokára jön a következő kutyus, Cornelia, de nem találják őt. Elmegy a szobához, amit kijelöltek Corneliának és a gazdájának, de odabent véres tappancsnyomokat lát a földön, s kutya sehol sincs ám a gazdit megölték. A rendőrségen is súlyos problémákkal kell Ellának szembesülnie. Chloe férjhez megy, ez ugyan probléma, mármint a Deckerstar rajongóknak biztosan, de Ella repdes az örömtől, sőt, megszervezi a leánybúcsút is. Viszont az esküvőig 3 hét van, az ifjú pár nem akar várni, így Ellának is sietnie kell, hogy összehozza a világ legjobb leánybúcsúját. Második esküvő ide vagy oda, Chloe utána ugyanazzal a pasival fog élni hosszú éveken keresztül, még a legjobbakra is rá lehet unni, búcsúztassa el szépen a régi életét. De a nyilvánvaló ok, hogy Ella nővéreként szereti Chloét, 4 fiútesó mellett esélye se lenne egy ilyet szervezni. Chloét meggyőzték a tesós érvek, Elláé a feladat, aki rávilágít arra, hogy nem csak a bulit, de egy esküvőt is meg kell szervezniük.

1.png 

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

The Walking Dead 7x06 - Eskü

2018. szeptember 20. 10:00 - hektor_

Tengerparttal nyitunk, nyaralnak a zombik: egy kislány rohangál és agyonszurkálja azokat akiket partra vetett a víz - épphogy nem sikongat örömében, creepy. Vele van egy csaj is, aki alig tudja megakadályozni, hogy leszúrjon egy még élő embert is, mint kiderül, Tara az - aki amugy nekem olyan mellék szereplő, hogy fel sem tűnt hogy az évadban még nem láttam, sőt, azt sem tudom, hogy kerül oda. Talán vagy tíz résszel ezelőtt indultak portyázni? Lehet, mindenesetre most pótolják az írók a hiányt, az egész dal róla szól. A kislány továbbra is hisztizik, hadd öljem meg, kell és akarom, mondja, amivel hiába telt el alig két és fél perc telt el a műsoridőből, az idegesítő-skálán máris Carl fokozatára lépett, ez meg azért nem kis szó. Társa/nővére/bébiszittere/Pocahontas kihúzza Tarát a vízből, a kislány meg duzzogva nem segít neki.

w1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Sztárparádé a Netflix új sorozatában

2018. szeptember 20. 09:00 - Dzsudibí

gettyimages-599543360-h_2018.jpg

A What/If a Netflix új sorozata (lesz majd valamikor), és habár még sokat nem lehet róla tudni, annyi már mindenképp bizonyos, hogy igen nagy neveket sorakoztat fel a produkció. Mike Kelley a show írója; Melissa Loy, Charles Roven, Robert Zemeckis és Jack Rapke producerként működnek közre Kelley mellett, a rendező pedig Phillip Noyce. A sorozat röviden arról szól, hogy mi történik, pontosabban mi történne, ha átlagos emberek elkezdenének nem átlagos dolgokat csinálni, és mennyire változtathat meg egyetlen, végzetes döntés minden mást az életünkben. És ha az erős pillangó effektus áthallás valakinek még mindig nem lenne elég, akkor íme a színészek.

Tovább
Címkék: netflix what/if
Szólj hozzá!

Negan orosz rulettje kikészítette az egész stábot

2018. szeptember 19. 17:00 - Sick Rhymes

twd_group.png

A hatodik évad végén jött el az a pillanat, hogy felbukkant Negant, aki egy elég ijesztő baseballütővel a kezében jelentette be, hogy bizony halálra fog verni valakit Rick társaságából. Ma már tudjuk, hogy mi lett ennek a jelenetnek a vége, és milyen következményei lettek, azonban azt csak kevesen tudják, hogy ez a jelenet milyen hatással volt az egész sorozat stábjára.

Tovább
2 komment

911 LA 1x08 – Karma

2018. szeptember 19. 15:00 - szde

Egy férfi fekszik a földön, meglőtték, a csapatunk már a helyszínen is van, akik már jártak itt – egy évvel korábban, még Buck előtt. Az egyik fáról egy öngyilkos asszonyt szedtek le, akinek a férje monoton hangon értetlenkedik, és mondja, hogy szerette az asszonyt és mindig meghallgatta. Visszaemlékezés, a férfi megütötte a nőt, aki fegyvert fog rá, a golyó elkerüli a férjet, belefúródik a fába. A férfi megüti az asszonyt, és ha szabadulni akar, akkor nem őt kell megölnie, hanem saját magát. A fát megtámadta a gomba, miután a golyó belekerült, és már régen ki kellett volna vágni. A vígözvegy robbanóanyagot erősít a törzsre, majd puskával meglövi – azzal nem számolt, hogy a robbanás következtében a golyó is szanaszét fog repülni, pont bele a mellkasába. Hen megfogalmazza a rész mottóját: a karma egy ribanc.

vlcsnap-2018-07-23-16h28m39s075.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása