Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Trevor a GTA-ból mégis mit csinál a Walking Deadben?

2018. szeptember 16. 10:00 - Sick Rhymes

steven-ogg-from-the-walking-dead.jpeg

A videójátékos közösség izgalommal teli őrülettel fogadta a hírt, amikor a Walking Dead hatodik évadában Negan emberei között egy egészen ismerős figura bukkant fel. Az eszelős tekintetű szemétládát Steven Oggnak hívják, és a legtöbben nem filmekből vagy sorozatokból ismerik, hanem a világ legsikeresebb játékának számító GTA 5-ből, amelyben az egyik főszereplőt, a szociopata elmebeteg Trevort alakította egészen zseniálisan.

Tovább
Szólj hozzá!

Valaki idén meghal a Modern Family-ben

2018. szeptember 15. 10:00 - Dzsudibí

modernfamilys5_6647600-modernfamily_v364134662_ri_sx940.jpg

Ebben a hónapban indul útjára a Modern Family 10. évada, azonban a nézők idén nem csak a nevetéstől könnyeznek majd, ígérik az alkotók. Christopher Lloyd, a sorozat egyik írója szerint ugyanis az évad első felében valaki meg fog halni, nyilatkozott az Entertainment Weekly-nek. Ahogyan fogalmazott, a halál minden család életének a része lesz előbb vagy utóbb, nem lehet ez másképp sorozatbéli családunk esetében sem, még akkor is, ha ez egy nagyon nehéz téma, melyet óvatosan és okosan kell kezelni, pláne ha TV-ről van szó.

Tovább
Címkék: modern family
Szólj hozzá!

Az NBC várható új és elkaszált sorozatai 2019-ben

2018. szeptember 14. 18:00 - Dzsudibí

nbc-logo-2.jpg

A teljesség igénye nélkül, az alábbiakban összeírtam egy fasza kis listát arról, hogy 2019-ben mely sorozatok folytatódnak, mik az újdonságok, és mik azok, amiket többnyire érdeklődés hiányában elkaszáltak az NBC-nél. Jó mazsolázgatást.

To be continued

  • The Blacklist: a James Spader és Megan főszereplésével készülő thriller a hatodik évaddal tér vissza jövőre.
  • Blindspot: Greg Berlanti drámai sorozata a negyedik évaddal folytatódik 2019-ben, mely már a harmadik évaddal is szuper nézettsági adatokat produkált, így nem volt kérdés a folytatás.
  • Law & Order: SVU: Mariska Hargitay sorozata igazi veterán a sorozatok világában, a huszadik évad következik jövőre.
  • The Good Place: Kristen Bell és Ted Danson vigjáték sorozata a harmadik évadra is megkapta a zöld jelzést.
  • Midnight, Texas: az még egyelőre nem tisztázott, hogy nyáron vagy őszel folytatódik, mindenesetre lesz második évad, ennyi bizonyos.
  • This Is Us: a nagy sikerű, időben ugráló családi dráma a harmadik évadot tapossa ősszel.
  • Will and Grace: a kultikus sorozat az újraindítás óta a második, de összességében már a kilencedik évaddal folytatódik majd. 
  • Good Girls: a kertvárosi anyukákról szóló, Christina Hendricks, Mae Whitman és Retta főszereplésével készülő sorozat első évada stabilan teljesített, így jövőre ők is folytathatják. 

mv5bnwviy2riytetnwuyms00yte5lwexztutmdezodiwngzlogvixkeyxkfqcgdeqxbrzwvzzxk_v1.jpg

Tovább
Címkék: nbc
Szólj hozzá!

Jesse Pinkman a Westworldben

2018. szeptember 14. 17:00 - Dzsudibí

20160111jesse-pinkman-aaron-paul-1.jpg

A Breaking Bad/Better Call Saul rajongók jó ideje várják szájremegve, hogy mikor tér vissza Jesse vagy Walter (esetleg mindkettő) az AMC sorozatába. Nos, nekik továbbra is várniuk kell, azonban úgy tűnik, Paul addig sem múlatja az időt feleslegesen. Bejelentették ugyanis, hogy leszerződtették a 2020-ban induló Westworld harmadik évadára, méghozzá nem is akárhogy, ugyanis ha igaz a hír, akkor visszatérő szereplőként. Azt, hogy robotként vagy emberként csatlakozik majd az utópisztikus történethez persze hülyék lennének elárulni, mindenesetre ha az IMDB-nek hinni lehet, már rögtön az első részben feltűnik majd.

Paul egyébként nem lazsált az elmúlt pár évben sem túl sokat, a The Path-ben szerepelt, illetve a jövőre debütáló Are You Sleeping?-ben kapott főszerepet. Annak idején Paul egyébként 3 Emmy-díjat is bezsebelt a Breking Bad-ben Jesse-ként nyújtott alakításáért, így a Westworld alkotói azt hiszem nem vállaltak túl nagy kockázatot azzal, hogy őt szerződtették le, már ami a várható sikereket illeti. Én mindenesetre nagyon örülök a hírnek, és ha nem is szájremegve, de nagyon várom, hogy milyen szerepet fog kapni a sorozatban, és hogy fog helytállni.

Címkék: hbo westworld
Szólj hozzá!

The Walking Dead 7x02 - A kút

2018. szeptember 14. 10:00 - hektor_

Elöljáróban annyit, hogy végre egy jó résszel tiszteltek meg minket az írók, itt volt az ideje a hatodik évad elszenvedett sérelmei után!

Jut eszembe: Carolról meg is feledkeztünk a Rick repeaten játszott szopórollere utáni sokkban. Szerencsére megvan még az öreglány, lovas díszkísérettel az oldalán vonul a behirdetett mentsvárba - de o-ó, ekkor a szekér felborul, a semmiből előkerült zombihorda meg már olyan sebességgel zabálja fel a lovakat, mint amilyennel én rongyolok a Tescoba, amikor leárazzák a Pringlest. (Általában szilveszter környékén, szívesen.) Carol a hasi nyílt sebével és két golyóval a vállában meglepően gyorsan iszkol el a helyszínről, mielőtt azonban ismét megmentik, beleül abba a haluba hogy a körülötte keselyűként köröző zombik valaha emberek voltak.

w1.gif

Tovább
Címkék: 18+ twd
3 komment

Mi köze a Fűrésznek a Walking Deadhez?

2018. szeptember 13. 17:00 - Sick Rhymes

amc_613_gagged_and_bound.png

A hatodik évad 13. részében Maggie és Carol a Savior-fogságba kerül, és a bázisukon bezárják őket egy már-már horrorisztikus szobába. A sorozatban rengeteg kikacsintás volt már más klasszikus horrorfilmek irányába, azonban az rendesen meglepett mindenkint, hogy a készítők most nem mondjuk egy Romero-film, hanem a Fűrész-sorozat előtt tisztelegtek ezzel a jelenettel.

Tovább
Szólj hozzá!

Az HBO exkluzív dokumentumfilmet forgatott II. Erzsébetről

2018. szeptember 13. 15:03 - Dzsudibí

 ii-erzsebet1-e1461214076357.jpg

Október első napján debütál az HBO új dokumentumfilmje, melyet II. Erzsébet királynőről forgattak az angol ITV megbízásából, mely a Queen of the World címet kapta. Az egy órás film alapvetően II.Erzsébet globális szerepét mutatja be,  illetve hogy hogyan adja át a stafétabotot a fiatalabb nemzedéknek szép fokozatosan a birodalom irányításában. Fontos szerepet kapott a filmben a Nemzetközösség sorsának irányítása is, mely többségében az egykori Brit Birodalom azóta független államai alkotnak, és hogy miért is bírt központi szereppel a Nemzetközösség II. Erzsébet életében, de természetesen férje, Fülöp herceg sem maradhatott ki a dokuból.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása