Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az egyik legfurcsább rajongói kiakadás egy rakás műanyagkanállal kezdődött

2018. augusztus 19. 11:00 - Sick Rhymes

tumblr_ng7nq63ukq1tzendxo1_540_1.jpg

Miközben az ötödik évad nagyjából a képregényeket követte, volt egyetlen egy szál, amit a tévések találtak ki. Ez Beth, és a váratlan és kissé értelmetlen halála a midseason fináléban. Magyarországon kevesen tudják, hogy Beth halála olyan felháborodással járt, hogy a rajongók műanyagkanalakat (!!!) kezdtek el küldeni Scott Gimple showrunnernek.

Tovább
1 komment

Rhea Seehorn aggódik, hogy mikor írják ki a Better Call Saul-ból

2018. augusztus 17. 17:00 - Dzsudibí

better-call-saul-episode-209-jimmy-odenkirk-press-1200.jpg

A Late Night show-ban vallott Seth Meyers-nek a Better Call Saul sztárja, Rhea Seehorn félelmeiről. A Kim Wexler karakterét játszó színésznő retteg attól, hogy ki(ny)írják a sorozatból, minden egyes alkalomal, amikor megkapják a következő rész scriptjét, azonnal átfutja, hogy megéri-e az adott rész végét:

“Patrick Fabian [who plays Howard Hamlin] and I, every time we get the scripts, we flip through them as fast as possible and then we call each other: ‘I’m not dead! You’re not dead!,' and then we get back to doing the work. But yea, you always have to check.”

Tovább
2 komment

Herschel feje valahol Los Angelesben van

2018. augusztus 17. 17:00 - sixx

mv5bowjhzmezmmetyzg2yi00mwi0ltljmtutntlhodbkymi0zmuxxkeyxkfqcgdeqxvymjqwmdg0ng_v1_sy1000_cr0_0_1503_1000_al.jpg

A The Walking Dead forgatásán járva John Sanders melóját irigyeltem leginkább: bent ül egy hűvös irodában, és kellékeket tervez, készíttet el, és próbál ki, amikkel majd a sorozat szereplő fogják irtani a zombikat, vagy akár egymást, ugye ezt soha nem lehet tudni előre. Sanders olyan sorozatokon kezdte a pályafutását, mint a Miami Vice, majd a szakmát kitanulva a filmiparban dolgozott, ötven filmben is, hol művészeti rendezőként, hol a kellékrészleg főnökeként. Emmy-díjas reklámokba is bedolgozott, de most minden percét lefoglalja a The Walking Dead című zombis sorozat. A kellékraktárban beszélgettem vele, még 2014-ben, az ötödik évad forgatásán. Itt egy rövid részlet., a többi az Indexen.

Jézusom, az ott Judith a polcon?

Igen, Rick kislánya, akiből eleve kettő van, ikrekkel dolgoznak a forgatáson, de előfordul, hogy a jelenet veszélyes, futni kell az erdőben ilyesmi, és ilyenkor ezeket a babákat hurcolja Carl, Rick, vagy éppen akinél a gyereknek kell lennie.

Annyira azért nem élethű.

Az lehet, de mégsem vette eszre a sorozatban, hogy mikor volt hamis a baba, nem igaz?

A teljes interjú itt olvasható.

Szólj hozzá!

Missandei szerint szívettépő lesz a Trónok Harca vége

2018. augusztus 17. 14:11 - Dzsudibí

 nathalie-emmanuel-4k-5k-dq.jpg

Nathalie Emmauel, a Missandei-t játszó színésznő nyilatkozott a napokban a Trónok Harca utolsó, várva várt évadával kapcsolatban, és bár nyilvánvalóan sok újat nem árulhatott el, különben a sorozat készítői azonnal felgyújtják és sárkányokkal etetik meg, azonban mondandója így is sokat sejtet a közelgő végről. Emmanuel szerint az eddigi 7 évad során szép lassan épül fel a karakterek és sorsok egészen kusza, egymást sokszor keresztező hálója, és a legtöbb szereplő jelen állás szerint még arra vár, hogy beteljesítse végzetét, és megtalálja végső helyét a történetben. 

Tovább
Címkék: hbo trónok harca
Szólj hozzá!

SWAT 1x21 – Túra a hegyekben

2018. augusztus 17. 09:00 - szde

Antipatikus fiatalemberek jönnek fegyverért, majd a helyi saloon-ba térnek be egy jó kis lövöldözésre. A járőrök jönnek, de Mumfordék is szükségesek, a helyi erő ide nem lesz elég. Még több lövöldözés, a hátsó ajtón keresztül menekülnek el a rosszfiúk. Hondo az HQ-n szül a srácoknak, hogy idő van, álljanak le a bicajozással, menni kell, ugyanis Mumfordék sem bírnak az emberekkel, Hondo pedig nagylelkű, és két darab embert ad, hogy segítsen a másik kommandós csapatnak. Ő és Deacon pedig utóbbi régi főnökéhez mennek a hegyekbe, közben Chris Erikának, az egyetlen női jelöltnek örül, hiszen nemsokára kiderül, ki lesz az az 5 szerencsés, aki bekerül a kommandóba.

vlcsnap-2018-08-08-09h24m48s778.png

Tovább
Szólj hozzá!

Norman Reedus megevett volna pár gilisztát, csak nem hagyták neki

2018. augusztus 16. 17:00 - Sick Rhymes

the_walking_dead_daryl_norman_reedus.jpg

Elég sok posztban írtunk már arról, hogy a zombik vagy az emberek valójában BBQ szószos csirkét vagy marhát esznek a műsorban, amikor a sztori szerint emberhúst fogyasztanak. Na, de mi van akkor, amikor a sztori szerint is állati eredetű húst kell fogyasztani? Például amikor Norman Reedus meg akart enni pár gilisztát.

Tovább
Szólj hozzá!

Grace klinika 11x21 - Hogyan mentsünk életet?

2018. augusztus 16. 13:00 - Hoppancs

Az előző epizód vészjósló befejezését még vészjóslóbb Meredith-belsőmonológ követi, amelyben ismét előkerül a körhinta, az őrült anyuka és az emlékek úgy általában, miközben tovább pörög a best of Derek flashback-sorozat. Drámai váltással ugrunk a távolodó kompon felszabadultan mosolygó idegsebészre, aki éppen hiába hívja a - szintén vidáman - melóba induló nejét. Még nem tudjuk, mit akar mondani, de nyilván szép és megható szavakat, amelyeket majd pityeregve lehet visszahallgatni, amikor…

bscap0000.jpg

De most még minden szép, Shep az autóban hasít, operálva mobilozó kollégái szerint nem elég gyorsan. Pedig így is bőven sebességhatár felett jár, és még egy titkos, rövidebb utat is tud a reptér felé. Mi baj lehet így? Sajna a záróvonal ellenére össze-vissza előzgető szuperkocsi még nála is jobban siet, el is kaszál egy másik autót. Derek egyelőre megússza, de orvosi teendői hirtelen megszaporodnak. A kisebbik felborult autóban egy anyuka ül, illetve most már függ a lányával. Sarah és Winnie. Utóbbi úgy érzi, meghalt, de Shep felvilágosítja, hogy erről szó sincs, mivel van pulzusa. Ja, meg beszél is. Örömködnek egy sort e tényen, aztán Derek kénytelen csekkolni a másik járművet, mert a hippokratészi esküben nem szerepel, hogy a menőzőknek nem jár ellátás.

bscap0001.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Hatalmas változások várhatóak a Westworld harmadik évadában

2018. augusztus 16. 11:00 - Dzsudibí

westworld-kibeszelo.jpg

A Westworld második évada, kiváltképp a záróepizód megválaszolt ugyan jó pár eddig felmerült kérdést, de legalább kétszer annyit hagyott nyitva a következő évadra. Az alkotó házaspár, Jonathan Nolan és Lisa Joy egy riportban meséltek arról, hogy mi várható a harmadik évadban, és kivételesen - az ilyen és ehhez hasonló interjúkkal ellentétben - egészen sok értékelhető választ adtak, a rajongók legnagyobb örömére. Az HBO sorozata, mely 21 Emmy-díj jelölást kapott, júniusban ott ért véget, hogy Dolores, Bernard és Charlotte (akiről még nem tudjuk, ki "költözött" a testébe) végül megszöknek a parkból, hogy Bunkóhoz és Vészhez hasonlóan meghódítsák a világot.

Tovább
Címkék: hbo westworld
Szólj hozzá!

The Walking Dead 5x13 - Felejts! (18+)

2018. augusztus 16. 10:00 - Chat Géza

Ez sem az a rész volt, amiből kilométeres hogyvoltot lehet írni, de az az igaság, hogy a he Walking deadet nem is azért szeretjük, mert egy VHS aranykorbeli Van Damme-film akciójeleneteit, bunyóit, és gátszakító spárgáit megszégyenítő jelenetekkel van túlzsúfolva, hanem azért, mert minden egyes epizódban teljesen kiszámíthatatlan emberi döntések és tényezők miatt rághatjuk tövig a körmünk. Az ötödik évad második etapja kezd kísértetiesen hasonlítani Hershel farmjához, csak ott sokkal jobban átjött Shane megzakkanása és zsebdiktátoroskodása, mint itt Rick elburjánzó irányításmániája. De nézzük inkább, hogy mi történt ebben a részben.

twd13_13_1.png

Sasha nem tud aludni, mert zavarja a csend, a meghitt madárcsicsergés és a falon lógó idegen család fotói. Utóbbiakat reggel egy kis lőgyakorlat képében szét is lövi az erdőben, remélve, hogy majd jönnek is a zombik a zajra. Mondjuk ehhez nem hangtompítóval kellett volna célba lőnie. Így duzzogva leül egy fatuskóra és csak annyit mormog maga elé a szépen bekúszó drámaian cincegő főcímzene hegedűszója előtt, hogy „Gyertek, kapjatok el!”

Tovább
Címkék: 18+ twd
12 komment
süti beállítások módosítása