Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Honnan kapta a nevét a horrorkórház a Walking Deadben?

2018. augusztus 12. 11:00 - Sick Rhymes

s05e04_noahbeth.jpg 

Az ötödik évad negyedik részének Slabtown a címe, ami így elsőre nem tűnik annyira érdekesnek, pedig egész szép történet áll mögötte. Ugyebár ebben a részben ismerjük meg a Grady Memorial Hospitalt, ahol Beth szép lassan rájön, hogy az idilli környezet sokkoló hátteret takar. A Slabtown elnevezés pedig pont ezért is annyira találó.

Tovább
Szólj hozzá!

A zombik csak a hátteret adják a drámához

2018. augusztus 10. 17:00 - sixx

7640579_0b468edac93fcc86be00e66099b6b022_x.jpg

Gale Anne Hurd most éppen a The Walking Dead című sorozat munkálatainak egyik irányítója, de korábban olyan filmeket csinált, mint a Terminátor 1-2-3, az Aliens, A mélység titka vagy az Armageddon. Volt James Cameron és Brian de Palma felesége is, az angol Arsenal feltétlen rajongója, nem egy forgatási fotón kedvenc csapata mezét viseli. 2014-ben kétszer is interjúztunk vele, egyszer a Walking Dead forgatásán Atlantában, egyszer pedig telefonon. Itt egy részlet, a többi az Indexen, link lent.

Mennyiben volt más ezt az ötödik évadot forgatni, mint az előzőeket?

Normális esetben egy epizódot nyolc nap alatt veszünk fel. Nekem filmes hátterem van, azzal a munkatempóval keltem-feküdtem évtizedeken át. Az, amit nyolc nap alatt a The Walking Dead-en felveszünk, egyszerűen lenyűgöző. Óriási meló van egy-egy epizód mögött. Az évadnyitót viszont kilenc nap alatt tudtuk csak felvenni, mert annyi minden történt benne, sőt, ezen a részen a second unit is dolgozott pluszban, ami egyébként nem jellemző a sorozatra. Az is egy jellemző szám egyébként, hogy míg egy normális epizódban 10-15 statisztát alkalmazunk, az ötödik évad első forgatási napjára 80-100 főt kellett berendelni.

A teljes interjú itt olvasható.

Címkék: interjú
Szólj hozzá!

The Walking Dead 5x09 – Ami történt és ami történik (18+)

2018. augusztus 10. 10:00 - Chat Géza

Jaj, de megúszós rész volt ez… Előre szólok, hogy agyon részletező hogyvolttal nem tudok szolgálni a legújabb The Walking Dead epizódról, hisz az egész rész cselekménye egy post itre is elférne; a belső moralizálás pedig nagyon sematikus volt, de azért érződött, hogy ez szükségszerű volt ahhoz, hogy a az ötödik évad második etapja tényleg nagyon nyomasztó legyen. Mert a promók alapján az lesz. Vagyis azt akarják velünk elhitetni.

twd9_1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ twd
14 komment

Így készültek a The Walking Dead szereplői az ötödik évad folytatására

2018. augusztus 09. 17:00 - sixx

Andrew Lincoln:

twd_rick_2_.jpg

Azt hiszem jó ideje nem láthattuk ennyire nyugodtnak és lelkileg stabilnak Ricket, mint az ötödik évadban. Az a belső vívódás, ami eddig lefoglalta, most véget ért, mert képes volt megbékélni azzal, hogy ebben a világban minden véglet elfogadható. Most azonban újra kemény helyzetek elé néz, és nem tudhatjuk, tényleg felkészült ezekre, vagy csak úgy gondolja.

Tovább
Címkék: twd
4 komment

Rob Stark feltámadt, és testőrként tér vissza

2018. augusztus 09. 16:00 - Dzsudibí

Megérkezett a BBC új, 6 részesre tervezett sorozatának, a Bodyguardnak a trailere (nem keverendő a Kevin Costner és Whitney Houston féle örök klasszikussal, melyhez jár egy THE is), melyet végignézve én kissé meghasonlottam magammal, ugyanis Richard Maddent szőrmebuda, szakáll és kard nélkül látni kicsit olyan, mint Richard Madden rendőr egyenruhában, szakáll nélkül és fegyverrel: az ember csak kényelmetlenül feszeng és várja, hogy a horizonton feltűnjenek a sárkányok. 

Tovább
Címkék: bbc bodyguard
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 3x03 - A Generation Too Late

2018. augusztus 09. 13:00 - orsika29b

Lara és Axe aláírták a válási papírokat szépen, csendben. Mindennek a fele Laráé, mert nem volt házassági szerződésük, csak egy a bökkenő, ha a kormány elvesz mindent, amire ráhúzható az illegálisan szerzett bélyeg, alig marad potom 300 millió dollár, aminek a fele bizony nem lesz elég Larának, ebben egyetértenek Axe-el. Vörös zsenink igyekszik láthatatlanná és érinthetetlenné tenni annyi pénzt, amennyit csak lehet.

38711277_432622733915621_4264270224137650176_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

Még kérdéses, hogy lesz-e 11. évada a Modern Family-nek

2018. augusztus 09. 12:07 - Dzsudibí

modernfamily-banner-poker.jpg

Kisebb vita alakult ki a Modern Family háza táján azzal kapcsolatban, hogy a hamarosan startoló 10. évad legyen-e az utolsó, vagy a kipréseljük az utolsó csepp levet is a citromból jegyében legyen S11 2019-től. Az ABC ugyanis nem szívesen válna meg arany tojást termelő tyúkocskájától, hiszen nem nehéz belátni, hogy kisebb rizikót jelent egy már bejáratott, remek nézettségi adatokat és ratingeket produkáló sorozatról lehúzni minden megmaradt bőrréteget, mint belevágni valami teljesen újba, ami majd vagy tetszik a nézőknek, vagy nem. 

Tovább
Címkék: abc modern family
Szólj hozzá!

Az ember, akit Hollywood istene katonának vagy rendőrnek teremtett

2018. augusztus 08. 17:00 - Sick Rhymes

amc_twd_s5a_onsetwith_michaelcudlitz.jpg

Ugyan Abraham már a negyedik évadban látható volt a sorozatban, azért ne menjünk el amellett szó nélkül, hogy az őt alakító Michael Cudlitz valószínűleg az egész filmes és tévés szakmában rekordtartó lehet, ha azt nézzük, hányszor játszott valaki rendőrt vagy katonát karrierje során. Mivel Abraham elég nagy kedvencünk a sorozatból, összeszámoltuk, hányszor alakított rendőrt vagy katonát karrierje során.

Tovább
Szólj hozzá!

Lehet, hogy több évados lesz a Who is America?

2018. augusztus 08. 16:00 - Dzsudibí

whoisamerica_wffv.png

Sacha Baron Cohen nekem egy kicsit Mucsi Zoltán káromkodva üvöltése. Az elején véresre pisáltam magam rajta, később még fel-fel kuncogtam, aztán jött az udvarias mosolygás, és végül az a stádium, amikor két ásítás között az órámat szuggerálom, hogy mennyi van még hátra. Mert valljuk meg, Cohen zseniális színész (Mucsi is az), de egy idő után a poénjai kiszámíthatóak, és habár rajta kívül senki nem tudja műfajt ezen a szinten művelni, mégis, nekem elég volt.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása