Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Eladó Riverrun

2018. augusztus 05. 15:00 - Dzsudibí

maxresdefault_4.jpg

Soha vissza nem térő lehetőség Game of Thrones rajongóknak: Riverrun, azaz Zúgó eladó Észak-Írországban. Na persze a fenti képnek nem sok köze van az eredeti kastélyhoz, kizárólag közeli jelenetek felvételénél szolgált díszletként, a többi CGI, de ettől még egészen pofás kis vityilló. Az 1800-as években épült kastélyban több, mint 15 hálószoba és 10 fürdőszoba van, nekem itt egyébként el is ment a kedvem a vásárlástól, mert azért az milyen proli már, hogy nincs mindegyik hálóhoz külön fürdő. 

Tovább
Címkék: trónok harca
komment

Into the Badlands 2x02 Force of Eagle’s Claws („A saskarmok ereje”)

2018. augusztus 03. 15:00 - vero.na

Sunnyék bányabéli víg napjaival kezdünk, a kisfőnök szeretné látni Sunny és a házi bajnoka küzdelmét. A kisfőnök van oly rendes, hogy Bajie-t is Sunny-hoz láncoltatja, mert ketten együtt kábé kiteszik a bajnokot. Közben nem is sejti, mekkora igazságot mond: Sunny és Bajie innentől együtt él vagy hal. Elsőként szökésbe fordítják a küzdelmet, melyet sikerre is visznek, fokozatosan javuló csapatmunkával, puszta vidékre kiérve a végén. Bajie jóvoltából megszabadulnak bilincseiktől, és irány a Badlands, mert Veil ott van.

into1.png

Tovább
komment

Outlander 1x12 - Lallybroch

2018. augusztus 03. 13:00 - pethő.anni

Ha elfelejtettük volna, hogy Skócia milyen vadregényesen gyönyörű tud lenni, akkor a nyitóképek emlékeztetnek rá bennünket. Jamie és Claire lovaglás közben a repülőgépekről beszélgetnek. Kiderül az is, hogy az asszony 27,  férje 22 éves. Amint feltűnik Lallybroch tornya, Jamie-nek eszébe jut, mikor járt itt utoljára, és hogy Dougal mesélte, Jennynek lett egy fattya Randalltől. Gyalog sétálnak be a kapun, ahol egykor Jamie-t kikötözték. Claire megszólít egy kisfiút, a háttérben pedig egy fiatal állapotos nő épp a frissen mosott ruhát teregetné, amikor megpillantja Jamie-t. Ruháskosár eldobva, nővérke rohan öcsikét üdvözölni.

outlander_1_12_1.jpg 

Tovább
Címkék: Outlander
komment

SWAT 1x20 – Az elrablós eset második felvonása

2018. augusztus 03. 11:00 - szde

Előzményként ajánlom a 11. rész hogyvoltját, ezt nekünk gyorsan fél percben (se) össze is foglalják. Hondo megfigyelés alatt tartja az Ázsiai fószert, a gazdag manuszt, akinek a vacsorájára berontott, részletes leírást készít arról, hogy miket lát. DEA nem engedi a fiát iskolába, mindig rajta kell tartania a szemét. Hondo szerint már csak egy darab hiányzik a kirakósból, és ő kideríti, bármi is legyen az.

vlcsnap-2018-07-26-10h11m53s461.png

Tovább
komment

The Walking Dead 5x04 – Kórház a város szélén

2018. augusztus 03. 10:00 - Chat Géza

Kórház a város szélén 07_9.gif

Mindentől függetlenül ki kell emelnem az epizód címét. Hagyjuk is egy kósza pillanatra, hogy mi történt Beth-szel. (De aki nagyon tudni akarja, annak tessék: az eddig szende szöszi szerepben tetszelgő csajszika most hirtelen tököt növesztett. A hogyan és mikéntre később térek rá.) Na, emlékszünk a Kórház a város szélén c. méltán híres, a kórház-sorozatok mit úttöröjének, alfájának és szerintem omegájának is kikáltható cse(h)szlovák sorozatra, ami olyan mintha a Jóban Rosszban felcsinálta volna a Szomszédok és a Kisváros vérfertőzésben született szerelemgyerekét? Na, hát innen az epizód címe. Gondolom én. Vagy onnan, hogy egy városszéli kórházban zajlanak a nagyon gyanús események, ugye. Minden esetre itt is van ármány, szerelem (?), cselszövés, intrika, szartól repülőig minden, mint a búcsúban.

Tovább
Címkék: fox twd
komment

Tarolt az NBC új műsora Ron Swansonnal és Leslie Knope-pal

2018. augusztus 03. 08:07 - Dzsudibí

nup_182818_0004.jpg

Amy Poehlert és Nick Offermant kevés sorozatrajongónak kell bemutatni, a Parks and Recreation sztárjai nem vélelenül váltak közönségkedvenccé. Ezek után az sem véletlen, hogy az NBC új sorozatot indított "Making it" címmel, melyet a páros vezet, és amelynek lényege, hogy 8 tehetséges barkács-ezermester-tálentumot versenyeztetnek 6 részen át, mindenféle furfangos DIY projektekkel felmérve, hogy melyikük a legtehetségesebb. Poehler ls Offerman saját bevallásuk szerint egyébként maguk is rajonganak a barkácsolásért, Offerman sorozatbéli karakteréhez hasonlóan igazi kétkezi polihisztor. Nem titok egyébként az sem, hogy a műsorcélja legkevésbé a versenyeztetés, a show inkább a barkács társadalom bemutatásáról, a "szakma" népszerűsítéséről és a hostoknak köszönhetően természetesen a rengeteg röhögésről szól majd. 

A sorozat első részét kedden vetítették, és azonnal hatalmasat tarolt, 5,3 millió néző kapcsolt az NBC-re, és ez a szám azt jelenti, hogy eddig a "Making it" volt a legnézettebb premier ezen a nyáron.

Címkék: nbc making it
komment

Az ötödik évadban ismerjük legkevésbé a zombikat

2018. augusztus 02. 17:00 - Sick Rhymes

w310_5c0463a69d33da98b96d7813222f3acetwd504gp06170144-1415123179.jpg

Sok szempontból a Walking Dead ötödik évada a sorozat egyik legintenzívebb felvonása. Itt kezdett már egyértelművé válni, hogy az emberek sokkal nagyobb veszélyt jelentenek egymásra, mint a zombik. Mi sem jelzi ezt jobban, hogy a nyolcadik évadot nem számolva, ebben a szezonban volt a legkevesebb olyan zombi, akit ismertünk élő személyként legalább annyira, hogy tudtuk a keresztnevét.

Tovább
komment

Az elmúlt 18 év legjobb 100 sorozat epizódja

2018. augusztus 02. 13:00 - Dzsudibí

giphy.gif

A The Ringer gondolt egy merészet, és elkészített egy igen hasznos (NOT) és hiánypótló (absolutely NOT) listát, természetesen tökéletesen objektív és reprezentatív módon (definitely NOT): fogta a saját dolgozóit, és együtt összeállítottak egy top 100-as listát a kedvenc sorozatrészeikről 2000-től napjainkig. Megkérdőjelezhetjük ezek után persze a lista létjogosultságát, ettől függetlenül még érdekes, és mindenképp érdemes átböngészni, maximum, ahogyan az ilyen listák esetében mindig lenni szokott, az ember magában felállítja a saját százas sorrendjét. 

Tovább
komment
süti beállítások módosítása