Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Amikor már Andrew Lincoln is aggódik a brutalitás miatt

2018. július 22. 11:00 - Sick Rhymes

maxresdefault_3.jpg

A Walking Dead nyilván nem gyerekeknek való sorozat, és bőven vannak benne egészen sokkoló jelenetek. Azonban volt egy rész a negyedik évad vége felé, amikor már a Ricket alakító Andrew Lincoln kénytelen volt felhívni Scott Gimple showrunnert, hogy biztos-e benne, ezzel nem lépnek át egy határt.

Tovább
Szólj hozzá!

A királyi TV Angliában mást jelent

2018. július 21. 12:00 - Dzsudibí

19857511_251ff0a5bc0c138c8cd3fbd48d5145a9_wm.jpg

Habár az idei év legtöbbet emlegetett királyi esküvője májusban lezajlott, azonban nincs nap, hogy ne futnék bele olyan érdekfeszítő és kardinális kérdéseket feszegető szalagcímekbe, minthogy Meghan Markle fodros tangabugyija passzolt-e az aznapi outfitjéhez, hogy legjobb barátok vagy ősellenségek-e a királynővel, vagy hogy akkor most játszhat-e Monopolyt, vagy be kell érnie a Gazdálkodj okosannal. Ami maradék bőr ezen a sztorin van, azt mind gondosan le kell fejteni, amíg tart az érdeklődés, márpedig az éppenséggel nem látszik lankadni.

Tovább
Szólj hozzá!

Lucifer 3x15 - High School Poppycock

2018. július 20. 17:00 - Szencsike

Lucifer lakásán kezdünk, este van, Chloe eljött érte, új ügyet kaptak, ám Lucifer sehova se akar menni. Lucifer nagyon küzd saját magával, a hátán pedig épp előtörni készülnek a szárnyai. Chloe segítene, bár Lucifer nem könnyíti meg a dolgát, az ő problémáján egyáltalán nem lehet segíteni. A szárnyak teljes valójukban előbukkannak, Chloe megijed, az erkély felé hátrál, de felbukik és lezuhan. Lucifer utána veti magát, ám nem sikerül elkapnia. Itt szokott általában felébredni, vagyis ez egy álom, amit épp Doktor Lindának mesél el. A legtöbb álmában sok a meztelenség, ez viszont teljesen másról szól. Bizony, Linda próbálja rávezetni, hogy ez a veszteséget jelenti, de Lucifer már eleve sok mindenen keresztül ment: visszakapta a szárnyait, elveszítette az ördögi arcát. Annyi megpróbáltatás, mint a régi szép időkben, amikor az apja uralkodott felette. Akár Chloét is elveszítheti, de Lucifer tiltakozik, ehhez a nyomozónak semmi köze! Sőt, már tudja is mivel lázadhat: segít leszedni Káin jegyét, ám ez sem olyan sima ügy, mint ahogy gondolta. Pierce mindent kipróbált már korábban, ami Lucifernek eszébe jutott, de megtorpant. Ezért is kell Lindának segíteni, hogy további ötletei legyenek, talán hipnotizálhatná! Sajnos ez nem ilyen egyszerű, az ötlethiányra nincs megoldás, csak türelmesnek kell lenni és a semmiből visszatér az ihlet. Kösz a semmit Doki! Lucifer puffogva elmegy, Linda viszont nem sokáig lesz letört, Ámenka hívja, ami nagy mosolyt csal az arcára.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 3x02 - The Wrong Maria Gonzalez

2018. július 20. 13:00 - orsika29b

Axe aludni sem tud a kereskedési engedélye nélkül, még Wendyt is felhívja az éccaka közepén, hogy mekkora hibát követett el. Úgy érzi elveszítette a szabadságát, amelyért egész életében dolgozott. Wendy rámutat, hogy most az elengedést lehet megtapasztalni, ami egy erősebb szabadság. Na ezzel persze Axe nem kezd semmit, inkább az autójában beszél egyesével a korábban kirúgott vagy lelépett Axe Capesekkel, hogy melyikőjük nyitott egy kis külsős tőkére.

37342179_971633839673104_2531306329574735872_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

Rick valóban kiszáll a The Walking Dead-ből

2018. július 20. 12:00 - Dzsudibí

800px-autopx-scale-to-width-down.jpg

Szégyen, nem szégyen, nem vagyok oda a zombis témáért, azon egyszerű oknál fogva, hogy beszari gyáva alak vagyok, és a lassan vonagló, oszladozó hullák hörgő vonulásának látványa még a seggemet is görcsbe rántja, annyira rettegek. A The Walking Dead-et mégis teljes erőbedobással követtem a kezdetektől (a seggörcs állandó jelenléte mellett persze), és bár egy ideje szüneteltetem, a sorozatról szóló híreket továbbra is követtem, ezért lepett meg, amikor a közelmúltban felreppentek a pletykák, hogy Rick talán elhagyja a sorozatot. És ahogyan az lenni szokott, nem zörög a haraszt, ha nincs mögötte zombi, ugyanis ezúttal Robert Kirkman, a sorozat producere erősítette meg, hogy a pletykák nem alaptalanul keringenek.

Tovább
Címkék: amc twd
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 3x01 - Tie Goes to the Runner

2018. július 20. 11:00 - orsika29b

Az új igazságügy miniszter a Trump általi kinevezése óta csak hét államügyészt tartott meg, ebben kivételesen Chuck is benne van egyelőre az Axe - ügy miatt. A miniszter egy kis cetlin sorolja fel, hogy mely ügyekkel kell foglalkozni és melyeket hanyagolni, hát ez nem nagyon tetszik hős ügyészünknek, de egyelőre nincs mit tenni, ha meg akarja tartani az állását. 

37271063_969936696509485_8205760423186661376_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 4x10 - Inmates (18+)

2018. július 20. 10:00 - Chat Géza

7.jpg

Beth narrál: minden fasza, van egy börtön, ahol boldogságban, békességben leélheti ez a kis családdá vált csoport a tyúkszaros kis életét. Eközben meg menekül az erdőben a zombik elől. Még jó, hogy ott van dDaryl, mint gárdedám és megvédi a seggét. A badass íjászban kiégett a viccrelé, nincs már meg az a hurráoptimizmus, ami… ami… ami benn sose volt meg, de Bethben most is ott buzgálkodik, hogy van remény egy fasza életre. Na persze. Összetaposott szőlőszemeket találva eljutnak valami sínekig, ahol pár zombi falatozgat éppen. Daryl vérprofin iktatja őket, Erre Beth kétségbeesetten sírni kezd, mert hát olybá tűnik még sincs remény.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

SWAT 1x18 – Egy rész, amiben Hondo nem nyomoz

2018. július 20. 09:00 - szde

Mumford és Hondo csapata – Hondo nélkül – besegítenek a rendőröknek, és járőrözni mennek. Luca és Deacon a központban maradnak, ahová SNI-s gyerekek fognak érkezni, így sajnos Luca új letöltött applikációja a helyi éttermekről nem lesz kipróbálva. Chris Mumforddal került egybe, ugyanis a pasas egyik embere elmegy, és kell neki valaki más. Hondo közben az apjához jön, ahol a nővére várja, ugyanis most költöztetnék a kedves papát, aki már megint meggondolta magát, és hiába kell teljes felügyelet neki, nem akar LA-be költözni.

vlcsnap-2018-07-08-22h06m26s093.png

Tovább
4 komment

Az epizód, amit majdnem David S. Goyer rendezett

2018. július 19. 17:00 - Sick Rhymes

2718500842_b328b35c1b_b.jpg

David S. Goyer hosszú évek óta az egyik legfelkapottabb író, ha szuperhősökről vagy más hasonló témákról van szó. Ő jegyzi a Nolan-féle Batman-trilógia forgatókönyveit, a Penge-filmeket és -tévésorozatot, de a dolgozott a Kickboxer- és a Superman-franchise-on is. Éppen ezért volt akkora hír 2013-ban, amikor bejelentették, hogy a rendezőként kevésbé ismert Goyer rendezi majd a negyedik évad 15. részét, amiből végül sajnos nem lett semmi.

Tovább
Szólj hozzá!

Into the Badlands 1x06 Hand of five poisons („Az öt méreg keze”)

2018. július 19. 15:00 - vero.na

Szépen, keretes szerkezetet követve Sunny-t látjuk motorozni a mákonyföldeken át, mint az első részben. A Folyó Királyához igyekszik, zsákjában M. K. kis, immár halott barátjának fejével, hogy cserébe a folyón keresztül menekülhessen. A Folyó Királya gyanakszik egy rövidet a fül hiánya miatt (amit Tilda harapott le), de egye fene, éjfélkor indul a hajó. Innen Sunny első útja Veil-hez vezet, aki szembesíti azzal, hogy tudja, az ő kardjával végeztek a szüleivel, és nem értékeli Sunny őszintétlenségét. Az, hogy hajlandó-e szökni Sunny-val, majd kiderül, ha itt lesz-e este, mikor jönnek érte, mert amúgy az Erődbe kell mennie Jade-t meg Quinn-t ápolni.

into1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása