Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Walking Dead-játékoknak köszönhetően sokkal többet tudunk a karakterekről, mint azt gondolnánk

2018. július 15. 10:00 - Sick Rhymes

cast_1920x1080_0.jpeg

Azt tudjuk, hogy a képregény és a tévésorozat két külön Walking Dead-univerzumban játszódik. Azt viszont csak kevesen, hogy hova lehet tenni a Telltale két tucat játékepizódját. Hivatalosan a játékok a képregényes univerzumhoz kapcsolódnak, azoban sok esetben az itt elhangzó infók átültethetők a tévésorozat szereplőire is.

Tovább
1 komment

The Walking Dead 4x05 - Internment (18+)

2018. július 13. 10:00 - Chat Géza

Ha nagyon szenyó akarnék lenni, akkor most csak hányaveti módon idevetném az adott rész utolsó három másodpercében látottakat, hisz az egész 42 perc 33 másodpercnyi szenvedés csak egy nagyon jól elnyújtott felszopója volt ennek az epic momentumnak. Egy valami történik az egész részben, de az nagyon: hullanak a mellékszereplők, mintha hirtelen kiürült volna a kincstár a statiszták finanszírozására. De nézzük inkább az epizód száraz, tényszerű leírását.

4.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
2 komment

SWAT 1x17 – Angyalok városa

2018. július 13. 09:00 - szde

Menő házba a férj érkezik haza, a neje nem reagál a szólításokra, majd a hálóban a tükör előtt öltözködve találja meg a férj. A fürdőből a meztelen Jimmy jelenik meg, majd az erkélyről a medencébe ugorva távozik. Tanács: mindig legyen medencéd, és az elég mély legyen, hogy ha valaki 6-7 méterről beleugrik, akkor ne legyen semmi baja. Az esetet a HQ-n elmeséli Chrisnek, aki szerint azt kapja, amit érdemel. A beszélgetést Deacon szakítja félbe, ugyanis akció van.

vlcsnap-2018-06-30-10h55m35s742.png

Tovább
Szólj hozzá!

Grimm 6x09 - Fapofa

2018. július 12. 15:00 - Gabba

"Vígan látom délelőtt

Fám tövén kinyúlva őt" - William Blake

Az eredeti epizódcímből (Tree People) azt gondolhatjuk, Szilszakáll, Hamariberkenye és a többi ent kései rokonaival fogunk találkozni, és tulajdonképpen nem is járunk messze az igazságtól. A csapat tagjai Julist hallgatják, aki a fürdőszobában az előző részben látott maszkos alakról mesél nekik, aki a tükrön átnyúlva fojtogatta. Ez azt jelenti, hogy célpont vagy, jelenti ki Adalind, de mivel Nick is látta a maszkost, ő is célpont valszeg. Végszóra belép Diana a hálószobából és hozzáteszi: ez az egész olyasmit jelent, ami csak később fog megtörténni a tükör túloldalán. Na tessék, mostantól ne nézzünk egyedül tükörbe és mindenhová csak párosával menjünk, parázik Monroe. Eve/Julis meg költözzön be a fűszerüzletbe, ott biztonságban lesz.

grimm_6_9_01.JPG

Tovább
Címkék: grimm
4 komment

The Walking Dead 4x04 - Indifference (18+)

2018. július 12. 10:00 - Chat Géza

Egyszer már kaptunk az arcunkba egy jó road movies részt a TWD készítéőitől. Na, ez most nem lesz olyan jó. Sőt! Az intrót felszopó öt percben Rick még egyszer megnézi David és Karen meggyilkolásának helyszínét, fejben lepörgeti az eseményeket, pont mint Will Graham a Hannibalban, látja ahogy Carol egy kósza könnycseppet sem ejtve szúrja tarkón szegény köhögő embereket; eközben Carol, in real life beszélget Micával, aki mintha egy kicsit zizi lenne, hisz azt hiszi, hogy a zombik is emberek, csak mások. Hát a lófaszt. Ezt próbálja most belénevelni Carol felemás sikerrel.

6.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Outlander 1x08 Both Sides Now (Mindkét oldalon, most)

2018. július 12. 09:00 - pethő.anni

Vajon mi történik Frankkel, mialatt Claire a mézesheteit tölti 1743-ban? A nyolcadik rész elején meg is kapjuk rá a választ: a helyi rendőrőrsön most érzik elérkezettnek az időt, hogy szembesítsék az oxfordi történészt azzal, hogy felesége valószínűleg lelépett egy skót pasassal. Hat hét után fel kellene hagyni a kerestetésével. A háttérben ott van az első részben látott kísértetszerű alakról készült fantomkép. Frank - bármennyire is elege van már belőle mindenkinek - nem hajlandó elfogadni az elméletet, hogy felesége szimplán csak elhagyta. 

outlander_1_08_01.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Nem kell leállítani a 22-es csapdája forgatását

2018. július 11. 18:30 - Bob Benson

hugh_laurie_and_george_clooney_main.jpg

Kedden motorbalesetet szenvedett George Clooney Olaszországban. A színész épp a Hulu egyik új sorozatát, a 22-es csapdájának adaptációját forgatja Szardínia szigetén és épp a forgatásra menet történt vele a baleset. Clooney egyszerre szereplője, rendezője és producere a sorozatnak, így arra lehetett számítani, hogy a néhány hetet igénybe vevő lábadozása esetleg bekavarhat a forgatásba is.

Tovább
Szólj hozzá!

A Walking Deadnek nem csak a tévés műfajt sikerült felrázni

2018. július 11. 17:00 - Sick Rhymes

walking-dead-video-game-review.jpg

Ezerszer elmondott tény, hogy a Walking Dead egyik azon sorozatoknak, amelyek megváltoztatták a tévézést. Azonban azt valamennyivel kevesebben tudják, hogy a Walking Dead a videójátékos világban is olyat csinált, amivel trendet indított el. A Telltale Studio ma lehet, egészen máshol lenne, ha annak idején nem csinálják meg a szimplán csak The Walking Deadnek hívott játékot.

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 4x03 - Isolation (18+)

2018. július 11. 10:00 - Chat Géza

 

8.png

Szóval Davidet és Tyreese nőjét, Karent könyörtelenül felgyújtották. Ez így nem állapot. Az idegösszeomlás szélén táncolva Tyresse hangot is ad ennek, rácshoz keni Darylt, lepofozza Ricket, majd miután a benga négert lefogták Rick földre küldi és ott veri hülyére a fejét. Közben megy a sírásás és a tanácskozás, hogy mi a tosz legyen, jamerthogy a vírus emberégetés ide vagy oda, de csak tovább terjedt. A bevált módszeren ne változtass alapon jön a karantén. Mindenki lenyugodhat a picsába, csak a bé karakterek betegek. Kis hatásszzünet, némi ivóvízpara és kiderül, hogy Glenn is benyelte a gyilkos náthát. Daryl egy kis csapattal elmegy 75 km-rel odébb valami lópatikába, állatorvosi egyetemre, hogy gyógyszert hozzanak a betegeknek.

Tovább
Címkék: 18+ twd
8 komment
süti beállítások módosítása