Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Minden, amit a Walking Dead zombijairól eddig nem tudtál

2018. július 08. 10:00 - Sick Rhymes

the-walking-dead-zombies-920x584.jpg

Norman Reedus? Andrew Lincoln? Esetleg Michael Rooker? Egy frászt, a Walking Dead legnagyobb sztárjai maguk a zombik, akik miatt stabilan baromi szar a szereplők élete évek óta. Azonban csak kevesen tudják, hogy zombinak lenni legalább annyira kemény munka, mint 8 évig ugyanazt a karaktert játszani, ezért összeszedtünk pár érdekességet arról, hogy például mit esznek a zombik a forgatáson, vagy miért nem pislognak egyszer sem.

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8949-8958. rész

2018. július 06. 16:30 - Gillotte

Timike nehezen viseli, hogy a szülei eltiltották a svájci iskolától, úgyhogy folyton nyafog, rendkívül idegesítően. Nóra otthon fogadja a kliensét, Szonját, és Timike akkor is műsorozik, Nóra nem győzi leállítani. A kiscsaj még a nőnek is panaszkodik a nyomoráról, amikor Nóra nincs ott; Szonja szerint koncentráljon Timike az érettségire, mert az a legfontosabb, és ha annyira akar tanulni mást is mellette, legyen valami olyan, ami beleszámít. Timikének nagyon szimpatikus Szonja, Nórának már kevésbé, számon is kéri a nőn, hogy ő csak ne szóljon bele a lánya dolgaiba. Szonja kikéri magának, hiszen Timi kérdezte a véleményét, és különben is biztos az Nóra baja, hogy Szonja Mikivel randizgat. A nőnek valamilyen oknál fogva még mindig fontos az, hogy Nóra képviselje az ügyét a környezetvédők ellen, úgyhogy minden további randit lemond Miklóssal. Miki persze nem nyugszik bele, még egy utolsó randit kér, ahol egy tűzijátékkal bűvöli el Szonját. Kár, hogy szilveszter éjszakáján kívül ez nem túl legális tevékenység, úgyhogy elkapják őket a rendőrök, és beviszik őket a fogdára. Miki Nórát hívja, de neki ,,sajnálatos módon” nincs ideje kisegíteni Mikit és Szonját, mert éppen Szonja ügyén dolgozik, és az nyilván az ügyfél szerint is fontosabb. Reggel kihozza őket, de azért jót szórakozik rajtuk. Kicsit sem kicsinyes.

bk_jun25_29_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Homeland 5x09 - The Litvinov Ruse (18+)

2018. július 06. 15:00 - AaannnaaA

Hősnőnket Etai szállítja a lakásba, ahol Saul bujkál, de mielőtt kitenné a kocsiból figyelmezteti, hogy nagyon megbántotta az öreget anno, amikor lobbizott ellene a CIA igazgatói posztjáért folyó harcban (wtf?).

Legyen kíméletes – jön a kérés –, ám Carrie ezt nem tudja megígérni, mert elég rossz hírt hozott. Amikor a lakásban állva meglátják egymást, mégis eltörik a mécses, és összeölelkeznek – remélem ezzel szent a béka. Ezután jön a nehezebb menet, meggyőzni Sault Allison bűnösségéről. A bizonyítékok egyértelműek, és ha nem is hisz nekik maradéktalanul, figyelmen kívül sem hagyhatja őket.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ Homeland
2 komment

The Walking Dead 3x16 - Welcome to the Tombs (18+)

2018. július 06. 10:00 - Chat Géza

 

twd3161.jpg

A Kormányzó dühtől tágra nyílt pupillájából kizoomoló képpel nyitunk. Hangos és heves szuszogások közepette ecseteli, hogy mennyire büszke. Ennél fogva szétüti annak a fejét, akihez e szép szavakat intézi. Ja, mert országos faszaság volt Milton, hogy felgyújtottad a zombikat, de ezért nyolc becsületes woodbury ember vesztette életét, cseszed! – Mondta a Kormányzó, majd bemosott egyet Miltonnak. Az meg hiába kérdezett vissza, hogy mit szólna ehhez a kis Penny, ha látná, hogy az apja ilyen bosszúszomjas vadállat. Nyilván be lenne szarva – érkezik az egyszerű válasz –, de ha már akkor ilyen kemény lett volna, akkor még most is élne, és nem kellett volna a zombivá vált gyerektestét ölelgetnie, meg a csomókban kihulló haját kefélnie neki, az ördögűzős kislány és Körből ismert Samara ikertestvérének. Hát ez nem jött be, de pusztán megszokásból, meg valami elfajzott plátói szerelemből aggódik még egy sort Andreáért. Erre a Kormányzó odaveti a fogorvosi székhez kötözött nő elé, és mint minden atom zseni James Bond főgonosz gyorsan felvázolja a szupertitkos haditervet, hogy bedózeroltatja és szitává lövi az egész börtönt a picsába, aztán nagy sebességű pakolásra inti Miltont, mire az direkt a földre ejti a kínzószerszámokat, de egy fogót azért a földön hagy, amit a félszemű nem vesz észre. Milton még kap egy utolsó küldetést, hogy ölje meg Andreát. A kezébe adott rambó késsel persze inkább a Kormányzóra támad, aki egy röpke mozdulattal ártalmatlanítja őt és a hasába fordítja kést. A biztonság kedvéért vagy 4-5 alkalommal, majd izomból kitépi azt, hogy garantáltan egy belső szerve se maradjon ép gyomor tájékon. Milton, ebben a mai világban csak egy szabály van: ölsz, vagy megölnek. Vagy megölnek (átváltozol) és úgy ölsz. – ezzel a tanáccsal hagyja magára a dögrováson lévő Miltont és Andreát.

Tovább
Címkék: 18+ twd
23 komment

Lucifer 3x13 - Til Death Do Us Part

2018. július 06. 09:00 - Szencsike

Az előző részben Lucifer és Káin megkötötte a sírig tartó szövetséget, hát most Lucifer otthon egy hatalmas láncfűrésszel várja a halálraítéltet. Sajnos azonban ez nem olyan egyszerű, Pierce/Káin sok mindent kipróbált, gránátot nyelt, savfürdőt vett, farkasok zabálták fel, felnyársalta őt egy helikopter, sőt még egy vulkánba is beugrott. Hosszú hat hónap volt, de még ez után is meggyógyult. Még saját elmélete is van arról, hogy mi lesz vele, ha pl. kettévágják. Elég ijesztő, de Lucifer nem fogja feladni, nagyon elkötelezett, hogy igazán felbosszantsa végre az apját. Van egy új fegyver, démon tőr, belevágja Káin hátába, de semmi, csak a hatalmas fájdalom deréktájon. Pierce eltotyog, Lucifer viszont optimista, a világ összes ideje az övék, hogy megoldják a rejtélyt, de Pierce számára ez rossz hír.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Outlander 1x07 - The Wedding (Az esküvő)

2018. július 05. 17:00 - pethő.anni

Ugye mostanra mindenki megemésztette az előző rész legfontosabb információját: széles vállú, vörös loknis, pajkos tekintetű lovászfiúnk  még szűz. Senkit nem riasszon el, hogy egy esküvőről szól az epizód, ez az Outlander, mielőtt túl nyálassá válna a dolog, tuti, hogy jön egy karakter, aki trollkodik egy jót. Aztán látunk egy flashbacket, hogyan is nézett ki Claire esküvője Frankkel.  Épp rohannak valahová kéz a kézben, amikor a férfi a hivatali épület előtt megkérdezi, bemenjenek-e. Claire előbb reflexből nemet mond, de aztán beleegyezik. Így kell ezt csinálni, kérem, szépen. Közben hitvesi csókról hitvesi csókra váltunk, a 20. századiról a 18. századira. 

outlander_1_07_20.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 2x11 - Golden Frog Time

2018. július 05. 15:00 - orsika29b

Ebben a részben elég sokat fogunk ugrándozni az időben. Beindul az Ice Juice részvény kibocsátása, Boydnak igaza volt, csak úgy hasít a részvény árfolyama fölfelé, ezt nincs értelme shortolni, Axe mégis megteszi. Hiszen úgy egy héttel korábban elindította az üdítős cég szabotázsát a következőképpen: az arany nyílméreg béka mechanizmusához hasonlóan, ha kinyírja Ira cégét, akkor a mögötte álló Chuck apu fogja megszívni. Szóval méreggyártás, orvosi ellenőrzés ( az a doki, aki Donniet kezelte), a gyár megfertőzése tartoznak az első lépések közé. Továbbá még pár megbízható ember is megkapja fiolában a mérget, hogy tegye bele a frissen vásárolt üdítőjébe.

36304214_949818081854680_3262757195866963968_n.png

Tovább
2 komment

The Walking Dead 3x15 - This Sorrowful Life (18+)

2018. július 05. 10:00 - Chat Géza

Rick Hershel és Daryl a börtön előteraszán a rácsnál tanácskoznak, illetve Rick kijelenti, hogy nincs más opció, át kell adni Michone-t, és ehhez szükség lesz Merle-re. Hershel nem repes a boldogságtól, mert még mindig ott lakozik Isten a szívében, és az emberáldozat ideje még csak nem jött el. Rick beszél Merle-lel, ami a valóságban úgy néz ki, hogy a náci egy pillanat alatt kiolvassa Rick gondolatait, ennyire kétoldalas nyitott könyv számára a faszi. Tudja, hogy csak egy mészáros kell neki, mert Ricknek nincs gyomra ahhoz, hogy egy olyan vadállatnak, mint a kormányzó csak úgy odadobjon egy nőt, aki már annyi mindent megtett a közösségért. Ettől függetlenül persze benne van a buliban.

15.5.jpg

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Grimm 6x08 - Újjászületés

2018. július 05. 09:00 - Pácsó Ármándó

"Senki sem azért választja a gonoszt, mert az gonosz. Csupán összekeveri azt a boldogsággal." - Mary Shelley

"Figyeljetek oda! Legyetek ótvar.. óvatosak!" - Ármi

A csapat a rejtélyes jelek megfejtésén tanakodik késő este a fűszerüzlet alagsorában, ahová Eve be szeretne költözni, mert Nickéknél a kis Lilaszemű ágyát bitorolja, ami tudvalevőleg nem a hosszú élet titka. Monróék meg nem veszik be harmadiknak az éjszakákba, tehát marad a pince, úgyis megszokta már a föld alatti életet a múltkor. A titokzatos ábrák szerint a tavaszi napéjegyenlőség környékén nagy gubanc várható.

01.jpg

Tovább
8 komment
süti beállítások módosítása