Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Továbbra sem hagyják békén a 24 hulláját

2018. június 16. 12:00 - Bob Benson

2991708-bauer1.jpg

Bizonyos tekintetben a 24 megelőzte a korát. Nem arról van szó, hogy a 2000-es évek előtt nem készültek jó és minőségi sorozatok, de Kiefer Sutherland sorozata annyira friss volt, hogy hiába lesz lassan 20 éves, még mindig folytatni akarják valamilyen formában.

Tovább
Címkék: 24 hír
1 komment

Botrány a Star Trek: Discovery színfalai mögött

2018. június 15. 18:20 - Bob Benson

star-trek-discovery.jpg

Távozik Aaron Harberts és Gretchen J. Berg a Star Trek: Discovery című sorozat showrunneri pozíciójából. A második évad közepétől kezdve Alex Kurtzman kormányozza majd a sorozatot, ami a CBS: All Access-re készül, de világszerte mindenütt a Netflixen látható. Hogyvoltot is írtunk róla, ezt itt lehet elolvasni.

Tovább
Szólj hozzá!

Homeland 5x06 - Parabiosis

2018. június 15. 16:52 - AaannnaaA

Laura ténykedése meghozta 'eredményét', az általa közzétett doksik miatt tucatnyi terrorizmus gyanújával őrizetbe vett rosszarcot engednek szabadon, lévén az ellenük szóló bizonyítékok megkérdőjeleződtek. Mikor egyikükkel a böri előtt interjút akar készíteni, a tag lerázza, mire operatőre megjegyzi, hogy reméli a nő boldog, amiért miatta szabadon engedték ezeket az alakokat. Én a hatóságok helyében köszönetképpen az ostoba kurvát dugnám böribe, minimum tíz évre.

A megszólított terroristajelölt – Hajik Zajid – útját követjük tovább, látjuk amint visszatér a házba, ahol muzulmán közösség lakik, persze itt sem örül neki mindenki felhőtlenül. A nézelődők között van a férfi, aki Quinnt követte az utcán, és most már azt is megtudjuk, hogy ide hozta őt meggyógyítani; legalábbis a hősünkből kiálló orvosi csövekből erre következtetek. Érdekes fordulat!

1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
2 komment

Outlander 1x02 - Castle Leoch

2018. június 15. 15:00 - pethő.anni

Most őszintén, ki milyennek képzel el egy 18. századi skót várudvart? Én például iszonyúan sárosnak. Rögtön az epizód elején meg is kapom a megerősítést, ugyanis az első részben megismert kis csapat épp egy ilyen helyre lovagol be. Miközben lesegítik a lóról, Claire végiggondolja, hogy annak idején Frankkel csak beültek a kocsiba és hamar visszaértek Iverness városkájába, most viszont két napig tartott idefelé az út, így esélye sincs egyedül visszatalálni a sziklákhoz, szüksége lesz tehát várbeliek segítségére. 

outlander_1_2_001.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

The Walking Dead 3x01 - Seed (18+)

2018. június 15. 10:00 - Chat Géza

Egy kósza zombi semmibe meredő pupillájából kizoomoló látványvilággal indul a harmadik évad. Két kóborló lábatlankodik egy házban, amit Rickék jól szervezett csapata nettó két perc alatt, mint valami instant purgatórium pikk-pakk megtisztít és rá is megy a készletekre, ami jelen helyzetben két koszos konzerv és egy bagoly. Épphogy letették a seggüket, máris szembesülnek a szomorú valósággal, hogy egy tetemesebb horda csoszog éppen feléjük. Tipli  van. Innen is. Nem lehet így élni. Ekkor már egy telet végig portyáztak, házról házra járva, Lori hasa szépen kigömbölyödött , Hershel télapó szakállat növesztett.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Grimm 6x05 – Hétévi vágyakozás

2018. június 14. 15:00 - Kapitánylány

„Természetes módon próbáljuk megszerezni azt, ami után vágyódunk.” -  Hétévi vágyakozás

Éjszaka van, a park kellős közepén egy sáskaszerű keveréklény mászik ki a földből és változik vissza emberré, rögtön keresni is kezd egy áldozatot. A kiszemelt férfi az első ijedtség után mentőt akar hívni az éhező hajléktalan részére. Tárcsázza is a 911-et, de nem sokáig beszél a diszpécserrel, a keveréklény megöli.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
16 komment

SWAT 1x14 – Luca és a kétéves Nyuszi

2018. június 14. 13:00 - szde

Az ez történt eddig után két évvel ezelőttre csöppenünk vissza, ahol Victor az újonc, Jess nemrégiben lett főnök, a SWAT-os kocsi még erősen elsőgenerációs, ja, és az a pasas a kommandósok főnöke, aki lelőtte Raymont-ot tével. A bevetés célja egy sorozatgyilkos, aki már nyolc embert megölt, és most is van bent egy áldozat. A csapat kétfelé osztódik, Luca találja meg a Nyuszit, aki elmenekült, majd szintén ő találja meg az elrabolt színésznőpalántát, akivel egy megkínzott srác is van, már félúton a halál felé, de a kommandós nem hagyja annyiban. Nyuszinál robbanószer van, így Lucának választania kell, hogy vagy szénnéég a színésznőcskével és a sráccal, vagy előbbi kettő megmenekül. A tűzszerészek nem érkeznek időben, Luca sem tud visszamenni, amikor megtörténik a robbanás.

vlcsnap-2018-06-08-18h58m52s821.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 2x13 - Beside The Dying Fire(18+)

2018. június 14. 10:00 - Chat Géza

Az első évad ikonikus helyszínén, az Atlantában felejtett tank és a mellette lévő dögrováson lévő ló közelijével nyitunk. A Zombik még mindig elnyammognak rajta, de hallanak valamit, kicsit szüneteltetik a tetem nem túl kulturált felzabálását, majd meglátják az égen elhúzó helikoptert, és öten-hatan a nyomába erednek. A kis csapat aztán szépen felduzzad, mígnem már kétszázan csapatnak keresztül több napon keresztül az erdőn, amikor meghallják az ominózus pisztolydördülést, amivel Carl lőtte le zombi Shane-t, és a hang irányába mozognak tovább. A veszélyt még nem konstatálva Carl tök nyugisan kérdezi, hogy Shane hogyan és mikor változott zombivá, amikor közel s távol nem is volt egy se. Ricknek szerencsére nem kell magyarázkodnia, mert mire szóra nyitná a száját a háttérben sündörgő zombik halk hörgése megüti a fülét és gyorsan becibálja Carlt a pajtába.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Feleségek luxuskivitelben 2x09 - A kibeszélő show, avagy tuti tippek minimálbéreseknek

2018. június 14. 09:00 - Dzsudibí

Kedves egész és fele barátocskáim, indította mindig az órát így a kedvenc biosz tanárom általánosban, és ugyan elsőre sem egy nagy vicc, századjára meg kifejezetten szar, mi mégis visítva hugyoztunk magunk alá minden egyes alkalommal, amikor elhangzott. Tehát kedves egész, és fele barátocskáim, elérkeztünk a végihez. Vagyis a vége után is van még, mert lehúzzuk a maradék bőrt arról, amiről érdemes, és töltünk még egy adag botoxot ezen a hétfői estén is magunkba vizuálisan, mert mi egyszerű, másfélszobakonyhában tengődő pöttöm átlagemberek, akiknek már az is luxus, ha a bigmeket nagyobb menüben kérjük fizunapon, nos nekünk nemigen jut más, mint ez. Mindenki röviden elmondja a kamerának, hogy miért is jött ma ide, természetesen senki nem akar balhézni, sem veszekedni, sem rálfloren ködmönkéből előrántott gépfegyverrel véres vendettát rendezni, de szerintem drága öreganyám az egyetlen a földön, aki ezt látva tényleg elhinné, hogy ezek a finom hölgyek itten ma kellemesen eldiskurának majd időjárásról, nokedliszaggatásról, meg hogy a Fifi kutyának milyen csenel kosztümje lesz idén nyáron. Szakítunk még egy kis időt sixx kedvenc fogfehérítő eszközére is, mert ugye, Babett fehérít egyet gyorsba adás előtt, majd felajánlja a sminkesnek, hogy neki is hagy egy adagot, és a végén körbeadják majd, mint a dekket szokás a Diószeghy - Sárkány utca sarkán. 

Tovább
10 komment
süti beállítások módosítása