Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Walking Dead nem csak sorozatok szempontjából volt műfajalkotó a tévében

2018. június 10. 15:00 - Sick Rhymes

fdsfs.jpg

A második évaddal kezdődött el az AMC-n annak idején a Talking Dead, egy vicces nevű műsor, ami egészen új koncepciót hozott a tévézésbe. A csatorna kitalálta, hogy a sorozat népszerűségét úgy lovagolja meg még jobban, hogy minden új rész után még egy egyórás kibeszélőműsort is csináltak, amelyben nem csak a sorozat rajongói és szereplői, hanem különböző ismert emberek beszélnek a Walking Deadről. Valószínűleg nem is sejtették, hogy ezzel voltaképpen egy új műsort teremtettek.

Tovább
Szólj hozzá!

Jim Carrey új sorozata lehet az ősz egyik meglepetése

2018. június 08. 19:00 - Bob Benson

kidding_publicity_h_2018.jpg

Jim Carrey lesz a Showtime új sorozatának, a Kiddingnek a főszereplője. Ő alakítja Jeff Picklest, egy fiktív gyerekműsor házigazdáját, akinek a műsorán generációk nőttek fel. Mikor Jeff magánélete tönkremegy, annak a munkájára is nagy hatása lesz, és kiderül, hogy nincs erre a krízisre felkészülve. Ebben a szerepben pedig látszólag minden megvan, ami ahhoz kell, hogy Carrey színészileg kiteljesedjen. 

Tovább
Szólj hozzá!

A miniévad, amit szinte mindenki elfelejtett

2018. június 08. 17:00 - Sick Rhymes

2672500754001_2976299028001_amc-twd-s1-tornapart.jpg

A Youtube már egy globális siker volt, amikor elindult a TWD első évada, azonban talán még ma is vannak olyanok, akiknek kimaradt a Walking Dead: Torn Apart. Ez egy hivatalosan tévés kánon történet, egy hatrészes websorozat, ami a sorozat egyik legelső leölt zombijának történetét meséli el. Pedig mind a hat részt Greg Nicotero, a sorozat nélkülözhetetlen maszkmestere rendezte.

Tovább
1 komment

Homeland 5x05 - Better Call Saul

2018. június 08. 17:00 - AaannnaaA

Youssef tábornok gépének felrobbantása nem olyasmi, ami mellett a CIA szó nélkül elmegy – szakértők vizsgálják ki mi történhetett, még Dar Adal is a helyszínre érkezett. Allison arcán rendkívül vastag a bőrréteg, mert ő veti fel elsőnek, hogy a merénylet árulás eredménye is lehet, erre Adal mondja ki, hogy talán Langley-ben vagy Berlinben van a tégla. A nő állítása szerint ilyesmire nem gondolt…

1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
3 komment

The Walking Dead 2x09 - Triggerfinger (18+)

2018. június 08. 10:00 - Chat Géza

1.jpg

Elcsúszva az időben, Lori felborult kocsijának bepókhálósodott szélvédőjén ejtett öklömnyi lyukon próbál ordítva hörögve bemászni egy kósza kóborló, mire a saját hülyesége okán közúti balesetet szenvedett nő végre magához tér és mint minden normális ember elkezd pánikolni. Kimászni nem tud, mert visszaesik, a zombi megragadja a hajánál fogva, így nincs idő gondolkodni, hogy mi legyen, jó lesz a keze ügyébe kerülő legközelebbi éles tárgy, hogy a kóborló szemüregébe oktojálva Lori megszüntesse ezt a fenyegetettséget. Brávó! Így már békésen kimászhat, szusszanhat egyet, mire érkezik a soron következő agyhalott is, aki lecibálja Loriról, az aggódó feleségről a dzsekit, majd kis szerencsétlenkedés után végül csak sikerül megszerezni a maroklőfegyvert és jól fejbe lövi a csúf zombit. A tanyasiak eközben vígan vacsoráznak, vagyis csak vacsoráznának, mert amikor az asztalhoz rendelik Lorit, kiderül, hogy az  lelépett ugye. Shane bevágódik a kocsiba és a nő után megy, meg is találja és le is bassza fioman, hogy még egyszer nehogy el merjen menni ilyen öngyilkos küldetésre, oké?! Oké, de meg kell keresni Ricket. Ó, hát már rég visszajöttek épen, egészségesen. Tényleg? tínyleg, na gyere. És mennek is vissza a tanyára.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

The Walking Dead 2x08 - Nebraska (18+)

2018. június 07. 10:00 - Chat Géza

És ugyaninnen nyitunk. Rick áll Sophia teteme felett, Carol a saját könnyében és nyálában fulldokol. Az egyik helyi kislány, Beth is odamegy az anyja hullájához, de a nagy búcsúöleléskor kiderül, hogy anci még nagyon is „él” és szívesen falatozna kislányából. Egyből ugrik a felmentő serege. T-Dog már cipőzi is a mutert, de Andrea oldja meg a helyzetet egy méretes kaszát oktojálva zombi anyus koponyájába. Mindenki gyászol, de Shane nem cicózik megkérdezni, hogy tudták-e, hogy Sophia a pajtában van? Hershel mentegetőzik és Otisszal takarózik, míg Rick csitítgatja mind két felet, de a lényegen nem változtat: takarodó van a farmról. Rick és Shane is megbeszélik a  dolgokat, hogy mi hány méter, mert ugyan igaz, hogy Shane eresztette ki és  lőtte szitává a pajtában héderező zombikat, de attól még Rick volt az, aki egy zombi kislányért küldött az erdőbe, egyenesen a halál torkába embereket, vagyis ő is legalább annyira eltévelyedett ember, mint Hershel.

8.1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

SWAT 1x13 - #Jimmyazutcaréme

2018. június 07. 09:00 - szde

Mielőtt belekezdenénk az új történésekbe, elhogyvoltozzák nekünk Jess és Hondo kapcsolatát, tehát velük lesz most valami gubanc. Kedves antipatikus fiatalemberek utaznak a kocsiban, majd lelövik az egyik építőmunkást az éj leple alatt. Jess és Hondo ágyban édeskednek egymással, majd jön az sms, hogy Hicksnek kell a csapat. A célpont Toro Rosso, és bár ez a szövetségiek ügye, támogatást kérnek. Hogy jobb legyen a reggel, még valaki ki is szivárogtatta Jess előterjesztéseit, Hondo a támogató fél, még egy utolsó csók, és máris a helyszínen vagyunk.

vlcsnap-2018-06-01-15h13m15s918.png

Tovább
Szólj hozzá!

Grimm 6x04 - El Cuegle

2018. június 07. 09:00 - Pácsó Ármándó

"Az istenek előre megjósolták sorsunkat, mindenki hallotta, de senki sem hitte el a próféciát." - Vergilius

"Csak én!" - Ármi

Renard lakásában a felbukkanó Meisner coelhoi bölcsességeket ereszt meg a félvér hercig felé, akit a Fekete Karom felhív eközben. Ők tisztességes, Híradó néző állampolgárok és nem tetszett nekik a leendő polgármester lemondása. Seant meg a hangnem irritálja, a halottaiból felkelt látogatójának sokkal kellemesebb a baritonja. És ráadásul tiszteli a magánbeszélgetéseket, ezért villámgyorsan lelép, ha szükséges.

01_1.jpg

Tovább
20 komment
süti beállítások módosítása