Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nyilatkozott a Terror készítője a második évadról

2018. május 25. 19:15 - Bob Benson

the-terror-francis-harris-john-hinds-1200x520.jpg

Az idei év egyik legnagyobb sorozatos sikere az AMC-n futó Terror, amiről remek Hogyvoltokat is írunk. A sorozat amerikai nézettsége remekül alakult, rendszeresen az öt legnézettebb kábelsorozat között szerepelt és saját csatornáján belül is csak a Walking Dead és a Better Call Saul teljesít jobban. Ennek ellenére a folytatás helyzete elég bizonytalan, tekintettel a történet jellegére. Jelenleg kérdéses a sorozat sorsa, de most egy illetékes beszélt arról, hogy mire lehet számítani.

Tovább
Címkék: hír amc the terror
komment

Homeland 5x03 - Super Powers

2018. május 25. 17:00 - AaannnaaA

Carrie visszatért Berlinbe, épp alvó lánya ágya mellett állva aggódik a Libanonban történtek miatt. Úgy dönt, visszaküldi Frannyt az államokba a nővéréhez, mert mellette nincs biztonságban. Jonas kérdi, ugyan miből gondolja, hogy Waleed igazat mondott, és tényleg veszélyben van? Hát csak onnan, hogy megkínozták és a végén fejbe durrantották, szóval én hiszek neki – jön a rezignált válasz. Ugye Jonas, minek olyat kérdezni, amire az ember nem akarja hallani a választ…

Az alapítvány központjába Saul érkezett pofavizitre Düringhez. A merényletről kérdez, aztán folytatnak némi ideológiai vitát, de nekem az az érzésem, inkább azt akarja megtudni, hol van Carrie, akit a hazatérése óta senki nem ér el. Nos, Otto sem – állítja a főnöke faarccal, de azért én szkeptikus vagyok.

1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
komment

The Walking Dead 1x05 - Wildfire (18+)

2018. május 25. 10:00 - Chat Géza

5.1.jpg

Az esti zombijárás kicsit megtizedelte a bandát, mindenki serényen aprítja és porciózza a zombi fejeket, csak Andrea ül kővé dermedve megharapott és meghalt tesója, Amy hullája felett. Ez egy kicsit beszaratja a többieket, Lori odamegy hozzá nyugtató jelleggel, hogy majd ők humánusan elbánnak a lánnyal, majd a kamera diszkréten átsvenkel Darylre, aki úriember módjára csákányozza szét egy kóborló fejét. Andrea nem szól, csak nézi bambán Amyt. na, majd Rick megoldja. Lép kettőt Andrea felé és máris kapja az arcába a pisztolyt, hogy egyrészt húzzon el a bús picsába, másrészt meg tudja hogy működik a fegyver, elintézi maga a dolgokat, köszi.

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

John Malkovich az Amazon új sorozatában fog szerepelni

2018. május 24. 19:15 - Bob Benson

john-malkovich-unlocked.jpg

John Malkovichot mostanában az igen kiváló Milliárdok nyomában című sorozatban lehet látni, de a Variety hírei szerint az amerikai színésznek bejött a tévézés, mert elvállalt egy újabb sorozatszerepet. Az Amazon készít háromrészes sorozatot Agatha Christie Az ABC-gyilkosságok című regényéből, aminek Malkovich lesz a főszereplője, vagyis eljátssza a híres belga detektívet Hercule Poirot-t.

Tovább
komment

Lucifer 3x07 - Off the Record

2018. május 24. 13:00 - Szencsike

Ebben a részben egy nagyon különleges karaktert ismerünk meg, aki az egyik főszereplőhöz kötődik. Az emberünk, Reese Getty a kórházban ébred fel, valami nagyon súlyos baleset érhette, mert halálközeli élményben volt része a nővérke szerint. Sajnos a pasas hiába reménykedett, senki sem látogatta meg, még a felesége sem. Nos, voltak nehézségeik, de ha már kapott egy második esélyt, helyrehozhatja a dolgokat. A kórházból kikerülve első útja a feleségéhez vezet, hatalmas virágcsokorral ér a ház elé, de bentről a nej és egy szerető nevetgélése hallatszik ki. Bizony Reese, asszonyka túllépett rajtad, és a szerető hamarosan felbukkan, Reese-nek el kell bújnia, hogy a távozó öltönyös, jóképű és nagyon elégedett szerető ne vegye észre, aki nem más, mint  Lucifer. A virágok  az út mellett végzik, és követi a Szeretőt.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
komment

SWAT 1x11 – Nem csak a feleségek egyike

2018. május 24. 11:00 - szde

Az előző rész margójára: Anyukám hívta fel a figyelmemet arra a tényre, hogy Carmelita nővérnek a Carmelita nem a keresztneve, hanem a rendjének a megnevezése volt.

Koreai úriember érkezik egy raktárba, fekete betöréses cuccban öltözött alakok megtámadják és a szomszéd szobában egy szál fehérneműben pakoló lányok elől elviszik a több kilónyi drogot, az úriember pedig üzeni, hogy megtalálják a bandát, bármi is legyen az ára. A banda nem más, mint Hondo egysége, a buli nagy volt, kéne róla egy jó kis intasztori, Luca a nőket akarta látni, de hát ő a sofőr, így bukta. Mindössze két perc után főcím. Victornak továbbra sincsen magyar hangja, szomorú vagyok.

vlcsnap-2018-05-19-16h39m48s365.png

Tovább
komment

Grimm 6x02 - Szorul a hurok

2018. május 24. 09:00 - Gabba

"Az ember lényegében az, amit rejteget" - André Malraux

Juhhéé, máris rám került a sor életem első négyes gruppenében, azaz csoportos hogyvoltozásban. Ott hagytuk abba, hogy Renard vezetésével megjöttek a fecskék, javítják a fészket, pardon, nem, ez Gryllus Vilmos, szóval megjöttek a rohamrendőrök szétdúlni Bud műhelyét, hogy elkapják a körözött Nicket. (Pedig a körözött túró finomabb.)

A százados kiadja a parancsot a támadásra, Nickék az ablakon át lesik a készülődő csapatot, Bud nyüszítve parázik a háttérben. Trubel kész a küzdelemre, de Monroe nem annyira, gyorsan bejelenti, hogy Rosalee terhes. Pont most?, visít fel Bud, de aztán korrigálja magát és inkább gratulál. A híren Nick is meglepődik, és kész feladni magát, hogy megkímélje a társaságot, de a csajok egyhangúlag lebeszélik erről. Szerencsére érkezik a felmentő sereg Woo és Hank képében, letartóztatni jöttek Renardot Rachel Wood meggyilkolása miatt. Fegyverét elveszik és Hank felmenti a parancsnoklás alól, a támadásra kész egység tagjai csak pislognak, most mi vaaaan? Hankék megbilincselve a járőrkocsiba ültetik a főrendőrt és elhajtanak vele, a különleges egység vezetője viszont úgy dönt, behatolnak a műhelybe.

grimm_6_2_01.JPG

Tovább
Címkék: grimm
komment

A Lost készítőjének új sorozatát még be sem rendelték, de már magyarázkodik

2018. május 23. 17:03 - Bob Benson

watchmen-e1498039449405-1024x579.jpg

Damon Lindelof neve valószínűleg csak a legelkötelezettebb sorozatrajongóknak mond valamit, viszont a Lostról még az átlagos tévénéző is hallott, meg talán arról is, hogy milyen sokan fordítottak hátat a sorozatnak az évek alatt, a finálé után pedig különösen sokan érezték becsapva magukat. Lindelof, a Lost egykori készítője jelenleg az HBO egyik legérdekesebb projektjén dolgozik, a Watchmen című képregényből készülő sorozat pilot epizódján.

Tovább
Címkék: hbo hír
komment
süti beállítások módosítása