Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Batman komornyikja is saját sorozatot kap

2018. május 18. 19:05 - Bob Benson

maxresdefault_1_1.jpg

Nem először írunk ilyet, de úgy néz ki, hogy annyi sorozat készült az utóbbi években, hogy 2018-ra tényleg, hivatalosan is kifogytak a kreatívok az ötletekből. A Hollywood Reporter ugyanis arról számolt be, hogy az Epix nevű streaming szolgáltató berendelte a Pennyworth című, Batman előzménysorozatot, ami Bruce Wayne komornyikjának, Alfrednak a fiatal éveit mutatja be.

Tovább
3 komment

Homeland 5x02 - The Tradition of Hospitality

2018. május 18. 17:00 - AaannnaaA

Az alapítvány biztonsági csapata megérkezett Libanonba, azon belül a menekülttáborba, ahol a hely hivatalos védelmét ellátó ENSZ parancsnok fogadja őket. Itt van Carrie, a segélyekkel foglalkozó kollégája, és Mike Brown (helló, Michael Ezard!), aki úgy tippelem helyiben segíti hőseinket. A parancsnok úgy tájékoztatja őket, hogy a táborba csak arra a részre biztonságos bemenni, amit ők közvetlenül a felügyeletük alatt tartanak, ám szőkénk erről hallani sem akar, Düringnek beljebb kell mennie.

Ekkor betoppan a Hezbollah embere, mire az ENSZ-es kiakad: arról nem volt szó, hogy velük is szóba állnak. Carrie nem óhajt részletesen magyarázkodni, csupán követi azt, aki érte jött, Mike Brown pedig vele tart, bár őt nem engedik a góré elé. Egy Waleed nevű tag az itteni Hezbollah vezér, vele kell megállapodni, ami végül összejön: hősnőnk villant negyvenezer dollárt, mire Waleed közli, hogy a prominens vendégek és az újságírók egy órát lehetnek a táborban, annyi időre tudja szavatolni a biztonságukat.

1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
5 komment

The Terror – 1X08 – A tábor

2018. május 18. 09:00 - Bruti

Crozier és Fitzjames a kősivatagban bolyong, persze nem céltalanul. Megkeresik azt a kőrakást, amibe az üzenetet hagyták kb. másfél évvel ezelőtt. Akkor csak a legfontosabbakat írták rá, most a margóra firkálják a további történéseket. Fitzjames nincs valami jól, őt is kikezdte már az ólom. Vérzik a fogínye és folyamatosan fáradt. Érdekes, de Croziernek semmi baja, vajon miért? Fitzjames még sztorizik kicsit, hogy egyszer hazagyalogolt Kelet-Kínából Londonba, ami szerintem barokkos túlzás, de nézzük most el neki.

vlcsnap-00002_6.jpg

Tovább
Címkék: the terror
1 komment

A szolgálólány meséje 2x04 - Other women

2018. május 17. 15:00 - hektor_

Nincs sok vacakolás June sorsának hogyvoltjával: ugyanott vagyunk, ahol elkezdődött, vissza a központba, ismét kap egy fülbevalót, a cécóban úgy elfáradt, hogy az ágyra már nem volt ereje felmászni - közelít a kamera, főhősünk lábán egy piszkosul nagy lánc van, Lydia néni ezek szerint beváltotta a 2.részben tett ígéretét. Az emlegetett szamár meg is érkezik a hálónak berendezett tornaterembe, szevasz Offred, látom minden ok, rendesen kajálgatsz, hoztam a piros ünneplőd, kivasalva.

June a nevem. Tudja, hogy hívnak, bassza meg.

Lydia néni tudja hát, csak nem szereti, fel is ajánl 2 opciót:

  1.  jó kislány leszel, Offred, és visszamehetsz lakni a Voldemort családba
  2. maradhatsz June, itt leszel megláncolva míg ki nem tolod a gyereket, aztán felkötnek.

h1.png

Tovább
2 komment

SWAT 1x10 – Szék és egy pohár whisky

2018. május 17. 13:00 - szde

Börtönlázadással nyitunk, Hondo-ék már úton, a rabok majdnem minden cellát ki tudnak nyitni. Három banda van: 19 (egykilences), vezérük Porter, a Diablos, ahol Moco a vezér, aki Luca szerint valószínűleg azért dühös, mert ez a beceneve (moco=nyálka, spanyol). A Náci Sasok uralják a C blokkot, Gunnar az egyszerre gógyis és barom vezér, amúgy meg drogot terjeszt, már amikor nem az Amerikai Egyesült Államok vendégszeretetét élvezi. Gunnar épp Carmelita nővért késeli meg, és nem bukik rá, de nem is rasszista, ugyanis a katolikusokat is gyűlöli, ezt fontosnak érzi leszögezni. Két ember hozza a börtönigazgatót, aki szeretné, ha a civilek elmennének. Gunnarnak nincsen vesztenivalója, háromszoros életfogytiglanit kapott, nem hatja meg az, hogy jót tesz embertársainak.

vlcsnap-2018-05-10-21h05m09s560.png

Tovább
Szólj hozzá!

Grimm 6x01 – Szökevény

2018. május 17. 09:00 - Kapitánylány

„Ez a világ talán egy másik bolygó pokla.” -  Aldous Huxley

A Grimm utolsó évadába kezdünk bele, sok meglepetéssel, izgalommal! Az olvasói tömeg kívánságára ugorjunk is neki! 

Az előző évad utolsó részében ott fejeztük be, hogy Renard megölte Bonaparte-t Diana irányítása alatt, majd Nick-kel találja szemben magát. A Grimm kicsit meglepődik a százados pálfordulásán, de azért köszöni szépen. Renard értetlenül áll azelőtt, hogy Nick-nek lyukas a felsője mégis él, miközben lejelentették, hogy megölték. A Grimm persze nem árulja el hogyan élte túl, de kíváncsi lenne arra miért ölte meg Renard a Fekete Karom vezetőjét. A százados maga se érti, eldobja a kardot, majd angolosan távozik.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
11 komment

Csak 2019 nyarán folytatódik az Agents of S.H.I.E.L.D.

2018. május 16. 17:32 - Bob Benson

agents_of_shield_100th_episode.jpg

Az ABC Agents of S.H.I.E.L.D. című sorozatát berendelték ugyan 13 részre, ami valószínűleg az utolsó lesz, de ezt csak 2019 nyarán fogják bemutatni. A döntés valahol logikus, de tulajdonképpen csak úgy lehet beszélni róla, ha elspoilerezzük a legutóbbi Marvel-film, a Végtelen háború végét. Így aki azt nem látta az csak saját felelősségére olvasson tovább.

Tovább
Szólj hozzá!

Twitteren teregette ki a szennyest a Halálos fegyver-sorozat egyik főszereplője

2018. május 16. 17:00 - Bob Benson

lethal-weapon.jpg

Nem nyugszanak a kedélyek a Halálos fegyver sorozat háza táján. Korábban írtunk róla, hogy az egyik főszereplőt Clayne Crawfordot kirúgják a sorozatból, a forgatáson tanúsított viselkedése miatt. Azóta már megtalálták az utódját, Sean William Scott lesz az új főszereplő, ami azt is jelenti, hogy lesz harmadik évada a sorozatnak.

Tovább
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 2x07 - Victory Lap

2018. május 16. 15:00 - orsika29b

Axe egyelőre ott tart az elszalasztott kaszinó-ügyben, hogy Hall segítségével megfélemlíti egy hangyányit a pizzás Bruno unokaöccsét - aki a bizniszt hozta - mert tutira veszi, hogy lefizették a srácot. Chuck eközben a 'fiammal töltök egy kis minőségi időt a parkban' köntösébe bújtatva fotós interjút ad az újságíró srácnak, amitől Wendy rendesen ki is akad. Némi szóváltást követően végülis arra jutnak, hogy mindketten legyenek szabadok a randizás területén.

32464447_922162874620201_8006028715752423424_n.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása