Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Már most elkaszáltak egy csomó sorozatot, de a java még hátra van

2018. május 12. 09:00 - Bob Benson

brooklyn_nine-nine_s05e17_still.jpg

Május fontos hónap az amerikai kereskedelmi tévék életében, ilyenkor jelentik be ugyanis, hogy milyen programmal vágnak majd neki szeptemberben a következő évnek. Ez azt jelenti, hogy az új sorozatok mellett az is kiderül, hogy melyek azok, amikre már nem tartanak igényt. Az igazi nagyüzem csak most indul majd be, de azért már is összegyűlt néhány sorozat, amiket elkaszáltak a csatornák, ezeket szedtük most össze egy csokorba.

Tovább
Címkék: hír kasza
1 komment

Homeland 5x01 - Separation Anxiety

2018. május 11. 17:00 - AaannnaaA

Kedves olvasók, mint az évad elé szánt ajánlóban írtam, az ötödik etap magyar vetítésének hiányában jönnek ki most a hogyvoltok; nézzük hát hogyan alakul kedvenceink sorsa.

Székhelyünket ezúttal Berlinbe helyezzük át, Carrie – kissé meglepődöm a dolgon – misén vesz részt, majd áldoz, ahogy azt kell. Ezalatt a városban számomra nem túl bizalomgerjesztő ábrázatú fiatalember érkezik online pornóval foglalkozó klubba, annak is a hátsó helyiségébe, ahol haverjával (a tulaj fiával) üzemeltetik a szervereket. Most azonban teljesen mást csinálnak: készítettek egy videót, amivel kifigurázzák a terrorista toborzó videókat, és ezt akarják feltölteni az egyik helyi csoport toborzó oldalára. Meg is teszik, hatalmas vigyorgások közepette.

Ám miközben középső ujjat mutatnak a rosszfiúknak, honlapjukon összetalálkoznak valaki mással, aki ugyanúgy a terroristák után kutakodik. Mi pedig látjuk, hogy a másik érdeklődő a berlini CIA központ egyik informatikusa. A honlap illegális behatolói rövid ideig szemlélik egymást, aztán a fiúk észreveszik, hogy be tudnak törni az ellenfél szerverére, és meg is teszik. Mire a CIA-s észbe kap, 1361 file landol a hekkerek gépén, akik ekkor jönnek rá, kinél is jártak. Mindkét fél ledermed, erre senki nem számított!

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
1 komment

Homeland - Az ötödik évad hogyvoltjai elé

2018. május 11. 16:00 - AaannnaaA

A Homeland hogyvoltjainak megjelenését mindig a sorozat magyar vetítéshez igazítottam, ám az RTL a 4. évad után abbahagyta a sugárzást, és más csatorna sem tűzte műsorra. Így hosszú kihagyás után nincs más hátra, mint előre, azaz folytatni az 5. évaddal, immár a kedves olvasók igényéhez - na meg a saját (alig-alig létező) szabadidőmhöz igazodva.

Olvasói kérésre jönnek tehát a Homeland S05 hogyvoltjai minden péntek délután, a kövi évadok meg... majd meglátjuk. Aki nem látta, annak jó szórakozást, aki meg látta, azt szeretettel várom egy kis ismétlésre és utólagos kibeszélésre. (A részek magyar felirattal a torrent filmszínházban elérhetőek.) Arra kérlek titeket, hogy legyetek figyelemmel azokra, akik még nem tekintették meg az újabb évadokat, azaz ne spoilerezzetek.

0.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
Szólj hozzá!

The Terror – 1X07 – A halál szaga

2018. május 11. 09:00 - Bruti

Egy visszatekintéssel kezdünk: A Terroron éppen a toborzás folyik, egy friss matróz érdeklődik, és azt a tanácsot kapja, hogy, ha jót akar, akkor nem marad le az indulásról. Hogy ki ez a matróz, az egyelőre nem derül ki, de az majdnem biztos, hogy eddig nem láttuk. Visszatérünk a jelenbe, ami most 1848 tavaszát jelenti. A matrózok készülődnek a hosszú útra, és Fitzjames azon károg, hogy sokan rengeteg felesleges holmit pakolnak be. De Crozier nem aggódik, had hozzák, majd pár nap múlva átértékelik mi fontos, és mi nem.

vlcsnap-00001_4.jpg

Tovább
Címkék: the terror
7 komment

SWAT 1x09 – Egy ideig Deacon a főnök

2018. május 10. 11:00 - szde

Irodaházba férfi érkezik, ő itt Tucker, és egy „mindenki a tárgyalóba” felkiáltással előránt egy puskát a táskájából. A többiek szépen magukban mantrázzák, hogy „Dögölj meg, John Tucker”, kint pedig Hondo és csapata függ kötélen, készülve a betörésre. Tucker sérelme az, hogy harmadszorra is egy nő kapta meg az előléptetést, és nem ő. Hondo bár mondja, hogy szólni fog, ha Luca robbanthat, ezt nem teszi meg, de minden rendben, Tucker meghalt, a túszok biztonságban, kint pedig pakolás közben Jimmy és Victor vetekednek egymással, ki kell alakítani az alfahím-szerepét… ami amúgy Hondo-é lenne, nem? Chris leszögezi, hogy ő mindenhol elveri a srácokat, kivéve szkanderben, de az nem előírás, Luca szerint lehetne.

vlcsnap-2018-05-04-14h14m56s343.png

Tovább
Szólj hozzá!

A szolgálólány meséje 2x02 - Unwomen

2018. május 10. 09:00 - hektor_

June egy furgon aljában elrejtve érkezik meg a szabadságba, más kérdés hogy a „szabad” szó rögtön kevésbé lesz magasztos, ha egy poros, töksötét raktárhelységben vakációzhatunk full egyedül. Mindeközben Emilyék a sugárfertőzött gyarmatokon kapálnak, megmutatva hogy van még ennél is lejjebb – ezt a vonalat most nem teljesen értem, Emilyt megbüntették ugye a csonkítással, de Lydia néni akkor utalt rá hogy ettől még lehet ugye gyereke, gondoltam visszaadják valamelyik parancsnoknak, mert arról nem volt szó hogy ezt az instant rák földjén egy gödörben kéne megszülnie.

h1.png

Tovább
15 komment

Lecserélhetik az egyik főszereplőt a Halálos fegyver sorozatban

2018. május 09. 17:00 - Bob Benson

160921-lethal-weapon-news.jpg

Nagyon úgy tűnik, hogy a gyártó Warner stúdió simán lecseréli a Halálos fegyver sorozat egyik főszereplőjét, Clayne Crawfordot. Egyelőre hivatalosan senki nem erősítette meg az információt, de saját forrásokra hivatkozva megírta a hírt a TV Line, a Variety és a Hollywood Reporter is, vagyis eléggé úgy tűnik, hogy ez a dolog eldőlt. Várhatóan hivatalosan csak akkor jelentik be, amikor már megtalálták a cserét. Ennek a keresése állítólag már elindult, több színészt is megkerestek már az ajánlattal. Persze addig még a sorozat harmadik évadát is be kell rendelni, de nagy valószínűség szerint folytatódik majd, mert a Fox elég ramatyul áll dráma szinten, ez viszont legalább elfogadhatóan teljesít.

Tovább
Szólj hozzá!

A Nagy Duett 6x04 - Szülésfelkészítő-tanfolyam főműsoridőben

2018. május 09. 15:00 - BBrigusz

A vasárnapi ebéd készítése közben fogalmazódott meg bennem a gondolat: Számomra A nagy duett olyan, mint mosogatni nokedliszaggatás után. Tudod, hogy nagyon nagy szívás lesz, mégis belevágsz. Elhatároztam, hogy ezúttal nem fogom lefikázni Claudia ruháját, de most komolyan… nem erős kicsit ez a dekoltázs? Nagy Adrit nimfának öltöztették, amúgy szerintem még mindig szép, Pápai Jocit pedig bohócnak, ő meg továbbra is bugyuta. Lesz anyák napi műsorszám is, hallelujah, alig várjuk. Kezdés.

1.jpg

Tovább
Címkék: a nagy duett TV2
Szólj hozzá!

Lucifer 3x05 - Welcome Back, Charlotte Richards

2018. május 09. 11:00 - Szencsike

Egy pudinggyárban kezdünk, az éjszakás biztonsági őr jókedvűen falatozik, mikor a vezető pudingfejlesztő megérkezik. Akadt egy kis plusz meló, hát megcsinálja. Bent a mérnök úr az egyik nagy pudingos tartályba beleönt egy jókora mennyiségű melamint, de valami nem stimmel, mintha lenne ott valaki. Kint a portán az őr nincs sehol, de a monitoron már ott villog a vészjelző, mire az őr a mosdóból visszajön. Befut a gyártósorra, és már csak azt látja, ahogy a mérnök a pudingtartály tetején úszik. Azt hiszem, eddig ez a sorozat eddigi legbizarrabb halála. Ugorjunk reggelre és egy békésebb helyre, igaz Trixie a nagy káromkodásával feldúlja anyu lelkivilágát. A kislány a Csodanő babája miatt káromkodik, nincs meg a lasszója, és hamarosan Trixie zsebeiben is kevesebb lesz néhány dollárral, ugyanis minden káromkodásért fizetnie kell. Érkezik Lucifer, Chloe hívta, akit Pierce a kórházból hívott, a kis munkamániás új ügyet bízott rá. Lucifer észrevette a káromkodós bödönt, azt hiszi ez jutalom, pedig nem is, Chloe új nevelési eszköze. Ez viszont már tetszik Lucifernek, a saját gyerekétől kér pénzt, nem semmi, de az ötlet egy baromság. Hogy biztassa Trixie-t ad neki néhány száz dollárt, vegyen csak értük szavakat, ám a bősz anyuka elveszi a manit, hisz ezzel is felelősségre akarja tanítani a lányát. A felelősséget túlértékelik, ráadásul Lucifernek még mindig bűntudata van, hogy nem volt Chloe mellett a lövöldözéskor. Ne legyen, nem kell megvédenie, és nem az ő hibája volt a lövöldözés. Akkor az Apjáé, ő manipulálta az eseményeket, hogy felelősségre tanítsa Lucifert, aki innentől kezdve nem vesz tudomást az Apja machinációiról. Chloe már meg se lepődik az újabb furcsaságon, de indulás munkába, Trixie meg fizessen, de négyszemközt Lucifer még elbeszélget a kislánnyal.

1.png 

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Feleségek luxuskivitelben 2x05 - Arisztokrácia nyakig elefántszarban

2018. május 09. 09:00 - Dzsudibí

Fehér - nekünk proliknak csak a lánybúcsúkról ismerős - limóban száguld Babett, Yvonne és Tünde a repülőtérre, ahonnan irány Dél-Afrika. Bogi Tanzániában van éppen, majd onnan csatlakozik, Mardoll pedig a Nagy Almában egyengeti karrierjét, minden bizonnyal Bogi útmutatása és tanácsai alapján, mert aki nem ért hozzá, az tanítja, ugye. Luxikáink Tünde biztonsági felszerelését vizsgálgatják, a kézfertőtlenítő még megvan, de a papír WC ülőke számukra eddig ismeretlen fogalom volt, ami azért jó, mert így nem korlátozzák őket a korábbi élmények eme használati tárggyal, így out of the box Yvonne rá is vágja, hogy homárvacsorához is tökéletes lesz nyakbaakasztva. Ezúton ki is használnám az alkalmat egy kis rögtönzött közvéleménykutatásra: ez a WC ülőke mi a tökömre jó pontosan? Mert nincs az az isten, hogy bárhol is ráüljek egy nyilvános WC ülőkéjére, amit szerintem tízből tízszer mindenki körbepisál lelkiismeretesen (a tehetségesebbek le is szarják), papírral vagy anélkül, tehát a szememben ez az egyik legfeleslegesebb találmány, ami a cukormentes édességek óta eme világra született, de valahogy Tünde sincs meg előttem, ahogy egy hugyos-szaros-hányásos műanyag deszkára fellibbenti a pappert, és utána elégedetten helyet foglal.

Tovább
8 komment
süti beállítások módosítása