Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Catherine Zeta-Jones főszereplésével készít sorozatot a Facebook

2018. május 06. 17:00 - Bob Benson

image_1525387544_74251637.jpg

A Facebook Watch platform egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető, de jó eséllyel ez változni fog a jövőben, a közösségi média óriás ugyanis szintén nagy tervekkel és még több pénzzel száll be a szkriptelt sorozatos műfajba.

Tovább
komment

A Nagy Duett 6x03 - A szerelem dalával elindult Emanuelle

2018. május 05. 10:56 - BBrigusz

Őszintén remélem, hogy senkinek nem okozott álmatlan éjszakákat a kicsit megkésett A Nagy Duett-hogyvolt, be is hozom a lemaradást, még mielőtt rajongók milliói rohamoznának meg felháborodott üzenetekkel. HAHA. Az intro szokás szerint nagy showt ígér, de hát meg is lepődnék rendesen, ha egy „ Ez most kicsit szar lett”-felkonffal indulnánk. Liptai stylistja még érthetetlen módon nem veszítette el az állását, bár az is lehet, hogy épp a felmondási idejét tölti, és ezért akar ilyen botrányos szettekkel kicseszni a műsorvezetővel. Ő saját magát puncsfagyiként definiálja, nekem más jut eszembe, de hát azt gonoszság lenne leírni, úgyhogy nem is teszem meg. Kasza most is kap pár előre megírt poént, Nagy Adrinak még mindig kizárólag a terhessége a téma, Pápai Joci ismét mélyenszántó gondolatokkal bombáz.

Kezdésképpen Tápai és Nikolas nyomja el a Despacitot, róla is megtudjuk, hogy várandós, bakker, lehet nem kellene tovább néznem ezt a  műsort, mert a végén még én is bekapom a legyet komolyan mondom. A kamuspanyol és a kukás-szett nagyon betalál a zsűrinél, Jocika le is szögezi, hogy az már alapból zseniális teljesítmény, ha valaki idegen nyelven meg tud jegyezni két mondatot. Kapnak is 29 pontot, oké. Megyeri Csilláék a Fogj egy sétapálcát című dalt kapják, ami tipikusan olyan, amit a záros határidőn belül kiesésre szánt párosoknak adnak a szerkesztők, just sayin’. Gergely Róbert hangjához egyébként illik ez a stílus szerintem, de ez a luvnya annyira hamisan rikácsol, hogy maga Pavarotti is áriázhatna mellette, halálra van ítélve az amúgy is uncsi produkció, 28 pont. A méltán elfeledett NOX-zenekar (bocsesz, én mindig utáltam őket, még 13 évesen is) egyik dalát prezentálja nekünk Első Tilda és Gönczi, egyik hamisabb, mint a másik, ezt én inkább eltekerem, mert ritka szar, de anyám borogass, max pontot kapnak. Facepalm.
1.jpg

Tovább
Címkék: tv2 a nagy duett
komment

Lesz harmadik évada a Szolgálólány meséjének

2018. május 03. 15:00 - Bob Benson

00_651575_tht_201_gk_0244rt.jpg

Szerdán a Hulu bejelentette, hogy megrendelik eddigi legsikeresebb saját gyártású sorozatuk, A szolgálólány meséje harmadik évadát. A Margaret Atwood könyve alapján készült sorozat a tavalyi év egyik legsikeresebb újonca volt, ami a kritikusok körében is tarolt, és a legfontosabb díjátadókon is győzni tudott. Pontos nézettségi adatokat a Hulu sem oszt meg a nyilvánossággal, de annyit elárultak, hogy a második évad premierje, amiről a Hogyvoltot itt lehet elolvasni, megduplázta a közönségét a premierhez képest.

Tovább
komment

SWAT 1x08 – Karácsonyi csoda

2018. május 03. 13:00 - szde

Karácsonyi buli van a főhadiszálláson, már vártam, Jess egészen dögös, Hondo és Mumford pedig vagy nem olvasták el a dress code-ot, vagy nem érdekli őket, mert swatos ruhában tolják a partit, ahol be vannak mutatva az indai pénzesembernek, aki megfelelő összeg ellenében vezetheti Mumford kocsiját. Csekk-könyv előkészítve. Szórakozóhely, alternatív parti, az egyik pincércsaj két taggal beszélget, akik elküldik. Közben egy másik éppen ver egy embert, ő El Malo (fordítása: a rossz), aki azért öl meg embereket, mert csúnyán néztek rá. A két tag rosszban sántikál, a raktárba való bejutás után két nehéznek tűnő vászonzsákkal távoznak, talán arany van benne? Az még nem volt. A szórakozóhelyen lövöldözés, az egyik pincércsaj megsérül, a közelben tartózkodó járőrkocsi is bekerül a buliba.

vlcsnap-2018-04-20-10h35m21s803.png

Tovább
komment

Milliárdok nyomában (Billions) 2x06 - Indian Four

2018. május 03. 11:00 - orsika29b

Boyd igyekszik áttörni az újságírók idegesítő gyűrűjén, a kocsiban Axe várja. 5 millás óvadék ellenében lehet szabadlábon, az ügyét gyorsított eljárással tárgyalják. Chuck éppen átállítja Boyd egyik emberét, Axe szerint Hall ezt vissza tudja fordítani, persze Boyd mostmár bele is egyezik. A megfelelő összeggel lefizetik még a feleségét is, meg az átállt fazont is, Hall még a gyerekbántalmazástól se riadna vissza, Boyd már a gondolattól összeszarja magát.

30952614_914839415352547_81486879_o.png

Tovább
komment

A szolgálólány meséje 2x01 - June

2018. május 03. 09:00 - hektor_

Visszatért a képernyőkre az egyik legmegosztottabb nézőközönséggel bíró sorozat: a publikum egyik fele a rémesen nyomasztó világkép ellenére rajong érte, míg a másik fele a sorozatban megjelenő társadalmi kérdések létjogosultságáról fröcsög habzó szájjal. A kasszasikerként számon tartott könyvadaptáció első évada ott fejeződött be, ahol az Atwood regény véget ér, lássuk milyen rémálmokat tartogatnak a továbbiak.

A nettó kettő és fél perces előző évad hogyvoltja után ott folytatódik a sztori, ahol abbamaradt: June a fekete furgon hátuljában hűsölve bizakodva várja, hová viszik, azonban mikor kicsapódik az ajtó, barátok helyett csaholó vérebek, reszkető szolgálólányok és egy szájkosár várja. Az asszonyokat egy karámon át egy stadionba terelik, a szabadulás reménye gyorsan szertefoszlik: ahogy megpillantják a felállított bitót, már húzzák is a nyakukba a kötelet – a biztos halál előtti percekben kiváló a zeneválasztás, a jelenet pedig elképesztően hiteles - feláll a karomon a szőr ahogy Offred barátnője összepisili magát félelmében. A tekesek vezetője elüvölti magát: „Az Ő keze által!”, majd jelet ad az akasztásra, de a lányok alatt a talaj nem nyílik meg, viszont begrasszál a focipályára Lydia néni és magához ragadja a mikrofont. Erős lecke.

h1_1.png

Tovább
komment

Berendelték a Westworld harmadik évadát

2018. május 02. 15:00 - Bob Benson

00_810617_3576258_6720x4480.jpg

Közleményben jelentette be az HBO, hogy harmadik évaddal is folytatódik robotos sorozatuk a Westworld. A második évadból eddig két rész ment le, természetesen érkeznek róluk a Hogyoltok is, amiket itt lehet megtalálni. Casey Bloys programigazgató semmi konkrétat nem árult el a harmadik évadról. Vagyis jelenleg nem tudjuk, hogy hány epizódra lehet számítani és azok, mikor kerülnek adásba.

Tovább
Címkék: hbo hír westworld
komment

Fear The Walking Dead 4x03 - Egy főszereplő meghal

2018. május 02. 13:00 - Chat Géza

Két rész után sikerült az afro nindzsát, a cowboyt és az elrabolva-lány trióját összeboronálni Nickék Alisonmentes kis csapatával, akikre az előző évad végén rárobbant egy komplett gát, de hogy onnan hogyan is jutottak el odáig, hogy egy stadionban kezdtek el kicsibe városépítőset játszani, azt valszeg osha nem fogjuk megtudni. Szóval most elindulhatott végre a nagy road trip, az igazi cool túra. De előtte egy jól megkomponált flashbackben megtekintheetük, amint Nick, mint egy idegállapotba jött Bálint gazda egy macsétával lekaszálja a rohadásnak indult kukoricást, majd felgyújtja azt.

ke_pernyo_foto_2018-05-01_21_26_07.png

Tovább
komment

The Durrells 1x06 - Esküvő (Évadzáró)

2018. május 02. 11:00 - Szencsike

Eljött nagy vallomás ideje, Lujza elmondja a srácoknak, hogy férjhez megy Svenhez. Nagyon szerette a néhai Mr. Durrellt, de már 8 éve egyedül van. Les megdöbbenését leszámítva a többiek nagyon örülnek a hírnek. Margó kiköti,  hogy csak akkor mehet a menet, ha kikérdezhetik az újdonsült vőlegényt, hisz fordított esetben anyu is ugyanezt tenné az ő jelöltjeikkel. Később Gerry Lukréciának hála rájön arra, hogy még mindig szüksége van állatokra, de ezúttal másoknak is megmutatná őket. Margó hazajött, megvan még a melója a grófnőnél, de sajnos a hölgy túl depressziós, hogy Margó bármi izgalmas eseménynek a részese legyen, még a kertésszel sem tud találkozni. Petridis doktor sem tud rajta segíteni, lelki okai vannak, igaz, azt talán rengeteg vásárlással lehetne tompítani. Lujzák szegények és szegények is maradnak, Svennek sincsen sok pénze. Margó rákérdez, hogy tényleg hozzá akar-e menni, de anyu véleménye reggel óta semmit se változott.

1.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása