Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x05 – Előkelő környék

2018. április 13. 12:29 - szde

Mindennek eljön egyszer az ideje, ezt a hogyvoltot éppen a Délibáb névre hallgató IC-n írom, miközben a mellettem ülő Gabi névre hallgató idegen valami Daniel Redcliffe filmet néz (nem a Harry Pottert, sem a Szemfényvesztők 2-t), majd indokolatlanul hangosan elkezdi bömböltetni az AC/DC-t. És közben eszik. Kolbászt.

vlcsnap-2018-04-06-16h28m14s020.png

Tovább
Szólj hozzá!

Babilon Berlin 2x08 – Nem minden arany, ami fénylik (évadzáró)

2018. április 13. 11:00 - szde

Eltelt egy hét, de Gereon még mindig a vízen lebeg és üvölt, majd észrevesz egy táblát a dombon, annak fémrúdját kiszabadítja, majd visszaugrik a vízbe Lotte-ért. A parton immár újraélesztéssel próbálkozik, eleinte sikertelenül, majd Lotte hirtelen felül – csak Mick Az utolsó zsaruból 20 év kóma után ült fel ennél gyorsabban és jobban – és kiköpi a fél tavat. Főcím.

vlcsnap-2018-02-15-10h55m48s181.png

Tovább
Szólj hozzá!

SWAT 1x04 – Egy jobb világ nevében

2018. április 12. 13:00 - szde

Hondo és Jess a nő lakásán, most van az évfordulójuk, na nem a 12 hónapos, hanem a 13 HETES, igen, már 91 napja járnak, ennek örömére Hondo kap egy inget Jesstől, amiben a húgom szerint dögös. (De a húgom szerint Jimmy és Victor, az ázsiai tag helyes, Deacon meg cuki a szakállában.) Táskás fiatal érkezik, bombás ügyünk még nem volt, és láss csodát, fel is robban az ember, miután a húgom éppen megjegyezte, hogy egy Nokia telefonnal mindent lehet csinálni, csak felrobbanni nem.

vlcsnap-2018-04-05-17h12m16s504.png

Tovább
Szólj hozzá!

Viktória 2x08 - A lelkiismeret luxusa

2018. április 12. 11:00 - orsika29b

Családi idillel nyitunk, Albi orgonál, Viktória a kis Vickyt forgatja a zenére, mindenki boldog. Ekkor érkezik Poldi bácsi, mindenféle előre bejelentkezés nélkül toppan be, amitől a királyi házaspár arcáról nyomban lefagy a mosoly. Poldi bácsi ajándékot hozott Albert elmulasztott szülinapjára, egy, a saját képmásával díszített kis szelencét, hogy legyen, amiről eszébe juthat. Milyen figyelmes - szűri a fogai között Albi, majd felkapja a kis hercegnőt és elhagyja a termet. Poldi bácsi szerint Albi nem túl barátságos. Csodálja? - kérdezi elképedve Viktória. A bácsi továbbra is mindent a családért tesz, de a királynő értésére adja, hogy a korábbi feltárulkozása aligha vált a férje javára, egy apa amúgy se lehet ilyen önző, majd ő is otthagyja a bácsit.

30223432_905139252989230_1321042321_o.png

Tovább
4 komment

The Durrells 1x04 - Leslie

2018. április 12. 09:00 - Szencsike

Csúnya veszekedéssel indítjuk az epizódot, Les és Anyu pöröl, mindenki menekül előlük. Az ok egész egyszerűen annyi, hogy Les boldogtalansága túlságosan is nyomasztó a családnak. Később Lujza már Florence-nál beszéli ki a fiát, miközben összetakarítják a rendelőt. Larry egy mókás kis zsarnok volt 18 évesen, de Les egyszerűen nyomasztó. Szerencsére Margónak végre jól megy a sora, hisz társalkodónő lett a grófnő mellett. Ez jó hír, egy társ mindig jó dolog, nem kicsi célzás Svenre, ám a derék svéd túlságosan is zárkózott Lujzának. Nem számít, küzdjön meg érte!

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

NOS4A2 címmel jön az AMC új horrorsorozata

2018. április 11. 17:00 - sixx

74cfdd691691d7d5e405d91d8c2e0975.jpg

Ne tessék sokáig találgatni, Nos-Four-A-Two, azaz Nosferatu a címe a sorozatnak, amit Joe Hill azonos című horrorregényéből forgat az AMC. A bemutató 2019-ben lesz,az első évad tízrészes berendelést kapott.

A sorozat fejlesztése 2015-ben indult, és tavaly kapott új lendületet. A alkotója Jami O'Brien (a Fear the Walking Dead és a Hell on Wheels exec prducere volt), ő lesz a showrunner és az egyik executive producer is. A sztori főhőse egy Vic McQueen nevű, melóscsaládból származó festő, akinek van egy természetfeletti képessége, mégpedig az, hogy nyomon tudja követni, hol jár éppen egy Charlie Manx nevű halhatatlan faszi, aki gyerekek lelkével táplálkozik, ejnye. A lélektelen testeket ezután egy Karácsonyi falu nevű helyen tartja rabságban. Tessék kitalálni, mi lesz Vic feladata.

Az AMC tehát még mindig nem száll le a természetfelettis-horrorisztikus-hanyistókos vonalról, mi meg úgyis megnézzük, szóval hajrá. A sorozat a Lodge 49 (misztikus dramedy), a The Son (western Pierce Brosnannel) és a Dietland című fekete komédia mellett a csatorna negyedik olyan sorozata, amit pilot nélkül, egyenesen sorozatra rendeltek be.

Címkék: tv sorozat horror amc
Szólj hozzá!

Feleségek luxuskivitelben 2x01 - Luxiba', karneválba', fasírtba'

2018. április 11. 09:15 - sixx

2:21. Ennyit kell várni a kontentra az új évad első részében, mer' a formátumnak köszönhetően van hogylesz és hogyvót, fürdőruhás luxik és kurvaanyázó Vivi, két új szereplő és megannyi nagyszerűnek ígérkező beszélgetés. A lecsóba egy jógateremben csapunk bele, ami pont úgy néz ki, ahogy Kósa Lajos elképzeli egy 1300 milliárd dolláros örökséget kezelő asszony budiárját, csak még giccsesebb. A plafonról valami sárga kendő lóg, abba kell Babett luxinak beleapplikálnia magát, miközben Ritát, a szegény ember luxusfeleségét várjuk a panelből. Babett volt nyaralni és zabált, sokat. Ezért vagyunk most jógaórán. Rita befut, és állítólag űzött vad a feje, én az ilyet vagy nem látom, vagy csak egy rosszindulatú genyó vagyok, de pont úgy néz ki, mint eddig, mínusz jógaruha és jógazokni. Babett aszongya, aggódik, és nem hiába színésznő, meg is mutatja az aggodalmat, szája lefelé görbül, a homloka a botoxtól merev marad, a szeme kiguvad. Másnak ez mástól jön elő, de ne legyünk rém gusztustalanok menten az első adás után. Rita egyébként sokat nyíg, mer' vett egy házat, de még nem tudja, hogy Nagy János (aki a házat vette nem mellesleg és az exférj) beköltözik-e vagy sem.

Tovább
14 komment

Lucifer 3x01 - They're Back, Aren't They?

2018. április 10. 13:00 - Szencsike

Üdvözlök ismét mindenkit a Lucifer hogyvoltjában, az előzményekről itt  lehet olvasni. A harmadik évad eleje több szempontból is különleges lesz. Egyrészt  a második évad eredetileg 22 epizódos lett volna, de áthelyezték az utolsó négy részt, amelyek a harmadik évad nyitóepizódjai lesznek. Kevesebbet látjuk Mézit, ugyanis Lesley-Ann Brandt a második évad forgatásakor már terhes volt. A szemfülesek a 2017 tavaszán levetített epizódoknál észrevehették, hogy mennyire takargatják a színésznő pocakját, majd 2017 júliusában megszületett a kisfia, Kingston Payne. Aki ismeri a 3. évad eseményeit, az tudja mi lesz a démonkánk sorsa, aki a Viasatos vetítést (kedd esténként 21:00-tól, duplarészekkel) vagy a hogyvoltot követi, az pedig itt megtudhatja. Majd, később, ha elérünk oda, addig is türelem.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

SWAT 1x03 – Családtagok

2018. április 10. 13:00 - szde

Akcióban a csipetcsapat, most tényleg nem lehet hibázni, civilek is érintettek. Közben kiderül, hogy Luca megint a főhadiszálláson aludt, de Hondo figyelmezteti őket, hogy most a fegyelem és a rugalmasság a fontos, nem Luca alvóhelye. Egy lakásba törnek be, lövöldözés, az egyik tag a tetőn menekül, de őt is elfogják. Hernyónak nyoma sincs, gondolom, a drogra gondolnak, bár amilyen becenevek futnak, nem csodálkoznék, ha valakit tényleg így hívnának, de még zaj van a lakásban, az egyik szoba tele van menekültekkel, Deacon perfet filippínó, az egyik tag meg drogtúladagolásban esik össze.

vlcsnap-2018-04-05-16h30m10s473.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása