Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x91 - Titanic

2018. március 23. 15:51 - BBrigusz

Huh, hála a nagyérdeműnek, nincs para, nem csap át hirtelen a mézes-mázos kis telenovellánk Maffiózókba, senkit nem talált el az a kósza golyó, gyerek és kutya is jól van, Márk viszont bepipul (érthető módon) és menten nekiesik a nagyvilágba lövöldöző vadásznak. –Vegyé’ vissza, lövődőzzé’ a saját családodra te kukac! ( Mindenkinek megvan az Alföldi-Rudolf-Fábry –féle Vadász, vadász ? Nekem most ez jutott eszembe és nagyon nevetek)
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 2x02 - Dead Cat Bounce

2018. március 23. 11:00 - orsika29b

A szokásos ez történt az előző részben után közönség előtti fórumbeszélgetésbe csöppenünk, a nézők 3000 dollárt fizettek a kiváltságért, hogy a fedezeti alapos nagykutyákat hallgathassák. Itt van természetesen Axe is, meg Todd ( a kis seggdugó, aki az előző részben fel akarta venni Wendyt). Axe porig alázza Toddot, majd ott hagyja az egészet, Todd nagy duzzogva kerüli ki a folyosón. Axe amúgy csak azért kötött bele Toddba, mert el akarja lopni(?) tőle Wendyt. Todd szerint ne őt hibáztassa a balfaszságáért és jótanáccsal is szolgál: ha Axe nem akar elveszíteni egy értékes társat, ne hagyja kisétálni az ajtón. Még kétoldalt vállon is veregeti vörös zseninket, pedig vagy három fejjel kisebb nála. Hiába, kicsi a bors, de erős és ennek még önbizalma is van rendesen. A fórum után Axe elnézést kér Boydtól (ő a moderátor, Spartan Ives színekben) a cirkuszért, aki még meg is köszöni neki, pont ezzel akarta elérni, hogy innentől a Spartan Ivesról beszéljének vagy két hétig a Wall Streeten. Axet kihasználták, hopika.

29251151_895697737266715_1662735829_o.png

Tovább
Szólj hozzá!

Babilon Berlin 2x05 – Név, cím, születési dátum, rang

2018. március 23. 09:00 - szde

Miközben nézem ennek a résznek a „Mi történt eddig?” részét, az merül fel bennem, hogy Lotte miért nem ismerte fel a vasutast, amikor könyörgöm, flörtölt is vele, majdnem randira is elmentek!

Lotte ébredezik, bilincs a lábán, így a szabadulás nem annyira könnyű, ráadásul negyven kilójával próbálja a falból kihúzni a vasakat, sok sikert. Amikor végre körbenéz a szobában, látjuk azt a bizonyos lovas képet, amin Arno lova szerepel, nekem továbbra sem tiszta, hogy a főszereplő bátyjának lovának képe miért van kilógatva egy tök random helyen, de inkább váltsunk.

vlcsnap-2018-02-07-09h18m05s591.png

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x90 - A pénz nem boldogít, de annak hiánya még a lehetőségtől is megfoszt

2018. március 22. 13:55 - BBrigusz

Ismét ugrunk egyet az időben, egy héttel később járunk, a testvérek a Noémivel történteket ecsetelik, Angéla és Márk kirándulni viszi a kiscsajt máma. Szilvia túlvan az első békítő tárgyaláson, a férje nem enyhült meg, továbbra is váláspárti. Eközben az asszonyság valamiféle konspirációval mókol Furulyás segítségével Angéla ellen, biztos ami tuti. Hajni Apu miatt siránkozik, és utál mindenkit, aki nem. Piros indokolatlanul távolságtartó Kornéllal, aki hullócsillag-vizslatásról csöpög, a csaj lekoptatja. Könyörgöm, magyarázza meg valaki, miért gondolta úgy bárki, hogy életszerű lesz ez a fordulat.
1.jpg

Tovább
3 komment

Marvels Jessica Jones 2x01 – Avagy kezdd az elején

2018. március 22. 11:00 - Qedrák

Megjött a Marvels Jessica Jones második évada, és persze, hogy születik róla hogyvolt, mert hogyvolt nélkül egy sorozat félkarú óriás, hogy egy aktuális idézetet parafrazeáljak. A nyitóképeken egy bőrdzsekis fiatalembert követhetünk, aki akkora táskát cipel magával, hogy az embernek az a benyomása támad, csak azért festették pirosra, hogy ellopják. Nem így történik, a fiatalember egy pizzafutár, aki azonban nem kézbesítési szándékkal érkezik a címre, hanem azért, hogy az ott ajtót nyitó telt keblű hölggyel egy örömteli pásztorórát töltsön. Közben hallhatjuk Jessica narrálását, és hopp, már vált is a kép a jelenbe, ahol egy síró arcú, szintén telt keblű, egy pizzériatulajdonos meséli könnyes szemekkel, hogy a derék fiúból ezt nem igazán nézte ki. Jessicát ez nagyjából annyira érdekli, mint az adóhatóságot egy elszúrt adóbevallás feletti magyarázkodás, és csöppet sem lelkesen arra noszogatja az ügyfelét, hogy tessék aláírni a csekket. Sajnos ekkor állít be a futárunk, úgyhogy első felháborodásában a tulajdonosnő rögtön meg is rendeli a megölését. Jessica tiltakozik, hogy ő nem gyilkos, de a pizzériás mást hallott a rádióban, szóval tegye csak meg, megfizeti. Szuperhősnőnk végül úgy dönt, hogy közli ezt az értetlenkedő alkalmazottal a tulajdonos füle hallatára, majd a miheztartás végett palacsintává lapít egy széket. A megfélemlített munkaerő úgy szelel el, mint random magyar orvosrezidens egy németországi állás hallatán, a tulajdonosnő pedig némi rábeszélés után elhiszi, hogy Jessica valóban nem öl embereket. Ha már nem fizették ki, búcsúzóul lenyúl egy pizzát, mert miért ne.

jessica_jones201_1.jpg

Tovább
Címkék: jessica jones
2 komment

The Durrells 1x01 - Költözés

2018. március 22. 09:00 - Szencsike

Ismerkedjünk meg Gerrald Durrell zoologóus, íróval és a kicsiny családjával! Az angol sorozat a család Korfun töltött éveit dolgozza fel, Durrell Korfu-trilógiája alapján. 1935-ben járunk, az angliai Bournemouth városában, valahol a kertvárosi övezetben és a Durrell-család házában, ahol megismerjük a főszereplőnket, a negyvenes éveiben járó Louisa Durrellt, aki épp ebédet készít. Pontban egykor leküld egy kis lélekmelegítő italt is, ami mázli, mert egy komoly hívást kap, kisfia, Gerrald miatt. Irány a fiúiskola, a kis Gerry büntetésben van. Tajtékozva rohannak az igazgatóhoz, aki megvesszőzte a gyereket, Lujza teljesen kiakadt, egy normális társadalomban az igazgatót büntetnék meg! A büntit azért kapta, mert a suli patkányait eteti tanórák helyett. Lujza a fiát védi, inkább etesse azokat, mint a hülye kölykök kezei közé kerüljön, akik folyton szekálják a gyereket, csak mert más. Az oktatásnak nem a félelemkeltésen kéne alapulnia, de itt ezt bizonyára másképp gondolják. Az igazgatót nem érdekli a nő szófosása, megsértette őt is, lesz szíves levélben bocsánatot kérni. Fenét, inkább vissza se hozza, majd tanítják a majmok! A kicsi Gerry benne van, de szegény anyukája ezt csak úgy mondta. Lujza bosszúból még eltöri a nádpálcát, majd elviharzanak a fiúval, aki arra kíváncsi, ő miért is más, mint a többiek?

1.png

Tovább
4 komment

The Alienist 1x08 - Psychopathia Sexualis (18+)

2018. március 21. 17:00 - AaannnaaA

A nagy érzelemnyilvánítás másnapján Mary és Laszlo ún. „tejbetök szindrómában” szenved, mindkettő úgy vigyorog, mint akit baszni visznek. Szerencse, hogy külön helyen tartózkodnak, mert mindenki számára világos lenne kettejük dolga. Így csak értetlen pillantásokat kapnak – a nő otthon a többi szolgálótól, míg a férfi útban Washington felé Johnnak lesz gyanús, ám barátja egyelőre nem teszi szóvá. Cserébe a doki sem feszegeti különösebben, miért virít monokli a szeme alatt. Inkább átsétálnak a vonaton a büfékocsiba, nem véve észre, hogy valaki feltűnés nélkül a nyomukban van.

Roosevelt otthon nyugtalankodik a nyomozás megrekedése miatt, ám Sara megnyugtatja, hogy ez koránt sincs így, és beszámoló hőseink útjáról. A rendőrfőnöknek van ott ismerőse, aki a segítségükre lehet a kutakodásban.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Alienist
17 komment

Oltári csajok 1x89 - Mindenki megkapja amit megérdemel

2018. március 21. 14:00 - BBrigusz

Kálmán elújságolja Márknak, amit a Büróban látott, illetve, hogy direkt nem szólt közbe, mert ezt Márknak kell lejátszania a kislányával. Kornél és Piros édeleg, Angéla pedig Szilvia férjének asszisztensével találkozik bizonyítékátadás céljából. Kap is az infoért egy táskányi lóvét, boldogság van.
2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Viktória 2x06 - Hit, remény, szeretet

2018. március 21. 11:00 - orsika29b

Írországi képekkel kezdünk, Cork megyében vagyunk, a szigetország legdélibb, legnagyobb megyéjében. Dr. Traill plébános lovagol hazafelé, útja során láthatjuk a burgonyavész nyomán kialakuló éhezést, haldokló családokat, a helyzet súlyossága felér egy természeti katasztrófával. (A tapasztalatait nyílt levélben közzéteszik az újságok, a királynő is innen értesül.) Viktóriát aggasztja az ügy, de Lord Peel szerint a kormánynak nem lenne ildomos beavatkoznia, a laissez - faire elmélet szerint a kormány érdemben nem szólhat bele a gazdasági folyamatokba. Az ír helyzet szakértője, Sir Trevelyan szerint a csalán meg a hínár kifejezetten hatékony az éhínség ellen, amúgy is sokan vannak az ír katolikusok, ez csak természetes szelekció.(AKi amúgy életében mindössze egy alkalommal járt Írországban.) Hát erre aztán a királynő se köpni, se nyelni nem tud megdöbbenésében. (Az ideológiai szembenállás komolyan nehezítette a probléma megoldását, akkoriban az angol elit és a középosztály eszmei síkon támadta az Írországnak szánt segélyeket. Az írek katolikus vallása sem könnyített a helyzeten.)

29250996_892138627622626_185316879_o.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása