Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Babilon Berlin 2x04 – Te ölted meg Jänickét?

2018. március 16. 09:00 - szde

Mini Arno a dzsindzsásban rovarokat szedeget, majd az elhagyott gyártelepen nézegeti frissen szerzett zsákmányait. Amikor zajokat hall, elindul az irányába, egy pár szexel az egyik koszos részen, mire a gyerek tipikus kiskamaszviselkedést produkálva rájuk önti befőttesüvegének tartalmát. A megzavart szerelmesek sikítanak, mini Arno menekül, az ismeretlen pasas üldözi, majd belefut Jänicke holttestébe. Főcím.

vlcsnap-2018-02-02-11h15m28s827.png

Tovább
2 komment

The Alienist 1x07 - Many Sainted Men (18+)

2018. március 14. 15:46 - AaannnaaA

Stevie elmondása alapján John portrét készít a gyilkosról – illetve csak próbál, mert nagyon nem jön össze. A doki szerint az a gond, hogy a saját elgondolásait viszi vászonra a fiú elmondása helyett. Ebből gyorsan üvöltözős vita kerekedik, amiben semmi meglepő nincs, mindenki ideges az elszalasztott alkalom miatt. Stevie vet véget a cirkusznak, mondván így senkit nem fognak megtalálni...

A halottasház előtt őrjöngő tömeg gyűlt össze, és verbálisan inzultálja az érkezőket és távozókat. Bevándorlók, akik saját gyermekeik miatt aggódnak, hisz az áldozatok mind közülük került ki. A holttestet már megvizsgálták az Isaacson tesók, most az eredményeket jött meghallgatni a Roosevelttel kiegészült csapat. Az áldozat szerencsére mégsem John pártfogolja, Joseph, hanem egy Ernst Lohnmann nevű fiú, aki Rosie néven futott a hímringyók között.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Alienist
6 komment

Reese Witherspoon a sorozatvilág új királynője

2018. március 13. 16:00 - sixx

636561965705769131-gty-924711704.jpg

Fura, de a sorozatvilágban a legkeresettebb és legsikeresebb színésznő/producer jelenleg a Doktor Szöszi című habkönnyű marhaságban igazán ismertté vált Reese Witherspoon, aki az HBO Hatalmas kis hazugságok című, már második évadát forgató sorozatának producereként és egyik főszereplőjeként kezdte az elmerülést a sorozatvilágban. Az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat sikerén felbuzdulva a cégét ráállította a tévére, és rövid időn belül eladott három projektet a sorozatozásba fejet ugró Apple-nek:

  • egy egyelőre cím nélküli sorozatot, amiben Jennifer Anistonnal közösen szerepel és a reggeli hírműsorok versenyéről szól,
  • egy You Think It, I'll Say It című tízrészes vígjátéksorozatot, amiben Kristen Wiig lesz a főszereplő,
  • és egy Are You Sleeping című projektet, Octavia Spencer főszereplésével.

Ezekből az első, az Aniston-Witherspoon közös cucc 240 millió dollárt is megért az Apple-nek, ennyit fizettek húsz, két évadra tervezett részért, amiből csak Aniston és Witherspoon gázsija 1,25-1,25 millió dollárt visz el epizódonként.

Tovább
1 komment

X-akták 11x08 - Ismerős

2018. március 13. 15:00 - Hoppancs

Sárga kabátos kisgyerek-para bohócbaba kombóval nyitunk, amiről nyilván mindenkinek AZ jut az eszébe. A jelenet végkifejlete is ehhez igazodik, de ne szaladjunk előre. A kisfiú egyelőre gyanútlanul énekelgeti a bábuhoz – bizonyos Fülig Vigyor Úrhoz – tartozó dalocskát, amely oly’ idegtépő, hogy önmagában elvihetné a hátán az egész epizódot. Eközben anyukája pre-cicaharc pillantásokat vált egy másik muterral, majd rejtélyes telefont intéz. Annyira belemerül, hogy nem figyel a poronty  jelzésére, miszerint Fülig Vigyor Úr már a spájzban (vagyis az erdőben) van. Így néz ki:

bscap0000_7.jpg

Mire a mama ingerülten kinyomja az őt zaklató férfit, a kis Andrew már engedett az imádni való mókamester csábításának. Igen, még mindig róla van szó:

kukucs.gif

Érdekes ízlése van ezeknek a mai kölköknek. Éjjel már egy csapat rendőr keresi a fák között Andrew-t, és meg is találják. Sajna olyan állapotban, hogy a szintén zsaru apuka kénytelen átmenni Sean Pennbe, à la Titokzatos folyó.

bscap0001_7.jpg

Tovább
Címkék: x akták
1 komment

Knightfall 1x10 - Do You See The Blue? (Évadzáró)

2018. március 13. 13:00 - Szencsike

Elérkezett az évadzáró ideje, vajon mi lesz a Templomosok, Landry és a Grál sorsa? Landry nagyokat ordít, mire végre Draper kezei közé kerül a szétvert térdével. A térde bucira dagadt, de szerencsére nem tört el, viszont még így is egy kellemetlen procedúra, a pungálás, a feltódult vér leszívása vár rá. Érzéstelenítés nélkül  rohadt fájdalmas az eljárás, amit még nézni is rossz.

1.png

Tovább
1 komment

Berlin Station 2x08 – Tűrni vagy nem tűrni

2018. március 13. 11:00 - szde

Eredeti cím: The Righteous One

Pár perccel korábban járunk, mint ahogy véget ért az előző rész: Hectorunk győzködi magát, hogy tegye meg, de végül nem tudja. Miközben pakol el, kiszúr egy fegyverest a szomszéd Ibis hotel tetején, le is fotózza a mobiljával, majd belelő egyet. Sebesült kéz ide, sebesült kéz oda, egy jó bérgyilkos mindig bevégez, Katerina összeesik a beszéde közben.

vlcsnap-2018-01-29-10h17m45s368.png

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x86 - Egy igazán remekül sikerült meglepetésbuli esete

2018. március 12. 18:00 - BBrigusz

Kornél, akiben még mindig túlteng az agresszió számon kéri Pirost, amiért egész nap el volt tűnve, Hajni pedig kapja a hívást Jancsikától, miszerint a rab hazatér. Azt nem tudjuk meg, hogy ezt most hogyan és miért, de ne akadjunk fenn ilyen apróságon. Bianca Cével lelkesen pakolja a cuccát, indulás van az elvonóra azon nyomban. Kálmán felvilágosítja Karolát és Hajnit, hogy a szabaduló-buli nem a legjobb ötlet, valszeg Jancsika csak egy kis magányra vágyik majd.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Marvel's The Punisher 1x11- Danger Close

2018. március 12. 13:00 - Cserjés Pimpó

"Sajnálom, ez biztos valami tévedés lesz. Itt nem lakik, soha nem is lakott ilyen." Frank tökéletesen egyet tud érteni ezekkel a gondolatokkal, amikor hobóként melegszik, és pergeti édes múltjának fájdalmas emlékeit a képzeletbeli mozivásznon. Arckifejezéséből ítélve eléggé csalódott. Feltűnik egy régi (Billy) barát is a tv képernyőjén. Madani ettől egy pöppet ideges lesz. Hiszen B. eléggé belekavart a foslevesbe. Közben Hősünk a hatásos belépőt tökéletesen hozza. Lepukkant alagsori wc, elsősegélydoboz, plusz a kimaradhatatlan elem az önsebészkedés. Ebben az esetben fél kézzel. Fürti belibben. Mire vannak a jó barátok, ha nem arra, hogy szembesítsenek az igazsággal. Jelen esetben Fürti is felvázolja mi a helyzet, ami tv-ben megy. Önsebészkedés nem fog megvalósulni, mert F. véletlenül állatorvosnak készült, egy olyan kor hajnalán, amikor megjelentek a számítógépek. A többi meg már történelem. De a programozás mellett a sebek varrását nem felejtette el, így összeférceli Hősünket.vlcsnap-2018-03-10-08h45m34s834.png

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x85 - Apu-kalipszis

2018. március 12. 12:00 - BBrigusz

Bianca Cével már fitten és boldogan pakolászik a kórházban, indulandusz van, mondja ő, Márk leordibálja, kussolsz és leülsz. Piros hasonlóan derűsen kezdi a reggelt Angéla legnagyobb megdöbbenésére, elhatározta a kislány, hogy felnőtt módjára fog viselkedni, és bebizonyítja, hogy Béla ártatlan. Flashback, ezúttal Piros van sztoriban, Béla anno Apu temetése után felajánlotta, hogy kifizeti a temetési költségeket, ergo ő igazából nagylelkű és jófej, tehát nem lett volna képes egy gyilkosságra. Ennek Piros fejében van értelme, komolyan mondom, a magyarázásánál még az is jobb amikor bőg.

Márk csodálkozva kérdezi a doktornőt, hogy most komolyan képes-e hazaengedni Biancát Cével, hát hiszen segghülye. Az orvos szerint is reménytelen eset, viszont az, hogy elmegy-e elvonóra, csak tőle függ. Karola és Hajni izgatottan várja az ügyvéd visszajelzését, majd Márk bedobja az örvendetes hírt, miszerint a kokós kisasszony hazatér. Angéla kitart a véleménye mellett, amikor Piros azt is elmeséli, hogyan szeretett egymásba Béla és Anyu. Akárhogyan próbálkozom, nem tudom összerakni, hogyan kapcsolódik ez most a sztorihoz, de biztosan bennem van a hiba.
1.jpg

Tovább
Címkék: rtl2
Szólj hozzá!

Egynyári kaland 1x05 – Összezárva

2018. március 12. 11:00 - szde

Zsófi és Dóra reggeliznek, Fanninak randija lesz, érkezik Szőke, aki arról érdeklődik, hogy milyen nap van? Azon kívül, hogy hétfő/kedd/szerda/csütörtök, ma van a felvételi eredmények kihirdetése is, ennek örömére Szőkeapu kibérelt egy vitorlást. A túrára Fanni nem tud jönni, mert dolgoznia kell, Dóra szerint hallatlan, Gáborka pedig nincsen oda a vízért, ezért csak négyen mennek, természetesen a piavásárlás után.

vlcsnap-2018-03-01-11h09m56s971.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása