Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 8x08 – Amit meg kell tennünk

2018. szeptember 30. 14:00 - hektor_

Úgy ám, itt a félévadzáró, majdnem egy teljes órán át csodálhatjuk a kedvenceinket, meg Ricket. Vágjunk is bele: ott hagytuk abba, hogy a seriff megrökönyödésében is könnyezve hívja a srácokat, akiknek ott kellene lenniük az őrspotokon, de nincsenek. Jön a flashback, jó, hát így könnyű egy órásra megcsinálni egy részt ha a korábban már felvett jeleneteket vágod bele, na de a lényeg hogy miután ismét meghallgathattuk Dr.Carl életvezetési tanácsait az apjának, Rick ismét a jelenben masírozik a Menedék előtt, Fufruval és csapatával az oldalán. Az ablakokból azonnal rájuk engednek egy sorozatot, mire főhősünk felpillant és kinyögi hogy „lőjünk mi is egyet-kettőt, aztán visszavonulás”, a szemétembereknek már csak a hátát látja, meg a port amit felvertek a fejvesztett menekülésben. Szerencsére a Carol-Jerry páros épp a közelben üdült eddig, így pont beviharzanak csikorgó kerekekkel és megmentik a seggét.

w1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

The Walking Dead 8x07 – Azután

2018. szeptember 30. 12:00 - hektor_

Rick még mindig a dobozában izzad, mikor rányitják a fedelet és kivetik a cella sötét bűze után a napfényben fürdő Fufru elé, egy fotózásra. A seriff egy szál alsógatyában, a majdnem kibukkanó herékkel, hátrakötözött kézzel is méltóságteljesen húzza ki magát: na, most akkor csatlakoztok vagy sem? Fufru válaszra sem méltatja a viccet, mert ezt csak annak szánhatta, kattint párat a polaroiddal, majd Rick mehet vissza a félhomályba.

w1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

The Walking Dead 8x06 – A Király, az Özvegy és Rick

2018. szeptember 30. 12:00 - hektor_

Hát ja, kb a címadóval ki is merül az epizód tartalma – nem akarok senkit lehúzni, de tekintve hogy nyakunkon a félévadzáró, kicsit összekaphatnák magukat az írók - viszont arról se feledkezzünk meg, hogy a sorozat már nyolcadik születésnapját ünnepli, ezért sajnos nekünk is engednünk kell az elvárásokból, mert lássuk be, arra kicsi az esély hogy részről részre izzadva vizslassuk a képernyőt izgalmunkban így közel egy évtizednyi Walking Dead után. Na lássuk, miből élünk: Rick sántikál tova, a Királyság gyászol, Maggie meg nem tudja, agyonlője vagy ingyen etesse a Hilltopba hozott újabb éhes szájakat, a szeméttelepen meg nem tudom, mit csinálnak, valószínűleg semmit, a legnagyobb izgalom hogy valaki kopog a kapun.

w1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

Megszűnik a Telltale, nem fejezik be a legjobb Walking Dead-játék történetét

2018. szeptember 30. 10:00 - Sick Rhymes

wd301-1920x1080-1481488109892.jpg

Bezár a Telltale Studios, az elmúlt évek látszólag egyik legsikeresebb játékfejlesztője. Egy szűk, 25 fős dolgozói körön kívül mindenkit elbocsátottak a cégtől, és azt is bejelentették, hogy nem fejezik be a The Walking Dead: Final Seasont sem. Utóbbi azért nagyon szomorú hír, mert a Telltale a saját sikerét a Walking Deadnek is köszönhette, ahogy a Walking Deadnek is jót tett, hogy bebizonyították, bőven lehet Rick brigádján túl is jó sztorikat írni a Walking Dead világában.

Tovább
komment

The Walking Dead 8x05 – Maga a félelem

2018. szeptember 30. 09:00 - hektor_

Na, aki abba a hitbe ringatta magát a hetedik évadban, hogy ennél lassabbra már nem vehetik a storylinet, annak jó reggelt kívánok: a sorozat készítői ismét megmutatták hogy van még ott, ahonnan ez jött.

Visszatérünk valahová a múltba, ahol Gabriel Atya istene házában osztja az oltár előtt az Úrnak, hogy egy gondolat bánt engemet, az évadokon át tartó, hosszas, haszontalan szereplésem után az értelmetlen haláltól kímélj meg. Váltás az évad első részére a másik oldal szemszögéből, Gregory júdásozik ugye a Megmentőknél, az előadása nagyon gyenge, Dwight annyira unja a banánt hogy ki is megy rágyújtani, Negan is tisztában van vele hogy ez a csávó a saját anyját sem tudná rávenni semmire, nemhogy a hilltopi bagázst arra, hogy működjenek együtt.

"Szerintem egy vékonyfaszú politikus vagy, aki azt próbálja felmérni, melyik lyukon könnyebb bejutni."

w1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

The Walking Dead 8x04 – Valaki

2018. szeptember 29. 17:00 - hektor_

Jön egy faszi, nekiáll borotválkozni a tükör előtt, és első ízben le sem veszem, hogy Ezékiel Királyt látom, kendőben. A kezdeti percek a csatába indulás előtti buzdításról szólnak, de mikor épp elkezdenék elégedetlenkedni, hogy az eddig eltelt három rész vontatott lassúsága és többször bevágott puffogtatásai után a fene beléd te éhenkórász, te angolnabőr írógárda, hogy megint ezzel húzzuk az időt – na ekkor vált a jelenet a jelenre, ahol a Király titánként tör elő a ráboruló testhalom alól.

w1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

The Walking Dead 8x03 - Szörnyetegek

2018. szeptember 29. 16:00 - hektor_

Ott vesszük fel a fonalat, ahol abba maradt: Ezékiel Király még mindig osztja a tutit, csak időközben kinyírtak egy, az erdőben kószáló Megmentők-brigádot, Carol meg egyre csillogóbb szemmel méregeti az uralkodó f..ürtjeit. A másik helyen a lelőtt emberek felkelnek zombiként és elkezdik fölenni a sebesülteket és/vagy a még nem átváltozottakat, Ricket meg odabent pisztollyal fenyegeti a régiúj koma, Morales.

w1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

The Walking Dead 8x02 – Az elátkozott

2018. szeptember 29. 14:00 - hektor_

Rick és a haverok csapatokra osztva csapnak le a Megmentők telephelyeire, ahhoz képest hogy az eddigi két rész 80 százaléka a lövöldözésre lett felépítve, egyelőre nem halt meg senki lényeges, és ehhez mindenképp fontos hozzátennem hogy egyik oldalon SEM. Carol a robbantás következtében a Királyék oldalán hempereg a porban a többi alattvalóval, magukhoz térve utánaerednek annak aki titokban kileste őket, a többiek is házról házra járják a feldúlandó fészkeket. 

w1_atmeretezett.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

Survivor 4x05 - Valami feláll, és be is akasztják

2018. szeptember 29. 12:59 - Hoppancs

Végzetes reggelre ébrednek a helyi tengeri sünök, melyekről Robi azt hitte, aprócska lebegő bigyók, pedig valójában hatalmas, sötét, víz alatti telepeket alkotó bigyók. Ami még hihetetlenebb, hogy szemük is van, ráadásul NÉZNEK, konkrétan bele az ember arcába, miközben az csoffadt kis húsuk elfogyasztása végett éppen eltávolítja őket az élőhelyükről. És olyan gyorsan mozognak, öcsém, el sem hiszed! Az első szerencsésre rá is kell dobni rögtön egy ruhadarabot, nehogy aztán 0,1 km/h sebességgel elszáguldjon. Az Agila lányok eközben a női princípiumot beteljesítve az állatka elkészítésének módját tárgyalják: vajon sütve, főzve, esetleg nevetés közben véletlenül felszippantva fogyasztják az ilyesmit?

bscap0000_5.jpg

bscap0001_3.jpg

A csapat végül nyersen esik a humánusan, élve kitüskézett zsákmánynak. Az első kóstoló Robi, aki gourmet-módra elemzi a nyers haltejszerű ízt, amit nem tud mihez hasonlítani, de különösebben nem is szeretne. A többiek szerint igenis finom, így Robi egyedül marad a véleményével, mint Fekete László a vegántalálkozón. A következő fogás egy úgynevezett „díszhal”, de ahogy a kínai kaja Kínában csak kaja, úgy akváriumon kívül ez is csak egy sima hal. Annak is elég soványka. Végül visszadobják „csórikámat”.

Tovább
komment

The Walking Dead 8x01 – Kegyelem

2018. szeptember 29. 12:00 - hektor_

Azzal kezdünk, hogy Rick egy plató tetejéről hirdeti Isten Fiának az igéjét: Jézus azt mondta, ki fog tágulni a világom, és igen, megismertelek titeket, de nem hagynak minket békében élni, ezért csak egy embert kell megölnünk, de azt én fogom. Szerintem ez nettó faszság, az egy ember mögött ott van még kezdetnek Simon, Gavin, meg a kisebb tisztek, meg a teljes gárda amit még mindig nem tudni, hány főre rúg, de szerencsére nem az én dolgom hadba hívni három települést, a kanapéról okoskodni pizsamában meg bárki tud. A lelkesítő szónoklathoz még csatlakozik a Király és Maggie is, aki most már official vezetője a Hilltopnak, lapozzunk.

w1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment
süti beállítások módosítása