Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Véget ér a The Affair

2018. július 31. 17:32 - Dzsudibí

3785136b-9c04-4704-ab5a-f72eb6a5b274.jpg

A Showtime múlt hét végén megerősítette, hogy az újonnan berendelt ötödik évad lesz egyben az utolsó is. A sorozat jelenleg a negyedik évadot koptatja, az évad befejező résza augusztus 19-én kerül adásba, míg az ötödik évadot 2019 nyárra tervezik az alkotók. 

Tovább
komment

Honnan olyan ismerős Gabriel atya?

2018. július 31. 17:00 - Sick Rhymes

3d9d768f-d07f-445a-ab68-7a99dd3a8ac7.jpg

Viszonylag kevés olyan karakter maradt a nyolcadik évad végére, aki több éve aktív szereplője a sorozatnak. Az egyik kivétel Seth Gilliam, vagyis Gabriel atya, a sorozat egyik legösszetettebb karaktere, aki az ötödik évadban bukkant fel. Ha nehéz is közönségkedvencnek nevezni Gilliamet, azért azt le kell szögezni, hogy sok szereplővel ellentétben Gilliam már egész vaskos karrierrel a háta mögött érkezett a sorozathoz, és talán ezért lehet az, hogy az ember több év Walking Dead után is felteszi a kérdést, honnan ilyen ismerős ez a csávó?

Tovább
komment

Lucifer 3x17 - Let Pinhead Sing!

2018. július 31. 13:00 - Szencsike

Egy koncerten kezdünk, a táncosok a színpadon, már csak az énekesnőre, Axarára kell várni. Ő is érkezik, álarcban sétál ki az őrjöngő tömeg elé. Alig énekel néhány sort, a buli szó szerint tüzessé és halálossá válik. Egy tűzijáték egyenesen Axarát találja el, aki holtan esik össze. Viszont a halott lány lehet nem is az igazi énekesnő, egy másik fiatal és ugyanolyan jelmezt viselő lány kerül elő, és a halottat, Jillt szólongatja, de ő már menthetetlen. Nézzük Lucifert, Doktor Lindának meséli, mik is a tervei, mióta felbontotta a szövetséget Káinnal. El akarja kerülni az apja figyelmét, így más elfoglaltságok felé néz. Kézműves sör, akt festő kurzus a terv, vagy szívesen gondozná a saját cápáját. Linda tudja, hogy ez csak terelés, valójában attól tart, hogy ismét veszélybe kerülhet Chloe élete. Ők állandóan veszélyben vannak, de mi  van, ha a bombát Isten szánta Chloénak, mert Lucifer ellenszegült. Talán mégis jobb, ha megtartja a távolságot, hiszen így nem kerül olyan helyzetbe, hogy még rosszabb legyen a kapcsolat, mint ahogy most áll és talán egy bocsánatkérés is jót tehet. Lehetséges, hogy Linda ezeket inkább magának mondja, hiszen Mézivel is épp egy igencsak csúnya válságon mennek keresztül. Lucifer viszont visszavesz, nem bosszantja tovább az apját, jobban mondva nem kockáztatja Chloe életét.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
komment

The Walking Dead 5x01 - Nincs menedék (18+)

2018. július 31. 10:00 - Chat Géza

 twd.5x01.01.png

De nincs ám, kurvára nincs. Rendhagyó hogyvolt lesz ez a mai, mert az előző évad második felének jócskán leültetős, moralizálós részei után most 43 perc (plusz áfa) kőkemény hentelést kapunk az arcunkba. Nem hiába nyilatkozták a sorozat atyaúristenei, hogy ebbe a részbe rohadt sok lóvét és művért öltek, mert itt tényleg akadt hullagyalázás és tökig érő vérfürdő. De elég lesz már a sok mellébeszélésből, jöjjön a 18+-os gifparádé azokból a jelenetekből, amiktől a csajom majdnem telepürézte a gépet.

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

Ahol a zombik is sárgadinnyét esznek

2018. július 30. 17:00 - sixx

6880303_2a3ef405dccf724ab8d50cd72a7f8b6b_wm.jpg

A zombi rám nézett opálosan szürke szemeivel, és nagyra nyitotta rothadó száját. A felső ajka cafatokban, mintha valaki beleharapott volna, már ha van ilyesmihez gusztusa, sárga, töredezett fogai között fekete, üszkös nyelv mozdult. Aztán bekapta a kezében tartott sárgadinnyeszeletet, és komótosan a vele szemben ülő másik zombi felé fordult, aki szőlőszemeket hajigált a szájába. Nem egy vicces kimenetelű rémálom vált valósággá, a Walking Dead című sorozat forgatásán vagyok éppen, a georgiai Atlantában, ahol május közepén már simán van 30 fok, és az a csoda, hogy a zombik maszkja nem folyik szét a rekkenő hőségben. Jó, erre az a magyarázat, hogy addig, amíg a kamerák nem forognak, az élőhalottnak sminkelt statiszták légkondicionált mikrobuszokban ülnek. Soha nem irigyeltem még így arcukon gumimaszkot viselő pasikat. Forgatási riport Atlantából, 2014-ből, amikor még csak az ötödik évadnál tartottunk, és leginkább egy erdőben bóklásztunk rengeteget.

A teljes cikk itt olvasható.

komment

Outlander 1x11 - The Devil's Mark (Az Ördög Jele)

2018. július 30. 13:00 - pethő.anni

Az előző rész végén elfogott Claire-t és Geillist a tolvajok gödrébe dobják. Ahogyan konstatálják, milyen helyzetbe kerültek, egymásnak esnek, mindkettő a másikat hibáztatja. Geillis elmeséli, hogyan mérgezte szisztematikusan a férjét. Közben a  foglár vacsorát dob be nekik felülről - egy szelet kenyeret -, Claire kiabál, ő a klánvezér unokaöccsének felesége, de ilyen helyzetben ugyebár ritkán szoktak hinni az embernek. Geillis hiszi, hogy Dougal jön és megmenti, Claire tudja, hogy nem fogja, hisz Colum elküldte öccsét, és vele együtt Jamie-t is. 

outlander_1_11_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
komment

Barátok közt 8979-8988. rész

2018. július 30. 12:00 - Gillotte

Ugyebár ott hagytuk abba, hogy Rudi belezuhan a hajóról a vízbe, ehhez képest a hétfői epizód úgy indul, mintha mi sem történt volna. Miki szerelmezik Szonjával, Balázs szenved Hanna miatt, Bözsiék hazaesnek fáradtan, Natasa pedig szomorúan, hiszen Rudi nem ment el az éjféli randijukra a hajón. Gigi várja Zsoltot a lakásban, aki nagy nehezen hazaér, és fáj mindene. Semmire nem emlékszik, csak arra, hogy kimegy a hajó elejébe aztán filmszakadás, de a nyaka véres, meg szédül, mint a fene. Nem akarok spoilerezni, de szerintem ez a hét az egész BK törtnet legletargikusabbja, de rájöttem, miért: Rudi azon ritka szereplő volt, akit mindenki szeretett. Mert ilyen szereplő is volt…

bk_julius16_20_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

The Walking Dead 4x16 - A (18+)

2018. július 30. 10:00 - Chat Géza

Igen, fél lábbal már Terminusban vagyunk, de másik lábbal is be kell lépnünk. Az epizód 10. perce a lényeg, amikor Rick, Michonne és Carl egy útmentén felejtett kocsinál megpihen estére. Ekkor jelenik meg a bé kategóriás Sons Of Anarchy és szó nélkül piszzolyt nyomnak az arcukba. Erre jön daryl, hogy ácsi van, ők spanok és jó emberek. Az is milyen csupa szív jó cselekedett volt, amikor csóri haverunkat megfojtotta a fürdőszobában – érveli szarrá egy másodperc alatt a kemény motoros Joe Darylt, akit vezényszóra megcipőztet a cselédjeivel. Rick itt még viszonylag nyugodt, de aztán az egyik gusztustalan fazon kirángatja a kocsiból Carlt és már tolja is le a gatyáját, hogy megrépázza. Na, Rick agya itt borul el. És bár közelharcban simán alulmaradna, Joe elköveti minden James Bond főgonosz legnagyobb hibáját, nem, nem azt, hogy elárulja zseniális, megfúrhatatlan tervét és magára hagyja egy lézerrel a 007-t, hanem azt, hogy alábecsülte ellenfelét, így nagyképűen közel engedte magához Ricket, aki nem is egy paraszt lengővel támadt, hanem foggal. Ahogy volt kiharapta Joe torkát. Erre a többiek is ledermedtek, Michonne saját fegyverével ölte meg  az egyiket, Daryl revansot vett a gyepálásért, így már csak a gyerekmolesztáló maradt, aki pajzsként maga elé vette Carlt, aztán a baromja úgy beszart Ricktől, hogy ellőkte magától a gyereket és hagyta, hogy a sheriff leszúrja. Cirka negyvenhétszer.

 21.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

A Stranger Things harmadik évada John Carpenterig nyúl vissza

2018. július 30. 09:00 - Dzsudibí

stranger-things-season-2-poster-cover-1024x576.jpg

A Stranger Things sikere töretlen, népszerűségének titka pedig vitathatalanul a részletekre odafigyelésben, a hihetetlenül tehetséges gyerekszínészeken és persze az oly sokak számára nosztalgikus 80-as évek életérzésen alapul, amelyet az alkotóknak annyira hitelesen sikerült elkapniuk. Az írók ezt meglovagolva a harmadik szériához is ebből az évtizedből inspirálódtak, méghozzá John Carpenter filmjeinek hangulatvilágát igyekeznek majd feltámasztani, akinek nevéhez olyan kultikus horrorfilmek kapcsolódnak, mint például A köd, a Christine, vagy A valami. Carpenter neve már eddig is szorosan kapcsolódott a sorozathoz: zenét is írt hozzá, illetve szemfüles rajnogók kiszúrhatták Mike pincéjének falán A valami poszterét is, így annyira nem kellett messzire mennie a sorozat alkotóinak, a harmadik szériában azonban ennél még többet ígérnek. 

“It’s inspired by many of the classic action films of the 80s but also by horror.There will definitely be the spirit of John Carpenter and other 80s horror directors.”

Így nyilatkozott Shawn Levy, a sorozat producere, de ennél derültek ki még izgalmasabb részletek az új évadról. Elárulták például, hogy a következő széria 1985 nyarán játszódik majd, illetve hogy a Dungeons & Dragons mindig is szerves része marad a sorozatnak. 

“I don’t want to reveal too much but I can tell you that D & D will always be part of Stranger Things. Always.” 

Az idézet szintén Levy-től származik, és ezzel mondjuk valóban nem árult el túl sokat, az mindenesetre sokatmondó, hogy ezt külön fontosnak tartotta kiemelni.

Címkék: stranger things
komment

A zseniális háttérsztori a Walking Dead egyik legsokkolóbb jelenetéhez

2018. július 29. 10:00 - Sick Rhymes

screen-shot-2014-07-25-at-4-28-07-pm.png

Hiába találkoztak már a túlélők kannibálokkal a Walking Deadben, a Terminus talán azért volt pár fokkal sokkolóbb, mert az emberek tényleg egy jobb életet keresve találtak egy rakás beteg állatot, akik embereket esznek. Az egész Terminus-időszak talán legdurvább jelenete az, amikor szó szerint vágóhídra viszik a szereplőket, hogy térdepelve, kipeckelt szájjal, megkötözött kézzel egy vályú fölé térdeljenek, és várják, hogy elvágják a torkukat. A kétségtelenül sokkoló részlet nem csak azért emlékezetes, mert itt ölik meg Robin Lord Taylor karakterkét, hanem azért is, ahogyan készült.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása