Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x12 – Kismalacok, levél és egy adag cián

2018. május 31. 13:00 - szde

Az éj leple alatt dolgozik a SWAT teljes erőbedobással, azaz Hondo és Mumford csapata együtt, egy motorcsónakot figyelnek meg. Chris 6 kismalacot lát, a két búvár pedig ennek ismeretében indulhat – lehet találni, ki az egyik búvár (Victor a másik). Kisebb akció, Rocker jön, lát, győz, azaz elfogta a menekülő kismalacot. Hipp-hopp verőfényes nap, cián a zsákmány, közli az FBI-os nő. Két randa tag nézik a műveletet, majd távoznak, elég lesz nekik a már meglévő cucc. Hondo és az FBI-os nő az egyik elfogott közvetítőt vallatja, de ő semmit se tud, lévén, a folyamat kellős közepén van. Számára ez nem több, mint pluszmeló, kell a mellékes, hogy fenn tudja tartani a hajóját. Hondo és a nő összedugják a fejüket, ekkora mennyiséggel csak KOMOLY dologra készülhetnek.

vlcsnap-2018-05-25-16h28m48s499.png

Tovább
komment

Marvels Jessica Jones 2x04 – Avagy Isten, segítsd a hobót!

2018. május 31. 11:00 - Qedrák

Hőség köszönt New Yorkra, Jessica pedig valami terápiás csoportban vesz részt, körülbelül olyan lelkesen, mintha egy beöntésre várna. Itt többnyire agresszív emberek gyűltek össze, halljuk is az összes történetet, de mikor Jessica sorolja el a saját problémáit egy labdát a falhoz csapkodva, többen kiakadnak. Végül a labda a falon porlad szét, a csoportvezető pedig úgy dönt, inkább aláírja Jessnek a részvételt igazoló papírt.

jessicajones401.jpg

Tovább
Címkék: jessica jones
komment

The Walking Dead 2x03 - Save The Last One (18+)

2018. május 31. 10:00 - Chat Géza

3.5.jpg

Egyből egy drámai beautyzással nyitunk, valaki hajvágóval esik neki a frizurájának és kezd divatozni pár milliméteres séróval, miközben a forró víz csutkán megeresztve pocsékolódik el szépen a picsába. Shane ez a felelőtlen figura, aki majompofával bámul bele a párás tükörbe és a szeméből látszik, hogy valami megtört benne. A hatásos intro után nagysörényű Shane és Otis rohannak lassított felvételben az iskola folyosóján a kóborlók elől, míg Rick kedvesen sztorizgat hű bajtársáról, hogy Shane akkora kópé volt még anno a suliban, hogy elkötötte az igazgató Hyundai-ját – jegyezzük meg a márkát, mert csak ezek az autók nem koszolódnak a tévés zombiapokalipszis során – elvitte egy farmra, teleszórta a belső teret táppal, letekerte az ablakokat és a tikok nyílván egyből megszállták a gépet, de mire ezt nyugtázhatta volna, Shane már visszaért az isibe és a tízóraiját is beburkolta, majd a folyosón szembejövő dirinek beszólt, hogy hé főni, mintha nem lenne meg a kocsija, ugye? Vicces sztori, de Lori nem nevet, mert már százszor hallotta és leginkább egy falat paraszthamburgert – két szelet kenyér között egy harmadik – erőltetne le Rick torkán, hogy a sok véradás után végre visszanyerje erejét, közben ő mantrázik magában szépen csendbe, hogy úgyis visszaér Shane és meghozza a kellő felszerelést, egy kisebb zsebkórházat, amivel megmenthetik Carlt.

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

Grimm 6x03 - Ó kapitány, kapitányom!

2018. május 31. 09:00 - AaannnaaA

A félelem pillanatában újfent szemben fogsz állni önmagaddal..” - Mihail Sebastian

A csapat a bolt alagsorában törpöl Diana rajzán (amit a botot takaró leplen látott), de miután odafent a „véletlenül arra járó” rendőrök szimatolják körbe az üzletet nincs más hátra, mint előre, azaz tovább kell állni, mielőtt a fakabátok nem csak körbeszaglásznak, hanem úgy döntenek bejönnek. Na meg a leplet is vissza kell vinni a helyére, a bot mellé. Ami nem könnyű mutatvány, lévén a fadarab mágikusan vonzza hősünket. Még jó, hogy Julis/Eve is vele jött az alagútba, így Nick végül némi küzdelem árán visszateszi az egész miskulanciát a helyére.

1.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Egynyári kaland 3x01 – Nyúlszezon

2018. május 30. 13:00 - szde

És akkor vége újra itt van a királyi tévé ifjúsági sorozata, ami megmutatja, hogy hogyan töltik a szünidőt a mai fiatalok. A Balaton helyett most Budapest a helyszín, ugyanis a 2017-es vizes vb miatt nem tudtak forgatni Balatonfüreden, másik balatoni városunk meg ugye nincsen (Siófok, Lelle, Boglár, Keszthely…), szóval maradunk a fővárosban. Immár Dóra nélkül, ugyanis Dobos Evelin színésznőnek másik munkája akadt a tavalyi nyárra, így hiába szenvedtük végig Csónakos és Dóra kapcsolatát az előző évadban, most nem fog ez a szál folytatódni, pedig Király Dániel mellett Dobos Evelin volt a sorozat másik értékelhető (és egyben elviselhető) színészi alakítása, ráadásul nekem a két karakter is roppant szimpatikus volt. A főcím továbbra is béna, az első évadét vissza, a 80-as évek feeling a mai fiatalokat nagyon nem tudja megfogni, illetve de, legalábbis nekem rögtön egy Ötvös Csöpi-film ugrik be, aztán sajnos messze nem azt a színvonalat kapom vissza. De inkább lássuk is csak, mi történt az első részben.

vlcsnap-2018-05-27-14h03m14s576.png

Tovább
komment

A Nagy Duett 6x07 - Kasszás Nicki Minaj leiskolázza a mezőnyt

2018. május 30. 10:30 - BBrigusz

Jön az elődöntő,azt ígéri a felkonf, hogy megannyi izgalom, és fergeteges produkciók várnak ránk, mivel mindenki két dalt énekel. Tét a döntőbe jutás, lássuk hát a medvét. Már-már kíváncsian várom, hogy Claudiát milyen ruhakölteményekbe sikerül öltöztetni hétről hétre, de szegény ezúttal is megszívta, egy jól megtermett padlizsánt csináltak belőle, a ruhája ismét csak épp ott feszül, ahol nem kéne, a dekoltázsa szörnyű, meg úgy az egész összkép, de ezen lépjünk is túl. Kaszáék is terhesek, mit ad Isten, hát ez a műsor esküszöm egy bújtatott Kölyökklub. Szabó Ádámék nyitják meg az estét egy Bruno Mars dallal, ami cseppet sem szórakoztató, viszont cserébe uncsi, így a műsor mércéjével mérve alacsonynak számító 24 pontot kapnak. Csobot Adélék Próbálj meg lazítani-ja a szokásos cukiskodó-bohóckodós vonalat követi, 28 pont a jussuk. Kasszázs Erzsiék egy hagyományos cigány nótával érkeznek, klasszik mezítlábas előadás, rózsaszirom-eső, jaloma-daloma, max pont,minden meg van ami kell.

1.jpg

Tovább
Címkék: tv2 a nagy duett
komment

The Walking Dead 2x02 - Bloodletting(18+)

2018. május 30. 10:00 - Chat Géza

Egy parkban vagyunk, ahol elég sok élő társaságában picsog Lori, hogy reggel összebalhézott Rickkel, de leginkább az bassza a csőrét, hogy Rick még a veszekedés közben is felelősségteljes volt, nem durrrant el az agya, nem kevert le neki egy irgalmatlant, holott nem csak megérdemelné a pofont hanem még igényli is. Shane érkezik a rendőrcirkálóval, közli a rossz hírt, hogy Ricket meglőtték a és a műtőben van. Rezzenéstelen arccal sikerül feldolgozni a hallottakat, amit aztán Carl is megtud, aki sír is menten. Apropó Carl. Rick a jelenben már a meglőtt gyerekkel a karjában rohan egy ház irányába. Mint kiderül, egy vadász, Otis lőtte le, aki most velük rohan és segít, hogy Hershelt keresse.

Tovább
Címkék: 18+ twd
komment

Viktória 2x09/2 - Vigasz és öröm

2018. május 29. 17:00 - orsika29b

Poldi bácsi nagy sebbel - lobbal bemasírozik Ernst szobájába, ekkor veszi észre az ágy mellett álló higanyport. A bácsi szeretné, ha unokaöccse összekapná magát az esti operára, meg az is jó lenne, ha feleségül venné Gertrúd hercegnőt, akivel ugye korábban múzeumlátogattak. Ernst a betegsége miatt érzett hatalmas felelősség és kín minden súlyával kérdezi Poldi bácsit, hogy mégis hogy a búbánatos francba vehetne el ő bárkit is. Ezzel csak tönkretenné a hölgy életét is, és torzszülött gyerekekre se nagyon vágyik. A bácsi szerint ez nem lehet akadály a kellemes életre. Hiszen jobb egy olyan feleség, aki békén hagyja az embert, mint szerelemből házasodni. Érdekes gondolatmenet, annyi szent. Ernstnek is a teljes döbbenet ül ki az arcára nagybátyja szavait hallgatva.

33774389_927940734042415_3896837043275169792_n.png

Tovább
komment

Elég nagy rá az esély, hogy Maggie lehet a következő kieső kulcsszereplő

2018. május 29. 16:00 - Sick Rhymes

landscape-1508415438-rick-maggie-twd.jpg

Eléggé elszámolta magát az AMC, amikor annyi ideig kivárt a színészek szerződéseinek meghosszabbításával, hogy egyesek - érthető módon - B terveket keresve be nem ugrottak más produkciókba. Ez történt a Walking Deadben Maggie-t alakító Lauren Cohannel is, aki hiába az egyik legrégebbi karakter, a jelenlegi helyzet szerint nagyon valószínű, hogy ki kell írni a sorozatból.

Tovább
Címkék: hír 9. évad
komment
süti beállítások módosítása