Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x57 - A sellő vergődése

2018. december 31. 16:15 - candyperfumegirl

Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő delikvenseket, aminek a nyitóakkordja egy nagyon szórakoztató mérlegelés volt. Annyit ezzel kapcsolatban még megjegyeznék visszautalva az előző epizódra, hogy úgy volt Vivien 42 kiló a beköltözéskor, ahogy gyűrűs menyasszony. Nem azért, mert valaha is lett volna rajta felesleg, mióta ismerjük, hanem azért, mert a 42 az nevetséges, és nem is vastagodott sokat. Ez a csaj gátlástalanul végighazudta szerintem a castingot, most meg jöhet az amatőr színjátszás, hogy úúúristen 13 és fél kilót híztam másfél hónap alatt, többet, mint Roli. Na de a lényeg, hogy fogyni KÖLL, méghozzá a párosok mindkét tagjának, különben nem jár az értékes jutalom, akármi legyen is az. Ennek értelmében - ha jól láttam - Vivi egy egész serpenyőre való szalonnát süt reggelire, Reni meg előre azon vekeng, hogy Lacika ellustulja majd a feladatot. Ezt ellensúlyozandó, ő máris celofánba tekercseli a hurkácskáit, majd megy lábemeléseket csinálni a szaunába, mert ez egy igazoltan hatékony fogyókúrás módszer. 01_reni.png

Reggel jön az edző, aki szerintem baromi jól hozza a karaktert, egyszerre kiképző őrmester, klasszik tesitanár, de van humora és közben még jókat is röhög magában a nyomorultakon, de nem megalázó módon. Ha egy csepp eszük lenne, örülnének ennek a hétnek, hogy gyakorlatilag kaptak egy személyi edzőt ingyen, és úgy fognák fel, hogy az egész értük van. Az meg hab a tortán, hogy a tréner nem is szararc. Most is éppen lábosfedő-cintányérozással ébreszti őket, ha már Greg olyan szépen kérte korábban, hogy a dobhártyarepesztő sípot hanyagolja. Lehet vele beszélni. Bemelegítő futással és pókmászással kezdjük a napot, valamint a jó hírrel, hogy mindez még nem a torna része, csak a kollektív büntetés volt, mert valakik (Roliék) beleittak a cukros szarokba, mikor az már tilos volt.

Nyomják egy kicsit a páros gyakorlatokat, majd bedöglenek az ágyba a kimerültségtől, és Hunornak ilyenkor jön a pavlovi reflex, hogy neki hátsimi kell, amint vízszintesbe kerül. Utasítja is Adrit cselekvésre. Ezen többen is fennakadnak különböző okokból, majd kimondatják Zsuzsuval (?), hogy Hunor azért költözött el Adritól, mert Adri uszította Hunort Roliék ellen. Adri reakciójából én arra következtetek, hogy ez igaz, a csaj ugyanis a másodperc töredéke alatt rekedt hangon ordítozó, hisztérikus, ijesztő hárpiává (mondjuk ki: Vivienné) alakul, legalább ez is kiderült. Szerintem végig nyilvánvaló volt, hogy ott kavarja a szart, ahol tudja, és vissza fog ez még ütni több ponton, mert koncepciótlanul csinálja. Azért a simit csak megadja Hunornak, amin Roli és Lacika háborodik fel, mert Adrit ki kéne már inkább közösíteni, nem vissza-visszahúzni folyton. Van erre egy nagyon egyszerű megoldás srácok. Ha Hunor csak hátsimogatással tud elaludni, fektessétek be magatok közé, simogassátok ti, a farkát meg kössétek ki az éjjeliszekrényhez.

Újabb tesióra blokk következik, bemelegítéssel kezdik. Úgy tűnik, szavak nélküli megállapodással is egyértelmű, hogy a pároknak a bemelegítés alatt a többi párost kell ekézni, mert úgy sokkal hatékonyabb minden mozdulat. Jönnek a felülések, medicinlabda adogatások, guggolások, és szól a Maniac, amivel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy mi tartott eddig. (Felkészül: Eye of the Tiger.) Greg a porszívózsinórral ugrókötelezik, Zsuzsu egy párnát fogva guggol, Lacika és Reni meg látványosan szenved és a hattyú halálát adják elő. Tudjuk, Reninek Csokifasz szétkúrta a vállát is. Most jön egy kisebb megmérettetés: 5 perc időtartam alatt megnézzük, ki tud többet futni, és ez bennem borzasztó emlékeket kavar fel, mert nagyon olyasminek hangzik, mint a Cooper teszt. Ehhez behoznak egy futópadot, ami viszont Zsuzsuban ébreszt rossz emlékeket: Egyszer a konditeremben annyira bámult egy kigyúrt csajt, hogy leesett a futópadról. Epic. Na, lássuk, hogy tepernek az agyhalottak. Amikor Vivi futni kezd, a szerkesztő azonnal Attit rendel aláfestő zenének: Gyere őrült, névsorolvasás! Ez már csak azért is hibátlan választás, mert Vivike élete tartalmas 18 éve alatt nem tanulta meg, hogy be kell osztani az energiáit, és majd kiköpi a tüdejét. Ráadásul azt is benyögi, hogy asztmás, így külön szeretnék neki gratulálni, nemcsak az eszetlen sprinthez, hanem a láncdohányzáshoz is. Rolinak meg görcsöt kap a vádlija, és szó szerint leborul a futópadról, majd végiggurul az udvaron, elég ijesztően néz ki. Végeredményben Hunor és Vivi nyer, mert gondolom, Hunor simán lefutna itt akárkit. (a szemléletes gifekért ismét hatalmas köszönet Hoppancsnak)

gif01.gif

gif02.gif

gif03.gif

gif04.gif

A nyeremény: egy vállalható vacsi, valamint egy közös éjszaka a nyugiban, a szerkesztők szeretnék megnézni, hova vezethet ez. Kapnak médium (copyright by Roli) steaket meg masszázsolajat, használják ezeket belátásuk szerint. Hunor nagyon cselesen (NEM) kifejti Vivinek, hogy szívesebben nyerné meg ezt a hetet olyannal, akit meg is lehet csinálni, ha adott esetben páros wellnessből és szállodai szobából, vagy egyéb dugási lehetőségből állna a nyeremény. Vivike erre csak rebegteti azokat a borzasztó ötkilós műszempilláit, de Roli és Lacika minduntalan benyitogatnak cockblockolni meg pezsgőt lopni. A nyugovóra térés előtt Adri még bepróbálkozik Hunornál egy csöcsmasszíroztatással, majd rosszul leplezett aggodalommal a hangjában azt mondja Reninek, hogy szerinte Vivi nem dugatná meg magát Hunorral. Nem sok olyan pillanat volt eddig a VV9 történetében, amikor Reni engem szórakoztatott, de az erre adott zsigeri őszinte „NEM-E?!” válasza fergeteges volt. Tény és való, hogy egyszer nem hallottam még Vivientől határozott hangon, hogy "állj le Hunor, ne feküdj mellém, ne simogass, ne próbálkozz, mert totál esélytelen, hogy lesz valami, nem teszem ezt meg Krisszel." Akit el akarunk küldeni a picsába, azt elküldjük a picsába, de úgy, hogy ahhoz kétség nem fér, ez ilyen egyszerű. Leszáll az éj, Vivi kezeslábas pizsibe bújik a masszázshoz, majd azért csak leveszi, hogy Hunor bekenhesse a hátát. Hunor meg előveszi a már sokszor kipróbált csajozós módszereit („Mindig arra vágyom, ami elérhetetlen” - bloooááh), és itt álljunk meg egy pillanatra, mert a srác éppen most veszíti el a női szavazatok legalább 90%-át. Ugyanis azoknál a nőknél, akik nem pontosan ugyanolyanok, mint Vivien, semmivel nem áshatja el jobban magát egy pasi, mint azzal, ha rámegy egy ilyenre. 

06_elo_kapcsolas.png

Ennyi volt az összefoglaló, jöjjön a körömrágósan izgalmas kiválasztás, amit olyan jó lenne, ha megtanulna az RTL Klub egy kicsit pörgetni, mert olyan 80%-a sallang mindannak, ami innen következik. Bajusz vált egy-két szót az egysejtűekkel, akik közül Lacika simán ellopja a show-t azzal, hogy amikor Peti kérdezi, mi hiányzott nekik a héten, azt válaszolja, hogy „még 1-2 edzés”. Reninek meg elege lett abból, hogy egyik műsorvezető sem tudja a tisztességes nevén szólítani, ezért felveszi a VV Reni feliratú bészbóz sapkáját, ráutaló jelleggel. Sőt, az is elhangzik, hogy a betlehemes akkor lett volna csak vállalható, ha az összes szerepet ő alakítja, és ő is rendezi a darabot. Istenem, ha csak negyedannyira lenne érdekes ez a csaj, amint amilyennek gondolja magát, nem lenne akkora kín az összefoglalókat nézni, de lapozzunk. Az elmúlt hét eseményeinek visszajátszása jön, szemöldökcsipesz, Csokifasz kilépő, siratóasszony, Era végrendelet, volt nyalás vagy nem volt nyalás, Zsuzsu, Belevaló, féltékenykedés, Adri kavarás, infinity cry. Az egyetlen tényleg érdekes elem az, hogy így egymás után lejátszva a különböző időpontban rögzített jeleneteket, még jobban kijön, hogy Vivien gyakorlatilag egy egyszemélyes bohócszínház a röhejes sminkjeivel meg ovis színvonalú hajbavalóival. (Ma esti repertoár: hajpántnak használt műcopf, arany csillámos pillangócsatok ÉS mindehhez ezüstszínű csillárfülbevaló.)

Jöjjön már a lényegi rész, mert ez az időhúzás kibírhatatlan. Még egy gondolat: ha már ezen a ponton úgyis benyomnak egy kurva reklámblokkot, nem lehetne, hogy a nézőnek teljesen érdektelen, de kötelező bőröndcipelés, írás, borítékolás, zöld kendő elővevés és táblacipelés a reklámblokk alatt valósuljon meg? Köszöntem a figyelmet, és most már tényleg irány a tábla nyomorultak, valljatok színt. A két tábor ismét teljesen világosan kirajzolódik, és úgy tűnik, Gregnek tényleg most esik le, hogy Roliék csapata bizony összebeszélt az ő kibaszarintására (mi láttuk ezt egy párszavas megbeszélés erejéig), mert úgy szórják jelekkel, mintha nem lenne holnap. Azért Vivien is kap a jóból, a vége döntetlen (4-4), és Roli, mint villamester úgy határoz, hogy Greget küldi párbajozni (aki úgyis Vivit hívja majd ki, szóval tökmindegy). Greg nem bírja magában tartani a felháborodását, és élő adás ide vagy oda, előjön belőle a hajtűdobáló primadonna, ami azért valahol szórakoztató, mert ezt nem játssza meg. Úgy gondolja, most övé a színpad, úgyhogy rögtönöz egy kis "kit miért rühellek" -beszédet, amit Peti semmilyen szinten nem tud kontroll alatt tartani. A lényegesebb elemei a szónoklatnak: majmok ezek mind, és Rolit a főmajmot követik, Hunor egy Robotzsaru (köszi a szuper új becenevet, bár én szerintem átkeresztelem majd Robotkurvára), Vivien meg egy velejéig GONOSZ, hazug, aljas, álszent stb. magát sátánistának valló (!!!), szarházi büdösribanc! A végén meg már Zsuval szinkronban ugatnak teljes erőbedobással, de abból legalább nem lehet érteni egy rohadt szót sem. Annyi új információ lett így hirtelen, hogy azt sem tudom, hol kezdjem, de örülök, hogy marad így muníció a ma esti etapra is. Amit szintén én hogyvoltozok nektek, viszont kérlek, ne türelmetlenkedjetek majd, mert ki akarom aludni magam. Addig is kívánok mindenkinek sellőkben, unikornisokban, bolondságban és parittyázásban gazdag, boldog új évet, ma estére meg jó bulit! Csak óvatosan a pezsgős virslivel, petárdát meg senkinek eszébe ne jusson, még véletlen se.

Jut eszembe: Chat Géza interjúját a kreatív producerrel olvastátok már?

874 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pamutbojt 2019.01.01. 14:29:28

@UdvariatlanBolondvagyok: G1G... :-))))) Csak nem megy vissza. Akkor folytatódik a tegnapi sivalkodás. Az meg nézhetetlen.

Angora Cardi 2019.01.01. 14:29:46

@,,: én még kételkedem hogy most vivit viszi lacikára gyanakszom de még nem hivatalos tipp megnézem a mait mielőtt voksolok
de a levezetés jó

,, 2019.01.01. 14:30:21

@Pamutbojt: azt ők is érzik, h Vivit nem szeretik a nézők.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.01. 14:31:02

@Pamutbojt: A fatkában hordta a szívét. :-) Amúgy már emlékszem Gergőnek hívták, a csajt meg Cintinek, és ő volt ugyanúgy a Farm szépfiúja, mint most Hunor. Végignyomta a játékot úgy, hogy közben rendkívül visszafogott volt, az utolsó éjszakán elpattant nála a cérna... :-) . Remélem, hogy VVV még a héten befekszik Hunornak, utána kieshet a párbajon, beteljesítette a feladatát. :-)

Pamutbojt 2019.01.01. 14:34:18

@,,: Akkor G barinőinek az lenne jó, ha Lekvárt vinné. Ha 3V-t gyengének tartják, akkor maguknak is tartogathatják egy esetleges párbajra.

,, 2019.01.01. 14:34:46

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: ez csak az én tippem volt, de én hátul kullognék a tipiben az eddigiek alapján, szal nem kell komolyan venni

Angora Cardi 2019.01.01. 14:37:25

@,,: én is csak okoskodom szóval ne szerénkedj :)

Pamutbojt 2019.01.01. 14:37:55

@VV Erőlegény: Emlekszem rá. Volt egy kutyája is, ha jól emlékszem. Igen, elkúrta. Szó szerint.
Robotzsaru simán kiparittyázza magát is és 3V-t is. Bár tegnap feltűnően távol voltak egymástól az ágyban. Egymásnak háttal... lehet, hogy ez tudatos.

Bekkara 2019.01.01. 14:38:13

@Angora Cardi: Ha Lacikát viszi, vagy Vivin kívül bárkit, akkor megérdemli, hogy kiessen, akkor én is leveszem róla a szavazatomat.

Amúgy ne felejtsétek már el, hogy Gregnek van egy lilakendője. Ha most visszamegy, alapból lesz neki egy, utána még egy, szóval egy hónapig védett, hacsak nem veszik le róla, de ha a Robotzsaru ezt megteszi, akkor borítékolt a párbajuk.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:38:33

@,,: nekem se megy a tippelés mostanában :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:42:05

kövezzetek meg nyugodtan, de az jutott eszembe, hogy zsuzsunak csak leesett, hogy nem biztos, hogy jól járt az elzárós szuperképességgel.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:44:29

@szociál: akkor valaki felvilágosította :) a lényeg ugyanaz, nem meri elzárni özvit

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 14:45:20

@Pamutbojt: De visszamegy...,alig néhány százalékkal, de visszamegy,,,és ha van esze kussban marad, elbújik és a Renyhe ökör igazságérzetét felhasználva, betolja egy párbajra...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 14:45:34

@úgymond olvasó mmkk:
Szép ajándék Renyhetol, velejéig romlott ez a sebajtobias.

,, 2019.01.01. 14:46:02

@úgymond olvasó mmkk: tovább kéne ruháznia Rolira:)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:46:22

@UdvariatlanBolondvagyok: most hozzá kell szoknom, hogy a G1G Gregre vonatkozik, és nem a főnökök főnökére, az atyaúristen földi helytartójára, a közigazgatás úttörőjére (Gulyás G.) :)

Angora Cardi 2019.01.01. 14:46:48

@Bekkara: levenni tervezik ezt Roli abból sejteti hogy a Roli-Adri után újra Greget küldeni. Illetve a játék későbbi szakaszában már nincs lila kendő azt nem emlékszem hogy 5 v 6 játékosnál nincs tovább. Illetve a 3-as párbajt szeretném még ha megjátszanák.

,, 2019.01.01. 14:47:02

Roli meg visszaruházza Renire, Reni meg elzárja saját magát

Angora Cardi 2019.01.01. 14:47:31

@úgymond olvasó mmkk: persze már tegnap felajánlotta Gregnek

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:47:33

@szociál: a magához való esze mindegyiknek megvan

@,,: aztán Roli meg elzárná szépen, és tuti bekattanna :)

Cukorborsó88 2019.01.01. 14:47:40

Mindenkinek kedves hogyvoltosnak nagyon boldog új évet! :)
@Bekkara: mégis, rolinak mit kellett volna tennie? Ott idétlenkedett ez a 2 félkegyelmű, azt hiszik nagyon viccesek pedig csak szánalmasak. Különben egyértelműen provokálni akarták rolit a maguk végtelenül egyszerű és primitív módjàn. Marha nagy taktika nem beleállni 2 gyökérbe. Nem értem miért sunyiság feltétlenül az, ha valaki nem szenved feltűnési viszketegségben de ha megnyer egy feladatot annak örül, teljesen mindegy milyen módon. Aki introvertált esetleg az csak diszkréten tapsikoljon hang nélkûl? :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:48:31

@Angora Cardi: azért előtörnek a sokk által elzárt információk is :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:49:22

@Cukorborsó88: boldog új évet, kedvesem, éljenek az introvertáltak :* :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:50:13

@Angora Cardi: én is, látod, csak megviselt az ordítozás meg a két óvodás vernyákolása :D

,, 2019.01.01. 14:51:07

@Angora Cardi: na abból mekkora hiszti lenne, ha levennék a kendőt Gregről:) 'stenbocsássa meg, de megnézném:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 14:51:57

A legfosabb szuperkepesseg, aki felhasznalja beszopta.

Angora Cardi 2019.01.01. 14:52:23

@,,: le fogják pedig :D csak így tudja a két bohóclányból az egyik megúszni a párbajt, ha gregi még egyszer megy
@úgymond olvasó mmkk: nem baj én nem oltalak le mert kedves vagyok :)

Angora Cardi 2019.01.01. 14:53:44

Roli helyében nem ragaszkodnék a Roli-Adri párbajhoz, Adri úgysem nyeri ezt meg.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 14:53:49

@Angora Cardi: legalább te kedves vagy :*

@Cukorborsó88: a jäger tényleg mondjon le :jajj

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 14:56:19

@Cukorborsó88:
Aki introvertalt az nem uvoltozik úgy mint egy makako ha banánt kap :)
Kicsit lajtosabban örül, túl nagy a kontraszt a punnyados és az uvoltozik Roli között.
Most Roli mellett állok, húzzon ki G1G, gong az eleje gong a vége :)

Cukorborsó88 2019.01.01. 15:02:27

@szociál: az én utolsó mondatom általános volt inkább, a te utolsó mondatodra ekg :). (Greget követhetné a 2 fogyatékos barinoje)

0.5 bit 2019.01.01. 15:03:05

@VV Erőlegény: "Nem értem egyébként, hogy miért hergelik annyira magukat, hiszen kialakult két darab négyes csapat, és elég sokáig olyan párbajokat fogunk látni, ahol az egyik csapatból kerül majd ki a kiválasztott, a másikból meg a kihívott."

Teljesen érthető a kiborulásuk, mert a gonoszok nem tartották be a lovagias háborúzás íratlan szabályait. A kiválasztás előtt legalább két nappal már hadüzenetet kellett volna küldeni, kutyázás formájában, mint ahogy a jószívűek VVV felé ezt megtették. A hadüzenetnek természetesen egy kiadós ordibálásba kellett volna torkollnia a kiválasztás előtt, hogy tiszta szívvel lehessen pakolni a jeleket.
Ami viszont igazán aljas húzás volt a majmoktól, hogy gonosz taktikájuknak köszönhetően a Greg - aki mindenkit szeret - nem tudott felkészülni erre és így elvették annak a lehetőségét is tőle, hogy magára tudja ölteni a lilát.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 15:05:46

@,,: ezt a víziót a jéger sugallta? Mert akkor elkezdek inni, ilyen látomásokért megérné XD

Pamutbojt 2019.01.01. 15:05:50

@0.5 bit: Greg vajon mire gondolhatott, szerinte kit küldenek ki Roliék?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 15:07:05

@0.5 bit: Lassú behálózás..,ha valami tényleg jó húzás volt a gonoszoktól, az épp a felkészületlenség..., valóban váratlan volt!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 15:08:38

@0.5 bit: Jaaa, hogy irónia, most koppant!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 15:08:45

@,,: kerekítem a sztorit! Greg visszajön ribi ellen lilában. Zsúra feladja a szuperképesség lilát. Renyhe kiakad, fröcsög, erre huni letépi gregről a lilát. Renyhét más érzések kerítik hatalmába, greg pedig összeomlik, mert megvilágosodik előtte, hogy megint ő lesz a zöld kendős!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 15:10:18

@0.5 bit:
:))))
Leggecibb Greg azt hitte a lelekdugassal meg a bolondsaggal nem kell a Döntőig parbajoznia.
Mindenki tudja mekkora pletykas pitsa ez a pán buzi :)
Tanulmány volt a kihívás ahogy mentek rá a jelek angyalbol ördög lett :)
Legrosszindulatubb játékos greg, még Vivinel is.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 15:10:22

@Pamutbojt: Lacika felelősségre vonásából ítélve, talán Adrira gondoltak...

Pamutbojt 2019.01.01. 15:12:28

@UdvariatlanBolondvagyok: Ja, téyleg. Volt egy ilyen mondat a dohányzónál. Akkor Adri miért hörög most ennyire?

Pamutbojt 2019.01.01. 15:15:43

@szociál: Igen, szépen szétfoszlott az álarca. G1G menjen haza!

Cukorborsó88 2019.01.01. 15:16:33

@Pamutbojt: nekem annyi jött le, hogy lacika adrira utalt gregnek, így a csillám csapat biztonságban érezte magát mert vagy adri vagy szóródnak a szavazatok, ők meg taktika mentesen, szívből mind a négyen vivire, szóval sztem biztosra vették vivit.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 15:19:59

@szociál: Ez a pán-chippes azt gondolta, hogy a jótétemények sorozatának burkában létezik és támadhatatlan...Telve van komplexusokkal, ezért az önhipnózist használ. Ebben a rózsaszín világban minden szép, minden jó...Ha valaki beleárt, összeomlik a rendszer és a komplexusai miatt, a támadhatóságára hivatkozik...mert mindenki gonosz, pedig dehogy...

Pamutbojt 2019.01.01. 15:20:03

@Cukorborsó88: Igaz, már megvan nekem is a jelenet, amikor felkérdezték Lacikát.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 15:22:00

@Angora Cardi: engem is annak nevelt apukám, de hát.. látjuk a végeredményt :D

@szociál: mér', védett vagyok, katicamókus? :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 15:23:58

@Pamutbojt: Adri klónozik...a négyujjas kesztyűkórus hangadója,,árnyékbokszol, ügyes jány!

0.5 bit 2019.01.01. 15:44:06

@Pamutbojt: "Greg vajon mire gondolhatott, szerinte kit küldenek ki Roliék?"

Gondolom azt érezték - mert Radics óta tudvalevő, hogy gondolkodást csak mímelni szabad megtévesztés céljából - Roli Renire, Hunyor Adrira, ekkor ez már lefutott a játszma.
Másrészről Lacikát kiemelték a mocsárból, mert az a megtiszteltetés érte, hogy eljátszahatta velük Zsu kérőjét - lehetőleg csendben - így az a legkevesebb, hogy ő is Vivire. Ha Lacika kikerült volna a fényre és végre szívből játszik, akkor meg szintén mindegy kire pakolnak a tuják. Bár most ezzel a húzásával eljátszotta az esélyét, hogy megküzdjön Adrival az elrendeltetett és megérdemelten TOP3 után következő előkelő negyedik helyért.

SzabadEzANév? 2019.01.01. 15:55:14

"Még egy gondolat: ha már ezen a ponton úgyis benyomnak egy kurva reklámblokkot, nem lehetne, hogy a nézőnek teljesen érdektelen, de kötelező bőröndcipelés, írás, borítékolás, zöld kendő elővevés és táblacipelés a reklámblokk alatt valósuljon meg? "

Nem, mert ez a rész hivatott alátámasztani a szavazás hitelességét és a "csalás", "bunda" szavakkal való dobálózást. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 15:56:48

@UdvariatlanBolondvagyok:
+1

Emlékszel mikor össze voltak kötözve, és kellett volna takarítani a bagózót, ő inkább relaxált, mert ő ilyen alantas dolgot nem csinál, ő nem söpörhet mert pán.
Na ilyenkor a szerkesztőség helyében adtam volna Roliéknak néhány doboz konfettit hogy szórják szét, és ha nem szedi össze mindet pakolhat és húzás haza.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.01. 16:00:37

@UdvariatlanBolondvagyok: Annyira nem buta az a gyerek, remélem... mondjuk a Farm-ba is az utolsó este cseszte el az kaszkadőr gyerek.... szóval bármi lehet...

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 16:00:47

@,,: éééés akkor zsu bezárja rolit, de huni kijátsza az özvegytől kapott dupla jelet!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 16:01:03

@SzabadEzANév?:

szerintem jelrakásnál már legyen ott a tábla és a táska mikor bejelentkezik PantomimPeti élőbe.
Már ennyi időt megspórolunk ezzel.

,, 2019.01.01. 16:04:37

@Hedo a nokedli szaggató: :DD látom, te is kipihented magad:))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.01. 16:06:08

ha Greg kiesik, akkor a két óvodás összeveszik majd azon, hogy a sellő melyikre hagyta a szuperképességét?

Angora Cardi 2019.01.01. 16:09:21

Mikortól nincs lila kendő, 5 v 6 után?

Angora Cardi 2019.01.01. 16:17:26

Legyen hármaspárbaj is.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.01. 16:21:10

@Hedo a nokedli szaggató: ... szerintem lesz itt még elég zavar az erőben a szuperkémességek miatt.

Mindamellett nem tudom, hogy a fekete özvegy kiesik-e ezen a héten... nem hiszem, hogy a csillámpóni annyira nyerő... nekem, a tegnapi jelenerük miatt eléggé ellenszenvesek lettek.

fujimo 2019.01.01. 16:21:49

@szociál: akkora az EKG, h iszonyat...

...a kis gyökér kikéri magának, h le férfizzák... aztán amikor takkerolni kéne, akkor meg tesztoszteron felhőből legyint, h az női munka...

...ha velem lett volna összekötve, ott helyben rátekertem volna az egészet és behajítom a dzsakuzziba egy vasmacskával... :D

fujimo 2019.01.01. 16:28:14

amúgy a kizárós szpesölt lehet saját magára is használnia az alkalmazónak... mert akkor ilyen hisztiknél kiváló menekülő eszköz...

"jóvan gyíkok, csináljátok... elmentem szabira... mire visszajöttem nyugodjatok meg szépen..." :D

miciur 2019.01.01. 16:45:45

Micsoda egy ocska ember ez a Greg, remelem barki ellen kihullik a picsaba, hatha felnyilik kicsit a szeme (hiu abrand, no nem a kisese)

C.Chauchat 2019.01.01. 16:49:05

New year, new words by Soma: "lefalsítani"...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 17:07:57

@fujimo:

G1G kint az életben melyik toalettet használja, a Férfit vagy a Nőit ?
Gondolom ha farkakat akar nézegetni akkor a férfit.
Ha olyanja van akkor meg a nőit, neki bármit szabad, ha betámadják azt mondja ez homofóbia.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 17:27:45

@fujimo: @szociál: Az" időnként vagyok csak férfi"- a "mindent megúszás"- bepozicionálásának az epicentruma.
Óvatos tempóban építi a saját hierarchiát G1G, hisz ha női munkáról van szó, ő hirtelen férfi, ha mondjuk fát kell vágni, rögtön nővé avanzsál...
A bukta ott van, hogy ezt a tevékenységet 18 kamera kíséri, ellenben mivel hozott anyagból dolgozik és a külvilágból magával hozott lustaság-faktort még nem sikerült levetkőzni, hosszabb távon dőlni fog......,
Hiába várjuk, ez nem most lesz, tudniillik Ribi ellenőrzője tele van intővel!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 17:35:16

@szociál: Valamelyik nap írtad a szervdonor riogatást G1G-vel kapcsolatban...
Na, most képzelj el egy ilyen munkatársat, aki transzi-labdán pinpongozva ússza meg folyamatosan a melót...

Sanda.Ipse 2019.01.01. 17:36:18

@UdvariatlanBolondvagyok:
off: Nagyon hideg lett
on: Gratula Keresztapa! G1G igen találó név a mi sellőnkre:)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 18:16:56

@Sanda.Ipse: Merítettem...,bár amíg G1G-spermama, addig G1G originál hímivarsejt!
Így a pontos definíció!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 18:17:21

@UdvariatlanBolondvagyok:

A nézők nagy mókamesterek ám, szeretik a csavart a játékban, a legnagyobb bonyodalmat az okozná ha G1G hullana ki a villából, és Vivike menne vissza fülig érő mosollyal :)
18 kamera fogja mutatni Renyhe ledöbbent arcát, utána beviharzik és fejest ugrik a vánkosba , ott fog zokogni UFO hangon.
Őt követi Zsu a magassarkúban, épp hogy nem töri ki a bokáját.
Roli meg MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN-ozik párat amitől megint esik a népszerűsége :))
Én hiszek a csodákban, bízom benne hogy VVV kint hagyja G1G-t.

Nyuszomuszo83 2019.01.01. 18:21:15

Jó estét! Azt hittem van új posztcsi, de lehet mindenki próbálja kiheverni a gyógynövényes ital utórezgéseit! Én is! Jäger monggyon leeee! Nem akarok holnap dogozni menni! :(

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 18:27:11

@szociál: Ne feledjük el Hunyor állandósult manifesztálását, az "eeeeez iiiiigen!"-t, mellyel permanens "csillaghullás várományossá" harcolta magá,t a dunakisvarsányi őrparancsnokságon.

fujimo 2019.01.01. 18:34:13

@UdvariatlanBolondvagyok: ezzel hatványozva a konstans konkréta target nélküli merevedés általi mélyrepülést... hiába mondja lászlóka és roller, hogy ez igazán parafaktor kezd lenni... :)

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.01. 18:38:41

@Nyuszomuszo83: Én már túl vagyok az ökumenikus lufihámozáson, jelenleg teniszütőn keresztül gyakorlom a köldökbámulást..., bár az almapaprikán már nincs kovászlé...DDD

Angora Cardi 2019.01.01. 18:40:58

@Nyuszomuszo83: Candy irja türelmet kért tegnap este

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.01. 18:42:50

@szociál: abban a pillanatban zsu lelkifurka nélkül bebassza naccságát a szajunába uszkve 8 órácskára

Nyuszomuszo83 2019.01.01. 18:43:41

@UdvariatlanBolondvagyok: értem drágám, magyarul leborotváltad a tökeid, kockásan látod a világot, mert a kettöslátás már legalább megszűnt, az almapaprikán meg azért nincs lé mert az ecetes illat kiválóan semlegesíti a cefreszagot! Értem énnem kell ezt túlmisztifikálni. Így egyszerűen leírva is megértem kivsavarodott gondolkodásod!

candyperfumegirl 2019.01.01. 18:44:10

Kész van a poszt, élesítésre várunk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.01. 18:44:37

@Hedo a nokedli szaggató:

:)))))))))

Ahogy bejönne a villaajtón már kolompolna is Zsu hogy 8 óra csendespihenő Vivikének :))
Képes rá bmg :))

mobilos perpetuum 2019.01.01. 19:11:00

@szociál: Roli, és csapata értékeléséhez. Idézet abból a videóból, amikor Viki párbaj tanácsadói szerepkörben a villában járt.
Szóba jön Csoki.

"Roli: (Ő) túl erős, ő még nem... nem adta ki az igazi énjét. Ő egy agresszív, egy ööö... kicsit buta...
v kedveled amúgy?
r őszintén, ha...
v most őszintén játszunk, úgy, hogy teljesen...
r őszintén, ha nem ezt a játékot játszaná, akkor igen
v és megnyerheti ezt a műsort?
r sajnos igen
v és most szóba jöhet nálad a párbajba?
r (rázza a fejét, de nem értem, amit mond, Viki beleszól)
v félsz tőle amúgy?
r igen, mert ő most még egy olyan karakter, mint a te szériádban volt a te embered (Aurélió???) ... ööö... a Hunorral szeretném kiküldeni, mert
v gyors megjegyzése: Jó fej vagy... (nevet egy nagyot)
R Mert... egyéni játékot játszunk, azt tegyük hozzá
v persze, ezt tudom. Kimondhatjuk akkor, hogy ez egy taktikai döntés, túl korainak érzed
R Igen."

Anno Attila taktikus volt, de nem tujult. Roli, amellett taktikus, hogy mást nem csinál. Mint a szövegből kitűnik, Hunort is beáldozza, ha arról van szó. Akkor Lacikát ne is említsem.
Bár nem kizárt, hogy jobban szeretne inkább Lacikával a döntőbe kerülni, jobbak lennének az esélyei.

Remélem Hunor is rájön, nem minden az, aminek látszik. Például az ő barátságuk.

fujimo 2019.01.01. 22:09:25

@mobilos perpetuum: ez nekem is pont szimpi interjuhh volt... őszintén nyomta a tattikás nézőpontját... teljesen rendben volt... :D :D

...sztem egyiknek sincs illúziója, h a végén 1 azaz egy ember fogja-e megnyerni... :D

Costanza 2019.01.02. 19:45:34

@hereverő heverő: igen tudom. szinten vicces megallapitas valakinek a szajabol, akinek a neve here vero :D

es te tudod miert hivod igy magad?

anelkul is hogy elmondanad, beszedes rolad.

ezt is vagod?
süti beállítások módosítása