Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x56 - Csak dugással nem lehet fogyni (18+)

2018. december 30. 12:46 - sixx

vlcsnap-2018-12-30-12h43m14s974.jpg 

 

Ancsa akkor a legjobb, ha ezt a "szomszédcsaj vagyok a kettőperhatból, van egy óvszered?" lookot hozza, mint most, haj egyenes, semmi fakszni, már csak a kamerába belebúgást meg a sztreccsfarmert kéne hanyagolni és jöhet egy számmal nagyobb feladat is, mondjuk egy Reggeli. Mindegy, ez nem az a fórum, meg mi a fasz közöm van nekem az ő karrierjéhez, ugye, feleim, FELEZTÜNK. Már csak pont ennyi van hátra, mint amennyi eltelt, és megvan a Nyertes, aki visz kocsit, lovat, 36 millát, és jövőre a VV10 szerkesztőségében dolgozik majd nettó százér'. 

A felezőbulival nyitunk, fun fact, közöltem a lagzimban a násznéppel, hogy ha valaki vonatozni kezd, annak eltöröm a térdét ott helyben, bár az is igaz, hogy aki a Pantera Walk című nótájára tud olyat, az ügyes ember, és egy térddel is simán megoldja az életét.

A lakosságnak betolt alkoholmennyiséget valaki patikamérlegen számolhatta ki, mert senki nem baszott be, ugrott fejest egy szál pinában/pöcsben a dzsakuba, nem volt üvöltve hányás és emberkedés sem, azaz a VV6-7-8 tanulságait sikerült leszűrni, és a tudomány segítségével belőni azt a mennyiségű kevertet, amitől pont érzelmesre isszák magukat a delikvesek. Így születhetett meg a Roli-Laci-medvetánc és a közben elsuttogott "szeretlek", amit könnyek fogadtak; Greg hattyúdala, kiegészítve Reni előadásával, aminek a címe kb. az lehetne, hogy

Kerengő dervist akart belőlem az anyám, de egy fülemre mért ütés miatt az egyensúlyérzékem rémes, és ezen az sem segít, fellépés előtt belenyúlok a 220-ba, szóval ez van, ha nem tetszik el lehet menni a gecibe.

Ahhoz, hogy a fentiekből a világ legjobb dzsifje legyen, kell viszont Zsuzsu, aki két nap alatt a kedvenc szereplőm lett, és az ő háttérben folytatott, izé, mozdulatsora. Baszatáska-nyitogatás? Morzsinkálás gecisbejglivel?  
Hunor az egyetlen, aki kanosra issza magát, és az udvaron egyeztet Laciékkal, kit dughatok meg? Ha jól értem, a Vígözvegy az egyetlen préda, akire nem vigyáznak, de lehet PUA, a viszonyok néha nekem nagyon nem tiszták. Hunor viszont annyira még nem részeg, hogy Krisztián, Radics, meg ki tudja ki után belecsusszanjon Vivi Vészterhes Vaginájába, inkább rámegy Zsuzsura, aki újabb gyöngyszemmel gazdagítja a "mit nem tud ez a lány, amit a szomszéd Józsi Gump becenevű unokaöccse igen"-listát, ezúttal a lassúzás kerül fel rá, amit ő nem tud. Mármint hogy hogyan kell lassan táncolni, érted. Aztán lesz smárolás is, és a lista újabb elemmel bővül, így Zsuzsu, tényleg nem fogsz itten dugni. Pedig Hunoron nem múlik.

 

Közben Vivi, Reni és Pua kissé kétségbeesetten figyeli, hogy két faszi egymással lassúzik sírva, Greg csillámport szór az égre és alatta forog, mint egy nagyon elbaszott búgócsiga, a negyedik pöcsös meg elvonul a mosdóba Zsuzsuval. Roli véleményével zárunk, egyfajta keretet ad itt mindennek:

Minden klaffolt.

A buli másnapja elég lassan indul, Hunort például nem szabad emberek közé engedni, de a többiekre sem lesz büszke a termelőszövetkezet, ha hazamennek. Roli és Laca Zsuzsul akarja kiszedni, hogy akkor most beleült-e Hunor hegyibe, vagy sem, Greg és Pua a cigizdében pletykálkodnak számomra érdektelen dolgokról, ha jó értem, Pua átállt Gregék oldalára, és Hunor ezért nem akarja megpiszkélni a peckét többé, vagy azért, mert a nő iszonyú idegesítő, és más faszával sem dugná meg. Hunor közben bent fetreng másnaposan, és azt akarja, hogy Vivi simogasa a hátát. Ebből az lesz, ha jól látom, hogy Hunor a takaró alatt elkezdi piszkálgatni Vivit a stratégiailag fontos helyeken (pina, segglyuk, csöcs), de nem lesz folytatás, gondolom, majd este.

vlcsnap-2018-12-30-11h27m26s287.png

Illetve nemigen, mert erejük nem lesz hozzá, az tuti. Elkezdődik ugyanis a fitthét, az egyik állandó műsorelem, aminek a legeleje a legviccesebb, az, amikor a lakosság szembesül a tévhitekkel, pl. "ha csak Túró Rudit zabálsz egész nap, nem hízol", vagy "ha állandóan dugsz, akkor fogysz." Az idei kiképző egy személyi edző, joviális, vicces, női cipőket és bugyikat szagolgatós pasi, aki síppal SÍPPAL, ÉRTED, S.Í.P.P.A.L., MINT VALAMI BARBÁR ÁLLAT ébresztette Greget, aki ezt nem is hagyta szó nélkül. NE IS, GREG! Roli felismeri a pasit, Vivi tapsikol, Zsuzsu arcán megjelennek a kétségbeesés első ráncai, de hát ő minden újdonságtól fél, még a visszazárható, szeletelt sajtoktól is. Mérlegelés, mondja az edző, Dániel, mozogni kell, mert néhányak kibaszott dagadtak. Jó, nem így mondja, de én 130 kiló vagyok, mocskosul elhíztam, csak én tehetek róla, szóvak ÉN mondhatom. Reni közli, hogy ő már volt 95 kiló, és nem akar megint annyi lenni. Én igen, Reni, látod, milyen relatív az ilyesmi? A mozgás hetének egyébként örülnek, DE Zsuzsunak van egy rossz sejtése, mérleget is hoznak? Igen. És mindenki előtt kell mérlegelni. 

Én ha a szupermarketbe elmegyek, úgy állok rá a mérlegre, hogy senki ne lássa.

Én az ilyenekért szeretem ezt a műsort. A VV nélkül soha nem tudnám, hogy van olyan ember, aki egy madarasteszkóban méri magát, DE ott is csak akkor, ha nem látják. Esküszöm kellene egy sitcomot forgatni a Zsuzsuizmusokból. És akkor a súlyok:

  • Reni:        65-ről 74
  • Pua:         56-ról 57
  • Zsu:         60-ról 61
  • Greg:       68-ról 69
  • Roli:         89-ről 99
  • Hunor:     88-ról 85
  • Vivi:         42-ről 55
  • Laca:       73-ról 79

Renit lehetett sejteni, ahogy Rolit is, az igazi meglepetés Vivi, aki a kinti kokain+ondó diétáról átállt az ondó (amíg volt)+kolbász+rudira, és 13 kilót úgy felkapott, hogy észre sem vette.

Sose kapok munkát modellként!

Roli ezt persze végigröhögi, mert így nem ő a legtöbbet hízó lakó, hanem a Vígözvegy, aki nem érti, hiszen ő dugott itt bent is, és ugye ha kúrsz=fogysz. KócsDániel szerint itten a lényeg a zaba, azt köll kordában tartani. A lakosságban most realizálódik, hogy innentől szevasz, éjjeli Snickersparty (és ez most nem a mell közé szarást jelenti, nyugi) és nyígnak, hogy egy búcsú sugar rush hadd mán. S lőn. Elég ijesztő, tessék:

KócsDániel elpakoltatja a nasitkólátruditcukrosszarokat, amiből az lesz, hogy a pakolás közben Laca, Hunor és Roli a korábban belengetett büntetés ellenére is dézsmál. Aztán elmegy, hagyja, hogy főjenek a levükben, és visszatér szintfelmérni, ami a fiúk részéről egy simán abszolvált rutinmeló, de a csajoknál már nem ez a helyzet. Zsuzsu nem tud egy négy ütemből álló gyakorlatot végrehajtani, mert BONYOLULT, fekvőtámasz senkinek nem megy, Reni a white-trash cirkusz minden elemét felvonultatja a kaminos baseballsapkától a seggéről lecsúszó melegítőig, Vivi meg megbolondul és olyan tempóban tolja a feladatokat, mintha az élete múlna rajta.

A végére egy videó emlékeztetőül arról, honnan indult Vivi:

Címkék: 18+ vv9
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stopper237 2018.12.30. 13:51:01

Na? Haho... *téblábol a nagy üres bálteremben*

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 13:53:51

Dikk! Köszi Sixx! Királyságos lett! BÚÉK! :)

Ego0123 2018.12.30. 13:55:08

Bocs Sixx egy elírás van: nem delikvesek, hanem delikvensek, hogy legyünk adekvátak.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 13:56:05

Vivi Vészterhes Vaginája :DDD

Sanda.Ipse 2018.12.30. 14:11:22

Ha több piát kaptak volna a coach hiába használta volna a fütyülőjét, nem tudott volna mit kezdeni velük. Hunornak így is nehéz percei lehettek. (Csak zárójelben: nem ő mondta a beköltözésekor, hogy nem iszik alkoholt?)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 14:13:42

@úgymond olvasó mmkk:
Amúgy kicsit kikerekedve ő így jobban néz ki. Nőiesebbek a formái.

MosóMaca 2018.12.30. 14:15:17

Vészterhes vaginája és,hogy átált kokain ondó diétáról a két legütősebb rész

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 14:16:04

@Sanda.Ipse: nem nézek így egyik villalakóra sem, szóval ha azt mondod, jobb így, akkor legyen így :)

MosóMaca 2018.12.30. 14:16:59

@Sanda.Ipse: szerintem is,sőt,megkockáztatom,hogy a feneke is jobb,gömbölyűbb lett

mobilos perpetuum 2018.12.30. 14:24:24

Amikor itt jópáran pszichológusnak képzelik magukat, és egy játékosról kiállítják a sárga cédulát, csak szólok, hogy a VV5 szériában "lebolondozták" azt a Verát, akiről Attila - már játékon kívül - elmondta: az egyetlen igazi ellenfele volt a villában. Egy Csaba nevű balfék játékos, aki több párbaján is ígérte, hogy lerombolja azt a várat, amiben Attila és Peti voltak a hadvezérek, a végjátékban becsicskult nekik. (Ill. Attilának.) Az "Itt mindenkit átvizsgált egy orvos" c. videó hosszú, 5.13-nél elég belehallgatni. www.youtube.com/watch?v=Q-7QXRn-W6s
Több szempontból is kénytelenek a szerkesztők orvossal megvizsgáltatni a játékosokat mielőtt beköltöznének.
Még erről eszembe jutott, hogy nem zárták ki a játékból VV6 Krisztiánt, aki egy méretes konyhakéssel mászkált részegen körbe a villában. Lehet, mire a biztonságiak berohannak, valaki már ott fekszik holtan. 24.hu/szorakozas/2014/02/08/vv6-felelem-es-reszketes-a-villaban/ Nem csak bolondok ölhetnek.

Androido 2018.12.30. 14:33:51

a Zsuzsus GIF-en besírtam, nagyon jó :'D Tipik "reggel 5kor a diszkóban, mikor már oltják fel a lámpákat és jönnek a takarítók", imádom :D
Én Vivin nem látom, hogy ennyit hízott volna, de Renyhe basszus, elég bulldózer lett. Viszont sajnálom szegényt, én is hízékony vagyok, és tuti, hogy a Vellában bepunnyadnék. Szerintem nem tudnék annyit edzeni, hogy ellensúlyozzam a kaja-piát, amit unalomból, pótcselekvésként fogyasztanék el.
Adrin meg csodálkoztam, hogy csak ennyi. Eléggé teleszartbúvárruha-érzésem volt, mikor megláttam melltartóban a mázsán.
De a lányok általában elég szarul adják elő. Mind löttyedt, pedig alig múltak 20...

Sanda.Ipse 2018.12.30. 14:35:08

Valójában ezek a blogok teszik szórakoztatóbbá a műsort.
Köszi Sixx! Kár, hogy ötleteket nem ti adhattok a kreatívoknak:)

MosóMaca 2018.12.30. 14:36:22

@Androido: plusz kinek lenne kedve úgy edzeni,hogy hatan cigiznek a kanapén és kamerák nézik,nézők gusztálják. Tuti én is tankarankaként jönnék ki

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 14:38:03

@Sanda.Ipse: @MosóMaca: Alátámasztom...,jobbat tett neki egy táskányi mikroport, mint egy utcányi mikropor...

MosóMaca 2018.12.30. 14:38:15

@Sanda.Ipse: de tényleg! Igazán felkérhetnék őket a csapatba,ötletadónak,ilyen vv zsóttikák mellé! És ahogy a cikkben is írja,a kövi vv-nél már majd médiaszakos ribike itt ott dolgozik?!

Sanda.Ipse 2018.12.30. 14:38:17

@Androido:
Adrin én is csodálkozom, hogy csak ennyit hízott volna. Úgy látszik egyik lefelé, másik fölfelé csalja a beköltözéskori testsúlyát. A melltartója is 2 számmal kisebb, mint amire szüksége lenne és a hátsója is növekedett.

MosóMaca 2018.12.30. 14:40:04

@Sanda.Ipse: szerintem zsuzs,meg adri eleve “zsírosabb” alkat náluk sokkal inkább a centi,mint a mérleg a mérvadó

Androido 2018.12.30. 14:40:09

@MosóMaca: Az, hogy a nézők "gusztálnak" talán egy idő után nem zavarna, gondolom a kamerákról való elfeledkezéssel már ez sem tűnne fel, de azt kifejezetten gyűlölném, ha a cigiskanapéról bámulnának. Azt is utálom, ha az aktuális párom látja a dolgot, nem hogy egy csapat rosszindulatú lemmung... :D

Androido 2018.12.30. 14:41:43

@MosóMaca: ez így van. de akkor is csúnya mindkettő, szerintem. Nem kell kockahas, de ez tipikusan az, amikor még az a farmer is bevág, ami amúgy jó rád, mert annyira puha vagy.

MosóMaca 2018.12.30. 14:44:20

@Androido: igen, én is úgy vettem észre,hogy a legtöbb pasi az arany középutat találja szexynek. Mikor vannak nőies formák,de nem lötyögős

Sanda.Ipse 2018.12.30. 14:44:25

@MosóMaca:
Igaz, de Zsuzsu teste arányosabb, formásabb, mint Adrié. Adri könnyebben lesz majd széle-hossza egy.

mindenévfoglalt 2018.12.30. 14:46:39

@mobilos perpetuum:
Bárcsak észérveket olvashatnék tőled, ami alátámasztja, hogy Zsu (mert rácéloztál feltszem) miért nem küzd semmiféle defekttel, és itt sokan rosszul látjuk.
"Amikor itt jópáran pszichológusnak képzelik magukat, és egy játékosról kiállítják a sárga cédulát, " - nem kell pszichológusnak lenni, hogy valaki lássa, hogy valami nincs rendben Zsunál. Szerintem.
" VV5 szériában "lebolondozták" azt a Verát, akiről Attila - már játékon kívül - elmondta: az egyetlen igazi ellenfele volt a villában." - attól, hogy ellenfélnek érezte őVerát a végül nyertes Attila, nem zárja ki, hogy bolond legyen. Nem ellentétes jelzők.
""Itt mindenkit átvizsgált egy orvos"" - a pszichológus nem orvos. Pszichiáter esetleg vizsgálhatta őket, az orvos, de ez megint nem jelent semmit. Mert attól, hogy valakinél ilyen-olyan személyiségzavart, mentális problémát diagnosztizált a feltételezett pszichiáter, nem jelent, hogy csak mentálisan ép embereket tettek be a játékba, mint amúgy a mellékelt ábra is mutatja. Max. tisztában vannak vele, hogy ki-milyen defekttel bír. De nem ejtik ki őket a rostákon, különben több korábbi lakó sem került volna be a villába.
"Nem csak bolondok ölhetnek" - ez meg hogy jön ide??? Amúgy egyet értek, de ellenkezőjét sem állította senki, én legalábbis nem olvastam itt ilyet.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 14:48:48

Remélem a 3 fiú kap vagy 30 fekvőtámasz büntit, hogy megdézsmálták a raktárba kivitt élelmiszereket/lónyálakat.

MosóMaca 2018.12.30. 14:51:45

@mindenévfoglalt: én is kértem már,zsuval kapcsolatos észérveket,vagy akár érzéseket írjon,de nem megy át

Sanda.Ipse 2018.12.30. 14:53:25

@mindenévfoglalt:
Meddő vita. A logikád sem segít:)
Csak megjegyzem, hogy szinte valamennyi szériában volt "furi" nő, de egyik sem nyert. Kapásból Edina és Vivi jut eszembe, akik szintén voltak átmenetileg közönség-kedvencek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 14:53:49

@MosóMaca: Háááát...pöstben elég sok teliüveges edzőterem van, ahol lehet simán gusztálni, ha vagy elég pofátlan hozzá:D

Pamutbojt 2018.12.30. 14:54:25

@mobilos perpetuum: Azért Vera és Zsu nem egy kategória. Sokszor hallhattuk értelmesen beszélni, érvelni stb. Illetve több tök jó beszélgetésük is volt. Ez a vv9 brigád erre nem képes.
Lehet, hogy az orvosi vizsgálat is megengedőbb lett azóta. Amúgy úgy emlékszem, hogy Verát más értelemben bolondozták... A gyengítése volt a cél, taktika... de ez olyan régen volt, hogy nem tudom pontosan HOGY VOLT.
Zsu meg szegényke...hát igen, ő más eset.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 14:56:15

@MosóMaca:
Még egyszer ennyi idő van hátra. Az éppen elég ahhoz, hogy addigra már unalmassá váljon ez a típus. Mondjuk nekem már most az.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 14:56:53

@MosóMaca: A popsijának mindenképp...mondjuk el nem hiszem, hogy 42 kilóval vonult be...
Volt ez 48- is, amiből 54- re kerekedett...

MosóMaca 2018.12.30. 14:57:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): az igaz,de a villára vetítve az talán a lényeg,hogy nehéz megmozdulni. Hiába van millió jó video pl a neten,itthon én sem bírtam rászedni magam,hogy megmozduljak. Nekem is kell,hogy célirányosan elmenjek a terembe,fix időpontokban és akkor csinálom. De annyira könnyű “eltujulni” Ezért megértem őket

MosóMaca 2018.12.30. 15:02:10

@Pamutbojt: szerintem vera egy jó (de nem feltétlenül szimpi)játékos volt,volt agya, meglátásai és tudott értelmesen beszélni,nem volt ő buta!@UdvariatlanBolondvagyok: biztos,hogy kamu volt az a 42kg! Ha nem magasabb,mint 160cm,akkor kifejezetten sovány lett volna.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 15:02:46

@mindenévfoglalt: Nem beszélve Simonról, aki minden idők legbolondabb- érdekesebb játékosa volt..A mai napig a fülemben dübög, a tükör előtti elmés megállapítása, miszerint, kopik az agyam, mint az egyszer használatos borotva...

Sanda.Ipse 2018.12.30. 15:03:10

@MosóMaca:
Én éppen fordítva. Nehezebben veszem rá magam, hogy lemenjek az edzőterembe, azért otthon a napi 60-70 perces edzést lenyomom. Megspórolom az oda-visszajutás és az átöltözködések idejét.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 15:04:31

@UdvariatlanBolondvagyok:
Sajnos nem tudhattuk meg, hogy ő mire vitte volna...

mindenévfoglalt 2018.12.30. 15:06:00

@MosóMaca: @Sanda.Ipse: igen, igen, így ez valóban meddő vita...
Pedig én őszintén kíváncsi vagyok, miért gondolja valaki, hogy rosszul látom, könnyen meggyőzhető vagyok, de kizárólag érvekkel, tényekkel.

MosóMaca 2018.12.30. 15:09:29

@mindenévfoglalt: én is meggyőzhető vagyok,nincs abszolút favoritom. Meg tud győzni bármelyik játékos még. Attól függ,ki,hogy viselkedik. Nem mondom,hogy kizárt,hogy majd egyszer zsura szavazzak (most ezer%,hogy nem!),ki tudja,mi minden történik még. De ha ilyen a rajongótábora,nem is lesz szükség az én szavazatomra

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 15:09:41

@Sanda.Ipse: De látod őt gyökig tudtam volna vesézni..., mert nem debil volt, hanem elmés.
A fickó minden megmozdulása nem bosszantó, hanem parádésan elmés volt..., Bár kedvelem Vikit, de a mai napig torkolom miatta...

Sanda.Ipse 2018.12.30. 15:11:57

@mindenévfoglalt:
Ha valaki Verát a "sárgacédulások" közé sorolja, ott már nem lehet észérvekről beszélni.
Vera valóban egy értelmes nő volt, méltó ellenfele Attilának. Neki főleg az tett be, hogy előkerült az a bizonyos videó az előéletéből.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 15:19:12

@mindenévfoglalt: Az valóban nem érv, az elegendő meggyőzésre, hogy sokadszorra beollóz, egy bennfentes véleményt(Roli)....Viki egyszeri tanácsot adott, vagyis az adott pillanathoz mérte az adott erőviszonyokat és finoman Zsú-ról, Erára terelte a figyelmet, mivel tisztában volt a külvilág értékítéletével... A bolondság relatív megkérdőjelezése Vik számára nem polémia, hanem tény.
Segíteni ment be és nem Zsu háborodottságát magasztalni, ami (mint látjuk) megosztó.
Vissza is ment Roli...!!! Ez volt a cél!!!

MosóMaca 2018.12.30. 15:24:51

@UdvariatlanBolondvagyok: zsunál is,mikor elfogyott az észérv,jött a hajadismijen,hogy nézel ki,stb. Szerintük ez a vitakultúra. Csak én és szerencsére még sokan mások,ezzel nem tudnak azonosulni itt

Hétkilenced 2018.12.30. 15:25:06

Kizárt, hogy Vivi 13 kg-t hízott volna. 155 centi magas vagyok, még a dekák is meglátszanak. Jó lesz az 5 kg-nak is, ami szerintem is csak javít rajta.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 15:29:31

@MosóMaca:
Vitakultúra? Erával vagy 2 hétig öribarik voltak. Az öltáncok bemutatója után emlékezhetünk arra az alpári veszekedésre, ami Zsuzsu és Era között lezajlott. Ott megmutatkozott az igazi énje.

mentorosh lecsó 2018.12.30. 15:29:53

Jóóóóó Rhhhhegggelit !

Köszi Sixx, ez "Bruti" jóóó lett ! :)))) Hivatalosan is többször felnyerítettem... :)))

Óóóó jaj, szegény kis Csillámpóninak b@ssza a fülecskéjét a sípszó.
Ismét felbuborékolnak a katonaévek, amikor reggeli ébresztő gyanánt az AÜ (alegység ügyeletes) berúgta a körletajtót, majd a legközelebbi stokiba rúgott akkorát bele, hogy csörömpölve, szikrázva suhant keresztül a körlet reggeli békés, álmos kis csendjén... :))))

MosóMaca 2018.12.30. 15:31:47

@Sanda.Ipse: a vitakultúráról lemaradt az idézőjel,de nyilván érthető volt az irónia (remélem!)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 15:32:04

@UdvariatlanBolondvagyok:
Roli esetében számomra nagy piros pont, hogy a párbajáról visszatérve nem szállt el magától, belülről is tud nézői szemmel elemezni mégpedig nem is rosszul. Pedig éppen a hármak voltak nagyon biztosak Era győzelmében, hiszen Zsuzsu volt a támogatója.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 15:32:59

@Hétkilenced: Saccra Vivi 163 magas...Ehhez a 42 kiló, beteges anorexia, ami igencsak feltűnt volna, mint a feltűnés, hogy mennyit hízott....15 másodperc hírnév!

Sanda.Ipse 2018.12.30. 15:33:49

@UdvariatlanBolondvagyok:
Szerintem közelíti a 170 cm-t is.

mobilos perpetuum 2018.12.30. 15:33:59

@mindenévfoglalt: Mindenkinek lehetnek lelki problémái - a műanyag póknak kinéző műanyag póktól sírógörcsöt kapó Auréliót, vagy a késsel körbejáró Krisztiánt se nevezném normálisnak, de van különbség, hogy most csak "valami nincs rendjén"-t írsz Zsu-ról, amivel maximálisan egyetértek, szemben a sárga cédulával, amit előző posztcsinál osztottál neki.
A videóról annyit, hogy Verával ellentétben - aki normálisan játszott, az őt lebolondozó Csabi egy kérdésre se tudott értelmes választ adni Balázsnak, aki ezt enyhe gúnnyal úgy kommentálta, hogy veled mindig "olyan jól" el tudok beszélgetni...
Orvos vs. pszichiáter témában Olivér úgy fogalmaz a "VV5 igazi pszichiáter nem engedte volna" .. Mert majd az illető odarakja eléjük a diplomáját? Csak feltételezés, hogy nem igazi.
www.youtube.com/watch?v=3ek7wtBxX5w
(Egyszerű háziorvosi képzésben is van: 2 hó pszichiátria, benne: stresszkezelési és pszichoterápiás alapismeretek.)

MosóMaca 2018.12.30. 15:34:42

@UdvariatlanBolondvagyok: edzőbá se vette be a hajdani 45kg-ot

MosóMaca 2018.12.30. 15:36:05

@mobilos perpetuum: köszönjük! Ismét sokat megtudtunk arról,hogy miért Zsunak drukkolsz!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 15:36:36

@Sanda.Ipse: @MosóMaca: És már bocsánat, de a túlzott szépség-ajnározás sem tesz jót neki, mivel nem tudja a helyén kezelni..., ezért is kezd személyeskedni...
Tipikus alany abból a szempontból, akit Attila megvezetett volna egy zöldszemű sztorival...

mobilos perpetuum 2018.12.30. 15:42:17

@MosóMaca: Várom "észérveideit", hisz ha nálam nem találod, te előrukkolsz velük.

Hümérosz 2018.12.30. 15:43:26

@mindenévfoglalt: Ebben a vitában érveket, tényeket még egyik oldalról se olvastam. Csak véleményeket.

MosóMaca 2018.12.30. 15:45:38

@mobilos perpetuum: nekem nincs érvem arra,hogy zsura kellene szavazni,Tőled vártuk volna ezeket

2018.12.30. 15:48:13

velvet.hu/gumicukor/2018/12/30/vv9_valo_vilag_9_reality/
A műsor kreatív producerével, Nyári Gáborral beszélgetnek

A műsort figyelő pszichológusok szerinte ez a széria abban tekintetben rendkívül korszerű és izgalmas, hogy a játékosok nagy számban produkálják a most felnőtté érő generációra jellemző sajátos problémákat és tüneteket. A kudarctűrés hiányát (ha kudarcot éreznek maguk körül, akkor azzal nem akarnak megküzdeni, hanem inkább tovább akarnak lépni), az állandó ingerkeseresést, a szex instrumentalizálását, vagyis azt, hogy hatalmi exközként használják és teljesen érzelemmenesen. Náluk már megfigyelhető az okoseszközök hiánya is. Ezek a villalakók állandóan a külső visszacsatolásokra szomjasak, ezért foglalkoznak annyit a külsejükkel, ezért fontos nekik a műhaj, a műszempilla, a műköröm.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 15:48:16

@Sanda.Ipse: Nem szimpi a puhatestű, de fenemód jól nyomja...Finoman beszürkült és hagyja az alattvalók elbizakodottságát a dicsfényben....Lásd Hunyort, aki pont Roli fölényes győzelmén ül tort és tolja fel a szemtakarót, vagy Lacka, aki egyre nehezebben viseli Adrika csipogását.
Mit tesz a direktor eközben? Sztoikus nyugalommal hátradől és engedi a szeppukut...

Avigal 2018.12.30. 15:49:06

@MosóMaca: Hát szavazzá má' Zsure, mert.... mert.... mert "Zs" betűvel kezdődik a neve

Avigal 2018.12.30. 15:52:05

@Paic Róbert: És ebben sajna igaza van:( Az edzőteremben a külsőségeket látom, a munkahelyen meg a szellemi színvonalat, a közösségi oldal függőséget és a mentális mocsarat. Tisztelet a kivételnek, mert az is van.

MosóMaca 2018.12.30. 15:52:37

@Avigal: köszi! Erre vártam! Meggyőztél

Sanda.Ipse 2018.12.30. 15:53:12

@Paic Róbert:
Sokat foglalkoznak a külsejükkel? Időnként igencsak elhanyagolják magukat. Érdekes módon ebben a legigényesebb a 2 fiú, Hunor és Lacccika.

Avigal 2018.12.30. 15:54:52

@MosóMaca: Látod, tudok én érvelni:) S ez a megállapítás teljesen megalapozott, nem csak vélemény vagy feltételezésen alapul.

MosóMaca 2018.12.30. 15:55:36

@Paic Róbert: ez nagyon jó részva cikkből. És a sexhez való hozzáállásukkal kapcsolatban: mikor láttatok utoljára a parkban/buszmegállóban/akárhol összeölelkezett,CSÓKOLÓZÓ tinédzsereket?! Mert szerintem ez is kihalt szinte. Csetelnek,aztán kefélnek

hereverő heverő 2018.12.30. 15:56:07

@Paic Róbert: most olvastam végig. Ami kikivánkozik: nem igaz, hogy az első BigBránerben nem volt tematija, a katonai hét ott debütált, igazi katonák mentek be, katonaruhában kellett élniük. Taj Mahalt építettek kockacukorból, elfutottak egy futópadon Velencéig... soroljam tovább Nyári úr?

MosóMaca 2018.12.30. 15:57:05

@Avigal: abszolút észérv! És ha még hozzáteszed,hogy a vv2-ben is volt zs betűs nevű,akit bezzeg senki sem bántott,már a zsuzs fanklubba is beléptem volna!

Avigal 2018.12.30. 15:58:32

@Sanda.Ipse: Lehet, ők azt képzelik, hogy a felrakott drága mühajtól a műkörömtől és -szempillától már szépek és igényesek. Pláne, ha valami "vakolatot" is sikerül magukra varázsolni több-kevesebb sikerrel.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 15:58:40

@MosóMaca: @mobilos perpetuum: @Hümérosz: Először is azt kéne eldönteni, hogy mi is a vita tárgya? Az én olvasatomban a következő: Zsu valóban kezelhetetlenül hülye, amit eddig Einsteintől, a hollywoodi sztároktól(némi lojalitással), mostanában az ex-villalakókig elnéztünk,
vagy egy tudatos, ám zsigeri őszinteségből fakadó, ugyanakkor, számító tattika szemtanúi lehetünk?

Sanda.Ipse 2018.12.30. 15:58:53

@UdvariatlanBolondvagyok:
Átültetve a közmondást, csak olyan virágokat szagolhatunk, amilyeneket szakítottak nekünk. Ebből a kínálatból a legillatosabb Roli. Ő úgy tűnik, hogy okosan játsza a játékot, majd meglátjuk, hogy mire lesz elég. De Lacika is kilépett a láthatatlanságból.

Avigal 2018.12.30. 16:00:56

@MosóMaca: Ez az első vv-m, korabbiból nem tudok példát hozni. Csak szegény VV Fannit ismertem:(

MosóMaca 2018.12.30. 16:00:59

@UdvariatlanBolondvagyok: igen,én is ezen a vonalon haladtam,hogy ezek lennének a pro és kontra. De szerintem hagyjuk a dolgot

Sanda.Ipse 2018.12.30. 16:02:32

@UdvariatlanBolondvagyok:
Azért az öltáncban meglehetősen ügyesnek és tapasztaltnak tűnt:)

MosóMaca 2018.12.30. 16:03:14

@Avigal: uhh,egyből ezzel a szériával kezdtél?! És még nézed?! Respekt!

Avigal 2018.12.30. 16:03:49

@Sanda.Ipse: A kinézete alapján, h mindig ugyanaz a mackónadrág van rajta, lehet, télleg ő a legillatosabb:) Bocs, ezt nem bírtam kihagyni:)

Bár jobban belegondolva, lehet, csak Király Gábor rajongó:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 16:05:02

@hereverő heverő: Sok furcsaságot hordott össze a szemüveges tudósember, de ez tudod olyan, mint a megrendelt torta, amiért előre fizettél és várja otthon a gyerek...
Nem mókus, az hanem róka, de mindegy, mert elfogy....

mobilos perpetuum 2018.12.30. 16:06:55

@MosóMaca: Kösz, @MINDENÉVFOGLALT"-tól is elvárhatnál pár TÉNYT, ha már ezt írta előző posztnál:"... nem mondtam eddig sem Zsu-t rosszindulatúnak, viszont ostoba és egy kereke hiányzik stb. Ezek tények"

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 16:07:00

@Sanda.Ipse: De Roli szelén kapott fel a vitorlája!!!!Hopphopp!!!

Avigal 2018.12.30. 16:09:04

@MosóMaca: Nem néztem, csak hosszas külföldi száműzetésem alatt kezdtem a hogyvoltot olvasni, aztán itt ragadtam. S karácsonykor, mikor nem volt darts, belenéztem egy-két öfibe, lehet, azt nem kellett volna, mert azóta Hunort és Rolit nagyon rühellem, de ez csak egyéni vélemény, senkit nem akarok meggyőzni.

Zsuval semmi bajom, egy nála sokkal butább és törtető nővel vagyok évek óta összezárva, talán ezért tolerálom Zsut olyan jól, mert ő legalább nem gonosz.

Im just here for the comments 2018.12.30. 16:12:00

@MosóMaca: bár nem engem klrdeztél, de a szimpátiaszavazáson én azért tettem Zsura, mert a többi sem szimpi, de ő már annyira buta és együgyű, hogy mióta nem nézem, csak HV-t olvasok, azóta nem idegesít, viszont szerepel annyit, hogy röhöghessek rajta. Szóval jobb híján. De szerintem észérvek mentén egyetlen játékosra sem lehet letenni a voksot, csak egyéni preferencia szerint.

MosóMaca 2018.12.30. 16:21:50

@mobilos perpetuum: na,megpróbálom mégegyszer és utoljára. Itt vélemyéneket osztunk meg,érvelünk,dumálunk,vagy csak hülyéskedünk. Az,hogy valaki szerint zsu ostoba,vagy szerintem életképtelen,az egy vélemény. Az,hogy szerinted nem az,sőt,akkora taktikus,hogy csakis a műsor kedvéért vágta késsel,ollóval a csokit,az is egy vélemény. De az,hogy írogatsz sztorikat régi vv-sekről, Dicaprioról,meg Einsteinről,az nem az! Szerintem! Így már remélem érthetőbb. Ha a saját véleményedet írod róla,vagy bármelyikről,akkor nem értetlenkedünk
@Im just here for the comments: igazad van,az észérv valóban nem a legjobb szóhasználat volt tőlem a vv kapcsán

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 16:22:07

@mobilos perpetuum: Uhh,, szerintem ne teszteljük közvélemény kutatással Zsu hiányzó kerekeit, mert elveszti a szerethetőségét....Azért népszerű és kedvelhető mert bájosan, de végtelenül hülye!
A kérdés az, hogy autentikus, vagy önrendező? Ha az utóbbi, akkor meztelenül kiállok az Oktogonra egy papírtrombitával, és elfújom a...szelet!

MosóMaca 2018.12.30. 16:23:35

@UdvariatlanBolondvagyok: ez aztán a vállalás!!! Ha megtörténik, ott akarok lenni veled!

Avigal 2018.12.30. 16:25:52

@UdvariatlanBolondvagyok: Az Oktogonos produkcióról feltétlenül értesíts, azt élőben, a helyszínen szeretném látni!!!

Hümérosz 2018.12.30. 16:37:13

@UdvariatlanBolondvagyok: Ki fogja eldönteni, hogy autentikusan vagy önrendezően hülye? Te? Érvekkel? Vagy elég lesz, ha kinyilatkoztatod?

mobilos perpetuum 2018.12.30. 16:38:43

@MosóMaca: Én kérek elnézést, ha néhány utalással próbáltam megértetni, hogy nem fekete-fehér a világ, nem csak bolondok és normálisak vannak. Hogy a legnagyobb és legkisebb elmék esetében se lehet csak úgy zsigerből ítélkezni.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 16:40:54

@MosóMaca: @Avigal: Komolyan megteszem abban az esetben, ha a végén Zsu, a 36 millás nyereménnyel a kezében kajánul belemosolyog a kamerába és, mint Edward Norton a Belső félelemben, csak annyit mond: "megcsináltam!"!!!
Abban a minutumban indulok!!!!

Avigal 2018.12.30. 16:42:42

@UdvariatlanBolondvagyok: Nekem innen kb. 1-másfél óra az Oktogon. Időben szólj!:)

Avigal 2018.12.30. 16:44:35

@UdvariatlanBolondvagyok: De ha nem nyeri meg, attól még lehetett taktika a butasága valamilyen szinten. Akkor mi van?

2018.12.30. 16:44:55

Most komolyan egy ilyen ostoba pinalinán fogtok ölre menően vitatkozni. Zsu buta és egyszerű akát tettszik akár nem. Mindehhez viszont van egy kislányosan természetesen szép pofija, és egy kellően gömbölyű teste, és mosolya ami kompenzálja. Mondjuk nálam rövid ideig. Aki nagyon védi őt, hogy milyen klassz személy az kérem mondja már el, hány órát tudna vele egy helyen összezárva élni? Esetleg elvenné feleségül és szívesen felnevelne vele 2-3 gyereket? Elhiszi, hogy majd öregkorára megfelelően tudná őt ápolni meg gondozni? Vagy csak egy gyereket venne magához akiről neki kellene élete végéig gondoskodni? Mert Zsu ilyen szempontból olyan mint egy kis állat akit lehet simogatni, szeretgetni de folyamatosan gondoskodásra szorul. Mondjuk legalább pisilni meg sétáltatni nem kell levinni.

2018.12.30. 16:47:14

@Paic Róbert: Kimaradtak a helyes írásjelek. Csatolom, mindenki ossza be ki ki ahová szeretné!
!!,,,?????;;;;-----:::::.....(()))))"""""

Sargabogre 2018.12.30. 16:48:46

Vivi kizárt, hogy ennyit hízott volna. akkor a 42 volt kamu, kb 50 kg lehetett. azért 13 kilónál már bőven nagyobb nadrág kellett volna neki.

2018.12.30. 16:49:43

@Sargabogre: Azért neki elég sok strech-es cucca volt az meg nyúlik mint a takony

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 16:52:35

@Hümérosz: Nincsenek nagy elvárásaim és nincs apokalipszis.... Egyetlen vágyam van!
Egy affektálás és mimikálás nélküli, értelmes, bővített mondat. Tudtok ilyet?

Sanda.Ipse 2018.12.30. 16:52:47

@UdvariatlanBolondvagyok:
Húúú! De rafináltan próbálod elérni, hogy minél többen Zsuzsura szavazzanak:)))

Felis minor 2018.12.30. 16:54:23

Ha Adri 158 cm, akkor Vivi olyan 170 körül van, az 42 kg-al borzasztóan alacsony testtömeg index, ami már csúnyán látszana, szóval ez kizárt. A csajszi olyan 50 kg körül lehetett beköltözéskor.

Én amúgy úgy emlékszem, hogy Adrinál 51 kg volt a beköltözéskori súly és most 57-et mértek, de nincs az az isten, hogy újranézzem ezt a részt (vagy bármelyiket).

Avigal 2018.12.30. 16:56:44

@Paic Róbert: Hidd el, van, aki szívesen hazavinné. Ez a rögvalóság:( Még ilyenebbeket is. Benne legalább van vmi báj.

S akkor most gyorsan leszögezem, nem vagyok Zsu rajongó, csak....

1) ...döbbenten nézem, hogy milyen emberek vannak.

2) ...van, aki még nála is jobban irritál a felhozatalból.

Na, elmerülök a Négysáncban....

2018.12.30. 16:57:00

@Sanda.Ipse: Egyszer el kellett ezt is sütni :D

2018.12.30. 16:57:58

@Avigal: Bakker idén nem néztem. Újév napján lesz verseny? Ki nyerte az első kettőt?

2018.12.30. 16:58:34

@Avigal: Azért kíváncsi lennék hányan kattintottak?

Avigal 2018.12.30. 17:00:57

@Paic Róbert: most megy az első verseny első köre, még nem sokról késtél le. Még ebből is 10 pár hatra van, az 20 ugrás.

2018.12.30. 17:02:59

@Avigal: cool, régebben karácsonykor kezdék

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 17:03:18

@Avigal: Ajjhhh,,, ez az óhéberkedés már !!! A fogadalom csak abban az esetben lép érvénybe, ha Zsu coming out-ja elsöprőmód bizonyítja, hogy egy fél országot átkúrt az áldebil viselkedésével.
Tőlem lehet második is, a színvallás a perdöntő!

MosóMaca 2018.12.30. 17:05:18

@UdvariatlanBolondvagyok: pontosan ugyanezt válaszoltam volna én is Hümérosz kérdésére! Ha a játék végén magabiztosan belemosolyog a kamerába és értelmes mondatokban, vinnyogás nélkül elmondja, hogy na, gyerekek, nekem ez volt a taktikám! Akkor vigye csak a főnyereményt, megérdemli és ezt tök őszintén mondom!

2018.12.30. 17:06:37

@MosóMaca: 10 osztállyal? Hát akkor ő volt a beépített szépség

Avigal 2018.12.30. 17:07:14

@UdvariatlanBolondvagyok: Rendben:)

Vissza a Négysánchoz:)

Ego0123 2018.12.30. 17:08:13

@Avigal: Sztem. Smith elküldi Aspinallt és MVG és Andersont.

2018.12.30. 17:08:17

A 10 osztállyal nem az a gáz, hogy csak ennyi van, hanem a miértje. Gondolom nem azért ment el dolgozni, mert a család nehéz anyagi körülmények között volt és szükség volt, hogy pénzzel segítse őket, mert különben kikapcsolták volna a villanyt.

MosóMaca 2018.12.30. 17:10:18

@Paic Róbert: hát ezt magyarázom! :D Bár már ezt is levezették védelmében, hogy van egy OKJ-s pincér tanfolyama is, ami hosszú (10 v11 hónapos) és nehéz, szóval nem buta, mert azt megcsinálta.(itt jegyezném meg, hogy az látszik, hogy a tanuláshoz nem hülye!, mielőtt még....)

2018.12.30. 17:10:40

@Avigal: Imádom az ilyen tradicionális dolgokat. A Dakar is ilyen volt régen az is ilyenkor kezdődött. egyre kevesebb maradt ezekből.

mocskosmacska 2018.12.30. 17:10:57

Roli és Lacika utolérhetetlenek együtt.

mocskosmacska 2018.12.30. 17:14:59

"Nem látta senki rajtam és a Lackó kívül" Egy bekamerázott villában kemény ilyet mondani.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:15:08

@MosóMaca:
Bükfürdőn sok a külföldi vendég, főleg Ausztriából ruccannak át szívesen. Azért azt szívesen megnézném, hogy azokkal hogy boldogul.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 17:15:10

@Sanda.Ipse: @MosóMaca: @Avigal: És most egy pillanatra dobjuk a "mit", és legyünk nagyvonalúak..., de az "ahogyan"-nál már törik a tűrő-léc!

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:18:48

@mocskosmacska: 4x-es sebességgel, lepörgetve nézem (IPTV). Mi volt ez az ominózus mondat és mivel kapcsolatban hangzott el?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 17:18:55

@MosóMaca: Hogy egy iskolát, hogyan lehet kibekkelni, akár felsőfokút, arról azért lehetne fabrikálni egy öles disszertációt...DDD

MosóMaca 2018.12.30. 17:19:21

@Sanda.Ipse: kézzel lábbal! :D Ha tippelnék egyébként, akkor szerintem apunak lehet egy kocsmája és max ott dolgozgat. És ha nézed az öfiket, akkor abból látszik, hogy ő az angolos osztályba járt, nem a németesbe :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 17:20:05

szerintem mindenkinek van valami defektje.

MosóMaca 2018.12.30. 17:21:41

@UdvariatlanBolondvagyok: az biztos! :D Nem is tudom, hogy sikerült nekem is a fősuli, mert az biztos, hogy nem a rengeteg tanulással :) De tényleg, nem is az iskola a lényeg, kár is ezen fennakadni. Van nekem olyan ismerősöm, aki a szakmunkás képzőt alig bírta elvégezni, de mégis megvan a magához való esze, lehet vele beszélgetni és megállja a helyét az életben. Anno Iza köpködős pasija Krisztián is egy egyszerű parasztgyerek volt, mégis ő dugta a modell lányt! :D

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:23:57

@mocskosmacska: Megvan! Zsuzsu+Hunor csőrözés

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 17:28:19

@Sanda.Ipse: Idézetet vagy jól, vagy sehogy, mindazonáltal mégis : "Te meg műtesd meg az agyad, egy neurológussal!"(Zsu V/S Era) - és akkor Jürgen hátralép és bizonytalanul mereng a semmibe....

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:30:26

@MosóMaca: LOL
Sőt! Képe is van Londonról az underground-dal. Gondolom, a kiejtés is a képre van írva:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 17:36:09

@MosóMaca: Abszolút...!!! Egyszer Biharugrán lehalásztam rém egyszerű emberek közt, akik az utolsó darab kenyerüket is megosztották velem... a hat fickónak összesen volt nyolc osztálya, mégis olyan életbölcsességeket osztottak, hogy elővettem a jegyzettömbömet...
Nem véletlenül gúnyoltak "dokinak"...DDD

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:39:37

@UdvariatlanBolondvagyok:
Zsuzsu: Kussolj már!
Era: Hát engem ne kussoltass hülyegyerek!
Zs: Ki a hülyegyerek?
E: Hát engem ne kussoltassál!
Zs: Nézz már magadra! Néztél már tükörbe?
E: Hát aki alpári kurvaként viselkedik, az engem ne kussoltasson. Aki ellentmond a saját elveinek. Hagyjál már!
Zs: Én vagyok az alpári kurva?
E: Hát nehogymár, milyen undorító volt az amit csináltál. Anyád helyében szégyellném magamat. Miről beszélsz?
Zs: Fú de undorító vagy! Vegyél vissza az arcodból hülyegyerek!
E: Nem veszek vissza.
Zs: Vegyél vissza az arcodból!
E: Kinek képzeled te itt magadat? hogy beszélsz velem?
Zs: Hogy nézel ki, te zsíros hajú, ápolatlan ribanc?
E: Hiába kiabálsz, az, hogy kiabálsz, azzal nem érsz el semmit!
Zs: Hogy nézel ki? Attól még hogy szemüveg van rajtad, nem vagy okos, te szerencsétlen!
E: Kiabáljál nyugodtan, te hajléktalan!
Zs: Milyen hajléktalan? Ki néz ki úgy, te zsíros hajú csöves! Attól, hogy felveszel egy szemüveget… hogy néz k a bőröd? Az egyik bőröd full… full izé, pattanásos, minden, láttál te máér kozmetikust? Láttál már? Menjél ki, legyen az első dolgod, hogy mész a kozmetikushoz, de az agyadat is szedettesd ki a neurológián!
E: Látod, megint az elveidnek mész neki, pedig itt vergődtél, hogy miért kell mindig a külsőségekkel izélni a másikat.

Végül Zsuzsu a többiek előtt összegezte a dolgot annyival, hogy:

Egy ország előtt kurvázott le. És még az országhoz csatlakozó nemtom’ hány területet, amit Trianontól elvették, még azok is nézik szerintem, Erdélyből, Kárpátaljáról, Szlovákiából.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 17:39:46

@UdvariatlanBolondvagyok: egyik ügyfelem mondja néha, hogy "maga már megint olyan, mint egy jogász asszony" nem tudom, hogy dicséret-e vagy be akar szólni :D

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:42:23

@UdvariatlanBolondvagyok:
Klasszikust csak pontosan: "...az agyadat is szedettesd ki a neurológián!"

MosóMaca 2018.12.30. 17:44:01

@Sanda.Ipse: jesszus! Te ezt képes voltál kis kacsóddal kijegyzetelni? Elismerésem!

2018.12.30. 17:44:35

@Sanda.Ipse: igy leirva teljesen másképp hangzik. Nem is kurvázta le.

2018.12.30. 17:47:08

Ezekből a dialógusokból lehetne egy két felvonásos tragikomédiát irni. Tutti kasszasiker lenne.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 17:48:36

@Sanda.Ipse: Ajj, köszönöm!!! Kész ejakuláció (szegény ember vízzel főz)....
" Szedettesd ki!"- ezt a szubjektív attitűdből fakadó, felszólító tárgyas ragozást kerestem borús gondolataimban!

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:48:53

@Paic Róbert:
Érdekes, hogy ilyenkor pörög Zsuzsu nyelve, nem keresgéli a szavakat:)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:50:27

@UdvariatlanBolondvagyok:
Mintha csak a szemöldökéről beszélt volna, ha már kozmetikushoz küldte. Azt szokták kiszedetni:)

2018.12.30. 17:51:24

@UdvariatlanBolondvagyok: hiába no egy magyar igének 78 féle alakja van a rag, képző stb. Valaki felsorolhatná a lekvár ige alakjait a teljesség igényével

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 17:53:23

@MosóMaca: @UdvariatlanBolondvagyok: @Paic Róbert: Valahogy ezzel a szösszenettel nem érvel a telefonos....

fujimo 2018.12.30. 17:54:50

@mindenévfoglalt: +800

imádom ha meggyőznek... szeretek tanulni és többet, nagyobbat átlátni... ehhez az kell, h kiigazítsák a szemléletem... nem szégyen sem tévedni, sem valamit nem tudni... szégyen az, ha az ember mereven ragaszkodik a saját kis baromságaihoz... :)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 17:55:47

@Paic Róbert: A tanárnak kellett volna mondania, hogy ragozza el. Lépcsőház effektus. Nekem is csak most jutott eszembe.

hereverő heverő 2018.12.30. 17:57:50

@úgymond olvasó mmkk: nekem a múltkor volt, de el.entem gumishoz a pótkeréken.

Avagy elmebeli defektre gondolsz? Abból több is van...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 17:57:52

@Sanda.Ipse: Vagy a ruhából az agyalakú ketchup-foltot...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 18:03:17

@fujimo: Van jobb Coelho- féle frappánsság is : Nem az a mester, aki megtanít valamire, hanem aki megihleti a tanítványt!...Oks?

fujimo 2018.12.30. 18:03:33

@UdvariatlanBolondvagyok: :DDD

...nincs olyan forgatőkönyv, ami szerint zsu ezt szándékoltan csinálja... olyannyira természetesen inkompetens az élet nevű játékhoz, hogy azt eljátszani lehetetlen... :)

...komolyan lövése nincs róla, h hányadikán van elseje... :o ...és azt sem szokta érteni, h miért baj... :DD ...sőt... bármilyen óvatosan jegyzik meg neki, h valamit másképp kellett volna... akkor felháborodik, h ő márpedig mennyire meg lett sértve... :D :D

Sanda.Ipse 2018.12.30. 18:03:42

@UdvariatlanBolondvagyok: de azt nem a kozmetikussal csináltatják:)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 18:04:50

@fujimo: A hanghordozása mindig méltatlankodó, szinte bármit is mond.

fujimo 2018.12.30. 18:05:34

@UdvariatlanBolondvagyok: őő, attól tartok alulművelt vagyok a kérdéskörben... pedig kettő egész könyvét végig tudtam lapozni... egyesével... és ígysenemegészen értem... :D

fujimo 2018.12.30. 18:07:10

@Sanda.Ipse: iiigen, szinte szégyellenék hozzászólni... :D

"...elnézést kívánok méltóságos asszony, szabad-é botorkodnom, hogy esetleg megpendítsem, hogy... ...persze csak ha nem vagyok terhére... a világért sem szeretnék tolakódó lenni..."

MosóMaca 2018.12.30. 18:07:45

Tényleg kellett volna valakinek gyűjtenie a legjobb diskurzusokat és aranyköpéseket. Nagyon félek,hogy az enyészeté lesznek így...

MosóMaca 2018.12.30. 18:10:48

@fujimo: szerintem komolyan aggódhat a Hogyvolt online magazin,hogy Zsu a villából kijőve,vagy még előtte valamelyik rajongója bepereli a ghecibe becsületsértésért, tivtibi után szabadon

Sanda.Ipse 2018.12.30. 18:12:01

@fujimo: tökéletes, csak az asszony szó helyettesítendő kisasszonyra. Azon is meg lehet ám sértődni!

hereverő heverő 2018.12.30. 18:12:09

@MosóMaca: lehet hogy az enyészetnek se kellenek már :) a kárszeg is csak a vv8 alatt volt divatban aztán elmúlt

MosóMaca 2018.12.30. 18:12:59

@hereverő heverő: remélem követi majd a parittyázás is!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 18:13:36

@fujimo: DDD...,,elnézem! Egy gyékényen árulunk, a közhelyeket illetően...

ismeretlen_katona 2018.12.30. 18:16:24

@sixx gigalike a fun factért

hereverő heverő 2018.12.30. 18:17:56

@MosóMaca: én is remélem. Mert "A hatökrös gazda baszik a világon egyedül!" ahogy Lőwy Árpád írta :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 18:18:22

@hereverő heverő: tacskóba ültetlek (mici), rabszolgámmá teszlek (vivi), nem vagyok semmi rossznak az elrontója (mici), ordít, mint a fába szorult fészek (aurélio), nem hiszek az őskorban (zsófika), satöbbi satöbbi

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 18:29:17

@hereverő heverő: Talán csak az Elvis- féle "nopara" szilárdult a köznyelvbe...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 18:30:52

@hereverő heverő: Már a helikopterezésről sem Debilió, hanem Arrogántony ugrik!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 18:34:21

@Nyuszomuszo83: Te már az újévben vagy nyuszipeti?

Hümérosz 2018.12.30. 18:40:08

@MosóMaca: Nem fogja elvinni a főnyereményt, de nem azért, mert hülye.
És ha véletlenül mégis elvinné, akkor se azt igazolná, hogy okos. Akkor azt mondanám, hogy jól működtek a női ösztönei.

nyeh13 2018.12.30. 18:42:26

hahó :) évek óta nézem :) mindenki előtt tagadom, hogy nézem :) évek óta olvaslak titeket :) ez nekem olyan agyrágógumi :) meg sok röhögés :D azé szólok most bele, me Zsu párti vagyok és úgy érzem ez erősítésre szorul :)

Avigal 2018.12.30. 18:47:13

@Ego0123: Aspinallnak örülnék, ha nyerne, lenne vmi szokatlan. Bár idén akinek szurkoltam itt a végefelé, az mind kiesett. MVG vagy Andersonnál mindegy ki nyer, egyiket sem szeretem különösebben. Barne meg már rég kiesett.

Avigal 2018.12.30. 18:49:59

@úgymond olvasó mmkk:

"szerintem mindenkinek van valami defektje."

Kolleganőm szokta mondogatni, h mindenki flúgos, csak mindenki másképp.

MosóMaca 2018.12.30. 18:50:04

@nyeh13: üdv az állatkerben! :)
@Hümérosz: az ösztönei valóban működhetnek, erre volt is már példa, csak nem biztos, hogy jó mindig ösztönből cselekedni. Az meg egészen biztos, hogy nem azért fogja bárki is megnyerni, mert okos. Lásd Debílió, vagy Soma :)

nyeh13 2018.12.30. 18:54:47

@mosómaca köszi szépen :D engem az ilyen emberek szórakoztatnak :D bírom az együgyűséget és általában védem őket mint anyatigris. és nem. nincs retardált a családban. csak bírom az őszinteséget, amik belőlük jön :)

nyeh13 2018.12.30. 18:55:38

@MosóMaca: köszi szépen :) ahhh....megtaláltam a válasz gombot :D

Ego0123 2018.12.30. 18:59:22

@Avigal: Az mindentéren fáj nekem, meg Peter Wright

MosóMaca 2018.12.30. 18:59:36

@nyeh13: amíg a tv-ben vannak,vagy csak néha kerülök kontaktba velük,addig én is,( bár néha már nem szórakoztat) de jelenleg úgy gondolom,hogy nem zsunak adnám a fődíjat. Azért írom,hogy jelenleg,mert voltak már ebben a műsorban nagy csalódások és meglepetések a viselkedésüket illetően. Ki tudja,hogy alakul...

Avigal 2018.12.30. 19:03:30

@Ego0123: igen, ő is. Legszívesebben Smith-t és Aspinallt nézném a döntőben, de tudom, azt nem lehet. Legalább egyikük ott lesz és nyerhet. Bar már félek szurkolni...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 19:03:57

@nyeh13: amíg el nem kezdtem dolgozni, én is bírtam őket, de a heti 40 óra megvisel :D

nyeh13 2018.12.30. 19:04:15

szerintem szegény Zsuzsu együgyű, de őszinte :) én hiányolom az őszinte reakciókat az emberekből ...úgy általában :) ő meg mivel együgyű őszinte. nekem ez felüdülés. kimondja meg kimutatja, amit gondol meg érez. tudom...mint egy kisgyerek. nem...nem vagyok se rokona se ismerőse :) de nekem üdítően hat :)

nyeh13 2018.12.30. 19:06:45

@MosóMaca: nem mondom, hogy mindenkinek nyerő ez a vislkedés :) valószínű nem nyer. csak nem értem ezt a masszív negativitást sem irányában :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 19:14:44

@nyeh13: @MosóMaca: Nos, különféle szempontok alapján szűkül a kör.
Alaptétel! A "nebátsvirág-gügyevagyok"-szociálisan érzékeny vonalon operálunk, vagy a "rafinált-genya-harapom a kalapom"-nyomon haladunk, beleélve magunkat a karakterek személyiségébe?
Vagy lesajnáló legyintés (óóóó, hát nyerje meg!), vagy izgalmas azonosulás az ármánnyal...???

Avigal 2018.12.30. 19:18:02

@UdvariatlanBolondvagyok: Ármányból van elég, sőt, több, mint elég, a munkahelyemen. A "gügye, de ártalmatlanabb" most jobban bejön. De így nálam még Lacika is jó, aki láthatatlan (majdnem).

Avigal 2018.12.30. 19:18:59

@UdvariatlanBolondvagyok: Jah, és egyikkel sem szeretnék azonosulni, a magam módján vagyok hüle:)

nyeh13 2018.12.30. 19:20:54

én élvezem a gügye vagyok karaktert. nem szociális érzékeny alapon, hanem őszinte reakció alapon. A túl sok sírást én is rühelem :P de ugye nem minden fehér vagy fekete :D szerintem nem genya :) és nem is lesajnálás :) ugyanakkor tudom, hogy nem bírná kezelni a nyeremény súlyát :(

hereverő heverő 2018.12.30. 19:21:14

@nyeh13: én nem érzek masszív negativitást, Bel Ami pl. verseket ír róla/hozzá. Mások vagyunk, van aki szereti őt és van akit idegesít. És van aki szimplán sunázná :)) Szerintem nem kell ebbe többet belelátni mint ami.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 19:21:41

@UdvariatlanBolondvagyok: ne akarj a szociális érzékenységemre hatni!

MosóMaca 2018.12.30. 19:23:04

@UdvariatlanBolondvagyok: nálam bármelyik nyerő tud lenni,embertől függ. Én azonban jelenleg azt látom,hogy zsu nem az a kedves szerethető kis bolond (hangsúlyozom,nekem úgy tűnik!) nagyon sokszor rájátszik és ettől nem szimpatikus. Meg nyilván alapvetően is zavar a nyávogás+butaság együtt. A másik vonalon jelenleg szerintem senki sincs a villában,max nagyon gyenge próbálkozások. Én egyelőre arra szavazok,aki a legkevésbé idegesít,ez van. Jelenleg van még minimum 3-4 ember zsu előtt ebben.

nyeh13 2018.12.30. 19:26:27

@hereverő heverő: nyeh...eddig kibírtam, hogy ne szóljak hozzá lehet túlreagáltam :D ok. biztos a karácsony :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 19:27:12

szíNpátia listám, momentán: Lacika, Adri, Hunor, Zsu, Roli, Reni, és Vivien-Greg valahol a mocsár legalján.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 19:28:51

@hereverő heverő: te tudod a legjobban, hogy milyen könnyű előhozni belőlem a szociálisan érzékenyt, ne nevess már ki, inkább tiltakozz velem együtt :D

MosóMaca 2018.12.30. 19:29:55

@úgymond olvasó mmkk: nálam renyhe is a mocsárban tapicskol

mindenévfoglalt 2018.12.30. 19:30:41

@mobilos perpetuum: @Hümérosz:

"de van különbség, hogy most csak "valami nincs rendjén"-t írsz Zsu-ról, amivel maximálisan egyetértek, szemben a sárga cédulával, amit előző posztcsinál osztottál neki."
- nyilván nem a hivatalos orvosi esetében neveztem sárga laposnak, hiszen, ha jól emlékszem, ahhoz a cselekvőképesség hiánya is hozzátartozik, az meg nála egyértelműen nem áll fenn. Mint ahogy mások péklapátot és egyéb eszközöket emlegetnek más lakókkal kapcsolatban, feltehetően egyik kommentelő sem verné őket valójában hidegvérrel agyon.
Nálam a kettyós, sárga lapos, valami nincs rendben vele, hiányzik egy kereke, nem százas és társai kifejezések azonos jelentéssel bírnak. De kötözködhetsz nyugodtan, ha jól esik, ahelyett, hogy legalább egyszer cáfolnád meg bármely Zsura írt negatív kommentet.
Tények/Érvek: elég csak a legutolsóra gondolni, a tegnapi adásban a burpee/négyütemű fekvőtámasz - előtte sokan végig csinálták a feladatot, amit ő is látott, általános iskolában is nagy valószínűséggel kellett testnevelés órán csinálni, de Zsu ezt az egyszerű mozdulatsort sem tudta lekövetni.
De sorolhatnám a viselkedészavarait, a hisztérikus, nárcisztikus vagy éppen paranoid megnyilvánulásait.
Ami a legszebb, hogy még Greg, a nagy spanja is nehezen viseli a csajt.
Megjegyzem, hogy mindemellett vagy mindezek ellenére nálam Zsu közel sem az utolsó a listán.

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 19:31:06

@Sanda.Ipse: óóóó naaa végre! Én lusta voltam erre, mindenki nyoüta hogy lekurvázta, én vallotram hogy nem, de azonnal elkezdett személyeskedni mert érvei nem voltak arra miért is lett volna kurva vicces Radics hasára rátenni a fésűt! Ez lenne a taktika???
Most őszintén! Akinek bejön ez a fajta retardáltság azmilyen emberek közt ék, milyen ember ő maga?
Miért menő havalaki rémesen buta? Miért nem idegesíti a többi embert??? Engem kurvára idegesit! Nem azért mert baszott okos vagyok hanem mert van egy vmilyen szintű tudásom az életről, józan paraszti eszem és képes vagyok néha az orromnál tovább látni! Mobilos soha nem adott érveket miért is kéne zsut szeretni!!! Ennyi erővel menjünk be egy pszichiátriára és simogassuk meg az ott lévőket! Leirtam többször pszichiátriai doktorit lehet írni belőle annyi baja vagy agyilag, mentálisan, mozgáskoordinációban stb. Utálom a tesit 60 cmt nem tudok átugrani-elismerem-de az hogy a guggolj le nem megy.. lehet táncversenyként hirdetik ment volna a guggolás, felugrás, fekvőtámasz stb...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 19:31:09

@MosóMaca: mindegyik, csak Lacikának meg Adrinak még kinn van a feje a mocsárból nyakig, Hunornak már csak a szeme látszik, Zsunak a feje teteje, a többi meg már ki sem látszik :DDDD

nyeh13 2018.12.30. 19:32:45

@MosóMaca: nálam mindenki más a mocsárban tapicskol :D

MosóMaca 2018.12.30. 19:36:30

@úgymond olvasó mmkk: így teljesen korrektnek tartoma listád
@Nyuszomuszo83: köszönöm!!! Örülök,hogy valaki ugyanezt irja. Én nem azért “álltam bele” mobilosba,mert annyira gyűlölném zsut (nem szeretem,az tény,de nem a listám legalján van) hanem mert nem hozott egyetlen érvet sem konkrétan Zsuzsu mellett! Megpróbáltam ezt megértetni,feladtam...

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 19:46:52

@MosóMaca: nem kell és nem lehet vele beszélni, mert jön régi vv-kel, olyan dolgokkal amiket ő lát más nem, én megkérdeztem már tőle először és utoljára nicknév alapján, hogy rokona vagy ismerős, barát ami alapján ennyire védi. Válasz nem volt! Többször belém állt, gyűlölködőnek stb titulált személyeskedve mint barátosnéja, azóta sajnálom ő sem a kedvencem! De elfogadom a más véleményét, csak nem értem! Meg már nem is érdekel! Előbb tudnék szót érteni egy vivivel vagy renyhével mint zsuval!

nyeh13 2018.12.30. 19:52:23

amúgy van ma kihívás? vagy mi van má? Zsuzsu biztos nem lesz kihívott :)

MosóMaca 2018.12.30. 19:52:48

@Nyuszomuszo83: igen,abszolut a sokat emlegetett galambbal sakkozni esete

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 19:54:54

@Nyuszomuszo83: Meggyütt az én drágám,,,!!! Csak Úgy lángolnak a partok!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 19:55:15

@MosóMaca: az bizony! A neki cimzett iromány vége pont ez volt! Engedd el, majd beleun, nem kell válaszolni neki! Amúgy igen! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 19:55:16

@Nyuszomuszo83: egy bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá :)

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 19:57:40

@UdvariatlanBolondvagyok: a te ugrifülesed volt már, csak elvesztélnem a sok szoknya redőiben aztán észre sem vettél!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 19:57:54

@MosóMaca: @Nyuszomuszo83: Mobilossal már én is sakkoztam...,,emlékszel nyusza?

nyeh13 2018.12.30. 19:59:03

mink nem sakkozunk :D mink véleményt mondtunk :) elfogadjuk és élvezzük a személyiségét, nincs érv :) ennyi :) szeressük :D

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 19:59:51

@UdvariatlanBolondvagyok: igen, szerelmünk hajdanán mikor még védtél!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 20:02:25

@Nyuszomuszo83: engem sem véd meg soha senki általában, nem is szorulunk rá, ennyi a történet :D

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:03:59

@nyeh13: kedves egészségedre! Én szeretek mást pl. @UdvariatlanBolondvagyok: és abból nincs probléma! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 20:04:55

@MosóMaca: @Nyuszomuszo83: @nyeh13: @úgymond olvasó mmkk: Akkor frakciózunk, irány a szauna! Hansúlyozom, nem vagyok buzi!DDD

MosóMaca 2018.12.30. 20:06:19

@UdvariatlanBolondvagyok: nálam is pont megsült a holnapra készülő sörben pácolt husi, szóval az alkotó megpihen. Irány a szauna!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 20:06:50

ha én senkit nem szeretek, akkor nyertem?

MosóMaca 2018.12.30. 20:08:27

@úgymond olvasó mmkk: igen! Teret és nyugalmat mindenképpen

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 20:08:50

@Nyuszomuszo83: Apropó,,! Csakazértis hiányzik! Aspenben van?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 20:09:54

@MosóMaca: legalább egyszer az életben úgy szeretnék nyerni valamit :D

Avigal 2018.12.30. 20:11:04

@úgymond olvasó mmkk: Mi egyszer Cicával nyertünk 3 havi macskakaját:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 20:11:39

@Nyuszomuszo83: Oké, újból...én is szeretlek! Csakazértis?

Sanda.Ipse 2018.12.30. 20:12:05

@nyeh13:
Élvezzük a személyiségét???? Na neeee!:)))))
Azért lehetetlent ne kívánj! LOL

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:12:51

@úgymond olvasó mmkk: van nekem akkora pofám amit átteleportálok a kezembe, megvédem én magam az életben is, ha muszáj, ha nem érdekel akkor meg bukfencezhet is vki az sem izgat!

Utáljatok de én ma háromszor aludtam! Viszont 3-szor gyötört rémálom, úgyhogy nem volt fasza! Ráadásul délelötti botolásom közben megállapitottam, hogy holnapra nem lesz malibu körtelével mert 4 boltból egyikben sem volt! Jött a b. Verzió Zubrowka, az se nem volt! Vettem lónyál krémlikört, de úgyis barátnőm jägerét fogom vedelni! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 20:13:11

@UdvariatlanBolondvagyok: nem ál-mizantróp, csak megválogatja, kit ne utáljon :)

@MosóMaca: tényleg, azt állandóan :D

@Avigal: eszembe jutott, hogy a zindextől nyertem könyvet, úgyhogy megvolt a legalább egy, foghatom be :)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 20:14:12

@UdvariatlanBolondvagyok:
Mobilos nekem még a jövendő utódaimat is megtámadta.
Azóta egyszerűen ignorálom. Jobban idegesít, mint Zsuzsu:)

nyeh13 2018.12.30. 20:15:05

@Sanda.Ipse: nézd, nekem túl sok agyfinggal kell kommunikálnom nap mint nap , aki azt hiszi, ő szarta a spanyol viaszt. engem zsuzsu személyisége kikapcsol. ennyi :) mink szeressük :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 20:15:13

@Sanda.Ipse: biztos ő erzsike, das ist mein kampf.

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:15:33

@UdvariatlanBolondvagyok: remélem királynő épp ott hesszel! Én is Szeretlek!

Avigal 2018.12.30. 20:16:22

@úgymond olvasó mmkk: S jó volt a könyv? Cicának ízlett a macskakaja:)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 20:16:26

@Nyuszomuszo83:
Tartok tőle, hogy mi ketten már nem nagyon fogjuk megkedvelni:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 20:19:20

@Avigal: jó volt. mondjuk eddig talán 3 könyvre mondtam azt, hogy nem jó, nem biztos, hogy hiteles forrás vagyok :D

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:19:25

@Sanda.Ipse: Igen emlékszem, ezért nem jegyzem sehol, olyan mint a Q. A nullán egy kis farok! :)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 20:20:25

@nyeh13:
Így kerek a világ. További 50 nap van hátra. Nálam ez még a kivárás időszaka, esélylatolgatás nélkül. A kofastílusú nőket nem tudom kedvelni, sem a vitáikat élvezni. Még tévén keresztül sem.

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:22:08

@Sanda.Ipse: Remélem elmosolyogtad magad! :D

nyeh13 2018.12.30. 20:25:02

@Sanda.Ipse:

mondj egy nem kofát a vv9-ből :D

Sanda.Ipse 2018.12.30. 20:25:54

@Nyuszomuszo83:
:) = mosoly,
LOL= laugh out loud = felnevet, hangosan nevet

Sanda.Ipse 2018.12.30. 20:26:40

@nyeh13:
Nem is csípem egyik nőt sem:)

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:27:15

@Sanda.Ipse: akkor jó, küldetés teljesítve! :D

Nézem a tegnapit! Vivi úgy volt 41 kiló mint én most!

Avigal 2018.12.30. 20:27:42

@úgymond olvasó mmkk: Én is nagy könyvmoly, csak mostanság nincs rá túl sok időm:(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 20:28:59

@Avigal: a könyvolvasóm mindenhol nálam van, ha van egy kis időm, rögtön előveszem :)

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:29:27

@Sanda.Ipse: tudom, csak nem láttam még mikor írtad a lolt! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:31:30

@Avigal: uhhh én is ezért utálja mindenki ha költözök, a ruhászsákokon kivül csak a könyvesdoboz több és most ujabb polcot kell vegyek, túlnőttek a könyvek, 8 vár olvasásra éppen! :) Majd vv után lesz idő! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 20:35:32

@MosóMaca: Tény, hogy otthon magadban nehéz, hacsak nincs futópad vagy szobabicaj.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 20:40:20

@Nyuszomuszo83: Van már okostükör.....Photoshop van beleépítve!

MosóMaca 2018.12.30. 20:42:44

@UdvariatlanBolondvagyok: majd akkor szólj,ha a fotostoppolt verziót tudom küldeni magam helyett nadrágot is venni! Addig csak humbug

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:43:12

@UdvariatlanBolondvagyok: bíztam benned szívem, neked itt most dicsérni kkéne páratlan szépségem, nem photoshoppos okostükröt ajánlgatni! Ha tetszik jó, ha nem tetszik, úgy is jó! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 20:46:38

@MosóMaca: Jójó, de egy próbát megért, hogy a szerelmetesemet cukkoljam...És lám!

Avigal 2018.12.30. 20:47:11

@úgymond olvasó mmkk: @Nyuszomuszo83: Én nyár végén ruhaztam be olvasóra, addig könyvek. De már nem férünk el. Tele a tetőtér, a pince, a garázs:)

Olvasó tényleg kényelmes, pláne utazáshoz.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 20:48:51

@Nyuszomuszo83: Tudod, hogy mi már ezt Rubensileg megtárgyaltunk, és nem győztem ajnározni a domborulataidat!

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 20:50:01

@Avigal: én azt telefonon ott is van pdfben vagy 10 kötet... :)
@UdvariatlanBolondvagyok: majd én is gonosz leszek és akkor foglak kinozni mikor a legjobban nem akarod! Kis cukkolósom! De azért szeretlek!

Avigal 2018.12.30. 20:52:38

@Nyuszomuszo83: Egy darabig én is tableteltem, de a szememnek jobb az olvasó. Kevésbé fárad tőle. Munka miatt majdnem egész nap szgép előtt ülök, s ezt érzi a szemem.:(

MosóMaca 2018.12.30. 20:53:02

@Avigal: Én nagyon, nagyon sokáig kitartottam, hogy nekem kell a könyv, a tapintása, illata, borítójával mindenével együtt. Aztán kaptam egy olvasót és nulla perc alatt megszerettem. Tök jó, hogy hallok egy könyvről és két perc múlva ott van, olvashatom. Meg azért egy egy hetes tengerparti nyaraláson kiolvasok 2-3 könyvet, ha olyanom van :) Azért a bőröndben nem mindegy a mennyiség :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 20:54:12

@Avigal: Baromi szar, mert én most is könyvet olvasok, a neten vadászom a híreket, közben tévét nézek és ökörködöm veletek!
Ja, és feszt nyenyegtetem a kutyám hasát, mert folyton csimpizik....
Full beteg vagyok, de már többen mondták...

MosóMaca 2018.12.30. 20:56:23

@UdvariatlanBolondvagyok: én ugyanígy csinálom kb :D Ment a TV, serénykedtem a konyhában, cseteltem egy barátommal, meg még itt is :D

Avigal 2018.12.30. 20:56:24

@MosóMaca: Én is így voltam, de most ősszel alig voltam itthon és időnként repülni is kellett, oda meg limitált mennyiségű cuccot lehet vinni, pláne, ha 2 hétre kell ruhát pakolni. S 2 hét alatt esténként sokat lehet olvasni, a vv is itt jött képbe....hogyvoltot is lehetett olvasni:)

MosóMaca 2018.12.30. 20:58:05

@Avigal: így van! Mondjuk a blog nekem marad telón, az a legkényelmesebb, még ha néha, néha össze-vissza írkálok is. :)

Avigal 2018.12.30. 20:58:48

@UdvariatlanBolondvagyok: Én dartsot nézek, az előbb mosogatógépet pakoltam, itt is vagyok néha, meg időnként Cica is nyüsztet, de most szerencsére elaludt. S néha a hivatalos levelezésem is intézem. Multitasking:)

Avigal 2018.12.30. 21:00:51

@MosóMaca: a bl9g nekem is tableten. Telóm még régimódi nyomógombos, sokan ki is vannak rajta akadva:) De ragaszkodom hozzá. A gyerekemnek is még egy eredeti 3310-ese van, sokan a csodájára is járnak.

Cimili 2018.12.30. 21:01:44

menj a pics@ba bajusz!! (elnézést, de már tele a hócipőm vele)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:02:28

@Avigal: a multitaskingolás egy részében jó vagyok (egyszerre hogyvoltozok, híreket olvasok, zenét hallgatok, fél szemmel nézem a tv-t, facebookon pofázok, néha a telefonomat is buzulom), de ha olvasok, akkor csak arra tudok figyelni, és nem is vagyok hajlandó akárkiért félretenni a könyvet :)

Avigal 2018.12.30. 21:02:41

Írjatok, hogy mi történik az öfiben, mert most jó a darts, nem akarom itthagyni!!,

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:03:07

@Avigal: @MosóMaca: azt mondjátok be kéne szerezzek egy olvasót??? :D
@UdvariatlanBolondvagyok: azt hittem én vagyok csak ilyen állat, olvasok, chat, viber, tv és ti! :) Szívem biztos pasi vagy általában a nők tudnak csak több mindenre figyelni egyszerre! :)

Avigal 2018.12.30. 21:03:54

@úgymond olvasó mmkk: olvasással én is így vagyok. Anno... 10 évesen 6 nap alatt lenyomtam a Monte Cristot:)

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:04:25

@Avigal: eszik adri rolu és lacika, annyi mentes víz az asztalon hogy megtöltene egy mödansziét

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:05:38

@Cimili: EKG! Kiveri a szemem! Nem értem miért nem kap már lebaszit miatta!

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:06:44

@Avigal: imádom a salikat, néha vega hetet tartok én ellennék! :D

MosóMaca 2018.12.30. 21:06:53

Laszika édes szájú és nasizós. Nem véletlenül a lekvár az első ige, ami eszébe jutott :)

Avigal 2018.12.30. 21:07:08

@Nyuszomuszo83: ez a szexepilje:) meg a bajusz

Cimili 2018.12.30. 21:07:23

lacccika alig eszik, nyerni akar, h ki tudjon szabadulni kis időre a villából.

SzabadEzANév? 2018.12.30. 21:07:46

"már nincs előtted a csoki" :)))

Avigal 2018.12.30. 21:08:27

@Nyuszomuszo83: én is szeretem. Most mandarint rágcsálok, sali holnap lesz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.30. 21:08:47

@úgymond olvasó mmkk:
Én két felé nem tudok figyelni, rádió még szólhat vezetés közbe, de ha még beszélnek is hozzam azt már nem értem :)

Cimili 2018.12.30. 21:09:30

most égnek ki a szemeim...renyhe befóliázza magát. guszta, ja nem:D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:09:38

@szociál: én sem. néha még a rádiót is lehalkítom, mert akkor jobban látok :)

Avigal 2018.12.30. 21:09:56

@Cimili: 50 nap után te is törekednél rá:)

nyeh13 2018.12.30. 21:11:13

Petinek a kezeit kéne lekötni folpack-al, ha ilyen jó ötletnek tartja :P nem hiszem, hogy bárki irritált ennyire a műsorvezetők közül....pedig már Bucitól is sugárban hánytam

tvbuzi 2018.12.30. 21:11:41

Egy karóval bemennék a stúdióba és azzal basznék rá a mutogatós kezére.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 21:11:47

@MosóMaca: Nem is tudom, ha mondjuk böribe kerülnék a zabolátlan info -éhségemmel...???
St. Zweignek van egy novellája, melyben egy újságírót, politikai koncepciós peralapon életfogytiglanra ítélnek. A fickó épp az őrület határán, egy beszélő alkalmával elcsór egy könyvet.
Hatalmas csalódására egy sakk enciklopédia....Alig tud a játékról valamit, ám mégis falni kezdi az ábrákat, betűket...Emberünket öt év múlva rehabilitálták....A világ legnagyobb sakkmestere lett!

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:12:24

@Cimili: ugyiii! Nekem is tetszett! Jaaa, nem!
Pötinek van tetkója a karján,jó szarul néz ki!
Megjött kócsDani, aki hozott a majmoknak banánt meg gyömbért amiből csája lesz!

Cimili 2018.12.30. 21:12:29

na edzőbá síp helyett fazék ütögetéssel ébreszti a népeket.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:13:18

greg szerint a gyömbértea merénylet. idióta :)

Cimili 2018.12.30. 21:13:29

@Nyuszomuszo83: gyömbértejjjját imádási. amióta iszom minden este, sosenem vagyok megfázva.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.30. 21:14:20

@úgymond olvasó mmkk:
:)
Nézd mán tesis a világ, renyhe de szép :)

Cimili 2018.12.30. 21:14:36

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2018.12.30. 21:15:23

lacika ne lazsálj!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 21:15:55

@Nyuszomuszo83: Megcáfolom, városi pletyka...,például, még soha nem gázoltam el óvodáscsoportot, nyugdíjas nénikkel egyetemben....mindig csak külön-külön...DDD

Cimili 2018.12.30. 21:16:44

hunyor most adri mellé feküdt be, h simogassa má a hátát.

nyeh13 2018.12.30. 21:16:47

@UdvariatlanBolondvagyok: olvass szolzsenyicint :) sok könyve szól a bezártságról :P meg hogy hogy viselkednek az emberek ilyen körülmények között

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:16:50

@szociál: a szépség szubjektív :)

@Cimili: holnap feltúrom a teakészletem, hátha maradt nekem is gyömbérteJám :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 21:17:43

Jaaa,,,megy ez a szar? Ménem szóltok???

Avigal 2018.12.30. 21:17:46

@úgymond olvasó mmkk: friss gyömbérből hatékonyabb

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:18:47

@Avigal: az nincs itthon, marad a filteres tea :)

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:18:53

@UdvariatlanBolondvagyok: naaagyooon ügyes vagyol kicsikém, büszke vagyok rád! Nekem nincs jogsim, egyszerű oka van, nem volt szükségem eddig rá, mindig van aki cipelje a popsim! De megcsinálom egyszer! :)

Cimili 2018.12.30. 21:19:06

adri az új kerep. uncsi

Cimili 2018.12.30. 21:20:01

roli csalódott hunyorban az adri melléfekvés miatt.

Avigal 2018.12.30. 21:20:47

@Nyuszomuszo83: a gyerekem is így csinálta eddig, de januártól lesz jogsija:)

Avigal 2018.12.30. 21:21:39

@Cimili: végre! Eddig úgyis mindig Hunor utan futott.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 21:22:01

@nyeh13: Már Gulágoltam,,,nagyon deprimált!

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:22:51

@Avigal: én megoldottam, általában mindig van aki felajánlja! Múltkor 3-an is! :D De kell, jól teszi gyermeked! :)

Avigal 2018.12.30. 21:23:36

@Nyuszomuszo83: ő is megoldotta. Egy telefon, hogy mami hopp:)

Cimili 2018.12.30. 21:23:41

greg-zsu sustorgását ti értitek?

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:24:02

@Angora Cardi: jó estét Elnök Asszony! Lekvárlak!

MosóMaca 2018.12.30. 21:24:03

Valaki összefoglalná greg és zsu eszmefuttatását? Sz@rt se hallottam belőle,meg felírat sem volt

Avigal 2018.12.30. 21:24:15

@Angora Cardi: jó estét:) Süket szunyál:)

tvbuzi 2018.12.30. 21:24:29

Egy kurva szót nem értettem Zsuzsuból

Angora Cardi 2018.12.30. 21:25:12

Tudod hogy fussál testvérem? Mint amikor a kukoricát lopjuk.
Reni Lacikának

nyeh13 2018.12.30. 21:25:15

@UdvariatlanBolondvagyok: ja...engem is ...csak gondoltam mást is lerántok....

SzabadEzANév? 2018.12.30. 21:25:26

@MosóMaca: @tvbuzi: @Nyuszomuszo83: szerintem a szerkik se értették, azért nem volt felirat :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:25:26

@Avigal: nekem sooook fijú barátom van! :D

tvbuzi 2018.12.30. 21:25:28

Fussál testvérem mint mikor a kukoricát lopjuk :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:25:43

@Cimili: streamen tök jól hallani. Zsu be fogja zárni az özvegyet, mert Greg szerint szemét, ennyi volt a lényege. Zsu egy kicsit bizonytalan, de Greg meggyőzően tolta neki a dumát.

Cimili 2018.12.30. 21:26:01

@tvbuzi: nem értem mé ezt kell betenniük a szerkiknek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:26:38

szóljatok, ha vmit nem lehet a tvben hallani, dekódolom nektek, ha tudom

MosóMaca 2018.12.30. 21:26:41

@úgymond olvasó mmkk: köszi! Nem tudtam volna aludni,ha ez nem derül ki

Avigal 2018.12.30. 21:27:15

@Nyuszomuszo83: neki meg vőlegénye, ez kicsit tehermentesít:)

Angora Cardi 2018.12.30. 21:27:18

@tvbuzi: konténered van?
@Nyuszomuszo83: Ülést megnyitom kedves Nyusztars :)
@Avigal: helloka, Süketnek szép egerészős álmokat

0.5 bit 2018.12.30. 21:28:30

@MosóMaca: "Valaki összefoglalná greg és zsu eszmefuttatását?"

Greg rábeszélte Zsut, hogy a fitt hét végén csukassa be 8 órára Hunort vagy Vivit, de inkább az özvegyet, mert az gonosz. Így mivel páros játék a fitt hét ők már nem tudnak nyerherni, ezért Greg-Zsu páros esélyei jelentősen megnőne (3-ból 2 nyer).

Avigal 2018.12.30. 21:29:03

@Angora Cardi: fél az egértől, a pillangókat szereti. Azt tud fogni. Nem a munka hőse.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:29:11

@MosóMaca: @Cimili: Greg manuperálja Zsuzsut elég rendesen. sztem most indokolatlan lenne bezárni özvit. a másik jelöltje Hunor lenne, azt meg szimplán nem értem, miért

tvbuzi 2018.12.30. 21:30:20

Utat a konténerhez kérem, nálam az 1es sorszám!

SzabadEzANév? 2018.12.30. 21:30:28

@úgymond olvasó mmkk: De tényleg, Hunor a többiekkel ellentétben már eleve fogyott, nála mit fognak mérni?

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:31:14

@Avigal: mondtad a mandarint,eszen most én is! Van szaloncukor is! :D
Szóval Greg újra goni és Ribit akarja böribe...
@UdvariatlanBolondvagyok: nekem van olyan gulágos könyvem ahol a szerző írja meg a saját tapasztalatait. Ismertem imádtam, sajnos pár éve hunyt el. Sőt én szerveztem az utolsó Gulág találkozót! Végig sirtam azt a napot!

Cimili 2018.12.30. 21:31:33

@úgymond olvasó mmkk: azért az se véletlen, h greg pont a zsuval van a legjobb viszonyban. mást nem tudna így folyásolni be.

Angora Cardi 2018.12.30. 21:31:36

@Avigal: egyem meg kis pillangász

0.5 bit 2018.12.30. 21:31:47

@úgymond olvasó mmkk: "a másik jelöltje Hunor lenne, azt meg szimplán nem értem, miért"

Greg nyerni akar. Bármi áron. Mert a többiek rosszindulatú gonosz emberek.

MosóMaca 2018.12.30. 21:31:52

@0.5 bit: köszi! Szép tattika,korrekt
@úgymond olvasó mmkk: szerintem csak azért,hogy greg okoskodhasson valamit. De tényleg nem érteném. A bulin smárol vele,aztán meg száműzné?! Mondjuk ha greg jóindulatán és korrektségén múlik,örüljünk,hogy nem a térdét akarja eltörni egy kis versenyelőnyért

nyeh13 2018.12.30. 21:31:57

Nos, ha igazam van, akkor Zsuzsu nem fog engedni a maipulációnak :) mert ő cuki. szívből dönt majd :)

SzabadEzANév? 2018.12.30. 21:32:23

@Avigal: pont erre gondoltam én is :)))

Cimili 2018.12.30. 21:32:37

@tvbuzi: megtalálod, Mókica hagyott itt egyet mára.

tvbuzi 2018.12.30. 21:33:20

@Cimili: más agyfaszt kapott volna... de ágy híján....

Avigal 2018.12.30. 21:33:45

@SzabadEzANév?: ő izmot veszített, vissza kéne építenie. De spec étrendkiegészítők és súlyok nélkül nem fog menni.

Angora Cardi 2018.12.30. 21:35:34

Laci és Reni hízni fog ki szeretne fogadni?

MosóMaca 2018.12.30. 21:35:46

Renyhe melyik sportot űzi?!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:35:50

özvi jobban koncentrál a pucsításra, mint a szabályos guggolásra

Cimili 2018.12.30. 21:35:58

renyhe edzése: nézi, h mit csinál lacika:DDDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:36:01

De szépen kibeszélik egymást! Néha én is így szoktam imitálni a mozgást! :)

tvbuzi 2018.12.30. 21:36:19

Egy lakatlan szigeten sem parittyáznék Renyhével

Cimili 2018.12.30. 21:36:37

@úgymond olvasó mmkk: hunyor meg hogy kukálta, majd kiestek a szemei:DDDDD

Avigal 2018.12.30. 21:37:10

@Angora Cardi: lehet, bar az izom nehezebb, mint a zsír, centit is kéne mérni

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:38:35

Egy kérdés! Ha renyhe rudtáncol, akkor nincs baja a vállának? Tudtommal az elég kemény testüozgás, pörögni kell azon a rúdon saját súlyt emelgetve! Lehet inkább csak sztriptízel!

Angora Cardi 2018.12.30. 21:38:40

Ki más mint Zsu esett már le futógépről.

Angora Cardi 2018.12.30. 21:39:14

@Nyuszomuszo83: Áh vmi csehóban tekeri max a bulát.

Cimili 2018.12.30. 21:39:33

zsu futópadozik, öten meg nézik. tiszta útépítős fillingem van.

MosóMaca 2018.12.30. 21:39:55

Motivációs illetéles

tvbuzi 2018.12.30. 21:40:34

Lacika letagadta a lopást

Angora Cardi 2018.12.30. 21:40:57

@tvbuzi: Lacika válasza: nem lopok.
Kis megúszós futó.

Avigal 2018.12.30. 21:40:57

@Cimili: mert csak egy futógép van

MosóMaca 2018.12.30. 21:41:36

Vivike bőrnaciba tolja?

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:41:39

@Angora Cardi: ebben is retard! :D
Amúgy igazad van a falusi csehóban kurva mindegy mit vonaglik, oda nem kell konkrét tudás!

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:42:26

@MosóMaca: fincsi illata lehet! Döglött sün!

Angora Cardi 2018.12.30. 21:42:27

Magammal összehasonlítva megdícsérem őket.

tvbuzi 2018.12.30. 21:43:27

@MosóMaca: az csak úgy néz ki mintha bőr lenne

Cimili 2018.12.30. 21:43:28

a görcs álljon beléd bajusz!

Angora Cardi 2018.12.30. 21:43:31

@Nyuszomuszo83: mennek haza a román teherautó sofőrök renáta meg ott vonaglik elképzeled?

tvbuzi 2018.12.30. 21:45:06

Tegnap én is steaket ettem ❤

Cimili 2018.12.30. 21:45:11

viv-hunyor nyertek a futó versenyen. nyeremény vacsis este kettesben a nyugiban. sok kaja+masszázsolaj bekészítve.

MosóMaca 2018.12.30. 21:45:49

A bor az én diétámba is mindig belefér

Cimili 2018.12.30. 21:47:32

hunyor összebújós estét tervez.

Avigal 2018.12.30. 21:47:53

Nyert Smith:(

Megyek öfit nézni...

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:47:56

@Angora Cardi: azoknak tök 8 csak lik legyen rajta!
@Cimili: Támogatom az indítványt!

tvbuzi 2018.12.30. 21:48:08

Lacika még nem evett húst?

Cimili 2018.12.30. 21:48:31

nnna ribi már magasztalja hunyort.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 21:48:32

roli csúszik lefelé a mocsárban

Avigal 2018.12.30. 21:49:59

@úgymond olvasó mmkk: adrit fogja masszírozgatni. Azt ígérgeti neki.

Avigal 2018.12.30. 21:50:39

Ó, Ribi masszíroz:)

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:50:40

Lacika: Ott lesz vmi! 3 különböző villalakóval!

Avigal 2018.12.30. 21:51:46

Zsu eper Reni szerint:)

Cimili 2018.12.30. 21:52:10

ribi lekapta a kotonpizsit, hunyor masszírozza.

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 21:52:11

@UdvariatlanBolondvagyok: lesz tuti vmi maszatolás! Már pödzög a lelkem!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 21:53:25

Két nap és vegyülés,,,borítékolom!

Avigal 2018.12.30. 21:53:29

Bajusz csajozós élményeket emleget:)

MosóMaca 2018.12.30. 21:54:10

Hunyort is elveszítjük. Kár érte,kiváló ügynök volt

tvbuzi 2018.12.30. 21:54:10

Már tiszta ideg vagyok, hogy kire kerül a zöld kendő.

Angora Cardi 2018.12.30. 21:55:05

@tvbuzi: biztos ilyen szoszost nem evett

tvbuzi 2018.12.30. 21:55:30

@úgymond olvasó mmkk: grillezett kecskesajt volt az előétel

Angora Cardi 2018.12.30. 21:56:22

@tvbuzi: egészségedre ügyelj kis B6-ot adhatok

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 21:56:53

Jóestét. Már öfi van?
Van ma kiválasztás?
Tippelni lehet még? Ha igen, akkor Ribi.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 21:57:04

@Nyuszomuszo83: Ez annyira jó...egy keretes szerkezet! Radics bokszolja Ánuszt, Ánusz üti Hunyort...és Hunyor üti...ööö..edzőbá meddig van bent?

Cimili 2018.12.30. 21:57:44

@tvbuzi: na maraGGGYYYá má magadnak! :P

MosóMaca 2018.12.30. 21:57:54

@UdvariatlanBolondvagyok: :))) edzőbának csak nem ment ennyire agyára a szteroid.

Avigal 2018.12.30. 21:59:10

@UdvariatlanBolondvagyok: edzőbá addig van, míg ki nem szavazzák:)

A pónik sem maradhattak sokáig.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 21:59:17

@Angora Cardi: Ott van egy méltán híres kamionos lebuj...bizonyos Taknyos Varjú!

MosóMaca 2018.12.30. 21:59:50

Én eddig adrira gondoltam,de,hogy hunyor megint visszamászott oda.... szerintem elcseszte a mixem

Angora Cardi 2018.12.30. 22:00:15

@tvbuzi: kérlek tied az egyetlen sör a hűtőből :)
@UdvariatlanBolondvagyok: miket tudsz!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:01:32

Peti a nagycsoportos egyen cuccban pörög?

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:01:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: emlegettünk, azt hittük Aspenben vagy! Üdv köreinkben! :)

MosóMaca 2018.12.30. 22:02:31

Milyen VOLT a fitt HÉT?! nebasszatok fel,hogy két nap egy hét a vellában! Még jó,hogy nem vagyok bent,mert ilyen tempóban már 87 éves lennék

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:02:48

Ki a villamesó? A puhos?
Döntetlen lesz!

Avigal 2018.12.30. 22:03:13

@MosóMaca: mint a mesében: 3 nap egy esztendő

tvbuzi 2018.12.30. 22:03:33

Jöjjenek végre a konfliktok!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.30. 22:03:33

@MosóMaca:
Annyit pofaznak hogy a végén megint besurgetik a jelrako gárdát.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:03:47

VIvi-Adri... Roli Adrira pakolja!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:04:50

És ki adta a szemöldökcsipeszt a kezébe?....Na, KI?

MosóMaca 2018.12.30. 22:05:02

@UdvariatlanBolondvagyok: pontosan ugyanezt vezettem le én is!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 22:05:15

@MosóMaca: ha a hét közepén kezdik...ma vasárnap van.

Cimili 2018.12.30. 22:05:33

megint renyhe műsorát láthatjuk csoki kizárása kapcsán. ezt most mé kell megint?

MosóMaca 2018.12.30. 22:05:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ja,az tényleg egy hét,én kérek elnézést!

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:05:59

@szociál: sixx nem ér rá figyelni ennyire! :(

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:06:15

Csoki azóta egy szenegáli tánccsoport oszlopos tagja!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 22:06:56

@szociál: ne nyalizz és ne vamzerkedj, sunyi hazudozó.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 22:07:26

@Nyuszomuszo83: ó, csak nem? :)
Nagy a család, tegnap végre letudtuk mi sem hajtását, ma még römiparti. :)
Lassan visszatérek egészen. :)
Ja, meg vidéken azért kissé lassabban megy a net. ;)

tvbuzi 2018.12.30. 22:08:32

Csoki azóta megdöntötte a parittyarekordot

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 22:08:40

@MosóMaca: miért, a lidl-ben is vannak ilyen-olyan hetek, és az akciók nagy része csak pár napos: csütörtöktől-vasárnapig, hétfőtől-szerdáig, és hétvégi.

MosóMaca 2018.12.30. 22:09:32

Renyhe milyen szépen elmondta,hogy egy szart ajándékozott oda zsunak nagylelkűen

tvbuzi 2018.12.30. 22:09:33

Renyhe túl jószívű a szuperképességhez ezért átadta a vérgeci Zsuzsunak

Avigal 2018.12.30. 22:09:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): aki modern forrásból merít.... én a népmesei gyökerekhez nyúltam vissza

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:10:40

@tvbuzi: @UdvariatlanBolondvagyok: már lehet azóta bejelentkezett az oscarra is a pornó oscarra, meg egy ingyen aids tesztre! :D

nicu71 2018.12.30. 22:10:53

Lacikához is szoljál már Petya! Soha nem kérdezik szegényt. Diszkrimináció.

Commodore 2018.12.30. 22:11:24

Vki maszírozott vkt!

tvbuzi 2018.12.30. 22:12:01

Adri az orráig kente a rúzst?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.30. 22:12:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
:))
Amelyik nő nem áll meg neked már oltod.
Az összes csaj ezt mondja, te rizsazol.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:12:40

Mé van ez a szájnyaligálás Adrinál? Szegénykémnek ettől van ilyen bohóc feje!

MosóMaca 2018.12.30. 22:13:20

Ohh,renyhe... csoki nem tett volna ilyet,az az arany ember

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 22:13:23

@Avigal: azt nem akartam, túl kézenfekvő lett volna, meg maca infarktust is kapott volna:D

nfl vagy darts mi legyen?

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:13:33

Tenyhe hisz! Lesz meglepi ha visszanéz! :D

Avigal 2018.12.30. 22:14:01

@tvbuzi: mindenkinek hinni kell vmiben... én azt hiszem, eszem még egy mandarint:)

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:14:19

@MosóMaca: vagy legalább ólomba kéne foglalni! :D

Commodore 2018.12.30. 22:14:30

Rutinos szarkeverő kurvák, Zsuzsu még kezdő. A kurvák azok kurvák!

Angora Cardi 2018.12.30. 22:15:36

@Avigal: én 3 kocka csokit ettem annyit emlegetik

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:15:44

@Avigal: én megettem! De nem birtam ettem két lekváros szalonnacukrot is! :(

Cimili 2018.12.30. 22:16:27

@tvbuzi: szted ezt felfogta zsu????

Avigal 2018.12.30. 22:17:01

@Nyuszomuszo83: én csak mandarint, nem keverem... még megárt:)

nyeh13 2018.12.30. 22:18:30

édesszíve :D konfliktuskerülés level 1000 :D Zsuzsu akkor is cuki :D

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:18:40

@szociál: hagyd drága! Majd megunja! Vagy keres mást, most Avigalt, de kitelik ott is hamar majd a böcsület!-:D

Avigal 2018.12.30. 22:18:52

Ez a Vvv szörnyű:(

tvbuzi 2018.12.30. 22:19:19

Ahogy Greg néz.. Hogyhogy nem ütötték még meg?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.30. 22:20:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Tényekkel tudják alatamasztani, de inkább ne offoljunk.

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:20:32

@Angora Cardi: mogyoróst??? :D

nicu71 2018.12.30. 22:21:18

@tvbuzi: én már megtettem volna. Régen. Számomra a legirritálobb ez a gonosz szarkeverő sellő fasz.

Angora Cardi 2018.12.30. 22:22:36

@Nyuszomuszo83: kávés de cukormentes egy hős vagyok

Avigal 2018.12.30. 22:23:23

@Cukorborsó88: ma vasárnap, ilyenkor 9-kor.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 22:23:37

@nicu71: mikor raknak jelet Gregre? Ki ő, hogy nem merik?

tvbuzi 2018.12.30. 22:23:38

@Cukorborsó88: kiválogatás van. 9 -kor kezdődött az öffi

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:24:19

@Avigal: basszus, köszi. Szabin vagyok több mint egy hete, fogalmam sincs milyen nap van.

Cimili 2018.12.30. 22:24:30

@Cukorborsó88: vasárnap mindig 9kor kezdik.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 22:25:09

@szociál: igen, te hihetsz a lapos földben is. ennyit rólad sunyika :D

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:25:09

@tvbuzi: @Nyuszomuszo83: köszi srácok, leesett, hogy vasárnap van :)

tvbuzi 2018.12.30. 22:25:36

@Cukorborsó88: nem itt kéne dicsekedni :P

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:26:09

@Cimili: köszi cimili :) majd jövő héten gyorsabb leszek:)

MosóMaca 2018.12.30. 22:26:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: greg csak sunyiskodik és kiritzál,meg dörgölőzik az erősnek véltekhez. Amíg vannak nagy hangúak,akik elvitáznak egymással,addig ő laposban elkúszik. Reméljük hamarosan kap ő is

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:27:20

@tvbuzi: olvastam ám a steak-et nagyszájú

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:28:57

@tvbuzi: cöcöcöcö, te is idejársz dicsekedni

Alice Csodaországban 2018 2018.12.30. 22:30:05

Mi volt ez a bevágás? Mit árult el Adri? És mi az igazság?

tvbuzi 2018.12.30. 22:30:22

@úgymond olvasó mmkk: mindenki nyugodjon le a picsába

tvbuzi 2018.12.30. 22:31:00

@Cukorborsó88: isteni volt. Risoban voltam

nyeh13 2018.12.30. 22:31:08

ha nem tattikusak, hanem tökösek, akkor Greg-et vagy Adrit szórják meg :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:31:33

@tvbuzi: grillezett kecskesajt, na elmész te ám a létező legmelegebb éghajlatra :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:31:43

Na ittam egy házit a megmérettetés előtt...Izgul a bolond, most állt helyre a vércukorszintem!

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:31:54

@tvbuzi: meg előtte a sajtot is! Szégyentelen! (egészségedre)

Cimili 2018.12.30. 22:32:18

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDD Bocs @úgymond olvasó mmkk, szeri van:)

nyeh13 2018.12.30. 22:33:35

ha nem tattikusak, hanem tökösek, akkor Greg-et vagy Adrit szórják meg :D

tvbuzi 2018.12.30. 22:33:36

Sirok én is... megint

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:33:39

@úgymond olvasó mmkk: ihimáhádohom :) salival nagyon nyammmm.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:33:55

@Cimili: aztán még le akar nyugtatni. nahát! :D

@Avigal: én ilyenkor már nem :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:34:13

@tvbuzi: Én meg a kurva töltöttkáposztát nyomom egy hete...!!!D

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:34:34

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jó lenne ha állitannál magadon, utoljára szólítalak meg,mert szóra sem vagy érdemes! Hogy ki a sunyi arról beszélhetünk! Jobb lett volna visszafogod az ujjaid aztán nem engem szűzkurvázol! De savanyú a szőlő is neked, mert nem áll meg senki! Ha fizetnél akkor sem kellenél így totál ismeretlenül sem! A szüzkurvák nem basznak akárkivel!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:35:58

Reny kreatív,, az a Nyári mondta...

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:36:07

@úgymond olvasó mmkk: de jó neked, most ettem 2 banánt MIATTATOK. Mérleg a szekrényben, nagy baj nem lehet. Majd szoknyát hordok naci helyett aztán kész.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:36:21

@Cukorborsó88: te is elszégyellheted magad szépen :D

Cimili 2018.12.30. 22:36:49

@Ego0123: jaaaaaa. :) azt hittem másra gondolsz.

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:38:13

@úgymond olvasó mmkk: miért?! Miattad is ettem! A szabi miatt pedig próbálom...... még mindig...... nem megy sajnálom

Ego0123 2018.12.30. 22:38:17

@Cimili: :):):) azt nem kell húzni, bocs

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:38:18

@Nyuszomuszo83: Miafaszvanmá megint? kimegyek a hűtőig és áll a bál!

tvbuzi 2018.12.30. 22:38:26

Renyhét dobják ki

Avigal 2018.12.30. 22:39:04

@úgymond olvasó mmkk: én sem, de attól meg kicsit éhes. Majd reggel eszem.

MosóMaca 2018.12.30. 22:39:25

Hinnnye! Renyhe már kikéri magának,hogy Vv reni kéremalássan. Villából első útja a hivatalba vezet majd új okmányokért!

nicu71 2018.12.30. 22:40:36

@Angora Cardi: na megtört a jég. Megkerdezte Lacikát

Cimili 2018.12.30. 22:40:50

@UdvariatlanBolondvagyok: azt mondjad, mikorra vigyem a nászajit nektek?

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:41:23

@MosóMaca: jesszus, reni sem százas :D mi a f@szt vergődik ezzel a vv-jelzővel

Avigal 2018.12.30. 22:41:47

@úgymond olvasó mmkk: nekem a reggeli nagyon fontos, az az első. Utána, ha muszáj, egész jól bírom.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:42:02

@MosóMaca: tízezer jó magyar forintért megteheti

tvbuzi 2018.12.30. 22:42:22

A VV neki többet jelent mintha Dr. lenne

MosóMaca 2018.12.30. 22:42:51

@Cukorborsó88: megmondta,hogy ovis kora óta erről álmodik,meg,hogy villamester lehessen. Van még kérdés?

Angora Cardi 2018.12.30. 22:43:12

@úgymond olvasó mmkk: ha csak annyi én is átkönyveltetem magam, majd adj tanácsot

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:44:05

@Angora Cardi: asszem annyi, majd ha megyek dógozni, megnézem neked :)

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:44:05

@MosóMaca: semmi. Megyek folytatom a takarítást

MosóMaca 2018.12.30. 22:44:11

Juhuuuu! Greg jelet kapott!

Avigal 2018.12.30. 22:44:50

@úgymond olvasó mmkk: s ha házasság miatt változik? S akkor a keresztnevet is meg lehet változtatni?

nicu71 2018.12.30. 22:44:52

Büdös greg végre kapott egyet. Hogy kiakadt.

MosóMaca 2018.12.30. 22:45:28

@Cukorborsó88: hol vannak már a régi ovisok a hercegnői,kukásautós és boltos álmai

Angora Cardi 2018.12.30. 22:45:29

@úgymond olvasó mmkk: jó mert átgondoltam egyszer élek legyen már hugyos pista helyett hugyos joska a nevem

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:45:33

@úgymond olvasó mmkk: én hv boglárka szeretnék lenni! Van-e akadálya?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:46:12

Ezek összedumcsiztak vaze!!Botrány!!!

tvbuzi 2018.12.30. 22:46:38

Kussoljatok, rakjátok a jeleket.

MosóMaca 2018.12.30. 22:46:44

Uhhh,greg mennyire fel van háborodva,hogy most ő került célkeresztbe. Egyből undorittttto mindegyik

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:46:45

Kiakadt a csillámpóni!!!DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:46:52

PP nem bírja kezelni a helyzetet

Angora Cardi 2018.12.30. 22:46:57

Az a 3 is egyutt szavaz es ez a 3 is de gregék besértődnek excuse me!

tvbuzi 2018.12.30. 22:47:42

Vivien-Gregből ki jönne vissza?

Angora Cardi 2018.12.30. 22:47:43

@Angora Cardi: jaja remélem megy is a csillámfaxba

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:48:10

@MosóMaca: ugye?! Én nem tudtam dönteni, hogy herceg- vagy királykisasszony legyek, esetleg postás de tessék itt van reni, akinek semmi pályaválasztási tanácsadásra nem volt soha szuksége.

MosóMaca 2018.12.30. 22:49:04

Jajj,de imádom azt a vérig sértett fejét. Csak úgy fröcsög a táblánál is,gáz

Angora Cardi 2018.12.30. 22:49:11

Nagyon kemény jelrakási.

tvbuzi 2018.12.30. 22:49:31

Greg felhúzta magát :DDDDD

szmoti 2018.12.30. 22:49:36

Sziasztok!

Greg és vivv együtt nem mehet ki? :D

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:49:56

Csillámpóni lett a kiválasztott? Nincs bekapcsolva a tv :(

Cimili 2018.12.30. 22:50:22

na jelrakás:
zsu--vivire
hunor--gregre (köszi hunor!!)
reni--vivire
lacika--gregre (köszi lacika!!)
adri--vivire
vivi--gregre (neked is köszi!!)
greg--vivire
roli--gregre( kösziiiiiii!!)

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:50:45

@UdvariatlanBolondvagyok: semmi kicsikém!

Zsu-Vivi
Hunyor-Greg
Renyhe-Vivi
Lacika- Greg
Adri-Vivi
Vivi-Greg
Greg-Vivi
Roli-Greg

DÖNTÉS 50-50%: Greg

MosóMaca 2018.12.30. 22:50:51

@szociál: de nagyon. Totális ámokfutást fog rendezni,eljut arra a pontra,amit két hete még senki sem gondolt,hogy még vivien is kint hagyja

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.30. 22:50:57

@szmoti: és kézenfogva megetnek a naplementébe

tvbuzi 2018.12.30. 22:51:04

Végre egy jó kiválasztás!! :DDDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:51:05

Ez kurva jó,,,szalad a putri!!!DDDD

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:51:11

Holnap reggeli közben megnézem. Szerintetek kit visz ki?

Angora Cardi 2018.12.30. 22:51:14

Greg es bandaja be van kulázva.

,, 2018.12.30. 22:51:49

Senki nem kapott pontyot.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:52:03

Mecsuda éjszaka lesz itt kérem!!!

MosóMaca 2018.12.30. 22:52:17

@Cukorborsó88: első felindulásból vivit,de ki tudja mit okoskodik ki a bolond csapat

pomac 2018.12.30. 22:52:20

jól beszart greg , de van is rá oka :DD

tvbuzi 2018.12.30. 22:52:47

Végre volt egy kis konflikt

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 22:53:01

@szociál: Jah, valóban, ez inkább comment.com-os téma, a médiahasználat diszkrét bája: alantas rágalmazás, sunyi hazudozás, aztán lapítás, meg aljas indokból elkövetett tiltás, nehogy kiderüljön, hogy a király meztelen.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:53:04

Meghúzták a "váratlant"!!!DDD

Angora Cardi 2018.12.30. 22:53:11

@,,: jaj szépítek a kihíváskor

szmoti 2018.12.30. 22:53:20

@Hedo a nokedli szaggató: csak mennének már :D de szerintem nem meri vvvt kihívni

MosóMaca 2018.12.30. 22:53:24

Petit még ezek is leszarják

,, 2018.12.30. 22:53:33

Vivike sátántista? miafasz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:53:44

megbüntetném az összeset, mert nem bírnak viselkedni

Angora Cardi 2018.12.30. 22:53:57

Ácsi már h 8 ember lévén együtt mernek szavazni

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:54:01

@,,: Ez jó volt! Meghúzták a váratlant!

Greg Vivit viszi tutira!

tvbuzi 2018.12.30. 22:54:24

Most kéne az élőben a villából

Ego0123 2018.12.30. 22:54:25

@Angora Cardi: nem tudta elképzelni, hogy kiválasztják.

Angora Cardi 2018.12.30. 22:54:46

Én már sejtem kit visz ki Greg de nem segitek

ibsen 2018.12.30. 22:54:53

Jó estét

Vivike sátánista...mik derülnek ki, amellett hogy csak egy ribi. Én gregnek drukkolok vigye ki aztán hagyja kint.

mindenévfoglalt 2018.12.30. 22:55:02

Én Greg mostani produkciója nélkül is a fantomra szavaztam volna mmkk, de így...remélem, nem egyedül leszek.
Mindenki, még Radics is méltósággal fogadta a zöld kendőt, senki nem picsogott így, sem kék, sem zöld kendőt kapva. Szánalmas, ahogy viselkedett.

Butterske 2018.12.30. 22:55:11

Örülök, hogy Greg lett a kiválasztott. Ugyan akkor ez a Vivi Roli barátság is elég röhejes szöveg volt.

MosóMaca 2018.12.30. 22:55:27

@úgymond olvasó mmkk: pont ezt akartam írni,hogy miért nem kapnak soha semmo büntit?! Ezért minimum egész nap Arany János verseket kellene hallgatniuk a hangszóróból. Vagy nemtom,valamit,ami fáj nekik

Angora Cardi 2018.12.30. 22:55:56

@Ego0123: hogy vernyákoltak zsuzsuval mintha az eleje óta a többi nem utálhatta volna meg bőven

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 22:55:56

Nahát, ilyen örömmel se veszítettem pontot.
Greg egy sunyi undorító patkány (bocs a patkányoktól).
Mihelyt vki neki mond negatív dolgot, vagy a saját szarja visszacsap, már mindenki undorító, meg arcon köpi magát, meg majom és hasonló.
Már szavazok is a fantomképre.

Na de ő szembeköoi magát és gyengét választ, vagy meri vinni Ribit?

Ego0123 2018.12.30. 22:56:06

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): legnagyobb filmek egyike. Aznap nem sütöttünk halat.

Dr.Zé 2018.12.30. 22:56:12

Szép szőke herceg , ennyi elég is volt belőled. A voksom a fantomé.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 22:56:30

@,,: Ez új info,de ügyesen lehet vele operálni...,ma divatos szó a sátán!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.30. 22:56:35

@Butterske: huni megkérte rolit had maradhasson ribi míg felpróbálja

nyeh13 2018.12.30. 22:56:42

Zsuzsura mennyi jel kerül? :D ja :D egysem :D ok :D megyek aludni :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.30. 22:56:45

@mindenévfoglalt:
Akárki lesz a fantomasz én rá szavazok.
Ez a vénasszony greg repül.

ibsen 2018.12.30. 22:56:48

Látszik hogy a kanapéhuszár irányítja ezeket, vivikét is kibasznák a "haverjai" simán.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:56:59

@tvbuzi: erre vártál napok óta, most örülsz? :D

Butterske 2018.12.30. 22:57:06

@mindenévfoglalt: Én nem hiszem, hogy Vivit eltudnám viselni egy győztes párbaj után. Maradjon kint mindkettő.

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:57:40

@MosóMaca: vivi most melyik csapattal van? Picit lemaradtam és csoki kiesése óta nem tudom. A többiek helyzete egyértelmű, neki pedig mindkét csapatban van vkivel vagy valakikkel konfliktusa

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 22:57:51

@Cimili: naaa drágám erre már én is kíváncsi vagyok! Kérdezzük meg a másik felet! :D @UdvariatlanBolondvagyok:

Cimili 2018.12.30. 22:57:59

@szociál: én má szavaztam is.:)

MosóMaca 2018.12.30. 22:58:43

De most a szerkik is ügyesek voltak,mert nem mutizták meg nekünk,amit összebeszéltek a fiúk. Vagy csak nem vették észre,merr betépfe fetrengtek a megfigyelőben. De váratlan volt

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 22:58:48

@Cukorborsó88: amilyen nagy arccal szidta Ribit, röhejes lesz, ha nem őt. De most ott tartok, hogy Greg bárkit visz, maradjon kint.

Cimili 2018.12.30. 22:58:49

@Nyuszomuszo83: figyelem, mélyen hallgat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 22:58:52

@MosóMaca: ha ezért nem kapnak büntetést, akkor semmiért. gumiszabályok, bmg.

Cukorborsó88 2018.12.30. 22:59:04

@,,: micsodaaaa? Remélem hogy csak viccelt :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.30. 22:59:16

Csak vivi ellen szavazom vissza a farbatoszt

ibsen 2018.12.30. 22:59:27

@Cukorborsó88: Roliékkal van muszájból, mert nincs más.

,, 2018.12.30. 22:59:44

@Cukorborsó88: nem tagadta, nem mondta h viccelt

xukxuk 2018.12.30. 23:00:02

@Dr.Zé: Akkor még1 , biztos legyen a röptetés.

,, 2018.12.30. 23:01:00

Sztem Gregnél Lacika is sanszos

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 23:01:12

@Cimili: jó nekem a vadházasság is! ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:01:16

@Hedo a nokedli szaggató: én ellene se. Akkora arca lenne, mint Era kétszer. Vivi meg bárki ellen, még saját maga ellen is kiesik a későbbiekben.

tvbuzi 2018.12.30. 23:02:06

Laszikát kéne választania

Angora Cardi 2018.12.30. 23:02:11

@,,: en ra tippelek de még ne ird be befosi ez a gregusz de majd koppan

mindenévfoglalt 2018.12.30. 23:02:42

@Butterske: ha lenne olyan opció, akkor én lennék a legboldogabb. :) De két rossz közül a hajszálnyival kevésbé rossz nekem az eddigiek alapján Vivi, a többiek meg alapból is Greg felett vannak a listámon.

Avigal 2018.12.30. 23:02:50

@Nyuszomuszo83: azt eddig nem mondtad, h vadnyúl vagy;)

Léptem aludni, jó éjt!

MosóMaca 2018.12.30. 23:03:05

@UdvariatlanBolondvagyok: akkor mekkora arca lesz?! Már zsu nyereményénel is amit levágott,hogy ők a legerősebbek,stb...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.30. 23:03:09

@Hedo a nokedli szaggató:
Vivi is vissza megy greg ellen.
Szavaztam a fantomra.

Rozsgyi 2018.12.30. 23:03:12

Én azért is kint hagynám Greget, hogy meglassam a cukimuki morikalo agyatlan zsuzsu hogy fogja magát produkálni utána. Renivel ketten együtt se lesz semmi értelmes ötletük, azon kívül hogy szarrá mazoljak magukat.

,, 2018.12.30. 23:04:06

@Angora Cardi: hajrá Lacika (azért necces párbaj lenne)

Ego0123 2018.12.30. 23:04:21

Ezzel a húzással csak Roli és Lacika járt jól, mert Greg a leggyengébbnek tartott Vivient viszi.

Angora Cardi 2018.12.30. 23:04:47

@,,: hajrálacika
Greg addig még jobban lejáratja magát.

MosóMaca 2018.12.30. 23:04:54

Ezt nem hiszem el! Buzi csávó az egyetlen egy betelefonáló,akit mernek kapcsolni?!

ibsen 2018.12.30. 23:04:56

@Rozsgyi: Nem rokkanna össze, de durvának tartanám most ha Greg kiesne, inkább Reni. Az öszefoglaló is róla kell szóljon és hamar kiheverte Csoki kiesését.

Butterske 2018.12.30. 23:04:58

@mindenévfoglalt: Régen volt olyan párbaj, hogy hárman voltam és csak egy ment vissza. Olyan most miért nincs, az is egy szuper képesség volt.

nyeh13 2018.12.30. 23:05:03

jó még nem megyek aludni :D de az megnyugaat, hogy nincs itt sok Greg rajongó :D és nem azért mert leszbi, hanem azért mert egy kígyó :D

Cukorborsó88 2018.12.30. 23:05:05

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha ki meri vinni, lehet, hogy adrit gyengébbnek tartja. Különben ekg, maradjon kint. Elég volt belőle :)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 23:05:17

@mindenévfoglalt:
Most értünk haza és éppen elcsíptem a kiválasztást. Ugyanezt akartam írni. A VV-k történetében még senki nem fogadta ilyen primitív módon a jelölését. Greg a múltkor Rolira tette, most meg még rajta is felháborodott. Mit gondolt, a döntőig örökös védettségben ül?
Már újat úgysem tud mutatni. Félek, hogy ha sokáig benn marad, homofóbbá válok. Ezt nem szeretném, úgyhogy bárkié a szavazatom ellene.

Cimili 2018.12.30. 23:05:27

@Nyuszomuszo83: megértelek, úgymond igazából ekg:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 23:05:42

Greg mellé fog csapódni az összes Zsú-fan...!!! Meglásd!

Cukorborsó88 2018.12.30. 23:06:13

@ibsen: ugye? Csak csapódik ide-oda. Köszi! :)

Sanda.Ipse 2018.12.30. 23:06:51

@Butterske: mert közben Csoki kiesett. Nincs szükség triplára.

ibsen 2018.12.30. 23:06:57

@UdvariatlanBolondvagyok: Ez így van és most szerintem nem baj. Adri megint megúszta sajnos.

MosóMaca 2018.12.30. 23:07:23

@nyeh13: senki nem látott még greg rajongót!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 23:08:01

Lépek, mert még írnom kell...jó éjt mindenkinek!!!

MosóMaca 2018.12.30. 23:08:27

Bárcsak most lenne egy hármas párbaj!!!

Butterske 2018.12.30. 23:08:35

@UdvariatlanBolondvagyok: Én nem, Zsura szavaznék Gregre nem.

nicu71 2018.12.30. 23:08:41

Rossz hirem van. Sajnos greg vsz vissza fog menni. Facen olyan n hányingert keltő nagy tábora van kis csicska lányok, meg nagymamik, imádják a kis sellőfiút. Nem győzök ellenkampányolni, de falra hányt borsó

ibsen 2018.12.30. 23:08:54

@Cukorborsó88: Neki Reni volt anno még barát, ill. Lacika de mivel Renivel elmérgesedett a viszony inkább maradt a srácoknál pláne hogy nem Era jött vissza hanem a nagyfejü.És hát taktikából sem árt a tűz közelében lenni.

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 23:09:02

@Avigal: pedig vad- és vérnyúl is tudok lenni! :)
@UdvariatlanBolondvagyok: jó éjt babám!

Cukorborsó88 2018.12.30. 23:09:10

@,,: ez picit több info volt mint amennyire az átlag nézőnek szüksége van :)

,, 2018.12.30. 23:09:58

@Angora Cardi: nemtom, nem olvasok fészbukot, de vki írta h gregnek sok rajongója van.

etikette 2018.12.30. 23:10:15

Uramisten ez a Greg de szanalmas...a fantomkepre szavaztam akar ki is legyen majd mogotte...

ibsen 2018.12.30. 23:10:27

Szerintem essen ki Vivi, Adri és utána Greg is mehet akár vagy Lacika.

MosóMaca 2018.12.30. 23:11:21

@nicu71: nomeg a zsuzsu fanok is mind rá szavaznak,mert különben mi lenne a kis bolonddal? Szóval szerintem is hatalmas egoval visszariszál majd

Angora Cardi 2018.12.30. 23:11:42

@,,: én sem olvasok de más is kitattikázta már magát

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:12:08

@Sanda.Ipse: ja. Mindenki majom, meg undorító, meg robot, meg alja, mert rá tették a jelet. Hát, beleszart a ventilátorba, most sikálja magát.

ibsen 2018.12.30. 23:12:14

Valami történhetett, mert ez nem egy szokványos kiborulás, Roli megint ott lapított a sarokban.

Bekkara 2018.12.30. 23:12:49

Nem csípem Greget, szerintem gyengíti Zsuzsut, de Vivien ellen rá fogok szavazni, mert undorító az a nő.

Cimili 2018.12.30. 23:13:06

@Sanda.Ipse: pont ahogy megfogalmaztad, rendkívül primitíven viselkedett.

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 23:13:36

Facen nagyon megy a Greg kampány! Zsu szavazók Greg mellé állnak! Tök mindegy kit visz sajnos vissza fog menni bazi nagy arccal!

Hümmögő Hammogó 2018.12.30. 23:13:47

Sziasztok!
(Fél szemmel én is darts-ot néztem, mint Avigal, de a másik szemem itt volt:) )
Vvv-t én sem bírom, nagyon nem... de amit Greg itt művelt,h szinte kikérte magának a jeleket! Ez nagyon kiakasztó volt... Remélem folytatja ezt a viselkedést a héten, és így szépen megássa a saját sírját.
Úgyhogy az én szavazatom is megy a fantomra.:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 23:14:09

@Angora Cardi: hát nem volt cukor, ahogy ott énekelt kinn?

tvbuzi 2018.12.30. 23:14:16

A betelefonáló.... szörnyű

Ego0123 2018.12.30. 23:14:22

Ment egy szavazat a fantomra.

Cukorborsó88 2018.12.30. 23:15:03

@ibsen: azért kérdeztem :) nekem úgy tűnt, hogy renivel nem voltak igazán jóban csak a fiúk miatt viselték el egymást, most, hogy ők kiestek, kiéleződött a helyzet. A másik csapatban viszont greggel nem bírják egymást. Ja és adri is ott van még akivel konfliktusa volt, ő is rejtély most kikkel van.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.30. 23:15:19

@nicu71:
Jézusom Gregnek mekkora arca lesz ha visszamegy a parbajrol.

tvbuzi 2018.12.30. 23:15:19

A fantomra szavaztam.

ibsen 2018.12.30. 23:15:23

@Bekkara: Zsu szerintem magában is megállja a helyét ha eddig kibírta....

Hümmögő Hammogó 2018.12.30. 23:15:27

@ibsen: Ez tényleg nem szokványos... Ez Greges;))

Angora Cardi 2018.12.30. 23:15:58

Greg ellen letöltöm az appot.

Angora Cardi 2018.12.30. 23:16:57

Valaki mondja meg mit kell letölteni.

Cimili 2018.12.30. 23:17:01

@Nyuszomuszo83: a fészen radicsnak is sok rajongója volt állítólag. én ott nem figyelek.

ibsen 2018.12.30. 23:17:32

@Cukorborsó88: Adri sehol sincs igazán de igazán a Ginus párbajtól látom ezt. Renivel a Radics bagázsban voltak és így jóban is. De hozzájuk nem megy mert se Zsu se Greg nem bírja a fejét.

Cukorborsó88 2018.12.30. 23:17:35

@Nyuszomuszo83: most kellene az a párbaj előtti szaktanácsadás! Viki vagy bárki finoman elvezthetné lacika irányába, talán a kislekvár visszajönne ellene :)

,, 2018.12.30. 23:18:56

@Nyuszomuszo83: nekem is van egy ilyen érzésem.

Cimili 2018.12.30. 23:19:50

na tessék, a betelefonálónak se teccik greg stílusa.

ibsen 2018.12.30. 23:19:51

@Hümmögő Hammogó: Lehet hogy erre nem számított, de ha bizonyít akkor nem lesz gond. Vivit viszi az ellen sokkal több érv van. Nyílván Greg is bőven megéri a pénzét viszont akikkel most együtt van nem szúrná hátba, míg a másik bagázsban Roli mindegyiket kijátszaná a másik ellen simán

tvbuzi 2018.12.30. 23:20:18

De szeretnék egy normál 18-20 centis faszt magamnak.

MosóMaca 2018.12.30. 23:20:36

Amúgy greg egy lila kendő birtokában megy párbajozni! Ügyesen kitattikázták ezt,hogy ne használja fel. Nagy pofára esés

Sanda.Ipse 2018.12.30. 23:21:36

@Cimili:
Éppen Radics jutott eszembe. Szerintem Greg a kiesését is kb olyan primitíven fogja fogadni, mint az. Bízom benne, hogy nem megy vissza senki ellen.

,, 2018.12.30. 23:22:04

@MosóMaca: az mekkora csavar lett volna pedig, ha használta volna, és Roliék nem tudtak volna rátenni. Díjaztam volna.

nicu71 2018.12.30. 23:22:34

@Cukorborsó88: isten ments hogy Lacikát válassza akkor lekvárkám kiesne

MosóMaca 2018.12.30. 23:22:55

@,,: én cseppet sem bánom,hogy ő megy. A bajom az,hogy valszeg vissza is jön

,, 2018.12.30. 23:23:50

@MosóMaca: én sem bánom, de izgalmas fordulat lett volna.

Bekkara 2018.12.30. 23:24:54

@ibsen: Nem Zsut féltem, hanem az Özvegytől vagyok rosszul, rosszabbul mint Gregtől.

ibsen 2018.12.30. 23:24:59

@Cimili: Nem mondtam hogy nem az.

Cimili 2018.12.30. 23:25:00

@Sanda.Ipse: nekem igazán semmi gondom a melegekkel, de úgy tapasztaltam, h az átlagnál érzékenyebbek és hisztisebbek. S ez alól greg sem kivétel.

Cukorborsó88 2018.12.30. 23:25:34

@nicu71: csak azért írtam, mert más ellen valószínűleg visszamenne ez a kis csillámpala. De nem akarom lekvárka kiesését én sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 23:25:42

lacika nem eshet ki. punktum.

Nyuszomuszo83 2018.12.30. 23:25:46

@Cimili: @Cukorborsó88: @,,: remélem hogy úgy jár Greg mint Radics vagy Ánusz! Ez a mai fröcsögés Radicséhot hasonlított. Én megnézném zsuzsikát mi lenne vele, mit kezdene magával, mert renyhe is ki fog hullani hipergyorsan és adri is, és akkor egyedül marad a bögömasina! :D
@tvbuzi: Tehát a mostani kisebb???

Ego0123 2018.12.30. 23:26:39

Jó éjszakát! @tvbuzi: A remény hal meg utoljára.

ibsen 2018.12.30. 23:27:15

@Bekkara: 18 évesen nőként amit csinált eddig ahhoz Greg az ármánykodásaival sem ér fel.
Nőként én tuti nem szavaznék egy ilyen riherongyra aki most a Szűz Máriát kezdte el játszani de azért Hunorral is incselkedik.

,, 2018.12.30. 23:27:40

Jó éjt mindenkinek!

Cukorborsó88 2018.12.30. 23:29:18

@Cimili: B válasz az lett volna, hogy én is

Cimili 2018.12.30. 23:29:55

@,,: neked is, meg mindenkinek, én is lépek.

MosóMaca 2018.12.30. 23:30:15

Én sajnos nem tudom elképzelni,hogy greg kiesik

ibsen 2018.12.30. 23:31:59

@MosóMaca: Azért látatlanban Gregnek egy pont, hogy tudhat valamit ha Vivike palija vele csalta meg:-))

Hümmögő Hammogó 2018.12.30. 23:32:12

@ibsen: És ha a végén Greg-Zsuzsu-Reni döntő lesz, akkor egymás kezét fogva fognak ülni, és drukkolni,h a másik nyerje meg, mert ők úúúgy szeretik egymást?
Lehet,h szerinted Roli hátbaszúr... Szerintem pedig JÁTSZANI próbál, ezzel szemben Greg MEGÚSZNI próbál.
Ez egy egyéni játék. Ha valakibe beleszerettél, és úgy érzed,h majd odakint elfelezi veled a pénzt, akkor tényleg ne szúrd hátba. De ha nyerni szeretnél, akkor egy idő után mindenkit ki kell játszanod. Ez a VV lényege. Vagyis ez lenne... De sajnos odabent a tatttikázás helyett a csillámpóni világ a menőbb. :)

Bekkara 2018.12.30. 23:33:08

@ibsen: pontosan ez a véleményem nekem is, bárki viszi Vivit, Vivi ellen kell szavazni, ha Greg viszi, nyerjen Greg, csak essen ki a ribi.

Angora Cardi 2018.12.30. 23:33:21

@MosóMaca: mit is szokott mondani a greg banda? Az kiabál akinek a háza ég.
Nem értem mit van úgy oda h a másik csopi együtt szavaz hisz ők is mind egyre tettek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:33:26

@ibsen: sanszos, hogy jobban megállná a helyét, ha nem mondaná Greg hülyeségeket neki, meg oltogatná más ellen. Megvan Zsunak a magához való esze ebben a játékban.

Hümmögő Hammogó 2018.12.30. 23:35:10

@ibsen: Abban egyetértünk,h Vvv egy riherongy. És szerintem még büszke is rá bakker! Kár,h nem eshetnek ki egyszerre többen.

ibsen 2018.12.30. 23:35:28

@Hümmögő Hammogó: Nem ez a hármas lesz szerintem a döntőben. Viszont Zsu nyerje meg én neki drukkolok azok után amit ezek a szerencsétlenek csináltak.
Lehet ezt játéknak is nevezni de Lacikát vagy Rolit is nemegyszer megvezette már. persze most lacika az öribari...
A taktikázással nincs bajom csak a sunyi emberektől ez nem ok.

MosóMaca 2018.12.30. 23:35:52

@Hümmögő Hammogó: +1@Bekkara: ha ribit viszi! Azt azért várjuk ki. Mert greg csak papol az őszinteségről,meg,hogy nem lehet szembeköpni magad,de mindemellet egy gyáva kis pondró

Butterske 2018.12.30. 23:36:20

@Hümmögő Hammogó: Azért a hármas döntő még igen messze van. Másrészt akkor nekik már nem kell dönteni, csak a nézőknek. Nekem Rolival nagyjából semmi bajom, de azért ő sem különb ott a többieknél. Mindenkire lehet olyant mondani, amiért megérdemelné a kiesést.

nicu71 2018.12.30. 23:36:29

@Cukorborsó88: sajnos Lacika nem érintette meg a face népét ,akik ugye a potenciális szavazók,nagy tömegben.Unalmasnak tujának tartják,/PEDIG NEM AZ,csak normális /bár vannak rajongói,és növekedik a tábor,de a nagy tömeg a csillámponis disztársaságot szereti. Olyan mazochista vagyok hogy követem azt a VV oldalt...

ibsen 2018.12.30. 23:36:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen, ha kibírta a sok savazást eddig igaz sokszor jogos volt, de tudja a hibáit.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:37:07

@Cimili: a különbség, hogy Greg nem meleg, hanem buzi. Sőt, divatratyi. A melegek nem ilyenek. :(

ibsen 2018.12.30. 23:38:00

A női szavazók ha Vivi menne ki párbajra Greg mellett lennének nagyobb százalékban.

ibsen 2018.12.30. 23:38:57

@Butterske: Lacikát és Hunort akartam írni:)

ibsen 2018.12.30. 23:40:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: Aki divatból ilyen az nem az ország elött csinálja ezt már egy ideje és szerepel ezzel.

ibsen 2018.12.30. 23:42:20

Kár hogy Vivi nem háziasszony akart lenni inkább mint özvegy még kihúzhatta volna sokáig.:-))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:42:36

@Hümmögő Hammogó: én ezt úgy látom, hogy Roli pl. a többiek felé is kimondja, hogy ez egyéni játék, azon túl, hogy a haverom vagy, míg Greg rózsaszín cukormázba burkolva csillámokat eregetve az öribariságról hadovál, miközben a többieket kijátszva és a házuk mögé bújva igyekszik elkúszni a döntőbe, ahol majd kifejti, hogy ja, ha egyéni játék és ezer bocs, de nem osztozok, de azért öribarik maradunk.
Sztem

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 23:44:38

@Nyuszomuszo83: Hozzád sem szóltam, ne légy téveszmében, hogy rád gondolok bármivel is:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:44:53

@ibsen: a maga módján kezelte is a konfliktusokat, és most azért már nincs bent olyan sok ember, pláne nem annyira harsány, hogy ne tudna ellenni egy Greg nélkül, aki, sztem, saját érdekei szerint akarja irányítgatni.

Hümmögő Hammogó 2018.12.30. 23:46:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: Köszi, nagyjából én is ezt próbáltam elmondani!:)

ibsen 2018.12.30. 23:46:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Greggel szerintem eleve egy jó haverság van köztük, nyílván Greg a dominánsabb de azt nem gondolom hogy Zsu ellen döntene. Sok mást tudok róla elmondani ezt nem lépné meg. Renit inkább ezt elmondta.

Cukorborsó88 2018.12.30. 23:47:04

@nicu71: tényleg az vagy, minden elismerésem :). Számomra érthetetlen, hogy mit esznek rajtuk... :/. Egyik sem egy IQ betyár de ők tényleg a legalja. Ez a szellemi színvonal? Tudom, hogy sokan nézik, különböző kvalitású emberek de rajongani valakiért aki ennyire rottyon van az elszomorít.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:47:36

@ibsen: ezt nem értem. Akkor Greg nem divatratyi, hanem született Ken, vagy sellő?
A meleg az meleg
Ő meg egy buzi, akinek nem kielégítő, hogy van egy munkája, van egy társa, hanem magamutogatásból akar megélni.
Nekem ugyanannyira Ő a meleg társadalom szégyene, mint Ribi a női nem szégyene.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:50:39

@ibsen: legyen igazad. Én azt látom, hogy azt hiszi, Zsu, amilyen bolond, lehet őt irányítani és ha olyan erős, ahogy ezt Greg a szimpátiaszavazásokból levette, akkor jó vele jóba lenni és a végén ott lenni. De volt egy-egy olyan jelenet, amikor elég csúnyán beszélt Zsuról, hogy elég volt, vége, stb, és mégis ott van.
Én azt látom, hogy számító. De ne legyen igazam. :)

MosóMaca 2018.12.30. 23:50:41

Ránéztem a vv fb oldalára. Mindenki készpénznek veszi,hogy vivit viszi ki és nemzeti hősként fogják ünnepelni érte. Durván elsöprő a greg fanok többsége. Most már csak azon fogok röhögni,ha mégsem ribit viszi ki

ibsen 2018.12.30. 23:52:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem 30 évesen lesz valaki "divatból" buzi vagy leszbikus vagy másmilyen, tudom ez most elég felkapott lett... Ez egy szerep is valahol amit szeret, nyílván röhejes hogy sellő, meg csillámpóni is ez a része engem nem érdekel. A meleg társadalom sem egységes szerintem ahogy a nők sem vagy a férfiak sem. Nincs recept. Én elfogadom hogy meleg a többi nem érdekel. Azt látom hogy önmagát el tudja így fogadni ahogy Vivi is mondta, az hogy emberileg ki milyen más tészta de ha identitás szerint ő vállalja magát akkor ok.

MosóMaca 2018.12.30. 23:52:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerintem is nagyrészt számításból van zsuval ilyen jóban. Korábban többször elmondta,hogy néha qrva idegesítő neki. Mióta kiszagolta,hogy Zsu erős lehet,azóta le se lehet vakarni róla

Hümmögő Hammogó 2018.12.30. 23:52:57

@Butterske: Tudom,h még messze van a döntő, csak érzékeltetni szerettem volna,h mire gondolok.:) Ebben az évadban szerintem sincs igazán szerethető személy, adjuk a pénzt Ancsának, mert ő fejlődött a legtöbbet:) meg a tanároknak,h kibírták őket egy hétig:)))

MosóMaca 2018.12.30. 23:53:47

@Hümmögő Hammogó: meg a pónilovaknak!!! Ők nagyon is szerethetők!

ibsen 2018.12.30. 23:55:14

@MosóMaca: Már korábban is szerette, nem tudhatta sehonnan kiszagolni hisz még nézői szavazás sem volt.

Hümmögő Hammogó 2018.12.30. 23:56:59

@MosóMaca: Tényleg, adjunk a póniknak is, de akkor már a Mosómedvéknek is!;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.30. 23:57:50

@MosóMaca: ezt látom. Az elején Bt több olyan kijelentése, hogy Zsu ostoba, és elég volt, meg nagyon haragudott rá, meg ilyesmi. Aztán jöttek a feladatok, meg szavazások és annyira nem hülye, hogy ne vegye észre, hogy Zsu sosem volt veszélyben, vagy nem végzett a végén. És folyton susog a fülébe. Meg pletykál, meg másokat saroz. És ami érdekesebb, elkülönít. Vhogy azt látom, hogy elszigeteli a többiektől.

MosóMaca 2018.12.30. 23:57:53

@ibsen: szerette,de sokszor mondogatta,hogy idegesítő is a csaj. Aztán megnyerte (szerintük megnyerte,igazából második lett) a médiás héten,mehetett a belevalóba. Onnét greg harsogja a legjangosabban,hogy qrva erős vagy,te vagy a legerősebb játékos,stb.

Hümmögő Hammogó 2018.12.30. 23:59:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen... mintha csak magának akarná. De az elején nem volt vele így.

ibsen 2018.12.30. 23:59:48

Peti célzott rá hogy Zsu esetleg felhasználná a képességét a fitt héten. Na megnézném hogy beváltaná-e?

MosóMaca 2018.12.31. 00:00:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen,le akarja választani a többiekről,ez feltűnő,illetve használni is akarja. Lásd szuperképesség. Smárolt hunorral,másnap greg nekiállja fűzni,hogy zárja őt a szaunába... greg egy önző,alamuszi kis pöcs
@Hümmögő Hammogó: a mosómacik köszönettel elfogadnák.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.31. 00:00:58

@ibsen: nem az identitásával van bajom, az teljesen rendben van. A magamutogatásával, a túljátszott szereppel.
És 30 évesen ennyi, hogy sellő és Ken?
Az én véleményem, hogy Zsura rossz hatással van.

ibsen 2018.12.31. 00:01:06

@MosóMaca: Nézd vissza nyugodtan nem onnan datálódik a barátságuk a játékban. Igen Greg sokszor kiakadt rá sok volt neki, megértem. De Zsu is változott.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.31. 00:03:09

@MosóMaca: pedig sztem Zsunak bejön Hunor. És lehet, hogy visszafelé is lenne vmi. De Greg állandóan ott van, kimenti, mi tha egy dedós lenne Zsu. Sokkal inkább nem akarja, hogy rajta kívül bármihez kötődjön Zsu, és ő ne tudja befolyásolni.

ibsen 2018.12.31. 00:04:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: Neki biztos nem idegen a szerepls, a kamera ezt élvezi a benntiek közül a leginkább. Nekem is sok sokszor. Amikor higgadt és normális akkor szimpaikusabb.Miért egy közel 30 éves rúdtáncos mennyire gáz aki azt hiszi barbie és a suli héten traumaként éli meg hogy nem rózsaszín a táskája???

MosóMaca 2018.12.31. 00:04:32

@ibsen: na,azt ne várd tőlem,hogy visszanézzem bármelyik részét is ennek a műsornak

ibsen 2018.12.31. 00:05:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Testileg bejön neki. De szerintem van annyi esze hogy tudja itt nem akar lefeküdni senkivel.Ez baszná el szerintem a játékát pl.

ibsen 2018.12.31. 00:06:28

@MosóMaca: Greg van annyira önálló hogy nem farvizezik mint Lacika pl. nem kellett eddig sem baszogatni a vélemény kimondás miatt.

Hümmögő Hammogó 2018.12.31. 00:09:16

Engem nem érdekel/nem zavar,h Greg buzi vagy nem buzi, vagy bármi. De ahogy bent mondani szokták: ma este "kimutatta a foga fehérjét".:) Viccet félretéve, szerintem nagyon gáz volt a kiborulása. Nemhogy a zöld kendőtől, már az első jeltől teljesen kiakadt! Nem is értem mit gondolt... Hogy ő majd soha senkitől? És azt hozta fel,h Lacika megy Roli után, mint a birka. Hát ő utána meg szegény Zsuzsu megy, mint a birka... Illetve remélem Zsuzsu nem fog mindenben rá hallgatni.

MosóMaca 2018.12.31. 00:11:36

@ibsen: mondjuk az igaz,mása sincs,csak véleménye,mindenkiről. De lényegében nekem tökmindegy,hogy hányadán áll zsuval,egyiket sem bírom

ibsen 2018.12.31. 00:14:06

@MosóMaca: Meglepődött, illetve valami még történhetett a héten vagy korábban. Meglátjuk hogy szerepel.Az a baj hogy ők nagyon együtt vannak 3-an ez kicsit sok vagy mindig csak ezt mutatják...Roliék ugyanez higgadtabban de ők is beszarnának hasonló esetben.

Hümmögő Hammogó 2018.12.31. 00:23:12

Greggel nekem sem volt bajom, semleges volt számomra, sőt néha még pozitív is! Ebben az 1 vagy 2 hétben kezdtem furább szemmel nézni rá, mert teljesen beakadt nála ez a többiek gonossszzzak lemez, és nem értettem,h ez most mi...? És jóval többet ócsárolta a többieket ezen a héten, mint eddig az egész játék alatt.
Aztán erre jött a ma esti viselkedése... És néztem is,h még Renyhe az, akinek van esze, és próbálja visszafogni, csitítgatni, mert még ő is rájött,h ez tök gáz. Csak Gregnek nem esett le... Ezért szerintem ma este elég sok szavazatot kapott az a fantom.:) De hát ez a héten még változhat, sztem most sokat számít,h kit visz ki.

Alice Csodaországban 2018 2018.12.31. 00:24:20

Szerintem:
A, Vivit viszi, mert egyértelmű, hogy őt rühelli a legjobban. Kiválasztás után sztem Vivike rámászik Hunycira , hogy "érdekesebb legyen"

B, Zsuzsuék lebeszélik Viviről és inkább arra mennek, h biztosabban visszamenjen Greg. Itt Lacikát tippelném kihívottnak

Amúgy hajrá Greg!

Hümmögő Hammogó 2018.12.31. 00:26:17

Jó éjt Nektek, ha holnap nem jönnék, BÚÉK! Pá:)

Rozsgyi 2018.12.31. 00:36:12

99% hogy Vivit viszi, persze az RTL a következő napokban majd próbálja úgy vágni hogy mások az eselyesek.

Zabkása 2018.12.31. 00:43:14

@Alice Csodaországban 2018: vigye Lacikát, LEKVÁR MEGY NYERJE MEG A VV-t! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.31. 00:50:47

@ibsen: na jó, hát Renyhe is oldalakat érdemel és nem jó értelemben. :)
Gáz egy nő. Egy rövid ideig bírtam és azt hittem, jön fel és jó játékos lesz. Rövid volt az az idő.

nicu71 2018.12.31. 00:51:55

@Cukorborsó88: csak egy példa .Egy asszony irta kommentben hogy imádom zsut,pont olyan mint a kis unokám ő is ugyanúgy grimaszol meg arcokat vág olyan ééédes.Közöltem vele hogy ez a lány 23 éves ,az unoka meg gondolom 3-6 ,és remélem hogy sikeres ,okos ,tanult nő lesz 23 éves korára nem pedig ilyen visszamaradott és együgyű.Mondanom sem kell hogy egyáltalán nem vette a lapot,pedig olyan 50 körüli lehetett..

nicu71 2018.12.31. 00:54:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: egy ideig én is birtam renit,szerettem a tulzásba vitt feladatmegoldásait,még nevettem is rajta.
Mára csak a szánalom maradt.Kiégett ,ujat már nem tud mutatni,megy is a levesbe előbb -utóbb.

Maximista vagyok 2018.12.31. 00:59:34

@nicu71: ezen ne lepődj meg, nagyon sok buta ember van. a gond az, hogy elsöprő többségben vannak.

moletty 2018.12.31. 01:04:07

@nicu71: EGy félreértést szeretnék eloszlatni : a hülye szőke picsákból NEM bölcs nagymama lesz hanem festett-ősz hülye vén kurva ! :)

Ma olyat tettem ,a mire eddig nem gondoltam: BENN tartottam a szavazatommal a fantomot ! :)
Greg már az első suhintástól beszart, aztán szétkente magán végül körberázta a fost !
Greg jóval undorítöbb mint a síkhülye Zsú!

moletty 2018.12.31. 01:05:55

Egyébként az 50-55-70 közti nők a legsárkányabb, leggörényeb, leghülyébb népség a földön ( l. pl. békamenet tagjai) tisztelet az elvétve kivételnek ! :)

Maximista vagyok 2018.12.31. 01:07:11

@moletty: :DDD ekg! És szintén zenész, hajrá fantomkép :)

fujimo 2018.12.31. 01:09:46

@Avigal: ezt adom... én még nem találkoztam normális emberre... mi a faxom az a normális?

...egy statisztikai közép a leggyakoribb elborulások átlaga? :))

...sztem egy emberke legalább 2-3 helyen defektes... az izgalmasabbak inkább 4-6 területen... :D

nicu71 2018.12.31. 01:13:58

@moletty: basszus annyira egyetértek veled ,olyan jol fogalmaztál amire én sose lennék képes ,még 3 becherovka után sem.Maximális tripla EKG! Nem kérdés hogy én is a fantomra teszek.
És annyira de annyira tudtam hogy Greg hamarosan robbani fog és szrt fog köpködni ,hangosan hápogni,hát megkaptuk .A sátánista dumát tuti Geronazzo tette a fejébe,a drága Máriája,az ország legundoritobb celebjeinek egyike aki már annyira gáz,hogy korhatár nélkül nem is merném mutogatni.
Ken baba ...röhögnöm kell ,ha tudnék ezen.

moletty 2018.12.31. 01:14:41

Még egy érdekesség : csak Évánál is hülyébbek telefonálnak be ?
Mondjuk az egyik szerint Lacika hommancs ! (Nem csodálnám nagyon)

moletty 2018.12.31. 01:16:22

@nicu71: EKG viszont ! (Már szinte egymás faszát szopjuk, de semmi buzulás! :) (a'la Torrente:)

fujimo 2018.12.31. 01:20:28

@nyeh13: "@MosóMaca: nem mondom, hogy mindenkinek nyerő ez a vislkedés :) valószínű nem nyer. csak nem értem ezt a masszív negativitást sem irányában :)"

ez annak tudható be, h bár szerethető és tényleg nem gondolná az ember róla, h bármilye konspirációs örvényben szerepet vállaljon...

...az ösztönös reakcióknak meg van az a hátránya, h egyrészt a legkevésbé diplomatikus... (mondjuk így nem mesterkélt, cserébe rendszeresen bicskanyitogató) ...másrészt nélkülöz minden megfontoltságot... révén ösztönszerű...

...önmagában még ez sem lenne baj... de szerinem is sokat bántották... és így már szocializációs reflexként megsértődik és támad és kikéri magának... és fel van háborodva... (miközben nem gondolkodik, csak ösztönből cselekszik)

...és ezért lehet ennyire megosztó... mert az első szegmens szimpatikus... a második viszont kb az elviselhetetlenséggel rokon... én legalábbis rosszul vagyok azoktól, akiknek nem megy a scan belül, h éppen hogy viselkednek... és nincs semmi önkontrolljuk, önvizsgálatra hajlamuk... :)

...hiába aranyos és nem terv szerűen rosszindulatú... így mégis olyan végtelenül idegesítő, h menekülne az ember előle... :)

Maximista vagyok 2018.12.31. 01:22:38

@moletty: akiket bekapcsolnak "telefonon" azok hülyébbek mint akik bent vannak, az meg már egy szint, lesz itt utánpótlás bőven!

Maximista vagyok 2018.12.31. 01:38:54

Pro tipp: aki teheti nézze meg a Borg-McEnroe filmet ;)

fujimo 2018.12.31. 01:40:01

@mindenévfoglalt: "Megjegyzem, hogy mindemellett vagy mindezek ellenére nálam Zsu közel sem az utolsó a listán."

...igen, mert idegesítései ellenére tényleg nem tudatosan idióta... nála ez gyári alap...

...ezzel szemben greg, aki miatt (zsolti után most már komolyan - konkrétan elgondolkodtam mélyen magamban, h vajon látens homofób vagyok-e...) nah ő tényleg tudatosan vérgeci...

...az az extrovertált nyálgép, aki annyira cuki akar lenni, olyannyira simulékony, mint egy olajos hal a vödör takonyban... senkivel sincs problémája... csak épp mindenkit kibeszél a háta mögött...

...végtelenül pánszexuális... a lelkek csodálója... viszont mindenkit a külsejével basztat, miközben ha ránézek hánynom kell... akkora az ízlésficam... :$$ ...aztán ha éppen úgy adódik, akkor meg kikéri magának, h le "férfizzák"... de persze ha takarítani kell, akkor az a "nők dolga" és egyből a spártai 300-at megszégyenítő hímnek érzi magát... blöeee... :D

...jó volt a kaszting jahh... tényleg a legkevésbé antipatikus a nyerő... :))

mobilos perpetuum 2018.12.31. 02:02:57

@mindenévfoglalt: " Zsu ezt az egyszerű mozdulatsort SEM tudta lekövetni." Csúsztatás. Vagyis szerinted ezt SEM, és a többit SEM tudta lekövetni. A többi gyakorlatnál nem láttam olyat, hogy probléma lett volna.
Csokinak nem ment a bukfenc mozdulatsora, tehát sárga lapot neki !!!
Ha én szerkeszteném az összefoglalót természetesen nem mutatnám, csak azt, ami nem ment.

Az iskola-héten nem mutatják a helyes válaszokat, mert az uncsi. Mond valaki egy bénaságot, az benne lesz.
"De sorolhatnám a viselkedészavarait, a hisztérikus, nárcisztikus vagy éppen paranoid megnyilvánulásait."
Hisztérikus viselkedészavarai Csokinak is voltak, csak veszélyesebbek. Nárcisztikus: Csoki, és Greg.
Sárga lapot nekik is! Ha kedvem lenne Radicsot újranézni, nárcisztikus, cezaromániás, szerintem Fb oldalán közöld vele.
A paranoid témát színezi, ha valaki tényleg abból a célból lopta el a fényképet, és tette Roli fiókja mögé, hogy kettejüket összeveszejtse. Villalét esetén amúgy ténylegesen léteznek összeesküvések, ma Roliék épp Adrira akarták kenni a balhét, csak túl átlátszó már, amit csináltak.

Elnézést a kései válaszért, de éjszakai bagoly vagyok.
Sajnos előző éjszakai válaszomat is emiatt sokan nem olvasták, ahol arról írtam, milyen lelkesen vártam, hogy Roli és Hunor ígéretükhöz híven komoly taktikai játékba kezdenek Radics ellen, ehelyett sokáig majdnem lacikai szintű láthatatlanságba burkolóztak.
Senki, Zsu sem kedvencem, csak ebből a gyenge felhozatalból most első a listámon. És változatlanul se butának, se bolondnak nem nevezném. Lacika, Adri butábbak, lásd iskolahét. Az irodalomtanár már VV lakót is látott sokat (hogy bírja???) veteránnak számít, lejjebb is osztályozta őket.
Félidőben ez a véleményem, ami változhat, mint bárki másé.

fujimo 2018.12.31. 02:57:40

@nicu71: jeeee, nem vagyok homofóóóób... :D <3 csillámpuszi

fujimo 2018.12.31. 03:08:54

@UdvariatlanBolondvagyok: neeee.... ezt még nem láttammmmm... tényleg kiborult a kis petezsákja?! ...egyem a pikkejeit! ...úú de várom, h lássam ki a rosszindulatúangonosz!! <3

fujimo 2018.12.31. 03:25:03

vááá, megnéztem... zsúnak az a helyeslős felháborodott feje... :DDDDDD

...meg "most én beszélek" - de közben rendre belepofázok más szövegénél greg... :D :D

...ez tényleg gyó volt... :)

fujimo 2018.12.31. 03:35:56

@Sanda.Ipse: "@mindenévfoglalt:
Most értünk haza és éppen elcsíptem a kiválasztást. Ugyanezt akartam írni. A VV-k történetében még senki nem fogadta ilyen primitív módon a jelölését. Greg a múltkor Rolira tette, most meg még rajta is felháborodott. Mit gondolt, a döntőig örökös védettségben ül?
Már újat úgysem tud mutatni. Félek, hogy ha sokáig benn marad, homofóbbá válok. Ezt nem szeretném, úgyhogy bárkié a szavazatom ellene."

...vááá ugyanezt éreztem... szabályosan annyira elkezdtem ettől a kis tulipányhernyótól undorodni, h engem is meglepett és komolyabb helyzetelemzésre késztetett... :DD

fujimo 2018.12.31. 03:42:48

@Cimili: jaja, face alapján radics is visszament volna... az nem mond semmit...

2018.12.31. 04:13:07

Kétszer is visszanéztem, nem akartam elhamarkodottan írni. Borzalmas volt amit Greg és Zsu is leművelt. Beszartak. Mintha ők nem kaphatnának jelet. Várható volt, hogy a cukiság máz előbb utóbb lekopik és előjön a valódi énjük. Csak igy a kontraszt nagyobb és aljasabbnak tűnnek mintha az elejétől a valódi énüket hozták volna. Bár ez a valódi énük. Magas lóról nagyobbat lehet esni.

2018.12.31. 04:13:44

Ja fantom kapta a sawazatomat

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.31. 05:34:13

25 évvel az egyik legfontosabb black metal lemez után sátánozni egy ellenfelet nem csak oda nem illő, hanem elképesztő nevetséges is. pláne, ha amúgy is anakondákra bukik Greg.

teljesen egyértelmű, hogy meg akarta úszni a párbajokat a végéig, csak az elmúlt hetekben ugyanúgy elvesztette kapcsolatait a másik oldallal, mint Zsolti a 8as szériában. tudom, minden összehasonlítás problémás, de Zsolti sokkal érthetőbben éli meg melegségét, míg Greg felfogása finoman szólva is ellentmondásos.

annak örülök legjobban, hogy elmarad a Renyhe-Zsu-Greg döntő, illetve Lacika is kapcsolt, hogy a konfliktusmentes játék ebben a szériában nem működik.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.31. 05:43:50

@Bekkara: számomra ellenszenvesebb Greg. képtelen feldolgozni, hogy másképp alakulnak az események, mint azt ő gondolta. félreértés ne essék, Vvv se ér két garast, de legalább tud viselkedni élő adásban.

Stopper237 2018.12.31. 05:47:45

@moletty: Felröhögtem a családot:)) Hát itt a recept, hogy készül a hülye öregasszony. Köszi! :)

Stopper237 2018.12.31. 05:57:21

Greg szeretetnyelve az udvarlás, vagyis annak szép a lelke, aki őt megdícséri, csodálja. Biztos van ilyen..

Sanda.Ipse 2018.12.31. 06:00:15

Egyre jobban éleződött az ellentét a két "csapat" között. Gregnek a zsebében egy olyan képesség (lila kendő), hogy kivédhet egy jelölést, de nem teszi. Hogy lehet valaki annyira öntelt, hogy elképzelje azt, hogy őt úgysem jelölik, mert annyira erős? Mitől képzeli magát erősnek? A csillámoktól? Ha olyan erős, akkor úgyis visszamegy a párbajról. Ha rajtam múlik, akkor biztos nem.
Már csak arra lennék őszintén kíváncsi, hogy mit gondolt, kit jelölnek a gonoszék?

Sanda.Ipse 2018.12.31. 06:22:38

@ibsen: ".Roliék ugyanez higgadtabban de ők is beszarnának hasonló esetben."

Én nem emlékszem, hogy Roli beszart volna vagy hasonlóképpen viselkedett volna, mint Greg most, mikor őt jelölték. (Egyik jelölést éppen Gregtől kapta). De te majd biztos emlékeztetsz rá, ha így volt.

Sanda.Ipse 2018.12.31. 06:35:06

Gonosz Roli készülhet a bezárásra:)))

ygan_rev 2018.12.31. 07:00:29

@Sanda.Ipse: Ez nem egészen így van. Nem Greg gondolja magáról, hogy erős. Proli hangoztatta, hogy szerinte Greg a legerősebb bent és mivel fosik, mint a madár, ezért most pontot tenne a Greg-ügyre. Ehhez kellett Hunor és Lacika, akik könnyen lehet, hogy ki is esnének most a sellőfiú ellen. Ennyit proliról meg a bajtársairól.

Amúgy szerintem Greg visszamegy és szépen menetel a döntőig.

Sanda.Ipse 2018.12.31. 07:26:56

@eatpray:
Ha nem gondolja magát erősnek, miért nem élt a védettség lehetőségével? Jelölhetetlennek érezte magát?

hereverő heverő 2018.12.31. 07:44:45

Lóreggelt.

Greg? Jó döntés! :) örömmel vesztettem pontot ahogy valaki már írta fenn.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.31. 08:01:07

@sixx: röviden, tömören, tökösen XD

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.31. 08:02:12

Greg felveszi a lila kendőt, huni meg leveszi róla egyből oda 2 képesség

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 08:07:03

@adamskij:

Olyan rosszindulatú kis köcsög ez a Greg hogy sanszos a homik is kiábrándultak belőle.
Komolyan mondom én Vivit is utálom mint a xart, de Greg ellen tuti az özvegyre szavazok.
És kiszeretném hangsúlyozni, senki sem azért fog greg ellen szavazni mert meleg, hanem az a stílus ahogy beszél másokról, na az veri ki.

Sanda.Ipse 2018.12.31. 08:11:21

@Hedo a nokedli szaggató:
Hunort kérdezték előbb, hogy élni kíván-e a képességével (kendő levétel).
Ha Greg élt volna a saját lehetőségével, Hunor azt már nem másíthatta volna meg.

Sanda.Ipse 2018.12.31. 08:13:53

@szociál:
Greg többet árt a melegek ügyének, mint egymillió homofób.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.31. 08:24:28

@szociál: maxi ekg!

Greg ideális ner elvtárs: egyfolytában helyezkedik, saját célból ferdít el mondatokat, hajlítja mások véleményét. aztán mikor borul a bili, felrúgja a terített asztalt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 08:45:16

@Sanda.Ipse: @adamskij:
+1

Ahogy a szavazáson kifakadt ez a Pánpéter, gázabb volt mint Renyhe hörgése csoki kiesésekor.

MosóMaca 2018.12.31. 08:54:31

Jó reggelt! Zsótti afterdumcsi Csokival vót má? Ha érdekel valakit,tessék:
youtu.be/cnWIIWgeK8k

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 09:03:45

@MosóMaca:

Itt látszik meleg és meleg között mekkora a különbség.
Sokkal szimpatikusabb ez a Zsolti ,mint az az affektáló Greg.

MosóMaca 2018.12.31. 09:16:32

@szociál: igen. Zsotti is túltolta néha,de neki egyértelmű a nemi identitása,amit el lehet fogadni. Greg meg nekem olyan,mintha maga sem tudja,mi is akar lenni!

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 09:17:14

@sixx: imádom, hogy mindenhol ott vagy!

MosóMaca 2018.12.31. 09:19:50

@Stopper237: szerintem nagyon jól mondod. Az ő szeretetnyelve az udvarlás. Az viszont megdöbbentő,hogy valaki ennyi idősen,ennyire ne viselje a negatív visszajelzést. Tényleg,konkrétan már az első jelnél teljesen fel volt háborodva,hogy micsoda gonoszság rá jelet tenni! Vicc

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 09:20:40

@MosóMaca:

kamu az egész csávó, szerintem egyszerűen meleg.

@Nyuszomuszo83:

olyan volt ez a kiszavazás mikor Csaucseszkut rögtönítélő bíróság elé citálták , és csak magyarázott, Greg éppen ilyen volt.

MosóMaca 2018.12.31. 09:24:16

@Nyuszomuszo83: a legtöbb dologban egyetértek,kivéve azzal,hogy renyhénel és gregnek hagyja eltapsikolni az ő nyereményét. Szerintem zsu alapvetően irigy. Kb olyan óvódás hisztiket nyom le a kis cuccai miatt,mint egy hisztis kis 4 éves. Ő tipikusan az a “barát”,aki ha meg is ajándékoz mondjuk egy akármivel,az első rossz nézésre visítva követeli vissza az ajándékot is. (Lásd, hisztis reakció egy beszólásra,hogy akkor add vissza a csipeszem azonnal)

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 09:24:40

@szociál: egyetértek, nem gondoltam leírom valaha is ezt mert Zsóti affektálását sem csíptem, de ő az aki, greg meg majmol vkit és fingja nincs mi akar ő lenni, olé hogy meleg, de ebben is ő akar a legkülönlegesebb lenni! Olvasott a pánszexualitásról, meg Ken babáról összegyúrta, lett egy imidzs, majd hozzájön a sellözés, meg unikornisok... beteg és kész!

Angora Cardi 2018.12.31. 09:27:50

@Nyuszomuszo83: óvoda kiscsopi volt greg és zsu reakciója

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.31. 09:32:24

@MosóMaca: Egyetértek veletek Zsoltival kapcsolatban. Csokit meg sajnálom, tszerintem egy jó VV karakter volt, és ebben a szériában megérdemelte volna a győzelmet, ha végig tudja vinni. Becsülöm benne, hogy vállalja, hogy tettét, és továbbra is jogosnak tartja a kizárását.

MosóMaca 2018.12.31. 09:33:21

Sokan azzal érvelnek Zsu meg Greg mellett,hogy őszinték,nem játszák meg magukat. Hát igen,tessék,láthattátok az igazi arcukat, ahogy lefolyik a csillámos cukormáz. Remélem tetszett ez a dedós,sértődött,hányinger reakció

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 09:36:21

@Nyuszomuszo83:

nagyon beteg, én még játszótér közelébe se engedném, biztos ami biztos.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 09:36:54

@MosóMaca: Igen irigy, adna a pénzből hogy költsék majd jól megbánná,föleg ha vki felvilágositaná és követelné vissza! Ezek ketten meg jól kiröhögnék! Amúgy mekkora a barátság Renyhével! Pedig a nagy Lecsogate az első napon sirásba torkollt, pont Renyhe kritikája miatt! Beküldhetnének a szerkik -Nyári úr-egy happy meal menüt (kavintont kólával)!
@Angora Cardi: ez már kezd megszokott lenni, 30 évesen 12 évesként viselkedni, add vissza a csipeszem stb. Gyíkok! (Elnézést a gyíkoktól! :) )

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 09:39:00

@mobilos perpetuum: Egyszerűen elképesztő, ez a marketing-védőügyvéd szerep, amit tolsz.
Már-már Rétvári-Hollik magaslatok a párhuzamos valóság kiépítésének, csúcson billegő demagóg ormán. Pusztulat, ahogyan véded a védhetetlent.
Ezer fonák, és még ezer összehasonlítás, félbe hagyott mondatok, feldobott labdák.
Érvek nélkül mindez....Az érveket mi szolgáltatjuk, amin jobb híján, mi esünk önmagunk vádlottaivá és keressük a felmentést, saját magunkban. Mesteri ahogyan kiharcolod, hogyan legyünk saját érveink ügyvédei és a cáfolatrengeteg sűrűjében kezdjük megkedvelni védencedet.
6-7 éves lehettem, amikor Vasscsaba barátommal, az Alfa kocsma előtt árultuk az előző napi újságot. A projekt lényege "a csak leugrom újságért drágám", amiből persze a műintézmény meglátogatása lett. Az eladás teljesítményét azzal növeltük, hogy a pajtásom nyakában ülve óbégattam a friss újság elodázhatatlan érdemeit. A hatodik feles után már pörgött az üzlet és mindezt annak szellemében tettük, hogy jó dolgot cselekszünk, találtunk egy piaci rést.
Ha lenne marketing cégem, szívesen a vállamra emelnélek mobilos örökmozgó...:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 09:42:47

@Nyuszomuszo83: Szép antré, okos az én nyulam, puszi a homlokára!

,, 2018.12.31. 09:44:30

@Nyuszomuszo83: Greg olyan, mintha zsóti és unikornis vivi leendő közös gyereke felnőttként visszaérkezett volna a jövőből

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 09:44:30

@UdvariatlanBolondvagyok: jó reggelt Drágám így ezen év utolsó reggelén!

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 09:46:19

@,,: mááár reggel meghánytatsz babám???

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 09:49:11

@UdvariatlanBolondvagyok: csak a homlokomra adol puszit??? Hát mi vagy te, apám?? A pici számra kell puszi!

MosóMaca 2018.12.31. 09:50:10

@,,: uhh,kell innom még egy kv-t (vagy valami töményet erre,köszi)
@UdvariatlanBolondvagyok: szerintem ez a szöveg túl bonyolult

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 09:50:50

@úgymond olvasó mmkk:

morgen babafej

kérdem én miért szilveszterre időzítették a fittnesz hetet, miért nem tudtak várni januárig ?
semmit se fog érni ez a pár nap torna ha szilveszterkor annyit isznak mint az állatok.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 09:54:37

@Nyuszomuszo83: Természetes reakció, amikor a falbatapadt tapéta mintázatából kilép egy alak és közli veled, hogy szar helyen laksz....DDD

Angora Cardi 2018.12.31. 09:55:27

@MosóMaca: Ezeket a kommenteket már átugrom, kommenttársakkal nincs bajom, nekik is nekem is jogunk van leírni a kis agymenéseinket, de ezeket a retardokat éltetni és védeni, engem nem érdekel, azt meg látom vitába szállni szélmalomharc.

További jó reggeleket lekvárok ez év utolsó napján.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 09:57:10

@,,: ez aztán amúgy egy szép bukfenc! Zsoti él hal a facér, Vivi (meg a calonnáért) meg biszex, tök mindegy neki, naaa ebből lett egy highlighteres köcsög, aki kurva szépnek hiszi magát, szereti a kukit, de magát sellőnek aposztrofálja, a sellöröl nekem gyönyörű halfarkú lányok ugranak be, mert én kishableányt néztem! De ha horror a mese akkor rothadó arcú gonosz lények a sellők! No innentől kezdve hogy Greg micsoda nincs több kérdésem bíró úr! A második lesz a helyes válasz!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 09:57:52

@szociál: reggelt, pingvinmókus. ne várj a szerkesztőktől ilyen bonyolultsági szintű előre gondolkodást :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 10:01:33

@MosóMaca: Nemnem! A válasz pontosan az elismerés! Hódolat az értelmi képesség oltárán.
Okos ez a fiú, csak fanatikusan rögeszmés, mint a parlament első soraiban tobzódó megélhetési képviselők....a véd és dacszövetség!

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 10:02:59

@UdvariatlanBolondvagyok: te is a szomszédom szeretnél lenni a lépcsőházban, hogy titkos légyottokra igyekezz hozzám, miképp a szomszédok szomszédok azt lesik vajon mikor lesz ez már legális kapcsolat!

Kamiko555 2018.12.31. 10:03:14

Sosem gondoltam,hogy egy Hogyvolt olvasása közben jövök rá,hogy "úristenderégenhallgattamPanterát" -pedig mennnyire imádom! Kösziii!!!:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 10:08:38

@Nyuszomuszo83: SellőKen meglovagolja a gonosz-sátánista-okkult-és mindenkivel baszik vonalat és ezzel rajzolja körbe az Özvegy víg hulláját...Ribinek kevés az indoka...a meleg téma forszírozása necces, a kétszínű-szajkózás okafogyott(mondván, mindenki az), kvázi nagyon lejt a pálya a rózsaszínbugyis javára....

Cukorborsó88 2018.12.31. 10:13:03

@moletty: nemtom. Anyám pl nem sárkány, nem görény és nem hülye. Mondjuk nem is vonul fel :). Szerintem nem életkor függvénye a sötétség és rosszindulat.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 10:20:27

@Nyuszomuszo83: ÁÁÁ,,, kötélhágcsón nyomulok az erkélyen, miközben azt sustorgom:
"Ő az! Ó, ő az, ő, az én szerelmem! Csak nem tud róla még.
Mond valamit, de nem hallom. Sebaj, a pillantása szólít. Felelek."
Igen felelnék, de ekkor kilép a teraszra az alsó lakó, és a nyakamba húzza, a leszedált karácsonyfát...Csúccsal, üres szaloncukor-masnikkal....

Sanda.Ipse 2018.12.31. 10:28:58

@szociál:
Egy napon sem lehet őket emlegetni. Zsoltnak van egy veleszületett intelligenciája, némi autodidakta műveltséggel megfejelve. A mi sellőnk arra büszke (sulihét), hogy életében egyetlen könyvet sem olvasott el. Ettől nálam kapásból persona non grata lett a villában. Az egyéb megnyilvánulásai csak ha a tortán.

Ha Vivient hívja ki, a lánynak sok gondja nem lesz az érvekkel Greg ellen. Ha sellőnk úgy folytatja, mint a kiválasztón, saját maga szolgáltat érveket önmaga ellen. Vivinek csak hátra kell dőlni, majd visszamenni a villába.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 10:29:52

@UdvariatlanBolondvagyok: nem vagy te pókember, van lift meg lépcső, kulturáltak a lépcsőháziak senki nem fog gyntával csöpögös karifát a fejedbe húzni! Jöjj én Romeóm várlak erkélyemen! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 10:31:29

@Angora Cardi: Igen, de ez ilyen univerzális kakukktojás melengetés. Már rég kilökted a fészekből, a kisdedek számára elröppensz az aktuális hernyóadagért, ám mire visszaérsz, megint ott csápol.
?????

Sanda.Ipse 2018.12.31. 10:32:40

@moletty:
A "tisztelet a kivétel" nem megy birkamenetelni.

MosóMaca 2018.12.31. 10:40:17

@Sanda.Ipse: attól tartok,nem így lesz,mert a fanatikus zsu rajongók vissza szavazzák és hattttalmas arccal riszálja majd vissza a hátsóját...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 10:44:25

@Sanda.Ipse: No, itt lesz a baj! Itt zökken kátyúba a szekér. Az alpári-getto stílus, hidrogén- műhajtincs nem összefonható a diplomáciával...Kezdődik a tapsikolós, csípőretevős, toppantgatós zsivatolás!

Sanda.Ipse 2018.12.31. 10:51:10

@MosóMaca:
Persze Greg a legőszintébb közülük. Ráteszi a jelet Rolira, majd mögé áll és támogatja a párbaja előtt. Brávó!
Mindenesetre tanulékonyak. Olyanok, mint a politikusaink. Azt hiszik, hogy ha valamit reggeltől estig ismételnek és a nézők képébe nyomják, attól az igazzá válik. Esetükben ez az őszinteség. Önmagában paradox őszinteséget emlegetni egy taktikán alapuló játékban, ahol mindenki ellenfél. 36 milláról van szó, nem egy homokozólapátról.

Sanda.Ipse 2018.12.31. 10:52:04

@MosóMaca:
Nálam a remény hal meg utoljára:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 10:53:15

@Sanda.Ipse: A nyájterelés mára, pusztán logisztika kérdése, hiába harsog a Gulyás nevű zugügyvéd..
A Puskás Akadémia mobilizálható buszai a terelőkutyák...
Csak néhányszáz nyugger menne önszántából, de azok a körhintán maradtak...,pedig már a harmadik ciklusban éljük az áramszünetet.

Sanda.Ipse 2018.12.31. 10:53:51

@UdvariatlanBolondvagyok:
Vivien most csak úgy lesz képes játékban maradni, ha nem veszi fel a kesztyűt semmilyen támadásra. Kérdés, hogy képes-e rá? Sajnos ő is szívesen belemegy a kofastílusba.

,, 2018.12.31. 10:56:29

@Sanda.Ipse: "Azt hiszik, hogy ha valamit reggeltől estig ismételnek és a nézők képébe nyomják"
Ugyanezt csinálta Alekosz, Attila, tök tudatosan. Bekajálták erről a blogról is sokan? De be ám.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 11:00:10

@Sanda.Ipse: aztán ha a reményhal megdöglött, ott van még rokona, a mélytengeri szarok rája :)

Sanda.Ipse 2018.12.31. 11:04:29

@,,: Alekosztól konkrétan a hideg kilelt. A filmekből unalomig idézett ugyanazon mondatok... egyszerűen egy idő után nézhetetlenné vált.
Attila Péternek köszönhette, hogy egyáltalán játékba lendült. Kezdetben depressziósan és magányosan üldögélt a szaunában (tán ott is aludt), fogadást mertem volna rá kötni, hogy pár napon belül feladja a játékot. Péter farvízén lett ő "az Attila". Meg kell vallani, hogy taktikailag jól csinálta. Rávilágított az ellenfelek gyengéire (pl. Csaba, Vera esetében) és onnan már könnyű dolga volt.

MosóMaca 2018.12.31. 11:09:19

@Sanda.Ipse: úristen,de kivoltam alekosztól,meg azoktól,akik szerint ő egy értelmes,okos ember! Tipikus okosra iszom magam kategória,hadovált össze-vissza, olyan szavakat használva,amit átlag villalakó és vv szavazóbázis nem ért,ezért qrva okos.... rettenetesen idegesített az a f@sz

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 11:21:29

@Sanda.Ipse: Hasznosak a zongoracipelők, de ennek felismerésére, hogy más végzi helyetted a piszkos munkát, vezető egyéniség szükségeltetik. Péter kiválóan menedzselte Attila felfutását.
Azt gondolta, ennek farvizén célba nyúl a surranón....,ahogyan a legutóbbi szörvin FÍreg tapodta az utat Adonisznak. Ám, a másodhegedűsök mindig a balek- pályán lavíroznak.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 11:24:06

@UdvariatlanBolondvagyok: a nyaktörés nem romi, bár kétség kivül ha miattam teszed, tisztelendő, de én szeretném ha egészben lennél romi! Gyere kiviszlek én az erkélyre megmutatom a szépségét! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 11:28:20

@Sanda.Ipse: Nem lesz képes rá...Ken előkapja a gonoszkártyát, amivel Vivi önérzete sebezhető.
Fűszerként meghinti a zsákolós kalandjait, és Ribiből kibújik a nem épp véka alá rejtett Nyócker!
Bukta...,merthogy szegény Greg!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 11:30:59

@UdvariatlanBolondvagyok: jelenleg úgy gondolom, bárkit visszaszavaznék Greg ellenében

cso zsi 2018.12.31. 11:33:57

Namostakkor: Túrókúra, vagy kúrótúra?

Egy Hun Hunniából 2018.12.31. 11:36:09

@MosóMaca: Ha abból indulok ki hogy a kretén balekosz vitte a zsét, akkor most zsiszsikes zsuzsu lesz a befutó, és az első nőnemű W nyertes.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 11:50:52

Hiába puffogtatjuk észérveink a zsizsikes Zsu (ez kurva jó, tetszik) ellen, borítékolható, hogy megnyeretik vele, lesz sok bulvár címlap, majd aztán arról is évekig vekengés milént került egyre mélyebbre a pszichiátriai mélygödörbe, szül majd ez is egy Manót meg Jánoskát, akik soha nem tudják ki is,az anyjuk, mert az a zárt osztályon huzigatja a fogkefét, Morzsiként becézgetve azt, néha ujjával fenyegetvén az ápolókat, arcrángása elhatalmasodásával ttorz grimaszokkal gesztikulálva! Ez köll ide, egy újabb elmeroggyant! Hajrá! Nem vagyok én semmi jónak elrontoja, adjátok a bolondnak a zsét, hadd futkározzon ugrálva visítva hallójárataink bénítva!

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 11:52:22

@úgymond olvasó mmkk: én már megtettem nekem a fantom is szimpibb! :)

Egy Hun Hunniából 2018.12.31. 11:58:45

Így félidőben az én "odds"-aim a végső befutóra:

Reni: Sz*rkeverő és vicces is valamennyire. A nyomást viszont nem bírja.
Pua: Se hús, se hal. Maximum a 2. lehet, igen jó esetben.
Zsu: Annyira dédó, hogy az már vicces, ezért nyerő lehet.
Greg: Jobban utálható minnt o1G mert van annyira szarházi, csak pozija ninncs hozzá.
Roli: Nincs igazán szavazóbázisa a célegyenesben (szerintem).
Hunor: Lassú víz partot mos. Dobogó minimum kinéz neki.
Vivi: Bent ordas nagy ribizli, de kint "csak" fehérmájú aranyásó. Nemkell kategória.
Laca: Látszik már néha? Több hete nem láttam w-t, nem tudhatom.

bel ami 2018.12.31. 12:03:33

@Nyuszomuszo83:
Nem vagyok oly okos, mint te,
nem látom a jövőt, mint te.
Nem tudom, ki lesz TOP3,
mégis: Zsuzsut oda várom.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 12:14:47

@bel ami:
Bel Ami, Bel Ami
Ki nem más, csak ami.
Zsuzsu a kis szivszerelme
Verset ír hozzá
Reggel és este
Maradj te csak ilyen
Igy szeretünk, nem irigyen!

Bekkara 2018.12.31. 12:24:14

@Nyuszomuszo83: Azért Zsuzsut meg BB Évit ne vegyük már egy lapra. Évike egy ordas nagy k**va volt, amellett buta, mint a tök. Nem tudom, melyik műsort nézitek, de Zsuzsura azt nem mondanám, hogy olyan könnyű megvezetni, vannak butuska dolgai, de ezekre rá is játszik, nekem senki se mondja, hogy nem. Mellesleg pedig gyanakvó, és nem enged az érdek közeledéseknek. Ráadásul Zsu szép, ha egy kicsit edzene, összeszedhetne valami gazdag fószert, nem gondolom, hogy Éviként végezné. Plusz a családjáról sem tudunk semmit, szerintem a kislányka elé rövid pórázon lehetett tartva.

ibsen 2018.12.31. 12:25:52

@Nyuszomuszo83: nekem csoki egyáltalán nem hiányzott, Ginut hazaküldte azt ennyi. Elfáradt, nem bírta a bezártságot, dühkitörései voltak elég komolyan. Szerintem az RTL zsu-ban látott valamit ezért nem akarta veszni hagyni a videós hét nyereményét, tett egy próbát a másodikkal és azt kell mondjam elsőre még nézhetőbb mint a Gáspár.Roli, Reni hol a francban vannak hozzá képest?

Hümérosz 2018.12.31. 12:26:05

@Nyuszomuszo83: Ezek volnának az észérvek?

Tökös... 2018.12.31. 12:29:09

Sziasztok...

Nekem Zsui és kenbaba nagyon bejön....
Pont olyan mint a társadalom mostohái...
Zsu például műsorvezető szeretne lenni, ami szerintem igazán eredeti ötlet... ( győzi, és majka után, akik kitaposták neki az utat )
Kenbaba vezethetne valami vetélkedőt, nem unatkozna senki ezt garantálom....

ibsen 2018.12.31. 12:31:56

Nekem azok a szimpatikusak ebben a játékban akik elejétől fogva hozták magukat nem kellett senki kiessen hogy ők érvényesülni akarjanak, ez baromság. Felesleges magyarázni hogy elnyomta stb. Ha valaki kiáll magáért mégha mindig leugatják legalább nem hagyja magát, ezerszer jobb mint kussolni vagy csendben meghúzódni és mindig arra várni hogy majd eljön az én időm....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 12:32:01

@Sanda.Ipse:

"..Persze Greg a legőszintébb közülük. Ráteszi a jelet Rolira, majd mögé áll és támogatja a párbaja előtt. Brávó!..."

Igen Greg az szeret helyezkedni, legnagyobb sumák a gárdán belül :))
Ismétli és szótagolja, hogy jobban felfogjuk hogy ő jó ember :))
Kedves hölgyeim és uraim, kedves hölgyeim és u-ra-im, én jó ember vagyok és őszinte, Vivike sátánista :)

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 12:32:43

@Bekkara: @ibsen: @Hümérosz: vigyétek haza nyugodtan! :D
Felsoroltam én már pár észérvet nem fogom magam ismételni sem, mert papagáj sem vagyok!
Én rühellem, ennyi! Szerencsére különbözőek vagyunk! Kinek a pap, kinek a papné! Nekem a fiúk!

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 12:34:13

@Tökös...: ken baba vezethetne vmit, pl áramot???

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 12:34:24

@úgymond olvasó mmkk:

Ha van esze Vivikének akkor úgy fog viselkedni mint mikor bement Erához, higgadtan válaszolgat, Gregből meg kijön a kretén és lesátánistázza és ördögözi Vivikét, aki csak a fhaszt szereti :)

ibsen 2018.12.31. 12:34:40

@szociál: Miért Roli mennyivel őszintébb? Beállt Krisz mögé aki épp a másik táborba tartozott Adri ellen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 12:36:28

@Nyuszomuszo83:

Bízzunk benne hogy többet nem látjuk Greget a párbaj után képernyőn, mert a térdzoknis buzirucijától rókáznom kell, meg a nyögős élvezős játékaitól :hanyas
Inkább nézem Vivikét hogyan pacizik a palikon :))

Bekkara 2018.12.31. 12:36:49

@Nyuszomuszo83: Miért kéne hazavinni? Hülyeség az alapján kedvelni vagy nem kedvelni, hogy akarok-e együtt élni vele, vagy sem. Alekosszal, Attilával, Debilióval vagy Somával ki a fene akarna együtt lakni? :D Nem kell velük együtt élnem, csak szórakozni akarok rajtuk, és Zsu az egyetlen, akin lehet. Rolival nagyon izgi lehet együtt élni, egy kanapékrumpli.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 12:37:21

@ibsen:

Roli is bekaphattya :)
Az is sumákol mindig.

Lekvár kezd feljönni, csak ne hogy túl sok legyen :)

Tökös... 2018.12.31. 12:38:10

Abban szinte biztos vagyok ha vivi és kenbaba élőadásba kerűl, az rtl borsos számlát fog kapni...
De lesz bőven haszon amiből ki tudják fizetni...
Biztos vagyok benne hogy a játékban szereplőket nem is kellett válogatni, mert Mert nálunk a deviancia, a trágár beszéd lételem...

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 12:40:06

@Bekkara: ha ez lenne a szórakozás számomra amit Zsu művel felakasztanám magam a meggyfára! Az én szemszögemben a szórakoztatás másképp néz ki!
@szociál: EKG!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 12:40:19

@szociál: nem tudom, hogy van-e neki annyi esze, hogy ezt belássa.

ibsen 2018.12.31. 12:40:44

Vivike azt nem fogja tudni kimagyarázni miért kellett gyűrűs menyasszonyként két faszra rárepülnie. Röhej hogy szerinte ez magánügy, de mivel megosztotta az infót és láttuk amit láttuk neki ennyike!:-))

ibsen 2018.12.31. 12:42:11

@szociál: Roli essen ki a picsába. A haverjait is csak használja hogy nyerhessen. Azok meg hagyják....

,, 2018.12.31. 12:43:44

@szociál: "Inkább nézem Vivikét hogyan pacizik a palikon" nem gondoltam volna, h megérjük, h ezt mondod:))

Sanda.Ipse 2018.12.31. 12:43:57

@ibsen: Jobban érzed magad, ha közönséges vagy és ocsmány szavakat használsz?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 12:44:44

@szociál: "Inkább nézem Vivikét hogyan pacizik a palikon :))" :jajj

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 12:44:51

@úgymond olvasó mmkk:

nincs, de talán van annyira rafinált.

@ibsen:

Hunor se agyasabb :))
Roli halvérű játékát kezdem unni :)
Mint akit leszedáltak olyan :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 12:45:53

@,,:

Greg és Renyhe ellen visszamehet Vivike, de a többi hagyja kint nyugodtan.

Sanda.Ipse 2018.12.31. 12:49:22

@Tökös...:
Szellemi vetélkedőre gondolsz? Az tényleg éppen Gregnek való, aki életében még egyetlen könyvet nem olvasott el:)

2018.12.31. 12:51:37

Jó reggelt!

Megnyílt a zöldségpiac. Kedves Nyulak, Mosómacik, és egyéb házi kedvencek! Csak tessék, csak tessék. Van kosaramban melyet @Nyuszomuszo83: -tól kaptam sokadik szerelmetes vallomásom után is répa, karalábé, zeller, saláta, kolompér.
Persze van aki számára csak petruskát tudok árulni, sebzett szívemért cserébe :DDD

ibsen 2018.12.31. 12:51:53

@Sanda.Ipse: Az essen ki-ben mi a közönséges vagy csúnya?:-) Te jobban érzed hogy írtál ezügyben? Remélem:)

ibsen 2018.12.31. 12:53:39

@szociál: Érzi a vesztét szerintem, mert Zsu-t nagyon kedvelik kint.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 12:53:52

@Sanda.Ipse:

és büszke rá :))
igazi seggfej ez a Greg.
Nem olvas könyvet mert nem szereti a régi írásokat, ódivatú :))))))))))
Azt hiszi csak Tolsztoj, meg Dumas írt könyveket :)))
Kortárs írókról nem is hallott.

ibsen 2018.12.31. 12:55:15

@szociál: Neki a sellők meg a csillámpóni volt a kötelező olvasmány a suliban:-) A múzsák meg kurvák voltak kb. Ennyike!:-)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 12:55:20

@ibsen:

Zsut igen, de Greget már nem annyira.

2018.12.31. 12:55:58

@Bekkara: Azért BB Évire mindent mondanék csak azt nem, hogy buta volt és kurva. Igen elszúrta a villa után az életét, de nem volt riherongy és melegszívű volt. Attól, hogy depis és lelki beteg lett nem volt buta. Általában a magasabb intelligenciával rendelkező emberek hajlamosabbak a depresszióra mert tudatosabban és mélyebb érzésekben tudják megélni az élet fájdalmait emiatt nehezebben is dolgozzák fel. Az ige is megmondta "Boldogok a lelki szegények...

Sanda.Ipse 2018.12.31. 12:56:31

@szociál: Szerinted Tolsztoj és Dumas nevét egyáltalán hallotta életében?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 13:00:34

@Paic Róbert:

szerintem se volt kurva BB Évi, csak megélte a dolgokat, és sokkolta ez a népszerűség .
Mi lehet vele ?

Sanda.Ipse 2018.12.31. 13:02:17

Radicsot is kedvelték a nézők állítólag, mégis kiesett.

2018.12.31. 13:03:20

@Sanda.Ipse: Csak nem mindegy, hogy a nézők mely és hányad része. Engem is kedvelnek, mégis sokan kiszavaznának az életből.

ibsen 2018.12.31. 13:05:53

@szociál: Ez igaz, szerintem nem lesz a Top 3-ban. Neki inkább az ismertség a fontos mert szerintem ebből akar élni. Ha eddig megcsinálta ezután sem lesz nehezebb abszolut nem féltem.

Sanda.Ipse 2018.12.31. 13:06:56

@Paic Róbert:
Ezt csak arra bátorkodtam megjegyezni, hogy többen írták már itt, hogy Greget szeretik a nézők.
Én azért inkább a fantomképre voksolok, bárki is legyen majdan mögötte.

Rozsgyi 2018.12.31. 13:12:42

@Nyuszomuszo83: ez a hosszú litaniad Zsuval szemben nagyon tetszett, megaekg! Én tényleg szeretném ha nem az eppenhogy 70 IQ feletti nyerne, mert jó lenne ha nem csinálnank ebből a műsorból is szánalom versenyt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 13:20:08

komolyan képesek vagytok lemenni kutyába, és ölre mentek egymással Zsu, vagy bármelyik másik villalakó miatt? ne már.

Bekkara 2018.12.31. 13:23:31

@Paic Róbert: Már első éjjel szexelt, a Renátó nevű vaffankúlós cigánygyerekkel, más sem maradt meg a BB-kből, de ez igen.

0.5 bit 2018.12.31. 13:24:36

@ibsen: "Nekem azok a szimpatikusak ebben a játékban akik elejétől fogva hozták magukat nem kellett senki kiessen hogy ők érvényesülni akarjanak, ez baromság."

Véleményem szerint ez egy statikus játékot eredményezne, pl. itt Radics nyert volna Csoki előtt. Csoki érvényesüléséhez kellett Radics kisesése. Most épp Zsu-Greg-Reni porondra kerüléshez meg Csoki kiesése kellett.

fujimo 2018.12.31. 13:30:09

@úgymond olvasó mmkk: ugyanezen tűnődtem... hogy ezek a két legalja komolyan vita tárgya lehet egyáltalán? ...mennyi feleslegesen elhasznált, soha vissza nem térítendő billentyű leütés...

...sokkal rövidebb lenne péklapáttal berongyolni és addig csapkodni őket, amíg nem változnak masszává... <3 ...szigorúan a szeretet ünnyepének jegyében... <3 :)

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 13:50:56

@Paic Róbert: tudod hogy szivemben egy szegmens a tiéd!

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 13:52:13

@Rozsgyi: tudtam én nem egyedül vagyok szerény véleményemmel!

Avigal 2018.12.31. 13:53:08

Szép napot!:)
Visszaértem melóból, s ottani magányomban lefuttattam egy gondolatkísérletet. Nem vittem végig, h ki nyeri a 36 millát, csak egy szálat, ami érdekelne:

Greg Hunyort hívja ki, aki kiesik, mert az özvegy már masszírozta, s lehet, még kiesés előtt más is történik. Ezután VVV tetszőleges sorrendben rárepül Rolira és Lacikára, akik a rárepülés sorrendjében szintén elhagyják a Villát. S itt jön a Nagy Kérdés: ekkor már csak Greg lesz a Villában, aki valamennyire is hímnemű lény, s neki Vivi ex-e is megvolt, vajon összejönnek Vivivel???! S ezután együtt zuhannak ki?

Tudom, h ez nem fog megvalósulni, de ez a vonal érdekelne:) Meg hogy a vészes előzmények után (akihez VVV hozzáér az távozik vhogy) hogyan tudná Rolit és Lacikát brhálózni:)

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 13:53:30

@úgymond olvasó mmkk: nekem oly mindegy mely ápolt nyeri, nem az én pénzem sajna! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 13:53:39

@Sanda.Ipse: Maga az olvasás ténye avítt...Minthogy a történelem is csak összezavar(by Zsófika)
Greggenny szépségipari munkatárs, bár most kissé zavaró, hogy pont az ördög visel Pradát...
Ezért égő petárdát szorít a foga közé, és imigyen szórakoztatja a nagyérdeműt.
Gyűn majd a lángoló csipkebokor, meg a turáni átok...fortyog a sátán üstjében a hübrisz, meg a mutogatás maga...Ám, a nagy "Bumm"után ébred a való, a törődöttség ellenére Ken nem érez kiadós macskajaj. Mindenhol tükör nézi, ennek kapcsán az örömbeli megállapítás: mindössze az alsó állkapcsa, az egyik füle és arcának egy része távozott...
Hmmm...még így is szép vagyok!-motyogta.
Mindeközben Zsuzsa asszony folyamatosan szapulja: Hogy neked mindig a társaság középpontjában kell lenned! Lefogadom, hogy a kamaszfiúknak akartál megint imponálni!
Most nézd meg, tiszta cafat lett a ruhám!
Szó, ami szó, Gregor nagyon szerette hallatni a hangját, imádott szónokolni, és ilyenkor mindig közhelyekben beszélt. Ebben agykoponyájának újdonsült hiánya nem okozott semmiféle akadály, ha leszámítjuk, hogy szájpadlása is odalett, ezért csak magánhangzókat tudott kiejteni: I I A A A Á Á!!!
(Vagyis ViVi MaGa a SáTáN!)

Avigal 2018.12.31. 13:59:40

@Angora Cardi: Hajrá:)

Engem meg Süket terrorizál, őt vakarjam, ne a tabletet:)

Angora Cardi 2018.12.31. 14:02:44

@Avigal: küldök neki virtuális vakit

Angora Cardi 2018.12.31. 14:04:13

@Avigal: te már sci-fi magaslatokban vagy :DDD

Avigal 2018.12.31. 14:07:11

@Angora Cardi: de őszintén: nem lenne érdekes? Ahogy a végén már Gregre is ráfanyalodik?:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 14:09:31

@Nyuszomuszo83: Te csupaszív-szegmens drágám! Hány pitvar nyílik az udvarra?

Angora Cardi 2018.12.31. 14:12:39

@Avigal: Hát nem tudom, hamarabb képzelném róla, hogy a lányokat veszi célba. Beköltözéskor mindegy volt neki. Pán mmkk parlagon marad szerintem.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 14:13:11

@Avigal: @Angora Cardi: Tényleg, ha már sci-fi! Ha Greg nyerné a versenyt, akkor ő lenne a VV-k történetének első női győztese?

Angora Cardi 2018.12.31. 14:13:48

@Avigal: az a csúcs, a bizalom legbelsőbb köre :DD

mobilos perpetuum 2018.12.31. 14:14:40

@UdvariatlanBolondvagyok: Mesteri, ahogy kikerülöd az összes érvemet:
1. A szerkesztők nem mutatták, nem is mutathatják, hogy ki milyen hibákat vétett a fitness hét eddigi napjain. Egy illető, aki kiemelt egy bénán végrehajtott mozdulatsort, konklúziója: aki ügyetlen, az bolond.
2. Csoki folyton önmagát leste a tükörben, a Mikulásnak azt mondta, ő hibátlan. De ő nem nárcisztikus. A hisztérikus vagdalózása miatt súlyos sérülés lehetett volna.
3. Ha név már nem lenne foglalt, Radicsot őrült Nérónak nevezném.

Jössz egy érdektelen történettel, mit csináltál 5-6 éves korodban, ez vicc.

Na most ebben találj EGYETLEN ÉRVET, láda sör a jutalmad. Vezérszónokotok írása, (ő nevezte ki magát egyhangú szavazással a Zsu-ellenesek hadvezérévé - kac-kac. Íme:
XY : "Hiába puffogtatjuk észérveink a zsizsikes Zsu (ez kurva jó, tetszik) ellen, borítékolható, hogy megnyeretik vele, lesz sok bulvár címlap, majd aztán arról is évekig vekengés milént került egyre mélyebbre a pszichiátriai mélygödörbe, szül majd ez is egy Manót meg Jánoskát, akik soha nem tudják ki is,az anyjuk, mert az a zárt osztályon huzigatja a fogkefét, Morzsiként becézgetve azt, néha ujjával fenyegetvén az ápolókat, arcrángása elhatalmasodásával ttorz grimaszokkal gesztikulálva! Ez köll ide, egy újabb elmeroggyant! Hajrá! Nem vagyok én semmi jónak elrontoja, adjátok a bolondnak a zsét, hadd futkározzon ugrálva visítva hallójárataink bénítva! "

Angora Cardi 2018.12.31. 14:16:22

@UdvariatlanBolondvagyok: Elhatárolódom. Lófasz ő nem nő.
A leszbik is biztos elhatárolódnak. Vki írt vmi ilyet tegnap h ő akkor leszbi, hát kérem lópikula.

Avigal 2018.12.31. 14:16:59

@UdvariatlanBolondvagyok: Neeeem, ő lenne az első unikornis-sellő-csillámpóni győztes:) Sci-fiben ilyen lények is vannak. Az első női győztes még váratna magára. Itt nem a delfinek jönnének fel a 2. helyre, mint a klasszikus viccben, hanem a csillámpónik. S a nyereményt megosztja a 2 villapónival a több napos szenvedésükért:)

Avigal 2018.12.31. 14:18:38

@Angora Cardi: Lehetne kevésbé bizalmas

Tökös... 2018.12.31. 14:19:52

@Sanda.Ipse:

Ha megnézem ki vezet vetélkedőket...
A valóvilágból lehet a legjobban válogatni...
Greg vagy zsu szavait mindenki érti, akár majkáét....
Ez egy igazi bölcső, már mint a való világ...

Angora Cardi 2018.12.31. 14:21:50

@Avigal: kölcsönkérem, tessék szépen kiszolgálni nem nafizni

mobilos perpetuum 2018.12.31. 14:22:09

@UdvariatlanBolondvagyok: A lovaknak szemellenzőjük van, a gazda tette rájuk, ti levehetnétek, hogy ne csak egyvalakinek a hibáit lássátok.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 14:26:52

@mobilos perpetuum: Szóval! Azt állítod, hogy ha az orrod előtt áthelyezek A-ból B-be egy poharat, nem tudod lekövetni, mert ügyetlen vagy? Nem, nem vagy az! MERT!
Én azt állítom, hogy koncentráció nélküli, figyelemzavaros, elmebeteg vagy, akivel türelmesen bánok, mert óvom a poharat. A válasz kimerítő, adom a postacímet,,,ha lehet Heinekent!

Avigal 2018.12.31. 14:28:09

@Angora Cardi: adnám én, de nem megy! Csak engem terrorizál meg a gazdiját, másoktól elmenekül, pedig nagy rajongótábora van. Sokat nem voltam itthon az ősszel, most teljesen rám van gyógyulva. Mindenhova jön utánam, mint egy kutyus...

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 14:28:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Te az elmémben és a szivemben is központi helyet foglalsz el kisbabám!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 14:33:24

@mobilos perpetuum: A verejtékkel kiföldelt, lábszagú polémia része, az kizárólag a boncolt személyre vonatkozik. Látjuk más hibáit is, olvasgasd a fikázást nyugodtan!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 14:35:33

@UdvariatlanBolondvagyok: Az imént Gregor testvért szálaztam szét! Nos?

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 14:36:34

Vaaaazeee Vezérszónokká lettem avanzsálva, hát megértem ezt is! Remélem a befagyott Duna jegén kapom meg koronám, jogarom, almám! Tudtam én fénylő jövő vár gyönyörű nyuszifejemre! Már megérte ezen évem! Minő szépség és gyönyör ez számomra!
Egy érvem van ellened kedves, az hogy az idiotizmusod messzemenő, felhozatalod hitvány! De boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa! Isten állatkertje meg nagy csak alacsony a kerítés! Ímigyen sajnálom, hogy Lipót már bezárta széles kapuit! Csókoltatlak!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 14:38:09

@mobilos perpetuum: A vezérszónok írásának esszenciája pedig: Ez a nő hülye! Ennyi!

mobilos perpetuum 2018.12.31. 14:47:59

@UdvariatlanBolondvagyok: Vezérszónokotok hozzászólásait nem fogom kikeresni, lehet hogy más szavakkal, de írta, hogy ő az. Ám, ha csak a kommentjeinek mennyiségét nézem, akkor is magasan vezet. És nő.
Tehát egyetértek: ez a nő hülye! Ennyi!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 14:54:01

@Nyuszomuszo83: A Lipótos részt kiollózza, mint corpus delicti...!!!
Merthogy ezek nem érvek, hanem prejudikálás!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 15:01:19

ugassatok is baszki, úgy az igazi

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 15:03:50

@mobilos perpetuum: Amennyiben az a célod, hogy szárnyaim alá vegyem Nyuszomuszo agykapacitását a védenceddel szemben, ki kell, hogy ábrándítsalak!
Ahogyan két nappal ezelőtt Einsteint citáltad egy kosárba Zsu-val, épp annyira botor és méltánytalan, mint egy értelmes, kedves, vicces lányt, összehasonlítgatni egy háborodott elmével.

mobilos perpetuum 2018.12.31. 15:09:23

@UdvariatlanBolondvagyok: Az olvasás nem az erősséged. A láda sör akkor jár neked, ha egyetlen ÉRVET találsz ebben: "Hiába puffogtatjuk észérveink a zsizsikes Zsu (ez kurva jó, tetszik) ellen, borítékolható, hogy megnyeretik vele, lesz sok bulvár címlap, majd aztán arról is évekig vekengés milént került egyre mélyebbre a pszichiátriai mélygödörbe, szül majd ez is egy Manót meg Jánoskát, akik soha nem tudják ki is,az anyjuk, mert az a zárt osztályon huzigatja a fogkefét, Morzsiként becézgetve azt, néha ujjával fenyegetvén az ápolókat, arcrángása elhatalmasodásával ttorz grimaszokkal gesztikulálva! Ez köll ide, egy újabb elmeroggyant! Hajrá! Nem vagyok én semmi jónak elrontoja, adjátok a bolondnak a zsét, hadd futkározzon ugrálva visítva hallójárataink bénítva! "
Most kicsit tovább megyek. Aljasabb hozzászólást keveset találni, pedig van bőven.
Látnoki képességei vannak: TÉVESZMÉS. Nevezzük inkább bolondnak.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 15:10:38

@UdvariatlanBolondvagyok: egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá

hereverő heverő 2018.12.31. 15:11:55

@Bekkara: Nem első éjjel hanem másfél hónap után, nem cigánygyerekkel hanem valódi olasszal, és nem osztogatnak hanem fosztogatnak. A többi stimmel.

hereverő heverő 2018.12.31. 15:14:27

@mobilos perpetuum: ezt pont te javaslod nekünk barátom?

Bekkara 2018.12.31. 15:15:22

@hereverő heverő: elnézést 2002-ben harmadik osztályos kisiskolás voltam :D Renátóról meg az van meg, ahogy az IHM kiparodizálta a bazi nagy roma lagziban :D
www.youtube.com/watch?v=hBwWmyk9L3I

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 15:19:37

Egy a nagy különbség, nem mindegy ha a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik! Hozzám intézett kedves szavakat oda teszem ahová valók, a kukába! Ha azt hiszed álmatlan éjszakát okozol, ne ábrándozz, nem nagyon izgat, silány világodban lehet téged ez érdekel, engem hidegen hagy. Szerencsére van aki szeressen, így nem rád kell szoruljak! További jó fröcsögést neked! Üdv, az aljas vérgeci Nyuszomuszo

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 15:20:24

@mobilos perpetuum: Én csak azt látom, hogy a hálóból kiemelt halat bőven felülprezentálod, valami dafke -féle oknál fogva, és nagyvezéri ambícióktól hajtva, színlelt szociális érzékenységed fonalára felfűzve, és a mártírszerepből születő heroizmus iránti éhséged miatt, tartóztatod le önmagad...Engedtessék meg! Ki is a hülye???

hereverő heverő 2018.12.31. 15:20:49

@Bekkara: no para. Csak pontosítottam :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 15:23:24

@úgymond olvasó mmkk: felbasz,,,tudod az igazságérzet,,,de azért csókoltatom Esterházyt!DDD

hereverő heverő 2018.12.31. 15:24:43

@Nyuszomuszo83: és @UdvariatlanBolondvagyok:
Komolyan, mi késztet benneteket újra és újra válaszolni, belemenni egy értelmetlen vitába egy értelmetlen nő éteri lovagjával szemben?
Make love not war.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 15:25:27

@UdvariatlanBolondvagyok: kicsim engem is lebolondozott, ergo bolondnak bolond a párja, minket az ég is efymásnak teremtett! :)

hereverő heverő 2018.12.31. 15:28:01

@UdvariatlanBolondvagyok: mindig gondolj arra, hogy vajon mennyivel leszel több vagy jobb egy adag falra hányt borsótól? Mert bármely replika ennyit ér, ezt már Viki esetén láttuk, és én emlegettem ezzel kapcsolatban a szemellenzőt először.

mobilos perpetuum 2018.12.31. 15:28:27

@UdvariatlanBolondvagyok: "koncentráció nélküli, figyelemzavaros, elmebeteg"
Ismertem egy fiút, azóta talán már családapa, amikor egy csattanást hallottunk az ajtónál, tudtuk, ő jön be. Nem ivott, elképesztően rossz volt a mozgáskoordinációja.
Senki se gondolta bolondnak.

Ha valaki nézte az eddigi VV-ket, tisztában van vele, hogy aki csinál egy szabályos fekvenyomást, nem fogják betenni az összefoglalóba. Zsu a kezdetektől minden alkalmat megragad, hogy bekerüljön. Mindeközben Roli, Hunor hetekig láthatatlansági versenyben állt Lacikával. Most már pánikolnak, pedig azt nem is sejtik, hogy mennyire le vannak maradva a népszerűségi listákon.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 15:31:37

@mobilos perpetuum: Kár lenne a szellemi egzisztenciám gőgjén kapaszkodni...
Az egy olyan felhő, aminek nincs kontúrja...és mindenhol ott van...igaz félsz tőle?
Ezért az ostoba vagdalkozás, mert a bőröd alá mászott a világ!
Olvasgasd soraimat nyugodtan! Van, aki az írást használja, mint fegyver!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 15:31:57

@UdvariatlanBolondvagyok: ez már régen nem az igazságérzetről szól, hanem arról, hogy folyamatosan egymásnak mentek olyan emberek miatt, akiket még csak nem is ismertek személyesen. fogalmatok sincs róla, hogy milyenek ők valójában, mik a motivációik, mit éreznek, mert csak azt látjátok, amit a szerkesztők összeraknak napi 45 percben. 45 perc! egy nap 1440 percből áll. de azért mindegyikőtök annyira nagyon magabiztosan szajkózza, hogy az egyik ilyen, a másik meg olyan. elfelejtitek, hogy valójában nem tudtok róluk semmit, csak azt, amit a műsorkészítők akarnak, hogy tudjatok.

hereverő heverő 2018.12.31. 15:36:05

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk egy ország láthatja Zsuzsu legintimebb porcikáit is (nem mondom, hogy zavar, sőt!)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 15:37:36

@hereverő heverő: és azért, mert látod a legintimebb porcikáit, ismered? :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 15:38:41

@mobilos perpetuum: Ok! Utolsó kérdés és befejezem, bár érzem csak a vita kedvéért vitázol!
Azt állítod, hogy Zsu tudatos? Ez egy egyszerű eldöntendő igen-nem kérdés, nehogy megint más emberekkel emlegetésével precízkedj!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 15:40:59

@Angora Cardi:

Lekvál úlfi a dalóla lelöki Lolit és Lenit és Gleget is, és megnyeli a játékot.

Mók_Ica 2018.12.31. 15:41:18

sziasztok :)))) hajrá fantomkép :)))) ha kiesik greg, kíváncsi vagyok zsu és renyhe barátsága hogyan fog alakulni......

zsu mozgás koordinációja, ill. annak hiányossága igenis összefüggésben van a szellemi képességeivel..... lehet, hogy orvosilag valóban nem "bolond"..... de biztos, hogy komoly gondjai vannak.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 15:42:36

@Mók_Ica: muttikám, édes, a gyermekednek is vannak mozgáskoordinációs problémái, oszt mégis a legokosabb gyerek a földön, nem? :))))))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 15:43:42

@úgymond olvasó mmkk:
1440 perc egy nap ?
Honnan tudol te ijeneket ?
Hüje értelmiségi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 15:45:45

@mobilos perpetuum:

Szerinted Zsu direkt úgy csinálta a fekvőt mint aki életében nem csinált fekvőt ? :)
Ennek a nőnek felvételiznie kéne a színművészetire :taps

mobilos perpetuum 2018.12.31. 15:45:54

"Zsuzsu az első mondatot menten elkúrja, de izgul szegény, belefér. Renit a szegény ember alkoholista bohócimitátorát utánzó elmeháborodottnak sminkelte valaki, gondolom, direkt. Zsuzsu közben belakja a stúdiót, aranyos, kedves, csinálja. Győzőnél jobb. Vivinek persze ez felbassza az agyát, mert egy irigy kutya, és aszongya, rémesen buta szar volt."

Az év utolsó találós kérdése: ki írta ezeket e sorokat?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 15:46:38

@úgymond olvasó mmkk: Veled valóban nem vitázom,csak kíváncsi vagyok rá.
Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valakiről véleményt tudj alkotni?
Ha pusztán az eddigi élettapasztalatodra, az empirizmusra, az emocionális antennáidra támaszkodsz? Helyetted nyilatkozom és ezért elnézésedet kérem!
Te, aki naponta több tucat emberrel találkozol a munkádból kifolyólag.....megkockáztatom : 5perc!
És elhelyezed az embert!

Mók_Ica 2018.12.31. 15:46:41

@úgymond olvasó mmkk: értem amit írsz kicsi lányom.... de amit zsunál látok, az olyan mintha kimaradtak volna bizonyos mozzanatok a mozgás fejlődés során vagy rövidebb ideig tartottak, mint kellett volna.... te mindent szépen és egymás után megcsináltál, az pedig, hogy nem vagy egy sportbajnok, azzal nem vagy egyedül :))) lávcsi :)))
ja, és persze, hogy a legokosabb gyerek vagy a földön *-* <3

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 15:48:46

@Mók_Ica: Úúú, Móki hagyd! Erről írtam már egy kisregényt, de semmi hatása!

hereverő heverő 2018.12.31. 15:53:19

Kedves hogyvoltok, mindenkinek BÚÉK! Elmegyek offline, random jelenléttel.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 15:56:15

@szociál: megkérdesztem a guglit, paszmek :)

@UdvariatlanBolondvagyok:
pont nem vagyok jó alany az ilyenekhez :) az a fajta ember vagyok, akiben lassan kialakul egy kép a másikról, sokszor hónapok kellenek hozzá. nem merném kijelenteni senkiről, hogy 1-2 találkozás után jól látom, amit látok, mert borzasztóan rossz emberismerő vagyok.
a munkám meg azért nem jó példa, mert segítő szakmám van, legtöbbször segítő munkakörben is dolgoztam, és ha tetszik, ha nem, ítélkezés nélkül kell csinálnom. ha elkezdenék azon lamentálni, hogy jaj, milyen ez a Gizi, már megint itt van, akkor nem végezném jól a munkámat. nem az a dolgom, hogy kitaláljam, milyen ember a Gizi, hanem az, hogy segítsek neki, ha szimpatikus, ha nem.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 15:57:00

@mobilos perpetuum: VÁÚÚÚÚ!!! Heuréka!!!
Most macskajelezzek ide másik nyolc Archimédész alaptézist, amikor épp két vállon feszül Sixx szavaitól, és az irónia szögeivel keresztbe-kasul van pécézve?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 15:58:35

@Mók_Ica: nem hagyhattam ki, szeretem, ha fényezel, tudod :)))) :*

Mók_Ica 2018.12.31. 15:59:31

@UdvariatlanBolondvagyok: hagyom, de ettől én még így látom :)))) volt a környezetemben ilyen lány / nő.... szerencsére nem túl közel..... egymás között őt is "bolond"-nak hívtuk......

mentorosh lecsó 2018.12.31. 15:59:50

Jóóóóó Rhhheggelit !

Mijjjjezza parázs hangulat itten, az uccsó napon az évben ?!?

Mók_Ica 2018.12.31. 16:01:08

@hereverő heverő: Boldog új évet és jóóóóóó bulikázást :))))

@úgymond olvasó mmkk: ez egy rendes anya dolga :)))) mmkk fényezlek :)))) kérés nélkül is :)))) :*

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.31. 16:04:22

@úgymond olvasó mmkk:

úgy könnyű hogy van internyeted, én faxról írok.

azért a VV-szereplőket annyira nem torzítja a róluk készített 50 perces összefoglaló, mert a jó és a rossz oldalukat is látjuk , nem csak a rosszat, úgymond látjuk a teljes embert, és kitudunk róluk alakítani valamilyen véleményt.

Hümérosz 2018.12.31. 16:05:51

@UdvariatlanBolondvagyok: Éppen azért értékeljük többféleképpen ugyanazt az embert, mert eddigi élettapasztalataink, empirizmusaink, emocionális antennáink különböznek.
Tehát nem Zsuzsutól függ, hogy mit gondolok én, és mit gondol Nyuszómuszó.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 16:06:55

@úgymond olvasó mmkk: De vélemény az van! És ez te mondtad! legfeljebb megtartod!
És mi más a vélemény, mint a tapasztalatok rendjének értékelése, egy adott ideológiai keretrendszeren belül? Kötelességed segíteni, mert ez a munkád, de pontosan tudod mit, és kiknek teszed... nem szegregálsz, ellenben ismersz!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 16:07:04

@szociál: azt nem mondtam, hogy zinternettel kérdeztem fel a guglit. postagalaNbbal.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 16:10:51

@UdvariatlanBolondvagyok: ez nem így működik. most el kell mennem egy kicsit, aztán megpróbálom megmagyarázni.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 16:15:17

@Hümérosz: Én arra hagyatkozom, hogy van egy általános erkölcsi zsinórmérték....
Ezen belül ki meddig tolja a határokat, az az adott individuum kérdése.
Mindazonáltal, ha valaki piros klottgatyát visel, ne mondjuk rá eltartott kisujjal, úri jókedvünkben, hogy az zöld....Hisz ti is látjátok hogy piros, basszus!!!!

mobilos perpetuum 2018.12.31. 16:22:28

Aki még nem találkozott vele: alapmű.
meszarosmartonblogja.hu/2014/02/16/nyilt-level-kolosi-peterhez-az-rtl-klub-programigazgatojahoz/

Pár kiemelés: "kénytelen vagyok ... hallgatni ..., hogy mennyire megrendezett, vagy sem a show, ... szerinte mennyire komplett idióta VV Akárki, vagy éppen csak adja-e a hülyét VV Ikszipszilon. "

"ha valamit el lehet sajátítani a „VV-ből” akkor az nem más, minthogy szexelj eszement módjára a beköltözésed utáni második napon, beszélj olyan ocsmányul, amilyen mocskosul csak tudsz, és viselkedj a legprimitívebben! "

Még keresek egy írást, szerintem sixx írta: (nem szó szerint) a szerkesztők bárkiből angyalt, vagy éppen ördögöt csinálhatnak, ahogy azt a műsor érdekei szerintük kívánja.

@ úgymond olvasó mmkk 2018.12.31. 15:31:57 Végre valaki érti is, nem csak kommenteli.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 16:23:45

BÚÉK Mindenkinek, megyek bulikázni a barátaimmal, mert bármily hihetetlen de vannak! A kedves tagoknak minden jót a kedvetleneknek is, a többiek osszák szét a maradékot! :)
@UdvariatlanBolondvagyok: BÚÉK Babám, találkozunk az új esztendőben! Csókollak!-

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 16:26:19

@mentorosh lecsó: Van itt minden ma Mester! BÚÉK Neked! Puszim!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 16:26:52

@Nyuszomuszo83: BÚÉK virágom, kellemes estét,, vigyázz magadra!

mentorosh lecsó 2018.12.31. 16:29:51

@mobilos perpetuum: a cikk alatt csak úgy beindult az "értelmiségi" cunami ! :)))))
Jókat röhögtem ! :)))

mentorosh lecsó 2018.12.31. 16:32:14

@Nyuszomuszo83: Óóóóó... Szívem FHD monitorának, Fényesen Ragyogó Pixelje ! :)))
#LávcsiésSzeretet :)))

mentorosh lecsó 2018.12.31. 16:33:52

@Nyuszomuszo83: Kibeb@szott BUÉK neked is ! :))) Az Erő legyen Veled ! :)))

Hümérosz 2018.12.31. 16:36:05

@UdvariatlanBolondvagyok: Igen, van általános zsinórmérték, de azon belül nagyon szélesek a határok, ha tényleg erkölcsről van szó.
A piros gatyát mi is látjuk, de azt, hogy "Ez a nő hülye!" , nos, ezt nem.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 16:37:08

@mentorosh lecsó: Szinte látom, ahogy artikuláltak hozzá!DDD

,, 2018.12.31. 16:37:09

és akkor idén is (mert ezt már az előző vévében is szóvá tettem): faszért kell egyszerre 3 nicken védeni az aktuális kedvencet. Hülye kretén troll.

Nyuszomuszo83 2018.12.31. 16:39:03

@,,: köszönöm ésszépen viszont! Az eddigi munkát is!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 16:40:08

@Hümérosz: A piroson belüli színskálán, a rózsaszíntől a bordóig minden belefér, és ez alapján hajlandóságot mutatok a kompromisszumra...,,De könyörgöm,, Zöld????

,, 2018.12.31. 16:40:14

@Nyuszomuszo83: viszlát jövőre, ugyanitt:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 16:44:41

@,,: ....:)))),de jól esett ez a rózsaszínmalac lelkemnek! Most!!!
Jobb, mint az újévi bakelit kívánság-nyafi!!! Puszi-köszi-pusz!

mentorosh lecsó 2018.12.31. 16:46:42

@UdvariatlanBolondvagyok: akik kommenteltek legalább annyira sérültek mint az "imádott műsor szereplői" :))))))

Maximista vagyok 2018.12.31. 16:50:57

@,,: akkor nem vagyok hülye :D már egy ideje csak pislogok mint hal a szatyorban

mentorosh lecsó 2018.12.31. 16:54:44

@UdvariatlanBolondvagyok: egy Közönségdíjas IDÉZET a kommentekből:

"Minden Való Világ-szereplő rugdosandó, farkasok elé vetendő féreg, a világ mocskai! Folyóba kéne az ilyeneket lökni, elvágni az Achilles-inat, és fulladjanak bele a vízbe és a vérükbe!!!! Mocskos, rohadt nímandok!!! Szétbasznám a koponyájukat egy kalapáccsal. És nehogy valaki ellenvéleményt merjen megfogalmazni, mert aki ellenem van, az ártani akar, aki nem ért velem egyet, az inkompetens, ütnivaló, mocskos, szemét patkánynak tart, mocsoknak, akit el kell takarítani. Úgyhogy mindenki értsen egyet."

Könnyezve, fuldokolva röhögtem... :))))))

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 16:54:44

@mentorosh lecsó: És a felmerülő kérdés közvetlen csatolva: Honnan tudják a kedves érintettek a nyál összetételét, ha fogalmunk sincs a sercintés ívéről?

mentorosh lecsó 2018.12.31. 16:58:23

@UdvariatlanBolondvagyok: ha a sercintés megfelelő ívű és SEBESSÉGŰ, akkor lehet rajta vörös eltolódás mérést és spektroszkópiát is végezni, tehát megvan az anyagösszetétel ! :)))

ilyen butus vagy ? :))))))

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.31. 17:03:19

@mentorosh lecsó: DDDD,,,látod, az a kurva alma nem az én fejemre pottyant!DDD

mentorosh lecsó 2018.12.31. 17:08:48

@UdvariatlanBolondvagyok: nahhhh.... ezzéééé szeretem én a Hogyvoltot ! :)))
Mert itt értik és értékelik a poénTOT ! :)))))

Sanda.Ipse 2018.12.31. 17:25:15

Minden kedves (és kedvetlen) olvtársamnak BUÉK.
Távozom bulikázni. Holnap kitárgyaljuk a ma esti öfiben várható botrányokat.
Jövőre találkozunk:)

Tökös... 2018.12.31. 17:56:22

A leirás szerint ( mármint greg leírása szerint pont bejövök neki )
Kenbaba legyen a kitartott vagy én ?
Ha mondjuk megnyeri a lóvét, abból tudnánk huncutkodni egész évben...
Ha még főzni is tud, az maga a mennyország...

fujimo 2018.12.31. 18:19:34

@mentorosh lecsó: sztem erőltetett... nincs benne mély elementáris meggyőződés... tudom nagoyn meglepő lesz... de nem is akarja igazán látni a vérszökőkútarmageddont... <3 :DD
süti beállítások módosítása