Hogy volt?

Való Világ 9x55 - "Ez a lány olyan ronda, mint a seggemen a szőr"

2018. december 29. 13:30 - hektor_

 21.jpg

Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe. Kezdjük is az összefoglalót Hunorral, áruló keveredett közénk, én többé nem vagyok hajlandó vele együtt aludni, dobjuk ki Adrit, meg Greget is - háborog a zsakuban Lacikának meg Rolinak. A két említett a cigizdében hajtogatja a takarókat, Kebabnál úgy tűnik már egy hete beakadt a gonoszság-lemez, mert mikor legutóbb írtam hogyvoltot is ugyanezen ment a vekengés.

1.jpg

Alváshoz készül a banda, a Roli-Lacika ágy nálam a top, de az se kutya, hogy Hunor átfeküdt az Özvegy mellé, ezek szerint ő nem tart Az Átoktól, Vivien meg attól nem, hogy ezzel a simogatással valószínűleg véget ér a románc Ánusszal. Az UFO-tól a Szerelemdoktor dallamaira megy az ébresztő, a századvégi tinidiszkókban hatalmas topogások mentek erre, és esküdni mernék hogy a szerkik ugyanazt a listát követhetik, mint egy haverom is, aki a hajnal 3-as, már totál felesleges feleseknél szokott hasonlóképp könyékig túrni spotify legmélyebb bugyraiban. Roli reggeli seggkivillantó veretései engem még mindig szórakoztatnak, menni kell kiganézni a pónikat, olvastam az eddigi összefoglalókat, de az totál kimaradt hogy az egész kertből egy istállót varázsoltak nekik. Lacika sétáltatja a barnát, akinek nem tetszik a rendszer, így a többiek vihogásától kísérve a seggével odébb löki a srácot, aki hangos NYUGOGGYÁMÁMEG kiáltásokkal próbálja lepíszelni, majd a riportban elmondja hogy hiába van TAJ kártyája, azt nem vállalja hogy lerúgja a veséjét, és senki nem bír már azzal a lóval, úgyhogy indítványozza hogy zárják ki a játékból!

Anikó elmondja nekünk, hogy többen féltékenykedtek Zsuzsura amiért műsort vezethetett, így a villalakók kipróbálhatták magukat odabent egy interjús játékban. Az Özvegy kezdi a játékot, a gyászszalag most hamar lekerült, bebilleg a szénán keresztül a nyugiba - ezzel az erős sminkkel (is) úgy néz ki, mintha a műszempillái helyett egy cipőtisztító kefe díszítené a szemhéját, a póthaja meg olyan szarul lett vasalva, hogy hátul felfelé állnak a rövid tincsek. PAÚERED BÁJ, mondja, Zsuzsut interjúvolja, eljátsszák hogy kiesett, aztmondtad te vagy a legerősebb, holott kiesté’, hogyvan ez, Zsuzsu szerint ő nem mondta, azt mondta hogy jó lenne ha hárman lennének a döntőben. Többiek a kanapéról nézik a TV-n az élő adást, Greg felrántja magát az „így vigyétek ki Zsuzsut” félreértelmezésén, úgyhogy mikor vége az interjúnak, óbégatni kezdenek Vivivel a nappaliban.

Következő alany Adri, Lacika vezeti a műsort, egyébként az a durva hogy nem szarul, leszámítva a címét, ami GIPSYLAND-show. Na, miért tartanak téged a legkétszínűbbnek a villában-vonalon megy a dolog, Adri visszakérdezhet, édesanyádtól kaptál egy levelet, amiben azt írta hogy büszke rád

Igen, mert tudok viselkedni.

ENY-NYI. Nem volt „konfrontálósága” senkivel, beszélni meg megtanul majd a műsor után, úgyhogy jó ez így, elsüti még a viccet hogy következő vendége Kiszel Tünde, ja mégse, mer nem is lesz kövi, akkó csősztök. Csak betujáskodja magát ez a fiú a döntőbe, azt mondom.

11.jpg

Kebab még mindig Vivi miatt dühöng:

Ez a lány olyan ronda, mint a seggemen a szőr.

Reni replikázik, ha kijövök a fürdésből (!!!), szebb vagyok a Vivinél, szedjük le róla a szemöldöktetoválást, a póthajat meg a körmöket, és egyenesen ronda lesz – nem mintha ugyanezek a pótlékok nem lennének megtalálhatóak önmagán is, ugye. Greg kontráz, igen igen, kivéve a fogai, mer azok szépek – gondolom a lovakat is így vizsgálta.

12.jpg

Reklám után az Özvegy/Hunor újabb kapása van terítéken, a cigizdében beszéli meg Adri és Vivien

Hát Vivien, Krisztiánt ismerve te ezt elbasztad.

Nem volt semmi, mondja Özv.Ánuszné, ő a pólóját ölelte, a Hunorgyerek cirógatása nem kerül szóba. Lacika is kijön bele-beleszólni, egyrészt Adri hogy látta volna hogy mi történt, mikor ott volt előtte egy baszott nagy szekrény, másrészt oda jutunk hogy Adri egy kétszínű aki össze-vissza beszél, SŐT, Ánusz azért ment ki, mert elege volt belőle és nem akart a villában lenni, nem azért mert 23-77%-kal kiszopott ellene a párbajon. Lacikának meg amugyis tele van a fasza már mindenkivel. Adri elmondja a riportban hogy szerinte Ánusz sokat tett fel erre a kapcsolatra, ami lássuk be, nagy hülyeség volt. Odabent is megy az okoskodás, Greg azt mondja Isten nem engedi, hogy ilyen gonosz emberek létezzenek, Adri bemegy kitálalni hogy mi volt kint, Zsuzsu leoltja hogy ne beszéljenek már a Vivienről, mert nagyon elég volt már belőle – true story. Jön a néni akinél Csokiék voltak kecskézni, hogy elviszik a pónikat, ölelkezés, búcsúzkodás, lovak el.

13.jpg

FELEZŐBULIKA

Baszdmeg, még csak a felénél járunk.

Bejönnek a nappaliba a lakók, akik a Molnár borokat meg a sparos szendvicseket meglátva úgy üvöltenek, ahogy Palik Laci nem ordított, mikor eltűnt Damon Hill, pedig nem lesz nagy héliumozás, a földön szomorúan guruló lufikat elnézve. Anikó bejelentkezik, 54 napja vagytok bent a villában, itt a félidő, ne feledjétek, hogy csak egy győztes lesz, gratulálok addig is mindenkinek.

Exvillalakók bejelentkezései: Dennis mond pár semmit, aztán Viki, aki kiemeli Rolandot, majd lóvés Soma pakol egymás mellé szavakat és villantja meg a Suzuki kulcsát a markában. Greg mond pohárköszöntőt, üdvözli a két barinőjét a félidőben, megemlíti azért a gonoszokat is, de a lényeg hogy most koncentráljunk a bulikára, csin csin! Roland szerint kint az életben barátok lehetnek, itt ellenfelek, jön a zene meg a pumpálás, Reni elmondja a riportban hogy ő mindenkit szeret amugy, ők egy család akik néha összevesznek, majd Greg pörgeti fel az estét azzal hogy kifutómozgást tanít a csajoknak, azért könnyített pályán mozog, mivel rajta nincs tűsarkú szerencsére, Adrin viszont van egy nagyon előnytelen nadrág, Renin meg egy rémes felső.

Hunor almafröccsel itatja Zsuzsut, és beindul a veretés, viszont ennek a hogyvoltja már a holnapi kapitányra tartozik, szevasztok.

717 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mobilos perpetuum 2018.12.29. 13:44:54

Hamarabb jött, mint vártam.

MosóMaca 2018.12.29. 13:51:24

Jajj,már öt óra,aztán én meg nem is ebédeltem még ma?!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:55:34

Szép volt, köszke!:)
Egyébként nem aprópénzzel ökörködött Soma?

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 14:05:06

Istenem Ancsát megbaszta a 220???
Akkor most volt matatás vagy nem volt matatás Özv. Ánusz Krisztiánné és exrendőr Hunyor közt??
Úgy érdekelt a kérdés, hogy az esti jäger is alug csúszott!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 14:05:40

De tényleg Roli úgy őrjöng a fapados kóla láttán, mint az egyszeri indián, amikor tetszhalott sámán megébred és antilophúst kér!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 14:08:56

@Nyuszomuszo83: Simi vót drágám,,pihepuha kacsalózás óvatosban....meg ciróka-maróka, meg "jáájj ne nézzé má, me nemtok aludni"...Ez!

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 14:09:57

@UdvariatlanBolondvagyok: ooyan vagy édesem, nem látott még ilyet, ő a 2 literes koccintóshoz szokott, ez neki most habzsidözsi!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 14:10:43

@Nyuszomuszo83: Ami érdekesebb, az a Zsúval való nyálcsere a rötyin....,de a részletek csak ma kerülnek adásba...

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 14:13:08

@UdvariatlanBolondvagyok: hunyor és zsu??? Olyan vot mááá! Kicsi ostobenko megint titta cerelmes lesz és szomorúan konstatálja hogy hunyi más növel is cseréli a testnedveket!-:D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 14:14:38

@Nyuszomuszo83: Ezért nem izgatja özvegységét...Hunyor nem az a falrabaszós típus...,
Nem lepődtem meg volna, ha elővesz a paplan alól egy sakktáblát...

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 14:16:40

@UdvariatlanBolondvagyok: hunyor unalmas még az ágyban is, ilyen pasim lenne-nem lenne-úgy vágnám ki mint macskát szarni!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 14:17:42

@Nyuszomuszo83: A sok nyáltól ragad ez a szépfiú...Innen van a "nyálas"-jelzős szerkezet?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 14:20:06

@Nyuszomuszo83: Igen, én is "tízpercesnek "vélem, amiből három a bebújós picsiből való hámozás....

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 14:21:18

@UdvariatlanBolondvagyok: passz, de lehet, nem gyün be, olyan játszom a csajozó gépet de sótlan hal az egész faszi. Egy normális seggrepacsit nem tudnék elképzelni vele, ennek csaka maszatolás megy! :) Istenem hol vanDennis aki azért odatette Fannikának a poppitakaró alatt!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 14:22:21

@Nyuszomuszo83: Káma- Szútra helyett Káma- Puszta...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 14:26:40

@Nyuszomuszo83: Denisz a faltúró! Ólomszíjjal a derekán gyakorolta a baszómozgást...,mondjuk sok emóció ott sem volt, de technikailag megsüvegelendő!

Paic Róbert 2018.12.29. 15:13:05

Na megnéztem ezt a filmet. Beázott a procim és közölte a gépem nem hajlandó több picsogós filmet lejátszani. Amúgy kissé nyújtott volt mint a rétestészta.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.29. 15:16:11

Minő lányregénybe illő jelenet: sdri vakarássza hunyi seggét, az meg hálaképp a jány markába fingik. Miután a szag elűzte a jányt, meg magát hunyit is, átsompolygott a boldogtalan özvegyhez!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 15:34:58

jóvót

izé jólett

vagy az vótmá ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 15:36:26

@Hedo a nokedli szaggató:

Hunor egy úr, a tenyérbefingás nála az elfogadás jelképe, miért vette zokon Adrika ?

hereverő heverő 2018.12.29. 16:00:21

@Hedo a nokedli szaggató: hogy is van a közmondás? Ha viszkető seggel fekszel le, büdös ujjal ébredsz. Ha Adri a Hunyor seggét simogatta, miért csodálkozik ha az egyszer csak megszólal?

hereverő heverő 2018.12.29. 16:05:18

@Nyuszomuszo83: mánemazé' de Dennis nem mérce sskk. Ha nő lennék inkább zárdába vonulok csak Dennis ne közelítsen.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:10:51

@UdvariatlanBolondvagyok: @hereverő heverő: igy egyben válaszolva kettötöknek, Dennis akkor sem kéne ha az uccsó pasi lenne, akkor inkább a jégcsapretek, de! Valljuk be ő legalább nem csak lökött kettöt az úgyis jó, meg finoman elevezget apró mozdulatokkal, persze, persze kell az is, csak egy idő után monoton ás kurva unalmas. Én ilyen két percet názek ki hunyorbol az is efféle bambulaszex. Vagy csak lehet én vagyok nimfomán???

hereverő heverő 2018.12.29. 16:22:30

@Nyuszomuszo83: majd ugyis meglátjuk itt a villában. Remélem a szerkik kiteszik a futó órát a bal felső sarokba mint a sportközvetítéseknél...

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:23:58

@hereverő heverő: lehet olyan gyors lesz mint a forma-1-en a kerékcsere!-

hereverő heverő 2018.12.29. 16:25:07

@Nyuszomuszo83: gumicsere. Az itt is bejátszhat.

Paic Róbert 2018.12.29. 16:28:23

@hereverő heverő: használt ultralágy? Vagy a kemény keverék?

Angora Cardi 2018.12.29. 16:29:45

Lekváros májas hurka.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:30:26

@hereverő heverő: bocs, gumicsere, nem vagyok forma1 rajongó! :)
Amúgy igen, ő lehet hamar elfüstöl! Végülis a partnernek is ugyanannyi ideje van, oldja meg! (Az ilyennel játszanék feketeözvegyeset, mint tudjuk ők nem kímélik a hímet és megölik párzás közben! )

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 16:30:34

@Nyuszomuszo83: Az egyértelmű, hogy nimfomániás vagy, tehát lapozzunk! A parittyázásnál meg Fánika peckét kémleltem a popitakaró résein...azért volt ott csűrdöngölés rendesen!!!DD

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:31:03

@Paic Róbert: mi nyuszik ezt kiválóan tesszük!-

Paic Róbert 2018.12.29. 16:31:14

@Angora Cardi: ketchupös mákos tészta kovászos ubival

Paic Róbert 2018.12.29. 16:32:40

@Nyuszomuszo83: akkor küldök egy kubai szivart

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:33:27

@UdvariatlanBolondvagyok: na aztán miből szürted le hiperszexuális lényem???
Azért Fánika megmondta, hogy Denis úgy kinyalta mint Mózes a fatányért! Denisz odatette és rendesen ellátta Fannika baját no! Ahogy Radics Vivijét vagy Sittes Miciét! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:34:58

@Paic Róbert: kac-kac! @UdvariatlanBolondvagyok: teee ezt hagyod??? Féltékenység nuku???

Paic Róbert 2018.12.29. 16:35:18

@Nyuszomuszo83: Denis Csokit idézve latinlever=baszógép

Paic Róbert 2018.12.29. 16:37:01

@Nyuszomuszo83: nem vagyok hajlandó érted lovagi csatát vívni. Vagy jó a répám, vagy add ki az utam.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:37:47

@Paic Róbert: inkább az legyen vki mint egy halvérü, nőkre a fadarabot mondják, Hunyi a női megfelelője!

hereverő heverő 2018.12.29. 16:38:31

@Nyuszomuszo83: Radics és Ribi pásztorórája (pásztorpercei) igazán szót sem érdemlő baszogatás volt csak, annyi romantikával mint ami egy fehér cápában fellelhető

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:39:41

@Paic Róbert: teee is udvarolsz nekem???? Ez eddig fel sem tűnt nyuszi szemeimnek! Narancs, szépvoltfiuk, és az örök szerelem udvariatlanom volt eddig??? De tépj egy sorszámot! :D

Angora Cardi 2018.12.29. 16:40:28

@Paic Róbert: ettem ma mákos lekváros levelet :)
Kovi ubi jo ötlet a hurkához.

hereverő heverő 2018.12.29. 16:41:29

@Angora Cardi: a kovi ubi a vibrátor huncut neve?

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:42:36

@hereverő heverő: naaa hát az bacás volt, érzelmek nélküli üzekedés,, többet nem is kellett abba belelátni, vinnyogva sem kellett volna hisztizni! Könnyen jött könnyen ment!
Apropó ma láttam instán vivi volt pasijának új szerelme van, kiköpött klónja ribinek, csak ennél nem jött le az alkoholos filc a kezén!

Angora Cardi 2018.12.29. 16:42:46

@hereverő heverő: hehe nem, csak Paic ur kovaszos javaslatat beleépitettem a vacsimba

Paic Róbert 2018.12.29. 16:43:56

@Nyuszomuszo83: Én kérem nemzetgazdasági érdek vagyok. Ha én úgy döntök akkor ti nem utaztok.
Ügyfél kapun keresztül szeretnék időpontot kérni tőled.
Megnéztem du. a "nő" című filmet buzog bennem a romantika

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 16:44:11

@Paic Róbert: a Hunyi???? Ááááá még azti se látom bele! Pedig amennyien koslatnak utána biztos volt pár kalandturája, csak nem tanult belőlük! :D

hereverő heverő 2018.12.29. 16:50:51

@Nyuszomuszo83: vannak akikben a vizenyős merev tekintet és a marokbafingás már ellenállhatatlan nedvesedést vált ki. Nem tudhatjuk, én mindenesetre másként hódítanék.

Paic Róbert 2018.12.29. 16:51:43

@Nyuszomuszo83: ok. Okmánybélyeg mehet a popsira? Ez már nem is vv.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.29. 16:53:22

@Nyuszomuszo83: tudom, hogy nagy divatja van az attention whoreizmusnak, de azért ez mégis inkább ciki.

Paic Róbert 2018.12.29. 16:55:09

Az asszony engem is lefingot mikor először elaludt mellettem, mert a kedvenc rajzfilmjét kellett nézni. Akkor szerettem belé. Ma már nehezen viseli a nehéz bombáimat, de olyankor mindig emlékeztetem anno azt mondta úgy szeret ahogy vagyok

hereverő heverő 2018.12.29. 17:00:55

@Paic Róbert: a'la Szigorúan ellenőrzött vonatok :)

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 17:01:29

@hereverő heverő: belölem azonnali undort és sugárba hányást vált ki az ilyen, úgyhogy kifizetődőbb a szebb udvarlás!
@Paic Róbert: Persze, de a 3000 Ft ebben az esetben kevésnek bizonyul! Amúgy is lebuktál, ott az asszony, én meg nem szeretem el a más urát, mert az csúf dolog!

Paic Róbert 2018.12.29. 17:02:54

Nekem a villában a mosogatógép jön be a legjobban. Lágy gömbölyded formák, tud tűzforró lenni, takaros, tisztaságot hagy maga után, nem beszél vissza és ami a legfontosabb nem fáj soha a feje és nem menstruál

Paic Róbert 2018.12.29. 17:08:53

@Nyuszomuszo83: flörtről még nem hallott kegyed? Megesik még az a legelittebb királyi nyúlcsaládban is. Tegye a kezét a szívére! Mondja, hogy nincs igazam. Amúgy is egy magamfajta kripli azt mondja mindent a szemnek semmit a ... Szóval tessék engem szemmel kiverni (na nem mint egy kutyát) és én meg beveszem utána az antibébitabit, nehogy rontsam a nemzet összetételét

Angora Cardi 2018.12.29. 17:09:18

@Paic Róbert: ha nem menstruálnának a nők, te sem lennél, az ilyen fajta shamingért van ahol hátrakötnék a sarkadat

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 17:13:32

@Paic Róbert: Óóóó az ártalmatlan flörtök ellen sskk nincs kifogásom, sőt imádom is őket, dobogtatják kicsiny nyusziszivem! Ugyhogy hajrá!
Viszont maximálisan egyetértek @Angora Cardi: -val. De csendesen kérdem ha piros akkor tilos???

Paic Róbert 2018.12.29. 17:13:42

@Angora Cardi: nem gondolod jobb lenne a világnak nélkülem. :-D Amúgy tényleg a mensivel nem is lenne gond, hanem az idegállapot melyet némelyek körîtenek elé, alá. Amúgy szerinttetek lehet érezni a villabeli lányokon a nehéz napokat? Valaki ha jól emlékszem mikulással együtt költözött be

,, 2018.12.29. 17:16:15

jó estétet, nem vezethetné Lacika a belevalót Győzi helyett? egész ügyes volt

Paic Róbert 2018.12.29. 17:17:51

Mindenki ossza be kinek mi jár

hereverő heverő 2018.12.29. 17:18:11

@Nyuszomuszo83: némely majomnak pont hogy pirosan világító lesz a segge ha fogékony a nőstény. Nehogy véletlenül a főhím észrevétlenül hagyja és egy elegáns gitárriffel könnyítsen fájó tökein.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 17:23:22

@Paic Róbert: zsuzsu vagy cintike volt az! Ezeken nem érzékeltem én, lehet injekciót kaptak akkor nincs mensi! :)
Mert Fannika rendszeresen bejelentette! :)
De ha már itt tartunk ti pasik is mensiztek, én tudom, rájöttem! :D
És minden pici emojit köszönöm magamra vettem! :D
@hereverő heverő: nem akarom a közelemben ilyen piros seggü páviánokat látni!

,, 2018.12.29. 17:23:54

@Nyuszomuszo83: ezt sose értettem, én konkrétan leütném, ha valaki olyankor közeledne hozzám (fájmindenemmindenbajomvan):D

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 17:26:09

@,,: 3 napig ne, aztán ezt mindenku mafa dönti el kinek mi fér bele, én is gondolkodtam így, de elveim megdöltek! :)

Paic Róbert 2018.12.29. 17:28:07

@Nyuszomuszo83: nem is szoktam hisztizni, csak mikor elveszik a kisvasutamat. Ohhh my god elszóltam magam. I'm O...G

,, 2018.12.29. 17:30:49

@Nyuszomuszo83: nem az elvekre céloztam, hanem h fizikailag szarul vagyok

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 17:34:25

@Paic Róbert: tudom meg mikor a fürdökádban az asszony elsüllyeszti a kishajóid!
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jaaaaa! Naaaa az sose nem voltam! De divat vagy sem ez már 20 éve is az volt! :)
@,,: szegénykém, én ritkán és csak az első 3 napban akkor is! Így érthető is!

Paic Róbert 2018.12.29. 17:42:55

@Nyuszomuszo83: kiskacsa, meg kisnyuszi. Amúgy az iskolai szakmám matróz.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 17:44:44

@Paic Róbert: imádom a matrózcsíkos rucikat! A kisnyuszik nem szeretik ha vízbefojtják őket! ;)

,, 2018.12.29. 17:45:51

@Nyuszomuszo83: cukker vagy:)
@Angora Cardi: ma este Holtodiglan!:)

Paic Róbert 2018.12.29. 17:46:27

Na most már elég az off témákból. Lejárt a munkaidőm, úgyhogy balra el. Lehet fellélegezni és pezsgőt bontani. Jó volt veletek. Majd jövök újra. Pá, Puszi, Patsi Drágáim.
U.i.:köszi, hogy elviseltetek. Nem ám kitiltani amig nem vagyok itt!

MosóMaca 2018.12.29. 17:51:22

Sixx lesz a ma esti Fókusz-ban az RTL-en, ha valakit érdekel, ahogy 2018 legnagyobb történéseiről diskurál. :) Közérdekű közleményt hallottak

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 18:04:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ihhajjlaaa csuhajla! aztán miért merült fel benned ezen kérdés, miképpen szűzkurva lennék???

MosóMaca 2018.12.29. 18:42:41

@Nyuszomuszo83: szeritem sanszos, hogy vivi, vagy Adri lesz a kiválasztott, mert a bolondos trio, plusz az átállt adri is ribire teszi. Esetleg, ha a három fiú összebeszél, és tényleg berágtak adrira, meg ribi is rá pakol, akkor meg egyenlőség, és Roli a vellamester, akkor adri. Szóval az én végső tippem inkább adri. De igazán megkavarhatnák egy hármas párbajjal most :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.29. 18:43:34

Eddig era volt ronda, most vivike! Ez a greg rohadt idegesítő!!!

Nem emlékszem mire adtam le a voksom XD

Ezek az adások annyira uncsik és szarok, hogy az öfiket is csak szétoffolni lehet!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.29. 18:44:30

@MosóMaca: ó igen! Mennyen vivi, renyhe és adri!
Zsu meg marad méh királynőnek

MosóMaca 2018.12.29. 18:45:25

Mondjuk Renyhének jobban örülnék, mert menjen olyan párbalyozni, aki még nem volt. Ő viszont Vivit vinné ki és az meg kint is maradna, így renyhének még nagyobb pofája lenne. Gregről meg ne is beszéljünk...... qrva erősek vagyunk Greg :/

MosóMaca 2018.12.29. 18:46:06

@Hedo a nokedli szaggató: azért a háromból egy visszamegy úgy is :D Szóval marad még csaj

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 18:47:10

@MosóMaca: igazad van, még nem tartott ott az ismétlés, ezt csak most láttam én is és megvilágosultam!
@,,: még tudok módosítani??? Adri! Láttam az ismit és az átállás egyértelmű, az árulás világos, Adri ahogy mondta Roli is eljátszotta az összes kártyáját!
De ha Vivit viszi Vivi hullik!

MosóMaca 2018.12.29. 18:48:27

@Nyuszomuszo83: Vivi mindenki ellen kihullik, annyi a szerencséje már, hogy nem olyan hatalmas különbséggel, mert a többiek is mélyebbre ásták azóta magukat...

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 18:54:32

Ez most jött velem szembe a jútyubon:
youtu.be/ecifl-YEECs

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 18:55:40

@,,: köszönöm szépen! :)
@MosóMaca: így igaz! Már nemm 100-0 csak 80-20!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.29. 19:04:23

@MosóMaca: ha én egyszer rtl igazgató leszek vagy kreatív manager, esetleg a magasságos atyaúristen, akkor lesz olyan párbaj, hogy egyik se megy vissza! Megy a levél a többinek, a nézők úgy döntöttek nem akarnak mocskos szájú bagzó macska ostoba senkiket nézni! És most kiválasztás :)

MosóMaca 2018.12.29. 19:06:06

@Hedo a nokedli szaggató: legyél mánáger, kérlek!!! :D
@Nyuszomuszo83: ezek a klippek jópofák lettek szerintem. Nyilván nem teszem be a lejátszási listámba, de kihozták belőle, amit lehet

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.29. 19:06:07

@,,: hálás köszönet! Csak miattad és az egyszem árva pontom miatt nem adtam még fel a vv nézést ;)

Maximista vagyok 2018.12.29. 19:09:23

@,,: szia, én még gondolkozom a tippemen, a kiválasztásig vagy hozzászólásban vagy privátban írom majd a tetemrehívott agyhalottat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 19:10:35

@,,: Vivit beírnád nekem lécci? köszi

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 19:12:36

@MosóMaca: Mostan láttam,,,a szakáll slankít..(de nem!)DDD

,, 2018.12.29. 19:12:41

@Hedo a nokedli szaggató: ez kölcsönös, én is csak miattatok, ez az évad nem bejövős. (amúgy már 14 pontod van:))
docs.google.com/spreadsheets/d/1kH5m6Z_GHGHxLyyC0oOHz0CkuimvWKebVSq11ZsXaTk/edit#gid=689565584

MosóMaca 2018.12.29. 19:13:09

Ohhh, Oscar megy a tv-ben. Deszeretem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 19:18:07

@MosóMaca:
Sixx most kiveri, már 4-1 a poolnak.

mindenévfoglalt 2018.12.29. 19:19:15

Kedves szerkesztők! (tudom, hogy olvastok minket)
Kérlek szépen, mutassátok meg, hogy ki dugta el Zsu cuccait!

Szerintem ez rendesen megkavarná a benti klikkek alakulását is, nem beszélve arról, hogy mennyire befolyásolhatná a szavazatokat is. És amúgy is kezd lapossá válni a műsor...

Greggel szemben szerintem van esélye Vivinek. Én Renivel és Zsuval szemben is rá szavaznék, Adrival szemben nem biztos.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 19:19:55

@szociál: már 4? baszki, önbeteljesítő jóslat volt a 6 :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 19:21:15

@úgymond olvasó mmkk:
És ez csak az első félidő.
6.5 overes meccs.

MosóMaca 2018.12.29. 19:22:25

@mindenévfoglalt: Greggel és Renyhével szemben szerintem is van némi, csekélyke esélye ribinek, (nem sok, annyira utálták a netezők ánusz miatt) de Zsu kint hagyná megalázóan nagy különbséggel. Nagyon sokan szeretik szerintem.
@UdvariatlanBolondvagyok: az, ez a film meg olyan kedvesen vicces is nekem :) ha elcsípem, mindig meg is nézem

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 19:22:35

@MosóMaca: Sixx-re ..,vót valami sörtéje, nem?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 19:23:39

@szociál: látod, hogy figyelek rád, tudtam, hogy valami hatot mondtál :)))))))) szomorodjanak meg mindahányan.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 19:28:19

@MosóMaca:
Én greg vagy renyhe vivi parbajnal vivire szavaznék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 19:32:11

@úgymond olvasó mmkk:
4.5 over 3.70-es szorzó
6.5 over 15-os, 7 gól sztem lesz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 19:33:51

@szociál: tippmixeltek a fodbalistákok, tuti

Mate4182 2018.12.29. 19:36:05

Zsu cuccainak az eltuneset sose fogjak megmutatni es tudjatok miert?

Mert 2 lehetoseg van:

1.: Zsu sajat maga dugta el hogy legyen feszko

2.: Zsu szefos es elkavarta a cuccait

Azert nem mutatjak meg mert jelenleg Zsu egy eros karakter (uramatyam...) es tudjak hogyha megmutatjak akkor azok a jo lelku, naiv, arany szivu emberek akik most ot ugy szeretik, egybol atpartolnanak a ,,attol hogy valaki segghulye meg nem feltetlen aranyos is" taborba ...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 19:36:28

@úgymond olvasó mmkk:aki kotesbe megtette ezt a meccset a spurssel az kibaszta a tv-t az ablakon :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 19:36:33

@Nyuszomuszo83: Kicsikém! most nézem fennen? Kidugom a házból az orrom és máris ternyipélnek körülötted a muslincák, mintha szüret volna!

Mate4182 2018.12.29. 19:38:43

Zsu cuccainak az eltuneset sose fogjak megmutatni es tudjatok miert?

Mert 2 lehetoseg van:

1.: Zsu sajat maga dugta el hogy legyen feszko

2.: Zsu szefos es elkavarta a cuccait

Azert nem mutatjak meg mert jelenleg Zsu egy eros karakter (uramatyam...) es tudjak hogyha megmutatjak akkor azok a jo lelku, naiv, arany szivu emberek akik most ot ugy szeretik, egybol atpartolnanak a ,,attol hogy valaki segghulye meg nem feltetlen aranyos is" taborba ...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 19:38:53

@szociál: szegény tv-k, mennyi mindent kell kibírniuk :)

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 19:39:06

@UdvariatlanBolondvagyok: Kicsikém, aztán az láttad-é hogy az imént lettem leszűzkurvázva???
Az én szerelmem örök irántad, minden ostromnak ellenállok, védem váram az utolsókig! :)

Mate4182 2018.12.29. 19:39:31

bocs a duplazasert csak tul izgatott voltam amikor varni kellett :D

MosóMaca 2018.12.29. 19:45:31

@szociál: +1! Greg és renyhe ellen nemhogy vivire, de a sokat emlegetett szauna ajtóra is szavaznék! csak atakrodjanak a....
@Mate4182: szerintem is ez a két lehetőség van, de inkább az elkavarta verziót tartom reálisnak. Kíváncsi leszek, mi a fenét kezd a szuper, szuper képességeivel :D Van neki még hazugságvizsgálósa is, mert az több alkalom volt ugye, és megkapta a szaunába zárást is. Várom már, mikor hirtelen eldurran az agya, mert valaki megint csúnyát mond rá és bezavarja 8 órára :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 19:45:34

@Nyuszomuszo83: Mondtam én egyetlen virágom, hogy a narancsosokban, piacosokban, templomosokban ne bízzál...és ha valami szabadkőműves felütné a fejét....,na! Abba se!

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 19:48:51

@UdvariatlanBolondvagyok: köszi drágám a nesze semmi fogd meg jólt! Még jó, hogy karakán menyecske létemre megvédem magam a támadásoktól, mert én már úgy látszik nem számithatok senkire csak magamra! El is vonulok sírni a sarokba!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 19:49:08

@MosóMaca:
Kinezem zsubol hogy szilveszter előtt egy órával valakit beultet 8 órára szaunazni :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 19:50:29

@Nyuszomuszo83:
Nari így udvarol, hogy jól megrugdossa a nőket hogy puhák legyenek :)

Maximista vagyok 2018.12.29. 19:52:09

@Mate4182: a félkegyelmű cucc sztoriját majd akkor mutatják miután megnyerették vele hogy ó mekkora tattika volt a részéről hogy ő maga dugta el a szánalmas szarjait. Kb ezt nézem ki a műsorból.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 19:53:58

@Nyuszomuszo83: Jajj kincsecském! Ne ül fel mindenféle provokáció-vasútra!
Csak ki akarja ugrasztani a nyuszit a bokorból...

MosóMaca 2018.12.29. 19:56:06

@szociál: az nagyon nem keltene jó benyomást rá, az meg neki a legfontosabb, hogy mit lát a kamera, meg a néző. Lehet, hogy meghatódott Renyhe nagylelkű ajándékától, de szerintem le fog esni neki, hogy ebből nem jöhet ki jól

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 19:57:45

@MosóMaca:
Neki sose fog leesni.
Már akkor renyhe fejéhez vágtam volna a helyében, renyhetol geci húzás volt ez.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 19:57:49

@Nyuszomuszo83: adok egy jó tanácsot, bár kétlem, hogy rá vagy szorulva, de ha mégis: ignoráld.

Maximista vagyok 2018.12.29. 19:59:13

@úgymond olvasó mmkk: nem nem, én inkább azt látom kit tolnak. csak tudnám mi a faszért... ostoba emberből így is sok van, most adjunk neki milliókat is. remek. ezzel az erővel Tivynek már milliárdosnak kellene lennie.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 20:03:12

@Maximista vagyok: hülyéknek áll a világ. de egyébként akárki lesz a végső nyertes, rá lehet hőzni valamiért az ostoba jelzőt. egyik sem okos, nem tattikus, nem fondorlatos, csak esznek, isznak, basznak, alszanak, dzsakuznak.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 20:03:15

@UdvariatlanBolondvagyok: ha az kiugrik vérnyúl lesz és nem teszi a kirakatba! De mivel úriasszony vagyok így innentől merő egyszerűséggel semminek nézem! Tudod babám savanyú a szőlő akarom mondani a navancs! :D
@úgymond olvasó mmkk: ez fog történni!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 20:03:18

@MosóMaca: A nyolcórás elzárás kontraproduktív lehet...,Ha jól rémlik Somát is bedutyizták, és megnyerte!

MosóMaca 2018.12.29. 20:03:32

@szociál: ilyen jóbarit mindenkinek! @Maximista vagyok: ugyanígy gondolom én is, ezért haladok az aki a legkevésbé gáz ember vonalon a szavazásoknál

MosóMaca 2018.12.29. 20:05:16

@UdvariatlanBolondvagyok: én Fannikára emlékszem,hogy ő is böribe került a szériájukban. Somára nem emlékszem,de elhiszem ha mondod

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 20:05:31

@Nyuszomuszo83: Akkor most számolj vissza..10, 9, 8, 7, 6..,,nagy levegő,,lassan kifúj...és nyújts rá iziben...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 20:07:51

@MosóMaca: Nemnemnem,, nem biztos..,csak rémlik, hogy vergődött valaki, a világ nagy sajnálatára...,és valamelyik hepciás kis hörcsög...

MosóMaca 2018.12.29. 20:10:20

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem egy olyan emlékkép ugrott be,hogy megboldogult Fannika sírdogál ott,hogy milyen gonosz volt valaki. Persze lehet,hogy csak magától bement oda pityeregni

mindenévfoglalt 2018.12.29. 20:10:29

@Mate4182: Én is Zsura tippelek, hogy az ő keze van a dologban, de az elkeverés azért sántít nekem, mert állítólag többen nézték meg egyszerre korábban ott, ahol megtalálták, és ő ugyan szefos, de Ginu és Greg nem. És Rolinak olyan dühvel esett neki, hogy milyen aljas, hogy ha nem az ő keze lett volna benne, akkor a többi hazugságvizsgálati lehetőségét is felhasználta volna, hogy kiderítse.
@MosóMaca: Renivel szemben is van, szerintem is esélye Vivinek, ott a Csoki rajongók kiszámíthatatlanok számomra.
@Maximista vagyok: Zsu érdekében remélem, hogy nem nyeretik meg vele, mert nemcsak elcseszné a pénzt seperc alatt, mint sok hasonló agyi kapacitással bíró elődje, de velük ellentétben ideggyenge a csaj, szerintem nem tudná helyén kezelni a győzelmet, vagy amikor kihasználják, vagy hogy mindenhova cirkuszi bohócnak hívják, hogy nem vele, hanem rajta röhögnek stb.

hereverő heverő 2018.12.29. 20:11:00

@,,: beírnál nekem egy Zsuzsut kiválasztáshoz? Bocsánat nem vagyok gépnél

Angora Cardi 2018.12.29. 20:11:07

@,,: láttam már sokszor, Szolgálólány maratont tartok :)

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 20:12:03

@UdvariatlanBolondvagyok: ne izgulj kincsecském én nyyuugodt vagyok mint disznóvágáskor, ha mindenen idegesiteném magam már rég a temetőben lennék! :)
Sokkal több dolog érdekel és izgat, mint ez! :)
Amúgy Fancsika volt elzárva én is úgy emlékszem. Somára nem, de minn lehetséges! :)

Paic Róbert 2018.12.29. 20:15:49

@úgymond olvasó mmkk: Bepaliztál a filmre :-(
@Nyuszomuszo83: Nah felveszem ám a matróz cuccot és feszítek mint állat. Csak kellene majd egy pelenka mert beszarok a vasmacska alatt. Nem puki, kaki. így is vonzó vagyok még? Szőröstűl-bőröstűl?
@UdvariatlanBolondvagyok: Ne félj amelyik kutya ugat az nem harap. Sőt inkább neked kedvezünk. inspirálunk, hogy többet hoz ki magadból, hisz nem egy sima mezei nyuszi a tét. A lét a tét.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 20:16:16

@Angora Cardi: És jó? Régóta készülök rá....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 20:18:19

@úgymond olvasó mmkk:
Aki ezek között kibirja fel évig, az megerdemel néhány millat, de nem 36-ot.
Az ő megitelesuk a vv előtt se volt valami fényes, szóval a presztizsuk sem sérül.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 20:18:21

@Paic Róbert: Ittam is egy kupica kaukázusit rögtön...DDD

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.29. 20:19:40

Akit Zsút aranyos, kedves , értelmes lánynak tartja az legalább akkora hülye mint ő !

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 20:20:02

@mindenévfoglalt: Ha Zsu megnyerné, Hunor másnap elvenné feleségül!

Paic Róbert 2018.12.29. 20:20:45

Zsu szerintem a való életben nagyon is hogy számító lehet. Még ha buta és főleg bizalmatlan mindenkivel szemben

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 20:22:02

@szociál: persze, valamennyit megérdemelnek, én már felvágtam volna az ereimet háromszor.

@Paic Róbert: igen, tudom, hogy arról beszéltünk, de még mindig nem értem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 20:23:30

@úgymond olvasó mmkk:
Felkotottem volna magam és úgy vágtam volna fel hogy tuti legyen.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 20:24:28

@szociál: forradalmasítanád az orvostudománytot :)

MosóMaca 2018.12.29. 20:26:10

@Paic Róbert: szerintem pont azért bizalmatlan,mert jó sokszor kihasználták már,hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban. Egyébként ha valaki kicsit kitartóbban teszi neki a szépet,akkor ugyanúgy be lehet palizni,mert tényleg nem okos

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.29. 20:26:32

@úgymond olvasó mmkk: én jobb tanácsot adok, ne szólj bele, pláne ne a sértett ego hatására:)

Paic Róbert 2018.12.29. 20:27:02

A legszánalomra méltó talán mind közül Reni. Mindig pofára fog esni meg ki fogják használni, de mivel full társfüggő a csaj sose fogja még magának se beismerni. Mindig lesz pár érdek ember körülötte aki biztatni fogj, hogy milyen aranyos ez a mindenkit szeretek, meg vicces és bohókás vagyok stílus de a végén sajnos szarban fogják hagyni. És rengeteg ellensége lesz addigra. Amúgy nagy trauma lehetett ott gyerekkorban és nem csak az elhízás miatt. Valami mást is kompenzál amiatt olyan mint a kivert kutya aki még akkor is megnyalja a gazdája lábát. Emberileg megnézve borzalmas élete lehet. De talán mindnek van valami egész életen át cipelendő soha fel nem dolgozandó tragédiája amit kompenzálnak, de ők sajnos nem jó bohócok, nem tudják jól takarni az életük tragédiáját, csak kikészítik a környezetüket.

Ego0123 2018.12.29. 20:28:00

Sziasztok! Megy a darts is.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.29. 20:28:29

@Nyuszomuszo83: nem érek rá, majd egyszer máskor. akkor amikor:)

Paic Róbert 2018.12.29. 20:29:05

@úgymond olvasó mmkk: hát sajnos nem nagyon nyeret el a tetszésemet a film. Az ötlet jó volt de nem kellett volna 2 órásra csinálni a filmet és a végét jobban és érzelmesebben is ábrázolhatták volna. Jó lett volna ha mélyen egymásra találnak Amy-vel.

Angora Cardi 2018.12.29. 20:32:37

@UdvariatlanBolondvagyok: igen! Mindenképp nézd meg. Mindkét évadot. Én már többször végignéztem, de elsőre a legsokkolóbb. Ha nézed v megnézted majd mesélj.

Paic Róbert 2018.12.29. 20:33:27

Kucza Anikó: Nyuszi füle

Nyuszifüle kajlán hajlik,
Ugrik egyet felrepül.
Fut szaladgál libeg hátra,
kis fején a nyuszifül.

Farkincája kicsi gombóc,
cicajáték is lehet.
Pisze orrát ’hogy mozgatja
a popsiján úgy remeg.

Szeme fényes csillogós,
mosolyog a kicsi szája.
Mikor rágja répácskáját,
kilátszik nagy fogacskája.

Szép erősek, vigyáz is rá,
csakis zöldséget eszik,
mert a sok sok vitamintól
lesznek szépek a nyuszik.

Szőrmécskéje sima puha.
Bunda, dunyha sem jobb nála!
Finom gyengéd érintése.
Melegíti, vigyáz rája.

Sokat pihen kicsi szende,
megbújik a kemencénél.
Gömbölyödik a sarokban
még mielőtt itt az éjfél.

Gombszemeit összezárja
elbújik az álom világba.
Szuszog halkan megnyugodva,
nincs neki már semmi dolga.

Nyugovóra tér a láng is,
de a nyuszi mégse fázik,
Melegíti a szőrmécske,
és a két nagy fülecske.

MosóMaca 2018.12.29. 20:34:34

@UdvariatlanBolondvagyok: a Szolgálólány nagyon jó sorozat,mindenképp megnézős!!! De a hangulata nem épp felemelő

Paic Róbert 2018.12.29. 20:40:14

Nah csak nehogy @UdvariatlanBolondvagyok: kivigyen és kint hagyjon a ghecibe. :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 20:40:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
kettőnk közül nem én vagyok az, aki meg van sértve, te nagyon sok élettapasztalattal rendelkező bölcs. elhordasz mindennek egy kommentben (igen, láttam), majd az istennek sem hagysz békén. szállj le rólam. ne pofázz bele a másoknak írt kommentjeimbe. utolsó szívességként igazán boldoggá tehetnél azzal, hogy ignorálsz.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 20:41:56

@Paic Róbert: ja, hogy megnézted :)) holnap én is megnézem megint. olyan filmet még nem csináltak, ami mindenkinek egyformán tetszik :)

Rozsgyi 2018.12.29. 20:42:04

@MosóMaca: szolgálólány = szenvedéspornó

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 20:42:13

@Nyuszomuszo83: Nincs bolond a versikében,,brühühüüü

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 20:44:57

@mindenévfoglalt: Dehogy,,vetetne magának egy Q7-t, és lehúzna Siófokra csajozni...

Paic Róbert 2018.12.29. 20:45:20

@Nyuszomuszo83: Ahhhh Nyuszika add meg szívemnek a kegyelemdöfést. Pusztuljon testem, ha már szíved nem lehet enyém.

MosóMaca 2018.12.29. 20:46:01

@Rozsgyi: sajnálom, hogy neked csak ennyi jött le belőle....

MosóMaca 2018.12.29. 20:46:47

@Rozsgyi: ja, és elég silány pornókat nézhetsz, ha ebben találtál pornós jelenetet :D

Paic Róbert 2018.12.29. 20:49:25

De csitt, mi fény nyilall az ablakon?
Ez itt Kelet és Nyuszi a Napja! -
Kelj, szép Nap, és az irigy holdat öld meg,
Mely már beteg és bútól sápadoz,
Mivel te, a szolgálólánya szebb vagy.
Ne légy cselédje hát, irigykedik rád.
Az ő avítt-zöld, Vesta-szűz-ruháját
Viselje a bolond, de nem te; vesd le.
Ez itt a hölgyem! Itt az én szerelmem!
Ó, bár tudná, hogy az! -
Beszél, de nem hallom szavát: sebaj.
Szeme beszél, majd felelek neki.
Jaj, vakmerő én: nem hozzám beszél:
Az ég két legtündöklőbb csillagának
Tán dolga volt s megkérték, hogy szemével
Csillogjon addig, míg ők visszatérnek.
És hogyha fönn ragyogna a szeme -
A csillag elsápadna fényes arcán,
Mint mécs a napban, és szeme az égen
Úgy égne, hogy minden madárka dallal
Köszöntené, azt vélve, itt a hajnal.
Ni, most lehajtja arcát a kezére!
Ó, bár lehetnék kesztyű a kezén,
Hogy az arcához érjek!

mindenévfoglalt 2018.12.29. 20:51:02

@UdvariatlanBolondvagyok: havonta kap a nyertes 1 millát vagy ilyesmi összeget, de nem egyben kapja meg a pénzt, azaz Hunornak jó pár hónapot ki kellene vele bírnia édes kettesben. Tuti harakiri lenne a vége, nem Q7.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 20:56:20

@UdvariatlanBolondvagyok: nem versben kell lennie egy bolondnak, hanem a szívemben! ;)
@Paic Róbert: naaa tetszik a still, kicsiny szivem befogad téged is hiszen ártatlan a rajongásod irántam! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.29. 20:56:58

@úgymond olvasó mmkk: most ezt olvasva tényleg én lehetek megsértve, én kérek elnézést a magyar nyelv tanítóítól a hibás értelmezés oktatásáért.

rossz hírem van, a gondolatrendőrségesdi nem működik:))

Paic Róbert 2018.12.29. 20:58:57

@Nyuszomuszo83: Hódolatom örök és nem múlandó. Az idő csak mi e szív sebét gyógyíthatja mely a reményt soha fel nem adja.
Balra el :DDDPPP

Paic Róbert 2018.12.29. 21:00:17

Legyetek rosszak!!! Kezeket a paplan alá éljenek a Vella lakók. Peti kezét kényszerzubbony alá.

mobilos perpetuum 2018.12.29. 21:03:12

Mivel itt nagyon sokan "tudják" ki a beteg, ki nem a villában, azonkívül roppant nagy az aggodalom, a győztes mit fog kezdeni a hatalmas pénzzel :)))) kis kitekintő a nagyvilágba.
www.toppont.hu/2018/01/26/20-sztar-aki-beismerte-mentalis-zavarat-hogy-a-hasonlo-helyzetben-levokon-segitsen/ Pár ismertebb név a cikkből: Leonardo DiCaprio, rögeszmés-kényszeres személyiségzavar, Brad Pitt, depresszió, Demi Lovato, bipoláris zavar, Jim Carrey, depresszió, Catherine Zeta-Jones, kettes típusú bipoláris zavar.
Súlyosabb eset volt a 20. század legnagyobb fizikusa. Albert Einstein. Csak meglehetősen későn, négyéves kora után kezdett el beszélni. Úgy gondolják, Einstein Asperger-szindrómában, az autizmus enyhébb formájában szenvedett.
szupervumen.hu/post/2017/04/01/10-hires-autista-akik-nelkul-sivarabb-lenne-az-eletunk-2/
szupervumen.hu/images/fodorreka/Autizmus/einstein.jpg

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 21:07:51

@UdvariatlanBolondvagyok: tudtam én! Én nem fogok válaszolni, mert nem éri meg, nyilvános fal elfér...
@Paic Róbert: az idő gyógyít a hegek múlnak de addig élek míg szivedben élek! :D

0.5 bit 2018.12.29. 21:12:48

@Mate4182: "Zsu cuccainak az eltuneset sose fogjak megmutatni es tudjatok miert?
Mert 2 lehetoseg van:"

Ha tippelnem kellene, szerintem azért nem mutatják meg, mert nincs meg róla a felvétel. Lehel fel sem vették vagy ha felvették már rég le lett törölve, mert kellett a hely más fontosabb dolgoknak.

Paic Róbert 2018.12.29. 21:14:31

Ugri a bokorban vígan játszik. Hopp ide, hopp oda ugrik ám,
Brekkencs se, Tüskés se tétovázik Ugri után üget szaporán.
Látszik a bokorból két nagy nyúlfül, látszik a bokorból Brekkencs orra,
S még mi látszik a bokorból? Látszik egy tüskés hát!
Hogyha a homályból este lesz már, nem liheg a fürge már nem ugrál,
Nagyot ásít s elszunyókál a három jó barát.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 21:17:13

@mobilos perpetuum: Nem kis bátorság Zsút egy kalap alá venni....

Paic Róbert 2018.12.29. 21:17:46

Apa kezdődik kezdődik kezdődik kezdődik kezdődik

Paic Róbert 2018.12.29. 21:19:37

Nekem az a furi, hogy az elején nagyon nyomták, hogy egy nőnek kell most már nyernie. Akkor meg csak Zsu lehet

Paic Róbert 2018.12.29. 21:21:20

Mondjuk Greg fejét megnézém, ha a döntőbe Zsuval 2en maradnának és bolondság nyerne. Akkor mennyire lenne őszinte?

MosóMaca 2018.12.29. 21:21:51

@mobilos perpetuum: jól értem,hogy zsuval egy lapon Einstein?!

Paic Róbert 2018.12.29. 21:22:28

@Nyuszomuszo83: nyulat még nem hordott így tenyerén az isten, mint tegedetet

Oh my... 2018.12.29. 21:23:30

@UdvariatlanBolondvagyok: bocsi, nemtom, hogy került ide ez a "tartalmas" komment tőlem, csak scrolloztam lefelé - gondoltam, visszaolvasgatok -, és talán erősebben tapperoltam a kijelzőn, pont a te nevednél.... aztán, mittomén, mi történt ;)) frissült az oldal magától, és itt termett ez a komi, bocsibocsi még egyszer... :)

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 21:26:12

@Paic Róbert: ezt már leszűrtem! Ezen az oldalon legalábbis!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 21:28:15

@oh..my...: Lehet, hogy csak a politikai érzékenységemet stimulálod, de az nem egy O1G?

Oh my... 2018.12.29. 21:28:39

de ha már itt vagyok, tipiznék egyet (végre időben!;) a holnapi kiválasztásra, szerintem Pua lesz a befutó, vagy esetleg a fekete özvi.... de most inkább Pua felé hajlok, nagyon szarul tattikázgat, utálja már mindenki, mint a ... ssssz.... AZT. ;)

szóval, kedves @,,: bevésnél nekem egyet Adrira? köszcsi-puszcsi :)

Angora Cardi 2018.12.29. 21:36:01

@úgymond olvasó mmkk: még piros ruhas maca smiley is van látod?

Amúgy lekvárlak ma este :) megnézed a kiválasztottat?

Angora Cardi 2018.12.29. 21:36:01

@úgymond olvasó mmkk: még piros ruhas maca smiley is van látod?

Amúgy lekvárlak ma este :) megnézed a kiválasztottat?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 21:36:55

@oh..my...: Akkor nekem címezted, közös a nevező, szavak nélkül is!!!!

mindenévfoglalt 2018.12.29. 21:37:32

@mobilos perpetuum: óriási különbség, hogy a linkeken szereplő embereket nem nevezném sem butának, sem ostobának, míg Zsunál az egyik legnagyobb probléma szerintem, hogy a mentális problémák erős IQ hiánnyal és neveltetésbeli hiányosságokkal párosulnak.
És esetében nem gondolom, hogy klinikai szakpszichológusnak kellene bárkinek lennie, hogy észrevegye, hogy valami nincs rendben nála, BNO kódot szerintem senki nem deklarált.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 21:39:23

@Angora Cardi: Komolyan elkezdem nézni...már holnap!

,, 2018.12.29. 21:40:53

@oh..my...: bevések, finalistákat is tipizhetsz hármat
@Angora Cardi: :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 21:41:36

@mindenévfoglalt: A sarki fűszeres levágja, hogy kettyós....

Angora Cardi 2018.12.29. 21:43:11

@UdvariatlanBolondvagyok: jól teszed :) Remélem tetszeni fog.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 21:45:51

Zsu egy nyomorék agyilag mondhattok akármit, lehet védeni, de akkor is az! Azén szememben legalábbis! Kivéncsi lennék ha élni kellene a butasággal hogy menne, vagy le lehet süllyedni ezen értelmi szintre???

Oh my... 2018.12.29. 21:46:59

@UdvariatlanBolondvagyok: jahja, szavak nélkül is értjük egymást.. ;)

mobilos perpetuum 2018.12.29. 21:52:13

@MosóMaca: Csak nem akartam egyből Alekosszal kezdeni.
Amikor a széria ment, valaki kikereste az ő betegségét.
Mégis az eddigi legjobb széria volt. Fő támasza az a Baukó Éva volt, aki pánikbetegsége okán egy halom gyógyszert akart bevinni a villába, csak lebukott.
Az "összeférhetetlen" kategóriában bejutott VV Attila tökéletesen hozta is az antiszociális személyiségzavar összes tünetét. Mégis, ugyan ellene kampányoltam, jól játszott, el kell ismerni.
Soma infantilis, de szerethető karakter. Szériát nyert.
Aurélióról nehéz lenne kijelenteni, hogy felnőtt férfiként viselkedett volna. Szériát nyert.
Nem leszek itt, de csak folytassátok Zsu szidalmazását, ez a napi szertartásotokhoz tartozik, pá.

MosóMaca 2018.12.29. 21:56:40

@mobilos perpetuum: megint másokról beszélsz, nem arról, hogy mitől érdemtelen Zsu bántása. Ezzel nem tudok/akarok vitatkozni. :)

Oh my... 2018.12.29. 21:57:24

@Nyuszomuszo83: ekg nyussz, lövésem nincs hogy lehet mentegetni ekkora szellemi mélynyomort, ami ennek a szegény lánynak a fejében mutatkozik, és még arcoskodik is rá... a Greg-féle aljadékok meg alájátszanak szándékosan, hogy hadd tobzódjon, hadd nyirja a többiek idegrendszerét, és ezzel a saját esélyeit - mert a túltolt debilkedéstől majd jól megcsömörlenek a nézők, és elfordulnak tőle..... meglehetősen átlátszó ez a kretén Kebab, eléggé emlékeztet a folytonos "mindenki gonosz", csak ők a jók, a három idegesítő debil.... Zsótika játszotta ugyanezt a sémát a csillámfaszláma Viviennel az előző szériában...... uncsiiii!!

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 21:57:39

Remélem a mobilos urnak nem lesz igaza, mert a bulvárból majd láthatunk egy újabb bb évát!

MosóMaca 2018.12.29. 21:58:49

@UdvariatlanBolondvagyok: ezt már egy ideje meg akartam kérdezni, köszi, hogy megtettem helyettem :D (szerintem igen, vagy jóbarát)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 21:59:20

@Nyuszomuszo83: Olvasnivalóm van,,,puszanyusza! Csókolom a bönyölődet,azt az angyalit!

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:00:07

@oh..my...: úgy bizony! Arra én is kíváncsi lennéj-NEM-hogy Kebab lenne a második szefos barátnője vinné a zsét! Gyanítom hamar segítene az elköltésben! Teljesen önzetlenül, szimpla vegytiszta szeretetből!

Oh my... 2018.12.29. 22:00:28

@oh..my...: na, jól megaszontam eztetet! xDDDD szal értitek, ez a játékstílus már lejárt, valakik már eljátszották Kebabék előtt, nem kéne másolni, ÚJ ötleteket kééérünk! ;PP

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 22:00:40

Mindenkinek jóccakát, megyek túlórázni!!!DDD
Holnap...itt!

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:01:27

@UdvariatlanBolondvagyok: jó éjt babám,várlak holnap! Csókjaim! :)

Mók_Ica 2018.12.29. 22:02:35

sziasztok, readonly-ból active üzemmódba kapcsoltam :))))

dáthás ancsa van ma velünk ..... annyira örülök, hogy ő van és nem pornóbajusz :))))

MosóMaca 2018.12.29. 22:02:49

Na, Ancsánál ma nem erőltette meg magát a sztájliszt,de legalább a haját helyrehozták

nicu71 2018.12.29. 22:03:53

@mindenévfoglalt: ezt a zsus részt én is igy gondolom. Lehet lopom es kirakoma facera az egy bites zsu rajongók ömlengései elé..

Oh my... 2018.12.29. 22:03:59

@Nyuszomuszo83: az biztos is! nagyon gusztustalanul nyomja Gregó-gyerek, pedig az elején milyen komoly reményeket fűztünk hozzá is.... jja, kb mint a levitézlett Erához...

Mók_Ica 2018.12.29. 22:05:22

zsu szefos..... ha mégsem az, akkor is buta..... sztem nem színészkedik, ő ilyen..... én nem szeretném, ha ő nyerne, mert nem szórakoztat.... legalábbis engem...... mégis sokan szeretik..... hát azt mondom, szeressék.... nekem ettől még nem kell :))))

MosóMaca 2018.12.29. 22:05:40

Renyhe belépett a harmadik trimeszterbe

nicu71 2018.12.29. 22:05:48

A dilis trió tánca. Konténert!!!

hétévszak 2018.12.29. 22:06:22

Renátám miféle klubban sztriptízelhet? értehetetlen számomra, hogy őt valahol ilyen minőségben alkalmazták.

Oh my... 2018.12.29. 22:07:50

@Mók_Ica: szia Móki, éppen jókor... :) kontikat ugye bekészítetted? mert ahogy a puhos testek itt tekeregnek perma hiányos öltözetben, az igen hivogatja vissza a vacsorámat... xDDD

Cimili 2018.12.29. 22:08:19

roli-lacika tapadósat táncikálnak egymással.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 22:08:35

roli meg lacika lassúznak, erre bekapcsolni a streamet, bazdmeg

tvbuzi 2018.12.29. 22:08:40

Róland megrakja Laszikát

Mók_Ica 2018.12.29. 22:08:52

@mobilos perpetuum: az általad felsorolt nyertesek - kivéve somát - rendelkeztek egy bizonyos szórakoztató faktorral....zsu sajna nem ...... ettől te még szeretheted / kedvelheted és drukkolhatsz neki....

Oh my... 2018.12.29. 22:09:06

Lekvárka és Róóliii??? lassúznak? bakker, sihíírooookk! xDDDDD

tvbuzi 2018.12.29. 22:09:12

Faszuk egymásbaér

Mók_Ica 2018.12.29. 22:09:37

@oh..my...: a konténerek mmkk itt vannak :))))

hétévszak 2018.12.29. 22:09:40

na neba, hogy laszika ezen sír, anyu levelén meg nem.

SzabadEzANév? 2018.12.29. 22:09:46

ÉS MEGVAN A ZSUNOR CSÓK

Cimili 2018.12.29. 22:09:53

lacika szeme már könnyes roli vallomásától. síííírok:DDDDDDDDDD

nicu71 2018.12.29. 22:09:53

Lacika de aranyos. Sir

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:10:33

Fuuuj Hunyor szarul smárol ez hétszentség!

Commodore 2018.12.29. 22:10:49

Gyere sìrj a vállamon a másikon.

tvbuzi 2018.12.29. 22:10:56

Hunor a szájvizet is megissza

Mók_Ica 2018.12.29. 22:11:26

@oh..my...: csak pillogtam :)))) sírok, ahogy beszélnek egymással / hoz... :))))

tvbuzi 2018.12.29. 22:12:10

Veszekedés miért nincs?!?!?!

SzabadEzANév? 2018.12.29. 22:12:33

Milyen romantikus hogy a csók után egyből szájvízzel öblöget a hunyor :)))

Mók_Ica 2018.12.29. 22:12:34

@Nyuszomuszo83: zsut néztem, hogy szarul csinálja...... vszínű hunyor is.........

gazo 2018.12.29. 22:13:01

Zsu folyamatosan kinéz a kamerákba...tattika!!

tvbuzi 2018.12.29. 22:13:18

Biztonság kedvéért közelebb megyek a konténerhez

Mók_Ica 2018.12.29. 22:13:26

egyébként zsu most kedves hunyorral..... megmenti a totális leállatosodástól :))))

hétévszak 2018.12.29. 22:13:47

Zsunak volt már pasija valaha? Nagyon kényelmetlenül érzi magát mindig, ha udvarolnak neki

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:14:27

@Mók_Ica: Köööösziiii Móki! Szükség van rá! Amúgy igazad volt mindenben is! Puszim!-

tvbuzi 2018.12.29. 22:14:53

Özv. Ánuszné vajon meglesz?

Mók_Ica 2018.12.29. 22:15:05

@tvbuzi: itt a helyed :))))

@Angora Cardi: @nicu71: s a többiek, mi is öleljük meg egymást :)))))))))))

Angora Cardi 2018.12.29. 22:15:53

Afrikában éheznek volt már?

Mók_Ica 2018.12.29. 22:16:28

baszki.... azt a drága epret így szétszórták..... kutyák!!!!

és itt a másnap.... azok a fejek :))))

hétévszak 2018.12.29. 22:16:31

@Angora Cardi: én azt az epret még így is tolnám :)

Mók_Ica 2018.12.29. 22:17:23

@Angora Cardi: így is van :)))

greg most laszikát ekézi..... pffffffff....... rohadt féltékeny.....

Cimili 2018.12.29. 22:18:13

mekkora köcsög ez a greg, most lacikára ugat. tömény irigység, zuhanjon már ki.

tvbuzi 2018.12.29. 22:18:14

Trianonnak is kiesett a szíve

Butterske 2018.12.29. 22:18:42

@Mók_Ica:
Zsu lehet kicsit lökött, de jóindulatú, így szerethető.

Angora Cardi 2018.12.29. 22:19:26

Jaj Lacika indit egy kis Predarort a végjátékra, ügyes.

hétévszak 2018.12.29. 22:20:23

Lyúly de várom a mérlegelést

nicu71 2018.12.29. 22:20:28

Na már greg a Lacikát veszi a mocskos szájára.Fíreg.A kisujja különb bazdmeg te csillámfaszpóni.

Mók_Ica 2018.12.29. 22:20:31

@Butterske: értem hogy van aki kedveli..... csak azt írtam, hogy van aki pedig nem kedveli.... nekem pl nem szimpi

MosóMaca 2018.12.29. 22:20:47

Nem lennék meglepve,ha Zsu még szűz lenne! De komolyan. Ebben is olyan a viselkedése,mint egy kisikolásnak,ahol ciki a csókolózás. Tisztára fel van háborodva,hogy zrikálják vele

Cimili 2018.12.29. 22:23:01

végre cigiszünet.

tvbuzi 2018.12.29. 22:23:15

Hogyhogy Ancsa nem 360 fokot mondott?

Mók_Ica 2018.12.29. 22:24:30

azt azért figyeltétek, hogy a tematikus hetek a vv9ban nem 7 napból állnak..... hanem jó esetben is 3-4 napból.....

az edző vajon komment-társ?? olyan jól osztja őket :))))

moletty 2018.12.29. 22:24:36

LAcika döntős ! És Zsú is :( a harmadikat nem tudom...

Cimili 2018.12.29. 22:24:49

@Angora Cardi: edzőbá nem sovány, ellenben elég vaskos. pont nem lehet példát venni róla.

MosóMaca 2018.12.29. 22:25:07

@tvbuzi: VV-snek indult, de továbbtanult :)

MosóMaca 2018.12.29. 22:26:21

@Mók_Ica: igen, nagyon rövidek a hetek. Gondolom annyira nyomorékok már ezek, hogy nem bírnának többet és sorra feladnák

Cimili 2018.12.29. 22:26:51

@Mók_Ica: én itt bent is szoktam, csak olyankor kinyitom az ablakot.

Cimili 2018.12.29. 22:28:00

már tuti, h nem bÁÁjgli mérgezésem lesz, hanem mogyoró.

moletty 2018.12.29. 22:28:06

@Mók_Ica: Én például ki nem állhatom Zsút ! És ez most se változott!

mindenévfoglalt 2018.12.29. 22:28:06

@Mók_Ica: nekem úgy tűnt, mintha Zsu most smárolt volna életben először...

Angora Cardi 2018.12.29. 22:28:09

@Cimili: csak legyen jó geci velük

hétévszak 2018.12.29. 22:28:35

Lesz holnap Kifárasztás? Most így szépen el is ment ez a hét a "semmivel", így nem lesz difi, hogy kizárták csokit. gondolom a műsor teljes hossza már rég le volt ütve.

Bekkara 2018.12.29. 22:29:08

@moletty: szerintem Hunor a harmadik, Zsun kívül mindenkit kinnhagyna. Amúgy meg no Zsunor, love Zsucika :D

MosóMaca 2018.12.29. 22:30:22

@mindenévfoglalt: nem, egyszer már smárolt Hunyorral nem?

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:30:30

@MosóMaca: ez nekem us megfordult a fejembe, ha nem is szűz sokan nem piszkálták még meg!

mindenévfoglalt 2018.12.29. 22:31:05

@nicu71: csak nyugodtan :) vagy hívd őket ide, hátha megtudjuk, hogy miért olyan népszerű Zsu, mi az, amit mi nem látunk benne :)

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:32:16

@moletty: mert téged bevettelek a klubba tündérem

tvbuzi 2018.12.29. 22:32:23

Mit mondott Renyhe?

Cimili 2018.12.29. 22:32:32

roller kőműves dekoltázstól hányok.

SzabadEzANév? 2018.12.29. 22:32:56

a síp egy morbid eszköz
-Greg

MosóMaca 2018.12.29. 22:32:59

@Nyuszomuszo83: Nekem akkor először, mikor a nyugiban beszélgettek páran és szóba került valami ilyesmi, mire Zsu azonnal kikérte magának, illetve azonnal kijelentette, hogy ő nem szűz. Kicsit olyan volt, mint mikor a lányok gimi elsőben nem akarnak kislánynak tűnni

mindenévfoglalt 2018.12.29. 22:33:11

@MosóMaca: valami volt, de az is inkább csak szájra puszi volt, nem rendes csók.

Mók_Ica 2018.12.29. 22:33:36

@MosóMaca: meg a széria is jóval rövidebb.....

@Cimili: én bent nem szoktam..... erkélyre megyek ki

@moletty: én sem szeretem......

@mindenévfoglalt: talán nem....de még ez is lehet....

greg mekkora pöcs volt..... renyhe meg bőgött, mint a szamár...... jófej ez a srác.... először takarítaniuk kell :))))))))))))))))))))))))))

Angora Cardi 2018.12.29. 22:34:17

Tudod mikor voltál te 55 kg Renáta hehehe

Cukorborsó88 2018.12.29. 22:34:45

Milyen szép rend van :)
Kiderül, ki hány kiló

Mók_Ica 2018.12.29. 22:34:58

ki állt már mérlegre a szupermarketben????? természetesen zsun kívül.....

hétévszak 2018.12.29. 22:35:19

de cukik már, azt hiszik, ha halkan mondja, akkor nem tudják meg a nézők.

MosóMaca 2018.12.29. 22:35:27

Baszki! Ha renyhe 60-65kilóval költözött be,akkor én balerina vagyok (nem vagyok)

Angora Cardi 2018.12.29. 22:37:01

@tvbuzi: 65 nem jol ertettem elsore

Cimili 2018.12.29. 22:37:23

hunyi az egyetlen, aki fogyott bent.

MosóMaca 2018.12.29. 22:37:25

Hunyornak fogynak az izmai. Vivke tutira kamuzott a beköltözős súlyáról

Mók_Ica 2018.12.29. 22:37:51

özvribi 42 kg-val ment be??? sztem az nem valós..... ő nem hízott több, mint 10 kg-t

hétévszak 2018.12.29. 22:38:22

úristen roli azt hiszi, ha valaki behúzza a hasát vagy nem húzza ki magát, akkor más tömeget mutat a mérleg...jézusom, de buta.

Butterske 2018.12.29. 22:38:42

@MosóMaca: Én Viviről sem gondolom, hogy 44 kiló lett volna. Sima bemondásra ment ez.

Angora Cardi 2018.12.29. 22:38:42

@Mók_Ica: sztem sem
Ahogy adrinak sem realis a +2

Cimili 2018.12.29. 22:38:49

bzd+ renyhe, most miattad kell túró rudit ennem!!

Cukorborsó88 2018.12.29. 22:39:01

@Mók_Ica: sztem sem..... nagyon szép vékony de a 40 kiló irreális, kivéve ha 130 cm

nicu71 2018.12.29. 22:39:06

@mindenévfoglalt: ezt ők nem értik. Agyhalott szemellenzős béna társaság. Humor nélkül. Zsu zsu zsu. Ezt tudják. Valaki ellenkezik, az gonosz, rosszindulatú.

hétévszak 2018.12.29. 22:39:21

úristen roli azt hiszi, ha valaki behúzza a hasát vagy nem húzza ki magát, akkor más tömeget mutat a mérleg. bakker, ez igen...

Mók_Ica 2018.12.29. 22:39:28

@Cukorborsó88: én szoktam ott melletted méreCkedni :)))) (fogalmam sem volt róla, hogy ott van mérleg :)))) )

@MosóMaca: sztem is kamuzott özvribi a 42 kg-ról.....

Cimili 2018.12.29. 22:39:45

@Mók_Ica: abban is hazudott, nemcsak a korát illetően.

Cukorborsó88 2018.12.29. 22:39:57

@Cimili: :D ugye, hogy milyen káros nézni?

MosóMaca 2018.12.29. 22:40:16

Zsu mennyire alacsony? Mert olyan kis zsíros ő is és csak 61 kg?! Tökre csalhat a kamera,vagy nemtom

Cukorborsó88 2018.12.29. 22:40:32

@Mók_Ica: legközelebb megkeresem, eskû :)))

Mók_Ica 2018.12.29. 22:40:57

@Angora Cardi: adrinál én kb 8 kg növekedést tippcsiztem volna, zsunál is többet, mint 1 kg.....

Cukorborsó88 2018.12.29. 22:41:21

@MosóMaca: csak 61 kilo? Azt hittem sokkal több

hétévszak 2018.12.29. 22:41:25

@MosóMaca: olyan 165 körül lehet kb. olyan magasságnál már látszik a 61 kilo

tvbuzi 2018.12.29. 22:41:27

Greg: de nem agyi tudás felmérő
:DDDDD

Cimili 2018.12.29. 22:41:48

@Mók_Ica: ilyen hidegben nincs kedvem kimenni a teraszra.:)

Angora Cardi 2018.12.29. 22:41:53

@MosóMaca: többnek nézném a kis bojler testét

Mók_Ica 2018.12.29. 22:41:55

@Cimili: akkor nem csodálkozom.....

@MosóMaca: akkora, mint baukó

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:42:19

@MosóMaca: igen, akkor gondolkodtam én is el! :)
Ez a fitness pasi csuuuf!

Cukorborsó88 2018.12.29. 22:42:19

Ha már itt tartunk: edző bácsinak nincs nagyon fent a feneke? És nem nagy neki? Vagy csak torzít a tv.

SzabadEzANév? 2018.12.29. 22:42:39

@hétévszak: Ezt Anikó is megjegyezte most :)))

Angora Cardi 2018.12.29. 22:42:53

@Mók_Ica: igen csunyan kamuztak beköltözeskor

Mók_Ica 2018.12.29. 22:43:17

@Cimili: ilyenkor gyorsabban szívom :))))

@Angora Cardi: sztem greg is többet hízott.....

MosóMaca 2018.12.29. 22:43:33

@hétévszak: hát ezért kérdezem,mert én 162cm alacsony vagyok és 61kg. De közel sem vagyok olyan zsíros,lötyögős,mint ő. Mondjuk én sportolok,izmom is van rendesen,de akkor is furcsának találom,mert mikor sztriptízelt,akkor is elég pufika volt már

Ego0123 2018.12.29. 22:44:02

Miss Röfi ez jó volt

nicu71 2018.12.29. 22:44:04

@tvbuzi: hogy beijedt. Tudja hogy buta es alulművelt, és azt a nézők nem szeretik. Holott a nézők nagy része még hülyébb.

Angora Cardi 2018.12.29. 22:44:22

Zsu terdre ugrik terdelo tamasz helyett... jesus

hétévszak 2018.12.29. 22:44:48

@MosóMaca: na hát igen, nagyon nem mindegy, hogy izmosan vagy 61 vagy úgy mint ő malackásan

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:44:55

Naaaa az okos Zsu! Nesztek!

Mók_Ica 2018.12.29. 22:45:07

sajons zsu mozgás koordinációján is látszik, hogy van vmi mentális problémája

az edző srác jófej :))))

Cimili 2018.12.29. 22:45:10

@Cukorborsó88: erről beszéltem. :D magát is edzhetné! dirigálni mindenki tud, példát köll mutatni.

,, 2018.12.29. 22:45:26

@Angora Cardi: olyan nincs, nekem a farm alatt elmagyarázták nálam sokkal okosabb emberek, hogy amit a játékosok mondanak a súlyukról, az úgy is van.

Angora Cardi 2018.12.29. 22:45:58

@Mók_Ica: őt annyira nem figyeltem de ez az életképtelen térdre ugrás anyam

MosóMaca 2018.12.29. 22:46:06

@hétévszak: persze,csak akkor is nagyon furcsa. Ha tv alapján tippelnem kellett volna,simán 66kg felé tippelem.

hétévszak 2018.12.29. 22:46:46

ezt a hetet úgy kell megnyerni, hogy most szándékosan lófüttyöt se csinálsz a felmérőn, a végén meg majd megtolod. garantált siker!

Angora Cardi 2018.12.29. 22:47:02

@,,: hadd mondjam hogy bruhaha

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:47:21

@Commodore: kedves egészségedre! Vidd haza!

hétévszak 2018.12.29. 22:47:33

@MosóMaca: én is 68-70-et tippeltem volna

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:49:18

@Angora Cardi: szefos Nyusz, mint egy 13 éves!

Angora Cardi 2018.12.29. 22:49:38

@,,: én maris bemondom csak tolok egy oreot

MosóMaca 2018.12.29. 22:49:46

@Angora Cardi: gondolom valaki szólni mert hozzá

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 22:49:54

Zsuzsuhoz képest kiváló mozgáskoordinációval rendelkezem (pedig nekem is vannak problémáim)

tvbuzi 2018.12.29. 22:49:57

Különleges nyereményt alkot??

Mók_Ica 2018.12.29. 22:50:31

@Angora Cardi: az is problémás volt..... meg ő azt sem tudja milyen a fekvőtámasz..... a magassarkúban való vonulás sem megy neki..... pedig azt gondolom, azt már próbálta korábban is.....

MosóMaca 2018.12.29. 22:51:00

@úgymond olvasó mmkk: ebben látatlanban is teljesen biztos vagyok! Mármint,hogy jobb mozgásod lehet

Cimili 2018.12.29. 22:51:16

holnapi izomláztól egész napos döglés a progi.

Cukorborsó88 2018.12.29. 22:51:58

@tvbuzi: köszi, pont mondta ancsa mire leírtam :) jellemző :P

MosóMaca 2018.12.29. 22:52:04

@Mók_Ica: modell akar lenni!!!
Kik parittyáztak?! Pont nem láttam???

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:52:08

Azok kik voltam egymáson???

Mók_Ica 2018.12.29. 22:52:44

bakker.... hunyor ráhömbörödik özvribire holnap??????????????????????????? ha igen, akkor hunyor bebukta a vv9et....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 22:52:44

@MosóMaca: eddig azt hittem, én vagyok az egyetlen, akinek gondjai vannak, megnyugtató, hogy mégsem :DDDDDDD

Cimili 2018.12.29. 22:53:15

@Nyuszomuszo83: olyan is volt? óóóó, pont nem láttam én se.

Mók_Ica 2018.12.29. 22:53:42

@Nyuszomuszo83: hunyor és özvradicsánuszribi?????????????????????????????

,, 2018.12.29. 22:53:52

@Angora Cardi: ne kínozz, így is le kell szakadnom az édességekről:S

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 22:54:04

@Mók_Ica: én már tegnap előtt is,azt hittem összejön a nász, de battya üeg háát csak nyetek egy pontot!

MosóMaca 2018.12.29. 22:54:07

@tvbuzi: neeeeee! Akkor a felénél elhasal ő is! Ribi meg szóra sem érdemes

Angora Cardi 2018.12.29. 22:54:41

@,,: nekem is, 3 napig jo voltam, de majd elsejétől új élet

hétévszak 2018.12.29. 22:54:52

Jaj istenem, pedig annyira biztos volt, hogy krisztián és vivien kint majd örökkön-örökké.

Mók_Ica 2018.12.29. 22:54:52

hozéármándó még nem ért haza türükből vagy pont kipiheni a nyaralást? csak mert ma is baukó lesz

,, 2018.12.29. 22:54:57

Itten parittyâzás, akarom mondani pontszerzés lesz:) A 2 özvegy egymásra talál

moletty 2018.12.29. 22:55:44

Zsú ismét síkhülye volt.... mint mindenben
Holnap újra lesz PP :( Pedig már reménykedtem, hogy kivonta a RTL a forgalomból !
(Egye fene legyen helyette az a beszélni tudó buzi srác !)

Cimili 2018.12.29. 22:55:58

@Mók_Ica: pont oda ment? kapja be, maradjon is kint!

tvbuzi 2018.12.29. 22:56:03

@Mók_Ica: Ánuszt behívnák vajon a legújabb Parittya- videóra?

Mók_Ica 2018.12.29. 22:56:04

@Nyuszomuszo83: remélem nem lesz parittya..... de sajnos hunyor sem különb......úgy néz ki.... holnap nem fogom látni..... :(((

MosóMaca 2018.12.29. 22:56:14

@úgymond olvasó mmkk: ohh,ha tudnád! A teremben is van néha pár teljesen kezdő,érdekes mozgással (én is voltam kezdő,nem bántani akarom őket!!!) csak olyanokra gondolok,akik mintha életükben sem mozogtak volna és ellógtak minden tesi órát is. Valahol el kell kezdeni

Cukorborsó88 2018.12.29. 22:56:18

@Mók_Ica: hála istennek, hozé maradjon pontosan ott ahol most van

moletty 2018.12.29. 22:57:05

@hétévszak: Krisztiánusz már Gabó fark... izé vállán sír !

Mók_Ica 2018.12.29. 22:57:06

@Cimili: voltak képek is.... ritka szépek voltak :))) (nem)

@tvbuzi: remélem majd igen :))))

Cimili 2018.12.29. 22:57:14

@hétévszak: pont ezt mondtam én is tegnap, de senki nem hitt nekem. :)))))))

Angora Cardi 2018.12.29. 22:57:17

@,,: te leszel a diettás párom motivációs célzatra

MosóMaca 2018.12.29. 22:59:04

@hétévszak: én is elhittem,hogy örökké tartó szép szerelem lesz (se)@Cukorborsó88: ribi az a kategória,aki oda is szelfizni jár és,hogy bámulják a pasik. Ahhoz így kell

hétévszak 2018.12.29. 22:59:36

@Cimili: csóró gyerek, aki a "vőlegénye" volt, az meg biztos azon igyekszik, hogy elfelejtse a nevét is, meg hogy valaha is látta.

,, 2018.12.29. 22:59:39

@Angora Cardi: a lekvárt is tiltólistára tesszük? A laccika kertészetből van

Butterske 2018.12.29. 22:59:44

Most nem azért előbb felnéztem Vivi adatlapjára, és az szerepel benne, hogy 5 palija volt eddig.
Ebben a két hónapban lassan több palija volt, mint bevallása szerint előtte egész életében.

,, 2018.12.29. 23:00:21

@úgymond olvasó mmkk: én is, de nem sértődtem meg:)

hétévszak 2018.12.29. 23:00:59

@Butterske: volt az több is, gyanítom

Butterske 2018.12.29. 23:01:21

Imádom a minyonokat :)

Cimili 2018.12.29. 23:01:27

@MosóMaca: én is jártam éveken keresztül(már nem), és én azon voltam ledöbbenve, ha úgy edzett valaki, h rángatta a súlyokat. azt hitte, h az hatékonyabb, ha minél gyorsabban csinálja. pont nem tudott koncentrálni közben az adott izomcsopira.

Mók_Ica 2018.12.29. 23:02:15

@Butterske: sztem amnéziája van :)))))

MosóMaca 2018.12.29. 23:02:22

@Butterske: Akkor matekozzunk! A vőlegényével kétéveskapcsolata volt,tehát 16 évesen jöttek össze. Akkor előtte még elfogyasztott négyet,bent meg még hármat! Hmm

tvbuzi 2018.12.29. 23:02:30

Baukó 160, az edző 170cm?

Cimili 2018.12.29. 23:03:10

@Angora Cardi: szeretném látni a kockákat a hasán.

,, 2018.12.29. 23:03:27

@Angora Cardi: jó lesz! /de szeretem ezt a james bluntot ami most megy

MosóMaca 2018.12.29. 23:03:51

@Cimili: edzőm nagyon empatikus (igazi gyökér tud lenni) jókat nevetgélünk. Sok rángatós,lóbálós különszám van

Angora Cardi 2018.12.29. 23:04:06

@MosóMaca: azt is mondta h neki mindegy lany v fiu, mikor bement

Butterske 2018.12.29. 23:04:25

@MosóMaca: Szerintem Vivinek egy szava nem igaz.

Angora Cardi 2018.12.29. 23:04:36

Reni a travi showbol tanult sminkelni.

Cukorborsó88 2018.12.29. 23:04:36

Ha greg nem lenne vérgeci, most mondaná meg reninek hogy úgy néz ki mint egy bohóc

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 23:05:23

én még rondára se tudom sminkelni magam

hétévszak 2018.12.29. 23:05:31

nagyon jó. renáta truman show

Cukorborsó88 2018.12.29. 23:06:05

Közelit lecci ne mutassatok reniről. Botrány

MosóMaca 2018.12.29. 23:06:28

@Butterske: igen,lehet tényleg beépített ember
@Cukorborsó88: szerintem játszik

Cimili 2018.12.29. 23:06:41

@Angora Cardi: na ezt nagyon eltaláltad!!!!

ibsen 2018.12.29. 23:06:58

Jó estét!

Lacika mehetne haza vagy dolgozni, most nem Radics hanem Roli seggében van és már öribarik is. Zsunál örülök hogy csak csókig jutottak el Hunorral szerintem a srác sem akart többet. Zsu remélem nem bassza el akármennyire idióta ő a legkevevésbé rosszindulatú ezek között már főnyeremény. Vivien sikoltozásai borzalmasak és durva hogy ő hízott a legtöbbet a seggdugasz Adri is egy kilót...Remélem kicsit a teljesítmények hete lesz ez a tematikus hét és nem a felesleges 1000X elhangzott szarkavarások.

Mók_Ica 2018.12.29. 23:07:05

na itt van renyhe csodás sminkje..... hány nappal ezelőtt volt ez????

edzőbá' cuki

nicu71 2018.12.29. 23:07:23

Greg egyszer mondana olyat amin nevetni tudok.. Csak egyszer! Szánalmas.

Angora Cardi 2018.12.29. 23:08:28

@nicu71: Láttad bv elején Lacika perceket?

MosóMaca 2018.12.29. 23:08:40

Edzőbábse tök hülye,ő is azt mondja,hogy 45-nek vallotta magát! Szerintem 48-50kg lehetett

Cukorborsó88 2018.12.29. 23:09:22

@MosóMaca: nem tudom, először azt hittem, hogy viccel. De többször volt már ilyen feje

Mók_Ica 2018.12.29. 23:09:43

@Nyuszomuszo83: köszi :))))

renyhe és zsu pörfiktek angolból :))))) renyhe anyanyelvi szinten van.....

,, 2018.12.29. 23:09:44

Azt a sok kólát kéne kibaszni a p-ba

Butterske 2018.12.29. 23:10:08

@ibsen: Én is így gondolom. Zsu jóindulatú, és ezért van esélye nyerni. Zsu nagyon nem érzi, a főnyeremény súlyát, szerencsére.

Cukorborsó88 2018.12.29. 23:10:16

Ez már volt. Uncsiiiii

MosóMaca 2018.12.29. 23:10:21

De várom már,hogy baukót megtornásztassák a bv-ben... úgy utálom ezeket a műsorvezető szerepeltetős idiótaságokat. Renyhe mit beszél anyanyelvi szinten?!

Angora Cardi 2018.12.29. 23:10:44

@Mók_Ica: sírok ezen az angol blokkon

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 23:10:57

@Cimili: dehogynem, hát valahogy el kell tüntetni a bal szemem alól a guccsit, a jobb szemem alól meg a hermészt :)))))))

hétévszak 2018.12.29. 23:12:16

amúgy évának jó a teste

MosóMaca 2018.12.29. 23:12:17

Baukó alig várta már,hogy megmutathassa magát

tvbuzi 2018.12.29. 23:13:13

A sípot lenyeletném minden köcsög tornatanárral

MosóMaca 2018.12.29. 23:13:26

@hétévszak: igen,azért nem értem az értetlenkedését,mert tuti jár edzeni. Ha nem,akkor nem tudom,milyen csodával fogyott úgy,hogy feszes maradt

hétévszak 2018.12.29. 23:14:03

@Cukorborsó88: ő azért kinézetre szépen összeszedte magát, becsülendő

ibsen 2018.12.29. 23:14:05

@Butterske: Azt mondják piás ember őszinte, Hunor is mondta neki hogy nyerni fog.

Éva simán megdugatná magát úgy állt be:-))

Cimili 2018.12.29. 23:14:47

@tvbuzi: jogos, én is utáltam.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 23:15:28

@tvbuzi: az összes köcsög tornatanárt lenyeletném egymással

Cimili 2018.12.29. 23:16:46

roli: rendesen ocsmány nagyok adri mellei.

,, 2018.12.29. 23:17:57

@Cimili: ezen felhúztam magam

Cukorborsó88 2018.12.29. 23:18:16

Fúj, fekvőtámasz. Az edzőnk ilyenkor meg ordít is

MosóMaca 2018.12.29. 23:19:08

@Cimili: de tényleg nagyon lógnak szegénynek

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 23:19:18

@MosóMaca: egy normális tesitanárom volt, a főiskolán. a többi mind égetnivaló gyökér volt

Angora Cardi 2018.12.29. 23:19:19

Lacikát tegyük mar a vv-be is ne csak a bv-be.

Cukorborsó88 2018.12.29. 23:20:46

@Cimili: 1. Mert roli annyira szép...
2. Igaza van (bocsánat) de bakker huszonvalahány éves, 0 gyerek. A genetika ellen nem tehet, tudom.

,, 2018.12.29. 23:21:02

@MosóMaca: ilyen a formája és kész

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 23:21:05

@Cimili: roli ne pofázzon, ő kb. akkor látott utoljára női melleket közelről, amikor az anyukája szoptatta.

tvbuzi 2018.12.29. 23:21:05

Izmos hatalmas picshaa

Angora Cardi 2018.12.29. 23:21:08

@nicu71: bv-ben mindig műsorozik szaros szerkik

MosóMaca 2018.12.29. 23:21:30

@úgymond olvasó mmkk: nekem általánosban jó volt,gimiben f@szfej. Akkor nem is erőltettem az órára járást

Cimili 2018.12.29. 23:21:42

hú de közönséges az edzőbá, merthogy baukó picsázik, az egy dolog, de h ő is.

Mók_Ica 2018.12.29. 23:21:45

na, edzőbá'-t sem kedvelem már....... sem baukó, sem edzőbá' nem tudja, mi az a picsa?????

hétévszak 2018.12.29. 23:22:26

annyira kicsinyes valakinek a mellét fikázni, szánalom. na és, hogy pont ő fikáz, ultragáz.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 23:22:58

@MosóMaca: az enyémek is, és majd ha egy plasztikai sebész szeretője leszek, akkor lesznek megcsináltatva, egyébként nem. a genetikai lottó irányítója egy ócska kurva :DDDDDDDD

,, 2018.12.29. 23:23:09

@Cukorborsó88: ez legyen a legnagyobb gondja, h nem szabványszilikonmellei vannak

Cukorborsó88 2018.12.29. 23:23:39

Jáj edző bá’ ne legyél már ennyire prosztó....

MosóMaca 2018.12.29. 23:23:42

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk ezt aláírom. A genetika hatttttalmas kötsög

Cimili 2018.12.29. 23:23:44

@Mók_Ica: kilóg a kapa a szájából!!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 23:24:01

@hétévszak: új csaja van, kiökiköpött Vivi, csak a csaj keze tetovált ennyi! El is van felejtve Vivi!

Mók_Ica 2018.12.29. 23:24:51

@Cimili: ki is esett a nálam.....

@hétévszak: roli sem egy matyóhímzés....és sokszor undi...... neki meg a segge szokott kilógni....

Cukorborsó88 2018.12.29. 23:25:26

@,,: nem az a baj, hanem hogy feszt mutogatja. Mindig kilóg valahol. Rolinak és lacikának meg ettől függetlenül be lehet fogni a szájukat.

Mók_Ica 2018.12.29. 23:26:14

@Nyuszomuszo83: vivi a tipikus tucatribi :)))) nem volt nehéz ilyet találni.....

,, 2018.12.29. 23:26:35

@Cukorborsó88: kicsi rá a melltartó.

ibsen 2018.12.29. 23:27:15

Az edző pasi jófejnek tűnik nem egy idegbeteg, már hozzászokhatott a csalókhoz meg a lustákhoz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 23:28:36

mások meg örülnének, ha akkora mellük lenne, mint adrinak, vagy egyáltalán ha lenne mellük. ennél nagyobb gondja soha senkinek ne legyen az életben