Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x55 - "Ez a lány olyan ronda, mint a seggemen a szőr"

2018. december 29. 13:30 - hektor_

 21.jpg

Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe. Kezdjük is az összefoglalót Hunorral, áruló keveredett közénk, én többé nem vagyok hajlandó vele együtt aludni, dobjuk ki Adrit, meg Greget is - háborog a zsakuban Lacikának meg Rolinak. A két említett a cigizdében hajtogatja a takarókat, Kebabnál úgy tűnik már egy hete beakadt a gonoszság-lemez, mert mikor legutóbb írtam hogyvoltot is ugyanezen ment a vekengés.

1.jpg

Alváshoz készül a banda, a Roli-Lacika ágy nálam a top, de az se kutya, hogy Hunor átfeküdt az Özvegy mellé, ezek szerint ő nem tart Az Átoktól, Vivien meg attól nem, hogy ezzel a simogatással valószínűleg véget ér a románc Ánusszal. Az UFO-tól a Szerelemdoktor dallamaira megy az ébresztő, a századvégi tinidiszkókban hatalmas topogások mentek erre, és esküdni mernék hogy a szerkik ugyanazt a listát követhetik, mint egy haverom is, aki a hajnal 3-as, már totál felesleges feleseknél szokott hasonlóképp könyékig túrni spotify legmélyebb bugyraiban. Roli reggeli seggkivillantó veretései engem még mindig szórakoztatnak, menni kell kiganézni a pónikat, olvastam az eddigi összefoglalókat, de az totál kimaradt hogy az egész kertből egy istállót varázsoltak nekik. Lacika sétáltatja a barnát, akinek nem tetszik a rendszer, így a többiek vihogásától kísérve a seggével odébb löki a srácot, aki hangos NYUGOGGYÁMÁMEG kiáltásokkal próbálja lepíszelni, majd a riportban elmondja hogy hiába van TAJ kártyája, azt nem vállalja hogy lerúgja a veséjét, és senki nem bír már azzal a lóval, úgyhogy indítványozza hogy zárják ki a játékból!

Anikó elmondja nekünk, hogy többen féltékenykedtek Zsuzsura amiért műsort vezethetett, így a villalakók kipróbálhatták magukat odabent egy interjús játékban. Az Özvegy kezdi a játékot, a gyászszalag most hamar lekerült, bebilleg a szénán keresztül a nyugiba - ezzel az erős sminkkel (is) úgy néz ki, mintha a műszempillái helyett egy cipőtisztító kefe díszítené a szemhéját, a póthaja meg olyan szarul lett vasalva, hogy hátul felfelé állnak a rövid tincsek. PAÚERED BÁJ, mondja, Zsuzsut interjúvolja, eljátsszák hogy kiesett, aztmondtad te vagy a legerősebb, holott kiesté’, hogyvan ez, Zsuzsu szerint ő nem mondta, azt mondta hogy jó lenne ha hárman lennének a döntőben. Többiek a kanapéról nézik a TV-n az élő adást, Greg felrántja magát az „így vigyétek ki Zsuzsut” félreértelmezésén, úgyhogy mikor vége az interjúnak, óbégatni kezdenek Vivivel a nappaliban.

Következő alany Adri, Lacika vezeti a műsort, egyébként az a durva hogy nem szarul, leszámítva a címét, ami GIPSYLAND-show. Na, miért tartanak téged a legkétszínűbbnek a villában-vonalon megy a dolog, Adri visszakérdezhet, édesanyádtól kaptál egy levelet, amiben azt írta hogy büszke rád

Igen, mert tudok viselkedni.

ENY-NYI. Nem volt „konfrontálósága” senkivel, beszélni meg megtanul majd a műsor után, úgyhogy jó ez így, elsüti még a viccet hogy következő vendége Kiszel Tünde, ja mégse, mer nem is lesz kövi, akkó csősztök. Csak betujáskodja magát ez a fiú a döntőbe, azt mondom.

11.jpg

Kebab még mindig Vivi miatt dühöng:

Ez a lány olyan ronda, mint a seggemen a szőr.

Reni replikázik, ha kijövök a fürdésből (!!!), szebb vagyok a Vivinél, szedjük le róla a szemöldöktetoválást, a póthajat meg a körmöket, és egyenesen ronda lesz – nem mintha ugyanezek a pótlékok nem lennének megtalálhatóak önmagán is, ugye. Greg kontráz, igen igen, kivéve a fogai, mer azok szépek – gondolom a lovakat is így vizsgálta.

12.jpg

Reklám után az Özvegy/Hunor újabb kapása van terítéken, a cigizdében beszéli meg Adri és Vivien

Hát Vivien, Krisztiánt ismerve te ezt elbasztad.

Nem volt semmi, mondja Özv.Ánuszné, ő a pólóját ölelte, a Hunorgyerek cirógatása nem kerül szóba. Lacika is kijön bele-beleszólni, egyrészt Adri hogy látta volna hogy mi történt, mikor ott volt előtte egy baszott nagy szekrény, másrészt oda jutunk hogy Adri egy kétszínű aki össze-vissza beszél, SŐT, Ánusz azért ment ki, mert elege volt belőle és nem akart a villában lenni, nem azért mert 23-77%-kal kiszopott ellene a párbajon. Lacikának meg amugyis tele van a fasza már mindenkivel. Adri elmondja a riportban hogy szerinte Ánusz sokat tett fel erre a kapcsolatra, ami lássuk be, nagy hülyeség volt. Odabent is megy az okoskodás, Greg azt mondja Isten nem engedi, hogy ilyen gonosz emberek létezzenek, Adri bemegy kitálalni hogy mi volt kint, Zsuzsu leoltja hogy ne beszéljenek már a Vivienről, mert nagyon elég volt már belőle – true story. Jön a néni akinél Csokiék voltak kecskézni, hogy elviszik a pónikat, ölelkezés, búcsúzkodás, lovak el.

13.jpg

FELEZŐBULIKA

Baszdmeg, még csak a felénél járunk.

Bejönnek a nappaliba a lakók, akik a Molnár borokat meg a sparos szendvicseket meglátva úgy üvöltenek, ahogy Palik Laci nem ordított, mikor eltűnt Damon Hill, pedig nem lesz nagy héliumozás, a földön szomorúan guruló lufikat elnézve. Anikó bejelentkezik, 54 napja vagytok bent a villában, itt a félidő, ne feledjétek, hogy csak egy győztes lesz, gratulálok addig is mindenkinek.

Exvillalakók bejelentkezései: Dennis mond pár semmit, aztán Viki, aki kiemeli Rolandot, majd lóvés Soma pakol egymás mellé szavakat és villantja meg a Suzuki kulcsát a markában. Greg mond pohárköszöntőt, üdvözli a két barinőjét a félidőben, megemlíti azért a gonoszokat is, de a lényeg hogy most koncentráljunk a bulikára, csin csin! Roland szerint kint az életben barátok lehetnek, itt ellenfelek, jön a zene meg a pumpálás, Reni elmondja a riportban hogy ő mindenkit szeret amugy, ők egy család akik néha összevesznek, majd Greg pörgeti fel az estét azzal hogy kifutómozgást tanít a csajoknak, azért könnyített pályán mozog, mivel rajta nincs tűsarkú szerencsére, Adrin viszont van egy nagyon előnytelen nadrág, Renin meg egy rémes felső.

Hunor almafröccsel itatja Zsuzsut, és beindul a veretés, viszont ennek a hogyvoltja már a holnapi kapitányra tartozik, szevasztok.

717 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 08:45:02

@MosóMaca: No problémo, ahogy a művelt szlovák mondaná:) De ehhez a mondathoz elképzeltem egy szempillarepebegtetős, szégyenlős mosolyt:)

MosóMaca 2018.12.30. 08:45:15

@hereverő heverő: meg az is lehet,hogy szimplán azért,mert ő is kihízta a ruháit,a melltartókkal együtt

hereverő heverő 2018.12.30. 08:46:10

@Gia: erre EKG. Lacika jön föl, már Hunor fölött van. Ha tudatosan volt szellem eleinte és most kezd kibontakozni akkor megérdemli a 36 misit és a fél királylányt.

MosóMaca 2018.12.30. 08:46:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): természetesen pironkodva rebegtettem a pilláim és tekergettem szőke tincseim,miközben írtam

hereverő heverő 2018.12.30. 08:47:26

@MosóMaca: persze, simán. És lehet, hogy zavarja is csak már nincs több/más cucca

Pamutbojt 2018.12.30. 08:47:41

@Costanza: Én úgy nézem a VV-t, mint egy kísérletet. A szereplők önként vállalták, hogy tanulmányozhatom őket. S így beszélni is lehet róluk. Mindenfélét. Az egész hogyvolt a humorra épül, ez már nagyon régen így van

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 08:50:02

@MosóMaca: Azok nem férfiak voltak véletlenül a tincsek helyett? :D *ártatlanul néz*

MosóMaca 2018.12.30. 08:51:26

@Pamutbojt: én ugyanezt mondom nindenkinek,aki furán,lesajnálóan néz rám,mikor elmondom,hogy szoktam nézni. Úgy kell ezt nézni,mint egy hangyafarmot

MosóMaca 2018.12.30. 08:53:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ha tegnap éjjel f1-kor pasi lett volna mellettem,akkor biztos nem látsz a blogon kommentelgetni

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 08:57:53

@MosóMaca: óóóó hát erről írhatnék akadémiai értekezést, hányan blogolnak, fórumoznak, chatelnek pasi mellől nyitott szándékkal:) a második mondatod meg félreérthető:D

Sanda.Ipse 2018.12.30. 09:02:52

@hereverő heverő:
Lacccika for president. Hatalmas figura:)
Van új állás? Én csak ezt találtam.
www.easypolls.net/poll.html?p=5c20abf5e4b02e7a7210dbc6

Pamutbojt 2018.12.30. 09:07:59

@MosóMaca: Pontosan. :-) Azt hittem, hogy itt mindenki így vsn ezzel. Plusz nekem nincs VV hogyvolt nélkül. Ez nálam csak így együtt működik .

MosóMaca 2018.12.30. 09:11:24

@Pamutbojt: persze. Így a jó. Enélkül 100%,hogy nem nézném. Mert maga a műsor uncsi és idegesítő. De itt tök jó kitárgyalni,meg melóhelyről időnként idepillantgatni agypihentetésnek

Sanda.Ipse 2018.12.30. 09:11:54

@Gia: Szerintem sem volt benne buzulás egy szál sem. Egyszerűen találtak végre egy alkalmat arra, hogy anélkül beszélgethessenek, hogy a lakótársak fülelésétől kellett volna tartaniuk.

KapitányG 2018.12.30. 09:16:15

@,,: Így el fog sikkadni :(
Olvassátok el, érdekes. Velvet-interjú a VV9 kreatív producerével

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 09:19:19

@hereverő heverő: Hódolatom amice! Kerek, velős, tömör, ezt vártam!

MosóMaca 2018.12.30. 09:19:30

@,,: ez egy nagyon jó cikk,köszi! Azon azért felhúztam a szemöldököm,mikor azt mondja,hogy annyira sok tartalmat csinál ez a brigád,hogy nehéz eldönteni mi kerüljön az öfibe! Wtf?! Akkor nem értem,szerintem rengeteg dög unalmas,történés nélküli adás volt...

,, 2018.12.30. 09:22:45

Én azt kérdeztem volna meg a t.főszerki úrtól, h mi a kóchengeres @#%%-ért nem láthattuk, ki lopta el zsuzsu cuccát és miért építettek erre ennek ellenére egy több hetes anyagot
És miért vannak olyan jelenetek folyamatosan, amiknek nem láttuk az előzményeit pl h era el akarta lopni vkinek a szuperképességét, és miért gondolják h ehelyett egy ébredős-táncizós blokk érdekesebb

KapitányG 2018.12.30. 09:23:01

@Ego0123: Valamelyiktek írhatott volna egy-két figyelemfelkeltő mondatot a link mellé. Így vagy észreveszik, vagy nem. Vagy rákattintanak (kíváncsiságból. hogy mi lehet ez), vagy nem...

Sanda.Ipse 2018.12.30. 09:23:06

@Bekkara:
Köszi, de nem tudom megnyitni. Kilóg a képernyőről a link

,, 2018.12.30. 09:24:49

@MosóMaca: mentette a mundér becsületét. Az első bekezdés érdekes volt Laccikáról, ezek szerint tényleg van predátor énje.

KapitányG 2018.12.30. 09:25:41

@,,: Pedig Gézu tud kérdezni :) Szerintem nem erre volt kíváncsi :)

MosóMaca 2018.12.30. 09:26:27

@,,: én még azt,hogy győző!!! Miért győző????? És miért van,hogy a bv gyakran az említett érdekes videok helyett,annak a minősíthetelen f@szparaszt idiótának az önfénezéseiről szólnak fele részben?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 09:27:39

@MosóMaca: Szerintem gonoszmostoha átköltözött a tengeren túlra...,már kezdek hiányozni a monológjai...kedvelem, amikor a kritikust kritizálja, egy másik kritikus!D

MosóMaca 2018.12.30. 09:27:39

Ejjjha,a második linkelt szavazáson zsu toronymagas előnye

Ego0123 2018.12.30. 09:28:30

@KapitányG: Index-Velvet-interjú a VV9 kreatív producerével Nyári Gáborral Kiderül, hogy Lacika a casting során nem volt tuja, illetve Rei nagyon kreatív, Csokiról nincs szó.

Im just here for the comments 2018.12.30. 09:30:45

Én is épp a velvetes cikket akartam belinkelni.
A faszi nem tudom, milyen műsort néz, de hogy nem azt, amit csinál, az tuti. Egyébként én azt hiányolom a kérdések közül, hogy szerinte normális, vagy legalábbis ezeknél normálisabb emberekkel nem lehetne jó műsort csinálni? Kíváncsi lennék egy VV castingra, hogy mégis milyen feladatokat kaptak és ugrottak meg.

KapitányG 2018.12.30. 09:32:31

@Ego0123: Tudom, olvastam, teljesen magamtól :) Épp azt sajnálom, hogy az általad (általatok) berakott linket önmagában, pár mondatos figyelemfelhívás nélkül a többiek nem veszik majd észre.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 09:33:26

@Bekkara:
OK. Ez működik. Köszi.
Valahogy nehéz elképzelni, hogy Reni megelőzi Rolit és Lacikát...

Sanda.Ipse 2018.12.30. 09:34:32

@Sanda.Ipse:
Sőt számomra Zsuzsu ekkora előnye is talány.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 09:37:25

@Bekkara:
Hoppá! A MacAfee biztonsági rendszerem éppen most figyelmeztetett, hogy nem biztonságos a hely. Úgyhogy szavazás nélkül kiléptem.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 09:37:53

@,,: Bevallom, rest vagyok a szimpátiaszavazással kapcsolatban...
Ennek két oka van. Az egyik, az alkalmatlanságom bizonyítéka a hieroglifák terén, a másik, hogy ha szétvakarom az arcom, akkor sem tudnám meghatározni a szimpatikus egyedet.
Talán Roli...

,, 2018.12.30. 09:42:13

@UdvariatlanBolondvagyok: ezzel mire reagáltál nekem, kedves, azt hiszem félreütés esettye áll fenn

Ego0123 2018.12.30. 09:42:42

@KapitányG: dehogynem:) szubkultúra vagyunk

hereverő heverő 2018.12.30. 09:46:39

@MosóMaca: EKG. Hogyvolt nélkül nem nézném. Ide meg nevetni jövök.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 09:50:55

Nyári Gábor a cikkben: "Reni egy rendkívül kreatív lány. Bent a villában csomót játszik a tárgyakkal, átöltözik, színészkedik, röviden: állandó humorforrásként van jelen."
Engem a nő idegesít és nem találom humorosnak. Nyilván a hiba az én készülékemben van.

MosóMaca 2018.12.30. 09:52:38

@Im just here for the comments: szerintem olyasmi feladatok lehettek,hogy vegyél 360fokos fordulatot,mondd el a neved, vetkőzz le,meséld el,hányszor kefélsz egy héten, mi a kedvenc állatod,illetve ordíts káromkodva legalább egy percig. Köszönjük,majd értesítünk

MosóMaca 2018.12.30. 09:54:03

@Sanda.Ipse: azért mert ezek qrvára nem kerülnek bele az öfikbe,csak mikor c qrvaként üvölt,vagy greggel osztják az észt. Szerintük az inkább tartalom...

Puncylla 2018.12.30. 09:54:40

@Sanda.Ipse: @Bekkara: Érthetetlen ez a két poll, pontosabban a különbségek. Egyiken Roli vezet, a másikon Zsuzsu, de nagyon.
Nyilván más-más populáció véleményét jelenítik meg, de akkor is, túl nagy a különbség.

hereverő heverő 2018.12.30. 09:57:02

@Sanda.Ipse: ezeket vajon miért nem látjuk?

Sanda.Ipse 2018.12.30. 09:58:44

@MosóMaca:
Gondolom, hogy a tegnapi sminkelős jelenetet is humorosnak találták.
Számomra inkább volt unalmas és bevágásra nem érdemes.

Sanda.Ipse 2018.12.30. 10:00:02

@Puncylla:
Nekem a második azért (is) gyanús, mert egy nem biztonságos oldalon van.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 10:00:37

@KapitányG: Kissé elbagatellizálja ez a Nyári ember a történéseket....Szimpi, jól beszél, de a hátsómon van egy folyamatos viszketés, hogy valaki egy marék gilisztát akar nekem jó pénzért eladni....

Angora Cardi 2018.12.30. 10:00:40

Köszi a Velvet cikket a linkelőknek.
Sztem Gézu nagyon jókat kérdezett.

MosóMaca 2018.12.30. 10:00:52

@Puncylla: @Sanda.Ipse: gondolom az egyik szavazást a Zsu fanklubban kezdték el osztani,a másikat meg roliban. Mert ezek ugye fb-ról terjednek.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 10:03:25

@,,: Csak a bénaságomat ecseteltem, továbbá a tehetetlen vergődésemet annak megítélése kapcsán, kinek is juttatnék 36 millát a brigádból...

MosóMaca 2018.12.30. 10:07:14

@UdvariatlanBolondvagyok: na igen. Legszívesebben egyiknek sem. De én is hajlok roli felé eddig,de mint már sokszor mondtam,nekem az a preferencia,hogy ki a legkevésbé legalja szint

,, 2018.12.30. 10:08:25

@hereverő heverő: :DD
@Angora Cardi: hajráhajrá
@UdvariatlanBolondvagyok: jah értelek, "vigasztaljon" az a tudat, h loptak már ennél 10x, 100x többet is, és abba még ennyi beleszólásunk sem volt...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 10:12:33

jóreggelt. velvet cikk vótmá, pedig be akartam tenni, más közlendőm egyelőre nincs

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 10:35:06

@,,: Csak szólok, hogy én állandóan szólok!
Itt van például Oscar Wilde története Dorian Grey-ről, aki egy csudíszép férfi vót...Nem hagyott nyomot rajta az idő, sem a belső romlottság. Azonban a festmény, ami őt ábrázolta változott.
Minden, ami a valódi férfin nem volt látható, a képen megjelent. Hősünk felismerte a festmény titkát, elzárva tartotta, hogy senki ne láthassa a valódi énjét.
Dorian Grey úgy döntött megsemmesíti a festményt, hogy senki ne leplezhesse le.
Egy késsel összekaszabolta a vásznat, ám reggel a festményt érintetlenül találták, rajta a ragyogó szépségű férfi portréjával.
Dorián Grey összeszabdalt, véres holtteste mellett.
Egy csúf, öreg, gonosz arcú holttest mellett....
Mert a festmény az nem tükör, ahogy az önhitt bámulója hiszi...
Ejjjjj, ezek a Geci analógiák....

,, 2018.12.30. 10:40:20

@UdvariatlanBolondvagyok: de durva vagy... nem hiszed el, de éppen erre a sztorira gondoltam... egy bródy sándor novellára gyártok óratervet (Rembrandt eladja holttestét) és azon gondolkodtam hogy lehetne ezzel összekapcsolni, egyébként meg kedvenc írásom....hát ez nagyon fura most....

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 10:40:57

@úgymond olvasó mmkk: Jó reggelt hölgyem! Csak nem jókedvű? DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 10:43:46

@UdvariatlanBolondvagyok: kialudtam magam, köszönöm a kérdést :) Dorian Greyre reagáltam, sokszor eszembe jut

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 10:47:30

@UdvariatlanBolondvagyok: Csatolhatnék Orwel-től elkezdve, Thomas Mann Cipollájáig még néhány kedves sztorit, de egészen Dürrenmattig keseredik a nyálam....Ehhhh,,,,

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 10:49:38

@UdvariatlanBolondvagyok: Tudom,,tudom,,a vélemény, amit tartogatsz,de csöpögteted magadban....

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 11:03:56

@,,: Érdekes felvetés...majd gondolkodom...,,,bár nehéz lesz egy huncut öreg trükkjét összefésülni, egy hatalmi mámorban szenvedő egó gőgjével...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.30. 11:12:01

@UdvariatlanBolondvagyok: József Attila Thomas Mann üdvözlése meg a kedvenc verseim egyike :)

,, 2018.12.30. 11:18:56

@UdvariatlanBolondvagyok: örömmel fogadok minden ötletet, kedves vagy:) (az arckép-lélek vonalon gondolkodom, és csak említésszerűen szeretnék rá hivatkozni)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.30. 11:34:12

@,,: "az arckép-lélek vonalon gondolkodom" Imé itt valék, ezt majd jól megerősítik. vagy nem :D

hereverő heverő 2018.12.30. 11:55:28

@,,: pl. néhány amazonasi indián törzs még manapság is összeköti ezt. Ha lefényképezed vagy lerajzolod őket, azt hiszik hogy elloptad a lelküket.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.30. 12:01:59

@,,: Mindkét eset a megcsömörlés szimbóluma...Ám, amíg az egyik a gonosz alamusziság, a kapzsiság, az embertelenség, a telhetetlenség, a feneketlen hatalomvágy és a saját ideál torszüleményének felismerése(aminek a vége az önpusztításba való menekvés), addig a másik szál, az egyfajta művészi újjászületés a halhatatlanságban, hisz a teste is érték...,,
Amíg az egyik dekadens, a másik szürreális reneszánsz...:)

,, 2018.12.30. 12:05:07

@hereverő heverő: @UdvariatlanBolondvagyok: naccerű gondolatok, belecsempészem! teljesen felpörögtem, megyek is alkotni, nagyon zsírkirály lesz!:) köszönöm szépen!

mindenévfoglalt 2018.12.30. 12:36:14

@Costanza: nem érzem relevánsnak, amit írsz. A szar nem mértékegység.
Van bent 8 ember, róluk beszélünk, őket hasonlítjuk egymáshoz, nem a kinti sok ezer trógerhez.
Sok kinti emberhez képes Krisztián és Radics is angyaloknak számítanak, de ennek az összehasonlításnak nincs semmi értelme.
Én nem mondtam eddig sem Zsu-t rosszindulatúnak, viszont ostoba és egy kereke hiányzik stb. Ezek tények, nem bűnök, sok hibájáról nem is tehet, nem is ezért kerül pellengérre. Pl. a színészkedése, hisztije, túltolásai az, ami számomra bicskanyitogató, nincs egy önálló gondolata sem.
És azt is leírtam, hogy az ő érdekében remélem, hogy nem nyeri meg, a korábban említett okok miatt.
Lehet őt szeretni, lehet neki drukkolni, mindenkinek szíve joga, de szerintem álszentség lenne azt mondani, hogy nem sárga lapos.

mobilos perpetuum 2018.12.30. 13:09:03

@mindenévfoglalt: Újból szószerinti idézet, Roli közelről látja, ráadásul ellenfél neki. Mégis bolond szón nem azt érti, hogy tényleg az, hanem, hogy SOK, sőt sokkk.
Szerintem meg Roli kevés, főleg amit eleső hetekben tett. (Semmit.)
Tehát a Viki-Roli tanácsadásból, egy pár szót a végén már nem tudtam lekódolni.
Roli: (Zsu) tud egyszerre nagyon kedves, aranyos, imádnivaló lenni, tud bolond lenni, buta lenni, idegesítő, fárasztó, sok..kkk...
Viki: mi szól amellett, hogy őt vidd?
Roli: Bolond, érthetetlen, a bolondon nem azt értem...
Viki: A bolond azt jelenti számodra, amit írtunk a Reninél, hogy sok-kkk..., mi lehetne még?
Roli: Kismerhetelen, egy színésznő, hát ő bevallja...
Vik: Az, hogy kiismehetetlen, nem biztos, hogy rossz (neki)
Roli: Számomra...
Viki: Számodra, hogy nem tudod, mit várhatsz a párbajon, hogy fog viselkedni. Azt nem a mellettéhez (írnám): hisz amit nem ismer az ember, attól mindig fél...
Roli: És amúgy a beszélőkéje: tud jó is lenni, olyan mondatokat tud szúrni be, amitől.., amitől..., ami lefagyaszt.
Még odaírhatjuk, hogy őszinte, a játékban tényleg őszinte, bár rám rakta a jelét..."

ibsen 2018.12.30. 13:10:37

@Im just here for the comments: Nyílván nem fogja szidni azt a szart amit összehozott, de a cikket olvasva lehet magának meg pár haverjának készült a műsor ha minden ennyire rendben van vele.Azért egy kicsit drága mulatság...:-(

fujimo 2018.12.30. 14:31:05

@Costanza: np, nem veszem magamra... :)

...noh mindent nem lehet... nyilván... de ugyi ami épít tartsd meg, ami nem... azt csupán egy döntés elengedni... magunk mellett, mögött... :) ...hogy mi van magyarországon az meg messzire vezet... nem szeretek azért maradéktalanul hinni a pejoratív apátiás negativitásban... :))

...am zsu éppen, h semmibe nem szarik bele... olyan végtelenül együgyüen kicsinyes és minden semmi szaron oltári módon elvágódós, h azt mutogatni kéne, mint elrettentő példát... "ha végtelenül önérzetes picsa leszel a semmire... és annyira komolyan veszed magad bármilyen tartalom nélkül... akkor pont így fogsz kinézni" => és akkor oda mellé vágnék be egy felindult zsu fejet, ahogy a mutató ujjával magyaráz... :))

...reméled megnyeri? ...merem remélni, h viccelsz... :D :D :D :D ...rosszindulat termelődjön azokban, akik szerint ő az antikrisztus? :DD :DD okkkkééé... :D

...mindenesetre tünci ahogy már ebből egyből vízionálod, h a sok rákos rosszindulatú megdöglik... csak mert nem tetszik nekik a zsu... :o :D ...és akkor hol is van a rosszindulat? :D ...uhhh vááárjál... a gonoszság!! :DDD

...sztem ez amúgy fertőző... és elkaptad gregtől... mint valami fals homályigazságérzet... :DD

...abszolút... rilifáni! :D

fujimo 2018.12.30. 14:39:53

@Costanza: okés... látom te is komolyabban veszed a dolgokat... ne is figyelj az előzőkre... :D :D :D

fujimo 2018.12.30. 14:43:49

@hereverő heverő: szerintem elképzelte, ahogy ráborítjuk sikítva és vért hányva az asztalt a 20 éves kiscsajra... sokkot kapott oszt előtört az önjelölt mindent is megváltós sjw... :D

fujimo 2018.12.30. 14:47:16

@hereverő heverő: "ebben sem értünk teljesen egyet. Te onnét az óceánon túlról könnyen ekézed a magyarokat, de valahogy elfelejted, hogy az egyszerű magyar ember nem rosszindulatú, sőt egyik csecsemő se azzal születik, hogy ő eleve egy féreg szeretne lenni. A nevelés az ami rosszá teszi az embereket, és jobbá tenni a társadalmat (en bloc) neked pont ugyanannyira feladatod mint nekem. Vagy mint itt mindenkinek."

jár a pacsi <3 .o/

Costanza 2018.12.30. 22:33:11

@MosóMaca: szerintem inkabb azok vannak felhuzva, akik peklapatokkal akarnak utni meg verni, en is csak erre reflektaltam, most mivan akkor letagadjuk az indulatot akkor is ha le van irva?

@hereverő heverő: szerencsere nem csak az usaban voltam, hanem a vilagban tobb helyes is eltem, es ezzel a zsigeri geci mentalitassal valahogy sehogy sem taliztam, de ezt most hosszu lenne ragozni

@mindenévfoglalt: igazad van, vegul is alekosz is egy zseninek gondolja sajat magat.

@fujimo: en is csak vicceltem, ironizaltam, hogy vajon ezeknek a roppant igenyes kommenteloknek, akiknek mindegyik jatekos szar, hogy felelne meg az akivel itt mutual seggetnyalnak. erted. ;)

es a social justice warriornak mi az ellenpolusa? A nezzunk mindent egy utalatos csovon keresztul?

Hat en akkor sem ertem hogy hova lesz egy a kurva magas High Standard, ahol meg egy sima Zsu se fer bele itt a nagy intellektbe, mikozben itt a forumon itt a peklapattal veres, mindenfikazas megy? :D
ja hogy ez csak vicc?
en is tok viccesen gondoltam amikor leirtam amit gondolok

Amugy a nagy Zsu fikazasban az is feltunik itt egyeseknek, hogy a csajt folyamatosan gunyoljak, beszologatnak neki kollektiven (tobben egyszerre), abuzaljak verbalisan, es ezert sertodik meg? Gondolom egesz eleteben ezt kapta, es ezert ilyen erzekeny ra.
Vagy ezek a beszolasok elsiklanak itt a fulek mellett a nagy csovon nezes kozben. Meg az a szerencsetlen Roland balfasz is ugy probal vegre viritani valamit, hogy a zsut ekezi, meg ordit a semmirol, faszert figyelek en a reszletekre is, nezhetnem en is a csovon at.

Kivanom neki nyerje meg. Nem kedvencem amugy, egyik sem egy nagy szam.
Karpotlasul amiatt a bantasert, amit a semmiert kap, mivel a kutyanak nem art.

fujimo 2018.12.31. 01:04:37

@Costanza: nah, túlragoztuk, rövid leszek... mondá a kígyó és felmászott a sínre...

"en is csak vicceltem, ironizaltam, hogy vajon ezeknek a roppant igenyes kommenteloknek, akiknek mindegyik jatekos szar, hogy felelne meg az akivel itt mutual seggetnyalnak. erted. ;) "

nem, de igazából ez nem baj... csak felületesen olvasok :D

"es a social justice warriornak mi az ellenpolusa? A nezzunk mindent egy utalatos csovon keresztul?"

ööö, nem? :D

"Hat en akkor sem ertem hogy hova lesz egy a kurva magas High Standard, ahol meg egy sima Zsu se fer bele itt a nagy intellektbe, mikozben itt a forumon itt a peklapattal veres, mindenfikazas megy? :D"

...megint másik csatorna... ;)

"ja hogy ez csak vicc?
en is tok viccesen gondoltam amikor leirtam amit gondolok"

ok, tökre úgy tűnt a betegséges kommentednél is :D

"Amugy a nagy Zsu fikazasban az is feltunik itt egyeseknek, hogy a csajt folyamatosan gunyoljak, beszologatnak neki kollektiven (tobben egyszerre), abuzaljak verbalisan, es ezert sertodik meg?"

nem, mert bár van olyan, h piszkálják, neki erre nincs szüksége a sértődéshez... epic skill

"Gondolom egesz eleteben ezt kapta, es ezert ilyen erzekeny ra."

...az első valamire való gondolat... :$ :) <3 ...komolyan, minden irónia nélkül! ...ez egyben szomorú... másrészt elismerés, részedről... harmadrészt nem kifogás...

"Vagy ezek a beszolasok elsiklanak itt a fulek mellett a nagy csovon nezes kozben."

nem, de mint mondtam nem releváns

"Meg az a szerencsetlen Roland balfasz is ugy probal vegre viritani valamit, hogy a zsut ekezi, meg ordit a semmirol, faszert figyelek en a reszletekre is, nezhetnem en is a csovon at."

ööö... okkkkééé 2... :D

"Kivanom neki nyerje meg. Nem kedvencem amugy, egyik sem egy nagy szam.
Karpotlasul amiatt a bantasert, amit a semmiert kap, mivel a kutyanak nem art."

...nem árt... asssszonnnydja, h nem árt... meg a semmiért... aaaa semmiért... :DDDD okkkééé 3-4-5-6-7... :DDDD

...am sztem itt oldjuk a combatot... sztem túl sok karaktert vesztegettünk erre... mármint zsura... ;))

Costanza 2018.12.31. 01:15:15

@fujimo: hu de hosszut irtal mar megint. MONDOM: magasak az elvarasok a valovilagtol nalad is.

koszi viszont hogy mindenre valaszoltal, meg ha nem ertem akkor is.

Costanza 2018.12.31. 01:16:54

most pedig megyek es elkezdek inni Zsu-ra, atjon a magyar baratnom. Pa pa

fujimo 2018.12.31. 01:28:07

@Costanza: ...áá nem hiszem... hogy ennek a megállapításnak bármilyen alapja lenne... MONDOM! ...de természetesen, ha részletekbe menően kifejted és helye van, fejet hajtok... ám nem tudom elképzelni... pedig mennyi fantáziám van... ahh, ne lenne... (nem a reklám helye) :))

...mindensetre egs! *kortyolegyetaborból* :)

Dauda András 2019.01.02. 19:34:14

@mobilos perpetuum: Jobb is h nem azzal kezdted. Csak az ostoba tirpák proli nosztaligiáznak BAlekosszal és Bunkó Évával!
süti beállítások módosítása