Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x54 - Eredjetek, és beszélgessetek csirkékkel!

2018. december 28. 21:26 - sixx

clk_1.png

vlcsnap-2018-12-28-20h10m07s930.png

Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől átgurítom a lábaid között, és erről nem te tehetsz, hanem aki öltöztet. Persze ha magadat, mint Győző, akkor neked szól. Mondjuk odáig soha ne fogsz eljutni, mint Győző, a nihilnek azon a tornácán csak egy hely van. Egy apróság: az "a várva várt hatás sem maradt el, óriási sikert arattak a nézőközönség számára" több sebből vérzik, mint Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata, és igen ez egy ilyen poszt lesz, problem? Na, lássuk miből élünk, nem lesz egy világbajnok hogyvót, az mán tennap este tiszta volt.

BM III/III-5. Kulturális terület védelmével foglalkozó osztály
R-VV9-52 (Trója-akció) 25/12/2018.
Szigorúan titkos! (selejtezésig)

Osztályvezetői utasításra Szelezsán Olga hadnagy és a Csoportfőnökség Titkárságtól külön erre az akcióra átvezényelt, kis termete, ruganyossága és cirkuszi artista múltja miatt kiemelten alkalmasnak tartott Dr. Szabó Éva főhadnagy orvosi és (ismételt, nyomatékosított) pszichiátriai vizsgálatot, majd intenzív kiképzést követően belebújtak a Zafír és Zara fedőneveket viselő pónilójelmezekbe, és fedésben hatoltak be a "villa" néven ismert objektumba.

Az akció célja: adatgyűjtés a KB és BM által az ifjúságra kiemelten veszélyesnek nyilvánított Való Világ 9 nevű televíziós, ún. "valóság" show, angol nyelven reality (ejtsd riöliti) szereplőiről, akikről feltételezhető, hogy a televízióban (RTL II, hétfőtől szombatig 22:00, vasárnap 21:00 órás kezdettel) sugárzott összefoglalóban nem mutatott időben alapos kiképzést kapnak a hazai kulturális élet megrontására törekvő elemektől.

Az információt a "Dige" fedőnevű, védett informátor szolgáltatta a BM számára. Az informátor hitelességét H. Árpád igazolta, szakmai múltja alapján feltételezhető, hogy valóban rendelkezik olyan információkkal, melyek alapján a különleges akció indokolttá vált.

A Trója-akció rendkívüli költségkeret terhére elszámolt költsége 857 millió forint, nemzetstratégiai jelentősége miatt részletezni nem szükségeltetik. Erről a könyvelést az osztályvezető tájékoztatta.

Szelőczei István őrnagy
Osztályvezető

BM III/III-5. Kulturális terület védelmével foglalkozó osztály
R-VV9-54 (Trója-akció) 27/12/2018.
Szigorúan titkos! (selejtezésig)

A szaksajtóban "vella" néven emlegetett objektum életét irányító stáb tagjai véleményük szerint sejtéssel vannak abbéli viszonylatában a tényállásnak, hogy az eszméletvesztés szintjéig elgémberedett végtagjainknak és az alapos felkészítés ellenére is lehangolóan egyhangúnak, tápértékét tekintve a nullához konvergálónak bizonyuló ún. "szénadiéta"-étrendnek köszönhetően az akció kezdete utáni 64. órában már egyre nehezebben tudjuk hitelesen álcázni magunkat. Dr. Szabó főhadnagy órák óta nem nyerített, mivel az erre a célra rendszeresített, oldalán Aliexpress logót viselő, 贏馬 azaz Jing má nevű nyerítésszintetizátorban lemerült az elem. A főhadnagy pár nyihogással igyekezett a látszatot fenntartani, de véleményem szerint ezzel senkit nem vert át. A saját készülékem egyelőre működőképes, az akkut a nyelvemmel takarékos üzemmódba kapcsoltam.

A közelgő lebukás fenyegetését előrevetítette a szerkesztők által kitalált, "Gyónj a póninak!" nevű program, aminek logikusan csak egy célja lehetett: a sületlenségeket hallgatva előbb-utóbb eljön majd az a pillanat, amikor felpattanunk és fejjel rohanunk a betonfalnak. Nagyon közel jártunk hozzá, Dr. Szabó a Laci nevű célszemélyt akkor akarta megharapni, amikor az közölte, hogy valahol nehezményezi, hogy nem kap választ a monológjára. Dr. Szabó halk, de annál keservesebb nyüszítését csak akkor hallottam meg, amikor a testemmel akadályoztam meg, hogy a Zsuzsu nevű (terhelt?) célszemélyt megtapossa. Zsuzsu most látott először lovat, ha ezt tudjuk előre, vele két lábon állva érintkezünk, így enyhítve kínjainkon, amit a foggal adagolt morfium-ketamin varázskoktél sem képes már enyhíteni.

A megfigyelés sajnos eredménytelen volt. Amikor a célszemélyek a többiektől távoli, teljes izolációban sem képesek felülkerekedni az olyan, elnézést a profán kifejezésárt, de piszlicsáré ügyektől, minthogy a Néger fedőnevű, a BM nyilvántartásában ÁV6969-es igazolványszámmal szereplő Kovács százados kivel hitette el jobban, hogy valós érzelmeket táplál irányába, a kulturális bomlasztás és a Soros-terv ifjúságromboló fejezeteinek megvalósulása még sokat várat magára - legalábbis ha ezekre a célszemélyere bízzák azok végrehajtását. Könyörgöm, azt sem vették észre, hogy a hajnali órákban a jelentést egy Nokia 6110-es mobiltelefonon, összefűzött sms-folyamban küldöm el és közben dohányzom.

Javaslatok: a Vivien nevű, 18 évesnek hazudott középkorú nőt kozmetikushoz kell küldeni, a Roland nevű férfi azonnal vitessék be a gyermekvédelmisek, és nézzék meg az otthoni számítógépének tartalmát. Gregtől vegyék el a csillámport, a Hunor nevűt pedig valaki bemutathatná, mert nem láttam, csak folyton hallom, hogy emlegetik. Kérem az akció mielőbbi leállítását, fedésből való kivonásunkat és a beígért veszélyességi pótlékot, amit egyébként, és most a szolgálati utat megkerülöm, őrnagy úr, de nem tehetek mát, egyszer már elsíboltak, akkor, amikor egy fekete-afrikai országból kellett kimenteni a Prédikátort, az egyik kiemelten fontos védett személyt, ugye emlékszik még őrnagy úr? Igaz, az a küldetés jóval kevésbé volt idegileg megterhelő, DE AKKOR IS, HOL A LÓVÉ?

Szelezsán Olga hadnagy

Közjáték: Ancsa azt javasolja, beszélgessünk csirkékkel. Küldöm neki ez itt.

A gáz hogy a fentivel elbasztam az időt, pedig annyira nem jó, és több sincs benne. Na mindegy mán. (Ancsán zsenélia pulcsi van?) A pónik ellátása nem egy nagy kaland, adsz neki szénát, vizet, oszt jónapot, de ehhez fel köll kelni, ami meg nem megy elsőre a Greg-Zsuzsu párosnak, pedig odakünn már világos van, az aláfestő zene egy Lady Gaga parafrázis, a reggeli ébresztés mellé viszont Nickelbacket kapnak, ami geciség a javából. Zsuzsu seggére az van írva, hogy Girls, amin picit elgondolkodtam, hogy akkor ez a segge kélt felére vonatkozik-e, egy lány meg egy másik, vagy arra, hogy oda csak csajok mehetnek be? Mire Laci is felkel, már karácsonyi nóta megy, arra hugyozik ritmusra, Pua meg az egyik makettlovat abajgatja, fésűvel, és énekel hozzá hamisan, pontatlanul.

Én nagyon örülök a lovaknak. Közel állnak hozzám.

vlcsnap-2018-12-28-21h34m20s757.png

Hunor szerint Lackó, Vivi, Roli, meg Hunor majd együtt szavaz, és ez jó lesz. Hunor a testbeszédóráról hiányozhatott, Rolié éppen azt mondja, FASZT. Pua Greggel a szaunában beszélget, és az első mondat az, hogy

Nekem ez az i a pontra

és én itt akkor ebből itt kiszállok, innentől sok érdekes nem lesz a szaunában. Télleg, volt már ez bekapcsolva? Izzadt ebben már valaki? A meleg kőtűl, nem a kabáttúl, mármint. És akkor VéVéNéger szuperképessége, a Vellakerál most up for grabs, ahogy Jeff mondja egy ennél sokkal jobb játékban, küzdés lesz érte, Roli nem küzd, mert büntien van. A csajok kezdik, állnak a szalmában, a fejünkön egy könyvvel. Ennyi. Aztán egy lábat fel köll emelni. Vivi esik is ki, mint a szar, Zsuzsu énekel, amiért külön agyon kellene verni, Reni is kiszáll, a végén Pua vs. Zsuzsu van, Zsuzsu nyer, valszeg életében először valamit.

A faszik is küzdenek, annak a végén Laci lett a befutó, így Zsuzsu vs Laci a döntőben, ami abból áll, hogy csipeszeket kell a fejükre tenni, és aki a legtovább bírja, az nyer. Zsuzsu nem bírja, Laci a Villakirály. (Laci az a tetovált szakállas gyerek.) Reni átadja a szuperképességét Zsuzsunak, mert Zsuzsu a villakirályi címet átadta volna. De nem nyert.

Na, VV Néger ugye social media hero volt még mielőtt a saját, körömreszelő alakú dugájába dőlt, így nem ő ment ki Boglyasfejű mellé Belevalót vezetni, hanem Zsuzsu. Sokkot kap. Kiabál. Megy. Beviszik a stúdióba, Boglyas fogadja, na, együtt vezetjük a műsort. Sokk námbör cváj. Smink, ruha, Pretty Woman, énekli Roy Orbison, bemegy a stúdióba, és nem vicceltek, TÉNYLEG VEZETI a műsort.

- Ezt a kamerát Jimmynek hívják, ide kell beköszönni.
- Jimmy?
- Mindegy.

A beköszönést a dzsakuból kirángatva nézik a lakosok, Roli pl. fépucéron. Zsuzsu az első mondatot menten elkúrja, de izgul szegény, belefér. Renit a szegény ember alkoholista bohócimitátorát utánzó elmeháborodottnak sminkelte valaki, gondolom, direkt. Zsuzsu közben belakja a stúdiót, aranyos, kedves, csinálja. Győzőnél jobb. Vivinek persze ez felbassza az agyát, mert egy irigy kutya, és aszongya, rémesen buta szar volt.

A lakosság meg dzsakuba, Vivi vetkőzését Roli úgy meózza le, hogy a hideg ráz tőle. A zsakuban taktikai megbeszélés folyik a "ki faszomra tegyük a jelet" vonalon, a víz zubogása miatt a hang a szokásos fos, de segít nekünk a feliratozás, emígyen:

vlcsnap-2018-12-28-21h59m35s403.png

Köszke.

Címkék: vv9
695 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 11:51:05

@úgymond olvasó mmkk:

Nemzeti ünnep lenne ha megdöglenék :)
Sőt nőnap :)

2018.12.29. 11:53:05

@szociál: azért valaki csak odabaszna egy szál kórót a sírodra nem? :D

MosóMaca 2018.12.29. 11:53:24

@Paic Róbert: teljesen igazat adok,maximális ekg greg jellemzésére. Zsunál szerintem az van,hogy azért nem enged hunornak többet,mert attól fél,hogy átveri. Szerintem volt már ilyen az életében,hogy valami menő gyerekkel azt hitte megfogta az isten lábát,vagy valami más részét,aztán dugás után lekoptatta és hatalmas pofára esés volt neki.

2018.12.29. 11:55:18

@MosóMaca: A max. EKG nálam már kamrai fibrilláció, arról inkább lemondok:D

2018.12.29. 11:56:07

@szociál: Egy időben az is nagy sláger volt. sokan jártak oda a hagyatékokért

2018.12.29. 12:00:20

@úgymond olvasó mmkk: MMKK. Moduláris Multimédiás Kommunikációs Keretrendszer?
Museum Moderner Kunst Kaernten?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:00:24

@Paic Róbert: Zsu boldog a "lelki szegénységben". Fel sem fogja a darálót, ráállt az őszinte típusú vonalra, ami szemmel láthatóan kifizetődő...a bolondság-téma hab a tortán, amelyet fülig érő szájjal követ a kamera....egyszerűen az ölébe pottyant a szerep, ő meg zsaluzza a komikát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 12:00:41

@úgymond olvasó mmkk:

vicceztem, minden nő szeriz éngem , te isch :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 12:01:15

@Paic Róbert: ja, igazából samanthának hívnak, és egy operációs rendszer vagyok :)

2018.12.29. 12:02:12

@úgymond olvasó mmkk: Akkor te egy chat robot vagy?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 12:04:52

@Paic Róbert: mesterséges intelligenciával megáldott, személyre szabható operációs rendszer vagyok

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:06:08

@MosóMaca: A felezős partikát csúnyán bekanázza Zsú...Én Hunyort nem értem..., nála kezdem elveszteni a fonalat...,valóban azt gondolja, hogy miután kiestek a parittya-gépek, neki kell átvenni a díszfasz szerepet?

MosóMaca 2018.12.29. 12:08:19

@UdvariatlanBolondvagyok: szerintem hunor nem a szerep kedvéért,hanem önmaga szórakoztatására akar szexelni.

2018.12.29. 12:17:14

@úgymond olvasó mmkk: De azért húsból és vérből vagy nem?

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:18:33

@Paic Róbert: ekg, kivéve hunort, aki az igazi férfitól szerintem baromi messze van még benti viszonylatban is.

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:19:42

@UdvariatlanBolondvagyok: eddig is ilyen volt. Csak csendesebben volt ilyen.

2018.12.29. 12:20:48

@úgymond olvasó mmkk: her v. hair?
élő szövet a fémvázon?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:21:45

@MosóMaca: Ez a kallódás súlyos pénzbe kerül...A póniknak süketel az idiótákról!
Adrikában "mélyen" csalódott, szürkületkor Vivi-simi, bulikában Zsuzsi-smaci..,hogy is van ez?

MosóMaca 2018.12.29. 12:23:48

@UdvariatlanBolondvagyok: szerintem maga sem tudja. És ez valóban sokba kerülhet neki.

2018.12.29. 12:24:38

szerintem igen valami rémlik de nem emlékszem rá

hereverő heverő 2018.12.29. 12:25:03

Lónapot sziasztok. Visszaolvassak, vagy jó lesz ez így is?

2018.12.29. 12:26:31

@hereverő heverő: Beléd is. Ahogy érzed. Ha van egy szabad fél órád

hereverő heverő 2018.12.29. 12:27:07

@Cukorborsó88: nocsak, hát milyen az igazi férfi?

Puncylla 2018.12.29. 12:27:14

@moletty: Sixx nem a szavak embere. Honnan is ismerné az idézettek jelentését?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 12:27:38

@Paic Róbert: abban volt samantha az operációs rendszer :)

hereverő heverő 2018.12.29. 12:28:28

@Paic Róbert: elkezdem, aztán legfeljebb abbahagyom :) van időm, a gép forog az alkotó pihen.

2018.12.29. 12:28:35

@úgymond olvasó mmkk: elolvastam a port-on így mán értem

Sanda.Ipse 2018.12.29. 12:29:05

@úgymond olvasó mmkk: "Her" (A nő) amerikai film:
Los Angelesben, a közeli jövőben él Theodore Twombly író, aki abból él, hogy megható, személyes leveleket ír mások számára. A férfi rossz passzban van, próbálja kiheverni, hogy tönkrement egy hosszú kapcsolata. A számítógépein dolgozik és játszik. Egy nap unalmában letölt egy új, intelligens operációs programot. Így találkozik Samantha-val, pontosabban a hangjával, amely valósággal megigézi. Kiderül, hogy Samantha okos és éleslátó, érzékeny és meglepően vicces. A kezdeti barátságuk egyre jobban elmélyül...

hereverő heverő 2018.12.29. 12:29:51

@úgymond olvasó mmkk: nekem Samantha mindig is a cicis Fox lesz :))

2018.12.29. 12:31:07

@hereverő heverő: Év-milliókig eljár tengelyén,
Míg egy kerékfogát ujítni kell.

2018.12.29. 12:34:53

Szavazzunk be celebeket a Villalakók mellé
Zsu-Kiszel Tünde
VVV-
Renyhe-Norbi
Greg-
Roli-
Adri-
Lacika-
Hunor-

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:35:40

@MosóMaca: Részben a féktelen unalom, részben egy hamis ideál torzképévé küzdi fel önmagát.
Hunyor nem macsó, hiányzik belőle a dög !!!!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:37:20

@hereverő heverő: Nekem meg a negyvenes, akivel elvesztettem a szüzességemet...DDD

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:40:15

@hereverő heverő: mivel olyannal még nem találkoztam soha, így csak hunorról tudok nyilatkozni, aki kibeszéli a parittyatársát, mindenkinél meglehetősen gáz módon bepróbálkozik, utána azt sem tudja kinek mit mondott, buta mint a s@ggecském, és el van ájulva magától. Szóval ő nagyon nem az szerintem.

2018.12.29. 12:41:58

@UdvariatlanBolondvagyok: mert eza széria amúgy is tragédia.
Léptem megnézem a filmet, ha már belinkelték

hereverő heverő 2018.12.29. 12:42:17

@Paic Róbert:
VVV mellé Rocco Siffredi
Greg: Elton John
Roli: Csala Zsuzsa
Adri: R2D2
Lacika: 2. Ramszesz múmiája
Hunor: Szellő István

Sanda.Ipse 2018.12.29. 12:43:12

Ne bántsátok Hunort! Korosodó hölgyek mellé kiváló escort lenne.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:43:44

@Cukorborsó88: Az miért van, hogy állandóan piros a szeme Hunyornak?
Vagy csak szar a tévém?

2018.12.29. 12:44:15

VVV-Monique Covet
Mondjuk szerintem ő is így fog az évek alatt lepukkanni

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:45:42

@Paic Róbert: Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál!:)))

2018.12.29. 12:46:23

Rolinak küldjünk egy gumicsajt

hereverő heverő 2018.12.29. 12:46:27

@UdvariatlanBolondvagyok: és @Cukorborsó88: belőlem is hiányzik a dög. Meg még egy csomó minden.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:48:13

@hereverő heverő: De, hogy eszem a humorodat keresztben meg kassul!!!
Imádom, hogy ilyen smekker vagy a magas labdáknál...ott a piros, nem a tévém a szar!!!DDD

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:48:25

@UdvariatlanBolondvagyok: azt nem vettem észre :). Nem látok messzire és lusta vagyok felvenni a szemüvegemet. Sok mindentől lehet, és nem, nem kell rosszra gondolni egyből :D, valószínuleg keveset alszanak :)

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:51:11

@hereverő heverő: aham, erre most inkább nem írok semmit. Úgy kellene még beléd egy kis dög mint “brigittára” a haj vagy mint nekem egy kis hullám hogy maradjunk a hajnál.

mobilos perpetuum 2018.12.29. 12:51:23

@Paic Róbert: Rolinak már Pácz Viktória (VV6 Viki) lamúr elindult.

hereverő heverő 2018.12.29. 12:51:36

@Cukorborsó88: nos.. a villában keveset aludni? Vajon miben fáradnának el?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:51:40

@hereverő heverő: Neked minden szavad dög! Baudelaire rád köszönne baszki!

hereverő heverő 2018.12.29. 12:54:09

@UdvariatlanBolondvagyok: inkább Villon köszönjön ha lehet. Hátha egyszer én is a nyakamon érzem a seggem súlyát.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:54:23

@Cukorborsó88: @hereverő heverő: ÁÁÁ,,cucc kizárva...vérnyomástéma,,,talán!

2018.12.29. 12:54:26

@úgymond olvasó mmkk: Fojtogass a döglött macskával? Baszki

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:54:29

@hereverő heverő: este csinálják a műsort, ki így, ki úgy. Reggel pedig zenés-táncos ébresztő van nem fakultatív időpontban.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:57:29

@hereverő heverő: Parádés élet, a kergekórral kézenfogva,,, nem is tudom,,Vastagmargot, korai halál,,de legalább a fülét nem vagdosta...

hereverő heverő 2018.12.29. 12:58:17

@Cukorborsó88: de az is lehet hogy egész nap nyitott szemmel azt keresi, hogy mitől jön a víz a csapból

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:00:24

@mobilos perpetuum: Ottan lesz bálna-szex...,csak a japcsik meg ne lássák!

Cukorborsó88 2018.12.29. 13:02:32

@hereverő heverő: azt nem tudom, de hogy miért van mindig a fal előtt a mosdókagyló, az rejtély.

hereverő heverő 2018.12.29. 13:03:33

@UdvariatlanBolondvagyok: rövid de tartalmas élet és boldog elégedettség egy asszony ölén. Ágyban párnák közt baszni meg, holttestemen vágtázó paripák legelésszenek vágtassanak

mobilos perpetuum 2018.12.29. 13:04:25

@moletty: "Zsuzsu aranyos ? kedves ?"

Várom értékelésedet:
Vivien
Adri
Reni

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 13:05:13

Jóóó reggelt! Élek, virulok, posztcsit elolvastam! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:05:46

@hereverő heverő: @Cukorborsó88: Hunor-bonbon, vajon mikor tojt egy egészségeset?
Attól lehet, hogy tisztulna a szemfehér...

Cukorborsó88 2018.12.29. 13:06:05

@UdvariatlanBolondvagyok: á, azt kezelnék és ilyen fiatalon elég ritka. Lehet persze csak nem valószínű. Ha vérnyomi, akkor max a villában alakulhatott ki a többiektől :D. Ezen nem csodálkoznék.

hereverő heverő 2018.12.29. 13:07:04

@UdvariatlanBolondvagyok: akkor nem is piros hanem barna? Már a homlokáig teli van?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:08:37

@Nyuszomuszo83: Kézcsók kisasszony! Már hiányzott a palettáról...,pedig élesítettem a képen, de mindig csak a piros szemek répáznak..,illetve, bocsánat! Tépáznak!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:09:50

@Cukorborsó88: 220-as vérnyomással végigszambázni..., nem kis teljesítmény!

Cukorborsó88 2018.12.29. 13:09:57

@UdvariatlanBolondvagyok: miután tegnapelőtt akkora galambot eresztett adrira mint egy mamut, bármi megeshet. Nála a bélsár kardinális kérdés. A bizalom jele. Lehet, hogy nem tud egyedül de még nem bízik eléggé a többiekben. Nem lehet könnyű neki.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:11:50

@hereverő heverő: A fejenállás segítene, mint a homokóra,,,talpunk alatt fütyül a szél!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:15:19

@Cukorborsó88: Ugye? Tapintjuk a szarás körüli kardinális kérdést! Tehát azért reked a szék, mert nincs ki előtt pakolni...Vajon a nézőkben bízik? Holnap ott fog guggolni a műfüvön!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:18:01

@hereverő heverő: A "baszni meg" után elaludtam...,mi volt a paripákkal?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:33:39

@hereverő heverő: Hulla jó! Ma már Szocial kollégát is temettük! Mi ez a deprimált jókedv az év alkonyán?

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 13:54:06

@UdvariatlanBolondvagyok: csokoltatom őuraságod! Piros szemem nincs nem hegesztettem egész éccaka, nem ittam sokat hogy veszett szépségem torzítsam, agysejtjeim is csak mmkk a vv-vel roncsolom, az alkohol nem tesz bennem akkora pusztítást! Azt hittem már nem is hiányzom! Kezdtem ráncolni szemöldököm és fenyegetően mutogatni mandula formájú bordó köves ujjacskámmal! Ne gondolja csak ily könnyen megszabadul tőlem! Így is oly sokáig volt távol!

al Dajjal 2018.12.29. 13:56:35

Sixx! A keretes szöveg betűtípusa már a UPC reklámposzt alatt is olvashatatlan volt. Nem kéne erőltetni - vagy nagyobb betűmérettel kéne csinálni.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 14:08:07

@al Dajjal: vagy zoomolj rá, esetleg ha telefonról olvasod, húzd az ujjacskáddal nagyobbra a képet és sikerülni fog! Ennyike! Sixxet meg hagyd békén!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 15:31:23

@OriginalBlackMamba:

Tényleg 42 kiló volt Vivi ?
Kizártnak tartom.
Még a pasiját is bekamuzta.
Biztos az volt hogy nem áll rá a mérlegre, de elmondja mennyi, erre benyögött 42-t.
Most meg 50 fölött lesz.

KapitányG 2018.12.29. 15:39:38

@hereverő heverő: Halottakat azért mégse kellene... (és nem a múmiára gondolok)

OriginalBlackMamba 2018.12.29. 15:49:09

@szociál: lehet... 42 az elég kevés. én 168 centi vagyok és mindig is nagyon vékony voltam, főleg ennyi idős koromban, mint amennyi most Vivi, de akkoris 48 kiló és nem 42...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 15:54:09

@OriginalBlackMamba:
Rizsazik non stop, az se igaz amit kérdez.

Costanza 2018.12.29. 17:16:57

@al Dajjal: en sem olvastam el, mert nem tetszik a Font

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 19:03:15

mennyi okosat írtatok, amíg tova voltam
most megyek a másik posztcsira

Intruder71 2018.12.29. 19:47:46

Jimmy bazmeg! Az persze!
Abban a stúdióban sosem volt jimmy.
süti beállítások módosítása