Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x54 - Eredjetek, és beszélgessetek csirkékkel!

2018. december 28. 21:26 - sixx

clk_1.png

vlcsnap-2018-12-28-20h10m07s930.png

Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől átgurítom a lábaid között, és erről nem te tehetsz, hanem aki öltöztet. Persze ha magadat, mint Győző, akkor neked szól. Mondjuk odáig soha ne fogsz eljutni, mint Győző, a nihilnek azon a tornácán csak egy hely van. Egy apróság: az "a várva várt hatás sem maradt el, óriási sikert arattak a nézőközönség számára" több sebből vérzik, mint Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata, és igen ez egy ilyen poszt lesz, problem? Na, lássuk miből élünk, nem lesz egy világbajnok hogyvót, az mán tennap este tiszta volt.

BM III/III-5. Kulturális terület védelmével foglalkozó osztály
R-VV9-52 (Trója-akció) 25/12/2018.
Szigorúan titkos! (selejtezésig)

Osztályvezetői utasításra Szelezsán Olga hadnagy és a Csoportfőnökség Titkárságtól külön erre az akcióra átvezényelt, kis termete, ruganyossága és cirkuszi artista múltja miatt kiemelten alkalmasnak tartott Dr. Szabó Éva főhadnagy orvosi és (ismételt, nyomatékosított) pszichiátriai vizsgálatot, majd intenzív kiképzést követően belebújtak a Zafír és Zara fedőneveket viselő pónilójelmezekbe, és fedésben hatoltak be a "villa" néven ismert objektumba.

Az akció célja: adatgyűjtés a KB és BM által az ifjúságra kiemelten veszélyesnek nyilvánított Való Világ 9 nevű televíziós, ún. "valóság" show, angol nyelven reality (ejtsd riöliti) szereplőiről, akikről feltételezhető, hogy a televízióban (RTL II, hétfőtől szombatig 22:00, vasárnap 21:00 órás kezdettel) sugárzott összefoglalóban nem mutatott időben alapos kiképzést kapnak a hazai kulturális élet megrontására törekvő elemektől.

Az információt a "Dige" fedőnevű, védett informátor szolgáltatta a BM számára. Az informátor hitelességét H. Árpád igazolta, szakmai múltja alapján feltételezhető, hogy valóban rendelkezik olyan információkkal, melyek alapján a különleges akció indokolttá vált.

A Trója-akció rendkívüli költségkeret terhére elszámolt költsége 857 millió forint, nemzetstratégiai jelentősége miatt részletezni nem szükségeltetik. Erről a könyvelést az osztályvezető tájékoztatta.

Szelőczei István őrnagy
Osztályvezető

BM III/III-5. Kulturális terület védelmével foglalkozó osztály
R-VV9-54 (Trója-akció) 27/12/2018.
Szigorúan titkos! (selejtezésig)

A szaksajtóban "vella" néven emlegetett objektum életét irányító stáb tagjai véleményük szerint sejtéssel vannak abbéli viszonylatában a tényállásnak, hogy az eszméletvesztés szintjéig elgémberedett végtagjainknak és az alapos felkészítés ellenére is lehangolóan egyhangúnak, tápértékét tekintve a nullához konvergálónak bizonyuló ún. "szénadiéta"-étrendnek köszönhetően az akció kezdete utáni 64. órában már egyre nehezebben tudjuk hitelesen álcázni magunkat. Dr. Szabó főhadnagy órák óta nem nyerített, mivel az erre a célra rendszeresített, oldalán Aliexpress logót viselő, 贏馬 azaz Jing má nevű nyerítésszintetizátorban lemerült az elem. A főhadnagy pár nyihogással igyekezett a látszatot fenntartani, de véleményem szerint ezzel senkit nem vert át. A saját készülékem egyelőre működőképes, az akkut a nyelvemmel takarékos üzemmódba kapcsoltam.

A közelgő lebukás fenyegetését előrevetítette a szerkesztők által kitalált, "Gyónj a póninak!" nevű program, aminek logikusan csak egy célja lehetett: a sületlenségeket hallgatva előbb-utóbb eljön majd az a pillanat, amikor felpattanunk és fejjel rohanunk a betonfalnak. Nagyon közel jártunk hozzá, Dr. Szabó a Laci nevű célszemélyt akkor akarta megharapni, amikor az közölte, hogy valahol nehezményezi, hogy nem kap választ a monológjára. Dr. Szabó halk, de annál keservesebb nyüszítését csak akkor hallottam meg, amikor a testemmel akadályoztam meg, hogy a Zsuzsu nevű (terhelt?) célszemélyt megtapossa. Zsuzsu most látott először lovat, ha ezt tudjuk előre, vele két lábon állva érintkezünk, így enyhítve kínjainkon, amit a foggal adagolt morfium-ketamin varázskoktél sem képes már enyhíteni.

A megfigyelés sajnos eredménytelen volt. Amikor a célszemélyek a többiektől távoli, teljes izolációban sem képesek felülkerekedni az olyan, elnézést a profán kifejezésárt, de piszlicsáré ügyektől, minthogy a Néger fedőnevű, a BM nyilvántartásában ÁV6969-es igazolványszámmal szereplő Kovács százados kivel hitette el jobban, hogy valós érzelmeket táplál irányába, a kulturális bomlasztás és a Soros-terv ifjúságromboló fejezeteinek megvalósulása még sokat várat magára - legalábbis ha ezekre a célszemélyere bízzák azok végrehajtását. Könyörgöm, azt sem vették észre, hogy a hajnali órákban a jelentést egy Nokia 6110-es mobiltelefonon, összefűzött sms-folyamban küldöm el és közben dohányzom.

Javaslatok: a Vivien nevű, 18 évesnek hazudott középkorú nőt kozmetikushoz kell küldeni, a Roland nevű férfi azonnal vitessék be a gyermekvédelmisek, és nézzék meg az otthoni számítógépének tartalmát. Gregtől vegyék el a csillámport, a Hunor nevűt pedig valaki bemutathatná, mert nem láttam, csak folyton hallom, hogy emlegetik. Kérem az akció mielőbbi leállítását, fedésből való kivonásunkat és a beígért veszélyességi pótlékot, amit egyébként, és most a szolgálati utat megkerülöm, őrnagy úr, de nem tehetek mát, egyszer már elsíboltak, akkor, amikor egy fekete-afrikai országból kellett kimenteni a Prédikátort, az egyik kiemelten fontos védett személyt, ugye emlékszik még őrnagy úr? Igaz, az a küldetés jóval kevésbé volt idegileg megterhelő, DE AKKOR IS, HOL A LÓVÉ?

Szelezsán Olga hadnagy

Közjáték: Ancsa azt javasolja, beszélgessünk csirkékkel. Küldöm neki ez itt.

A gáz hogy a fentivel elbasztam az időt, pedig annyira nem jó, és több sincs benne. Na mindegy mán. (Ancsán zsenélia pulcsi van?) A pónik ellátása nem egy nagy kaland, adsz neki szénát, vizet, oszt jónapot, de ehhez fel köll kelni, ami meg nem megy elsőre a Greg-Zsuzsu párosnak, pedig odakünn már világos van, az aláfestő zene egy Lady Gaga parafrázis, a reggeli ébresztés mellé viszont Nickelbacket kapnak, ami geciség a javából. Zsuzsu seggére az van írva, hogy Girls, amin picit elgondolkodtam, hogy akkor ez a segge kélt felére vonatkozik-e, egy lány meg egy másik, vagy arra, hogy oda csak csajok mehetnek be? Mire Laci is felkel, már karácsonyi nóta megy, arra hugyozik ritmusra, Pua meg az egyik makettlovat abajgatja, fésűvel, és énekel hozzá hamisan, pontatlanul.

Én nagyon örülök a lovaknak. Közel állnak hozzám.

vlcsnap-2018-12-28-21h34m20s757.png

Hunor szerint Lackó, Vivi, Roli, meg Hunor majd együtt szavaz, és ez jó lesz. Hunor a testbeszédóráról hiányozhatott, Rolié éppen azt mondja, FASZT. Pua Greggel a szaunában beszélget, és az első mondat az, hogy

Nekem ez az i a pontra

és én itt akkor ebből itt kiszállok, innentől sok érdekes nem lesz a szaunában. Télleg, volt már ez bekapcsolva? Izzadt ebben már valaki? A meleg kőtűl, nem a kabáttúl, mármint. És akkor VéVéNéger szuperképessége, a Vellakerál most up for grabs, ahogy Jeff mondja egy ennél sokkal jobb játékban, küzdés lesz érte, Roli nem küzd, mert büntien van. A csajok kezdik, állnak a szalmában, a fejünkön egy könyvvel. Ennyi. Aztán egy lábat fel köll emelni. Vivi esik is ki, mint a szar, Zsuzsu énekel, amiért külön agyon kellene verni, Reni is kiszáll, a végén Pua vs. Zsuzsu van, Zsuzsu nyer, valszeg életében először valamit.

A faszik is küzdenek, annak a végén Laci lett a befutó, így Zsuzsu vs Laci a döntőben, ami abból áll, hogy csipeszeket kell a fejükre tenni, és aki a legtovább bírja, az nyer. Zsuzsu nem bírja, Laci a Villakirály. (Laci az a tetovált szakállas gyerek.) Reni átadja a szuperképességét Zsuzsunak, mert Zsuzsu a villakirályi címet átadta volna. De nem nyert.

Na, VV Néger ugye social media hero volt még mielőtt a saját, körömreszelő alakú dugájába dőlt, így nem ő ment ki Boglyasfejű mellé Belevalót vezetni, hanem Zsuzsu. Sokkot kap. Kiabál. Megy. Beviszik a stúdióba, Boglyas fogadja, na, együtt vezetjük a műsort. Sokk námbör cváj. Smink, ruha, Pretty Woman, énekli Roy Orbison, bemegy a stúdióba, és nem vicceltek, TÉNYLEG VEZETI a műsort.

- Ezt a kamerát Jimmynek hívják, ide kell beköszönni.
- Jimmy?
- Mindegy.

A beköszönést a dzsakuból kirángatva nézik a lakosok, Roli pl. fépucéron. Zsuzsu az első mondatot menten elkúrja, de izgul szegény, belefér. Renit a szegény ember alkoholista bohócimitátorát utánzó elmeháborodottnak sminkelte valaki, gondolom, direkt. Zsuzsu közben belakja a stúdiót, aranyos, kedves, csinálja. Győzőnél jobb. Vivinek persze ez felbassza az agyát, mert egy irigy kutya, és aszongya, rémesen buta szar volt.

A lakosság meg dzsakuba, Vivi vetkőzését Roli úgy meózza le, hogy a hideg ráz tőle. A zsakuban taktikai megbeszélés folyik a "ki faszomra tegyük a jelet" vonalon, a víz zubogása miatt a hang a szokásos fos, de segít nekünk a feliratozás, emígyen:

vlcsnap-2018-12-28-21h59m35s403.png

Köszke.

Címkék: vv9
695 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2018.12.28. 21:41:38

Igenis értettem. Komment.

Mók_Ica 2018.12.28. 21:45:45

@Angora Cardi: nem, teljesen objektív :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 21:54:16

Néhány perc és megtudjuk hunyor megrepazta e fekete ozvegyet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 21:55:48

@úgymond olvasó mmkk:
Valami volt.
Bedugta konyekig, az is keksz.

LAZAGUMIPÓK 2018.12.28. 21:57:55

Sziasztok! Nem tudom megnyitni az 54-s posztot, visszadob ide. Nektek sikerül?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 21:58:37

@szociál: én nem vagyok ő :) fogadjunk, hogy nemvót!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 22:00:04

@MosóMaca: @úgymond olvasó mmkk:
Pedig a jakuzziban Roli lefagyott mikor mesélte hunyor

MosóMaca 2018.12.28. 22:01:04

@szociál: belém teszed az ideget! Hát nem lehet ő a következő áldozata a zözvegynek

Cimili 2018.12.28. 22:01:44

valahanyaDIKK. má nincs időm elolvasni a posztcsit, majd honap.
ancsa most nem teccel, szar a fordász.

Angora Cardi 2018.12.28. 22:02:51

zokni papucs kombó nice

MosóMaca 2018.12.28. 22:03:08

Trükköztek a vágók!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:03:25

tuti nem dugta meg a túl szép fiúcska az özvegy görényt

Mók_Ica 2018.12.28. 22:03:47

@Cimili: még nincs posztcsi, csak helyet adott nekünk sixx apánk :))))
ancsa hajára ekg :))))

Cimili 2018.12.28. 22:03:49

@Cimili: ja, h nincs is poszt.:DDDDDDDDD

Angora Cardi 2018.12.28. 22:03:57

Mindenki a legnagyobb tattikus.

pomac 2018.12.28. 22:04:04

gregnek az a gonoszság hogy tisztán látják(roliék) a játékot :D

MosóMaca 2018.12.28. 22:04:15

Amúgy jó a post,csak hosszú és sok a hejesírási hiba

pomac 2018.12.28. 22:04:48

@Mók_Ica: szerintem a reklámszünetre tartogatja nehogy lehessen cigizni :D

Angora Cardi 2018.12.28. 22:05:17

Hunor az özvegy mellett alszik mert Adri elárulta.

MosóMaca 2018.12.28. 22:05:19

@pomac: ez felettébb figyelmes lenne!

tvbuzi 2018.12.28. 22:05:44

Hunor+VVV= Parittya

Angora Cardi 2018.12.28. 22:06:23

Özvegy taperolja Huni fenekét. Most Huni Özvegy hátát.

Mók_Ica 2018.12.28. 22:06:23

@pomac: höhöhöhöhöhö :))))

adri rögtön ment renyhének beszámolni, hogy hunyor átköltözött özvribihez....

tvbuzi 2018.12.28. 22:06:33

Roli+Lacika=Parittya?!

Cimili 2018.12.28. 22:06:35

remélem ánusz nézi.

Angora Cardi 2018.12.28. 22:06:46

pónik milyen kis falatok már ahogy ott ácsorognak

MosóMaca 2018.12.28. 22:07:20

Szerelemdoktor! Ezek akkor még nem is éltek,mikor mi már erre topogtunk a tini discoba!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:07:25

mondtam!

@szociál: hát most nem volt szép látvány? ó doktorúúúúúr :)

Mók_Ica 2018.12.28. 22:07:29

@Cimili: bekéreCCCCkedett a kamerákhoz, az ablakok mögé :))))

Cimili 2018.12.28. 22:07:42

jó az ébresztő zene. passzol.

Cimili 2018.12.28. 22:08:34

@Mók_Ica: lehet távcsövet is vitt magával.:DD

pomac 2018.12.28. 22:08:35

székhez köti ,mintha probléma lenne elhúznia :DD

Angora Cardi 2018.12.28. 22:08:49

Lacika lemorézta pónit.

Mók_Ica 2018.12.28. 22:08:53

hunyor tök cuki a pónikkal :))

,, 2018.12.28. 22:08:54

Nem volt parittya

Angora Cardi 2018.12.28. 22:09:14

Zafír veszekedik Lacikával. :DDD

LAZAGUMIPÓK 2018.12.28. 22:09:22

@Angora Cardi: Köszi.Az előzőnél belinkelte valaki,azért kerestem :D

tvbuzi 2018.12.28. 22:09:48

Laszika VS Vérpóni

Angora Cardi 2018.12.28. 22:10:02

Póni le akarta rúgni Lacika veséjét by Lacika :DD idiot.

MosóMaca 2018.12.28. 22:10:03

@pomac: a lónak elég,ha jelzés értékkel odakötöd valahova,vagy a kantárszárat csak rátekered egy korlátra ( ha idomított)

Cimili 2018.12.28. 22:10:26

lekvár dumáján becarok.

Mók_Ica 2018.12.28. 22:10:27

laszika..... sírok :)))))

MosóMaca 2018.12.28. 22:10:38

Aszongya hiába van taj kártyám

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:10:40

@szociál: hiába van tajkártyám :)))))))))))))))))

Angora Cardi 2018.12.28. 22:10:47

@LAZAGUMIPÓK: Sixx még írja :)
gyere nézd a mait

,, 2018.12.28. 22:11:00

@Angora Cardi: pedig van TAJ-kártája:)

Angora Cardi 2018.12.28. 22:11:05

Roli is félt Zafírtól.

Mók_Ica 2018.12.28. 22:11:10

most viccesek a kandúrok :)))))

Cimili 2018.12.28. 22:11:55

@MosóMaca: nagy duma volt. :DDDDDDDDD

Angora Cardi 2018.12.28. 22:11:56

@Cimili: @Mók_Ica: lekvár most kiroá volt
@,,: tiszta szerencse :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:12:03

kedves Lacika,
a TAJ kártya megléte nem jelent biztosítási jogviszont.
üdvözlettel
úgymond olvasó mmkk
ügyintéző

tvbuzi 2018.12.28. 22:12:06

Ancsát megbaszta az áram vagy mi ez a haj?

Mók_Ica 2018.12.28. 22:12:35

ez a páövered nem megy igazán :)))))))))))))))))))))

MosóMaca 2018.12.28. 22:12:40

Ancsa sietett a studióba ebben a nagy szélben,szegénykének nem volt ideje beülni smink+hajra

Angora Cardi 2018.12.28. 22:12:52

@úgymond olvasó mmkk: ezt nem Lacika tudja hanem anyukája

Angora Cardi 2018.12.28. 22:13:26

@MosóMaca: @tvbuzi: olyan mint Bridget Jones a 2. részben amikor kiszáll a kocsiból

,, 2018.12.28. 22:13:32

Vivinek vágják már le a haját, kivagyok tőle

MosóMaca 2018.12.28. 22:14:03

@úgymond olvasó mmkk: pont erre gondoltam,hogy rapper e.v vagy csak simán fizeti anyukája a tb-jét?

Mók_Ica 2018.12.28. 22:14:23

greg kommentelőt jáCCik......

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:14:35

@szociál: Lacikát vagy a görényt?

@Angora Cardi: Bódiné asszonyság

baszatlan :DDDDDDDDDDDD

Angora Cardi 2018.12.28. 22:14:40

@,,: ne viccelj fél millió van odagyógyítva mi maradna belőle pengős kislány?

Mók_Ica 2018.12.28. 22:15:10

özvribi genyó kérdéseket tesz fel..... zsu pedig sajnos nem tud ragozni......

tvbuzi 2018.12.28. 22:15:12

Megrekedtél az óvodás szinten, ja.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:15:26

@Cimili: pont ma volt egy ilyen gányos ügyem, azért tudom ennyire :DD

@MosóMaca: szerintem szociális TB-je van :DDDDDDDDDD

Mók_Ica 2018.12.28. 22:16:12

rikács-rikács-kerep...... hányok

Mók_Ica 2018.12.28. 22:16:42

@tvbuzi: én kérek elnézést :))) valóban :))))

tvbuzi 2018.12.28. 22:16:48

VVV hogy öltözött fel??

Cimili 2018.12.28. 22:16:49

reni száját le kéne celluxal ragasztani.

C.Chauchat 2018.12.28. 22:17:42

A Lekvár belefolyt a beszélgetésbe.

Angora Cardi 2018.12.28. 22:17:44

Kuss legyen bent, Lacika Adri következik.
Lacika a riportőr. Gypsyland show yeee

nicu71 2018.12.28. 22:17:57

Greg. Menjél haza te rohadt b*zi. Nézzük Lacikát. ❤️

tvbuzi 2018.12.28. 22:17:58

Gipsyland
aaaaaaaaaaaaaaa

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 22:18:00

@úgymond olvasó mmkk:
Előttük vagnam fel az ereimet, hogy lehet eztbirni?

Jax Cooper 2018.12.28. 22:18:32

@úgymond olvasó mmkk: egy igazi görény ez a nő.

Szép estét!

tvbuzi 2018.12.28. 22:18:42

Hajtépést a villába!

,, 2018.12.28. 22:19:31

@szociál: és még szívességet is tenne vele
@Angora Cardi: csúf. /de Lacika jól nyomja most

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:19:33

@Jax Cooper: úgy visít, mint egy özvegy görény, azért hívom özvegy görénynek :D

Mók_Ica 2018.12.28. 22:19:33

a riportalany átvette a riporter szerepét...... laszika, miért hagyod ezt?????????????

Jax Cooper 2018.12.28. 22:21:59

@Mók_Ica: ki gondolta volna, hogy még a saját műsorában is csak mellékszereplő. :)

Vivircsók tatttikázik. Jah nem.

nicu71 2018.12.28. 22:22:00

@Angora Cardi: Lacika iszonyat cukker. Már csak őmiatta nézem. Ugy remélem hogy nem bassza el!

Cimili 2018.12.28. 22:22:17

reni szerint ő szebb, mint ribi. kiscsoportosok?????

Angora Cardi 2018.12.28. 22:22:30

@Mók_Ica: Lacika udvariasan megkérdezte neki van-e kérdése.

MosóMaca 2018.12.28. 22:23:18

Greg megint elfelejtette,hogy neki a lelkek fontosak,nem a külsőségek!

Angora Cardi 2018.12.28. 22:23:33

@nicu71: egyelőre "jók vagyunk"

Mi ez felezőbuli? vagy az már nem divat?

tvbuzi 2018.12.28. 22:23:38

Végre kaptak alkoholt!!!!!!

pomac 2018.12.28. 22:23:39

innának "ezek" csak nem kapnak :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 22:24:06

@úgymond olvasó mmkk:
De.
De előtte kinyirnam greget és renyhet

tvbuzi 2018.12.28. 22:24:21

@Cimili: vajon melyikük apukája erősebb?

Angora Cardi 2018.12.28. 22:24:22

@Jax Cooper: irtam szeva és nem ment át

MosóMaca 2018.12.28. 22:24:24

@nicu71: az,csak kinyithatná kicsit jobban a kis száját,ha beszél,mert néha nehezen érthető

Jax Cooper 2018.12.28. 22:25:21

@szociál: Ordítok. XD Amúgy esélyes.

tvbuzi 2018.12.28. 22:25:30

@szociál: remélem, hogy mindenki

Cimili 2018.12.28. 22:25:33

@tvbuzi: hogy lehet így örülni az alkoholnak. nem is tudom, melyik visított hangosabban örömében.

Jax Cooper 2018.12.28. 22:26:12

@Angora Cardi: Üdv neked is! Hoztam vermutot. :)

pomac 2018.12.28. 22:26:39

lehet olvasni kész a poszt :D

Angora Cardi 2018.12.28. 22:26:44

@Jax Cooper: az jó mert nálam nincs :D de van popcorn

moletty 2018.12.28. 22:28:13

Hunornak egy jo pont: elfogadják a lovak és bír is velük !

Angora Cardi 2018.12.28. 22:28:15

ojjektum

a csipeszest visszanézem majd

Jax Cooper 2018.12.28. 22:28:25

@Cimili: Roli volt a főkolompos. A főintellektuállééé.

moletty 2018.12.28. 22:28:58

Most megutáltam Greget is !
Hát nem sokan maradnak.... :D

Jax Cooper 2018.12.28. 22:29:25

@Angora Cardi: akkor dobjuk be a közösbe amink van.
@szociál: csak piásan?

ibsen 2018.12.28. 22:31:20

Na Lacika lehet egy nagy vagány kint, itt meg megpróbált jófiuskodni, de anyuci aggódása lebuktatta félidőben:-) Roli a lukas mackójábán alszik, eszik, szarik baszik, ja azt nem mindegy nem számit már a sarokban is megáll magától, meg minek annyit mosni csak megint koszos lesz akárcsak a póló:-)) A whisky-s üvegre ő markolt rá rögtön...Vivike azt hiszi a fiukák majd bevédik a seggét de top 5 ben sem lesz. ha már műsorvezetés, bézs top alá fekete melltartót felvenni, hát....Greg szerintem szívinfarktust kapott:-))

Jax Cooper 2018.12.28. 22:31:25

@moletty: pedig a seggszőr hasonlat ma egész jó volt. tényleg megnézném vivircsókot a fél millás haja nélkül, elvileg haja is alig van a szerencsétlennek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 22:31:48

@Jax Cooper:
Vicceltem :)
Persze hogy bármikor :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:31:54

van pezsgős csokim. nem kaptok, csak dicsekedtem.

Mók_Ica 2018.12.28. 22:32:10

greg sminkelése, zsu és renyhe beköltözéskori műszempillája és műkörme, renyhe műhaja....... szóval ők beszélnek özvribi mű-felszereléseiről???? ezt elfelejtették???? ez a zsigeri őszinteség???
nem teCCik özvribi sem...... de ez a "más szemében a szálkát..." duma nagyon gáz

Jax Cooper 2018.12.28. 22:32:13

Most nézem. Anikó a 220-al találkozott?

mocskosmacska 2018.12.28. 22:32:26

Hunor már meghúzta az özvegyet?

Cukorborsó88 2018.12.28. 22:32:52

Halihó :) balhé lesz-e? :)

Mók_Ica 2018.12.28. 22:33:19

adri beszól özvribinek a hunyorral való együtt alvás miatt...... féltékeny.....

MosóMaca 2018.12.28. 22:33:35

Basszus,a Trója hadművelet dokumentációján hangosan,vinnyogva röhögtem!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:33:44

@Jax Cooper: dikk mán, ki vagy te, gáspár laci?

Cukorborsó88 2018.12.28. 22:34:06

@úgymond olvasó mmkk: *-* lécciiiiiiii (tegnap kaptál teát csak mondom)

Jax Cooper 2018.12.28. 22:34:13

@Cukorborsó88: már alakul. özvegyribi versus adri.

ibsen 2018.12.28. 22:34:58

Adri hihetlen rossz érzékkel keveri a szart...

Mók_Ica 2018.12.28. 22:35:09

greg menjen haza......

pomac 2018.12.28. 22:36:27

@ibsen: két szót mond és a harmadikra lebukij , ja :D

Angora Cardi 2018.12.28. 22:36:32

@ibsen: párbaj óta nagyon igyekszik

,, 2018.12.28. 22:36:36

@Angora Cardi: az legalább jogos, idióta nők között

Jax Cooper 2018.12.28. 22:37:18

Ribi ideges. :) Pedig semmi nem történt köztük. Csak simike volt. Annyi meg belefér egy komoly párkapcsolatban, nem? :)))

Perah 2018.12.28. 22:37:27

Lacikáék nagyon viccesek votak a pónikkal, sírva röhögtem a jeleneten :D :D. Mostantól Hunor a kedvencem, mert ő bánik a legjobban velük :).

Adritól hányingerem van már, ahogy állandóan szívogatja a fogát vagy szürcsög, cuppog. Riitka gusztustalan ez a hang a szájából :/.

Jax Cooper 2018.12.28. 22:37:43

@úgymond olvasó mmkk: mindenkinek kellenek példaképek.

Mók_Ica 2018.12.28. 22:37:50

adri sajnálja ánuszt..... aham..... rohadt féltékeny hunyor miatt....

ibsen 2018.12.28. 22:38:09

Én most Vivinek adok igazat Adri amatőr módon basztatta

tvbuzi 2018.12.28. 22:38:14

A 21 éves veterán szarozza a 18 éveseket?

MosóMaca 2018.12.28. 22:38:50

Cöh... renyhe megmondta,milyenek ezek a mai 18évesek

Jax Cooper 2018.12.28. 22:39:23

Na én ezt mondom! Roli szerinte se szólal meg a Zsu. Szóval ne vegyétek itt egy kalap alá Greggel meg Renyhével. Ok, egy csapat meg minden, de elsősorban azt a két dilettánst kell mellőle eltávolítani. De előtte Vivi és Adri!

Angora Cardi 2018.12.28. 22:39:25

@,,: csak Adri idegeli de már mindenkit

,, 2018.12.28. 22:39:55

Hunor is kezdi a csokisodást, megdugja a nőt aztán szervezkedik ellene

Mók_Ica 2018.12.28. 22:40:11

mentik a pónikat :)))

hétévszak 2018.12.28. 22:40:41

Vivien hogy meg van piffedve. kikerekedett.

MosóMaca 2018.12.28. 22:40:59

Kimenekítik a lovacskákat végre!!! Szegények! Koncertet is kaptak renyhétől?! Halmozottan szegények!

Cukorborsó88 2018.12.28. 22:41:54

@,,: eddig is ilyen volt. Arra sem volt képes, hogy adri mögé álljon a párbaja előtt. Adri ettől függetlenül folytatta vele a maszatolást. Érdekes.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:42:13

szekunder szégyenérzetem van

tvbuzi 2018.12.28. 22:42:17

Renyhe cukiskodása miatt konténerközelbe kell kerülnöm

ibsen 2018.12.28. 22:42:29

A két csapatot megkeverném mert már egymás agyára mennek a ki kit visz ki , ki a nagyobb szarkeverő, geci stb. Kattognak mint az ápoltak.

Jax Cooper 2018.12.28. 22:42:38

Adri meg Roli, mint két jó alkesz, a szemükben csillagfény gyúl az alkoholos flakon láttán. :)

,, 2018.12.28. 22:42:51

@Cukorborsó88: nem bejövős, finoman szólva

pomac 2018.12.28. 22:42:53

beindult a tv mindjárt ki is tolat a sarokból :D

MosóMaca 2018.12.28. 22:42:55

Zsuzsi milyen pánikban várta az üzenetet

hétévszak 2018.12.28. 22:43:13

@,,: de az arca is. nagyon. btw a fenekét eddig észre se vettem.

Angora Cardi 2018.12.28. 22:43:17

@tvbuzi: te minden nap odatolakszol az első sorba

Mók_Ica 2018.12.28. 22:43:25

félidő-party..... jön a lealjasodás :)))))
este ki fog kit parittyázni???? részeg renyhét ki viszi a zuhany alá??? :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 22:43:31

@tvbuzi:
Allah akbar ott robbantom fel magam koztuk

Perah 2018.12.28. 22:43:56

@Mók_Ica: Menjen Greg, Renivel és Adrival együtt. Már unom mindegyiket. Adri egy féltékeny és szarkeverő nőszemély.

Mók_Ica 2018.12.28. 22:44:58

@tvbuzi: gyere :))))

denis okos tanácsokat ad...... (röhögök :)))) )
viki is tanácsokat ad......

Cukorborsó88 2018.12.28. 22:45:07

Jesszus ki volt ez az észlény?

MosóMaca 2018.12.28. 22:45:09

Gregnek 2cm alapozó és ugyanennyi korrektor nélkül egész csúj feje van

Angora Cardi 2018.12.28. 22:45:10

@tvbuzi: aggódom az egészségedért :DD

Cukorborsó88 2018.12.28. 22:45:54

Konténert gyorsan! Broaffff soma

MosóMaca 2018.12.28. 22:46:25

@Perah: tényleg! Nem volt egy hármas párbaly kártya,vagy valami ilyesmi?!

Mók_Ica 2018.12.28. 22:46:30

@Perah: támogatom :))))

fosoma is tanácsokat oszt..... oszt minek???? pfffff

renyhe minGYá sír, hogy idáig eljutott....... mi mondjuk hányunk tőled renyhe....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 22:46:41

@MosóMaca:
Valójában greg geronazzo most derült ki.
Becsempesztek a nőt.

pomac 2018.12.28. 22:47:08

én mindenkinek én mindenkinek.... fél perce még kutyázták egymást most meg megint ölelkezés

Angora Cardi 2018.12.28. 22:47:46

Reni tanulj meg sminkelni ez fertelmes.

hétévszak 2018.12.28. 22:47:55

ez az egymásnak benyalás most már mindennapos lesz? bleee..

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:48:06

@szociál: bocsánat, megyek a sarokba gondolkodni

2018.12.28. 22:48:09

KenPán undorító! Adrit is elvesztettük. Nem hittem, hogy özv. Ribinek bárki ellen is drukkolnék, de most már van 3 jelöltem is....

tvbuzi 2018.12.28. 22:48:10

Reni mint egy alkesz takarítónő

MosóMaca 2018.12.28. 22:48:12

Azért 8 emberre nem egy nagy piamennyiség az. Vagy mi vagyunk túl nagy fogyasztók a barátaimmal?! (Azok vagyunk)

Mók_Ica 2018.12.28. 22:48:17

greg pohárköszöntője...... kiemeli a kt legjobb barátnőjét, renyhét és zsut.... no meg adrit.... höhöhöhö

Avigal 2018.12.28. 22:48:20

Én a lovaknál elakadtam, segítsetek!

Ez most a pónik részéről feladásnak számít és már nem nyerhetik meg a 36 millát, vagy már megkapták az eddigi szenvedésekért, csak a benti villa lények erről nem tudnak és még mindig küzdenek érte???!

Ma este elég gyenge a darts:(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:49:22

@szociál: én még így se tudom kisminkelni magam

Butterske 2018.12.28. 22:49:41

Szerintem meg Hunorba látok nagyon sok olyant ami nincs benne.
Tipikus vv tuja, aki megnyeri. Idén ne nyerje ugyan az a sablon ember. Főleg, hogy ő sem különb. A lányokkal nem üvöltözik, de kb. ennyi különbség van közte meg Krisztián vagy Csoki között.

MosóMaca 2018.12.28. 22:49:46

@tvbuzi: +1 fertelmes
@Spitzbauer: én sem gondoltam volna,hogy feljön a rangsorom legaljáról

Cimili 2018.12.28. 22:49:58

@Mók_Ica: szavazzuk ki!
@MosóMaca: egy tanulmány volt az arca.

pomac 2018.12.28. 22:49:59

@MosóMaca: ha összeisznak minden szart akkor elég :D

Mók_Ica 2018.12.28. 22:50:01

@Jax Cooper: van..... ha megy párbajozni, kint fog maradni....

renyhe, legyen ez a kiscsaládod.....

Angora Cardi 2018.12.28. 22:50:01

Gyüssz topogni, gecó?

Jax Cooper 2018.12.28. 22:50:29

Greg szebben vonult mint én. Ez most gáz?

Mók_Ica 2018.12.28. 22:51:13

@Spitzbauer: ekg
@Cimili: adrival és renyhével együtt.....

Angora Cardi 2018.12.28. 22:51:20

@úgymond olvasó mmkk: gyere egy kettő jobb bal egy kettő

Cimili 2018.12.28. 22:51:38

renyhe miniruhájától kiégett a retinám.

Angora Cardi 2018.12.28. 22:51:55

Nem ismerem ezeket a mai nótákat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 22:52:00

Hunor megint rámegy Zsuzsura?

Mók_Ica 2018.12.28. 22:53:19

@Angora Cardi: ezt én sem ismertem meg......

@úgymond olvasó mmkk: sztem azért, mert zsu nem hagyja magát......max csók....

fitt hét jön :))))

Cimili 2018.12.28. 22:53:26

nna zsu smacizik hunyorral.

Jax Cooper 2018.12.28. 22:53:26

Neee Hunor és Zsuuu!!!

Jesszus, 13,5 kiló hízás! :D Azt most komolyan hogy lehet 2 hónap alatt?

Angora Cardi 2018.12.28. 22:53:27

@Cimili: teste bojler

JEEEE FITTHÉT kaptok a pofátokba
egy perc zabálás aztán lehet tornázni méreckedés jóóóóó lesz

MosóMaca 2018.12.28. 22:53:44

Na,lesz mit nézni a jövő héten

xukxuk 2018.12.28. 22:53:47

Kis család ,szerelmek. barátságok itt ??? jah meg III . Ramszesz az übükirály.

tvbuzi 2018.12.28. 22:54:06

A mérlegen én is mindig siratom a modellkarrieremet

pomac 2018.12.28. 22:54:13

fitt hét... az rövid lesz mindjárt vasárnap , ha még azt mondta volna fitt év az jobb lett volna :D

hétévszak 2018.12.28. 22:54:18

40 kilós volt beköltözéskor vivi??

Perah 2018.12.28. 22:54:22

@MosóMaca: Ja, ugyanannyi smink van rajta, mint Vivin pasi létére. Aztán rá mondja, hogy smink nélkül csúnya. Greg egyre gázosabb.

Angora Cardi 2018.12.28. 22:54:25

@Jax Cooper: ha csak eszik és ül úgy simán

ibsen 2018.12.28. 22:54:29

Roli Zsu után lassan mindenkinél bepróbálkozik?:)

MosóMaca 2018.12.28. 22:54:32

@Jax Cooper: összesen annyit híztak,vagy egy valaki?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 22:54:39

@Angora Cardi:
Végre tornaznak.
Roli és renyhe mennyit dob le a héten?

Avigal 2018.12.28. 22:55:12

@Angora Cardi: Ezért vitték ki a lovakat, nehogy megegyék őket:)

Butterske 2018.12.28. 22:55:14

@Jax Cooper: Úgy, hogy kamuzót a súlyáról. Hogy a fenébe lett volna 40 kiló beköltözéskor?

Jax Cooper 2018.12.28. 22:55:34

@MosóMaca: Elvileg Vivi, de lehet félreértettem.

ibsen 2018.12.28. 22:55:38

Roli és Reni megszívja a tesi hetet ha ez lesz. Helyes!:-))

xukxuk 2018.12.28. 22:55:59

Hiába a kangörcs mindenkit szorongat , légyen az hím or nőstény.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 22:56:22

@Perah:
Mindig szemelyeskedik greg, de nem gonosz, aaaaa dehogy.
Igaz mi is gecik vagyunk :)))

ibsen 2018.12.28. 22:56:26

A lovak érzik ki a jó ember, Lacika nagyon titkolhat valamit....

Jax Cooper 2018.12.28. 22:56:38

@tvbuzi: A bejgli hetén nem illik mérlegre állni. Én ezt tiszteletben tartom és csak integetek neki reggelente a fürdőben.

hétévszak 2018.12.28. 22:56:39

@Jax Cooper: simán lehet h 40 kiló volt, olyan kis csepp minden tekintetben. most meg kis röfiarcú.

Angora Cardi 2018.12.28. 22:56:39

@szociál: Drukkolok nekik, hogy minél többet bár makacs mindkettő.
De Lacika ledolgozza pocakját :) El vagyok fogulva.

@Avigal: jó vagy :) süketet csókozom.

Cukorborsó88 2018.12.28. 22:56:48

Nem vagyok a vellában de a mérleget jó messze elkerülöm, az a tuti. Az a sípolás odaverhetett.

ibsen 2018.12.28. 22:57:03

@Jax Cooper: Te vonulsz, nem jársz?:-)

Avigal 2018.12.28. 22:57:16

@ibsen: Reni felmentést kap a válla miatt.

Angora Cardi 2018.12.28. 22:57:25

Egy kérésem van, vérgeci legyen a trénerkiképzőőrmesteredzőbá.

tvbuzi 2018.12.28. 22:57:57

Nagyon hiányolom a részegek veszekedéseit a villában

MosóMaca 2018.12.28. 22:58:15

@Jax Cooper: december 23-tól,január 5-ig a mérleg közelébe sem megyek,még a nevét sem mondom ki

ibsen 2018.12.28. 22:58:19

@Avigal: A pali ezt nem fogja bevenni, nem most jött a falvédőről ahogy látom...

Angora Cardi 2018.12.28. 22:58:21

@ibsen: csak véletlenül mögé állt na :)

hétévszak 2018.12.28. 22:58:29

egy jó naptárfotózás, az kéne még...

Butterske 2018.12.28. 22:58:32

@szociál: Mondjuk a kora is elé kamu gyanús.

Cukorborsó88 2018.12.28. 22:58:36

@Angora Cardi: ekg! Nem tűnt túl kedvesnek :)

Jax Cooper 2018.12.28. 22:58:42

@ibsen: Ó, én vergődök...mint egy partra vetett hal. :)))

Avigal 2018.12.28. 22:58:49

@Angora Cardi: Süket előbb dobta magat hanyatt, lábai az égnek és pocivakarás volt:)

,, 2018.12.28. 22:59:05

Rájöttem. Hunor a férfi fekete özvegy. (Era, Ginu is kiesett)

Angora Cardi 2018.12.28. 22:59:17

@MosóMaca: Én elsején akartam ráállni és új életet kezdeni addig nem látom nem létezik a probléma.

ibsen 2018.12.28. 22:59:38

Most kb Vivi egy úrinő volt Adri proli stílusávan a cigizőben...mi francnak ekézi? Süllyed a hajó...

MosóMaca 2018.12.28. 22:59:59

@Avigal: nagggyon sok gyakorlat van,ami kíméli a vállát,de dolgoztatja a belét

Avigal 2018.12.28. 23:00:05

@ibsen: A póni itatást is megúszta ezzel a szöveggel. Rúdra hogy fog visszamenni?!

Angora Cardi 2018.12.28. 23:00:35

@hétévszak: vannak itt kedves emberek :DDD
@Cukorborsó88: @tvbuzi: hajrá edzőbá
@Avigal: hú imádom a nagy bizalom jelét :))))

Jax Cooper 2018.12.28. 23:00:48

@,,: Adri még bent van, Zsuzsuval is smárolt már korábban és még ő is. MÉG.

Na BV-ben Era!

Avigal 2018.12.28. 23:01:04

@Angora Cardi: Én tegnap kezdtem újra az edzőtermet, iszonyat izomlázam van.

Jax Cooper 2018.12.28. 23:01:21

Baukó megerősíti, hogy Vivi 15 kilót hízott.

tvbuzi 2018.12.28. 23:01:41

Era?!?!
Konténert!!!

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:01:53

@Avigal: nem akar visszamenni mert ő már vv reni

Avigal 2018.12.28. 23:02:05

@MosóMaca: Tudom, de ez jó hivatkozási alap:)

MosóMaca 2018.12.28. 23:02:09

@Angora Cardi: elseje nekem korán van. Kb harmadikára megy le rólam csak a víz,amit a szilveszteri alkoholizáson begyűjtök. Aztán visszaállok a rendes kajálásra valahogy. (Denemhiányzik)

Avigal 2018.12.28. 23:03:01

@Cukorborsó88: A rúdtánc manapság menő sport, már vb is van belőle.

ibsen 2018.12.28. 23:03:17

@Avigal: Visszamászik rá ha kell még oda:-)

@hétévszak: Rolit ajánlanám több pózban a kanapén:-))

Angora Cardi 2018.12.28. 23:03:53

@MosóMaca: Én már elkezdtem az édességmentességet legalább... Kari óta.

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:03:58

@Avigal: ő sztem nem azt a fajtát űzte :)))

Avigal 2018.12.28. 23:04:35

@Angora Cardi: Nem, csak hüle:) Azt hittem, ugyanott folytathatom, ahol hónapokkal korábban abbahagytam. Ez a büntetés.

Jax Cooper 2018.12.28. 23:04:39

@MosóMaca: igen, nálam is kb. ez a tendencia. Addig kitart az alkohol és a bejgli is a maradék.

Hunor mekkora galambot eresztett Adrira... jesszus...ez is egy paraszt.

hétévszak 2018.12.28. 23:04:42

@ibsen: az még egy brutál fitthét után is nézőhánytatás lenne :))

Angora Cardi 2018.12.28. 23:04:43

@hétévszak: kellemeset kívántál nekik :DD

Perah 2018.12.28. 23:04:54

@szociál: Azon már én is többször kiakadtam, hogy Greg állandóan legonoszoz másokat, pedig kívülállóként pont ő tűnik elég rosszindulatúnak.

MosóMaca 2018.12.28. 23:05:15

@Avigal: na,ahhoz a rúdtánchoz renyhének semmi köze,az biztos. Mint már mondtam,max egy vidéki pincelokálban a radiátorcsô mellett rázhatta magát

Avigal 2018.12.28. 23:05:34

@ibsen: Azért azt megnézném:) Vagy ez már mazochizmus?

Angora Cardi 2018.12.28. 23:06:03

@Avigal: Én még gyűjtöm az erőt :D

,, 2018.12.28. 23:06:18

@Cukorborsó88: az, kivagyok már tőle

Jax Cooper 2018.12.28. 23:06:39

@Cukorborsó88: no comment már ez az ember is.

hétévszak 2018.12.28. 23:06:41

@Angora Cardi: nem tudom, van e valaki most a villában, akinek szívesen nézegetném a naptárfotóját. nincs.

tvbuzi 2018.12.28. 23:06:45

Milyen édesek voltak aaaaaaaaah

Avigal 2018.12.28. 23:07:38

@Cukorborsó88: @MosóMaca: Azt nem tudhatom, előtte mit űzött:) De sportoló rúdtancosok kegyetlenül izmosak és nagyon ügyesek.

MosóMaca 2018.12.28. 23:07:47

@Angora Cardi: én nem vagyok annyira édességes. Csak szimplán többet zabáltam,mint kéne

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 23:07:59

@Perah:
G1G :)

@MosóMaca:
Ezzel a testtel renyhe egy alagsorban max, bicikli taroloba :)

tvbuzi 2018.12.28. 23:08:10

Era kissé szerelmetes

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:08:34

Era is bele van esve hunciba. Adri ajánlotta fel magát - még ha igaz is, hunor halántékához gondolom szegeztek pisztolyt

Angora Cardi 2018.12.28. 23:09:09

@,,:hangos fingnak nincsen szaga..
@hétévszak: Még Viviét sem?
@MosóMaca: én sajnos nagyon..

Avigal 2018.12.28. 23:09:13

@Angora Cardi: @Cukorborsó88: Már korabban is látszott sztem, hogy elég nagy suttyó... de azert ez már eléggé az alja:(

MosóMaca 2018.12.28. 23:09:39

@Avigal: igen. Szerintem csak kamuzta a rúdtáncot,se alkata,se mozgása nincs. Nem tudom elképzelni

ibsen 2018.12.28. 23:10:03

@MosóMaca: Lehet a tánckarban ropta az utolsó sorban:-)

Avigal 2018.12.28. 23:10:54

@hétévszak: Egy jó fotós bármire képes:) S még photoshop sem kell hozzá, csak jó ruha, pózok és fények.

Angora Cardi 2018.12.28. 23:12:03

@hétévszak: mindentől eltekintve azért ő még most is dekoratív
@Avigal: persze hogy az...

hétévszak 2018.12.28. 23:12:03

@Avigal: csak szimplán nekem ő nem az, akit nézegetnék.

Jax Cooper 2018.12.28. 23:12:33

Jesszus Reni fürdik, tényleg NAGYON SOKAT hízott.

ibsen 2018.12.28. 23:12:56

Era normális, jól néz ki. Jó hogy nem játssza az 5 perces celebet mint páran...

Perah 2018.12.28. 23:13:18

@Angora Cardi: Így mutatja ki, hogy nem érdekli, el akarja ijeszteni :D.

@szociál: Igen ő is, meg O1G ;)

Avigal 2018.12.28. 23:13:39

@hétévszak: Ó, hidd el, rájuk sem ismernél;)

Jax Cooper 2018.12.28. 23:13:54

Vivi szerint a szacharin egy márka. :)

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:13:55

Agyhalottak gyülekezete

2018.12.28. 23:14:15

Renyhe a zuhany alatt beleégett a retinámba. Lenyelt egy hordót?

Jax Cooper 2018.12.28. 23:14:21

@ibsen: igen, nagyon normális. írtam is neki a facebookon, ott is jófej volt.

Angora Cardi 2018.12.28. 23:14:32

@Perah: hát igen elég direkt volt :D

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:15:25

@ibsen: miután 2 órán keresztül sminkelték... így sikerült a legjobb csaj ever :)

,, 2018.12.28. 23:15:38

@Jax Cooper: sokat. Duci volt és most visszahízik.

Angora Cardi 2018.12.28. 23:15:40

Ez a rész jópofa egymástól kérdeznek szavakat tudják-e mit jelent. Pityóka, barátfüle

Avigal 2018.12.28. 23:15:54

@Jax Cooper: Lehet, Súketet be kéne küldenem, mert ő meg anorexiás, híznia kéne, de félek, nem élné túl. A pónik is csak pár napig bírták.

tvbuzi 2018.12.28. 23:16:00

Glitoriszk : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Angora Cardi 2018.12.28. 23:16:22

Era nem tudja mi a klitorisz.

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:16:48

Era mennyé haza magadnak csaje

ibsen 2018.12.28. 23:16:58

@Jax Cooper: Igen? Gondoltam hogy nem az kint aminek itt sokan elhordták. Sajnálom hogy a dédi halála miatt beszóltak neki.Szemétség.

tvbuzi 2018.12.28. 23:17:00

Era, leégeted magad mint VVV

Jax Cooper 2018.12.28. 23:17:14

Piszkeszósz és egres. :) Ma pont az volt a vacsi nálunk

MosóMaca 2018.12.28. 23:17:21

Azért ez basszus félelmetes,de komolyan! Felnőtt nők nem tudják mi az a klitorisz?!

Avigal 2018.12.28. 23:17:46

@hétévszak: Télleg anélkül is sok minden korrigálható, csak ne aktot kérj:)

Angora Cardi 2018.12.28. 23:19:01

@szociál: azért ez nagyon gáz, akkora pofájuk van az életben, de saját testüket nem ismerik

Angora Cardi 2018.12.28. 23:19:44

@ibsen: adnék én ezeknek szavazójogot

hétévszak 2018.12.28. 23:20:24

jézusom... puncis greg

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:20:43

én meg öt éve nem álltam mérlegen. nyertem?

tvbuzi 2018.12.28. 23:20:56

Laszika nem szerepelt a best ofban:((((

Avigal 2018.12.28. 23:21:42

@tvbuzi: Mert ő a LEGJOBB:))))

,, 2018.12.28. 23:22:22

@szociál: biosz órán tanítanak a klitoriszról?

Angora Cardi 2018.12.28. 23:22:50

@tvbuzi: de, volt a Lacika News (nyúz)
@szociál: de minek:DD

MosóMaca 2018.12.28. 23:22:53

@szociál: kb ugyanannyit,mint irodalomra,meg nyelvtanra. Aztán beszélni sem tudnak....

MosóMaca 2018.12.28. 23:23:52

Era nem nézi vissza. Nagy kár,sokat tanulhatna magáról,ami segíthetne a fejlődésben. Mert ráférne...

,, 2018.12.28. 23:24:57

Nem is biztos, h lesz a héten kiválasztás.

MosóMaca 2018.12.28. 23:25:24

@,,: anikó azt mondta,hogy lesz

ibsen 2018.12.28. 23:25:27

@MosóMaca: Egy üveg bor segítene mint a legtöbbnek ha sokk érné meghúzná a flaskát:-))

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:25:32

@MosóMaca: semmi szüksége rá :P az aljához húzott bent is, ugy látszik ez a színvonal

tvbuzi 2018.12.28. 23:25:48

@,,: VV Anikó mondta, hogy lesz vasárnap

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 23:25:53

@,,:
Nemiszervekrol beszéltek mikor én suliba jártam :)
De nem biztos hogy ott tanultam, inkább az életből talán :)

,, 2018.12.28. 23:26:00

@MosóMaca: arról lemaradtam, köszi

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:26:15

@hétévszak: minek álljak? látom, amit látnom kell, ekézem magam a tükör előtt néha, aztán eszembe jut valami más. igazából nem kardinális kérdés ez a kis életemben (kivéve, ha tetszeni akarok vkinek, mert akkor meg majd megőrülök, de ez más téma), az sokkal jobban zavar, hogy az összes nadrágom a bokámat verdesi, a pulcsijaim meg háromnegyedes ujjúnak tűnnek :DDD

ibsen 2018.12.28. 23:26:33

Remélem Krisztián nem akarta neki megmutatni a pornós kilengését ami csak webcamszex vót:-))

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:26:35

@ibsen: állandóan részeg lenne

MosóMaca 2018.12.28. 23:26:38

@tvbuzi: mondjuk baromira zaklatott lett,mikor kérdezték,szóval lehet,hogy kamuzott és nézi,csak nem akar róla beszélni

,, 2018.12.28. 23:27:35

@szociál: :)) én sem a bioszórán, annyit elárulok:)

MosóMaca 2018.12.28. 23:28:01

@úgymond olvasó mmkk: nekem meg minden naciból le kell vágni fél métert

hétévszak 2018.12.28. 23:28:27

@úgymond olvasó mmkk: hasonlóan gondolkozom :), csak én azért néha rá is állok. :(

ibsen 2018.12.28. 23:28:28

@Cukorborsó88: Nem hinném, de megrázó miket tudtak összevágni és ő miket élt bent át.

MosóMaca 2018.12.28. 23:28:48

@,,: mondjuk így csak bioszórán,vagy orvosi értelemben használják. Máshol nem nagyon hallani.

,, 2018.12.28. 23:29:47

@MosóMaca: megnézem a nemzeti alaptantervet és a kerettanterveket esküszöm

pomac 2018.12.28. 23:30:41

@MosóMaca: 3 napig otthon volt gyászolni abban benne lehet a visszanézés

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:31:21

@MosóMaca: mázlista :D

@hétévszak: nagyon csúnya vége lenne, ha ráállnék, megóvom magam

MosóMaca 2018.12.28. 23:31:22

@,,: annyit súgok,hogy a szaporító szerveknél keresd a szószedetben

Avigal 2018.12.28. 23:31:59

@Angora Cardi: Mi Hófehérkével elvonultunk aludni.... jó éjt!

MosóMaca 2018.12.28. 23:32:51

@úgymond olvasó mmkk: ahogy vesszük... nadrág vásárlás az kínszenvedés nekem is.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:33:02

amúgy meg, én bijológija órán azt tanultam meg, hogy miniműlis az esélye annak, hogy egy barna meg egy kék szemű embernek zöld szemű gyereke lesz, tehát örökbefogadtak

MosóMaca 2018.12.28. 23:34:17

@úgymond olvasó mmkk: hivatkozhatnak a szüleid a minimális esélyre! Az is esély

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:34:22

@ibsen: ha így viselkednek, mit vágjanak össze?

Avigal 2018.12.28. 23:35:06

@úgymond olvasó mmkk: Ha van minimalis esély, akkor lehetséges:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:36:12

@MosóMaca: emlékszem, levezettük egy A4es lapon, én meg jelentkeztem, hogy de tanár úr, mutternak barna a szeme, majdnem fekete, apámnak kék, akkor hogyisvanez? :DDDDD

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:36:37

@úgymond olvasó mmkk: biztosan a ződ volt a recesszív alléljuk nekijjük. Ne gondolj rosszra! Én SENKIRE sem hasonlítok

moletty 2018.12.28. 23:37:37

Nem mindegy hogy hívják ? A fő kérdés h. tudsz-e rajta gitározni vagy nem ?!
( Ez elég romira sikerült :)

moletty 2018.12.28. 23:38:43

@úgymond olvasó mmkk: Olvastam h. 2 négernek fehér ikrei lettek....
Szóval bármi előfordulhat

ibsen 2018.12.28. 23:38:51

@Cukorborsó88: Megrázó volt ez tény, De a szerkesztők irányítják a műsort ez nem újdonság. Nem hiszem hogy csendes visszahúzódó lenne, még friss a kijövetel aztán megnéz ha lesz kedve.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:39:42

@Cukorborsó88: a postást szokták kérdezni, de nő volt, úgyhogy maradok a kukoricaföldes vagy az elcserélős változatnál :)

Avigal 2018.12.28. 23:40:38

@úgymond olvasó mmkk: Azért a biosztanár sem tudhat mindent:) A kék a recesszív, benned is van kék allél, lehetnek kékszemű gyerekeid:)

Most mar télleg alvás...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:41:32

@moletty: ameddig a nagyszüleim vissza tudnak emlékezni (a nagymamám még a dédnagyanyját is ismerte), senkinek nem volt ilyen színű haja, meg szeme, mint nekem. ez azért gyanús :D

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:42:11

@ibsen: persze, egy idő után sztem mindenki kíváncsi lesz :). Az öfikből viszont nem fog sok újdonságot megtudni, annyira idiótán vannak szerkesztve

moletty 2018.12.28. 23:42:26

@úgymond olvasó mmkk: lehet h. a kórházban elcseréltek, szard le !

ibsen 2018.12.28. 23:43:53

@Cukorborsó88: Sokan meglepődtek már hogy van amit leadtak, mást meg nem vagy nem is emlékezett mi mikor volt...Mindegy is ha mindegyik változik egy kicsit jobb irányba az életében akkor már megérte bemenniük.

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:44:26

@úgymond olvasó mmkk: az elcserélést már én is kérdeztem

moletty 2018.12.28. 23:44:35

No megyek aludni, mertle le ragad a szemem !
Jójéjt Tesók, mer mindgyá ma lesz holnap !

ibsen 2018.12.28. 23:45:24

Furcsa de tényleg zsu az aki nem remeg a főnyereményért vagy ki szavazza ki vagy sem. Gáz de ő a legnormálisabb e téren.Ezt látom.Adja magát és ennyi.

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:46:14

@MosóMaca: @úgymond olvasó mmkk: sajnos fényképekkel tudják bizonyítani

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:49:24

@Cukorborsó88: de nálad legalább jó irányba fordult a folyamat. nálam fordítva, szép kislány voltam, azóta meg.. :DDDDDDD

mobilos perpetuum 2018.12.28. 23:49:33

@úgymond olvasó mmkk: Hunor előző bulikban is sorra csókolgatta a lányokat.

MosóMaca 2018.12.28. 23:49:50

@Cukorborsó88: szerintem a legtöbb újszülött csúnya. És bírom,amikor egy szülő van olyan laza,hogy ki is mondja. Sokkal szerethetőbb ez nekem,mint a mézesmázos enyém a legszebb baba a világon anyukák. Humorral minden jobb

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:55:07

@Cukorborsó88: hüle :DDDD

@mobilos perpetuum: nekem ezek kimaradtak, mostanában álltam rá a napi szintű összefoglalónézésre, előtte hébe-hóba láttam csak

Cukorborsó88 2018.12.28. 23:57:10

@MosóMaca: jaj azt ne is mondd :D az egyik nyáron dolgoztam újszülött osztályon. Mindenki gügyögött jaj de cuki, édibédi még a legcsúnyább babáknak is. De volt egy diabéteszes anyuka baromi nagy gyereke,azért persze látszott rajta, ha nagyon alaposan megnézted, hogy később cuki lesz ő is. Na, jöttek a látogatók, kivittem a babát erre annyit mondtak: öhm, köszönjük. Majd távoztak

úgymond olvasó mmkk 2018.12.28. 23:59:38

@Cukorborsó88: az azért furcsa lenne, ha azt gügyögnék, hogy "Józsi, nem visszük haza ezt a kölköt, mert kibaszott ronda" :DDDDDD

MosóMaca 2018.12.29. 00:01:10

@úgymond olvasó mmkk: az álmoskönyv szerint nem tanácsos kimondani. Kisbabáról vagy jót,vagy semmit! Különben megöl a momzilla

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 00:02:51

@MosóMaca: ismerek egy csajt, aki megbőgette a barátnőjét, mert kimondta, hogy csúnya volt a gyereke

Cukorborsó88 2018.12.29. 00:05:55

@MosóMaca: ez igaz! És nem is egy van belőlük. Grrrrr. Nevelés és fegyelmezés 0. Imádom őket. Nem.

MosóMaca 2018.12.29. 00:06:30

@úgymond olvasó mmkk: uhh,az bátor,vagy vakmerő cselekedet

MosóMaca 2018.12.29. 00:09:18

@Cukorborsó88: senki sem szereti őket,mert qrvára felsőbbrendűnek érzik magukat,hisz neki gyereke van! És a gyerek a világ közepe. Iszonyat idegesítőek és nekik vannak a legidiótább kölkeik is,akik nekem sem hozzák meg a kedvem a gyerekhez

Cukorborsó88 2018.12.29. 00:11:37

@úgymond olvasó mmkk: na meg egy aztán eskü hagyom a gyerek témát. Anyukámmal mentem vhová, jött egy ismerőse. Egyik oldalán a gyereke, a másikon a kutya. Köszönés, szia-szia. Én elkezdtem lelkendezni, hogy de édi kutyuuuuuus, simi-simi. Elmegyünk, anyukám meg közölte, hogy mekkora egy gyökér vagyok, hogy a gyereket nem dícsertem meg. Mondom ja de elég gáz volt szegény, biztosan van nélkülem is elég baja. Anyam ki volt teljesen akadva, hogy de akkor is így illik. De most én aztán tényleg nem tudom megjátszani magam, mit csináljak? Nem taktikázok na.

Cukorborsó88 2018.12.29. 00:13:15

@MosóMaca: pontosan! Teljesen kiakasztanak. A neveletlen gyerekeikkel egyetemben akik szirénáznak mint az állat ha rájuk mersz szólni a legalapvetőbb dolgok miatt

Angora Cardi 2018.12.29. 00:28:29

Megtaláltam Lacika instáját.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 07:47:18

Tegnap esti lepörgetve megnézve. A legjobb hír a fogyókúra edzésekkel egybekötve. Éppen Roli párbaja után dumcsiztunk itt erről, hogy jó és főleg hasznos lenne. Roli konkrétan már a képernyőre sem fér el, a kőműves dekoltázsa meg szörnyű.

Rájöttem, hogy Zsuzsu az első élő ember, aki tökéletesen idézi számomra arca, szája megnyújtásával Munch "Sikoly" c. festményének alanyát.

Adrit, Renit és Greget most bárki ellen utcára küldöm. Még egy fantomkép ellen is. Too much.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.29. 07:52:02

@MosóMaca: Jó, de ilyenből sok van, nem csak a gyerekesekből. Már ott elkezdődik, hogy nekem van pasim/nőm ezért felsőbbrendűbb vagyok. Sőt: nekem jópasijaim/nőim voltak-vannak, ezért felsőbb vagyok. Még sőtebb: bármely pasit/nőt megkaphatok, felsőbb vagyok.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 07:54:46

Rájöttem, hogy miért nem feliratoznak számunkra több videót. Nem tudnak helyesen írni, ezért inkább nem. Mint sixx blogjának utolsó fotóján.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 07:57:11

"...Renit a szegény ember alkoholista bohócimitátorát utánzó elmeháborodottnak sminkelte valaki, gondolom, direkt...."

Ennek a Renyhének tök mindegy milyenre sminkelik a búráját, ő nem veszi észre.
Én nem mernék közel menni hozzá mert ijesztő, SV Vera nézett ki így a survi döntőn.

A gondozók esetleg répát is vihettek volna be a szalma mellé, mert elég egyhangúan étkeztek a lovak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 08:01:00

@Sanda.Ipse:

csak akkor fognak leadni kilókat ha egészségesen is étkeznek a héten, néhány kör futás, meg felülés nem ér semmit.
Drasztikus koplalás után látszana egy hét alatt is, de ők nem fognak mert akkor idegbetegek lesznek és kinyírják egymást.
Szóval a kőműves dekoltázs marad :)

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:05:17

@szociál:
Biztos, hogy egészséges étkezéssel párosítják, az a fogyókúra. Paleó diétával degeszre eheted magad, tele a poci és nincs hízás.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 08:11:02

@Sanda.Ipse:

már akkor is látszik ha fele adagot eszik az ember a szokásos púpos helyett, gyorsan beszűkül a gyomor.
szénhidrátot keveset, húst és salátát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 08:15:08

@Sanda.Ipse:

én 24.-én elbasztam a belem a halászlével :)
Azóta keveset kajálok, plusz semmi édesség, és már látszik a bélésen, néhány nap alatt drasztikus változás :)
Roli egy hét alatt letudna dobni 5 kilót simán, mert neki van mit.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:15:26

@szociál:
Hét éve paleózom. A reggelim pl. többnyire szalonnás rántotta. Persze nem pékáruval, hanem zöldségekkel, salátákkal. A súlyom abszolút stagnál. Se le, se föl.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 08:16:55

@MosóMaca: @Cukorborsó88: Már bocsánat a kotnyélkedésért, de a legszörnyűbbet be kell iktatnom, ami nem más, mint a játszótéri csevergés....Nya, kérem szépen, ott aztán van minden az egyes szám első személyről, vagyis "az én babám kéket kakilt", az "enyém (fojtó birtokviszony) lilát hányt"-tól, az "én férjem kezdetűig".! Ha, és amennyiben muszáj tétet emelni (nehogy már bármiben alul maradjak),akkor következik a legémelyítőbb verzió: a többes szám első személy használata, mikor is a "mi nem szeretjük a káposztás nokedlit", vagy a "nem tudunk délután aludni", netán a "már megy nekünk a deriválás is,pedig Ödönke csak jövőre lesz három"-című belekezdések....Na! Ilyenkor fagy az izzadt borsóleves a hátamra....

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:17:22

@szociál:
Ő alkatánál fogva is látszik, hogy hízásra hajlamos. Ráadásul nem szeret mozogni. Legalább annyit tehetne, mint Hunor, aki rendszeresen ülve súlyzózik.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:18:56

@UdvariatlanBolondvagyok:
Ezt a bájos többesszám első személyt egy kórházban is bármikor megkaphatod:)
"Volt ma székletünk?":

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 08:22:51

@szociál: Roli tele van vízzel,,tényleg fel van püffedve, mint egy három napos mocsári hulla,,,
Neki lenne a legkönnyebb ledobni, na meg Renynek (legalább 80 kiló).

Costanza 2018.12.29. 08:23:09

szegeny Gregnek nincs allkapcsa.
Olyan szarnyas-szeru arcberendezese van, foleg a baseball sapiban latszik hogy o sem tul szep, ha mar igy spontan szepsegversenyt rendez.
Belul meg egyformak, szarkevero, okoskodo, alszenteskedo majdnem mind. Unalmasak is. A legunalmasabb a Roland, es az Adri, utana Hunor.
A rikacs-no az szegeny tulgondoskodo, tulszereto, a Greg meg siman irigy es keveri a szart, mmint egy paran a melegek kozul, kitudjamiert, de kell neki allandoan a drama/cirkusz/picsogas.
a vivi is gaz.
a maradek ketto nagyjabol oke.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 08:25:22

@Sanda.Ipse: AAZZZ,,,azaz!!! De mi??? Hogy??? Már a saját ürülékemet is okkupálják?
Hát, ezeken szó szerint beszarok!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 08:26:33

@Sanda.Ipse:

én nem bírom a zsíros ételeket, olajban sült csirke, szalonna stb felejtős, és utoljára sört a VB alatt ittam.
De most hogy az édességet se túrom a fejembe, és fél adagokat kajálok meglátszik néhány nap alatt.
Roli kardióban nem lesz valami ász, ő lesz az első aki kimurdel.
Kis súlyzókkal árnyékboxoljon, az éget rendesen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 08:27:35

@UdvariatlanBolondvagyok:

jah majd a vízhajtó és az egészségesebb kaja beindítja nála a fogyást.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:27:37

@UdvariatlanBolondvagyok:
Ez egy ilyen ország. Mindent okkupálnak:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 08:28:15

@Costanza: Adri szánalmas igyekezete méltányolható...Már az is egy szellemi mérföldkő, hogy okosnak véli magát!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 08:32:15

@Sanda.Ipse: Uhh,,!!!Már a reggeli órákban is felsejlik Lölö okos-retyója, aminek alapján analizálják a sorosügynök mivoltomat...Piha! Máris beállt a székrekkencs, basszus!!!

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:32:27

Greg időnként olyan még mimikában is, mint egy rosszindulatú, pletykás vénasszony azon a bizonyos kispadon ücsörögve.

Costanza 2018.12.29. 08:34:14

@UdvariatlanBolondvagyok: joga van azt erezni magaval kapcsolatban amit akar, de amugy rohadt kozepszeru. rolika szintugy. egy egyeni megnyilvanulasa nincs. MIVAN MIVAN orditas az bezzeg megy. Eleve tok introvertalt, es most sem lett szinesebb, sem boldogabb, pedig mar nincs kivel szelmalomharcot vivni, megis kussban ul, szeme sincs kimondottan nyitva.
U-NAL-MAS-AK.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:34:41

@UdvariatlanBolondvagyok:
LOL Szegény Lölönek szerintem semmije nincs. Esetleg papíron.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 08:35:21

@Sanda.Ipse:

G nem látja magát kívülről, hogy ekkora kis pletykás szarkavaró geci ?
Mit hisz hogy erős játékos mert pletyizik a csajokkal ?
Nem értem.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:37:46

@szociál:
Kíváncsian várom a féltékenykedését. Az előzetesben Zsuzsu ismét (pia hatására mindig) csőrözik Hunorral. Az ellenséggel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 08:39:25

@Sanda.Ipse:

Most nem meri lebaszni Zsut mert nézői szavazat miatt túl erősnek hiszi :)
Csak tanácsokat ad majd kedvesen :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 08:41:12

@szociál: Rolinak egy középkategóriás vízszivattyú kéne....

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 08:42:59

@Costanza: Sajnos így van,,nincs semmiféle észérvem...DDD

MosóMaca 2018.12.29. 08:50:07

@UdvariatlanBolondvagyok: na,a többes szám első személy az meg tényleg a legalja. Szerencsére az ilyen beszélgetéseket max a villamoson kaphatom el,mert nincs gyerekem,a játszótereket,gyerekbarát akárnilyen helyeket messzire kerülöm. Koromból fakadóan már nagyon kéne vágynom a gyerekre,mégsem megy. Az anyukáknak tényleg beszűkül az agyuk (elnézést mindenkitől!)

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:51:04

Nálam Roli még a pikszisben van. Jókat szórakoztak a pónikkal is. Még csak a fele ment le a játékidőnek. Korai a sommázás és az esélylatolgatás.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 08:56:19

Mikor öltözik be Roli nőnek?

MosóMaca 2018.12.29. 08:57:16

@Sanda.Ipse: szerintem is, az utolsó harmadban dől el a dolog. Amikor már képernyőre lehet kerülni óbégatás nélkül is,mert kevesebben vannak. Akkor jön ki az igazi énje mindegyiknek,illetve addigra hat a bezártság is,ami ezt is,azt is kihozhat egy játékosból

Sanda.Ipse 2018.12.29. 09:02:04

@MosóMaca:
Most is naponta változnak a megítélések. Adri elkezdett feljönni, most meg lejjebb van, mint ahonnan elindult. Reninek is ártott, hogy Csoki után (mártír szerelmes) váltania kellett egy másik karakterre. Lacikát hetekig észre sem vettük, most meg kezd feltörni, mint a talajvíz. Még egy sajátos humora is van.

MosóMaca 2018.12.29. 09:04:31

@Sanda.Ipse: így van! És számíthatunk most még jó pár hisztériára,vagy hatalmas kitartásra (hehehe) amitől megint könnyen változhat a sorrendünk

Sanda.Ipse 2018.12.29. 09:06:51

Opps! Baukó olvas minket. A tegnapi belevalóból kimaradtak a qrva jelzők:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:10:07

@MosóMaca: Igen, de tudod a barátok, illetve a messzire nyúló rokoni szálak,,,részemről, pedig a szende mosoly és a belátó fejbólintgatás....,mert itten a szituban, ellenvetésnek helye nincs ugyebár...,már tapasztalatból óvakodom az efféle csapda helyzetektől, mielőtt kikiáltanának mindenféle beképzelt tahónak.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 09:11:03

@UdvariatlanBolondvagyok: Gyuribá utalt szent karácsony alkalmából? nekem nem :/

MosóMaca 2018.12.29. 09:12:47

@UdvariatlanBolondvagyok: persze,kritizálni szigorúan tilos,mert egyrészt mit tudod te,neked nincs,meg azért nem akarsz,mert önző picsa vagy,stb. Szerencsére nekem elég kevés kontaktom van jelenleg gyerekesekkel. Bőven elég a boltban,bkv-n látottak/hallottak

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:14:37

@Sanda.Ipse: @MosóMaca: Nekem Hunor kezd besülni...Amúgy is egy félkész-tészta pali, de mostanában ezekkel a magára erőltetett tattikáival, inkább szánalmas, mint megnyerő...

MosóMaca 2018.12.29. 09:17:06

@UdvariatlanBolondvagyok: valóban kezd kicsit meggajdulni,de én még azért nem temetem. Útelágazódásnál van,megnézzük merre kanyarodik

Sanda.Ipse 2018.12.29. 09:18:52

@UdvariatlanBolondvagyok:
Hunor nekem kezdetek óta teljesen semleges. Semmilyen érzelmet (szimpátiát, antipátiát) nem képes belőlem kiváltani.

MosóMaca 2018.12.29. 09:22:47

Nade tegnap bulika volt,meg almás fröccs. Vàrjuk a mait,hogy ki,kivel óbégatott szétfolyt sminkben, ki,kivel parittyázott, Hunor befűzte-e a bolondlányt,végezte-e valaki a zuhany alatt,sarokban összeesve,stb

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 09:24:41

@MosóMaca: nekem egyre több, egy csomó ismerős csaj terhes/most szült. no comment :)))))

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:26:25

@MosóMaca: Már feljebb is dumcsiztatok róla...Sokkal inkább tisztelem azokat, akik fel merik vállalni, hogy alkalmatlanok a gyereknevelésre, mint azokat, akik a társadalmi konvenciók elvárásai alapján vállalnak családot. Számomra sokkal életszerűbb a relatív józanság a gyerek milyenségével kapcsolatban, mint az eltúlzott, odaképzelt belelátások, ráerőltetések.
És teszem fel a kérdést, ebben a pillanatban!
Vajon ki az önzőbb? Aki belátással felvállalja a kényelmét szolgáló, párban élő kapcsolatát és a teljes egymásra figyelést, vagy aki egy hamis önképpel ruházza fel kisdedét?

MosóMaca 2018.12.29. 09:29:11

@UdvariatlanBolondvagyok: vagy tökreteszi lelkileg a gyereket,mert nem látta be,hogy neki ez nem való! Vagy azért,hogy megfeleljen a környezetének, státus szimbólumot csinál a gyerekből is

Sanda.Ipse 2018.12.29. 09:31:00

@úgymond olvasó mmkk:
Hatott a "Családok Éve" program:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:32:44

@úgymond olvasó mmkk: A Kutyáknál kaptam egy tízest a sátán arcképével...
Próbáltam vele a hentesnél fizetni, vagy bartelezni egy kiló fehérpecsenyére, azonban testületileg csúnyán néztek..., és mint tudjuk a 120 kilós legényeket nehéz meggyőzni az ártatlanságomról..DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 09:33:06

@Sanda.Ipse: korán reggel ilyeneket mondani :))))

@MosóMaca: annyira nem vészesek, csak engem basztatnak, hogy ideje volna nekem is :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:35:16

@MosóMaca: És bekapcsolódik a versengés, és az önfuttatás....

MosóMaca 2018.12.29. 09:35:54

@úgymond olvasó mmkk: én erre azt szoktam mondani,hogy oké,ha tudsz egy apajelöltet is,akkor szólj. Donort én is tudok szerezni,de az apja nem lesz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 09:38:09

@MosóMaca: én is ezt szoktam mondani, hogy donort tudnék, de az nem kell :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:39:33

@Sanda.Ipse: Az már akkor halott volt, amikor kitálalták....,úgymint halottnak a Csok....,vagy a "gyere hova(?) fiatal...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 09:40:39

@UdvariatlanBolondvagyok: tegnap láttam egy matricát a családok éve logóval, az volt ráírva, hogy kilakoltatott családok éve

Gia 2018.12.29. 09:41:55

Baukó biztos olvas minket,hiszen fekete özvegynek nevezte Vivit.
Volt abban valami groteszk,amikor Reni ekézte Vivient és közben ott ült azzal a puhos testével fürdőruciban...Azt mondta,ha kijön a zuhany alól ő sokkal szebb nála.Hát...nem tudtam,hogy a víz szépít..

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:44:22

@MosóMaca: Mindég a faszikkal van a baj...,az egyik fele alkesz, a másik fele önimádó tuskó! DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:47:06

@úgymond olvasó mmkk: Ja, ne is mond, mert elkap a harcigőz és elkezdem a villámokat szórni!

MosóMaca 2018.12.29. 09:47:19

@UdvariatlanBolondvagyok: pontosan! A pasiknak nagyon kényelmes az élet manapság,pláne,ha van jólfizető állása is. Esze ágában nincs a legtöbbnek egy ekkora felelősséget és kötöttséget a nyakába venni
@Gia: persze,hogy szépít a víz,plusz növeszti a cicit is,ahogy zsutól tudjuk

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.29. 09:51:06

@MosóMaca: Véletlenül pont itt vagyok:) (Mit akarsz azokkal a karmokkal? Áááá, gyilkoo..hgrkglfgl)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:55:18

@Gia: DDD,,,ez ilyen "tükröm-tükrömös" kiszólás, mint az elsőként kimondott "ostoba vagy" kijelentés..., kvázi, én okos vagyok, hisz előbb böfögtem ki, hogy hülye vagy!
Innentől ez nem eldöntendő kérdés hanem tény....no, meg a szépség "szubjektív"! (by Baukó)

Puncylla 2018.12.29. 09:58:00

@Gia: De legalább Greg megvédte Vivient. Mondta, hogy a foga legalább szép.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 09:58:20

@úgymond olvasó mmkk: Általánosságban általánosítok!
Csak nem képzeled, hogy nem vagyok egy alkoholista, öntelt hólyag?DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:02:48

@UdvariatlanBolondvagyok: Mint a mustralónak...,kicsit kehes, kicsit sántít, de hálivúdi a mosolya.
Ez nem az epe, hanem a görcs...

Sanda.Ipse 2018.12.29. 10:06:43

@UdvariatlanBolondvagyok:
Több lábon kell állni, oszt megoldható. Lehetőleg más lábán...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:09:54

@MosóMaca: Csinálok egy anonim apaklubbot...Kizárólag komoly szándékkal bíró harmincasok kerestetnek, akik jártasak az éjszakai felkelés-szoptatás, valamint a pelenkázás (öklendezés nélkül) szakterületen....

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:15:58

@úgymond olvasó mmkk: Kell valami trendi szexepil...volt egy haverom (bizonyos teve), amolyan dothraki modell-féle, akinek az volt a hepp-je, hogy büdös..., merthogy erre buknak a csajok...
Fényévnyi távolságból sem lehetett az ellenkezőjéről meggyőzni....

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:22:04

@Sanda.Ipse: Tyű, ezen a saját lábon hordom ki a szaros pelenkát az X5-bűűűl....
Akadva vagyok kifele a normalitásból...permanensen!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 10:23:37

@UdvariatlanBolondvagyok: hátööööööööö biztos vannak olyanok, akik arra buknak :D

Sanda.Ipse 2018.12.29. 10:25:16

@UdvariatlanBolondvagyok:
Na az ilyenek állnak több lábon más lábán:)

2018.12.29. 10:25:51

Sziasztok!

Komolyan most már kezdem teljesen unni, hogy minden erről a Triumvirátusról kell hogy szóljon. Szerintem most kezdik el kigolyózni magukat a játékból. Greg folyton azt mondja mennyi gonoszság van a Viviben, meg Roliban közben bennük is ott van. Komolyan visszataszítóan képmutatóak, és minden csak nem őszinte. Amúgy bennük is rendesen kezd előjönni a rosszindulat. Nem lehet végig cukiságot játszani kénytelenek lesznek egyre több konfliktusba belekerülni ahogyan fogy a létszám, nem lehet már elbújni. És a konfliktusokból nem mindig fognak szimpatikusan kikerülni, az ő megítélésük is romlani fog. De hát ez egy ilyen játék.

Sanda.Ipse 2018.12.29. 10:25:57

@UdvariatlanBolondvagyok: nem köll kihordani. Csak eldobod az út szélén, oszt jónapot!

Sanda.Ipse 2018.12.29. 10:26:54

@Paic Róbert:
Nálam ez már régen megtörtént:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:29:12

@MosóMaca: Termet már béreltem...egyenlőre egyedül a székben, mint magányos kisegér.
Aki másnak vermet...de hát, én csak moderálni jöttem, kérem!

MosóMaca 2018.12.29. 10:32:11

@UdvariatlanBolondvagyok: jól van,szólj ha szükség lesz pótszékekre,akkor benézek

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:35:08

@úgymond olvasó mmkk: Meddig bírja az organizmus orrcsipesszel a létet? Vagy szájon keresztül is lehet analizálni a bűzt? Én a saját szagukat elviselő emberféléknek tenném fel a kérdést. Hol a megszokottságon felüli határ, mikoris valaki megérzi a saját penetráns párizsi-szagát? Én ezt nem értem!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 10:38:07

@UdvariatlanBolondvagyok: jelen fáradtsági állapotomban nem vállalkoznék filozófiai mélységű értekezésbe, bár annyit megállapítanék, hogy jó annak, akinek tompa a szaglása.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:38:34

@Sanda.Ipse: Megvan a maga eleganciája...Nem mindenki hajigál 12milás órával ürüléket....

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:44:02

@úgymond olvasó mmkk: Pedig a szaglálódás segít az ízértékelésben....azt mondják a szemüveges tudósok, hogy a kutyák nem éreznek ízeket...,,,szerintem ez baromság!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:49:56

@MosóMaca: Gyanítom, anya-jelöltekkel jobban futna a szekér...D

MosóMaca 2018.12.29. 10:51:19

@UdvariatlanBolondvagyok: én arra a rendezvényre sem vennék jegyet mondjuk

2018.12.29. 10:57:08

@AVIGAL : Reni felmentést kap a válla miatt.
vagy még +10 kilót a lustulással, és már smink nélkül is 100 kilósnak fog kinézni

bel ami 2018.12.29. 10:57:09

"Zsuzsu közben belakja a stúdiót, aranyos, kedves, csinálja."
Köszönöm, sixx!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:57:42

@Paic Róbert: @MosóMaca: Greg a saját nárcisztikus önképébe van belehabarodva....
Meg van győződve a saját lelki tisztaságáról, jószándékáról... Ha kiesik, nála lesz a legnagyobb az értetlenkedés....És akkor jön a "basszák meg a nézők", hogy őt félreismerték és nem kellett...
Egy eltorzult személyiséget nehéz patikamérlegen tartani...,már bocsánat! Nem a kijelentésem homofób, hanem a karakter körbeírását igyekszem behatárolni.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 10:59:42

@MosóMaca: Áhhá! Neked szól az a bizonyos tisztelet!!!

2018.12.29. 10:59:46

@AVIGAL: A póni itatást is megúszta ezzel a szöveggel. Rúdra hogy fog visszamenni?!
Karóba húzzák majd és akkor is olyan mintha a rúdon lenne

2018.12.29. 11:01:47

Rájöttem bulémiás leszek ettől a műsortól. MókI kezeld a komplexusomat

MosóMaca 2018.12.29. 11:02:23

@UdvariatlanBolondvagyok: ő csinálja a legundorítóbban ezt az erőshöz (vagy annak vélt) dörgölőzést! A legidősebb közülük,mégis egy kis ragacs csak

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 11:04:46

@bel ami: Lássuk be, Sixx hajlik a résre....DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 11:18:36

@MosóMaca: Na itt a lényeg! Az identitászavar lényege a személyiségfejlődés megrekedése.
Hiába az évek száma, ha a lelkiállapot a csillámpóni infantilis színvonalán leledzik.
És ez szerintem valós, nem megjátssza, legfeljebb rádob egy lapáttal....
A gonoszság beköltözése a komplexusai miatt magától értetődő...A folyamatos támadás-kirekesztés párosítás hozta a védekező- kényszer mechanizmust, aminek révén egyszerre egy butácska nyolcéves kislány és egy kilencven éves zsörtölődő öregasszony.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 11:21:59

@UdvariatlanBolondvagyok: nem mindenkinél egyezik a biológiai és a mentális kor, a vellában tökéletes mintáját láthatjuk ennek

MosóMaca 2018.12.29. 11:23:05

@UdvariatlanBolondvagyok: de ha még ott leldzene,az oké! De maga sem tudja,mi akar lenni. Egyik percben arról papol,hogy a lelkek számítanak,másik percben azonnal fikázza annak a külsejét,aki épp nem szimpi neki. Ha szivárványokon ugrabugráló sellőcske akar lenni,akkor legyen,de konstansan,hogy el is higgyem,nem csak feltűnési viszketegsége van,hanem meggyőződése

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 11:25:07

@Paic Róbert: Szerintem Renike rúdja soha nem volt 25 centinél nagyobb...azon hullahoppozott oly szaporán...

2018.12.29. 11:25:10

Amúgy szerintem a tegnapi összefoglaló volt a legjobb az évadban. Volt benne vicc és kavarás is. Remélem tartós tendencia marad

2018.12.29. 11:26:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Csokirúd volt a legnagyobb. Esetleg Pöttyös Óriás Rudi de az meg tripperes.

2018.12.29. 11:28:18

Nyuszómuszó83 még nem tért észhez az alkoholmámorból? Tényleg a nyulaknak hamarabb bomlik le az alkohol a vérében. Ha küzdesz a másnapossággal jegyre tudok adni húslevest, (nem nyúlhúsból) és répalé kombót algopyrinnel

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 11:28:27

@úgymond olvasó mmkk: Megölted a bulit baszki,,,erre nincs mit mondanom...gól!DDD

moletty 2018.12.29. 11:31:59

@UdvariatlanBolondvagyok: Zsuzsu aranyos ? kedves ? na baszd meg : nem is ismeri a ezen szavak jelentését (érteni pláne nem :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 11:31:59

@úgymond olvasó mmkk:

apropó donor.
ezek miért nem motoroznak ?
lenne valami hasznuk :)
Gregnek biztos cuki a mája és a két veséje :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 11:34:43

@szociál: unikornisos, csillámpónis máj :)))))

Todd Chavez 2018.12.29. 11:36:18

Úgy tűnik ismét két klikkre osztódott a csapat, és egyiket se tudom teljesen támogatni.
Ti egyébként nem érzitek úgy, hogy jó lenne megint egy hármas-párbaj? Felcsesz, hogy 8-an vannak bent, és ebből csupán 2 volt már párbajon, így lehetnek, akik simán elsétálnak a döntőig.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 11:37:27

@úgymond olvasó mmkk:

látod ezért nem szokták sose megmondani ki volt a donor, mert én menten buzi lennék utána :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 11:38:51

@Todd Chavez:

egy csavar kéne a játékba megint, jelölés után másnap kiválasztás, és a kövi napon meg párbaj :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 11:40:19

@MosóMaca: Itt veszít súlyt a serpenyő....Az önhittség, önimádat verkli, egy saját önmenedzselési program, amilyet az ilyen Geronazzomária-típusú szipirtyók kreálnak, mint anyád helyett anyád!
A többi marketing (csillámpóni, lélekbuzi, ugri-bugri, édi-bédi).
A lényeg: nem rád, nem a véleményedre kíváncsi, hanem kizárólag az önmaga tökélyén mélázik.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 11:41:37

@úgymond olvasó mmkk: Faszom fejteget itt, megyek lencsét zsizsizni...DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 11:41:52

@úgymond olvasó mmkk:

másnap donor lennék mert felkötném magam :)

2018.12.29. 11:41:53

@Todd Chavez: Lesz hármas párbaj, mondták az elején is mikor beköltöztek.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 11:44:17

@szociál: Vazze, belegondoltam, hogy Greg szívét varrnák belém...OMG!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 11:45:12

@szociál: ezután meg még több :)

@UdvariatlanBolondvagyok: megöltem a bulit, brühühü

MosóMaca 2018.12.29. 11:47:17

Szerintem is most kéne bedobni a hármas párbajt! Megkavarná kicsit a két rögzült csapatot. De emlékeztek arra,hogy az,hogy műxik? A megjelelt egyén hív kettőt,vagy kihív egyet és a kihívott is választhat egyet?

MosóMaca 2018.12.29. 11:49:14

@UdvariatlanBolondvagyok: annak örülj,hogy agyátültetést még nem tudnak! A máját speciel szívesen fogadnám,nem iszik alkoholt,frankó null kilométeres májam lenne

2018.12.29. 11:49:38

@UdvariatlanBolondvagyok: Greg nőnek is nagyon csúnya. Azért borzasztó, hogy egy beteg ember próbál másokat megítélni. Nem vagyok homofób, nem is emiatt gondolom betegnek, de torzult szeélyiséggel rendelkezik és nem is látja a valóságot. Miért akar valaki más lenni, mint ami. Miért akar KEN baba lenni. A greget ő nem szereti saját magában? És akkor melyik énje az igazi? És akkor ki takttikázik, és ki őszinte? Zsu se őszinte látszik rajta is egyre inkább, hogy keresi a helyes és népszerű viselkedést egy egy szituban és előtte lefagy egy pillanatra. Amúgy szerintem Huncsi bejön neki csak mint butus kislány soha nem volt neki normális faszija és el se hiszi magáról, hogy esélye lehet egy IGAZI férfinél. Hozzáteszem Hunor szerintem max. csak középső polcos kategória.

2018.12.29. 11:51:03

@UdvariatlanBolondvagyok: 8as párbaj most hétvégén és mehetünk haza. A pónik meg megkapják posztumusz a 36 millát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 11:51:05

@úgymond olvasó mmkk:

Nemzeti ünnep lenne ha megdöglenék :)
Sőt nőnap :)

2018.12.29. 11:53:05

@szociál: azért valaki csak odabaszna egy szál kórót a sírodra nem? :D

MosóMaca 2018.12.29. 11:53:24

@Paic Róbert: teljesen igazat adok,maximális ekg greg jellemzésére. Zsunál szerintem az van,hogy azért nem enged hunornak többet,mert attól fél,hogy átveri. Szerintem volt már ilyen az életében,hogy valami menő gyerekkel azt hitte megfogta az isten lábát,vagy valami más részét,aztán dugás után lekoptatta és hatalmas pofára esés volt neki.

2018.12.29. 11:55:18

@MosóMaca: A max. EKG nálam már kamrai fibrilláció, arról inkább lemondok:D

2018.12.29. 11:56:07

@szociál: Egy időben az is nagy sláger volt. sokan jártak oda a hagyatékokért

2018.12.29. 12:00:20

@úgymond olvasó mmkk: MMKK. Moduláris Multimédiás Kommunikációs Keretrendszer?
Museum Moderner Kunst Kaernten?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:00:24

@Paic Róbert: Zsu boldog a "lelki szegénységben". Fel sem fogja a darálót, ráállt az őszinte típusú vonalra, ami szemmel láthatóan kifizetődő...a bolondság-téma hab a tortán, amelyet fülig érő szájjal követ a kamera....egyszerűen az ölébe pottyant a szerep, ő meg zsaluzza a komikát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 12:00:41

@úgymond olvasó mmkk:

vicceztem, minden nő szeriz éngem , te isch :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 12:01:15

@Paic Róbert: ja, igazából samanthának hívnak, és egy operációs rendszer vagyok :)

2018.12.29. 12:02:12

@úgymond olvasó mmkk: Akkor te egy chat robot vagy?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 12:04:52

@Paic Róbert: mesterséges intelligenciával megáldott, személyre szabható operációs rendszer vagyok

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:06:08

@MosóMaca: A felezős partikát csúnyán bekanázza Zsú...Én Hunyort nem értem..., nála kezdem elveszteni a fonalat...,valóban azt gondolja, hogy miután kiestek a parittya-gépek, neki kell átvenni a díszfasz szerepet?

MosóMaca 2018.12.29. 12:08:19

@UdvariatlanBolondvagyok: szerintem hunor nem a szerep kedvéért,hanem önmaga szórakoztatására akar szexelni.

2018.12.29. 12:17:14

@úgymond olvasó mmkk: De azért húsból és vérből vagy nem?

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:18:33

@Paic Róbert: ekg, kivéve hunort, aki az igazi férfitól szerintem baromi messze van még benti viszonylatban is.

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:19:42

@UdvariatlanBolondvagyok: eddig is ilyen volt. Csak csendesebben volt ilyen.

2018.12.29. 12:20:48

@úgymond olvasó mmkk: her v. hair?
élő szövet a fémvázon?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:21:45

@MosóMaca: Ez a kallódás súlyos pénzbe kerül...A póniknak süketel az idiótákról!
Adrikában "mélyen" csalódott, szürkületkor Vivi-simi, bulikában Zsuzsi-smaci..,hogy is van ez?

MosóMaca 2018.12.29. 12:23:48

@UdvariatlanBolondvagyok: szerintem maga sem tudja. És ez valóban sokba kerülhet neki.

2018.12.29. 12:24:38

szerintem igen valami rémlik de nem emlékszem rá

hereverő heverő 2018.12.29. 12:25:03

Lónapot sziasztok. Visszaolvassak, vagy jó lesz ez így is?

2018.12.29. 12:26:31

@hereverő heverő: Beléd is. Ahogy érzed. Ha van egy szabad fél órád

hereverő heverő 2018.12.29. 12:27:07

@Cukorborsó88: nocsak, hát milyen az igazi férfi?

Puncylla 2018.12.29. 12:27:14

@moletty: Sixx nem a szavak embere. Honnan is ismerné az idézettek jelentését?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 12:27:38

@Paic Róbert: abban volt samantha az operációs rendszer :)

hereverő heverő 2018.12.29. 12:28:28

@Paic Róbert: elkezdem, aztán legfeljebb abbahagyom :) van időm, a gép forog az alkotó pihen.

2018.12.29. 12:28:35

@úgymond olvasó mmkk: elolvastam a port-on így mán értem

Sanda.Ipse 2018.12.29. 12:29:05

@úgymond olvasó mmkk: "Her" (A nő) amerikai film:
Los Angelesben, a közeli jövőben él Theodore Twombly író, aki abból él, hogy megható, személyes leveleket ír mások számára. A férfi rossz passzban van, próbálja kiheverni, hogy tönkrement egy hosszú kapcsolata. A számítógépein dolgozik és játszik. Egy nap unalmában letölt egy új, intelligens operációs programot. Így találkozik Samantha-val, pontosabban a hangjával, amely valósággal megigézi. Kiderül, hogy Samantha okos és éleslátó, érzékeny és meglepően vicces. A kezdeti barátságuk egyre jobban elmélyül...

hereverő heverő 2018.12.29. 12:29:51

@úgymond olvasó mmkk: nekem Samantha mindig is a cicis Fox lesz :))

2018.12.29. 12:31:07

@hereverő heverő: Év-milliókig eljár tengelyén,
Míg egy kerékfogát ujítni kell.

2018.12.29. 12:34:53

Szavazzunk be celebeket a Villalakók mellé
Zsu-Kiszel Tünde
VVV-
Renyhe-Norbi
Greg-
Roli-
Adri-
Lacika-
Hunor-

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:35:40

@MosóMaca: Részben a féktelen unalom, részben egy hamis ideál torzképévé küzdi fel önmagát.
Hunyor nem macsó, hiányzik belőle a dög !!!!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:37:20

@hereverő heverő: Nekem meg a negyvenes, akivel elvesztettem a szüzességemet...DDD

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:40:15

@hereverő heverő: mivel olyannal még nem találkoztam soha, így csak hunorról tudok nyilatkozni, aki kibeszéli a parittyatársát, mindenkinél meglehetősen gáz módon bepróbálkozik, utána azt sem tudja kinek mit mondott, buta mint a s@ggecském, és el van ájulva magától. Szóval ő nagyon nem az szerintem.

2018.12.29. 12:41:58

@UdvariatlanBolondvagyok: mert eza széria amúgy is tragédia.
Léptem megnézem a filmet, ha már belinkelték

hereverő heverő 2018.12.29. 12:42:17

@Paic Róbert:
VVV mellé Rocco Siffredi
Greg: Elton John
Roli: Csala Zsuzsa
Adri: R2D2
Lacika: 2. Ramszesz múmiája
Hunor: Szellő István

Sanda.Ipse 2018.12.29. 12:43:12

Ne bántsátok Hunort! Korosodó hölgyek mellé kiváló escort lenne.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:43:44

@Cukorborsó88: Az miért van, hogy állandóan piros a szeme Hunyornak?
Vagy csak szar a tévém?

2018.12.29. 12:44:15

VVV-Monique Covet
Mondjuk szerintem ő is így fog az évek alatt lepukkanni

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:45:42

@Paic Róbert: Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál!:)))

2018.12.29. 12:46:23

Rolinak küldjünk egy gumicsajt

hereverő heverő 2018.12.29. 12:46:27

@UdvariatlanBolondvagyok: és @Cukorborsó88: belőlem is hiányzik a dög. Meg még egy csomó minden.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:48:13

@hereverő heverő: De, hogy eszem a humorodat keresztben meg kassul!!!
Imádom, hogy ilyen smekker vagy a magas labdáknál...ott a piros, nem a tévém a szar!!!DDD

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:48:25

@UdvariatlanBolondvagyok: azt nem vettem észre :). Nem látok messzire és lusta vagyok felvenni a szemüvegemet. Sok mindentől lehet, és nem, nem kell rosszra gondolni egyből :D, valószínuleg keveset alszanak :)

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:51:11

@hereverő heverő: aham, erre most inkább nem írok semmit. Úgy kellene még beléd egy kis dög mint “brigittára” a haj vagy mint nekem egy kis hullám hogy maradjunk a hajnál.

mobilos perpetuum 2018.12.29. 12:51:23

@Paic Róbert: Rolinak már Pácz Viktória (VV6 Viki) lamúr elindult.

hereverő heverő 2018.12.29. 12:51:36

@Cukorborsó88: nos.. a villában keveset aludni? Vajon miben fáradnának el?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:51:40

@hereverő heverő: Neked minden szavad dög! Baudelaire rád köszönne baszki!

hereverő heverő 2018.12.29. 12:54:09

@UdvariatlanBolondvagyok: inkább Villon köszönjön ha lehet. Hátha egyszer én is a nyakamon érzem a seggem súlyát.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:54:23

@Cukorborsó88: @hereverő heverő: ÁÁÁ,,cucc kizárva...vérnyomástéma,,,talán!

2018.12.29. 12:54:26

@úgymond olvasó mmkk: Fojtogass a döglött macskával? Baszki

Cukorborsó88 2018.12.29. 12:54:29

@hereverő heverő: este csinálják a műsort, ki így, ki úgy. Reggel pedig zenés-táncos ébresztő van nem fakultatív időpontban.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 12:57:29

@hereverő heverő: Parádés élet, a kergekórral kézenfogva,,, nem is tudom,,Vastagmargot, korai halál,,de legalább a fülét nem vagdosta...

hereverő heverő 2018.12.29. 12:58:17

@Cukorborsó88: de az is lehet hogy egész nap nyitott szemmel azt keresi, hogy mitől jön a víz a csapból

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:00:24

@mobilos perpetuum: Ottan lesz bálna-szex...,csak a japcsik meg ne lássák!

Cukorborsó88 2018.12.29. 13:02:32

@hereverő heverő: azt nem tudom, de hogy miért van mindig a fal előtt a mosdókagyló, az rejtély.

hereverő heverő 2018.12.29. 13:03:33

@UdvariatlanBolondvagyok: rövid de tartalmas élet és boldog elégedettség egy asszony ölén. Ágyban párnák közt baszni meg, holttestemen vágtázó paripák legelésszenek vágtassanak

mobilos perpetuum 2018.12.29. 13:04:25

@moletty: "Zsuzsu aranyos ? kedves ?"

Várom értékelésedet:
Vivien
Adri
Reni

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 13:05:13

Jóóó reggelt! Élek, virulok, posztcsit elolvastam! :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:05:46

@hereverő heverő: @Cukorborsó88: Hunor-bonbon, vajon mikor tojt egy egészségeset?
Attól lehet, hogy tisztulna a szemfehér...

Cukorborsó88 2018.12.29. 13:06:05

@UdvariatlanBolondvagyok: á, azt kezelnék és ilyen fiatalon elég ritka. Lehet persze csak nem valószínű. Ha vérnyomi, akkor max a villában alakulhatott ki a többiektől :D. Ezen nem csodálkoznék.

hereverő heverő 2018.12.29. 13:07:04

@UdvariatlanBolondvagyok: akkor nem is piros hanem barna? Már a homlokáig teli van?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:08:37

@Nyuszomuszo83: Kézcsók kisasszony! Már hiányzott a palettáról...,pedig élesítettem a képen, de mindig csak a piros szemek répáznak..,illetve, bocsánat! Tépáznak!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:09:50

@Cukorborsó88: 220-as vérnyomással végigszambázni..., nem kis teljesítmény!

Cukorborsó88 2018.12.29. 13:09:57

@UdvariatlanBolondvagyok: miután tegnapelőtt akkora galambot eresztett adrira mint egy mamut, bármi megeshet. Nála a bélsár kardinális kérdés. A bizalom jele. Lehet, hogy nem tud egyedül de még nem bízik eléggé a többiekben. Nem lehet könnyű neki.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:11:50

@hereverő heverő: A fejenállás segítene, mint a homokóra,,,talpunk alatt fütyül a szél!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:15:19

@Cukorborsó88: Ugye? Tapintjuk a szarás körüli kardinális kérdést! Tehát azért reked a szék, mert nincs ki előtt pakolni...Vajon a nézőkben bízik? Holnap ott fog guggolni a műfüvön!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:18:01

@hereverő heverő: A "baszni meg" után elaludtam...,mi volt a paripákkal?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.29. 13:33:39

@hereverő heverő: Hulla jó! Ma már Szocial kollégát is temettük! Mi ez a deprimált jókedv az év alkonyán?

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 13:54:06

@UdvariatlanBolondvagyok: csokoltatom őuraságod! Piros szemem nincs nem hegesztettem egész éccaka, nem ittam sokat hogy veszett szépségem torzítsam, agysejtjeim is csak mmkk a vv-vel roncsolom, az alkohol nem tesz bennem akkora pusztítást! Azt hittem már nem is hiányzom! Kezdtem ráncolni szemöldököm és fenyegetően mutogatni mandula formájú bordó köves ujjacskámmal! Ne gondolja csak ily könnyen megszabadul tőlem! Így is oly sokáig volt távol!

al Dajjal 2018.12.29. 13:56:35

Sixx! A keretes szöveg betűtípusa már a UPC reklámposzt alatt is olvashatatlan volt. Nem kéne erőltetni - vagy nagyobb betűmérettel kéne csinálni.

Nyuszomuszo83 2018.12.29. 14:08:07

@al Dajjal: vagy zoomolj rá, esetleg ha telefonról olvasod, húzd az ujjacskáddal nagyobbra a képet és sikerülni fog! Ennyike! Sixxet meg hagyd békén!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 15:31:23

@OriginalBlackMamba:

Tényleg 42 kiló volt Vivi ?
Kizártnak tartom.
Még a pasiját is bekamuzta.
Biztos az volt hogy nem áll rá a mérlegre, de elmondja mennyi, erre benyögött 42-t.
Most meg 50 fölött lesz.

KapitányG 2018.12.29. 15:39:38

@hereverő heverő: Halottakat azért mégse kellene... (és nem a múmiára gondolok)

OriginalBlackMamba 2018.12.29. 15:49:09

@szociál: lehet... 42 az elég kevés. én 168 centi vagyok és mindig is nagyon vékony voltam, főleg ennyi idős koromban, mint amennyi most Vivi, de akkoris 48 kiló és nem 42...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.29. 15:54:09

@OriginalBlackMamba:
Rizsazik non stop, az se igaz amit kérdez.

Costanza 2018.12.29. 17:16:57

@al Dajjal: en sem olvastam el, mert nem tetszik a Font

úgymond olvasó mmkk 2018.12.29. 19:03:15

mennyi okosat írtatok, amíg tova voltam
most megyek a másik posztcsira

Intruder71 2018.12.29. 19:47:46

Jimmy bazmeg! Az persze!
Abban a stúdióban sosem volt jimmy.
süti beállítások módosítása