Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Belevaló 9x53 - A csöcsös meg a Zsu

2018. december 28. 23:23 - 6paw

1.png

Elsőre egy jó hír: eljött az első adás amikor Éva nem terjeszkedett túl a műsor keretein és megkímélt minket magánéleti vergődéseinek részleteitől. De itt sajnos véget is érnek az örömteli percek, ugyanis az egyik legtrashebb epizód következik.

Történt, hogy a közösségi médiahét lezárult, mi, nyájas nézők szavazhattunk arról, ki csinált magából hülyét a legszórakoztatóbban. Ezt Csokker feketeöves parittyaszerecsen nyerte, de mivel akadtak gondjai az indulatmanagementtel, kibaszatta magát a játékból. Így a második helyezett, a fenti eset sértettje, Zsu kapta meg a kiváló lehetőséget, hogy a csöcsös rémuralma alatt csinálhasson még nagyobb hülyét magából ország világ előtt.

Meg is jelenik a képernyőn bár először azt hiszem, hogy Anikó az, mert pont olyanra sminkelték. Mögötte, feltűnik a Baukó, ami az álmoskönyv szerint nem sok jót jelent. Zsuzsu embriónyi agya, már a beköszönésnél dobott egy errort, mert nem sikerül kimondania, hogy üdvözlöm. Éva hátratett kézzel megáll mellette, mint egy kibaszott fegyőr aki csak azt keresi hova baszhat a gumibottal, ha nem szájíze szerint szól ez a megtévedt butuska kislány. "na mit is nyertél meg? mondjuk el a nézőknek miért vagy itt?" - kéri számon a csöcsös, olyan hanghordozással, amilyet legutóbb a Mónikashow bézbozütős jelenetében hallottam. Elhangzik Éva részéről a legnagyobb hazugság a műsor során: "hagylak is kibontakozni". 9 másodpercig bírja, hogy ne ugasson bele és ne oktassa ki a kis Zsutát. Bejátszás következik a médiahétről. Igen már láttuk.

De ami jó benne, hogy bejátszották a Rolling in The Deep-et a Chester Bennington előadásában (béke poraira :( ), meg is hatódtam, pacsi a szerkesztőknek.

Kapcsolás vissza a két jómadárhoz, akik úgy elvesznek a videó elemzésben, hogy a szerkesztő ordít rájuk az agyfagyásnál, hogy konfoljanak már új témát. Ami nem más, mint egy kis rajzfilm, ami annak az eredménye, hogy az összes szolgálati kokainfelhasználó már kint van a vellából, így a szerényképességű szerkesztők és grafikusok csaphatták szét magukat és okádták vászonra amit látni fogunk. Zsuta felolvassa nagyon profin a szerkesztői instrukciót, ezután (legalább neki) leesik, hogy nem így kellett volna és olyan arcot vág ettől, mint Mészáros Lőrinc amikor lemarad egy tenderről. 

2.png

Jön a fent említett anyag, amely lényege, hogy az egyedfejlődés során Isten teremtette a Dementort meg a Csöcsagyat, hogy nézhesse őket a tévén. Ennek már alapból nem lett volna szabad megtörténnie, de visszakapcsolnak a stúdióba, ahol Zsu interpretálja nekünk, így:

"öö nagyon vicces volt ez a videó, lehetett látni, Győzike a győzike showból Éva pedig a valóvilágból, szerintem önmagukat adták"

Majd a csöcsös elmagyarázza valójában mit kellett volna látnia, teszem hozzá úgy, hogy ordít az egészről, hogy egyikőjük sem látta még és kényszeredetten próbálják követni a szerkesztői utasításokat. Zsuta ráreagál:

"visszamentünk az őskortól a modern korig."

akkó jóvanakkor.

A továbbiakban megtudhatjuk, hogy Zsuta kézi kamerával működik és megtanulta, hogy melyik oldalát kell nézni, amikor felvétel van. Meg lehet nyugodoni, meghagyja a Radicsnak a jutuberkedést, kiváló. Majd elmondja, hogy Éva egyébként így élőben nagyon szép, de olyan mesterkélt hangsúllyal, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy ezt a csöcsös kizsarolta belőle. Amikor ezek a mondatok elhangoznak, Éva a lehető legszerénytelenebb módon köszöni meg az elismerést és bedob pár insta-csücsört a dzsimi kamerába, amitől azon kezdek gondolkodni, hogy egy ilyen késői 30 as nő, mi a faszért hiszi, hogy hiteles a tiniszerepben?

Betlehemes bejátszás következik, sok kínos kép erről a színházról. Ami emeli az est fényét, hogy a budapesti 12.-es nyugdíjasklub Rúdlény tribute hadosztálya tiszteletét tettet, legalábbis a főparancsnok szemöldöke tiszta Reni. Nézzétek: 3.png

 és ha azt hittétek, ezt nem lehet fokozni, hát tévedtek. Ugyanis táncversenyre invitálja a csöcsös Zsu-t. Én már ebben a pillanatban aggódni kezdek azért, hogy Évi ezt hogy fogja bírni, mert legutóbb 3 méter sétálástól is kifulladt. Megkérdezi, hogy nem akarja e levenni a cipőjét Zsu, nem akarja. Pár perc múlva Éva leveszi a sajátját.. mindent elárul ez a személyiségéről. Kibaszott kínosan vonaglanak, még kellemetlenebb ahogy parancsolgat szegény kislánynak. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Vége a rögtönzött revünek és ahogy jósoltam Évi köpködi ki a tüdejét rendesen, azt se tudja mivan. Azt hiszi, majd Zsu kapóra jön és kidumálja a maradék időt, addig Ő pótolja az oxigént, dehát Zsu gyakrabban fagy mint egy zsír új Zanussi Lehel szóval muszáj ájulás közeli állapotban is parancsolgatnia, hogy ne álljon meg a műsor.

Kis színes arról, hogy aranyos kis pónik érkeznek a villába, mintegy emelni a benti értelmi színvonalat. Sokat írni erről nem lehet, max amikor a Rúdlény énekelni kezd a patatestvérének eszembe jutnak jogi tanulmányaim, onnan is a btk 244: (1) Aki

a) gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza
Bár ez valószínűleg csak lelkileg nyomorítja meg az állatot, mi meg már megszoktuk.

Kapcsolás vissza a stúdióba, ahol Éva megdicséri saját magát, hogy jó műsorvezető. Legalább Ő így gondolja. Gyorsan fel is kérdezi Zsu-t, hogy kivel baszatná meg magát, amire egy sejtelmes Hunor a válasz. Én ezt már akkor láttam, amikor Hunor machoságból végigsmacizott mindenkit az egyik részben, egyedül Zsu volt, aki úgy elszomorodott mikor kiderült, hogy nyálat cserélt a villa összes kancájával, mint a 80-as évekbeli filmekben szereplő magányos nerd csaj, a pomponlányok bálján.

Két már látott bevágás következik, egyikben a dementor pofázik arról, hogy nem szabad káromkodni (amivel a csöcsös egyetért, le sem lassítja, hogy Ő maga is teljesen indokolatlanul mocskos pofával vezet műsort), illetve, hogy nem szabad hazudni. Ne haragudjatok ezt áttekertem, mert elsőre is szar volt.

Elbúcsúzás, egész jól sikerül, egészen a legvégéig, amikor a BaukóG még pár éleset rászól a Zsu-ra, INTEGESS INTEGESS és kényszeredetten mindketten integetnek...

5.png

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszomuszo83 2018.12.28. 23:55:40

Kiváló összefoglalása a fosnak! Kööösziiii!

nicu71 2018.12.29. 00:07:21

rohadt kínos volt .Ennyi elég is.Viszont a Facen tonnaszámra el voltak ájulva,milyen ügyi volt Zsu ,és természetesen neki kell megnyerni.Már lassan verekednem kell velük/és a greg rajongókkal/

Hétkilenced 2018.12.29. 01:52:40

Hiányoztál 6paw! Ez egészen szürreális lehetett, jobb, hogy nem láttam

ficekence 2018.12.29. 07:29:47

Ez egy kicsit a Zsu fóbiások szájíze szerint alakult, a nyuggereket ekézni annyira nem vicces, volt már jobb is. Azért még te vagy a kedvencem.

2018.12.29. 13:17:06

Kedves 6paw,
Szinte minden VV posztíró kiváló, de te kiemelkedően jól nyomod. Gratula!

Mate4182 2018.12.29. 13:18:44

szerencsere meg nem lattam, de este, muszak utan par jo cigi tarsasagaban majd nekiulok.

sajnos engem Zsu akkoris idegesit amikor joszandeku hulye, szoval tartok tole hogy cask fel fogom baszni magma rajta :(

mobilos perpetuum 2018.12.29. 13:23:18

@6paw
sixx tudott rosszindulat nélkül olyan valakiről írni, akit odalöknek a stúdióba, tessék belevaló vezetni.
Lenne még mit tanulnod.

Jax Cooper 2018.12.29. 14:19:58

Szeretem Zsut, de ez egy remek bejegyzés volt! :D :D És igen, respect a szerkesztőknek a Rolling in the deep-ert, Chester előadásában!

2018.12.29. 16:24:33

@mobilos perpetuum: Hja? Értem már mi a pORbléma. Itt a magyarázat:@ficekence:

Costanza 2018.12.29. 21:16:58

@mobilos perpetuum: szerintem is rosszindulatu, be van nagyon csipodve baukoeva ugylatom.

Amugy o mar musorvezeto, te meg uj hogyvoltiro, noket fikazo, szoval tegyuk merlegre.

6paw 2018.12.30. 15:35:23

@mobilos perpetuum: Olvass sixx-et akkor, én is azt teszem :) Rosszindulat nincs, Zsu aranyos csaj, de ha faszságokat beszél, le fogom írni, előre is bocsi :)
süti beállítások módosítása