Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Belevaló 9x52 - Fadíszítés és vonulás

2018. december 27. 19:30 - 6paw

Boldog Karácsonyt mindenkinek, ezúton is elnézést, hogy nem írtam, de most pótolom!

Kezdjünk is az elején, ahol a Pán egy poharat pöckölve kényszerít minket arra, hogy az üveghangú "éneklésüket" hallgassuk. Ha még ez önmagában nem lenne elég, a Rúdlény is rázendít, amire Lacika mint egy frissenborotvált birodalmi lépegető perdül táncra. ke_pernyo_foto_2018-12-26_22_04_05.png

Lehet fokozni, ugyanis az 500cm3-nyi metoo Éva olyan szinten hamis vernyákolással úszik be a képbe, hogy azonnal némítom a tévét. Ezek után még van pofája kellemes ünnepet kívánni. Még szerencse, hogy a háttérben a Szakasz zenéje megy. Valamikor olyan jó lenne, ha leszokna arról, hogy úgy beszél a villalakókról mint a kisállatokról, szimplán azért, mert egy fokozattal sem különb náluk.

Kapcsolás a villába, ahol láthatjuk, ahogy az Özvy elkúrja a többiek ünnepét azzal, hogy Ánuszról feltesz egy képet a fára. Bárcsak ott lehetne, böfögne, fingana és büszke lenne arra, hogy nem érdekli mások öröme. Tényleg kurvára hiányzik. Rúdlény próbálkozik, hogy ne legyen már a fa összeÁnuszozva, hiedelmei szerint halottakat rakni a fára rossz ómen. Ezt nem teljesen értem, de félek belegondolni. 

Éva megerősíti, hogy náluk sem kerül fel senki a fára. Ennek örülök azért. Éva szerint nem teljesült az Özvy álma, mert Ánusz kint van a VILLÁBAN. Ha ezalatt a metafora alatt Pumped farkát érti, akkor igaza lehet. Zsu Greg és Reni dumál a teremtésről és a változás fontosságáról.. katolikus egyetemen végeztem, összeszorul a gyomrom és nagyon félek, hogy kiderül, végig félrevezettek.

Megtudhatjuk, hogy a világ teremtése Karácsonykor kezdődött és újévig tartott. Ehhez mélyebb tartalmat nem fűznék. Elmondatott minden, ami elmondható.

Tanui lehetünk továbbá annak, hogy Greg milyen sellősen tud vonulni, amitől nekem visszaköszön a bejgli... PUA közben csuklóból visszatol az orrába valamit ami kikívánkozott, ez sem segít nekem túl sokat. Végül Zsuzsu veszi kezébe a dolgot, mert megmutatja, hogyan kell nőiesen vonulni, pucsítani stb. Lacika gyermeki lelkesedéssel instruálja (Kb mint a Dementor, csak nem zsebhokizik annyit), fantasztikus képsorok ezek, biztos vagyok, hogy Lacika nagyonrövid legjobb pillanatai közé ez majd bekerül.

Na ezután jön ami nem volt, a Csöcsös komplexusaitól hajtva majd megmutatja most a Gregnek, hogy is kell vonulni! Kínosan hosszú másodpercekig vonul azon a 3 nm2 oda és vissza, miközben én azon gondolkodom, hogyha majd egyszer, nem is olyan sokára, már nem lesz ilyen a kültakarója, mennyira fogja bánni, hogy egész életét a külsőségekre és a kangyökerek felizgatására és leoltására pazarolta el. Visszatér a pulpitusához és gyerekek, frankón liheg és izzad. 20 méternél többet nem menetelhetett, azt is kényelmes sétatempóban, de olyan szinten terhelte meg magát, hogy hangosan hiperventillál. Itt az élő prevenció, miért nem szabad úgy élni mint Éva. 

Jobb is, hogy megcsodálhatjuk újra, ahogy Évike bevitte az ajikat. A terráriumban elzártan ordibálnak a vellalakók, Évike nem vegyül velük, de örül a felé áradó nagy szeretetnek. Nagyon drámai, főleg ahogy kifelé tolja a filléres girlandokkal körbetekert tescos bevásárlókocsit. Ennyit az ünnep magasztosságáról.

Évi feleleveníti számunkra, hogy Reni nem túl szépen lefenyítette a pajtásokat egy laza 8 órás elzárás kilátásba helyezésével, így Karácsony alkalmából. Éva ismét tanubizonyságot tesz arról, hogy fingja nincs a játékról és csak azért jött, hogy felmarkolja a gázsit, amiből új csöcsöket és fogszabit vehet. Ha csak egy picit figyelne, tudná, hogy a LordParittya szuperképessége, az Én vagyok a Király és hogy ezt felhasználni majd a tematikus héten lehet, mégpedig úgy, hogy azonnal megkapja a királyi jogokat a hagyományozott játékos. Szivesen! Bejátszás a Véglényrudlényről:

Boldog Karit kiván az országnak, mit az országnak? A világegyetemnek! Majd lebontja névszerint is. Megemlékezik az exvellalakókló, kivéve a kárpátmedencei jutube duxról, Radicsról, akit gyanúsan nem látok egy párbajon sem, lehet megsértődött a szentem? LOL Shokolátéé sem kapott túl hosszú és érzelemmel teli üzit, bár valószínűleg a szerecsen már atomjaira parittyázta az éjszakai bárokat. 

Tudtam én, hogy a végére lesz még valami ütős. BaukoG jön lát és karit kíván, úgy ahogy más nem. Az még oké, hogy a műsoron annyira túlterjeszkedik, hogy saját családjának mindenjót kíván, ez belefér, mégha kicsit sértett is azért mer melóznia kell Karácsony este. Mit szólna ha árut kéne feltöltenie vagy egy callcenterben kéne rohadnia, pótlékkal meg minden szarral együtt max egy 10-esért? De, nem, Ő nem az a fajta aki ilyen miatt egy kis alázatot mutat.. ígyhát elmondja, hogy bezony egyedül kellett ünnepelnie, mivel a kiszemeltje, inkább Sárospatakon töltötte a szentestét a családjával. Bízom benne, hogy itt anyukát meg nagyikát kell érteni, nem pedig feleséget és gyerekeket, mert akkor még sokkal kínosabb amint B1G csinál. Adja az ég, hogy ne úgy legyen, ahogy sejtem...

 

 

 

 

 

 

14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszomuszo83 2018.12.27. 20:15:58

Köszi drága!, fini lett ismét!

Sanda.Ipse 2018.12.27. 20:42:29

Radics szerintem persona non grata lett az Rtl-nél, tehát nincs rajta mit keresni a párbajoknál.

mocskosmacska 2018.12.27. 21:10:48

@Sanda.Ipse: Ja, igen. Feltett egy videot, amit kifejtette, hogy az rtl-nél mindenki buzi, és csak az csinálhat ott karriert, aki szopja a faszt, és Puskás Peti is mekkora buzi. Meg Soma is. Öröm volt nézni, radics vs rtl. Én már csak egy kávét kértem.

Jax Cooper 2018.12.27. 22:05:35

Szép estét!

"Öreg vagyok én már bohócnak!" Ez mekkora Adritól. :D :D

Jax Cooper 2018.12.27. 22:11:19

Azta*urva Zsu tényleg fél a póniktól. :D Ez a nő halál! :D :D :D

moletty 2018.12.27. 22:25:57

@Jax Cooper: Annyira felidegesített megint ez a 2 barom ( Zsu és Henye) hogy majdnem belebasztam egy féltéglát a TV-be !

Jax Cooper 2018.12.27. 23:14:10

@moletty: De figyu már. Most komolyan. A Zsu mi a fenét csinált a mai műsorban? :D Szerintem semmi rosszat. De komolyan. Próbálok nem elfogult lenni. Renyhét még megértem, de Zsura megint nem tudok rosszat írni, azt leszámítva, hogy egyszerű mint egy pohár víz, de ez még mindig nem a legyen ön is milliomos.

Im just here for the comments 2018.12.28. 06:07:24

Jók ezek a BV-s öfik, általában rettentő jól szórakozom, de engedj meg két észrevételt:
1 Tele vannak helyesírási hibákkal, és nem csak elütésekre gondolok, nem lehetne átnézetni valakivel feltöltés előtt?
2 Az a nyomi hetek óta nincs a villában, de ettől függetlenül nem múlhat el úgy öfi, hogy ne írnál bele egy Ánusz+Pumped "poént", ami egyrészt eléggé lerágott csont, másrészt meg süt róla a homofóbia, ami így 2018-ban nem ciki egy kicsit?

ficekence 2018.12.28. 07:49:11

ÁÁÁÁ azért csak akad valaki, aki hibát talál az írásaidban. Ezzel törődni sem kell!! Ez megint egy nagyszerű poszt volt, köszi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.28. 09:43:00

@mocskosmacska:
jah hiába törölte ,mert valaki meg leszedte :)))
fogyatékos :)))

RTL fossá pereli

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2018.12.28. 14:48:24

"hogyha majd egyszer, nem is olyan sokára, már nem lesz ilyen a kültakarója, mennyira fogja bánni, hogy egész életét a külsőségekre és a kangyökerek felizgatására és leoltására pazarolta el."
Ez nagyon ül...ippon! :D
Ahol csak lehet, közszemlére teszi az árut...a hímek meg ilyenek...optikailag izgathatók...minél gyökerebbek, annál inkább...a tetszésüknek hangot is adnak...ki ki a maga szellemi színvonalán. Ezen aztán ő látványosan felháborodik...meg kikéri magának! És érdekes módon mégis csak az értelmes hozzászólásokat törli a képei alól...életemben egyszer fűztem egy humoros hsz.-t az egyik képéhez, nagyon hamar eltűnt a kukában! :P

6paw 2018.12.29. 12:59:20

@Im just here for the comments: 1. Elnézésed kérem, sajnos így az ünnepek alatt kissé limitáltabb időből gazdálkodom, ami nem indok arra, hogy slendriánabb munkát adjak ki a kezem alól, viszont az elfogyaszott pálinka igen, szóval sorry.
2. Pumped Ánusz poén, nem a melegek ellen szól és nem homofób. Amikor Ánusz a bemegyek, megtetszik, megbaszom szentháromsággal indította a játékot, mindenki azt gondolhatta, hogy végre egy érzőszívű machót láthatunk. Erre kiderül, hogy minimum kétoldalt vajazza a kenyeret, ami nem gond. A gond a hiteltelenség és álságosság, ami végigkísérte a játékát és ami egyébként ordít azért, hogy írjunk róla.

Im just here for the comments 2018.12.30. 06:34:22

@6paw: 1 no problem, csak gondoltam jelzem. A kövi már tök rendben volt, köszi érte.
2 a többiek is írnak róla, de az valahogy nem ilyen sértő.
süti beállítások módosítása