Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x51 - Betlehem castinggal és Csoki benyalásával jön el a Jézuska

2018. december 25. 16:18 - Chat Géza

Karácsony szenteste mindenki a szeretteivel van. Ezért vagyunk mi is itt a villalakókkal - mondja a csúnya pulcsiba öltöztetett és rénszarvas agancsos hajcsatban végződő búrával Anikó, mire én csak hevesen bólogatok a bejglitől bekábulva és a Karácsony Jimmyvel albumtól megrészegülve. A párbaj reggelén Roli hatalmas party hangulatban ébred. A harmatos hajnali cigiskanapén döglés előtt odaadta Hunornak a teknőst. Egy herevakarás és egy köldökbirizgálás közben kibontakozott brománc még a szép emlékű VV Olivér és VV Alekinnyó közti barátságnál is nagyobbra nőtt. A reggeli nap sugaraiban fürdőző Greg és Adri megbeszélték, hogy mennyire szar, hogy nem lehetnek otthon a családjukkal. Anyu ilyenkor már a plafonon van a konyhai sütögetéstől, stb. Kebab behozza a raktárból a 60 tojást. (Minek ennyi?) Közben Greg kisírja a szemét, hogy Grego bátyóként megszegte az unokatestvéreinek tett ígéretet, hogy idén ő is ott lesz az egész családdal karácsonykor, de ami még rosszabb, hogy még a villában sem vetette meg a lábát az ünnepi hangulat, mindenki geciskedik és fúrja a másikat, mint valami kezdő Jockey Ewing. Reni a cigiskanapén tart szűk körben megszervezett tudós szakkört Csoki kizárásának okán kialakult érzelmi fekete lyuk problematikájának megvitatásáról. Nem kellett volna elmennem lefeküdni, mer' akkor megbeszélhettük volna, hogy most akkor mi van, mi lesz - mondja Röné, mire Zsuzsu meggyőzi, hogy fölösleges stuffolnia magát, mert nem ő tehet róla. Rá is jönnek, hogy ők így hárman, Greggel kiegészülve a villa bádogemberei, akiknek van szíve. 

 A kisded Jézuska, azaz VV Zsezi közeledtével a lakók lecastingolják egymás között a betlehemi szerepjáték legfőbb szereplőit. Ehhez kapnak három rendezői széket. A kellékek látványától Kebab az eufóriától máris részleges amnéziát szenved és el is felejti, hogy gyászos módon nem karácsonyozhat családjával. Era, Roli és Greg be is ülnek a casting direktori székekbe, majd meg is kezdik a szereposztó díványos delikvensek szopatását. Na, nem úgy. Elsőként érkezik Reni, aki műhassal és festett szakállal pályázik Menyhért szerepére, de Kebabék lestoppolják, hogy ez nem így megy, inkább dobjon egy angyalkát. Nem rossz, jöhet a kövi. Vivien különböző zenei stílusokra táncoltatják, majd ki is zavarják. Hunornak esik le, hogy őt itten szopatják, különben miért kéne fejhangon kornyikálva balettoznia. Lacika a félperces adásidőt kimaxolva elszavalja a TNT-től a Tiltott perc egy részét. Adri elröhögi az egészet, így meg is nyeri a kisded szerepét. Zsuzsu lesz szűz mária, VV 500 ezres póthaj lesz József, Kebab lesz a mennyből az angyal, a királyok: Lacika, Hunor és Reni, a két pásztor meg Era és Roli. A csudálatos, fantasztikus végeredményt majd holnap, azaz ma lehet megtekinteni. 

 Roli visszatért a villába, mint belém a lélek a harmadik kanál halászlé után. Még Hunor is megkönnyezte, ami nagy szó. Ahogy Roli fogalmaz, a megfagyott jégből érzelmeket kicsikarni már teljesítmény, és ezek szerint ők akkor tényleg öri barik. A nagy örömködést árnyalja Era levele, amiben leírta, hogy Adri egy szarkavaró fíreg, mert azzal arcoskodik, hogy kedvére manipulálja a villa szentháromságát, Greget, Zsuzsut és Renit. Na, ezt meg is kell beszélni a mosókonyhában. Zseni a beszélgetés: Adri elkezdi mosdatni saját magát, mire Kebab azt mondja, hogy, ha nem lenne miből kidumálnia magát, akkor nem nyomná itt a stand upot nekik, majd minden további nélkül megjegyzi, hogy mekkora mi a fasz ez, hogy itt a szoba felénél elfogyott a festék, mert csak az egyik fal lett lefröcskölve dekoratív aranypöttyökkel. Tényleg, nyugtázza Adri és Reni, aztán máris a tonnányi mosatlan harisnyáról beszélnek inkább. Adri végül ledobja az atombombát: Csoki két hete benyalt, mármint szó szerint, Csoki anatómiai vizsgálatot hajtott végre Era altestén. Ezt Vivi is megerősítette. Kis hüledezés után viszont Reni és Zsuzsu azon kezd el kattogni, hogy ez ha igaz, ha nem, jól el lett baszva a karácsony, mivelhogy Csoki ezek szerint egy tőgyfasz, aki még nem is volt Renibe. 

Végezetül a lakók megnézhetik a tévén a világ legjobb karácsonyi filmjét, a Győzike elhozza a karácsonyt, ami arról szól, hogy némi vicceskedés után varázsol egy műfenyőt, amit aztán bevisz a raktárba. A fának tisztelegve kíván boldog karácsonyt, bőséges bejglis tálat és áldott békés ünnepeket a lakóknak, amitől Reni szemfestéke egyből ledobja magát az instant megindult könnyzuhatagtól. Pizsiben feldíszítik a fát, aztán totál hamisan eléneklik az ide vonatkozó dalokat.

 Végül VV Zsolti veszi át a szót ANikótól, mert őt húzta a főszerkesztő, aki így teljesítette Zsolti álmát. 1,5 percig vezethetett műsort az RTL2-n. 

ke_pernyo_foto_2018-12-25_16_04_08.png

540 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mentorosh lecsó 2018.12.26. 13:36:06

@Nyuszomuszo83: most már biztosan MEG kell tekintenem az előző epizódokat ! :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 13:38:09

@úgymond olvasó mmkk: soha nem tagadtam hogy van bennem egy hangyafasznyi! ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 13:39:09

@mentorosh lecsó: helyes, ne csak mi bűnhődjünk meg hányjunk!

mentorosh lecsó 2018.12.26. 13:39:33

@Nyuszomuszo83: de csak akkor ha használ Vegetát a kókucsCSÓKhoz is !!!! :)))

mentorosh lecsó 2018.12.26. 13:42:57

@Nyuszomuszo83: a gyomrom erős, hiszen acélbú' van... de félek, hogy a epizódok megtekintése után még gonoszabb leszek... :((( :)))) Powered by Dark Side ! :D

mentorosh lecsó 2018.12.26. 13:45:32

@mobilos perpetuum: vonatkoztass el mindentől ! :)))
Hiszen a Hogyvolton így is remekül szórakozunk ! :)))

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.26. 13:51:28

Nagyon röhögtem mikor renyhe rohant greg ajándékáért és adri kapta XD

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 13:57:57

@mentorosh lecsó: nem vagy te bádog ember szived van, csak pléhvödör!

mentorosh lecsó 2018.12.26. 14:05:21

@Nyuszomuszo83: ezt dobta a gép ! :)))

Szívemnek Aranyból Öntött SörösÜvegének oldalán, légköri nedvességből kicsapódó Kondenzációs VízCseppje !!!

Jax Cooper 2018.12.26. 14:07:39

@úgymond olvasó mmkk: én sem értem, szerintem cuki volt. Nem tudhatjuk milyen kapcsolata volt a körmösével, lehet, hogy nem csak mint szolgáltató tekint rá, hanem mint barát is. :)

Amúgy szerintem ez azért jobb széria, mint az előző, itt azért jelen pillanatban tudok legalább 4 embernek drukkolni, akik pedig nem mások, mint: Zsu, Hunor, Roli, Adri. A VV8-ban és a VV7-ben összesen tudtam találni kb. 1 embert akiért egy picit is tudtam szorítani, de azoknak is épphogy. Szerkesztésben, műsorvezetésben viszont aláírom, ez a leggyengébb, jól látszik, hogy tudatlan VV-sek ülnek a szerkesztői stábban és a profi, tanult embereket nem foglalkoztatják már, pedig kb. a VV6-ig egészen jól volt felépítve a műsor, most meg már néha a kiválasztó táblánál indoklásra sincs idő, csak a nevet mondatják be velük, annyira elszarják más blokkokra az időt. Nincs ki-kit vár vissza, ami szerintem a korábbi szériákban mindig nagy jelentőséggel bír, majd a kortesbeszédek után 1 perccel később lezárják a szavazást. Hát ki érti ezt. A 45 perces összefoglalókról már inkább nem is beszélek. Normális tematikus hetet sem tudtak kitalálni, talán az iskola hét volt jó, de korábban azok is jobban voltak felépítve.

Viszont ha a karaktereket nézzük... a legbotrányosabbnak indult, de nem hiszem, hogy pl egy VV7-et felvonultató Dennis-Fanny-Laci-Dóri értelmesebb lett volna. Való Világ 8? Lóri, Dina, Somika, TIVY TIVY MIVAN NEGATÍÍÍV, Zseraldin, Evelin vonulat megvan? Blöe, azóta is hányok attól az évadtól. Mindegyik romlott volt. Itt legalább a végén van egy Hunor-Roli és Adri, akikre rá lehet húzni, hogy értelmesebbek, és kedvesek, meg egy Zsu, Lacika, aki szintén jólelkű és nem romlott. A romlottakat kidobták a nézők elég hamar, Csoki meg megoldotta magának.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.26. 14:17:08

@Jax Cooper: engem is nyugodtan ki lehet röhögni, a fodrászomnak is mondtam, hogy boldog karácsonyt, amikor ott voltam nála karácsony előtt, sőt, a kozmetikusaimnak is. és, hogy fokozzam is, megköszöntem nekik az egész éves munkájukat, igaz, szarból várat építeni nem lehet, de próbálkoznak. megérdemlik, ők is emberek, nem robotok.

MosóMaca 2018.12.26. 14:27:09

Képzeljétek,feldobált valamiért a youtube régi vv videokat. A 4-es szériában megnéztem egy éva-anikó pàrbeszédet. Képzeljétek el,hogy ghecizés,qrvaanyázás nélkül,normális szókinccsel elbeszélgettek egymással vagy 15 percig,úgy,hogy senki sem ugatott bele,nem volt össznépi üvöltözés. Szóval döbbenten állapítottam meg,hogy nem csak az idő szépíti az emlékeket,hanem tényleg egyre fogyatékosabbakat tettek be....

mentorosh lecsó 2018.12.26. 14:27:34

@úgymond olvasó mmkk: @Jax Cooper: ezen az alapon, rám is lehet terméskő halmot zúdítani !
A kedvenc hentesemnek, fodrászomnak, piaci árusaimnak, bolti eladóimnak vittem 1-1 szaloncukit és barátságos üdvözlések mellett kívántam nekik boldog, békés ünnepeket.
Persze ez humorforrás is egyben, és nagyokat röhögtünk közben... De ez miért is lenne baj ???

pomac 2018.12.26. 14:33:26

@mentorosh lecsó: de ő csak a műkörmösét említette , szó nem volt hentesről fodrászról stb... érzed az iróniát neki CSak a műkörmöse számít

mentorosh lecsó 2018.12.26. 14:36:30

@pomac: jahhhh... f@szom... én kérek elnézést ! :D :D :D

Jax Cooper 2018.12.26. 14:39:59

@MosóMaca: én amúgy emlékszem, hogy anno a VV4-ben mekkora lejárató kampányt kaptak a lányok, hogy milyen igénytelenek, mennyire csúnyán beszélnek és mekkora k*rvák. Tény, ők sem voltak szentek, viszont 1-1 rosszabb mozdulatukért hetekig cikkeztek anno, most meg már kb. semmin nem botránkozik meg az ember (én mondjuk igen, de a többség nem), nincsenek cikkek, az a normális, ha minél parasztabb vagy a játékban. Nagyot fordult a társadalom, átrendeződtek az értékek. Tény, hogy a mai szériák már nem is olyan nézettek, mint pl a VV4 (azt kb. mindenki nézte), így annyit cikkezni sem cikkezhetnek róla, de hihetetlen, hogy ami régebben kiverte a biztosítékot, arra ma már rápakolva ezer lapáttal is tök normálisnak számít.

Angora Cardi 2018.12.26. 14:43:18

@Jax Cooper: Inkább csak ennél a bent lévő generációnál alap ez, nem mindenkinél.

MosóMaca 2018.12.26. 14:44:18

@Jax Cooper: igen,hatalmasat nőtt az ingerküszöb is sajna. De az,hogy egy baunkó inteligensnek tűnik hozzájuk képest,az durva

Jax Cooper 2018.12.26. 14:51:45

@MosóMaca: Éva bunkó, de nem buta. A mai napig emlékszem, hogy volt bent anno műveltségi vetélkedő, ahol nem 6. osztályos anyagban mérte össze egymást VV4 Ordas Ildi és Éva és míg az előbbi semmit nem tudott, addig Éva mindent, még a nagy Laci is meglepődött rajta, aki ugye a széria legidősebb és elvileg legokosabb tagja volt. Éva tipik példája az eltékozolt tudásnak. Az alkohol, a bulik meg a kényszerbetegségei megették rendesen a hatását, szerencsére ma már tiszta, de azóta is a média vonalat akarja erősíteni, az pedig műsorvezetés szintjén szerintem nem áll neki jól, habár egy Belevaló szintjén azért elmegy.

MosóMaca 2018.12.26. 15:14:29

@Jax Cooper: igen,én sem tartom (vv szinten) butának. A meglepő számomra az a kontraszt volt,hogy értelmes beszélgetést folytattak. Ebben a szériában szinte nincs ilyen,de ha van is,ott is izé,miaf@szom,meg g..ci kötőszavakkal,mert az alapvető szókincsük nincs meg

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 15:59:41

@mentorosh lecsó: el vagyok varázsolva kedves Mester!

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 16:02:30

@úgymond olvasó mmkk: ez evidens, de kétlem hogy a tvböl üzengetve a fodrász, kozmetikus, körmös jutna eszembe... bár lehet nincsenek rendes barátai... de felölem üzenhet akár az ufóknak is! :D

Angora Cardi 2018.12.26. 16:25:07

@úgymond olvasó mmkk: én a marcipánost szeri, lekvart teszek rá

mentorosh lecsó 2018.12.26. 16:30:01

@Nyuszomuszo83:

OFF:

Amikor melózom, kizárólag kőkemény gépzenét hallgatok (vhogy stimulálja az agyam), amikor pedig pihenek, kikapcsolódom, családi életet élek, akkor jön el a rockzene ideje.

Egyszerű és ostoba történet:

Volt szerencsém ezen a rendezvényen részt venni…

www.youtube.com/watch?v=oS8d3Dtmfps

Fiatal, elméleti- és szilárd test fizikushallgató kollégák hívtak meg az eseményre. Sátorban laktunk, pottyantós WC-t használtunk és azt ettük, amit magunknak főztünk… Bár nagyvárosi véglény vagyok, imádom a NOMÁD körülményeket. Nekem egy éles kés, kis fejsze és sátor a fejem fölé elég a BOLDOGSÁGHOZ. Születésemtől fogva budapesti főgyökér vagyok, de soha nem éreztem magam „idevalónak”. Nem szeretnék nagyon „zöld” dumát nyomatni, de a „természettel” együtt lehet élni. És ezt most rakd össze azzal, hogy „atomenergia” hívő is vagyok…

Egyszóval, csápolunk a deep house / trance zenékre napközben.
Este pedig a tábortűz mellett NEM (!) VV Ribi és VV F@sz kapcsolatairól szólnak a beszélgetések ! Kiben alkohol van, kiben más… (kkhhmmm…) :))))

Mégis olyan ötletek látnak napvilágot, amikből később kutatási anyag lesz vagy megvalósítható technológia, ami a satnya emberiség előrehaladását szolgálják.

Amikor pedig bölcsészhallgatók is becsatlakoznak a beszélgetésbe, előkerülnek olyan kifejezések, mint a „tachion”-ok, azaz az elméletileg az időben VISSZAFELÉ (!) haladó részecskék. Amiket az Einstein-féle egyenletek egyáltalán nem zárnak ki ! Sőt kívánják a jelenlétüket ! :))))

A CERN-ben már voltak „homályos” észlelések erre vonatkozóan. Bizonyos „részecskék” ELŐBB (!) megjelentek, mint ahogyan a valós reakciók lezajlottak volna.
Simán lehetnek ezek FALS eredmények is, mert a műszereink a „relasztivisztikus térből” származó anyagból vannak, meghatározott szerkezettel.

Még ostobább és hülyébb történet:

Amikor a világsajtóban vezető hír volt, hogy a CERN-ben felfedezték az „isteni” részecskét (Higgs-bozon), a laikus nem tudott ezzel mit kezdeni !
Csak nagyon kevés olyan írás létezik, ami elmagyarázza a felfedezés valódi természetét.

Konyhanyelven: valójában a Higgs-mezőt fedezték fel, aminek egy sokdimenziós térben keltett „hullámzásai” hozzák létre magát a Higgs részecskét (Higgs-bozon).

Ezen tények empirikus detektálása lehetővé teszi számunka (emberiség), hogy technológia szinttől függően 200-300 év múlva, tudjuk is módosítani / manipulálni (!) a Higgs-mezőt !

Eredmény => lebegő autók, lebegő városok, kémiai hajtóanyagoktól mentes űr- és csillagközi utazás…

Pedig „ez az egész” csak egy iszákos-drogos, deep house/trance fesztivál Úgymond… :))))

ON:

2018.12.26. 16:36:24

Ezúton hivatalosan is árverésre bocsájtom a Telepácia nicket. A gazdája kiesett a szívemből, komoly orvosi beavatkozás volt az összestoppolása. Kikiáltási ára 1bit Zsu agysejt.

@Nyuszomuszo83: A csokinyuszit lehet két pofára zabálni húsvét után is mert nekem még maradt.
(\_/)
(0.0)
(___)

()()
(*.*)
-()()-

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.26. 16:42:04

@mentorosh lecsó:
Palmatex is hat, csak masodpercekig és rohasztja az agyat, proszaltam.
Coderit és eunoctin együtt is jó, és elég hozzá csak udcsit inni, proszaltam azt isch :)

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 16:43:22

@mentorosh lecsó: Ezt most nem teljesen értetteü, de Ozora nincs üessze, tehát Tolnában voltál. Azt tuggyuk hogy egyes szerek hatására az elme kitisztul, kitágul és akkor jönnek olyan ötletek amik akár világmegváltók is lehetnek. De ha ezt tovább fűzöm, tudjuk, hogy a müvészek elvontak és mennyire rabok (ki miket) de ezekből született egy csomó jó dolog,bár drog nélkül is tudok egy csomó hülyeséget kitalálni ami nem is annyira hülyeség. Én amúgy inkább ezt a zenét preferálom ha a kőkemény hörgős rock meg eközül kell válogatni! ;)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 16:49:52

@Nyuszomuszo83: XY kromoszómás létemre is fizikailag (!) sírva tudok fakadni egy falevél szépségétől... a Zasszony tanúsítja !!! :)))))

Amúgy, jómagam csakis ÁrpaSzörpöt és rothasztott gyümölcsökből lepárolt terméketeket fogyasztottam ! :)))))

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 16:52:28

@Paic Róbert: a csokinyuszi átcsomagolt télapó!-akkor eszed mikor akarod :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.26. 16:52:40

@Nyuszomuszo83:
Azért a stones cucc nélkül elég érdekes zenét csinált volna, lehet xart :)

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 16:54:10

@mentorosh lecsó: amit nagyon helyiesen tettél! Mi is lekvár helyett inkább egyedül rohasztunk ha sok vagyon! Mindent (is)!

mentorosh lecsó 2018.12.26. 16:56:23

@szociál: hidroxi-tetrahidro-kannabinol vagy lizergsav-dietilamid azért odab@sz !!! :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 16:57:46

@mentorosh lecsó: amúgy bennem sok a pasi vonás, nyers, kemény, szókimondó vagyok, még jó hogy kivülről kuváááraaa nem! :D
Én ritkán tutulok, de akkor csúnyán megborulok, és szar napom van ne szólj hozzám van! :D

mentorosh lecsó 2018.12.26. 16:58:58

@Nyuszomuszo83:
őszi, lehullott falevelekből is lehet vidámítót párolni, ha van benne "cukorfok" :)))) :P ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 16:59:23

@szociál: @mentorosh lecsó: gyertek van az irodában igazi folyékony technocol rapid, zacsit is tudok adni! :D

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:02:50

@Nyuszomuszo83: de legalább "bÖgyÖd és behatolási pont" nőtt a Darwin-féle, meghatározott helyekre... :P :))))

én kérek elnézést ! :P :D

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:03:02

@mentorosh lecsó: nah ahhoz még nem volt szerencsém, szerencsére, én csak zsenge koromban a kukoricahaj betekerését illetve a diólevelet dohánnyal próbáltam. Növényi eredetű bódítót szivtam, lófasz volt, nem érdekelt, igy nem is folytattam e tevékenységet! Maradok a piánál az kumegy belőlem pár másnaposság után! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:04:25

@mentorosh lecsó: ezt kép nélkül is eltaláltad! :D illetve nagyon csajos vagyok, jaaa és az árvák könnyét is el tudom költeni! :D

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:07:00

@Nyuszomuszo83: meeerrr nem lakkoztál még parkettát a "havernak" szívességből ! :)))

A Zasszony a keresztvizet leszedte rólam utána:
" Máááárrr megennn be vagy b@szva...." :))))

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:09:22

@Nyuszomuszo83: nahhhhh látod...

nem kööllll nekem MiciMackósPizsi az élvezethez ! ;) :P :D

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:09:34

@mentorosh lecsó: az kökemény drog kategória kérem! Nem lepődöm meg hogy a kedves Zasszony azt hitte megint betintáztál!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.26. 17:10:00

@mentorosh lecsó:
Krokogyil jobb, bársonyos lesz tőle a bőröd :)
@Nyuszomuszo83:
Egyszer próbáltam a seregben a palmatexet, elég volt :)
Bogyót addig amíg ritmuszavarom nem lett :)))
Fiatalság bolondság.

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:12:24

@Nyuszomuszo83: TeSzerinted miért CSAK sörözöm ?!?! :))))))

(finom, hidratál, csak kellően leszek hülye tőle...) :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:12:54

@mentorosh lecsó: áááá látom figyeltél! Ritka dolog trikóban alvás van! Általában alkalomhoz illő a viseletem akkor is! De olyan hacukát amiket ezek benn felvesnek sskk nem vennék fel, női szemmel is fél6. Ráadás, hogy még macera is! Utálom a puzsit!-

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:14:45

@mentorosh lecsó: nem szeretem a söröt,csak a belga meggyes jöhet vagy a citronyos gösser és soproni kész, slussz!

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:15:18

@szociál: köszi, ari vagy ! De ipari oldószerrel inkább a Zaszony hajszálait gyilkolom a lefolyó szifonjában... ;) :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:16:51

@szociál: :) bogyóim vannak! (Vérnyomáscsökkentő meg vitaminok) elég nekem az is! Vigyáznom kell magamra még a közkedvelt energiaital is utálom, a szagát pláne!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.26. 17:18:17

@Nyuszomuszo83:
Nyolcvanas években nem sok mindenhez nyulhatott a fiatal :)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:18:46

@Nyuszomuszo83: ha asssszzzoondod "GÖSSER" akkor "második" feleségemül kérlek TeTéGEDET ÚGYMOND... ... ... :P :D :D :D

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:25:16

@szociál: ez igaz...
De (!) megmaradtam a sör - Unicum kombónál, illetve a gin-tonic-vodka triumvirátusnál...

Most jöhet, hogy: "Mi a neved zsidóóóó ???" :)))))

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:25:29

@mentorosh lecsó: diiikkkk, hát aztat mondom hogy GÖSSER! De citronyos, szééép zöööd a doboza! Naaa az gyühet! Amúgy özvegy vagyok jelenleg és több jelentkező is akad így most kényeskedve válogatok!
@szociál: az elején születtem igy aztat nem tudhatom! :D

Gyertek az új posztcsihoz,Bruti írta mindenki sir! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.26. 17:27:56

@mentorosh lecsó:
Sor unikum kombotol már rokaztam, nem kellemes az unikum az orrban :)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:27:57

@Paic Róbert: ez mind szép és jóóóó... ! ? !
(a mostanit sem voltak képesek rendesen TAG-elni, minden Szerző be van b@szva)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:31:44

@szociál: pedig az Unicum az orrodad is tisztÍCCSSAAA ámmm (IS !! ) !

(ha Unicumot hányol, soha a büdös kibeb@szott életben nem lesz arcüreggyulladásod !) :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.26. 17:32:55

@mentorosh lecsó:
:)))
Seregbe úgy hozták be nekem hogy almaleves italba fecskendeztek be.

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:34:02

@Nyuszomuszo83: nálamNál kizárólag a Zaszony létezik mint "hüvelyes" termés !

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:34:19

@mentorosh lecsó: @szociál: hmmm én most a malibu körtére álltam rá, de melegben gintonic, vodkás narancs, meggybor, zubrovkaalma
Télen: forraltbor
Máskor ha kedvem van tequila gold, jäger, pálinka, bor.
Abszolút kedvenc mokos eper-öszibarack bor

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:35:05

@mentorosh lecsó: tisztellek hogy nem folytatsz bioszexet! :) ;)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:36:05

@szociál: MINK a seregben almába bele, "hegyes-erős" kivonatot fecskendeztünk...
bátorsági próba volt ÚGYMOND.... :))))))

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:37:47

@Nyuszomuszo83: néztem is bután 21 éves koromig... mindenki fűvel-fával, csak engeMET néztek bokornak... :P :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:38:59

@mentorosh lecsó: hehe, még jó hogy nem tuskónak, az sokkal rosszabb és sértőbb!-:)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:43:29

Kedves Hogyvolt Szerzők !!! ! !!!

"TAG"-eljétek már be normálisan a közlendőtöket !
Mert az Olvasóközönség nem leli meg az új írásokat !!!
(szám'gépről is nehéz meglelni, nemhogy mobil eszközökről !!!!!!)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 17:46:08

@Nyuszomuszo83: azért a mindenFéleTartásÉsVágy ellenére...
21 évesen mégis csak megtörtént a DOLOG...

én kérek elnézést !

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 17:52:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mi az hogy el akarsz veszíteni???? Ezt fejtsd ki mint a ződborsót! :)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 18:04:28

@Nyuszomuszo83: ok ! :))
én SSKK nem bánom, hogy "később" ért engem a "megvilágosodás"... :P :)))

Mók_Ica 2018.12.26. 18:05:01

@mentorosh lecsó: imádom a Zokos pasikat, az olyan szexi *-* (ezt komolyan mondom :))) )

Nyuszomuszo83 2018.12.26. 18:10:19

@mentorosh lecsó: én nem bánok semmit! Minden egy tapasztalat volt! ;)

mentorosh lecsó 2018.12.26. 18:15:22

@Mók_Ica: mink hitványok vagyunk az Olvasók szemében... :(((

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.26. 18:19:54

@Nyuszomuszo83: ahogy Fülig Jimmy mondaná: nem vagy egy elveszett ember, de ha mégis az lennél, hát tudd: én vesztettelek el:D

mentorosh lecsó 2018.12.26. 18:20:23

@Nyuszomuszo83: ócska, sz@r tapasztalatból küldöm "sikításba" a Zaszonyt...
pedig "csak" punc@áát nyalok...

miért BŰN manapság szeretni Vkit - Vmiért ??? ??? ???

mentorosh lecsó 2018.12.26. 18:30:02

@Mók_Ica: 2 Rombolóm kering a Föld nevű satnya bolygó körül...
Lebombázom a ggghheeecchhibeee ! Mégis kinek fog fájni ?!?

Mók_Ica 2018.12.26. 18:34:46

@mentorosh lecsó: ha felveszel a rombolódra, akkor részemről rendben :)))

mentorosh lecsó 2018.12.26. 18:43:34

@Mók_Ica: Birodalmi A-szárnyú érted küldve... 3 percet várakozik a megadott címen !

Utána elpusztul a bolygó ! Hogy is is hívják ezt a IZÉT ??? "Föld" ???
Soha nem halottam róla !
süti beállítások módosítása