Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A méret a lényeg - csak nem úgy

2018. december 25. 18:01 - sixx

0g479pdp9i711.jpg

Egy Marvel-filmnél előre be lehet lőni, hogy mit kapunk. Trükkhalmokat, vicceskedést, a Nagy Sztoriba (ha másként nem, erőszakkal) illeszkedő történetet, popkult-beszólásokat és Oscar-díjas mellékszereplőt. Ettől a mintától eddig csak a Thor 2 és a legutóbbi Bosszúállók tért el, fogcsikorgató dráma volt mindkettő, az előbbi a legrosszabb Marvel-fim, utóbbi meg a legidegesítőbb.

A 2015-ös Hangya egyet tekert a szokásos toposzokon, es bemutatott egy olyan szuperhőst, akit nem érdekel Thanos vagy a bolygó sorsa, csak az, hogy ki tudja-e fizetni a gyerektartást, és hogy a gyerek végre ne sittes apunak tartsa, mert Scott Lang börtönviselt besurranó tolvajból lesz Hangyává. Az első film laza volt és innovatív, a hangyaméretűvé lekicsinyített Lang kalandjain kiválóan lehetett szórakozni, a mellékszereplők (Michael Pena, Michael Douglas, Corey Stoll) remek munkát végeztek, a folytatás adott volt.

Mi kell egy folytatásba? Több. Mindenből. Nagyobb tét, több trükk, vicc, kaland, akció, misztikum, így lett a Hangya és a Darázs egy heist/akcióvígjáték/sci-fi-crossover, amiben Lang és a neki szuperruhát adó Hank Pym lánya közösen elterveznek valamit, de jönnek a gondok, a nekik keresztbe tevő ellenfelek (kettő is), egy romantikus szál, iszonyú jó trükkök, nagyobb tét, mint az első filmben, a végén meg egy olyan üldözés San Francisco utcáin, hogy csak nézel.

Aztán, amikor vége a filmnek, és félóra múlva a gyerekkel legózol, egy büdös szóra sem emlékszel belőle, mert ez egy ilyen egyszerű blockbuster. De néha ilyen is kell.

Tetszik, amit olvasol? Nézd meg a filmet a UPC Filmtárban, és egy 4K-s Thomson TV is a tiéd lehet! Regisztrálj itt, filmezz a Filmtárban!
(x)

Címkék: upc advent
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása